Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo klo 17.30

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallintoelin Kokouspäivä 13.3.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo 13.3.2009 klo 17.30"

Transkriptio

1 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo klo Läsnäolevat jäsenet Erkkilä, Pentti jäsen Harinen, Ari jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen, Eero jäsen Leinonen, Anja jäsen Lemberg, Raija jäsen Miettinen, Risto jäsen Miettinen, Virpi jäsen Preisfreund, Leila jäsen Salonen, Antti jäsen Seppälä, Pirjo jäsen, vpj, pj tässä kokouksessa Yli-Korpela, Päivi jäsen Järvinen, Pekka varajäsen Nurminen, Pirkko varajäsen Vallenius, Kimmo varajäsen Poissaolevat jäsenet Posti, Timo pj Hirvensalo, Raija jäsen Lumijärvi, Johanna jäsen Miettinen, Risto jäsen Salminen, Seija jäsen Wahlman, Matti jäsen Muut läsnäolevat :t Allekirjoitukset Pirjo Seppälä Puheenjohtaja Leena Piippo Pöytäkirjanpitäjä Tarkistus Anja Leinonen Pöytäkirjantarkastaja Eino Haukijärvi Pöytäkirjantarkastaja Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä Paikka ja aika Kirkkoherranvirasto

2 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 2 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 13 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirja tarkastetaan Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Eino Haukijärvi ja Anja Leinonen. Pöytäkirja päätettiin tarkastaa heti kokouksen päätyttyä. Tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. 14 Kokouksen työjärjestys Kokouksen esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Lisäasioina päätettiin muissa asioissa käsitellä Veikkolan mentorin ja kiertävän lastenohjaajan palkan määräytyminen sekä työryhmän valinta skenaariotyöskentelyä varten. Pykälä 24, Työalojen toimintakertomukset, siirretään seuraavan kokouksen käsittelyyn. Muutoin esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

3 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 3 15 Ennakkopäätös neljännen kanttorin viran perustamisesta Kirkkonummen suomalaiseen seurakuntaan Liite Valmistelu Seurakunta on , 143, henkilöstösuunnittelutoimikunnan esityksestä päättänyt, että suomalaiseen seurakuntaan perustetaan kanttorin virka vuonna Päätöksen mukaan virkaa perustettaessa otetaan huomioon taloudellinen tilanne. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta on kokouksessaan käsitellyt 4. kanttorin viran perustamista Kirkkonummen suomalaiseen seurakuntaan. Johtokunta esittää seurakuntalle neljännen kanttorinviran perustamista Kirkkonummen suomalaiseen seurakuntaan alkaen ja hakuprosessin käynnistämistä jo v alkupuolella. Hallintojohtajan perustelut Yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymässä taloussuunnitelmassa vuosille todetaan: Yleismaailmallisen rahoituskriisin seurauksena myös Suomi on ajautunut taantumaan, jonka kesto arvioidaan pariksi vuodeksi. Tämänhetkisen näkemyksen mukaan nykyistä henkilöstöä supistaminen ei koskisi, mutta uusien virkojen ja toimien perustamista harkitaan tarkkaan. Kirkollis- ja yhteisöverotuloja on kertynyt tammi-helmikuussa alle sen, mitä on budjetoitu näiden kuukausien verotuloiksi. Koko vuoden verokertymän arvioidaan olevan euroa alle verobudjetin. Verotulojen vähenemistä korvataan puskurina olevilla edellisten tilikausien ylijäämillä ja säästämällä hankinnoissa ym.. On selvää, että tällä hetkellä ei ole mahdollisuuksia perustaa kanttorin virkaa ensi vuodeksi. Suomalaisen seurakunnan seurakunta haluaa kuitenkin pyytää yhteiseltä kirkkovaltuustolta ennakkopäätöstä siitä, että neljännen kanttorin virka perustetaan heti, kun taloudellinen tilanne sen sallii. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan perusteluja Neljännelle kanttorin viralle seurakunnassamme on lukuisia perusteita. Kirkkonummi on muuttovoittoinen kunta ja se näkyy jäsenmäärän kasvuna erityisesti lapsi-, nuoriso- ja perhetyössä. Toisaalta voidaan nähdä toimitusten jatkuva lisääntyminen. Yksistään kymmenen viimeisen vuoden aikana hautajaiset ovat lisääntyneet useilla kymmenillä vuodessa. Etenkin keskustan alueella lisätyövoiman tarve on tuntuva ja kahden kanttorin tarve ilmeinen.

4 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 4 Sn Kirkkonummen suomalaisessa seurakunnassa on kolmea toimipistettä kohden nykyisin kahdeksan pappia, mutta vain kolme kanttoria. Usean vuoden ajan on kesäisin n. 1 kk ajaksi palkattu kesäkanttori, joulun alla joulukanttori ja pääsiäisen aikaan on käytetty sijaisia toimituspalkkioilla. Tällä hetkellä keskustan kuoroista Chorus Michaelista johtaa ulkopuolelta palkattu kuoronjohtaja ja Pääskysiä Veikkolan alueen kanttori. Rippikoulutyössä tämänhetkiset musiikkiresurssit ovat täysin riittämättömät. Rippikoululaisten määrä kasvaa myös joka vuosi, seurakunnan strategian mukaan v rippikoululaisia on n. 20 % enemmän kuin nyt. Alueellisten tehtävien lisäksi jokainen kanttori hoitaa vuorollaan toimituksia ja jumalanpalveluksia kaikissa toimipisteissä. Kanttorin virantäytön ollessa jopa puoli vuotta kestävä ajanjakso, jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta esittää, että virka julistetaan avoimeksi viipymättä. Työssä jaksamisen, työstä selviytymisen ja kaikkia seurakunnan työmuotoja palvelevan musiikkityön kannalta neljäs kanttorin virka on välttämätön. Seurakunta esittää yhteiselle kirkkolle, että yhteinen kirkko esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että yhteinen kirkkovaltuusto tekisi ennakkopäätöksen siitä, että neljännen kanttorin virka perustetaan suomalaiseen seurakuntaan heti, kun taloudellinen tilanne sen sallii. Päätettiin esityksen mukaisesti.

5 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 5 16 Lausunto tuomiokapitulille pappisvihkimystä varten Liite: Perustelut Seurakunnalla on vuodesta 2008 alkaen ollut mahdollisuus pyytää tuomiokapitulilta vuosittain pastoria kuuden kuukauden määräaikaiseen seurakuntapastorin virkaan. Järjestelyllä pyritään helpottamaan seurakunnan työvoiman tarvetta tilanteessa, jossa uutta työntekijää jo tarvittaisiin, mutta taloudellisia edellytyksiä kokoaikaisen työntekijän palkkaamiselle ei vielä ole. Seurakuntan voimassaolevan henkilöstösuunnitelman mukaan yhdeksäs papinvirka perustetaan taloudellisen tilanteen salliessa seurakuntaan vuonna Näillä näkymin taloudellisen tilanteen vaikeus ja neljännen kanttorinviran kiireellisyys siirtävät papinviran perustamista vielä vuosilla eteenpäin. Määräaikaisen papinviran täyttäminen tuo kuitenkin helpotusta tilanteessa, jossa kaikki pappisviranhaltijat jo nyt osallistuvat rippikoulutyöhön kahden tai kolmen rippikoulun vuosimäärällä (kirkkoherralla yksi rippikoulu). Erityisesti loma- ja leirikaudella määräaikainen pappi on osoittautunut lisääntyvän toimitustarpeen vuoksi tärkeäksi (kesähäät). Kirkkoherra on keskustellut asiaan liittyen TM Suvi-Maria Katariina Saarelaisen ja TM Nina Benita Stjernvall-Kiviniemen kanssa. Keskustelujen jälkeen määräaikaiseen kuuden kuukauden papinvirkaan ehdotetaan TM Nina Benita Stjernvall-Kiviniemeä. Seurakunta pyytää tuomiokapitulilta virkamääräystä kuuden kuukauden papinvirkaan ajalle TM Nina Benita Stjernvall-Kiviniemelle. Päätettiin esityksen mukaisesti.

6 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 6 17 Kirkkoharjun koulun anomus Kirkkoharjun koulun 7 9 erityisluokkien oppilaat ovat opettajansa kanssa lähettäneet seurakunnalle avustusanomuksen. Erityisluokat sijaitsevat Senaattorin takana olevassa punaisessa tuvassa. Koulun liikuntatilat ovat kovassa käytössä ja pieni erityisoppilaiden joukko joutuu väistymään isompien luokkaryhmien tieltä. Nyt erityisluokkalaisilla olisi mahdollisuus käyttää radan toisella puolella sijaitsevan kuntosalin tiloja. Vuosimaksu on 360. Liikuntatunnit auttavat erityisoppilaita keskittymään tavalliseen opiskeluun paremmin. Vastalahjaksi luokat lupaavat tarvittaessa kertakorvauksena tehdä jotain pientä työtä, esim. haravointia, tai laatia kiitostekstin Kirkkonummen Sanomien sivulle. Seurakunta päättää myöntää 150 euroa Kirkkoharjun koulun 7 9 erityisluokkien oppilaiden kuntosalikorttien hankintaan. Seurakunta päätti myöntää 360 Kirkkoharjun koulun 7 9 erityisluokkien oppilaiden kuntosalikorttien hankintaan. Samalla seurakunta toivottaa oppilaat tervetulleiksi esim. liikuntapäivänä haravoimaan.

7 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 7 18 Lisäraha-anomus Tulta tapahtuman toteuttamiseen Seurakunta on myöntänyt kokouksessaan , 85, seurakunnan työmuodoille Tulta tapahtuman järjestelykuluihin. Lähetystyön johtokunta anoo 694 lisärahaa lavarakenteitten kustannuksiin. Gesterbyn koulun lava on liian pieni Liekki palaa musikaalin esitykseen. Broadway Finland Oy on laatinut kustannusarvion lisärakenteitten pystyttämiseksi, 10 kpl lavapaloja, á rakentamisen ja purkamisen vaatima aika 6 h, á matkakulut 170 km, á 1,20 /km 204 yhteensä 694 Seurakunta päättää myöntää työmuodoille lisärahaa 300 Tulta tapahtuman toteutukseen. Päätettiin esityksen mukaisesti.

8 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 8 19 Mika Siltalan isyysloma Erityisnuorisotyönohjaaja Mika Siltala on pitänyt isyysvapaata välisen ajan. Hän anoo seurakuntalta oikeutta pitää isyysvapaa. Työntekijällä on oikeus saada vapaata työstä sairausvakuutuslaissa tarkoitettuihin perhevapaisiin (Työsopimuslaki 4 luku 1, KirVESTES 80 1 mom.). Seurakunta myöntää erityisnuorisotyönohjaaja Mika Siltalalle isyysvapaata ajalle Päätettiin esityksen mukaisesti.

9 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 9 20 Nuorisotyön johtokunnan jäsenen valinta Nuorisotyön johtokunnan jäsen Janne Randelinille myönnettiin ero alkaen. Johtokuntaan on hänen tilalleen valittava uusi jäsen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Nuorisotyön johtokunta esittää, että seurakunta valitsee jäljellä olevan toimikauden ajaksi johtokunnan varsinaiseksi jäseneksi Kim Lindströmin. Ari Harinen jatkaa varajäsenenä. Seurakunta päättää, että nuorisotyön johtokunnan varsinaiseksi jäseneksi valitaan Kim Lindström jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Päätettiin esityksen mukaisesti.

10 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan varajäsenen valinta Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan varajäsen Janne Randelinille myönnettiin ero alkaen. Johtokunta esittää hänen tilalleen varajäseneksi (Reijo Ovaskan varajäsen) valittavaksi Jorma Salmen Seurakunta päättää valita jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan varajäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi Jorma Salmen paikkakunnalta muuttaneen Janne Randelinin tilalle Reijo Ovaskan varajäseneksi. Seurakunta päätti, että jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokuntaan jäljellä olevan toimikauden ajaksi valitaan Jorma Salmi Reijo Ovaskan henkilökohtaiseksi varajäseneksi.

11 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Ulkopuolisten järjestämissä konserteissa kerättävät kolehdit Sn , 123 Päätettäessä loppuvuoden 2007 kolehdeista seurakuntan kokouksessa 4.6., 46, Pentti Erkkilä esitti, että pankkien yms. järjestämissä joululaulukonserteissa voitaisiin kerätä kolehti. Seurakunnassa on käytäntö, että kanttori hoitaa konserttivaraukset ja sopii ohjelmasta yhdessä tilaisuuden järjestäjän kanssa. Kanttori toimittaa tiedon konserttikalenterista seurakuntasihteerille sekä järjestäjien yhteystiedot. Yhteystiedot voivat olla rutiininomaisesti myös varausohjelmassa. Seurakuntasihteeri on yhteydessä järjestäjiin ja tiedustelee: 1. Mahdollisuutta kerätä kolehti ko. tilaisuudessa 2. Tilaisuuden järjestäjän toivomusta kolehdin kohteesta 3. Toivotaanko seurakunnan työntekijää tilaisuuteen (järjestetään mahdollisuuksien mukaan) Vahtimestari kerää kolehdin tilaisuudessa ja sopii keräyksen ajankohdasta tilaisuuden järjestäjän kanssa (kolehti voidaan kerätä myös ovella poistuttaessa). Kolehdin kohde ilmoitetaan läsnäolijoille ennen keräämistä. Seurakuntasihteeri tilittää kolehdit normaalin käytännön mukaisesti ja saattaa ne seurakuntan tietoon yhdessä muiden kolehtitietojen kanssa. Päätettiin esityksen mukaisesti. Toteutetaan kokeiluluonteisesti tänä vuonna. Jatkosta päätetään myöhemmin. SN Seurakuntasihteeri tiedusteli ulkopuolisten konserttien järjestäjiltä asiaa. Ainoastaan yksi taho oli kiinnostunut keräämään kolehdin konsertissaan. Muiden kanta oli epäilevä ja jopa jyrkän kielteinen. Merkitään tiedoksi Keskustelua Asiasta käydyn keskustelun aikana Anja Leinonen teki Leila Preisfreundin kannattaman ehdotuksen. Sen mukaan järjestävän tahon kanssa voitaisiin ennakolta neuvotella ja sopia summasta, jonka järjestäjä halutessaan lahjoittaisi valitsemaansa kohteeseen. Pentti Erkkilä puolestaan ehdotti, että tilaisuuden ohjelmassa kerrottaisiin mahdollisuudesta lahjoittaa jokin summa valmiiksi määriteltyyn kohteeseen.

12 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 12 Eero Hirvonen ehdotti, että ohjelmalehtisten tuotosta osoitettaisiin jokin tietty summa tiettyyn kohteeseen. Näitä ehdotuksia ei kannatettu. Merkittiin tiedoksi. Lisäksi päätettiin, että konserttia järjestävän tahon kanssa neuvotellaan ennakolta ja sovitaan summasta, jonka järjestäjä voi halutessaan lahjoittaa sopivaan kohteeseen. Sn Vuoden 2008 joulun alla konsertteja järjestäneiltä ulkopuolisilta tahoilta tiedusteltiin mahdollisuutta kerätä kolehti. Kolehti kerättiin yhden ulkopuolisen järjestäjän konsertissa. Merkitään tiedoksi. Käsittely: Keskustelussa pidettiin outona tilannetta, että kirkossa järjestettävissä konserteissa ei kerätä kolehtia. Ehdotettiin tulevien vuosien varalle: - konserttien järjestäjille voisi sanoa, että toive kolehtien keräämiseen on tullut seurakuntan taholta - haluavatko konsertin järjestäjät itse ehdottaa jotain kohdetta - joko kolehdin keruu tai tilanvuokra - konsertin järjestäjä lahjoittaa jonkin summan johonkin kohteeseen ei kolehdin keruuta - konsertin ohjelmassa voisi olla maininta lahjan antamisesta/kolehdin keruusta Merkittiin tiedoksi. Kanttori Tarja Viitanen varaa yleensä jo keväisin joulukonsertit. Hän lupautui kysymään konserttiaikoja varattaessa, haluavatko konserttien järjestäjät mahdollisesti kerätä kolehdin konsertissa. Seurakunta voi suosittaa jotain kolehtikohdetta. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta , 10 Johtokunta on keskustellut kokouksessaan joulukonserttien kolehtiasiasta ja kirkosta perittävästä vuokrasta. Johtokunta toivoo seurakuntan selkiyttävän ohjeistusta konserteissa kerättävien kolehtien ja vuokranmaksun suhteen. Johtokunta toivoo myös ohjeita menettelytavoista, kun konserttiin

13 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 13 Sn myydään lippuja, jolloin vain lipun ostanut pääsee mukaan tai ohjelmia, jolloin tilaisuuteen on vapaa pääsy. Johtokunnan esitys on, että jos lippuja myydään ja samalla maksetaan vuokraa, ei kerätä kolehtia. Seurakunta päättää menettelytavoista ulkopuolisten järjestämissä konserteissa. Päätetään, että - jos vuokraa ei peritä ja myydään ohjelmia, voidaan kerätä kolehti. Tällöin konserttiin on vapaa pääsy. - jos peritään vuokraa ja myydään lippuja, ei kerätä kolehtia. Tällöin konserttiin siis ei ole vapaata pääsyä. Päätettiin esityksen mukaisesti.

14 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Vuoden 2009 vuosilomat Liite Ansaintakaudelta anottavat vuosilomat ovat esityslistan liitteenä. Vuosilomat hyväksytään liitteen mukaisesti. Pappien lomat merkitään tiedoksi. Päätettiin esityksen mukaisesti.

15 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Työalojen toimintakertomukset vuodelta 2008 Liite Työalojen laatimat toimintakertomukset vuodelta 2008 ovat esityslistan liitteenä. Puuttuvat toimintakertomukset jaetaan kokouksessa. Seurakunta hyväksyy työalojen toimintakertomukset vuodelta Päätettiin siirtää käsiteltäväksi seuraavassa seurakuntan kokouksessa.

16 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Ilmoitusasiat 1. Paldiskin seurakunnan vierailu Kirkkonummen suomalaiseen seurakuntaan Paldiskin seurakunnan toimintakertomus v Selvitys Viron kirkon lapsi- ja nuorisotyön yhdistyksen (EELK LNÜ) toiminnanjohtajan palkkaukseen myönnettyjen varojen käytöstä. 4. Kirkkonummen suom. seurakunnan lähetyskannatus Suomen Lähetysseuralle v Kirkkokolehtien kehittyminen vuosina Seurakuntatilojen käyttömaksut v Mari Sirén on saanut Espoon hiippakunnan tuomiokapitulilta valtakirjan alkaen Kirkkonummen suomalaisen seurakunnan kanttorin virkaan. Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. Kehotettiin tarkistamaan, mistä johtuu SLS:n tilaston ja oman kolehtilaskennan välinen ero kauneimpien joululaulujen kohdalla.

17 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Lapsityönohjaajan viranhaltijan valinta Seurakunta antoi kokouksessaan , 132, tehtäväksi perhekerhotyöstä vastaavan lapsityönohjaajan virantäytön ja nimesi haastattelutyöryhmään lapsityön johtokunnan puheenjohtaja Tuulia Väkeväisen, lapsityön esimies Leena Salmensaaren sekä lapsityön johtokunnan ja srk-n edustajina Virpi Miettisen ja Pirjo Seppälän. Hakuaika päättyi 20.2., johon mennessä virkaan tuli viisi hakemusta. Yhdellä hakijoista on virkaan vaadittava lapsityönohjaajan pätevyys. Haastatteluun 3.3. kutsuttiin kolme hakijaa: lapsityönohjaaja, LTO Leena Järvinen Olarin seurakunnasta, vs. lapsityönohjaaja, sosionomi (AMK)-diakoni Nina Hotma Kirkkonummen suom. srk ja päiväkodin johtaja, KM Tuula Pakkanen Kirkkonummelta, Masalan yksityisen päiväkodin johtaja Haastattelutyöryhmä esittää yksimielisesti seurakuntalle, että seurakunta päättää, että perhekerhotyöstä vastaavan lapsityönohjaajan virkaan valitaan lapsityönohjaaja, LTO, Leena Järvinen alkaen. Viranhaltijan palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 503 mukaan. Virkapaikka on keskustan srk-talo. Ennen viran vastaanottamista on virkaan valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 2 mom mukainen rikosrekisteriote. Virassa on neljän (4) kuukauden koeaika. Päätettiin esityksen mukaisesti.

18 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Muut esille tulevat asiat Veikkolan alueen päivähoitomentorin palkka

19 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Muut esille tulevat asiat Työryhmän perustaminen skenaariotyöskentelyä varten Espoon hiippakunnan tuomiokapituli on pyytänyt alueensa seurakuntia asettamaan työryhmän pohtimaan seurakuntien jäsenyyden kehittymistä ja sen vaikutusta talouteen sekä hahmottamaan toimintaedellytyksiä tilanteessa, jossa jäsenyyskehityksen tulevaisuus on epävarma. Työryhmään valitaan khra Timo Posti, seurakuntan varapuheenjohtaja Pirjo Seppälä, seurakuntan jäsen Pentti Erkkilä ja seurakuntapastori Panu Pihkala. Kirkkoherra toimii kokoonkutsujana. Päätettiin esityksen mukaisesti.

20 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Muut esille tulevat asiat Päiväkerhotyön kiertävän lastenohjaajan palkkauksen tarkistaminen

21 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen Puheenjohtaja päättää kokouksen ja antaa valitusosoituksen KL:n 24. luvun mukaisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo ja antoi valitusosoituksen KL:n 24. luvun mukaisesti.

22 Hallintoelin Kokouspäivä Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen Kokouksen työjärjestys Ennakkopäätös neljännen kanttorin viran perustamisesta Kirkkonummen... 3 suomalaiseen seurakuntaan Lausunto tuomiokapitulille pappisvihkimystä varten Kirkkoharjun koulun anomus Lisäraha-anomus Tulta tapahtuman toteuttamiseen Mika Siltalan isyysloma Nuorisotyön johtokunnan jäsenen valinta Jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunnan varajäsenen valinta Ulkopuolisten järjestämissä konserteissa kerättävät kolehdit Vuoden 2009 vuosilomat Työalojen toimintakertomukset vuodelta Ilmoitusasiat Lapsityönohjaajan viranhaltijan valinta Muut esille tulevat asiat Veikkolan alueen päivähoitomentorin palkka Työryhmän perustaminen skenaariotyöskentelyä varten Päiväkerhotyön kiertävän lastenohjaajan palkkauksen tarkistaminen Kokouksen päättäminen ja valitusosoituksen antaminen... 21

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 6.4.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Veikkolan seurakuntatalo 6.4. klo 17.30 19.50 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen, Anja jäsen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1(13) SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1(13) SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 26.1.2009 Sivu 1(13) Paikka ja aika Keskustan srk-talo klo 17.15 18.30 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvensalo, Raija jäsen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 6/2010 Sivu 1 25.10.2010 Kokous 6/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, 25.10.2010 klo 17 Jäsenet Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Hirvensalo Raija Hirvonen Eero Leinonen Anja Lemberg Raija

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20. Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen,

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45

18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 18.3.2013 Kokous 2 /2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 18.3.2013 klo 18.00 19.45 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 22.4.2013 Kokous 3/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 22.4.2013 klo 18.00-19.50 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 1/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 24.2.2014 Kokous 1/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 24.2.2014 klo 18 20.35 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg Raija

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 2/2011 Sivu 1 Kokous 2/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 3/2011 Sivu 1 Kokous 3/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 3, klo 18.00-21.00 Läsnä Poissa Muut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija

Lisätiedot

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 1/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 1.2.2016 Kokous 1/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 1.2.2016 klo 18.00 19.00 Jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 9/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 7.11.2011 Kokous 9/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 7.11.2011 klo 18.00-19.08 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19.

Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19. Hallintoelin Kokouspäivä 9.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talon takkahuone, 9.11.2009, klo 17.30 19.25 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Leinonen,

Lisätiedot

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 9/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 22.10.2012 Kokous 9/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 22.10.2012 klo 18.00 20.43 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Vierimaa Eino, varajäsen Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00

2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 2.2.2015 Kokous 1/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 2.2.2015 klo 18.00 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Miettinen

Lisätiedot

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 3/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 19.3.2012 Kokous 3/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 19.3.2012 klo 18.00-20.35 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05

31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 31.3.2014 Kokous 2/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 31.3.2014 klo 18 20:05 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Lemberg Raija lähti klo 19.55

Lisätiedot

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Kokous 2/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 29.2.2016 Kokous 2/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 20.45 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari poissa Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija

Lisätiedot

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo

Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone klo 18 18.40 Jäsenet Seurantaryhmien työskentelyssä mukana Suni Hannu pj Peura Tuula Elonsalo Raimo vpj Nyman Ilona Fager-Pintilä Rose-Marie Siltala

Lisätiedot

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo

Kokous 6/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, , klo 14.10.2013 Kokous 6/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 14.10.2013, klo 18 20.30 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hickey Hanna-Leena Lemberg

Lisätiedot

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 4.6.2012 Kokous 6/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 4.6.2012 klo 18.00-21.00 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa, ilm. Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10

9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 9.9.2013 Kokous 5/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.9.2013 klo 18.00 20.10 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 27.9.2010 Kokous 5/2010 Sivu 1 Kokous 5/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, Sali 4, klo 17.15 Jäsenet Posti Timo poissa Haukijärvi Eino paikalla Harinen Ari saapui noin klo 18 Hirvensalo Raija paikalla Hirvonen Eero paikalla

Lisätiedot

Kokous 8/2013 Sivu 1

Kokous 8/2013 Sivu 1 9.12.2013 Kokous 8/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 9.12.2013, klo 18.00-19.40 Kokouksen aluksi oli ruokailu. Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Lisätiedot

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo

Kokous 4/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, klo 12.5.2014 Kokous 4/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, Sali 3, 12.5.2014 klo 18.00-19.30 Läsnä olevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 2.6.2014 Kokous 5/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko, 2.6.2014 klo 18.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Korhonen Eila Lemberg Raija Seppänen Tarja Hirvonen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 7/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 7/2010 Sivu 1 Kokous 7/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo 17.15 Paikalla Poissa Posti Timo Haukijärvi Eino Harinen Ari Erkkilä Pentti Leinonen Anja Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Preisfreund

Lisätiedot

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26

18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 18.5.2015 Kokous 5/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 4, 18.5.2015 klo 18-19.26 Posti Timo Elonsalo Raimo Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Miettinen Virpi Mäki Anna-Riitta Nurminen

Lisätiedot

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 6/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 8.6.2015 Kokous 6/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 8.6.2015 klo 18.00 19.15 Läsnäolevat jäsenet: Posti Timo pj Elonsalo Raimo vpj Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone. Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Hallintoelin Kokouspäivä 16.4.2012 Sivu 1 4/2012 Paikka ja aika 16.4.2012 klo 18.00, keskustan seurakuntatalon takkahuone Posti Timo Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20

30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 30.1.2012 Kokous 1/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 30.1.2012 klo 18.00 20.20 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa, ilm. esteestä Harinen Ari Hickey

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1.2.2010 Kokous 1/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1.2.2010 Kokous 1/2010 Sivu 1 Kokous 1/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 17.30 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino jäsen x Hirvensalo, Raija

Lisätiedot

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15

23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 23.4.2014 Kokous 3/2014 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, sali 2, 23.4.2014 klo 18-19.15 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Miettinen

Lisätiedot

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40

5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 5.9.2011 Kokous 6/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 5.9.2011 klo 18.00 20.40 Jäsenet Kutsutut varajäsenet Muut läsnä olevat Posti Timo, pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen

Lisätiedot

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo

Kokous 3/2015 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, klo 23.3.2015 Kokous 3/2015 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, musiikkisali, 23.3.2015 klo 18.00 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti Timo Elonsalo Raimo Haukijärvi Eino Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 4/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18. Kokous 4/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan srk-talo, klo 18.00 Paikalla Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Lumijärvi Johanna Miettinen Risto Nurminen Pirkko Elonsalo Raimo Rekola Merja Erkkilä

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 4.5.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO

Hallintoelin Kokouspäivä 4.5.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO Hallintoelin Kokouspäivä 4.5.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo 4.5.2009, klo 17.30 19.45 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen, Eero

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 10.12.2012 Kokous 11/2012 Sivu 1 Paikka ja aika Masalan kirkko 10.12.2012, klo 17.30-20.00 Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti poissa Harinen Ari Hickey Hanna-Leena Kaurila Tuija Korhonen Eila

Lisätiedot

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo

Kokous 3/2016 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 18.4.2016 Kokous 3/2016 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 18.4.2016 klo 18.00 20.05 Jäsenet Suni Hannu Elonsalo Raimo Harinen Ari Haukijärvi Eino Kivistö Jaakko Lemberg Raija Lumijärvi Johanna

Lisätiedot

31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00

31.5.2011 Kokous 5/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, 31.5.2011 klo 18.00 Kokous 5/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Kirkkonummen seurakuntatalo, klo 18.00 Kutsutut Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Harinen Ari Kaurila Tuija Miettinen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 19.10.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 19.10.2009, klo 17.30-20.

Hallintoelin Kokouspäivä 19.10.2009 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 19.10.2009, klo 17.30-20. Hallintoelin Kokouspäivä 19.10.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, 19.10.2009, klo 17.30-20.15 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvensalo,

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (13) Kokouspäivä Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2-3, Seurakunnantie 1, 30.1.2013 klo 18.00 Läsnä olevat jäsenet: Andersén Sanna Lahti Viveca Rekola Merja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo

Kokous 4/2013 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, klo 27.5.2013 Kokous 4/2013 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 27.5.2013 klo 18.00-19.26 Jäsenet Poissaolosta ilmoittaneiden tilalle kutsutut varajäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokous 1/2011 Sivu 1 Kokous 1/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, sali 4, klo 18.00 Läsnä Posti Timo, puheenjohtaja Miettinen Virpi Nuottanen Jaana Lemberg Raija Lumijärvi Johanna Kaurila Tuija Miettinen Risto Elonsalo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013

KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO /2013 KIRKKONUMMEN SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 (8) Kokouspäivä Paikka ja aika: Veikkolan seurakuntatalo, Takkahuone, Kisapolku 1, 27.3.2013 klo 18.00 Jäsenet: Posti Timo, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 Kirkkoneuvosto Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 5.6.2012 klo 17.30-19.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero varajäsen Elo Veijo jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Nummela Leif varajäsen Selinummi

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 13.2.2019 klo 17.00 18.37 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 18

Lisätiedot

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 14.1.2015 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA 1/2017 YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Aika 16.1.2017 klo 18.00-20.00 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki, Kirkkotanhuantie 1 Kutsuttu: Jorma Rienoja puheenjohtaja Marja Erkkilä

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 113 - Kokouksen avaus 114 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 115

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 Seurakuntatalo/takasali 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä

Todistan, että pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävillä 1 Paikka ja aika: Seurakuntatalo sali 2, Seurakunnantie 1, 12.12.2012 klo 16.30 Jäsenet: Höglund Lars-Henrik, puheenjohtaja Ehrnstén Viveka Erkkilä Pentti Kaurila Tuija Lumijärvi Johanna Nieminen John

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 6-2015. Aika Maanantai 8.6.2015 klo 18.15 19.30. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 6-2015. Aika Maanantai 8.6.2015 klo 18.15 19.30. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 8.6.2015 klo 18.15 19.30 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 81 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 41 - Kokouksen avaus 42 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 1/2017 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(5) Aika maanantaina 16.1.2017 klo 18.30 20.30 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 16.8.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot