opiskelijan ohje - kirjautuminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "opiskelijan ohje - kirjautuminen"

Transkriptio

1 opiskelijan ohje - kirjautuminen estudio on Edupolin kehittämä e-oppimisympäristö koulutusryhmän verkkoalustana perinteisen luokkaopetuksen tukena. etäopiskelussa ja -opetuksessa kotoa tai työpaikalta. Verkkokoulutuksen avaaminen: Jokaisella käyttäjällä on oma tunnus ja salasana ja ne kirjoitetaan kenttiin. Jos opiskelijalla ei ole tunnusta ja salasanaa, täytyy opiskelijan rekisteröityä koulutukseen. Kuntayhtymän henkilökunta voi avata estudion myös intranetin kautta omasta linkistä.

2 opiskelijan ohje - rekisteröityminen Ensimmäisellä kerralla opiskelijan pitää luoda itselleen oma tunnus ja salasana. Tunnuksen pääsee tekemään koulutuksen salasanalla. Kouluttaja antaa opiskelijoille koulutuksen yhteisen salasanan. (Tarvitset sitä vain kerran.)

3 opiskelijan ohje - rekisteröityminen Avautuvalle rekisteröintilomakkeelle kirjoitetaan uusi käyttäjätunnus, salasana ja henkilötiedot. (Salasana annetaan samalla tavalla kahteen kertaan) Yhteystiedot eivät ole pakollisia. Ne näkyvät koulutuksen opiskelijat - sivulla muille koulutuksen henkilöille. Sähköpostiosoite on hyödyllinen, jos salasana unohtuu! (etusivulla: unohditko salasanasi?) Onnistunut rekisteröinti:

4 opiskelijan ohje INFO -sivu Estudion koulutus avautuu koulutuksen info-sivulle. 1. Kouluttajat voivat kirjoittaa ilmoitustaululle ajankohtaisia asioita. 2. Valikossa vasemmalla näkyy kouluttajien lisäämiä muita sivuja, esimerkissä työalue ja lukujärjestys

5 opiskelijan ohje kolutuksen sivut 1. Kouluttaja voi valikon kynäkuvakkeesta muokata valikon sisältöä: lisätä haluttuja sivuja tai niiden alasivuja. 2. Sivuille on kouluttajien lisäämä määrä artikkeleita: (Kouluttajat: linkistä uusi artikkeli (tai editori), ja artikkeleita muokataan kynäkuvakkeista). 3. Artikkelissa voi olla kuvia tai liitetiedostoja. 4. Valikossa näkyvät myös (valinnaiset) vakiosivut: (postit,) henkilöt, keskustelualue, materiaalia ja tehtäviä (sekä kalenteri)

6 opiskelijan ohje - posti 1. Postit -sivulla voidaan lukea saapuneet viestit ja vastata niihin. Sivulla näkyvät postit kaikista koulutuksista. (lajittelu otsikoista esim. koulutus) Postit ovat henkilökohtaisia ja näkyvät vain vastaanottajille. Avaamattomat postit näkyvät tummennettuina Lähetetyt -välilehdellä voidaan tarkastella onko vastaanottaja lukenut viestin. Huom. Posti poistuu lähetetyt kansiosta, jos vastaanottaja on poistanut sen. (Jos lähettäjä poistaa postin omasta kansiostaan, se ei poistu vastaanottajalta.)

7 opiskelijan ohje lähetä posti Lähetä postia linkistä avautuvalta sivulta: 1. Voidaan valita viestin vastaanottaja (myös useita) 2. Kirjoitetaan viestin otsikko ja itse viesti. 3. Viestiin voidaan valita liitettävä tiedosto tai hakea uusi liite. 4. Lopuksi painetaan Lähetä posti -painiketta.

8 opiskelijan ohje - henkilöt Henkilöt -sivulla ovat opiskelijat (ja arvioijat / työpaikkaohjaajat) ja kouluttajat sekä näiden henkilöiden antamat yhteystiedot. Opiskelijoiden nimen alla näkyvät myös opiskelijan julkaisemat muistiot ja portfoliot (sekä kouluttajien niihin mahdollisesti antamien kommenttien lukumäärä). Jos niitä on yli 50 kpl, ne saa näkyviin näytä/piilota -linkistä. Julkaisujen näkymisen eri henkilöille määrittelee opiskelija materiaalin julkaisuhetkellä.

9 opiskelijan ohje - keskustelualue Kaikki koulutukseen osallistuvat voivat kirjoittaa viestejä keskustelualueella, keskustelun viestit näkyvät kaikille ja kaikki voivat kommentoida niitä. Jos keskustelualueita on useita, ensin valitaan keskustelualue. (Ohjaaja voi luoda uusia keskustelualueita.) Keskustelualueella avautuu lista viestien otsikoista: 1. Kirjoita viesti -linkistä avautuu lomake, jolle voidaan kirjoittaa ja lähettää uusi viesti. 2. Otsikosta valitsemalla avautuu haluttu viesti. 3. Vastaa -linkistä voidaan lähettää vastaus. Kaikki vastaukset näkyvät heti viestin alla. 4. Omaa viestiä tai vastausta voi myöhemmin muokata, joten ei tarvitse pelätä kirjoitusvirheitä. ( Omaa viestiä ei voi kuitenkaan enää poistaa, jos siihen on vastattu )

10 opiskelijan ohje materiaalia Materiaalia ja tehtäviä -sivulla on 1. linkkejä kouluttajien tekemään ja julkaisemaan materiaaliin 2. Materiaali voi olla sijoitettuna koulutuksen rakenteeseen jolloin linkit ovat määriteltyjen otsikoiden alla. Kouluttajat voivat muokata otsikoita 3. Tehtävien tuloksista on yhteenveto omalla välilehdellä

11 opiskelijan ohje ja tehtäviä Linkkejä kouluttajien tekemiin ja julkaisemiin tehtäviin: Tehtävä on yksinkertaisimmillaan ohjaajan esittämä kysymys. Tehtävä voi sisältää liitetiedoston. Vastaa -Linkistä avautuu vastauslomake johon vastaus voidaan kirjoittaa tai vastaus toimitetaan ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Vastaukseen voidaan liittää myös liitetiedosto. Vastaukset näkyvät kysymyksen alla vain ohjaajalle tai ohjaaja voi laittaa ne näkymään myös muille. Kouluttajat voivat kommentoida vastausta.

12 opiskelijan ohje - valitatehtävät 1. Valitaan annetuista vaihtoehdoista oikea vastaus Valintatehtävät: 2. tai kirjoitetaan vastaus (sana) annettuun kenttään. 3. Lähetä vastaus -painikkeesta vastaukset tallentuvat tietokantaan. Kun vastaus on annettu, voidaan tavallisesti tarkastella omia tuloksia

13 opiskelijan ohje - opiskelija Opiskelijan työkalupakki täällä voidaan Muokata omia henkilötietoja (myös yläpalkin omasta nimestä) Tehdä ja muokata omia muistioita (seuraava sivu) Tehdä ja muokata omia portfolioita Muokata työryhmiä (ryhmän jäsenet voivat muokata samaa portfoliota)

14 opiskelijan ohje - muistio 1. Muistion tekeminen aloitetaan linkistä Lisää uusi muistio. Lomakkeella ovat kentät otsikko, teksti, liite (myös kuva) ja tallenna. 2. Aiemmin luodun muistion sisältöä pääsee muokkaamaan painikkeesta Muokkaa. 3. Linkistä esikatselu (silmän kuva) voidaan katsoa miltä julkaistu muisto näyttää. 4. Valmis kansio voidaan julkaista muiden nähtäville (näkyy henkilöt -sivulla) linkistä Julkaise jonka jälkeen valitaan vaihtoehto: Julkaise kaikille (myös koulutuksen opiskelijoille) Julkaise opettajille Yhdelle opettajalla tai ohjaajalle (valitaan listalta)

15 opiskelijan ohje - muistio Lisää uusi -linkistä avautuvalle lomakkeelle syötetään halutut otsikot ja tekstit (1). Artikkeliin voidaan liittää tiedosto palvelimelle tuoduista aiemmista omista tiedostoista (kuvista) tai hakea uusi liite (2). 1. Lopuksi painetaan Tallenna - painiketta (3) tai Tallenna ja julkaise painiketta ( julkaistaan heti)

16 opiskelijan ohje - portfolio Portfolio on laajempi kokonaisuus kuin muistio. Aloita lisäämällä uusi portfolio (antamalla sille nimi). Muokkaa portfolion sivuilla olevia artikkeleita ja sivuja (lisää uusia) Julkaise portfolio koulutuksen opiskelijoille ja/tai opettajille.

17 opiskelijan ohje - tiedostot Tiedostot: Aina kun liitetään liitetiedosto omalta työasemalta viestiin, tehtävään, artikkeliin jne. tiedosto kopioituu (upload) palvelimelle käyttäjän omaan kansioon. - Nimeä tiedostot yksilöllisesti! Samalla tiedoston nimi tallentuu esim. tehtävään. Voit poistaa tiedostonimen liite-kentästä, mutta tiedosto säilyy silti palvelimella. Voit käyttää samaa tiedostoa uudelleen. Omat tiedostot -sivulla voit myös hakea tiedostoja valmiiksi liittämättä niitä mihinkään tai poistaa turhia tiedostoja. Huom! Poista vain sellaisia tiedostoja jotka eivät ole käytössä!

18 opiskelijan ohje - koulutukset Koulutukset: Samalla opiskelijatunnuksella voidaan olla useassa koulutuksessa, ei tarvitse rekisteröityä uudestaan Opiskelija pääsee lisäämään uusia koulutuksia yläpalkin painikkeesta koulutukset Sivun alaosassa on kenttä johon annetaan uuden koulutuksen rekisteröitymisen salasana Uusi koulutus ilmestyy omien koulutusten listaan. Jos koulutuksia on enemmän kuin yksi, estudio avautuu tähän näkymään, josta avataan haluttu koulutus.

19 opiskelijan ohje - yleistä Tehtäviä voi palauttaa esim. vastaamalla kouluttajan antamaan tehtävään materiaalia ja tehtäviä -sivulla tai annetun ohjeen mukaan (kuten oman ryhmän kanssa on sovittu). Estudion Tori on kaikkien käyttäjien yhteinen alue. Opintotarjottimelle kootaan eri opintojaksot, joihin voidaan ottaa opiskelijoita eri koulutusryhmistä. Tarjottimella on yksityiskohtaiset ohjeet.

20 opiskelijan ohje omat tiedot Omat tiedot sivulla voidaan: muokata omia yhteystietoja Vaihtaa roolia (ohjaajat) Valita oma arvioija/ohjaaja Vaihtaa estudion salasana (annetaan kahteen kertaan)

21 opiskelijan ohje Huomaa avaussivun linkki: Kysyttävää? Voit aina pyytää apua omalta kouluttajaltasi. Kiitos!

Maarit Hynninen-Ojala. Moodle 2.3.2+ Opiskelijan opas

Maarit Hynninen-Ojala. Moodle 2.3.2+ Opiskelijan opas Moodle 2.3.2+ Opiskelijan opas Sisällys 1 Opiskelijana Moodlessa ohje 1 1.1 Kirjautuminen Moodleen 1 1.2 Etusivu 2 1.3 Navigointi 3 1.4 Minun Moodleni 4 1.5 Omat käyttäjätiedot 4 1.6 Omien käyttäjätietojen

Lisätiedot

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 33720 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi FACEBOOK-KURSSI 1 Sisältö Rekisteröityminen... 2 Käytön aloittaminen...

Lisätiedot

Nettisivujen Päivitysohje

Nettisivujen Päivitysohje Hämeenlinnan rauhanyhdistys ry Nettisivujen Päivitysohje Ohje päivitetty 18.7.2012 Hallintapaneeli Kirjautuminen nettisivujen hallintaan Hallintapaneeliin päästään kirjautumaan klikkaamalla linkkiä nettisivujen

Lisätiedot

Wilman huoltajaopas 2013

Wilman huoltajaopas 2013 Wilman huoltajaopas 2013 Wilma ja siihen kirjautuminen... 2 Mikä Wilma on?... 2 Ketkä voivat käyttää Wilmaa?... 2 Mitä Wilmalla voi tehdä?... 2 Kirjautuminen... 2 Ongelmatilanteita sisään kirjauduttaessa...

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6

SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6 IVUT SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI TALKOISSA 5 NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6 YLLÄPITOTILANÄKYMÄN TYÖKALUT 8 Valikkorivi 8 Palkki sivujen järjestyksen vaihtamiseen 8 SIVUJEN LUOMINEN

Lisätiedot

OPETTAJAN MANUAALI 2.9.2014

OPETTAJAN MANUAALI 2.9.2014 OPETTAJAN MANUAALI 2.9.2014 ALOITTAMINEN Rekisteröityminen Rekisteröityminen Petra s Planet for Schools -ohjelmistoon on helppoa. Voit joko rekisteröityä maksuttomaan kokeilujaksoon nettisivujemme kautta

Lisätiedot

Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu

Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu Ounet on talotekniikan keskitetyn etähallinnan internet-palvelu. Se on tarkoitettu Ouman-automaatiolaitteiden etäkäyttöön niin tietokoneen kuin mobiililaitteenkin

Lisätiedot

Sisällysluettelo Tietokoneen osat... Hiiri... 8 Tietokoneen oheislaitteita...

Sisällysluettelo Tietokoneen osat... Hiiri... 8 Tietokoneen oheislaitteita... Sisällysluettelo Tietokoneen osat... 4 Näyttö eli monitori... 4 Keskusyksikkö... 4 Levykeasema eli korppuasema... 5 CD-ROM-asema eli romppuasema... 5 Näppäimistö... 6 Hiiri... 8 Hiiren painikkeet... 9

Lisätiedot

TD käyttöohje Kisakone versio 2.0

TD käyttöohje Kisakone versio 2.0 TD käyttöohje Kisakone versio 2.0 SFL Suomen frisbeeliitto Kisakone 1.0 TD Käyttöohje 2009-2010 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 4 1.1 KÄYTTÖTARKOITUS... 4 1.2 KÄYTTÄJÄT... 4 1.3 YHTEENSOPIVUUS... 5 1.4

Lisätiedot

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö...

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö... M-Files 10 Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 3.1 Järjestelmävaatimukset...10 3.2 Automatisoitu asennus ja jakelu...11 3.3 Asennuksen läpivienti...11

Lisätiedot

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012 Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012 Tämä oppimateriaali on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 -lisenssillä. Kurssin sisältö: 1 Johdanto... 3 2 Internet... 4 2.1 Internetin peruskäyttö... 4

Lisätiedot

TYÖMAAREKISTERI. Käyttöohje versio1.6

TYÖMAAREKISTERI. Käyttöohje versio1.6 TYÖMAAREKISTERI Käyttöohje versio1.6 Työmaarekisteri 1 MUUTOSHISTORIA Versio PVM Aihe Tekijä 1.2 20.8.2014 KATSOtunnistautuminen Raportointi JK 1.3 22.8.2014 Työmaan hallinnoija Urakkatiedot Raportointi

Lisätiedot

Lotus Domino 5.0. Seppo Räsänen P-S AMK, Tekniikka/Kuopio 28.8.2000

Lotus Domino 5.0. Seppo Räsänen P-S AMK, Tekniikka/Kuopio 28.8.2000 Lotus Domino 5.0 Seppo Räsänen P-S AMK, Tekniikka/Kuopio 28.8.2000 Lotus Domino Sivu 2 Sisällys 1 Lotus Domino--------------------------------------------------------------------------------------------------3

Lisätiedot

Rediteq Oy 30.4.2008 1

Rediteq Oy 30.4.2008 1 Rediteq Oy 30.4.2008 1 SISÄLLYSLUETTELO Yrityksen allekirjoitusoikeuden omaavan henkilön eli seurantahenkilön käyttöliittymä... 2 1 Yleistä... 2 2 Palveluun kirjautuminen... 3 2.1 Unohtuiko salasana?...

Lisätiedot

Tiedon tuonti. Sisältö

Tiedon tuonti. Sisältö Tiedon tuonti Sisältö Yleistä... 2 Vaihe 1 Tietojen valmistelu... 2 Vaihe 2 Testaaminen... 4 Vaihe 3 Oikeellisuuden tarkistus... 5 Vaihe 4 Kenttien liittäminen... 7 Vaihe 5 Luontitapa... 10 1 Tiedon tuonti

Lisätiedot

Mikä on facebook? Rekisteröityminen

Mikä on facebook? Rekisteröityminen Mikä on facebook? Facebook on Internetissä toimiva sosiaalinen palvelu, jonka tarkoituksena on yhdistää ystäviä, työ ja opiskelu kavereita ja tuttuja. Ihmiset käyttävät facebookkia ollakseen yhteydessä

Lisätiedot

1 (5) OPISKELIJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ

1 (5) OPISKELIJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ 1 (5) OPISKELIJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ Koulutuskorvauksen hakuajan lähestyessä, sekä työnantaja/työpaikkakouluttaja että opiskelija saavat tästä ilmoituksen sähköpostiinsa. Tämän ilmoituksen jälkeen työpaikkakouluttaja

Lisätiedot

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10. http://ilinc.tokem.fi

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10. http://ilinc.tokem.fi Tämä peruskäyttöohje on tuotettu Lapin etäopetuksen tukipalvelut (LATU) -hankkeen 1.8.2008 31.12.2010 tuella. ilinc 10 Opiskelijan peruskäyttöohje Opiskelijan ohje LearnLinc 10 http://ilinc.tokem.fi Virtuaaliopintojen

Lisätiedot

Kaupungin varauspalvelu, venepaikan varaus

Kaupungin varauspalvelu, venepaikan varaus Kaupungin varauspalvelu, venepaikan varaus kirjautuminen palveluun: https://asiointi.rauma.fi/epermit/fi/reservation Huom! Palvelu voi toimia ajoittain hitaasti. Ole kärsivällinen! Ohjeet vanhan venepaikan

Lisätiedot

Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS

Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS Atk-Palvelu Luhtasaari Oy Seinäjoki 2015 SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS SukuJutut 1.3.2015 Copyright 1993-2015. Kaikki oikeudet pidätetään. Atk-Palvelu Luhtasaari Oy Seppo

Lisätiedot

Kosmeettisia valmisteita koskevien ilmoitusten portaali Cosmetic Products Notification Portal (CPNP)

Kosmeettisia valmisteita koskevien ilmoitusten portaali Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) Kosmeettisia valmisteita koskevien ilmoitusten portaali Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) 13 artiklan 1 mukainen käyttöopas Tämä käyttöopas on tarkoitettu kaikille kosmeettisia valmisteita koskevien

Lisätiedot

Nokia 7360 -puhelimen käyttöohje. 9243658 1. painos

Nokia 7360 -puhelimen käyttöohje. 9243658 1. painos Nokia 7360 -puhelimen käyttöohje 9243658 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote RM-127 noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Nokia 6111 -käyttöohje. FI 9241589 2. painos

Nokia 6111 -käyttöohje. FI 9241589 2. painos Nokia 6111 -käyttöohje FI 9241589 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että RM-82-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

Oma Elisa käyttöohjeet. Elisa Ring

Oma Elisa käyttöohjeet. Elisa Ring Oma Elisa käyttöohjeet Elisa Ring Elisa Ring -tunnukset Elisa Ring palveluun liittyy kahdentyyppisiä tunnuksia: 1. Oma Elisa tunnukset, jotka asiakas saa myyjältä. Tunnuksilla kirjaudutaan vain Oma Elisaan

Lisätiedot

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0 Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus Vastaanota+ Pikaohje 24.11.2011 Versio 1.0 1 Sisältö Yleistä...... 2 Käyttäjät...... 3 Näkymät...... 3 Kirjautumisnäkymä... 4 'Pääkäyttäjä -näkymä... 5 Luo lasku

Lisätiedot

Condes. Suunnistuksen ratamestariohjelmisto. Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI. Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78)

Condes. Suunnistuksen ratamestariohjelmisto. Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI. Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78) Condes Suunnistuksen ratamestariohjelmisto Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78) Sisältö KOULUTUKSEN SISÄLTÖ... 3 MIKÄ ON CONDES?... 4 CONDESIN OSAT JA

Lisätiedot

Järjestävän seuran toimenpiteet kilpailun ilmoittautumisen avaamiseksi (kansallinen, SM ja avoin sekä AM)

Järjestävän seuran toimenpiteet kilpailun ilmoittautumisen avaamiseksi (kansallinen, SM ja avoin sekä AM) Järjestävän seuran toimenpiteet kilpailun ilmoittautumisen avaamiseksi (kansallinen, SM ja avoin sekä AM) 1. Kirjaudu IRMAan seuran pääkäyttäjänä. 2. Valitse Kilpailuhallinta kohdan kautta halutun kilpailun

Lisätiedot

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa! - Elikkä tässä ohjeessa näet kuinka voit tehdä peda.net palveluun koti/etätehtäviä tai vaikka kokeitten tekoa, tapoja on rajattomasti.

Lisätiedot

VIPU SÄHKÖINEN TUKIHAKU 2013 KÄYTTÄJÄN OHJE

VIPU SÄHKÖINEN TUKIHAKU 2013 KÄYTTÄJÄN OHJE VIPU SÄHKÖINEN TUKIHAKU 2013 KÄYTTÄJÄN OHJE 1 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä sovelluksesta... 3 1.1 Laitteistovaatimukset... 3 1.2 Käyttäjätunnukset ja kirjautumisvaihtoehdot... 3 2. Toiminnallisuus...

Lisätiedot