FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2"

Transkriptio

1 1 FAQ, SISÄLTÖ Usein kysytyt kysymykset löytyvät myös asiakastuen Requeste -järjestelmästä, jonne organisaation pääkäyttäjillä on käyttäjätunnukset. Rekkuun kirjaudutaan osoitteessa Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2 Miten rekrytointipohjat löytyvät?... 2 Miksi rekrytointilistauksessa eivät näy kaikki rekrytoinnit?... 2 Milloin sijaisuus kannattaa täyttää kohdistettuna rekrytointina Rekrytointimoduulissa, ja milloin sijaisrekrytointina Sijaisrekisterimoduulissa?... 2 Mikä on "Avoin rekrytointi" (Mitä tehdään napilla "Merkitse avoimeksi ON/OFF")?... 3 FAQ, Ilmoituksen muokkaukseen ja julkaisuun liittyvät kysymykset... 3 Mihin julkaisupaikkoihin rekrytointi pitää julkaista, kun haku on julkinen?... 3 Mihin julkaisupaikkoihin rekrytointi pitää julkaista, kun haku on sisäinen?... 4 Miksi työpaikkailmoitus ei näy Te-palvelut.fi:ssä, vaikka se on sinne julkaistu?... 4 Miksi Te-palvelu.fi -julkaisu ei onnistu?... 4 Miksi työpaikkailmoitus ei näy Kuntarekry.fi-sivustolla?... 5 Kuinka saan muokattua työpaikkailmoitusta, joka on jo julkaistu?... 5 Miten rekrytoinnin hakuaikaa voi jatkaa, kun hakuaika on jo päättynyt?... 5 Kuinka hakuaikaa jatketaan, kun hakuaika on vielä menossa?... 6 FAQ, Hakulomake ja viestintä hakijoiden kanssa... 7 Miten hakijan hakemuksen voi siirtää rekrytoinnista toiseen?... 7 Näkevätkö kaikki työnhakijat vastaanottamassaan sähköpostiviestissä koko jakelun?... 7 Voiko hakija liittää hakemukseensa todistusjäljennöksiä?... 8 Voiko hakijoille järjestelmästä lähetettäviin sähköpostiviesteihin liittää liitetiedostoja?... 8 Milloin hakulomakkeella kannattaa käyttää Vaaditut todistukset/ luvat ja sertifikaatit/ osaamiset kysymyksiä?... 8 Milloin hakulomakkeella käytetään Kiinnostuskysymyksiä?... 8 Miksi hakijat eivät saa ilmoitettua hakemuksessaan työsuhteensa kestoa oikein?... 9 FAQ, Sijaisrekisterimoduuli... 9 Miksi en löydä etsimäni henkilön hakemusta Etsi sijaisrekisteristä toiminnolla?... 9 Miten löydän sijaisen hakemuksen, kun hän ei ole käytettävissä? Mihin perustuu hakijoiden saamat viestit hakemuksen vanhenemisesta?... 10

2 2 Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset Työnhakijoiden FAQ on Kuntarekryn sivuilla osoitteessa FAQ, Rekrytointimoduuli Miten rekrytointipohjat löytyvät? Rekrytointimoduulin etusivulla on linkki Näytä rekrytointipohjat, jos käyttäjätunnuksellasi on oikeus käsitellä rekrytointipohjia. Rekrytointipohjat ovat tyyppiä rekrytointipohja, joten rekrytointien listausnäkymä täytyy suodattaa rekrytointityypin mukaan. Suodatuksen voit tehdä jakoavainpainikkeella, josta avautuvassa kentässä valitset rekrytoinnin tyypin, ja klikkaat Suorita haku. Suodatusikkunan saat suljettua klikkaamalla uudelleen painiketta Sulje, tai jakoavainpainiketta klikkaamalla. Miksi rekrytointilistauksessa eivät näy kaikki rekrytoinnit? Rekrytointilistaus näyttää rekrytoinnit viimeksi tehdyn suodatuksen mukaisesti, tai sen mukaan mitä linkkiä Etusivulla klikkaamalla olet tullut rekrytointilistaukseen. Suodatuksia tehdään jakoavainpainikkeella avautuvassa ikkunassa, ja suodatukseen vaikuttaa myös hakusana joka on kirjoitettu hakusanakenttään. Milloin sijaisuus kannattaa täyttää kohdistettuna rekrytointina Rekrytointimoduulissa, ja milloin sijaisrekrytointina Sijaisrekisterimoduulissa? Sijaisrekrytointi kannattaa julkaista tilanteissa, joissa hakijoiden kanssa viestimisessä käytetään myöhemmin keikka- ja käytettävyyskalenteria. Kalenteri liittyy vain sijaisrekrytointeihin jätettyihin hakemuksiin.

3 3 Kohdistettuna rekrytointina kannattaa täyttää sijaisuudet, jotka ovat selkeästi ennalta tiedettyinä ajankohtina alkavia ja päättyviä, yleensä vähintään useita kuukausia kestäviä palvelussuhteita. Jos tällaiseen tehtävään hakenut hakija halutaan mukaan sijaisrekisteriin, häntä pyydetään tekemään erillinen hakemus sijaisrekrytointiin. Mikä on "Avoin rekrytointi" (Mitä tehdään napilla "Merkitse avoimeksi ON/OFF")? Käsitteenä Avoin rekrytointi tarkoittaa hakua, joka ei kohdistu mihinkään yksittäiseen vakanssiin, vaan sillä halutaan antaa työnhakijoille mahdollisuus jättää avoin työhakemus mihin tahansa tehtävään. "Merkitse avoimeksi ON/OFF" -nappulalla kohdistettu rekrytointi muutetaan tyypiltään "Avoimeksi rekrytoinniksi". Sillä on sellainen vaikutus, että näihin rekrytointeihin jätetyt hakemukset ovat kaikkien työnantajien selattavissa "Hae avoimista hakemuksista" -toiminnolla. Työnantajat näkevät vain sellaiset hakemukset, joissa hakija on kiinnostunut "meistä". Teillä voisi olla avoin rekrytointi, joka on tyypiltään "kohdistettu rekrytointi", ja jolla on pitkä hakuaika. Tällöin siihen jätetyt hakemukset näkyisivät vain teille. Jos merkitsette tällaisen rekrytoinnin avoimeksi, voitte edelleen käsitellä hakemuksia kuten kohdistettujen rekrytointien hakemuksia, mutta hakemukset näkyvät muillekin työnantajille, joista hakija on kiinnostunut. Nyt rekrytoinnin tyyppi vain on "Avoin rekrytointi", ja näkyy rekrytointimoduulissa vain, jos listaus on suodatettu tuon tyypin mukaan. FAQ, Ilmoituksen muokkaukseen ja julkaisuun liittyvät kysymykset Mihin julkaisupaikkoihin rekrytointi pitää julkaista, kun haku on julkinen? Julkaisu -välilehdellä avautuvassa ikkunassa on valittavana useita julkaisupaikkoja. Kun julkaiset julkiseen hakuun avattavan rekrytoinnin, valitse nämä julkaisupaikat: - Kuntarekry.fi (Suomi) - Te-palvelut.fi (mol) Yleensä ilmoitukset tuodaan työnantajien kotisivuille RSS-syötteellä. Tästä syystä muita julkaisupaikkoja ei tarvitse valita, koska sivuillanne oleva syöte hakee automaattisesti ne ilmoitukset, jotka julkaistaan Kuntarekry.fi -sivuille. Syöte voi olla myös sisäverkossanne, jolloin julkiset haut tulevat näillä valinnoilla myös intraan. Lisätietoja ilmoitusten julkaisusta kotisivuillenne ja intraan saat oman organisaatiosi sivustojen ylläpitäjältä. Julkaisupaikat, joissa on esiintyy "(Ruotsi)", on tarkoitettu ruotsinkielistä ilmoitusta varten.

4 4 Mihin julkaisupaikkoihin rekrytointi pitää julkaista, kun haku on sisäinen? Kun kyseessä on sisäinen haku, jota ei haluta julkaista millekään julkisille sivuille, valitaan julkaisupaikaksi vain "Oma sisäverkko (Suomi)". Ruotsinkielinen ilmoitus julkaistaan julkaisupaikkaan "Oma sisäverkko (Ruotsi)". Ilmoitus tulee intraan, jos intran ylläpitäjä on tehnyt sinne linkityksen RSS-syötteellä, joka hakee vain näihin julkaisupaikkoihin tehtyjä ilmoituksia. Mikäli intran julkaisujärjestelmä ei tue RSS-teknologiaa, näiden ilmoitusten URL-osoite haetaan syötteestä, ja tehdään linkitys intraan käsin. Julkaisun toteutuksesta intraan saat lisätietoja oman organisaatiosi intran ylläpitäjältä. RSS-syötteet saa Kuntarekryn asiakastuesta, Miksi työpaikkailmoitus ei näy Te-palvelut.fi:ssä, vaikka se on sinne julkaistu? Työpaikkailmoitukset siirtyvät Te-palvelut.fi-palveluun hieman pidemmällä viiveellä kuin Kuntarekry.fi:iin. Tavallisesti viive on puoli tuntia julkaisusta. Te-palvelut.fi ottaa vastaan vain yhden julkaisun rekrytoinnista. Jos olet jo aiemmin tehnyt sinne julkaisun kyseisestä rekrytoinnista, sivusto ei ota vastaan myöhemmin uutta julkaisua samasta rekrytoinnista. Miksi Te-palvelu.fi -julkaisu ei onnistu? Te-palvelut.fi -sivuston joissakin kentissä on sellaisia merkkimäärärajoittimia, joita ei ole Kuntarekry.fi:ssä. Tästä syystä joistakin kentistä saattaa tulla virheilmoitus, vaikka ilmoitus olisi aiemmin julkaistu Kuntarekry.fi -sivuille. Jos saat virheilmoituksen julkaisun yhteydessä, tee virheilmoituksen mukaiset korjaukset työpaikkailmoitukseen Työpaikkailmoitus välilehdellä. Esim. Työ alkaa (Kuntarekry.fi, te-palvelut.fi) ja Palkka (Kuntarekry.fi, Te-palvelut.fi) kenttiin kirjoitettu teksti menee myös te-palvelut.fi -ilmoitukseen, joten jos kentässä oleva teksti on liian pitkä, lyhennä sen sanamuotoa. Te-palvelut.fi -julkaisu edellyttää, että organisaatio on tehnyt TEM:n kanssa sopimuksen Passari-palvelun käytöstä. Passari-palvelua käyttävä työnantaja saa paikallisesta T&E toimistosta URA-tunnuksen, joka pitää laittaa järjestelmän asetuksiin. Steppiasiakkaat lähettävät URA tunnuksen KL-Kuntarekry Oy:n asiakastukeen, joka tekee tämän muutoksen asetuksiin. URA-tunnuksen tilaamisesta on oma ohjeensa Ohjeet ja materiaalit > Muuta materiaalia valikossa.

5 5 Miksi työpaikkailmoitus ei näy Kuntarekry.fi-sivustolla? Kuntarekry.fi-sivusto hakee työpaikkailmoitukset rekrytointijärjestelmästä 15 minuutin välein. Juuri julkaistu ilmoitus tulee näkyviin seuraavan päivityksen jälkeen, joten odottele minuuttia. Jollei ilmoitus vieläkään tule näkyviin, tarkista, että olet valinnut Kuntarekry.fi:n julkaisupaikaksi ja että olet antanut Hakuajan alkamisaika -kenttään oikean julkaisupäivän ja -kellonajan. Kuinka saan muokattua työpaikkailmoitusta, joka on jo julkaistu? Työpaikkailmoitusta voi muokata ennen hakuaikaa tai hakuajan aikana. Jos haluat muokata ilmoituksen tekstiä, tee näin: 1. Avaa rekrytoinnin Työpaikkailmoitus -välilehti. 2. Tee muokkaus ilmoituksen tekstiin. 3. Klikkaa Tallenna-painiketta oikealla ylhäällä. Kuntarekry.fi -sivusto päivittyy 15 minuutin välein (alkaen tasatunnista), joten seuraavan päivityksen jälkeen muokattu teksti näkyy ilmoituksessa näillä toimenpiteillä. Jos ilmoitus tuodaan kotisivuillenne RSS-syötteellä, kuten yleensä tapahtuu, ilmoitus tulee näillä toimenpiteillä muokattuna näkyviin myös kotisivuillenne, kun ne ovat päivittyneet. TEM:n järjestlmä ei ota vastaan muutoksia ensimmäisen julkaisun jälkeen. Tästä syystä muutokset täytyy käydä tekemässä erikseen siihen ilmoitukseen, joka on te-palvelut.fi:ssä. Kirjaudu sivuille osoitteessa tepalvelut.fi. Työnantajan TA-alkuisen käyttäjätunnuksen saa T&E-toimistosta. Miten rekrytoinnin hakuaikaa voi jatkaa, kun hakuaika on jo päättynyt? Kun rekrytoinnin hakuaika on päättynyt, ja haku halutaan avata uudelleen, tehdään rekrytoinnille seuraavat toimenpiteet: 1. Muokkaa työpaikkailmoituksen tekstiä. Kerro hakijoille täydentäviä tietoja hausta, esim. että hakuaikaa on jatkettu ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan. 2. Julkaisu -välilehdellä klikkaa sen julkaisun riviä, jonka hakuaikaa haluat jatkaa (esim. "Kuntarekry.fi (Suomi)"). Muuta hakuajan päättymisajankohdaksi jatketun uuden haun päättymisaika, myös kellonaika. Tallenna. Ilmoitus tulee sivustolle seuraavan 15 min. välein tapahtuvan päivityksen aikaan, koska hakuajan alkamisaika on menneisyydessä.

6 6 Uudelleen julkaisu te-palvelut.fi -sivuille: 1. Klikkaa Julkaisu -välilehdellä te-palvelut.fi (mol) -julkaisun riviä. 2. Poista tämän julkaisun tiedot järjestelmästä muokkausikkunassa olevalla Poista -painikkeella. 3. Tee oikealla alhaalla olevalla Uusi -painikkeella uusi julkaisu julkaisupaikkaan "Te-palvelut.fi (mol)". Kuinka hakuaikaa jatketaan, kun hakuaika on vielä menossa? Kun hakuaika ei ole vielä päättynyt, ja halutaan jatkaa hakuaikaa, tehdään rekrytoinnille seuraavat toimenpiteet: 1. Mene rekrytoinnin Julkaisu-välilehdelle. 2. Klikkaa "kuntarekry.fi" -julkaisun riviä. 3. Muokkaa Hakuajan päättymisaikaa haluamallesi päivämäärälle ja kellonajalle. 4. Tallenna. Koska TEM:n järjestelmä ei ota ensimmäisen julkaisun jälkeen vastaan ilmoituksen muuttuneita tietoja, täytyy te-palvelut.fi -julkaisu ensin poistaa. Toimenpiteet te-palvelut.fi -julkaisulle: 1. Poista te-palvelut.fi -sivuilla oleva ilmoitus kirjautumalla TEM:n järjestelmään osoitteessa te-palvelut.fi. 2. Mene Kuntarekryjärjestelmässä rekrytoinnin julkaisuvälilehdelle, ja klikkaa te-palvelut.fi (mol) -julkaisun riviä. 3. Poista julkaisun tiedot järjestelmästä Poista -napilla. 4. Tee uusi julkaisu te-palvelut.fi (mol) -julkaisupaikkaan oikealla alhaalla olevalla Uusi -napilla. Varmista, että laitat hakuajan alkamis- ja päättymispäivät siten, että ajanjakso on Kuntarekry.fi-julkaisun hakuajan sisällä tai ihan samat. Te-palvelut.fi:ssä hakuajan alkamisaika voi olla sama tai myöhäisempi kuin Kuntarekry.fi:ssä, ja päättymisaika voi olla sama tai aikaisempi kuin Kuntarekry.fi:ssä.

