89H 1 5 TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "89H 1 5 TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET"

Transkriptio

1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika pe klo KUTSU ESITYSLISTA 7/2018 Kokouspaikka Rantasalmi, Hotel & Spa Resort Järvisydän Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 87H 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 88H 4 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 89H 1 5 TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 90H 6 SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAN KATSAUS 91H 1 7 VARAINHALLINNAN RAPORTTI H 8 OSAVUOSIKATSAUS H 1 9 TALOUSARVIO VUODELLE 2019 SEKÄ VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA; HALLITUKSEN OHJEET VALMISTELULLE 94H 10 ENSIHOIDON YKSIKÖIDEN KORVAAMINEN ENSIHOIDON JA PELASTUKSEN MONITOIMIYKSIKÖILLÄ KARSTULASSA JA LAUKAASSA 95H 12 HENKILÖSTÖASIAT; VIRKOIHIN LIITTYVÄT MUUTOKSET

2 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ KUTSU ESITYSLISTA 7/2018 Kokousaika pe klo Kokouspaikka Rantasalmi, Hotel & Spa Resort Järvisydän Päätöksentekijät Leila Lindell puheenjohtaja Katja Kanerva Tony Melville I varapuheenjohtaja Tuula Nieminen Juho Kautto Jari Colliander Tuomo Silvast Maarit Heikkinen Pekka Pajala Satu Koskinen Hillevi Kanervio Leena Laurila Jasmine Repo Petri Mutka Liisa Kuparinen Joonas Röppänen Kari Pajunen II varapuheenjohtaja Muut läsnäolijat Leena Yksjärvi valtuuston puheenjohtaja Terhi Pulli valtuuston I varapuheenjohtaja Harri Selänne valtuuston II varapuheenjohtaja Juha Kinnunen Vesa Kataja Heljä Lundgrén-Laine Seija Saarelainen Aija Suntioinen Tuija Melville sairaanhoitopiirin johtaja, esittelijä johtajaylilääkäri, esittelijä hallintoylihoitaja, esittelijä hallintopäällikkö, pöytäkirjanpitäjä talousjohtaja viestintäpäällikkö Jari Colliander Maarit Heikkinen Pöytäkirja on nähtävänä sairaanhoitopiirin internetsivuilla Sairaanhoitopiiri/ Hallinto/ / Pöytäkirjat.

3 3 Kh 88H PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Petri Mutka ja Joonas Röppänen. Tarkastusvuorossa ovat Jari Colliander ja Maarit Heikkinen.

4 4 Kh 89H LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

5 5 Kh 90H TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Pöytäkirja tiedetoimikunnan pidetystä kokouksesta on LIITTEENÄ 90H.1. Sairaanhoitopiirin johtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan viranhaltijapäätökset ajalta tallennetaan hallituksen Arkkiin. Hallituksen puheenjohtajan ehdotus: merkitsee tiedoksi sairaanhoitopiirin johtajan tekemät viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää, että ei käytä niihin otto-oikeutta. 1. merkitsee tiedetoimikunnan pöytäkirjan tiedoksi ja päättää, että hallitus ei ota kokouksessa päätettyjä asioita käsiteltäväkseen. 2. merkitsee tiedoksi johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan tekemät viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää, että ei käytä niihin ottooikeutta.

6 6 Kh 91H SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAN KATSAUS Sairaanhoitopiirin johtaja antaa kokouksessa ajankohtaiskatsauksen seuraavista teemoista: - sairaanhoitopiirin toiminta ja talous - uuden sairaalan suunnittelun eteneminen sekä - osakkuusyhtiöiden toiminta. päättää merkitä tiedoksi sairaanhoitopiirin johtajan katsauksen.

