FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013"

Transkriptio

1 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

2 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja jalkapalloilijoina sekä tukea lasten liikunnan harrastamista. luomalla pelaajille monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia luomalla pelaajille hyvät lajin perustaidot ammattitaitoisen valmennuksen avulla kannustamalla lajin perustaitojen omatoimiseen harjoitteluun joukkueharjoitusten lisäksi tarjoamalla pelitapahtumia joita varten pelaajat harjoittelevat toimimalla lähellä omaa asuinaluetta. Aktiivisen pelaamisen ohella seura tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden toimia jalkapallon parissa mm. erilaisissa organisaation vastuutehtävissä, pelinohjaajana/ tuomarina, valmentajana, joukkueenjohtajana, rahastonhoitajana, huoltajana ja/tai tärkeänä tukijoukkona. FC WILD ry on Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin jäsen ja noudattaa toiminnassaan SPL:n sääntöjä. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan seuransa sääntöjä ja virallisten kokousten tekemiä päätöksiä. 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLE Strategiatyön jatkaminen ja jalkauttaminen Kauden 2013 aikana on tarkoitus jatkaa strategiatyötä, mikä tarkoittaa niiden konkreettisten toimenpiteiden määrittämistä, joiden avulla pääsemme vuonna 2011 asetettuihin pitkän aikavälin tavoitteisiimme: 1.Kotikenttä omalla kylällä Saavutettu Yhtenäinen oma yksilöllisiä taitoja jalostava valmennuslinja Seuraava askel kaudella Kirkkonummen suurin ja Länsi-Uudenmaan kehittyvin ja seuratuin jalkapalloseura 4.Tehokas organisaatio ja korkea toiminnallinen laatu (FootPass auditointi => myöhemmin Sinettiseura) Footpass auditoinnin 2. vaihe Kukin valiokunta laatii helmikuun 2013 loppuun mennessä ehdotuksen niistä aikataulutettavista ja vastuuhenkilöittäin jaettavista tehtävistä, jotka edesauttavat ylläolevien pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamisessa. Valiokuntien palaverien aikataulutus kytketään mahdollisimman hyvin hallituksen kokousrytmiin, jotta valmistellut asiat voidaan päättää nopeasti ja panna myös toimeen. Myös joukkueenjohtajakokousten aikataulut kytketään hallituksen kokouksiin, jotta tieto päätöksistä saadaan nopeammin kaikkien toimihenkilöiden ja joukkueiden tietoon. Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

3 Kaikkiaan strategiamme tehtävänä on varmistaa johdonmukainen eteneminen kohti vuonna 2011 asetettua pitkän tähtäimen päämääräämme eli visiota:"piirimme kehittyvin ja kirkkonummelaisten rakkain urheiluseura" Tavoitteenamme on seuran pitkäjänteinen kehitystyö, joka selkeyttää seuramme profiilia ja lisää seuramme uskottavuutta ulkoisten sidosryhmien suhteen Valmennuslinjan kehittäminen Seura on mukana Uudenmaan piirin valmennuslinjan prosessikoulutuksessa joka edesauttaa valmennuslinjamme kehittämistä ja jalkauttamista joukkueille. Tämän jälkeen vanhat ja perustettavat uudet joukkueet saavat aikaisempaa paremmat mahdollisuudet toteuttaa laadukasta ja koko seuran tavoitteiden mukaista yksilöllistä valmennusta kunkin ikäluokan lähtökohdat ja tarpeet huomioon ottaen. Tälle osa-alueelle pyrimme hankkimaan osa-aikaisen valmennuspäällikön jotta voimme seurana auttaa joukkueita parhaalla mahdollisella tavalla Valmennuksen kehittäminen Tavoitteena on, että joukkueet laativat omat kausisuunnitelmansa kaudelle 2014, jotka pohjautuvat kehitettävän valmennuslinjan ikäkausisuunnitelmiin. Kausisuunnitelma on joukkueiden vastuuvalmentajien vastuulla, muiden valmentajien, valmennuspäällikön ja PVK- valiokunnan kanssa yhteistyössä. Tarkoituksena on jakaa tietoa ja kokemuksia valmentajien välillä. Tavoitteena on järjestää 1-2 Valmentajafoorumia/ - seminaaria kaudella 2013, tapahtumiin pyritään saamaan mielenkiintoinen aihe ja luennoitsija osaksi tapahtumaa jotta kaikki seuramme valmentajat kiinnostuisivat ja tulisivat runsaslukuisena paikalle. Mukaan otetaan mahdollisesti myös muiden seurojen valmentajia, joiden ilmoittautumismaksuilla voidaan peittää mahdolliset kulut. Kausilla 2013 ja 2014 kiinnitetään myös huomiota valmentajien kouluttautumiseen sekä uusien valmentajien löytämiseen avuksi nykyisille valmentajille. Tavoitteena leikkimaailmaikäisten joukkueiden osalta: vastuuvalmentajat vähintään D-tason (kaikki osat) suorittaneita valmentajat lastenohjaajakurssin (E-taso) suorittaneita Tavoitteena kaverimaailmaikäisten joukkueiden osalta: vastuuvalmentajat vähintään C-tason suorittaneita valmentajat vähintään D-tason (kaikki osat) suorittaneita Tavoitteena tulevaisuusmaailmaikäisten joukkueiden osalta: vastuuvalmentajat vähintään B-tason suorittaneita valmentajat vähintään D-tason (kaikki osat) suorittaneita Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

4 Seura pyrkii siihen että ainakin kaikilla vastuuvalmentajilla olisi valmentajasopimus seuran kanssa, myös muutkin valmentajat voivat halutessaan allekirjoittaa valmentajasopimuksen. Kun seuran jäsen allekirjoittanut valmentajasopimuksen: Seura osoittaa valmennettavan joukkueen/joukkueet Seura-asustesetti valmentajan koulutustason mukaan, jota valmentajat ovat velvoitettuja käyttämään kaikissa seuran harjoitus- ja kilpailutapahtumissa. Seuran kustantamat toiminnanjohtajan hyväksymät Uudenmaan piirin ja SPL:n järjestämät valmennuskurssit Tarkemmat etuudet/vastuut erillisessä valmentajasopimuksessa 2.4. Nettisivujen kehittäminen Nettisivut toimivat pääasiallisena tiedotuskanavana joukkueiden jäsenille ja kaikille muillekin seuran toiminnasta kiinnostuneille. Hyvien nettisivujen kautta on paljon helpompaa saada seuraan uusia jäseniä ja sponsoreita koska sivut tavoittavat jatkossa tuhansia kiinnostuneita ihmisiä ja yrityksiä. Sivuja kehitetään palautteiden ja muiden tarpeiden perusteella jatkuvasti Toiminnan kehittäminen Pyrimme kehittämään toimintaa ja kasvattamaan jäsenmäärää tulevalla kaudella mm. seuraavin, erikseen valiokunnittain, täsmennettävin keinoin ja toimenpitein: Veikkolan Futiskentän Juhlalliset avajaiset pidetään keväällä 2013 Veikkolan Futiskentän hype pyritään hyödyntämään maksimaalisesti Vahvistamme seuran tunnettuutta ja Brändiä seuramalliston avulla Kehitämme taito- ja kykykouluvalmennusta palvelemaan entistä paremmin motivoituneita pelaajia o Uudenmaan piirin taitokoulustatus kaudella 2013 o Uudenmaan piirin kykykoulustatus joko kaudella 2013 tai 2014 Kehitämme maalivahtivalmennusta yhteistyössä Keeper Cobras ry:n kanssa ja mahdollisesti muillakin tavoilla Osoitteena Futis -seurahankkeen aikana kehitetty Vuosikello 4-8 v pelaajien toimintoja varten o Perhepallo lapsille aikuisen kanssa yhdessä o Päiväkotifutis Pusta ja Pampa mallin mukaan kaikkien Veikkolan alueen päiväkotien kanssa o Prinsessa- ja Ritarifutis Koulujalkapalloa sekä Veikkolan että Vuorenmäen koulun alakouluille. Kiinnitämme huomiota kaveri- ja tulevaisuusmaailmaikäisten joukkueiden jatkamiseen myös murrosiän ylitse. Yhteistyössä kirkkonummen seurojen kanssa koulujen välisten otteluiden järjestämistä kunnan sisällä. Haemme jalkapallokoulun toiminnalle yhteistyökumppaneita, joilla pyrimme lisäämään kiinnostavuutta myös Veikkolan ulkopuolelta tuleviin harrastajiin. Luomme puitteet harrastejalkapallolle niin junioreille kuin aikuisille Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

5 Hankimme kannattajajäseniä osana varainhankintaa Varainhankintaan panostaminen MVV- valiokunnan toimesta Kehittämiskohteiden tuloksekas toteutus vaatii seuran hallituksen jäsenten, toiminnanjohtajan ja vapaaehtoistoimijoiden saumatonta yhteistyötä jotta hankkeet käynnistyvät ja toteutuvat halutulla tavalla Yhteistyön lisääminen eri kohderyhmien kanssa Seura pyrkii pitkäjänteiseen yhteistyöhön kaikkien sidosryhmien kanssa kehittämällä jatkuvasti toimintaansa. Yhteistyö SPL:n, Uudenmaan piirin, liike-elämän, seurojen, järjestöjen ja Kirkkonummen kunnan kanssa on tärkeässä osassa toimintaa. Erityisen tärkeää on aktiivinen yhteydenpito Kirkkonummen kuntaan olosuhteiden parantamiseksi. Myös liike-elämän yhteistyökumppanien löytäminen Veikkolan lähialueelta on tulevan kauden tärkeimpiä asioita, jotta seuran taloutta voidaan vahvistaa ja näin luoda paremmat edellytykset toiminnan kehittämiselle Seuratapahtumien kehittäminen Tavoitteena on jatkossa järjestää säännöllisesti ja suunnitelmallisesti laadukkaita tapahtumia, kuten mm. turnauksia. Tarkoituksena on kehittää seuratapahtumista vetovoimaisia, jotta niihin halutaan innokkaasti osallistua. Tässä Veikkolan Futiskenttä ja Navalan nurmialue tulevat pidemmällä aikavälillä luomaan uusia mahdollisuuksia. Seuran tavoitteena on myös entistä enemmän sitouttaa seuran joukkueiden jäseniä tapahtumien järjestämiseen. Kauden aikana kartoitetaan ja mahdollisesti myös kokeillaan puhtaasti varainhankintaan liittyvien tapahtumien järjestämistä. 3. ORGANISAATIO 3.1. Hallituksen kokoukset Hallituksen kokouksia pidetään tarvittaessa, kuitenkin vähintään kuusi vuodessa. Hallitus päättää itse sisäisestä työnjaosta. Toiminnat on jaettu viiteen valiokuntaan, joiden kehitystyöhön tullaan kutsumaan mukaan myös muita seuran toimihenkilöitä: TH, Talous ja Hallinto MVV, Markkinointi, viestintä ja varainhankinta PVK, Pelaaja- ja valmennuskehitys OV, Olosuhteet ja Varusteet TAP, Tapahtumat Kunkin valiokunnan vastaavana toimii yksi hallituksen jäsen, joka muodostaa joko koko kauden ajan tai tarpeen mukaan toimivan 3 5 toimihenkilöstä koottavan työryhmän. Näihin tehtäviin, vastuullisen henkilön tai valiokunnan avuksi pyritään sitouttamaan joukkueiden jäseniä tai näiden taustajoukoista löytyviä vanhempia. Vastuuhenkilön tai Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

6 valiokuntien laatimat esitykset käsitellään ja vahvistetaan pääsääntöisesti hallituksen kokouksessa tai puheenjohtajan toimesta. Hallituksen yhteisiä vastuualueita ovat mm: toiminnan organisointi ja valvonta yhteydet Palloliittoon ja Uudenmaan piiriin, Kirkkonummen kuntaan ja muihin seuroihin sekä sidosryhmiin varainhankinnan koordinointi/organisointi mainos- ja sponsorisopimukset Seuran järjestämien turnausten koordinointi ja toteuttaminen budjetointi, kirjanpito, rahastonhoito, laki- ja veroasiat, vakuutukset, työsuhdeasiat, jäsenrekisterin ylläpito www-sivujen ylläpito, sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen peli- ja edustusasujen, palkintojen ja muiden seuratuotteiden hankinta, kierrätys ja jakaminen peli- ja harjoitusvuorojen jakaminen Lisenssien hallinnointi 3.2. Joukkueenjohtajien kokoukset Joukkueenjohtajien kokouksia pidetään tarvittaessa, kuitenkin vähintään kahdeksan kertaa vuodessa. Kokouksen vastuuhenkilönä seuran sihteeri ja/tai toiminnanjohtaja. Kokouksissa käsitellään joukkueiden päivittäiset rutiiniasiat helpottamaan joukkueiden toimintaa. Jokaisen joukkueen edustaja (jojo tai joku muu henkilö) velvoitetaan olemaan mukana Seuran palkatut toimihenkilöt Seuran päätoimisena toiminnanjohtajana toimii Tapio Keränen ja mahdollinen osa-aikainen valmennuspäällikkö Joukkueiden toimihenkilöt Joukkueet (pelaajat tai heidän huoltajansa) valitsevat omat vastuuhenkilönsä: joukkueenjohtajan, rahastonhoitajan, vastuuvalmentajan, valmentajat ja huoltajat. Joukkueenjohtaja toimii valmentajien apuna ja joukkueensa yhteyshenkilönä, pelaajien, vanhempien ja muiden sidosryhmien välillä, vastaten joukkueensa toimintasuunnitelmasta, tulo- ja menoarviosta sekä sovittujen sääntöjen noudattamisesta. Rahastonhoitaja toimii joukkueenjohtajan apulaisena vastaten joukkueensa kirjanpidosta ja maksuliikenteestä. Valmentajat vastaavat pelaajien ohjaamisesta, opettamisesta, valmentamisesta, kehittymisestä ja peluuttamisesta. Huoltaja vastaa joukkueen varusteista ja ensiavusta. Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

7 4. JOUKKUEET Seuran joukkueet jaetaan aikuisiin ja junioreihin Aikuiset Naisten edustusjoukkue Uudenmaan piirin 4.divisioonassa. Kauden 2013 aikana pyritään luomaan edellytykset miesten edustusjoukkueen uudelleen perustamiseen kaudelle 2014, pelaajarunkona seuran omat B-juniorit. Tarkoituksena on luoda tulevaisuudessa mahdollisuus pelata oman seuran edustusjoukkueissa aikuisten pelejä sekä miehissä että naisissa Juniorit Junioreihin kuuluvat kaudella 2013 seuraavat joukkueet: B-pojat P98 P00 P01 P02 P03 P04 P05 P06 P07 P08 (muodostetaan 2013 keväällä) T99 YJ (NuPS:n kanssa yhteistyössä) T00 YJ (NuPS:n kanssa yhteistyössä) T01 YJ (NuPS:n kanssa yhteistyössä) T02 T03 T04 T05-06 T07-08 (muodostetaan 2013 keväällä) Juniorijoukkueissa toiminta-ajatuksena on asettaa pelaaja kaiken toiminnan keskipisteeksi - pelaajan etu on aina joukkueen edun edellä. Valmennuksessa keskitytään kulloisenkin ikäryhmän tarpeisiin sekä erityisedellytyksiin. Lisäksi tarkoituksena on luoda pelaajille liikunnan mahdollisuuksia, tukea lajin perustaitojen oppimista ja tutustuttaa leikinomaisesti lajin harjoitteluun lähellä omaa asuinaluetta. Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

8 5. TAPAHTUMAT Kaudella 2013 pyritään järjestämään mm. seuraavat tapahtumat: Taitokilpailut keväällä ja syksyllä, toiminnanjohtaja Karuselliturnaukset 2 krt keväällä ja 2 krt syksyllä, joukkueet Koulujalkapallo-tapahtumat keväällä Vuorenmäen ja syksyllä Veikkolan koululle, toiminnanjohtaja Jalkapallokoulut kesäkuun ja elokuun alussa, toiminnanjohtaja Päiväkotijalkapallo-tapahtumat keväällä Veikkolan alueen päiväkodeille, toiminnanjohtaja Veikkolan Futiskentän Juhlalliset avajaiset huhti-toukokuussa, TAP- valiokunta Kauden päättäjäiset, TAP- valiokunta NuPS vs FC WILD seuraottelu, toiminnanjohtaja On erittäin tärkeää, että näiden tapahtumien valmistelut aloitetaan ajoissa ja että tapahtumia järjestämässä on tarpeeksi toimihenkilöitä. Jäsenet ja joukkueet on saatava osallistumaan tapahtumien toteuttamiseen. Urheilullisesti seuran tärkeimmät tapahtumat tulevalla kaudella ovat joukkueiden osallistuminen Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin ja mahdollisesti Espoon liigan sarjoihin ja turnauksiin. Sarjakauden jälkeen Tapahtumat- valiokunta järjestää kaikille jäsenilleen yhteisen päätöstilaisuuden, missä muistetaan pelaajia, joukkueita ja toimihenkilöitä kauden aikana hyvin tehdystä työstä. 6. OLOSUHTEET Seura ja sen KAIKKI joukkueet hyödyntävät ensisijaisesti uutta VEIKKOLAN FUTISKENTTÄÄ kotikenttää joka toimii seuran harjoitus- ja pelikeskuksena. Aluetta kehitetään lähivuosina esim. huoltorakennuksen, katsomon jne. rakentamisella. Seuran tavoitteena on myös kartoittaa ns. Navalan nurmialueen mahdollisuutta toimia varsinkin leikkimaailmaikäisten turnausten pitopaikkana. Hallintaoikeuden saamisesta riippuen kentän kunnostus voisi myös olla FC WILD ry:n vastuulla. Lisäksi hyödynnämme Kirkkonummen kunnan tarjoamia pelialustoja. Näitä ovat Veikkolan hiekkakentät, Lapinkylän nurmikenttä, Masalan kupla, Kirkkonummen lämmitettävä tekonurmikenttä sekä Veikkolan, Vuorenmäen ja Sjökullan koulun liikuntasalit. Seura käyttää myös Nummelan hallia parantamaan joukkueiden harjoitusolosuhteita eritoten talvikaudella. 7. TIEDOTUS Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

9 Tiedottamisessa seuran www-sivut ja sähköposti ovat avainasemassa. Yhteiset tarvittavat materiaalit ovat kaikkien jäsenten nähtävillä netin kautta. Lisäksi paikallislehtiä hyödynnetään seuran ja sen joukkueiden kuulumisista ja tapahtumista tiedottamisen lisäksi myös seuran yleisessä tunnetuksi tekemisessä aikaisempaa enemmän. 8. TALOUS Seuran toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio vahvistetaan syyskokouksessa. FC WILD ry on myös pääosakkaana Veikkolan Futiskenttä Oy:ssä joka hallinnoi uutta Veikkolan Futiskenttää. Joukkueet vastaavat omasta taloudestaan ja varainhankinnasta. Joukkueiden toimintasuunnitelmat ja tulo- ja menoarviot käsitellään ja vahvistetaan hallituksen marras- tai joulukuun kokouksessa. Hyväksytty toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio on edellytys joukkueiden ilmoittamiselle piirin turnaus- ja sarjapelitoimintaan. Joukkueenjohtajat vastaavat joukkueensa toimintasuunnitelman ja tulo- ja menoarvion laatimisesta sekä joukkueensa varojen riittävyydestä. Seuran tulot koostuvat pelaajien maksuista (jäsen-, seura- ja toimintamaksut), avustuksista (kirkkonummen kunta, SLU ja valtio) ja yhteistyökumppanien maksuista. Yhteistyökumppanien osuutta pyritään lisäämään huomattavasti kaudella 2013 MVV- valiokunnan toiminnan kehittämisellä. Veikkolassa FC WILD ry Tapio Keränen toiminnanjohtaja Teollisuustie 9, VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus ( 9)

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2014 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2011 Teollisuustie 9, 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 9) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 13) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2016... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 5 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2016...

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013 Seuraohjelma oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013 Liittohallituspäätös 16.12.2013 Tavoite: laajentaa oto seuravalmennuksen piiriin kuuluvien seurojen määrää max. 10 seuralla

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO VG-62 JALKAPALLOJAOSTO 2016 VASTUUALUEINEEN Petteri Kari, puheenjohtaja Mika Kalpamaa, rahastonhoitaja Tommi Tammero, valmennuksen koordinaattori Sami Kolehmainen,

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Turun Nappulaliiga Turun Nappulaliiga, TuNL 20400 Turku 20500 Turku 19/03/2012 03/05/2010 yhteispisteet 5500 3525 64 5500 3272 59 organisaatio 300 290 97 300 270 90 strategia 500 436 87 500 424 85 pelaajakartoitus

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa Tähtiainesta! Wikipedia: Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa 1500 Jyväskylä (1500 Jyvaskyla) is a small Main belt asteroid. It was discovered by Y. Väisälä on October 16, 1938, and is named after

Lisätiedot

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940

TOIMINNAN KÄSIKIRJA 1940 TOIMINNAN KÄIKIRJA 1940 JALKAPALLOA VUODETA 1940 IÄLLYLUETTELO 1 JOHDANTO 2 JÄNTEVÄN ARVOT JA TAVOITTEET 3 ORGANIAATIO MALLI 3.1 EURAN JOHTOKUNTA 4 JÄNTEVÄ JA VIETINTÄ 4.1 IÄINEN JA ULKOINEN VIETINTÄ 4.2

Lisätiedot

Seuran päämäärä ja tavoite

Seuran päämäärä ja tavoite Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 haluaa olla toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat edellytykset kilpa- ja harrastejalkapallolle. Seuran tavoitteena

Lisätiedot

Foot PASS Finland Auditoini 1

Foot PASS Finland Auditoini 1 Kaarinan Pojat 20780 Kaarina 05/01/2011 yhteispisteet 5500 3163 58 5000 5 0 organisaatio 300 253 84 300 0 0 strategia 500 425 85 500 0 0 pelaajakartoitus 600 294 49 600 0 0 jalkapallo 1: valmennus 750

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA ry 1(5) Teppo Pietarinen avasi kokouksen ja toimi puheenjohtajana.

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA ry 1(5) Teppo Pietarinen avasi kokouksen ja toimi puheenjohtajana. KOIVUKYLÄN PALLOSEURA ry 1(5) KOIPS B-juniorit (POJAT) VANHEMPAINKOKOUS Aika: Ma 01.12.2014 klo 18.00 Paikka: Läsnä: Koivukylän palvelukeskus Teppo Pietarinen Alex Marinkov Ilkka Kaakinen Markku Sieppala

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA Joukkueenjohtajat

TOIMENKUVAKARTTA Joukkueenjohtajat TOIMENKUVAKARTTA Joukkueenjohtajat Joukkueenjohtajan vastuut Joukkueenjohtajan vastuulla on huolehtia toimenkuvakartassa määriteltyjen tehtävien suorittamisesta vuosikellon tai seuran johdon erikseen määrittelemien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen

TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen TPV laatujärjestelmä ja seurajohtaminen Ville Salonen Jouni Kaikuranta Isännän Ääni seuraseminaari, SPL Satakunta, Tampere ja Turku 29-30.1.2016 Pori Tampereen Pallo-Veikot Perustettu 1930 Jalkapallon

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2013 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 16) SISÄLTÖ FC wild ry toimintakertomus 2013... 1 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ... 4 2. PÄÄTAVOITTEET KAUDELLA 2013...

Lisätiedot

M-Teamin strategia

M-Teamin strategia M-Teamin strategia 2014-2018 25.8.2014 Toimintaympäristön muutostekijät M-Teamin strategia Salibandyliiton strategia Yhteisöllisyys, vapaaehtoistyö ja seurauskollisuus Kilpailu kunnallisista liikuntapaikoista

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma 2019 Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2019 Toiminnan arvot Ysikaks Nivala Ry:n toiminnan arvoina on tarjota harrastajille monipuolista liikuntaa ja lajitaitojen harjoittamista kohtuullisin kustannuksin. Haluamme

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Toimintamalli syksystä 2012 eteenpäin / Merja Toimihenkilö valinnat talvikausi 2012-2013 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Talvisarjat / Merja Muut asiat / Kaikki Tarvittavat

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2010 Nummelan Palloseura ry 25.11.2009 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry Palokärjen terävää jalkapalloa

Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry Palokärjen terävää jalkapalloa Joukkueenjohtajan Käsikirja 2011 Nurmijärven Jalkapalloseura NJS ry Palokärjen terävää jalkapalloa NJS on yli 40 000 asukkaan kunnassa toimiva jalkapalloseura. NJS on Suomen Palloliiton (SPL) ja Etelä-Suomen

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui.

1990-luvulla jääkiekon pelaaminen ulkojäillä tuli mahdottomaksi ja jääkiekkotoiminta seurassa loppui. 1. Johdanto Seurakäsikirja on laadittu kaikkien seuratyötä tekevien avuksi. Tämän seurakäsikirjan tarkoituksena on esitellä Joutsan Seudun Pallon toimintaa sekä antaa suuntaviivat kaikille seuran toiminnassa

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

SBS MASKU Seurakäsikirja versio 1.2 Hyväksytty

SBS MASKU Seurakäsikirja versio 1.2 Hyväksytty SBS MASKU versio 1.2 Hyväksytty 6.8.2015 1 1. Seura 1.1. Seuran toiminta-ajatus SBS Masku on salibandyyn keskittynyt erikoisseura, jonka pääpaino on junioritoiminnassa. Seura pyrkii asettamaan vähintään

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen

FC WILD viestintäsuunnitelma. 12.04.2015 Tapio Keränen FC WILD viestintäsuunnitelma 12.04.2015 Tapio Keränen Sisältö Viestinnän nykytila Viestinnän tavoitteet Viestinnän osapuolet Viestinnän foorumit ja kanavat Viestinnän vuosikello Viestinnän mittarit Tulevat

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA

Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2008-2009 VUOSIKOKOUS 21.8.2008 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen 3. Sinettivelvoitteet

Lisätiedot

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013

FC WILD Tyytyväisyyskysely 2014 24.04.2013 FC WILD Tyytyväisyyskysely 214 24.4.213 Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskysely järjestettiin kolmatta kertaa Kyselyn tavoitteena on saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan jäsenistön toiveet

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017 2017 JOULUKUU 2017, SIVU 13 TAMMIKUU 2017, SIVU 2 MARRASKUU 2017, SIVU 12 12 1 HELMIKUU 2017, SIVU 3 11 2 LOKAKUU 2017, SIVU 11 10 3 MAALISKUU 2017, SIVU 4 SYYSKUU 2017, SIVU 10 9 4 HUHTIKUU 2017, SIVU

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012

FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 FC WILD RY TOIMINTAKERTOMUS 2012 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 12) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Ylöjärven Ilves ry Toimintasuunnitelma kaudelle

Ylöjärven Ilves ry Toimintasuunnitelma kaudelle KAUDEN 2017 TOIMINTASUUNNITELMAN PERUSTEET Seuran kauden 2017 toimintasuunnitelman pohjana ovat Suomen Palloliiton neljä toiminnan painopisteiden päävalintaa vuosille 2016-2020, joita sovelletaan seuran

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura

Vantaan Jalkapalloseura Vantaan Jalkapalloseura 2008-syntyneiden joukkueiden perustaminen Vantaan Jalkapalloseura ry - Vantaalainen Jalkapalloseura - N. 1500 lisenssipelaajaa - Suomen yksi suurimmista jalkapalloseuroista - Oma

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

Musan Salama. strategia

Musan Salama. strategia Musan Salama strategia 2016-2018 STRATEGIAN TAUSTAA Musan Salaman strategia on rakennettu seuran toimihenkilöille tehdyn kyselyn sekä johtokunnan ja Palloliiton määrittämien tavoitteiden pohjalta. Lähtökohtana

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2

Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 Strategia 2015-2020 Pieksämäki Curling ry versio 2 1 Johdanto Tämä Pieksämäki Curling Ry:n strategia 2015-2020 ohjaa seuran toimintaa ja antaa suuntaviivat kehitykselle. Käytännössä strategia ohjaa vuosien

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013 JOUKKUEEN- JOHTAJA JOUKKUEENJOHTAJA Seuratoiminta on kaiken sydän Joukkueenjohtaja on joukkueen johtaja Joukkue on aina tiimi Vanhemmat ovat suurin voimavara Turnaus- ja ottelujärjestelyt Miksi tieto kulkee

Lisätiedot

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET 1. Ringettejaoston johtoryhmä... 2 Ringettejaoston puheenjohtaja... 3 Valmennuspäällikkö... 3 Sihteeri... 4 Varustepäällikkö... 4 Kilpailusihteeri... 4 Tiedottaja... 4

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TAMPEREEN HARRASTEURHEILIJAT ry.

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TAMPEREEN HARRASTEURHEILIJAT ry. 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TAMPEREEN HARRASTEURHEILIJAT ry. SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ...3 1.1 Yleiset tavoitteet 1.2 Järjestäytyminen 2. VARSINAINEN TOIMINTA...3 2.1 Harrastejalkapallo 2.2 Futsal 2.3

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry KemPa Taustaa Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät Pelaajamäärä Pelipassien määrä 2010-2012 180 160 140 120 100 80 Sarja1 60 40 20 0 2010 2011 toukukuu

Lisätiedot