ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA"

Transkriptio

1 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/2018 Kokousaika keskiviikko klo Kokouspaikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Koivunen, Timo, jäsen Kuituniemi, Riitta, jäsen Niemelä, Heikki, jäsen Riihilahti, Saara, jäsen Suhonen Erkki, puheenjohtaja, ma. kirkkoherra Seppälä, Anneli, jäsen Palokangas-Viitanen, Merja, jäsen Kiljunen Markku, varajäsen Oskar Breilin Virtanen, Immo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Poissa Breilin, Oskar varapj., Taavila, Harri, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Muut saapuvilla olevat Halme, Pinja sihteeri Asiat Allekirjoitus Puheenjohtaja pitäjä Pöytäkirja on tarkastettu Paikka ja aika Asikkala Allekirjoitukset

2 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Kokouksen avaus 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kirkkoneuvoston ohjesäännön 5 mukaan kutsu toimitetaan jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kutsuun on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kokouskutsu ja esityslista liitteineen on postitettu sähköpostilla Päätösesitys (Kirkkoherra): Kokous todettaneen laillisesti koolle kutsutuksi, ja päätösvaltaiseksi, koska enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Päätös: 12 tarkastajat Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9. Päätösesitys (Kirkkoherra): Esitän, että pöytäkirjan tarkastajina toimivat Heikki Niemelä ja Oskar Breilin. Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Heikki Niemelä ja Markku Kiljunen. 13 Kokouksen työjärjestys Päätösesitys (Kirkkoherra): Kokouksen työjärjestykseksi hyväksytään esityslistan mukainen järjestys. Päätös: Hyväksyttiin.

3 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Asikkalan seurakunnan rippikoulut ja rippikouluvastaavat 2018 Pastori Sakari Similän laatima rippikoulusuunnitelma vuodelle 2018 jaettiin. Rippikoulutyöstä vastaava pastori Sakari Similä esittää seuraavat rippikoulut ja rippikouluvastaavat vuodelle I-rippikoululeiri: Leiriaika Turvallisuus- ja ohjelmavastaava sekä leirin johtaja Sakari Similä. II-rippikoululeiri: Leiriaika Turvallisuus- ja ohjelmavastaava sekä leirin johtaja Minna Ruini. Päätösesitys: (Kirkkoherra): Esittää kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi. Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan.

4 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Henkilöstöasia (salainen, julkisuuslaki 6: 22 ) Päätös: Hyväksyttiin muutetun päätösesityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

5 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Henkilöstöasia (salainen, julkisuuslaki 6: 22 ) Päätös: Hyväksyttiin esityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

6 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Puukauppa metsäsuunnitelman mukaisesti Metsänhoitoyhdistys on tehnyt tarjouksen (Liite 17) puunmyynnistä seurakunnan metsäsuunnitelman mukaisesti. Kirkkoneuvosto valtuuttaa talouspäällikön sopimaan puunmyynnistä. Puukaupan arvon on talousarvion mukaisesti noin euroa. Päätösesitys: (talouspäällikkö): Esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy metsänhoitoyhdistyksen puukaupan toimeksiantosopimuksen ja valtuuttaa talouspäällikön allekirjoittamaan sopimuksen. Päätös: Esityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

7 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Seurakuntavaalit 2018 Uusien säännösten mukaan seurakuntavaalit pidetään Liitteenä (liite 18A) on vaaliaikataulu. Ennakkoäänestys järjestetään tiistaista lauantaihin Vaalilautakunta määrää ennakkoäänestyspaikat. Seurakuntavaaleista on lisätietoa liitteessä (Liite 18B). Vuoden 2018 seurakuntavaalien toimittamisesta seurakunnassa huolehtii vaalilautakunta. Vaalilautakunnan asettaa kirkkovaltuusto. Vaalilautakunta tulee asettaa viimeistään Kirkkovaltuusto voi päättää, että seurakunta jaetaan äänestysalueisiin. Päätösesitys: (kirkkoherra) Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se 1. Nimeää vaalilautakunnan jäsenet 2. Määrää ennakkoäänestyspaikaksi kirkkoherranviraston, Sirkkusentie 1, Vääksy, ja varsinaiseksi äänestyspaikaksi Maijan kammarin, Rusthollintie 4, Vääksy. 3. Päättää olla jakamatta seurakuntaa äänestysalueisiin. Päätös: Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että se 1. Nimeää vaalilautakunnan jäsenet 2. Määrää ennakkoäänestyspaikaksi kirkkoherranviraston, Sirkkusentie 1, Vääksy, ja varsinaiseksi äänestyspaikaksi Maijan kammarin, Rusthollintie 4, Vääksy. 3. Päättää olla jakamatta seurakuntaa äänestysalueisiin. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

8 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Tilikauden 2017 alustava tulos Vuoden tilikauden alustava (per ) tulos osoittaa ,73 euron ylijäämää ( ,36 v. 2016). Tulos on ,63 euroa pienempi kuin vuonna 2016, mutta ,73 parempi kuin talousarviossa TP 2016 Tot 2017 Muutos TA 2017 Yli-ali Toimintatuotot , , , , ,64 Toimintakulut , , , , ,12 TOIMINTAKATE , , , , ,76 VUOSIKATE , , , , ,50 Poistot ja arvonalentumiset , , , , ,12 TILIKAUDEN TULOS , , , , ,62 Poistoero lis (-) tai väh(+) , ,11 0, ,11 Tilikauden ylijäämä (alijäämä) , , , , ,73 Toimintatuotot ylittyivät talousarvioon nähden ,64. Vuoden 2016 toteumaan verrattuna toimintatuotot vähenivät ,58. Vuonna 2016 myyntivoitot pysyvistä vastaavista (rukoushuoneen tontti, As Oy Arolanrinne) olivat yhteensä ,39. Toimintakulut olivat ,88 ( ,16 ). Henkilöstökulut ( ,46 ) vähenivät vuoteen 2016 nähden ,41 euroa siitä huolimatta, että seurakunnan henkilöstössä tapahtui useita viranhaltija- ja työntekijävaihdoksia. Palvelujen ostot ( ,36 ) vähenivät merkittävästi ( ,34 ), kun taas aineet, tarvikkeiden ja tavaroiden ostot ( ,73 ) nousivat ,21. Annetut avustukset sekä Muut toimintakulut ovat edellisvuoden tasolla (yht ,56 ). Muut toimintakulut sisältävät mm. kiinteistöveron ja ennakkoveron vuodelta 2017 sekä lopullisen veron vuodelta Kirkollisverokertymä ( ,75 ) väheni edellisvuoteen nähden ,85, ja talousarvioon verrattuna alitus oli ,25. Valtionrahoituksen osuus oli ,72, ja osuus yhteisöveron tuotoista 8.260,90. Verotuskulut ja keskusrahastomaksut olivat yhteensä ,33 ( ,01 v. 2016). Rahoitustuotot 8.953,70 koostuvat pääosin määräaikaistalletuksen korkotuotosta sekä PHP Holding Oy:n osinkotuotosta. Poistojen määrä ,88 oli ,23 pienempi kuin vuonna Päätösesitys: (talouspäällikkö) Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi. päätös: Merkittiin tiedoksi. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

9 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Martin ja Maijan kammarit Kiinteistö Oy Kustaankulma on suorittanut kiinteistöyhtiön ilmanvaihdon saneerauksen. Korvausilmaventtiilit ja poistoilmalaitteet on uusittu. Ilmastoinnin putkisto on puhdistettu. Martin ja Maijan kammarin ilmanvaihdon saneeraus on edennyt suunnitelman mukaisesti. Saneeraustöiden valmistuttua tilojen tulevaa käyttöä tulee pohtia. Maijan kammarin käyttö tällä hetkellä: diakoniatyö, diakoniatyön toimisto, viikkomessut ja erilaiset tilaisuudet. Rakennustyöryhmä keskusteli Martin kammarin tulevaisuuden käyttövaihtoehdoista nuorisotyössä, emäntien työtilana, seurakuntatilaisuuksissa tai seurakunnan virastona. Rakennustyöryhmä käsitteli arkkitehtitoimisto Arkviirin laatimaa suunnitelmaa Martin kammarin muuttamisesta asiakaspalvelutilaksi. Rakennustyöryhmä ei kannattanut Martin kammarin käyttöä nuorisotilana tai emäntien työtilana. Päätösesitys: (talouspäällikkö) Rakennustyöryhmän palaverin pohjalta kirkkoneuvosto päättää, että Maijan kammarin käyttö ja toiminta säilyy entisellään ja että Martin kammarin tilaan suunnitellaan kirkkoherranvirasto ja asiakaspalvelutilat Arkkitehtitoimisto Arkviirin piirrosten pohjalta. Seuraavaksi kartoitetaan työntekijöiden mielipidettä asiasta. Korjattu päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, että Maijan kammarin käyttö ja toiminta säilyy entisellään ja että Martin kammarin tilaan suunnitellaan kirkkoherranvirasto ja asiakaspalvelutilat Arkkitehtitoimisto Arkviirin piirrosten pohjalta. Päätetään tilata rakennustyöselvitys rakennusarkkitehti Kari Järviseltä. Selvitetään tarvittavat rakennuslupa-asiat. Hankkeen aikataulu vuoden 2018 loppuun mennessä. Päätös: Esityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

10 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Toiminnan käytössä olevat osakehuoneistot Seurakunnan omistuksessa on kaksio n. 60m2 Siltavouti (Voudinpiha). Huoneisto on ollut seurakuntamestarin ja emäntien toimipisteenä talvikaudella. Kirkkoneuvosto keskustelee huoneiston mahdollisesta käytöstä perhekerhotyössä rakennustyöryhmän esityksen pohjalta. Rakennustyöryhmä esitti palaverissaan, että Siltavoudin käyttötarkoitus säilyy entisellään. Lapsityö Siltavoudissa edellyttäisi toimitilan käyttötarkoituksen muuttamista. Lapsityössä seurakunnan etu on, että toimintaa on hajautettu laajalle alueelle. Lapsityö toimii tällä hetkellä Vääksyssä kahdessa paikassa, EL-korilla ja Kivirinteessä. Päätösesitys: (talouspäällikkö) Rakennustyöryhmän keskustelun pohjalta esitän, ettei toiminnan käytössä oleviin huoneistoihin (Siltavouti ja Kivirinne) kohdistu nyt toimenpiteitä. Päätös: Esityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

11 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Nuoriso, varhaiskasvatus- ja perhetyön toimitilat Seurakunnan nuorisotyö ja osin lapsi- ja perhekerhotyö toimii EL- korin (tehtaantie 1) vuokratiloissa, yhteensä vuokrattuna on n.263m2. EL-korilla on nuorisotila 140m2, bändikämppä 58m2, nuorisotyön toimisto n.30m2, perhekerhotila ja päiväkerhotila n.30m2. Vuokrahinta kokonaisuudelle alkaen on /kk. EL-korin tiloista voitaisiin luopua vähitellen, jos löytyy sopiva ja edullisempi tila rakennustyöryhmän jäseniä kävi tutustumassa Kiinteistö Oy Mikkolaan, Anianpellontie 17. Kiinteistöstä olisi mahdollista vuokrata n. 200m2 toimitilaa. Tilasta olisi vuokrattavissa osa A: n.106m2 ja osa B: n. 72m2, osa C: n 40m2 Päätösesitys: (talouspäällikkö) Rakennustyöryhmän keskustelun pohjalta kirkkoneuvosto päättää, että toimialojen (nuorisotyö, varhaiskasvatus- ja perhetyö) tutustuttua tiloihin, jatketaan neuvotteluja tilojen vuokraamisesta. Korjattu päätösesitys: (talouspäällikkö) Rakennustyöryhmän keskustelun pohjalta kirkkoneuvosto päättää, että toimialojen (nuorisotyö, varhaiskasvatusja perhetyö) tutustuttua tiloihin ja kun on saatu kuntoraportti, jatketaan neuvotteluja tilojen vuokraamisesta. Päätös: Korjatun päätösesityksen mukaan. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

12 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Asikkalan kirkon ja siunauskappelin kuntokartoitus Asikkalan kirkon ja hautausmaan kuntokartoitus , tilanneraportti. Saxcon & Karppinen on suorittanut kiinteistökierroksen Asikkalan kirkossa tarjouksen mukaan. Kiinteistökierrokselle osallistuvat seurakunnan puolesta talouspäällikkö, kirkkoherra ja kaksi seurakuntamestaria. Päätösesitys: (talouspäällikkö) keskustellaan kiinteistökierroksen havainnoista. Muutettu päätösesitys: (talouspäällikkö) Keskustellaan kiinteistökierroksen havainnoista. Siunauskappelin osalta ryhdytään raportin valmistumisen jälkeen toimenpiteisiin rakennuksen remontin selvittämiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

13 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Leirikeskus Kinismajan kattoremontti Leirikeskus Kinismajan kattoremontin toimintasuunnitelma Kartoitamme vaihtoehtoisia kustannuksia huopakaton uusimiselle ja peltikatoksi muuttamiselle. Talouspäällikkö pyytää tarjouksia Aurinkopaneelien/aurinkosähkön asentamisesta kattoremontin yhteydessä seurakunnalle 2017 laaditun energiaraportin mukaisesti. Leirikeskuksen kattoremontti on huomioitu toimintasuunnitelmassa ja talousarviossa Ajankohtaa päätettäessä tulisi huomioida leirikalenteri Päätösesitys: (talouspäällikkö) kirkkoneuvosto vahvistaa aikataulun Kinismajan kattoremontille ja valtuuttaa talouspäällikön pyytämään tarjouksia eri katevaihtoehdoista sekä aurinkoenergian hyödyntämisvaihtoehdoista. Korjattu päätösesitys: Kirkkoneuvosto vahvistaa aikataulun kesälle rippikoulun jälkeen Kinismajan kattoremontille ja valtuuttaa talouspäällikön pyytämään tarjouksia peltikattovaihtoehdoista. Mahdolliseen aurinkoenergiavaihtoehtoon palataan myöhemmin. Päätös: Korjatun päätösesityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

14 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Uudisrakennussuunnitelma Keskustellaan seurakunnan Kalmarintien (Suvilehto-kiinteistö) kaavamuutoksesta. Talouspäällikkö on pyytänyt tarjouksen kaavamuutoshakemuksen laatimisesta Rambollilta (Liite 25). Kaavamuutosprosessi edellyttää hakemuksen ja suunnitelman laadintaa, sekä päätöstä tontin käytöstä. Tontti on tällä hetkellä YK-kaavassa. Seurakunta on vastaanottanut 2017 ideasuunnitelmat kolmelta arkkitehdilta. Rakennustyöryhmä on käsitellyt ideasuunnitelmia ja toteaa, etteivät ideasuunnitelmat vastaa seurakunnan tämänhetkisiä tarpeita. Päätösesitys: (talouspäällikkö) Rakennustyöryhmän palaverin pohjalta kirkkoneuvosto päättää, että ensisijaisesti tulee olla yhteydessä kuntaan kaavamuutoksen hakemisessa. Seuraavana vaiheena on laatia tontinkäyttösuunnitelma. Kirkkoneuvoston jäsen Merja Palokangas-Viitanen teki kokouksessa muutosesityksen: Asikkalan kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että periaatepäätös seurakuntakodin rakentamiseksi (Kalmarintien Suvilehtokiinteistöön) hyväksyttäisiin. Seurakuntakodin tärkein tarkoitus on toimia sakraalitilana; messut ym toimitukset. Se olisi helposti muunneltava monitoimitila kokoontumisille. Rakennuksen koko ja hinta täsmentyvät suunnitelmien jalostuessa. (Liite: muutosesitys) Muutosesitystä kannatettiin yksimielisesti. Päätös: Muutosesityksen mukaisesti. Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5)

15 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Rahavarojen sijoittaminen Määräaikainen tuottotili erääntyy Tilin pääoma on euroa ja talletuskorko 4.694,45 euroa. Kirkkoneuvoston ohjesäännön ( ) täytäntöönpanon (KN10/2010 mukaisesti yli euron yksittäisistä sijoituksista päättää kirkkoneuvosto. Talouspäällikkö päättää rahavarojen sijoittamisesta tarjousten perusteella euroon asti. Seurakunnan sijoitustoiminnassa sovelletaan Kirkon eläkerahaston vastuullisen sijoittamisen ohjeita. Talletuskorko on alhaisella tasolla, määräaikaistalletus/12kk korko 0,10-0,4% (lähde : Päätösesitys: (talouspäällikkö) Kirkkoneuvosto valtuuttaa talouspäällikön pyytämään talletustarjouksia pankeista sekä sijoittamaan maksimissaan euroa pääomasta vaihtoehtoiseen matalan riskin sijoituskohteeseen. Päätös: Esityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

16 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ IT-alueen yhteisen tietosuojavaltuutetun nimeäminen EU:n yhteisen tietosuoja-asetuksen siirtymäaika päättyy Liitteessä (Liite 27) on Lahden seurakuntayhtymän esitys yhteisen tietosuojavaltuutetun nimeämisestä IT- alueelle. Lahden seurakuntayhtymä pyytää yhteiseen IT alueeseen kuuluvia seurakuntia ilmoittamaan mennessä vastauksen seuraaviin kysymyksiin: 1. sopiiko seurakunnalle, että IT-alueen palvelua laajennetaan liittämällä sen palveluiden piiriin EU:n tietosuoja-asetuksen tarkoittamat tietosuojavastaavan tehtävät. 2. Hyväksytäänkö tietosuojavastaavan työstä aiheutuvat lisäkustannukset. 3. Hyväksytäänkö Lahden seurakuntayhtymän nimeämä henkilö tietosuojavastaavan tehtävään. Päätösesitys: (talouspäällikkö) esitän, että kirkkoneuvosto hyväksyy 1. IT-alueen palvelun laajentamisen tietosuojavaltuutetun tehtäviin. 2. tietosuojavastaavan työstä aiheutuvat lisäkustannukset. 3. Lahden seurakuntayhtymän nimeämän tietosuojavastaavan. Päätös: Esityksen mukaan. Päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Asikkalan seurakunnan kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

17 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Muut asiat

18 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Tiedoksi - Kirkkoherran viranhaltijapäätökset - Talouspäällikön viranhaltijapäätökset - Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin viranhaltijapäätökset

19 ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 2/ Oikaisuvaatimusohjeet puheenjohtaja luki oikaisuvaatimusohjeet ja ne liitettiin pöytäkirjaan. Kokouksen päätös klo 19.13

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA KV18/1-1 Kokousaika ke 21.2.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Kiljunen, Markku, jäsen Koivisto, Marja, jäsen Koivunen, Timo, jäsen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.10.2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 15 16.50 Kokouspaikka Asikkalan hautausmaa, Kappelitie 20 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN08 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B ASIKKALAN SEURAKUNTA KN8 /218 Kokousaika keskiviikko 19.9. 218 klo 19.3 Kokouspaikka Leirikeskus Kinismaja, Venäjänniementie 341 B Läsnä Muut osallistujat Poissa Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Anttila Raimo,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 06/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 06/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 06/2018 Kokousaika keskiviikko 8.8.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Kiljunen, Markku varaj. Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varaj. Koivunen, Timo

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

Paikka ja aika Asikkala Allekirjoitukset

Paikka ja aika Asikkala Allekirjoitukset ASIKKALAN SEURAKUNTA KN03 /2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 27.03.2019 Kokousaika keskiviikko 27.3.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Muut osallistujat Anttila, Raimo jäsen Breilin,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN09 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN09 /2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN09 /2018 Kokousaika keskiviikko 3.10.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Sirkkusentie 1, Iltarusko Läsnä Anttila Raimo, jäsen Breilin, Oskar varapj., Palokangas-Viitanen Merja Kuituniemi,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 10/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 10/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 10/2017 Kokousaika tiistai 31.10.2017 klo 16.30-20.14 Kokouspaikka Iltarusko, Sirkkusentie 1, Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä, Arto, jäsen, poissa Breilin, Oskar varapj., Koivunen,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KN11/3-1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.03.2011. Seurakuntakeskus, Vääksy. Kokoushuone.

ASIKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KN11/3-1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.03.2011. Seurakuntakeskus, Vääksy. Kokoushuone. ASIKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KN11/3-1 Kokousaika 23.03.2011 klo 16.30 18.00. Kokouspaikka Seurakuntakeskus, Vääksy. Kokoushuone. Läsnä Heinola Heikki, kirkkoherra, puheenjohtaja Lahtinen Laura, varajäsen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN04 /2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Asikkalan kunnan valtuustosali, Rusthollintie

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN04 /2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Asikkalan kunnan valtuustosali, Rusthollintie ASIKKALAN SEURAKUNTA KN04 /2019 Kokousaika keskiviikko 10.4.2019 klo 20.00 Kokouspaikka Asikkalan kunnan valtuustosali, Rusthollintie Läsnä Muut osallistujat Kiljunen, Markku varajäsen Anttila, Raimo Breilin,

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Asikkalan kunnan virastotalon kokoushuone, Vääksy

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Asikkalan kunnan virastotalon kokoushuone, Vääksy KV18/2-1 Kokousaika ke 23.5.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Asikkalan kunnan virastotalon kokoushuone, Vääksy Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Kiljunen, Markku, jäsen Koivisto, Marja, jäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 11/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 11/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 11/2017 Kokousaika keskiviikko 22.11.2017 klo 18.30 20.15 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä, Arto, jäsen, Poissa Breilin, Oskar varapj.,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle, puh tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 AIKA PAIKKA Sivu / 9.6.2014 klo 18.00 (Huom! Muuttunut aika) Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie, 40900 Säynätsalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 27 Kokouksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1).

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). ASIKKALAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 20.6.2018 klo 16.30 Paikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Kari Karjalainen pj Timo Ristkari jäsen Lasse Lappalainen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 11.4.2018 klo 17.05 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 50 Kokouksen avaus 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani

Mäkijärvi Pirjo. Thomassen Anne-Mari Tiilikainen Markku Tarri Henriikka Tuhola Sirkka Vanhanen Sakari Yli-Hinkkala Juhani Esityslista 13/2018 Kirkkoneuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:15 Suoraman seurakuntakeskus Osallistujat Jarva Seppo Tulenheimo Torsti Hirvonen Jukka Mäkijärvi Pirjo Salo Aimo Sarkala Liisa

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 3/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 3/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 3/2018 Kokousaika keskiviikko 21.3.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Ala-Hemmilä, Arto, jäsen Anttila, Raimo, varajäsen Timo Koivunen Breilin, Oskar varapj.,

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 50 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.00 20.00 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 9 - Kokouksen avaus 10 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina

Pöytäkirja. Inkeroisten seurakuntatalo. Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina Pöytäkirja 1/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja 1-4 Heino Matti Jaakkola Alpo Kirkkopelto-Marttila

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA Keskiviikko 17.10.2018 klo 19.00 21.00 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 11/2017 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 11/2017 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 11/2017 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko Paikka: Sähköpostikokous Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Reija Kaskimäki Leila Kotamäki, vpj Elina Latvanen Aila-Anneli

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 41 - Kokouksen avaus 42 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2013 Oulunkylän seurakunta Seurakuntaneuvosto Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous Aika maanantai 11.3.2013 klo 18.00 19.00 Paikka Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15 Osanottajat: jäsenet Kaisa Heininen, puheenjohtaja Raimo Anttila Irja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 18.3.2015 klo 17 17.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 8/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 8/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 8/2017 Kokousaika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30-17.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä, Arto, jäsen (poissa) Anttila, Raimo, varajäsen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 22.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntakoti SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KIRKKOVALTUUSTO 1.11.2016 KOKOUSAIKA 14.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali Mikäli ette pääse kokoukseen pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2018 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika 25.07.2018 klo 17.17 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 114 Kokouksen avaus 115 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 9 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 16.11.2010

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 9 /2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 16.11.2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-20.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan leirikeskus PELLINMÄKI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 15.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 64 - Kokouksen avaus 65 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30

3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1. Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 3.10.2011 Kokous 7/2011 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, takkahuone, 3.10.2011 klo 18.00-19.30 Jäsenet Posti Timo pj Elonsalo Raimo Erkkilä Pentti Harinen Ari poissa Hickey Hanna-Leena Kaurila

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot