A S I A L U E T T E L O:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A S I A L U E T T E L O:"

Transkriptio

1 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) A S I A L U E T T E L O: 200. Kokouksen avaus 201. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 202. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 203. Ääntenlaskijoiden valinta 204. Työjärjestyksen hyväksyminen 205. Kirkkovaltuuston pitämän kokouksen päätösten lainmukaisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus 206. Kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaali vuosiksi n varapuheenjohtajan vaali vuosiksi n jäsenten vaali vuosiksi n jäsenten henkilökohtaisten varajäsenten vaali vuosiksi Seurakunnan kotisivu 211. Lähetystyön palvelusopimus Suomen Lähetysseuran kanssa 212. Muutos sopimukseen lähetysyhteistyöstä Suomen Pipliaseuran kanssa 213. Eroanomus: lastenohjaaja 214. Eroanomus: reskontranhoitaja 215. Määräaikaisen työsopimussuhteisen työsopimuksen jatkaminen 216. Osa-aikaeläke: traktorinkuljettaja 217. Hautausmaan työnjohtajan tehtävänkuva 218. Hautausmaan työnjohtajan valinta 219. Hautainhoitorahaston kesäkukat Imatran seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen tutustuminen perheneuvontapalvelujen tuottamiseen Pietarissa 221. Tiedotus työalan budjetin ylitys 222. Ilmoitustilatarjoukset vuodelle Tarjoukset Imatran Myö yhes seurakuntalehden kustantamisesta 224. Imatran seurakunnan tietoturvayhdyshenkilön valinta 225. Epävarmojen ja arvottomien saatavien poistaminen kirjanpidosta

2 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 226. Käyttökorvaukset seurakunnan toimitiloista 227. OP-Private sopimus 228. Raha- ja arvopaperien tarkastajien kertomus 229. Kilpailukykysopimuksen mukainen työajan pidentäminen Imatran seurakunnassa 230. Kolehtisuunnitelma Verotulokertymät 11/ Työnantajan edustajan valitseminen yhteistyötoimikuntaan 233. Kirkkoherran päätösluettelo 234. Talousjohtajan päätösluettelo 235. Saapuneet kirjeet ja asiakirjat 236. Muut esille tulevat asiat 237. Seuraava kokous 238. Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

3 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikkona klo Paikka seurakuntakeskuksen kokoussali, Tainionkoskentie 80 Läsnä Marttinen Arto kirkkoherra, puheenjohtaja Teräslahti Liisa varapuheenjohtaja Hirvonen Esa jäsen Koistinen Minna jäsen Koistinen Sirpa jäsen Kärkäs Pekka jäsen Mylläri Allan jäsen Rahkonen Tuula jäsen saapui klo Tikka Arto jäsen Tiihonen Marko jäsen poistui 18.10, 222 käsittelyn jälkeen Vepsä Kari jäsen Muut osallistujat Ollonen Ilkka kirkkovaltuuston pj. Mynttinen Rauni kirkkovaltuuston varapj., Tiimo Pasi talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Ollonen Ilkka poistui klo ja tuli takaisin kokoukseen klo Kutsuttuina Rautsiala Suvi pykälä 210 Huipero Seija pykälät 210, 221, 222 ja Kokouksen avaus Kirkkoherra Arto Marttinen avasi kokouksen pitämällä alkuhartauden, virsi 600; 1-3.

4 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 201 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Esityslista on postitettu torstaina Kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on paikalla (KL 9: 2 ). Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja jäsenten lukumäärään nähden päätösvaltaiseksi. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi, läsnä 11/ Pöytäkirjan tarkastajien valinta n ohjesäännön 9 2 momentin mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Sirpa Koistinen ja Pekka Kärkäs. Pöytäkirja tarkastetaan hallintosihteerin huoneessa torstaina klo Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Sirpa Koistinen ja Pekka Kärkäs. 203 Ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjan tarkastajat valitaan ääntenlaskijoiksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 204 Työjärjestyksen hyväksyminen Työjärjestys hyväksytään esityslistan mukaisena. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Pykälän 210 jälkeen käsiteltiin pykälät 221,222, 223.

5 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 205 Kirkkovaltuuston pitämän kokouksen päätösten lainmukaisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Kirkkolain mukaan kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta ja täytäntöönpano kuuluvat kirkkoneuvoston tehtäviin (KL 10:1, 10:6 ). on vuonna 2002 päättänyt, että kirkkoneuvosto käsittelee valtuuston kokousta seuraavassa kokouksessa sopivaksi katsomallaan tavalla valtuuston pöytäkirjan sekä toteaa, ovatko valtuuston päätökset lainmukaisia ja täytäntöönpanokelpoisia. Kirkkovaltuusto kokoontui Pöytäkirja on nähtävänä kirkkoneuvoston kokouksessa. toteaa, että kirkkovaltuuston tekemät päätökset ovat lainmukaisia ja täytäntöönpanokelpoisia. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 206 Kirkkovaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaali vuosiksi Valmistelija: talousjohtaja Pasi Tiimo Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Kirkkojärjestyksen 8:2 :n ja kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuusto valitsee keskuudestaan toimikautensa ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan. esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä varapuheenjohtajan vuosiksi Esitys hyväksyttiin.

6 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 207 n varapuheenjohtajan vaali vuosiksi Valmistelija: talousjohtaja Pasi Tiimo Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p KL 10:2 mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajana on kirkkoherra ja muina jäseninä varapuheenjohtaja sekä sen mukaan kuin ohjesäännössä määrätään, vähintään 5 ja enintään 11 muuta seurakuntavaaleissa vaalikelpoista henkilöä. Valituilla jäsenillä on henkilökohtaiset varajäsenet. n ohjesäännön 2 :n mukaan kirkkoneuvoston jäsenten vaali toimitetaan kirkkovaltuustossa siten, että ensiksi valitaan kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja ja sitten muut jäsenet. esittää kirkkovaltuustolle, että se toimittaa kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan vaalin vuosiksi Esitys hyväksyttiin. 208 n jäsenten vaali vuosiksi Valmistelija: talousjohtaja Pasi Tiimo Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p KL 10:2 mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajana on kirkkoherra ja muina jäseninä varapuheenjohtaja sekä sen mukaan kuin ohjesäännössä määrätään, vähintään 5 ja enintään 11 muuta seurakuntavaaleissa vaalikelpoista henkilöä. Valituilla jäsenillä on henkilökohtaiset varajäsenet. n ohjesäännön 1 :n mukaan kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi yhdeksän jäsentä. KL 10:2 mukaan kirkkoneuvoston jäseneksi voidaan valita vain seurakuntavaaleissa vaalikelpoinen henkilö. esittää kirkkovaltuustolle, että se toimittaa kirkkoneuvoston jäsenten vaalin vuosiksi Esitys hyväksyttiin.

7 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 209 n jäsenten henkilökohtaisten varajäsenten vaali vuosiksi Valmistelija: talousjohtaja Pasi Tiimo Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p n ohjesäännön 3 :n mukaan sen jälkeen kun kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja ja jäsenet on valittu, valitaan eri vaalilla varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten henkilökohtaiset varajäsenet. KL 10:2 mukaan kirkkoneuvoston jäsenten henkilökohtaisiksi varajäseniksi voidaan valita vain seurakuntavaaleissa vaalikelpoinen henkilö. esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee kirkkoneuvoston varapuheenjohtajalle ja muille jäsenille henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi Esitys hyväksyttiin. 210 Seurakunnan kotisivu Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p n varapuheenjohtaja Liisa Teräslahti esitti ( 16) pyynnön, että kirkkoherra ryhtyisi toimenpiteisiin seurakunnan imagon ja julkisuuskuvan rakentamiseksi luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista koostuvan työryhmän avulla siten, että työ alkaisi viimeistään keväällä Seurakunnan imagoa ja julkisuuskuvaa muokkaa omalta osaltaan seurakunnan kotisivu. Sitä on uudistanut ja kehittänyt työryhmä, jossa asiantuntijana on toiminut viestintäkonsultti Karoliina Malmelin. Muita jäseniä ovat olleet tiedottaja Seija Huipero, pastori Antti Nironen, talousjohtaja Pasi Tiimo, hallintosihteeri Sirpa Kauppinen ja luottamushenkilöistä Suvi Rautsiala sekä Marko Tiihonen. n kokoukseen tuotiin työryhmän pitämän kokouksen muistio. Kokouksessa työryhmän kotisivujen suunnitelman esitteli työryhmän jäsen Suvi Rautsiala. merkitsee tiedoksi. keskusteli esityksestä ja merkitsi sen tiedoksi.

8 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 211 Lähetystyön palvelusopimus Suomen Lähetysseuran kanssa Valmistelija: lähetyssihteeri Ari Niemetmaa Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Suomen Lähetysseura uudistaa seurakuntien kanssa tehdyt nimikkosopimukset muuttamalla ne lähetystyön palvelusopimuksiksi, joissa määritellään seurakunnan tuen määrä Suomen Lähetysseuran ulkomaan työlle. Seurakunta voi halutessaan sisällyttää palvelusopimukseen eri lähettien ja hankkeiden tukemista. Imatran seurakunnalla on Suomen Lähetysseuran kanssa nyt kolme nimikkosopimusta alkanut sopimus Hsin Yi radiotyökeskuksen työn tukemisesta Taiwanilla alkanut sopimus Raamatun käännöstyön tukemisesta Senegaliin alkanut sopimus Raija Kiljusen nimikkolähettityön tukemisesta Nepalissa Suomen Lähetysseuran antamien tietojen mukaan Raija Kiljunen palasi kesäkuussa kotimaahan ja hänen työsopimus Suomen Lähetysseurassa päättyi hänen omasta pyynnöstä elokuussa Suomen Lähetysseura on ilmoittanut myös, että sen hanke Hsin Yi radiotyökeskuksen työhön tukemiseksi Taiwanilla päättyy Samalla päättyy Imatran seurakunnan nimikkosopimus tämän työn tueksi. Lähetyssihteeri Ari Niemetmaa on käynyt syksyn aikana kirjeenvaihtoa ja puhelinkeskusteluja Suomen Lähetysseuran varainhankinnan koordinaattori Laura Sirviön kanssa Imatran seurakunnan nimikkosopimusten uudistamisesta Suomen Lähetysseuran kanssa tehtävällä lähetystyön palvelusopimuksella.

9 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) Suomen Lähetysseura on lähettänyt huhtikuussa 2016 Angolaan lähetystyöhön Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomelan. Heidän suunniteltu työkautensa on 24 kuukautta. Eeva-Liisa Rantasuomela on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja erikoissairaanhoitaja-kätilö. Hän työskentelee Lähetysseuran kirkollisen työn koordinaattorina ja Angolan kirkon IELA:n työyhteydessä kummityön kehittämisessä. Rauno Rantasuomela on koulutukseltaan rakennusmestari. Hän työskentelee Angolan kirkon IELA:n työyhteydessä kuntokartoitustyössä sekä arvioi korjauksia Angolan kirkon sekä Lähetysseuran Namibiassa sijaitseviin rakennuksiin. Lisäksi hän osallistuu Raamattukoulun ja Lähetysseuran työntekijöiden kotien remontteihin. He molemmat ovat toimineet aikaisemmin lähetystyössä Angolassa, Eeva-Liisa vuosina ja Rauno vuosina Heillä on kolme yhteistä lasta: Marko 25 v., Sini 24 v. ja Suvi 22 v. Suomen Lähetysseura tarjoaa Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomelaa Imatran seurakunnalle uusiksi tuettaviksi lähetystyöntekijöiksi lakkautuvien nimikkosopimusten tilalle. Senegalissa tehtävän Pulaarinkielisen raamatunkäännöstyön tukemista voimme jatkaa kokonaistukisumman puitteissa. Imatran seurakunta tekee Suomen Lähetysseuran kanssa lähetystyön palvelusopimuksen. Lähetystyön palvelusopimukseen kootaan kaikki ne Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijät ja hankkeet, joita Imatran seurakunta sitoutuu tukemaan nykyisellä vuosikannatustavoitteella mikä sisältyy talousarviomäärärahaan. Kohdemaa Lähetystyöntekijä/hanke Tavoitesumma Angola Eeva-Liisa Rantasuomela euroa Rauno Rantasuomela euroa Senegal Pulaarinkielinen raamatunkäännöstyö euroa euroa. Sopimus astuu voimaan ja on voimassa toistaiseksi. Sopimuksen tarkistuspiste on Jos toinen sopijaosapuolista haluaa sanoa sopimuksen irti, on irtisanomisaika kuusi kuukautta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

10 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 212 Muutos sopimukseen lähetysyhteistyöstä Suomen Pipliaseuran kanssa Valmistelija: lähetyssihteeri Ari Niemetmaa Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Imatran seurakunnalla on Suomen Pipliaseuran kanssa allekirjoitettu sopimus lähetysyhteistyöstä Argentiinassa lapsille tehtävästä lukutaitotyöstä. Kannatustavoite on euroa vuodessa. Argentiinan Pipliaseura ja anglikaaninen ASOCIANA-järjestö vastaavat lukutaitohankkeesta yhteistyössä wichíen kanssa. Lukutaitotyössä on tultu siihen vaiheeseen, että wichín kielinen opetusmateriaali on valmistunut ja hankkeesta vastanneet anglikaanityöntekijät ovat jäämässä eläkkeelle. Koulutusvastuu wichín kielisistä lapsista on Argentiinan valtion koululla. Martti Asikainen Suomen Pipliaseurasta on kertonut lähetyssihteeri Ari Niemetmaalle, että Pipliaseura toivoo Imatran seurakunnan osallistuvan Namibian raamatunkäännöshankkeeseen Argentiinan lukutaitotyöstä vapautuvin kannatusvaroin. Suomen Pipliaseura aloittaa raamatunkäännöstyön tukemisen Namibiassa. Hankkeen pääasiallinen kohderyhmä ovat vuotiaat ndongan ja kwanjaman kielten puhujat. Yli 80 prosenttia namibialaisista on kristittyjä, ja noin puolet heistä on luterilaisia. Maan asukkaista 89 % on lukutaitoisia. Ihmiset osallistuvat säännöllisesti jumalanpalveluksiin ja pienryhmätoimintaan. Uudet raamatunkäännökset ndongan ja kwanjaman kielille tarvitaan, koska nykyisten käännösten kieli on vanhentunutta. Namibian noin 2,2 miljoonasta asukkaasta yli puolet on alle 25-vuotiaita, eivätkä monet heistä ymmärrä nykyisiä käännöksiä. Nuorilla on halu oppia lukemaan omaa kieltään. Kielten käytöstä tehdyt tutkimukset osoittavat, että Raamatun sanoman ymmärtäminen jää nuorilla puolitiehen, mikäli he eivät ymmärrä lukemaansa tekstiä. Tämän vuoksi he tarttuvat mieluummin portugalin tai englanninkieliseen Raamattuun. Uudet, helposti ymmärrettävät raamatunkäännökset tukevat erityisesti nuorten henkilökohtaisen Jumala-suhteen rakentumista.

11 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) Ndongan ja kwanjaman kielten raamatunkäännöstyö toteutetaan yhtenä projektina Pohjois-Namibiassa. Hankkeen toteutuksesta vastaa Namibian ja Angolan Pipliaseurat yhteistyössä paikallisten kirkkojen kanssa. Kumppaneina hankkeessa toimivat Suomen Pipliaseura, Suomen Lähetysseura sekä Seed Company -järjestö. Molemmilla kielillä on oma käännösryhmänsä, ja työn tekevät paikalliset kielenpuhujat. Kaikki kääntäjät koulutetaan tehtäväänsä. Yhtyneiden Raamattuseurojen (UBS) käännöskonsultteina toimivat Gerrit van Steenbergen ja Riikka Halme-Berneking Suomen Lähetysseurasta. Uudet käännökset ndongan ja kwanjaman kielillä tehdään samanaikaisesti, jotta varmistetaan käännösten yhtenäisyys ja ne laaditaan siten, että ne soveltuvat myös mobiili-ympäristöön. Samanaikaisella käännöstyöllä saavutetaan kustannus- ja muita synergiaetuja. Käännöstyö käynnistyy tammikuussa 2017 kääntäjien koulutuksella. Tavoiteaikataulun mukaan uudet käännökset valmistuvat vuonna Imatran seurakunta muuttaa yhteistyöhanketta Suomen Pipliaseuran kanssa lopettamalla sopimuksen lähetysyhteistyöstä Argentiinan lasten lukutaitotyöstä Imatran seurakunta tekee Suomen Pipliaseuran kanssa uuden sopimuksen lähetysyhteistyöstä ndongan ja kwanjaman kielten raamatunkäännöstyöstä Namibiassa. Kannatustavoite on euroa vuodessa, mikä sisältyy lähetystyön talousarviomäärärahaan. Sopimus astuu voimaan ja on voimassa raamatunkäännöshankkeen loppuun asti. n jäsen Minna Koistinen ilmoitti olevansa esteellinen osallistumaan asian käsittelyyn ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi (HallL 28 ). Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

12 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 213 Eroanomus: lastenohjaaja Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Eroanomus: reskontranhoitaja Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Määräaikaisen työsopimussuhteisen työsopimuksen jatkaminen Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Osa-aikaeläke: traktorinkuljettaja Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Hautausmaan työnjohtajan tehtävänkuva Valmistelija: ylipuutarhuri Ari Ylähollo Esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Hautausmaan työnjohtajan päivitetty tehtävänkuva on esityslistan liitteenä. hyväksyy hautausmaan työnjohtajan tehtävänkuvan liitteen mukaisesti. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

