HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1"

Transkriptio

1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta AIKA :15-16:00 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 25 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 26 Kokouksen työjärjestys 5 27 Hallintosääntö 6 28 Talouskatsaus Talousarvioraami Karjalahden palvelukeskusasiaa Kaupungin henkilökunnan pikkujoulu Työhyvinvoinnin edistäminen Johtoryhmän ajankohtaiset asiat Työterveystarkastusten käytännöt eri kunnissa Muut asiat 20

2 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Eronen Jarmo Varapj. Jaakonaho Satu Jäsen Lassila Päivi Jäsen Puputti Marjo Työsuojeluvaltuutettu Koivisto Hannu Varatyösuojeluvaltuutettu Flink Eija Jäsen Puputti Vesa Työsuojelupäällikkö Savolainen Vesa Tekninen johtaja Tikanmäki Veijo Puheenjohtaja Uusivirta Juha Kaupunginjohtaja Vesamäki Unto Talous- ja hallintojohtaja ALLEKIRJOITUKSET Veijo Tikanmäki Puheenjohtaja Unto Vesamäki Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Eija Flink Marjo Puputti PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ

3 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus YHTT Yhteistyötoimikunnan kokoonpano on sovittu hyväksytyssä paikallisopimuksessa. Yhteistyötoimikuntaan kuuluvat työnantajan edustajina neljä jä sen tä (kaupunginjohtaja, talous- ja hallintojohtaja, si vis tys joh ta ja ja tekninen johtaja) sekä henkilöstön edustajina kol me jäsentä, jotka pääsopijajärjestöt nimeävät. Lisäksi yh teis työ toi mi kun nan jäseniä ovat työnantajan edustajana työ suo je lu pääl lik kö ja henkilöstön edustajina kaksi työ suo je lu val tuu tet tua ja yksi varatyösuojeluvaltuutettu. Yh teis työ toi mi kun ta on päätösvaltainen, kun vähintään puolet työnantajan ja henkilöstön edustajista on paikalla. Paikalla olivat Veijo Tikanmäki, Jarmo Eronen, Satu Jaakonaho, Päivi Lassila, Marjo Puputti, Hannu Koivisto, Vesa Puputti, Vesa Savolainen, Juha Uusivirta, Eija Flink ja Unto Vesamäki. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Pöytäkirjantarkastajien valinta YHTT Hallintosäännön 23 :n mukaan pöytäkirja tarkastetaan toi mieli men päättämällä tavalla. Ehdotus: Yhteistyötoimikunta valitsee kaksi jäsentä pöytäkirjan tarkastajik si. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eija Flink ja Marjo Puputti.

5 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Kokouksen työjärjestys YHTT Päätös: Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin kokouskutsun mukainen asialista. Päätettiin, että asia nro 11 Työterveystarkastusten käytännöt eri kunnissa, käsitellään ensimmäisenä. Lisäksi puheenvuoron kokouksen loppuun pyysivät Vesa Puputti, Marjo Puputti ja Päivi Lassila.

6 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta Hallintosääntö 92/ /2017 KHALL Hallintosääntö on kunnan keskeinen hallinnon ja toiminnan oh jausvä li ne. Kuntalain 90 :ssä on säädetty hal lin to sään nön sisällöstä.uusi kuntalaki tuli voimaan , mutta suu rel ta osin lakia sovelletaan vasta lukien. Kuntaliiton hallintosääntömallissa on huomioitu em. kun ta lain mukaiset uudistukset. Hallintosääntömalli löytyy tästä Kuntaliiton hallintosäännön malli Liitteenä luonnos hallintosäännöksi. Oheismateriaalina voimassa oleva hallintosääntö ja val tuus ton työjärjestys. Luonnos on tehty Kuntaliiton hallintosääntömallin poh jal ta. Uu det tai muuttuneet asiat verrattuna nykyiseen hal lin to sään töön on pääosin esitetty al le vii vauk sel la. Uusia asia ko ko nai suuk sia ovat mm. valtuuston työ jär jes tyk sen si säl lyt tä mi nen hallintosääntöön, konserniohjaus ja sopimushallinta, asia kir ja hal lin non järjestäminen sekä si säi nen valvonta ja ris kien hal lin ta. Toiminnallisia uudistuksia tai muutoksia ovat mm. säh köi nen kokous tai pää tök sen te ko me net te ly sekä pää tös ten tie dok si an to kunnan jäsenille. Li säk si luon nok ses sa esitetään, et tä kaupunginhallituksen jä se net sekä lau ta kun tien pu heen joh ta jat ja va ra pu heen joh ta jat valitaan val tuu tet tu jen ja va ra val tuu tet tu jen keskuu des ta. Muutoksia pää vas tuu aluei den toimintaan esitetään siten, et tä siivous- ja ruokapalvelut yh dis te tään yhdeksi vas tuu alu eek si tek nis ten palvelujen päävastuualueelle. (Valmistelija: Juha Uusivirta p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus merkitsee luon nok sen tiedoksi ja lähettää sen lausunnolle sivistys-, tarkastus- ja tekniselle lautakunnalle, Jokilatvan opiston johtokunnalle, val tuus to ryh mil le, työntekijöiden pääsopijajärjestöjen pai kal lis yh dis tyk sil le, nuorisovaltuustolle, vanhus- ja vam mais neu vos tol le sekä lasten parlamentille. Lausunnot pyydetään toi mit ta maan mennessä kirjaamoon. Kau pun gin hal li tus käsittelee esitystä valtuustolle uudeksi hallintosäännöksi ole vas sa kokouksessa.