7 Kh 92H VARAINHALLINNAN RAPORTTI Asian valmistelija talousjohtaja Aija Suntioinen, puh Talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaisesti hallitukselle raportoidaan varainhallinnasta kolme kertaa vuodessa. Lisäksi hallitukselle raportoidaan rahoitussalkun tilanteesta kuukausittain. Varainhallintaraportti sekä maksuvalmiussuunnitelma ajalle ovat LIITTEENÄ 92H.1. Maksuvalmiussuunnitelma on laadittu valtuuston hyväksymään vuoden 2018 talousarvioon ja tässä vaiheessa tiedossa oleviin, talousarvion toteumaennusteeseen vaikuttaviin seikkoihin perustuen. Varainhallinnan raportin valmistelu on asialistaa lähetettäessä käynnissä, raportti tallennetaan hallituksen Arkkiin ennen kokousta. Liite jaetaan hallituksen kokoukseen osallistuvien lisäksi tarkastuslautakunnan jäsenille ja tilintarkastajalle. merkitsee tiedoksi LIITTEENÄ 92H.1 olevan varainhallinnan raportin ajalta ja siihen sisältyvän maksuvalmiussuunnitelman ajalle

8 Kh 84H, Kh 93H OSAVUOSIKATSAUS Asian valmistelija talousjohtaja Aija Suntioinen, puh Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan hallitukselle on raportoitava osavuosikatsauksella toiminnan tavoitteiden ja niihin liittyvien mittareiden toteutumisesta, talousarvion tuloslaskelman ja investointiosan sekä rahoituslaskelman toteutumisesta ja tehtävä tilinpäätösennuste. Samassa yhteydessä on hallitukselle tarvittaessa tehtävä perusteltu talousarvion muutosesitys. Osavuosikatsauksen yhteydessä hallitukselle raportoidaan myös hoitopalvelujen myyntibudjetin toteutumisesta ja tehdään tarvittaessa esitys hintojen muutoksesta. Lisäksi hallitukselle raportoidaan säännöllisesti potilaan hoidon tavoitteita mittaavien asiakaspalautteiden sisällöstä ja niiden perusteella tehdyistä toimenpiteistä. Valtuustolle raportoidaan vuosittain tilinpäätöksessä ja toimintakertomuksessa toiminta- ja taloussuunnitelmassa asetettujen toiminnan ja talouden tavoitteiden toteutumisesta, sekä vastaavia tietoja kolmannesvuosittain osavuosikatsauksella. Osavuosikatsauksen valmistelu on käynnissä, hallitukselle informoitiin aikataulusta 9.5. kokouksessa. Sairaanhoitopiirin laajennettu johtoryhmä käsittelee osavuosikatsausta alustavasti kokouksessaan Toimialueiden katsaukset valmistuvat Hallitukselle raportoidaan osavuosikatsauksen keskeisestä sisällöstä. Lopullinen osavuosikatsaus valmistuu vasta tämän jälkeen. Johtoryhmä käsittelee osavuosikatsauksen kokonaisuudessaan kokouksessaan Osavuosikatsaus toimitetaan hallitukselle ja valtuustolle Osavuosikatsaukseen sisältyy tilinpäätösennuste. Hoitopalvelujen tulojen ennuste perustuu vastuualueiden johtajien laatimaan ennusteeseen. Hoitopalvelujen hintoja hyväksyessään hallitus oikeutti sairaanhoitopiirin johtajan tekemään hintoihin muutoksia, jotka eivät oleellisesti vaikuta kyseisen vastuualueen talousarvion toteutumiseen. Alustavan ennusteen perusteella on joillakin vastuualueilla tarpeen tehdä hintojen tarkistamisia. Tavoitteena on, että koko sairaanhoitotoiminnassa talousarviossa suunnitellut jäsenkuntien oman toiminnan hoitopalvelujen tulot eivät ylity. Investointimenojen ja rahoituksen osalta ei esitetä talousarviopoikkeamaa. Arviot investointien ja rahoituksen toteutumisesta täsmentyvät toiseen osavuosikatsaukseen mennessä. hyväksyy osavuosikatsauksen keskeisen sisällön ja esittää osavuosikatsauksen valtuuston hyväksyttäväksi.

9 Kh 70H, Kh 94H TALOUSARVIO VUODELLE 2019 SEKÄ VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA; HALLITUKSEN OHJEET VALMISTELULLE Asian aiempi käsittelyvaihe ( Kh 70H) on tallennettu hallituksen Arkkiin Asian valmistelijat sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen, puh ja talousjohtaja Aija Suntioinen, puh Sairaanhoitopiirin taloutta ohjaavan sopimusohjausjärjestelmän kehysseminaari järjestettiin jäsenkuntien kanssa Kehysseminaariin liittyvät aineistot julkaistaan sairaanhoitopiirin www-sivuilla. Suunnitteluohjeen valmisteluun haastetta tuo kuntien kehysseminaarissa esittämä mittava menojen karsintatavoite ja sen vaikutus sairaanhoitopiirin toimintaan. Suunnitteluohjetta käsitellään sairaanhoitopiirin laajennetun johtoryhmän kokouksessa Suunnitteluohjeen sisältöä esitellään tarkemmin talousarvioseminaarin yhteydessä pidettävässä hallituksen kokouksessa. Suunnitteluohje kattaa vielä kuntayhtymän toiminta- ja taloussuunnitelman seuraaville kolmelle vuodelle. Maakunta- ja sote- uudistukseen liittyviä lakeja ei ole vielä hyväksytty ja Kuntaliiton suosituksen mukaisesti kuntayhtymät laativat suunnitelmansa siten, että sen luvuissa ei huomioida mahdollista tulevaa uudistusta. Suunnitteluohje tallennetaan hallituksen Arkkiin esityslistan LIITTEEKSI 94H.1 ennen talousarvioseminaaria. päättää antaa LIITTEEN 94H.1 mukaiset ohjeet vuoden 2019 talousarvion sekä vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman valmistelulle.

10 10 Kh 95H ENSIHOIDON YKSIKÖIDEN KORVAAMINEN ENSIHOIDON JA PELASTUKSEN MONITOIMIYKSIKÖILLÄ KARSTULASSA JA LAUKAASSA Asian valmistelija ylilääkäri Johanna Tuukkanen, puh Lisätietoja ylilääkäri Mikko Lintu, puh Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ensihoito esittää muutoksia ensihoidon palvelujen tuotantoon Laukaassa ja Karstulassa. Yhteistyössä Keski-Suomen pelastuslaitoksen kanssa on suunniteltu ensihoitoyksiköiden korvaamista ensihoidon ja pelastustoimen yhteisillä monitoimiyksiköillä, jotka olisivat 24/7 välittömässä lähtövalmiudessa ja joita voisi käyttää sekä ensihoidon että pelastuksen tehtävissä. Nykytila KSSHP:n ensihoidon Laukaan ja Karstulan asemapaikoissa Laukaassa ensihoidon tuotanto on ollut kilpailutettua ja sopimuksen mukaisen ensihoitopalvelun on tuottanut Med Group Oy 24/7 välittömän lähtövalmiuden ambulanssilla. Ensihoidon toiminta on ollut laadukasta ja yhteistoiminta Med Groupin ja KSSHP:n kanssa on sujunut hyvin. Nykyinen hintataso on noin /vuosi. Asemapaikka on Rokkakankaalla Laukaassa. Asemapaikan sijainti ei ole paras mahdollinen, koska hälytyksestä menee useita minuutteja ennen pääsyä päätielle. Sopimuskausi on päättymässä Karstulassa ensihoidon tuotanto on ollut kilpailutettua ja sopimuksen mukaisen ensihoitopalvelun on tuottanut Sydän-Hämeen ensihoito Oy kahdella ambulanssilla. Hoitotasoinen ensihoitoyksikkö on ollut välittömässä lähtövalmiudessa klo 8-20 joka päivä ja muuna aikana se on 15 minuutin lähtövalmiudessa. Perustasoinen ensihoitoyksikkö on ollut välittömässä lähtövalmiudessa klo 8-16 arkisin. Käytössä olevat ambulanssit ovat vanhoja ja niissä on ollut vikoja. Karstulasta on myös tullut toistuvasti toiveita ambulanssin valmiustason nostamisesta välittömään lähtövalmiuteen 24/7. Nykytasoisen toiminnan kustannukset sairaanhoitopiirille ovat noin /vuosi. Ilman KELA-korvauksia kokonaiskustannukset ovat noin vuodessa. Asemapaikka on Karstulan keskustassa. Asemapaikan sijainti on hyvä. Sopimuskausi nykyisen palveluntuottajan kanssa on loppumassa Kokemuksia monitoimiyksiköstä Keski-Suomen pelastuslaitoksen monitoimiyksikkö on toiminut Muuramessa alkaen. Monitoimiyksikössä ensihoitaja pelastaja -työpari tekee ensihoidon ja pelastuksen tehtäviä. Osa tehtävistä on yhteisiä esimerkiksi vesipelastus, henkilö palavassa rakennuksessa ja liikenneonnettomuus. Monitoimiyksiköstä on saatu ensihoidossa hyviä kokemuksia. Noin 95 % tehtävistä on ensihoidon ja loput pelastuksen tehtäviä. Monitoimiyksikön vuosikustannukset 24/7 toimivan monitoimiyksikön käyttömenot ovat n vuodessa. Tästä pelastustoimen osuus on noin , jolloin ensihoidon osuudeksi jää Yksikkö hankkii ensihoidon KELA-tuloja arviolta n /vuosi, joten KSSHP:n ensihoidon nettokäyttömenot ovat noin /yksikkö/vuosi.

