OYY:n toimintasuunnitelmaksi 2018

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OYY:n toimintasuunnitelmaksi 2018"

Transkriptio

1 OYY:n toimintasuunnitelmaksi Yhteistyössä yhteiskunnassa Projekti selvittää ja luo pohjan tulevien vuosien OYY:n ja OSAKOn yhteistyölle. Projektin aikana arvioidaan tämänhetkinen OYY-OSAKO-tilanne ja lähdetään työstämään tulevia skenaarioita sitä kautta. Yhteiskuntavaikuttamisessä hyödynnetään ja päivitetään vuonna 2017 tehtyä vaikuttamissuunnitelmaa. Vaikuttamistyö jatkuu johdonmukaisena ja ylivuotisena maakunnassa ja kaupungissa. Oulun korkeakouluissa opiskelee yhteensä noin opiskelijaa, joukossa on voimaa. Yhteisvaikuttamisessa on potentiaalia ja tämä voi esimerkiksi tapahtua Opiskelijan Oulu ry:n kautta. Vuonna 2017 OYY ja OSAKO tekivät yhteisen kuntapoliittisen vaikuttamisohjelman ja 2018 tehdään yhteinen maakuntapoliittinen vaikutusohjelma. Tavoitteena on saada opiskelijoita ehdokkaiksi maakuntavaaleihin ja kannustaa opiskelijoita äänestämään maakuntavaaleissa. Vaikuttamisviestintää ja tavoitteiden toteutumista seurataan. Samalla valmistaudutaan tulevien vuosien vaaleihin. Lisäksi jatketaan yhteisiä kannanottoja OSAKOn kanssa asioista, jotka koskevat kaikkia korkeakouluopiskelijoita. Kartoitetaan OSAKOn ja OYY:n yhteistyötä ja tehdään toimenpidesuunnitelma tämän toteuttamiseksi, ja huomioimme myös nuorisojärjestöt Laaditaan yhteinen maakuntapoliittinen vaikutusohjelma ja valmistaudutaan tuleviin vaaleihin Tehdään yhteisvaikuttamisen suunnitelma, jolla ajetaan yhteisiä tavoitteita Oulun kaupungin, maakunnan, kansanedustajien, SYKin ja muiden keskeisten sidosryhmien suuntaan. Vaikutetaan siihen, että maakunta ja Oulun kaupunki tarjoavat opinnäytetöitä ja harjoittelumahdollisuuksia avoimesti opiskelijoille 2. Kampuskehittäminen 2.0 Tämä projekti jatkaa vuoden 2017 kampuskehittämisprojektia. Oulun ammattikorkeakoulun Kotkantien ja Teuvo Pakkalan kadun kampukset siirtyvät Linnanmaan kampukselle vuonna Vuonna 2018 OYY on perillä yliopiston uusien tilaratkaisujen rakennusvaiheista, sekä valmistumisaikataulusta, muun muassa tekemällä tiivistä yhteistyötä tilatyöryhmien opiskelijajäsenten kanssa, sekä yliopiston henkilökunnan kanssa. Opiskelijoiden ja ainejärjestöjen tarpeet huomioidaan aidosti kaikissa kampuskehittämisprosessin vaiheissa. OYY pitää huolen, että itsenäisen opiskelujen tiloja on saatavilla riittävästi, ne täyttävät ergonomia- ja terveyskriteerit, ja niistä tiedotetaan selkeästi. Varmistamme myös, että muuton nivelvaiheissa opiskelu on sujuvaa.

2 /7-kampusten kehittämistä jatketaan yhteistyössä yliopiston ja SYKin kanssa. Vaikutamme ja teemme yhteistyötä kampusten palveluntarjoajien kanssa esimerkiksi ravintolapalveluiden suhteen. Kampuskehittämisen tavoitteena on turvata alojen erityistarpeisiin soveltuvat, riittävät, terveelliset ja turvalliset tilat. OYY:n edustaja toimii aktiivisena jäsenenä Oulun kaupungin koordinoimassa Linnanmaan innovaatiokampus-työryhmässä. Ylioppilaskunta huolehtii, että ravintolapalvelut, opiskelutilat, joukkoliikenne, pyörä- ja autopaikat sekä asuntojen määrä vastaavat kysyntään. Projektin myötä opiskelijoiden tietoisuus Linnanmaa-Kaijonharju -alueen kehityksestä paranee. Kampuksien digitaaliset palvelut ja välineet ovat ajanmukaisia ja saavutettavia. Tavoitteena on, että liikkuminen Linnanmaan ja Kontinkankaan kampusten välillä on sujuvaa. Ylioppilaskunta tiivistää hyvää yhteistyötään OSAKOn kanssa. Projekti jatkuu myös vuonna Opiskelijoita ja ainejärjestöjä osallistetaan kampuskehittämisessä edunvalvontajaostojen tai muiden tapahtumien kautta. OYY:n ja OSAKOn yhteistyötä jatketaan. Kampuskehittämisessä noudatetaan OYY:n ja OSAKOn yhteistä, vuonna 2017 laadittua vaikuttamissuunnitelmaa, jota päivitetään tarpeen vaatiessa. Tehdään yhteistyössä yliopiston tilapalveluiden ja viestinnän kanssa kampuskehittämisen viestinnästä entistä aktiivisempaa ja avoimempaa. Näin viestintä muutoksista sekä niiden vaiheista on ajankohtaista, riittävää ja saavuttavaa. Parannetaan pyöräilymahdollisuuksia vaikuttamalla esimerkiksi väyliin, pyöräparkkeihin, opasteisiin ja valaistukseen. Vaikutetaan yhteistyössä yliopiston kanssa joukkoliikenneyhteyksien parantamiseen Keskusta-Linnanmaa ja Linnanmaa-Kontinkangas välillä. Tehdään yhteistyötä SYK:n kanssa, jotta kampuksen palvelutarjonta vastaa mahdollisimman hyvin opiskelijoiden tarpeisiin ja toiveisiin Selvitetään mahdollisuudet OYY:n palveluiden laajentamisesta ja paremmasta näkyvyydestä Kontinkankaalla.

3 Viestinnän viemää Projektin tavoitteena on lisätä OYY:n näkyvyyttä ja vaikuttavuutta opiskelijoiden keskuudessa. Tavoitteemme on, että toimintamme tunnetaan vuoden päätteeksi aiempaa paremmin. Panostamme erityisesti digitaaliseen näkyvyyteen unohtamatta kuitenkaan OYY:n aktiivitoimijoiden osallistamista viestintään. Ylioppilaskunnan tuottama viestintä on vaikuttavaa ja se tukee opiskelijoidemme opiskelua, hyvinvointia sekä arkea, ja se on lähtökohtaisesti suomeksi ja englanniksi. Vuoden 2018 aikana uudistamme OYY:n nettisivut ja päivitämme OYY:n graafisen ilmeen vastaamaan sosiaalisen median tarpeita. Ylioppilaskunnan viestintää ja markkinointia kehitetään laatimalla viestintäsuunnitelma, joka selkeyttää samalla tapahtumaviestintää. Ylioppilaskunnan viestintäkanavat ovat kiinnostavia ja niitä halutaan seurata. Viestintäsuunnitelma perustelee miten ja mitä viestitään erilaisiin kanaviin. Tehdään viestintäsuunnitelma Tehdään kriisiviestintäsuunnitelma Tehdään sosiaalisen median ohjeistus Tilataan uudet responsiiviset nettisivut, jotka ottavat huomioon yritysyhteistyön mahdollisuudet Tehdään selkeä työnjako yhdessä yliopiston viestinnän kanssa koskien opiskelijaviestintää Päätetään työkalut viestinnän seurantaan ja vaikuttavuuden arviointiin ja otetaan ne käyttöön Vaikutamme digitaalisten viestintämahdollisuuksien kehitykseen kampuksilla Selvitämme mahdollisuudet suoraan maisterivaiheessa aloittavien opiskelijoiden omalle infotilaisuudelle 4. Ylioppilaskunnan värikäs tapahtuma- ja koulutuspaletti Ylioppilaskunta tavoittelee tapahtumillaan paitsi oman toimintansa näkyväksi ja lähestyttävämmäksi tekemistä, mutta ennen kaikkea tapahtumien tarkoituksena on toteuttaa ylioppilaskunnan missiota eli tehdä opiskelijoiden hyvää elämää. Ylioppilaskunnan tapahtuma- ja koulutustuotanto on ainutlaatuista, tukee yliopistoyhteisöön kiinnittymistä, opiskelijatoimijoidemme asiantuntijuuden kasvua sekä opiskelijoiden kulttuuritoimintaa. OYY:n tapahtumatuotanto on jotain sellaista mitä järjestöt eivät tuota. Ylioppilaskunnan tuottamalla tapahtumatuotannolla luodaan hallinnon opiskelijaedustajista sekä muista aktiivitoimijoista tiivis ja toimiva verkosto. Sen kautta ylioppilaskunta voi toimia entistä vaikuttavampana opiskelijoiden edunvalvojana.

4 Rakennamme tapahtumille vuosittain selkeän suunnitelman ja asetamme tavoitteet osallistujamäärille. Vuonna 2017 moniin tapahtumiin on osallistujia vain vähäisesti. OYY:n tapahtumat, jaostot ja koulutukset konseptoidaan ja ne ovat jäsenten tuntemia. Arvioimme ja kehitämme ylioppilaskunnan tapahtumatarjontaa. Ylioppilaskunta haluaa tehdä tapahtumatuotannossa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, kuten ylioppilaskunnan piirissä olevien järjestöjen kanssa. Järjestöjen osaamisen ja palveluiden hyödyntämisen avulla ylioppilaskunta rakentaa entistä parempia tapahtumakonsepteja. Pohdimme myös millaista näkyvyyttä voimme tarjota yritysyhteistyön kautta uusiin tapahtumakonsepteihin. Kehitetään ja uudistetaan OYY:n tapahtumatarjontaa muun muassa pilotoimalla rohkeasti uusia tapahtumia Laaditaan OYY:n tapahtumille selkeä ja muokattavissa oleva tapahtumien vuosikello Tehdään tapahtumien arvioinnista systemaattista: luodaan arviointikäytänteet ja niiden seurantamalli Mahdollisen yhteisen avajaistapahtuman suunnittelu OSAKO:n kanssa vuodelle 2019 Suunnitellaan ja toteutetaan yhteinen kv-työelämätapahtuma OSAKO:n kanssa edistämään kansainvälisten opiskelijoiden työelämätaitoja, töihin pääsemistä sekä kiinnittymistä Oulun seudulle Hyödynnetään Oulun ylioppilaslehden tapahtumakalenteria yhteistyössä järjestöjen kanssa ja pyrimme välttämään päällekkäisyydet merkittävissä tapahtumissa 5. Opiskelijan hyvä elämä Hyvinvoiva opiskelija on opiskelukykyinen ja motivoitunut opinnoissaan. OYY edistää opiskelijoiden hyvinvointia suunnitelmallisesti ja yhteistyössä sidosryhmien kanssa. On kaikkien edun mukaista puuttua ongelmiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja panostaa ennaltaehkäisevään hyvinvointi- ja terveystyöhön. Opiskelijoiden mielenterveysongelmat nostetaan esille valtakunnallisessa vaikuttamisessa ja korkeakoulun sisäisessä vaikutustyössä. Projektissa pyritään vaikuttamaan mielenterveyden ongelmien taustalla oleviin huoliin, kuten opiskelijoiden toimeentuloon liittyvät ongelmat. Tavoitteena on, että mielenterveyden tukipalveluiden rakenteet ovat selkeitä opiskelijoille. Järjestöjen tietämystä tasa-arvoisesta ja yhdenvertaisesta toimintakulttuurista lisätään sekä kannustetaan heitä sitoutumaan tasa-arvoisiin ja yhdenvertaisiin toimintatapoihin. Projektissa otetaan myös kantaa sukupuolten tasa-arvon sekä sukupuolten ja seksuaalisen moninaisuuden yhdenvertaisuuden puolesta. Järjestetään koulutuksia ja verkostotapaamisia opiskelijan hyvinvointiin sekä tasaarvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyen niin järjestöille, yksittäisille opiskelijoille, kuin myös opettajille Viestitään opiskelijoille apumahdollisuuksista mielenterveysongelmiin ja yritetään selkeyttää koko mielenterveydenavun hakuprosessi

5 Tehdään opiskelijoille ja järjestöille infomateriaalia tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyen Laaditaan OYY:lle sisäinen toimintamalli häirintä- ja kiusaamistapausten käsittelyyn 6. Näin koulutat järjestösi Järjestöt ja niiden tuottama kulttuuri lisää hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä opiskelijayhteisössä. OYY:n piirissä toimii noin 70 aine- ja harrastejärjestöä, joita halutaan tässä projektissa tukea koulutuksin ja tarjoamalla heille palveluita, joihin järjestöillä ei ole resursseja. Tarkoituksena on tukea yhdistysten kehittymistä entistä paremmiksi toimijoiksi. Järjestöt yhdessä ylioppilaskunnan kanssa valmistavat opiskelijoita aktiiviseen, valveutuneeseen ja kriittiseen kansalaisuuteen. Ylioppilaskunnan käyttämä järjestöportaali on vanhentunut ja kankea järjestelmä. Järjestöportaali uudistetaan tämän vuoden aikana. Tehdään yhteistyössä harrastejärjestöjen kanssa harrastetoimintaa esittelevä katalogi, jonka kohderyhmänä on erityisesti uudet opiskelijat. Katalogi palvee sekä suomen- että englanninkielisiä opiskelijoita. Vuonna 2017 uudistettiin avustusten kriteerit. Tänä vuonna seuraamme, miten OYY näkyy avustusta saaneissa projekteissa ja järjestöissä. Lisäämme ylioppilaskunnan jakamien järjestöavustusten ja Universitas-hankerahan tunnettuutta. Projektin myötä järjestöt osaavat hakea avustuksia nykyistä paremmin ja tehokkaammin. Vuoden aikana järjestetään lisäksi järjestöille räätälöityä ja heidän tarpeistaan lähtevää asiantuntevaa koulutusta, esimerkiksi EU:n tietosuoja-asetuksen muutoksista. Uudistamme järjestöportaalin Teemme harrastejärjestökatalogin Luomme harrastejärjestöille verkostoitumis- ja koulutustapahtuman Tarjoamme koulutusta järjestöille avustuksista ja avustusten hakemisesta, erityisesti Universitas-hankerahan suhteen Järjestämme koulutusta järjestöille EU:n tietoturva-asetuksesta ja sen vaikutuksista Uudistetaan jäsenaloitepohja

OYY:n toimintasuunnitelma 2018

OYY:n toimintasuunnitelma 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 OYY:n toimintasuunnitelma 2018 1. Yhteistyössä yhteiskunnassa Projekti selvittää ja luo pohjan tulevien

Lisätiedot

0 \VAV// OULUN. P5 Manninen: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa äänten lask jo ina.

0 \VAV// OULUN. P5 Manninen: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa äänten lask jo ina. - Lisätään 0 \VAV// OULUN T YLIOPISTON Esityslista YLIOPPILASKUNTA Hallituksen kokouksen 28/2017 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta P5 Manninen: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

O \VAV!/ OULUN. I III YLIOPPILASKUNTA HatLituksen kokouksen 25/2017. Rc. -k9\ Lisäksi: EPJ Vikevä korva P5 Manninen. Y(( Y(( YLIOPISTON Poytakirja

O \VAV!/ OULUN. I III YLIOPPILASKUNTA HatLituksen kokouksen 25/2017. Rc. -k9\ Lisäksi: EPJ Vikevä korva P5 Manninen. Y(( Y(( YLIOPISTON Poytakirja O \VAV!/ OULUN Y(( Y(( YLIOPISTON Poytakirja I III YLIOPPILASKUNTA HatLituksen kokouksen 25/2017 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 25/2017 Aika: to 9.11. klo 10.00 Paikka: Ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1 Johdanto Tämän toimintasuunnitelman on valmistellut Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Valmistelussa

Lisätiedot

VIESTINTÄSTRATEGIA Oulun yliopiston ylioppilaskunta

VIESTINTÄSTRATEGIA Oulun yliopiston ylioppilaskunta VIESTINTÄSTRATEGIA 2017 2020 Oulun yliopiston ylioppilaskunta Sisällysluettelo 1. Johdanto 2. Nykytila 2.1. Kehittämiskohteiden toteutuminen 3. Perusviesti 4. Viestintä ylioppilaskunnan strategian toteuttajana

Lisätiedot

Vihreä lista. Edusta jistovaalit 2017 VAALIOHJELMA

Vihreä lista. Edusta jistovaalit 2017 VAALIOHJELMA Vihreä lista Edusta jistovaalit 2017 VAALIOHJELMA Ylioppilaskunta edustaa yliopiston opiskelijoita ja on siten merkittävä yhteiskunnallinen ja poliittinen vaikuttaja niin yliopistolla ja opiskelukaupungissa

Lisätiedot

Pelastusalan naisverkoston toimintasuunnitelma vuosille

Pelastusalan naisverkoston toimintasuunnitelma vuosille Pelastusalan naisverkoston toimintasuunnitelma vuosille 2018 2022 TOIMINTASUUNNITELMA 1 Sisällysluettelo LYHYESTI PELASTUSALAN NAISVERKOSTOSTA... 3 NAISVERKOSTON VISIO... 4 TOIMINNAN PAINOPISTEALUEET...

Lisätiedot

NYKYTILA-ARVIO. UHAT Rahoitus Vaihtuvuus Jäsenprosentti ja jäsenmäärän merkitys valtakunnalliseen vaikuttavuuteen Vapaaehtoisuus

NYKYTILA-ARVIO. UHAT Rahoitus Vaihtuvuus Jäsenprosentti ja jäsenmäärän merkitys valtakunnalliseen vaikuttavuuteen Vapaaehtoisuus STRATEGIA -2020 JOHDANTO Strategia luo suuntaviivat toiminnalle ja opastaa opiskelijakuntaa paikallisessa (LUC2020) ja valtakunnallisessa toimintaympäristön muutoksessa. Strategian tavoite on löytää ratkaisuja

Lisätiedot

SAKU-strategia

SAKU-strategia 1 (6) SAKU-strategia 2012 2016 Sisältö: 1. TOIMINTA-AJATUS 2. TOIMINTAPERIAATTEET 3. VISIO 3.1 Visio 2016 3.2 Vision mukaiset päämäärät 3.3 Tavoitteet ja menestystekijät 1. TOIMINTA-AJATUS SAKU ry edistää

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Johdanto Tämän toimintasuunnitelman on valmistellut Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kommentteja ja esityksiä

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYS LIITON KIELISTRATEGIAKSI 2014-2016

HALLITUKSEN ESITYS LIITON KIELISTRATEGIAKSI 2014-2016 HALLITUKSEN ESITYS LIITON KIELISTRATEGIAKSI 2014-2016 1. Johdanto Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto - SAMOK ry edustaa lähes 140 000 ammattikorkeakouluopiskelijaa. Vuonna 2013 SAMOKilla

Lisätiedot

OYY:n toiminta-avustusten kriteerit 2019

OYY:n toiminta-avustusten kriteerit 2019 OYY:n toiminta-avustusten kriteerit 2019 Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) myöntää piirissään toimiville aine- ja harrastejärjestöille avustusta yleiseen toimintaansa kerran vuodessa. Vuonna 2019

Lisätiedot

AMEO-strategia

AMEO-strategia AMEO-strategia 2022 9.10.2018 AMEOn missio ja visio AMEO-missio Ammatillisen erityisopetuksen tulevaisuuden rakentaja AMEO-visio Kaikille yhdenvertainen, saavutettava ja osallistava ammatillinen koulutus

Lisätiedot

SAKU ry ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin edistämisen KUMPPANINA. Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry

SAKU ry ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin edistämisen KUMPPANINA. Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry SAKU ry ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin edistämisen KUMPPANINA Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry Hyvä hetki ajattelutavan muutokselle ESR-tuen avulla päästiin kehittämään

Lisätiedot

LAADUKKAAN VAIKUTTAMISEN JA VERKOTTUMISEN TARKISTUSLISTA

LAADUKKAAN VAIKUTTAMISEN JA VERKOTTUMISEN TARKISTUSLISTA LAADUKKAAN VAIKUTTAMISEN JA VERKOTTUMISEN TARKISTUSLISTA Tämä tarkistuslista tukee vaikuttamis- ja verkostotyön laadun arviointia ja kehittämistä. Tarkistuslistaa voi hyödyntää sekä ohjaavana työkaluna

Lisätiedot

Jaksaminen ja hyvinvointi osana ylioppilaskunnan toimintaa, kärkihanke

Jaksaminen ja hyvinvointi osana ylioppilaskunnan toimintaa, kärkihanke Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Lisätiedot

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2014 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sisällys Teemavuosi 2014 Tavoite 1: Nollataan talous

Lisätiedot

Ylioppilaskunnan suunta

Ylioppilaskunnan suunta Ylioppilaskunnan suunta -työryhmä 12.5.2016 Ylioppilaskunnan suunta AYY yhteiskunnallisena vaikuttajana Tavoite: AYY:n vaikuttaminen on tavoitteellista, pitkäjänteistä ja proaktiivista Tavoite: AYY:n jäsenet

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Johdanto Tämän toimintasuunnitelman on valmistellut

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan strategia Johdanto Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamyn toiminta päättyy 31.12.2017 kolmen tamperelaisen korkeakoulun yhdistymisen myötä. Tamy ja Tampereen teknillisen

Lisätiedot

Viestintä- strategia

Viestintä- strategia Viestintästrategia Viestinnän tehtävä on auttaa yliopiston strategisten linjausten toteutumista tukemalla ja tekemällä näkyväksi tutkimusta, koulutusta, yhteiskunnallista vuorovaikutusta ja johtamista.

Lisätiedot

Tiedekuntajärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Edunvalvonta

Tiedekuntajärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit Edunvalvonta Tiedekuntajärjestöjen pisteytyskriteerit Toiminta-avustusten pisteytyskriteerit 2018 1 Edunvalvonta Pisteitä annetaan opiskelijoiden edunvalvonnasta tiedekunnassa ja tutkinto-ohjelmassa, yhteydenpidosta

Lisätiedot

Rakennamme menestystä - onnistumme yhdessä

Rakennamme menestystä - onnistumme yhdessä Rakennamme menestystä - onnistumme yhdessä Turun kauppakamarin strategia 18.11.2016, Minna Arve Varsinais-Suomi 2030 Paras paikka menestyä. Paras paikka onnistua. Paikka olla onnellinen. MENESTYS ONNISTUMINEN

Lisätiedot

Teema 1: Tiedonkulku. Vuorovaikutussuunnitelman tavoitteet ja toimenpiteet. Luonnos 1/2019

Teema 1: Tiedonkulku. Vuorovaikutussuunnitelman tavoitteet ja toimenpiteet. Luonnos 1/2019 Vuorovaikutussuunnitelman tavoitteet ja toimenpiteet Luonnos 1/2019 Teema 1: Tiedonkulku Tavoite Toimenpiteet Asukkaat tietävät, mitä Oulussa tapahtuu ja mitä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia

Lisätiedot

HESETA RY STRATEGIA

HESETA RY STRATEGIA HESETA RY STRATEGIA 2018-2022 1 SISÄLLYSLUETTELO SIVU MISSIO 2 VISIO 2 ARVOT 2 STRATEGISET LINJAUKSET 2018-2022 3 YHTEISÖLLISYYS 3 ASIANTUNTIJUUS 4 VAIKUTTAVUUS 5 2 MISSIO Edistämme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin

Lisätiedot

Selkeästi vaikuttava. STM-konsernin viestinnän linjaukset

Selkeästi vaikuttava. STM-konsernin viestinnän linjaukset Selkeästi vaikuttava STM-konsernin viestinnän linjaukset 1 1. Viestintä tukee konsernin strategian tavoitteita STM-konsernin viestinnän linjaukset Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) ja koko STM-konsernin

Lisätiedot

JHL Sisä-Suomen TOIMINTASUUNNITELMA 2018

JHL Sisä-Suomen TOIMINTASUUNNITELMA 2018 JHL Sisä-Suomen TOIMINTASUUNNITELMA 2018 JHL Sisä-Suomen aluetoimisto 15.8.2017 Liittostrategiassa määritellyt strategiset päämäärät ovat Järjestäytymisasteen kasvu liiton sopimusaloilla. Jäsenten työolosuhteiden

Lisätiedot

TREY. Tampereen ylioppilaskunta. Strategia Hyväksytty Tampereen ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa

TREY. Tampereen ylioppilaskunta. Strategia Hyväksytty Tampereen ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa TREY Tampereen ylioppilaskunta Strategia 2019-2022 Hyväksytty Tampereen ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa 6.11.2018. Strategian visuaalinen esitysasu ylioppilaskunnan brändin mukaisesti tulossa

Lisätiedot

VIESTINTÄ- STRATEGIA. JYYn viestinnän periaatteet

VIESTINTÄ- STRATEGIA. JYYn viestinnän periaatteet VIESTINTÄ- STRATEGIA Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY Johdanto Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia määrittelee, millaista JYYn viestinnän tulee olla, jotta se tukee ylioppilaskunnan

Lisätiedot

Tukea digitaalisen nuorisotyön kehittämissuunnitelman laatimiseen

Tukea digitaalisen nuorisotyön kehittämissuunnitelman laatimiseen Tukea digitaalisen nuorisotyön kehittämissuunnitelman laatimiseen Digitaalisen nuorisotyön strategisessa kehittämisessä tavoitteena on, että organisaatioissa digitaalisen median ja teknologian tarjoamia

Lisätiedot

Pirkkalan valtuustoryhmien

Pirkkalan valtuustoryhmien Pirkkalan valtuustoryhmien ASENNE YMPÄRISTÖ TALOUS HYVINVOINTI TYÖ ASENNE ratkaisee kunnan menestyksen YMPÄRISTÖ tarjoaa toimivat ja turvalliset puitteet TALOUS mahdollistaa laadukkaat palvelut HYVINVOINTI

Lisätiedot

Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus SAKU RY:N STRATEGIA

Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus SAKU RY:N STRATEGIA Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus SAKU RY:N STRATEGIA 2012 2016 Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry Lähtökohdat ennen: liikunnan kilpailutoimintaa ja kulttuurikisat

Lisätiedot

Uudistamme rohkeasti. Toimimme vastuullisesti. Vaikutamme verkostoissa

Uudistamme rohkeasti. Toimimme vastuullisesti. Vaikutamme verkostoissa Uudistamme rohkeasti Uudistaminen on sitä, että reagoimme muuttuvaan toimintaympäristöön aiempaa herkemmin. Kehitämme ammattitaitoamme, kokeilemme rohkeasti uusia toimintatapoja ja opimme yhdessä luottaen

Lisätiedot

Ruoveden kuntastrategia 2021

Ruoveden kuntastrategia 2021 Ruoveden kuntastrategia 2021 Toiminnan ja tulosten parantaminen Monikäyttöinen toimintaympäristö Mahdollistava maankäyttö Luonto- ja kulttuurimatkailu Yrittäjät HYVÄN ARJEN ELÄMÄ VIIHTYISÄ RUOVESI! Osaava

Lisätiedot

Kuntastrategia vuoteen 2030 Kh

Kuntastrategia vuoteen 2030 Kh Kuntastrategia vuoteen 2030 Kh 23.4.2018 99 Tulevaisuuden kunnan roolit (Kuntaliitto) 24.4.2018 Lähde: Kuntaliitto, ISBN 978-952-293-461-1 (pdf) 2 2018-2030 20.000 asukkaan Janakkala kasvukäytävän toimiva

Lisätiedot

Vihreän yrittäjän asialla

Vihreän yrittäjän asialla Vyran strategia 2017-2020 Vihreän yrittäjän asialla Kasvatamme jäsentemme osaamista ja kannattavuutta sekä edistämme viher- ja ympäristörakentamisen kehittymistä. Vihreän yrittäjän asialla Olemme viher-ja

Lisätiedot

Seutuhallitus vastaa kuntayhtymän viestinnästä ja tiedottamisesta. Seutuhallitus hyväksyy viestintäperiaatteet.

Seutuhallitus vastaa kuntayhtymän viestinnästä ja tiedottamisesta. Seutuhallitus hyväksyy viestintäperiaatteet. Viestintäperiaatteet 1. Viestinnän tavoitteet 2. Seutuviestinnän kokonaisuus 3. Perusviestit 4. Viestinnän vastuut ja roolit 5. Kohderyhmät 6. Tapa puhua 7. Viestinnän kanavat 8. Häiriötilanteen viestintä

Lisätiedot

LAPE-päivät Helsingissä Miten teemme ja juurrutamme muutosta LAPE -viestinnällä? Ydinviestit vaikuttamisen välineinä.

LAPE-päivät Helsingissä Miten teemme ja juurrutamme muutosta LAPE -viestinnällä? Ydinviestit vaikuttamisen välineinä. LAPE-päivät Helsingissä 21.9.2017 Miten teemme ja juurrutamme muutosta LAPE -viestinnällä? Ydinviestit vaikuttamisen välineinä. Hankejohtaja, LAPE ohjausryhmän puheenjohtaja (STM), VTL, YTT (h.c) Maria

Lisätiedot

AMK-opiskelijaliikkeen vaalitavoitteet 2019

AMK-opiskelijaliikkeen vaalitavoitteet 2019 AMK-opiskelijaliikkeen vaalitavoitteet 2019 Sukupolvipolitiikka, osaaminen ja sivistys tulevaisuuden kivijalaksi. 12.10.2018 Vaalien tärkeät kysymykset 2 Miten kehitämme korkeakoulutusta vastaamaan tulevaisuuden

Lisätiedot

RATKAISUJA TULEVAISUUDEN TYÖKYKYYN

RATKAISUJA TULEVAISUUDEN TYÖKYKYYN RATKAISUJA TULEVAISUUDEN TYÖKYKYYN Nuorten ja opiskelijoiden mielenterveyden edistämisen toimenpideohjelma NYYTI RY:N VAIKUTTAMISEN STRATEGIA Nyyti ry on vuonna 1984 perustettu nuorten ja opiskelijoiden

Lisätiedot

Rauman Tarina osa 2 Kaupunginvaltuusto

Rauman Tarina osa 2 Kaupunginvaltuusto Rauman Tarina osa 2 Kaupunginvaltuusto 27.11.2017 Rauman Tarina 2, 2018-2021 2 Hyvinvointia ja elinvoimaa tukevat linjaukset Terveellinen, turvallinen ja palveleva Rauma Vireän elinkeinoelämän Rauma Hyvien

Lisätiedot

Näin luet toimintasuunnitelmaa

Näin luet toimintasuunnitelmaa Näin luet toimintasuunnitelmaa HELVARYn toimintasuunnitelman tavoitteet on merkitty tähän esitykseen tummennetulla ja merkattu nuolella. Toimenpiteitä kuvataan tavoitteiden yhteydessä. Tässä esityksessä

Lisätiedot

Työpaikan huoneentaulun rakentaminen pilottihanke

Työpaikan huoneentaulun rakentaminen pilottihanke Työpaikan huoneentaulun rakentaminen pilottihanke Työelämä 2020 hanke yhteistyössä Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston kanssa www.tyoelama2020.fi Jaana Lerssi-Uskelin Työterveyslaitos Visio Työelämästrategia

Lisätiedot

Muuramen Syke ry:n viestintäsuunnitelma

Muuramen Syke ry:n viestintäsuunnitelma Muuramen Syke ry:n viestintäsuunnitelma Muuramen Sykkeen viestintäsuunnitelma vastaa kysymyksiin: miksi viestitään, mitä ja miten viestitään, kuka viestii ja kenelle, milloin ja missä. Suunnitelma laaditaan

Lisätiedot

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen

Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen Elinvoimaa ja hyvinvointia pohjoiseen Korkeakouluverkko ja sen kehittäminen (Visio 2030) Monipuolinen koulutustarjonta Oamk tarjoaa AMK-tutkintoon ja ylempään AMK-tutkintoon (YAMK) johtavaa koulutusta,

Lisätiedot

Yhdenvertaisuus järjestötoiminnassa

Yhdenvertaisuus järjestötoiminnassa Yhdenvertaisuus järjestötoiminnassa tyy-sopo@utu.fi 5.3.2018 Olli-Pekka Paasivirta Koulutuksen sisältö Diasarja Ryhmätehtävä Ryhmätehtävän purku Lopetus Miksi yhdenvertaisuutta on tärkeää edistää järjestöissä?

Lisätiedot

Uudistamme rohkeasti. Toimimme vastuullisesti. Vaikutamme verkostoissa

Uudistamme rohkeasti. Toimimme vastuullisesti. Vaikutamme verkostoissa Uudistamme rohkeasti Uudistaminen on sitä, että reagoimme muuttuvaan toimintaympäristöön aiempaa herkemmin. Kehitämme ammattitaitoamme, kokeilemme rohkeasti uusia toimintatapoja ja opimme yhdessä luottaen

Lisätiedot

METKA 2020 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA Strategia

METKA 2020 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA Strategia METKA 2020 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA Strategia 2015-2019 Visio METKA on Suomen suurin ja vaikuttavin opiskelijakunta niin taloudellisin kuin toiminnallisin mittarein mitattuna.

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan JYYN STRATEGIA

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan JYYN STRATEGIA Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan JYYN STRATEGIA 2018-2022 Alkusanat JYYn strategiaa vuosille 2018-2022 ei ole tehty unohdettavaksi pöytälaatikkoon. Se on koottu yhdessä strategiatyöryhmän, JYYn hallituksen,

Lisätiedot

J(( J(( YLIOPISTON Kokouksen nro 8/2017

J(( J(( YLIOPISTON Kokouksen nro 8/2017 o,twi/ VII OULUN Pöytäkirja J(( J(( YLIOPISTON Kokouksen nro 8/2017 fl YLIOPPILASKUNTA OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 8/2017 Aika: Tiistaina 5.12.2017 klo 17.00 Paikka: Luentosali

Lisätiedot

Liite nro 1 Hallitus Viestinnän yleiset periaatteet

Liite nro 1 Hallitus Viestinnän yleiset periaatteet Liite nro 1 Hallitus 11.3.2019 Viestinnän yleiset periaatteet Kymsoten viestinnän yleiset periaatteet 1/4 Kymsoten viestinnän yleiset periaatteet 1. Viestintäämme määrittää asukkaiden oikeus saada tietoa

Lisätiedot

Lapin yliopiston ylioppilaskunta TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Lapin yliopiston ylioppilaskunta TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Lapin yliopiston ylioppilaskunta TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 30/11/2016 Hyväksytty edustajiston kokouksessa 8/12/2016 Sisällys Yhteisöllinen ja hyvinvoiva ylioppilaskunta

Lisätiedot

MAAHANMUUTTOVIRASTON Viestintästrategia

MAAHANMUUTTOVIRASTON Viestintästrategia MAAHANMUUTTOVIRASTON Viestintästrategia 2013 2017 Lähtökohta Maahanmuuttoviraston viestintästrategia 2013 2017 pohjautuu valtionhallinnon viestinnälle lainsäädännössä ja ohjeissa annettuihin velvoitteisiin

Lisätiedot

Allianssin päivitetty strategia Esitys Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n kevätkokoukselle

Allianssin päivitetty strategia Esitys Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n kevätkokoukselle Allianssin päivitetty strategia Esitys Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry:n kevätkokoukselle 21.4.2016 Allianssin strategia 2021 Allianssi edistää nuorten hyvinvointia Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi

Lisätiedot

Allianssin. strategia

Allianssin. strategia Allianssin strategia 2021 ALLIANSSI EDISTÄÄ NUORTEN HYVINVOINTIA Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön vaikuttaja- ja palvelujärjestö, joka yhdistää nuorisoalan. Olemme poliittisesti

Lisätiedot

Allianssin. strategia

Allianssin. strategia Allianssin strategia 2021 VISIO 2021 ALLIANSSI EDISTÄÄ NUORTEN HYVINVOINTIA Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssi ry on valtakunnallinen nuorisotyön vaikuttaja- ja palvelujärjestö, joka yhdistää nuorisoalan.

Lisätiedot

PEFC SUOMI SUOMEN METSÄSERTIFIOINTI RY

PEFC SUOMI SUOMEN METSÄSERTIFIOINTI RY PEFC SUOMI SUOMEN METSÄSERTIFIOINTI RY 10.12.2018 PEFC Suomen STRATEGIA 2019-2021 Johdanto PEFC Suomen strategiaan vuosille 2019-21 PEFC on kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti,

Lisätiedot

Opiskelijakunta OSAKO VIESTINTÄSTRATEGIA 2015 2017

Opiskelijakunta OSAKO VIESTINTÄSTRATEGIA 2015 2017 Opiskelijakunta OSAKO VIESTINTÄSTRATEGIA 2015 2017 Viestintästrategian rooli Opiskelijakunta OSAKOssa viestintä ymmärretään osaksi kaikkea opiskelijakunnan toimintaa. OSAKO viestii erityisesti rekrytoidakseen

Lisätiedot

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset

VAIKUTTAMINEN. Yleiskokoukset ESPOON NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017 VAIKUTTAMINEN Espoon nuorisovaltuusto on espoolaisnuorista koostuva edunvalvontaelin ja päätäntävaltaa nuorisovaltuustossa käyttävät valitut nuorisovaltuutetut.

Lisätiedot

ISYY:n JÄRJESTÖPÄIVÄ Ainejärjestöjen kv-vastaavat. Järjestökoulutus 11.2.2014

ISYY:n JÄRJESTÖPÄIVÄ Ainejärjestöjen kv-vastaavat. Järjestökoulutus 11.2.2014 ISYY:n JÄRJESTÖPÄIVÄ Ainejärjestöjen kv-vastaavat Järjestökoulutus 11.2.2014 Keskustelun teemoja Kansainvälisyys yliopistossa ja ylioppilaskunnassa Miten kansainvälisyys tällä hetkellä näkyy ainejärjestöissä?

Lisätiedot

KUNTASTRATEGIA VIIHTYISÄ, TURVALLINEN JA ELINVOIMAINEN SONKAJÄRVI JA YLÄ-SAVON SEUTUKUNTA

KUNTASTRATEGIA VIIHTYISÄ, TURVALLINEN JA ELINVOIMAINEN SONKAJÄRVI JA YLÄ-SAVON SEUTUKUNTA KUNTASTRATEGIA 2017- SONKAJÄRVI JA YLÄ-SAVON SEUTUKUNTA KUNTASTRATEGIA 2017- Tahtotilana on, että Sonkajärvi on ihmisille ja yrityksille viihtyisä, turvallinen ja elinvoimainen asuin- ja toimintaympäristö.

Lisätiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimintasuunnitelma 2012

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimintasuunnitelma 2012 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toimintasuunnitelma 2012 Numerot otsikoiden edessä tarkoitaa prioriteettiä 1 = tärkeä, 2 = melko tärkeä Edunvalvonta 1 Luodaan METKAlle poliittinen ohjelma

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet

1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta. 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015. Plan of Action 2015 Lauri Lehtoruusu 27.11.2014

Toimintasuunnitelma 2015. Plan of Action 2015 Lauri Lehtoruusu 27.11.2014 Toimintasuunnitelma 2015 Plan of Action 2015 Lauri Lehtoruusu 27.11.2014 YHTEISÖN KAMPUS: EDUNVALVONTA COMMUNITY S CAMPUS: ADVOCACY Varmistetaan Otaniemeen rakennuspaikat 500 uudelle asunnolle Aallon kulunvalvontajärjestelmä

Lisätiedot

Kirkkonummen kuntastrategia

Kirkkonummen kuntastrategia Kirkkonummen kuntastrategia Tähän tarvittaessa otsikko 2018 2021 Kuntakehitysjaosto 14.11.2017 Ehdotus kunnanhallitus 27.11.2017 Kirkkonummen arvot Rohkeus tarkoittaa meille ennakkoluulottomuutta kokeilla

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Sisällys 1. Yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta toiminnasta... 2 2. Tulevan toimikauden haasteet ja mahdollisuudet... 2 3. Yhdistyksen toiminnan painopisteet vuonna

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 PYÖRÄLIITTO RY Pyöräliitto edistää pyöräilyä liikennemuotona sekä toimii pyöräilijöiden valtakunnallisena edunvalvojana ja paikallisten pyöräily-yhdistysten yhteistyöelimenä. Pyöräliitto

Lisätiedot

Tytti Määttä Vaalan kunnanjohtaja Harvaan asutun maaseudun verkoston pj Kuhmon tuleva kaupunginjohtaja

Tytti Määttä Vaalan kunnanjohtaja Harvaan asutun maaseudun verkoston pj Kuhmon tuleva kaupunginjohtaja HALLINNON MUUTTUVA ROOLI JA UUDET TOIMINTATAVAT TULEVAISUUDEN KUNTA INNOSTAA TOIMIMAAN Tytti Määttä Vaalan kunnanjohtaja Harvaan asutun maaseudun verkoston pj Kuhmon tuleva kaupunginjohtaja www.vaala.fi

Lisätiedot

Rakennusteollisuuden osaamisstrategia - Toimintaohjelma osaavan työvoiman riittävyyden varmistamiseksi

Rakennusteollisuuden osaamisstrategia - Toimintaohjelma osaavan työvoiman riittävyyden varmistamiseksi Rakennusteollisuuden osaamisstrategia - Toimintaohjelma osaavan työvoiman riittävyyden varmistamiseksi 18.5.2018 Lauri Pakkanen Miksi osaamisstrategia? Haasteet: VÄESTÖ ALAN VETOVOIMA VAATIMUKSET Ratkaisut:

Lisätiedot

PRH:n strategia vuosille

PRH:n strategia vuosille PRH:n strategia vuosille 2018-2022 Asiakaskeskeisyys on työmme lähtökohta. Yhteistyössä rakennetut palveluketjut tarjoavat asiakkaalle sujuvan reitin asioiden hoitamiseen. Asiointi palveluissamme on helppoa,

Lisätiedot

Valovoimainen Oulu Kaupunkistrategia 2026

Valovoimainen Oulu Kaupunkistrategia 2026 Valovoimainen Oulu Kaupunkistrategia 2026 Visio 2026 Valovoimainen Oulu #oulu #oulu2026 Oulun valovoimaisuus on kasvua, oululaista asennetta ja tapa toimia. Yhdessä tekemisen kulttuuri ja korkea osaaminen

Lisätiedot

Nykytilan määrittely: SWOT

Nykytilan määrittely: SWOT Strategia 2018-2021 Johdanto Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn strategia on laadittu vuonna 2017 aiemman strategiakauden päättyessä. Strategia on laadittu vuosille 2018-2021. Lähtökohtana

Lisätiedot

Kirkkonummen kuntastrategia

Kirkkonummen kuntastrategia KIRDno-2017-952 Kirkkonummen kuntastrategia Tähän tarvittaessa otsikko 2018 2021 Kv 18.12.2017 91: Kirkkonummen kuntastrategia 2018 2021 Kirkkonummen arvot Rohkeus tarkoittaa meille ennakkoluulottomuutta

Lisätiedot

Viestintä vaikuttamisen välineenä Liikkuva koulu -edistämistyössä. Noora Moilanen, viestintäkoordinaattori

Viestintä vaikuttamisen välineenä Liikkuva koulu -edistämistyössä. Noora Moilanen, viestintäkoordinaattori Viestintä vaikuttamisen välineenä Liikkuva koulu -edistämistyössä Noora Moilanen, viestintäkoordinaattori Kenelle Liikkuvasta koulusta pitäisi viestiä? Oppilaat Opettajat Rehtori Muu henkilökunta Vanhemmat

Lisätiedot

SUUNNITELMISSA LISTAUTUMINEN? TEKIR

SUUNNITELMISSA LISTAUTUMINEN? TEKIR SUUNNITELMISSA LISTAUTUMINEN? TEKIR Listautuminen vaikuttaa lähes kaikkeen yrityksen toimintaan: liiketoimintaan, asiakassuhteisiin, hallintoon, viestintään, talousraportointiin, markkinointiin, tunnettuuteen

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2015

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2015 1 (5) VIESTINTÄSUUNNITELMA 2015 Viestintästrategian tarkoitus on tukea Konsulttinuorten toimintastrategiaa. Viestintästrategia laaditaan kolmeksi (3) vuodeksi kerrallaan. Viestintästrategiassa määritellään

Lisätiedot

Järjestöedustamo ja Kumppanuus ohjelma

Järjestöedustamo ja Kumppanuus ohjelma Järjestöedustamo ja Kumppanuus 2020- ohjelma Tampereen kaupungin ja järjestöjen välisen yhteistyön kehittäminen Eläkeläisvaltuuston kokous 27.3.2018 1 Kumppanuus 2020-ohjelma Tampereen kaupungin ja Kumppanuustalo

Lisätiedot

TIETEELLISTEN SEURAIN VALTUUSKUNNAN STRATEGIA

TIETEELLISTEN SEURAIN VALTUUSKUNNAN STRATEGIA TIETEELLISTEN SEURAIN VALTUUSKUNNAN STRATEGIA 2019 2023 VISIO avoimen ja vahvan tiedeyhteisön kehittäjä yhdessä kanssa avoimen tieteen kansallisen toimintakulttuurin edistäminen VAHVAT. JÄSENSEURAT avoimen

Lisätiedot

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia

Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan viestintästrategia Hyväksytty edustajiston kokouksessa 25.10.2017 Viestintästrategia 1. Johdanto Tampereen yliopiston ylioppilaskunta (Tamy) ja Tampereen teknillisen

Lisätiedot

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Puumalan yhtenäiskoulu

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Puumalan yhtenäiskoulu Hyvinvointilautakunta 20.3.2017 19 LIITE NRO 1 Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma 2017-2019 Puumalan yhtenäiskoulu Sisällys 1 Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma... 3 1.1 Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman

Lisätiedot

Äänestä ehdokasta, joka

Äänestä ehdokasta, joka Yhtäkään lasta ei jätetä kuntavaaleissa 2017 Sinä voit kuntalaisena vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin! Ovatko kuntapäättäjät aidosti lasten ja lapsiperheiden asialla? Varmista, että ehdokkaasi

Lisätiedot

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO Hyväksytty edustajiston syyskokouksessa 5.11.2010 TOIMINTASUUNNITELMA 2011 OPISKELIJAKUNTA HUMAKO 2011 Toimintasuunnitelma HUMAKON TEHTÄVÄ YLEISESTI Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO

Lisätiedot

Valoisamman tulevaisuuden tekijät

Valoisamman tulevaisuuden tekijät Valoisamman tulevaisuuden tekijät Luonnon-, ympäristö- metsätieteilijöiden liitto Loimu on edunvalvonta-, vaikuttaja- ja palvelujärjestö, joka toimii luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisen korkeakoulututkinnon

Lisätiedot

Esteettömyyden entistä laajempi huomiointi sekä aiempaa edullisempi osallistumismaksu mahdollistaa osallistumisen yhä useammalle toimijalle.

Esteettömyyden entistä laajempi huomiointi sekä aiempaa edullisempi osallistumismaksu mahdollistaa osallistumisen yhä useammalle toimijalle. TOIMINTASUUNNITELMA 2019 1 (8) ESITYS TOIMINTASUUNNITELMAKSI 2019 Allianssin syyskokous 29.11.2018 1. NUORISOALAN YHDISTÄMINEN 3,8 htv, 381 749 1.1. Teemme vuosittain nuorisoalan suurtapahtuman. NUORI2019

Lisätiedot

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Tervon yhtenäiskoulu

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma Tervon yhtenäiskoulu Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma 2017-2019 Tervon yhtenäiskoulu Sisällys 1. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman laadintavelvoite... 2 2. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tavoite...

Lisätiedot

ELÄKETURVAKESKUKSEN STRATEGIA

ELÄKETURVAKESKUKSEN STRATEGIA ELÄKETURVAKESKUKSEN STRATEGIA 2017-2021 Työeläke on keskeinen osa hyvinvointia ja siihen luotetaan. Se on rahoituksellisesti kestävä, edistää talouden vakautta ja on tehokkaasti järjestetty. on lakisääteinen

Lisätiedot

TASOVA - tasa-arvoa aluekehitykseen kehittämis-, koulutus- ja tutkimushanke

TASOVA - tasa-arvoa aluekehitykseen kehittämis-, koulutus- ja tutkimushanke TASOVA - tasa-arvoa aluekehitykseen kehittämis-, koulutus- ja tutkimushanke 2016-2019 kehittää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön toimintaedellytyksiä sekä osaamista koko Suomessa Miksi? tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslainsäädäntöä

Lisätiedot

Eturivin taitajia Strategia Etelä-Savon Koulutus Oy Etelä-Savon ammattiopisto

Eturivin taitajia Strategia Etelä-Savon Koulutus Oy Etelä-Savon ammattiopisto Eturivin taitajia Strategia 2015-2017 Etelä-Savon Koulutus Oy Etelä-Savon ammattiopisto Eturivin taitajia Opiskelijan parhaaksi Työelämän parhaaksi Laadukasta koulutusta, joustavasti ja uudistuen Osaava,

Lisätiedot

Digiohjausta kaikille!

Digiohjausta kaikille! Digiohjausta kaikille! 2018-2020 Osatoteuttajat Hankkeen toimijat Oulun yliopisto Centria-amk Osao Päätoteuttaja PP-ELOverkosto Yhteistyökumppanit Erilaisten oppijoiden liitto Oulun lukioverkosto Oulun

Lisätiedot

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma Lapin yliopiston ylioppilaskunnan toimintasuunnitelma vuodelle 01 1 1 1 1 1 1 0 1 Sisällys Teemavuosi 01... Tavoite 1: Ylioppilaskunnan toiminnan rahoitus kestävällä pohjalla... Tavoite : Ainejärjestöjen

Lisätiedot

Itä Suomen yliopiston ylioppilaskunta. Viestintästrategia

Itä Suomen yliopiston ylioppilaskunta. Viestintästrategia VIESTINTÄSTRATEGIA 16.4.2010 Itä Suomen yliopiston ylioppilaskunta Viestintästrategia Suvantokatu 6, 80100 Joensuu 050 341 6346 PL 1627 (Yliopistonranta 3), 70211 KUOPIO 044 576 8419 PL 86 (Kuninkaankartanonkatu

Lisätiedot

Tavoiteohjelma Saate:

Tavoiteohjelma Saate: 1/5 Tavoiteohjelma 2013 Saate: Edustajisto linjasi organisaation kehittämisen toimenpiteiden yhteydessä seuraavasti: Hallitukselle laaditaan toimintasuunnitelma, jonka edustajisto käsittelee ja hyväksyy

Lisätiedot

JOHTAMISKORKEAKOULUN YLIOPPILAIDEN VIESTINTÄSUUNNITELMA 2012

JOHTAMISKORKEAKOULUN YLIOPPILAIDEN VIESTINTÄSUUNNITELMA 2012 JOHTAMISKORKEAKOULUN YLIOPPILAIDEN VIESTINTÄSUUNNITELMA 2012 19.3.2012 SISÄLLYS: 1. Viestinnän tavoitteet ja periaatteet 2. JKY:n hallituksen viestinnälliset vastuualueet 3. JKY:n viestintäkanavat 4. Viestintäsuunnitelman

Lisätiedot

Taivassalo 2020 Paremppa arkki!

Taivassalo 2020 Paremppa arkki! Taivassalo 2020 Paremppa arkki! Taivassalon kunnan arvot, visio ja strategia Taivassalon kunta Kv strategiaseminaarit 6.5.2013, 24.9.2013 Kh 4.11.2013 Kv 11.11.2013 - Mut sellaista piti varsinaisesti sanoa,

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Yhteistyösopimus eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Tähän asiakirjaan kirjataan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) ja sen piirissä toimivan erityisaseman yhdistyksen Inkubio

Lisätiedot

MIKKELIN SEUDUN MAAHANMUUTTAJATYÖN TUKI MIMOSA RY STRATEGIA

MIKKELIN SEUDUN MAAHANMUUTTAJATYÖN TUKI MIMOSA RY STRATEGIA MIKKELIN SEUDUN MAAHANMUUTTAJATYÖN TUKI MIMOSA RY STRATEGIA 2018 2021 TARKOITUS JA TOIMINTA-AJATUKSEMME Tällä strategialla vastaamme tunnistettuihin toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin ja tähtäämme

Lisätiedot

Johdanto. Strategia on hyväksytty edustajiston kokouksessa 15.4.2010.

Johdanto. Strategia on hyväksytty edustajiston kokouksessa 15.4.2010. STRATEGIA 2015 Johdanto Strategian tarkoitus on ohjata ylioppilaskunnan toimintaa ja päätöksentekoa. Ylioppilaskunnan toimijat vaihtuvat useasti, joten keskeiset tavoitteet ja toimintatavat on syytä kirjata

Lisätiedot

Perustehtävä ja arvot

Perustehtävä ja arvot Perustehtävä ja arvot Kajaani luo asukkaille, yrityksille ja yhteisöille hyvinvointia, turvallisuutta, sujuvaa arkea sekä menestymisen edellytyksiä. Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, suvaitsevaisuus, turvallisuus,

Lisätiedot

Oriveden kaupunkistrategia 2030 Aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä.

Oriveden kaupunkistrategia 2030 Aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä. Oriveden kaupunkistrategia 2030 Aktiivisten ihmisten kiinnostava kaupunki luonnon keskellä. Kvalt 27.11.2017 Strategia on toiminnan tärkein ohjausväline Oriveden kaupunkistrategia on toimintasuunnitelma,

Lisätiedot