7 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. YHTT Oheismateriaalina luonnos hallintosäännöksi. Oheismateriaalina voimassa oleva hallintosääntö ja valtuuston työjärjestys. Kaupunginjohtaja esittelee hallintosääntöluonnosta kokouksessa. Ehdotus: Toimikunta keskustelee hallintosääntöluonnoksesta ja merkitsee sen valmisteluvaiheen tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

8 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta Talouskatsaus / /2017 KHALL Vuoden 2017 ensimmäisen vuosipuoliskon toteutuminen käyttötalouden osalta on ollut pienempi verrattuna edelliseen vuoteen. Nettototeutuma oli 4,5 % pienempi kuin edellisenä vuotena. Keskimääräinen toteutuma kesäkuun lopussa olisi 50 %. Nettototeutuma oli 47,65 % eli pienempi kuin keskimäärin. Toteutumasta puuttuu kuitenkin Ppky Selänteen kesäkuun erikoissairaanhoidon kustannukset. Edellisenä vuotena nettototeutuma oli puolelta vuodelta 49,34 %. Käyttötalouden menot toteutuivat vuoden ensimmäisellä puoliskolla 47,76 % (ed. vuonna 48,08 %) ja käyttötaloustulojen toteutuminen oli 48,21 % (ed. vuonna 41,99 %). Selänteen menot on laskettu laskennallisesti talousarviosta. Tammi- kesäkuulta on maksettu yhteensä euroa (12 erää). Lisäksi on maksettu erikoissairaanhoito toteutuneen mukaan seuraavassa kuussa. Erikoissairaanhoidon kustannukset ovat olleet pienemmät kuin vastaavana ajankohtana edellisenä vuonna. Puolen vuoden erikoissairaanhoidon kustannukset ovat olleet keskimäärin euroa kuukaudessa, kun ne olivat ed. vuonna vastaavana ajankohtana keskimäärin euroa kuukaudessa. Muutos on -12,4 %. Erikoissairaanhoito puolelta vuodelta on ollut yhteensä euroa (ed. vuonna euroa). Kesäkuun erikoissairaanhoidon käyttö näkyy kirjanpidossa vasta heinäkuulla. Hallintopalvelujen toteutuminen on ollut keskimääräistä suurempaa yleishallinnossa, työterveyshuollossa, maaseutupalveluissa ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Sivistyspalvelujen toteutuminen on ollut keskimääräistä suurempaa perusopetuksessa, kansalaisopistossa, varhaiskasvatuksessa ja liikunta- ja nuorisotyössä. Teknisten palvelujen toteutuminen on ollut normaalia. Päävastuualueittain toteutumat olivat seuraavat: Vaalit menot ,56 (69,92%) Tarkastuslautakunta menot 6.005,85 (27,25%) Kaupunginhallitus menot ,91 (44,49%) tulot ,40 (43,57%) Sivistyslautakunta menot ,13 (52,98%) tulot ,83 (50,06%) Tekninen toimi menot ,07 (49,31%)

9 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta tulot ,93 (48,40%) Kuluvana vuonna ovat henkilöstömenot vähentyneet kokonaisuutena edelliseen vuoteen verrattuna euroa, palvelujen ostot ovat lisääntyneet euroa, ostot tilikaudella lisääntyneet euroa, avustukset vähentyneet euroa ja muut toimintakulut ovat pysyneet lähes samassa. Toimintatuotot ovat kasvaneet euroa. Toteutuminen päävastuualueittain ja tuloslaskelma ovat liitteenä. Toteutumisvertailu ja tuloslaskelma vertailu vuosilta ovat liitteenä. Verotulojen kertymä euroissa on ollut pienempää kuin edellisenä vuonna n euroa ja talousarvioon verrattuna toteutuma on ollut 50,2 % (ed. vuonna 51,68 %). Kokonaisuudessaan verotulojen kertymä puolelta vuodelta on ollut euroa. Verotulojen toteutuminen on liitteenä. Vuosikate on euroa ja tilikauden tulos euroa. Sekä menot että tulot kertyvät osittain viiveellä, joten tilanne ei ole reaaliaikainen. Sijoitukset kesäkuun lopussa olivat markkina-arvoltaan Pohjola Varainhoito 5,2 milj. euroa, Alfred Berg 4,9 milj. euroa ja Evli 3,98 milj. euroa. Markkina-arvo on kasvanut salkun alusta Pohjola Varainhoito 51,57 %, Alfred Berg 48,88 % ja Evli 43,55 %. Kuluvan vuoden alku on ollut sijoitusmarkkinoilla haasteellinen ja miinus -merkkisiä kuukausia on ollut kolme, joten kuluvan vuoden aikana markkina-arvon kasvu on ollut vain n. 2 %. Rahoitustuotot ja -kulut ovat olleet tammi-kesäkuulta nettotuloa euroa, kun ne ed. vuonna olivat euroa. (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle tiedoksi talouskatsauksen Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. YHTT Oheismateriaalina toteutuminen päävastuualueittain ja tuloslaskelma Oheismateriaalina toteutumisvertailu ja tuloslaskelmavertailu 30.6.

10 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta vuosilta Oheismateriaalina verotulojen toteutuminen Kaupunginjohtaja sekä talous- ja hallintojohtaja esittelevät asiaa kokouksessa. Ehdotus: Toimikunta merkitsee talouskatsauksen tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

11 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta Talousarvioraami / /2017 KHALL Vuoden 2018 talousarvioraamin laskennassa on käytetty pohjatietoina vuoden 2017 talousarviota ja vuoden 2016 tilinpäätöstä. Vuodelle 2018 raamin laskennassa on lähdetty vuoden 2017 talousarvion tasosta eli nolla -korotus. Ilman toimenpiteitä vuoden 2018 talousarvio raamin keskeiset luvut ovat seuraavat: Toimintakate euroa, verotulot euroa, valtionosuudet euroa, vuosikate euroa ja tilikauden tulos euroa. Kunnallisverot on laskettu raamiin 22 %:n mukaisesti. Kiinteistöverot on laskettu kuluvan vuoden prosenteilla. Valtionosuudet vuodelle 2018 on valtiovarainministeriön ennakkotiedon mukaisena. Kuluvan vuoden 2017 verotulojen toteutuminen on puolelta vuodelta n euroa pienemmät kuin edellisenä vuotena. Lasketun talousarvioraamin miinus -merkkinen tulos ( euroa) johtaa siihen, että sekä käyttötaloudessa että rahoituksessa täytyy huomioida korjaavia toimenpiteitä. Vuoden 2017 talousarviossa on sekä sivistyspalvelujen että teknisten palvelujen kohdalla mainittu toimenpiteitä mitä pitää tehdä jos taloustilanne antaa aihetta. Lisäksi vaaditaan rahoituspuolella tulojen lisäystä merkittävästi. Koska tulos on miinus -merkkinen ( euroa), vaaditaan seuraavia toimenpiteitä: Sivistyspalvelut: - tuloja lukion tilojen vuokraamisesta Jedulle euroa - ruokapalvelujen myyntituloja Jedulta euroa - ryhmäkokojen kasvattaminen tai opetusryhmien vähentäminen (menojen leikkaus) euroa Tekniset palvelut: - siivous- ja ruokapalvelujen yhdistäminen (menojen leikkaus) euroa

12 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta Verotulot: - kunnallisveroprosentin korotus 0,5 prosenttiyksikköä ja/tai kiinteistöveroprosenttien korotus yhteensä euroa Yhteensä korjaavat toimenpiteet ovat euroa, jolla päästään vuoden 2018 talousarvioraamissa seuraaviin lukuihin: Toimintakate euroa, verotulot euroa, valtionosuudet euroa, vuosikate euroa ja tilikauden tulos 121 euroa. Kuntalain mukaan kunnan talous pitää suunnitelmakaudella olla ylijäämäinen. Haapajärvellä on alijäämää vuoden 2016 taseessa n euroa ja kuluvan vuoden talousennuste näyttää huonompaa kuin talousarviossa on arvioitu, joten vuoden 2018 talousarvioraami pitäisi saada vähintään nolla -tulokseen. Investointitaso on keskimäärin 2 milj.euroa vuodessa. Vuoden 2018 talousarvioraamissa se on 2,715 milj.euroa. Liitteenä on talousarvioraami vuodelle 2018 päävastuualueittain sekä tuloslaskelma ja rahoituslaskelma vuodelle (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus antaa päävastuualueille talousarvioraamin vuodelle 2018 liitteen mukaisena, jossa tavoitellaan nolla tulosta, mikä edellyttää, että huomioidaan toimenpiteet käyttötaloudessa ja verotuloissa. Lautakuntien tulee jättää talousarvioesitykset vuodelle 2018 kaupunginhallitukselle mennessä. Kaupunginhallitus: Kaupunginjohtaja muutti esitystään seuraavasti: Kaupunginhallitus antaa päävastuualueille talousarvioraamin vuodelle 2018 liitteen mukaisena, jossa tavoitellaan nolla tulosta, niin että vaaditaan selvitettäväksi toimenpiteitä seuraavasti: sivistyspalveluissa lukion tilojen vuokraamista Jedulle, ruokapalvelujen myyntituloja Jedulta, ryhmäkokojen kasvattaminen tai opetusryhmien vähentäminen, yhteensä euroa, tekniset palvelut siivous- ja ruokapalvelujen yhdistäminen euroa, Selänne vanhusten asumispalvelujen tehostaminen euroa, verotulojen korotus euroa, yhteensä euroa. Paavo Ranua esitti Ulla Savolan kannattamana, että teknisten palvelujen summa on euroa ja sivistyspalvelujen summa on euroa.

13 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallitus Yhteistyötoimikunta YHTT Puheenjohtajan tiedusteltua Ranuan esitys hyväksyttiin yksimielisesti, muilta osin hyväksyttiin kaupunginjohtajan muutettu esitys. Oheismateriaalina talousarvion valmistelun ohjekirje sekä kaupunginhallituksen päätöksen mukaisesti korjattu ta-raami Oheismateriaalina kaupunginhallituksen pöytäkirjan liitteenä oleva raami Kaupunginjohtaja sekä talous- ja hallintojohtaja esittelevät asiaa kokouksessa. Ehdotus: Toimikunta merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

14 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta Karjalahden palvelukeskusasiaa YHTT YHTT Haapajärven kaupunki on valmistellut Karjalahden vanhusten palvelukeskuksen peruskorjausta. Suunnittelun kuluessa on tullut esille vaihtoehto, että kaupunki voi myydä omistamansa nykyisen palvelukeskuksen ja uuden palvelukeskuksen rakentaakin mm. kiinteistöliiketoimintaa harjoittava yritys. Uusi palvelukeskus olisi valmis vuoden 2018 loppuun mennessä. Tuleva omistajayritys vastaisi entisen Karjalahden palvelukeskuksen mahdollisesta purkamisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista. Uudessa palvelukeskuksessa hoivatoiminnasta vastaisi edelleen Ppky Selänne. Tukipalveluista (ruoka- ja siivouspalveluista, pyykkihuollosta ja kiinteistönhuollosta) vastaisi tuleva omistajayritys. Alustavan suunnitelman mukaan kaupungin vakituisille ruoka- ja siivouspalvelujen sekä kiinteistönhoidon työntekijöille pystytään tarjoamaan vastaava työpaikka kaupungin muilta työpaikoilta mm. tulossa olevien eläkkeelle jääntien johdosta. Kaupunginhallitus käsittelee Karjalahden palvelukeskus kiinteistön myyntiasiaa kokouksessaan Kaupunginjohtaja sekä tekninen johtaja antavat asiasta tilannekatsauksen. Ehdotus: Toimikunta keskustelee asiasta ja merkitsee asian ja suunnitelman kaupungin henkilöstön tilanteesta tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi. Kaupunginhallitus on käsitellyt palvelukeskus asiaa kokouksessaan ja päättänyt, että kaupunki ei myy Karjalahden palvelukeskus -kiinteistöä eikä tee esisopimusta Attendo Oy:n kanssa. Sen jälkeen on uusien luottamushenkilöiden taholta noussut esille, että asia pitää tuoda uudelleen valmisteltavaksi kokoukseen. Kaupunginhallituksen kokouksen yhteydessä on Attendo Oy:n edustaja esitellyt Karjalahden vanhusten palvelukeskukseen liittyvää ostokuviota ja kahden uuden palvelukeskuksen

15 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta rakentamista. Päälinja esityksessä on, että Attendo ostaisi Karjalahden palvelukeskuksen 1,1 miljoonalla eurolla. Attendo ryhtyy joka tapauksessa rakentamaan Haapajärvelle 30-paikkaista palvelukeskusta syksyllä Isokadun varteen, jonka hoiva- ja muusta toiminnasta se itse vastaa. Attendolla on myös vireillä toisen 30-paikkaisen palvelukeskuksen rakentaminen Männistökadun varteen ja sitä hanketta vauhdittaa se, jos kaupunki haluaa myydä Karjalahden palvelukeskuksen. Esityksen mukaisesti Männistökadun palvelukeskus vuokrattaisiin Selänteelle, jonka henkilökunta vastaisi hoivatoiminnasta ja Attendo myisi Selänteelle ruoka-, siivous- ja kiinteistönhoitopalvelut. Kaupungilla on valmius tarjota ruoka-, siivous- ja kiinteistönhoitohenkilöstölle työtä muista kohteista. Hallituksessa käydyn keskustelun perusteella Attendon Timo Wikberg tulee esittelemään vielä toistamiseen asiaa nyt siis kaikille valtuutetuille iltakouluun Alustavasti on käyty neuvotteluja, että kaupunginhallitus kuulee myös Kuntaliiton asiantuntijoita asiasta. Palvelukeskus asia on alustavan suunnitelman mukaan kaupunginhallituksen käsittelyssä ja valtuuston päätettävänä Kaupunginjohtaja selvittää kokouksessa tämän hetkistä tilannetta. Ehdotus: Toimikunta merkitsee tilanteen palvelukeskuksen /vanhusten palveluasumisen sekä henkilöstön osalta tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

16 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Kaupungin henkilökunnan pikkujoulu YHTT Kaupungin henkilökunnan pikkujoulu on järjestetty jo useana vuotena Hotelli Kulkurissa. Vuoden 2017 talousarviossa on myös varauduttu pikkujoulun pitämiseen. Ehdotus: Toimikunta päättää pikkujoulun pitopaikasta, ajankohdasta ja muista pikkujoulun järjestelyyn liittyvistä asioista. Päätös: Päätettiin pitää henkilökunnan pikkujoulu perjantaina klo alkaen Hotelli Kulkurissa (varapäivä on perjantai ). Ohjelmassa on ainakin kaupunginjohtajan puhe.

17 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Työhyvinvoinnin edistäminen YHTT Kaupunki on tukenut jo useana vuotena henkilöstön työhyvinvointia antamalla mahdollisuuden henkilöstölle osallistua vaihtoehtoisesti joko Jokilatvan opiston jollekin kurssille tai ilmaisia lisäuintikertoja normaalin vuosittaisen 20 uintikerran lisäksi. Jokilatvan opiston kurssin arvo on n. 45 tai lisäuintikertoja 12 kpl. Kustannukset näistä ovat olleet viime vuonna n euroa. Vuoden 2017 osalta voidaan jatkaa samaa käytäntöä kuin aikaisemminkin, eli Jokilatvan opiston kurssille ilmoittautumisen yhteydessä voi ilmoittaa jos haluaa käyttää tämän työhyvinvointi mahdollisuuden tai vaihtoehtoisesti voi ottaa lisäuintikerrat. Uimahallilla on erillinen nimilista näistä lisäuintikerroista, johon voi laittaa nimensä. Ehdotus: Toimikunta päättää, että vuonna 2017 on sama periaate kuin aikaisempina vuosina eli valintamahdollisuus joko ilmaiseen Jokilatvan opiston kurssiin tai ilmaisiin lisäuintilippuihin. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin ja Jokilatvan opiston kurssimaksu on maksimissaan 50 euroa.

18 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Johtoryhmän ajankohtaiset asiat YHTT Johtoryhmä antaa tiedoksi toimikunnalle ajankohtaisia asioita: - talousasiat - irtaimen omaisuuden leasing - museolle avustusta toiminnan kehittämiseen ja ylläpitämiseen - luottamushenkilöiden koulutusta - EU:n tietosuoja-asetus - Uusi kunta hanke Ehdotus: Toimikunta merkitsee asiat tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

19 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Työterveystarkastusten käytännöt eri kunnissa YHTT Edellisessä kokouksessa on keskusteltu työterveystarkastuksista ja niiden käytännöistä Selänteen kunnissa. Kokouksessa on päätetty, että Vesa Puputti ja Unto Vesamäki selvittävät työterveyshuollon kanssa henkilökunnan työterveystarkastusten käytäntöä annetun palautteen johdosta. Työterveyshuollosta on pyydetty työterveyshoitajaa torstain kokoukseen kertomaan eri käytännöistä. Ehdotus: Toimikunta merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Merja Rautaoja ja Sirpa Aho työterveyshuollosta olivat selvittämässä asiaa. Lakisääteiset tarkastukset ja uusien henkilöiden alkutarkastukset tehdään aina. Näyttöpääte työtä tekeville tehdään näön tarkastus 3 vuoden välein, mikäli tarkastusta ei ole muutoin tehty. Karkea periaate on, että alle 50 vuotiailla työterveystarkastus tulisi olla 5 vuoden välein ja yli 50 vuotiailla 3 vuoden välein. Kaikissa Selänteen kunnissa on tehty työterveyshuollon toimintasuunnitelma. Pyhäjärven toimintasuunnitelma ei poikkea Haapajärven suunnitelmasta. Reisjärvellä työnantaja on halunnut, että työterveystarkastukset tehdään 3 vuoden välein. Kela voi evätä korvauksia, jos se katsoon, että työterveystarkastuksiin ei ole ollut tarvetta. Todettiin, että työterveyshuoltoon voi olla yhteydessä aina jos tuntee siihen tarvetta. Vaatii itseltä aktiivisuutta. Päätettiin, että työterveyshuolto tekee tiedotteen asiasta ja se lähetetään henkilökunnalle.

20 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Yhteistyötoimikunta Muut asiat YHTT Työsuojeluvaalit syksyllä Merkittiin tiedoksi. Seuraava kokous to klo Vesa Puputti käytti puheenvuoron sisäilmaongelmista. Marjo Puputti kysyi koulunkäynninohjaajien määräaikaisuuteen liittyen, onko määräaikaisuuden syy merkitty työsopimuksiin. Todettiin, että on merkitty. Päivi Lassila kysyi harkinnanvaraisiin palkattomiin virka- ja työvapaisiin liittyen, onko määräaikaa millä aikataululla ne täytyy pitää ja miten lähekkäin ne voi pitää. Todettiin, että päätös tehdään vuosittain ja se koskee aina yhtä kalenterivuotta. Katsotaan ohjetta seuraavassa kokouksessa. Puheenvuorot merkittiin tiedoksi.

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 28.09.2017 14:15-16:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 23.05.2017 14:15-15:00 PAIKKA KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 17 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2017 24 Yhteistyötoimikunta AIKA 23.11.2017 14:15-15:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 25.01.2018 14:15-15:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 11 Yhteistyötoimikunta AIKA 25.02.2019 14:15-15:00 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 15 Yhteistyötoimikunta AIKA 11.04.2017 14:15-15:50 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 40 Yhteistyötoimikunta AIKA 29.08.2018 14:15-16:00 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 32 Yhteistyötoimikunta AIKA 18.04.2019 09:00-10:25 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 22 Yhteistyötoimikunta AIKA 11.04.2019 14:15-15:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 11 Yhteistyötoimikunta AIKA 26.02.2018 14:00-15:25 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Yhteistyötoimikunta AIKA 26.01.2017 14:15-16:15 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen huoneessa KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Aika 12.12.2018 klo 17:00-18:20 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Kyöstilä Mauri pj. Gripenberg Marianna

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 247 05.10.2015 Kaupunginhallitus 255 12.10.2015 Kaupunginhallitus 265 26.10.2015 Kaupunginhallitus 282 09.11.2015 Kaupunginhallitus 302 23.11.2015 Kaupunginhallitus 310 30.11.2015 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41. Vammaisneuvosto 20.10.2015. Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41. Vammaisneuvosto 20.10.2015. Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12 Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 41 Vammaisneuvosto 20.10.2015 Aika 20.10.2015 klo 16:00-17:12 Paikka Läsnä Toimitila Veturi, Kauppamiehenkatu 4 (Pohjola-talo) 2. krs Luettelon mukaan Pykälät 26-31

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 21.06.2017 AIKA 21.06.2017 klo 10:00-11:14 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.05.2016 klo 16:00-18:34 Paikka Kiteen kaupungintalo, kokoushuone Sopukka Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Halttunen Sanna 16:00-18:34

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Aika 01.02.2018 klo 09:00-11:10 Paikka Orimattilan kaupungintalo, 2. krs. kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Saarikko Eino pj. Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 AIKA klo 17:00 PAIKKA Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-15:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon Aika 21.03.2018 klo 17:00-18:36 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 3. krs. Osallistujat Nimi

Lisätiedot

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26

Kokousaika Torstai klo 14:00-15:26 Suonenjoen kaupunki Kokouspöytäkirja 2/2019 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokousaika Torstai 28.03.2019 klo 14:00-15:26 Kokouspaikka Kaupungin tekninen toimisto, Sairaalapolku 3, neuvotteluhuone Luettelo käsitellyistä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 11 Yhteistyötoimikunta AIKA 30.10.2017 14:15-14:51 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs.

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 07.03.2019 kello 14:00-16:22 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

16 Tarkastuslautakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma Kuntatarkastajan tarkastushavainnot tarkastuksesta

16 Tarkastuslautakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma Kuntatarkastajan tarkastushavainnot tarkastuksesta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Aika 01.09.2015, klo 13:00-15:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talouden

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Periaatepäätös tulevasta päätöksenteko-organisaatiosta 36/00.

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Periaatepäätös tulevasta päätöksenteko-organisaatiosta 36/00. Kaupunginhallitus 312 05.12.2016 Kaupunginvaltuusto 87 12.12.2016 Periaatepäätös tulevasta päätöksenteko-organisaatiosta 36/00.00/2016 Khall 05.12.2016 312 Valmistelija: hallinto- ja kehitysjohtaja Sinikka

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/ Tarkastuslautakunta1. AIKA klo 14:00. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 11/2017 1 Tarkastuslautakunta1 AIKA 06.11.2017 klo 14:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2019 54 Tarkastuslautakunta 05.09.2019 AIKA 12:53-14:38 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 37 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 38 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 84 Sivistyslautakunta AIKA 20.09.2017 18:30-19:30 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 53 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178 Kunnanhallitus 178 09.08.2017 Välitilinpäätös 30.6.2017 87/030.032/2016 KHALL 178 Selostus: Kunnan hallintosäännön 20 mukaisesti tehtäväalueen sitovat toi min ta- ja tulostavoitteet määritellään valtuuston

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungintalon yhteispalvelupisteessä. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 6/2017 64 Tarkastuslautakunta 10.05.2017 Aika 10.05.2017 klo 16:12-19:28 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Sastamalan opiston johtokunta Aika 10.05.2016 klo 17:00-19:00 Paikka Esperi OY Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2017 1 Laatimispvm Tarkastuslautakunta 5.12.2017 Aika 14.12.2017 klo 09:00 Paikka Osanottajat Kaupunginhallituksen kokoushuone Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 15:00-16:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 19 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI TALOUSKATSAUS

PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI TALOUSKATSAUS PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI TALOUSKATSAUS 3.4.217 2 SISÄLLYSLUETTELO PYHÄJÄRVEN KAUPUNGIN TALOUSKATSAUS.. Väestö. 3 Työllisyys.. 3 TULOSLASKELMA.. 4 Toimintatuotot. 4 Toimintakulut.. 4 Valtionosuudet.. 4 Vuosikatetavoite

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 38 Tarkastuslautakunta 2013-2016 21.09.2016 AIKA 21.09.2016 klo 09:00-10:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Laillisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 16.12.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 53 Hoito- ja vanhuspalvelujohtajan

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tarkennuksia Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteeseen (kv) 118/00.00.

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tarkennuksia Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteeseen (kv) 118/00.00. Kunnanhallitus 31 13.02.2017 Kunnanhallitus 71 27.02.2017 Tarkennuksia Kirkkonummen kunnan toimielinrakenteeseen (kv) Kunnanhallitus 13.02.2017 31 118/00.00.01/2016 Kunnanvaltuusto hyväksyi 20.6.2016 Kirkkonummen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 1/2019 1/12 Tarkastuslautakunta Aika 12.02.2019 klo 15:00-17:05 Paikka Tekninen toimi, kokoushuone, Asikkalantie 21 Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän tarkastuslautakunta. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Aika 25.10.2018 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Saarikko Eino pj. Karinen Jussi vpj. poissa Laatunen Kirsti j.

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42 Tarkastuslautakunta Kokousaika 16.12.2015 kello 15:00-18:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies Asialista: Otsikko

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20 Pöytäkirja 1/2017 1 (5) Nuorisolautakunta Aika 31.01.2017 klo 17:00-18:26 Paikka Kunnanvirasto, tukirakennus, kokoushuone 206 Käsitellyt asiat Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie Ylöjärvi

Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie Ylöjärvi Ylöjärven kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Mielenterveysneuvosto 07.11.2017 Aika 17:00-18:59 Paikka Terveyskeskus Perhekeskus kokoustila Koski, Mikkolantie 10 33470 Ylöjärvi Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 04.04.2019 kello 14:01-16:29 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 25.08.2015 klo 14:00-16:08 Paikka Kaupungintalo, 3. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 132 Kaupunginvaltuusto AIKA 16.10.2017 19:00-20:40 PAIKKA Kaupunginvaltuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 76 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 10 Perusturvan ajankohtaiskatsaus 5 11 Talouskatsaus 7 12 Muut asiat 8

8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 10 Perusturvan ajankohtaiskatsaus 5 11 Talouskatsaus 7 12 Muut asiat 8 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 15.02.2016 klo 09:00-10:45 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sisäisen valvonnan järjestäminen on kunnanhallituksen teh tä vä. Tarkastussäännön hyväksyy valtuusto.

Sisäisen valvonnan järjestäminen on kunnanhallituksen teh tä vä. Tarkastussäännön hyväksyy valtuusto. Kunnanhallitus 284 09.09.2013 Tarkastuslautakunta 32 11.09.2013 Sisäisen valvonnan ohjeet ja tarkastussääntö 1272/01/010/2008 KHALL 284 1272/01/010/2008 KHALL 607 Johtoryhmän ja tilintarkastajien keskusteluissa

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 1(8) Tarkastuslautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:00-18:25 PAIKKA Rantakartano Pöyhölä, Pöyhöläntie 72, Keuruu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 21.05.2018 klo 15:00-18:33 Paikka Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. krs Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman investoinnit Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 7

Sisällysluettelo. 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman investoinnit Kaupunginjohtajan tilannekatsaus 7 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 14/2015 1 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 28.10.2015 Sisällysluettelo Sivu 67 Talousarvion 2016 ja taloussuunnitelman 2016-2019 investoinnit 4 68 Kaupunginjohtajan tilannekatsaus

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 30.05.2018 klo 17:15-19:31 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 13 Tarkastuslautakunta 2013-2016 01.03.2017 AIKA 01.03.2017 klo 09:00-11:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Laillisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:05-16:05 Paikka Valtuustovirastotalo, lautakuntien kokoushuone, 3. krs., Suokatu 42 Lisätietoja Saapuvilla olleet

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa.

Tekninen palvelukeskus on saanut valmiiksi päivitetyn Pattasten päiväkodin hankesuunnitelman Hankesuunnitelma esitellään kokouksessa. TULEVAISUUSLAUTAKUNTA 45 10.04.2018 RAKENNETUN 49 17.04.2018 YMPÄRISTÖN LAUTAKUNTA KAUPUNGINHALLITUS 163 07.05.2018 KAUPUNGINHALLITUS 192 14.05.2018 Pattasten päiväkodin hankesuunnitelma 217/10.1003.100302/2018

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Vanhusneuvosto. AIKA klo 14:00-15:30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Vanhusneuvosto. AIKA klo 14:00-15:30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 17 Vanhusneuvosto AIKA 26.10.2016 klo 14:00-15:30 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Sinisalo Seppo Puheenjohtaja Mäkinen Satu Varapuheenjohtaja Huhtinen

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Vuoden 2015 arviointikertomus / Konsernihallinnon lausunto

Vuoden 2015 arviointikertomus / Konsernihallinnon lausunto astuslautakunta 2013-2016 32 16.11.2015 astuslautakunta 2013-2016 4 20.01.2016 astuslautakunta 2013-2016 8 09.03.2016 astuslautakunta 2013-2016 13 06.04.2016 astuslautakunta 2013-2016 18 25.05.2016 astuslautakunta

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013

Nivalan kaupunki. 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse. Kaupunginhallitus Esityslista 22/2013 -3, KH 25.11.2013 14:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 25.11.2013 212 :n oheismateriaali paperiversiona on lähetetty teille postitse Esityslista 22/2013 -2, KH 25.11.2013 14:00 Kokousaika Maanantai

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.10.2018 31.3.2013 131.10.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 28.11.2018 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.10.2018 Ulvilan kaupungin toimintatulot

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs.

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 21 Tarkastuslautakunta 30.03.2016 Aika 30.03.2016 klo 16:00-19:00 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316, 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

KHALL Taloussuunnitelman mukaisesti kaupunginhallitukselle tulee raportoida talouden toteutumisesta vähintään kahden kuukauden välein.

KHALL Taloussuunnitelman mukaisesti kaupunginhallitukselle tulee raportoida talouden toteutumisesta vähintään kahden kuukauden välein. Kaupunginhallitus 217 13.08.2018 Kaupungin talouden toteutuminen / osavuosikatsaus 1-6 / 2018 253/02.02.02/2018 KHALL 13.08.2018 217 Taloussuunnitelman mukaisesti kaupunginhallitukselle tulee raportoida

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

Tuloveroprosentin ja kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Viitasaari

Tuloveroprosentin ja kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Viitasaari Viitasaaren kaupunginhallitus 212 31.10.2016 Viitasaaren kaupunginvaltuusto 90 07.11.2016 Tuloveroprosentin ja kiinteistöveroprosentin määrääminen vuodelle 2017 Viitasaari 650/211/2016 Viitasaaren kaupunginhallitus

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Toteutuma-arviossa on varauduttu euron palautukseen perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille.

Toteutuma-arviossa on varauduttu euron palautukseen perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen kunnille. Kaupunginhallitus 71 06.02.2017 Kaupunginvaltuusto 10 06.03.2017 Kaupungin talouden toteutuminen 2016, kaupunki ja liikelaitokset 2072/02.02.02/2016 KHALL 06.02.2017 71 Talous vuonna 2016 Uudenkaupungin

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 44 31.01.2011 Kaupunginvaltuusto 14 07.02.2011 Kaupunginhallitus 350 04.11.2013 Kaupunginvaltuusto 92 11.11.2013

Kaupunginhallitus 44 31.01.2011 Kaupunginvaltuusto 14 07.02.2011 Kaupunginhallitus 350 04.11.2013 Kaupunginvaltuusto 92 11.11.2013 Kaupunginhallitus 44 31.01.2011 Kaupunginvaltuusto 14 07.02.2011 Kaupunginhallitus 350 04.11.2013 Kaupunginvaltuusto 92 11.11.2013 Kiinteistö Oy Hopunkallion lainatakaus 640/10.03.02.00/2010 KHALL 31.01.2011

Lisätiedot

TORNION KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNNÖN AJANTASAISTAMINEN JA UUDISTAMINEN

TORNION KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNNÖN AJANTASAISTAMINEN JA UUDISTAMINEN Kaupunginhallitus 91 30.03.2016 Kaupunginhallitus 304 19.12.2016 Yhteistyötoimikunta 3 03.01.2017 Kaupunginhallitus 14 16.01.2017 Kaupunginvaltuusto 4 30.01.2017 Kaupunginhallitus 256 21.08.2017 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Paikka Tampereen palvelualan ammattiopisto, neuvotteluhuone A132, Koulukatu 18, Tampere

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Paikka Tampereen palvelualan ammattiopisto, neuvotteluhuone A132, Koulukatu 18, Tampere SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/2017 45 Tarkastuslautakunta 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 10:00-12:25 Paikka Tampereen palvelualan ammattiopisto, neuvotteluhuone A132, Koulukatu 18, Tampere Käsitellyt

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 32 Tarkastuslautakunta 2013-2016 28.09.2015 AIKA 28.09.2015 18:00-19:35 PAIKKA Lautakuntien huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 34 23 TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 75 Tarkastuslautakunta AIKA 04.09.2017 09:00-10:30 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3. kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Osavuosikatsaus II tammi - elokuulta 2017

Kunnanhallitus Valtuusto Osavuosikatsaus II tammi - elokuulta 2017 Kunnanhallitus 296 09.10.2017 Valtuusto 112 25.10.2017 Osavuosikatsaus II tammi - elokuulta 2017 KH 296 Kunnanhallitus on antanut talousarvion täytäntöönpano-ohjeissa aika tau lut osavuosikatsausten laadinnasta.

Lisätiedot

Vuoden 2017 talousarvioasetelman ja talousarvion tarkistaminen

Vuoden 2017 talousarvioasetelman ja talousarvion tarkistaminen Kunnanhallitus 195 06.11.2017 Kunnanvaltuusto 39 13.11.2017 Vuoden 2017 talousarvioasetelman ja talousarvion tarkistaminen 62/02.02.00/2016 Khall 06.11.2017 195 Valmistelija: hallintojohtaja Eija Hämäläinen

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017. Yhteistyötoimikunta

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017. Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta 27.10.2017 1 Aika 27.10.2017 kello 10:26-12:10 Paikka Kh:n kokoushuone Läsnä Linnamurto Saku hallintojohtaja, puheenjohtaja Nevalainen Paavo jäsen, plm Juko/KTN ry Puputti Seija Jokinen

Lisätiedot