Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja"

Transkriptio

1 1 KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja Harju Irja Karvonen Tuovi Orava Juho Peltoniemi Juhani Varajäsenet Körkkö Samuli Pelkonen Päivi Kangas Hellevi Pyhäjärvi Tiina Peltola Jorma MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT :t Aarrevaara Mauri, kunnanjohtaja Halonen Jouni, kunnanhallituksen puheenjohtaja Pääkkö Mervi, kunnanhallituksen edustaja Savukoski Sinikka, sosiaalisihteeri Keskitalo Rauni, vastaava sairaanhoitaja, 29 käsittelyn ajan Todettiin. PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA 29 käsiteltiin ensimmäisenä asiana. Tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Irja Harju ja Jorma Peltola. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTOIMITUS Raimo Haapakoski Sinikka Savukoski Pöytäkirja on tarkistettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Irja Harju Aika ja paikka Savukoski, Virka-asema Jorma Peltola Allekirjoitus Sosiaalisihteeri Sinikka Savukoski

2 2 TALOUSARVION 2014 VALMISTELUUN LIITTYVÄT SOPEUTTAMISTOIMENPITEET Sosltk 28 Kunnanhallitus on / 115 päättänyt, että jokaisen hallintokunnan on ensi vuoden talousarviovalmistelun yhteydessä käytävä säästöjen aikaansaamiseksi ja toimintojen uudelleen järjestämiseksi tarkoin kaikki menoja aiheuttavat toiminnot ja kunnan palvelut. Samoin on tarkasteltava kaikki tulojen lisäämismahdollisuudet kunnan omaisuuden realisoinnin osalta, maksujen ja vuokrien ym. yleensä sellaisten tulojen osalta, jotka ovat kunnan määriteltävissä. Selvitystyö ja raportti kunnanhallitukselle on tehtävä yksityiskohtaisesti jokaisessa hallintokunnassa mennessä. Kunnanvaltuusto on / 44 päättänyt toimenpideohjelmasta kunnan talouden tervehdyttämiseksi. Ohjeistuksen mukaan mm: Hallintokuntien on kunnan vakava taloustilanne huomioiden tehtävä saneeraustoimia talouden parantamiseksi. Palkkakustannusten osuus on merkittävin menoissa ja niiden vähentäminen on haasteellisin asia, mutta siinäkin on saatava vähennystä aikaiseksi, sairauslomasijaisten kustannusten vähentäminen yhtenä esimerkkinä ja samoin yleensä sairauslomapoissaolojen vähentämiseen vaikuttaminen. Lisäksi on mietittävä saneeraus- ja kehittämistoimia, joilla on taloudellista vaikutusta. Esimerkiksi vanhusväestön määrä lisääntyy ja heidän palvelutarve samalla. Onko löydettävissä uusia tapoja vaikuttaa asiaan? Olisiko jostakin projektista apua? Onko kilpailutuksia tehty riittävän tiheästi kunnalle ostettavista palveluista? Voidaanko joku palvelu tai hankinta vähentää ainakin tilapäisesti? Kaikki palveluista perittävät myynti- ja maksutulot on käytävä läpi. Liitteenä on vastuualueitten esimiesten kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta laadittu raportti. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta täydentää tarvittaessa raporttia ja esittää sen kunnanhallitukselle. Sosiaalilautakunta: Sosiaalilautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle liitteenä olevan raportin ilman täydennyksiä tai muutoksia.

3 3 PALVELUSSUHTEEN PÄÄTTYMINEN Sosltk 30 Ravitsemistyöntekijä Virpi Uuniemi on irtisanoutunut ravitsemistyöntekijän työsuhteestaan keskuskeittiöllä ja pyytänyt, että hänen viimeinen palvelussuhdepäivänsä olisi KVTES VIII luku 5 :n mukaan työntekijän irtisanoessa työsopimuksen, irtisanomisaika on vähintään yksi kuukausi, jos palvelussuhde on jatkunut yli viisi vuotta keskeytyksettä. Irtisanomisaika alkaa kulua sitä päivää seuraavasta päivästä, jona irtisanominen on annettu tai saatettu tiedoksi. Virpi Uuniemen palvelussuhde ravitsemistyöntekijänä on jatkunut yli viisi vuotta keskeytyksettä ja irtisanominen on saatettu tiedoksi Hallintosäännön 18 :n mukaan palvelussuhteen päättämisestä päättää se, joka valitsee työntekijän. Ravitsemistyöntekijä Virpi Uuniemen on valinnut työsuhteeseen sosiaalilautakunta. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta hyväksyy ravitsemistyöntekijä Virpi Uuniemen irtisanoutumisen ja päättää palvelussuhteen siten, että hänen viimeinen palvelussuhdepäivänsä on Sosiaalilautakunta kiittää Virpi Uuniemeä pitkäaikaisesta työstään ravitsemistyöntekijänä.

4 4 RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TEHTÄVÄN HAETTAVAKSI ILMOITTAMINEN Sosltk 31 Keskuskeittiöllä on vapautunut irtisanoutumisen johdosta yksi vakituinen ravitsemistyöntekijän kokoaikainen toimi. Hallintosäännön mukaan lautakunnat päättävät vakinaisten alaistensa toimenhaltijoiden valinnasta. Koeajan määräämisestä ja koeajan pituudesta päättää se, joka ottaa palvelussuhteeseen. Vakituisten työntekijöiden palkkausta koskevat asiat valmistelee ao. toimiston päällikkö yhdessä palkka-asiamiehen kanssa sekä vahvistaa ao. lautakunta. Työsopimussuhteisen tehtävän julistaa haettavaksi se, jonka tehtävänä on valita työntekijä avoinna olevaan tehtävään. Kunnanhallituksen antaman talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaan vakinaisten työsuhteiden uudelleen täyttö edellyttää kuitenkin kunnanhallituksen lupaa. Vaadittavasta kelpoisuudesta päättää tehtävän täyttämisestä päättävä toimielin haettavaksi julistamispäätöksen yhteydessä. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta lupaa ilmoittaa ravitsemistyöntekijän kokoaikainen tehtävä haettavaksi. Kelpoisuusehdoksi esitetään ravitsemisalan toisen asteen koulutus; ravitsemisalan perustutkinto. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vakituista vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palkkaus määritellään KVTES:n palkkahinnoittelukohdan 06RUO05B:n mukaan. Hakuilmoitus julkaistaan kunnan virallisessa ilmoituslehdessä, kunnan ilmoitustaululla ja kunnan sekä työ- ja elinkeinotoimiston www-sivuilla. Hakemuksiin pyydetään liittämään ansioluettelo.

5 5 PALVELUSSUHTEEN PÄÄTTYMINEN Sosltk 32 Perushoitaja Sirpa Sankala on irtisanoutunut perushoitajan virastaan Saukodilla ja pyytänyt, että hänen viimeinen palvelussuhdepäivänsä olisi KVTES VIII luku 5 :n mukaan viranhaltijan irtisanoessa virkasuhteensa, irtisanomisaika on vähintään yksi kuukausi, jos palvelussuhde on jatkunut yli viisi vuotta keskeytyksettä. Irtisanomisaika alkaa kulua sitä päivää seuraavasta päivästä, jona irtisanominen on annettu tai saatettu tiedoksi. Sirpa Sankalan palvelussuhde perushoitajana on jatkunut yli viisi vuotta keskeytyksettä ja irtisanominen on saatettu tiedoksi Hallintosäännön 18 :n mukaan palvelussuhteen päättämisestä päättää se, joka valitsee viranhaltijan. Perushoitaja Sirpa Sankalan on valinnut virkasuhteeseen sosiaalilautakunta. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta hyväksyy perushoitaja Sirpa Sankalan irtisanoutumisen ja päättää palvelussuhteen siten, että hänen viimeinen palvelussuhdepäivänsä on Sosiaalilautakunta kiittää Sirpa Sankalaa pitkäaikaisesta työstään perushoitajana.

6 6 PERUSHOITAJAN VIRAN MUUTTAMINEN LÄHIHOITAJAN TYÖSUHTEEKSI Sosltk 33 Saukodilla vapautuu irtisanoutumisen johdosta yksi vakituinen perushoitajan kokoaikainen virka alkaen. Viimeisten vuosien aikana uusia hoitajia Saukodille rekrytoitaessa on päädytty perushoitajan sijasta lähihoitajan nimikkeeseen ja virkasuhteen sijasta työsopimukseen perustuvaan palvelussuhteeseen. Lähihoitajan työn ei katsota edellyttävän virkasuhteessa oloa. Hallintosäännön 11 :n mukaan valtuusto päättää viran lakkauttamisesta sekä virkasuhteen muuttamisesta työsuhteeksi. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle, että vapautuva perushoitajan virka lakkautetaan ja muutetaan lähihoitajan työsuhteeksi alkaen.

7 7 LÄHIHOITAJAN TEHTÄVÄN HAETTAVAKSI ILMOITTAMINEN Sosltk 34 Saukodilla vapautuu irtisanoutumisen johdosta yksi vakituinen perushoitajan kokoaikainen virka alkaen. Virka esitetään muutettavaksi lähihoitajan työsuhteeksi alkaen. Hallintosäännön mukaan lautakunnat päättävät vakinaisten alaistensa toimenhaltijoiden valinnasta. Koeajan määräämisestä ja koeajan pituudesta päättää se, joka ottaa palvelussuhteeseen. Vakituisten työntekijöiden palkkausta koskevat asiat valmistelee ao. toimiston päällikkö yhdessä palkka-asiamiehen kanssa sekä vahvistaa ao. lautakunta. Työsopimussuhteisen tehtävän julistaa haettavaksi se, jonka tehtävänä on valita työntekijä avoinna olevaan tehtävään. Kunnanhallituksen antaman talousarvion täytäntöönpano-ohjeen mukaan vakinaisten työsuhteiden uudelleen täyttö edellyttää kuitenkin kunnanhallituksen lupaa. Vaadittavasta kelpoisuudesta päättää tehtävän täyttämisestä päättävä toimielin haettavaksi julistamispäätöksen yhteydessä. STM:n ikäihmisten palvelujen laatusuosituksen mukaan suositus ympärivuorokautisen hoidon, tehostetun palveluasumisen, henkilöstön ehdottomaksi vähimmäismääräksi on 0,5 hoitotyöntekijää asiakasta kohden. Vähimmäismitoitus tarkoittaa todellista mitoitusta, jossa poissaolevien työntekijöiden osuus korvataan sijaisilla. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta päättää pyytää kunnanhallitukselta lupaa ilmoittaa lähihoitajan kokoaikainen tehtävä haettavaksi. Kelpoisuusehdoksi esitetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (2005/272) 8 :n tarkoittama tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Eduksi katsotaan vanhustyöhön, sairaanhoitoon ja huolenpitoon tai vammaistyöhön suuntautuneet opinnot. Toimen täyttämisessä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vakituista vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Palkkaus määritellään KVTES:n palkkahinnoittelukohdan 04SOS06A:n mukaan. Hakuilmoitus julkaistaan kunnan virallisessa ilmoituslehdessä, kunnan ilmoitustaululla ja kunnan sekä työ- ja elinkeinotoimiston www-sivuilla. Hakemuksiin pyydetään liittämään ansioluettelo.

8 8 SOSIAALILAUTAKUNNAN TALOUSARVION 2013 TOTEUMATILANNE Liite Sosltk 35 Sisäisestä valvonnasta annetun yleisohjeen ja talousarvion 2013 täytäntöönpanoohjeen mukaan lautakuntien on raportoitava kunnanhallitukselle talousarvion toteutuminen neljännesvuosittain. Liitteenä on sosiaalitoimen talousarvion käyttötalouden toteumavertailu ajalta lautakunta- ja valtuustotasolla ja myös edellisen vuoden toteumat. Sosiaalilautakunnan euron käyttötalouden toimintamenoista on ensimmäisen puolen vuoden aikana toteutunut 46,7 prosenttia euron toimintatuloista on toteutunut 52,4 prosenttia. Toimintakatteen toteuma on 45,3 prosenttia. Kokonaisuudessaan sosiaalilautakunnan määrärahojen ja valtuustotason määrärahojen toteumissa on pysytty kutakuinkin talousarviossa. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta merkitsee talousarvion toteumatilanteen tiedokseen. Toteuma raportoidaan kunnanhallitukselle.

9 9 IKÄIHMINEN TOIMIJANA HANKE Liite Sosltk 36 Ikäihminen toimijana Vanhuspalvelulain toimeenpanoa Pohjois-Suomessa hankkeen tarkoituksena on parantaa ikääntyneen henkilön mahdollisuuksia saada omista tarpeistaan lähteviä, laadukkaita, riittäviä ja oikeaaikaisia palveluja. Hankkeen tavoitteet ovat: 1. Ikääntyvän kuntalaisen omatoimisuuden ja arjessa selviytymisen tukeminen 2. Kiireen kesytys toiminnan ohjauksella, palveluohjauksella ja työhyvinvoinnin lisäämisellä kotiin annettavissa palveluissa 3. Strateginen johtaminen ja alueellinen suunnittelu. Hallinnoijana toimii Kolpeneen palvelukeskus ja toteuttajana Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus. Savukosken kunta saisi käyttöönsä seudullisen kehittäjätyöntekijän 50 % työpanoksen, jolla tuetaan kunnan valitsemia kehittämistehtäviä, jotka tarkennetaan toimintasuunnitelmassa. Kehittäjätyöntekijä osallistuu kehittämisrakenteen yhteisiin osioihin ja kunta voi käyttää verkko- ja videoneuvontaa sekä työparityötä ja olla mukana rakenteen koulutuksellisissa osioissa. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat , josta Lapin osuus on Savukosken kunnalta pyydetään sitoutumista kuntarahoitusosuuteen vuonna ja vuonna , yhteensä Kunnanhallitus on todennut /106 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelmasta antamassaan lausunnossa, ettei sillä ole huomauttamista suunnitelmasta. Suunnitelman sisältöä mm.: 3 Palvelujen järjestäminen Lapin sairaanhoitopiirin alueella 3.3 Ikäihmisten palvelut Toimenpiteet: Kaikki kunnat osallistuvat ikälain toimeenpanoa tukevaan hankkeeseen, mikäli hankkeelle myönnetään rahoitus. Hanke tukee alueen yhteistä ikäihmisten palveluiden suunnittelua ja järjestämistä. Sosiaali- ja terveysministeriö (tiedote ) on päättänyt myöntää avustusta yhteensä noin 4.4 miljoonaa euroa seitsemälle kehittämishankkeelle, jotka tukevat vanhuspalvelulain toimeenpanoa. Pohjois-Suomen Ikäihminen toimijana hanke on yhtenä rahoituksen saajana. Kunnan projektiohjeen mukaan kunnanhallitus tai ao. lautakunta päättää projektiin osallistumisesta määrärahojensa puitteissa. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta toteaa, ettei sillä ole talousarviossaan varattuna rahaa ko. hankkeeseen. Hankkeeseen osallistumista pidetään kuitenkin tärkeänä. Sosiaalilautakunta pyytää kunnanhallitusta käsittelemään asian.

10 10 ESITYS KOLPENEEN PALVELUKESKUKSEN KUNTAYHTYMÄN TALOUSARVIOTA 2014 JA TALOUSSUUNNITELMAA VARTEN 2 liitettä Sosltk 37 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä on pyytänyt jäsenkuntien hallituksilta esityksiä vuoden 2014 talousarvion ja vuosien taloussuunnitelman laatimista varten. Esitykset pyydetään lausumaan liitteenä olevalla lomakkeella tai vapaamuotoisesti. Liitteenä on myös kuntayhtymän kirje, jossa selvitetään kuntayhtymän vuoden 2012 tilinpäätöstä ja alkuvuoden 2013 talousarvion toteutumista sekä asumispalvelujen kehittämistä. Sosiaalisihteeri on laatinut liitteen mukaiset arviot palvelujen tarpeesta. Sosiaalisihteeri: Sosiaalilautakunta esittää kunnanhallitukselle, että se esityksenään Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymälle hyväksyy liitteen mukaiset palvelujen käyttöarviot ja korostaa talouskriisistä johtuen kustannusten mahdollisimman tarkkaa seurantaa ja vähäistä kasvua.

11 11 SOSIAALILAUTAKUNNALLE TIEDOKSI Sosltk 38 Eduskunta Eduskunnan oikeusasiamiehen kertomus vuodelta 2012 Ihmisoikeuskeskuksen toimintakertomus 2012 Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos -tilastoraportit Toimeentulotuen menot 2012 Kotihoidon laskenta Lapsen elatus ja huolto 2012 Kuntaliitto -yleiskirjeet Hoitotarvikejakelu Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista Kunnallinen työmarkkinalaitos -yleiskirjeet Henkilöstövoimavarojen arviointi Työkaarimallilla kohti pidempiä työuria Valvira -ohjeet Hoitosuunnitelmat pitkäaikaishoidossa ja ensihoito Lääkehoidon toteuttaminen sosiaalihuollon ympärivuorokautisissa toimintayksiköissä Aluehallintovirasto Muutokset vammaistyöryhmän jäsenistössä Merikratos sosiaalipalvelut Oy Sosiaali- ja potilasasiamiespalvelun hinnankorotus Viranhaltijapäätökset Henkilöstöhallinnon päätökset ajalta Sosiaalisihteeri: Merkitään tiedoksi. Sosiaalilautakunta: Merkittiin tiedoksi.

12 12 MUUT ASIAT Sosltk 39 Muita asioita ei ollut.

ASIALISTA. Asiat. 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 21 Palvelussuhteen päättäminen. 22 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

ASIALISTA. Asiat. 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 21 Palvelussuhteen päättäminen. 22 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 0 ASIALISTA Asiat 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 21 Palvelussuhteen päättäminen 22 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 23 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteumatilanne 24 Muut asiat

Lisätiedot

25 Kodinhoitajan viran muuttaminen työsuhteeksi ja kodinhoitajan nimikkeen muuttaminen lähihoitajaksi

25 Kodinhoitajan viran muuttaminen työsuhteeksi ja kodinhoitajan nimikkeen muuttaminen lähihoitajaksi 0 ASIALISTA Asiat 22 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 23 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 24 Palvelussuhteen päättäminen 25 Kodinhoitajan viran muuttaminen työsuhteeksi ja kodinhoitajan

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto

Savukosken kunnanvirasto KOKOUSAIKA Tiistai 13.11.2012 klo 16.00 16.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Stenberg Pertti, puheenjohtaja Aaltonen

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 11 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 12 Palvelussuhteen päättäminen. 13 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

ASIALISTA. Asiat. 11 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 12 Palvelussuhteen päättäminen. 13 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 0 ASIALISTA Asiat 11 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 12 Palvelussuhteen päättäminen 13 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen 14 Sisäisen valvonnan raportti 15 Ei julkinen asia 16 Muut asiat 1

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 29.042014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 12 Ei julkinen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14 Ohjaajan toimi työtoimintaan 15 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2014 toteumatilanne 16 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys

Lisätiedot

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos

39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 0 ASIALISTA Asiat 36 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 37 Ohjaajan valinta 38 Saukodin pesulatyöntekijän valinta 39 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteuma ja määrärahamuutos 40 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 10 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 11 Sisäisten tarkastajien lausunto. 12 Palvelussuhteen päättäminen

ASIALISTA. Asiat. 10 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 11 Sisäisten tarkastajien lausunto. 12 Palvelussuhteen päättäminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 11 Sisäisten tarkastajien lausunto 12 Palvelussuhteen päättäminen 13 Laitoshuoltajan tehtävien hoito 14 Muut mahdolliset asiat 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.12.2013 klo 17.00 18.42 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 16.12.2014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 16.12.2014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 26 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 27 Sidonnaisuuksien ilmoittaminen 28 Palvelussuhteen päättäminen 29 Työtoiminnan ohjaus 30 Muut mahdolliset asiat 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.12.2014 klo

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

viranomainen kokouspäivämäärä sivu:

viranomainen kokouspäivämäärä sivu: 41 SOSIAALILAUTAKUNNALLE TIEDOKSI Sosltk 28 Sosiaali- ja terveysministeriö 1. Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaa varten Mikeva 2. Palvelun hinnantarkistus Eduskunnan oikeusasiamies 3.

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 17 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 18 Lähihoitajan valinta. 19 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne

ASIALISTA. Asiat. 17 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 18 Lähihoitajan valinta. 19 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 0 ASIALISTA Asiat 17 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 18 Lähihoitajan valinta 19 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 20 Ravitsemistyöntekijän oppisopimustoimi 21 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin. Työjärjestykseksi asiat 19. Tuovi Karvonen ja Irja Harju.

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin. Työjärjestykseksi asiat 19. Tuovi Karvonen ja Irja Harju. KOKOUSAIKA Keskiviikko 02.07.2014 klo 17.35 18:00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018

34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 0 ASIALISTA Asiat 31 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 32 Oikaisuvaatimus lähihoitajan valinnasta 33 Saukodin pesulatyöntekijä 34 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2016 ja taloussuunnitelma 2017-2018 35 Muut

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.04.2013 klo 17.45 18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

71 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 77 Vastaavan sairaanhoitajan viran muuttaminen vanhustyön ohjaajan viraksi

71 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 77 Vastaavan sairaanhoitajan viran muuttaminen vanhustyön ohjaajan viraksi 0 ASIALISTA Asiat 71 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 72 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 73 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 74 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 75

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Torstai 31.10.2013 klo 17.00 21.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja Harju

Lisätiedot

55 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

55 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 55 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 56 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 57 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 58 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 59

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Savukosken kunnanvirasto. Haapakoski Raimo, puheenjohtaja 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.05.2013 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Haapakoski Raimo, puheenjohtaja

Lisätiedot

22 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

22 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 22 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 23 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 24 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 25 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 26

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 35 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 36 Lähihoitajan valinta. 37 Ateriahinnat. 38 Palvelussuhteen päättäminen

ASIALISTA. Asiat. 35 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 36 Lähihoitajan valinta. 37 Ateriahinnat. 38 Palvelussuhteen päättäminen 0 ASIALISTA Asiat 35 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 36 Lähihoitajan valinta 37 Ateriahinnat 38 Palvelussuhteen päättäminen 39 Vastaavan sairaanhoitajan viran haettavaksi ilmoittaminen 40 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 20 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 21 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2014 toteumatilanne 22 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2015 ja suunnitelma 2016-2017 23 Valtuustostrategian tarkistaminen

Lisätiedot

32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 32 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 33 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 34 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 35 Sosiaalilautakunnan kokoukset 2017-2021

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. 15 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 16 Lähihoitajan valinta. 17 Laitoshuoltajan tehtävien hoito

ASIALISTA. Asiat. 15 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi. 16 Lähihoitajan valinta. 17 Laitoshuoltajan tehtävien hoito 0 ASIALISTA Asiat 15 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 16 Lähihoitajan valinta 17 Laitoshuoltajan tehtävien hoito 18 Terveydenhuollon järjestämissuunnitelman päivitys 2015-2016 19 Muut asiat 1 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 65 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 66 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 67 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 68

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 11.02.2015. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 11.02.2015. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 1 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 2 Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2015 3 Sosiaalilautakunnan kokousten pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 4 Edustajan määrääminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

Hyvinvointi- ja turvallisuustyöryhmän nimeäminen. Vuoden 2013 työhyvinvointimäärärahan jakaminen. Rakennusvalvontamaksujen tarkistaminen

Hyvinvointi- ja turvallisuustyöryhmän nimeäminen. Vuoden 2013 työhyvinvointimäärärahan jakaminen. Rakennusvalvontamaksujen tarkistaminen ASIALISTA KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai klo 17.00-19.55 KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Paikka Savukosken kunnanvirasto 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 Kunnanhallitukselle tiedoksi Hyvinvointi-

Lisätiedot

33 Toimiva kotihoito Lappiin hanke / Savukosken kunnan osallistuminen

33 Toimiva kotihoito Lappiin hanke / Savukosken kunnan osallistuminen 0 ASIALISTA Asiat 29 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 30 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2016 toteumatilanne 31 Sosiaalilautakunnan talousarvio 2017 ja suunnitelma 2018-2019 32 Lähihoitajan sijainen Saukodille

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.3.2011 klo 17.30 18.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto Sini

Lisätiedot

Talouden sopeuttamistoimenpiteet 2012-2015. Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

Talouden sopeuttamistoimenpiteet 2012-2015. Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen ASIALISTA KOKOUSTIEDOT Aika Torstai klo 15.00-15.39 KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Paikka Savukosken kunnanvirasto 120 121 Talouden sopeuttamistoimenpiteet 2012-2015 Lähihoitajan tehtävän haettavaksi ilmoittaminen

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 02.06.2014 klo 17.00 17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin.

Savukosken kunnanvirasto. Todettiin. KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.10.2012 klo 16.00 18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana ) Savukosken kunnanvirasto Jäsenet Stenberg Pertti, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 20.6.2016 klo 12.00-12,35 Paikka Savukosken kunnanvirasto 108 109 110 Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn 0 ASIALISTA Asiat 1 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 2 Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2016 3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (-) (-) (-) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2011 44 Kokousaika Keskiviikko 11.05.2011 klo 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn

3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen. 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn 0 ASIALISTA Asiat 1 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 2 Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2017 3 Sosiaalilautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 4 Edustajan määrääminen esitutkintaan

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. (-) (-) () (x) (x) Kokous on laillinen ja päätösvaltainen.

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. (-) (-) () (x) (x) Kokous on laillinen ja päätösvaltainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 8/2012 1 Kokousaika Ke 21.11.2012 klo 17.00-18.36. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10/2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 03.11.2009 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 21.01.2010 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat

Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen energiamaksun korottaminen Talousarvion toteutuminen tammi-lokakuu 2015 Muut asiat SAVUKOSKEN KUNTA ASIALISTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 24.11.2015 klo 18.00 19.30 Paikka Savukosken kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 27 28 29 30 Tiedoksi lautakunnalle Savukosken lämpölaitoksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015

-3, KH 5.10.2015 16:00. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 5.10.2015 -3, KH 5.10.2015 16:00 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 5.10.2015 Esityslista 21/2015 -2, KH 5.10.2015 16:00 Kokousaika Maanantai 5.10.2015 klo 16.00 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan varajäsenen valinta

Keskusvaalilautakunnan varajäsenen valinta SAVUKOSKEN KUNTA Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 2.2.2015 klo 15.00-15.37 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Asiano Liite no Savukosken kunnanvirasto 1 1 Järjestäytymisasiat 2 2 oheismateriaali Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 05.03.2014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto

ASIALISTA. Asiat. SAVUKOSKEN KUNTA Sosiaalilautakunta 05.03.2014. Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet Lautakunta Hallitus Valtuusto 0 ASIALISTA Asiat 1. Sosiaalilautakunnan kokoukset vuonna 2014 2. Sosiaalilautakunnan kokousten pöytäkirjojen tarkastaminen ja nähtävillä pitäminen 3. Edustajan määrääminen esitutkintaan ja tuomioistuinkäsittelyyn

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019. Kisatien koulu. 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 2/2019 KOKOUSAIKA Tiistai 5.2.2019 klo 18.00 19.11 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 14 Kokouksen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KOKOUSAIKA Tiistai 27.05.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 3.10.2012 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 62 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

28 Työtoiminnan järjestäminen ja ohjaajan toimen täyttäminen 1.1.2016 alkaen

28 Työtoiminnan järjestäminen ja ohjaajan toimen täyttäminen 1.1.2016 alkaen 0 ASIALISTA Asiat 25 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 26 Lähihoitajan valinta 27 Sosiaalilautakunnan talousarvion 2015 toteumatilanne 28 Työtoiminnan järjestäminen ja ohjaajan toimen täyttäminen 1.1.2016

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 11.5.2015 Kokousaika Maanantai 11.5.2015 klo 18.00 19.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/ klo Simolan palvelukeskuksen kokoushuone

KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/ klo Simolan palvelukeskuksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Perusturvalautakunta 4/2019 Kokousaika 2.5.2019 klo 13.00 Kokouspaikka Simolan palvelukeskuksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite 29 30 31 1, 2, 3, 4 32 33 Sairaanhoitajan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 42 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 42 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Sosiaalilautakunta 08.08.2018 AIKA 08.08.2018 klo 17:00-17:40 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015 -3, KH 15.9.2015 17:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.9.2015 Esityslista 19/2015 -2, KH 15.9.2015 17:30 Kokousaika Tiistai 15.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN:

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2014 27.8.2014 Kokousaika Keskiviikkona 27.8.2014 klo 17.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 / 2014. 06.11.2014 klo 17.00 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 / 2014. 06.11.2014 klo 17.00 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 06.11.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 9/2015 132

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 9/2015 132 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 9/2015 132 KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 24.11.2008 klo 17.30-19.02 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot