Kysymykset ja vastaukset:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kysymykset ja vastaukset:"

Transkriptio

1 Kysymykset ja vastaukset: Tarjouspyyntö Pos 1. Astianpesuaineet konepesuun, nestemäinen, kova vesi Position kaikissa kohdissa pakkauskoon yksiköksi on määritelty litra (esim n. 10L), mutta sekä hankittava määrä että pakkauksen sisällön paino on mainittu/pyydetty kiloissa (kg). Pyydämme hankintayksikköä olemaan yhdenmukainen ja muuttamaan pakkauskooksi kilon (kg) seuraavin vaatimuksin: n. 10 L = n. 12 kg n. 20 L = n. 25 kg n. 200 L = n. 250 kg n. 100 L = n. 832 kg Pakkauskoot nestemäisten koneastianpesuaineiden osalta ilmoitetaan yleisesti kiloina, ja tämä muutos tukisi myös yleistä käytäntöä. Pos 1. Pakkaus on määritelty vetomitoissa, koska se kertoo tilaajalle minkä kokoisesta pakkauksesta (ulkomitoiltaan) on kyse. Tarjoaja ilmoittaa minkä verran ainetta (kg) on tämän kokoisessa astiassa ja ilmoittaa sille hinnan (eur/kg). Vertailuhinta on kilohinta alan yleisen käytännön mukaisesti. Tarjouspyyntö Pos 7.3 Uuninhoitotabletti automaattiseen pesuun n kpl (alv 0%) Pyydämme muuttamaan vaatimuksen n kpl. Clean Jet Care tabletin pakkauskoko on valmistajan ilmoituksen mukaisesti nykyään Kaikkien uunitablettien enimmäispakkauskoko vapautetaan ja sallitaan pakkaus 150 kpl/me, koska valmistajat ovat suurentaneet pakkaustaan. Kohtaan vastataan 100 kpl, vaikka kyseessä olisi suurempi pakkaus. Virka aikana auki olevasta noutopisteestä Joensuun kaupungin alueella saa 7 lisäpistettä. pitääkö noutopisteessä olla ammattitaitoinen henkilökunta ja sopimustuotteet esillä? Onko noutopisteestä ostamisen oltava mahdollista ilman ennakkotilausta? Käyttöturvatiedote 4 pistettä. Onko käyttöturvatiedote saatava halutessaan mukaan myös noutopisteestä? Sopimustuotteiden varastointi ja noutopiste Tarjoajalla on mahdollisuus saada tarjousvertailuun seitsemän(7) lisäpistettä Kysymys; jotta tarjouspyynnössä pyydetty klausuuli toteutuu, pyydämme hankintayksikköä edellyttämään seitsemän(7) lisäpisteen saamiseksi virallista myymälää yhteystietoineen, jossa sopimus ja muut tuotteet on varastoituna sekä virka aikana henkilö paikalla.

2 Lisäpisteiden saaminen edellyttää noutopistettä, josta voidaan noutaa tuotteet ilman tilausaikaa. Vaaditaan tuotevalikoima, asiantuntevaa henkilökunta ja säännöllinen aukioloaika arkipäivisin vähintään klo Noutopisteen osoite pyydetään sopimuksesta tehtävään yleisesittelyyn ennen sopimuskauden alkamista. Mikäli tarjoaja on ilmoittanut tulostavansa uuden tuotteen käyttöturvatiedotteen asiakkaalle ensimmäisen toimituksen mukana, niin se edellytetään myös noutovaraston palvelutasoksi. Varmistuksena tiedustelemme, muodostuuko tarjouspyynnössä varsinainen hintavertailun 74 pistettä positioista 1 8? Kyllä muodostuu. Tarjouspyyntö kohta 4. Hankinnan taustaa: Kohta sisältää osion koskien tilaajan tekemää testausta tarjottujen tuotteiden soveltuvuuteen ennen hankintapäätöksen tekoa. Mitä tämä kappale tarkoittaa käytännössä? Onko testaus tarkoitus suorittaa vasta kun kilpailutukselle on valittu 3 sopimustoimittajaa, ja kukin toimipaikka testaa haluamiaan sopimusaineita? Huomioitavaa tähän kohtaan on myös, että koneellisen astianpesun osalta mainittu 4 viikon testausaika ei anna luotettavia tuloksia vertailtavilta osa alueilta eikä kokonaistaloudellisuutta voi määritellä näin lyhyessä ajassa. Ennen hankintapäätöksen tekemistä testataan tarvittaessa tuotteiden vähimmäislaadun täyttyminen tarjouspyynnössä määriteltyjen perusteiden mukaisesti hankintatoimen valitsemissa toimipaikoissa. Tarjouspyynnön kohdassa 5. Hankintamenettely, Lisätietoa puitejärjestelyn toimintamallista on määritelty erikseen kokonaistaloudellisuuden perusteella tapahtuva pesuaineen arviointi sopimuskauden aikana. Se tapahtuu ilmoitettujen osatekijöiden perusteella. Virka aikana auki olevasta noutopisteestä Joensuun kaupungin alueella saa 7 lisäpistettä. pitääkö noutopisteessä olla ammattitaitoinen henkilökunta ja sopimustuotteet esillä? Onko noutopisteestä ostamisen oltava mahdollista ilman ennakkotilausta? Käyttöturvatiedote 4 pistettä. Onko käyttöturvatiedote saatava halutessaan mukaan myös noutopisteestä?

