All the truth about FINLAND

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "All the truth about FINLAND"

Transkriptio

1 All the truth about FINLAND STOP in Finland - lehden Koko totuus Suomesta - näyttelypaikan tavoitteena on esitellä Suomen matkailumahdollisuuksia ja vahvistaa Suomen imagoa suosittuna matkailukohteena.

2 All the truth about FINLAND Kertokaa enemmän yrityksestänne sekä palveluistanne venäläisille! Kutsumme kumppaneita yhteistyöhön! STOP in Finland osallistuu näytteilleasettajana Koko totuus Suomesta näyttelypaikalla seuraavilla messuilla: Aika ja paikka Tapahtuman nimi Kävijämäärä Kuvaus , Moskova Maaliskuun loppu - huhtikuun alku 2013 kesäkuu 2013 INWETEX - CIS Travel market Myyntinäyttely 16. Kansainvälinen SKISALON 2. Ulkomaisten kiinteistöjen salonki (Talon rakentaminen - kiinteistömessujen puitteissa) MITT / Matkat ja matkailu Ulkomaisten kiinteistöjen salonki (n Yarmarka Nedvizhimosti - kiinteistömessujen puitteissa) Baltian Merifestivaali yli Matkustus ja matkailu: matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, vakuutusyhtiöt, lento-, rautatie-, maantie- ja merikuljetukset, hotellit, kansalaisjärjestöt ja yhdistykset, maiden ja kaupunkien edustajat, erikoislehdet. Talviurheiluvarusteet, laskettelu- ja hiihtokeskukset, matkatoimistot ja matkanjärjestäjät jne. Talon rakentaminen -kiinteistömessuihin kuuluu kolme itsenäistä näyttelyä: Kaupunkien kiinteistöt, Maaseutujen kiinteistöt ja Ulkomaiset kiinteistöt. MITT on yksi maailman viidestä suurimmasta matkailualan messutapahtumasta. Matkustus ja matkailu: matkatoimistot ja matkanjärjestäjät, vakuutusyhtiöt, lento-, rautatie-, maantie- ja merikuljetukset, hotellit, kansalaisjärjestöt ja yhdistykset, maiden ja kaupunkien edustajat, museot, matkaoppaat, erikoislehdet. Yarmarka Nedvizhimosti on Venäjän suurimpia kiinteistöalan messutapahtumia, jossa on esillä n asuntoja, omakotitaloja ja ulkomaisia kiinteistöjä. Kiinnostava kesätapahtuma. Veneisiin, vesiurheiluun, kalastukseen ja matkailuun erikoistuneet messut.

3 All the truth about FINLAND Kertokaa enemmän yrityksestänne sekä palveluistanne venäläisille! Kutsumme kumppaneita yhteistyöhön! Koko totuus Suomesta - näyttelypaikan tavoitteena on esittää messujen vierailijoille, että Suomi on upea paikka viettää vapaa- aikaa rentoutuen, urheillen, matkustaen. Faktoja: Venäläisiä matkailijoita viehättää Suomessa erityisesti rauha, leuto ilmasto, huolellinen suhtautuminen luontoon, järvimaisemat, paikallisten vieraanvaraisuus ja tasokkaat ostosmahdollisuudet. Suomen läheisyyden ansiosta maa on yksi matkailun suosituimmista kohteista Venäjällä. Suomi on tullut lähemmäksi. Tätä on edesauttanut vuonna 2010 auenneet uudet Allegro- pikajunayhteydet (- Helsinki) ja lauttayhteyden avaaminen kahden suurkaupungin välillä. Myös in avatun uuden Suomen viisumikeskuksen ansiosta viisumin saaminen on helpottunut, tämän takia Shengen- viisumia hakeneiden luoteisvenäläisten määrä on noussut. TAK Oy:n ennusteen mukaan vuonna 2025 Suomen kävijämäärän on arvioitu nousevan miljoonaan venäläiseen. Tänä vuonna Kaakkois- Suomen rajaylityspaikoilla on odotettavissa jo 10 miljoonan venäläismatkustajan määrän rikkoutumista. Vuonna 2011 matkustajia oli 8,6 miljoonaa. Vuonna 2011 venäläiset matkustajat kuluttivat Suomessa keskimäärin 111 euroa päivässä. Lähteet:

4 All the truth about FINLAND Kertokaa enemmän yrityksestänne sekä palveluistanne venäläisille! Kutsumme kumppaneita yhteistyöhön! Painotuotteidenne esittäminen näyttelypaikalla STOP in Finland - lehden näyttelypaikka yhteisen iskulauseen Koko totuus Suomesta - alla: esitetelineet ja diaesityksen esittäminen valkokankaalla koko messualueella Tiimimme levittää painotuotteitanne koko messualueelle ja vastaa oikein kysymyksiin Suomesta.

5 All the truth about FINLAND Kertokaa enemmän yrityksestänne sekä palveluistanne venäläisille! Kutsumme kumppaneita yhteistyöhön! Palvelumme Painotuotteidenne* levittäminen messualueelle ja diaesityksenne esittäminen valkokankaalla STOP in Finlandin näyttelypaikalla yhteisen iskulauseen Koko totuus Suomesta - alla. *Hintaan sisältyy yhden painotuotteen levittäminen, painos max kpl. Matkamuistojen ja muiden tuotteiden (kassit, kynät, kalenterit jne) jakaminen näyttelypaikallamme on ilmaista. Hinta 350 eur + ALV. Mahdollisuus osallistua läsnäolevana Koko totuus Suomesta - näyttelypaikalla (osaston koko 2 m² ja ilmoittautumismaksu): yksi roll- banneri, yksi esiteteline lattialle ja yksi yrityksen edustaja. Hinta 1000 eur + ALV. Esitteidenne taitto ja paino. Hinta lasketaan tilauksen mukaan. Tarvittaessa voimme järjestää tuotteillenne toimituksen. Hinta lasketaan tilauksen mukaan painosta ja koosta riippuen.

6 KOHDERYHMÄMME STOP in Finland STOP in Finland on ainoa täysvärillinen venäjänkielinen aikakauslehti Suomesta Venäjän- Suomen rajalla. STOP in Finland - ilmaisjakelulehti on ilmestynyt vuodesta Se esittelee Suomen mielenkiintoisena matkakohteena ja antaa samalla venäläisille matkailijoille ja liikemiehille ajankohtaista ja käytännöllistä tietoa. Olemme yhteistyössä Suomen pääkonsulaatin, matkatoimistojen ja vakuutusyhtiöiden, Suomen kaupunkien matkailutoimistojen kanssa. STOP in Finland - lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. STOP in Finland on jakelussa n Suomen pääkonsulaatin viisumiosastolla, Venäjän ja Suomen rajalla, n matkatoimistoissa ja vakuutusyhtiöissä, Suomen eri kaupunkien matkailutoimistoissa ja hotelleissa. STOP in Finland on mm. tasokkaiden tuotteiden ja palveluiden kuluttajille suunnattu lehti. Aikakauslehden ainutlaatuinen lukijakunta: maksukykyiset venäläiset, kiinteistöjen omistajat ja usein omalla autolla Suomeen tai Suomen läpi matkustavat, ovat mielenkiintoinen lukijakunta kaikille Suomen markkinaryhmille. Meidän yhteistyökumppaneitamme vuonna 2011: mm. hotellit Cumulus, Rantasipi, Sokos; tavaratalot ja kaupat Sokos, Kekäle, Halonen, Carlson, Pukumies, Aleksi 13; kauppakeskukset Galleria, Opri (LPR) ja Pasaati (Kotka); hiihtokeskukset Ruka ja Pyhä. on suosittu portaali Suomesta ja suomalais- venäläisistä suhteista. Sen tavoitteena on luoda ainutlaatuinen ja luotettava tietojen lähde Suomesta. Vuoden 2011 tilasto: keskimäärin 3 sivua/käyntikerta, keskimääräinen vierailuaika sivustossa 00:03:51, näyttökertoja kuukaudessa

7 Yhteystiedot: Elena Safronkina (venäjä, englanti) Projektipäällikkö Puh Elena Nikiforova (suomi) Assistentti Puh