PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2013 Yhtymähallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2013 Yhtymähallitus"

Transkriptio

1 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2013 Yhtymähallitus Kokouksen klo Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie Piikkiö Tuulenpesä Asiat: esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus Jäsen Varajäsen Rantanen Mika, pj. Lahti Tapani, vpj. - Järvinen Hanna Björklöf Alice, poistui klo käsittelyn jälkeen Kurkilahti Tomi Mattsson Kaj Toivola Kirsi - Triipponen Pia Ailanto Pirjo Muut osallistujat Suominen Heikki, yhtymävaltuuston pj - Turpeinen Marja, yhtymävaltuuston 1. vpj - Tahvonen Risto, yhtymävaltuuston 2. vpj. Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja, rehtori/maaseutuopisto, esittelijä Hiiri Ulla, talousjohtaja, sihteeri, esittelijä Kuuppo Mailis, rehtori/kalatalous- ja ympäristöopisto Luoma-aho Maria, rehtori/ Sosiaali- ja terveysopisto Polviander Marjut, henkilöstöedustaja Kavalto Heli, yhtymähallituksen kutsumana asiantuntijana Mika Rantanen kokouksen puheenjohtaja Ulla Hiiri pöytäkirjanpitäjä

2 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 2 Pöytäkirjan tarkastus Tarkastusaika / 2013 Allekirjoitukset Pöytäkirja on yleisesti nähtävillä Paikka ja pvm Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävillä kuntayhtymän julkisella ilmoitustaululla osoitteessa: Tuorlantie Piikkiö (koulurakennus) klo alkaen.

3 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 3 ASIALISTA Käsiteltävä asia no asia 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 5 KUNTAYHTYMÄN KUULUTUSTEN ILMOITUSTAPA YHTYMÄVALTUUSTON JA HALLITUKSEN ESITYSLISTOJEN JA PÖYTÄ- KIRJOJEN JAKELU 7 YHTYMÄVALTUUSTON ( ) TEKEMIEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄNTÖÖNPANO 8 KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMISLUPA 9 OKM PÄÄTÖS OPETUS- JA KULTTUURITOINTA VARTEN KÄYTTÖKUS- TANNUKSIIN MYÖNNETTÄVÄSTÄ RAHOITUKSESTA VUODELLE OKM PÄÄTÖS OPETUS- JA KULTTUURITOINTA VARTEN KÄYTTÖKUS- TANNUKSIIN MYÖNNETTÄVÄSTÄ RAHOITUKSESTA VUODELLE HYVÄKSYJÄT/TARKASTAJAT JA HANKINTARAJAT 12 PALAUTEPYYNTÖ KOSKIEN AMMATILLISEN PERUSKOULUTUKSEN KOULUTUSTARJONTAA JA KOKONAISOPISKELIJAMÄÄRIÄ KOSKEVAA SUUNNITELMAA VUOSILLE KOULUTUSPALVELUIDEN HANKINTASOPIMUS PORIN AMMATTIOPISTON KANSSA 14 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 15 ILMOITUSASIAT 16 MUUT MAHDOLLISET ASIAT

4 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 4 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Päätösehdotus: Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3 KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Päätösehdotus: Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Esitys: Hanna Järvinen ja Tomi Kurkilahti Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Tomi Kurkilahti ja Kaj Mattsson. Pöytäkirjan tarkastustapa ja nähtävillä pito Pöytäkirja tarkastetaan ja pidetään nähtävillä kuntayhtymän julkisella ilmoitustaululla osoitteessa: Tuorlantie Piikkiö (koulurakennus) klo alkaen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Päätösehdotus: Esitetään noudatettavaksi työjärjestystä 5-16.

5 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 5 KUNTAYHTYMÄN KUULUTUSTEN ILMOITUSTAPA Yhtymähallitus 5 Kuntalain 64 :n mukaan kuntayhtymän ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Tarpeen vaatiessa ilmoitukset saatetaan tiedoksi muullakin tavalla. Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus päättää, että kuntayhtymän kuulutukset julkaistaan vuonna 2013 seuraavasti: Virkojen täyttämistä koskevat ilmoitukset sekä työsopimussuhteisten työpaikkailmoitukset ilmoitukset julkaistaan ilmoitustaulun ja kuntayhtymän kotisivujen (internet) lisäksi Työ- ja elinkeinoministeriön/ työvoimahallinnon sivustolla (mol.fi) ja harkinnan mukaan sanomalehdissä ja alan ammattilehdissä. Muut kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan ilmoitustaulun lisäksi säännöllisesti Kaarinan, Paraisten ja Paimion alueen kuntien paikallislehdissä, Kunnallislehdessä, Kaarina-lehdessä ja Pargas Kungörelser -lehdessä sekä harkinnan mukaan myös muissa sanomalehdissä ja alan ammattilehdissä.

6 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 6 YHTYMÄVALTUUSTON JA -HALLITUKSEN ESITYSLISTOJEN JA PÖYTÄKIRJOJEN JA- KELU Yhtymähallitus 6 Yhtymähallitus päätti pidetyssä kokouksessaan kevätkauden 2013 varsinaisten kokousten ajan ja paikan. Kokouksia on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa ja kokouspäivä tiistai, kokouksen pöytäkirja tarkastetaan seuraavan viikon maanantaihin mennessä. Yhtymähallituksen kokousten kokouskutsut ja asialistat / esityslistat asetetaan nähtäville viikkoa ennen kokousta ja yhtymävaltuuston 10 päivää ennen kokousta ja pöytäkirjat kokousviikkoa seuraavan viikon tiistaina kuntayhtymän julkiselle ilmoitustaululle osoitteessa Tuorlantie 1, Piikkiö. Kokouskutsujen suhteen lienee nykyisen yhtymähallituksen jäljellä olevan toimintakauden ajan perusteltua toimia vakiintuneella tavalla eli pöytäkunnalle asiakirjat toimitetaan paperiversioina ja lisäksi esityslista sekä pöytäkirja liitteineen julkaistaan myös kuntayhtymän intrassa ja lisäksi esityslista ja pöytäkirja (ilman liitteitä) ovat nähtävillä myös kuntayhtymän internetsivustolla. Jäsenkunnille esityslista toimitetaan joko paperiversiona tai sähköisessä muodossa ao. kunnan toiveiden mukaisesti. Kokouskutsut on yleensä lähetetty tiedotusvälineiden oman pyynnön perusteella seuraaville sähköisessä muodossa: Kaarina-lehteen, Kunnallislehteen, Turun Sanomiin ja Salon Seudun Sanomiin sekä päätöspöytäkirjat (tiedotteet) Kaarina-lehteen, Kunnallislehteen, Turun Sanomiin ja Salon Seudun Sanomiin. Tiedote päätöksistä on toimitettu yhtymähallituksen pöytäkunnalle sekä tiedotusvälineille sähköisessä muodossa. Lisäksi selvitetään ja arvioidaan, millä edellytyksillä jatkossa voitaisiin siirtyä käytäntöön, jossa esityslistat liitteineen toimitettaisiin pelkästään sähköisessä muodossa myös yhtymähallituksen pöytäkunnalle. Esityslistan ja liitteiden jakelusta on tarkempi esitys liitteenä (liite n:o 1). Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus päättää hyväksyä esityslistan liitteenä (liite n:o 1) olevan jakelun koskien vuoden 2013 yhtymähallituksen ja yhtymävaltuuston kokousten esityslistoja ja pöytäkirjoja. Käsittely: Valmisteluun lisättiin tiedotusvälineluetteloon Pargas Kungörelser/Paraisten kuulutukset.

7 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 7 YHTYMÄVALTUUSTON ( ) TEKEMIEN PÄÄTÖSTEN LAILLISUUS JA TÄYTÄN- TÖÖNPANO Yhtymähallitus 7 Yhtymävaltuuston kokouksesta laadittu pöytäkirja on tarkastettu ja pidetty yleisesti nähtävänä Peimarin koulutuskuntayhtymän virallisella ilmoitustaululla (Tuorla/Kaarina) alkaen ja päätökset ovat saavuttaneet lainvoiman , koska niistä ei sitä ennen ole valitettu. Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus toteaa, että yhtymävaltuuston kokouksessa tehdyt päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä eivätkä mene yhtymävaltuuston toimialaa ulommaksi tai ole muutoin lakien ja asetusten vastaisia ja ovat saavuttaneet lainvoiman ja ovat toimeenpantavissa, koska niistä ei ole sitä ennen valitettu.

8 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 8 KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMISLUPA Yhtymähallitus 8 Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt (päätös 252/531/2012, , saapunut liite n:o 2) muuttaa tekemäänsä päätöstä (116/531/2011) Peimarin koulutuskuntayhtymän järjestämisluvasta siten, että koulutuksen järjestäjän ammatillisen peruskoulutuksen vuotuinen kokonaisopiskelijamäärä vuonna 2012 on 989 opiskelijaa. Päätöksen mukaan lukien koulutuksen järjestäjän vuotuinen kokonaisopiskelijamäärä on 955. Ministeriö on näin ollen päättänyt nostaa tilapäisesti opiskelijakiintiötä 34 opiskelijalla. Koulutuskuntayhtymän toteutunut kokonaisopiskelijamäärä vuonna 2012 oli 1000 opiskelijaa. Päätös merkitsee sitä, että koulutuskuntayhtymä saa vuodelle 2012 lisää rahoitusta 34 perustutkinto-opiskelijasta. Valmistelija: Talousjohtaja Ulla Hiiri Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus päättää tyytyä opetus- ja kulttuuriministeriön päätökseen.

9 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 9 OKM PÄÄTÖS OPETUS- JA KULTTUURITOINTA VARTEN KÄYTTÖKUSTANNUKSIIN MYÖNNETTÄVÄSTÄ RAHOITUKSESTA VUODELLE Yhtymähallitus Opetus- ja kulttuuriministeriö on päätöksellään Dnro 652/221/2011, , saapunut (liite n:o 7)) päättänyt opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (1705/2009) 57 :n nojalla myöntää Peimarin koulutuskuntayhtymälle ennakkorahoitusta vuodelle 2012 siten, että ammatilliseen peruskoulutukseen on myönnetty ,63 euroa euroa/opiskelija 955 opiskelijan mukaan ( euroa). Eriin sisältyy yksikköhintaan laskettu harkinnanvarainen osuus (3,0 %) sekä tuloksellisuuden perusteella tehtävä porrastus (92 pisteen mukaan). Ammatilliseen lisäkoulutukseen (omaehtoinen koulutus) myönnetty laskennallinen yksikköhintaperuste on ,60 euroa/opiskelija, josta summasta rahoitusprosentti on 86 % (á 9.796,78 e) 149,4 opiskelijatyövuoden mukaan, yhteensä euroa sekä ammatilliseen lisäkoulutukseen (henkilöstökoulutus) 8.637,79 euroa, josta summasta rahoitusprosentti on 47 % (á 4.059,76 e), yhteensä euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää määrärahan talousarviovuotta edeltävän vuoden laskentapäivien painotetun opiskelijamäärän perusteella, lopullinen rahoitus määräytyy vuoden 2012 laskentapäivien (7/12) ja (5/12) painotetun keskiarvon mukaan, kuitenkin enintään vahvistetun kiintiön mukaisesti. Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut Peimarin koulutuskuntayhtymän nuorisoasteen perustutkinnon opiskelijakiintiöksi 955 opiskelijaa. Koska tilivuoden toteutunut opiskelijamäärä vahvistetaan syyskuun laskentapäivän jälkeen, tullaan laskennassa huomioimaan ennakkorahoitusta vastaava euromäärä tilikaudella 2012, kunnes opetus- ja kulttuuriministeriön lopullinen, laskentapäivien mukainen rahoituspäätös saadaan (toteutunut opiskelijamäärä, kuitenkin enintään kiintiö). Talousarvio 2012 laadittiin ilman harkinnanvaraista erää sekä tuloksellisuuserää eli ammatillisen peruskoulutuksen valtionosuus arvioitiin 955 oppilaan ja euron yksikköhinnan mukaan euroksi. Lisäkoulutuksen valtionosuus arvioitiin talousarviossa euroksi 140 otv:n mukaan sekä käyttäen keskimääräisenä yksikköhintana euroa. Vuodelle 2012 myönnetty ennakkorahoitus on yhteensä euroa. Talousarviossa valtionosuusrahoitus arvioitiin yhteensä euroksi. Ennakon ja talousarvion vertailu liitteenä n:o 8. Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri

10 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 10 Talousjohtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus 1) tutkii opetusministeriön päätöksen Dnro 65/221/ (saapunut ) koskien valtionosuuden ennakkorahoituspäätöstä vuodelle 2012 ja päättää 2) tyytyä opetusministeriön tekemiin päätöksiin ja 3) että vuoden 2012 aikana valtionosuus kirjataan ennakkorahoituspäätöksen mukaisesti ja tarkistetaan, kun lopullinen rahoituspäätös vuoden 2012 osalta saadaan. OTE tiedoksi: taloustoimisto opetustiimit. Yhtymähallitus 9 Opetus- ja kulttuuriministeriö on tehnyt edellä 8 :ssä käsitellyn päätöksen 34 lisäpaikan myöntämisestä koskien vuoden 2012 opiskelijakiintiötä. Ko. päätöstä vastaava rahoitustieto on nähtävillä myös Opetushallituksen rahoitussivustolla. Koska opetus- ja kulttuuriministeriön päätös ei esityslistan valmisteluvaiheessa ole vielä tullut kirjallisena, on valmistelu tehty internet-sivustolla olevan vuoden 2012 rahoitusta koskevan tiedon perusteella ja kokoukseen tuodaan opetus- ja kulttuuriministeriön varsinainen päätös, mikäli se on siihen mennessä saapunut. OPH:n internet sivustolla olevan tiedon mukaan (liite n:o 3 ) Peimarin koulutuskuntayhtymän lopulliseksi valtionosuusrahoitukseksi vuodelle 2012 ammatilliseen peruskoulutukseen on myönnetty ,63 euroa/opiskelija 989 opiskelijan mukaan eli yhteensä euroa. Ammatilliseen lisäkoulutukseen (omaehtoinen koulutus) myönnetty laskennallinen yksikköhintaperuste on ,67 euroa/opiskelija, josta summasta rahoitusprosentti on 86 % eli 9.779,42 euroa/otv 150,7 opiskelijatyövuoden mukaan sekä ammatilliseen lisäkoulutukseen (henkilöstökoulutus) myönnetty laskennallinen yksikköhintaperuste on 8.637,79 euroa, josta summasta rahoitusprosentti on 47 % eli 4.059,76 euroa/otv 0,5 opiskelijatyövuoden mukaan; ammatillisen lisäkoulutuksen valtionosuusrahoitus yhteensä euroa. Näin ollen vuodelle 2012 myönnetty lopullinen rahoitus on yhteensä euroa. Valtionosuus yhteensä oli talousarvioon ( euroa) verrattuna euroa suurempi (nuorisoasteen perustutkinnon yksikköhintarahoitus euroa ja ammatillisen lisäkoulutuksen rahoitus euroa) ja ennakkorahoitukseen ( euroa) verrattuna euroa. Talousarvio oli laadittu ilman harkinnanvaraisen korotuksen osuutta sekä tuloksellisuuserää ja ennakkorahoitukseen verrattuna suurempi rahoitus johtuu em. kiintiön lisäyksestä (liitteenä lopullisen rahoituksen vertailu talousarvioon ja ennakkorahoitukseen, liite n:o 4 )

11 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 11 Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri Talousjohtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus merkitsee tiedokseen lopullisen valtionosuusrahoituksen vuodelle 2012.

12 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 12 OKM PÄÄTÖS OPETUS- JA KULTTUURITOINTA VARTEN KÄYTTÖKUSTANNUKSIIN MYÖNNETTÄVÄSTÄ RAHOITUKSESTA VUODELLE 2013 Yhtymähallitus10 OPH:n internet sivustolla olevan tiedon mukaan (liite n:o 5 ) Peimarin koulutuskuntayhtymän ennakkorahoitus vuodelle 2013 muodostuu siten, että ammatilliseen peruskoulutukseen on myönnetty ,86 euroa euroa/opiskelija 955 opiskelijan mukaan ( euroa). Eriin sisältyy yksikköhintaan laskettu harkinnanvarainen osuus (3,0 %) sekä tuloksellisuuden perusteella tehtävä porrastus (135 pisteen mukaan). Ammatilliseen lisäkoulutukseen (omaehtoinen koulutus) myönnetty laskennallinen yksikköhintaperuste on ,32 euroa/opiskelija, josta summasta rahoitusprosentti on 86 % (á 9.132,62 e) 157,6 opiskelijatyövuoden mukaan, yhteensä euroa sekä ammatilliseen lisäkoulutukseen (henkilöstökoulutus) 9.003,29 euroa, josta summasta rahoitusprosentti on 47 % (á 4.231,55 e), yhteensä 850 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää määrärahan talousarviovuotta edeltävän vuoden laskentapäivien painotetun opiskelijamäärän perusteella, lopullinen rahoitus määräytyy vuoden 2012 laskentapäivien (7/12) ja (5/12) painotetun keskiarvon mukaan, kuitenkin enintään vahvistetun kiintiön mukaisesti. Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut Peimarin koulutuskuntayhtymän nuorisoasteen perustutkinnon opiskelijakiintiöksi 955 opiskelijaa. Koska tilivuoden toteutunut opiskelijamäärä vahvistetaan syyskuun laskentapäivän jälkeen, tullaan laskennassa huomioimaan ennakkorahoitusta vastaava euromäärä tilikaudella 2013, kunnes opetus- ja kulttuuriministeriön lopullinen, laskentapäivien mukainen rahoituspäätös saadaan (toteutunut opiskelijamäärä, kuitenkin enintään kiintiö). Talousarvio 2013 laadittiin ilman harkinnanvaraista erää sekä tuloksellisuuserää eli ammatillisen peruskoulutuksen valtionosuus arvioitiin 955 oppilaan ja euron yksikköhinnan mukaan euroksi. Lisäkoulutuksen valtionosuus arvioitiin talousarviossa euroksi 140 otv:n mukaan sekä käyttäen keskimääräisenä yksikköhintana euroa. Vuodelle 2013 myönnetty ennakkorahoitus on yhteensä euroa. Talousarviossa valtionosuusrahoitus arvioitiin yhteensä euroksi. Ennakon ja talousarvion vertailu liitteenä n:o 6. Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri

13 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 13 Talousjohtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus 1) merkitsee tiedokseen valtionosuuden ennakkorahoituksen vuodelle 2013 ja 2) että vuoden 2013 aikana valtionosuus kirjataan ennakkorahoituspäätöksen mukaisesti ja tarkistetaan, kun lopullinen rahoituspäätös vuoden 2013 osalta saadaan. Käsittely/Valmistelun täydennys: Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös Dnro 92/221/2012, on saapunut (liite n:o 5a) ja tällä päätöksellä opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (1705/2009) 57 :n nojalla myöntää Peimarin koulutuskuntayhtymälle ennakkorahoitusta vuodelle 2013 siten, että ammatilliseen peruskoulutukseen on myönnetty ,86 euroa euroa/opiskelija 955 opiskelijan mukaan ( euroa). Eriin sisältyy yksikköhintaan laskettu harkinnanvarainen osuus (3,0 %) sekä tuloksellisuuden perusteella tehtävä porrastus (135 pisteen mukaan). Ammatilliseen lisäkoulutukseen (omaehtoinen koulutus) myönnetty laskennallinen yksikköhintaperuste on ,32 euroa/opiskelija, josta summasta rahoitusprosentti on 86 % (á 9.132,62 e) 157,6 opiskelijatyövuoden mukaan, yhteensä euroa sekä ammatilliseen lisäkoulutukseen (henkilöstökoulutus) 9.003,29 euroa, josta summasta rahoitusprosentti on 47 % (á 4.231,55 e), yhteensä 850 euroa. Vuodelle 2013 myönnetty ennakkorahoitus on yhteensä euroa. Talousjohtajan muutettu päätösehdotus: Yhtymähallitus 1) tutkii opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen Dnro 92/221/2012, (saapunut ) koskien valtionosuuden ennakkorahoituspäätöstä vuodelle 2013 ja päättää 2) tyytyä opetus- ja kulttuuriministeriön tekemään päätökseen ja 3) että vuoden 2013 aikana valtionosuus kirjataan ennakkorahoituspäätöksen mukaisesti ja tarkistetaan, kun lopullinen rahoituspäätös vuoden 2013 osalta saadaan. OTE Muutettu päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. tiedoksi: taloustoimisto opetustiimit

14 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 14 HYVÄKSYJÄT/TARKASTAJAT JA HANKINTARAJAT Yhtymähallitus 11 Hallintosäännössä ja tehtäväluettelossa määritellään talousarviovastuista ja hankintavastuista. Hankinnoista 7 LUKU 19 :Kuntayhtymän hankinnoissa on noudatettava julkisista hankinnoista annetun lain ja asetuksen lisäksi kuntalakia ja kuntayhtymän hallituksen hyväksymää hankintaohjetta. Hankintaohjeessa määritellään kuntayhtymän toimielinten ja virkamiesten toimivalta. Yhtymähallituksen tulee hyväksyä hankintarajat hankintoihin oikeutetuille sekä hyväksyä valtuudet laskujen hyväksyjille ja tarkastajille Hallintosääntö: * Kuntayhtymän johtaja: 3.LUKU 10 Ratkaisuvalta, kohta 3: hyväksyy vastuualueensa laskut * Talousjohtaja 3 LUKU 12 - Tehtävät, kohta 4: vastaa talousarvion ja suunnitelman laatimisesta ja tukee opistojen taloussuunnittelua --kohta 5: vastaa kuntayhtymän kirjanpidosta ja tilinpäätösprosessista -- kohta 6: koordinoi kuntayhtymän hankintatointa sekä valvoo kuntayhtymän vakuutuksia ja riskienhallintaa - Ratkaisuvalta, kohta 9: hyväksyy vastuualueensa laskut -- kohta 11 käyttää ratkaisuvaltaa koko kuntayhtymässä taloushallinnon kehittämisen ja koordinoinnin toteuttamiseksi * Rehtori : 3 LUKU 11 - Tehtävät kohta 3: vastaa opiston talousarvion ja taloussuunnitelman laatimisesta ja noudattamisesta - Ratkaisuvalta, kohta 13: hyväksyy opiston laskut, mikäli hyväksymisoikeutta ei ole delegoitu Tehtäväkuvaukset: *Tietohallintopäällikkö: - kohta 6: päättää yhtymähallituksen erikseen tekemän päätöksen rajoissa talousarviossa hyväksyttyjen hankintojen suorittamisesta yhteisten periaatteiden mukaisesti - kohta 7: valmistelee tietojärjestelmien ja laitteiden hankinnat ja vastaa niiden ylläpidosta - kohta 9: vastaa tietohallinnon talousarvion ja taloussuunnitelman laatimisesta ja noudattamisesta - kohta 10: hyväksyy vastuualueensa laskut

15 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 15 * Kiinteistöpäällikkö: - kohta 2: vastaa rakennusprojektien talouden seurannasta, raportoinnista, tilityksistä sekä rahoituksesta yhteistyössä talousjohtajan kanssa - kohta 5: vastaa kiinteistönhoidon talousarvion ja taloussuunnitelman laatimisesta ja noudattamisesta - kohta 6: päättää yhtymähallituksen erikseen tekemän päätöksen rajoissa talousarviossa hyväksyttyjen hankintojen suorittamisesta yhteisten periaatteiden mukaisesti - kohta 7: hyväksyy vastuualueensa laskut * Tiiminvetäjä/luonnonvara-ala: - kohta 10: päättää yhtymähallituksen erikseen tekemän päätöksen rajoissa talousarviossa hyväksyttyjen hankintojen suorittamisesta yhteisten periaatteiden mukaisesti - kohta 12: vastaa tiiminsä tuotantotoiminnasta - kohta 13: vastaa tiiminsä talousarvion valmistelusta ja noudattamisesta tulosalueensa tilivelvolliselle * Ruokapalveluesimies: - kohta 3: päättää yhtymähallituksen erikseen tekemän päätöksen rajoissa talousarviossa hyväksyttyjen hankintojen suorittamisesta yhteisten periaatteiden mukaisesti - kohta 5: vastaa ruokapalvelujen talousarvion valmistelusta ja noudattamisesta talousjohtajalle Aiemmin on tositteiden käsittelystä ja hyväksymis- ja tarkastusmerkinnöistä ohjeistettu taloussäännössä, mutta ko. säännöstä on useimmissa koulutuskuntayhtymissä luovuttu sisäisen valvonnan ohjeistuksen ja laatujärjestelmien myötä. Peimarin koulutuskuntayhtymän laatujärjestelmää ollaan parhaillaan kehittämässä ja koska se myös taloustoimen käytänteiden osalta on vielä valmisteilla, on kuitenkin syytä yhtymähallituksen päätöksellä vahvistaa maaseutuopiston aiemman taloussäännön mukaiset käytänteet noudatettaviksi, kunnes uudet käytänteet ja ohjeet on saatu vahvistettua. Hankintoja tehtäessä on noudatettava hankintalain, kuntayhtymän yleisen hankintaohjeen ja muiden sisäisten ohjeiden ja sääntöjen mukaisia menettelyjä. Yhtymähallitus on /12 /liite n:o 9 hyväksynyt tositteiden käsittelyyn, tarkastukseen ja hyväksymiseen liittyvät toimintaperiaatteet. Hankintarajat on yhtymähallitus vahvistanut vuodelle 2012 siten, että kuntayhtymän johtajan ja talousjohtajan hankintavaltuudet ovat euroa, rehtorien euroa; kiinteistöpäällikön ja tietohallintopäällikön euroa sekä tiiminvetäjien ja ruokapalveluesimiesten euroa. Liitteenä (liite n:o 7) on esitys hyväksyjistä varahenkilöineen sekä tarkastajista varahenkilöineen alkaen. Mahdolliset vuoden 2013 aikana tapahtuvat muutokset tuodaan erikseen yhtymähallituksen hyväksyttäviksi. Konekielisten tositteiden osalta ei tarvita käsialanäytettä toimistoon, vaan käyttäjätunnus sekä salasana ja ohjelmasta saatavat käsittelyvaihetiedot toimivat yksilöivinä seurantatietoina tarvittaessa. Sen sijaan manuaalisesti käsiteltävien tositteiden vuoksi käsialanäyte on edelleen tarpeen.

16 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 16 Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri Talousjohtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus päättää 1) hyväksyä Peimarin koulutuskuntayhtymän hankintarajoiksi alkaen seuraavat: - kuntayhtymän johtaja ja talousjohtaja euroa - rehtori euroa - kiinteistöpäällikkö ja tietohallintopäällikkö euroa - tiiminvetäjät ja ruokapalveluesimiehet euroa 2) myöntää liitteen (liite n:o 7) mukaisesti hyväksymisoikeudet nimetyille johtoryhmän jäsenille, kiinteistöpäällikölle, tietohallintopäällikölle, ruokapalveluesimiehille, tiiminvetäjille sekä varahenkilöille alkaen 3) hyväksyä em. liitteen mukaiset tarkastajat ja varahenkilöt, 4) että kuntayhtymän johtajan/maaseutuopiston rehtorin laskujen hyväksyjänä toimii yhtymähallituksen puheenjohtaja, 5) että hyväksyjien ja tarkastajien sekä varahenkilöiden tulee toimittaa käsialanäyte nimenselvennyksineen taloustoimistoon ja että 6) toiminnassa tulee noudattaa yhtymähallituksen /12 hyväksymiä periaatteita. OTE hyväksyjät/tarkastajat toimistot

17 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 17 PALAUTEPYYNTÖ KOSKIEN AMMATILLISEN PERUSKOULUTUKSEN KOULUTUSTAR- JONTAA JA KOKONAISOPISKELIJAMÄÄRIÄ KOSKEVAA SUUNNITELMAA VUOSILLE Yhtymähallitus Opetus- ja kulttuuriministeriö on lähettänyt koulutuksenjärjestäjille kirjeen (OKM/4/500/2012; ) koskien ammatillisen peruskoulutuksen koulutustarjontaa ja kokonaisopiskelijamääräsuunnitelmaa vuosille (liite n:o 60). Kirjeessä on esitelty ehdotukset ammatillisen peruskoulutuksen suuralue- ja maakuntakohtaisiksi koulutustarjonnan tavoitteiksi vuosille sekä alueen järjestämislupien kokonaisopiskelijamääriksi vuosille Suunnitelmat ja niiden pohjana olevat laskelmat sekä käytetyt tilastotiedot ja indikaattorit ovat ministeriön sivuilla osoitteessa: itus/opiskelijamaarat.html Ministeriön suunnitelmasta on pyydetty antamaan palaute vastaamalla Webropolkyselyyn mennessä. Kysely avataan Opetus- ja kulttuuriministeriö valmistelee ehdotuksensa koulutuksen järjestäjäkohtaisista opiskelijamääristä maaliskuun 2013 aikana. Päätökset opiskelijamääristä on tarkoitus tehdä touko-kesäkuussa Valmistelija: talousjohtaja Ulla Hiiri Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus merkitsee tiedokseen opetus- ja kulttuuriministeriön kirjeen OKM/4/500/2012 ja päättää, että johtoryhmä valmistelee pyydetyn palautteen siten, että kuntayhtymän johtaja hoitaa palautteen nettitallennuksen sekä tuo palautteen tiedoksi yhtymähallituksen joulukuun kokoukseen. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.. ILMOITUSASIAT/Yhtymähallitus 158 / OKM/PALAUTEPYYNTÖ KOSKIEN AMMATILLISEN PERUSKOULUTUKSEN KOULUTUSTARJONTAA JA KOKONAISOPISKELIJAMÄÄRIÄ KOSKEVAA SUUNNITELMAA VUOSILLE Opetus- ja kulttuuriministeriön kirjeen (OKM/4/500/2012; ) mukaista palautepyyntöä on käsitelty yhtymähallituksen kokouksessa Tavoitteena oli tuoda palaute yhtymähallituksen joulukuun kokoukseen tiedoksi. Ko. webropol sivusto avattiin kuitenkin aiemmin tiedotettua myöhemmin ja vastausaikaa on jatkettu joulukuun loppuun, joten palaute tuodaan tiedoksi tammikuun kokoukseen..

18 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 18 Yhtymähallitus 12 Ministeriön webropol-kyselyyn annettiin vastaus Liitteenä (liite n:o 8) oleva vastaus valmisteltiin virkamiestyönä. Lisäksi vastaukseen sisällytettiin professori Risto Tahvosen lausunto maa- ja puutarhatalouden kehitysnäkymistä Suomessa (liite n:o 9) sekä kalatalouden järjestöjen lausunto kalatalouden koulutustarpeesta (liite n:o 10). Valmistelija: kuntayhtymän johtaja Ilkka Harkkila Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus merkitsee tiedokseen opetus- ja kulttuuriministeriölle annetun palautteen.

19 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 19 KOULUTUSPALVELUIDEN HANKINTASOPIMUS PORIN AMMATTIOPISTON KANSSA. Yhtymähallitus Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitos on tehnyt yhteistyötä Porin metsäopiston kanssa metsäkoneopetuksessa. Jo vuosia kestäneessä opetuksellisessa yhteistyössä metsäkoneen kuljettajiksi haluavat opiskelijat ovat siirtyneet opintojensa kolmanneksi vuodeksi Paimiosta Porin metsäopistoon erikoistumaan hakkuukoneen tai puutavaraauton kuljettajaksi. Tämä siirto on johtanut siihen, että ko. opiskelijat ovat kirjautuneet V-S maaseutuoppilaitokselle keskeyttäneiksi opiskelijoiksi. Metsäopetuksessa on Suomeen muodostunut käytäntö, jossa metsäkoneenkuljettajiksi aikovat opiskelijat siirtyvät jo opintojen alussa metsäkonekoulun opiskelijoiksi ja ns. satelliittikoulu vastaa opetuksen alkuvaiheesta koulutuspalveluiden hankintasopimuksen mukaisesti. Valmistelija: apulaisrehtori Ilkka Harkkila Apulaisrehtorin päätösehdotus: Yhtymähallitus päättää hyväksyä liitteen (liite n:o 87) mukaisen koulutuspalveluiden hankintasopimuksen Porin ammattiopiston kanssa. OTE Porin ammattiopisto/porin metsäopisto metsätiimi taloustoimisto Yhtymähallitus 13 Ammattiopisto Livian metsäopetus on jatkanut Winnovan / Länsirannikon koulutus oy:n kanssa vuonna 2007 Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen ja Porin ammattiopiston välillä solmittua metsäkoneopetuksen hankintasopimusta. Sopimuksen mukaisesti metsäkoneenkuljettajiksi siirtyvät opiskelijat ovat siirtyneet kahden vuoden opintojen jälkeen Paimiosta Poriin. Ko. opiskelijat ovat olleet koko opintojensa ajan Porin ammattiopiston kirjoilla. Metsäkoneopetuksen yhteistyö on sujunut opetuksellisesti hyvin. Kahden ensimmäisen vuoden aikana yhteen sovitetut opinnot ovat taanneet opiskelijoiden sujuvan siirtymisen opistosta toiseen kolmanneksi vuodeksi. Yhteistyön ongelmaksi on noussut se, että uusien opiskelijoiden pitää tehdä yhteistyösopimuksen vuoksi koulutusohjelmavalintansa jo yhden kuukauden opintojen jälkeen. Vuonna 2009 metsäalan perustutkintoon tulleen metsäenergian tuotannon koulutusohjelman aloituksen jälkeen valintaongelma on kärjistynyt. Metsäkoneopetuksesta kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus jatkaa uuden koulutusohjelman myötä metsäkoneopintoja Paimiossa ja valmistua metsäenergian tuottajiksi. Tämä on johtanut koulutusohjelman vaihtoihin, joka näkyy metsäkoneopintojen keskeytyksenä. Myös met-

20 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 20 säkoneenkuljettajaopiskelijoiden tutkintovaatimuksiin sisällytetty C-ajo-oikeus (kuorma-autokortti) ja kuljetusalan perustason ammattipätevyysopinnot ovat eriyttäneet opintoja opistojen välillä. Winnovan kanssa pidetyssä neuvottelussa todettiin (muistio liite n:o 11), että vanha sopimus on syytä irtisanoa. Neuvottelussa sovittiin sopimuksen välittömästä irtisanomisesta ja nykyisten opiskelijoiden opintojen loppuun saattamisesta. Lisäksi sovittiin, että yhteistyön jatkosta neuvotellaan elokuussa Valmistelija: kuntayhtymän johtaja Ilkka Harkkila Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus merkitsee tiedokseen neuvottelumuistion Winnovan kanssa ja päättää hyväksyä Varsinais-Suomen maaseutuoppilaitoksen ja Porin ammattiopiston välisen koulutuksen hankintasopimuksen välittömän irtisanomisen muistion mukaisesti.

21 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 21 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Yhtymähallitus 14 Kuntayhtymän johtajan päätökset 140/ 2012 koskien 13 opiskelijan valintaa viinintuotannon AT koulutukseen 3/2013 koskien lämpökeskuksen ohjauskeskuksen hankintaa Tuorlan hakelaitokseen asennettuna ABC-Automationilta hintaan ,30, alv 0% 4/2013 koskien asiantuntijapalvelujen hankintaa SOTE:n johtotiimin työnohjaukseen Työterveyslaitokselta hintaan 3.400,00, alv 0%. Lisäksi maksetaan matkakulut. Talousjohtajan päätökset 1/2013 koskien vesivahingosta johtuvan vahingonkorvauksen maksamista (1844,87 e, Tuorlan Majatalo Oy) 2/2013 koskien yhdistelmäuunin hankintaa Tuorlan keittiöön Dieta Oy:ltä hintaan ,00, uunivaunu 1.250,00 ja rahti ja vakuutus 280,00, alv 0% Rehtorien päätökset Kalatalous- ja ympäristöopisto 2/2013 koskien opiskelijavalintaa (4 opiskelijaa) kalatalouden perustutkintoon valmistavaan koulutukseen /2013 koskien opiskelijavalintaa (11 opiskelijaa) kalastusoppaan ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen /2013 koskien tilaussopimuksen tekemistä Kalatalous- ja ympäristöopiston markkinoinnista studentum.fi sivustolla (Studentum Oy 3 169,50 euroa, alv 0 %) 6/2013 koskien lehtorin virkaa n:o 90/ virkasuhteen muuttaminen osa-aikaiseksi alkaen Sosiaali- ja terveysopisto ei otto-oikeuden piiriin kuuluvia päätöksiä Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tietoonsa saatetuiksi ja päättää olla käyttämättä otto-oikeuttaan ja antaa siten päätöksille täytäntöönpanoluvan

22 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 22 ILMOITUSASIAT Yhtymähallitus 15 HANKKEET STUDENTS WORKING ABROAD -LEONARDO DA VINCI LIIKKUVUUSHANKKEEN TU- KIHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN CIMO:lle Students working abroad - hankkeen tarkoituksena on auttaa opiskelijoita kansainvälistymään ja rohkaista heitä toteuttamaan työssäoppimista ulkomailla. Peimarin koulutuskuntayhtymä toimii koordinaattorina hankkeessa, jossa edistetään toisen asteen opiskelijoiden liikkuvuutta EU:n alueella yhteistyössä kolmen muun varsinaissuomalaisen ammatillisen oppilaitoksen kanssa. Hankkeen toteutusaika on kevät 2013-syksy Hankerahoitus kattaa osallistuvien opiskelijoiden ja opettajien matkustus- ja elinkustannukset, opiskelijoiden valmennuksen ja osan hallintokuluista. Hankkeessa ei ole omarahoitusosuutta mutta hankkeen koordinointiin tarvitaan vuosittain noin kuukauden työpanos. TEACHERS WORKING ABROAD -LEONARDO DA VINCI LIIKKUVUUSHANKKEESEEN OSALLISTUMINEN Turun kaupungin opetus- ja kasvatustoimen/turun ammatti-instituutin koordinoima Teachers working abroad -hanke on Varsinais-Suomen ammatillisten oppilaitosten verkostoyhteistyöhanke, jonka tavoitteena on järjestää opetus- ja ohjaustyötä tekeville kansainvälisiä vaihtojaksoja Euroopan alueella. Toteutusaika on syksy kevät Livian osalle on kaavailtu viittä vähintään kahden viikon mittaista jaksoa. Hankerahoitus kattaa vaihtoon osallistuvien matkustus- ja elinkustannukset. Hankkeessa ei ole varsinaista omarahoitusosuutta mutta hankkeen koordinointiin Liviassa tarvitaan vuosittain noin kahden viikon työpanos. ELÄINTARHAOPETUKSEEN LIITTYVÄN LEONARDO DA VINCI KUMPPANUUS- HANKKEEN TUKIHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN CIMO:LLE Ammattiopisto Livian Paimion toimipisteen eläintiimin sekä Tallinnan ja Riian eläintarhojen kumppanuushankkeessa on tavoitteena liikkuvuuksien lisäksi suunnitella henkilöstön koulutus aikatauluineen sekä neuvotella, miten koulutus kunkin osallistujan kotimaassa tunnustetaan. Hankkeessa selvitetään myös tulevien koulutusten rahoitusmahdollisuudet. Hankkeen aikana liikkuvuudet voidaan käyttää henkilökunnan, opiskelijoiden ja asiantuntijoiden liikkuvuuksiin. Virosta ja Latviasta on mahdollista ottaa vastaan työntekijöitä tutustumaan tiloihin ja koulutukseen Suomessa. Vastaavasti esim. Paimion eläintarhaopiskelijat voisivat matkustaa Latviaan tai Tallinnaan opiskelemaan eksoottisia eläimiä. Hankkeen toteutusaika on ja kokonaisbudjetti riippuen liikkuvuuksien määrästä.. Hankkeen koordinaattorin työpanos vuositasolla on noin kaksi kuukautta. Kuntayhtymän johtajan päätösehdotus: Yhtymähallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen.

23 Peimarin koulutuskuntayhtymä Kokouspäivä Tark. 23 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Yhtymähallitus 16 Kuntayhtymän johtaja informoi yhtymähallitusta europarlamentaarikko Nils Torvaldsin tulossa olevasta vierailusta mm. kalatalous- ja ympäristöopistolla

esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus

esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus 1 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2012 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.00 17.47 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 24.1.2012 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 24.1.2012 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 16.00

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 16.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 16.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA Paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Taatilantie 110 21530 Paimio

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2013 Yhtymähallitus Kokouksen klo 16.00 16.50 80 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Taatilantie 110 21530 Paimio

Lisätiedot

Vairinen-Salmela Johanna

Vairinen-Salmela Johanna KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 16.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Päärakennus

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 18.6.2013 klo 16.30

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 18.6.2013 klo 16.30 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 16.30 KOKOUSKUTSU ASIALISTA Paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 19.3.2013 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 19.3.2013 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2019 Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo

KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2019 Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2019 Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 17.50 paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Päärakennus

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 9/2012 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 9/2012 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 9/2012 Yhtymähallitus Kokouksen klo 16.30 17.12 133 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Koulurakennuksen

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2015 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2015 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2015 Yhtymähallitus Kokouksen Aika: tiistai klo 17.00 18.21 1 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2014 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2014 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2014 Yhtymähallitus Kokouksen Aika Tiistai klo 17.00 17.17 88 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2013 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.00 17.21 44 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2013 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.00-18.21 1 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU. Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00

KOKOUSKUTSU. Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Päärakennus

Lisätiedot

KAARINA PAIMIO PARAINEN Alho Niina Lahti Tapani Järnström Sammy Hannula Laura Mäkinen Hanna Penttinen Kari Iljin Mirta Tuomola Mika Sonntag Christel

KAARINA PAIMIO PARAINEN Alho Niina Lahti Tapani Järnström Sammy Hannula Laura Mäkinen Hanna Penttinen Kari Iljin Mirta Tuomola Mika Sonntag Christel PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika klo 17.00 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 2/2017 Koulurakennuksen auditorio

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2014 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2014 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2014 Yhtymähallitus Kokouksen Aika klo 17.00 18.50 1 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 24.4.2012 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 24.4.2012 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Yhtymähallitus Ylimääräisen kokouksen aika: tiistai 11.11.2014 klo 8.00. Ammatillisen koulutuksen seminaari/kouvola Matkan yhteydessä bussissa

Yhtymähallitus Ylimääräisen kokouksen aika: tiistai 11.11.2014 klo 8.00. Ammatillisen koulutuksen seminaari/kouvola Matkan yhteydessä bussissa PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Ylimääräisen kokouksen aika: tiistai 11.11.2014 klo 8.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: Ammatillisen koulutuksen seminaari/kouvola Matkan yhteydessä bussissa

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 28.1.2014 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 28.1.2014 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Päärakennus

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUKSEN KOKOUKSET 2012

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUKSEN KOKOUKSET 2012 24.1.2012 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 5 KUNTAYHTYMÄN KUULUTUSTEN ILMOITUSTAPA 2012 6 YHTYMÄVALTUUSTON

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 27.8.2013 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 27.8.2013 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA Paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 26.8.2014 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 26.8.2014 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 25.3.2014 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 25.3.2014 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Päärakennus

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Lahti Tapani Nuotio Minna Turpeinen Marja

Lahti Tapani Nuotio Minna Turpeinen Marja PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika Maanantain klo 17.00 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 1/2014 Koulurakennuksen

Lisätiedot

- Gustafsson Åsa x Mattsson Kaj (yhtymähallituksen jäsen)

- Gustafsson Åsa x Mattsson Kaj (yhtymähallituksen jäsen) PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA N:O 1/2012 Aika Tiistai klo 18.00 18.53 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Koulurakennuksen

Lisätiedot

esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus

esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus 58 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 4/2012 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.00-18.25 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2014 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2014 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2014 Yhtymähallitus Kokouksen Aika Tiistai klo 17.00 17.51 51 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 7/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 7/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 7/2013 Yhtymähallitus Kokouksen Aika: tiistai klo 17.00-18.25 104 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1

Lisätiedot

esityslistan mukaiset asiat Kaarinassa 13.11.2012 MIKA RANTANEN puh 02 588 5520 gsm 050 3039 822 Yhtymähallitus

esityslistan mukaiset asiat Kaarinassa 13.11.2012 MIKA RANTANEN puh 02 588 5520 gsm 050 3039 822 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä KOKOUSKUTSU ASIALISTA

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Paimion toimipaikka/tammitupa

klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Paimion toimipaikka/tammitupa PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Päivä KOKOUSKUTSU ASIALISTA klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Paimion toimipaikka/tammitupa Kokous Paikka

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

Jalli Veli-Matti, maataloustiimin tiiminvetäjä, kutsuttuna asiantuntijana 150 Kuusvuori Jaakko, lehtori, kutsuttuna asiantuntijana 150

Jalli Veli-Matti, maataloustiimin tiiminvetäjä, kutsuttuna asiantuntijana 150 Kuusvuori Jaakko, lehtori, kutsuttuna asiantuntijana 150 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Päivä KOKOUSKUTSU ASIALISTA klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Paimion toimipaikka/tammitupa Kokous Paikka

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 19.11.2013 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 19.11.2013 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA Paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 10/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 10/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 10/2013 Yhtymähallitus Kokouksen Aika klo 17.00 17.17 182 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 8 / 2018 Aika tiistai klo 16.30 17.20 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA

KOKOUSAIKA Tiistai klo KOKOUSPAIKKA KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 6.7.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 17.7.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Porin Suomalainen Klubi, Eteläranta 10, Pori (Nordman-kabinetti,

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 20.3.2012 klo 17.30

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 20.3.2012 klo 17.30 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.30 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

x Mattsson Kaj (yhtymähallituksen jäsen) x Kavalto Heli, 1-5, klo asti

x Mattsson Kaj (yhtymähallituksen jäsen) x Kavalto Heli, 1-5, klo asti PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA N:O 2/2012 Aika Tiistai klo 18.00 19.02 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Koulurakennuksen

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 25.8.2015 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 24.9.2013 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai 24.9.2013 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen Aika tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA Paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 2/2014 YHTYMÄVALTUUSTO

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 2/2014 YHTYMÄVALTUUSTO PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA N:O 2/2014 Aika Tiistai klo 17.30 18.35 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Koulurakennuksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

x Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja, esittelijä

x Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja, esittelijä PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA N:O 3/2012 Aika Tiistai klo 17.00 17.40 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Koulurakennuksen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2015 YHTYMÄVALTUUSTO

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 1/2015 YHTYMÄVALTUUSTO PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA N:O 1/2015 Aika Tiistai 16.6.2014 klo 17.30 18.33 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Kylén Päivi Taimen Hannu Turpeinen Marja. Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Järvinen Hanna

Kylén Päivi Taimen Hannu Turpeinen Marja. Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Järvinen Hanna PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika Tiistai klo 18.00 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 1/2012 Koulurakennuksen

Lisätiedot

Lahti Tapani Nuotio Minna Turpeinen Marja. Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Lindell- Luukkonen Maria

Lahti Tapani Nuotio Minna Turpeinen Marja. Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Lindell- Luukkonen Maria PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika Tiistai klo 17.30 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 2/2014 Koulurakennuksen

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Kutsu tiedoksi: Kaarinan kaupunginhallitus, Paimion kaupunginhallitus, Paraisten kaupunginhallitus

Kutsu tiedoksi: Kaarinan kaupunginhallitus, Paimion kaupunginhallitus, Paraisten kaupunginhallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika Tiistai klo 17.00 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 3/2012 Koulurakennuksen

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 8/2013 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 8/2013 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 8/2013 Yhtymähallitus Kokouksen Aika: tiistai klo 17.00 18.51 136 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 22.5.2012 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai 22.5.2012 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 1

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 1 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 1 Kokous 1/2016 26.1.2016 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA PÖYTÄKIRJANTAR- 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Tuorlan toimipaikka/tähkä

klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Tuorlan toimipaikka/tähkä PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Päivä KOKOUSKUTSU ASIALISTA klo 14.30 Joululounas sekä henkilöstön palvelusvuosihuomionosoitukset Maaseutuopiston Tuorlan toimipaikka/tähkä Kokous Paikka klo

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 11.01.2017, klo 18:00-19:01 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Lautakunnan

Lisätiedot

Sivu 1 / 25. Peimarin koulutuskuntayhtymä Yhtymähallituksen päätökset 2013

Sivu 1 / 25. Peimarin koulutuskuntayhtymä Yhtymähallituksen päätökset 2013 Sivu 1 / 25 22.1.2013 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 5 KUNTAYHTYMÄN KUULUTUSTEN ILMOITUSTAPA 2013

Lisätiedot

esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus

esityslistan mukaiset asiat Yhtymähallituksen saapuvilla olleet ( ), poissa olleet (-) Yhtymähallitus 45 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 3/2012 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.30 17.51 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kuparinen Heikki Lahti Tapani Nuotio Minna. Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Kiukainen Susanna Lindell- Luukkonen Maria

Kuparinen Heikki Lahti Tapani Nuotio Minna. Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Kiukainen Susanna Lindell- Luukkonen Maria PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika klo 17.30 klo Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 1/2015 Koulurakennuksen auditorio

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 23.4.2013 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 23.4.2013 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä KOKOUSKUTSU Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 11/2012 Yhtymähallitus. klo joululounas sekä huomionosoitukset henkilökunnalle

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 11/2012 Yhtymähallitus. klo joululounas sekä huomionosoitukset henkilökunnalle PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 11/2012 Yhtymähallitus 165 Aika klo 14.30 joululounas sekä huomionosoitukset henkilökunnalle Kokous klo 15.47 16.30 Paikka Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 10/2012 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 10/2012 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 10/2012 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.00 18.13 147 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 12/2014 Yhtymähallitus

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 12/2014 Yhtymähallitus PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 12/2014 Yhtymähallitus Kokouksen Aika: tiistai klo 15.45 16.29 219 Paikka: Asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto/Paimio Taatilantie

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 16.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 16.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: tiistai klo 16.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja, 36 ja 37 Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 4 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 18.50 Paikka Tuorlan majatalo Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Tarkastuslautakunta Ruohonen Pirjo-Riitta puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuparinen Heikki Lahti Tapani Nuotio Minna. Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

Kuparinen Heikki Lahti Tapani Nuotio Minna. Hiiri Ulla, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO Aika torstai klo 17.00 klo Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö KOKOUSKUTSU 2/2015 Koulurakennuksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 3/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 2.2.2016 Kokoustiedot Aika Maanantaina 8.2.2016 kello 19.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 8.1.2019 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja, esittelijä Villa Satu, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Kajanen Atte, kiinteistöpäällikkö

Harkkila Ilkka, kuntayhtymän johtaja, esittelijä Villa Satu, talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Kajanen Atte, kiinteistöpäällikkö PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO KOKOUSKUTSU 3/2019 Aika 31.10.2019 klo 17.00 Paikka: Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Koulurakennuksen auditorio Asiat: Esityslistan

Lisätiedot

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 25.2.2014 klo 17.00

Yhtymähallitus Kokouksen aika: 25.2.2014 klo 17.00 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Yhtymähallitus Kokouksen aika: klo 17.00 KOKOUSKUTSU ASIALISTA paikka: asiat: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Päärakennus

Lisätiedot

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone

Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2017 Kokousaika 24. tammikuuta 2017 klo 15.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastia, Hattelmalantie 8 A-rakennus, kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

KALLE VIRTA KOKOUSKUTSU 6. SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

KALLE VIRTA KOKOUSKUTSU 6. SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.9.2013 1 KOKOUSAIKA Tiistai 10.9.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 6 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No YHTYMÄHALLITUS 6 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika 21.8.2012 klo 16.30-17.30 Paikka Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 27 Eino Järvinen Marjut

Lisätiedot

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ

PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ 73 PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA N:O 5/2012 Yhtymähallitus Kokouksen klo 17.00 18.08 Paikka: Peimarin koulutuskuntayhtymä Ammattiopisto Livia/Maaseutuopisto Tuorlantie 1 21500 Piikkiö Tuulenpesä

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 18.48 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet

Lisätiedot