FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

2 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLE 2019 Päätavoitteiden toteuttaminen on ensisijaista kaudella Muut tässä suunnitelmassa kohdassa 3 esiteltävät tavoitteet otetaan toteutukseen ja seurantaan kun ensisijaiset tavoitteet etenevät vakaasti v5 -joukkueiden valmennuksen tason ja elinvoimaisuuden varmistaminen Kokemuksen mukaan hyvin tuetut ja laadukkaalla valmennuksella sekä organisoinnilla ohjatut aloittavat ikäluokat pysyvät muita paremmin elinvoimaisina läpi joukkueen koko taipaleen. Esimerkiksi siirryttäessä 11v11-peleihin riski pelaajien lopettamisesta on suuri, ja sen seurauksena joukkueiden jatkuvuus on ensimmäisen kerran uhattuna. Tätä riskiä pienentää olennaisesti se, että yksittäisten pelaajien taitotaso ja joukkueen toiminnan kiinteys on riittävällä tasolla. Aloittavat ikäluokkajoukkueet tarvitsevat vahvaa apua mm. seuraavissa asioissa: Valmennus: mitä harjoitellaan ja milloin. Apuna on FC WILD valmennuslinja jota tullaan jalkauttamaan entistä voimakkaammin joukkueille. Uuden 5v5 tutorin Pasi Tauriaisen avulla varmistetaan mahdollisimman laadukas valmennustoiminta heti alusta alkaen. Organisaatio: kuinka toimitaan ja milloin. Apuna on FC WILD seurakäsikirja jonka päivitetty versio on valmis kauden 2018 loppuun mennessä. Lisäksi järjestetään yhteisiä joukkueenjohtajien kokouksia ja aloitetaan säännölliset kahdenkeskiset keskustelut joukkueenjohdon kanssa. Pelaajamäärän kasvattaminen tavoitelukemiin jokaisessa aloittavassa ikäluokassa: tarvitaan uusia innovatiivisia tapoja rekrytoida pelaajia. Tästä aiheesta järjestetään ideariihi seuran ja joukkueiden kesken VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

3 Yhteistyö: aloittavissa ikäluokissa yhteistyö päiväkotien kanssa on entistä tärkeämpää. Kauden 2019 aikana seuran ja joukkueiden edustajat pitävät yhteyttä päiväkoteihin laajalla rintamalla. Järjestetään esimerkiksi päiväkotivierailuita ja futistapahtumia. Hyvien käytäntöjen jakaminen kaikkien seuran joukkueiden kesken. Viestintä: useat kanavat ja hyvät käytännöt saadaan käyttöön kaikissa joukkueissa. Esimerkkeinä someaktiivisuus, tiedon levittäminen viidakkorummulla, kaveritreenit Pelaajamäärän stabilointi ja uudelleen nousuun saaminen FC WILD:in pelaajamäärä kasvoi alkuvuosina huikeasti hyvin lyhyessä ajassa. Vuoden 2014 lopulla seurassamme oli yli 500 pelaajaa. Tämän jälkeen on tapahtunut selvä notkahdus, jonka oikaisu ja uuden nousun aikaan saaminen on ensiarvoisen tärkeää. Pelaajamäärän kasvaminen mahdollistaa toiminnan jatkumisen, laajenemisen ja kehittymisen. Seuran markkinointia alueella jatketaan entistä suuremmilla panostuksilla nimenomaan 5v5-maailman ikäluokissa, mutta myös vanhemmissa ikäluokissa. On uudelleen rakentamisen aika. 3. MUUT TAVOITTEET KAUDELLE 2019 Kun kauden 2019 päätavoitteiden toteutuminen on saatu hyvään vauhtiin, jatketaan muiden tärkeiden tavoitteiden toteuttamista Varainhankinta Seuralla on yksi päätoiminen työntekijä, jolla on iso merkitys toiminnan laajuuden, laadun ja jatkuvuuden varmistamisessa. Henkilöstökulut ovat suurin yksittäinen kuluerä seuran taloudessa. Suurin yksittäinen tulonlähde on seuramaksu, jonka jokainen pelaaja vuosittain maksaa. Vuonna 2019 järjestetään tapahtumia ja tehdään yhteistyötä Pohjois-Kirkkonummen yritysten ja muiden seuran sidosryhmien kanssa varainhankinnan tukemiseksi Toimihenkilöiden ja muiden vapaaehtoisten aktivointi Laaja vapaaehtoisten verkosto on seuran toiminnalle välttämätön. Viime vuosina vapaaehtoisten määrä on pienentynyt ja aktiivisuus on keskittynyt harvoihin sitoutuneisiin toimihenkilöihin. Tehtäväkohtaista koulutusta tarjotaan vapaaehtoisille toimihenkilöille (valmentajat, jojot, rahot, huoltajat) Strateginen suunta Matkaa kohti seuran strategista tavoitetta ja visiota jatketaan. Jatkamme matkaa vuonna 2019 kohti tavoitettamme olla "Uudenmaan kehittyvin ja Kirkkonummen kiinnostavin jalkapalloseura". Kehittämisohjelmia, kuten yksilön taitoja jalostavan valmennuslinjan jalkautusta ja jatkokehitystä, Palloliiton laatujärjestelmätyötä laadukkaan toiminnan vakuudeksi ja harjoitteluolosuhteiden kehittämistä jatketaan ja tavoitteet vuodelle 2019 täsmennetään VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

4 3.4. Yli 12-vuotiaiden ikäluokkien joukkuekokoonpanojen ja peliryhmien jatkuvuus Vanhimpien juniori-ikäluokkien harjoitus- ja pelitoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi kaudesta toiseen voidaan varmistaa tarvittaessa esim. ikäluokkia yhdistämällä Harrastetoiminta WILD FUN WILD FUN-toimintaa, eli ohjattua harrastejalkapalloa kaiken ikäisille kehitetään ja järjestetään kasvupolut myös ikäluokkajoukkueiden suuntaan sitä haluaville. 4. TALOUS JA HALLINTO 4.1. Seuran talous Seuran toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vahvistetaan syyskokouksessa. Joukkueet vastaavat omasta taloudestaan ja varainhankinnasta. Joukkueiden toimintasuunnitelmat sekä tulo- ja menoarviot käsitellään ja vahvistetaan johtokunnan joulukuun kokouksessa. Hyväksytyt toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio ovat edellytys joukkueiden ilmoittamiselle piirin turnaus- ja sarjapelitoimintaan. Joukkueenjohtajat vastaavat joukkueensa toimintasuunnitelman ja tulo- ja menoarvion laatimisesta sekä joukkueensa varojen riittävyydestä. Seuran tulot koostuvat pelaajien maksuista (jäsen-, seura- ja toimintamaksut), avustuksista (Kirkkonummen kunta ja valtio) ja yhteistyökumppanien maksuista. FC WILD ry on pääosakkaana Veikkolan Futiskenttä Oy:ssä joka omistaa ja hallinnoi Veikkolan Futiskenttää Johtokunnan kokoukset Johtokunnan kokouksia pidetään tarvittaessa, kuitenkin vähintään kuusi kertaa vuodessa. Johtokunta määrittelee vuoden alussa toimintansa toiminnan tehostamista varten 4.3. Joukkueenjohtajien kokoukset Joukkueenjohtajien kokouksia pidetään tarvittaessa, kuitenkin vähintään kuusi kertaa vuodessa. Kokouksen vastuuhenkilönä on toiminnanjohtaja. Kokouksissa käsitellään joukkueiden päivittäiset rutiiniasiat helpottamaan joukkueiden toimintaa. Jokaisen joukkueen edustaja (jojo tai joku muu henkilö) velvoitetaan olemaan mukana Seuran palkatut toimihenkilöt Päätoiminen Toiminnanjohtaja Tapio Keränen VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

5 4.5. Seuraohjelma Urheiluseuran toiminnan ohjaamiseen ja hallinnon rutiinien hoitamiseen on saatavilla ohjelmistoja, usein seuraohjelmiksi kutsuttuja, joiden tarjonta ja käyttö on lisääntynyt viime vuosina. Seura on tutustunut useisiin seuraohjelmiin ja tekee valinnan ja jalkauttaa valitsemansa seuraohjelman jäsenistölle mahdollisesti vuoden 2019 aikana. 5. PELAAJAKEHITYS 5.1. Prinsessa- ja ritarifutis Prinsessa- ja ritarifutistoiminta järjestetään tarpeen mukaan kaudella Ikäluokkajoukkueet Miehet A-pojat B ja C-pojat P06 P07 P08-09 P10 P11 P12 P13 P14, perustetaan kaudella 2019 Naiset B-tytöt T08-09 T10-11 T12-13 Joukkueissa toiminta-ajatuksena on asettaa pelaaja kaiken toiminnan keskipisteeksi - pelaajan etu on aina joukkueen edun edellä. Valmennuksessa keskitytään kulloisenkin ikäryhmän tarpeisiin sekä erityisedellytyksiin. Lisäksi tarkoituksena on luoda pelaajille liikunnan mahdollisuuksia, tukea lajin perustaitojen oppimista ja tutustuttaa leikinomaisesti lajin harjoitteluun lähellä omaa asuinaluetta. 5.3 Taito-, kyky-, ja maalivahtikoulut VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

6 Pelaajakehitystä tukevat toimintaryhmät jatkavat, Pasi Tauriainen toimii rehtorina taito- ja kykykoulussa. Yhteistyö Keeper Cobras maalivahtikoulun kanssa jatkuu. 5.4 Testaaminen Pelaajien testaaminen pyritään tekemään säännöllisesti valmennuslinjan mukaan. Testit suoritetaan yhteistyössä Pajulahden kanssa kaksi kertaa vuodessa. 6. TAPAHTUMAT Vuonna 2019 järjestetään seuraavat tapahtumat: Taitokilpailut keväällä ja syksyllä Pelaajatestit keväällä ja syksyllä Karuselliturnaukset 1-2 krt keväällä ja 1-2 krt syksyllä Koulujalkapallo-tapahtumat keväällä Vuorenmäen ja syksyllä Veikkolan koululle Jalkapallokoulut kesäkuussa ja syyslomalla WILD CAMP (pelaajille, toimihenkilöille ja vanhemmille) keväällä ja syksyllä Päiväkotijalkapallo-tapahtumat keväällä Veikkolan alueen päiväkodeille Kauden päättäjäiset On erittäin tärkeää, että näiden tapahtumien valmistelut aloitetaan ajoissa ja että tapahtumia järjestämässä on tarpeeksi toimihenkilöitä ja vapaaehtoisia. Urheilullisesti seuran joukkueiden/pelaajien tärkeimmät tapahtumat: Uudenmaan piirin piirisarjapelit Espoon liigan sarjapelit Pojilla ja tytöillä Helsinki-Cup Tytöillä Stadi-Cup Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin ja valtakunnalliset taitokisat niihin kutsuttaville Sarjakauden jälkeen järjestetään kaikille jäsenille kauden päätöstilaisuuden, missä muistetaan pelaajia, joukkueita ja toimihenkilöitä. 7. OLOSUHTEET VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

7 Seura ja sen KAIKKI joukkueet hyödyntävät ensisijaisesti VEIKKOLAN FUTISKENTTÄÄ. Seuran oma kotikenttä toimii harjoitus- ja pelikeskuksena. Aluetta kehitetään lähivuosina Veikkolan Futiskenttä Oy:n toimesta esim. huoltorakennuksen, katsomon jne. rakentamisella. Lisäksi hyödynnämme Kirkkonummen kunnan tarjoamia pelialustoja. Näitä ovat Lapinkylän nurmikenttä, Masalan kuplahalli sekä Veikkolan, Vuorenmäen ja Sjökullan koulun liikuntasalit. Talvikaudella seura käyttää myös Nummelan hallia parantamaan joukkueiden harjoitusolosuhteita. 8. VIESTINTÄ Seuran viestinnässä omat nettisivut, Facebook, Instagram, Nimenhuuto ja sähköposti ovat avainasemassa. Harkitsemme myös Twitterin käyttöönottoa. Yhteiset tarvittavat materiaalit ovat kaikkien jäsenten nähtävillä netin kautta. Lisäksi paikallislehtiä hyödynnetään seuran ja sen joukkueiden kuulumisista ja tapahtumista tiedottamisen lisäksi myös seuran yleisessä tunnetuksi tekemisessä aikaisempaa enemmän. Veikkolassa FC WILD ry Heikki Lahdensuo puheenjohtaja Tapio Keränen toiminnanjohtaja VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 7)

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 13) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2016... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 5 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2016...

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 12) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2015... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2015...

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 16) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2013... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2013...

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 12) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013 Seuraohjelma oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013 Liittohallituspäätös 16.12.2013 Tavoite: laajentaa oto seuravalmennuksen piiriin kuuluvien seurojen määrää max. 10 seuralla

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen FC WILD viestintäsuunnitelma 12.04.2015 Tapio Keränen Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän mittarit Tulevat

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Ylöjärven Ilves ry Toimintasuunnitelma kaudelle

Ylöjärven Ilves ry Toimintasuunnitelma kaudelle KAUDEN 2017 TOIMINTASUUNNITELMAN PERUSTEET Seuran kauden 2017 toimintasuunnitelman pohjana ovat Suomen Palloliiton neljä toiminnan painopisteiden päävalintaa vuosille 2016-2020, joita sovelletaan seuran

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta

FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma Viestintävaliokunta FC WILD Seuran viestintäsuunnitelma 31.1.2013 Viestintävaliokunta Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

Joukkue, jossa toimin

Joukkue, jossa toimin Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Toimihenkilöt Vastaajia yhteensä 38 Joukkue, jossa toimin Muu joukkue, mikä? D-tytöt C-tytöt G6 (-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS

Kaarinan Pojat ry. Vuoden Urheiluseura Seuraesittely LiikUn TJ-klubi POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS Kaarinan Pojat ry Vuoden Urheiluseura 2017 Seuraesittely LiikUn TJ-klubi 15.2.2018 POSITIIVISUUS LUOTETTAVUUS ONNISTUMINEN YHTEISÖLLISYYS KaaPo 2020 Missio KaaPolaisuus on kaarinalaisuutta Visio 2020 KaaPo

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 24.9.2018 1 LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 2018-2019 Sininen joukkue: LAUTP:n kilpajoukkueiden haastajajoukkue, sekä samalla kilpajoukkueiden yhteistyöjoukkue. Toiminnan tarkoituksena

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus 1 JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus Salon Kiekkohait ry Tämä ohje kuvaa seuran joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut PÄIVITETTY 27.3.2014 Ohjeen päivitysvastuu: seurasihteeri 2 Sisältö JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2011 Nummelan Palloseura ry 24.11.2010 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Palloliiton strategiset painopiste-alueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen

Lisätiedot

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013 FC WILD Tyytyväisyyskysely 214 24.4.213 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskysely järjestettiin kolmatta kertaa Kyselyn tavoitteena on saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan jäsenistön toiveet

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Joukkue jossa lapsi pelaa

Joukkue jossa lapsi pelaa Seurakysely 2016 / Yhteenveto kaikista vastauksista Vanhemmat Vastaajia yhteensä 129 Joukkue jossa lapsi pelaa Muu, mikä? D-tytöt C-tytöt G6(-10)-nappulat F8-G7 (-08-09)-nappulat F9 (-07)-pojat/musta F9

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

Kiekko-Espoo seurayhteisö

Kiekko-Espoo seurayhteisö Kiekko-Espoo seurayhteisö Espoon Kiekkoseura ry ØHarrastajia Ø Tytöt 270 Ø Pojat 300 Ø Aikuiset 190 ØLajit Ø Ringette Ø Jääkiekko tytöt ja pojat ØHarjoituspaikat Ø Laaksolahti Ø Leppävaara 21.11.2017 2

Lisätiedot

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013 JOUKKUEEN- JOHTAJA JOUKKUEENJOHTAJA Seuratoiminta on kaiken sydän Joukkueenjohtaja on joukkueen johtaja Joukkue on aina tiimi Vanhemmat ovat suurin voimavara Turnaus- ja ottelujärjestelyt Miksi tieto kulkee

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2018 F.C. Kasiysi Espoo ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus

JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus 1 JOUKKUEENJOHTAJAN ohjeistus Salon Kiekkohait ry Tämä ohje kuvaa seuran joukkueenjohtajan tehtävät ja vastuut PÄIVITETTY 18.4.2019 Ohjeen päivitysvastuu: toiminnanjohtaja 2 Sisältö JOUKKUEENJOHTAJAN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2010 Nummelan Palloseura ry 25.11.2009 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa Tähtiainesta! Wikipedia: Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa 1500 Jyväskylä (1500 Jyvaskyla) is a small Main belt asteroid. It was discovered by Y. Väisälä on October 16, 1938, and is named after

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

TIEDONKERUUKYSELYN SATOA

TIEDONKERUUKYSELYN SATOA FC HONKA ry STRATEGIAPROJEKTI 2014 TIEDONKERUUKYSELYN SATOA 4.6.2014 1. SAATTEEKSI Saimme strategiaprojektimme aloittaneen tiedonkeruuvaiheen kyselyihin 344 vastausta seuran piiristä ja sidosryhmiltämme.

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019

Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Järvenpään Palloseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Sisältö 1. Yleistä 2. Nappula- ja junioritoiminta 3. Edustustoiminta 4. KKI- ja harrastetoiminta 5. Koulutus 6. Talous ja hallinto 7. Viestintä

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe 10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen Seurojen ääni Oulu 11.2.2017 klo 10.20-11.00 Raimo Seikkala, FC Raahe Sisältö FC Raahe 2017 Johdanto Pohjois-Suomi, Raahe, Islanti 1. Intohimoisten uusien ohjaajien

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-18 28.1.2014 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014-2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Palloliiton strategiset painopistealueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen seura

Lisätiedot

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja

FC Honka. Kauden perustamiskokous Kisakallio, Lohja FC Honka Kauden 2016-17 perustamiskokous 8.10. Kisakallio, Lohja Kokouksen esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan, sihteerin ja pöytäkirjantarkastajien (2) valinta 3. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Johtokunta PAIMION HAKAN STRATEGIA vuosille

Johtokunta PAIMION HAKAN STRATEGIA vuosille Johtokunta 3.7.2015 PAIMION HAKAN STRATEGIA vuosille 2015-2018 VISIO: Paimion Haka on Peimarin alueen paras ja suurin liikuttaja! MISSIO: Paimion Haka ry mahdollistaa laadukkaat ja turvalliset puitteet

Lisätiedot