viranomainen kokouspäivämäärä sivu:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "viranomainen kokouspäivämäärä sivu:"

Transkriptio

1 24 Sosiaalilautakunta Aika: Keskiviikko klo Paikka: Kunnanvirasto Asiat 18 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 19 Lähihoitajan sijaisen valinta 20 Vanhainkoti Palvelukotien nimi 21 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2012 toteumatilanne 22 Jatkotoimenpiteet valvontatarkastuksen johdosta SOSIAALILAUTAKUNNALLE TIEDOKSI Sosltk 18 Oikeusministeriö 1. Holhoustoimen edunvalvontapalveluiden tuottamista koskeva hankinta. Kunnallinen työmarkkinalaitos 2. Työterveyshuoltolaki muuttuu : Työntekijän työkyky on arvioitava ja työssä jatkamismahdollisuudet selvitettävä riittävän varhain. Merikratos 3. Sosiaaliasiamiehen raportti vuodesta 2011 Savukosken kunnanhallitukselle. Lapin Kuntoutus Oy 4. Invalidiliitto ja Rovaniemen Veljes-sairaskotisäätiö ovat perustaneet Lapin Kuntoutus Oy yhtiön. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapin piiri 5. Tukihenkilöverkko Lapin lapsiperheille projekti Loppuraportti Sosiaalisihteeri 6. Viranhaltijapäätökset, henkilöstöhallinto / 2012 Vastaava sairaanhoitaja 7. Viranhaltijapäätökset, henkilöstöhallinto / 2012 Ravitsemispäällikkö 8. Viranhaltijapäätökset, henkilöstöhallinto / 2012 Lastentarhanopettaja 9. Viranhaltijapäätökset, henkilöstöhallinto / 2012 Sosiaalisihteeri: Merkitään tiedoksi.

2 25 Sosiaalilautakunta: Merkittiin tiedoksi.

3 26 LÄHIHOITAJAN SIJAISEN VALINTA Sosltk 19 Vanhainkoti-palvelukodilla on tulossa lähihoitajan pitkäaikainen työvapaa ajalla Sijaisuus on ollut haettavana kunnan ilmoitustaululla, työvoimahallinnon sivuilla ja kunnan nettisivuilla : Savukosken kunta ilmoittaa haettavaksi (1) lähihoitajan työsopimussuhteisen toimen sijaisuuden ajalle Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (2005/272) 8 :n tarkoittama tehtävään soveltuva sosiaalija terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan vanhustyön tai sairaanhoitoon ja huolenpitoon suuntautuneet opinnot. Toimipaikka on vanhainkoti-palvelukoti. Työaika on kokoaikainen jaksotyö. Palkkaus määritellään KVTES:n hinnoittelukohdan 04SOS06A. Hakemukset tulee toimittaa klo 15 mennessä osoitteeseen Savukosken kunta, sosiaalilautakunta, Kauppakuja 2 A 1, Savukoski. Hakemuksiin pyydetään laittamaan ansioluettelo ja opintotodistukset, Lisätietoja antaa Rauni Keskitalo puh Hakemuksia on tullut määräaikaan mennessä 1 hakijalta, joka on lähihoitaja Satu Kuopus. Hakemus on liitteenä 1. Pyydetty ansioluettelo ja opintotodistukset ovat sosiaalilautakunnan jäsenten nähtävänä sosiaalitoimistossa ja kokouksessa. Hallintosäännön mukaan lautakunnat päättävät määräaikaisen henkilöstönsä valinnasta yli 6 kuukauden ajaksi. Toimiston päällikkö / vastuualueen esimies voi määrätä työvapaan sijaisen enintään 6 kuukauden ajaksi. Toimiston päällikkö vahvistaa peruspalkan/tehtäväkohtaisen palkan väliaikaisessa tai tilapäisessä työsuhteessa oleville. Koeajan määräämisestä tai siitä sopimisesta ja koeajan pituudesta päättää se, joka ottaa palvelussuhteeseen. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta päättää, että lähihoitajan työvapaan sijaisuuteen ajalle valitaan lähihoitaja Satu Kuopus. Koe aikaa ei määrätä, koska Satu Kuopus on työskennellyt kunnan vanhustyössä lyhyemmissä eri sijaisuuksissa yhteensä yli vuoden ajan. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan kuukauden kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan. Sosiaalilautakunta: Esitys hyväksyttiin.

4 27 VANHAINKOTI-PALVELUKOTIEN NIMI Sosltk 20 Savukosken vanhainkodin yhteyteen valmistui vuonna 2001 Savukosken vanhustenkotiyhdistyksen toimesta 10 vuokra-asunnon kokonaisuus, jota on kutsuttu palvelutaloksi. Vuonna 2011 valmistui kunnan rakentamana samoin vanhainkodin yhteyteen muistisairaiden 11 vuokra-asunnon asumisyksikkö, jota on kutsuttu palvelukodiksi tai Saukodiksi. Epäselvyyksien välttämiseksi on tullut tarvetta yhtenäistää rakennusten nimitykset. Henkilöstön taholta on esitetty, että koko yhteisöä (vanhainkoti, palvelutalo ja palvelukoti) ryhdyttäisiin kutsumaan Saukodiksi, joka sisältäisi rakentamisjärjestyksessään A-talon (vanhainkoti), B-talon (palvelutalo, vanhustenkotiyhdistys) ja C-talon (palvelukoti, muistisairaat). Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta päättää hyväksyä esitetyn Saukoti-nimityksen. Sosiaalilautakunta: Reija Aaltonen esitti nimityksen hyväksymistä lisäyksellä, ettei siitä ei saa aiheutua hallinnollisia tai taloudellisia vaikutuksia. Erkki Hast kannatti esittelijän ehdotusta. Puheenjohtajan tiedusteltua Aaltosen esittämän lisäyksen tarpeellisuutta, todettiin enemmistön olevan sen kannalla. Puheenjohtaja totesi päätökseksi tulleen esittelijän ehdotus Aaltosen esittämällä lisäyksellä.

5 28 SOSIAALILAUTAKUNNAN TALOUSARVION 2012 TOTEUMATILANNE Sosltk 21 Sisäisestä valvonnasta annetun yleisohjeen ja talousarvion 2012 täytäntöönpanoohjeen mukaan lautakuntien on raportoitava kunnanhallitukselle talousarvion toteutuminen neljännesvuosittain. Liitteenä 2 on sosiaalitoimen talousarvion käyttötalouden toteumavertailu ajalta lautakunta- ja valtuustotasolla ja myös edellisen vuoden toteumat. Sosiaalilautakunnan euron käyttötalouden toimintamenoista on ensimmäisellä vuosineljänneksellä toteutunut 23,9 prosenttia euron toimintatuloista on toteutunut 26,4 prosenttia. Toimintakatteen toteuma on 23,3 prosenttia. Kokonaisuudessaan sosiaalilautakunnan määrärahan, valtuustotason määrärahojen ja myös lautakuntatason määrärahojen toteumissa on pysytty kutakuinkin talousarviossa. Toteumavertailu ensimmäisen kolmen kuukauden ajalta ei kuitenkaan anna vielä lopullista kuvaa koko vuoden toteutumisesta. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta merkitsee talousarvion toteumatilanteen tiedokseen. Toteuma raportoidaan kunnanhallitukselle. Sosiaalilautakunta: Esitys hyväksyttiin.

6 29 JATKOTOIMENPITEET VALVONTATARKASTUKSEN JOHDOSTA Sosltk 22 Sosiaalilautakunta /12 Lapin aluehallintovirasto on antanut kertomuksensa tapahtuneen vanhustenhuollon ympärivuorokautiseen hoitoon ja palveluihin kohdistuneen valvontatarkastuksen johdosta. Yhteenvetona tarkastuksen johdosta aluehallintovirasto toteaa seuraavaa: Lapin aluehallintovirasto teki yksikköön tarkastuskäynnin yksikön marraskuussa 2010 Valviralle toimittaman tarkastuskertomuksen perusteella. Savukosken vanhainkodin osalta puutteita asiakirjapohjaisessa valvonnassa havaittiin ruokailujen välillä olevan yötauon pituudessa, lääkehoitosuunnitelman laadinnassa, muissa kuin yhden hengen huoneissa asuvien osalta sekä tietosuojavastaavan nimeämisessä. Aluehallintoviraston tekemällä tarkastuskäynnillä todettiin, että em. asiat lääkehoitosuunnitelmaa lukuun ottamatta oli järjestetty asianmukaisesti. Sen sijaan jatkotoimenpiteinä aluehallintovirasto kehottaa Savukosken kuntaa antamaan mennessä - selvityksensä hoitohenkilöstömäärän riittävyydestä nykyisessä palvelurakenteessa koko yksikön osalta ja - ilmoituksensa, mihin toimenpiteisiin yksikössä on ryhdytty Sosiaali- ja terveysministeriön Turvallinen lääkehoito oppaan mukaisen lääkehoitosuunnitelman laatimisen, työntekijöiden lääkehoidon osaamisen varmistamisen ja oppaan mukaisten lääkelupakäytäntöjen sekä lääkejääkaapin lämpötilan päivittäisen seurannan osalta. Hoitohenkilöstönä yksikössä on yhteensä 14 vakituista sosiaali- tai terveydenhuollon kelpoisuuksista annettujen lakien mukaista perus-, lähi- tai sairaanhoitajaa. Lisäksi yksikössä on yksi lähihoitajaksi alkaneella sopimuksella oppisopimustyösuhteessa opiskeleva (työlomalla ) ja yksi palkkatuella palkattavaksi tarkoitettu 85% hoitoapulainen, jota ei ole saatu edellisen työsuhteen päätyttyä Heidän lisäkseen yksikössä työskentelee kaksi laitosapulaista ja palkkatuella palkattu pesulatyöntekijä. Aluehallintoviraston mukaan hoitohenkilöstön suositusten mukainen vähimmäismäärä on 0,5-0,6 hoitotyöntekijää / asukas. Korkeampi vaihtoehto on suositeltava silloin, kun asiakkailla on vaikeita somaattisia tai käytösoireita tai kun hoitoympäristön koko ja/tai rakenteelliset puitteet aiheuttavat henkilökunnan lisätarpeita. Hyvä hoitohenkilöstön mitoitus ympärivuorokautisessa hoidossa on 0,7 0,8 hoitajaa/asukas. Tukitehtäviin, kuten siivoukseen, yksikössä tulisi olla 0,1 0,15 työntekijää/asukas. Hoitohenkilöstömitoitukseen lasketaan asiakkaan välittömään hoitoon osallistuvat työntekijät, kuten perus- ja lähihoitajat, sairaanhoitajat ja lähiesimiehet. Mikäli yksikössä toimii muuta asiakkaiden välittömään hoitotyöhön osallistuvaa henkilöstöä, kuten hoito- ja laitosapulaisia, joilla ei ole sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ammatillista

7 30 peruskoulutusta, heidät sisällytetään hoitohenkilöstömitoitukseen vain sillä osuudella, kun heidän työnsä käsittää asiakkaiden perustarpeisiin vastaamista, kuten auttamista peseytymisessä, ruokailussa ja WC-käynneillä. Silloin, kun hoito- tai laitosapulaisen työ käsittää esimerkiksi vain siivoustehtäviä, heitä ei lasketa hoitohenkilöstömitoitukseen. Vastaavan hoitajan työpanoksesta puolet voidaan laskea hoitohenkilöstömitoitukseen ja puolet muihin hallinnollisiin tehtäviin. Oppisopimuskoulutuksessa oleva ei voi toimia työtehtävissä itsenäisesti vaan hän toimii ammatillisesti koulutetun henkilön ohjauksessa. Harjoittelujaksolla hän voi toimia avustavissa tehtävissä. Tavallisessa palveluasumisessa (palvelutalo) hoitohenkilöstömitoitussuositus on 0,3. 0,4 henkilöä/asukas. Em:n perusteella suositusten mukainen hoitohenkilöstön vähimmäismäärä koko yksikössä on yhteensä 15,5 hoitotyöhön osallistuvaa henkilöä (vanhainkoti 14x 0,5 hoitajaa/asukas= 7 hoitajaa, dementiayksikkö 11x 0,5 hoitajaa/asukas= 5,5 hoitajaa ja palvelutalo 10x 0,3 hoitajaa= 3hoitajaa, yhteensä 15,5 hoitajaa). Aluehallintoviraston käsityksen mukaan asiakasturvallisuuden takaamiseksi kunnassa tulee kiinnittää erityistä huomiota riittävän kelpoisuusehdot täyttävän hoitohenkilöstön määrään yksikössä erityisesti tilanteissa, joissa osa vakituisesta hoitohenkilökunnasta on virka-, työ- tai hoitovapaalla. Tarkastushetkellä kelpoisuusehdot täyttämättömien hoitotyöhön osallistuvien työntekijöiden määrä suhteessa hoitohenkilöstön kokonaismäärään oli merkittävä. Lisäksi aluehallintovirasto katsoo, että määräaikaisten toimien (mm. hoitotyöhön osallistuvat palkkatukityöllistetyt) käytölle yksikössä ei ole nykyisessä laajuudessaan lain mukaisia perusteita. Perusteita määräaikaisille työsopimuksille ovat esimerkiksi sijaisuus, työn kausiluontoisuus, määräaikainen hanke, kertaluontoinen työsuoritus, oppilaitoksen harjoitteluaika, oppisopimuksen määräaika tai jokin muu, yrityksen toimintaan tai tehtävään työhön liittyvä, määräaikaista sopimusta edellyttävä seikka. Näin ollen Lapin aluehallintovirasto kehottaakin Savukosken kuntaa kiinnittämään asian lainmukaisuuteen huomiota. Vastaavan sairaanhoitajan ja sosiaalisihteerin selvitys hoitohenkilöstömäärään: Kunnan tulee turvata hoitohenkilöstön määrässä ainakin suositusten mukainen vähimmäismäärä 15,5 hoitotyöhön osallistuvaa henkilöä. Kunnan tulee myös vähentää kelpoisuusehdot täyttämättömien hoitotyöhön osallistuvien, erityisesti määräaikaisten työntekijöiden, määrää suhteessa hoitohenkilöstön kokonaismäärään. Tämä on mahdollista esim. seuraavin toimin: Muutetaan kunnan työllisyyssuunnitelmassa 2012 oleva hoitoapulaisen tehtävä vakituiseksi lähihoitajan toimeksi mahdollisimman pian. Päätetään tällä hetkellä voimassa olevan lähihoitajan oppisopimuksen päättymisen jälkeen hakea avoimella haulla lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Oppisopimuksen ajan työssäoppimisjaksoilla hän toimii

8 31 avustavissa tehtävissä. Pitkäaikaisen työloman ajaksi hänelle otetaan sijainen. Päätetään meneillään olevan siivoustyön mitoituksen valmistumisen jälkeen siitä, minkä verran laitosapulaiset osallistuvat myös hoitotyöhön (alustavien ennakkoarvioiden mukaan työaikaa voitaisiin siivoustyön lisäksi jättää myös hoitotyöhön, joka voisi olla esimerkiksi auttamista peseytymisessä, ruokailuissa, WC-käynneillä ja ulkoilussa). Vastaavan sairaanhoitajan selvitys lääkehoitoasiaan: Lääkehoitosuunnitelma on laadittu ja se liitetään aluehallintovirastolle lähetettävään ilmoitukseen. Työntekijöiden lääkehoidon osaamisen varmistaminen on edennyt siten, että kaikilla, jotka osallistuvat lääkehoidon toteuttamiseen, on asianmukaiset kirjalliset lääkärin antamat lääkeluvat. Yksikössä on kaksi lääkejääkaappia. Niiden lämpötilan päivittäinen seuranta on järjestetty siten, että kaksi aamuhoitajaa, joilla on avaimet lääkejääkaappeihin, tarkistavat työvuoronsa aikana lääkejääkaappien lämpötilan ja merkitsevät sen jääkaapin ovessa olevaan asiakirjaan. Lämpötilaa seurataan samalla tavalla myös huoneesta, jossa lääkkeitä säilytetään. Lämpötilojen tarkistajien tehtävänä on myös ryhtyä toimenpiteisiin, ilmoittaa asiasta vastaavalle sairaanhoitajalle, mikäli lämpötilat nousevat liian korkeiksi. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta hyväksyy edellä olevat selvitykset ja esittää ne edelleen kunnanhallituksen hyväksyttäväksi ja Lapin aluehallintovirastolle annettaviksi. Samalla sosiaalilautakunta pyytää, että tämän vuoden työllisyysohjelmasta siirretään määrärahaa sosiaalilautakunnalle ,20 euroa ja myönnetään lisämäärärahaa tälle vuodelle euroa vakituisen lähihoitajan palkkaamiseksi. Kunnanhallitukselta pyydetään myös lupaa ilmoittaa haettavaksi lähihoitajan toimi mahdollisimman pian. Sosiaalilautakunta: Erkki Hast esitti Hellevi Kankaan ja Pertti Stenbergin kannattamana esittelijän ehdotuksen hyväksymistä. Reija Aaltonen esitti Sirkka-Liisa Karjalaisen kannattamana asian pöydällepanoa. Puheenjohtaja totesi, että pöydällepanoesityksen johdosta asiasta on äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti äänestystavaksi vastaamista kysymykseen, ketkä ovat asian käsittelyn jatkamisen kannalla ja ketkä ovat asian pöydällepanon kannalla. Äänestystapa hyväksyttiin. Puheenjohtaja kysyi, ketkä ovat asian käsittelyn jatkamisen kannalla. Jatkamisen kannalla olivat Hast, Kangas ja Stenberg. Puheenjohtaja kysyi, ketkä ovat asian pöydällepanon kannalla. Pöydällepanon kannalla olivat Aaltonen ja Karjalainen. Puheenjohtaja totesi äänestystulokseksi, että asian käsittelyä jatketaan. Keskustelun jälkeen puheenjohtaja totesi esittelijän ehdotuksen tulleen päätökseksi. Hellevi Kangas poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn jälkeen.

9 32 Kunnanhallitus /61 Kunnanjohtaja: Hallitus hyväksyy sosiaalilautakunnan selvityksen Lapin aluehallintoviraston valvontatarkastuksen johdosta. Hallitus esittää lisäksi valtuustolle, että tämän vuoden työllisyysohjelmasta siirretään sosiaalilautakunnalle ,20 euroa ja myönnetään lisämäärärahaa euroa vanhainkodin henkilöstökustannuksiin lähihoitajan palkkaamiseksi. Kunnanhallitus: Kokouksen alussa kuultiin sosiaalisihteeri Sinikka Savukoskea asiassa. Erkki Hast kannatti kunnanjohtajan esitystä. Pidettiin tauko klo Heidi Martin esitti, että asian tiimoilta perustetaan työryhmä, jossa pyritään kehittämään kokonaisvaltaisesti vanhushuoltoa, ja jonka jälkeen asia viedään sosiaalilautakunnan käsiteltäväksi. Lisäksi Lapin aluehallintovirastolta haetaan jatkoaikaa lausunnon antamiselle. Mervi Pääkkö kannatti tehtyä esitystä. Keskustelun päätyttyä puheenjohtaja totesi Heidi Martinin tehneen kunnanjohtajan esityksestä kannatetun poikkeavan esityksen, joten asiasta oli äänestettävä. Puheenjohtaja esitti nimenhuutoäänestystä ja teki äänestysesityksen: Ne, jotka kannattavat kunnanjohtajan esitystä, vastaavat JAA ja ne, jotka kannattavat Heidi Martinin tekemää esitystä, vastaavat EI. Äänestysesitys hyväksyttiin. Suoritetussa äänestyksessä annettiin 2 JAA ääntä (Haapakoski, Hast) ja 5 EI ääntä (Karvonen, Martin, Posti, Pääkkö, Karpeeki), joten päätökseksi tuli Heidi Martinin tekemä esitys työryhmän perustamisesta ja jatkoajan hakemisesta lausunnon antamiselle. Työryhmään nimettiin Mervi Pääkkö, Erkki Hast, Pertti Stenberg, Rauni Keskitalo, Sinikka Savukoski ja Tarja Sirviö. Vanhustenkotiyhdistystä ja terveyskeskusta pyydetään nimeämään oma edustajansa työryhmään. Puheenjohtajaksi nimettiin Pertti Stenberg. Lisäksi päätettiin, että työryhmä antaa selvityksensä huhtikuun loppuun mennessä. Sosltk 22 Työryhmä on kokoontunut kaksi kertaa ja (muistiot esitetään kokouksessa), keskustellut vilkkaasti Savukosken vanhustenhuollosta ja kuullut erityisesti vanhainkoti-palvelukodin edustajan Rauni Keskitalon ja kotipalvelun edustajan Minna Metson näkemyksiä vanhustenhuoltoon liittyen. Minna Metso kutsuttiin kuultavaksi, koska työryhmään valittu Tarja Sirviö kotipalvelusta oli työvapaalla. Terveyskeskuksen näkemyksiä asiaan saatiin sosiaalisihteerin välityksellä puhelimitse johtava hoitaja Tarja Paavolalta. Johtava lääkäri Heikki Kourin vastaava kannanotto asiaan on tullut sähköpostitse.

10 33 Työryhmän yleinen kanta oli, että vanhustenhuoltoon liittyvät, riittävät suunnitelmat sisältyvät jo hyväksyttyihin valtuustostrategiaan ja 3-vuotiseen talousarvioon ja taloussuunnitelmaan, joka sisältää talouden lisäksi suunnitelmia myös vanhustenhuoltoon liittyvästä toiminnasta. Kaikki pyrkimykset kehittämisen ja suunnitelmallisuuden lisäämiseen ovat hyvä asia, mutta olemassa olevilla henkilöstöja työaikaresursseilla ei ole mahdollista ryhtyä laatimaan erillistä ja nykyistä suunnittelua laajempaa ja yksityiskohtaisempaa pidemmän aikavälin vanhustenhuollon suunnitelma-asiakirjaa. Vanhustenhuollon sisältöihin ja käytännön työhön liittyvää kehittämistyötä tehdään työntekijöiden kesken osana arkityötä ja mm. osallistumalla koulutuksiin mahdollisuuksien mukaan. Kehittämiskeskusteluihin ja koulutuksiin tulisi kuitenkin olla nykyistä enemmän mahdollisuuksia. Selvityksen antaminen aluehallintovirastolle hoitohenkilöstön vähimmäismäärän turvaamisesta vanhainkoti-palvelukodilla on oma erillinen asiansa ja siinä työryhmä oli yleisesti sosiaalilautakunnan päätöksen /12 kannalla. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta välittää kunnanhallitukselle tiedoksi kunnanhallituksen perustaman työryhmän muistiot ja edellä kuvatun kannan vanhustenhuollon kehittämisestä ja suunnittelusta. Sosiaalilautakunta esittää, että kunnanhallitus hyväksyy sosiaalilautakunnan päätöksen; jatkotoimenpiteet valvontatarkastuksen johdosta /12 ja kunnanjohtajan esityksen asiassa /61. Sosiaalilautakunta: Erkki Hast kannatti esittelijän ehdotusta. Reija Aaltonen ehdotti Jari Leskisenojan kannattamana, että esittelijän ehdotus hyväksytään muilta osin, mutta työllisyyssuunnitelmassa 2012 olevaa hoitoapulaisen tehtävää ei muutettaisi vakituiseksi lähihoitajan toimeksi vaan ensin ainoastaan määräaikaiseksi vuoden loppuun asti. Puheenjohtaja totesi tehdyn esittelijän ehdotuksesta poikkeavan kannatetun ehdotuksen, joten asiasta oli äänestettävä. Puheenjohtaja ehdotti menettelyksi vastaamista kysymykseen, kannattaako Aaltosen ehdotusta vastaamalla kyllä (kannattaa) tai ei (ei kannata). Menettely hyväksyttiin. Kysymyskierroksen jälkeen todettiin Aaltosen ehdotuksen kannalla olleen 2 (Aaltonen ja Leskisenoja). 5 (Hast, Kangas, Lindberg, Kuosku ja Stenberg) eivät kannattaneet Aaltosen ehdotusta. Puheenjohtaja totesi päätökseksi tulleen esittelijän ehdotus.

viranomainen kokouspäivämäärä sivu:

viranomainen kokouspäivämäärä sivu: 41 SOSIAALILAUTAKUNNALLE TIEDOKSI Sosltk 28 Sosiaali- ja terveysministeriö 1. Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaa varten Mikeva 2. Palvelun hinnantarkistus Eduskunnan oikeusasiamies 3.

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 21 Palvelussuhteen päättäminen. 22 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

ASIALISTA. Asiat. 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 21 Palvelussuhteen päättäminen. 22 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 0 ASIALISTA Asiat 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 21 Palvelussuhteen päättäminen 22 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 23 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteumatilanne 24 Muut asiat

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto

Savukosken kunnanvirasto KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.11.2012 klo 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Stenberg Pertti, puheenjohtaja

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto

Savukosken kunnanvirasto KOKOUSAIKA Tiistai 13.11.2012 klo 16.00 16.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Stenberg Pertti, puheenjohtaja Aaltonen

Lisätiedot

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 0 ASIALISTA Asiat 36 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 37 Ohjaajan valinta 38 Saukodin pesulatyöntekijän valinta 39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 40 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 17 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 18 Lähihoitajan valinta. 19 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne

ASIALISTA. Asiat. 17 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 18 Lähihoitajan valinta. 19 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 0 ASIALISTA Asiat 17 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 18 Lähihoitajan valinta 19 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 20 Ravitsemistyöntekijän oppisopimustoimi 21 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 12 Ei julkinen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14 Ohjaajan toimi työtoimintaan 15 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2014 toteumatilanne 16 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys

Lisätiedot

25 Kodinhoitajan viran muuttaminen työsuhteeksi ja kodinhoitajan nimikkeen muuttaminen lähihoitajaksi

25 Kodinhoitajan viran muuttaminen työsuhteeksi ja kodinhoitajan nimikkeen muuttaminen lähihoitajaksi 0 ASIALISTA Asiat 22 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 23 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 24 Palvelussuhteen päättäminen 25 Kodinhoitajan viran muuttaminen työsuhteeksi ja kodinhoitajan

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 11 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 12 Palvelussuhteen päättäminen. 13 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

ASIALISTA. Asiat. 11 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 12 Palvelussuhteen päättäminen. 13 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 0 ASIALISTA Asiat 11 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 12 Palvelussuhteen päättäminen 13 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 14 Sisäisen valvonnan raportti 15 Ei julkinen asia 16 Muut asiat 1

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.12.2013 klo 17.00 18.42 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

55 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

55 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 55 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 57 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 58 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 59

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.04.2013 klo 17.45 18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin.

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin. KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.10.2012 klo 16.00 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Stenberg Pertti, puheenjohtaja

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin. Työjärjestykseksi asiat 19. Tuovi Karvonen ja Irja Harju.

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin. Työjärjestykseksi asiat 19. Tuovi Karvonen ja Irja Harju. KOKOUSAIKA Keskiviikko 02.07.2014 klo 17.35 18:00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 0 ASIALISTA Asiat 31 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 32 Oikaisuvaatimus lähihoitajan valinnasta 33 Saukodin pesulatyöntekijä 34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 35 Muut

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Torstai 31.10.2013 klo 17.00 21.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja Harju

Lisätiedot

64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 65 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 66 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 67 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 68

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 10 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 11 Sisäisten tarkastajien lausunto. 12 Palvelussuhteen päättäminen

ASIALISTA. Asiat. 10 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 11 Sisäisten tarkastajien lausunto. 12 Palvelussuhteen päättäminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 11 Sisäisten tarkastajien lausunto 12 Palvelussuhteen päättäminen 13 Laitoshuoltajan tehtävien hoito 14 Muut mahdolliset asiat 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 21 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2014 toteumatilanne 22 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2015 ja suunnitelma 2016-2017 23 Valtuustostrategian tarkistaminen

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 16.12.2014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 16.12.2014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 26 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 27 Sidonnaisuuksien ilmoittaminen 28 Palvelussuhteen päättäminen 29 Työtoiminnan ohjaus 30 Muut mahdolliset asiat 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.12.2014 klo

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 15 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 16 Lähihoitajan valinta. 17 Laitoshuoltajan tehtävien hoito

ASIALISTA. Asiat. 15 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 16 Lähihoitajan valinta. 17 Laitoshuoltajan tehtävien hoito 0 ASIALISTA Asiat 15 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 16 Lähihoitajan valinta 17 Laitoshuoltajan tehtävien hoito 18 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys 2015-2016 19 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.05.2013 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Maanantai 23.09.2013 klo 17.10 20.13 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunta 8.10.2014. 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9. MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 19:20 pykälät otsikko 53 Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 30.9.2014 54 Toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 42 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 42 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Sosiaalilautakunta 08.08.2018 AIKA 08.08.2018 klo 17:00-17:40 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 2.5.2012 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 26 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

22 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

22 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 22 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 23 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 24 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 25 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 26

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Sosiaalilautakunta 21.05.2019 AIKA 21.05.2019 klo 18:00-19:05 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 3.10.2012 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 62 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn 0 ASIALISTA Asiat 1 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 2 Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2017 3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan

Lisätiedot

33 Toimiva kotihoito Lappiin hanke / Savukosken kunnan osallistuminen

33 Toimiva kotihoito Lappiin hanke / Savukosken kunnan osallistuminen 0 ASIALISTA Asiat 29 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 30 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 31 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2017 ja suunnitelma 2018-2019 32 Lähihoitajan sijainen Saukodille

Lisätiedot

Sosiaalilautakunta 46 21.05.2015 Kaupunginhallitus 244 08.06.2015. Vanhustyön henkilöstöjärjestelyt 1636/01.01.01/2015 SOSLA 21.05.

Sosiaalilautakunta 46 21.05.2015 Kaupunginhallitus 244 08.06.2015. Vanhustyön henkilöstöjärjestelyt 1636/01.01.01/2015 SOSLA 21.05. Sosiaalilautakunta 46 21.05.2015 Kaupunginhallitus 244 08.06.2015 Vanhustyön henkilöstöjärjestelyt 1636/01.01.01/2015 SOSLA 21.05.2015 46 Kaupunginvaltuuston 2.3.2015 hyväksymä Ikäystävällinen Uusikaupunki

Lisätiedot

Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman käsittely

Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman käsittely Kunnanhallitus 309 11.12.2017 Kunnanhallitus 14 22.01.2018 Kunnanvaltuusto 9 29.01.2018 Vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2019-2020 taloussuunnitelman käsittely Khall 11.12.2017 309 Vs. taloussihteeri

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 35 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 36 Lähihoitajan valinta. 37 Ateriahinnat. 38 Palvelussuhteen päättäminen

ASIALISTA. Asiat. 35 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 36 Lähihoitajan valinta. 37 Ateriahinnat. 38 Palvelussuhteen päättäminen 0 ASIALISTA Asiat 35 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 36 Lähihoitajan valinta 37 Ateriahinnat 38 Palvelussuhteen päättäminen 39 Vastaavan sairaanhoitajan viran haettavaksi ilmoittaminen 40 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

LAUSUNTO JA SELVITYS PERHETYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ ULKOISELLA HAULLA

LAUSUNTO JA SELVITYS PERHETYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ ULKOISELLA HAULLA Tarvasjoen kunnanhallitukselle 08.04.2014 LAUSUNTO JA SELVITYS PERHETYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ ULKOISELLA HAULLA Tarvasjoen kunnanhallitus on 31.3.2014 89 pyytänyt lausunnon ja selvityksen perhetyöntekijän

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/12

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/12 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/12 Koulutuslautakunta Aika 02.05.2017 klo 17:00-18:20 Paikka Kunnanvirasto Käsitellyt asiat Asia Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Ehdotus Esittelijä: Markku T Tuunainen, perusturvajohtaja

Ehdotus Esittelijä: Markku T Tuunainen, perusturvajohtaja Mäntyharju Ote pöytäkirjasta 8/2015 1 (5) Perusturvalautakunta, 31, 21.10.2015 Perusturvalautakunta, 36, 10.11.2015 36 Talousarvio 2016 / perusturvalautakunta MjuDno-2015-1188 Perusturvalautakunta, 21.10.2015,

Lisätiedot

A. VAKINAISET TOIMET:

A. VAKINAISET TOIMET: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 18.3.2013 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset ja määräaikaiset toimet:

Lisätiedot

71 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 77 Vastaavan sairaanhoitajan viran muuttaminen vanhustyön ohjaajan viraksi

71 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 77 Vastaavan sairaanhoitajan viran muuttaminen vanhustyön ohjaajan viraksi 0 ASIALISTA Asiat 71 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 72 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 73 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 74 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 75

Lisätiedot

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi

5. LÄHIHOITAJA, 1 vakinainen toimi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Teuva) on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 21.3.2014 klo 15.00 mennessä seuraavat vakinaiset toimet: 1. PALVELUOHJAAJA,

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Sosiaalilautakunta 26.06.2018 AIKA 26.06.2018 klo 17:00-17:35 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn 0 ASIALISTA Asiat 1 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 2 Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2016 3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan

Lisätiedot

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen

Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen Kunnanhallitus 219 28.11.2016 Kunnanhallitus 235 19.12.2016 Kunnanhallitus 10 23.01.2017 Kunnanvaltuusto 1 30.01.2017 Hallinto- ja talousjohtajan viran haettavaksi julistaminen ja viran täyttäminen 776/01.01.04/2016

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 11.02.2015. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 11.02.2015. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 1 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 2 Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2015 3 Sosiaalilautakunnan kokousten pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 4 Edustajan määrääminen

Lisätiedot

Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset

Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset Vanhuspalvelulakiin tehdyt keskeiset muutokset Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista annetun lain muuttamisesta (HE 240/2014) Eduskunnan päätöksen

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 28. 9.2011 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 52 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Koulutuslautakunta Lisätalousarvio /12/2016. KOULTK 28 VYK Anianpelto

Koulutuslautakunta Lisätalousarvio /12/2016. KOULTK 28 VYK Anianpelto Koulutuslautakunta 28 02.05.2017 Lisätalousarvio 2017 1072/12/2016 KOULTK 28 VYK Anianpelto Lukuvuonna 2017-2018 VYK Anianpellon koulussa oli varauduttu kahteen yleisopetuksen luokkaan sekä yhteen pienryhmään.

Lisätiedot

32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 33 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 34 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 35 Sosiaalilautakunnan kokoukset 2017-2021

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA KV 16.11.2009 1997/nro 4 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSKESKUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Soveltamisala 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen sosiaali- ja terveyskeskuksen

Lisätiedot

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI

REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN JA VIRAN VAALI Sivistyslautakunta 8 18.02.2015 Kunnanhallitus 42 16.03.2015 Kunnanhallitus 58 20.04.2015 Kunnanhallitus 65 27.04.2015 REHTORI-SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN IRTISANOUTUMINEN VIRASTA, VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto

Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 39 26.02.2018 Kunnanhallitus 71 29.03.2018 Kunnanhallitus 86 16.04.2018 Kunnanvaltuusto 21 23.04.2018 Hyvinvointi/sivistysjohtajan valinta Khall 26.02.2018 39 Savukosken kunnanvaltuusto

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA KV 9.5.2005 1997/nro 7 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN LIIKUNTA- JA NUORISOKESKUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Soveltamisala 1 ' Liikunta- ja nuorisolautakunnan alaisen palvelukeskuksen

Lisätiedot

KORPILAHDEN KUNTA Sosiaalilautakunta 7/2007

KORPILAHDEN KUNTA Sosiaalilautakunta 7/2007 KORPILAHDEN KUNTA Sosiaalilautakunta 7/2007 SOSIAALILAUTAKUNNAN ESITYSLISTA Kokousaika Torstaina 16.8.2007 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat Liite 75 IRTISANOUTUMINEN -

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE. Khall

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE. Khall Kunnanhallitus 311 13.11.2017 Kunnanvaltuusto 97 15.11.2017 PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE Khall 13.11.2017 311 Kunnanvaltuusto on 9.10.2017 84 päättänyt selvittää mahdollisuutta kunnan

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Sosiaalilautakunta 25.09.2018 AIKA 25.09.2018 klo 18:00-18:25 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 52 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

TEKSTIILITYÖN OPETTAJAN NIMITTÄMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI PUULAN SEUTUOPISTOON / VAKINAISESTI NIMITTÄMINEN

TEKSTIILITYÖN OPETTAJAN NIMITTÄMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI PUULAN SEUTUOPISTOON / VAKINAISESTI NIMITTÄMINEN Kunnanhallitus 97 08.05.2006 Kunnanhallitus 99 28.03.2007 Kunnanhallitus 118 16.04.2007 TEKSTIILITYÖN OPETTAJAN NIMITTÄMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI PUULAN SEUTUOPISTOON / VAKINAISESTI NIMITTÄMINEN 86//2006 Opistolautakunta

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Otsikko Sivu 65 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Otsikko Sivu 65 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 Sosiaalilautakunta 17.10.2018 AIKA 17.10.2018 klo 17:00-18:05 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 65 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 104 13.6.2018 Kaupunginhallitus 236 25.6.2018 Asianro 471/05.11.00/2018 104 Raision ja seudullisen kotouttamisohjelman hyväksyminen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/2017 76 Kokousaika 7.12.2017 kello 18.00 18.42 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi vj. Ritva Lammela Tarmo Kankare Helena

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 20.1.2010 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 1 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Talouden sopeuttamistoimenpiteet 2012-2015. Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

Talouden sopeuttamistoimenpiteet 2012-2015. Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen ASIALISTA KOKOUSTIEDOT Aika Torstai klo 15.00-15.39 KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Paikka Savukosken kunnanvirasto 120 121 Talouden sopeuttamistoimenpiteet 2012-2015 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kuntaliitoksen tapahtuessa Joutsan kunnan henkilöstö muodostuu nykyisestä Joutsan kunnan ja Leivonmäen kunnan henkilöstöstä.

Kuntaliitoksen tapahtuessa Joutsan kunnan henkilöstö muodostuu nykyisestä Joutsan kunnan ja Leivonmäen kunnan henkilöstöstä. Joutsan kunnanhallitus 216 24.09.2007 Kunnanvaltuusto 55 22.10.2007 Henkilöstötoimikunta 7 29.10.2007 Henkilöstötoimikunta 13 12.11.2007 Yhteinen Joutsan kunnanhallitus 37 19.11.2007 Kuntaliitossopimuksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 02.06.2014 klo 17.00 17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA KV 18.5.2009 1999/nro 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN KESKUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Soveltamisala 1 Sivistystoimen lautakunnan alaisen sivistystoimen keskuksen toimintaan

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet:

Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymässä on hoidon ja hoivan palvelualueella haettavana 29.2.2012 klo 15.00 mennessä seuraavat toimet: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän hoidon ja hoivan palvelualue tuottaa, kehittää ja turvaa oikea aikaiset ja vaikuttavat terveys ja avopalvelut yhteistoiminta alueensa eli Kauhajoen kaupungin

Lisätiedot

Päätösehdotus (kunnanjohtaja): Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. Täytäntöönpano: lautakunnat

Päätösehdotus (kunnanjohtaja): Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. Täytäntöönpano: lautakunnat Kunnanhallitus 106 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 08.06.2015 Kunnanvaltuusto 19 17.06.2015 TALOUSARVIORAAMI VUODELLE 2016 KHALL 106 Valmistelija: controller Kari Jahnsson Johtoryhmässä on päätetty esittää

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2017 20 Kokousaika 18.5.2017 kello 18.00 18.30 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, saapui

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 16.6.2011 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 28 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan vuoden 2017 talousarvioehdotuksen valmistelutilanne ja alustava talousarvioehdotus

Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan vuoden 2017 talousarvioehdotuksen valmistelutilanne ja alustava talousarvioehdotus Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 792/02.02.00/2016 157 Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan vuoden 2017 talousarvioehdotuksen valmistelutilanne ja alustava talousarvioehdotus Sosiaali- ja

Lisätiedot

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Hakuajan päättymiseen mennessä virkaa hakivat seuraavat henkilöt: Kunnanhallitus 256 18.11.2014 Kunnanhallitus 54 17.02.2015 Teknisen johtajan viran täyttäminen KHALL 256 Hallintojohtaja Kunnanhallitus päätti kokouksessaan 15.09.2014 201 julistaa teknisen johtajan viran

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen koskien

Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen koskien Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 754/01.00.01/2016 345 Otto-oikeuden käyttäminen sivistyslautakunnan päätökseen 5.10.2016 93 koskien Kaanaan koulun ja päiväkodin sekä Tahvion ja Tikanmaan koulujen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus 51 08.02.2016 Kaupunginhallitus 59 22.02.2016 Kaupunginvaltuusto 21 29.02.2016 Hyvinvointipalveluiden palvelualuejohtajan viran täyttäminen 483/02.022/2015 KH 08.02.2016 51 Kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

YRITYSTILOJEN HANKKIMISEN JA LUOVUTTAMISEN PERIAATTEET. Kehittämispäällikkö Kyösti Honkala (puhelin 08 55 870 006):

YRITYSTILOJEN HANKKIMISEN JA LUOVUTTAMISEN PERIAATTEET. Kehittämispäällikkö Kyösti Honkala (puhelin 08 55 870 006): Tulevaisuus- ja elinkeinojaosto 9 18.03.2014 Tulevaisuus- ja elinkeinojaosto 14 24.04.2014 Kunnanhallitus 216 12.05.2014 Valtuusto 36 26.05.2014 YRITYSTILOJEN HANKKIMISEN JA LUOVUTTAMISEN PERIAATTEET 417/0/09/092/2014

Lisätiedot

Rakennus- ja. 83 10.06.2015 ympäristölautakunta Kaupunginhallitus 243 30.06.2015 Kaupunginvaltuusto 67 07.09.2015

Rakennus- ja. 83 10.06.2015 ympäristölautakunta Kaupunginhallitus 243 30.06.2015 Kaupunginvaltuusto 67 07.09.2015 Rakennus- ja 83 10.06.2015 ympäristölautakunta Kaupunginhallitus 243 30.06.2015 Kaupunginvaltuusto 67 07.09.2015 Rakennustarkastajan viran (700 039) perustaminen 1238/01.01.00.00/2015 Rakennus- ja ympäristölautakunta

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/2015 49 Kokousaika 7.10.2015 kello 18.00-19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

28 Työtoiminnan järjestäminen ja ohjaajan toimen täyttäminen 1.1.2016 alkaen

28 Työtoiminnan järjestäminen ja ohjaajan toimen täyttäminen 1.1.2016 alkaen 0 ASIALISTA Asiat 25 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 26 Lähihoitajan valinta 27 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteumatilanne 28 Työtoiminnan järjestäminen ja ohjaajan toimen täyttäminen 1.1.2016

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 Kokousaika 3.2.2016 kello 18.00 18.43 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Torstaina 20.3.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

Lausuntopyyntö Kunnallishallinnon rakennetyöryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen liittyvistä muista uudistuksista

Lausuntopyyntö Kunnallishallinnon rakennetyöryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen liittyvistä muista uudistuksista Kunnanhallitus 69 26.03.2012 Kunnanvaltuusto 14 11.04.2012 Lausuntopyyntö Kunnallishallinnon rakennetyöryhmän selvityksestä sekä kuntauudistukseen liittyvistä muista uudistuksista 17/10/101/2012 KH 69

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot