Ilmoitettu toimitusaika Pisteet Arvio

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ilmoitettu toimitusaika Pisteet Arvio"

Transkriptio

1 Tekstiilien huolto- ja vuokrauspalvelut HINTAVERTAILU, 50 % Hinta Vertailuhinta ,98 41, ,72 50, ,53 47,46 LAATUVERTAILU, 50 % A. Toimitusaika palvelutuotantoa aloittaessa, painoarvo 10 % Ilmoitettu toimitusaika Arvio 8 viikkoa 4 pistettä Tarjoja on ilmoittanut tarjouksessaan, että toimitusaika on 8 viikkoa. Tarjoja saa siten kohdasta 4 pistettä. 2 viikkoa 1 Tarjoja on ilmoittanut tarjouksessaan, että toimitusaika on 2 viikkoa. Tarjoja saa siten kohdasta 1. Tarjoja on ilmoittanut tarjouksessaan, että toimitusaika on 6 viikkoa. Tarjoja saa siten 6 viikkoa 6 pistettä kohdasta 6 pistettä. B. Tarjottujen potilasvaatteiden laatu, painoarvo 10 % B1. Potilasvaatteiden valikoiman laajuus on hintalomakkeen osiossa Potilasvaatteet tarjonnut yhden mallisen tuotteen jokaisen kohdan osalta. ei siten saa yhtään lisäpistettä. on hintalomakkeen osiossa Potilasvaatteet tarjonnut kaksi mutta enintään kolme mallia aamutakin, avopaidan, pyjaman housut ja pyjaman takin osalta. on siten näiden neljän tuotteen osalta saanut 0,5 pistettä, eli yhteensä 2 pistettä. on hintalomakkeen osiossa Potilasvaatteet tarjonnut yhden mallisen tuotteen jokaisen kohdan osalta. ei siten saa yhtään lisäpistettä. (max 7 p) 2 pistettä 1 (9)

2 B2. Tuotenäytteiden arviointi (aamutakki, pyjaman housut ja pyjaman takki) istuvuuden huomioiden tuotteen käyttötarkoitus potilasvaatteena. Jokaisesta tuotteesta on voinut saada 0-2 pistettä. on saanut 2 pistettä aamutakin osalta, 1 pisteen pyjaman housujen osalta ja 1 pisteen pyjaman takin osalta, yhteensä 4 pistettä. n tarjoaman aamutakin todettiin leikkaukseltaan ja mittasuhteiltaan soveltuvan erinomaisesti potilasvaatteeksi. Pyjaman housujen ja pyjaman takin istuvuus ei ollut yhtä hyvä kuin eniten pisteitä saaneen tarjoajan tarjoamissa tuotteissa, vaan tuotenäytteiden istuvuudessa koettiin parannettavaa, minkä vuoksi tarjoaja ei saa (aamutakki, pyjaman housut ja pyjaman takki) istuvuuden huomioiden tuotteen käyttötarkoitus potilasvaatteena. on saanut 2 pistettä aamutakin osalta, 2 pistettä pyjaman housujen osalta ja 2 pistettä pyjaman takin osalta, yhteensä 6 pistettä. n tarjoaman aamutakin todettiin leikkaukseltaan ja mittasuhteiltaan soveltuvan erinomaisesti potilasvaatteeksi. n tarjoamien pyjaman housujen ja pyjaman takin arvioitiin soveltuvan istuvuudeltaan erinomaisesti potilasvaatteiksi. (aamutakki, pyjaman housut ja pyjaman takki) istuvuuden huomioiden tuotteen käyttötarkoitus potilasvaatteena. on saanut 2 pistettä aamutakin osalta, 1 pisteen pyjaman housujen osalta ja 1 pisteen pyjaman takin osalta, yhteensä 4 pistettä. n tarjoaman aamutakin todettiin leikkaukseltaan ja mittasuhteiltaan soveltuvan erinomaisesti potilasvaatteeksi. Pyjaman housujen ja pyjaman takin istuvuus ei ollut yhtä hyvä kuin eniten pisteitä saaneen tarjoajan tarjoamissa tuotteissa, vaan tuotenäytteiden istuvuudessa koettiin parannettavaa (esim. lahkeiden leikkaus), minkä vuoksi tarjoaja ei saa (max. 6 p) 4 pistettä 6 pistettä 4 pistettä 2 (9)

3 B1-B2-kohtien yhteis B1-kohdan B2-kohdan Yhteis Painotetut yhteis 4 pistettä 4 pistettä 5 pistettä 2 pistettä 6 pistettä 8 pistettä 1 4 pistettä 4 pistettä 5 pistettä (tarjoajan / eniten pisteitä saaneen x 10). C. Tarjottujen suojatyövaatteiden (yhteiskäyttöiset) laatu, painoarvo 15 % C1. Suojatyövaatteiden valikoiman laajuus ei ole tarjonnut hankintayksikön käyttöön muita mikrokuituhousuja tai mikrokuitutakkeja kuin mitä hankintayksikkö on vähimmäisvaatimuksissa vaatinut. ei siten saa mitään lisäpisteitä tästä kohdasta. ei ole tarjonnut hankintayksikön käyttöön muita mikrokuituhousuja tai mikrokuitutakkeja kuin mitä hankintayksikkö on vähimmäisvaatimuksissa vaatinut. ei siten saa mitään lisäpisteitä tästä kohdasta. on tarjonnut hankintayksikön käyttöön kaksi eri mallia mikrokuituhousuista ja mikrokuitutakeista siten, että molemmista malleista on saatavilla yhtä väriä. n valikoiman laajuus on siten molempien tuotteiden osalta hieman kattavampi kuin muiden tarjoajien, mutta huomioiden hankintayksikön eri toimi ja niiden määrät, valikoiman ei voida katsoa olevan määrältään kattava tai värivalikoiman osalta laaja kummankaan tuotteen osalta, minkä vuoksi tarjoaja saa pisteitä seuraavasti: mikrokuituhousujen valikoiman laajuudesta 1 piste ja mikrokuitutakkien valikoiman laajuudesta 1 piste. Yhteensä 2 pistettä. (max 4 p) 2 pistettä 3 (9)

4 C2. Tuotenäytteiden arviointi (mikrokuituhousut ja mikrokuitujakku) istuvuuden huomioiden tuotteen käyttötarkoitus työvaatteena. Jokaisesta tuotteesta on voinut saada 0-2 pistettä. on saanut 1 pisteen mikrokuituhousuista ja 1 pisteen mikrokuitujakusta, yhteensä 2 pistettä. n tarjoamat tuotteet arvioitiin soveltuvan melko hyvin työvaatteiksi. Tuotteiden mittasuhteet ja leikkaus eivät kuitenkaan olleet yhtä hyviä kuin eniten pisteitä saaneen tarjoajan tarjoamissa tuotteissa, vaan tuotenäytteiden istuvuudessa koettiin parannettavaa huomioiden tuotteiden käyttötarkoitus työvaatteena, minkä vuoksi tarjoaja ei saa (mikrokuituhousut ja mikrokuitujakku) istuvuuden huomioiden tuotteen käyttötarkoitus työvaatteena. Jokaisesta tuotteesta on voinut saada 0-2 pistettä. on saanut 2 pistettä mikrokuituhousuista ja 2 pistettä mikrokuitujakusta, yhteensä 4 pistettä. n tuotteet koettiin ryhdikkäästi istuviksi ja leikkaukseltaan erinomaisesti työvaatteiksi soveltuviksi. (mikrokuituhousut ja mikrokuitujakku) istuvuuden huomioiden tuotteen käyttötarkoitus työvaatteena. Jokaisesta tuotteesta on voinut saada 0-2 pistettä. on saanut mikrokuituhousuista ja 0 pistettä mikrokuitujakusta, yhteensä. Tuotteiden istuvuudessa koettiin paljon puutteita. Tuotteiden mittasuhteiden ja leikkausten johdosta tuotteiden ei katsottu olevan soveltuvia työkäyttöön, minkä vuoksi tarjoaja jää kohdasta pisteittä. (max 4 p) 2 pistettä 4 pistettä 4 (9)

5 C1-C2-kohtien yhteis C1-kohdan C2-kohdan Yhteis Painotetut yhteis (tarjoajan / eniten pisteitä saaneen x 15). 2 pistettä 2 pistettä 7,5 pistettä 4 pistettä 4 pistettä 15, 2 pistettä 2 pistettä 7,5 pistettä D. Tarjottujen suojatyövaatteiden (henkilökohtaiset) laatu, painoarvo 15 % D1. Suojatyövaatteiden (henkilökohtaiset) valikoiman laajuus Tarjouspyynnön mukaan henkilökohtaisten suojatyövaatteiden valikoiman laajuudessa arvioidaan seuraavia tuotteita: fleeceliivi, vilutakit, housut, liivit, jakku/pusero ja T-Paidat. Laajuuden osalta huomioidaan erilaisten mallien määrä ja värivalikoiman laajuus. Jokaisen tuotteen osalta on voinut saada pisteitä 0-2 pistettä. on saanut tuotekohtaisesti pisteitä seuraavasti: Fleeceliivi:, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli vain yksi tuote Vilutakit:, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli vain yksi tuote Housut: 1 piste, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli muutama vaihtoehto Liivit:, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli vain yksi tuote Jakku/Pusero: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli T-Paidat: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli (max 12 p) 5 pistettä 5 (9)

6 Tarjouspyynnön mukaan henkilökohtaisten suojatyövaatteiden valikoiman laajuudessa arvioidaan seuraavia tuotteita: fleeceliivi, vilutakit, housut, liivit, jakku/pusero ja T-Paidat. Laajuuden osalta huomioidaan erilaisten mallien määrä ja värivalikoiman laajuus. Jokaisen tuotteen osalta on voinut saada pisteitä 0-2 pistettä. on saanut tuotekohtaisesti pisteitä seuraavasti: Fleeceliivi:, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli vain yksi tuote Vilutakit: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli Housut: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli Liivit: 1 piste, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli muutama vaihtoehto Jakku/Pusero: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli T-Paidat: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli Tarjouspyynnön mukaan henkilökohtaisten suojatyövaatteiden valikoiman laajuudessa arvioidaan seuraavia tuotteita: fleeceliivi, vilutakit, housut, liivit, jakku/pusero ja T-Paidat. Laajuuden osalta huomioidaan erilaisten mallien määrä ja värivalikoiman laajuus. Jokaisen tuotteen osalta on voinut saada pisteitä 0-2 pistettä. on saanut tuotekohtaisesti pisteitä seuraavasti: Fleeceliivi: 1 piste, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli muutama vaihtoehto Vilutakit: 1 piste, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli muutama vaihtoehto Housut: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli Liivit: 1 piste, koska tarjoajan tarjoamassa valikoimassa oli muutama vaihtoehto Jakku/Pusero: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli T-Paidat: 2 pistettä, koska tarjoajan tarjoama valikoima oli 9 pistettä 9 pistettä 6 (9)

7 D2. Tuotenäytteiden arviointi (fleeceliivi, vilutakki, housut, jakku/pusero, t-paita, liivi) istuvuuden perusteella arvioiden tuotteen mittasuhteita ja leikkausta huomioiden tuotteen käyttötarkoitus työvaatteena. on saanut 1 pisteen fleeceliivistä, 1 pisteen vilutakista, housuista, jakusta/puserosta, 1 pisteen t-paidasta ja 1 pisteen liivistä, yhteensä 4 pistettä. Fleeceliivi: 1 piste käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotenäytteen leikkaus ei kuitenkaan ollut täysin onnistunut huomioiden tuotteen käyttötarkoitus, minkä vuoksi tarjoaja ei saa kohdasta täysiä pisteitä. Vilutakki: 1 piste Tuotenäyte arvioitiin soveltuvan melko hyvin käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotteen istuvuus ei kuitenkaan ollut erinomainen, minkä vuoksi tarjoaja ei saa Housut: Tuotenäytettä ei koettu soveltuvaksi erilaisiin työtehtäviin. Tuotteen leikkauksen johdosta tuote ei mukaudu erilaisiin työasentoihin, vaan vaate on joustamaton, minkä vuoksi tarjoaja jää kohdassa pisteittä. Liivi: 1 piste. käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotenäytteen leikkaus ei kuitenkaan ollut täysin onnistunut huomioiden tuotteen käyttötarkoitus, minkä vuoksi tarjoaja ei saa kohdasta täysiä pisteitä. Jakku/Pusero:. Tuotenäytteen istuvuudessa koettiin paljon parannettavaa, tuote ei ollut mittasuhteiltaan eikä leikkaukseltaan sellainen, että tuote soveltuisi työvaatteeksi. jää kohdasta pisteittä. T-Paita: 1 piste. Tuotteen arvioitiin soveltuvan melko hyvin käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotteen istuvuus ei kuitenkaan ollut erinomainen, minkä vuoksi tarjoaja ei saa (fleeceliivi, vilutakki, housut, jakku/pusero, t-paita, liivi) istuvuuden perusteella arvioiden tuotteen mittasuhteita ja leikkausta huomioiden tuotteen käyttötarkoitus työvaatteena. (max 12 p) 4 pistettä on saanut 1 pisteen fleeceliivistä, 1 pisteen vilutakista, 2 pistettä housuista, 2 pistettä jakusta/puserosta, 1 pisteen t-paidasta ja 2 pistettä liivistä, yhteensä 9 pistettä. 9 pistettä 7 (9)

8 Tarkemmat sanalliset perustelut pisteistä: Fleeceliivi: 1 piste käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotenäytteen leikkaus ei kuitenkaan ollut täysin onnistunut huomioiden tuotteen käyttötarkoitus, minkä vuoksi tarjoaja ei saa kohdasta täysiä pisteitä. Vilutakki: 1 piste Tuotteen arvioitiin soveltuvan melko hyvin käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotteen hihojen leikkaus koettiin onnistuneeksi, mutta muilta osin tuotteen istuvuus ei kuitenkaan ollut erinomainen, minkä vuoksi tarjoaja ei saa Housut: 2 pistettä. Housut arvioitiin erinomaisen istuviksi ja leikkaukseltaan moneen tehtävään sopiviksi. Housujen istuvuudessa ei ollut puutteita. Liivi: 2 pistettä. Liivi arvioitiin erinomaisen hyvin istuvaksi. Tuotteen istuvuudessa ei ollut puutteita. Jakku/Pusero: 2 pistettä. Tuotteen arvioitiin olevan erinomaisen istuva tuotteen mittasuhteiden ja leikkausten johdosta. Tuotteen istuvuudessa ei ollut puutteita. T-Paita: 1piste. Tuotteen arvioitiin soveltuvan melko hyvin käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotteen istuvuus ei kuitenkaan ollut erinomainen, minkä vuoksi tarjoaja ei saa (fleeceliivi, vilutakki, housut, jakku/pusero, t-paita, liivi) istuvuuden perusteella arvioiden tuotteen mittasuhteita ja leikkausta huomioiden tuotteen käyttötarkoitus työvaatteena. on saanut 1 pisteen fleeceliivistä, vilutakista, housuista, jakusta/puserosta, t-paidasta ja 1 pisteen liivistä, yhteensä 2 pistettä. Tarkemmat sanalliset perustelut pisteistä: Fleeceliivi: 1 piste käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotenäytteen leikkaus ei kuitenkaan ollut täysin onnistunut huomioiden tuotteen käyttötarkoitus, minkä vuoksi tarjoaja ei saa kohdasta täysiä pisteitä (esim. taskujen leikkaus). Vilutakit: Tuote ei ollut istuvuudeltaan käyttötarkoitukseensa sopiva. Erityisesti tuotteen hihojen mitassa oli käyttötarkoitukseen nähden huomattavasti parannettavaa. jää kohdasta pisteittä. 2 pistettä 8 (9)

9 Housut:. Tuotenäytteen leikkauksissa on parannettavaa istuvuuden kannalta. Tuotteen leikkauksen johdosta tuote ei mukaudu erilaisiin työasentoihin, vaan vaate on joustamaton, minkä vuoksi tarjoaja jää kohdassa pisteittä. Liivit: 1 piste. käyttötarkoitukseensa työvaatteena. Tuotteen istuvuus ei kuitenkaan ollut erinomainen, minkä vuoksi tarjoaja ei saa Jakku/Pusero:. Tuotenäytteen istuvuudessa arvioitiin paljon parannettavaa. Tuote ei ollut mittasuhteiltaan eikä leikkaukseltaan sellainen, että tuote soveltuisi työvaatteeksi. jää kohdasta pisteittä. T-Paidat:. Tuotenäytteen istuvuudessa arvioitiin paljon puutteita. Tuote ei ollut mittasuhteiltaan eikä leikkaukseltaan sellainen, että tuote soveltuisi työvaatteeksi. jää kohdasta pisteittä. D1-D2-kohtien yhteis D1-kohdan D2-kohdan Yhteis 5 pistettä 4 pistettä 9 pistettä 7,5 pistettä 9 pistettä 9 pistettä 18 pistettä 15 pistettä 9 pistettä 2 pistettä 11 pistettä 9,2 pistettä Painotetut yhteis (tarjoajan / eniten pisteitä saaneen x 15). Laatu yhteensä Laatu yhteensä 24,0 50,0 27,7 Lopputulos Laatu yhteensä Hinta yhteensä Yhteis Sijoitus 24,00 41,87 65, ,00 50,00 100, ,70 47,46 75, (9)

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 9 (1/11)

Kaupunginhallitus liite nro 9 (1/11) 1/11 Kaupunginhallitus 21.8.2017 liite nro 9 (1/11) TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 124991 Dnro 341/02.07.00/2017 / Tekstiilivuokraus- ja pesulapalvelut (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Kotihoidon hankinta Leppävesi - Vihtavuori -alueelle Perusturvalautakunta H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Tarjousten avaustilaisuudessa huomioitiin, että H10 Kymppipalvelut Oy:n jättämä tarjous oli avattu

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVELUIDEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSTEN VERTAILU

LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVELUIDEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSTEN VERTAILU Liite 2 Tarjousten vertailu LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVELUIDEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSTEN VERTAILU Tarjouspyynnön mukaan tarjouksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

1/5. Tekstiilien vuokrahinta Oy Housut Max pisteet Annettu tieto Pisteet. Pisteiden laskentatapa

1/5. Tekstiilien vuokrahinta Oy Housut Max pisteet Annettu tieto Pisteet. Pisteiden laskentatapa 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 06393 / Tekstiilivuokrauspalvelua koskeva hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 Tekstiilien

Lisätiedot

Wearing * Caring * Loving * Caring * Wearing

Wearing * Caring * Loving * Caring * Wearing Kestäviä hankintoja terveydenhoitoalalle Wearing * Caring * Loving * Caring * Wearing SUOMEN AMMATTIVAATE M 18050 63,5% PES, 33,5% COT, 3% EL DESIGNED IN FINLAND UNISEX TUNIKA tilauskoodi: 805 KOOT: 2XS

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TEKSTIILIVUOKRAUSPALVELUN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 5.2.2016 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän

Lisätiedot

KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS

KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS 1 KORKEIMMAN HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS Antopäivä 28.3.2011 Taltionumero 844 Diaarinumero 4055/3/10 Asia Valittaja Julkista hankintaa koskeva valitus Hakija Päätös, jota valitus koskee Asian aikaisempi käsittely

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/9 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 32H16 / Helsingin kaupungin liikennelaitos liikelaitoksen liikennöinnin työvaatteet (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

1/6. Oy Marita Wikman AB

1/6. Oy Marita Wikman AB 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 124347 / Siivouspalveluiden hankinta Loviisan kaupungille vuosille 2017-2018 (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 5 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Omien laskukaavojen käyttö

Omien laskukaavojen käyttö Omien laskukaavojen käyttö Asiantuntija Laura Heinonen 12.11.2014 Hintapisteiden määrittäminen Tavallisesti hintavertailu lasketaan hankinnan kohteiden yksikköhinnoilla Vertailuhinnat suhteutetaan toisiinsa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Liite 1 Dnro Ympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne (065,633) Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu

Liite 1 Dnro Ympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne (065,633) Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu Liite Dnro 898-0 Ympäristötoimiala, seudullinen joukkoliikenne 8.5.0 (065,6) Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu. Hinnoittelu Saatujen tarjousten pohjalta vertailuhinnat ja niistä saatavat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/2 18.6.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/2 18.6.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 10 (17) 2 Järjestyksenvalvonta- ja turvatarkastuspalvelujen hankinta 2013-2016 HEL 2013-005715 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Johtokunta päättänee oikeuttaa

Lisätiedot

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA Perustelumuistio Liite 4: Toimittajan resurssien ja osaamisen arvioinnin tulokset (vertailuperuste 3.2) 1 Sisällysluettelo 1. Dokumentin tarkoitus

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu.

Muulta osin tarjousten vertailu on vielä kesken ja valmistelu jatkuu. LAUNOSTEN KOULUN LAAJENNUSOSAN IRTOKALUSTEET Kasvatus- ja koulutuslautakunta 28.5.2015 ( 56): Launosten koulun laajennusosan irtokalusteista julkaistiin 28.4.2015 tarjouspyyntö julkisten hankintojen HILMA-ilmoitusmenettelyä

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

PERUSTELUMUISTIO: MARKKINOINTIVIESTINNÄN PALVELUITA KOSKEVA HAN- KINTA

PERUSTELUMUISTIO: MARKKINOINTIVIESTINNÄN PALVELUITA KOSKEVA HAN- KINTA PERUSTELUMUISTIO Demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden yksikkö 20.8.2015 1/52/2010 PERUSTELUMUISTIO: MARKKINOINTIVIESTINNÄN PALVELUITA KOSKEVA HAN- KINTA 1. Kevennetty kilpailutus oli hankekohtainen

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

CarePro-mallisto. Hoiva-alan ammattilaisille

CarePro-mallisto. Hoiva-alan ammattilaisille CarePro-mallisto Hoiva-alan ammattilaisille 2 4 CarePro-mallisto tyylikkyyttä ja mukavuutta CarePro-mallisto on sairaaloiden ja erilaisten hoitolaitosten ammattilaisille tarkoitettu työvaatemallisto. Mallistosta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/1 18.6.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) Helsingin Satama -liikelaitoksen jk Msj/1 18.6.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 7/2013 5 (17) 1 Vartiointipalvelujen hankinta vuosina 2013-2016 HEL 2013-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Tiivistelmä Johtokunta päättänee oikeuttaa Helsingin Sataman tilaamaan

Lisätiedot

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) RAHOITUSLEASING VUOSILLE 2014-2016 Järvenpään kaupunki pyytää tarjoustanne rahoitusleasingista. Tarjousta pyydetään kolmelle (3) vuodelle (sopimuksen arvioitu alkamisajankohta on 31.8.2014)

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

Tietoliikennepalvelut Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailu 12083-2014 Hankintapäätöksen liite 1 27.3.2015 Osakokonaisuus 1: Internet -kapasiteetti Tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: AKAAN KAUPUNGIN SIIRTOKELPOISET RAKENNUKSET

TARJOUSPYYNTÖ: AKAAN KAUPUNGIN SIIRTOKELPOISET RAKENNUKSET TARJOUSPYYNTÖ: AKAAN KAUPUNGIN SIIRTOKELPOISET RAKENNUKSET 1. HANKINNAN KOHDE Hankinnan kohteena ovat Akaan kaupungin siirtokelpoisten rakennusten suunnittelu, toteutus ja asennus tilapäisiksi väistötiloiksi

Lisätiedot

Kooveen seura-asut 2013

Kooveen seura-asut 2013 SP Tipas, lyhyt hiha Miellyttävä ja lukuisten käyttäjien suosima suunnistuspusero, SP Tipas. Se on kevyt, kestävä ja hyvin hengittävä. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty Kooveen perinteinen, tyylikäs

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (5) 14 Oikaisuvaatimus painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelua ja hankintaa koskevasta lautakunnan päätöksestä HEL 2015-006533 T 02 08 01

Lisätiedot

OM 54/52/2017

OM 54/52/2017 OIKEUSMINISTERIÖ TARJOUSPYYNTÖ Demokratia-, kieli-ja perusoikeusasioiden yksikkö 28.6.2017 OM 54/52/2017 TARJOUSPYYNTÖ: DIALOGISTEN KESKUSTELUJEN FASILITOINTI Hankintayksikkö: Oikeusministeriö Y-tunnus:

Lisätiedot

Virtain yhtenäiskoulu. Rakennuttajakonsultin hankinta Tarjouspyynnön esittely Raimo Pirhonen Tekninen johtaja (Virrat)

Virtain yhtenäiskoulu. Rakennuttajakonsultin hankinta Tarjouspyynnön esittely Raimo Pirhonen Tekninen johtaja (Virrat) Virtain yhtenäiskoulu Rakennuttajakonsultin hankinta Tarjouspyynnön esittely 6.3.2018 Raimo Pirhonen Tekninen johtaja (Virrat) Hankekuvaus Virtain yhtenäiskoulun uudisrakennus rakennetaan Virtain kaupungin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

LIITE 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio

LIITE 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio Hankintapäätös tallennus-, palvelin- ja varmistusjärjestelmästä sekä migraatiotyöstä 1 (6) Liite 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio 11.9.2014 LIITE 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio I. TARJOAJIEN

Lisätiedot

UUTUUDET! NAISTEN TOPPI Hieman vartalonmukainen naisten toppi. Raidallinen. 3/4-hihat. Keskiselän pituus koko M n. 70 cm. Konepesu 60 C.

UUTUUDET! NAISTEN TOPPI Hieman vartalonmukainen naisten toppi. Raidallinen. 3/4-hihat. Keskiselän pituus koko M n. 70 cm. Konepesu 60 C. UUTUUDET & SUOSIKIT UUTUUDET! 2. 1. UUTUUDET! 1. NAISTEN TAKKI Hieman vartalonmukainen malli. Pystykaulus. Painonapit. Kaksi sivutaskua, kynätasku oikeanpuoleisen taskun päällä. Sivuhalkiot. Keskiselän

Lisätiedot

ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA: CGI SUOMI OY:N HANKINTAOIKAISUVAATIMUS JA PÄÄTÖS HANKINNAN TÄYTÄNTÖÖNPANOON RYHTYMISESTÄ

ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA: CGI SUOMI OY:N HANKINTAOIKAISUVAATIMUS JA PÄÄTÖS HANKINNAN TÄYTÄNTÖÖNPANOON RYHTYMISESTÄ Tarkistettu esitys HALLITUS 151 30.11.2015 ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA: CGI SUOMI OY:N HANKINTAOIKAISUVAATIMUS JA PÄÄTÖS HANKINNAN TÄYTÄNTÖÖNPANOON RYHTYMISESTÄ 577/02/08/00/2015 HALL

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOPUKUJEN HANKINTA YLEISTÄ Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta palopuvuista (45 kpl) seuraavasti: Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa

Lisätiedot

Image Wear Turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa työtä

Image Wear Turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa työtä Image Wear Turvallisempaa, tehokkaampaa ja mukavampaa työtä Suomalainen työasuvalmistaja Image Wear on alansa markkinajohtaja. Yrityksen työasuja, jalkineita ja suojaimia käyttää laaja kirjo ammattilaisia

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 HENKILÖKOHTAISEN VARUSTUKSEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta henkilökohtaisista varusteista seuraavasti: Palopukuja Palokypärä YLEISTÄ Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 43/ (5) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 43/ (5) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 43/2015 1 (5) 43 Mediaseurantapalvelujen hankinta, H021-15 HEL 2015-004241 T 02 08 02 00 Päätös päätti - hyväksyä kohderyhmään A (verkkomedian seuranta) Meltwater Finland

Lisätiedot

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018.

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018. TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota.

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. YLEISURHEILU/JUOKSU Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), Rovaniemi Aika Perjantai 5.4.2013 klo 10.00 11.45 Paikka Tarkastuslautakunta Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, kokoustila Puistikko, Toripuistikko 5-7 (3. krs.), 96200 Rovaniemi Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Sipoon kunta pyytää tarjoustanne Hilma-ilmoituskanavassa 21.11.2014 julkaistun hankintailmoituksen ja tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Juhlatalon Rak 29

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun Tiedepuisto Oy Joensuun Yrityskiinteistöt Oy Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 138671 Joensuun GREEN PARK SMART ENERGY NET - Toteutettavuusselvitys

Lisätiedot

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS Tarjousten pisteytys- ja valintaperusteet 1(5) YHTEINEN ERITTELEMÄTTÖMIEN KONSULTTIPALVELUIDEN SUUNNITTELU- JA RAKENNUTTAMISPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2017-2018 ASIKKALAN KUNTA HEINOLAN KAUPUNKI HOLLOLAN

Lisätiedot

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ. R ei jo Har on en RAPORTOIJA FIREHA. Isoniityn vedenottamon raudan ja mangaanin poistolaitos - KVR urakkatarjousten vertailu

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ. R ei jo Har on en RAPORTOIJA FIREHA. Isoniityn vedenottamon raudan ja mangaanin poistolaitos - KVR urakkatarjousten vertailu KH 16.5.2018 95 LIITE 14 PROJEKTI Ypäjän kunta Isoniityn VO KVR- urakkatarjoukset TYÖNUMERO 20601443 PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Reijo Haronen RAPORTOIJA FIREHA PÄIVÄYS Isoniityn vedenottamon raudan ja mangaanin

Lisätiedot

Painoarvojen ja erilaisten laskukaavojen käyttäminen tarjousten vertailussa Ilkka Sihvola

Painoarvojen ja erilaisten laskukaavojen käyttäminen tarjousten vertailussa Ilkka Sihvola Painoarvojen ja erilaisten laskukaavojen käyttäminen tarjousten vertailussa 1 Helsingin Sanomat..pikku uutinen muutaman vuoden takaa 2 Esimerkki tältä aamulta (13.6.2017, klo 9:08) Viimeisin Hilmassa julkaistu

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1809/ / Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1809/ / Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelun hankinta Toimittajien määrä Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta potilas- ja liinavaatteiden vuokrauspalvelusta.

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA Perustelumuistio 1 Sisällysluettelo 1. Hankintamenettely 3 2. Saadut tarjoukset ja tarjousten avaus 3 3. Tarjousten vertailu 4 3.1 Tarjousten

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvlk/socialoch hälsovårdsutsk

Sosiaali- ja terveysvlk/socialoch hälsovårdsutsk Sosiaali- ja terveysvlk/socialoch hälsovårdsutsk 58 30.08.2016 Suojavaatteiden vuokra- ja pesulapalveluiden hankinta 1.10.2016-30.9.2019 hankintapäätös - hankintaoikaisu / Upphandling av hyrda skyddskläder

Lisätiedot

LIITE 1, Sivu 1/5. Tarjouspyyntö Jämsän seudun tietoliikenneverkosta. LIITE 1

LIITE 1, Sivu 1/5. Tarjouspyyntö Jämsän seudun tietoliikenneverkosta. LIITE 1 IITE 1, Sivu 1/5 Tarjouspyyntö Jämsän seudun tietoliikenneverkosta. IITE 1 aadullisesti pisteytettävät kohdat on merkitty sinisellä tekstillä sekä merkitty B-sarakkeeseen merkinnällä '' ja vähimmäisvaatimukset

Lisätiedot

, , , ,00

, , , ,00 Tarjousten arviointi Tarjouspyynnössä ilmoitetut kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteet olivat hinta, painoarvolla 60 % sekä laatu, painoarvolla 40 %. Tarjoajan kokonaispistemäärä saadaan

Lisätiedot

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella.

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. Sammutusasu on hyväksytty: EN 469, EN 1149-5, EN 61482-2, EN 343, ja EN 14360. Rosenbauer FIRE FLEX Uusi muotoilu, uusi kaksiosainen väritys

Lisätiedot

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen Squad backpack repussa: Logo 45 mm leveä Craftin logoa vastakkaiseen

Lisätiedot

TARJOUS HINTA- JA LAATUVERTAILU HIUSALAN ASIAKASTUOLIT. 1.1 KATEGORIA 1 (Kampaamo asiakastuolit 44kpl) Hinta- ja laatupisteet yhteensä:

TARJOUS HINTA- JA LAATUVERTAILU HIUSALAN ASIAKASTUOLIT. 1.1 KATEGORIA 1 (Kampaamo asiakastuolit 44kpl) Hinta- ja laatupisteet yhteensä: LIITE 1. TARJOUS HINTA- JA LAATUVERTAILU HIUSALAN ASIAKASTUOLIT 1.1 KATEGORIA 1 (Kampaamo asiakastuolit 44kpl) 1. KPSS Finland Oy 26.840,00 85p 2. Henkel Norden AB 27.544,00 82,82p 1. KPSS Finland Oy 15p

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Suun terveydenhuolto Johtajahammaslääkäri

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Suun terveydenhuolto Johtajahammaslääkäri Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 9 Päätös Jakomäen hammashoitolan hammashoitoyksikön hankinnassa HEL 2016-014037 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti hyväksyä Dental-Systems Oy:n tarjouksen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia!

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia! HIIHTO Luo oma Profiilisi! TRIMTEX NEUVOO TEITÄ! >> OMA DESIGN Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän seurallenne ainutlaatuisen designin. Kaikki painatukset sisältyy designiin ja sen vuoksi

Lisätiedot

HANKINTAKESKUS H (7) HEL

HANKINTAKESKUS H (7) HEL HANKINTAKESKUS H056-13 1(7) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohteet 1.

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi 8.5.2014

Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi 8.5.2014 TARJOUSPYYNTÖ 7.5.2014 HENKILÖSTÖN VUOKRAVAATTEET JA PESULAPALVELUT Loimijoen Kuntapalvelut Oy pyytää tarjousta ateria- ja puhtauspalveluhenkilöstön vuokravaatteista, joihin sisältyy pesulapalvelut ja

Lisätiedot

Kemin kaupunki tarjoaa vuokralle Seilarin ja polttoainejakamo/yleisö-wc rakennukset sisäsatamassa.

Kemin kaupunki tarjoaa vuokralle Seilarin ja polttoainejakamo/yleisö-wc rakennukset sisäsatamassa. TARJOUSPYYNTÖ Kemin kaupunki tarjoaa vuokralle Seilarin ja polttoainejakamo/yleisö-wc rakennukset sisäsatamassa. Tarjouspyynnön taustaa Sisäsatama on kesämatkailun keskittymä. Useita tapahtumia järjestetään

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/7 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 137226 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tukiasuminen,

Lisätiedot

Ydinlaitosten luvanhaltijoiden/luvanhakijoiden johtamisjärjestelmien arviointi ja valvonnan kehittäminen

Ydinlaitosten luvanhaltijoiden/luvanhakijoiden johtamisjärjestelmien arviointi ja valvonnan kehittäminen Tarjouspyyntö 1 (6) Ydinlaitosten luvanhaltijoiden/luvanhakijoiden johtamisjärjestelmien arviointi ja valvonnan kehittäminen Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

1/7. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. --- Hankintakohtainen

1/7. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. --- Hankintakohtainen 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H073-15, HEL 2015-005081 / CNC-jyrsin Fanuc-kyselevällä ohjauksella (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

Työvaateuudistus Tilannekatsaus

Työvaateuudistus Tilannekatsaus Työvaateuudistus Tilannekatsaus 1.2.2019 Työvaateuudistus Projektin tavoitteena on saada uusi työasumallisto käyttöön vuoden 2020 alusta alkaen Uudistamisprojektissa on mukana Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri,

Lisätiedot

Vetelin kunta. Mia Timonen, vakuutusmeklari Virpi Lapinniemi, vakuutusmeklari Jussi Loukkola, varatuomari, vakuutusmeklari

Vetelin kunta. Mia Timonen, vakuutusmeklari Virpi Lapinniemi, vakuutusmeklari Jussi Loukkola, varatuomari, vakuutusmeklari Mia Timonen, vakuutusmeklari Virpi Lapinniemi, vakuutusmeklari Jussi Loukkola, varatuomari, vakuutusmeklari etunimi.sukunimi@justia.fi Vetelin kunta 4.6.2018 Vakuutusten kilpailutus 2018 Keilaranta 1 02150

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H074-15, HEL 2015-005083 / CNC-jyrsin kyselevällä graafisella ohjauksella ja. ISO-koodilla

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H074-15, HEL 2015-005083 / CNC-jyrsin kyselevällä graafisella ohjauksella ja. ISO-koodilla 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H074-15, HEL 2015-005083 / CNC-jyrsin kyselevällä graafisella ohjauksella ja ISO-koodilla (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

3/8. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- --- 0,5 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä=0,5

3/8. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- --- --- --- 0,5 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä 0,500 Kyllä=0,5 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 27502 / Lukki- kirjastojen ja Siuntion kunnankirjaston kirja-aineistohankinnat vuosille 2015-2016, sekä optiovuodet 2017-2018 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita

Lisätiedot

PERUSTELUMUISTIO. Seuraavat tarjoajat suljetaan tarjouskilpailusta seuraavilla perusteilla:

PERUSTELUMUISTIO. Seuraavat tarjoajat suljetaan tarjouskilpailusta seuraavilla perusteilla: PERUSTELUMUISTIO Kohde 1: HANKE- JA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖPALVELUT luonteen mukaisesti. Tarjouspyynnön lisätietokysymysten 1 ja 6 vastauksissa sanottiin, että jokainen annettu toimeksianto täytyy olla varmennettavissa

Lisätiedot

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet:

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: 1/ LIITE 2 Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: Tarjouskilpailu ratkaistaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen tarjoajan eduksi. Tarjousten kokonaistaloudellista

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Karviainen: Ikäihmisten asumispalvelun ja intervallihoidon hankinta

Perusturvakuntayhtymä Karviainen: Ikäihmisten asumispalvelun ja intervallihoidon hankinta IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUN JA INTERVALLIHOIDON HANKINTA A: TEHOSTETTU YMPÄRIVUOROKAUTINEN ASUMISPALVELU, B: PALVELUASUMINEN C: INTERVALLIHOITO / TEHOSTETTU YMPÄRIVUOROKAUTINEN JA D: INTERVALLIHOITO / 8h

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys 1/9 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys 09926 Verisuonikirurgian proteesit ja tarvikkeet Hankinnan kohde:

Lisätiedot

DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN

DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN CUSTOM DESIGN DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN Nyt teillä on mahdollisuus saada tiimillesi, seurallesi tai yrityksellesi yhtenäiset harjoittelu- ja kilpailuasut omalla designilla Daehlie:n ainutlaatuisen

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti:

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: ÖLJYNTORJUNTAHENKILÖSTÖN SUOJAVARUSTUS Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: 1. 1200 kpl Öljyntorjuntasuojahaalari, kertakäyttö 2. 70 kpl Suojahaalari, puuvilla

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde. TERVEYSASEMAPÄIVYSTYSPALVELUT Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/10 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Kuopion kaupunki Asia ja sen selvitys 48404 Osallistavan sosiaalisen kuntoutuksen palvelut aikuissosiaalityön asiakkaille Hankinnan

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Pesuhinnasto alk

Pesuhinnasto alk Pesuhinnasto alk.1.2.2018 Miesten/Naisten Puku 27,00 Bleiseri/pikkutakki 16,50 Hame/Housut 15,50 Leninki lyhyt 23,00 Leninki ¾ 25,00 Leninki pitkä 28,50 Liivi 11,50 Solmio 10,50 Pusero 12,00 Neulepusero

Lisätiedot

Laukaan kunta. Tarjouspyyntö. Saran asuntojen yöhoidon hankinta

Laukaan kunta. Tarjouspyyntö. Saran asuntojen yöhoidon hankinta Laukaan kunta Tarjouspyyntö Saran asuntojen yöhoidon hankinta Laukaan kunta PL 6 41341 Laukaa TARJOUSPYYNTÖ 18.6.2015 Saran asuntojen yöhoidon hankinta Sydämellinen Laukaa on maaseutumainen kasvukunta

Lisätiedot