kyllä ei 1) kyllä kyllä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "kyllä ei 1) kyllä kyllä"

Transkriptio

1 TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja Tarjousten vertailu koostuu seuraavista vertailun osista: I. Tarjoajien soveltuvuustarkastelu II. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus III. Tarjousvertailu IV. Hankintaehdotus I. TARJOAJIEN SOVELTUVUUSTARKASTELU Toteutettu klo 10: klo 14:45 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut I.1. Yhtskunnalliset velvoitteet (tarjouspyynnön ja -lomakken "Selvitys 1" Anssin Tilausliikenne Oy Hauvala Juha Hämeen Mörköpirtti Oy Kajon Oy I.1.a.1 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. (/Ei) I.1.a.2 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty työnantajarekisteriin mikäli yritys toimii työnantajana. (/Ei) I.1.a.3 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty kaupparekisteriin. (/Ei) I.1.a.4 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on suorittanut lainsäädännön mukaisten verojen maksamisen. (/Ei) I.1.a.5 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on suorittanut erääntyneet työntekijän eläkelakien mukaiset maksut. (/Ei) 1) Yritys toimi työnantajana. Tältä osin tarjous voidaan hyväksyä. 1) 1) 2) 2) Yrityksen kuljettajajärjestelyistä käytiin selventävät keskustelut, koska tarjoaja ilmoitti tarjouksessa, ett käytä alihankintaa, kä sillä ole työntekijöitä. Selven-tävissä keskusteluissa selvisi, että Kajon tulkinnut alihankinnaksi konsernin sisäistä henkilöstöyhtiötä, jonka nimissä kuljettajat ovat. Järjestely voidaan tulkita alihankinnaksi ja tarjous voitiin tältä osin hyväkyä.

2 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja Tarjousten vertailu koostuu seuraavista vertailun osista: I. Tarjoajien soveltuvuustarkastelu II. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus III. Tarjousvertailu IV. Hankintaehdotus I. TARJOAJIEN SOVELTUVUUSTARKASTELU I.1. Yhtskunnalliset velvoitteet (tarjouspyynnön ja -lomakken "Selvitys 1" I.1.a.1 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. (/Ei) I.1.a.2 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty työnantajarekisteriin mikäli yritys toimii työnantajana. (/Ei) I.1.a.3 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty kaupparekisteriin. (/Ei) I.1.a.4 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on suorittanut lainsäädännön mukaisten verojen maksamisen. (/Ei) I.1.a.5 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on suorittanut erääntyneet työntekijän eläkelakien mukaiset maksut. (/Ei) 1) Yritys toimi työnantajana. Tältä osin tarjous voidaan hyväksyä. Kari Åkman 1) 3) Kari Åkmanin yhteenliittymä Kyytiässä Kalevi Hnonen Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi 1) 3) Yritys ilmoittaa, ett ole työnanatajarekisterissä. Selventävissä keskusteluissa kävi ilmi, että varahenkilöjärjestelyt hoidetaan alihankintana. Tältä osin tarjous voidaan hyväksyä.

3 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja Tarjousten vertailu koostuu seuraavista vertailun osista: I. Tarjoajien soveltuvuustarkastelu II. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus III. Tarjousvertailu IV. Hankintaehdotus I. TARJOAJIEN SOVELTUVUUSTARKASTELU I.1. Yhtskunnalliset velvoitteet (tarjouspyynnön ja -lomakken "Selvitys 1" I.1.a.1 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. (/Ei) Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Tilausliikenne Jani Rinne Ky Unto Lehtonen I.1.a.2 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty työnantajarekisteriin mikäli yritys toimii työnantajana. (/Ei) 1) I.1.a.3 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on merkitty kaupparekisteriin. (/Ei) I.1.a.4 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on suorittanut lainsäädännön mukaisten verojen maksamisen. (/Ei) I.1.a.5 Tarjoaja vakuuttaa, että tarjoava yritys on suorittanut erääntyneet työntekijän eläkelakien mukaiset maksut. (/Ei) 1) Yritys toimi työnantajana. Tältä osin tarjous voidaan hyväksyä.

4 TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja I.2. Kyky suoriutua tarjouspyynnön asettamista velvoittsta (tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 2) Anssin Tilausliikenne Oy Hauvala Juha Hämeen Mörköpirtti Oy Kajon Oy a. Tarjoajan kuljettajat ja kalusto I.2.a.1.1 Tarjoajan ilmoittaa tarjouksessaan sitoutuvansa siihen, että sen kuljettajat täyttävät kaikki niille hankintaasiakirjoissa asetetut vaatimukset koko mahdollisen sopimuskauden ajan. (/Ei) I.2.a.1.2 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan, että sillä on sellainen varahenkilö- tai alihankintajärjestely, jonka avulla se pystyy huolehtimaan sopimusvelvoittstaan loma- ja sairastapauksissa. (/Ei) I.2.a.2.1 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan sitoutuvansa siihen, että sen käyttämät autot täyttävät kaikki niille hankinta-asiakirjoissa asetetut vaatimukset koko mahdollisen sopimuskauden ajan. (/Ei) b. Tarjoavan yrityksen taloudelliset resurssit I.2.b.1.1 Tarjoaja vakuuttaa, että sillä on häiriöttömät luottotiedot, tai että häiriömerkintä on vähäinen ja häiriömerkinnän aiheuttanut tapahtuma on hoidettu ja/tai sen hoitamisesta on sovittu ja/tai häiriömerkintä on tarjoajan mielestä perusteeton ja tarjoaja on ryhtynyt tarvittaviin (esim. oikeudellisiin) toimenpitsiin osoittaakseen häiriömerkinnän perusteettomuuden. (/Ei) 4) 5) I.2.b.1.2 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan, että sillä on riittävät kassavarat tai luottojärjestelyt tai muu riittävän maksukyvyn turvaava järjestely, jotta tarjoaja voi selviytyä palvelutuotannon aiheuttamien kustannusten (auton ja henkilöstön kiinteät ja muuttuvat kustannukset) suorittamisesta ennen kuin kulloinenkin Joutsan kunnalle suoritettu palvelu on sopimuksen mukaisesti laskutettavissa ja suoritettavissa. (/Ei)

5 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja I.2. Kyky suoriutua tarjouspyynnön asettamista velvoittsta (tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 2) a. Tarjoajan kuljettajat ja kalusto I.2.a.1.1 Tarjoajan ilmoittaa tarjouksessaan sitoutuvansa siihen, että sen kuljettajat täyttävät kaikki niille hankintaasiakirjoissa asetetut vaatimukset koko mahdollisen sopimuskauden ajan. (/Ei) I.2.a.1.2 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan, että sillä on sellainen varahenkilö- tai alihankintajärjestely, jonka avulla se pystyy huolehtimaan sopimusvelvoittstaan loma- ja sairastapauksissa. (/Ei) I.2.a.2.1 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan sitoutuvansa siihen, että sen käyttämät autot täyttävät kaikki niille hankinta-asiakirjoissa asetetut vaatimukset koko mahdollisen sopimuskauden ajan. (/Ei) b. Tarjoavan yrityksen taloudelliset resurssit I.2.b.1.1 Tarjoaja vakuuttaa, että sillä on häiriöttömät luottotiedot, tai että häiriömerkintä on vähäinen ja häiriömerkinnän aiheuttanut tapahtuma on hoidettu ja/tai sen hoitamisesta on sovittu ja/tai häiriömerkintä on tarjoajan mielestä perusteeton ja tarjoaja on ryhtynyt tarvittaviin (esim. oikeudellisiin) toimenpitsiin osoittaakseen häiriömerkinnän perusteettomuuden. (/Ei) Kari Åkman Kari Åkmanin yhteenliittymä Kyytiässä Kalevi Hnonen Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi I.2.b.1.2 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan, että sillä on riittävät kassavarat tai luottojärjestelyt tai muu riittävän maksukyvyn turvaava järjestely, jotta tarjoaja voi selviytyä palvelutuotannon aiheuttamien kustannusten (auton ja henkilöstön kiinteät ja muuttuvat kustannukset) suorittamisesta ennen kuin kulloinenkin Joutsan kunnalle suoritettu palvelu on sopimuksen mukaisesti laskutettavissa ja suoritettavissa. (/Ei)