7 7 FAQ, Hakulomake ja viestintä hakijoiden kanssa Miten hakijan hakemuksen voi siirtää rekrytoinnista toiseen? Asetuksissa voi ottaa käyttöön hakulomakkeen kysymykset "Hakemustani voidaan käyttää myös muissa rekrytoinneissa" ja "Kuinka kauan hakemustani voidaan käyttää muissa rekrytoinneissa." Tämän jälkeen näillä kysymyksillä rekrytoinneissa voi erikseen valita, annetaanko hakijoille mahdollisuus tehdä hakemuksestaan myös avoin hakemus muihin tehtäviin, jos ei tule valituksi siihen tehtävään jota on hakemuksellaan hakenut. Jos näitä kysymyksiä ei käytetä, mahdollisuutta ei tarjota hakijoille. Tästä seuraa seuraavanlainen toiminnallisuus: 1. Hakija vastaa tuohon kysymykseen "kyllä" (ruksi ruutuun), ja määrittää päivämäärän mihin saakka hakemusta saa käyttää muihinkin rekrytointeihin. 2. Hakija ei tule valituksi. 3. Hakemuksen voimassaoloaikana hakija esim. soittaa, että "haen siihen aiempaan rekrytointiin jättämälläni hakemuksella nyt tätä teidän uuttakin paikkaa joka teillä on nyt haettavana". 4. Järjestelmässä mennään tähän työhakemukseen siinä rekrytoinnissa, johon se on jätetty. 5. Käytetään nappulaa "Nosta rekrytointiin", jolla aukeaa valikko kaikista rekrytoinneista, jotka käyttäjällä on oikeus nähdä. 6. Valitaan ruksilla se rekrytointi, johon hakija ilmoittaa hakevansa, jolloin hakemus "kopioituu" siihen toiseen rekrytointiin. Tällä tavalla voidaan siis palvella työnhakijaa siten, että hänen ei tarvitse mennä työpaikkailmoituksen "Hae työpaikkaa" nappulalla hakemaan toista paikkaa, vaan hakemus voidaan siirtää järjestelmässä rekrytoinnista toiseen. Tämä edellyttää joka tapauksessa hakijalta aktiivisuutta, työnantajalla ei ole velvollisuutta huomioida kaikkia avoimia hakemuksia kaikissa rekrytoinneissa automaattisesti. Tämä myös kerrotaan hakijoille hakulomakkeen ohjeissa. Näkevätkö kaikki työnhakijat vastaanottamassaan sähköpostiviestissä koko jakelun? Eivät näe. Järjestelmä lähettää viestin hakijoille piilokopiona, jolloin vastaanottajan saamassa viestissä näkyy vastaanottajana vain vastaanottaja itse.

8 8 Voiko hakija liittää hakemukseensa todistusjäljennöksiä? Organisaation pääkäyttäjä voi ottaa asetuksissa hakulomakkeelle käyttöön useita liitetiedoston liittämiskohtia Lisätietoja kysymyksen yhteyteen. Nämä liitetiedostokysymykset täytyy valita rekrytoinnin hakulomakkeelle käyttöön, jos hakijoille halutaan antaa mahdollisuus liitetiedostojen liittämiseen. Liitetiedoston enimmäiskoko on 1 MB, mikä ei aina riitä esim. skannatuille kuville. Rekrytointiprosessin kannalta onkin suositeltavinta suunnitella hakulomakkeen kysymysvalikoima sellaiseksi, että lomakkeella saadaan kysyttyä hakijoilta ne tiedot joiden perusteella haastatteluvalinnat voidaan tehdä. Todistukset jäljennöksineen pyydetään ottamaan mukaan haastatteluun, jonka yhteydessä tarkistetaan hakijan hakemuksessaan esittämät tiedot. Voiko hakijoille järjestelmästä lähetettäviin sähköpostiviesteihin liittää liitetiedostoja? Hakijoille järjestelmästä lähetettäviin sähköpostiviesteihin voi liittää enintään 5 kpl liitetiedostoja, joiden enimmäiskoko on 1 MB/ kpl. Milloin hakulomakkeella kannattaa käyttää Vaaditut todistukset/ luvat ja sertifikaatit/ osaamiset kysymyksiä? Kun rekrytoidaan tehtävään, johon valittavalta ehdottomasti edellytetään jotain tiettyä todistusta, lupaa tai osaamista, voi tällaista yksittäistä asiaa kysyä erikseen omana kysymyksenään. Samoin jos tehtävässä menestymisen ennustetta olennaisesti parantaa jonkin tietyn dokumentin omistaminen, voidaan tällaista kysyä. Tällaisesta esimerkkinä voi olla vaikkapa ajokortti, jos täytettävään tehtävään kuuluu autolla ajamista. Esim. vastausvaihtoehto Ajokortti A-luokka tulee hakijalle valittavaksi ainoastaan, jos hakulomakkeelle valitaan käyttöön kysymys Vaaditut luvat ja sertifikaatit ja siihen kysymykseen valitaan käyttöön kohta Ajokortti A-luokka. Milloin hakulomakkeella käytetään Kiinnostuskysymyksiä? Avoimissa rekrytoinneissa ja sijaisrekrytoinneissa Alue/ kunta, jossa haluan työskennellä ja Tehtäväalueet/ tehtävät, joista olen kiinnostunut -kysymykset on kysyttävä pakollisina, ettei hakija jättäisi hakemusta vastaamatta näihin kysymyksiin.

9 9 Kiinnostuskysymyksiä ei pidä kysyä lainkaan kohdistetuissa rekrytoinneissa. Kun julkaistaan avoimia rekrytointeja ja sijaisrekrytointeja, hakemukset menevät järjestelmässä hakemusrekistereihin, joihin pääsevät kaikki työnantajat. Hakemukset näkyvät niille työnantajille, joista hakija on kiinnostunut kiinnostuskysymysten vastausten perusteella. Hakijan vastaukset kiinnostuskysymyksiin Alue/ kunta, jossa haluan työskennellä, Tehtäväalueet/ tehtävät, joista olen kiinnostunut ja Työnantajaorganisaatiot, joista olen kiinnostunut määrittelevät siis järjestelmän käyttäjän oikeudet nähdä hakemus. Hakemus näkyy kiinnostuskysymyksistä riippumatta, jos hakemus on jätetty oman organisaation avoimeen rekrytointiin tai sijaisrekrytointiin. Miksi hakijat eivät saa ilmoitettua hakemuksessaan työsuhteensa kestoa oikein? Kun hakulomakkeelle valitaan työsuhteiden ja koulutustietojen kysymyksiä, voidaan kysyä erikseen alku- ja loppupäivämäärää. Jos kysytään vain alkupäivämäärää, hakija ei voi täyttää lainkaan työkokemustietoihinsa loppupäivämäärää. Tässä tilanteessa järjestelmä laskee jokaisen työkokemuksen keston ilmoitetusta alkupäivämäärästä nykyhetkeen. Jos kysytään loppupäivämäärää pakollisena kysymyksenä, hakijan on laitettava työsuhteen loppupäivämääräksi jotain vaikka työsuhde ei olisi päättynyt. Loppupäivämääriä siis ei pidä kysyä pakollisina kysymyksinä. Jos hakijalla on ollut esim. osa-aikaisia töitä, hän voi ilmoittaa tosiasialliset työsuhteiden kokonaiskestot kirjoittamalla ne itse Kesto kenttään. FAQ, Sijaisrekisterimoduuli Miksi en löydä etsimäni henkilön hakemusta Etsi sijaisrekisteristä toiminnolla? Jos hakijan hakemuksessa olevat tiedot eivät täsmää haussa käytettyjen hakuehtojen kanssa, hakemus ei tule hakutulokseen. Jos hakija on käytettävyystiedoissaan laittanut ruksin kohtaan Käytettävissä sijaisuuksiin: En ole käytettävissä, hänen hakemuksensa ei tule hakutulokseen.

10 10 Hakija ei ole lähettänyt hakemusta onnistuneesti. Hän ei ole nähnyt hakemuksen lähettämistoiminnon jälkeen näkymää, jossa lukee: Hakemuksesi on tallentunut tietokantaan. Kiitos hakemuksestasi. Hakemus ei sisällä sellaisia tietoja, joiden perusteella esimiehellä olisi oikeus nähdä hakemus. Jos sijainen ei ole hakemuksessaan vastannut kiinnostuskysymyksiin siten, että hän olisi kiinnostunut niistä työpaikoista joihin esimiehellä on oikeudet, hakemus ei tule hakutulokseen (kts. kysymys Milloin hakulomakkeella käytetään Kiinnostuskysymyksiä? ). Esimerkki: Maija Poppanen on tehnyt hakemuksen johonkin sijaisrekrytointiin, ja vastannut Alue/ kunta, jossa haluan työskennellä -kysymykseen Hämeenlinna ja Tehtäväalueet/ tehtävät, joista olen kiinnostunut kysymykseen Terveydenhuolto. Maija soittaa eri organisaation esimiehelle Kuopion alueella, ja kertoo laittaneensa hakemuksen ja olevansa kiinnostunut myös Kuopion seudun työpaikoista. Esimies, jolla on käyttäjätunnus organisaatiossa jonka työpaikat sijaitsevat Kuopion alueella ja työpaikkoja tehtäväalueella Terveydenhuolto, tekee haun hakuehdoilla - etunimi: Maija - sukunimi: Poppanen Maijan hakemus ei tule hakutulokseen, koska hän on lomakkeella ilmoittanut kiinnostusta Hämeenlinnan alueeseen, mutta ei Kuopion alueeseen, eikä hän tehnyt hakemusta sen työnantajan rekrytointiin, jonka esimiehelle hän soitti. Miten löydän sijaisen hakemuksen, kun hän ei ole käytettävissä? Kun työnhakija laittaa Käytettävissä -valinnan kohtaan En ole käytettävissä, hänen hakemuksensa ei nouse normaaleihin hakuihin mukaan. Hakemus löytyy, kun käytetään Etsi sijaisrekisteristä -haussa hakutekijänä hakulomakkeen kohtaa Käytettävyys siten, että käytettävyysruksi otetaan pois. Mihin perustuu hakijoiden saamat viestit hakemuksen vanhenemisesta? Hakemuksen vanhenemisviesti voi tulla hakijalle kahdessa eri tapauksessa: 1. Sijaisrekrytointiin jätetty hakemus Nämä vanhenevat, kun hakija ei ole päivittänyt hakemustaan, tai hakijaa ei ole kiinnitetty ½ vuoteen. Pari viikkoa ennen määräajan täyttymistä hakija saa viestin, jossa häntä pyydetään päivittämään hakemustaan, mikäli haluaa että hakemus pysyy aktiivisena. Vanhettuaan hakemus menee käytettävyystiedoissa tilaan Ei käytettävissä, sille ei oikeasti tapahdu muuta.

11 11 2. Avoimeen rekrytointiin jätetty hakemus Tällaisen hakemuksen voi jättää rekrytointiin, joka on käsitelty nappulalla "Merkitse avoimeksi", ja kohdistettuihin rekrytointeihin, joiden hakulomakkeella on kysymys "Hakemustani voidaan käyttää myös muissa rekrytoinneissa". Näissä tapauksissa hakija itse vastaa kysymykseen, mihin asti avoin hakemukseni on voimassa. Kun tämä päivämäärä lähestyy, hän saa järjestelmästä viestin, jossa kerrotaan että hakemus on vanhenemassa.

FAQ, Rekrytointimoduuli

FAQ, Rekrytointimoduuli 1 FAQ, SISÄLTÖ FAQ, Rekrytointimoduuli... 2 Miten rekrytointipohjat löytyvät?... 2 Miksi rekrytointilistauksessa eivät näy kaikki rekrytoinnit tai juuri luomani uusi rekrytointi?... 2 Miten voin muokata

Lisätiedot

FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2

FAQ, SISÄLTÖ Työnhakijoiden usein kysymät kysymykset... 2 FAQ, Rekrytointimoduuli... 2 1 FAQ, SISÄLTÖ Usein kysytyt kysymykset löytyvät myös asiakastuen Requeste -järjestelmästä, jonne organisaation pääkäyttäjillä on käyttäjätunnukset. Rekkuun kirjaudutaan osoitteessa www.krtukipyynto.fi

Lisätiedot

Pääkäyttäjäpäivä 2.10.2012. Risto Kökkö

Pääkäyttäjäpäivä 2.10.2012. Risto Kökkö Pääkäyttäjäpäivä 2.10.2012 Risto Kökkö Esityksen sisältö Uusia tuotteita Asiakastukijärjestelmä Rekku Versio 5.7:n uutuudet XML-syöte Monipuolinen räätälöitävä vaihtoehto RSS-syötteelle Voidaan määritellä

Lisätiedot

Pääkäyttäjäpäivä Versio 5.2, julkaistiin kesäkuussa 2011 Tilastoraporteista FAQ

Pääkäyttäjäpäivä Versio 5.2, julkaistiin kesäkuussa 2011 Tilastoraporteista FAQ Pääkäyttäjäpäivä 4.10.11 Versio 5.2, julkaistiin kesäkuussa 2011 Tilastoraporteista FAQ Asiakkuusmallit Nosto (pelkkä ilmoittelu, ei rekrytointiprosessia Kuntarekryssä) Steppi (ei asetuksia, vähemmän koulutustarvetta

Lisätiedot

Omien tietojen päivittäminen, käytettävyyskalenteri ja keikkakalenteri

Omien tietojen päivittäminen, käytettävyyskalenteri ja keikkakalenteri OHJE 1 (5) Omien tietojen päivittäminen, käytettävyyskalenteri ja keikkakalenteri Hakemuksen jätettyäsi Kuntarekry palvelun kautta voit omilla tunnuksillasi päivittää tietoja ja käytettävyyskalenteriasi

Lisätiedot

KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU ETUSIVU Kun tulet SOKU-järjestelmän (SOKU) etusivulle, näet listan avoimista työpaikoista. Yläpalkissa mustalla ympyröitynä on Kirjaudu-nappi Kun klikkaat sitä, pääset kirjautumissivulle.

Lisätiedot

Sijaishakemuksesta avautuu Kuntarekryyn tehty ilmoitus ja kohdasta Hae työpaikkaa pääset rekisteröitymään Kuntarekryn käyttäjäksi.

Sijaishakemuksesta avautuu Kuntarekryyn tehty ilmoitus ja kohdasta Hae työpaikkaa pääset rekisteröitymään Kuntarekryn käyttäjäksi. 1 (5) Kirsi Mikkola 28.9.2012 OHJE MITEN ILMOITTAUDUT SIJAISEKSI KERAVAN KAUPUNGILLE Löydät Keravan kaupungin sijaisrekrytointi-ilmoitukset osoitteesta www.kerava.fi kohdasta avoimet työpaikat ja sijaisrekrytointi.

Lisätiedot

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

Pääkäyttäjäpäivä 7.5.2012. Ajankohtaista järjestelmästä

Pääkäyttäjäpäivä 7.5.2012. Ajankohtaista järjestelmästä Pääkäyttäjäpäivä 7.5.2012 Ajankohtaista järjestelmästä Risto Kökkö Versio 5.4 Tällä hetkellä testiympäristössä Tehty sekä järjestelmään että palvelimille teknologista kehitystä, joka ei näy käyttöliittymässä

Lisätiedot

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN REKRYTOINTIMODUULIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

CV-kannan käyttöohje 2017

CV-kannan käyttöohje 2017 Sisällysluettelo 1. Sisäänkirjautuminen... 2 a) Sinulle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Monsterilta... 2 b) Sinulla ei ole vielä tunnuksia Monsterin työnantajat sivulle... 3 Turvakysymykset... 3

Lisätiedot

Kuntarekry.fi palvelun työnhakijatietokanta

Kuntarekry.fi palvelun työnhakijatietokanta REKISTERISELOSTE/TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 1 Rekisterin nimi Kuntarekry.fi palvelun työnhakijatietokanta Tietokanta koostuu kohdistetuista rekrytoinneista, sijaisrekrytoinneista

Lisätiedot

KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI

KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI KUNTAREKRYN SIJAISREKISTERIN KOULUTUSMATERIAALI Koulutusympäristö: https://www.kuntaosaajat.fi/skillsweb/ Tuotantoympäristö: https://www.kuntarekrytointi.fi/skillsweb Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä

Lisätiedot

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen

Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen Henkilöstöpalvelut/ohje 19.2.2019 Liperin kunnan varhaiskasvatuksen sijaiseksi ilmoittautuminen Työpaikkailmoitus Kuntarekry.fi-palvelussa Löydät Liperin kunnan kaikki avoimet työpaikkailmoitukset osoitteesta

Lisätiedot

1 JOHDANTO...2 2 UUDEN ILMOITUKSEN LUOMINEN...2 3 VALMIIN ILMOITUKSEN MUOKKAAMINEN...4 4 YLEISTEKSTIEN KÄYTTÖ JA LUOMINEN...4

1 JOHDANTO...2 2 UUDEN ILMOITUKSEN LUOMINEN...2 3 VALMIIN ILMOITUKSEN MUOKKAAMINEN...4 4 YLEISTEKSTIEN KÄYTTÖ JA LUOMINEN...4 Päivitetty 27.4.2010 Sisällysluettelo 1 JOHDANTO...2 2 UUDEN ILMOITUKSEN LUOMINEN...2 3 VALMIIN ILMOITUKSEN MUOKKAAMINEN...4 4 YLEISTEKSTIEN KÄYTTÖ JA LUOMINEN...4 5 SAAPUNEET HAKEMUKSET JA NIIDEN KÄSITTELY...4

Lisätiedot

Lemminkäisen Urapolun käyttöohje

Lemminkäisen Urapolun käyttöohje Lemminkäisen Urapolun käyttöohje 1 Sisällys 1 Kuinka haen avoimeen tehtävään?... 3 2 Rekisteröityminen Lemminkäisen Urapolkuun... 3 3 Hakijaprofiilin täydentäminen... 3 3.1 Henkilötietojen täyttäminen...

Lisätiedot

sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE

sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE SISÄLLYS 1. Rekisteröityminen 2. Kirjautuminen 3. Sijaisrekisterin välilehdet 4. Hakemuksen tekeminen 5. Haastatteluajan varaus 6. Kalenterin

Lisätiedot

Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt haetaan Kuntarekry.fi työnhakuportaalin kautta.

Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt haetaan Kuntarekry.fi työnhakuportaalin kautta. Mistä on kyse Lyhyt palvelukuvaus Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt haetaan Kuntarekry.fi työnhakuportaalin kautta. Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu.

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki, Henkilöstöhallinto REKISTERISELOSTE kuntarekry.fi -palvelu 1/5 16.5.2012

Kaarinan kaupunki, Henkilöstöhallinto REKISTERISELOSTE kuntarekry.fi -palvelu 1/5 16.5.2012 kuntarekry.fi -palvelu 1/5 16.5.2012 1 Rekisterin nimi Kuntarekry.fi -palvelu 2 Rekisterinpitäjä A Kaarinan kaupunki / Henkilöstöhallinto Lautakunnankatu 4 20780 Kaarina Kaarinan kaupunki on rekisteröitynyt

Lisätiedot

Tietojärjestelmäseloste

Tietojärjestelmäseloste Tietojärjestelmäseloste Tietojärjestelmän nimi: Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmä Tietojärjestelmän vastuutaho: A. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Käyntiosoite: Viitaniementie 1 A, 40720 Jyväskylä Postiosoite:

Lisätiedot

Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään

Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään Käyttöohjeet Hurmos-rekrytointijärjestelmään Sisällysluettelo 1. Tervetuloa Hurmos-rekrytointijärjestelmän käyttäjäksi... 1 2. Hurmokseen kirjautuminen... 2 3. Päävalikot... 2 3.1. Hakemukset... 2 3.1.1.

Lisätiedot

Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta

Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta Työhakemuksen täyttäminen Näin haet työtä Seurelta 1. Selaa työpaikkoja Löydät Seuren avoimet työpaikat kotisivultamme seure.fi kohdasta HAE TYÖTÄ Voit hakea työpaikkoja toimialan, kaupungin ja työn luonteen

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Seloste on henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679)

TIETOSUOJASELOSTE Seloste on henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) TIETOSUOJASELOSTE Seloste on henkilötietojen käsittelystä ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) Rekisterin/palvelun nimi: Kuntarekry.fi Tiedonanto on laadittu (pvm): 17.5.2018

Lisätiedot

Käyttöopas. Kuntarekry 6.4. Hakijaportaali

Käyttöopas. Kuntarekry 6.4. Hakijaportaali Käyttöopas Kuntarekry 6.4 Hakijaportaali KL-Kuntarekry Oy/ Elbit Oy 2014 Page 1 of 21 Päivämäärä: Heinäkuu 2014 Tekijänoikeus 2014 Elbit Oy Ohjelmisto: "Elbit Skills versio 6.4" Huomautus Elbit Oy varaa

Lisätiedot

Ilmoituksen julkaisuohjeet 2017

Ilmoituksen julkaisuohjeet 2017 Ilmoituksen julkaisuohjeet 2017 Sisällysluettelo 1. Sisäänkirjautuminen... 2 a) Sinulle lähetetään käyttäjätunnus ja salasana Monsterilta... 2 b) Sinulla ei ole vielä tunnuksia Monsterin työnantajat sivulle...

Lisätiedot

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S

EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S EVTEK-PROJEKTORI KÄYTTÖOHJE 2007 Tekijä: Teemu Tammivaara VBP04S SISÄLLYS 1 Projektorin käyttö... 3 2 Projektien julkinen haku ja selailu... 4 2.1 Hakuvaihtoehdot... 4 2.2 Tarkennettu haku... 5 3 Rekisteröityminen

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Hakemuksen teko:... 5 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee hakemaan seuraavasti:

Lisätiedot

KiMeWebin käyttöohjeet

KiMeWebin käyttöohjeet KiMeWebin käyttöohjeet 5.3.2017 Miten saan käyttäjätunnuksen? Jos haluat käyttäjätunnuksen (eli oikeuden muokata sivuja) laita viesti webvelho@kime.fi ja kerro viestissä nimi pesti lippukunnassa (esim.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tehtävä Työnantajapalvelu Asianro 7986/2017 Kirsi Roitto

Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tehtävä Työnantajapalvelu Asianro 7986/2017 Kirsi Roitto Kuopion kaupunki Selvitys 1 (5) Tietosuojaseloste / Kuntarekry Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 1 Rekisterin nimi Kuntarekry,

Lisätiedot

Opintokohteiden muokkaus

Opintokohteiden muokkaus 1 Opintokohteiden muokkaus Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opintokohteita voidaan muokata ssa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on in OpasMuokkaaja-oikeudet. n käyttölupia voi hakea lomakkeella,

Lisätiedot

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA 1 Henkilöstöpalvelut 2015 (12.8.2015) OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA Hakemus Turun yliopistossa avoinna olevaan tehtävään tehdään täyttämällä hakemus ja liittämällä tarvittavat

Lisätiedot

Opintokohteiden muokkaus

Opintokohteiden muokkaus 1 Opintokohteiden muokkaus Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opintokohteita voidaan muokata Opinto-oppaassa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on WebOodiin OpasMuokkaaja-oikeudet. WebOodin käyttölupia

Lisätiedot

VIESTIPOHJAT JA ASIAKIRJAPOHJAT

VIESTIPOHJAT JA ASIAKIRJAPOHJAT VIESTIPOHJAT JA ASIAKIRJAPOHJAT Koulutusmateriaali Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä dokumentti. Tätä dokumenttia tai mitään osaa tästä dokumentista ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille

Lisätiedot

Sisällysluettelo 1 Johdanto Root, koko Opalan pääkäyttäjä

Sisällysluettelo 1 Johdanto Root, koko Opalan pääkäyttäjä OPALA Käyttöohje Sisällysluettelo 1 Johdanto 4 2 Root, koko Opalan pääkäyttäjä...5 2.1 Sisäänkirjautuminen.5 2.2 Käyttäjätunnukset 6 2.2.1 Pääkäyttäjätunnukset.6 2.2.1.1 Luo. 7 2.2.1.2 Muokka/poista 8

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen!

Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen! Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen! Lataa Seuren Keikkanetti -mobiilisovellus puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupastasi. Ilmainen sovellus toimii Android- ja ios-käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Hops-ohjaajan ohje Opiskelijan hopsit.

Hops-ohjaajan ohje Opiskelijan hopsit. Hops-ohjaajan ohje Tässä ohjeessa kuvataan kaksi erilaista tapaa hakea tietyn opiskelijan lähettämä hops. Ensin ohjeistetaan miten toimitaan, jos hopsin ryhmätyökalu on käytössä, eli ohjaajalle on luotu

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN

OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN OPAS KULTA2 -JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN 1. Kulta2 -järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa s. 1-3 2. Järjestelmään kirjautuminen olemassa olevalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla s. 4-5 3. Hakemuksen

Lisätiedot

STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO

STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma Tämän jälkeen valitse kieleksi Suomi VÄLILEHTI 1 PERUSTIEDOT Valittuasi kieleksi suomen,

Lisätiedot

Opintokohteiden muokkaus

Opintokohteiden muokkaus 1 Opintokohteiden muokkaus Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opintokohteita voidaan muokata WebOodissa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on WebOodiin OpasMuokkaaja-oikeudet. WebOodin käyttölupia

Lisätiedot

Aditro Recruit 9.2. Ulkoisen hakijan käyttöohje

Aditro Recruit 9.2. Ulkoisen hakijan käyttöohje Aditro Recruit 9.0.5 9.2 31.5.2016 Aditro Recruit 9.2. Ulkoisen hakijan käyttöohje Aditro Recruit 9.0.5 9.2 31.5.2016 Sisällys 1. Kirjautuminen Palveluun... 1 1.1. Käyttäjätilin lukkiutuminen... 2 2. Käyttäjätilin

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Liikuntatilojen haku... 2 Pikkukalenterin käyttö... 4 Asetukset... 4 Hakemuksen teko:... 4 Varaushakemukset - Oma asiointi... 7 Vapaa-ajan käyttöön sopivia tiloja pääsee

Lisätiedot

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA

OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA 1 Henkilöstöpalvelut 2018 OHJE TYÖPAIKKAHAKEMUKSEN JÄTTÄMISEEN EREKRY-JÄRJESTELMÄN KAUTTA Hakemus Turun yliopistossa avoinna olevaan tehtävään tehdään täyttämällä hakemus ja liittämällä tarvittavat liitteet

Lisätiedot

Versio 7.1 Uudet ominaisuudet

Versio 7.1 Uudet ominaisuudet 7.9.2017 Versio 7.1 Uudet ominaisuudet Tässä dokumentissa on kuvattu Kuntarekry version 7.1 uudet ominaisuudet verrattuna ohjelmistoversioon 7.0. Sivu 1 / 7 Sisällysluettelo 1 Yleiset uudet ominaisuudet...

Lisätiedot

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ Esimiehen pikaohje Omat tiedot, etusivu Omien tietojen etusivulla näkyy kirjautuneen käyttäjän nimi sekä käytössä olevat osiot Näkymäksi voi valita joko ns. Tiilet tai Etusivun

Lisätiedot

SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!

SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi! SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi! Seuratoiminta on suomalaisen liikunnan ja urheilun kulmakivi Päätehtävämme on tuottaa urheilijoita sekä aktivoida liikkumaan. Miten tätä päätehtävää voidaan tukea? Sama tuska

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Helsingin yliopisto WebOodi 1 Opiskelijarekisteri Versio 3.2. Tenttityökalu

Helsingin yliopisto WebOodi 1 Opiskelijarekisteri Versio 3.2. Tenttityökalu Helsingin yliopisto WebOodi 1 Tenttityökalu Tenttityökalu on oiva väline laitos- ja tiedekuntatenttien tekemiseen. Esimerkiksi tiedekuntatentissä voi tenttiä samana päivänä kymmeniä eri opintojaksoja.

Lisätiedot

Hakemuksen laatiminen

Hakemuksen laatiminen 1. Hakemuksen laatiminen Hakemuksella tarkoitetaan verkkoasioinnin hakemuslomakkeen ja sen liitteiden (yleensä tutkimussuunnitelman, ansioluettelon ja muiden liitteiden) kokonaisuutta. Ks. lisätietoja

Lisätiedot

VTJ-YLLÄPITO. Vastuukäyttäjän ohje

VTJ-YLLÄPITO. Vastuukäyttäjän ohje VTJ-YLLÄPITO Vastuukäyttäjän ohje 2 (9) Sisällysluettelo 1 Johdanto...3 1.1 Vastuukäyttäjän tehtävät...3 2 Käyttäjien hallinta...3 2.1 Kirjautuminen VTJkyselyn hallintapalveluihin...3 2.2 Uuden käyttäjän

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

VIESTIPOHJAT JA ASIAKIRJAPOHJAT

VIESTIPOHJAT JA ASIAKIRJAPOHJAT VIESTIPOHJAT JA ASIAKIRJAPOHJAT Koulutusmateriaali Tämä on luottamuksellinen ja salassapidettävä dokumentti. Tätä dokumenttia tai mitään osaa tästä dokumentista ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille

Lisätiedot

Hakemuksen laatiminen, täydentäminen ja lisätietojen lähettäminen. 1. Hakemuksen laatiminen

Hakemuksen laatiminen, täydentäminen ja lisätietojen lähettäminen. 1. Hakemuksen laatiminen Hakemuksen laatiminen, täydentäminen ja lisätietojen lähettäminen 1. Hakemuksen laatiminen Hakemuksella tarkoitetaan verkkoasioinnin hakemuslomakkeen ja sen liitteiden (yleensä ansioluettelon ja muiden

Lisätiedot

Tonttihakemuksen tekeminen

Tonttihakemuksen tekeminen Tonttihakemuksen tekeminen Tontinluovutuksen periaatteet ja hyväksyttävän hakemuksen ehdot on kuvattu Espoon kaupungin internet-sivuilla osoitteessa. Tärkeitä huomioita tonttihakuun osallistumisessa: 1)

Lisätiedot

RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN

RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN Ohje ryhmätyökalun käyttäjille 11.11.2011 Kuva: Ilpo Okkonen Ryhmätyökalu Oodissa Tässä ohjeessa käydään läpi Oodin HOPSin Ryhmätyökalu-toimintoa. Ryhmätyökalun avulla voi luoda

Lisätiedot

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN

OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN HELSINGIN KAUPUNKI 1 (19) OHJE SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VUODEN 2020 YLEISAVUSTUKSEN SÄHKÖISEN HAKEMUKSEN TÄYTTÄMISEEN Täydentää Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin ohjetta, joka löytyy täältä:

Lisätiedot

Markkinointijakelun tilaaminen

Markkinointijakelun tilaaminen Markkinointijakelun tilaaminen PTP käyttöohje 1 Sisältö Kirjautuminen Extranet-palveluun Luo markkinointijakelulle nimi Yrityksen yhteystietojen tarkistaminen Aloita markkinointijakelun tilaaminen Tilaaminen:

Lisätiedot

2. Liikennöitsijä saa omaan sähköpostiinsa käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun kirjautumista varten.

2. Liikennöitsijä saa omaan sähköpostiinsa käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun kirjautumista varten. LabkoNet 20.08.2013 LabkoNet järjestelmä Käyttöön tuleva järjestelmä pohjautuu vuodesta 2003 käytössä olleeseen LabkoNet palveluun Nykyistä LabkoNet sivustoa laajennetaan liikennöitsijöiden omalla sivustolla

Lisätiedot

HAKUKONEMARKKINOINTI KOTISIVUJEN PÄIVITYSOHJE

HAKUKONEMARKKINOINTI KOTISIVUJEN PÄIVITYSOHJE KOTISIVUJEN PÄIVITYSOHJE 1 SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUDU PALVELUUN...3 KÄVIJÄSEURANTA...4 SIVUJEN PÄIVITYS...5 Sisältö...6 Sisältö / Työkalut...8 Sisältö / Taulukko...9 Sisältö / Kuvien tuominen...10 Sisältö

Lisätiedot

Liikennöitsijäsivuston käyttöohje

Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http://www.vastaanottopisteet.net Ennen järjestelmän käyttöä liikennöitsijän tulee rekisteröityä

Lisätiedot

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille

Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille Kilta-rekisterin ohje Yhdistyskäyttäjille 13.6.2016 Epilepsialiitto Sisällys Kirjautuminen ja valikko... 3 Uuden jäsenen lisääminen Kilta-jäsenrekisteriin... 4 Henkilön tietojen muutos... 10 Henkilön jäsenyyden

Lisätiedot

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi

VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN. www.te-palvelut.fi VINKKEJÄ CV-NETIN KÄYTTÖÖN www.te-palvelut.fi TE-toimiston verkkoasiointiin pääset kirjautumaan www.te-palvelut.fi Oma asiointi Henkilöasiakas Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy käyttöehdot

Lisätiedot

BLOGGER. ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla

BLOGGER. ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla BLOGGER ohjeita blogin pitämiseen Googlen Bloggerilla Sisältö Blogin luominen... 1 Uuden blogitekstin kirjoittaminen... 4 Kuvan lisääminen blogitekstiin... 5 Lisää kuva omalta koneelta... 6 Lisää kuva

Lisätiedot

Verkkotietopiste.fi. Palvelun käyttöohjeet tiedon hakijalle

Verkkotietopiste.fi. Palvelun käyttöohjeet tiedon hakijalle Verkkotietopiste.fi Palvelun käyttöohjeet tiedon hakijalle 31.8.2018 1 Sisältö 1 Johdanto... 2 2 Palveluun kirjautuminen henkilöasiakkaana... 3 2.1 Henkilöasiakkaan näkymä... 5 3 Verkkotietojen ja rakennushankkeiden

Lisätiedot

Octo käyttöohje 1. Sisältö

Octo käyttöohje 1. Sisältö Octo käyttöohje 1 Sisältö Sisältö...1 Sisäänkirjautuminen...2 Etusivu...2 Uimarihaku...3 Uimariryhmät...4 Seurahaku...4 Kilpailutilastot...5 Ilmoittautuminen kilpailuun...6 Kilpailuun ilmoittautuminen...7

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Sisältö: Projektin luominen Projektin muokkaaminen ja hallinnointi Projektin/arvioinnin tulosten tarkastelu

Pika-aloitusopas. Sisältö: Projektin luominen Projektin muokkaaminen ja hallinnointi Projektin/arvioinnin tulosten tarkastelu Pika-aloitusopas Sisältö: Projektin luominen Projektin muokkaaminen ja hallinnointi Projektin/arvioinnin tulosten tarkastelu Tämä asiakirja on laadittu auttamaan sinua hallinnoimaan nopeasti CEB TalentCentral

Lisätiedot

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4

1. ASIAKKAAN OHJEET... 2. 1.1 Varauksen tekeminen... 2. 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4. 1.3 Varauksen peruminen... 4 1. ASIAKKAAN OHJEET... 2 1.1 Varauksen tekeminen... 2 1.2 Käyttäjätunnuksen luominen... 4 1.3 Varauksen peruminen... 4 1.4 Omien tietojen muokkaaminen... 5 1.5 Salasanan muuttaminen... 5 2. TYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Hakulomakkeen täyttöohjeet

Hakulomakkeen täyttöohjeet Hakulomakkeen täyttöohjeet - tekninen ohjeistus kansalliskomiteoiden hakemustietokannan käyttöön (1.10.2014) 1 Mene selaimellasi osoitteeseen https://pro.tsv.fi/juva/taj_hakemus/index.php ja KIRJAUDU sisään

Lisätiedot

1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ

1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ 1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ Koulutuskorvauksen hakemista ja arviointilomakkeen täyttämistä varten työnantaja / työpaikkakouluttaja saa sähköpostiinsa ilmoituksen. Tämän jälkeen

Lisätiedot

Diacor Turku extranet

Diacor Turku extranet Diacor Turku extranet Extranet on asiakasyritystemme vastuuhenkilöille tarkoitettu sähköinen palvelukanava. Diacor Turun extranet- sivustolla yrityksen kontaktihenkilön on mahdollista kirjata työntekijöiden

Lisätiedot

opiskelijan ohje - kirjautuminen

opiskelijan ohje - kirjautuminen opiskelijan ohje - kirjautuminen estudio on Edupolin kehittämä e-oppimisympäristö koulutusryhmän verkkoalustana perinteisen luokkaopetuksen tukena. etäopiskelussa ja -opetuksessa kotoa tai työpaikalta.

Lisätiedot

OSAAMISENHALLINTA OMAT TIEDOT. Peruskäyttäjän pikaohje

OSAAMISENHALLINTA OMAT TIEDOT. Peruskäyttäjän pikaohje OSAAMISENHALLINTA OMAT TIEDOT Peruskäyttäjän pikaohje Omat tiedot Omien tietojen etusivulla näkyy kirjautuneen käyttäjän nimi sekä käytössä olevat osiot Osaamisenhallinnan käyttöönotossa määritellään eri

Lisätiedot

Käyntiosoite: Mannerheiminkatu 4 puh. (019) (vaihde) sähköposti:

Käyntiosoite: Mannerheiminkatu 4 puh. (019) (vaihde) sähköposti: 1 TIETOSUOJASELOSTE 6/2018 yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 1. Rekisterin nimi: Työnhakijatietokanta Kuntarekry 2. Rekisterinpitäjä Loviisan

Lisätiedot

Tietokannan luominen:

Tietokannan luominen: Moodle 2 Tietokanta: Tietokanta on työkalu, jolla opettaja ja opiskelijat voivat julkaista tiedostoja, tekstejä, kuvia, linkkejä alueella. Opettaja määrittelee lomakkeen muotoon kentät, joiden kautta opiskelijat,

Lisätiedot

Nettisivujen Päivitysohje

Nettisivujen Päivitysohje Hämeenlinnan rauhanyhdistys ry Nettisivujen Päivitysohje Ohje päivitetty 18.7.2012 Hallintapaneeli Kirjautuminen nettisivujen hallintaan Hallintapaneeliin päästään kirjautumaan klikkaamalla linkkiä nettisivujen

Lisätiedot

Sisältö. Päivitetty viimeksi 31.8.2011 Sivu 2 / 14

Sisältö. Päivitetty viimeksi 31.8.2011 Sivu 2 / 14 Ylläpitäjän ohje Sisältö Ylläpitäjän ohje... 1 Yleistä... 3 Vinkkejä ylläpitäjälle... 3 Osoitteet... 3 Internet-selain ja Flash-laajennus... 3 Julkinen sivunäkymä ja ylläpitonäkymä eri välilehdissä...

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin...1 Tilojen haku...2 Pikkukalenteri...4 Varauskalenteri...5 Hakemuksen teko...5 Hakemuksen lisätiedot-välilehti...6 Varaukset Oma asiointi...7 Kirjautuminen Timmiin Mene

Lisätiedot

Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki

Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint käytön tuki Yleistä Vianova Systems Finland Oy:n Novapoint ylläpitosopimus sisältää ohjelmiston käytön tukipalvelun. Asiakas on oikeutettu saamaan kohtuullisessa

Lisätiedot

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE www.nettirassi.fi Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen ja rekisteröityminen... 4 2. Omat jutut kansio... 8 2.1. Omat tiedostot:... 8 2.2. Omat seurannat... 9 3. Omat terveystiedot...

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄTUNNUS JA SALASANA

KÄYTTÄJÄTUNNUS JA SALASANA Tervehdys täältä Kuopion kaupungin rekrytointipalvelusta. Kiitämme Sinua jättämästäsi hakemuksesta sijaispankkiimme sekä jo mahdollisista tekemistäsi sijaisuuksista Kuopion kaupungille. Syksy on tulossa

Lisätiedot

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta.

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta. 1 (14) MOBILOGI-ET Tässä dokumentissa on ohjeita Moodlen Logi-työkalun mobiililaajennuksen (Mobilogi) käyttöön. Dokumentin pohjana on käytetty HAMK:n Teemu Tuurin kirjoittamaa ohjeistusta ja sen sisältö

Lisätiedot

OpasOodi Opintokohteiden muokkaus

OpasOodi Opintokohteiden muokkaus 1 OpasOodi Opintokohteiden muokkaus Näiden ohjeiden avulla hahmottuu kuinka opintokohteita voidaan muokata n OpasOodissa. Ohje on suunnattu käyttäjille, joilla on in OpasMuokkaaja-oikeudet. n käyttölupia

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE

SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE sijaisrekrytointi.tampere.fi SIJAISREKISTERIN OHJEET KÄYTTÄJÄLLE 20.6.2016 SISÄLLYS 1. Rekisteröityminen 2. Kirjautuminen 3. Hakemuksen tekeminen 4. Haastatteluajan varaus 5. Kalenterin käyttö 6. Sijaisuusehdotukset

Lisätiedot

Kotkaliikkuu.fi. Ohjeita seuroile ja yhteisöille palvelun käytöstä

Kotkaliikkuu.fi. Ohjeita seuroile ja yhteisöille palvelun käytöstä Kotkaliikkuu.fi Ohjeita seuroile ja yhteisöille palvelun käytöstä Tunnukset Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttääksesi palvelua. Tunnukset ovat usein yhteisölle yhteiset. Henkilökohtaisia tunnuksia

Lisätiedot

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen...

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 1 HAKIJAN OHJEET Sisällys 1. JOHDANTO... 2 1.1 Rekisteröityminen... 2 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 4 2. OMA PROFIILINI... 5 2.1. Liikkuminen

Lisätiedot

LUOTTAMUKSELLINEN, EI JULKINEN. Versio 6.10 Uudet ominaisuudet Sivu 1 / 22

LUOTTAMUKSELLINEN, EI JULKINEN. Versio 6.10 Uudet ominaisuudet Sivu 1 / 22 Versio 6.10 Uudet ominaisuudet 4.5.2016 Sivu 1 / 22 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Yleisiä tai moneen moduuliin vaikuttavia muutoksia... 3 2.1 Hakemuksien näyttäminen Hae avoimista hakemuksista ja Henkilöhaku

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN

ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN Versio Oikeudet: 22.3.2016 vj Kaikki 15-vuotta täyttäneet ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN Ansiomerkkejä siirrytään hakemaan sähköisesti suoraan partiorekisteri Kuksasta. Haettavissa on kaikki keskusjärjestön ansiomerkit.

Lisätiedot

Rekisteröityminen. Sijaisrekisterin käyttöohje sijaisille Sijaisrekisteri löytyy osoitteesta:

Rekisteröityminen. Sijaisrekisterin käyttöohje sijaisille Sijaisrekisteri löytyy osoitteesta: Sisällys Rekisteröityminen... 1 Kirjautuminen...2 Hakemuksen tekeminen...2 Haastatteluajan varaus ja peruminen... 3 Kalenterin käyttö... 4 Sijaisuusehdotukset... 4 Sijaisuuspyyntöön vastaaminen tekstiviestillä...

Lisätiedot

Pauliina Munter / Suvi Junes Tampereen yliopisto/tietohallinto 2013

Pauliina Munter / Suvi Junes Tampereen yliopisto/tietohallinto 2013 Tehtävä 2.2. Tehtävä-työkalun avulla opiskelijat voivat palauttaa tehtäviä Moodleen opettajan arvioitaviksi. Palautettu tehtävä näkyy ainoastaan opettajalle, ei toisille opiskelijoille. Tehtävä-työkalun

Lisätiedot

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa Wilman hakemukset ja muut lomakkeet EIVÄT NÄY mobiililaitteisiin asennettavissa Wilma-sovelluksissa. Huoltajan tulee siis käyttää

Lisätiedot

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sisällysluettelo VIP Laajennettu raportointi... 3 Luo raportti Laajennetun raportoinnin työkaluilla... 4 Avaa Laajennettu raportointi... 4 Valitse

Lisätiedot