13 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 218 Hautausmaan työnjohtajan valinta Valmistelija: Haastattelutyöryhmä Esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Hautainhoitorahaston kesäkukat 2017 Valmistelija: ylipuutarhuri Ari Ylähollo Esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Imatran seurakunnan perheasiain neuvottelukeskuksen tutustuminen perheneuvontapalvelujen tuottamiseen Pietarissa Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Tiedotus työalan budjetin ylitys Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p n varapuheenjohtaja Liisa Teräslahti pyysi pidetyssä kirkkoneuvoston kokouksessa kirkkoherraa ryhtymään toimenpiteisiin seurakunnan imagon ja julkikuvan rakentamiseksi luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista perustettavan työryhmän avulla siten, että työ käynnistyy kevätkaudella Projektin alkuvaiheesta alkaen kävi ilmi, että tehtävän kunnollinen hoitaminen edellyttää ulkopuolista asiantuntemusta. Kirkkoherra lähetti Kirkon tiedotuskeskukseen kyselyn, kuka voisi olla sopiva henkilö projektin asiantuntijavetäjäksi. Kirkon tiedotusjohtaja Tuomo Pesonen ehdotti viestintäkonsultti Karoliina Malmelinia. Kirkkoherra Arto Marttinen, talousjohtaja Sirpa Paakki, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ilkka Ollonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Rauni Mynttinen ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Liisa Teräslahti tapasivat Karoliina Malmelinin ja hyväksyivät hänet projektin asiantuntijavetäjäksi. Karoliina Malmelinin esityksestä kokonaisuuteen liitettiin mukaan Jäsen 360 työkalu, jonka käyttökoulutuksen antaa vanhempi asiantuntija Mikko Hormio.

14 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) Tämän päätöksen jälkeen kirkkoherra Arto Marttinen kokosi työryhmän, joka yhdessä Karoliina Malmelinin kanssa suorittaa kirkkoneuvoston antamaa tehtävää. n kokoukseen tuotiin tiedot ylityksestä: työalan budjetin euromääräinen ylitys n e. Pääluokka kakkosen (2) budjetti ei ylity. merkitsee budjetin ylityksen tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 222 Ilmoitustilatarjoukset vuodelle 2017 Valmistelija: tiedottaja Seija Huipero Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Tarjoukset Imatran Myö yhes seurakuntalehden kustantamisesta Valmistelija: tiedottaja Seija Huipero Esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Imatran seurakunnan tietoturvayhdyshenkilön valinta Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p

15 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 225 Epävarmojen ja arvottomien saatavien poistaminen kirjanpidosta Valmistelija: pääkirjanpitäjä Sari Villanen Esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Taloussäännön 10 :n mukaan saatavien perintä on järjestettävä siten, että kaikki saatavat tulevat ajallaan ja asianmukaisesti perityiksi. Mikäli saatavaa ei ole eräpäivään mennessä maksettu, on velallista kehotettava maksamaan velkansa määräajassa. Jos saatava viivästyskorkoineen ei kehotuksesta huolimatta ole maksettu määräajassa, on asiassa ryhdyttävä viipymättä toimenpiteisiin. voi perustellusta syystä luopua perinnästä ja antaa tästä valtuutuksen talousjohtajalle. Perintää on hoidettu säännönmukaisesti, mutta eräiden saatavien kohdalla perintä on ollut tuloksetonta. Hyvän kirjanpitotavan mukaan epävarmat ja arvottomat saatavat on poistettava kirjanpidosta ja kirjattava kuluiksi. Saatavien perintää voidaan tämän jälkeenkin kuitenkin jatkaa. Poistettavaksi esitettäviä uusia saatavia on yhteensä 3.623,69 euroa vuodelta Lisäksi vuodelta 2015 siirtyneitä ja perinnässä tehottomaksi osoittautuneita entisiä saatavia on 5.002,54 euroa. Suurin osa muodostuu varattomien kuolinpesien hautatoimen laskuista. Harkinnassa on ulkoisten perintäpalveluiden käyttöönotto ensi vuoden alusta perinnän tuloksellisuuden parantamiseksi. Saatavaluettelo on nähtävänä kokouksessa. päättää, että saatavaluettelon mukaiset saatavat yhteensä 9.428,01 euroa poistetaan kirjanpidosta. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. valtuuttaa talousjohtajan järjestämään perintäpalveluiden käyttöönotto.

16 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 226 Käyttökorvaukset seurakunnan toimitiloista Esittelijä ja valmistelija: talousjohtaja Pasi Tiimo p on kokouksessaan vahvistanut tämän hetkiset voimassa olevat toimitiloja koskevat korvaukset. Tarkistetaan seurakunnan toimitilojen käyttökorvaushinnoittelua alkaen. Liitteenä on uusi hinnoitteluesitys. päättää, että seurakunnan toimitilojen käyttökorvauksia tarkistetaan liitteen esityksen mukaisesti alkaen toistaiseksi. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 227 OP-Private sopimus Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Raha- ja arvopaperien tarkastajien kertomus Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p n valitsemat raha- ja arvopaperin tarkastajat Allan Mylläri ja Arto Tikka ovat suorittaneet raha- ja arvopapereiden tarkastuksen ja antaneet tarkastuskertomuksen, joka on nähtävänä kokouksessa. tutustuu kertomukseen ja päättää antaa sen tilintarkastajalle tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

17 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 229 Kilpailukykysopimuksen mukainen työajan pidentäminen Imatran seurakunnassa Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Työmarkkinajärjestöjen ns. kilpailukykysopimus allekirjoitettiin Sopimuksen tavoitteena on parantaa suomalaisen työn ja yritysten kilpailukykyä, lisätä talouskasvua ja luoda uusia työpaikkoja. Kilpailukykysopimus tukee samalla julkisen talouden sopeuttamista. Kirkon Työmarkkinalaitos sekä Kirkon alan pääsopijajärjestöt JUKO, Kirkon alan unioni ja Kirkon alat pääsivät sopimukseen kirkon virka- ja työehtosopimuksesta, joka toteuttaa työmarkkinajärjestöjen helmikuussa neuvottelemaa kilpailukykysopimusta. Sen mukaan vuosittainen työaika pitenee 24 tunnilla vuosittaista ansiotasoa muuttamatta alkaen. Varsinainen toteuttaminen annettiin seurakuntien itsensä tehtäväksi. Imatran seurakunnassa kokoontuivat ensin työnantajan edustat yhdessä pääsopijajärjestöjen edustajien kanssa sekä toistamiseen samat edustajat työalajohtajilla laajennettuna pohtimaan työajan pidennyksen toteutustapoja. Selvimmäksi, tasapuolisimmaksi ja alkuperäistä perusajatusta parhaiten palvelevaksi toteutustavaksi nousi malli, jossa työajallisilla työntekijöillä työaikaa pidennetään puolella tunnilla viikossa ja hengellisillä työajattomilla työntekijöillä työmäärää lisätään vastaava määrä. Työajallisten esimiehet suorittavat työntekijöidensä viikoittaisen puolituntisen lisäämisen ja työajattomien esimiehet työntekijöidensä työtehtävien lisäämisen tarkoituksenmukaisimmalla ja tilanteeseen sopivimmalla tavalla. Työnantajan edustajat todentavat esimiesportaan kanssa yhdessä työajan pidennyksen ja työmäärälisäyksen tulevan tehdyksi alkaen. hyväksyy, että kilpailukykysopimuksen mukainen työajan pidennys toteutetaan Imatran seurakunnassa alkaen työajallisilla työntekijöillä työaikaa lisäämällä ja hengellisillä työajattomilla työntekijöillä työmäärää lisäämällä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

18 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 230 Kolehtisuunnitelma Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Esityslistan liitteenä on kolehtisuunnitelma ajalle hyväksyy kolehtisuunnitelman ajalle Esitys hyväksyttiin yksimielisesti. 231 Verotulokertymät 11/2016 Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Seurakunnalle on tilitetty verotuloja vuonna 2016 seuraavasti: Kirkollisvero Yhteisövero Valtionosuus TA ,00 0, ,00 Keskim. kertymä 11 kk ,30 0, ,42 Tot. 11/ , , ,00 Tot.-% (keskim. -%) 87,9 % (91,7 %) 92,9 % (91,7 %) Ylitys / Alitus ,00 Kertymä ed. vuodelta Muutos ed. vuodelta Muutos-% ed. vuodelta , ,00-3,0 % merkitsee tiedoksi verotulokertymät. Merkittiin tiedoksi.

19 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 232 Työnantajan edustajan valitseminen yhteistyötoimikuntaan Valmistelija ja esittelijä: työsuojelupäällikkö, talousjohtaja Pasi Tiimo p Yhteistyötoimikunnan tarkoituksena on edistää työnantajan ja työntekijöiden välistä vuorovaikutuksellista yhteistoimintaa, joka perustuu oikea-aikaisesti annettuihin tietoihin, sekä tehdä mahdolliseksi työntekijöiden osallistuminen ja vaikuttaminen työtä ja työpaikkaa sekä työn turvallisuutta ja terveellisyyttä koskevien asioiden käsittelyyn. Yhteistoimintaa edistämällä pyritään kehittämään samanaikaisesti kestävää ja tuloksellisuutta tuottavaa toimintaa sekä henkilöstön työhyvinvointia. Kirkon yhteistoimintasopimuksen 14 mukaisesti seurakunnassa, jossa säännöllisesti työskentelee vähintään kymmenen työntekijää, on perustettava neljäksi kalenterivuodeksi kerrallaan yhteistyötoimikunta sopimuksessa tarkoitettua edustuksellista yhteistoimintaa varten. Yhteistyötoimikunnassa on edustettuina työnantaja sekä työpaikan työntekijät. Toimikunnassa on vähintään neljä ja enintään 12 jäsentä sen mukaan kuin työpaikan laatu, laajuus ja muut olosuhteet edellyttävät. Vähintään neljäsosan jäsenistä tulee edustaa seurakuntaa työnantajana. Työntekijöiden edustajina toimivat työsuojeluvaltuutetut sekä varavaltuutettujen ja pääsopijajärjestöjen asettamien luottamusmiesten yhteisessä kokouksessaan keskuudestaan valitsemat henkilöt. Sopimuksen 14 3 mom mukaisesti työnantajan edustajana toimii työsuojelupäällikkö sekä, jos yhteistyötoimikunnassa on enemmän kuin neljä jäsentä, kirkkoherra ja kirkkoneuvoston määräämä muu seurakunnan palveluksessa esimiesasemassa oleva henkilö. päättää nimetä kappalainen Ritva Tammisen työnantajan edustajaksi yhteistyötoimikuntaan. Ritva Tamminen jää eläkkeelle alkaen. päättää nimetä kappalainen Timo Kälviäisen työnantajan edustajaksi yhteistyötoimikuntaan alkaen. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

20 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) 233 Kirkkoherran päätösluettelo Valmistelija ja esittelijä: kirkkoherra Arto Marttinen p Kirkkoherra on tehnyt liitteenä olevan luettelon mukaiset päätökset nro Ehdotus: Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 234 Talousjohtajan päätösluettelo Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Talousjohtaja on tehnyt liitteenä olevan luettelon mukaiset päätökset nro Ehdotus: Tehdyt päätökset merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 235 Saapuneet kirjeet ja asiakirjat Valmistelija ja esittelijä: talousjohtaja Pasi Tiimo p Kirkkohallituksen yleiskirjeet: ( Yleiskirje 15/2016 Vuoden 2017 tuloveroprosentin ilmoittaminen verohallinnolle Yleiskirje 16/2016 Kirjausohjeen ja tililuettelon päivitys sekä ohje erityiskatteisten rahas-tojen ja kolehtien kirjanpidosta Yleiskirje 17/2016 Korjaus kirkkohallituksen yleiskirjeeseen 13/2016 vuoden 2017 kirkkokolehdit Yleiskirje 18/2016 Virsikirjan lisävihkot ja niiden käyttöönotto 1. Adventtina

21 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) Yleiskirje 19/2016 Jokainen seurakunta voi olla liikkuva seurakunta Kirkon työmarkkinalaitoksen kirjeet: ( palvelussuhde>kit yleiskirjeet) Yleiskirje A6/2016 Luottamusmieskurssit Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 236 Muut esille tulevat asiat Kokousaikataulu vuodelle 2017 Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ilkka Ollonen kutsuu kirkkovaltuuston koolle 2017 seuraavasti: 18.1., 31.5., ja n puheenjohtaja, kirkkoherra Arto Marttinen kutsuu kirkkoneuvoston koolle 2017 seuraavasti: 8.2., 29.3., 26.4., 7.6., 30.8., 20.9., , ja Seuraava kokous Kirkkovaltuuston kokous Seuraava kirkkoneuvoston kokous klo Valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja totesi, että pöytäkirjaan liitetään kirkkolain 24 luvun mukainen valitusosoitus ja päätti kokouksen klo

22 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (22) Arto Marttinen puheenjohtaja Pasi Tiimo pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytään Sirpa Koistinen Pekka Kärkäs Pöytäkirja on asetettu nähtäville ja se pidetään KL 25 luvun 3 mukaisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa sen aukioloaikoina. Sirpa Kauppinen hallintosihteeri

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 19. Kokouksen avaus 20. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 22. Ääntenlaskijoiden valinta 23.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 31 Ääntenlaskijoiden valinta 32 Työjärjestyksen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (7) A S I A L U E T T E L O: 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Ääntenlaskijoiden valinta 21 Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 64. Kokouksen avaus 65. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 67. Ääntenlaskijoiden valinta 68.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 28. Kokouksen avaus 29. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30. Pöytäkirjan tarkastus 31. Ääntenlaskijat 32. Työjärjestys 33. Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 120. Kokouksen avaus 121. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 122. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 123. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 37. Kokouksen avaus 38. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 40. Ääntenlaskijoiden valinta 41.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 34. Kokouksen avaus 35. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 37. Ääntenlaskijoiden valinta 38.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 66. Kokouksen avaus 67. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 69. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (11) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ (11) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 158. Kokouksen avaus 159. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 160. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 161. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) A S I A L U E T T E L O: 115. Kokouksen avaus 116. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 117. Pöytäkirjantarkastajien valinta 118. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (11) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (11) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 102. Kokouksen avaus 103. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 104. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 105. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) A S I A L U E T T E L O 16. Kokouksen avaus 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19. Ääntenlaskijoiden valinta 20.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (13) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (13) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (13) A S I A L U E T T E L O: 131. Kokouksen avaus 132. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 133. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 134. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (13) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Ääntenlaskijoiden valinta 5 Työjärjestyksen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) Kirkkoneuvosto 27.3.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) Kirkkoneuvosto 27.3.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 46 Kokouksen avaus 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan tarkastus 49 Ääntenlaskijat 50 Työjärjestys 51 Henkilöstöasia

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) Kirkkoneuvosto 27.2.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) Kirkkoneuvosto 27.2.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) A S I A L U E T T E L O : 31 Kokouksen avaus 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus 34 Ääntenlaskijat 35 Työjärjestys 36 Imatran

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (15) A S I A L U E T T E L O: 11. Kokouksen avaus 12. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 14. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 123. Kokouksen avaus 124. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 125. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 126. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 31. Kokouksen avaus 32. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 34. Ääntenlaskijoiden valinta 35.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 18. Kokouksen avaus 19. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 21. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 (9) A S I A L U E T T E L O: 94. Kokouksen avaus 95. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 96. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 97. Ääntenlaskijoiden valinta 98.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 39 Kokouksen avaus 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Ääntenlaskijat 43 Työjärjestys 44 Henri Sepposen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 77. Kokouksen avaus 78. Kokouksen laillisuus ja 79. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 80. Ääntenlaskijoiden valinta 81. Työjärjestyksen

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Ohjeet vaalien toimittamiseen 4. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (10) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (10) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 108. Kokouksen avaus 109. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 110. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 111. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 85. Kokouksen avaus 86. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 87. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 88. Ääntenlaskijoiden valinta 89.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (11) A S I A L U E T T E L O 20. Kokouksen avaus 21. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 23. Ääntenlaskijoiden valinta 24.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (18) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/ (18) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 1 (18) A S I A L U E T T E L O: 194. Kokouksen avaus 195. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 196. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 197. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 97. Kokouksen avaus 98. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 100. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2016 Kirkkoneuvosto Aika 1.12.2016 klo 17.30 18:45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja 163-166, 168-181 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 167 Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, 163-172

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2016 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 180. Kokouksen avaus 181. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 182. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 183. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (7) A S I A L U E T T E L O 42. Kokouksen avaus 43. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 44. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 45. Ääntenlaskijoiden valinta 46.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (15) A S I A L U E T T E L O: 154. Kokouksen avaus 155. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 156. Pöytäkirjantarkastajien valinta 157. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 8. Kokouksen avaus 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 11. Ääntenlaskijoiden valinta 12.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 173. Kokouksen avaus 174. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 175. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 176. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

ASIALUETTELO: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (12) Kirkkoneuvosto

ASIALUETTELO: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (12) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (12) ASIALUETTELO: 173. Kokouksen avaus 174. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 175. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 176. Ääntenlaskijoiden valinta 177. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 (12) A S I A L U E T T E L O: 36. Kokouksen avaus 37. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 39. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 (10) A S I A L U E T T E L O : 11 Kokouksen avaus 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Ääntenlaskijoiden valinta 15 Työjärjestyksen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 (10) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 165 Kokouksen avaus 166 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 167 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 168 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 24 Kokouksen avaus 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 27 Ääntenlaskijoiden valinta 28 Työjärjestyksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Ääntenlaskijat 32 Työjärjestys 33 Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (14) A S I A L U E T T E L O 50. Kokouksen avaus 51. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 52. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 53. Ääntenlaskijoiden valinta 54.

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 (13) A S I A L U E T T E L O: 118. Kokouksen avaus 119. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 120. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 121. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 16.11.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 16.11.2016 klo 16.30-18.47 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 (13) A S I A L U E T T E L O: 159. Kokouksen avaus 160. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 161. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 162. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto

ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto ORIMATTILAN SEURAKUNTA Kokouskutsu 1/2017 Kirkkovaltuusto 10.1.2017 Kokousaika: keskiviikkona 18.1.2017 klo 18.30- (kahvit klo 18.00 alkaen) Kokouspaikka: Seurakuntakodin yläsali, Kirkkopuisto 1, Orimattila

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (10) A S I A L U E T T E L O 12. Kokouksen avaus 13. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 15. Ääntenlaskijoiden valinta 16.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 (12) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto sivut 1 8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2017 sivut 1 8 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) klo 19.00 20.00 Raahen seurakuntakoti, Kirkkokatu 10, 92100 RAAHE puheenjohtaja Mattila

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Maanantai 30.01.2017 klo 19.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot