LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/"

Transkriptio

1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta AIKA klo 17:30-20:00 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Udd Ann-Lis Isotalo Jaakko Wilenius Yvonne Kouvo Katja Stenberg Immo Sihvonen Jarmo Engård Benny Rönkkö Anne Haverinen Katri Bärlundin vara MUUT Heijnsbroek-Wirén Mia kaup.hall. puh.joht. Heikkilä Pekka kaup.hall. edustaja Storgårds Eva vs. perusturvajohtaja Povenius Annette sihteeri Taipale Tero J. johtava lääkäri Iivonen Jaana palvelupäällikkö Forsblom Lisbeth palvelupäällikkö POISSA Bärlund Päivi varapuheenjohtaja Grundström Ben Hydén Pia Aspholm-Backman Carola Ögård Tinka nuorisovalt. edustaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Patrik Stenvall KÄSITELLYT ASIAT Annette Povenius PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja tarkastetaan sähköisesti. Yvonne Wilenius Katja Kouvo PÖYTÄKIRJA YLEI klo , SESTI NÄHTÄVILLÄ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa

2 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa Loviisa

3 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat Porvoon sairaalan johdon vierailu Perusturvalautakunnan osavuosikatsaus 1-4/ Sosiaaliasiamiehen raportti Hankintapäätös Loviisan kaupungin perusturvakeskuksen asiointiliikenteen hankinnassa Ratkaisuvallan delegointi viranhaltijoille Valmistelua koskevaa ajankohtaista tietoa sote-uudistuksen lähestyessä Aiesopimus Klubitaloa varten Loviisaan Viranhaltijapäätökset Ilmoitusasioita perusturvalautakunnalle tiedoksi Muut asiat 82

4 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PL 37 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Pöytäkirjantarkastajat PL 38 Ehdotus: Valitaan Pia Hydén ja Carola Aspholm-Backman. Valittiin Yvonne Wilenius ja Katja Kouvo. Pöytäkirja tarkastetaan sähköisesti.

6 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Porvoon sairaalan johdon vierailu 418/ /2017 PL 39 Loviisan kaupungin perusturvalautakunta on keskustellut useaan otteeseen Porvoon sairaalan tulevaisuuden suunnitelmista ja päivystysjärjestelyistä. Porvoon sairaalan johtajaa on pyydetty perusturvalautakunnan kokoukseen keskustelemaan yllä mainituista tai muuten ajankohtaisista aiheista. Hän on luvannut saapua paikalle sekä päättää itse mukaansa otettavasta asiantuntijakokoonpanosta. Liite 9, Kutsukirje Porvoon aluesairaalan johtaja Leena Koponen kertoi sairaalan kehityssuunnitelmista ja tavoitteista. Perusturvalautakunta sai informaatiota ja keskusteli asiasta.

7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Perusturvalautakunnan osavuosikatsaus 1-4/ /02.02/2017 PL 40 Valmistelija: palvelupäällikkö Jaana Iivonen, puh , palvelupäällikkö Tero Taipale, puh , palvelupäällikkö Lisbeth Forsblom, puh ja taloussuunnittelija Annette Povenius, puh Perusturvalautakunnan vuoden 2017 talousarvion toteuma on tarkistettu tammi- huhtikuun tulojen ja kustannusten perusteella. Liitteenä on perusturvakeskuksen ja perusturvalautakunnan vastuualueiden avaintavoitteiden toteuma johon sisältyy toteumaraportti ulkoisista eristä sekä selostus toimintatuottojen ja kulujen kehityksestä ja ennusteesta. Liite 10, Osavuosikatsaus Esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds, puh Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee osavuosiraportin 1-4/2017 tiedoksi ja toteaa, että tässä vaiheessa ei ano kaupunginvaltuustolta lisämäärärahaa. Ehdotuksen mukainen.

8 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Sosiaaliasiamiehen raportti 420/ /2017 PL 41 Valmistelija ja esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds, puh Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Porvoon ja Sipoon sosiaaliasiamies Ritva Liukonen on laatinut raporttinsa vuoden 2016 toiminnasta. (Raportti on päivätty ). Liite 11, Raportti Ehdotus: Perusturvalautakunta tutustuu raporttiin ja merkitse sen tiedoksi, jonka jälken se toimitetaaan Loviisan kaupungin kaupunginhallitukselle tiedoksi. Ehdotuksen mukainen.

9 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Hankintapäätös Loviisan kaupungin perusturvakeskuksen asiointiliikenteen hankinnassa 184/ /2017 PL 42 Valmistelijat: senioripalveluiden palvelupäällikkö Lisbeth Forsblom, puh ja hankinta-asiantuntija Johanna Heikel, puh Hankinnan kohteena on Loviisan kaupungin Sarvisalossa, Isnäsissä ja Kabbölessä asuvien ikääntyneiden kuntalaisten asiointiliikenteen hoitaminen Porvooseen ja takaisin tarjouspyynnössä kuvatun mukaisesti. Kuljetuspalvelut järjestetään asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen niin, että asiointiaikaa Porvoossa on tarpeeksi. Reittejä on kaksi, joista kumpikin ajetaan kerran viikossa, mikäli matkustajia on vähintään kolme. Yksi reitti lähtee Sarvisalosta ja toinen Kabbölestä. Molemmat reitit menevät Isnäsin kautta. Sopimuskausi alkaa ja päättyy Sopimusta on mahdollista jatkaa kahdella vuoden pituisella optiolla (1+1). Optioista päätetään myöhemmin. Kansallinen hankintailmoitus lähetettiin julkaistavaksi HILMA-tietokantaan Hankinnasta tiedotettiin kaupungin kotisivuilla, josta oli linkki HILMA-tietokantaan ja Tarjouspalvelu-portaaliin. Kilpailutukseen liittyviin kysymyksiin vastattiin tarjouspyynnössä kuvatulla tavalla. Hankintamenettelynä oli sellainen avoin menettely, jossa kaikki vähimmäisvaatimukset täyttävät tarjoajat voivat jättää tarjouksensa ja osallistua kilpailuun. Tarjoukset tuli toimittaa sähköisesti osoitteeseen klo mennessä. Tarjoukset avattiin klo kolmen henkilön läsnä ollessa. Määräaikaan mennessä tarjouspyyntöön oli saapunut yksi (1) tarjous: Taxi Rainer Sjöroos Kokouksessa, jossa tarjoukset avattiin, tarjoajan kelpoisuus tarkistettiin. Hankintayksikkö totesi, että tarjous täytti tarjouspyynnössä tarjoajille asetetut vähimmäisvaatimukset.

10 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Seuraavaksi tarkistettiin, että tarjous täyttää tarjouspyynnössä palvelulle asetetut vaatimukset. Tarjous täytti tarjouspyynnössä palvelulle asetetut vaatimukset. Tarjousten valintaperusteena oli halvin hinta. Tarjousten vertailua ei tarvinnut suorittaa, koska saapui vain yksi tarjous. Esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds. Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää hyväksyä Taxi Rainer Sjöroosin tarjouksen. Hankintasopimus syntyy kirjallisen hankintasopimuksen allekirjoittamisella. Tarjouksen vertailuhinta on 500,00 euroa (alv 0 %). Tarjouksen mukainen vuosikustannus on ,00 euroa, mikäli molemmat reitit ajetaan kerran viikossa (alv 0 %). Kustannus on perusturvakeskuksen senioripalveluiden määrärahan käyttöä. Hankintasopimukseen sovelletaan JYSE 2014 Palvelut yleisiä sopimusehtoja. Ehdotuksen mukainen.

11 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Ratkaisuvallan delegointi viranhaltijoille 421/ /2017 PL 43 Valmistelijat: palvelupäälliköt Jaana Iivonen, puh , ja Lisbeth Forsblom, puh , sekä sosiaalityöstä vastaava Pamela Stenberg puh Lukuun ottamatta sosiaalihuoltolain 46:ssä tarkoitettuja hoidon ja huolenpidon turvaavia päätöksiä sosiaalihuoltolaissa (1301/2014) ei ole tarkasti säädetty siitä, kuka päätöksiä tekee. Voimassa ovat edelleen vanhan sosiaalihuoltolain (710/1982) 6 ja 12, joiden mukaan sosiaalihuollon toimeenpanoon kuuluvista tehtävistä sekä niistä tehtävistä, jotka muussa laissa säädetään sosiaalilautakunnan taikka muun vastaavan toimielimen tehtäväksi, huolehtii yksi tai useampi kunnan määräämä moniinen toimielin. Loviisan kaupungin hallintosäännön mukaan toimielin voi päättää sille hallintosäännössä tai lainsäädännössä siirretyn toimivallan siirtämisestä alaiselleen viranhaltijalle. Loviisan kaupungin hallintosääntöä, jossa keskitetysti säädetään viranhaltijoiden ratkaisuvallasta, ollaan uudistamassa siten, että uudistus tulisi voimaan Tähän saakka perusturvalautakunnan alaisten viranhaltijoiden ratkaisuvallasta on pääsääntöisesti säädetty hallintosäännössä. Järjestelmä on hankala, mikäli ratkaisuvaltoihin joudutaan myöhemmin tekemään muutoksia. Muutoksista voidaan säätää vain hallintosäännössä, jolloin joudutaan odottamaan seuraavaa hallintosäännön muutosta. Ratkaisuvallasta, josta on säädetty hallintosäännössä, ei voida enää perusturvalautakunnan tai viranhaltijan päätöksillä toisin säätää. Joidenkin viranhaltijoiden ratkaisuvallasta on jo nyt säädetty perusturvalautakunnan päätöksillä. Tilanne on ollut sekava. Tämän vuoksi perusturvakeskuksen alaisten viranhaltijoiden ratkaisuvallasta päättäminen siltä osin, kun se koskee perusturvalautakunnalle kuuluvaa ratkaisuvaltaa lukuun ottamatta keskuksen johtajaa, päälliköitä tai resurssivastaavia, esitetään päätettäväksi pääosin perusturvalautakunnassa nykyisen hallintosäännön sijaan. Liitteeseen on keskitetysti koottu kaikki perusturvakeskuksen viranhaltijoille siirrettävä ratkaisuvalta, myös niiden viranhaltijoiden osalta, joille perusturvalautakunta on jo aiemmin delegoinut ratkaisuvaltaa. Liite 12, Yhteenveto

12 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää siirtää ratkaisuvaltaansa viranhaltijoille liitteen mukaisesti siitä päivästä lukien kun Loviisan kaupungin uusi hallintosääntö astuu voimaan. Ehdotuksen mukainen.

13 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Valmistelua koskevaa ajankohtaista tietoa sote-uudistuksen lähestyessä 422/ /2017 PL 44 Valmistelija ja esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds, puh Vs. perusturvajohtaja kertoo sote-uudistuksen ajankohtaisista asioista, lähinnä perusturvan toimintojen organisoinnista kunnallisesta toiminnasta maakunnan vastuualueeseen. Keskustelua perusturvalautakunnan ajankohtaiseen sote-uudistukseen liittyvistä visioista ja ajatuksista sekä mahdollisista eväistä uudelle perusturvalautakunnalle ja johtajalle. Ehdotus: Perusturvalautakunta saa informaatiota ja keskustelee sote-uudistuksesta. Perusturvalautakunta sai informaatiota ja keskusteli sote-uudistuksesta.

14 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Aiesopimus Klubitaloa varten Loviisaan PL 45 Valmistelija ja esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds, puh Loviisan kaupunki/ perusturvakeskus on kilpailutettuna kautta ostanut mielenterveyskuntoutujille suunnattua päivätoimintaa Mentera nimisestä yksiköstä Itä-Uudenmaan psykososiaaliselta yhdistykseltä ry. Sopimus umpeutuu Toimintaan Menterassa ollaan oltu tyytyväisiä ja samoin toimintaan Porvoon Klubitalossa, jossa loviisalaisiakin on käynyt. Koska sopimus umpeutuu ja koska koetaan, että hoitoketju ei ole kattava ja riittävä tälle asiakasryhmälle, mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, on keskusteltu miten mielenterveys - ja päihdepalveluja pitäisi kehittää. I-U Psykososiaalinen yhdistys ehdottaa, että toiminta Menterassa muutetaan Klubitalotoiminnaksi, Porvoon Klubitalon alaisuuteen. Klubitalotoiminta on kansainvälinen, standardisoitu ja todettu hyväksi. Klubitalotoiminta on tähän asti saanut tukea entisestä RAY:stä, nykyinen STEA, noin 50 % toimintakuluista. Suomessa on 25 Klubitaloa. I-U Psykososiaalinen yhdistys ry:llä on aikomus jättää rahoitushakemuksen STEAan KLubitalotoiminnan rahoittamiseksi Porvoossa ja Loviisassa. Hakuaika päättyy Hakemusta varten hakijalla pitää olla aiesopimus, missä kunta ja Perusturvakeskus sitoutuu maksamaan puolet kuluista klubitaloa varten mikäli STEA antaa tukea toiminnalle. Talousarvio vuoden toiminnalle on 125.ooo euroa ( josta on lahjoituksia) ja josta siis kaupungin osa 50 % on euroa. Päivätoiminta tällä hetkellä maksaa yli euroa. Perusturvajohtajalla on oikeus tehdä ostosopimuksia euroon saakka. Kireän aikataulun takia perusturvajohtaja on keskustellut asiasta vs.kaupunginjohtajan kanssa ja olemme sopineet aiesopimuksen allekirjoittamisesta yhdessä I-U Psykososiaalisen yhdistyksen ry:n hakemusta varten. Kaupunki ei sitoudu ostamaan yhdistyksestä mitään palveluja mikäli STEA ei tue toimintaa (50 %). Perusteellinen suunnitelma mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehitystä varten tullaan esittämään perusturvalautakunnalle syksyllä 2017.

15 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Ehdotus: Lautakunta merkitsee asian tiedoksi ja odottaa tarkempaa ja kattavampaa esittelyä mielenterveys- ja päihdepalvelujen kehittämissuunnitelmista syksyllä Esittelijän muutettu ehdotus: Perusturvalautakunta hyväksyy aiesopimuksen, missä kaupunki ja perusturvakeskus sitoutuu maksamaan puolet kuluista toiminnasta edellyttäen että STEA myöntää varat. Muutetun ehdotuksen mukainen. Pykälä tarkastettiin välittömästi.

16 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Viranhaltijapäätökset PL 46 Valmistelija ja esittelijä: vs. perusturvajohtaja Eva Storgårds, puh Seuraavat viranhaltijat ovat lähettäneet päätösluettelonsa perusturvalautakunnalle tiedoksi: Avohoidon ja hoiva-asumisen palveluvastaava 11/2017, Palvelusetelituottajaksi hyväksyminen, Tunne Hoiva Oy 12/2017, Tukipalvelujen tuottajarekisteriin merkitseminen, Posti Oy, Posti Kotipalvelu Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee päätökset tiedoksi ja ilmoittaa viranhaltijoille, ettei se kuntalain 51 :n nojalla käytä otto-oikeuttaan. Päätökset merkittiin tiedoksi.

17 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Ilmoitusasioita perusturvalautakunnalle tiedoksi PL 47 a) Aluehallintoviraston päätös : Yksityisen ympärivuorokautisten sosiaalipalvelujen tuottamista koskevan luvan muuttaminen, Hoitokoti Gröndal Oy. b) Valviran: - päätös V/25535/2017, Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen, Meru Health Oy, - ilmoitus V/23215/2017, Yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottajan toimipaikan lopettaminen, Tietotaito Group Suomi Oy, - päätös V/26602/2017, Ýksityisen terveydenhuollon palvelujen antamista koskeva luvan muuttaminen ja ilmoitus Yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottajan toimipaikan lopettaminen, Valmius Hyvinvointiin Group Oy. c) ÅF-Consult Oy:n raportti: Loviisan voimalaitoksen jäähdydtysja jätevesien sekä ympäröivän merialueen tarkkailu vuonna Ilmoitusasiat merkittiin tiedoksi.

18 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta Muut asiat PL 48 Ei muita asioita.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 74

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 74 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 74 Perusturvalautakunta AIKA 26.05.2015 klo 17:30-19:35 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Perusturvalautakunta AIKA 21.01.2016 klo 17:30-19:00 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142 Perusturvalautakunta AIKA 19.08.2014 klo 17:30-18:34 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Perusturvalautakunta AIKA 12.01.2017 klo 17:30-18:27 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynaktu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 64 Perusturvalautakunta AIKA 19.05.2016 klo 17:30-19:14 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Perusturvalautakunta AIKA 14.03.2019 klo 17:30-18:37 PAIKKA Perusturvakeskus, Öhmaninkatu 4, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Lindell Armi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 86 Perusturvalautakunta AIKA 16.06.2015 klo 17:30-19:25 PAIKKA Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 62 Perusturvalautakunta AIKA 21.04.2015 klo 17:30-19:57 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hankintapäätös, perusterveydenhuollon puheterapiapalveluiden puitejärjestelyn hankinnasta Loviisan kaupungille

Hankintapäätös, perusterveydenhuollon puheterapiapalveluiden puitejärjestelyn hankinnasta Loviisan kaupungille Perusturvalautakunta 3 12.01.2017 Hankintapäätös, perusterveydenhuollon puheterapiapalveluiden puitejärjestelyn hankinnasta Loviisan kaupungille 500/02.08.00/2016 PL 3 Valmistelijat: palvelupäällikkö,

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2012 223 Perusturvalautakunta AIKA 18.12.2012 klo 17:30-18:35 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2013 120

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2013 120 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2013 120 Perusturvalautakunta AIKA 21.05.2013 klo 17:30-19:23 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely

Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely Perusturvalautakunta 60 17.06.2014 Loviisan kaupungin päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden puitejärjestely 558/02.08.00/2013 PL 60 Hankintapäätös päihde- ja/tai mielenterveyskuntoutujien

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 49 Perusturvalautakunta AIKA 21.04.2016 klo 17:30-19:29 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 65 25.08.2015

Perusturvalautakunta 65 25.08.2015 Perusturvalautakunta 65 25.08.2015 Hankintapäätös, puitejärjestely Loviisan kaupungin lastensuojelun sijaishuollon palveluiden hankinta, osatarjouspyyntö 1 - Lastensuojelun sijaishuollon luvanvarainen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 16 Tarkastuslautakunta AIKA 14.02.2017 klo 18:20-21:30 PAIKKA Raatihuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Melamies Päivi varapuheenjohtaja Schauman Berndt-Gustaf

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Perusturvalautakunta AIKA 14.03.2019 klo 17:30-18:37 PAIKKA Perusturvakeskus, Öhmaninkatu 4, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Lindell Armi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 17 Perusturvalautakunta AIKA 16.02.2017 klo 17:52-19:26 PAIKKA Taasiakoti, Notkolantie 1, Tesjoki LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 136. Aspholm-Backman Carola Isotalo Jaakko jäsen ( 75-81) Wilenius Yvonne. MUUT Heikkilä Pekka kaup.hall.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 136. Aspholm-Backman Carola Isotalo Jaakko jäsen ( 75-81) Wilenius Yvonne. MUUT Heikkilä Pekka kaup.hall. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 136 Perusturvalautakunta AIKA 15.09.2015 klo 17:35-19:25 PAIKKA Keskus, Eteläharju 2, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja Udd

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Perusturvalautakunta AIKA 20.01.2015 klo 17:30-19:51 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Grundström Ben jäsen Udd

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 83 Perusturvalautakunta AIKA 15.06.2017 klo 17:40-19:37 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Lindell Armi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 137. Grundström Ben Udd Ann-Lis jäsen ( 72-81)

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 137. Grundström Ben Udd Ann-Lis jäsen ( 72-81) LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 137 Perusturvalautakunta AIKA 18.06.2013 klo 17:37-20:15 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. Wilenius Yvonne Lindell Armi jäsen ( 71-74)

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. Wilenius Yvonne Lindell Armi jäsen ( 71-74) LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2012 117 Perusturvalautakunta AIKA 19.06.2012 klo 17:30-18:03 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Stenvall Patrik Vainio Nils

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 168

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 168 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 168 Perusturvalautakunta AIKA 20.08.2013 klo 17:38-19:20 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 16 Perusturvalautakunta AIKA 18.02.2016 klo 17:30-19:05 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2016 182 Perusturvalautakunta AIKA 08.12.2016 klo 17:30-18:37 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Perusturvan toimialan siirrosta johtuvat hallintosääntömuutokset alkaen

Perusturvan toimialan siirrosta johtuvat hallintosääntömuutokset alkaen Kaupunginhallitus 506 07.12.2016 Kaupunginvaltuusto 116 12.12.2016 Perusturvan toimialan siirrosta johtuvat hallintosääntömuutokset 1.1.2017 alkaen 40/01/010/2015 KH 506 Selostus: Savonlinnan kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. Hydén Pia jäsen ( 60-68) Aspholm-Backman Carola

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. Hydén Pia jäsen ( 60-68) Aspholm-Backman Carola LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 115 Perusturvalautakunta AIKA 17.06.2014 klo 17:30-19:40 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 14 Elinkeino- ja kehittämisjaosto AIKA 14.03.2013 klo 17:30-21:05 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Karvonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 26.02.2014 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, Liljendal LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina Lindell

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2014 221

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2014 221 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2014 221 Perusturvalautakunta AIKA 16.12.2014 klo 17:30-19:07 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 8/2017 121 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 31.10.2017 klo 16:00-18:59 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 7/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 5.10.2010 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 7/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 5.10.2010 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 7/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 33 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 34 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 35 SIVISTYSTOIMEN HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 36 PORLAMMIN YLÄASTEEN JA LUKION

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 233. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. MUUT Liljestrand Tom kaup.hall. puh.joht.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 233. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. MUUT Liljestrand Tom kaup.hall. puh.joht. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 233 Perusturvalautakunta AIKA 19.11.2013 klo 17:30-19:27 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Perusturvalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 17:30-19:05 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Grundström Ben Udd Ann-Lis

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja

Mäntyharju Pöytäkirja Mäntyharju Pöytäkirja 11/2016 1 (11) Aika 14.12.2016, klo 16:46-18:37 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Talousseuranta

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Maaseutulautakunta AIKA 07.03.2012 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Karlsson Mikael puheenjohtaja Hovi Tapani varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2/2017 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.02.2017 klo 15:00-17:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 28.02.2017 klo 18:00-19:55 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Fofonoff Sergei Kp jäsen, poistui Hannola Janne jäsen Kemppainen Tiitu jäsen Nieminen Emilia jäsen, poistui klo

Fofonoff Sergei Kp jäsen, poistui Hannola Janne jäsen Kemppainen Tiitu jäsen Nieminen Emilia jäsen, poistui klo 6/2018 97 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 25.09.2018 klo 16:00-18:31 Kokouspaikka Palvelukoti Männikkö Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 AIKA 28.05.2019 klo 18:28-18:50 PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 LOVIISA LÄSNÄ Laiho Pasi puheenjohtaja Nevalainen Sofia Sokka-Tuomala

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (9) Tarkastuslautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (9) Tarkastuslautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 (9) Aika 31.01.2018, klo 18:01-20:40 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kulttuurilautakunta AIKA 25.11.2014 klo 17:00-19:20 PAIKKA Tesjoen kirjasto, Keskustie 2 LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja Sirén

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 8/ ( 11) Perusturvalautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 19.09.2018, klo 19:00-20:46 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 68 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 18:00-18:57 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 7/2015 55 Kokousaika 11.11.2015 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Paikka Akaasian Ikaalisten toimipiste Vanha Tampereentie 18-20

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Paikka Akaasian Ikaalisten toimipiste Vanha Tampereentie 18-20 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Työterveys Akaasian johtokunta Aika 29.09.2015 klo 17:00-18:30 Paikka Akaasian Ikaalisten toimipiste Vanha Tampereentie 18-20 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.4.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2016 30 Kokousaika 12.5.2016 kello 18.03 18.51 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2013 258 Perusturvalautakunta AIKA 17.12.2013 klo 17:30-19:02 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Harri Markku varajäsen Hannola Janne jäsen Yliluoma Satu jäsen, poistui klo Fofonoff Sergei Kp jäsen

Harri Markku varajäsen Hannola Janne jäsen Yliluoma Satu jäsen, poistui klo Fofonoff Sergei Kp jäsen 9/2017 134 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.11.2017 klo 15:00-15:26 Kokouspaikka Virtaniemi, Nellim Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Akujärvi Kari varajäsen Hirvelä Ritva

Lisätiedot

PERUSTURVAN TOIMIALAN JOHTOSÄÄNTÖ

PERUSTURVAN TOIMIALAN JOHTOSÄÄNTÖ KIRKKONUMMEN KUNTA PERUSTURVAN TOIMIALAN JOHTOSÄÄNTÖ Voimaan 1.2.2013 1 Sisällys 1 LUKU... 3 PERUSTURVAN TOIMIALA... 3 1 Lautakunnan tehtävät... 3 2 LUKU... 3 PERUSTURVALAUTAKUNTA JA JAOSTOT... 3 2 Lautakunnan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 31.01.2017 klo 17:00-18:40 PAIKKA Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23

KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI klo Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika TIISTAI 13.3.2018 klo 9.15-9.24 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2014 1 (6) 348 Suun terveydenhuollon ostopalvelut HEL 2014-002411 T 02 08 02 00 Päätös päätti esityslistalla esitetyin perusteluin seuraavaa: 1. Valita suun terveydenhuollon

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 126 Ikkunan tiivistys- ja korjaustyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013851 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 27.08.2014 klo 17:30-18:45 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/7 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 137226 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tukiasuminen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Kaupunginhallituksen huone, Raatihuone II krs., Mannerheiminkatu 4. MUUT Lindroos Markus yhd.kuntatekn.pääll.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Kaupunginhallituksen huone, Raatihuone II krs., Mannerheiminkatu 4. MUUT Lindroos Markus yhd.kuntatekn.pääll. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 209 Tekninen lautakunta AIKA 10.11.2016 klo 17:30-19:25 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone, Raatihuone II krs., Mannerheiminkatu 4 LÄSNÄ Kopiloff Pauli puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 24.01.2019 _ AIKA 13:00-15:07 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016

17 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen yhden pykälän ajaksi. 19 Tampereen Vesi Liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2016 Tampere Pöytäkirja 4/2017 1 (11) Aika 23.03.2017, klo 15:34-18:04 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Läsnäolo-

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a.

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a. 7/2010 74 Tekninen lautakunta Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50 Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 2/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 2/2016 1 (5) 20 Palvelutalojen siivouspalvelujen hankinta HEL 2015-011341 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää - hyväksyä sosiaali- ja terveysviraston palvelutalojen siivouspalveluihin

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 14.03.2019, klo 16:07-17:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU klo Viranomainen VESANNON KUNTA. Perusturvalautakunta 4/2017. Kokousaika

KOKOUSKUTSU klo Viranomainen VESANNON KUNTA. Perusturvalautakunta 4/2017. Kokousaika Viranomainen KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/2017 Kokousaika 31.8.2017 klo 13.00- Kokouspaikka Simolan palvelukeskus, Hoivayksikön neuvotteluhuone Käsiteltävät asiat Asia Liite 31 1, 2 Perusturvan osavuosiraportti

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2016 155 Perusturvalautakunta AIKA 17.11.2016 klo 17:40-18:48 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 328 Painehaavoja ehkäisevien ja hoitavien patjojen vuokrauspalvelu ja hankinta HEL 2015-006533 T 02 08 01 00 Päätös päätti käydyn tarjouskilpailun ja esityslistalla

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2019 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2019 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2019 1 Kokousaika 14.2.2019 kello 18.00 18.24 Kokouspaikka Kunnantalo, Koulutie 2 Läsnä Kyllikki Kalsi Tarmo Kankare Helena Kelkka Satu Ketonen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 152. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 152. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 152 Perusturvalautakunta AIKA 18.10.2011 klo 17:30-18:35 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot