Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintasuunnitelma vuodelle 2017"

Transkriptio

1 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Seura toteuttaa myös runsaasti liikuntakerhotoimintaa alueen kouluilla sekä tarjoaa harrastetasoista toimintaa aikuisille. Seuran jäsenmäärä ja toiminta on ollut voimakkaassa kasvussa edellisinä vuosina ja tavoitteena on kasvattaa jalkapallon harrastajamäärää edelleen n. 10 % vuoden 2017 aikana. Kasvussa otetaan kuitenkin käytettävissä olevat resurssit ja olosuhteet huomioon, niin että seura voi tarjota edellytykset laadukkaaseen harrastamiseen. PEP keskittyy toimintavuoden aikana jalkapalloon. Salibandytoiminta irtaantui pääosin omaan seuraansa vuoden 2016 aikana. Yksi ikäluokka (Pojat 06) jatkaa kuitenkin salibandyn harrastamista seurassa. Seuran taloudelle muodostuu vuonna 2017 haasteita, kun nuorisopäällikön palkkausta varten saatu koulutustuki päättyy. Jalkapallon toimintamaksuihin onkin tulossa jopa 65 korotus / vuosi. Maksut tullaan porrastamaan niin, että kahdella nuorimmalla ikäluokalla on edullisemmat maksut ja nuorimman ikäluokan toimintamaksu alenee merkittävästi verrattuna edellisvuoteen. PEP osallistuu SPL:n Seurojen laatujärjestelmään ja tavoitteena on saavuttaa toimintavuoden aikana taso 3. PEP jatkaa toimintaansa FC Espoon kasvattajaseurana ja osallistuu aktiivisesti koko seurayhteisön toimintaan kaikilla tasoilla. PEPillä on myös edustus (yksi jäsen) FC Espoon hallituksessa. FC Espoon kilpajoukkueiden ja yhteistyösopimusten kautta PEP:n pelaajilla on jatkossa tarjolla pelaajapolku Veikkausliigaan asti. 2 Jäsenistö Vuoden 2016 marraskuussa seuralla oli pelaajia jalkapallossa 381 ja salibandyssa 14, aikuisten harrastejoukkueet mukaan lukien. Vuoden 2017 tavoitteena on jalkapallon pelaajamäärän maltillinen kasvu (10 %). Tavoitteena on toimintavuoden aikana perustaa uudet nuorimpien ikäkausijoukkueet jalkapalloon pojille ja tytöille. Seuran toiminnassa on mukana noin 100 vapaaehtoistoimijaa erilaisissa rooleissa: joukkueissa valmentajina, joukkueenjohtajina, huoltajina, rahastonhoitajina, nettivastaavina. Lisäksi seuran johtokunnassa, jaostoissa ja tapahtumajärjestelyissä tarvitaan vapaaehtoisia. Tarmokkaita vapaaehtoistoimijoita tarvitaan lisää ja heitä tullaan rekrytoimaan entistä aktiivisemmin. Koulujen kerhotoiminnassa ja Nassikkafutis-toiminnassa on mukana merkittävä määrä lapsia (n. 120), joita pyritään vanhempineen houkutella mukaan varsinaiseen ikäkausitoimintaan.

2 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 2/5 3 Hallinto Seuran sääntömääräiset kokoukset ovat kevätkokous helmi-huhtikuussa, jossa hyväksytään tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä syyskokous loka-joulukuussa, jossa hyväksytään talousarvio, toimintasuunnitelma, ja valitaan uudet johtokunnan jäsenet. Rutiinityö seuran hallinnossa on tehostunut digitalisaation ansiosta ja seuralle ei ole enää vuonna 2017 tarkoitus palkata työntekijää hallinto- ja talousasioiden hoitamista varten. Seuran muiden työntekijöiden toimenkuvia joustavoitetaan ja johtokunnalle siirtyy lisää vastuuta talouden ja hallinnon tehtävistä. Tarvittaessa voidaan käyttää myös ostopalveluja. Taloushallintopalveluista tehtiin syksyllä sopimus Toimistolaskenta TL Oy:n kanssa ja sen pohjalta seuran taloushallintoa tullaan hoitamaan keskitetysti ProCountor-järjestelmän avulla. Seuran työntekijöiden pääasialliset tehtäväalueet ja tavoitteet vuodelle 2017 ovat: Valmennuspäällikkö o Valmennuslinjan noudattamisen varmistaminen o Toiminta pelaajapolkujen edistämiseksi PEPissä ja FC Espoo -yhteisössä o Uusien joukkueiden käynnistämisen tukeminen Valmennuspäällikkö, tytöt o Kokonaisvaltainen tyttöjalkapalloilun kehittäminen o Koulu- ja päiväkotiyhteistyö o Nassikkafutis -toiminta o Pelipassijärjestelmien neuvonta ja hallinnointi Seuravalmentaja(t) o Koulujen liikuntakerhojen ohjaaminen o Osallistuminen päiväkotitoimintaan o Sovitut joukkueiden valmennustehtävät Työtehtäviä jaetaan vaihtuvien tarpeiden mukaan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kesken. Vastuualueita pidetään yllä seuran nettisivuilla ( sekä seurakäsikirjassa. Vuonna 2014 laadittua seurakäsikirjaa ylläpidetään toimintavuonna, niin että se pitää sisällään ajantasaisen kootun ohjeiston pelaajille ja vanhemmille sekä vapaaehtoistoimijoille. 4 Tiedotus nettisivut toimivat edelleen seuran ja joukkueiden keskeisenä tiedotuskanavana. Jäsenkirjeiden toimittamisesta vastaa johtokunnan tiedottaja. Tavoitteena on julkaista neljä jäsenkirjettä toimintavuoden aikana. Kirjeiden julkaisuun käytetään MailChimp-palvelua. Lisäksi tiedotuksia jaetaan seuran Facebook-sivulla, joka tarjoaa myös jäsenille mahdollisuuden helposti osallistua keskusteluihin ja jakaa kokemuksia. Suurin osa kohdennetusta tiedotuksesta tapahtuu myclub-järjestelmällä, jossa on seuran ajantasainen jäsenrekisteri.

3 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 3/5 Mahdollisuuksien mukaan keväällä julkaistaan seuran toinen kausijulkaisu sekä painettuna, että nettisivujen kautta julkaistuna. Google Apps palvelussa ylläpidettäviä sähköpostilistoja (mm. johtokunta, valmentajat, rahat) ja pep.fi sähköpostialiaksia käytetään toissijaisesti, perinteisen sähköpostin tukena. 5 Lajitoiminta 5.1 Jalkapallo Seuran eri ikäkausien joukkueet osallistuvat toimintavuoden aikana Palloliiton Uudenmaan piirin JKKI-, Kaverimaailma- ja Leikkimaailma-sarjoihin. Nuoremmat ikäluokat osallistuvat lisäksi Karuselliturnauksiin, Pelitälleihin ja Espoon Liigaan. Osa E10 ja E11-ikäluokan joukkueista osallistuu Uudenmaan piirin järjestämiin Taitokilpailupeleihin. Lisäksi tullaan osallistumaan alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin turnauksiin. Kilpailutoiminnan tavoitteena on saada vuosittain PEP:n pelaajia Uudenmaan piirin taitokisoihin, piirikatsastuksiin ja sitä kautta sisään kilpajalkapalloon. FC Espoo seurayhteisö muodostaa jatkossa raamit PEP:in kilpajalkapallon toiminnalle, yhtenä elementtinä on FC Espoon järjestämät Kehittymisen Seuranta -tapahtumat. 5.2 Salibandy Salibandyssa pelaa kaudella yksi PEP:n joukkue (P06) salibandyliiton Etelä-Suomen kilpasarjassa. Joukkue osallistuu lisäksi Esport Areenan junnuliigaan haastesarjassa. 6 Koulu- ja päiväkotiyhteistyö Pohjois-Espoon lähikoulujen ja WAU ry:n kanssa yhteistyössä jatketaan säännöllistä kerhotoimintaa seuraavasti: Juvanpuiston koululla kolme välituntikerhoa alakoulussa ja kaksi yläkoulussa Lahnuksen koululla Wau-liikuntakerho 3-6 luokkalaisille Kalajärven koululla Wau-liikuntakerho 2-4 luokkalaisille Pakankylän koululla välituntikerho Toimivaa yhteistyötä Espoon kaupungin liikuntapalvelujen kanssa tullaan jatkamaan, jotta kouluja päiväkotiyhteistyön edellytykset, kaupungin tarjoamat liikuntapaikka-olosuhteet ja toimintaavustukset turvataan myös jatkossa. Kasvaneiden kerhomäärien takia seuraan palkattiin osa-aikainen työntekijä (Joose Juuti). Työtehtäviin kuuluu mm. koulu-ja päiväkotiyhteistyön tuomien tapahtumien vetäminen ja avustaminen. 7 Tapahtumat Jalkapalloleiri tullaan järjestämään koululaisten kesäloman ensimmäisellä viikolla Metsämaan kentällä. Viisipäiväisen tapahtuman kohderyhmänä ovat syntyneet tytöt ja pojat, ja sen ohjaajat saadaan PEP:n kasvateista. Leiri toimii merkittävänä jäsenhankinnan välineenä, eli sen

4 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 4/5 kautta on tarkoitus hankkia runsaasti uusia pelaajia PEP:n nuorempiin joukkueisiin. Tämän lisäksi järjestämme elokuun alussa viisipäiväisen Talent-leirin, johon valmennus valitsee joukkueistaan kuusi motivoituneinta ja taitavinta pelaajaa. Leiri on tarkoitettu syntyneille pojille ja tytöille. Nassikka-Futis -toiminta alkaa huhtikuun loppupuolella ja kestää lokakuulle, kohderyhmänä vuotiaat tytöt ja pojat. Tämän jälkeen heille on tarkoitus perustaa oma ikäkausijoukkue. Koulujen väliset jalkapalloturnaukset järjestetään Metsämaan kentällä (keväällä tytöille ja syksyllä pojille). Eskarilaisten peli-iltapäivä järjestetään toukokuussa Metsämaan kentällä. Kauden päättäjäiset järjestetään marraskuussa. Seuran omat taitokilpailut pidetään lokakuussa. Pelinohjaajakoulutus järjestetään huhtikuun aikana. Lisäksi seurastamme osallistuu joukkueita palloliiton Uudenmmaan piirin järjestämiin taitokoulupeli-tapahtumiin (kolme tapahtumaa vuodessa), sekä FC Espoon järjestämiin kehittymisenseuranta-tapahtumiin (neljä tapahtumaa vuodessa). 8 Valmennus ja koulutus Seura tulee tarjoamaan joukkueille tarvittavan määrän perusvalmentajakoulutusta sekä myös erityistaitoja kehittäviä koulutustapahtumia valmennuslinjausten mukaisesti. Koulutukset järjestetään joko itse tai yhdessä yhteistyöseurojen kanssa. Seuran oma E-valmennuskoulutus järjestetään huhtikuussa (ja mahdollisesti lokakuussa). Jalkapallovalmentajien tapaamisia (Coach club) pyritään järjestämään toimintavuoden aikana vähintään kaksi kertaa. Tarpeen mukaan myös muille seuratoimijoille (jojot, huoltajat, rahastonhoitajat, tiedottajat, pelinohjaajat) järjestetään koulutusta. 9 Olosuhteet Jalkapallon talviolosuhteiden osalta seura hankkii keskitetysti vuoroja kaudelle , niin että kullekin joukkueelle saadaan halliaikaa vähintään yksi vuoro viikossa. Näiden vuorojen kustannukset tulevat suoraan pelaajien toimintamaksuun. Talviharjoittelua helpottaa myös Haarssinpuiston kenttä Lahnuksessa, joka kuuluu kaupungin aurausohjelmaan ja parantaa huomattavasti talviharjoitteluolosuhteita. Lisäksi merkittävä osa talviharjoittelusta suoritetaan Kalajärven koulun salivuoroilla. Kesävuoroissa Metsämaan kentän tila ei riitä kaikkien joukkueiden harjoitusvuoroihin aktiivisen pelikauden aikana. Haarssinpuiston kenttä auttaa tässäkin, sillä voimme ohjata osan joukkueista harjoittelemaan, sekä pelaamaan siellä.

5 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 5/5 10 Talous Seuran taloudelle muodostuu toimintavuonna haasteita, kun nuorisopäällikön palkkausta varten saatu koulutustuki päättyy. Jalkapallon toimintamaksuihin onkin tulossa useimmille ikäluokille 65 korotus / vuosi. Nuorimpien ikäluokkien maksuja kuitenkin porrastetaan. Jäsenmaksu esitetään säilytettävä ennallaan 50 eurossa, samoin kuin perhealennus olisi edelleen 50%. Monilajialennuksesta luovutaan, koska salibandytoiminnassa ei enää ole seuran toimintamaksua vaan toteutuneet kulut laskutetaan suoraan joukkueelta. Maksujen korotuspainetta voidaan osittain hillitä yhteistyökumppaneiden avulla. Seuralla on muutamia merkittäviä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa on tavoitteena jatkaa yhteistyötä. Seura tulee mahdollisuuksien mukaan myös hakemaan edelleen OKM:n seuratukea vuodelle Espoon kaupungilta haetaan perusavustusta, liikuntatilojen vuokra-avustusta, koulutusavustusta, sekä kesäseteleitä nuorten palkkaukseen kesäajaksi. 11 Ponnen maja Ponnen maja on arvokas resurssi seuralle, koska se mahdollistaa omien kokousten, koulutusten ja harjoitusten järjestämisen helposti. Majaa vuokrataan myös ulkopuoliseen käyttöön yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Toimintavuoden aikana pyritään tehostamaan majan käyttöastetta entisestään. Majalla järjestetään siivoustalkoot keväällä ja syksyllä. Talkoiden yhteydessä pyritään järjestämään pieniä korjauksia majan kunnon ylläpitämiseksi. Majavastaava tekee toimintavuoden aikana ehdotukset tarvittavista majan remonteista johtokunnalle. Vuoden 2017 aikana on alustavasti tarkoitus uusia majalle ovien lukkojärjestelmä, jatkaa sisäremonttia isossa salissa (seinien maalaus, verhojen uusiminen). Materiaaleja korjaushankkeisiin hankitaan mahdollisimman paljon yhteistyökumppaneilta.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Seura

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2018

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2018 Toimintasuunnitelma vuodelle 2018 Hyväksytty syyskokouksessa Pohjois-Espoon Ponsi Ry 2/10 1 Toimikausi Tähän toimintasuunnitelmaan on kirjattu seuran tavoitteet 1.1.2018 alkavalle ja 31.12.2018 päättyvälle

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2019

Toimintasuunnitelma. vuodelle 2019 Toimintasuunnitelma vuodelle 2019 Esitellään syyskokouksessa 20.11.2019 Toimintasuunnitelma 2019 20.11.2018 2/12 1 Toimikausi Tähän toimintasuunnitelmaan on kirjattu seuran tavoitteet 1.1.2019 alkavalle

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2013 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/7 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva junioritoimintaan keskittyvä jalkapallo- ja salibandyseura. Muut

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry (PEP) on Pohjois-Espoon alueella toimiva urheiluseura, joka keskittyy pääsääntöisesti juniori- ja harrastusjalkapallo-

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2016

Toimintakertomus vuodelta 2016 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2016 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta koki merkittäviä muutoksia vuoden 2016 aikana. Jo 2015 syksyllä oli tehty päätös liittyä kasvattajaseuraksi

Lisätiedot

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017

F.C. KASIYSI ESPOO VUOSIKELLO 2017 2017 JOULUKUU 2017, SIVU 13 TAMMIKUU 2017, SIVU 2 MARRASKUU 2017, SIVU 12 12 1 HELMIKUU 2017, SIVU 3 11 2 LOKAKUU 2017, SIVU 11 10 3 MAALISKUU 2017, SIVU 4 SYYSKUU 2017, SIVU 10 9 4 HUHTIKUU 2017, SIVU

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2013

Toimintakertomus vuodelta 2013 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/6 Toimintakertomus vuodelta 2013 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen suuntaviivojen mukaan.

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2015

Toimintakertomus vuodelta 2015 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2015 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen ja syyskokouksessa 2014

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2012

Toimintakertomus vuodelta 2012 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintakertomus vuodelta 2012 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen suuntaviivojen mukaan.

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2014

Toimintakertomus vuodelta 2014 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/8 Toimintakertomus vuodelta 2014 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011 toteutetun seurakehityshankkeen ja kevätkokouksessa hyväksytyn

Lisätiedot

Joukkueenjohtajana PEPissä

Joukkueenjohtajana PEPissä Joukkueenjohtajana PEPissä (Jalkapallo 2013) Kari Alho Sisältö PEP organisaatio Työntekijät + vapaaehtoiset Missio, Visio, Arvot Joukkueenjohtajien tehtävät (jalkapallo) Tukiryhmän (vanhempien) tapaamiset

Lisätiedot

Salon Palloilijat ry Visio 2022

Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry Visio 2022 Salon Palloilijat ry:n (SalPa) visio vuoteen 2022 asti Salon Palloilijat ry (SalPa) on urheiluseura mihin jokaisen lapsen, nuoren ja aikuisen on mahdollisuus tulla harrastamaan

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj.

PEP Seurakehitys. Alkutila 2011 vs. lopputila 2012. Kari Alho, Johtokunnan pj. PEP Seurakehitys 11 vs. lopputila 1 Kari Alho, Johtokunnan pj. Tausta PEP osallistui vuonna 11 alueelliseen seurakehityshankkeeseen yhdessä muun Uudenmaan ja Pirkanmaan seuran kanssa kyselyllä tammikuussa

Lisätiedot

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013

LeKi-futis toimintasuunnitelma 2013 1. Johtokunnan kokoonpano 2013: Johtokunta jatkaa neljännen toimintavuoden seuraavalla kokoonpanolla: Johtokunta: Petri Mäkinen, puheenjohtaja; Matti Huvinen, vara puheenjohtaja; Harri Bergström, sihteeri;

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

EBK ry vuosikello 2019

EBK ry vuosikello 2019 EBK ry vuosikello 2019 Hyväksytty yhdistyksen hallituksessa 4.2.2019 (täydennetään tarvittaessa hallituksen kokouksissa) Versio 2019_1.0 1 elokuu, sivu 12 syyskuu, sivu 13 JOJO- / RAHO-ILTA FUTSAL KAUDEN

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013

Seuraohjelma. oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013. Liittohallituspäätös 16.12.2013 Seuraohjelma oto seuravalmentajatuen hakuinfo ja hakukriteerit, joulukuu 2013 Liittohallituspäätös 16.12.2013 Tavoite: laajentaa oto seuravalmennuksen piiriin kuuluvien seurojen määrää max. 10 seuralla

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

SEURATOIMINNAN MAKSUT

SEURATOIMINNAN MAKSUT SEURATOIMINNAN MAKSUT LIITE FC HONKA RY:N TOIMINTASUUNNITELMAAN 1.11.2017 31.10.2018 Seuratoiminnan kulut katetaan erilaisin maksuin. FC Hongassa neljä keskeisintä maksuluokkaa ovat; 1. Jäsenmaksut Laskutetaan

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2011

Toimintakertomus vuodelta 2011 Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/5 Toimintakertomus vuodelta 2011 1 Yleistä Pohjois-Espoon Ponsi ry:n toiminta kehittyi edelleen voimakkaasti vuonna 2011. Jäsenmäärä oli voimakkaassa kasvussa pääosin alueen jatkuvan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2015 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2015 31.12.2015 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Vuosi 2016 on seuran kolmastoista varsinainen toimintavuosi. Perustuen siihen, että AC Kirkkonummi - ACK ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta toimintaa kaikissa ikäluokissa

Lisätiedot

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA

Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA Jalkapalloseura FC Hertan STRATEGIA 2012-2017 VISIO 2017 FC Hertta on suomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon laatuseura. FC Hertta tarjoaa Joensuun seudun tytöille ja naisille mahdollisuuden pelata jalkapalloa

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

SBS MASKU Seurakäsikirja versio 1.2 Hyväksytty

SBS MASKU Seurakäsikirja versio 1.2 Hyväksytty SBS MASKU versio 1.2 Hyväksytty 6.8.2015 1 1. Seura 1.1. Seuran toiminta-ajatus SBS Masku on salibandyyn keskittynyt erikoisseura, jonka pääpaino on junioritoiminnassa. Seura pyrkii asettamaan vähintään

Lisätiedot

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä

Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Millainen FC Kangasala olisi jalkapalloseurana parhaimmillaan / unelmana vuoden 2017 lopulla Keskittyminen junioritoimintaan vaihtoehtoisena brändinä Imago kunnossa: pelaajat haluavat pelata seurassa,

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016

IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 IPS RY Toimintasuunnitelma 2016 Junioritoiminta kaudella 2016 Kaudella 2016 seuralla tulee olemaan erilaisia projekteja, millä pyritään kehittämään seura yhden askeleen eteenpäin. Isoin projekti on seuratoiminnan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus.

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus. Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus www.jokelankisa.net 28.11.2017 JoKi - Jokelalaisille liikuntaharrastusta ja hyvinvointia 21.3.2017 / JKu Jokelan Kisa Urheilutoiminta Jalkapallo

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu

Tikkurilan Palloseuran. jäsen- ja toimintamaksu Tikkurilan Palloseuran jäsen- ja toimintamaksu Mitä jäsen- ja toimintamaksu sisältää Jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kokonaismenoista pääosa, noin 2/3 kuluista. Loput 1/3 vuotuisista kuluista

Lisätiedot

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 VASTUUVALMENTAJALLE! Kiitokset päätöksestä osallistua yhtenä tärkeänä osana joukkuetoimintaan. Kädessäsi on vastuuvalmentajan toimenkuva tässä seurassa.

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

Huuhkaja- ja Helmaripäivät

Huuhkaja- ja Helmaripäivät Huuhkaja- ja Helmaripäivät 15.8.2016 Huuhkaja- ja Helmaripäivät Huuhkaja- ja Helmaripäivät on aikaisempien piirihaavi- ja piirijoukkueikäluokkiin (13-14-v pojat, 13-15-v tytöt) kohdistuva kokonaisvaltainen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä.

Vuoden 2014 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2014 31.12.2014 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015

PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 PK-35 ry Toimintasuunnitelma 18.11.2015 Seuran päämäärä ja tavoite PK-35 pyrkii olemaan toiminta-alueensa suurin, monipuolisin ja kehittyvin jalkapalloseura, joka tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset

Lisätiedot

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi

Laajasalon palloseura 2005-2015. Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Laajasalon palloseura 2005-2015 Tarina pienen kyläseuran kasvusta kehityskelpoiseksi keskisuureksi jalkapalloseuraksi Mia Stierncreutz - Koulutus; Kasvatustieteen kandidaatti, varhaiskasvatuksen koulutuslinja

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2009 Nummelan Palloseura ry 20.11.2008 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe

10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen. Seurojen ääni Oulu klo Raimo Seikkala, FC Raahe 10 ryhtiliikettä junioriseuran kehittymiseen Seurojen ääni Oulu 11.2.2017 klo 10.20-11.00 Raimo Seikkala, FC Raahe Sisältö FC Raahe 2017 Johdanto Pohjois-Suomi, Raahe, Islanti 1. Intohimoisten uusien ohjaajien

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys

vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 1 (5) F.C. KASIYSI TOIMINTASUUNNITELMA 2018 vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys 11,.11.2017 Sivu 2 (5) Taustaa vuodelle 2018 F.C. Kasiysi Espoo ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2019 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti.

Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. YLEISTÄ Maskun Palloseura pyrkii tarjoamaan tulevanakin toimikautena jalkapalloharrastamisen laadukkaan mahdollisuuden kaikille jäsenilleen tasapuolisesti. Vuonna 2018 pyrimme edelleen lisäämään joukkueiden

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 FC WILD RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 02880 VEIKKOLA Yhd.rek.tunnus 200075 1( 7) 1. TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAYMPÄRISTÖ FC WILD ry on Kirkkonummen kunnan alueella toimiva jalkapallon erikoisseura. Seuran

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2010 Nummelan Palloseura ry 25.11.2009 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS)

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (HJS) Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Yleistä: Vuosi on seuramme viidestoista toimintavuosi. Ennusteen mukaan seura liikuttaa poikien ja tyttöjen sekä naisten joukkueissa

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2008 Nummelan Palloseura ry 28.11.2007 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

FC Honka 09 Sporting Vanhempien info Kisakallio

FC Honka 09 Sporting Vanhempien info Kisakallio FC Honka 09 Sporting Vanhempien info 30.9.2017 Kisakallio Agenda Kauden 2016-2017 kertaus Kauden 2016-2017 talousyhteenveto Kauden 2017-2018 suunnitelmia Kauden 2017-2018 talousarvio Toimihenkilöiden valinnat

Lisätiedot

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen

Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämän suunnitelman tarkoitus ja eteneminen Tämä on suunnitelma Maskin & KyIF:n välisen YJ-toiminnan perustamisesta (pohjana yhteinen keskustelutilaisuus 25.8.2016 sekä seurojen jalkapallojaostojen päätökset

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014

TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014. Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.10.2013-30.09.2014 Jatkovuosikokouksessa 27.1.2014 2 Sisällysluettelo Toimintasuunnitelma... 1 Organisaatiokaavio... 3 HauPan strategia 2014-2015... 3 Arvot... 4 Tehtävä... 4 Visio...

Lisätiedot

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jalkapallojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Tulevan toimintakauden visio Jalkapallon kiinnostavuuden lisääntyminen ja pelaamisen riemu kaikissa ikäluokissa sekä tytöillä että pojilla. Kokonaisvaltainen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016

TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015-31.10.2016 Vuosikokouksessa 16.12.2015 1993-2015 2015 - SISÄLLYSLUETTELO 2 Organisaatiokaavio 2015-2016... 3 Painopistealueet 2015-2016... 3 Strategia 2015-2016 (pohjautuu

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2011 Nummelan Palloseura ry 24.11.2010 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2014 Nummelan Palloseura ry 13.11.2013 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT... 3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019

PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 PALLOLIITON HELSINGIN PIIRI TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Palloliiton strategiset painopiste-alueet vv. 2016-2020 1. Pelaajan laadukas arki pelaajien kehittäminen valmentajien kehittäminen 2. Elinvoimainen

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa

Tähtiainesta! Tähtiainesta! Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa Tähtiainesta! Wikipedia: Isännän ääni 2014 Komeettojen hallintotapa 1500 Jyväskylä (1500 Jyvaskyla) is a small Main belt asteroid. It was discovered by Y. Väisälä on October 16, 1938, and is named after

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Mitä tehdään tehdään kunnolla.

Mitä tehdään tehdään kunnolla. SALIBANDYTOIMINNAN TOIMINTAOPAS MOTTO: Mitä tehdään tehdään kunnolla www.hirvhesalibandy.net Visio 2015 Hirvensalon Heiton salibandytoiminta rakentuu seuraavien keskeisten tavoitteiden ja arvojen varaan:

Lisätiedot