11 11 Esitetyn ensihoidon palvelutuotannon muutoksen hyödyt Karstulassa ja sen naapurikunnissa ensihoidon lähtövalmius yöaikaan klo paranisi välittömään lähtövalmiuteen nykyisestä 15 minuutin lähtövalmiudesta. Samalla Karstulan ja sen naapurikuntien pelastustoimen palvelutaso paranisi, koska pelastustoimen yksikön lähtövalmius olisi noin 1 minuutti hälytyksestä 24/7. Samanaikaisesti on suunnitelmana lopettaa Karstulassa arkisin virka-aikana klo 8-16 käytössä ollut perustason yksikkö, jota on käytetty ensisijaisesti siirtokuljetuksissa. Tämän ei katsota aiheuttavan ongelmia alueen ensihoidon valmiustason kannalta, koska jo tänä vuonna lähtien pohjoisessa Keski- Suomessa nostetaan muiden siirtokuljetusambulanssien aktiivityötuntien määrää. Esimerkiksi Hirvaskankaalla ambulanssi on tällä hetkellä 8 h/arkipäivä, mutta jatkossa Hirvaskankaan yksikkö on valmiudessa 12 h joka päivä. Myös Saarijärven perustasoisen yksikön työaikoja on suunniteltu laajennettavan nykyisestä (arkisin klo sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 8-18), mitä voitaisiin hyödyntää myös Karstulan alueella. Alustava arvio Hirvaskankaan ja Saarijärven yksiköiden muutosten kustannusvaikutuksesta yhteensä on noin / vuosi. Laukaan paloaseman käyttö tehostuisi, jos ensihoito käyttäisi samoja tiloja. Laukaan paloaseman sijainti on liikenteellisesti hyvä. Laukaan pelastustoimen palvelutaso paranisi erityisesti yöaikaan, kun yksikkö saataisiin liikkeelle noin minuutin kuluessa hälytyksestä 24/7. Ensihoitaja-pelastaja -työpari muodostaa vahvan ja osaavan tiimin, joka pystyy hoitamaan käytännössä kaikki kansalaisen akuutit hätätilanteet poliisitehtäviä lukuun ottamatta. Monitoimiyksikkömallilla tavoitellaan terveydenhuollon ja pelastuksen nykyistä tiiviimpää yhteistyötä ja merkittävää synergiahyötyä, jolloin kansalaisille voidaan tarjota kustannustehokkaasti nykyistä parempia palveluja. Karstulan ja Laukaan ensihoitopalvelujen tuotantoon esitetyt muutokset eivät nosta ensihoitopalvelujen kokonaiskustannuksia. LIITTEENÄ 95H.1 on esitettyjen muutosten kustannusvaikutukset. Liite jaetaan kokoukseen osallistuville. Toimialueen johtaja Johanna Tuukkanen on kokouksessa läsnä esittelemässä asiaa. päättää ilmoittaa Keski-Suomen pelastuslaitokselle, että se hyväksyy ensihoidon yksiköiden korvaamisen ensihoidon ja pelastuksen monitoimiyksiköillä Laukaassa ja Karstulassa.

12 Kh 47H, Kh 96H HENKILÖSTÖASIAT; VIRKOIHIN LIITTYVÄT MUUTOKSET Kh 96H, Asian aiempi käsittelyvaihe ( ) on tallennettu hallituksen Arkkiin Asian valmistelijat (1) henkilöstöjohtaja Eeva Aarnio, puh ja tietohallintojohtaja Minna Rehn, puh sekä (2) hallintoylihoitaja Heljä Lundgrén-Laine, puh ja johtajaylilääkäri Vesa Kataja, puh Hallintosäännön 5 luvun 34 mukaan hallitus päättää viran muuttamisesta työsopimussuhteeksi. Tietohallinnon kehityspäällikön viran tehtäviin ei kuulu julkisen vallan käyttöä. 2. Sairaanhoitopiirin hallintosäännön mukaan virkojen perustamisesta ja lakkauttamisesta päättää hallitus. Määräaikaisen viran vakinaistaminen Operatiivisen toimialueen naistentautien ja synnytysten vastuualueella on hoidettu erikoislääkärin virkaa määräaikaisesti viisi vuotta alkaen. Kyseessä on ollut erikoislääkärien sijaisuuksien hoito. Määräaikaista virkaa esitetään vakinaistettavaksi huomioiden, että se on ollut käytössä jo viisi vuotta ja sen toimenkuva on vakiintunut ja sama henkilö on sitä hoitanut. Lisäperusteluna tähän virkaan on suunniteltu lääketieteen kandidaattien opetusvastuu. päättää muuttaa 1. tietohallinnon kehityspäällikön viran ( ) kehityspäällikön työsopimussuhteeksi alkaen. 2. naistentautien ja synnytysten vastuualueen määräaikaisen erikoislääkärin viran (budjetoitu toimi ) vakituiseksi viraksi alkaen.

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN 27.4.

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN 27.4. KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 6/2018 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 8.30 11.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 91 3

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 15/2016 Kokousaika ti klo 9.30-11.57 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokousaika pe klo 8.00-8.55 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 91 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokousaika pe klo 13.00-14.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

117H 1 10 TALOUSARVIO VUODELLE 2015 SEKÄ VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA; HALLITUKSEN OHJEET VALMISTELULLE

117H 1 10 TALOUSARVIO VUODELLE 2015 SEKÄ VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA; HALLITUKSEN OHJEET VALMISTELULLE KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika ke klo 12.25-13.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Ravintola Priimus Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 110H 3 LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS KOKOUSKUTSU 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS JÄRJESTÄMISTOIMIKUNTA

KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS KOKOUSKUTSU 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS JÄRJESTÄMISTOIMIKUNTA KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS KOKOUSKUTSU 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS ESITYSLISTA 12.10.2012 Kokousaika pe 12.10.2012 klo 9.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Caterina, Kabinetti 1 Jäsenet Jari

Lisätiedot

87H 11 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTIJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN

87H 11 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTIJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 8/2016 Kokouspaikka Laukaa, Varjolan tila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 79H 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 80H

Lisätiedot

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kokousaika pe klo 14.07-14.12 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 95H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

Jäsenet x Jari Peura puheenjohtaja Arja Paakkinen x Liisa Ruusila varapuheenjohtaja Timo Kaijanmäki

Jäsenet x Jari Peura puheenjohtaja Arja Paakkinen x Liisa Ruusila varapuheenjohtaja Timo Kaijanmäki KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS ESITYSLISTA 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS PÖYTÄKIRJA 12.10.2012 Kokousaika pe 12.10.2012 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka Ruokapalelukeskus, Caterinan kabinetti 1 Jäsenet

Lisätiedot

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä KUTSU ESITYSLISTA 4/2018 Kokousaika ti, kello 16.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät Läsnä = x Rantakartano Pöyhölä, Keuruu Jaakko Kiiskilä puheenjohtaja Eero Vainio Riitta Vanhanen varapuheenjohtaja Juha

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 4/2017 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja

sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja KUTSU ESITYSLISTA 25.4.2019 3/2019 Kokousaika to 25.4.2019, klo 12.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät Läsnä = x Hotelli Vuolake Laukaa, neuvotteluhuone Jaakko Kiiskilä puheenjohtaja Eero Vainio Tuija Koivisto

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN KOKOONPANO

KESKI-SUOMEN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN KOKOONPANO NEUVOTTELUPÖYTÄKIRJA KESKI-SUOMEN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN KOKOONPANO 1. Neuvottelun osapuolet Hankasalmen kunta Joutsan kunta Kannonkosken kunta Karstulan kunta Kinnulan kunta Kivijärven kunta

Lisätiedot

87H 12 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTINJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN

87H 12 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTINJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 8/2016 Kokousaika ke klo 12.35-12.52 Kokouspaikka Laukaa, Varjolan tila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 79H 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 9.00 KUTSU ESITYSLISTA 5/2016 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kokousaika ke klo 13.00-14.50 Kokouspaikka Jyväskylä Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokousaika ke klo 9.00-11.15 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika to klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 10/2013 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Kokousaika Keskiviikko 25.10.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 29 3 Kokouksen

Lisätiedot

Ensihoitopalvelu Keski Suomessa

Ensihoitopalvelu Keski Suomessa Kaupunginhallitus 27.9.2010 liite nro 2 (1/14) Ensihoitopalvelu Keski Suomessa Mikko Lintu ensihoidon vastuulääkäri, sisätautilääkäri, päivystyslääketieteen erityispätevyys K SSHP, Päivystysalue Ensihoidon

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Kokousaika Perjantai 21.10.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 68 3 Kokouksen avaus 69

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 17.2.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 9 3 Kokouksen avaus 10 4 Laillisuus

Lisätiedot

Ensihoitopalvelu Keski Suomessa

Ensihoitopalvelu Keski Suomessa Perusturvalautakunta 27.10.2010 liite nro 2 Kaupunginhallitus 27.9.2010 liite nro 2 (1/14) Ensihoitopalvelu Keski Suomessa Mikko Lintu ensihoidon vastuulääkäri, sisätautilääkäri, päivystyslääketieteen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 8/2015 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 8/2015 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 8/2015 Kokousaika Perjantaina 23.10.2015 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 2, Käsiteltävät asiat 63 Kokouksen avaus 3 64 Laillisuus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 29.9.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 19 3 Kokouksen

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2 1 (11) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-14:40 Paikka KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Läsnä Vilma Kröger Pirjo Nikkinen Tiina Nousiainen

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous SALON SEUDUN KOULUTUS- ESITYSLISTA Hallitus Aika 4.6.2019 klo 17:00-18:00 Paikka Neuvotteluhuone, Taitajankatu 6, Salo Käsiteltävät asiat: 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Kokousaika Perjantai 21.9.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 64 3 Kokouksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖSLASKELMAT 2013

TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖSLASKELMAT 2013 KOKOUSKUTSU 1/2014 Kokousaika klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, KESLABin neuvottelutila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 3 4 LIIKELAITOS

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ti klo 7.30 KUTSU ESITYSLISTA 6/2016 Kokouspaikka Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu

Lisätiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kokousaika Perjantai 26.10.2018 klo 8.30 12.10 Kokouspaikka Laukaan terveysasema, Kantolantie 12, K-kerroksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 73 3 Kokouksen

Lisätiedot

150H 11 VALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

150H 11 VALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika to klo 11.30 KUTSU ESITYSLISTA 14/2016 Kokouspaikka Mäntsälä, Hirvihaara, Hirvihaaran kartano Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 143H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

150H 11 VALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

150H 11 VALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 14/2016 Kokousaika to klo 12.07-12.20 Kokouspaikka Mäntsälä, Hirvihaara, Hirvihaaran kartano Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 143H

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 10) Aika, klo 08:30-09:19 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone FM5, 5. krs Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 16/2016 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Perjantai 19.1.2018 klo 8.30 12.45 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 3/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 24 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 Kokousaika Perjantaina 14.11.2014 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 2, Käsiteltävät asiat Asia 66 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon ensihoidon sopeutus ja talousraami vuodelle 2014, lausunto

Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon ensihoidon sopeutus ja talousraami vuodelle 2014, lausunto Kunnanhallitus 243 07.10.2013 Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon ensihoidon sopeutus ja talousraami vuodelle 2014, lausunto 240/05.00.00/2013 Kunnanhallitus 243 Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/ Asia Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/ Asia Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta KOKOUSKUTSU AIKA 15.11.2017 kello 14:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/

LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 104 Tekninen lautakunta 24.11.2016 AIKA 24.11.2016 klo 17:00-19:30 PAIKKA Kunnantalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 106 72 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/2017 76 Kokousaika 7.12.2017 kello 18.00 18.42 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi vj. Ritva Lammela Tarmo Kankare Helena

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: (x) (x) (-) (-) (x) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: (x) (x) (-) (-) (x) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 11/2018 30.11.2018 Kokousaika Perjantaina 30.11.2018 klo 10.00-10.53. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN

2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika pe klo 13.00-13.40 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, luentosali Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 2/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 2/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 13 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 14 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 31 25.3.2019 Tarkastuslautakunta 41 23.4.2019 4 1360/02.06.01.06/2018 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tilinpäätös ja toimintakertomus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 ESITYSLISTA- 1/2013 PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika Perjantai 12.4.2013 klo 13.45 14.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Kunnanvaltuusto 55 20.06.2016 Vuoden 2015 tilinpäätöksen hyväksyminen 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (11) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00 Paikka Porin kaupunginvaltuuston istuntosali Läsnäolijat Vasama Juha Lehtonen Harri Heino Oili Jokinen-Anttila

Lisätiedot

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kokousaika ti klo 7.30-9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Perjantai 18.1.2019 klo 8.30 11.52 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-12:55 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

19 1 4 LIIKELAITOS CATERINAN TALOUSARVIO VUODELLE 2012 JA VUOSIEN 2012-2014 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA, HYVÄKSYMINEN

19 1 4 LIIKELAITOS CATERINAN TALOUSARVIO VUODELLE 2012 JA VUOSIEN 2012-2014 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA, HYVÄKSYMINEN KOKOUSKUTSU 5/2011 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika 7.12.2011 klo 8.30-10.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 17 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm

Maija Räsänen. Puheenjohtaja. Jorma Voutilainen. Tarkastusaika. Tuusniemi klo 14:00 alkaen. Allekirjoitus. Paikka ja pvm Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 15:00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (7) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:30 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila (Suurmestar) 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Marjatta

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:00 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 5/2016 Kokousaika: 16.11.2016 klo 13.15 16.20 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 1(6) Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 3 luku Henkilöstöorganisaatio 9 Henkilöstöorganisaatio

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

Esittelyoikeutta koskevien määräysten muuttaminen johtosääntöihin ajalle

Esittelyoikeutta koskevien määräysten muuttaminen johtosääntöihin ajalle Kaupunginhallitus 383 28.11.2016 Kaupunginhallitus 405 05.12.2016 Esittelyoikeutta koskevien määräysten muuttaminen johtosääntöihin ajalle 1.1. - 31.5.2017 1041/00.01.01/2012, 1042/00.01.01/2012, 1043/00.01.01/2012,

Lisätiedot

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12 Tarkastuslautakunta 11.3.2019 AIKA 11.3.2019 klo 9:04 12:16 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA klo 09:30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 31 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 32 Kokouksen

Lisätiedot

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani

Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 01.06.2017, klo 16:59-17:56 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

16 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen

16 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (13) Aika 30.11.2016, klo 10:00-11:30 Paikka Tampereen keskuspaloasema Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaaminen 14 Läsnäolijoiden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajan valinta

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10 7 Rehtori Hannu

Lisätiedot

Sisällysluettelo LASJOH, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo LASJOH, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo LASJOH, 17:00, Esityslista 1-3 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1-1 Esityslistan hyväksyminen... 2 1 Laskentapalveluiden käyttösuunnitelma 2018... 3 Liite:, liite 1/2018 laskentapalveluiden

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma Jokilaaksojen pelastuslaitoksen johtokunta 39 07.10.2016 Jokilaaksojen pelastuslaitoksen talousarvio vuodelle 2017 ja taloussuunnitelma 2018-2020 Jokilaaksojen pelastuslaitoksen johtokunta 07.10.2016 39

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot