2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN"

Transkriptio

1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika pe klo Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, luentosali Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 KOKOUKSEN AVAUS NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN 3 5 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 4 6 ÄÄNILUETTELON TARKASTAMINEN JA HYVÄKSYMINEN 5 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALITSEMINEN TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA 2015; HALLITUKSEN SELVITYS ARVIOINTIKERTOMUKSESSA ESITETTYIHIN HAVAINTOIHIN KESKI-SUOMEN KESKUSSAIRAALAN TUKISÄÄTIÖ SR:N PERUSTAMINEN 8 15 MUUT KIIREELLISET ASIAT 9 16 ILMOITUSASIAT KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

2 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika pe klo Kokouspaikka Päätöksentekijät Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, luentosali n jäsenet ja varajäsenet on mainittu LIITTEESSÄ 2.1. Läsnä = Muut läsnäolijat 1) Saapui kokoukseen klo Leila Lindell Tony Melville Tuula Nieminen Jari Colliander Maarit Heikkinen Jari Halttunen Satu Koskinen Leena Laurila Pekka Pajala hallituksen puheenjohtaja hallituksen I varapuheenjohtaja hallituksen II varapuheenjohtaja hallituksen jäsen hallituksen jäsen hallituksen jäsen hallituksen jäsen hallituksen jäsen hallituksen jäsen Tapani Mäki Pia Nyman Hellevi Saarenpää tarkastuslautakunnan jäsen tarkastuslautakunnan jäsen tarkastuslautakunnan jäsen Juha Kinnunen sairaanhoitopiirin johtaja Vesa Kataja johtajaylilääkäri 1) Kaija Heikura hallintoylihoitaja Seija Saarelainen hallintopäällikkö, pöytäkirjanpitäjä Aija Suntioinen talousjohtaja Tuija Melville viestintäpäällikkö Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin. Käsitellyt asiat 1 10 Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Pöytäkirjan tarkastus Leena Yksjärvi Puheenjohtaja Seija Saarelainen Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on merkitty nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Allekirjoitukset Pöytäkirjan nähtävänäpito Otteen oikeaksi todistaa Antti Potapoff Mirja Ruotsalainen Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä sairaanhoitopiirin toimistossa kello Pöytäkirjanpitäjä

3 3 Kv 1 KOKOUKSEN AVAUS n puheenjohtaja Leena Yksjärvi avasi kokouksen Kokouksen avauksen yhteydessä sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen julkisti uuden sairaalan nimen. Uuden sairaalan nimeksi tuli Keski-Suomen Sairaala Nova. Nimikilpailun voittaneen ehdotuksen teki työsuojeluvaltuutettu Asko Juuti.

4 4 Kv 2 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN Kuntayhtymän perussopimuksen 7 :n mukaan jäsenkunnat valitsevat valtuustoon jäseniä seuraavasti: "Väestötietolaissa tarkoitettuun väestötietojärjestelmään otettu viimeisin tieto kunnan asukasluvusta vuoden vaihteessa Jäsenten lukumäärä Hallituksen ehdotus: Kv 2, Päätös: tai vähemmän tai enemmän 5. Kullekin jäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen." Laukaan kunnanvaltuusto on kokouksessaan valinnut Katariina Kauton sairaanhoitopiirin valtuuston varsinaiseksi jäseneksi Tuula Niemisen tilalle jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Luettelo jäsenkunnista ja valtuutetuista on LIITTEENÄ 2.1. toimittaa läsnäolevien valtuutettujen toteamiseksi nimenhuudon ja merkitsee edustettuina ja edustamatta olevat jäsenkunnat. Toimitetussa nimenhuudossa todettiin, että kaikki jäsenkunnat ovat edustettuna kokouksessa. Edustettuna olevien kuntien äänimäärä on 940. Merkittiin läsnä olevat ja poissa olevat valtuuston jäsenet LIITTEESEEN 2.1.

5 5 Kv 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Hallituksen ehdotus: Kv 3, Päätös: Kutsu valtuuston kokoukseen on valtuuston työjärjestyksen 7 :n mukaisesti lähetettävä vähintään 14 päivää ennen kokousta. Kutsu on lähetetty valtuuston jäsenille, hallituksen jäsenille, tarkastuslautakunnan jäsenille ja jäsenkuntien kunnanhallituksille. Lisäksi ilmoitus on valtuuston tekemän päätöksen mukaisesti julkaistu sairaanhoitopiirin Internet-sivuilla. Perussopimuksen 10 :n mukaan valtuusto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksi kolmasosaa (2/3) jäsenistä on saapuvilla ja he edustavat vähintään puolta (1/2) kaikkien jäsenten yhteenlasketusta äänimäärästä. toteaa kokouksen laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. totesi, että kokous on laillisesti kokoonkutsuttu ja päätösvaltainen.

6 6 Kv 4 ÄÄNILUETTELON TARKASTAMINEN JA HYVÄKSYMINEN Hallituksen ehdotus: Kv 4, Päätös: Perussopimuksen 7 :n mukaan "Jäsenkunnan valitsemien jäsenten yhteinen äänimäärä valtuustossa määräytyy viimeksi vahvistetun tilinpäätöksen mukaisesti jäsenkunnalta kuntayhtymän menoihin palveluista perittyjen korvausten (18 ) ja maksuosuuksien (20 ja 21 ) yhteismäärän mukaisessa suhteessa. Jäsenkunnan valitsemilla jäsenillä yhteensä on yksi ääni kutakin alkavaa euroa kohden. Äänimäärä voi kuitenkin olla enintään 35 % kaikkien jäsenkuntien valitsemien jäsenten yhteenlasketusta rajoittamattomasta äänimäärästä." Ääniluettelo on LIITTEENÄ 2.1. Kuntaa edustavien valtuutettujen yhteinen äänimäärä perustuu vuoden 2015 tilinpäätöksen mukaisiin kunnan maksuosuuksiin. toteaa, että ääniluettelo on tarkastettu kohdassa 2 toimitetun nimenhuudon yhteydessä ja vahvistaa tämän perusteella LIITTEENÄ 2.1 olevan ääniluettelon. totesi ääniluettelon tulleen tarkastetuksi kohdassa 2 toimitetun nimenhuudon yhteydessä ja vahvisti ääniluetteloksi LIITTEEN 2.1 ja totesi läsnäolevien valtuutettujen äänimääräksi 940.

7 7 Kv 5 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALITSEMINEN Hallituksen ehdotus: n työjärjestyksen 33 :n mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla tähän tehtävään valittua valtuutettua, jollei valtuusto jonkin asian kohdalla toisin päätä. n yksimielisen päätöksen mukaan valtuuston kokousten pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinnasta tehdään valtuuston kokouksen esityslistalle valmisteltu ehdotus. Esitys tehdään valtuutettujen aakkosjärjestystä noudattaen. Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pekka Tamminen ja Jaana Taipale sekä ääntenlaskijoiksi Mervi Hyvönen ja Asko Hänninen. valitsee 1. pöytäkirjan tarkastajiksi Tarja Salmelan ja Mirja Ruotsalaisen. 2. ääntenlaskijoiksi Rauno Hännisen ja Seppo Hännisen. Kv 5, 1. päätti yksimielisesti valita tämän kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi Antti Potapoffin ja Mirja Ruotsalaisen. 2. päätti yksimielisesti valita tämän kokouksen ääntenlaskijoiksi Rauno Hännisen ja Seppo Hännisen.

8 Tarkastuslautakunta Hallitus Tl 39, Kv 6, Kh 133H, Kv 6 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA 2015; HALLITUKSEN SELVITYS ARVIOINTIKERTOMUKSESSA ESITETTYIHIN HAVAINTOIHIN Puheenjohtajan selostus: Kuntalain 71.2 :n mukaan tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Arvioinnin tulokset esitetään valtuustolle vuosittain annettavassa arviointikertomuksessa. Tarkastuslautakunta on valmistellut aiemmissa kokouksissaan valtuustolle annettavaa vuoden 2015 arviointikertomusta. Valmistelun pohjalta on laadittu lopullinen allekirjoitettava vuoden 2015 arviointikertomus. Arviointikertomus on LIITTEENÄ Tarkastuslautakunta hyväksyy vuoden 2015 arviointikertomuksen, allekirjoittaa sen ja saattaa arviointikertomuksen kuntayhtymän valtuuston käsiteltäväksi. Tl 39, Päätös: Tarkastuslautakunta hyväksyi vuoden 2015 arviointikertomuksen, allekirjoitti sen ja saattaa arviointikertomuksen kuntayhtymän valtuuston käsiteltäväksi. Kv 6, Tarkastuslautakunnan ehdotus: Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2015 on LIITTEENÄ suorittaa LIITTEENÄ 6.1 olevan tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen käsittelyn. 2. päättää pyytää hallituksen selvitykset seuraavista arviointikertomuksessa esitetyistä havainnoista: 1. Onko tarvetta sairaanhoitopiirin tasoiselle laatujärjestelmälle ja onko Uuteen sairaalaan suunnitteilla laatujärjestelmää. 2. Miten muut kunnat ja sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköt kuin Jyte on otettu huomioon Uuden sairaalan suunnittelussa, koska Uuden sairaalan uusilla toimintatavoilla on vaikutuksia kaikkien sote-toimijoiden resurssi- ja osaamistarpeisiin. Kv 6, Päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti

9 Tarkastuslautakunta Hallitus Kh 133H, Asian valmistelijat riskienhallintapäällikkö Hannu Ahtola, puh ja kehittäjäylilääkäri Pirjo Mustonen, puh Hallituksen selvitys on LIITTEENÄ 133H.1. Liite toimitetaan myöhemmin. Liite jaetaan hallituksen kokoukseen osallistuville. Sairaanhoitopiirin johtajan ehdotus: Hallitus päättää esittää LIITTEEN 133H.1 mukaisen selvityksen valtuuston käsiteltäväksi. Kh 133H, Päätös: Hallitus päätti esittää LIITTEEN 133H.1 mukaisen selvityksen valtuuston käsiteltäväksi ja sopi LIITTEESEEN 133H.1 tehtävistä tarkennuksista. Lisäksi hallitus päätti, että sairaanhoitopiirissä laaditaan laatujärjestelmän käyttöönottoon liittyvä esiselvitys. Kv 6, Hallituksen ehdotus: Kv 6, Päätös: Hallituksen selvitys arviointikertomuksessa esitetyistä havainnoista on LIITTEE- NÄ 6.1. käsittelee LIITTEENÄ 6.1 olevan hallituksen selvityksen. käsitteli hallituksen selvityksen.

10 Hallitus Kh 134H, Kv 7 KESKI-SUOMEN KESKUSSAIRAALAN TUKISÄÄTIÖ SR:N PERUSTAMINEN Asian valmistelijat johtajaylilääkäri Vesa Kataja, puh , lakimies Risto Salmi, puh ja talousjohtaja Aija Suntioinen, puh Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä sairaanhoitopiiri) ja erityisesti sen ylläpitämä Keski-Suomen keskussairaala ovat kuluneiden vuosikymmenten aikana saaneet merkittävän pääoman esimerkiksi testamenteilla ja lahjakirjoilla (jäljempänä myös yhteisnimitys lahjoitus tai saantokirja) yksityishenkilöiltä ja tukiryhmiltä. Testamenteilla ja lahjoituksina saadut varat ovat usein käyttötarkoitukseltaan yleisesti määritelty. Toisaalta testamenttien ja lahjoitusten käyttötarkoitus voi olla määritelty vain tietyn tyyppisten sairauksien hoitoon ja tutkimukseen tai tiettyjen potilasryhmien hoitoon ja virkistystoimintaan. Lahjoitukset ja testamenttivarat ovat olleet rahalahjoja tai muuta irtainta tai kiinteää omaisuutta. Päätösvalta lahjoitusvarojen käytöstä jakaantuu usealle päätöksentekijälle. Jos lahjoittaja on nimennyt vastuualueen, päätöksen varojen käytöstä tekee vastuualueen johtaja. Tieteelliseen toimintaan liittyvien varojen käytöstä päättää johtajaylilääkäri ja muiden varojen käytöstä sairaanhoitopiirin johtaja. Lahjoitetut varat ovat sairaanhoitopiirin tilillä ja niitä seurataan mm. kirjanpidossa ja raportointijärjestelmissä. Lahjoitus- ja testamenttilahjoituksia hallinnoidaan keskitetysti yhtymähallinnon kautta tai lahjoitusten käytöstä päättää ja rahojen käytön hallinnointia sekä lahjoitusmääräysten seurantaa tekee sairaanhoitopiirin hallintohenkilökunta oman toimen ohella. Sairaanhoitopiirissä on käytössä tällä hetkellä sairaanhoitopiirin lahjoitusrahasto, jonka tarkoitus ja toimintatavat liittyvät yksittäisten lahjoitusten ja testamenttien hallintaan. Lahjoitukset ja testamentilla saadut varat ovat käytettävä asianomaisessa saantokirjassa määrättyyn tarkoitukseen. Lahjoitus- ja testamenttivaroja halutaan suunnata myös muihin sairaalan toimintaedellytysten edistämiseen ja tukemiseen kuten, tutkimukseen, hoitokäytäntöjen kehittämiseen ja väestön terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Lahjoitusrahastossa on heinäkuun 31. päivänä 2016 yhteensä ,98 euroa. Sairaanhoitopiirin tavoitteena on lahjoitusten ja testamenttivarojen vastaanottamiseen ja lahjoitusten tarkoituksen mukaiseen käyttöön liittyvän hallinnollisen prosessin yhtenäistäminen ja selkeyttäminen sekä jatkossa myös lahjoitusten, testamenttivarojen ja avustusten aktiivisempi kerääminen perustettavan uuden säätiön (jäljempänä myös tukisäätiö) tarkoituksenmukaiseen toimintaan. Lisäksi tavoitteena on aiempien ja tulevien lahjoitusten ja testamenttivarojen ohjaaminen tutkimukseen, laitehankintoihin, taidehankintoihin sekä muihin lahjoitusten mukaiseen käyttöön tarkoituksenmukaisella ja hallinnollisesti tehokkaalla tavalla. Tavoitetila saavutetaan perustamalla lahjoitusten keräämistä, hallinnoimista ja lahjoitusten tarkoituksenmukaiseen käyttöön osoittamista varten oma tukisäätiö. Tällä hetkellä lahjoitusvarojen hankintaa ei voida toteuttaa sairaanhoitopiirissä, koska kunnat ja kuntayhtymät eivät voi saada rahankeräyslupaa.

11 Hallitus Sairaanhoitopiirissä on selvitetty lahjoitusvarojen ja testamentilla saatujen varojen hoitamisen vaihtoehtoisia järjestämistapoja. Sairaanhoitopiirin johto antoi vuonna 2015 toimeksiannon sisäiselle työryhmälle Keski-Suomen keskussairaalan oman tukisäätiön perustamisen selvittämisestä. Lähinnä tämä tarkoitti aktiivisemman varainhankinnan mahdollisuuden selvittämistä oman tukisäätiön kautta. Työryhmän tehtävänä oli myös tarkastella itsenäisen tukisäätiön toiminnan mahdollisia haittoja ja hyötyjä toiminnan, eikä pelkästään varainkeruun suhteen. Työryhmään kuuluvat talousjohtaja Aija Suntioinen, hallintoylihoitaja Kaija Heikura, henkilöstöjohtaja Eeva Aarnio ja lakimies Risto Salmi. Toiminnasta työryhmä on raportoinut johtajaylilääkäri Vesa Katajalle. Valmistelua on esitelty hallituksen aamukoulussa Johtajaylilääkäri Vesa Katajan päivätty kirjelmä säätiön perustamisen tarpeellisuudesta on esityslistan LIITTEENÄ 134H.1. Hallitus on käydyssä keskustelussa kannattanut valmistelun jatkamista kohti uuden tukisäätiön perustamista. Tämän jälkeen valmistelussa on keskitytty uuden säätiön sääntöjen valmisteluun. Tukisäätiön säännöt on laadittu ja patentti- ja rekisterihallitus (jäljempänä myös PRH) on ennakkotarkastanut säännöt. PRH:n päätös sääntöjen hyväksymisestä on annettu PRH:n päätös ennakkotarkastuksesta on voimassa kaksi vuotta päätöksen antamisesta lukien. Tänä aikana tukisäätiö on perustettava ilman, että sääntöjä joutuu toimittamaan uudestaan PRH:een. Tukisäätiön tarkoituksena on mm. edistää ja tukea Keski-Suomen keskussairaalan toimintaa ja sen henkilöstön ammattiosaamista sekä lääketieteen, terveystieteiden ja muiden Keski-Suomen keskussairaalan toimintaan liittyvien tieteenalojen tutkimusta, kehittämistä ja opetusta. Tukisäätiön tarkoituksena on lisäksi edistää Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueen sairaanhoitolaitosten toimintaedellytyksiä sekä alueen väestön terveyttä ja hyvinvointia. Tukisäätiölle luodaan asianmukainen hallinnollinen prosessi lahjoitusten vastaanottamista ja hallinnointia sekä lahjoitusten määräysten mukaista käyttöä varten. Käytännön tasolla tukisäätiön toiminnasta merkittävän osan tulee muodostamaan esimerkiksi apurahojen myöntäminen koulutukseen ja tutkimukseen sekä erilaisten potilaiden, läheisten ja henkilökunnan hyvinvointia tukevien hankintojen tukeminen. Säätiön hallinto on kytketty jatkossakin riittävästi Keski-Suomen keskussairaalan toimintaan siitä riippumatta, millä tavalla Keski-Suomen keskussairaalan hallinnollinen organisoituminen ja sairaalan ylläpito järjestetään jatkossa. Tätä tavoitetta toteutetaan toisaalta siten, että tukisäätiön hallituksen kolmelle jäsenelle asetetaan erityisiä taustaorganisaatioon liittyviä kelpoisuusehtoja. Lisäksi sääntöjen perustella säätiön hallituksen jäsenet valitsee Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallinnosta välittömästi vastaava toimielin (tällä hetkellä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallitus). Tukisäätiön on sääntöjensä perusteella selvästi yleishyödyllinen yhteisö, joka on verovelvollinen ainoastaan liiketoiminnastaan. Verohallinnolta voidaan hakea ennakkoratkaisu tukisäätiön yleishyödyllisyydestä, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi. PRH:n ennakkotarkastamat ja hyväksymät säännöt ovat esityslistan LIITTEENÄ 134H.2.

12 Hallitus Säätiön ensimmäisen hallituksen valitsee säätiön sääntöjen 6 :n mukaan Keski- Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallitus. Hallitukseen kuuluu ja valitaan sääntöjen 6 : n mukaan 5-8 jäsentä. Hallitukseen kuuluvat toistaiseksi voimassaolevina jäseninä sääntöjen 6 :n mukaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tai sen seuraajan johtaja, johtajaylilääkäri ja hallintoylihoitaja asemansa perusteella. Säätiön sääntöjen 6 :n mukaan ensimmäisen hallituksen toimikausi päättyy Tämän jälkeen hallituksen jäsenten toimikausi on neljä vuotta. Keski-Suomen sairaanhoitopiirin hallussa olevien lahjoitusvarojen määrä per on ,98 euroa. Sairaanhoitopiiri luovuttaa perustettavalle tukisäätiölle kaikki hallussa per olleet ja sen jälkeen annetut muut mahdolliset lahjoitusvarat, mikäli siirrolle ei ole yksittäisiin lahjoituksiin liittyvää oikeudellista estettä. Lailliselta kannalta on perusteltua, että sairaanhoitopiirin valtuusto valtuuttaa hallituksen luovuttamaan sairaanhoitopiirin hallussa olevista lahjoitusvaroista tarpeellisen ja siirrettävissä olevan rahamäärän peruspääomaa ja säätiön toimintaa varten ennen tukisäätiön rekisteröimistä. Kun lahjoitusvarojen luovuttaminen tehdään sairaanhoitopiirin ja perustettavan tukisäätiön välillä, yksilöidään luovutettavat varat lahjakirjalla tai tarvittaessa muulla saantokirjalla tai avustuksena säätiölle. Säätiön perustamispääoman 50,000 euroa saadaan ja käytetään niistä varoista, jotka ovat jääneet käyttämättä n. 15 vuoden aikana erilaisissa jo päättyneissä tutkimusprojekteissa. Sairaanhoitopiirin johtoryhmä käsitteli säätiön perustamista kokouksessaan Perustamiskirja on esityslistan LIITTEENÄ 134H.3. Tavoitteena on, että säätiö rekisteröidään aikaisintaan Säätiön ensimmäinen tilikausi päättyy perustamiskirjan mukaan Sairaanhoitopiirin johtajan ehdotus: Hallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto - päättää perustaa Keski- Suomen keskussairaalan tukisäätiö sr:n ja samalla hyväksyä LIITTEENÄ 134H.2 olevan tukisäätiön ennakkotarkastetun säännön ja LIITTEENÄ 134H.3 olevan perustamiskirjan, - valtuuttaa sairaanhoitopiirin johtajan tekemään tukisäätiön sääntöihin välttämättömiä muutoksia, jos mahdollisesti hankittavat ennakkoratkaisut tai viranomaispäätökset sitä edellyttävät, - valtuuttaa sairaanhoitopiirin johtajan ja talousjohtajan tai näiden nimeämän edustamaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymää tukisäätiön perustamiseen liittyvissä toimissa sekä yhdessä allekirjoittamaan LIIT- TEEN 134H.3 mukaisen perustamiskirjan sekä muut mahdolliset tukisäätiön perustamisen ja rekisteröimisen kannalta tarpeelliset asiakirjat, - päättää valtuuttaa sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksen luovuttamaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallussa olevista lahjoitus- ja testamenttivaroista ja muista mahdollisesti vastaavista varoista tukisäätiön peruspääoman ja tämän lisäksi tarpeellisen ja siirrettävissä olevan rahamäärän perustettavan tukisäätiön toimintaa varten,

13 Hallitus päättäessään hyväksyä säännöt päättää, että tukisäätiön ensimmäisen hallituksen ja tilintarkastajat nimeää sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallitus ennakkotarkastettujen säätiön sääntöjen mukaisesti, - päättää, että Tukisäätiön nimi kirjoitetaan muodossa Keski-Suomen keskussairaalan tukisäätiö sr. Kh 134H, Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Kv 7, Hallituksen ehdotus: LIITTEENÄ 7.1 jaetaan johtajaylilääkäri Vesa Katajan päivätty kirjelmä säätiön perustamisen tarpeellisuudesta. Patentti- ja rekisterihallituksen ennakkotarkastamat ja hyväksymät säännöt ovat esityslistan LIITTEENÄ 7.2. Perustamiskirja on esityslistan LIITTEENÄ päättää perustaa Keski- Suomen keskussairaalan tukisäätiö sr:n ja samalla hyväksyä LIITTEENÄ 7.2 olevan tukisäätiön ennakkotarkastetun säännön ja LIITTEENÄ 7.3 olevan perustamiskirjan. 2. valtuuttaa sairaanhoitopiirin johtajan tekemään tukisäätiön sääntöihin välttämättömiä muutoksia, jos mahdollisesti hankittavat ennakkoratkaisut tai viranomaispäätökset sitä edellyttävät. 3. valtuuttaa sairaanhoitopiirin johtajan ja talousjohtajan tai näiden nimeämän edustamaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymää tukisäätiön perustamiseen liittyvissä toimissa sekä yhdessä allekirjoittamaan LIITTEEN 7.3 mukaisen perustamiskirjan sekä muut mahdolliset tukisäätiön perustamisen ja rekisteröimisen kannalta tarpeelliset asiakirjat. 4. päättää valtuuttaa sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallituksen luovuttamaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallussa olevista lahjoitus- ja testamenttivaroista ja muista mahdollisesti vastaavista varoista tukisäätiön peruspääoman ja tämän lisäksi tarpeellisen ja siirrettävissä olevan rahamäärän perustettavan tukisäätiön toimintaa varten. 5. päättäessään hyväksyä säännöt päättää, että tukisäätiön ensimmäisen hallituksen ja tilintarkastajat nimeää sairaanhoitopiirin kuntayhtymän hallitus ennakkotarkastettujen säätiön sääntöjen mukaisesti. 6. päättää, että Tukisäätiön nimi kirjoitetaan muodossa Keski-Suomen keskussairaalan tukisäätiö sr.

14 Hallitus Kv 7, Päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Päätöksen toimeenpano Ote Sairaanhoitopiirin toimisto Sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen, talousjohtaja Aija Suntioinen ja lakimies Risto Salmi

15 15 Kv 8 MUUT KIIREELLISET ASIAT Kuntalain 95 :n mukaan valtuusto voi ottaa käsiteltäväkseen kiireellisiä asioita Todettiin, että kiireellisiä asioita ei ollut.

16 16 Kv 9 ILMOITUSASIAT Hallituksen puheenjohtaja Leila Lindell ja johtajaylilääkäri Vesa Kataja kertoivat hoitojen keskittämisen ja päivystysasetuksen valmistelun ajankohtaistilanteen.

17 17 Kv 10 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN n puheenjohtaja Leena Yksjärvi päätti kokouksen klo

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokousaika pe klo 8.00-8.55 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 15/2016 Kokousaika ti klo 9.30-11.57 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 8.30 11.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 91 3

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokousaika pe klo 13.00-14.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 91 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kokousaika ke klo 09.00-11.36 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Kokousaika Perjantai 21.10.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 68 3 Kokouksen avaus 69

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kokousaika pe klo 14.07-14.12 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 95H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 29.9.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 19 3 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 17.2.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 9 3 Kokouksen avaus 10 4 Laillisuus

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Perjantai 18.1.2019 klo 8.30 11.52 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017. Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017. Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 6.9.2017 klo 19.00- Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi,

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 / 5 EDUSTAJAINKOKOUS 28.8.2017 ESITYSLISTA KL/467/000204/2017 Aika: 28.8.2017 10:00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 Kokouksen avaus As. nro 1 2 Sihteerin valinta As. nro 2 3 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Kokousaika Keskiviikko 25.10.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 29 3 Kokouksen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Perjantai 19.1.2018 klo 8.30 12.45 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Yhtymäkokous Kokouskutsu ja esityslista

Yhtymäkokous Kokouskutsu ja esityslista Yhtymäkokous 25.9.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (7) 11.9.2019 2/2019 YHTYMÄKOKOUS Aika 25.9.2019 klo 14.00 Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoustila. KYS päärakennus, C-rappu (näytteenoton

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA KÄÄNNÖS PÖYTÄKIRJA Yhtymäkokous 24.4.2019 Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo 17.02 17.21 Paikka, Pumppulahti 3, 10300 KARJAA Jäsenkunta Osuudet Päätöksentekijät Espoo 1 X Mia Westerlund Kauniainen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN

2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kokousaika pe klo 13.05-13.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, luentosali Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN 27.4.

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN 27.4. KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 6/2018 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Kokousaika Perjantai 21.9.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 64 3 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 4.6.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot