Toimintakertomus vuodelta 2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus vuodelta 2012"

Transkriptio

1 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintakertomus vuodelta Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen suuntaviivojen mukaan. Jäsenmäärä kasvoi edelleen huomattavasti alueen jatkuvan väestönkasvun ja seuran positiivisen kehityksen johdosta. Uusien pelaajien lisäksi seuratoimintaan tuli mukaan runsaasti aktiivisia vapaaehtoisia valmentajiksi, huoltajiksi ja muihin tehtäviin. Toukokuussa vietettiin PEPin 30-vuotisjuhlia Metsämaan kentällä ja Ponnen majalla. Valmennuspäällikkö Jan Salmisen johdolla valmisteltiin toimintavuoden aikana PEPin jalkapallon valmennuslinjaa, joka julkaistiin seuran käyttöön syyskuussa. Taitokoulutoimintaa kehitettiin niin, että alkuvuonna 2013 saimme SPL:ltä virallisen ilmoituksen taitokoulustatuksesta. Marraskuussa seura sai merkittävän tunnustuksen määrätietoisesta kehitystyöstä, kun SPL palkitsi PEPin vuoden 2012 Grassroots seurana. Puheenjohtaja ja valmennuspäällikkö vastaanottivat palkinnon Captain s Ball -gaalassa Finlandia-talossa Jäsenistö Jäsenmäärän kehitys käy ilmi alla olevasta taulukosta: Lisenssipelaajat, jalkapallo Miehet Alle 20-vuotiaat Lisenssipelaajat, salibandy Miehet 25 Alle 20-vuotiaat Jäsenmäärä yhteensä Toimintavuoden aikana kokonaisjäsenmäärä kasvoi merkittävästi (37 %). Myös lisenssipelaajien määrässä oli merkittävää kasvua kummassakin lajissa. Huomattava osa junioripelaajista harrastaa seurassa sekä salibandyä että jalkapalloa, joten lajikohtaisia harrastajamääriä ei voi suoraan laskea yhteen.

2 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 2/5 3 Hallinto Sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Vuosikokouksessa hyväksyttiin vuoden 2011 toimintakertomus ja tilinpäätös, vuoden 2012 toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä myönnettiin tilivelvollisille tili- ja vastuuvapaus. Tilintarkastajiksi valittiin HTM Tapio Silander ja Veli-Pekka Seppälä sekä varalle HTM Björn Berndtsson ja Stella Backman. Johtokunta käyttää seuran toimivaltaa vuosikokousten välillä. Vuonna 2012 johtokunnan kokoonpano ja tehtävät olivat seuraavat: Kari Alho, puheenjohtaja Markku Kuronen, varapuheenjohtaja Heli Uusinäkki, sihteeri Antero Pehkonen, taloudenhoitaja Janne Grönlund Ulla Hippi Pasi Waaramäki Matti Kuiko Kimmo Saarikko Johtokunta kokoontui vuoden aikana 12 kertaa. Vuosikokouksessa päätettiin jatkaa kolme jaoston toimintaa edellisen vuoden tapaan. Jaostot johtavat toiminta-alueensa päivittäistä toimintaa johtokunnan asettamissa raameissa. Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin seuraavat henkilöt: Jalkapallojaosto: Ulla Hippi Salibandyjaosto: Janne Grönlund Majajaosto: Pasi Waaramäki Seuran yhteisten dokumenttien ja toimihenkilöiden sähköpostien ja kalenterien hallintaa varten otettiin joulukuussa käyttöön Google Apps järjestelmän ilmaisversio 10 hengelle. Seuran jäsenmäärän edelleen kasvaessa johtokunta alkoi valmistella seurasihteerin rekrytointia palkkatuella. Seurasihteerin tehtäviin kuuluisi mm. jäsenrekisterin ylläpito, maksujen seuranta, majan vuokraus jne. 4 Tiedotus Pääasiallisina seuran ja joukkueiden tiedotuskanavina käytettiin sähköpostia ja nettisivuja. Sporttisaitti.com-palveluun perustuva nettisivusto monipuolisine toimintoineen on kaikkien joukkueiden sekä seurajohdon (jäsenrekisteri, johtokunnan työtilat) käytössä. Joukkueet ovat hyödyntäneet sivustoa ja sen jäsenlistaa ja joukkuekalenteria tehokkaasti. Toimintavuoden aikana jatkettiin jäsenkirjeiden toimittamista suoraan jäsenistölle (sähköpostitse). Kaikkiaan toimitettiin kahdeksan jäsenkirjettä, ja niissä tiedotettiin mm. seuran 30v juhlista, Karuselli-turnauksesta, Osoitteena Futis -tapahtumista, Ponnen majan talkoista, jaostojen toiminnasta, joukkueiden tapahtumista, palkitsemisista jne. Jäsenkirjeet toimitettiin MailChimpjärjestelmällä, päätoimittajana toimi Heli Uusnäkki.

3 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 3/5 Seuran Facebook-sivut perustettiin tammikuussa 2012, ja niistä on vuoden aikana kehittynyt tärkeä kanava epämuodollisempaan tiedotukseen. Jäsenkirjeiden julkaisu välitetään myös Facebook-sivulle. Sivuilla on jo 185 tykkääjää. 5 Kilpailutoiminta 5.1 Jalkapallo Jalkapallossa seuralla oli toimintavuoden alkaessa seuraavat joukkueet: Old Boys, Pirttimäki, P98, P99-00, P01, P02, P03, P04, T00-01, T02-03, sekä PEP05 yhteisjoukkue. Toimintavuoden aikana perustettiin seuraavat joukkueet nuorimpiin ikäluokkiin: P05, T04-06 (irtautuivat PEP05 yhteisjoukkueesta), P06 ja P T00-01 joukkueesta muodostettiin kaksi yhteisjoukkuetta NJS:n kanssa: T99 ja T01. Seuran eri ikäkausien joukkueet osallistuivat toimintavuoden aikana Palloliiton Uudenmaan piirin JKKI-, M6-, Kaverimaailma- ja Leikkimaailma-sarjoihin yhteensä 12 joukkueella. Nuoremmat ikäluokat osallistuivat lisäksi Karuselliturnauksiin ja Espoon Liigaan. Sarjapelien lisäksi useimmat joukkueet osallistuivat kauden aikana lukuisiin turnauksiin. Talvikaudella Palloliiton Uudenmaan piirin ja Helsingin piirin futsal-sarjoihin osallistui yhteensä yhdeksän joukkuetta. Lisäksi FC Espoon talvisarjaan osallistui 13 joukkuetta ja PK- 35+KäPa:n talviliigaan yksi joukkue. P98-joukkue lopetti toimintansa pelaajamäärän puutteen takia. Monet pelaajat kuitenkin jatkavat harrastusta seudun muissa seuroissa, samoin kuin pelinohjaajina PEPissä. 5.2 Salibandy (Juvanaalit) Salibandya pelasi seurassa ennestään kuusi poikien joukkuetta: JN96, JN00, JN01, JN02, JN03 ja JN04. Edellä mainitut joukkueet osallistuivat kaudella Salibandyliiton kilpa- ja haastajasarjoihin ja osa alueliigaan. JN02 joukkue jatkoi keväällä 2013 eliittisarjassa. Vuoden aikana perustettiin kaksi uutta joukkuetta: JN05 ja Juvanaalit miehet. 6 Tapahtumat Perinteinen Jalkapallokoulu järjestettiin viitenä päivänä koululaisten kesäloman ensimmäisellä viikolla Metsämaan kentällä. NJS osallistui järjestelyihin totuttuun tapaan siten että kouluttajina toimi sekä NJS:n että PEPin nuorten joukkueiden pelaajia. Kouluun osallistui yli 60 innokasta tyttöä ja poikaa, ja monet heistä jatkoivat harrastusta PEPin joukkueissa syksyllä. Pojat 02 ja Pojat 04 joukkueet järjestivät PEPin historian ensimmäisen Karuselli-turnauksen Metsämaan kentällä Turnaus onnistui erinomaisesti ja myös osanottajat kehuivat järjestelyjä. Toukokuussa vietettiin PEPin 30-vuotisjuhlia Metsämaan kentällä. PEP:n joukkueet olivat suunnitelleet leikkimielisiä kilpailuja alkuperäisten ja nykyisten lajien merkeissä. Ponnen majalla järjestettiin kahvitilaisuus paikalle kutsutuille Ponnen perustajajäsenille ja muille veteraaneille. Saman päivän iltana järjestettiin myös iltajuhla Ponnen majalla.

4 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 4/5 PEP osallistui toimintavuonna palloliiton Osoitteena Futis hankkeeseen, jonka avulla tavoiteltiin harrastajamäärien kasvua tyttöjalkapallossa. Yhteistyötä alueen alakoulujen kanssa heräteltiin järjestämällä koulujenväliset jalkapalloturnaukset Metsämaan kentällä. Turnaus tytöille järjestettiin ja pojille Pusta ja Pampa päiväkotitapahtumista järjestettiin pilotti päiväkoti Taimitarhassa. Eskarilaisten peli-iltapäivä järjestettiin toukokuussa Metsämaan kentällä. Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä käynnistettiin palloilukerhoryhmä vuotiaille tytöille ja pojille Juvanpuiston koululle. Marraskuun 30 päivänä seuran vapaaehtoistoimijat juhlistivat Graasroots-palkintoa ja pikkujoulua Ponnen majalla. 7 Valmennus ja koulutus Jan Salminen jatkoi jalkapallon valmennuspäällikön (oto) tehtäviä toimintavuoden ajan. Janin johdolla valmisteltiin toimintavuoden aikana PEPin jalkapallon valmennuslinjaa, joka julkaistiin seuran käyttöön syyskuussa. Taitokoulutoimintaa kehitettiin niin, että tavoitteena on saada SPL:ltä virallinen taitokoulustatus alkuvuonna Edellisenä vuonna tehtyjä laajoja seurakohtaisia valmennuskoulutuksia täydennettiin yksittäisten joukkueiden uusien valmentajien D-tason kursseilla, yhteistyössä muiden seurojen kanssa. C-huoltajakurssi järjestettiin Ponnen majalla joulukuussa PEP oli vuonna 2011 mukana SPL:n Uudenmaan piiriin joukkueenjohtajakoulutusohjelmassa. Toimintavuoden aikana pidettiin yksi täydennyskoulutus uusille joukkueenjohtajille. Salibandyn toimitsijakoulutus järjestettiin syyskuussa Ponnen majalla. 8 Olosuhteet Talviharjoittelupaikkojen puute rajoittaa edelleen joukkueiden talviaikojen harjoittelumahdollisuuksia niin että kaikille jalkapallojoukkueille ei voida taata edes yhtä viikoittaista harjoitusta jalkapallohallissa. Joukkueet ovatkin joutuneet itse hankkimaan kalliimpia hallivuoroja usein hankalien etäisyyksien päässä. Toimintavuoden aikana on tunnusteltu mahdollisuuksia käynnistää PEP-Areenan suunnittelu uudelleen, mutta skeittipuiston tilanne on edelleen auki, joten myös areenahanke on ollut pysähdyksissä. Metsämaan tekonurmi tarjoaa hyvät kesäolosuhteet jalkapallolle ja on ollut tehokkaassa käytössä koko kesäkauden. Salibandytoiminnan kasvattamista rajoittaa hallitilojen puute alueella, myös koulusalivuoroja on vain rajallisesti. Salibandyjaosto käynnisti syksyllä sopivan hallitilan etsinnän lähialueelta, mutta toistaiseksi sopivaa tilaa ei ole löytynyt.

5 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 5/5 9 Talous Seuran taloustilanne on ollut tyydyttävä toimintavuoden ajan. Jäsenmaksu alle 15-vuotiailta oli 20 euroa, varsinaisilta jäseniltä 20 euroa, sekä tukijäseniltä 100 euroa. Kukin joukkue on lisäksi perinyt tarvittavaa pelaajakohtaista toimintamaksua toimintakulujen kattamiseksi. Seura sai Espoon kaupungilta toimintavuonna perusavustusta EUR sekä pienempiä määriä erityisavustuksia valmentajien koulutukseen, yksityisten liikuntatilojen vuokriin sekä kansainväliseen toimintaan. Tarkemmat tiedot seuran taloudesta selviävät tilinpäätöksestä. Kirjanpitoa on hoitanut Tili-Lahnus Oy Juvanmalmilla. Maksuliikenteen vaihto Nordeasta Handelsbankeniin toteutettiin vuoden 2012 alussa. 10 Ponnen maja Ponnen Majaa kunnostettiin talkoilla ja Paikalla oli runsaasti iloisia talkoolaisia ja siellä saatiin aikaan mm. seuraavat työt: ikkunat pestiin sisältä ja ulkoa vanhoja huonekaluja ja muita romutavaroita hävitettiin piha-aluetta siivottiin ja haravoitiin isoon saliin asennettiin kiinteästi videotykki ja äänentoistolaitteet pilkottiin polttopuita (kaukolämpötyömaalta saadut tukit) Kevään talkooviikonloppuna järjestettiin myös Kuusakosken kanssa metallinkeräyskampanja. Metalleja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua kerättiin isolle kuormalavalle ja konttiin Metsämaan pysäköintipaikalla. Romua kertyi runsaasti. Kampanjan markkinointiin osallistuneet joukkueet saivat osan keräyksen tuotoista. MLL:lle aiemmin vuokrattu varastohuone saatiin takaisin seuran käyttöön syyskuussa. Huoneeseen kalustettiin toimistotila tulevaa seurasihteeriä varten. Majan vuokrausaste on kehittynyt hyvään suuntaan ja etenkin oma käyttö on lisääntynyt huomattavasti mm. useiden Football Workout ryhmien johdosta. Ulkopuolisen käytön vuokratuotot (sisältäen MLL:n vuokran) olivat euroa.

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintakertomus vuodelta 2013 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen suuntaviivojen mukaan.

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintakertomus vuodelta 2011 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011. Jäsenmäärä oli voimakkaassa kasvussa pääosin alueen jatkuvan

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2014

Toimintakertomus vuodelta 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen ja kevätkokouksessa hyväksytyn

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/7 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

Futis 2015 PEPpiläinen futis

Futis 2015 PEPpiläinen futis www.pep.fi Futis 2015 PEPpiläinen futis Pohjois-Espoon Ponsi / Futis 2015 1 Pääkirjoitus MEILLÄ ON HYVÄ SEURA Pohjois-Espoon Ponsi. Monelle se on vielä tuntematon seura, mutta omalla alueellamme olemme

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 16) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2013... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2013...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MÄNTSÄLÄN URHEILIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 KYLÄOSASTOJEN TOIMINTASUUNNITELMAT URHEILUSEURA AJO, 1963 VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ILVES, 1963 SOUKKION JYSKE, 1913 URHEILUSEURA SÄÄKSJÄRVEN KIISTO,

Lisätiedot

Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2. Koulutus 3. Seuran organisaatio 4. Jaostot 5. Talousjaosto 5. Jalkapallojaosto 7

Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2. Koulutus 3. Seuran organisaatio 4. Jaostot 5. Talousjaosto 5. Jalkapallojaosto 7 ITÄ-HAKKILAN KILPA RY Sisällys Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2 Koulutus 3 Seuran organisaatio 4 Jaostot 5 Talousjaosto 5 Jalkapallojaosto 7 Vammaisliikuntajaosto 12 Salibandyjaosto

Lisätiedot

Hyvinkään Palloseura. Seurakäsikirja

Hyvinkään Palloseura. Seurakäsikirja Hyvinkään Palloseura Seurakäsikirja ja HyPSiläisyys 2014 Sisällysluettelo 1 Tervetuloa mukaan Hyvinkään Palloseuran toimintaan! 3 2 HyPSin johtokunta ja jaostot 4 3 HyPSin toimisto, henkilökunta ja muut

Lisätiedot

HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013

HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013 VUOSIKERTOMUS 2012 HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013 VUOSIKERTOMUS 2012 1 YLEISTÄ...3 SISÄLTÖ ALUEELLINEN TOIMINTA... 26 LIITON NIMEÄMÄT HENKILÖT... 50 HALLINTO...5 Valtuusto...6 Liittohallitus...6

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2. Koulutus 3. Seuran organisaatio 4. Jaostot 5. Talousjaosto 5. Jalkapallojaosto 7

Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2. Koulutus 3. Seuran organisaatio 4. Jaostot 5. Talousjaosto 5. Jalkapallojaosto 7 ITÄ-HAKKILAN KILPA RY Sisällys Seuran toimintaympäristö ja toiminnan periaatteet 2 Koulutus 3 Seuran organisaatio 4 Jaostot 5 Talousjaosto 5 Jalkapallojaosto 7 Vammaisliikuntajaosto 12 Kuntoliikuntajaosto

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC KUUSYSI r.y. 22.1.2003 JUNIORIOPAS

FC KUUSYSI r.y. 22.1.2003 JUNIORIOPAS FC KUUSYSI r.y. 22.1.2003 JUNIORIOPAS 1 FC KUUSYSIN -JUNIORIOPPAAN LUKIJALLE FC Kuusysi r.y. on perinteinen lahtelainen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1934. Seura on pitkän historiansa aikana

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 30) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon

Lisätiedot

PEIMARI UNITED. Seurakäsikirja ed. 4

PEIMARI UNITED. Seurakäsikirja ed. 4 1 PEIMARI UNITED Seurakäsikirja ed. 4 2 Peimari United:n seurakäsikirja päivitetty 29.11.2011 Sisällysluettelo 1 Tervetuloa mukaan seuran toimintaan 2 Johtokunta ja jaosto, sekä toimihenkilöiden tehtävät

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 MÄNTSÄLÄN URHEILIJAT RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 KYLÄOSASTOJEN TOIMINTAKERTOMUKSET URHEILUSEURA AJO, 1963 VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ILVES, 1963 SOUKKION JYSKE, 1913 URHEILUSEURA SÄÄKSJÄRVEN KIISTO, 1946

Lisätiedot

Toimintakäsikirja Palokan Riento ry 19.1.2012

Toimintakäsikirja Palokan Riento ry 19.1.2012 Toimintakäsikirja Palokan Riento ry 19.1.2012 Sisällys 1. Yleistä...4 2. Toiminnan tarkoitus...4 2.1. Toiminta-ajatus...4 2.2. Arvot ja visio...4 2.3. Kasvatukselliset ja urheilulliset tavoitteet...5 2.4.

Lisätiedot

KoiPS 2013 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2013. www.koips.fi

KoiPS 2013 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2013. www.koips.fi KoiPS 2013 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2013 www.koips.fi SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura 1980 2013 33 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Kevät on tulossa ja odotukset ovat korkealla

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010

LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010 LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010 Aika: 31.3.2010 Klo:18:00 Paikka: Turku, yhdistyksen boulder-sali Paikalla: Juha Jonsson, Kaisa Rajala, Janne Ahola, Sini Välimaa, 011i-

Lisätiedot

iklow15.: 06 0. 0S16 3o

iklow15.: 06 0. 0S16 3o Helsingin kaupunki Kirjaamo Hallintokeskus PL 10 00099 Helsingin kaupunki Perustettavan yhtiön lukuun Pallo-Pojat Juniorit Ry c/o Juha Saarinen, Tehtaankatu 19 F 34, 00150 Helsinki ASIA: LAINAHAKEMUS LAINAHAKEMUS

Lisätiedot

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja KU-58:lla tarjontaa kaikille Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2014 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2014 2 / 21 Puheenjohtajan

Lisätiedot