Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 3/ SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Eskelinen Veikko Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, YKN:n Langh-Lagerlöf Laura Lehmus Lauri Lehtisalo Esko Lukander Harri Linnansuu Mia Miikka Sipilän vara Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna Uotila Marjo Ijäs Antti sihteeri Poissa Aso Janne, Miikka Sipilä 28 KOKOUKSEN AVAAMINEN JA ALKUHARTAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. Alkuhartauden piti Merja Hermonen. Veisattiin virsi 116:1,3,5. 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Seurakuntaneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. 30 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Seurakuntaneuvoston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkistajaa, ellei sitä tarkasteta heti kokouksessa. Seurakuntaneuvosto valitsee pöytäkirjantarkistajiksi aakkosjärjestyksen mukaisesti Sinikka Tuomarila ja Sanna Tähkämaa.

2 PÖYTÄKIRJA 3/ ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN lista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Lisättiin 39 Muut asiat: Tiedotus ja kesäesitteet. Muuten esityksen mukaan. 32 ESKO LEHTISALON LUOPUMINEN TYÖJAOSTON JÄSENYYDESTÄ Esko Lehtisalo on ilmoittanut seurakuntaneuvoston työjaoston olevan vaikea sovitettava yhteen aikojen ja niihin liittyvän korvaamisvelvollisuuden kanssa, ja on pyytänyt eroa työjaoston yydestä. Esko Lehtisalolle myönnetään ero työjaoston yydestä. Mahdollisesta uudesta työjaoston estä päätetään kokouksessa. Esko Lehtisalolle myönnetään ero työjaoston yydestä. Uutta tä hänen tilalleen ei valita. Taloustoimisto/ luottamushenkilöpalkkiot. 33 KIRKKOTURVATYÖN PERIAATTEET JA KÄYTÄNTÖ PIIKKIÖN SEURAKUNNASSA Suomeen saapui vuonna 2015 noin turvapaikanhakijaa. Turvapaikanhakijoiden määrä oli noin kymmenkertainen aikaisempiin vuosiin verrattuna. Turun ja Kaarinan seurakunnissa tilanne ei ollut aivan uusi. Jo vuosien ajan Diakoniakeskus ja seurakunnat ovat toimineet turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien parissa monipuolista työtä tehden. Toiminta kasvoi voimakkaasti vuoden 2015 tilanteesta johtuen. Taustansa se sai kristillisestä lähimmäisenrakkautta korostavasta arvomaailmasta, seurakuntalaisten aloitteellisuudesta ja vapaaehtoistyöstä sekä piispojen lausunnoista. Luterilainen kirkko on profiloitunut laajassa yhteiskunnallisessa keskustelussa ja toiminnassaan vieraanvaraisuuden, ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden edistäjänä. Armon evankeliumi on saanut turvapaikanhakijoiden parissa tehtävässä työssä näkyvän muodon.

3 PÖYTÄKIRJA 3/ Tärkeä osa turvapaikanhakijoiden parissa tehtävästä työstä on jo useamman vuoden ajan ollut Kirkkoturva-työ. Kirkkoturvatyö perustuu Suomen Ekumeenisen Neuvoston ja Kirkkohallituksen Kirkkoturvakäytännöt seurakunnissa (liite 1 / 33 ) asiakirjaan. Turun ja Kaarinan seurakunnissa Kirkkoturvatyötä on organisoitu yhteisesti kirkkoherrainkokouksen aloitteesta. Tavoitteena on ollut saada seurakuntiin yhteistä käytäntöä turvapaikka-asioiden paikalliseksi hoitamiseksi. Kirkkoturvatyön yhteiseksi turvaamiseksi on Hienrikinseurakunnan diakoniatyöntekijä Heli Lindroos alkaen siirtynyt puoleksi vuodeksi 50 % määräaikaisella työsuhteella ( asti) hoitamaan Diakoniakeskukseen sijoitettua Kirkkoturvatyöntekijän työsuhdetta. Heli Lindroosin työn mahdollisimman nopeaksi käynnistämiseksi asia hoidettiin Henrikinseurakunnan ja diakoniakeskuksen keskinäisellä sopimuksella siten, että palkanmaksusta työn käynnistyessä vastasivat diakoniakeskus (50 %) ja Henrikinseurakunta (50 %). Yhtymässä diakoniatyön johtokunta on määritellyt Lindroosin työnkuvan seuraavasti: Ottaa vastaan apua hakevia käännytyspäätöksen saaneita turvapaikanhakijoita. Tekee päätökset siitä, milloin seurakunta lähtee auttamaan käännytettyä turvapaikanhakijaa. Koordinoi avustustyötä seurakuntiin päin välittämällä apua tarvitsevia edelleen yhtymän seurakuntiin. Ohjeistaa ja tukee seurakuntien avustustyötä käännytyspäätöksen saaneiden parissa. Pitää yhteyttä muiden toimijoiden (Migri, ulkomaalaispoliisi, juristit jne.) kanssa ja keskustelee seurakuntayhtymän avustustyön linjauksista. Valmistelee seurakuntien työntekijöiden kanssa taloudellisia avustushakemuksia Kirkkoturva-työlle varattuun rahastoon. Tiedottaa seurakunnille mahdollisista muutoksista avustustyöhön vaikuttavassa lainsäädännössä ja linjauksissa. Muut esimiehen antamat tehtävät. Yhtymän seurakuntien kirkkoherrat ja diakoniakeskus ovat sitoutuneet siihen, että kirkkoturvatyö seurakunnissa ja yhtymän alueella jatkuu, vaikka apua tarvitsevien määrä kasvaisi. Aiempina vuosina kirkkoturvaa on haettu kertaa.

4 PÖYTÄKIRJA 3/ Aikaisempien kokemusten perusteella kirkkoturva on käytännössä ennen kaikkea henkistä tukea kriisitilanteessa. Ahdistavassa tilanteessa oleva lähimmäistä autetaan käsittelemään hänen omaa tilannettaan. Samalla tartutaan mahdollisiin turvapaikan käsittelyssä oleviin puutteisiin yhteistyössä juristin kanssa, jos puutteuta tulee esiin. Vain äärimmäisissä poikkeustapauksissa turvapaikan hakijalle on olluttarpeen tarjota majoitusta tai mittavaa taloudellista tukea.turvapaikkapäätösten tekeminen on tuottanut kevään 2016 aikana muutamia kirkkoturvaselvittelyjä Turun seurakunnissa. Diakoniajohtaja Teemu Hälli on esitellyt kirkkoherrainkokouksessa turvapaikanhakijatilannetta ja kirkkoturva-toimintaa sekä sen perusteita (Kirkko turvapaikkana -esitys, (liite 2/ 33 ). Toiminta sinällään ei ole seurakunnille uutta, mutta sen määrän lisääntymiseen on syytä varautua. Lähtökohtaisesti kirkkoturva-asiat voivat koskettaa kaikkia seurakuntia, todennäköisimmin erityisesti eniten Turun isoja kaupunkiseurakuntia. Kirkkoherrat ovat yhdessä anoneet (määrärahaanomus: (liite 3/ 33 ) seurakuntaneuvostolta seurakuntien kirkkoturvatyöhön avustusta yhtymän hallinnoimasta Lintusen rahastosta. Tarvittava rahoitus on myönnetty. Piispan toimeksiannosta on annettu Kirkkoturva-arkkihiippakunnassa ohjeistus (liite 4/ 33 ). Seurakuntaneuvostoissa on käyty ja käydään lisäksi läpi keskustelut Kirkko turvapaikkana -periaatteista ja käytännöistä. Koska ei ole tarkoituksenmukaista, että mahdolliset tapaukset tuotaisiin aina erikseen päätettäviksi seurakuntaneuvostoihin. Käytännön asioita hoitamaan ja tarvittaessa mahdollista kirkkoturvapäätöksentekoa valmistelemaan on seurakunnasta asiallista nimetä työryhmä (2 työntekijää ja 2 maallikko-/seurakuntalaistä). Lisäksi kokouksessa lisättiin (liite 5/ 33 ) Diakoniatyöryhmän esitys Piikkiön seurakuntaneuvostolle. Seurakuntaneuvosto keskustelee alustuksen ja diakoniajohtajan pohjalta Kirkko turvapaikkana -toiminnasta ja muista turvapaikanhakijatilanteeseen liittyvistä asioista. Seurakuntaneuvosto päättää seurata Kirkon yhteistä kirkon yhteisiä kirkkoturvakäytäntöjä ja kirkkoturva arkkihiippakunnassa ohjeistusta sekä käyttää seurakunnan kirkkoturvatyön tukena yhtymän kirkkoturvatyöntekijäresurssia. Seurakuntaneuvosto valitsee Piikkiön seurakunnan kirkkoturvatyöryhmän: työryhmän työntekijäiksi diakoniatyöntekijän (Katri

5 PÖYTÄKIRJA 3/ Elonheimo) ja diakoniatyön papin (kappalainen Antti Ijäs) ja hänen varaekseen seurakuntapastorin (Mikko Nieminen). Esitykset maallikko-/ seurakuntalaiseksi ja hänen varaekseen tehdään kokouksessa. Käsittely Seurakuntaneuvosto keskusteli asiasta. Sinikka Tuomarila esitti ja Kirsi Huoponen kannatti, että kirkkoturvatyöryhmä kokoontuu kirkkoherran johdolla. Harri Lukander ja Kirsi Huoponen esittivät, että seurakunta varautuu kirkkoturvatyöhön. Piikkiön seurakunta varautuu kirkkoturvatyöhön. Seurakuntaneuvosto valitsee Piikkiön seurakunnan kirkkoturvatyöryhmän: työryhmän työntekijäiksi kirkkoherran johdolla diakoniatyöntekijän (Katri Elonheimo) ja diakoniatyön papin (kappalainen Antti Ijäs) ja hänen varaekseen seurakuntapastorin (Mikko Nieminen). Muutoksenhakuoikeus Lapsivaikutusten arviointi: Kirkkoturvan mukaiset toimenpiteet tukevat turvapaikkaa hakevien lasten ja lapsiperheiden elämää. Ilmoitus valituille työryhmän ille. : Katri Elonheimo, Antti Ijäs, Mikko Nieminen, Riikka Saloranta (sähköisesti); Diakoniakeskus/ Teemu Hälli/ diakoniakeskuksen alaisena toimiva kirkkoturvatyöntekijä Heli Lindroos. 34 RETKIEN JA LEIRIEN TURVALLISUUSVASTAAVAT 2016 Hyväksytään ja todetaan retki- ja leiriturvallisuusvastaavat: - Seurakunnan kevätretki ke, Katri Elonheimo, varalla Antti Ijäs - Perheviikonloppu , Katri Elonheimo, varalla Antti Ijäs - Oivaltajien retki Pyölinrannan rantasaunalle , Katri Elonheimo - Vapaaehtoisten retki Pyölinrannan rantasaunalle pe , Katri Elonheimo, varalla Taru Miettinen - Esteetön retki Sinappiin to Katri Elonheimo, varalla Antti

6 PÖYTÄKIRJA 3/ Ijäs - Kesäloma Sinapissa , Katri Elonheimo, varalla Antti Ijäs - Perheretki (perhekerho) lähiseudulle pe Marjo Hyppänen, varalla Antti Ijäs - Vapaaehtoisten koulutuspäivä Logomossa la , Katri Elonheimo - Koko perheen Kasnäs-retki kylpylään , Katri Elonheimo, varalla Antti Ijäs - Luontoretki Piikkiön Linnavuorelle, Antti Ijäs, varalla Jorma Hellstén - Hiihtorippikoulu 202, Mikko Nieminen - Rippikoulu 803, Riikka Saloranta - Rippikoulu 804, Riikka Saloranta - Rippikoulu 805, Antti Ijäs - Isosleiri Pyölinranta, Riikka Saloranta - Isosleiri Pyölinranta, Riikka Saloranta - Joululeiri Kunstenniemi, Riikka Saloranta - Miesten- ja naistenpiirin retki syksyllä 2016, Antti Ijäs Muutoksenhakuoikeus Piikkiön seurakunnan leirivastaavat toiminnalliset työntekijät (sähköisesti) 35 RIPPIALBOJEN LISÄHANKINTA Uudet rippialbat hankittiin Sacrumin Ateljé Solemniksesta huhtikuussa Budjetoidulla 4000:llä eurolla saatiin 34 albaa (kappalehinta postikulut 20 ). Alboja käytettiin ensimmäisen kerran hiihtolomarippikoulun konfirmaatiossa, jolloin huomattiin tiettyjä välikokoja olevan kuitenkin liian vähän. Seurakuntaneuvosto myöntää omasta budjetistaan 1000 kahdeksan alban hankintaan Sacrumin Ateljé Solemniksesta.

7 PÖYTÄKIRJA 3/ Rippikouluvastaava Mikko Nieminen, suntio-vahtimestari Jaana Heimonen (sähköisesti) 36 RAKENNEMUUTOSASIAT Seurakuntaneuvostossa käydään tiiviisti läpi rakennemuutokseen liittyvä ajankohtaistilannetta (liite 1/ 36 : Arkkipiispan lausunto Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymälle toimitetun piispantarkastuksen perusteella). Piikkiön seurakunta haluaa säilyttää nykyiset rajansa ja edellyttää,että kaikkiin mahdollisiin sitä koskeviin rajanmuutosesityksiin kysytään Piikkiön seurakunnan oma kanta, jonka se antaa aina erillisenä lausuntona. Yhteinen kirkkoneuvosto, tuomiokapituli, arkkipiispan kanslia, Kaarinan seurakunta/ kirkkoherra Ville Niittynen. 37 TIEDOKSIANTOASIAT A Piispantarkastuslausunto Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän piispantarkastuksessa B Musiikkikoulu Ilosen hinnastotiedot (liite 1/ 37 ) Merkitään tiedoksi Esityksen mukaan 38 ILMOITUSASIAT A Turun arkkihiippakunnan kirjeet: B Kirkkohallituksen yleiskirjeet Kirjeet julkaistaan netissä sähköisenä C Lyhennysotteet kirkkovaltuuston ja yhteisen kirkkoneuvoston kokouksen pöytäkirjoista

8 PÖYTÄKIRJA 3/ D Kirkkoherran päätökset: -2/2016 Virkavapaa , Nieminen -3/2016 Deep talk-koulutusmahdollisuus työntekijöille ja /2016 Läsnäolo nuoren ja lapsen kanssa-koulutus ,Hyppänen -5/2016 Virkavapaa , Ilonen -6/2016 DIAK:n harjoittelijan hankeharjoittelu , Saana Heino -7/2016 Teologiharjoittelija Piikkiön seurakunnassa , Teija Kallio. -8/2016 Pyyntö taloudellisesta tuesta, Turun kristillinen työväenyhdistys (ei myönnet.) -9/2016 Määräaikainen viranhaltija diakoniatyön kesäloma-leirille /2016 Suvivirsikirkon kolehti KUA:lle /2016 Virkavapaa , Elonheimo -12/2016 Työntekijöiden vuosilomat /2016 Virkavapaa , Ilonen. kanttorin sijaisuudet hoidetaan keikkapalkkioin. Sijaisuuksista on sovittu ko. kaudeksi. Kirjataan tiedoksi. Esityksen mukaan 39 MUUT ASIAT 1. TIEDOTUS Sinikka Tuomarila toi seurakuntapalautetta viestinnästä 2. KESÄESITTEET Seurakuntaneuvoston päättää, että joka kotiin jaetaan seurakunnan kesäesite 2016 ja että seurakuntaneuvoston et jakavat esistettä Piikkiöpäivillä 200 kpl. tiedottaja Mikko Nieminen 40 MUUTOKSEN HAKU

9 PÖYTÄKIRJA 3/ KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Liitetään tarkastettuun pöytäkirjaan. Puheenjohtaja päättää kokouksen klo Merja Hermonen puheenjohtaja Antti Ijäs sihteeri Pöytäkirjantarkistajat Sanna Tähkämaa Sinikka Tuomarila

Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka

Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puh. joht. saapui 1 klo 17. 36 Aso Janne Hellstén Jorma Hilakari Laura Huoponen Kirsi

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston Langh-Lagerlöf

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Hilakari Laura, Langh-Lagerlöf Laura, Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 1/2016 II 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.40 - Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helsten Jorma Laura Hilakarin vara Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Miikka Sipilä, Sinikka Tuomarila, Janne Aso ja Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Miikka Sipilä, Sinikka Tuomarila, Janne Aso ja Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen kirkkoneuvoston Risto

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne jäsen klo 19.50 poistui 126. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne jäsen klo 19.50 poistui 126. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.05 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne klo 19.50 poistui 126 Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.00 Paikka Piikkiön seurakuntakeskuksen sisäpihan katos Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri Aso Janne Hellstén Jorma Hörkkö Ulla vara

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Marjo Uotila, Miikka Sipilä, Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Marjo Uotila, Miikka Sipilä, Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

11.3.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka

11.3.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. jäsen Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Kanervavuori Kasper Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Lystimäki Hanna.

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Kanervavuori Kasper Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Lystimäki Hanna. PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila, Pappilantie 4, Piikkiö Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Huoponen Kirsi Kanervavuori Kasper Kanervavuori

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Jorma Hellstén, Laura Langh-Lagerlöf, Janne Aso, Sanna Tähkämaa

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Jorma Hellstén, Laura Langh-Lagerlöf, Janne Aso, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 19.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Eskelinen Veikko Janne Ason vara Valtonen Ville Jorma Hellsténin vara Hilakari Laura

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Eskelinen Veikko Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hellstén Jorma Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

29.1.2014. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

29.1.2014. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 29.1.2013 klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Helin Marjatta Hellstén Jorma Jokela Tapani Kanervavuori Mirjo

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hellstén Jorma Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 18.4.2018 klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hellstén Jorma Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Lystimäki Hanna. Sinikka Tuomarila, Laura Langh-Lagerlöf, Harri Lukander, Markus Ollilla

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Lystimäki Hanna. Sinikka Tuomarila, Laura Langh-Lagerlöf, Harri Lukander, Markus Ollilla PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.55 20.13 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Huoponen Kirsi Kanervavuori Kasper Kanervavuori Mirjo Uotila Marjo

Lisätiedot

4.9.2013. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Wikström Jaana. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Jokela Tapani, Lukander Harri ja Suominen Ari

4.9.2013. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Wikström Jaana. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Jokela Tapani, Lukander Harri ja Suominen Ari PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Helin Marjatta Hellstén Jorma Kanervavuori Mirjo Korvensyrjä Kalervo Korvensyrjä

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Aika: Torstai 13.10.2016 klo 18.00, Kahvi klo 17.30 Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta,varapuheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Paikka. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Torstai 9.4.2015 klo 17.30 18.53 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 56 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 20.16 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Linnansuu Mia Jorma Hellsténin vara Suominen Ari Laura Hilakari

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja

Muut osanottajat Viertorinne Tarja seurakuntasihteeri. kokouksen puheenjohtaja Esityslista 8/2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 12.8.2019 klo 18.00- Paikka seurakuntatalon alasali, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi Osallistujat: Jäsenet: Sallinen Martti puheenjohtaja Laajalahti

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo Langh-Lagerlöf Laura. Puheenjohtaja avaa kokouksen. PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Eskelinen Veikko vara Hellstén Jorma Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/ 3/2017-4.4.2017 Aika: ti 4.4.2017 klo 17.00-18.20 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Antikainen Kirsti poissa Huhtala Pauliina,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 25.1.2017 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 25.1.2016 klo 16.30-17:47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous.

Pöytäkirja 5/ Kouvolan seurakuntayhtymä - Anjalankosken seurakuntaneuvosto. Anjalankosken srk-neuvoston kokous. Pöytäkirja 5/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten seurakuntatalo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija Lehtomäki Elina Jalo Erkki Pesonen

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2018 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 21.3.2018 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 18.00-20.20 Paikka Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: 27 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: keskiviikko 20.2.2019 klo 18 20 Paikka: seurakuntasali, Mykkäläntie

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.5.2018 klo 17.30 18.21 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tark: 49 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 19.10.2016 klo 18.00 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 17.9.2018 klo 17.00 18.30 Pykälät 38-46 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Aika ja paikka: Tiistai 20.6.2017 klo 20.24 Teljän kirkko 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 85 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

klo (huom. tavallista aikaisempi aika!) Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka

klo (huom. tavallista aikaisempi aika!) Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka klo 17.00 (huom. tavallista aikaisempi aika!) Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hellstén Jorma, saapui klo 17.10.

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Keskiviikko klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone 3. krs, Lappeenranta. Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Kirkkokatu 10 A, 3. krs. / PL 45 53101 Lappeenranta 040 3126 301 lappeenranta.seurakunta@evl.fi Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.00 20.31 Paikka Kirkkokatu

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 17.8.2016 klo 18.00 18.54 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 46 Kokouksen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 17.15, kahvit klo 16.45 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 18.1.2018 klo 17.15, kahvit klo 16.45 Paikka: Kaarinan kirkko Läsnä: Kuoppala, Tatu puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson, Jari jäsen

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 31.5.2016 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Torstaina 9.2.2017 klo 16.30-18.30 Paikka Alavan kirkon alasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen läsnä

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto 18.2.2019 Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 18.2.2019 klo 18 19.15 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11,

Lisätiedot