6 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja I.2. Kyky suoriutua tarjouspyynnön asettamista velvoittsta (tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 2) a. Tarjoajan kuljettajat ja kalusto I.2.a.1.1 Tarjoajan ilmoittaa tarjouksessaan sitoutuvansa siihen, että sen kuljettajat täyttävät kaikki niille hankintaasiakirjoissa asetetut vaatimukset koko mahdollisen sopimuskauden ajan. (/Ei) I.2.a.1.2 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan, että sillä on sellainen varahenkilö- tai alihankintajärjestely, jonka avulla se pystyy huolehtimaan sopimusvelvoittstaan loma- ja sairastapauksissa. (/Ei) I.2.a.2.1 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan sitoutuvansa siihen, että sen käyttämät autot täyttävät kaikki niille hankinta-asiakirjoissa asetetut vaatimukset koko mahdollisen sopimuskauden ajan. (/Ei) b. Tarjoavan yrityksen taloudelliset resurssit I.2.b.1.1 Tarjoaja vakuuttaa, että sillä on häiriöttömät luottotiedot, tai että häiriömerkintä on vähäinen ja häiriömerkinnän aiheuttanut tapahtuma on hoidettu ja/tai sen hoitamisesta on sovittu ja/tai häiriömerkintä on tarjoajan mielestä perusteeton ja tarjoaja on ryhtynyt tarvittaviin (esim. oikeudellisiin) toimenpitsiin osoittaakseen häiriömerkinnän perusteettomuuden. (/Ei) Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen 4) Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Tilausliikenne Jani Rinne Ky Unto Lehtonen I.2.b.1.2 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan, että sillä on riittävät kassavarat tai luottojärjestelyt tai muu riittävän maksukyvyn turvaava järjestely, jotta tarjoaja voi selviytyä palvelutuotannon aiheuttamien kustannusten (auton ja henkilöstön kiinteät ja muuttuvat kustannukset) suorittamisesta ennen kuin kulloinenkin Joutsan kunnalle suoritettu palvelu on sopimuksen mukaisesti laskutettavissa ja suoritettavissa. (/Ei)

7 TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja Anssin Tilausliikenne Oy Hauvala Juha Hämeen Mörköpirtti Oy Kajon Oy I.2.b.1.3 Tarjoaja vakuuttaa tarjouksessaan, että sillä on tarjouspyynnön sopimusluonnos -liitteen edellyttämä riittävä toiminnan vastuuvakuutus. (/Ei) c. Alihankkijaselvitys I.2.c.1.1 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan alihankintaa koskevat tiedot tarjouslomakkeen ohjeen mukaisesti. (/Ei) Tarjoajan arvioidaan omaavan riittävät valmiudet selvitäkseen tarjouspyynnön vaatimusten mukaisesta palvelutuotannosta. Tarjous voidaan näiltä osin hyväksyä tarjousvertailuun. (/Ei) 4) Ei 5) 4) Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan tai selventävissä keskusteluissa, että sillä ole palkkatyöntekijöitä, kä se aio käyttää alihankintaa. Varahenkilöjärjestelyistä käytiin selventävät keskustelut, joissa selsivisi, että yhtiö käyttää varahenkilöjärjestelynä alihankintaa. Tarjous voidaan hyväksyä tältä osin tarjousvertailuun selventävien keskustelujen jälkeen. 5) Tarjouksessa myöhemmin ilmoitetut matkustajapaikkamäärää koskevat tiedot vät ole tarjouspyynnön mukaisia. Tarjous tulee hylätä tarjouspyynnön vastaisena. Tarkemmat perusteet kohdassa "II: Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus".

8 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja I.2.b.1.3 Tarjoaja vakuuttaa tarjouksessaan, että sillä on tarjouspyynnön sopimusluonnos -liitteen edellyttämä riittävä toiminnan vastuuvakuutus. (/Ei) Kari Åkman Kari Åkmanin yhteenliittymä Kyytiässä Kalevi Hnonen Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi c. Alihankkijaselvitys I.2.c.1.1 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan alihankintaa koskevat tiedot tarjouslomakkeen ohjeen mukaisesti. (/Ei) Tarjoajan arvioidaan omaavan riittävät valmiudet selvitäkseen tarjouspyynnön vaatimusten mukaisesta palvelutuotannosta. Tarjous voidaan näiltä osin hyväksyä tarjousvertailuun. (/Ei) 4) 4) 4) Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan tai selventävissä keskusteluissa, että sillä ole palkkatyöntekijöitä, kä se aio käyttää alihankintaa. Varahenkilöjärjestelyistä käytiin selventävät keskustelut, joissa selsivisi, että yhtiö käyttää varahenkilöjärjestelynä alihankintaa. Tarjous voidaan hyväksyä tältä osin tarjousvertailuun selventävien keskustelujen jälkeen.

9 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja I.2.b.1.3 Tarjoaja vakuuttaa tarjouksessaan, että sillä on tarjouspyynnön sopimusluonnos -liitteen edellyttämä riittävä toiminnan vastuuvakuutus. (/Ei) Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Tilausliikenne Jani Rinne Ky Unto Lehtonen c. Alihankkijaselvitys I.2.c.1.1 Tarjoaja ilmoittaa tarjouksessaan alihankintaa koskevat tiedot tarjouslomakkeen ohjeen mukaisesti. (/Ei) Tarjoajan arvioidaan omaavan riittävät valmiudet selvitäkseen tarjouspyynnön vaatimusten mukaisesta palvelutuotannosta. Tarjous voidaan näiltä osin hyväksyä tarjousvertailuun. (/Ei) 4) 4) Ei 6) 4) Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan tai selventävissä keskusteluissa, että sillä ole palkkatyöntekijöitä, kä se aio käyttää alihankintaa. Varahenkilöjärjestelyistä käytiin selventävät keskustelut, joissa selsivisi, että yhtiö käyttää varahenkilöjärjestelynä alihankintaa. Tarjous voidaan hyväksyä tältä osin tarjousvertailuun selventävien keskustelujen jälkeen. 6) Yhtiön tarjouksessa ilmoitettiin, että tarjouksessa on tarjoajan taloudellisia resursseja koskeva liite. Tarjouskuoressa sellaista kuitenkaan ollut. Tarjoajalta pyydettiin tätä koskien selvitys. Tarjoaja kuitenkin ilmoitti, että tarjous voidaan vetää pois kilpailusta. Tätä tarjoajan omaa toivetta kunnioitettiin, kä tarjousta otettu vertailuun.

10 TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU toteutettu klo 13: klo 16:20 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 Anssin Tilausliikenne Oy Hauvala Juha Hämeen Mörköpirtti Oy Kajon Oy II.3.1 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnössä ja sen liittssä ilmoitetut hankintaa koskevat vaatimukset ja tarjouskilpailun aikana ko. asiakirjoihin tehdyt täsmennykset ja muutokset. (/Ei) II.3.2 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnön liittssä esitetyt palveluja ja niiden tuottamisessa käytettävää kalustoa, sekä kuljettajia koskevat vaatimukset ja sitoutuu palveluntuottajaksi nimetyksi tultuaan toimit-tamaan ko. asiakirjoissa esitettyjen vaatimusten mukaisia palveluja. (/Ei) II.3.3 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnön liitteenä olevan sopimusluonnoksen liittneen sopimuspohjaksi, kä ole liittänyt tarjoukseensa tarjouspyynnön vastaisia omia sopimusehtoja. (/Ei) II.3.4 Tarjoaja on tarjouksessaan ilmoittanut tarjoushinnat pyydetyssä muodossa ( /km ja /tunti). (/Ei) II.3.5 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan pyrkineensä laatimaan tarjouksensa virallisessa hankintailmoituksessa ja tarjouspyyntöainstossa pyydetyllä tavalla. (/Ei)

11 TARJOU PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 II.3.1 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnössä ja sen liittssä ilmoitetut hankintaa koskevat vaatimukset ja tarjouskilpailun aikana ko. asiakirjoihin tehdyt täsmennykset ja muutokset. (/Ei) II.3.2 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnön liittssä esitetyt palveluja ja niiden tuottamisessa käytettävää kalustoa, sekä kuljettajia koskevat vaatimukset ja sitoutuu palveluntuottajaksi nimetyksi tultuaan toimit-tamaan ko. asiakirjoissa esitettyjen vaatimusten mukaisia palveluja. (/Ei) II.3.3 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnön liitteenä olevan sopimusluonnoksen liittneen sopimuspohjaksi, kä ole liittänyt tarjoukseensa tarjouspyynnön vastaisia omia sopimusehtoja. (/Ei) II.3.4 Tarjoaja on tarjouksessaan ilmoittanut tarjoushinnat pyydetyssä muodossa ( /km ja /tunti). (/Ei) II.3.5 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan pyrkineensä laatimaan tarjouksensa virallisessa hankintailmoituksessa ja tarjouspyyntöainstossa pyydetyllä tavalla. (/Ei) Kari Åkman Kari Åkmanin yhteenliittymä Kyytiässä Kalevi Hnonen Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi

12 TARJOU PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 II.3.1 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnössä ja sen liittssä ilmoitetut hankintaa koskevat vaatimukset ja tarjouskilpailun aikana ko. asiakirjoihin tehdyt täsmennykset ja muutokset. (/Ei) II.3.2 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnön liittssä esitetyt palveluja ja niiden tuottamisessa käytettävää kalustoa, sekä kuljettajia koskevat vaatimukset ja sitoutuu palveluntuottajaksi nimetyksi tultuaan toimit-tamaan ko. asiakirjoissa esitettyjen vaatimusten mukaisia palveluja. (/Ei) II.3.3 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan hyväksyvänsä tarjouspyynnön liitteenä olevan sopimusluonnoksen liittneen sopimuspohjaksi, kä ole liittänyt tarjoukseensa tarjouspyynnön vastaisia omia sopimusehtoja. (/Ei) II.3.4 Tarjoaja on tarjouksessaan ilmoittanut tarjoushinnat pyydetyssä muodossa ( /km ja /tunti). (/Ei) II.3.5 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan pyrkineensä laatimaan tarjouksensa virallisessa hankintailmoituksessa ja tarjouspyyntöainstossa pyydetyllä tavalla. (/Ei) Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Unto Lehtonen

13 II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU toteutettu klo 13: klo 16:20 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 Anssin Tilausliikenne Oy Hauvala Juha Hämeen Mörköpirtti Oy Kajon Oy II.3.6 Tarjoaja on ilmoittanut hyväksyvänsä tulkinnan, jonka mukaan tarjouspyyntöainstossa ilmoitetut vaatimukset ja sopimusehdot ovat ensisijaisia ja ohittavat tulkintajärjestyksessä tarjoajan tarjoukseensa mahdollisesti lisäämät tarjouspyyntöainstosta poikkeavat ehdot. Tarjoaja ilmoittaa niin ikään, että tarjouspyynnön liitteenä ollut tarjouslomake ohittaa tulkintajärjestyksessä kaikki tarjoukseen liitetyt muut asiakirjat. (/Ei) II.3.7 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan, että tarjouspyynnön liitteenä ollut tarjouslomake ohittaa tulkintajärjestyksessä kaikki tarjoukseen liitetyt muut asiakirjat. (/Ei) II.3.8 Tarjous on laadittu suomenkielellä ja tarjouksen on ilmoitettu olevan voimassa vähintään saaka. (/Ei) II.3.9 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan olleensa tietoinen, että lopullinen tarjouskilpailuainsto on ollut saatavissa tarjouspyynnön 5. kohdassa kerrotulla tavalla. Tarjoaja on myös ilmoittanut, että tarjous on jätetty lopullisen tarjouskilpailuainston perusteella. (/Ei) II.3.10 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan, että tarjouksen on allekirjoittanut tarjoajan nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. (/Ei) II.3.11 Tarjoaja on ilmoittanut olevansa tietoinen, että tarjouksessa annettu virheellinen tieto voi johtaa tarjouksen hylkäämiseen tai sopimuskaudella paljastuessaan sopimuksen purkautumiseen ja mahdollisiin vahingonkorvausvaatimuksiin. (/Ei) Ei b) II.3.12 Tarjous on todettu muilta kuin edellä yksilöidyiltä osiltaan tarjouspyynnön mukaiseksi. (/Ei) a)

14 II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 II.3.6 Tarjoaja on ilmoittanut hyväksyvänsä tulkinnan, jonka mukaan tarjouspyyntöainstossa ilmoitetut vaatimukset ja sopimusehdot ovat ensisijaisia ja ohittavat tulkintajärjestyksessä tarjoajan tarjoukseensa mahdollisesti lisäämät tarjouspyyntöainstosta poikkeavat ehdot. Tarjoaja ilmoittaa niin ikään, että tarjouspyynnön liitteenä ollut tarjouslomake ohittaa tulkintajärjestyksessä kaikki tarjoukseen liitetyt muut asiakirjat. (/Ei) II.3.7 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan, että tarjouspyynnön liitteenä ollut tarjouslomake ohittaa tulkintajärjestyksessä kaikki tarjoukseen liitetyt muut asiakirjat. (/Ei) II.3.8 Tarjous on laadittu suomenkielellä ja tarjouksen on ilmoitettu olevan voimassa vähintään saaka. (/Ei) II.3.9 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan olleensa tietoinen, että lopullinen tarjouskilpailuainsto on ollut saatavissa tarjouspyynnön 5. kohdassa kerrotulla tavalla. Tarjoaja on myös ilmoittanut, että tarjous on jätetty lopullisen tarjouskilpailuainston perusteella. (/Ei) II.3.10 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan, että tarjouksen on allekirjoittanut tarjoajan nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. (/Ei) II.3.11 Tarjoaja on ilmoittanut olevansa tietoinen, että tarjouksessa annettu virheellinen tieto voi johtaa tarjouksen hylkäämiseen tai sopimuskaudella paljastuessaan sopimuksen purkautumiseen ja mahdollisiin vahingonkorvausvaatimuksiin. (/Ei) Kari Åkman Kari Åkmanin yhteenliittymä Kyytiässä Kalevi Hnonen Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi II.3.12 Tarjous on todettu muilta kuin edellä yksilöidyiltä osiltaan tarjouspyynnön mukaiseksi. (/Ei) c)

15 II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 II.3.6 Tarjoaja on ilmoittanut hyväksyvänsä tulkinnan, jonka mukaan tarjouspyyntöainstossa ilmoitetut vaatimukset ja sopimusehdot ovat ensisijaisia ja ohittavat tulkintajärjestyksessä tarjoajan tarjoukseensa mahdollisesti lisäämät tarjouspyyntöainstosta poikkeavat ehdot. Tarjoaja ilmoittaa niin ikään, että tarjouspyynnön liitteenä ollut tarjouslomake ohittaa tulkintajärjestyksessä kaikki tarjoukseen liitetyt muut asiakirjat. (/Ei) II.3.7 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan, että tarjouspyynnön liitteenä ollut tarjouslomake ohittaa tulkintajärjestyksessä kaikki tarjoukseen liitetyt muut asiakirjat. (/Ei) II.3.8 Tarjous on laadittu suomenkielellä ja tarjouksen on ilmoitettu olevan voimassa vähintään saaka. (/Ei) II.3.9 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan olleensa tietoinen, että lopullinen tarjouskilpailuainsto on ollut saatavissa tarjouspyynnön 5. kohdassa kerrotulla tavalla. Tarjoaja on myös ilmoittanut, että tarjous on jätetty lopullisen tarjouskilpailuainston perusteella. (/Ei) II.3.10 Tarjoaja on ilmoittanut tarjouksessaan, että tarjouksen on allekirjoittanut tarjoajan nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. (/Ei) II.3.11 Tarjoaja on ilmoittanut olevansa tietoinen, että tarjouksessa annettu virheellinen tieto voi johtaa tarjouksen hylkäämiseen tai sopimuskaudella paljastuessaan sopimuksen purkautumiseen ja mahdollisiin vahingonkorvausvaatimuksiin. (/Ei) Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Unto Lehtonen II.3.12 Tarjous on todettu muilta kuin edellä yksilöidyiltä osiltaan tarjouspyynnön mukaiseksi. (/Ei)

16 II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU toteutettu klo 13: klo 16:20 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 Anssin Tilausliikenne Oy Hauvala Juha Hämeen Mörköpirtti Oy Kajon Oy Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun. (/Ei) a) b) a) Tarjouksessa on tarjottu enintään 8 matkustajalle soveltuvaa autoa kohteeseen nro 2, jossa minimivaatimuksena on 10 matkustuspaikkaa. Tarjouksessa on tarjottu kohteeseen nro 3 autoa, jossa ole vaadittua invavarustusta (hissi tai liuska + pyörätuoliasiakkaan matkustuspaikka). Todetaan vielä, että tarjouksen kohteen 3 osalta tarjouksesta puuttuu pyydetty tieto siitä, onko autossa vaadittu rahastuslaite. Tarjous ole tarjouspyynnön mukainen. Tarjous tulee hylätä tarjouspyynnön vastaisena. b) Tarjouksen selvityksessa 3 on vastattu tarjouksen allekirjoittajan nimenkirjoitusoikeutta koskevaan kysymykseen "". Oikeuskäytännössä (MAO 382/2009) on todettu, että tarjousasiakirjan allekirjoittaminen tai allekirjoittavan henkilön nimenkirjoitusoikeus ole sellainen skka, jolla olisi vaikutusta tarjousten vertailukelpoisuuteen. Markkinaoikeus on todennut, että tällaisessa tapauksessa hankintayksikkö on voinut harkintavaltansa puittssa hyväksyä tarjouksen tarjousvertailuun. Tällä perusteella Kajon Oy:n tarjous päädyttiin hyväksymään tarjousvertailuun tässä hankintamenettelyssä.

17 II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun. (/Ei) Kari Åkman Kari Åkmanin yhteenliittymä Kyytiässä Kalevi Hnonen c) Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi c) Tarjous on jätetty julkaistun ainston mukaisella tarjouslomakkeella. Tarjous sisältää kuitenkin kaikki tarjoukselta edellytetyt tiedot, joten tarjous voidaan hyväksyä tältä osin vertailuun. Mainitaan lisäksi, että tarjouksessa on ilmoitettu sama auto on tarjottu kolmeen kohteeseen. Kohteessa 1 tarjotun auton rekisterinumero poikkeaa kahden muu kohteen rek.numerosta. Virhe on vähäinen, kä sen katsota mm. suhteellisuuden periaate huomioon ottaen edellyttävän tarjouksen hylkäämistä yhden virheellisen rekisteritunnuksen merkin perusteella.

18 II. TARJOUKSIEN TARJOUSPYYNNÖNMUKAISUUDEN TARKASTELU Tarjouspyynnön ja -lomakkeen selvitys 3 Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun. (/Ei) Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Unto Lehtonen

19 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS Tarjouspyynnön nro: Hilmailmoitus ja III. TARJOUSTEN VERTAILU toteutettu klo 16: klo 15:03 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kohde 1: Esteetön päiväauto 1, valintaperusteet a.1. Aikaperustnen hinta ( /h) 1) a.2. Kilometriperustnen hinta ( /km) 1) Vertailuhinta = a.1. x 7 h + a.2. x 200 km Vertailuhintapisteet (max. 87 pistettä) b.1. matkustuspaikkojen määrä ( 13 => 0 pistettä; 14 => 3 pistettä; 15 => 3,5 pistettä; 16 => 4 pistettä; 17 => 4,5 pistettä; 18 => 5 pistettä) Matkustuspaikka -pisteet (max. 5 pistettä) c.1. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=5 pistettä) c.2. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=3 pistettä) Hämeen Mörköpirtti Oy 46,00 0,50 422,00 87,00 13 Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi 4 1, ,60 13 Kyytiässä Kalevi Hnonen 48,00 0,84 504,00 72,85 13 Kari Åkmanin yhteenliittymä 59,50 0,65 546,50 67, ,50 c.3. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=1,5 pistettä) Auton ymp.vaikutus -pisteet (max. 5 pist.) d.1. Taksanmittauslaite (=1 piste) Taksanmittauslaite -pisteet (max. 1 piste) 5,00

20 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA III. TARJOUSTEN VERTAILU Kohde 1: Esteetön päiväauto 1, valintaperusteet a.1. Aikaperustnen hinta ( /h) 1) a.2. Kilometriperustnen hinta ( /km) 1) Vertailuhinta = a.1. x 7 h + a.2. x 200 km Vertailuhintapisteet (max. 87 pistettä) b.1. matkustuspaikkojen määrä ( 13 => 0 pistettä; 14 => 3 pistettä; 15 => 3,5 pistettä; 16 => 4 pistettä; 17 => 4,5 pistettä; 18 => 5 pistettä) Matkustuspaikka -pisteet (max. 5 pistettä) c.1. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=5 pistettä) c.2. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=3 pistettä) Kari Åkman 62,50 0,65 567,50 64, ,50 Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen 79,90 0,69 697,30 52, ,00 Tilausliikenne A. Kainulainen Oy 74,80 0,85 693,60 52, ,50 Kajon Oy 119,96 0,50 939,72 39,07 13 c.3. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=1,5 pistettä) Auton ymp.vaikutus -pisteet (max. 5 pist.) d.1. Taksanmittauslaite (=1 piste) Taksanmittauslaite -pisteet (max. 1 piste)

21 III. TARJOUSTEN VERTAILU toteutettu klo 16: klo 15:03 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kohde 1: Esteetön päiväauto 1, valintaperusteet d.2. Taksitaksasta myönnettävä alennus-%: Suurin ale-% = 2 pistettä, muut suhteessa siihen, alennusta = 0 pistettä. Taksa-alennus -pisteet (max. 2 pistettä) Hämeen Mörköpirtti Oy 0,0 % Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi 5,0 % 1,67 Kyytiässä Kalevi Hnonen 6,0 % 2,00 Kari Åkmanin yhteenliittymä 3,0 % KOHDE 1: Vertailupisteet yhteensä (max. 100) Vertailusijoitus Onko samaa autoa tarjottu muihin kohtsiin? (/) 88,00 1., kohtsiin 2 ja 3 78,27 2., kohtsiin 2 ja 3 75,85 3., kohtsiin 2 ja 3 73,68 4. Kohde 2: Päiväauto 2, valintaperusteet e.1. Aikaperustnen hinta ( /h) 1) e.2. Kilometriperustnen hinta ( /km) 1) Vertailuhinta = a.1. x 5 h + a.2. x 100 km Vertailuhintapisteet (max. 87 pistettä) f.1. Pyörätuolihissi tai -liuska ja pyörätuolimatkustuspaikka ( = 2 pistettä) Pyörätuolimatkustaminen -pisteet (max. 2 p.) g.1. matkustuspaikkojen määrä ( 10 => 0 pistettä; 11 => 0,5 pistettä; 12 => 1 piste; 13 => 1,5 pistettä; 14 => 2 pistettä; 15 => 2,5 pistettä; 16 => 3 pistettä; 17 => 2 pistettä; 18 => 1 piste; 19 => 0 pistettä) Matkustuspaikka -pisteet (max. 5 pistettä) Hämeen Mörköpirtti Oy 46,00 0, ,00 2, ,50 Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi 4 1, ,13 2, ,50 Kyytiässä Kalevi Hnonen 48,00 0,84 324,00 75,19 2, ,50 Kari Åkmanin yhteenliittymä 69,50 0,65 412,50 59,05 2, ,00

22 III. TARJOUSTEN VERTAILU Kohde 1: Esteetön päiväauto 1, valintaperusteet d.2. Taksitaksasta myönnettävä alennus-%: Suurin ale-% = 2 pistettä, muut suhteessa siihen, alennusta = 0 pistettä. Taksa-alennus -pisteet (max. 2 pistettä) Kari Åkman 3,0 % Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen 3,0 % Tilausliikenne A. Kainulainen Oy 3,0 % Kajon Oy 1,0 % 0,33 KOHDE 1: Vertailupisteet yhteensä (max. 100) Vertailusijoitus Onko samaa autoa tarjottu muihin kohtsiin? (/) 71, , , ,40 8. Kohde 2: Päiväauto 2, valintaperusteet e.1. Aikaperustnen hinta ( /h) 1) e.2. Kilometriperustnen hinta ( /km) 1) Vertailuhinta = a.1. x 5 h + a.2. x 100 km Vertailuhintapisteet (max. 87 pistettä) f.1. Pyörätuolihissi tai -liuska ja pyörätuolimatkustuspaikka ( = 2 pistettä) Pyörätuolimatkustaminen -pisteet (max. 2 p.) g.1. matkustuspaikkojen määrä ( 10 => 0 pistettä; 11 => 0,5 pistettä; 12 => 1 piste; 13 => 1,5 pistettä; 14 => 2 pistettä; 15 => 2,5 pistettä; 16 => 3 pistettä; 17 => 2 pistettä; 18 => 1 piste; 19 => 0 pistettä) Matkustuspaikka -pisteet (max. 5 pistettä) Anssin Tilausliikenne Oy 72,50 0,65 427,50 56,98 2, ,00 Tilausliikenne A. Kainulainen Oy 83,50 0,85 502,50 48,48 2, ,00 Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen 86,90 0,69 503,50 48,38 2, ,00 Kajon Oy 119,96 0,50 649,80 37,49 2,00 10

23 III. TARJOUSTEN VERTAILU toteutettu klo 16: klo 15:03 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kohde 2: Päiväauto 2, valintaperusteet c.1. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=5 pistettä) c.2. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=3 pistettä) Hämeen Mörköpirtti Oy Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi Kyytiässä Kalevi Hnonen Kari Åkmanin yhteenliittymä c.3. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=1,5 pistettä) Auton ymp.vaikutus -pisteet (max. 5 pist.) d.1. Taksanmittauslaite (=1 piste) Taksanmittauslaite -pisteet (max. 1 piste) d.2. Taksitaksasta myönnettävä alennus-%: Suurin ale-% = 2 pistettä, muut suhteessa siihen, alennusta = 0 pistettä. Taksa-alennus -pisteet (max. 2 pistettä) 0,0 % 5,00 5,0 % 1,67 6,0 % 2,00 3,0 % KOHDE 2: Vertailupisteet yhteensä (max. 100) Vertailusijoitus Onko samaa autoa tarjottu muihin kohtsiin? (/) 91,50 1., kohtsiin 1 ja 3 87,29 2., kohtsiin 1 ja 3 81,69 3., kohtsiin 1 ja 3 66,05 4.

24 III. TARJOUSTEN VERTAILU Kohde 2: Päiväauto 2, valintaperusteet c.1. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=5 pistettä) c.2. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=3 pistettä) Anssin Tilausliikenne Oy Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Kajon Oy c.3. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=1,5 pistettä) Auton ymp.vaikutus -pisteet (max. 5 pist.) d.1. Taksanmittauslaite (=1 piste) Taksanmittauslaite -pisteet (max. 1 piste) d.2. Taksitaksasta myönnettävä alennus-%: Suurin ale-% = 2 pistettä, muut suhteessa siihen, alennusta = 0 pistettä. Taksa-alennus -pisteet (max. 2 pistettä) 3,0 % 3,0 % 3,0 % 1,0 % 0,33 KOHDE 2: Vertailupisteet yhteensä (max. 100) Vertailusijoitus Onko samaa autoa tarjottu muihin kohtsiin? (/) 63,98 55,48 55,38 40,

25 III. TARJOUSTEN VERTAILU toteutettu klo 16: klo 15:03 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kohde 3: Päiväauto 3, valintaperusteet j.1. Aikaperustnen hinta ( /h) 1) j.2. Kilometriperustnen hinta ( /km) 1) Vertailuhinta = a.1. x 5 h + a.2. x 100 km Vertailuhintapisteet (max. 89 pistettä) k.1. matkustuspaikkojen määrä (8 => 0 pistettä; 9 => 0,5 pistettä; 10 => 1 piste; 11 => 1,5 pistettä; 12 => 2 pistettä; 13 => 2,5 pistettä; 14 => 3 pistettä; 15 => 2 pistettä; 16 => 1 piste; 17 => 0 pistettä) Matkustuspaikka -pisteet (max. 3 pistettä) l.1. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=5 pistettä) l.2. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=3 pistettä) Hämeen Mörköpirtti Oy 46,00 0, , ,50 Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi 4 1, , ,50 Kyytiässä Kalevi Hnonen 48,00 0,84 324,00 76, ,50 Kari Åkmanin yhteenliittymä 69,50 0,65 412,50 60, ,00 l.3. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=1,5 pistettä) Auton ymp.vaikutus -pisteet (max. 5 pist.) 5,00

26 III. TARJOUSTEN VERTAILU Kohde 3: Päiväauto 3, valintaperusteet Unto Lehtonen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Kajon Oy j.1. Aikaperustnen hinta ( /h) 1) j.2. Kilometriperustnen hinta ( /km) 1) Vertailuhinta = a.1. x 5 h + a.2. x 100 km Vertailuhintapisteet (max. 89 pistettä) k.1. matkustuspaikkojen määrä (8 => 0 pistettä; 9 => 0,5 pistettä; 10 => 1 piste; 11 => 1,5 pistettä; 12 => 2 pistettä; 13 => 2,5 pistettä; 14 => 3 pistettä; 15 => 2 pistettä; 16 => 1 piste; 17 => 0 pistettä) Matkustuspaikka -pisteet (max. 3 pistettä) l.1. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=5 pistettä) l.2. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=3 pistettä) 72,50 0,65 427,50 58, ,00 84,90 0,85 509,50 48, ,00 119,96 0,50 649,80 38, ,50 l.3. Auton ympäristövaikutukset: kriteerit täyttävä auto alk. (=1,5 pistettä) Auton ymp.vaikutus -pisteet (max. 5 pist.)

27 III. TARJOUSTEN VERTAILU toteutettu klo 16: klo 15:03 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kohde 3: Päiväauto 3, valintaperusteet m.1. Taksanmittauslaite (=1 piste) Taksanmittauslaite -pisteet (max. 1 piste) m.2. Taksitaksasta myönnettävä alennus-%: Suurin ale-% = 2 pistettä, muut suhteessa siihen, alennusta = 0 pistettä. Taksa-alennus -pisteet (max. 2 pistettä) Hämeen Mörköpirtti Oy 0,0 % Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi 5,0 % 1,67 Kyytiässä Kalevi Hnonen 6,0 % 2,00 Kari Åkmanin yhteenliittymä 3,0 % KOHDE 3: Vertailupisteet yhteensä (max. 100) Vertailusijoitus Onko samaa autoa tarjottu muihin kohtsiin? (, mihin kohtsiin/) 92,50 88,04 82,41 65, , kohtsiin 1 ja 2, kohtsiin 1 ja 2, kohtsiin 1 ja 2

28 III. TARJOUSTEN VERTAILU Kohde 3: Päiväauto 3, valintaperusteet Unto Lehtonen Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Kajon Oy m.1. Taksanmittauslaite (=1 piste) Taksanmittauslaite -pisteet (max. 1 piste) m.2. Taksitaksasta myönnettävä alennus-%: Suurin ale-% = 2 pistettä, muut suhteessa siihen, alennusta = 0 pistettä. Taksa-alennus -pisteet (max. 2 pistettä) 3,0 % 3,0 % 1,0 % 0,33 KOHDE 3: Vertailupisteet yhteensä (max. 100) Vertailusijoitus Onko samaa autoa tarjottu muihin kohtsiin? (, mihin kohtsiin/) 63, , , ) Hintojen verollisuutta koskeva tieto oli hankinta-asiakirjoissa sopimusluonnoksessa. Tarjouspyynnön liitteenä olleesta tarjouslomakkeesta se tieto puuttui. Koska hankintayksikön velvollisuus on saattaa tarjoukset vertailukelpoisiksi, kaikilta tarjoajilta kysyttiin sähköpostilla, sisältyykö arvonlisävero hintoihin. Vastausten perusteella hinnat saatettiin vertailukelpoisiksi.

29 TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA IV. HANKINTAEHDOTUS Tarjouspyynnön nro: laadittu klo 15: klo 15:02 Hilmailmoitus ja Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kooste tarjoajan soveltuvuudesta ja tarjouksen tarjouspyynnönmukaisuudesta I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan yhtskunnalliset veloitteet arvioidaan olevan asianmukaisesti hoidetut (/). I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan kyky (henkilöstö-, kalusto- ja taloudelliset resurssit) selvitä liikennöitsijälle asetetuista vaatimuksista arvioidaan riittäväksi (/). II. Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun (/Ei). II.1 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 1 (nro). II.1 Kohteeseen 1 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 1 (/). II.2 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 2 (nro). II.2 Kohteeseen 2 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 2 (/). II.3 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 3 (nro). II.3 Kohteeseen 3 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 3 (/). Hämeen Mörköpirtti Oy Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi Kyytiässä Kalevi Hnonen Kari Åkmanin yhteenliittymä , 2 ja 3, 2 ja 3, 2 ja , 1 ja 3, 1 ja 3, 1 ja , 1 ja 2, 1 ja 2, 1 ja 2

30 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA IV. HANKINTAEHDOTUS laadittu klo 15: klo 15:02 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kooste tarjoajan soveltuvuudesta ja tarjouksen tarjouspyynnönmukaisuudesta I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan yhtskunnalliset veloitteet arvioidaan olevan asianmukaisesti hoidetut (/). I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan kyky (henkilöstö-, kalusto- ja taloudelliset resurssit) selvitä liikennöitsijälle asetetuista vaatimuksista arvioidaan riittäväksi (/). II. Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun (/Ei). II.1 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 1 (nro). II.1 Kohteeseen 1 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 1 (/). II.2 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 2 (nro). II.2 Kohteeseen 2 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 2 (/). II.3 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 3 (nro). II.3 Kohteeseen 3 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 3 (/). Tilausliikenne A. Kainulainen Oy Kajon Oy Taksiautoilu ja matkailu Raimo Lappalainen Kari Åkman

31 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA IV. HANKINTAEHDOTUS laadittu klo 15: klo 15:02 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kooste tarjoajan soveltuvuudesta ja tarjouksen tarjouspyynnönmukaisuudesta Anssin Tilausliikenne Oy Unto Lehtonen I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan yhtskunnalliset veloitteet arvioidaan olevan asianmukaisesti hoidetut (/). I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan kyky (henkilöstö-, kalusto- ja taloudelliset resurssit) selvitä liikennöitsijälle asetetuista vaatimuksista arvioidaan riittäväksi (/). II. Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun (/Ei). II.1 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 1 (nro). II.1 Kohteeseen 1 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 1 (/). II.2 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 2 (nro). II.2 Kohteeseen 2 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 2 (/). II.3 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 3 (nro). II.3 Kohteeseen 3 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 3 (/)

32 PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA IV. HANKINTAEHDOTUS laadittu klo 15: klo 15:02 Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kooste tarjoajan soveltuvuudesta ja tarjouksen tarjouspyynnönmukaisuudesta Tilausliikenne Jani Rinne Ky Hauvala Juha I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan yhtskunnalliset veloitteet arvioidaan olevan asianmukaisesti hoidetut (/). I.1. Tarjouksen perusteella tarjoajan kyky (henkilöstö-, kalusto- ja taloudelliset resurssit) selvitä liikennöitsijälle asetetuista vaatimuksista arvioidaan riittäväksi (/). II. Tarjous on laadittu tarjouspyynnön mukaisesti ja se voidaan siltä osin hyväksyä tarjousvertailuun (/Ei). II.1 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 1 (nro). II.1 Kohteeseen 1 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 1 (/). II.2 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 2 (nro). II.2 Kohteeseen 2 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 2 (/). II.3 Tarjoajan tarjouksen vertailusijoitus kohteessa 3 (nro). II.3 Kohteeseen 3 tarjottua autoa on tarjottu myös muihin kohtsiin (/,mihin?). Tarjoajan valitaan liikennöitsijäksi kohteeseen 3 (/). 1) 1) Ei 1) Ei 1) Tilausliikenne Jani Rinne Ky veti tarjouksensa pois ennen tarjousten vertaamista. Hauvala Juhan tarjous ollut tarjotun kaluston osalta tarjouspyynnön mukainen, kä tarjousta voitu vakiintuneen oikeuskäytönnön mukaisesti ottaa mukaan vertailuun.

33 TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS PÄIVÄAUTOILLA HOIDETTAVIEN KULJETUSTEN HANKINTA IV. HANKINTAEHDOTUS Tarjouspyynnön nro: laadittu klo 15: klo 15:02 Hilmailmoitus ja Valmistelija: Esa Mutanen, Seesam Hankintapalvelut Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen kaikkiin hankinnan kohtsiin (1-3) antoi Hämeen Mörköpirtti Oy. Koska yhtiö oli tarjonnut samaa autoa jokaiseen kohteeseen, tulee hankintayksikön tarjouspyynnön 8. kohdan mukaisesti valita auto tehtävään, jossa se osaltaan muodostaa kokonaistaloudellisimman kokonaisuuden muiden valittujen autojen/liikennöitsijöiden kanssa. Kohteen 1 autolle voidaan suunnitella eniten ajoja, ottaen huomioon edullisin kilometriveloitus. Hämeen Mörköpirtti Oy:n auto valitaan kohteeseen 1. Koska Hämeen Mörköpirtti Oy oli tarjonnut samaa autoa jokaiseen kohteeseen, ja auto on jo nimetty kohteeseen 1, tulee hankintayksikön tarjouspyynnön 8. kohdan mukaisesti valita kohteeseen 2 tehtävään auto, joka osaltaan muodostaa kokonaistaloudellisimman kokonaisuuden muiden valittujen autojen/liikennöitsijöiden kanssa. Sekä kohteessa 2 että 3 on jäljellä olevista autoista parhailla sijoituksilla samat kaksi liikennöitsijää. Nämä autot nimetään kohtsiin 2 ja 3 siten, että myöhemmin toteutettavassa päiväohjelmien suunnitelmissa otetaan huomioon tarjouspyynnön 8. kohdan kokonaistaloudellisimman kokonaisuuden kriteerit. Kohteeseen 2 valitaan Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi ja kohteeseen 3 Kyytiässä Kalevi Hnonen. Hankinta-asiantuntijan hankintaehdotus: Ehdotan, että Joutsan kunnanhallitus valitsee päiväautojen palveluntuottajiksi alkaen tarjouspyynnön mukaisen soveltuvuusarvion läpäisseet, laatuvaatimuksiin sitoutuneet ja kokonaistaloudellisesti edullisimmat tarjoukset antaneet yritykset seuraavasti: Kohteeseen 1: Hämeen Mörköpirtti Oy:n, Kohteeseen 2: Taksi- ja kuljetuspalvelut Jarmo Jokinen tmi ja Kohteeseen 3: Kyytiässä Kalevi Hnonen Jyväskylässä Esa Mutanen

TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS

TARJOUSVERTAILU JA HANKINTAEHDOTUS Tarjousten vertailu koostuu seuraavista vertailun osista: I. Tarjoajien soveltuvuustarkastelu II. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus III. Tarjousvertailu IV. Hankintaehdotus I. TARJOAJIEN SOVELTUVUUSTARKASTELU

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUS. DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen maa- ja kiviaineshankinnat. Alustavan tarjouksen tekijä

ALUSTAVA TARJOUS. DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen maa- ja kiviaineshankinnat. Alustavan tarjouksen tekijä TARJOUSLOMAKE (Tarjouspyynnön Liite 0a) 1 (10) ALUSTAVA TARJOUS DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen maa- ja kiviaineshankinnat Alustavan tarjouksen tekijä Nimi: Tarjoaja

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUS. DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen louhintaurakat. Alustavan tarjouksen tekijä

ALUSTAVA TARJOUS. DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen louhintaurakat. Alustavan tarjouksen tekijä (Tarjouspyynnön Liite 0a) 1 (10) ALUSTAVA TARJOUS DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen louhintaurakat Alustavan tarjouksen tekijä Nimi: Tarjoaja on työyhteenliittymä Osoite:

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUS. DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen rakennusmateriaali- ja tarvikkeet. Alustavan tarjouksen tekijä

ALUSTAVA TARJOUS. DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen rakennusmateriaali- ja tarvikkeet. Alustavan tarjouksen tekijä TARJOUSLOMAKE (Tarjouspyynnön Liite 0a) 1 (10) ALUSTAVA TARJOUS DYNAAMINEN HANKINTAJÄRJESTELMÄ: Altek Aluetekniikka -liikelaitoksen rakennusmateriaali- ja tarvikkeet Alustavan tarjouksen tekijä Nimi: Tarjoaja

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

TARJOUS. Tarjouksen tekijä. Nimi: Tarjoaja on työyhteenliittymä. Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

TARJOUS. Tarjouksen tekijä. Nimi: Tarjoaja on työyhteenliittymä. Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: LUONNOS TARJOUSLOMAKE (Tarjouspyynnön Liite 0a) 1 (16) TARJOUS Kivijärven kunnan kuljetuspalveluiden hankinta, mukana optio eräistä Perusturvaliikelaitos Saarikan Kivijärven alueen kuljetuksista (Saarikan

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT

TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT Virtain kaupunki LIITE 3 1 (9) TARJOUSLOMAKE / TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT 1. Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Virtain

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

TARJOUS. Kivijärven kunnan kuljetuspalveluiden hankinta, mukana optiona Perusturvaliikelaitos Saarikan kuljetuksia. Tarjoaja on työyhteenliittymä

TARJOUS. Kivijärven kunnan kuljetuspalveluiden hankinta, mukana optiona Perusturvaliikelaitos Saarikan kuljetuksia. Tarjoaja on työyhteenliittymä TARJOUSLOMAKE (Tarjouspyynnön Liite 0a) 1 (16) TARJOUS Kivijärven kunnan kuljetuspalveluiden hankinta, mukana optiona Perusturvaliikelaitos Saarikan kuljetuksia Tarjouksen tekijä Nimi: Tarjoaja on työyhteenliittymä

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (9) Virtaintie Virrat (vs. tarjouspyyntö )

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (9) Virtaintie Virrat (vs. tarjouspyyntö ) Virtain kaupunki TARJOUS 1 (9) VIRTAIN KAUPUNGIN KESKUSKEITTIÖN RAKENTAMINEN SR-URAKKANA 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö:

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö: TARJOUSLOMAKE Kuljetuspalveluita koskeva sitova tarjous Siuntion kuntaan tehdään tällä asiakirjalla. Tämä asiakirja palautetaan täytettynä muiden pyydettyjen asiakirjojen kanssa Siuntion kunnan kirjaamoon

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Kotihoidon hankinta Leppävesi - Vihtavuori -alueelle Perusturvalautakunta H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Tarjousten avaustilaisuudessa huomioitiin, että H10 Kymppipalvelut Oy:n jättämä tarjous oli avattu

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018.

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018. TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi . a.a^ Tarjouspyyntö KURUUN KOULUN LIIKUNNAN OPETUKSEN VÄLINEISTÖÄ Hankinnan kuvaus. meron kaupunki Pyytää tarjoustanne Kiiruun uuden koulun liikunnan opetuksen välineistöstä. Kiiruun uusi koulukeskus

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista.

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnat Hankinnan kuvaus Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Tarjouspyynnön liitteessä 1 (hintaliite)

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS

KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS 1 KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS Antopäivä 7.6.2011 Taltionumero 1495 Diaarinumero 64/3/11 Asia Valittaja Julkista hankintaa koskeva valitus Hakija Päätös, jota valitus koskee Tarjouspyyntö ja hankintapäätös

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ/SIUNTION KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ/SIUNTION KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT /SIUNTION KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT Hankinnan kohde ja kuvaus Dnro: KH 368/2014 Tällä tarjouspyynnöllä Siuntion kunta pyytää tarjousta oman henkilöstönsä kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 177294 / Katujen puhdistuspalvelut /Hiekoitushiekan poisto 2018 ja optio 2019-2020 / Kansallinen hankintailmoitus (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) ASUNNOTTOMIEN ASUMIS-JA TUKIPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet Hankinnan

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Liite 2 TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa tarjouspyynnössä määritellyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 5420-2017 / Turvapuhelinpalvelut 1.1.2019 (tavoite) 31.12.2021 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku Teräskatu 8, 20520 Turku Y-tunnus 0863729-2 0780510-0 Yhteyshenkilö

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Rapiditaxi Oy, Nurmijärvi

Rapiditaxi Oy, Nurmijärvi Nurmijärven kunta Sosiaali - ja terveyslautakunta PL37 01901 Nurmijärvi kunta@nurmijarvi.fi Asia Oikaisuvaatimus Nurmijärven kunnan sosiaali - ja terveyslautakunnan 26.8.2014 tekemästä hankintapäätöksestä

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

VASTINE KOSKIEN HANKINTA-ASIAA Dnro 2017/235

VASTINE KOSKIEN HANKINTA-ASIAA Dnro 2017/235 Joutsan kunta VASTINE PL 20 19651 JOUTSA p. 0400 454 044 24.4.2017 Markkinaoikeus Radanrakentajantie 5 00520 HELSINKI markkinaoikeus@oikeus.fi VASTINE KOSKIEN HANKINTA-ASIAA Dnro 2017/235 Hankintayksikön

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Infraj/1 13.08.2015

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) Infraj/1 13.08.2015 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2015 1 (5) 131 HKL:n kiinteistöissä tehtävien arkkitehti- ja pääsuunnittelutöiden tilaaminen HEL 2015-008728 T 02 08 02 00 Päätös päätti oikeuttaa liikennelaitoksen tekemään

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

1/6. Pisteiden laskentatapa

1/6. Pisteiden laskentatapa 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H077-15 / HEL 2015-004602 / Bengtsår-yhteysveneen kunnostus, moottorin uusiminen ja huoltopalvelut (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Tavarakuljetukset)

Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Tavarakuljetukset) Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Tavarakuljetukset) ATERIAT JA MUUT KUNNAN TAVARAT LIIKKEELLE Kunnan monissa palveluissa tarvitaan liikennöitsijöitä. Joutsan kunta on suunnitellut kuljetusten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan.

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan. JU.INNANINFRA Dnro 205/ 2017 Hämeenlinnan kaupungin Hiekoitushiekan poiston ja puhtaanapidon urakka Tarjouspyynnön kohde Hämeenlinnan kaupunki, Linnanlnfra-liikelaitos pyytää tarjouksia Hämeenlinnan kaupungin

Lisätiedot

Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: 1 (10) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat TARJOUS MAITO JA MAITOTALOUSTUOTTEISTA Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Linja-autokuljetukset)

Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Linja-autokuljetukset) Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Linja-autokuljetukset) KAASUTA KULJETUSKUMPPANIKSI Kunnan monissa palveluissa tarvitaan liikennöitsijöitä. Joutsan kunta on suunnitellut kuljetusten kokonaisuuden,

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN

MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN HANKEKUVAUKSEN LIITE 1 1 (8) OSALLISTUMISHAKEMUS MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN Ehdokkaan tiedot Nimi: Osoite: Puhelin: Y tunnus: Ehdokkaan yhteyshenkilö

Lisätiedot

PL 800. Käyntiosoite Olympiaranta 3. Kirjekuoreen on merkittävä TARJOUS HEL 2012-005894. Hankintayksikkö Helsingin Satama, Viestintä

PL 800. Käyntiosoite Olympiaranta 3. Kirjekuoreen on merkittävä TARJOUS HEL 2012-005894. Hankintayksikkö Helsingin Satama, Viestintä 1. Tarjouspyynnön perustiedot Vuokrauksen kohde Lyypekinlaiturilla ruoan valmistus- ja myyntipaikat 1-10 ajalla 7.- 13.10.2012. Menettely Avoin menettely, kaikki halukkaat toimijat voivat tehdä tarjouksen.

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS 1 MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS TARJOUS 2 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Asiakirjassa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2010 HITSAUSKONE HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT VAALAN KUNTA Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT 13.11.2012 VAALAN KUNTA, Sivistyslautakunta Niskantie 10 91700 Vaala Puh. 0400-855941, 0400-855947, fax. (08) 536 0181 vaala@vaala.fi Kuljetuspalveluiden osto

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Raepesukoneen (1 kpl) hankinta kohdistuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan osoitteeseen Professorintie 5, 28600 Pori, tuotantokeittiön.

Raepesukoneen (1 kpl) hankinta kohdistuu Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan osoitteeseen Professorintie 5, 28600 Pori, tuotantokeittiön. Länsirannikon Koulutus Oy TARJOUSPYYNTÖ Winnova PL 197 9.11.2012 26101 RAUMA Raepesukone Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on hankkimassa tuotantokeittiöön uutta raepesukonetta, tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 5 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Tarjouksen jättämisen

Tarjouksen jättämisen Tarjouksen jättämisen ongelmakohtia Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus Anssi Keinänen Lainsäädäntötutkimuksen k professori Esityksen teemat Mitä laissa sanotaan ja miksi? Milloin i tarjous on tarjouspyynnön

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot