2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi."

Transkriptio

1 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/11 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 14/2015 Aika: klo 10:00 Paikka: Eckerö line Cafeteria Satama Läsnäolijat: Miska Kauppinen Sanna Laine Noora Vartiainen Olli-Pekka Pajala Ella Sperling Ville Kangaskokko Pietari Peltonen Anni Kolehmainen Poissa: Reeta Ojala Henri Heilala Olli Peltomäki 1. KOKOUKSEN AVAAMINEN Puheenjohtaja avasi kokouksen KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys pienin muutoksin. 4. EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin edellisen kokouksen (13/2015) pöytäkirja. 5. ILMOITUSASIAT Pietari Peltonen: Olemme kansainvälisillä vesillä. Noora Vartiainen: Saadaan Äpyltä kohta konsolirahat.

2 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/11 6. KUULUMISKIERROS Ville: vähän väsyttää, muuten hyvin. Villellä oli munavointi ongelmia. Anni: Odottaa innolla sitsimekon ostamista. Anni on teekkari! Noora: Wappu oli ihan tosi kiva ja odottaa mekkoja. Sanna: Oikein hyvää. Hampaat lähti.. Misuli: Miska on ollut hetken täällä. Koulu ei oikein edisty. Ella: Odottaa hameostoksia. Teki vauvalle peittoa. Opsuli: Luomikarvat tullaan tuhoamaan. Pietari: Ihan hyvää kuuluu Peltsille. Ei väsytä. 7. RAHA-ASIAT i. Hyväksytään maksettavaksi seuraavat laskut ii. 8. JAOSTOKIERROS Laura Strömberg, kaiverrus ja laatta Vuoden Fuksi pokaaliin, ,00 euroa Olli-Pekka Pajala, Kevätpäiväntasauksen ruoka- ja koristelukuluja ,43 euroa Samuli Kyytsönen, YJ-minibussi ,00 euroa Anni Kolehmainen, Fuksimatrikkelin pahvit, ,75 euroa Anni Kolehmainen, YJ-minibussin tankkaus ,64 euroa Anni Kolehmainen, YJ-materiaaleja, ,50 euroa Muuta Maksetaan Matias Lehtiselle takaisin Kevätpäiväntasauksen osallistumismaksu (80 ), koska hän käytti Vuorimieskillan edustuspaikan. i. Opintojaosto Kiltasopimus allekirjoitettu (Liite 1). Laskutustiedot tulee jossain vaiheessa. ii. Viestintäjaosto Uudenmaan maanmittariklubista tiedottaminen: Anni tiedottaa sähköpostilla välittäen heidän lähettämän sähköpostin. Geometres painettiin casperilla ja jälki oli hyvää. iii. Ohjelmajaosto OP tekee läsyn hallitussitseille. Anni laittaa kesäpäivistä ilmon toimarit-maililistalle. Kesäpäivät maksavat 20e. iv. Fuksijaosto Killassamme ei ole enää fukseja, vain teekkareita. v. Ulkojaosto MML logo läsyyn ja konvehdit sitseille. vi. Sisäjaosto Porauspäivä sovitaan erikseen. 9. TOIMINNANSEURANTA KOKOUS Päätettiin, että Maanmittarikilta ry:n toiminnanseurantakokous pidetään klo 17:00 Kiltahuoneella osoitteessa Otakaari Espoo. Kokouksessa esitellään vuoden 2015 välitilinpäätös

3 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 3/11 sekä hallitus kertoo kevään tapahtumista ja tulevasta syksystä. Toiminnanseurantakokouksen esityslista on pöytäkirjan liitteenä (Liite 2). 10. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT i. Ei muita esille tulevia asioita. 11. SEURAAVA KOKOUS Ella tekee doodlen. 12. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo n vakuudeksi, Ella Sperling, puheenjohtaja Sanna Laine, sihteeri

4 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 4/11 LIITTEET Liite 1: Kiltasopimus Aalto-yliopiston n ja Maanmittarikilta ry:n yhteistyösopimus vuodelle 2015 Sopimus on laadittu tammikuussa 2015 selkeyttämään killan ja korkeakoulun välistä työnjakoa ja helpottamaan killan toimintaa korkeakoulun opiskelijoiden hyväksi Liite 1: Budjetti

5 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 5/11 Johdanto Tämä sopimus on määritetty Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun (jäljempänä korkeakoulu ) ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan alaisen Maanmittarikilta ry:n (jäljempänä kilta ) välille. Sopimus on jaettu aihealueittain osa-alueisiin, jotka koskettavat molempia osapuolia. Kohta yleistä on tarkoitettu termien ja tahtotilan määrittelyyn. Kohdassa killan vastuut on sopimusluonnoksen mukainen esitys siitä, mitä kaikkea kuuluu killan tehtäviin. Kohdassa korkeakoulun vastuut on sopimusluonnoksen mukainen esitys siitä, mitä kaikkea kuuluu korkeakoulun tehtäviin. Sopimuksen tarkoituksena on rakentaa korkeakoulun ja killan välille suhde, joka edistää opiskelijoiden hyvinvointia ja opetuksen sekä yhteisöllisyyden kehittämistä. Opinnot ja opetus Killan vastuut Kilta on aktiivisesti mukana kehittämässä parempaa opetusta ja muovaamassa opintojen rakennetta parhaiten tavoitteita vastaavaksi yhdessä korkeakoulun kanssa. Kilta parantaa yhteistyössä korkeakoulun ja mahdollisten muiden osapuolten kanssa opiskelutiloja vastaamaan paremmin monipuolisen oppimisen tarpeita. Kilta hankkii opiskelumateriaaleja edustamiltaan aloilta jäsentensä käyttöön. Jäsenkasvatuksen yhteydessä kilta tarjoaa erityisesti uusille jäsenilleen opintoneuvontaa. Kilta kannustaa jäsenistöään opetuksen kehittämiseen ja palautteen antamiseen. Kilta viestii kollektiivisesti jäsenistöään edustaen korkeakoululle ja kurssihenkilökunnalle havaitsemistaan epäkohdista. Kilta tiedottaa opiskelijoilleen opinnoissa tapahtuvista muutoksista. Korkeakoulun vastuut Korkeakoulu sitoutuu tarjoamaan laadukasta opetusta ja pyrkii jatkuvasti kehittämään opetuksen laatua. Korkeakoulu antaa opiskelijoille mahdollisuuden antaa palautetta opetuksesta ja pyrkii huomioimaan sen opetuksen kehittämisessä. Korkeakoulu tarjoaa killan edustajille tarvittavan informaation opinnoista tiedottamista ja opintoneuvontaa varten. Korkeakoulun on tarjottava opinto-ohjausta.

6 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 6/ Kiltahuone Yleistä Kiltahuone on killan opiskelijoilleen tarjoama tauko-, seurustelu- ja opintotila, jonka tulisi sijaita opiskelijoiden pääasiallisten opintojen opetustilojen yhteydessä. Killan vastuut Kilta ylläpitää jäsenilleen tilaa opiskelua, seurustelua ja muuta oleskelua varten. Korkeakoulun vastuut Korkeakoulu tarjoaa killalle tilan killan toimintaa varten. Korkeakoulu auttaa kiltaa kehittämään nykyisiä kiltahuonetiloja nykyistä viihtyisämmäksi. Viestintä Yleistä Kilta viestii jäsenistölleen pääasiallisesti sähköpostilistojensa kautta. Kilta viestii korkeakoulun Oppimispalveluihin (LES) tapahtumista ja asioista, joista henkilökunnalle halutaan tietoa jakaa eteenpäin. Killan vastuut Kilta sitoutuu viestimään jäsenilleen opintoihin, korkeakouluun ja yliopistoon liittyvistä asioista omien jäsenistönsä tavoittavien sähköpostilistojensa kautta myös englanniksi tarvittaessa. Kilta viestii korkeakoululle opiskelijoiden ajankohtaisista asioista ja näkökulmista oman harkintansa mukaan. Kilta osallistuu opiskelijoille suunnattujen portaalien ja viestintäkanavien kehittämiseen. Kilta nimeää vuosittain edustajan korkeakoulun viestintäverkostoon. Korkeakoulun vastuut Korkeakoulu viestii opiskelijoille ajankohtaisista muutoksista, tapahtumista, suunnitelmista ja hankkeista, jotka koskettavat opiskelijoita. Korkeakoulun tavoitteena on kiltojen kanssa hyvässä yhteistyössä markkinoida ja edustaa korkeakoulua erilaisissa tapahtumissa. Korkeakoulun viestintä ja oppimispalvelut yhdessä killan kanssa sopivat yhteisistä tehtävistä ja vastuista hakijamarkkinointiin liittyen. Kutsut tapahtumiin, joihin killan edustuksen saaminen on killan etu tai korkeakoulun edellytys, tulee toimittaa vähintään kaksi viikkoa ennen tapahtumapäivää. Korkeakoulu on myös velvoitettu tiedottamaan kiltaa kyseisten tapahtumien luonteesta riittävällä tasolla. Korkeakoulu asettaa opintoasioiden viestintäverkostoon killan hallituksen valtuuttaman edustajan. Korkeakoulu pyrkii hankkimaan koulutusohjelmien ja pääaineiden markkinointitilaisuuksiin havainnollistavia ja informatiivisia esittelymateriaaleja.

7 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 7/11 Yhteistyö insinööritieteiden korkeakoulun ja killan välillä Killan vastuut Kilta edustaa opiskelijoita M-laitoksen M-ryhmässä. Killan tavoitteena on pitää säännöllisesti yhteyttä ENG:n johdon ja muun henkilöstön kanssa. Maanmittarikilta järjestää tapaamisen dekaanin kanssa kerran vuodessa Koneinsinöörikillan ja Rakennusinsinöörikillan kanssa. Korkeakoulun vastuut ENG:n johdon tavoitteena on pitää säännöllisesti yhteyttä kiltaan ja pyytää ja antaa palautetta yhteisistä ja/tai ajankohtaisista asioista. Korkeakoulun dekaani tapaa säännöllisesti killan edustajia, kuitenkin vähintään kerran lukukaudessa. Korkeakoulu kannustaa kiltoja ja laitoksia yhteistyön kehittämiseen, esimerkiksi erilaisten opetuksen kehittämiseen liittyvien hankkeiden avulla. Uudet opiskelijat Yleistä: Uusia opiskelijoita koskevaksi nimitykseksi on yhteisössä vakiintunut fuksi tai maisterifuksi, jota myös käytetään jäljempänä tässä sopimuksessa. Killan vastuut: Maanmittarikillan tehtävänä on ottaa vuosittain syksyisin ja keväisin vastaan rakennetun ympäristön opiskelijat, sekä tutustuttaa ja perehdyttää heitä ISO-henkilöiden, kv-iso-henkilöiden ja opintotutoreiden kautta korkeakouluyhteisöön. Killan tehtäviin kuuluu: ISO-henkilöiden ja kv-iso-henkilöiden rekrytoinnit. Fuksien jakaminen fuksiryhmiin opintotoimiston lähettämän läsnäolevien opiskelijoiden listauksen perusteella. Yleinen opintoneuvonta. Fuksioppaan sisällön tuottaminen yhteistyössä korkeakoulun kanssa. Fuksioppaan taittaminen sekä tekeminen Tarjota uusille kandiopiskelijoille, maisteriopiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille mahdollisuus verkostoitua ja tutustua keskenään järjestämällä erilaisia tapahtumia. Orientaatioviikon toteuttaminen yhteistyössä korkeakoulun kanssa.

8 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 8/11 Uusia kandiopiskelijoita, maisteriopiskelijoilta ja vaihto-opiskelijoita koskettavien kilta-asioiden tiedottaminen sähköpostilistan ja muiden välineiden kautta. Korkeakouluhengen rakentaminen uusien kandiopiskelijoiden, maisteriopiskelijoiden ja vaihtoopiskelijoiden keskuudessa. Opintotuutoreiden rekrytoimisen avustaminen ja tiedottaminen. Korkeakoulun vastuut: Koulun tavoitteena on kiltojen kanssa ottaa uudet opiskelijat parhaalla mahdollisella tavalla vastaan korkeakouluun. Yhteisenä tavoitteena on saada uudet opiskelijat osaksi koko Aalto-yhteisöä ja kannustaa heitä aktiivisesti toimimaan siinä. Koulu vastaa uusien opiskelijoiden vastaanotossa seuraavista tehtävistä: Orientaation organisointi (yhteydenpito kiltoihin) sekä orientaatioon liittyvän materiaalin tuottaminen. Akateemisten ohjaajien ja ISO-henkilöiden rekrytointi ja perehdyttäminen. Uusille opiskelijoille toimitettavan Maanmittarifuksioppaan postituksesta huolehtiminen hyväksymiskirjeen kanssa, jos hyväksymiskirje lähetetään postitse. o Mikäli korkeakoulu ei postita hyväksymiskirjeitä, korkeakoulu auttaa kiltaa uusien opiskelijoiden tavoittamisessa Fuksioppaan opintoaiheisen sisällön tuottaminen yhteistyössä killan kanssa. Englanninkielisen oppaan (Aalto Survival Guide) tuottaminen uusille ulkomailta saapuville opiskelijoille Läsnä olevien uusien opiskelijoiden listauksen toimittaminen fuksikapteenille, sekä tarvittaessa ylioppilaskunnalle lukuvuoden alussa. Ulkomailta hyväksyttyjen uusien opiskelijoiden (sekä maisteriohjelmiin saapuvien että vaihtoopiskelijoiden) listauksen toimittaminen kv-iso-vastaavalle. Uusia opiskelijoita koskettavista asioista tiedottaminen killalle. Korkeakoulun maksama summa sisältää killan järjestämien fuksitilaisuuksien kuluja, kuten tilavuokria, tarjoiluja ja kv-isojen kulukorvaukset. Korkeakoulu maksaa fuksioppaiden ja englanninkielisen kiltaoppaan (Guild Guide) painotyön. o KV-Isot hakevat kulukorvauksensa killalta (300 ) Opintotuutoreiden aikaisemmin saamaa palkkiota vastaava summa (200 /tuutor) maksetaan vuonna 2015 kokeiluluonteisesti suoraan killalle, joka huolehtii tuen tasapuolisesta jakautumisesta eri tuutorryhmien käyttöön. o Maanmittarikilta ry: 4 tuutoria (4x200 = 800 ) Yritysyhteistyö

9 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 9/11 Killan vastuut: Killan vastuulla on työelämäyhteyksien luominen ja opiskelijoiden tutustuttaminen työelämäkenttään Kilta järjestää yritysvierailuja ja yritystapahtumia ja tiedottaa yrityksiä, että mukana vierailuilla ja tapahtumissa on myös Aallon ulkomaisia opiskelijoita. Kilta välittää rekrytointi- ja diplomityöpaikkailmoituksia jäsenilleen. Kilta pyrkii osallistumaan yhdessä korkeakoulun kanssa yritysyhteistyötapahtumiin ja yritysyhteistyön ja harjoittelun kehittämiseen. Kilta toimii korkeakoulun apuna tiedotuksessa omia sähköpostilistojaan hyödyntäen. Korkeakoulun vastuut: Korkeakoulu tiedottaa järjestelmällisesti laitosten kesä- ja diplomityöpaikoista ja välittää työelämäkontaktejaan soveltuvin osin killalle. Korkeakoulu välittää sille tulleita työpaikkailmoituksia killan hallituksen sähköpostilistalle. Erikseen sovittavat asiat Killan vastuut: Kilta toimii mahdollisuuksien mukaan auttavana työvoimana korkeakoulun tapahtumissa. Korkeakoulun toivoessa killan osallistumista muihin kuin edellä mainittujen tapahtumien järjestelyihin, tulee pyyntö toimittaa killan hallituksen sähköpostilistalle vähintään kaksi viikkoa ennen kyseistä tapahtumaa. Korkeakoulun vastuut: ENG tukee kiltaa taloudellisesti tämän sopimuksen määrittelemien tavoitteiden saavuttamiseksi liitteenä olevan budjetin mukaisesti. Tuki maksetaan takautuvasti tai jos ENG harkitsee sopivaksi, ennen kuluja aiheuttavan toiminnan alkamista. ENG voi vaatia kiltaa esittämään selvityksen velvoitteiden täyttämisestä ja siitä aiheutuneista kuluista ennen tuen maksamista. Vahingonkorvaus Mikäli sopijapuoli rikkoo tai laiminlyö tämän sopimuksen ehtoja, se on velvollinen korvaamaan rikkomuksesta tai laiminlyönnistä toiselle sopijapuolelle aiheutuneet välittömät vahingot, menetykset, kulut ja kustannukset. Kummankin sopijapuolen korvausvastuu rajoittuu neljääntuhanteenneljäänsataan euroon (4400 ).

10 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 10/11 Allekirjoitukset: Gary Marquis Dekaani, Aalto ENG Paikka ja aika Marjo Immonen Opintoasiainpäällikkö, Aalto ENG Paikka ja aika Ella Sperling Puheenjohtaja 2015, Maanmittarikilta ry Paikka ja aika Ville Kangaskokko Opintomestari 2015 Maanmittarikilta ry Paikka ja aika Liite 1 Budjetti:

11 MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 11/11 Liite 2:Toiminnanseuratakokouksen esityslista MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015 Aika klo 17:00 Paikka Kiltahuone, Otakaari Espoo 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN i. Puheenjohtajan valinta ii. Sihteerin valinta iii. ntarkastajien valinta iv. Ääntenlaskijoiden valinta 3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 5 ILMOITUSASIAT 6 VÄLITILINPÄÄTÖS 7 HALLITUS KERTOO KEVÄÄN TAPAHTUMISTA JA TULEVASTA SYKSYSTÄ 8 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT 9 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 20/2015 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 20/2015 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 20/2015 Aika: 9.10.2015 klo 17:00 Paikka: Kiltahuone, Otakaari 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Olli-Pekka Pajala Henri Heilala

Lisätiedot

MAANMITTARIKILLAN TOIMINNANSEURANTAKOKOUS 2015 Pöytäkirja 1(5) MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015.

MAANMITTARIKILLAN TOIMINNANSEURANTAKOKOUS 2015 Pöytäkirja 1(5) MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015. 1(5) MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan toimintaseurantakokous 2015 Aika 25.5.2015 klo 17:00 Paikka Kiltahuone, Otakaari 3 02150 Espoo Läsnäolijat: Janika Lankinen Ville Kangaskokko Samu Rinne (saapui

Lisätiedot

SYYSKOKOUS Pöytäkirja

SYYSKOKOUS Pöytäkirja 1 (7) MAANMITTARIKILTA RY Syyskokous Aika 14.10.2015 klo 16.00 Paikka Kiltahuone, Otakaari 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Satu Räty (poistui kohdassa 8) Helena Huhtinen (poistui kohdassa 8) Reeta Ojala Ella

Lisätiedot

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. MAANMITTARIKILTA RY MAANMITTARIKILLAN 1/27 MAANMITTARIKILTA RY Maanmittarikillan vuosikokous 2015 Aika: 23.2.2015 klo 17:15 Paikka: Innopoli 3 D, Neuvotteluhuone 2 Läsnäolijat: Ville Kangaskokko Valtteri

Lisätiedot

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 25/2015 Aika: 18.12.2015 klo 19:00 Paikka: Kiltahuone, Otakaari 3 02150 Espoo Läsnäolijat: Sanna Laine Noora Vartiainen

Lisätiedot

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi sekä päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi sekä päätösvaltaiseksi. 1 (5) MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 1/2015 Aika: 2.12.2014 klo 18:00 Paikka: Maarintalo (Sähkömiehentie 3) 2 krs. Kokoushuone Läsnä: Henri Heilala Reeta Ojala Olli Peltomäki Anni Kolehmainen Miska

Lisätiedot

2.2 Sihteerin valinta Olli Peltomäki ehdotti Julianna Porkkaa. Valittiin Julianna Porkka.

2.2 Sihteerin valinta Olli Peltomäki ehdotti Julianna Porkkaa. Valittiin Julianna Porkka. MAANMITTARIKILTA RY KILLAN KOKOUS 1/11 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 14.11.2016 klo 17.00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/8 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/8 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/8 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 16.11.2015 klo 16:00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/9 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/9 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/9 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 16.11.2015 klo 16:00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 13/2017 Aika: 2.5.2017 klo 18 Paikka: Monttu, Otakaari 4, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri Ahokas Pekka Mattila Satu

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 2/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 2/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 2/2016 Aika: 13.1.2016 klo 18:00 Paikka: Maanmittarikillan kiltahuone, Otakaari 3, Espoo Läsnäolijat: Olli Peltomäki Emilia

Lisätiedot

5. ILMOITUSASIAT Olli Peltomäki: Vujuille on ilmoittautunut 123 ihmistä, muutama tyhjä rivi.

5. ILMOITUSASIAT Olli Peltomäki: Vujuille on ilmoittautunut 123 ihmistä, muutama tyhjä rivi. MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 4/2016 Aika: 15.2.2016 klo 18:00 Paikka: Kiltahuone, Otakaari 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Olli Peltomäki Anni Kolehmainen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 5/2017 Aika: 19.2.2017 klo 15 Paikka: Maarintalon neuvottelutila, Sähkömiehentie 3, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 Aalto yliopisto 11/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 Aalto yliopisto 11/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 11/2017 Aika: 10.4.2017 klo 16 Paikka: Monttu, Otakaari 4, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri Ahokas Emilia Taskinen Netta

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 7/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 7/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 7/2016 Aika: 15.3.2016 klo 18.30 Paikka: Servinkuja 1 C 22 Läsnäolijat: Emilia Taskinen Ida-Maria Korhonen Pinja Raitanen

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 5/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 5/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 5/2016 Aika: 26.2.2016 klo 18.00 Paikka: Maarintalon neuvotteluhuone, Sähkömiehentie 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Olli Peltomäki

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 10/2017 Aika: 29.3.2017 klo 18 Paikka: Monttu, Otakaari 4, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri Ahokas Juho Virtanen Ville

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 12/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 12/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 12/2016 Aika: 19.5.2016 klo 18.00 Paikka: RIL:n toimisto, Lapinlahdenkatu 1 B Läsnäolijat: Anni Kolehmainen Julianna Porkka

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 11/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 11/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 11/2016 Aika: 3.5.2016 klo 18.30 Paikka: Kiltahuone, Otakaari 3 Läsnäolijat: Olli Peltomäki Emilia Taskinen Aino Ruohola

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 18/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 18/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 18/2016 Aika: 11.10.2016 klo 17.30 Paikka: Maarin neuvotteluhuone, Sähkömiehentie 3 Paikalla: Olli Peltomäki Heikki Salko

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/7 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 4/2017 Aika: 11.2.2017 klo 15 Paikka: Maarintalon neuvottelutila, Sähkömiehentie 3, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 Aalto yliopisto 14/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 Aalto yliopisto 14/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 14/2017 Aika: 9.5.2017 klo 18 Paikka: Maarintalon neuvottelutila, Sähkömiehentie 3, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika Väisänen saapui kohdassa 6

Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika Väisänen saapui kohdassa 6 1 (5) MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous Aika Tiistai 12.10. klo 18:00 Paikka Servinkuja 1, Espoo Läsnä Outi Nyman puheenjohtaja Maiju Seppälä sihteeri Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 21/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 21/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 21/2016 Aika: 22.11.2016 klo 17.30 Paikka: Kiltahuone, Otakaari 3 Paikalla: Laura Strömberg Julianna Porkka Leevi Valkeavirta

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 17/2011 Pöytäkirja 1 (5) 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18:03.

HALLITUKSEN KOKOUS 17/2011 Pöytäkirja 1 (5) 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18:03. 1 (5) MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 17/2011 Aika Paikka Tiistai 13.9. klo 18:00 Servinkuja 1 B 15, Otaniemi Läsnä Outi Nyman puheenjohtaja Saila Rappumäki sihteeri Anni Kontturi Maiju Seppälä

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto yliopisto 9/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto yliopisto 9/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 9/2017 Aika: 24.3.2017 klo 8 Paikka: Monttu, Otakaari 4, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri Ahokas Juho Virtanen Ville

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 1/2017 Aika: 9.1.2017 klo 17 Paikka: Maarintalon neuvottelutila, Sähkömiehentie 3, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi muutoksin. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 11.8.2014 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 1/2014

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 1/2014 Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 1/2014 Aika: Maanantai 4.11.2013 klo 18.00 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 1. Kokouksen avaaminen Kiltakunnan 2013 puhemies Max Andersson avasi

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 28/2010 Paikka: Ravintola Omenapuu Aika: 17.12.2010 klo 14.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Viesintämestari

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 16/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 16/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 16/2016 Aika: 21.9.2016 klo 17.00 Paikka: Maarin neuvotteluhuone (2. krs.), Sähkömiehentie 3 Paikalla: Anni Kolehmainen

Lisätiedot

7.6.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 13.27. Todettiin läsnäolijat. Myönnettiin Maria Piiraiselle puhe- ja läsnäolo-oikeus.

7.6.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 13.27. Todettiin läsnäolijat. Myönnettiin Maria Piiraiselle puhe- ja läsnäolo-oikeus. PÖYTÄKIRJA 14 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 28.5.2011 kello 12.00 Paikka: Villa Vigrén, Kouvola Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen Holopainen Tiina

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017. AIKA: , klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017. AIKA: , klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 13.1.2017 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 AIKA: 17.1.2017, klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Matias Kassala, hallituksen

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11

Lappeenrannan teknillinen yliopisto Pöytäkirja TUOTANTOTALOUDEN KILTA 1/11 KAPLAAKI RY 11/01/11 HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistaina 11.1.2011, klo 18:00 Paikka: Läsnä: Kaplaaki ry:n kiltahuone Ville Kemppinen, puheenjohtaja Aki Jussila, sihteeri Lauri Anttila Sari Manninen Heikki Hämäläinen Aku Rantala

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/12 Aalto-yliopisto 5/2015 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/12 Aalto-yliopisto 5/2015 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/12 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 3.2.2015 klo 18:00 Paikka: Kiltahuone (Otakaari 3, 02150 Espoo) Läsnäolijat: Anni Kolehmainen Ella Sperling

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 8/2013 22.4.2013 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 23.4.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai klo 18.00 Paikka: Kotaniemen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 5/2015

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 5/2015 Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 5/2015 Aika: Keskiviikko 25.2.2015 klo 18.00 Paikka: AddLab, Konetekniikka K4, Sähkömiehentie 4G 1. Kokouksen avaaminen Kiltakunnan 2015 puhemies Niko

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 13/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 13/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 13/2016 Aika: 1.8.2016 klo 17.15 Paikka: Helsingin Kaupunkisuunnitteluvirasto, Kansakoulukatu 1 Läsnäolijat: Kia Koskela

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 4 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 1.2.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Piirainen Maria varapuheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen

Lisätiedot

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 24.10.2016. klo 18.00. Paikka: 4404 Läsnä: Antti Sinkkonen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Henri Takki Jeremias Skyttä Einari Junter (saapui kohdassa 5) Mari Koponen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.08. Todetaan läsnäolijat.

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.08. Todetaan läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS ESITYSLISTA Aika: 10.8.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen Holopainen

Lisätiedot

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Puheenjohtaja Antti Sinkkonen avasi kokouksen ajassa Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 25.1.2016 klo 14.00 Paikka: 4409 Läsnä: Antti Sinkkonen, puheenjohtaja Stiina Luoma, sihteeri Joel Sihvonen Emmi Mahlamäki Mari Koponen Henri Takki Einari Junter (saapui

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 27/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 7.12.2010 klo 11.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

TUUTOROINNIN TOTEUTUS ENGissä

TUUTOROINNIN TOTEUTUS ENGissä Insinööritieteiden korkeakoulu/ Opinto- ja opiskelijapalvelut, 27.1.2012, päivitetty 4.4.2014/ VR TUUTOROINNIN TOTEUTUS ENGissä Opiskelija Opintotuutori Opettajatuutori Opintoneuvojat, kilta Opinto- ja

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 06/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 26.02.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Katri (lähti 17.00), Veera, Eetu V., Tinja, Saara, Eetu A., Charlotte, Elina, Enni E. (lähti 16.46),

Lisätiedot

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016. AIKA: , klo 13:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016. AIKA: , klo 13:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 24.3.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016 AIKA: 30.3.2016, klo 13:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Elias Rauhala, hallituksen

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 11 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2012 Aika: 19.6.2012 kello 17.00 Paikka: Neuvotteluhuone Kummeli, Skinnarilan kampus Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Borgström Toni jäsen Kurronen Laura jäsen,

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 2 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: Paikka: 9.1.2012 kello 16.00 alkavan perehdytyksen jälkeen Opiskelijakunnan neuvotteluhuone, Skinnarila, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALISALAN 25.10.2013 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ. Pinni A, Casino-Kabinet, Tampereen yliopisto, Tampere

TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALISALAN 25.10.2013 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ. Pinni A, Casino-Kabinet, Tampereen yliopisto, Tampere HALLAT RY PÖYTÄKIRJA TAMPEREEN YLIOPISTON KUNNALISALAN 25.10.2013 OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ HALLITUKSEN KOKOUS 14/2013 Aika Tiistai 22.10.2013 kello 16.00 Paikka Pinni A, Casino-Kabinet, Tampereen yliopisto,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ARMATUURI RY 6/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 6 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai klo 14.00 Paikka: Salpamaja, Rutola, Mikkelintie

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle / 2016

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle / 2016 ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 15.1.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 AIKA: 18.1.2016, klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Elias Rauhala, hallituksen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 13/2012 Aika: 21.5.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, H202 (Dynamo) Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Tiedotusmestari

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 7/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 11.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko (kohdasta 5)

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 23/2017 Aika: 8. kesäkuuta 2017 klo 8.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Rakennusinsinöörikilta ry PÖYTÄKIRJA Raadin kokous 22/2017

Rakennusinsinöörikilta ry PÖYTÄKIRJA Raadin kokous 22/2017 Aika: 15.8.2017 kello 18:00 Paikka: Sähköntie 3 02150, Espoo Huone 241 Läsnäolijat: Anton Närekorpi, puheenjohtaja Heidi Kaukinen, sihteeri Daniel Haaranen Erik Jaatinen Ida Tasa Iiro Lindgren Niko Kälkäjä

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sivu 1/5 Pöytäkirja 1/2017 Aika: 15. joulukuuta 2016 klo 10.45 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Ali Benkherouf Inari Harjuniemi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 14/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 14/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 14/2016 Aika: 29.8.2016 klo 17.00 Paikka: Neuvotteluhuone Excellence, Postitalo, 00100 Helsinki Paikalla: Laura Strömberg

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat.

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 1 (1/5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2011 Aika: 13.12.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen Lempiäinen

Lisätiedot

1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 24/2011 Pöytäkirja. 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 15.12.

1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 24/2011 Pöytäkirja. 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 15.12. 1 (5) MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 24/2011 Aika Sunnuntai 18.12.2011 klo 15.00 Paikka Outin koti, Otaniemi, Espoo Läsnä Outi Nyman puheenjohtaja Saila Rappumäki Sihteeri Antti Andelin Anni Kontturi

Lisätiedot

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta.

Opintovastaava Tukiainen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Tukiaista ruuasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 27.2.2017 klo 16.06 Paikka: Paikalla: Ryhmätyöhuone C1, Tampereen yliopisto Julius Tavasti Kyösti Husso Matti Andersson Suvi Tiilimäki Annika Nevanpää Melina Kukkonen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 16/2017 Aika: 27.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU6 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lappeenrannan teknillinen yliopisto HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 31.3.2014, klo 18.00 Paikka 4501 Läsnä: Topias Olkkonen, puheenjohtaja Otso Holttinen, sihteeri Janne Ukkonen Miisa Komulainen Miko Mehtäläinen Matti Rissanen Senni Bilund

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 (6) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2012 Aika: 14.12.2011 kello 17.00 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone, Skinnarila, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Borgström Toni

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (6) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 5/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 5/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 18.3.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 15.00 Paikka: Armatuurin kiltahuone

Lisätiedot

AUTOMAATIO- JA SYSTEEMITEKNIIKAN KOULUTUSNEUVOSTON KOKOUS 10/2011

AUTOMAATIO- JA SYSTEEMITEKNIIKAN KOULUTUSNEUVOSTON KOKOUS 10/2011 1 (5) 7.11.2011 AUTOMAATIO- JA SYSTEEMITEKNIIKAN KOULUTUSNEUVOSTON KOKOUS 10/2011 Aika Maanantai 7.11.2011 kello 14.05 16.05 Paikka TUAS-talo, kokoushuone 1593 Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen avaus ja

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 Aalto yliopisto 12/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 Aalto yliopisto 12/2017 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/6 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 12/2017 Aika: 19.4.2017 klo 16 Paikka: Monttu, Otakaari 4, Espoo Paikalla: Pinja Raitanen Meri Ahokas Pekka Mattila (saapui

Lisätiedot

Yliopistonkatu Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: Paikka: Sähköpostikokous

Yliopistonkatu Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: Paikka: Sähköpostikokous Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 16.4.2015-20.4.2015 Paikka: Sähköpostikokous Läsnä: Matias Kassala, Matti Haapala, Pilvikki Viitanen, Iida

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014

PÖYTÄKIRJA 5.5.2014 19/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 5.5.2014 Paikka: Tallikuja 2 Läsnä: Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi Henri Nousiainen Jere Hjelt (saapui

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 21/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum Aika: 6.10.2015 kello 16.00 Paikka: Sh 211, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 21/2015 Läsnä: Poissa: Hanna-Kaisa A., Essi R., Heidi S., Inari, Katri, Tinja, Eetu V. (poistui klo 16.10), Saara, Tanja, Liisa,

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 1 (5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2013 Aika: noin kello 16.30 Paikka: Läsnä: Neuvotteluhuone Kummeli, Skinnarila, Lappeenranta Eskelinen Patrik, puheenjohtaja Borgström Toni Huhtiranta

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja Kampusvaliokunnan kokous 1/2017 Aika: 26.1.2017 klo 12 Paikka: AJ-tila Savonlinnan kampuksella Läsnä: Heikki Räihä PAIKALLA Ilari Katajamäki POISSA Maija

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 04/2015 Aika: 06.02.2015 kello 13.00 Paikka: AYY yhdistystila, Maarintalo Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla-Maaria Pitkänen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 24.5.2015 kello 19.30. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 24.5.2015 kello 19.30. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: kello 19.30 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen PÖYTÄKIRJA 1 (8) 20.9.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 20.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa

Lisätiedot

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.14. Todettiin läsnäolijat.

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.14. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 17 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 29.8.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen Holopainen Tiina

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 16/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 16/2015 Assistentinkatu 7 20014 Turun yliopisto Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum Aika: 02.09.2015 kello 14.00 Paikka: Kh 228, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 16/2015 Läsnä: Poissa: Inari, Tiina, Elina, Riikka, Charlotte, Eetu A., Katri, Liisa, Tanja (saapui klo 14.16). Eetu V., Arttu,

Lisätiedot