3 Sopimustuotteiden varastointi ja noutopiste Tarjoajalla on mahdollisuus saada tarjousvertailuun seitsemän(7) lisäpistettä Kysymys; jotta tarjouspyynnössä pyydetty klausuuli toteutuu, pyydämme hankintayksikköä edellyttämään seitsemän(7) lisäpisteen saamiseksi virallista myymälää yhteystietoineen, jossa sopimus ja muut tuotteet on varastoituna sekä virka aikana henkilö paikalla. Lisäpisteiden saaminen edellyttää noutopistettä, josta voidaan noutaa tuotteet ilman ennakkotilausta ja tilausaikaa. Vaaditaan tuotevalikoima, asiantuntevaa henkilökunta ja säännöllinen aukioloaika arkipäivisin vähintään klo Noutopisteen osoite pyydetään sopimuksesta tehtävään yleisesittelyyn ennen sopimuskauden alkamista. Mikäli tarjoaja on ilmoittanut tulostavansa uuden tuotteen käyttöturvatiedotteen asiakkaalle ensimmäisen toimituksen mukana, niin se edellytetään myös noutovaraston palvelutasoksi. Kohdassa 9.5 viitataan yhden valmistajan tuotteeseen. Pyydämme jättämään rae sanan, jolloin muille valmistajille vapautuu mahdollisuus myös tarjota tuotetta. Pos 9. tarjoaja tarjoaa valikoimassaan olevia tuotteita tilaajan tarpeisiin. Hankinta suoritetaan tuotetta tarjonneelta sopimustoimittajalta. Tarjotaan tarjouspyynnön mukaisesti. Mitä tarkoittaa kiinteä arkipäiväaikataulu? Pitääkö tarjoajan ilmoittaa ilmoituksen jätön yhteydessä kiinteä aikataulu, johon tarjoaja sitoutuu? Onko eroa pisteytyksessä, jos jokaiselle arkipäivälle viikossa on kiinteä jakelureitti, tai vain yhdelle päivälle viikossa? Tarjoajan on toimittava sopimuksen alkaessa ilmoittamallaan tavalla Joensuun hankintatoimen alueella. Lisäpisteytyksen portaat: 0 p = Toimitetaan tilauksesta, tilaaja saa toimituspäivän tilauksen yhteydessä. 1,5 p = Toimittajalla on joustava aikataulu, jossa väljä toimitussuunta ja jouston vara muutamasta tunnista yhteen päivään. Tilaajalla on tiedossa toimituspäivä ja mahdollinen varapäivä. 3 p = Toimittajalla on kiinteä ja tilaajalle ilmoitettu aikataulu: toimitusalueet viikonpäivittäin ja aikataulu, jonka perusteella tilaajan on mahdollista ajoittaa tilauksensa ja se toteutuu ilmoitetulla tavalla. Kohdassa 6.1, 6.2, 6.3 haetaan tuotetta vaahtopuhdistuslaitteisiin; Voisiko tätä avata tarkemmin, millaiseen laitteeseen viitataan. Millainen laite nyt on käytössä? Riittääkö laitteen käyttöön vesijohtopaine?

4 Kyse on pintojen, laitteiden ja koneiden puhdistukseen ja desinfiointiin tarkoitetusta vaahtopesulaitteesta. Käytössä on seinäkiinnitteinen ja vaunumalli. Laitetta voidaan käyttää aineen levittämiseen pinnoille (vaahdotus) ja pintojen huuhteluun. Toimii vesijohtoverkoston paineella. Positionumeron tarkentaminen Pos 6 Vaahtopuhdistuslaitteiden aineet: Postitionumero 6.2 on mainittu kahteen kertaan eli numero 6.3 on jäänyt pois (6.2 kvattipitoinen ja 6.3 klooripitoinen). Kohta 4. tarjottaville tuotteille asetettavat vähimmäisvaatimukset "tarjottujen tuotteiden on sovelluttava käytettäväksi keskenään ja samaan käyttökohteeseen tarkoitettujen tuotteiden on oltava saman tuoteperheen tuotteita". On ymmärrettävää, että tarjottujen tuotteiden on sovelluttava käytettäväksi keskenään, mutta sen että tuotteiden on oltava saman tuoteperheen tuotteita ei pitäisi olla merkityksellistä. Ehdotamme kohdan muutettavaksi siten, että tarjottujen tuotteiden on sovelluttava käytettäväksi keskenään. Edellytämme tarjoajan olevan tietoinen, että tuotteita on mahdollista käyttää keskenään myös samassa laitteessa/koneessa (astianpesukone ym.). Tilaaja ei vastaa mahdollisista yhteensopivuudesta johtuvista ongelmista tarjouksen mukaisten tuotteiden käytön aikana. 1. Puitejärjestelyn toimintamalli: Hankintamalli on useamman eli kolmen (3) toimittajan puitejärjestely, jossa tilaaja tekee tilauksen suoraan valitulta toimittajalta. Kysymys; Tarkoitetaanko tässä kolmea jakelukanavaa (toimittajaa), vai kolmea eri valmistajaa jakelukanavan kautta? esimerkki 1; Toimittajat A, B ja C tarjoavat valmistaja X:n tuotetta ja tulevat valituiksi, jolloin loppukäyttäjällä kolme toimittajaa saman valmistajan tuotteilla. esimerkki 2; Toimittajiksi valitaan seuraavat yhteistyökumppanit: 1. Toimittaja A valmistaja X:n tuotteilla 2. toimittaja B valmistaja Y:n tuotteilla 3. Toimittaja C valmistaja Z:n tuotteilla esimerkki 3; Toimittajiksi valitaan seuraavat yhteistyökumppanit: 1. Toimittaja A valmistaja X:n tuotteilla 2. Toimittaja B valmistajat Y:n ja Z:n tuotteilla 2. Lisätietoa puitejärjestelyn toimintamallista Kokonaistaloudellisuuden osatekijöitä ovat mm. käyttötestauksen tulos, tuotteen hinta ja käyttökustannukset, työturvallisuus, kestävän kehityksen huomiointi Kysymys; miten näitä arvioidaan/mitataan ja miten pisteytetään? Esim. miten arvioidaan korkkien turvallisuus eri valmistajien kesken. Jotta saadaan syrjimätön ja yhteismitallinen vertailu, tulee osatekijöiden arviointien olla objektiivisia. 3. Pos 1. Astianpesuaineet konepesuun, nestemäinen, kova vesi

5 Kysymys; Tuleeko tarjoajan ( valmistajan tuotteista) tarjota tähän tuotetta, joka asemoitu tuotevalikoimasta juuri kovaan veteen, vai voiko tarjota tuotetta joka soveltuu annostusta suurentamalla kovan veden tuotteeksi? 4. Pos 2. Astianpesujauheet kotikoneisiin Kysymys; riittävän kilpailun syntymiseksi, voidaanko positioon tarjota tällä hetkellä voimassa olevassa sopimuksessa käytössä oleva 1.5 kg pakkaus, joka on pakattu 8 pkt myyntierään. Vaihtoehtoisesti voidaanko tarjota yksittäin pakattu vastaava tuote 6 kg pakkauksessa? 5. Pos 6.2 Vaahtopuhdistusaine vaahtopesulaitteisiin, klooripitoinen Kysymys; voidaanko positioon tarjota klooripitoinen tuote 20 L pakkauksessa, joka on tällä hetkellä voimassa olevassa sopimuksessa käytössä oleva tuote? 6. Pos 7.3 Uuninhoitotabletti Kysymys; tällä hetkellä markkinoilla oleva uuninhoitotabletti on pakattu 150 kpl myyntierään. Jotta hankintayksikkö saa edellyttämänsä tuotekorit tarjoajilta, pyydämme hyväksymään tarjouksessa 150 kpl myyntierän. 7. Pos 9. Muut astianpesuaineet tai niihin liittyvät tuotteet Kysymys; Koska tässä positiossa mainitut astianpesuaineet vaativat toimiakseen annostelutekniikkaa (valmistajan patentoimaa ja omaisuutta), tuleeko tarjoajan olla valmistajan hyväksymä yhteistyökumppani? Tällä vaatimuksella varmistettaisiin lisäpisteiden oikeudenmukainen jakautuminen tarjoajien välillä. 8. Pos 9.4 Astianpesuaine, alumiinille soveltuva, kivi pesukasettijärjestelmiin Kysymys; tarjouspyynnössä pyydetään erikseen kiinteä kivi ja rae pesukasettijärjestelmiin. Molemmat tuotteet ovat kiinteitä tuotteita ja näin ollen tarjoajien syrjimättömyyden vuoksi, pyydämme hankintayksikköä pyytämään myös position astianpesuaine, alumiinille soveltuva, rae tai lisäämään positioon 9.4 alumiinille soveltuva, kiinteä, kivi tai rae. 9. Tekninen palvelu / raportointi 4,5 pistettä Lisätiedoissa kuvattu selkeästi, kuinka tarjoaja voi saada kohdasta 4,5 pistettä. Kysymys; riittääkö näiden pisteiden saamiseksi vain maininta, että täyttää nämä pisteytetyt kohdat, vai tuleeko tarjoajan liittää / toimittaa reaaliaikainen järjestelmä hankintayksikön kokeiltavaksi ja arvioitavaksi tarjouksen jättämisen yhteydessä. Tällä jälkimmäisellä tavalla varmistettaisiin katteettomien lupausten antaminen, joka hankintapäätöksen jälkeen hankala oikaista. 10. Toimitusten toteutuminen/3,0 pistettä Kysymys; miten hankintayksikkö seuraa toimitusten toteutumista ja miten toteutumattomuudesta mahdollisesti sanktioidaan? Riittääkö toimitusten toteutumisesta vain pelkkä maininta vai tuleeko tarjoukseen liittää toimitusten toteutumisen aikataulut. Tällä jälkimmäisellä tavalla varmistettaisiin katteettomien lupausten antaminen, joka hankintapäätöksen jälkeen hankala oikaista. Puitejärjestelyn toimintamalli:

6 Hankintamalli on useamman eli kolmen (3) toimittajan puitejärjestely, jossa tilaaja tekee tilauksen suoraan valitulta toimittajalta. Kysymys; Tarkoitetaanko tässä kolmea jakelukanavaa (toimittajaa), vai kolmea eri valmistajaa jakelukanavan kautta? esimerkki 1; Toimittajat A, B ja C tarjoavat valmistaja X:n tuotetta ja tulevat valituiksi, jolloin loppukäyttäjällä kolme toimittajaa saman valmistajan tuotteilla. esimerkki 2; Toimittajiksi valitaan seuraavat yhteistyökumppanit: 1. Toimittaja A valmistaja X:n tuotteilla 2. toimittaja B valmistaja Y:n tuotteilla 3. Toimittaja C valmistaja Z:n tuotteilla esimerkki 3; Toimittajiksi valitaan seuraavat yhteistyökumppanit: 1. Toimittaja A valmistaja X:n tuotteilla 2. Toimittaja B valmistajat Y:n ja Z:n tuotteilla Tarjouspyynnössä "Toimittajalla tarkoitetaan jakelukanavaa ja sen järjestämää (esim. valmistajan tai maahantuojan) palvelua". ts. vastaan Tarjouspyynnön mukaisesti! Lisätietoa puitejärjestelyn toimintamallista Kokonaistaloudellisuuden osatekijöitä ovat mm. käyttötestauksen tulos, tuotteen hinta ja käyttökustannukset, työturvallisuus, kestävän kehityksen huomiointi Kysymys; miten näitä arvioidaan/mitataan ja miten pisteytetään? Esim. miten arvioidaan korkkien turvallisuus eri valmistajien kesken. Jotta saadaan syrjimätön ja yhteismitallinen vertailu, tulee osatekijöiden arviointien olla objektiivisia. Vast: Sopimuksen aikana tilaajat tarkkailevat käyttämänsä tuotteen käytettävyyttä ja kokonaistaloudellisuutta. Tämä ei vaikuta kilpailutuksen tarjousten vertailussa, vaan on osa sopimuskaudella tapahtuvaa toimintaa. Käytön aikana todetut huomiot aineen toimivuudesta, perustelut ja todettu toimivuus toimipaikassa, hinta vertailusta tai toimittajan toteutuneesta hinnasta (puitejärjestely) käyttökustannukset selviävät laskettuna todellisen menekin ja hinnan perusteella. Työturvallisuus määritellään yhteistyötahojen omissa ohjeistuksissa. Tuotteen valinnassa vaikuttaa toimipaikan olosuhteet ja henkilökunnan ominaisuudet. Kestävä kehitys, jotkut toimipaikat ovat vahvasti kestävän kehityksen toteuttajia käytön aiheuttama jätteen määrä, prosessissa hajoavien aineosien määrä, jäteveden ympäristön kuormittavuus mm. toimittajan materiaalin perusteella, annostelun määrä eli mahdollisimman pieni käyttöannostelu, annostelijoiden vaihtotarpeen minimointi, ympäristökriteerien noudattaminen korostuu. Pos 1. Astianpesuaineet konepesuun, nestemäinen, kova vesi Kysymys; Tuleeko tarjoajan ( valmistajan tuotteista) tarjota tähän tuotetta, joka asemoitu tuotevalikoimasta juuri kovaan veteen, vai voiko tarjota tuotetta joka soveltuu annostusta suurentamalla kovan veden tuotteeksi? Pos. 1 on tarjottava aine, joka soveltuu normaaliannostuksilla kovaan veteen, siihen ei voi annostusta muuttamalla tarjota muuta.

7 Positioihin 9.1 ja 9.2 voi tarjota ainetta, joka soveltuu keskikoviin ja koviin vesiin. Pos 2. Astianpesujauheet kotikoneisiin Kysymys; riittävän kilpailun syntymiseksi, voidaanko positioon tarjota tällä hetkellä voimassa olevassa sopimuksessa käytössä oleva 1.5 kg pakkaus, joka on pakattu 8 pkt myyntierään. Vaihtoehtoisesti voidaanko tarjota yksittäin pakattu vastaava tuote 6 kg pakkauksessa? Pos 2.1 Pysytään tarjouspyynnössä ja edellytetään jauheessa kotikoneisiin n. 1 3 kg pakkausta yksittäin hinnoiteltuna ja myytynä tarjouspyynnön mukaan 1 4 pkt myyntierissä. Ei hyväksytä muita myyntieriä tai pakkauksia. On paljon pieniä keittiöitä, ryhmiä, sos. tiloja jne, joissa säilytystilaa on vähän ja käyttö pientä. Pos 6.2 Vaahtopuhdistusaine vaahtopesulaitteisiin, klooripitoinen Kysymys; voidaanko positioon tarjota klooripitoinen tuote 20 L pakkauksessa, joka on tällä hetkellä voimassa olevassa sopimuksessa käytössä oleva tuote? Pyydetään 5 l astia tarjouspyynnön mukaisesti Pos 7.3 Uuninhoitotabletti Kysymys; tällä hetkellä markkinoilla oleva uuninhoitotabletti on pakattu 150 kpl myyntierään. Jotta hankintayksikkö saa edellyttämänsä tuotekorit tarjoajilta, pyydämme hyväksymään tarjouksessa 150 kpl myyntierän. Kaikkiin uunitabletteihin sallitaan myös pakkaus 150 kpl/me saakka. Tarjoukseen merkitään uunitablettien kohtaan 100, vaikka pakkaus olisi tätä suurempi, ei kuitenkaan suurempi kuin 150 kpl/me. Pos 9. Muut astianpesuaineet tai niihin liittyvät tuotteet Kysymys; Koska tässä positiossa mainitut astianpesuaineet vaativat toimiakseen annostelutekniikkaa (valmistajan patentoimaa ja omaisuutta), tuleeko tarjoajan olla valmistajan hyväksymä yhteistyökumppani? Tällä vaatimuksella varmistettaisiin lisäpisteiden oikeudenmukainen jakautuminen tarjoajien välillä. Tarjoaja sitoutuu toimittamaan tarjoamiaan tuotteita ja tuottamaan näihin järjestelmiin liittyvät huolto ym. toimet vaaditulla aikataululla. Tarjoajan tulee tietää velvoittaako valmistaja kumppanuutta huoltotoimien sujuvalle käyttämiselle. Pos 9.4 Astianpesuaine, alumiinille soveltuva, kivi pesukasettijärjestelmiin Kysymys; tarjouspyynnössä pyydetään erikseen kiinteä kivi ja rae pesukasettijärjestelmiin. Molemmat tuotteet ovat kiinteitä tuotteita ja näin ollen tarjoajien syrjimättömyyden vuoksi, pyydämme hankintayksikköä pyytämään myös position astianpesuaine, alumiinille soveltuva, rae tai lisäämään positioon 9.4 alumiinille soveltuva, kiinteä, kivi tai rae.

8 Tässä ryhmässä osatarjoukset ovat sallittuja ja tarjotaan pyydettyjä tuotteita (rae ja kivi ovat eri tuotteita ja eri annostelijoilla) Tekninen palvelu / raportointi 4,5 pistettä Lisätiedoissa kuvattu selkeästi, kuinka tarjoaja voi saada kohdasta 4,5 pistettä. Kysymys; riittääkö näiden pisteiden saamiseksi vain maininta, että täyttää nämä pisteytetyt kohdat, vai tuleeko tarjoajan liittää / toimittaa reaaliaikainen järjestelmä hankintayksikön kokeiltavaksi ja arvioitavaksi tarjouksen jättämisen yhteydessä. Tällä jälkimmäisellä tavalla varmistettaisiin katteettomien lupausten antaminen, joka hankintapäätöksen jälkeen hankala oikaista. Tarjoaja sitoutuu toimimaan sopimusajalla jättämänsä tarjouksen mukaisesti. Tilaaja reklamoi toimittajaa, jos se ei täytä antamiaan palvelulupauksia. Toimitusten toteutuminen/3,0 pistettä Kysymys; miten hankintayksikkö seuraa toimitusten toteutumista ja miten toteutumattomuudesta mahdollisesti sanktioidaan? Riittääkö toimitusten toteutumisesta vain pelkkä maininta vai tuleeko tarjoukseen liittää toimitusten toteutumisen aikataulut. Tällä jälkimmäisellä tavalla varmistettaisiin katteettomien lupausten antaminen, joka hankintapäätöksen jälkeen hankala oikaista. Toimittaja sitoutuu antamaansa tarjoukseen myös tämän ilmoituksen osalta. Tämä kirjataan sopimusesittelyyn ja se on reklamaatioperuste Teknisen palvelun alla on 4,5 pisteen arvoinen kohta raportoinnista. Tarkoitetaanko tässä pesuaineannostusraportointia? Raportointiin sisältyy vähintään pesuaineannostus, lämpötilat ja maininta astianpesukoneen yleiskunnosta sekä siisteydestä teknisen palvelun vaatimusten mukaisesti. Toimittajalla on mahdollista olla myös muita tarkkailukohtia raportoinnissa sisältyen hintaan. Raportoinnin suorittamisen tavoista sopimuskauden aikana voi saada lisäpisteitä 1,5 p / 3 p / 4,5 p. Tarjoaja sitoutuu ilmoituksensa mukaiseen toimintaan ja tilaaja reklamoi, jos toimittaja ei täytä palvelulupaustaan. Reklamaatioilla voi olla vaikutusta seuraavassa kilpailutuksessa.

Hankinnan kohde: Joensuun seudun hankintatoimi kilpailutti astianpesuaineiden ja

Hankinnan kohde: Joensuun seudun hankintatoimi kilpailutti astianpesuaineiden ja 1/6 : Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Valtimon kunta Kiteen kaupunki Asia ja sen selvitys Hankinnan

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Rev1 1 (5) PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. 1. Hyväksytäänkö osatarjoukset?

Lisätiedot

1/23. Yhteystiedot: Joensuun seudun hankintatoimi

1/23. Yhteystiedot: Joensuun seudun hankintatoimi 5271 1/23 SEU5271 Yhteystiedot: 15, rak. A, PL 11 Suomi Vastaanottaja: Salla Kokko puh. +358 133378712 www.joensuu.fi/hankintatoimi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Alue- tai paikallistason viranomainen:

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Joensuun kaupunki / Joensuun

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Pohjois-Karjalan pelastuslaitos Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki

Lisätiedot

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Asia ja sen selvitys HAN04/ PORI 1484/02.08.00/2015 KORJAUSILMOITUS: Kuorittu peruna ja juurekset Hankinnan kohde: KORJAUSILMOITUS Korjattu tarjouspyyntöä seuraavasti:

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU45842 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU45842 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito-

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun Tiedepuisto Oy Asia ja sen selvitys 26927 Joensuun Tiedepuiston hallinnoimien kiinteistöjen toimitilojen sähkö-, putki-,

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU22898 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU22898 Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12957 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12957 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys 44701 Työkonepalvelut: Traktori- ja keräävät suurtehoruohonleikkuripalvelut Hankinnan kohde:

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU30315 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU30315 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Lieksan kaupunki Nurmeksen kaupunki Joensuun kaupunki /

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU08990 Päiväys 1/9 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/7 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Juuan kunta Karelia Ammattikorkeakoulu Oy Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Lieksan seurakunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Opiskelija-asunnot

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10237 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10237 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Enon Vanhusten Tuki ry. Heinäveden kunta Ilomantsin kunta Itä-Suomen Liikuntaopisto Oy Joensuun kaupunki Joensuun Kodit Oy Joensuun Pysäköinti Oy Joensuun

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU43861 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU43861 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Karelia Ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/9 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Heinäveden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Kiteen kaupunki Kontiolahden kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Outokummun kaupunki Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE ky Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/7 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 137226 Sosiaalisen asumisen palvelut: Tukiasuminen,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU18330 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU18330 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/10 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Kontiolahden kunta Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 149078 Kontiolahden kunnan työkone- ja kuljetuspalvelut Hankinnan kohde: kilpailutti Kontiolahden

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU45294 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU45294 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Joensuun

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjoa oikein julkisissa tarjouskilpailuissa. Asiantuntija Jukka Lehtonen, EK. EK-päivä 31.3.2009

Tarjoa oikein julkisissa tarjouskilpailuissa. Asiantuntija Jukka Lehtonen, EK. EK-päivä 31.3.2009 Tarjoa oikein julkisissa tarjouskilpailuissa Asiantuntija Jukka Lehtonen, EK EK-päivä 31.3.2009 Esityksen sisältö Tarjouskilpailuun osallistumista harkittaessa huomioitavat seikat Ryhmittymänä tarjoaminen

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen?

Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen? Siivoustarvikkeet-hankinnan kysymykset ja vastaukset 19.6.2013 Kysymys 1: Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut 1 (5) VUOKRATTAVA TILA, vastanottokoti, turvakoti sekä sijais- ja jälkihuoltoyksikkö Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja. Vuokratilat voivat olla

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun Tiedepuisto Oy Asia ja sen selvitys 50742 Koulutus- ja konsultointipalvelut, Joensuun Tiedepuisto Oy Hankinnan kohde:

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n verkkolaitteet

Tarjouspyyntö. YTHS:n verkkolaitteet Tarjouspyyntö YTHS:n verkkolaitteet Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Valtimon kunta Kontiolahden seurakunta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10913 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10913 Päiväys 1/12 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) ASUNNOTTOMIEN ASUMIS-JA TUKIPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet Hankinnan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10396 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10396 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2018 1 (5) 254 Oikaisuvaatimus kotihoidon saunapalvelujen hankinnasta HEL 2018-004548 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 131589 Siivouspalvelujen puitejärjestely ylläpito-, perus-,

Lisätiedot

- Lääkinnällisten laitteiden desinfektiotuotteet laitteita ( kuuluu olla CE -merkittyjä)

- Lääkinnällisten laitteiden desinfektiotuotteet laitteita ( kuuluu olla CE -merkittyjä) LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (18) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 20/2012, 15.8.2012 KYSYMYS 1. Käyttökokemukset hankintarenkaan kohteissa, järjestetäänkö uusille

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit

Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit 1/6 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2013-005356 Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaalituotekortit 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU16412 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU16412 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/8 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki / Tekninen keskus Asia ja sen selvitys 23057 KORJAUSILMOITUS:

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot