TARJOUSPYYNTÖ VAHINKOVAKUUTUKSET YLIVIESKAN KAUPUNKI JA JOKILAAKSOJEN PELASTUSLAITOS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TARJOUSPYYNTÖ VAHINKOVAKUUTUKSET YLIVIESKAN KAUPUNKI JA JOKILAAKSOJEN PELASTUSLAITOS"

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ VAHINKOVAKUUTUKSET YLIVIESKAN KAUPUNKI JA JOKILAAKSOJEN PELASTUSLAITOS

2 SISÄLLYS 1. Tarjouspyyntö yleinen osa Tarjouspyynnön tausta ja tarkoitus Tarjouspyynnön kohde Tarjouksen sisältö, rajoitukset ja minimivaatimukset Hankintamenettely Tarjousten käsittely Hankintapäätös Hankintasopimus Asiakirjojen julkisuus Tarjouksen voimassaolo Tarjousten lähettäminen Lisätiedot Liitteet Liite A tarjouspyyntö vakuutuslajeittain OSA Työtapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus Työtapaturmavakuutus Tarjouspyynnön täsmennykset Tarjousten vertailukriteerit Ryhmätapaturmavakuutus Matkavakuutus Liite B tarjouspyyntö vakuutuslajeittain OSA Omaisuus-, keskeytys-, metsä-, vene-, julkisyhteisön vastuu- ja hallinnon vastuuvakuutus Omaisuusvakuutus Keskeytysvakuutus/lisäkustannukset Metsävakuutus Venevakuutus Julkisyhteisön vastuuvakuutus... 22

3 Hallinnonvastuuvakuutus Liite C tarjouspyyntö vakuutuslajeittain OSA Ajoneuvovakuutukset Ajoneuvovakuutukset Liikennevakuutus Autovakuutus Marsh Oy:n käsityksen mukaan tämän tarjouspyynnön liitteenä olevat tiedot antavat oikean yleiskuvan asiakkaan toiminnasta siinä määrin, kuin se liittyy tavoiteltuun vakuutusturvaan. Marsh Oy tai asiakas eivät kuitenkaan voi sitoutua siihen, että tiedot sisältävät kattavasti kaikki ne asiat, joita vakuutuksenantaja saattaisi pitää välttämättömänä päättäessään vakuutusturvan tarjoamisesta, tarjotun vakuutusturvan laajuudesta tai vakuutusmaksun määrästä. Marsh Oy ja asiakas vastaavat tarjouspyynnön mukaisesti esitettyihin lisäkysymyksiin sekä antavat vakuutuksenantajan pyytämät tarpeelliset lisätiedot, jotka auttavat vakuutuksenantajaa tekemään tarjouksensa tässä asiassa. Vakuutuksenantaja on kuitenkin vastuussa omasta due diligence - käytännöstään ja riskien hyväksymistä koskevista päätöksistään.

4 1 Tarjouspyyntö yleinen osa 1.1 Tarjouspyynnön tausta ja tarkoitus Ylivieskan kaupunki (y ) ja Jokilaaksojen pelastuslaitos on hankintayksikkönä päättänyt kilpailuttaa vakuutusratkaisunsa. Marsh Oy on valtuutettu kilpailuttamaan vakuutukset. Vakuutukset hankitaan toistaiseksi voimassa olevina. Ensimmäinen vakuutuskausi on Tietoja Ylivieskan kaupungista Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkönä on Ylivieskan kaupunki. Tarjouspyynnön kohteena ovat hankintayksikön vakuutukset sekä niihin liittyvät palvelut tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Tarjouksen sisältö, rajoitukset ja minimivaatimukset Tarjouspyynnön liitteenä on tarjouksen sisältöä koskeva lomake (liite G), joka on täytettävä kaikilta osin ja liitettävä tarjouksen liitteeksi. Tarjouksen tulee sisältää seuraavat tiedot ja täyttää seuraavat minimivaatimukset: 1. Tarjoajan nimi ja tarjoajan yhteystiedot (myös sähköiset). 2. Tarjoukset eriteltyinä liiteaineistosta tarkemmin ilmenevällä tavalla ja osakohtaisesti seuraavasti: osa 1 Työtapaturma-, ryhmätapaturma- ja matkavakuutus osa 2 Omaisuus-, keskeytys-, metsä-, vene-, julkisyhteisönvastuu- ja hallinnon vastuuvakuutukset osa 3 Liikenne- ja ajoneuvovakuutukset 3. Tarjoukset tulee antaa tarjouspyynnön mukaisina osatarjouksina siten, että tarjous sisältää yhden tai useamman tarjouspyynnön liitteiden mukaisista osista 1,2 ja 3. Osaa koskevan tarjouksen on sisällettävä kaikki kyseisessä osassa mainitut vakuutuslajit. Tarjousten on oltava voimassa niin, että hankintayksikkö voi vertailla ja ratkaista hankinnan kunkin osan 1, 2 ja 3 kohdalta erikseen. Osatarjoukset eivät saa olla ehdollisia eivätkä riippuvaisia toisistaan. 4. Tarjouksen on täytettävä lisäksi tarjouspyynnön osissa esitetyt osakohtaiset rajoitukset ja minimivaatimukset. 5. Tarjouksessa on ilmoitettava vakuutuslajikohtaiset kalenterivuosittaiset vakuutusmaksutiedot verollisina kokonaismaksuina. Vakuutuslajikohtainen hinnoittelu on tehtävä tarjouksiin ja liitteelle G. 6. Tarjoajan tulee nimetä tilaajan palvelun varmistamiseksi asiakaskohtaisen palvelutiimin, jossa on asiakasvastaava henkilö, varahenkilö sekä korvausyhteyksistä vastaava henkilö ja vakuutuslajikohtainen asiantuntija.

5 7. Tarjoajalla tulee olla sähköinen järjestelmä vahinkoilmoittamiseen, jonka kautta vakuutuksenottaja/vakuutettu voi tehdä korvaushakemuksen vakuutusyhtiöön. 8. Palvelu tulee tuottaa kokonaisuudessaan suomenkielellä. 9. Tarjoajan tulee tarjouksessaan sitoutua siihen, että vuotuinen maksunkorotus vapaaehtoisissa vakuutuslajeissa (pois lukien ajoneuvovakuutukset) saa olla maksimissaan 7 % verollisesta vakuutusmaksusta. Maksunkorotuksen voimaantulo edellyttää, että korotuksesta ja sen perusteesta ilmoitetaan kirjallisesti vakuutuksenottajalle viimeistään kolmekymmentä (30) päivää ennen vuosieräpäivää. Tässä mainittua suuremmasta maksunkorotuksesta ja sen perusteesta on ilmoitettava viimeistään 3 (kolme) kuukautta ennen vuosieräpäivää. 10. Tarjoajan tulee tarjouksessaan sitoutua siihen, että mikäli tarjoaja aikoo irtisanoa vapaaehtoisen vakuutuksen, irtisanominen tulee tehdä viimeistään kuusi (6) kuukautta ennen vakuutuksen vuosieräpäivää. 11. Tarjoajan tulee tarjouksessaan sitoutua siihen, että hankinnasta laaditaan liitteenä H oleva hankintasopimus, jota täydennetään tarjouksesta saatavilla tiedoilla. 12. Tarjoukseen on liitettävä vakuutusehdot yhtenä kappaleena. 13. Tarjouksissa käytettävä kieli on suomi. 14. Tarjous ei saa olla ehdollinen eikä tarjous saa sisältää varaumia. 15. Tarjous ei saa sisältää vaihtoehtoisia tarjouksia. 16. Mikäli tarjousasiakirjat sisältävät julkisuuslaissa määriteltyjä liike- ja ammattisalaisuuksia, tarjoajaa pyydetään merkitsemään ne selkeästi taikka esittämään ne erillisessä asiakirjassa. Hankintayksikkö voi tarvittaessa pyytää tarjouksen jättäjiä tarkentamaan tai selventämään tarjouksissa esitettyjä seikkoja. Tarjoukset, jotka eivät täytä tässä tarjouspyynnössä asetettuja vaatimuksia, hylätään Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankinta on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnassa noudatetaan julkisia hankintoja koskevaa voimassaolevaa lainsäädäntöä. Hankintailmoitus julkisten hankintojen ilmoituskanavassa (HILMA, Tarjousten käsittely Tarjousajan päättymisen jälkeen suoritetaan määräajassa saapuneiden tarjousten avaus. Myöhästyneenä saapuneet tarjoukset suljetaan pois tarjouskilpailusta. Tarjousten käsittely toteutetaan kolmessa eri vaiheessa: Tarjoajien kelpoisuuden arviointi Tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen Tarjousten vertailu Avaustilaisuudessa tarkistetaan tarjoajien kelpoisuus sekä tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Avaustilaisuus ei ole julkinen. Tilaisuudesta laaditaan pöytäkirja. Kelpoisuutta koskevat vaatimukset täyttävät tarjoajat otetaan mukaan seuraavaan vaiheeseen, jossa arvioidaan tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus. Tämän jälkeen suoritetaan tarjousten vertailu.

6 Tarjoajien kelpoisuuden arviointi Tarjoajan kelpoisuuden tarkistamisen tarkoituksena on selvittää tarjoajan edellytykset suoriutua palvelun tuottamisesta tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten mukaisesti. Kelpoisuusehtojen osalta tarjouspyynnön liitteenä on ESDP -lomake sekä taulukko, jotka tarjoajan tulee täyttää (ESDP-lomake ja tarjouslomake G, kohta kelpoisuus ). Liitteenä olevan eespd-tiedoston voi täyttää eespd-palvelussa: Kun se on valmis, voit lähettää sen tarjouksen mukana XML-tiedostona tai PDF-tiedostona. Osallistuvien yritysten viemän XML-tiedoston nimi on espd-response". Palvelun tarjoajan tulee täyttää ESDP-lomakkeessa mainittujen kelpoisuusehtojen lisäksi seuraavat kansalliset kelpoisuusehdot: (Taulukon täyttäminen riittää, dokumentteja voidaan pyytää tarvittaessa) Palvelun tarjoajan tulee täyttää seuraavat kelpoisuusehdot: - Ulkomainen tarjoaja täyttää laissa ulkomaisista vakuutusyhtiöistä (398/1995) asetetut edellytykset ja muut määräykset. - Suomalainen tarjoaja täyttää vakuutusyhtiölaissa (521/2008) asetetut edellytykset ja muut määräykset. - Palvelu ja dokumentaatio ovat saatavilla suomen kielellä. Tarjoaja, joka ei täytä asetettuja kelpoisuusedellytyksiä, suljetaan pois tarjouskilpailusta. Hankintayksikkö voi tarvittaessa pyytää tarjoajalta lisäselvityksiä koskien tarjoajan taloudellisia tai teknisiä toimintaedellytyksiä suoriutua tarjouspyynnön mukaisesta toimeksiannosta Tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen Tarjousten mukaisuuden tarkistamisessa tarjouksia verrataan tarjouspyynnössä ja liitteissä esitettyihin vaatimuksiin. Tarjouspyynnön vastaiset tarjoukset hylätään Tarjousten vertailu Tarjousten vertailu tehdään niiden tarjousten osalta, jotka täyttävät tarjoajien kelpoisuudelle ja tarjousten sisällölle asetetut vaatimukset. Tarjousten vertailu tehdään vakuutuslajikohtaisessa tarjouspyynnössä (liite A/osa 1,liite B/osa 2, liite C/osa 3) esitettyjen valintakriteerien mukaisesti. Osat 1, 2 ja 3 vertaillaan erikseen. Tarjousten vertailun perusteella hankintayksikkö valitsee kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjousvaihtoehdon. Liikenne-ja ajoneuvovakuutusten osalta tarjousten vertailun perusteella hankintayksikkö valitsee kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjousvaihtoehdon, jonka perusteena on halvin hinta. Laatu on otettu huomioon asetetuissa hankinnan vähimmäisvaatimuksissa, joissa on mm. vaadittu sähköinen järjestelmä vahinkojen ilmoittamiseen sekä tarjoukseen sisältyviä asiantuntijapalveluja Hankintapäätös Hankintayksikkö tekee hankinnasta erillisen hankintapäätöksen.

7 Hankintapäätös oikaisuohjeineen ja hakemusosoituksineen annetaan kirjallisesti tiedoksi kaikille tarjoajille. Päätös voidaan myös antaa tiedoksi sähköisesti tai faksilla. Asianosaisen katsotaan saaneen tiedon hankintapäätöksestä viimeistään kun 7 päivää on kulunut niiden postittamisesta. Sähköisesti tiedoksi annettaessa hankintapäätös liitteineen katsotaan tiedoksi saaduksi lähettämispäivänä Hankintasopimus Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus hankintayksikön ja valitun vakuutusyhtiön kesken. Hankintasopimus on tämän tarjouspyynnön liitteenä (Liite H). Sopimusta täydennetään tarjouksesta saatavilla tiedoilla. Hankinnassa noudatettavat asiakirjat pätevyysjärjestyksessä: 1. Hankintasopimus 2. Tarjouspyyntö 3. Tarjous liitteineen Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. EU-kynnysarvon ylittävässä hankinnassa hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 14 päivän kuluessa siitä, kun tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätös perusteluineen tiedoksi Asiakirjojen julkisuus Hankintamenettelyn asiakirjoihin sovelletaan lakia viranomaisten toiminnan julkisuudesta (621/1999). Tarjousasiakirjat ovat julkisia hankintamenettelyn asianosaisille päätöksenteon jälkeen. Kaikille julkisiksi asiakirjat tulevat hankintasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Liike- ja ammattisalaisuuksia sisältävät asiakirjat eivät ole julkisia. Jos tarjoajan mielestä jokin osa tarjouksesta sisältää liike- tai ammattisalaisuuksia, on tarjoajan merkittävä se selvästi tai ilmoitettava tiedot erillisellä liitteellä Tarjouksen voimassaolo Tarjousten tulee olla voimassa saakka Tarjousten lähettäminen Tarjoukset liitteineen ja ehdot yhtenä kappaleena tulee lähettää klo mennessä sähköpostitse: tarjoukset@marsh.com Otsikkokentässä tulee olla tunnus Ylivieskan kaupunki - vakuutustarjoukset. Myöhästyneet tarjoukset hylätään. Tarjouksen liitteenä olevat excel-tiedostot (liite G) ja työtapaturmavakuutuksen vuosien arvioidut lopulliset kokonaisvakuutusmaksut jälkiseurantoineen taulukoituna exceliin korvausmeno-olettamilla 1 ja 2 on toimitettava sähköpostiliitteenä Lisätiedot Tarjoajan tulee esittää vakuutusten kilpailuttamiseen liittyvät mahdolliset lisäkysymykset ja tiedustelut kirjallisesti Marsh Oy:lle klo mennessä osoitteella hanna.surakka@marsh.com

8 Yhteenveto kysymyksistä ja niihin annetuista vastauksista lähetään samansisältöisenä kaikille tarjoajille klo mennessä. Tarjoaja on velvollinen huomioimaan kysymykset ja niihin annetut vastaukset tarjousta antaessaan Liitteet A. Tarjouspyyntö vakuutuslajeittain B. Tarjouspyyntö vakuutuslajeittain C. Tarjouspyyntö vakuutuslajeittain D. Vahinkotilastot E. Omaisuusluettelo (luottamuksellinen) F. Ajoneuvo-ja veneluettelo (luottamuksellinen) G. Tarjouslomakkeet H. Hankintasopimus I. Valtakirja J. ESDP-lomake K. Tilastohistoria L. Maksunmuutostaulukko

9 2 Liite A tarjouspyyntö vakuutuslajeittain OSA 1 Työtapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus Rajoitukset ja minimivaatimukset 1. Tarjoajan on tuotettava Ylivieskan kaupungille työtapaturmatilastot ja -grafiikat. 2. Tarjoajalla on oltava sähköinen järjestelmä vahinkojen ilmoittamiseen. 3. Tarjouksessa on oltava selvitys asiakaskohtaisista sähköisistä palveluista, jotka ovat käytettävissä sopimuskauden alkaessa. (tarjouslomake, liite G kohta sähköiset palvelut ). 4. Tarjouksen hintaan on sisällyttävä viisi (5) päivää työturvallisuuspalveluita vuodessa. 5. Tarjouksen on sisällettävä seuraavat asiantuntijapalvelut hintaan sisältyen: kouluttaminen ja opastaminen sähköisten vakuutus- ja palvelujärjestelmien käyttöön, 1 asiantuntijapäivä ensimmäisenä sopimusvuotena. vakuutuslajikohtaisia palveluja/koulutuksia erikseen sovittavan suunnitelman mukaan 1 asiantuntijapäivää vuosittain. Tarjousten arviointiperusteet Tarjousten vertailu suoritetaan seuraavien valinta- ja arviointiperusteiden sekä niiden saaman painoarvon mukaisesti. a)vapaaehtoiset henkilövakuutukset (painotus 10 %) Halvimman vakuutuslajikohtaisten vakuutusmaksujen yhteissumman tarjonnut tarjoaja saa vertailuluvukseen kymmenen. Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun kokonaisvakuutusmaksujen suhteessa. b) Työtapaturmavakuutus (painotus 85 %) Vakuutuslajikohtaiset valintakriteerit ja pisteytykset on määritelty tarjouspyynnön liitteessä A (tarjouspyyntö vakuutuslajeittain). Liitteen mukaisessa pisteytyksessä suurimman pistemäärän saanut tarjous saa vertailuluvukseen kymmenen. Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun pisteiden suhteessa. c) Vakuutuksenantajan tarjoamat sähköiset palvelut (painotus 5 %) Vertailussa annetaan pisteitä niille ominaisuuksille, jotka ovat toteutettavissa asiakaskohtaisen sähköisen palvelun kautta (verkkopalvelut). Tietojen ilmoittamista varten tarjouspyynnön liitteenä on taulukko (liite G, sähköiset palvelut).

10 Tarjoajan tulee lisätä pyydetyt tiedot liitteessä olevaan taulukkoon, jossa on mainittu paljonko kustakin kohdasta voi enintään saada pisteitä. Mikäli johonkin kohtaan ei ole vastattu, siitä annetaan nolla (0) pistettä. Ei täytetä -kohtia ei pisteytä eikä huomioida vertailussa. Tarjous, jonka yhteenlaskettu pistemäärä on suurin, saa 10 vertailupistettä. Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun pisteiden suhteessa. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen on antanut tarjoaja, jonka kaikkien edellä a) - c) kohdista saamien vertailulukujen yhteissumma, edellä selvitetyt painotukset huomioon ottaen, on suurin.

11 2.1. Työtapaturmavakuutus Vakuutuksenottaja Ylivieskan kaupunki (Y-tunnus: ) Nykyinen vakuuttaja If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Vakuutuskausi Palkkasummat ja ammattijakaumat Ylivieskan kaupungin työntekijät: Toimiala Tarjouksessa esitettävät maksujärjestelmät Yläkoulun oppilaat: koulupäivää Lukion oppilaat: koulupäivää Jokilaakson pelastuslaitos: Julkinen yleishallinto a) Ylivieskan kaupungin työntekijöille tulee tarjota erikoismaksu, jossa huomioidaan asiakkaan omia korvauksia ja näiden maksuvaikutus tulee jaksottua ainakin 3 vuodelle. Olettaman 2 kokonaismaksuvaikutus vuosina saa olla enintään euroa. b) Ylivieskan kaupungin oppilaille (peruskoulun yläaste ja lukio) tulee tarjota taulustomaksu. c) Jokilaakson pelatuslaitokselle tulee tarjota erikoismaksu, jossa huomioidaan asiakkaan omia korvauksia ja näiden maksuvaikutus tulee jaksottua ainakin 3 vuodelle. Olettaman 2 kokonaismaksuvaikutus vuosina saa olla enintään euroa. Korvausmeno-olettamat Vahinkotilastoissa sattumisvuodelle 2017 käytetään olettaman 1 mukaisia korvausmenoja. Aiemmille vuosille käytetään liitteen vahinkotilaston mukaisia korvauksia Vuodesta 2018 alkaen käytetään korvausmenona: Olettama 1: Vakuutusmaksu-skenaariot Jälkiseuranta-aika Vakuutuksenottajat Ohimenevät/v. Pysyvät/v. Ylivieskan kaupunki/työntekijät Ylivieskan kaupunki/oppilaat 0 0 Jokilaakson pelastuslaitos Ohimenevät korvaukset jakautuvat sattumisvuodelle ja sitä seuraavalle vuodelle suhteessa 70 % / 30 %. Olettama 2: (suurvahinko): Olettama 1:n mukaisen korvausmenon lisäksi vuonna 2019 sattuu vakava tapaturma, josta ohimenevää korvausta euroa ja eläkevaraus euroa. Vakavan vahingon korvausmenosta kohdistuu ohimenevää korvausta euroa vuodelle 2019 sekä ohimenevää korvausta euroa ja euron eläkevaraus vuodelle Vuodesta 2020 alkaen on maksettavan tapaturmaeläkkeen määrä euroa/v. Pyydämme toimittamaan vuosien arvioidut lopulliset kokonaisvakuutusmaksut jälkiseurantoineen taulukoituna exceliin korvausmeno-olettamilla 1 ja 2. Mikäli tarjoamaanne maksujärjestelmään sisältyy jälkiseuranta-aika vakuutuksen päättyessä vakuutusyhtiön vaihtoon tai maksujärjestelmän

12 vaihtuessa, niin pyydämme laskelmia vakuutuksen päättymisen jälkeiseltä ajalta olettamalla, että vakuutus päättyisi yhtiössänne I) ja II) Laskelmat tehdään molemmilla annetuilla korvausmeno-olettamilla (1-2) huomioiden myös vielä vuosina ja maksuun tulevat korvaukset. Tarjouspyynnön täsmennykset Pyydämme tarjoustanne vuoden 2018 maksuperusteen mukaisesti. Voimassaoleva vakuutusratkaisu päätetään kilpailutuksen johdosta. Tämän vuoksi tarjotun vakuutusratkaisun tulee koskea kokonaan uutena alkavaa vakuutusta tarjouspyynnön mukaisilla olettamilla ja maksuperusteilla ilman aiemmin voimassa olleen vakuutusratkaisun vaikutusta. Tarjous ei saa olla ehdollinen eikä tarjous saa sisältää varaumia. Pyydämme selvittämään vuoden 2018 ennakkomaksun ja arvion lopullisesta vakuutusmaksusta annetuilla korvausmeno-olettamilla. Tarjouksen liitteenä tulee toimittaa vakuutusmaksuskenaariot taulukoituna Exceliin vuosilta jälkiseurannat. Vakuutusmaksuun mahdollisesti vaikuttavat hyvitykset (asiakas- ja verkkopalvelun käytöstä saatava hyvitys) on huomioitava vakuutusmaksuissa. Pyydämme tarjouksessanne selvittämään lisäksi o miten tarjotut maksujärjestelmät huomioivat vakuutuksenottajan omia vahinkotilastoja (ohimenevät ja pysyvät korvaukset, eläkevaraukset ja vahvistetut eläkepääomitukset) o mitkä korvauslajit sisältyvät katkaisurajaan o ovatko katkaisu- ja omavastuurajat vahinko-, vahingoittunut- vai suoritusvuosikohtaisia o vakuutusmaksun laskennassa käytettävät tilastovuodet o vakuutusmaksun laskentaan vaikuttavien korvausten huomioinen, mistä asti sattuneet tapaturmat vaikuttavat tulevan vuoden maksuun o asiakashyvityksen ja verkkopalvelualennuksien suuruudet ja niiden saamisen edellytykset Pyydämme selvitykset o vahinko- ja työsuojelutilastointipalveluista o verkkopalvelunne toimivuudesta ja laajuudesta o miten yhtiönne hoitaa regressitilanteet (mahdollisten regressivahinkojen seulonta ja regressien haku) o miten vahinkokäsittelyssä tunnistetaan suurvahinko (montako eri seulaa, mitä asioita tarkastellaan) Lisäksi pyydämme palvelulupauksen kuinka monessa päivässä vahingoittunut o saa maksusitoumuksen toimenpiteeseen o pääsee leikkaukseen o pääsee magneettikuvaukseen o sekä selvitys vahinkokäsittelynne toimivuudesta (vahinkojen käsittelyajat normaalisti).

13 Tarjousten vertailukriteerit Vertailukohta (pienin paras) Maksimipisteet Ylivieskan kaupunki Vuosien maksut + jälkiseuranta (olettamalla 1) 20 Vuosien maksujen painotettu keskiarvo (olettamalla 1) 15 Vuosien maksut + jälkiseuranta (olettamalla 2) 9 Vuosien maksujen painotettu keskiarvo (olettamalla 2) 5 Suurin vuotuinen maksu (olettamalla 2) 3 Ylivieskan kaupunki/ Oppilaat Vuoden 2018 maksu 1 Jokilaakson pelastulaitos Vuosien maksut + jälkiseuranta (olettamalla 1) 16 Vuosien maksujen painotettu keskiarvo (olettamalla 1) 15 Vuosien maksut + jälkiseuranta (olettamalla 2) 8 Vuosien maksujen painotettu keskiarvo (olettamalla 2) 5 Suurin vuotuinen maksu (olettamalla 2) 3 Vertailukohdissa painotettu keskiarvo X lasketaan kaavalla X = missä n 1 x i p i P i= 1, n = on painotettuun keskiarvoon otettavien vuosien lukumäärä, x i = i. Vuoden vakuutusmaksu (tarjouksen ensimmäisestä vuodesta alkaen), p i = n i ja P = n p i = 1 i Tarjoukset saavat pisteet vertailukohdittain kaavalla. missä A = edullisin tarjous ja B = vertailtava tarjous. A maksimipisteet / B = pisteet,

14 2.2. Ryhmätapaturmavakuutus Vakuutuksenottaja Ylivieskan kaupunki Vakuutetut Ensimmäinen vakuutuskausi Vakuutetut ja Voimassaolo Ylivieskan kaupunki Kunnan asukkaat hlö + ulkopaikkakuntalaiset 40 hlö Vakuutuksen tulee olla voimassa seuraavissa kunnan toiminnoissa kaikkialla maailmassa: - esi- ja peruskoulun ja lukion työsuunnitelman mukaisessa toiminnassa, mukaan lukien käytännön harjoittelutyö, leirit ja luokkaretket - kaupungin luottamushenkilöiden osalta luottamustoimeen kuuluvia tehtäviä suoritettaessa - kaupungin järjestämässä päivähoidossa - kaupungin järjestämässä koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnassa sis. myös ostopalvelut - kaupungin järjestämässä nuoriso- ja kerhotoiminnassa - vakuutettuina ovat myös kunnan peruskouluissa ja lukioissa opiskelevat muiden kuntien oppilaat opetussuunnitelman mukaisessa toiminnassa sekä ulkopaikkakuntalaiset päivähoitolapset. Tarjouksen laskennassa käytetään lukumäärätietoina ulkokuntalaisia peruskoululaisia 10, lukiolaisia 10, ulkokuntalaisia päiväkotilapsia 10 - Harrastuskerhojen ja liikuntatoiminnan aikana kattaen mm. laskettelun, lautailun, seinäkiipeilyn, kiipeilyn, melontaa kajakeilla ja kanooteilla, veneilyn, kumilauttamelonnan sekä vaellustoiminnan. - Muilla kunnan järjestämillä leireillä ja retkillä - Vapaaehtoistyössä ja talkootyössä - Vakuutettuina ovat myös ulkopaikkakuntalaiset vapaaehtoistyöntekijät ja talkootyöntekijät, 10 hlöä. - Erityisryhmien päivä- tai vastaavassa virike- ja avotyötoiminnassa. Lisäksi vakuutuksen tulee olla voimassa: - kunnan päävastuullisesti järjestämien tilaisuuksien sekä kansalais- ja työväenopiston tms. aikana. Edellä mainituissa tapauksissa vakuutus on voimassa myös niihin liittyvien välittömien matkojen aikana. Vakuutuksessa ei saa olla ikärajoja. Muut vakuutetut ryhmät 1. Pelastuslaitoksen 10 henkilöä, jotka osallistuvat palkintomatkoille, retkille ja edustavat pelastuslaitosta vapaa-ajan tapahtumissa 2. Vapaapalokuntien ja puolivakinaisten nuoriso-osastojen jäsenet, 280 henkilöä. 3. Palkattomaan työhön osallistuvat opiskelijat ja pelastuslaitoksen toimintaan tutustumassa olevat opiskelijat ja muut vapaaehtoiset työntekijät, 20 henkilöä Hoitokulut / tapaturma sisältäen hoitoon liittyvät matkakulut. (Myös lääkärin määräämät ylimääräiset koulukyydit.)

15 Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta Tapaturman aiheuttama kuolema Hoitopaikka Julkinen ja yksityinen terveydenhoito Omavastuu

16 2.3. Matkavakuutus Vakuutuksenottaja Ylivieskan kaupunki Ensimmäinen vakuutuskausi Vakuutetut, ryhmä 1 Voimassaoloalue Vakuutusturvan laajuus Ylivieskan kaupungin henkilöstö ja luottamushenkilöt sekä Jokilaaksojen pelastuslaitoksen vakinainen henkilöstö. Kaikkialla maailmassa Matkustaja-, matkatavara-, vastuu- ja oikeusturvavakuutus Korvausmäärät A. Matkasairauden ja -tapaturman hoitokulut ilman euromääräistä ylärajaa ja sisältäen matkan keskeytys-, peruuntumis-, myöhästymis- sekä kotiinkuljetuskustannukset ilman ylärajaa B. Tapaturman aiheuttama pysyvä haitta C. Tapaturman aiheuttama kuolemantapaus D. Matkatavarat E. Matkavastuu F. Oikeusturva Omavastuut Matkatavarat 100 Vastuu 170 Oikeusturva 15 %/500 Matkapäivien lukumäärä 600 päivää Henkilömäärät: Kaupunki vakinaiset 496 henkilöä, määräaikaiset (tilapäiset ja sijaiset) 197 henkilöä. Jokilaaksojen pelastuslaitos vakinaiset 232 henkilöä. Määräaikaisia ja sijaisia 350 henkilöä, joista osa-aikaisia 314 henkilöä (puolivakinaista henkilöstöä, jolle vuoden aikana maksetaan palkkaa sivutoimesta). Matkustavien henkilöiden lukumäärä noin 350. Vakuutusmaksu Pyydämme ilmoittamaan kokonaishinnan oletetuilla matkapäivillä. Mikäli vakuutukseen sisältyy minimipäiväveloitus, pyydämme ilmoittamaan päivien lukumäärän.

17 3 Liite B tarjouspyyntö vakuutuslajeittain OSA 2 Omaisuus-, keskeytys-, metsä-, vene-, julkisyhteisön vastuuja hallinnon vastuuvakuutus Lajikohtaiset vaatimukset: 1. Tarjouksessa on oltava selvitys asiakaskohtaisista sähköisistä palveluista, jotka ovat käytettävissä sopimuskauden alkaessa (tarjouslomake, liite G kohta sähköiset palvelut ). 2. Tarjouksessa on oltava liitteenä luettelo ikään perustuvista, korvauksen määrää alentavista prosentuaalisista vähennyksistä liittyen omaisuusvakuutukseen. 3. Tarjouksessa on oltava liitteenä selvitys vakuutusmaksun muuttumiseen vaikuttavista maksuntarkastusmekanismeista ja/tai vahinkotilastojärjestelmistä koskien liikenne- ja ajoneuvovakuutuksia. 4. Tarjouksen tulee sisältää korvausmäärät ja selvitykset annetuille vahinkoesimerkeille (tarjouslomake, liite G kohta vahinkoesimerkit ). 5. Vastuuvakuutus: Putkistojen aiheuttamat vuotovahingot: Vuotovahingoissa, joka on aiheutunut vesi-, sadevesiviemäri-, lämpöputkijärjestelmästä tai muusta vesihuoltoa palvelevasta putkijärjestelmästä, voidaan vahingon määrästä vähentää enintään seuraavan taulukon mukaisesti: Ikävähennys: putkiston ikä ikävähennys % 0-20 v. 0 % v. 10% yli 30 vuotta 30 % 6. Tarjouksen on sisällettävä seuraavat asiantuntijapalvelut hintaan sisältyen: kouluttaminen ja opastaminen sähköisten vakuutus- ja palvelujärjestelmien käyttöön, 1 asiantuntijapäivä ensimmäisenä sopimusvuotena vahingontorjunta- ja turvallisuuspalveluja tai muita vakuutuslajikohtaisia palveluja/koulutuksia erikseen sovittavan suunnitelman mukaan 2 asiantuntijapäivää vuosittain Tarjousten arviointiperusteet Tarjousten vertailu suoritetaan seuraavien valinta- ja arviointiperusteiden sekä niiden saaman painoarvon mukaisesti.

18 a) Vakuutusmaksut (painotus 85 %) Halvimman vakuutuslajikohtaisten vakuutusmaksujen yhteissumman tarjonnut tarjoaja saa vertailuluvukseen kymmenen. Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun kokonaisvakuutusmaksujen suhteessa. b) Vakuutusten sisältö ja palvelut (painotus 15 %) Vakuutusten sisällön ja palvelujen vertailussa arvioidaan seuraavia tekijöitä: 1. Korvauksista tehtävien omavastuu-, ikä- tms. vähennysten ja poistojen vaikutusten vertaileminen vahinkoesimerkkien perusteella (painotus 10 %) Liitteessä (liite G, vahinkoesimerkit) olevien vahinkoesimerkkien korvausmääriä verrataan tarjoajien kesken. Tarjousten vertailussa huomioidaan euromääräinen korvausmäärä. Suurimmalle korvausmäärälle annetaan vertailuluvuksi jokaisessa vaihtoehdossa kymmenen ja muille ko. vaihtoehdon korvausmäärille suhteessa tähän. Lisäksi pisteytetään kaikkien vahinkoesimerkkien korvausten yhteissumma. Tarjous, jonka yhteenlaskettu pistemäärä on suurin, saa 10 vertailupistettä. Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun vertailupisteiden suhteessa. 2. Vakuutuksenantajan tarjoamat sähköiset palvelut (painotus 5 %) Vertailussa annetaan pisteitä niille ominaisuuksille, jotka ovat toteutettavissa asiakaskohtaisen sähköisen palvelun kautta (verkkopalvelut). Tietojen ilmoittamista varten tarjouspyynnön liitteenä on taulukko (liite G, sähköiset palvelut). Tarjoajan tulee lisätä pyydetyt tiedot liitteessä olevaan taulukkoon, jossa on mainittu paljonko kustakin kohdasta voi enintään saada pisteitä. Mikäli johonkin kohtaan ei ole vastattu, siitä annetaan nolla (0) pistettä. Ei täytetä -kohtia ei pisteytä eikä huomioida vertailussa. Tarjous, jonka yhteenlaskettu pistemäärä on suurin, saa vertailuluvukseen kymmenen (10). Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun saatujen pisteiden suhteessa. Tämän b)- kohdan vertailu suoritetaan siten, että em. kohdista 1-2 saadut vertailupisteet lasketaan yhteen (maksimi 20 vertailupistettä). Eniten vertailupisteitä saanut tarjoaja saa vertailuluvukseen kymmenen (10). Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun vertailupisteiden suhteessa. Kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen on antanut tarjoaja, jonka kaikkien edellä a) - b) kohdista saamien vertailulukujen yhteissumma, tarjouspyynnössä mainitut painotukset huomioon ottaen on suurin.

19 3.1. Omaisuusvakuutus Vakuutuksenottaja Ylivieskan kaupunki Ensimmäinen vakuutuskausi Vakuutuksen voimassaoloalue Vakuutusturvan laajuus Erityiset korvausmäärät Jokilaaksojen pelastuslaitos, oma vakuutussopimus Vakuutuspaikat ja kohteet omaisuusluetteloiden ja tämän tarjouspyynnön mukaan, sisältäen poissaehdon (omaisuus tilapäisesti siirrettävänä tai säilytettävänä muualla kuin nimetyssä säilytyspaikassa). All Risks (Vakuutusturvan tulee sisältää äkilliset ja odottamattomat vahinkoilmiöt, mukaan lukien sisäiset rikkoontumiset). Ensivastuulla per vahinko. Vakuutuspaikka: eri paikat Suomessa Eri paikoissa Suomessa (ensivastuu / vahinko): o Vakuutuskauden aikana hankittu irtain omaisuus o Irtain omaisuus vaihtelevilla paikoilla ja ajoneuvoissa o Piirustukset ja arkistot o ATK-ohjelmien ja tiedostojen palauttamiskustannukset o Ulkoalueiden rakenteet ja varusteet o Rahat ja arvopaperit o Maaperän saastumisesta aiheutuvat puhdistuskulut o Entisöintikustannukset o Purku- ja raivauskustannukset o Virheet ja puutteet omaisuusluettelossa o Luetteloimattomat taide-esineet o Vieras omaisuus Näissä kohteissa omavastuu Vakuutettu omaisuus/ vakuutusmäärät Vakuutettavat kohteet liitteenä olevissa omaisuusluetteloissa annetuilla tiedoilla. Omaisuus vakuutetaan täydestä arvostaan tai liitteessä mainituilla vakuutusmäärillä. Tarjouksen tulee sisältää kaikki irtaimistot täyteen arvoonsa myös yksittäisten irtaimistoesineiden osalta niiden jälleenhankinta-arvon ollessa maksimissaan Yli :n arvoiset koneet ja laitteet ilmoitetaan erikseen. Vakuutusmäärät ovat jälleenhankinta-arvoja, ellei toisin ole mainittu. Ensivastuulla vakuutettavat kohteet on mainittu erikseen. Omavastuu Muuta Leasing -omaisuus sisältyy ilmoitettuihin vakuutusmääriin. Vakuutuksen tulee kattaa myös vakuutettu omaisuus, joka on huollon, puhdistuksen, korjauksen, muuton, varastoinnin tai muun vastaavan syyn vuoksi tilapäisesti muualla kuin vakuutuspaikalla Suomessa mukaan lukien kuljetukset vakuutuskirjassa mainitun ja tilapäisen sijaintipaikan välillä. Omaisuusluettelon mukaan Vakuutusmaksu tulee ilmoittaa erikseen Ylivieskan kaupungin ja Jokilaaksojen pelastuslaitoksen osalta.

20 3.2. Keskeytysvakuutus/lisäkustannukset Vakuutuksenottaja Ensimmäinen vakuutuskausi Vakuutussuojan sisältö ja laajuus Ylivieskan kaupunki Lisäkustannukset omaisuusvahingon johdosta, ensivastuu/vakuutuskausi Vakuutuksesta korvataan omaisuusvakuutuksesta korvattavan vahingon seurauksena aiheutuneet lisäkustannukset Ylivieskan kaupungille ja Jokilaaksojen pelastuslaitokselle, jotka johtuvat korjaustöiden kiirehtimisestä tai toimintojen siirtämisestä tilapäistiloihin tai muista vastuuaikana suoritetuista vastaavista toimenpiteistä, joiden avulla lyhennetään muutoin syntyvää vakuutuksenottajan harjoittaman toiminnan keskeytymisaikaa. Tällaisia lisäkustannuksia voivat olla mm: - ylityökustannukset - tilapäisasennusten kustannukset - hankintojen nopeuttamiskustannukset - tilapäistilojen hankintakustannukset tai muiden vastaavien toimintojen aiheuttamat kustannukset. Vakuutusmäärä Omavastuu Vastuuaika 12 kk

21 3.3. Metsävakuutus Vakuutuksenottaja Ylivieskan kaupunki Ensimmäinen vakuutuskausi Voimassaoloalue Ylivieskan kaupungin omistamat metsät Vakuutusturvan laajuus Vakuutetut kohteet Vakuutusmäärä All risks (enimmäiskorvaus myrskyvahinkojen osalta 15 /m³ tai lähin) Luettelon mukaan 715 ha Täysarvo Omavastuu Venevakuutus Vakuutuksenottaja Jokilaaksojen pelastuslaitos Ensimmäinen vakuutuskausi Voimassaoloalue Pohjoismaissa sekä Itämerellä ja sen lahdissa Vakuutusturvan laajuus Liitteen mukaan Vakuutetut kohteet Liitteen mukaan Vakuutusmäärä Liitteen mukaan Omavastuu Muuta Liitteen mukaan Vakuutusmaksuerittelyt tulee olla saatavissa kustannuspaikoittain.

22 3.5. Julkisyhteisön vastuuvakuutus Vakuutuksenottaja Ensimmäinen vakuutuskausi Ylivieskan kaupunki Palkkasumma Voimassaoloalue Voimassaoloalue kaikkialla maailmassa paitsi USA, Kanada taikka näiden maiden lakien mukaan muualla tapahtuvissa oikeudenkäynneissä. Vakuutusehdot Toteamisperusteiset Vakuutussuojan sisältö ja laajuus Julkisyhteisön vastuuvakuutus, koskien kaupungin koko toimintaa, sisältäen Jokilaaksojen pelastuslaitoksen toiminnan. Vakuutuksen tulee sisältää tuotevastuu- ja varallisuusvastuuvakuutus. Vastuuvakuutus korvaa vakuutetun toiminnassa vakuutuksen voimassaoloalueella toiselle aiheutetut henkilö- ja esinevahingot sekä julkista valtaa käytettäessä aiheutetut varallisuusvahingot, jotka todetaan vakuutuskauden aikana ja joista vakuutettu on voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vakuutuksen tulee kattaa: 1. Peruskoulun oppilaan aiheuttama henkilö- ja esinevahinko hänen ollessaan tutustumassa opetusohjelman mukaisesti työpaikkaan. 2. Hallussa olevan omaisuuden laajennusehto mukaan lukien eläinlääkärin aiheuttamat vahingot käsittelemälleen omaisuudelle. 2. Avaimen katoamisesta aiheutuneet uudelleensarjoituskulut välittömästi uhkaavan vahingon torjumiseksi. 3. Äkillisen ja odottamattoman tapahtuman aiheuttama ympäristövahinko. 4. Välittömästi uhkaavan vahingon aiheuttamat torjuntakulut. 5. Vakuutuksenottajan määräysvallassa tai enemmistöomistuksessa oleville yrityksille tai yhteisöille aiheutetut henkilö- ja esinevahingot. 6. Vastuu kiinteistön omistajana. 7. Tilaisuuden järjestäjän vastuu 8. Vakuutukseen ei sovelleta retroaktiivista päivää eli vakuutuksen tulee kattaa myös ne korvausvaatimukset, jotka liittyvät ennen vakuutuksen alkamista tapahtuneeseen tekoon tai laiminlyöntiin edellyttäen, että vahinko todetaan tai korvausvaatimus esitetään tämän vakuutuksen alkamispäivän jälkeen eikä vaatimus ole ollut vakuutuksenottajan tai vakuutetun tiedossa ennen vakuutuksen alkamista. Erityiset korvausmäärät Vastuuvakuutuksen tulee lisäksi sisältää seuraavat suojat ilmoitettuihin vakuutusmääriin vahinkotapahtumaa kohden: Vakuutusmäärä o Varallisuusvastuu julkista valtaa käytettäessä o Vakuutuksenottajan hallussa, käsiteltävänä, huolehdittavana tai työn kohteena oleva omaisuus Tarjottavassa ratkaisussa ei saa olla vahinkokohtaista limiittiä. Omavastuu Alle omavastuun jäävät vahingot/kaikki hankintayksikön Tarjoukseen tulee sisällyttää vahinkojen selvitys- ja vahinkojen hoitopalvelut alle omavastuun jäävissä vahingoissa sisältäen seuraavat palvelut:

23 vastuuvakuutukset Vertailuhintaan lisätään kolme(3) alle omavastuun jäävän vahingon käsittelyveloitusta o o o o o o o o o Yhteydenpito vahingonkärsineeseen Tarvittavien lisäselvitysten hankkiminen Vahingonkorvausvelvollisuuden selvittäminen ja vahingonkorvausvastuun arvioiminen juridisesti, teknisesti sekä lääketieteellisesti voimassaolevan oikeuden mukaan Korvausmäärän arvioiminen Korvausneuvottelujen hoitaminen vahingonkärsineen kanssa Korvauspäätöksen tekeminen ja korvauksen maksaminen vahingonkärsineelle Mikäli hankintayksikkö ei ole vastuussa vahingosta, kirjallisen perustellun epäyspäätöksen antaminen Vahinkotilaston tekeminen Palvelua käytetään tarpeen mukaan MAKSU TULEE ILMOITTAA EUROINA/VAHINKO 3.6. Hallinnonvastuuvakuutus Vakuutuksenottaja Ensimmäinen vakuutuskausi Vakuutetut Ylivieskan kaupunki Kunnan hallintoelinten jäsenet ja virkamiehet, jotka voivat voimassa olevan oikeuden mukaan joutua henkilökohtaiseen korvausvastuuseen toimessaan aiheuttamastaan varallisuusvahingosta. Kaupungin ja pelastuslaitoksen hallitus, johtavat viranhaltijat ja muut johtajat sekä päälliköt. Voimassaoloalue Vakuutussuojan sisältö ja laajuus Varajäsenet sisältyvät vakuutukseen lisämaksutta, jos varsinainen jäsen on vakuutettu. Vakuutus on voimassa Suomessa ja koskee Suomessa voimassa olevan oikeuden mukaisia korvausvaatimuksia. Vakuutus kattaa Ylivieskan kaupungille, Jokilaaksojen pelastuslaitokselle tai muulle taholle aiheutetun taloudellisen vahingon, jonka vakuutettu on aiheuttanut toimiessaan virassaan tai toimessaan ja josta vakuutettu on asemansa perusteella voimassaolevan oikeuden mukaan korvausvastuussa. Vakuutuksesta tulee korvata vahinko, joka todetaan vakuutuskauden aikana sekä vahinko, jota koskeva kirjallinen korvausvaatimus tai ilmoitus tehdään vakuutetulle vakuutuksen voimassaoloaikana. Vakuutukseen ei sovelleta retroaktiivista päivää eli vakuutuksen tulee kattaa myös ne korvausvaatimukset, jotka liittyvät ennen vakuutuksen alkamista tapahtuneeseen tekoon tai laiminlyöntiin edellyttäen, että vahinko todetaan tai korvausvaatimus esitetään tämän vakuutuksen alkamispäivän jälkeen. Kokonaispalkkasumma Vakuutusmäärä Omavastuu 2 000, henkilökohtainen omavastuu 0 Muuta Hinta on ilmoitettava vuosimaksuna

24 3.7. Oikeusturvavakuutus Vakuutuksenottaja Ylivieskan kaupunki Vakuutuskausi Palkkasumma Voimassaoloalue Vakuutussuojan sisältö ja laajuus Suomi Vakuutuksen tulee korvata omat ja vastapuolen välittömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka ovat aiheutuneet lakimiesavun käyttämisestä riita- ja rikos- tai hakemusasioissa. Vakuutusmäärä Korvauksen enimmäismäärä on Omavastuu 15 % kustannuksista, vähintään Vakuutusmaksu Vakuutusmaksujen tulee sisältää vakuutusmaksuvero ja muut veroluonteiset maksut.

25 4 Liite C tarjouspyyntö vakuutuslajeittain OSA 3 Ajoneuvovakuutukset Lajikohtaiset vaatimukset: 1. Tarjoaja sitoutuu noudattamaan liitteessä olevaa maksunmuutostaulukkoa koskien liikenne-ja autovakuutuksia. (liite L). 2. Tarjouksen on sisällettävä seuraavat asiantuntijapalvelut hintaan sisältyen: kouluttaminen ja opastaminen sähköisten vakuutus- ja palvelujärjestelmien käyttöön, 1 asiantuntijapäivä ensimmäisenä sopimusvuotena. vahingontorjunta- ja turvallisuuspalveluja tai muita vakuutuslajikohtaisia palveluja/koulutuksia erikseen sovittavan suunnitelman mukaan 1 asiantuntijapäivää vuosittain Tarjousten arviointiperusteet Tarjousten vertailu suoritetaan seuraavien valinta- ja arviointiperusteiden sekä niiden saaman painoarvon mukaisesti. Vakuutusmaksut (painotus 100 %) Vertailuun valitut vakuutuslajikohtaiset vakuutusmaksut lasketaan yhteen. Halvimman vakuutuslajikohtaisten vakuutusmaksujen yhteissumman tarjonnut tarjoaja saa vertailuluvukseen kymmenen (10). Muiden tarjousten vertailuluku suhteutetaan tähän vertailulukuun kokonaisvakuutusmaksujen suhteessa.

26 4.1 Ajoneuvovakuutukset Liikennevakuutus Vakuutuksenottaja Ensimmäinen vakuutuskausi Ylivieskan kaupunki Jokilaaksojen pelastuslaitos Vakuutuksen voimassaoloalue Vakuutettavat ajoneuvot Vakuutusturvan laajuus Omavastuu Muuta ETA ja Green Card -maat Ajoneuvot liitteenä olevan luettelon mukaan Pyydämme tarjousta ryhmäliikennevakuutuksesta Ajoneuvoluettelon mukaan Maksu on ilmoitettava kokonaisvuosimaksuna sisältäen kaikki ajoneuvot. Maksut on ilmoitettava erikseen kaupungin ja pelastuslaitoksen ajoneuvoille. Vakuutusmaksuerittelyt tulee olla saatavissa kustannuspaikoittain Autovakuutus Vakuutuksenottaja Ensimmäinen vakuutuskausi Vakuutuksen voimassaoloalue Vakuutusturvan laajuus Vakuutettavat ajoneuvot Ylivieskan kaupunki Jokilaaksojen Pelastuslaitos ETA ja Green Card -maat Pyydämme tarjousta ryhmäautovakuutuksesta Ajoneuvot liitteenä olevan luettelon mukaan Turvan laajuus Liitteenä olevan luettelon mukaan Omavastuut Ajoneuvoluettelon mukaan Muuta Maksu on ilmoitettava kokonaisvuosimaksuna sisältäen kaikki ajoneuvot. Maksut on ilmoitettava erikseen kaupungin ja pelastuslaitoksen ajoneuvoille. Vakuutusmaksuerittelyt tulee olla saatavissa kustannuspaikoittain.

VIHDIN KUNTA. Tarjousyhteenveto Osa I Lakisääteinen tapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus 18. ELOKUUTA 2014

VIHDIN KUNTA. Tarjousyhteenveto Osa I Lakisääteinen tapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus 18. ELOKUUTA 2014 VIHDIN KUNTA Tarjousyhteenveto Osa I Lakisääteinen tapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus 18. ELOKUUTA 2014 Päivi Manni Asiakaspäällikkö Marsh Oy Yleistä tarjouskilpailusta Sopimuskausi

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI 13. ELOKUUTA 2015. Petri Kurkinen Asiakaspäällikkö Marsh Oy

LIEKSAN KAUPUNKI 13. ELOKUUTA 2015. Petri Kurkinen Asiakaspäällikkö Marsh Oy LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSYHTEENVETO JA SUOSITUS OSA 2: Omaisuus-, keskeytys-, metsä-, vene-, näyttely-, julkisyhteisönvastuu- ja hallinnon vastuu-, oikeusturva- sekä liikenne- ja ajoneuvovakuutukset 13.

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSYHTEENVETO: OSA 1 Lakisääteinen tapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSYHTEENVETO: OSA 1 Lakisääteinen tapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSYHTEENVETO: OSA 1 Lakisääteinen tapaturma-, vapaaehtoinen ryhmätapaturma- ja matkavakuutus 13. ELOKUUTA 2015 Petri Kurkinen Asiakaspäällikkö Marsh Oy Yleistä tarjouskilpailusta

Lisätiedot

Vetelin kunta. Mia Timonen, vakuutusmeklari Virpi Lapinniemi, vakuutusmeklari Jussi Loukkola, varatuomari, vakuutusmeklari

Vetelin kunta. Mia Timonen, vakuutusmeklari Virpi Lapinniemi, vakuutusmeklari Jussi Loukkola, varatuomari, vakuutusmeklari Mia Timonen, vakuutusmeklari Virpi Lapinniemi, vakuutusmeklari Jussi Loukkola, varatuomari, vakuutusmeklari etunimi.sukunimi@justia.fi Vetelin kunta 4.6.2018 Vakuutusten kilpailutus 2018 Keilaranta 1 02150

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI. TARJOUSYHTEENVETO JA SUOSITUS Ajoneuvovakuutukset 13.10.2015. Päivi Manni Asiakaspäällikkö Marsh Oy

HELSINGIN KAUPUNKI. TARJOUSYHTEENVETO JA SUOSITUS Ajoneuvovakuutukset 13.10.2015. Päivi Manni Asiakaspäällikkö Marsh Oy HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSYHTEENVETO JA SUOSITUS Ajoneuvovakuutukset 13.10.2015 Päivi Manni Asiakaspäällikkö Marsh Oy Yleistä tarjouskilpailusta Vakuutukset hankitaan toistaiseksi voimassa olevina, ensimmäinen

Lisätiedot

Yleistä tarjouskilpailusta

Yleistä tarjouskilpailusta Hallitus 3.12.2012, LIITE 7 HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ TARJOUSYHTEENVETO JA SUOSITUS 19. MARRASKUUTA 2012 Päivi Manni, asiakaspäällikkö Lasse Kärnä, asiakaspäällikkö Marsh Espoo

Lisätiedot

VAKUUTUSKILPAILUTUS

VAKUUTUSKILPAILUTUS VAKUUTUSKILPAILUTUS 19.6.2017 VAKUUTUSKILPAILUTUS Tarjoukset pyydetään kokonaisratkaisuna siten, että tarjous sisältää kaikki pyydetyt kaupungin ja eräiden tytäryhtiöiden vakuutukset. Osatarjouksia ja

Lisätiedot

Protectorin erikoismaksujärjestelmä Maksumuutosten jaksotus (korvausmenon muutoksen vaikutusta voidaan jakaa useammalle vuodelle)

Protectorin erikoismaksujärjestelmä Maksumuutosten jaksotus (korvausmenon muutoksen vaikutusta voidaan jakaa useammalle vuodelle) TARJOUSPYYNNÖN 22.6.2017 MUKAINEN TARJOUSVERTAILU Vakuutuksenottaja: Tarjouksen jättivät: Tarjousta eivät jättäneet: Kaustisen kunta If, OP, Fennia, LähiTapiola ja Protector Pohjantähti Tarjousten palkkasummat

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu Veli-Seppo Vuoristo Regional Manager veli-seppo.vuoristo@aon.fi Tarjouspyyntö Taivalkosken kunnan vakuutukset 22.06.2017 Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B 90100 Oulu Aon Risk Solutions

Lisätiedot

Novum Oy Y-tunnus Pakkahuoneenkatu 12 B, 2.krs. puh Oulu

Novum Oy Y-tunnus Pakkahuoneenkatu 12 B, 2.krs. puh Oulu Sivu 1 / 8 Tarjousvertailu Julkisyhteisö: Sipoon kunta OSATARJOUS 1 Fennia, Protector, Folksam ja Pohjantähti eivät jättäneet tarjousta. LAKISÄÄTEINEN TAPATURMAVAKUUTUS tarjouspyyntöjen tilastovuodet 2010

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LAIHIAN KUNTA

TARJOUSPYYNTÖ LAIHIAN KUNTA [1] TARJOUSPYYNTÖ LAIHIAN KUNTA Vakuutuksenottaja: Laihian kunta Laihiantie 50 66400 Laihia Y-tunnus: 0157323-0 1. JULKISYHTEISÖN OMAISUUSVAKUUTUS Laihia on n. 8 000 asukkaan kunta Pohjanmaalla Vaasan

Lisätiedot

2 YRITYSVAKUUTUS 2.1 Toiminnan turvat Vastuuturva Oikeusturva 2.2 Vakuutettu toiminta 3 ERITYISESTI HUOMIOITAVAA

2 YRITYSVAKUUTUS 2.1 Toiminnan turvat Vastuuturva Oikeusturva 2.2 Vakuutettu toiminta 3 ERITYISESTI HUOMIOITAVAA 1 Asiakastunnus 109024153 Woltman Group Oy Paciuksenkaari 16 B 64 00270 HELSINKI VAKUUTUSSOPIMUS 16-522-521-2 Vakuutuskirja muodostuu seuraavista osista: 1 YLEISTÄ 1 YLEISTÄ 2 YRITYSVAKUUTUS 2.1 Toiminnan

Lisätiedot

TARJOUSTEN ARVIOINTIMENETTELY. Kärsämäen kunnan tarjouspyynnön nro valintaperusteiden mukainen arviointimenettely.

TARJOUSTEN ARVIOINTIMENETTELY. Kärsämäen kunnan tarjouspyynnön nro valintaperusteiden mukainen arviointimenettely. TARJOUSTEN ARVIOINTIMENETTELY Kärsämäen kunnan tarjouspyynnön 26.10.2017 nro 2017-023063 valintaperusteiden mukainen arviointimenettely. Tarjouspyynnöstä jättivät tarjoukset seuraavat yhtiöt: IF OP LähiTapiola

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN KAUPUNGIN JA LOIMAAN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOK- SEN VAKUUTUKSISTA JA VAKUUTUKSIIN LIITTYVÄSTÄ PALVELUSTA

TARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN KAUPUNGIN JA LOIMAAN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOK- SEN VAKUUTUKSISTA JA VAKUUTUKSIIN LIITTYVÄSTÄ PALVELUSTA TARJOUSPYYNTÖ LOIMAAN KAUPUNGIN JA LOIMAAN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOK- SEN VAKUUTUKSISTA JA VAKUUTUKSIIN LIITTYVÄSTÄ PALVELUSTA Tarjouksen pyytäjä: Loimaan kaupunki Y-tunnus: 1927453-8 Osoite: Kauppalankatu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PÖYTYÄN KUNTA

TARJOUSPYYNTÖ PÖYTYÄN KUNTA [1] TARJOUSPYYNTÖ PÖYTYÄN KUNTA Vakuutuksenottaja: Pöytyän kunta Kehityksentie 6, 21800 Kyrö Y-tunnus: 1929519-5 Pöytyä on n. 8500 asukkaan kunta Varsinais-Suomen maakunnassa. Karinaisten kunta ja Pöytyän

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VAKUUTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ VAKUUTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ VAKUUTUSPALVELUISTA Hankintayksikkö Heinolan kaupunki y-1068892-9 Rauhankatu 3 18100 HEINOLA Yleistä Heinola on 19 575 asukkaan, n 1 300 työntekijän seutukaupunki, joka tuottaa kuntalaisille

Lisätiedot

Opiskelijoiden ja henkilökunnan matkapäivien määrä (arvio) Matkavakuutuksen päivät jakautuvat Suomen ja Pohjoismaiden ja muiden maiden välillä

Opiskelijoiden ja henkilökunnan matkapäivien määrä (arvio) Matkavakuutuksen päivät jakautuvat Suomen ja Pohjoismaiden ja muiden maiden välillä VAKUUTUSLAJIT YLEISTÄ Tässä tarjouspyynnön liitteessä mainitut vakuutusmäärät ja omavastuutasot ovat minimivaatimuksia, Jos tarjoaja tarjoaa tarjouspyynnössä mainittua suurempaa vakuutusmäärää tai tarjouspyynnössä

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n vakuutuspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n vakuutuspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n vakuutuspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1

Lisätiedot

KOUVOLAN KAUPUNKI TASAPUOLINEN ANALYYSI 8.8.2014. 21.8.2014 Colemont Finland Oy

KOUVOLAN KAUPUNKI TASAPUOLINEN ANALYYSI 8.8.2014. 21.8.2014 Colemont Finland Oy KOUVOLAN KAUPUNKI TASAPUOLINEN ANALYYSI 8.8.2014 SOPIMUSKAUSI - Sopimuskaudeksi on määritelty 1.1.2015 31.12.2017 - Lisäksi Kouvolan kaupunki varaa itselleen oikeuden yhteen (1) tai kahteen (2) optiovuoteen,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 06.06.2012. Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiö (YTHS) pyytää yhtiöltänne tarjousta vahinkovakuutuksista oheisen erittelyn mukaisesti.

TARJOUSPYYNTÖ 06.06.2012. Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiö (YTHS) pyytää yhtiöltänne tarjousta vahinkovakuutuksista oheisen erittelyn mukaisesti. MSR Finser Oy/hp 1(10) TARJOUSPYYNTÖ 06.06.2012 Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiö (YTHS) pyytää yhtiöltänne tarjousta vahinkovakuutuksista oheisen erittelyn mukaisesti. Tarjouspyynnön kohde Tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Tarjouspyynnön ennakkoilmoitus (EU-kynnysarvon ylittävät hankinnat)

Tarjouspyynnön ennakkoilmoitus (EU-kynnysarvon ylittävät hankinnat) Malli seurakunta 1/7 Vakuutusyhtiö Yhteyshenkilö Postiosoite Mallin seurakunnan vakuutustarjouspyyntö Seurakunnan kuvaus. Seurakunnan vahinkoriskienhallinnan kuvaus. Tarjouspyynnön ennakkoilmoitus (EU-kynnysarvon

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Hankinnan kohde. TERVEYSASEMAPÄIVYSTYSPALVELUT Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2012 1 (5) Liikennelaitos-liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/1 21.06.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2012 1 (5) Liikennelaitos-liikelaitoksen johtokunta (HKL) Haj/1 21.06.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2012 1 (5) 119 Sopimus raitioliikenteen vastuuvakuutuksesta HEL 2012-008940 T 02 08 02 00 Päätös Liikennelaitos liikelaitoksen päätti, että liikennelaitoksen raitioliikenteen

Lisätiedot

Suomen Talousverkko Oy:n franchising-yrittäjien vakuutusratkaisu. if.fi 010 19 15 00

Suomen Talousverkko Oy:n franchising-yrittäjien vakuutusratkaisu. if.fi 010 19 15 00 Suomen Talousverkko Oy:n franchising-yrittäjien vakuutusratkaisu if.fi 010 19 15 00 Suomen Talousverkko suosittaa franchising-yrittäjilleen alla olevan mukaista vakuutusturvaa. Harmaalla merkityt kohdat

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Ryhma 001 RESERVILAISTEN&RESERVIUPSEERIEN AMPUMATILAISU. Vakuutettuja 400

Ryhma 001 RESERVILAISTEN&RESERVIUPSEERIEN AMPUMATILAISU. Vakuutettuja 400 VAKUUTUSKIRJA Sivu Ryhmatapatu rmavakuutus 1 Vakuutustunnus 25.11.2010 70090201950 Asiakastunnus 20532702 RESERVILAISLIITTO RY DOBELNINKATU 2 00260 HELSINKI Vakuutuksenottaja Vakuutuskausi Maksu e RESERVILAISLIITTO

Lisätiedot

Ohjelmistoyrittäjien vakuutukset. if.fi 010 19 15 00

Ohjelmistoyrittäjien vakuutukset. if.fi 010 19 15 00 Ohjelmistoyrittäjien vakuutukset if.fi 010 19 15 00 vakuutussuositus ohjelmistoyrittäjät ry:n jäsenille Oheista taulukkoa voidaan käyttää apuna vakuutusratkaisua suunniteltaessa. Siinä olevat turvalaajuudet

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus. SANELUJÄRJESTELMÄ JA SANELUNPURKUPALVELU Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 10.2.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Luonnos TARJOUSPYYNTÖ. Loviisan kaupunki 2010. 4.3.2009 John Nieminen Vakuutusmeklari

Luonnos TARJOUSPYYNTÖ. Loviisan kaupunki 2010. 4.3.2009 John Nieminen Vakuutusmeklari Luonnos TARJOUSPYYNTÖ 2010 4.3.2009 John Nieminen Vakuutusmeklari Vastaanottaja Vakuutusyhtiö XXX Tarjouspyyntö Uusi perustettava aloittaa toimintansa 1.1.2010. Kaupunki muodostuu nykyisestä Loviisan kaupungista

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta:

Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta: TARJOUSPYYNTÖ sammutusauton alustan ja korityön hankinnoista Jokilaaksojen pelastuslaitos pyytää tarjoustanne pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta ajoneuvosta: 1. Hankinnan kohde ja tavoitteet Pyydämme

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1.

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1. 10.2.2010 PL 357 02151 Espoo TARJOUSPYYNTÖ operoi Suomen tärkeimpiä viranomaisten kriittisiä tietoliikenneverkkoja ja -järjestelmiä. Operoimiemme järjestelmien käyttäjiä ovat mm. Poliisi, pelastustoimi,

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Hankintasopimuksen tavoitteena on tilaajan tapaturma-, matkustus-, vastuu- ja laite- ja ryhmähenkivakuutusten hankinta sopimuskaudeksi.

Hankintasopimuksen tavoitteena on tilaajan tapaturma-, matkustus-, vastuu- ja laite- ja ryhmähenkivakuutusten hankinta sopimuskaudeksi. VAKUUTUSPALVELUN HANKINTA Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu Oy (jäljempänä Tilaaja tai Haaga-Helia ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset 7.5.2019 1 (6) TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Määritelmät Keiturin Sote Oy on Virtain kaupungin 100 %:sesti omistama tytäryhtiö, joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Virtain ja Ruoveden yhteistoiminta-alueella

Lisätiedot

TYÖTAPATURMA -JA AMMATTITAUTIVAKUUTUS

TYÖTAPATURMA -JA AMMATTITAUTIVAKUUTUS TYÖTAPATURMA -JA AMMATTITAUTIVAKUUTUS Skenaariot: a) Normaali nykyinen vahinkomeno 1. VERTAILU 21.11.2017 Edelliseen suurvahinko b) Normaali vahinkomeno nousee 1,5 kertaiseksi Edelliseen suurvahinko Tuusulan

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

15.7.2011. 1. Ruokailutason on oltava yhdellä kädellä liikuteltavissa. 2. Helposti siivottava hyvän hygienian säilyttämiseksi.

15.7.2011. 1. Ruokailutason on oltava yhdellä kädellä liikuteltavissa. 2. Helposti siivottava hyvän hygienian säilyttämiseksi. POTILASPÖYTIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukeskus Oiva -liikelaitoksen (Asiakas) Salpakankaan vuodeosaston (Terveystie 4, Hollola) potilaspöytien hankinnasta. 1 HANKINTAMENETTELY Hankintamenettelynä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1.

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin kolmeen eri uimahalliin (Tapiola, Espoonlahti ja Leppävaara)

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

Vakuutussuositus lääkäripalveluyritykselle. if.fi

Vakuutussuositus lääkäripalveluyritykselle. if.fi Vakuutussuositus lääkäripalveluyritykselle if.fi Alla olevissa taulukoissa on esitetty asiat, jotka on otettava huomioon käytäessä läpi lääkäripalveluyrityksen riskejä ja mietittäessä oikeaa vakuutusturvaa

Lisätiedot

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) RAHOITUSLEASING VUOSILLE 2014-2016 Järvenpään kaupunki pyytää tarjoustanne rahoitusleasingista. Tarjousta pyydetään kolmelle (3) vuodelle (sopimuksen arvioitu alkamisajankohta on 31.8.2014)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot