BRAVE defy expectations

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "BRAVE defy expectations"

Transkriptio

1 be BRAVE defy expectations WE BELIEVE, WE CAN, WE DO. WE HAVE A RELENTLESS DRIVE TO IMPROVE. GO HARD, BE LOUD, STAY REAL. be one of our new Heroes

2

3 be world class CHANGE THE WOR LD Onko sinulla kyky inspiroida muita? Oletko valmis tekemään kovasti töitä ja pyrkiä täydellisyyteen? Unelmoitko mahdollisuudesta tehdä lempiharratuksestasi työtä? Siinä tapauksessa Les Mills koulutukset ovat sinua varten! Les Mills on maailman suurin ryhmäliikuntatuntien tuottaja. Yli viisi miljoonaa ihmistä yli 70 maassa treenaa Les Mills tunneilla joka viikko. Ohjatessasi jotakin Les Millsin kahdeksasta ryhmäliikuntatunnista voit hakea töitä 850 salilta Pohjoismaissa ja salilta koko maailmassa. Järjestämme jatkuvasti ohjaajien peruskoulutuksia kaikissa Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa ja jatkokoulutuksia joka kolmas kuukausi. Terveluloa Les Millsille!

4

5 1 2 OLETKO OIKEA HENKILÖ? Ensin on tärkeää, että mietit mikä ohjelma sopii sinulle. Oletko harrastanut taistelulajeja, tottunut liikkumaan musiikin tahdissa ja ohjaamaan ryhmiä tai oletko käynyt paljon BODYCOMBAT -tunneilla? Siinä tapauksessa BODYCOMBAT peruskoulutus sopii todennäköisesti parhaiten sinulle. Jäljempänä voit lukea lisää eri ohjelmista ja saat tarkempaa tietoa siitä, mitä sinulta vaaditaan ohjaajana. Vieraile osoitteessa lesmills.com, klikkaa Instructors sivun ylälaidan valikosta ja sen jälkeen Peruskoulutus vasemmasta valikosta. Sieltä näet peruskoulutusten ajankohdat. Ota meihin yhteyttä tai ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse osoitteessa lesmills@lesmills.net, tai soita PERUSKOULUTUS Les Mills peruskoulutukset kestävät kolme päivää (poikkeuksena RPM, joka kestää kaksi päivää). Koulutuksessa käydään läpi sekä teoriaa että fyysisiä harjoituksia oppimisen helpottamiseksi ja optimoimiseksi. Näiden kolme päivän aikana pääset kokeilemaan tunnin osien ohjaamista, sinua kuvataan videolle ja saat henkilökohtaista palautetta. Tulet myös oppimaan lisää ohjelman liikkeiden tekniikasta ja saat lisää tietoa ja ymmärrystä tunnin rakenteesta. Iso osa koulutusta käsittelee sitä, miten voit inspiroida ja valmentaa asiakkaita treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti. Opit myös muokkaamaan valmentamisesi yksilöiden eri tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Les Mills peruskoulutuksessa saat kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit tehdä työsi hyvin: ohjaajamanuaalin, koreografiavihkon, musiikki-cd:n ja ohjelman dvd:n. Mutta työ sinun täytyy tehdä itse. Varaudu hauskaan, haastavaan ja intensiiviseen viikonloppuun, jossa on kova tahti, paljon informaatiota ja paljon fyysistä treeniä! Koulutusten ajankohdat löydät osoitteesta lesmills.com. 3LISENSIOINTI Kolme kuukautta sen jälkeen, kun olet hyväksytysti suorittanut peruskoulutuksen, sinun on kuvattava tuntisi videolle ja lähetettävä se arvioitavaksi. Saat kirjalisen palautteen ohjauksestasi ja lisenssin, joka on kansainvälinen. Kaikkien Les Mills ohjaajien on oltava lisensioituja voidakseen ohjata tunteja, osallistua jatkokoulutuksiin ja tilata materiaalia. Lisensioinnin tarkoituksena on taata tuntien osallistujille laadukkaita ja positiivisia treenielämyksiä joka puolella maailmaa.

6

7 4 5 JATKOKOULUTUKSET Joka kolmas kuukausi lanseerataan uusi ohjelma uusine musiikkeineen ja liikkeineen jokaisessa Les Mills ohjelmassa. Jatkokoulutukset ovat tärkeä osa järjestelmäämme ja niiden tarkoituksena on antaa sinulle jatkuvaa päivitystä ja inspiraatiota, jotta voisit antaa kaikkesi ohjatessasi tunteja. Jatkokoulutukset ovat myös täydellinen tilaisuus tavata muita ohjaajia ja keskustella Les Millsin kouluttajien kanssa. Jatkokoulutuksen aikana pääset kokemaan uuden ohjelman ja saat lisäkoulutusta jostakin tietystä aiheesta, joka auttaa sinua kehittymään entistä paremmaksi ohjaajaksi. Jatkokoulutuksen teoriaosuus voi käsitellä uusia liikkeitä, asentoja tai tyylejä, joita käytetään uudessa ohjemassa tai se voi antaa lisätietoa esimerkiksi anatomiasta, musiikista, valmennuksesta tai uusista tutkimustuloksista. Tavallisesti jatkokoulutus kestää kaksi tuntia ja ne järjestetään viikonloppuisin useilla paikkakunnilla ympäri Pohjoismaita. Koulutusten ajankohdat julkistetaan osoitteessa lesmills.com kuusi viikkoa ennen koulutusten alkamista. Ilmoittautuminen jatkokoulutuksiin sekä materiaalien tilaaminen tapahtuu webshopissa osoitteessa shop. lesmills.net/webshop. AIM & GFM AIM tulee sanoista Advanced Instructor Module ja se on koulutus joka koskee johtajuustaitoja sekä henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Koulutuksessa sinut haastetaan kääntämään katseesi sisäänpäin ja löytämään kehittymisen työkalut omasta itsestäsi. AIM-koulutuksen aikana opit tutkiskelemaan itseäsi saadaksesi selkeämmän kuvan siitä, mikä vie sinua ohjaajana eteenpäin. Saat mahdollisuuden tuoda esiin uusia puolia itsessäsi, jopa sellaisia puolia joita olet vähemmän halukas näyttämään, ja opit käyttämään näitä asioita eduksesi. AIM on avoin kaikille muillekin kuin ryhmäliikuntaohjaajille. Koska koulutus käsittelee henkilökohtaista kehittymistä, on sillä suurimmalle osalle jotakin annettavaa. Mitä avoimemmin mielin tulet koulutukseen sitä enemmän tulet saamaan siitä irti. Jos uskallat katsoa itseesi ja olla vastaanottavainen uusille ideoille ja näkökulmille, tulee koulutus antamaan sinulle monia vaikuttavia kokemuksia. GFM tulee sanoista Group Fitness Management ja se on koulutus, joka käsittelee ryhmäliikunnan johtamista tuottavien ratkaisujen aikaansaamiseksi. Kurssi nostaa esille kaikki osa-alueet siitä, miten johtaa ryhmäliikuntaa menestyksekkäästi aina salien designista ohjaajien rekrytointiin. Koulutus on must salien omistajille ja ryhmäliikuntavastaaville, jotka haluavat saada katsauksen Les Millsin hyväksikoetusta johtamisjärjestelmästä. Järjestämme säännöllisesti GFM-koulutuksia useilla eri paikkakunnilla. Ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi seuraavan koulutuksen ajankohtaa.

8

9 UP FOR THE CHALLENGE empower others TAKE A DEEP BREATH. MORE THAN 5 MILLION PEOPLE TAKE A LES MILLS CLASS EVERY WEEK. Les Mills ohjelman ohjaajana oleminen on hauskaa, inspiroivaa, haastavaa ja kehittävää. Se on myös vaativaa ja tuo mukanaan suuren vastuun sinulle ohjaajana. Tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut ja koulutuksen. Sinun tehtäväsi on tuottaa laadukkaita ryhmäliikuntaelämyksiä. On tärkeää, että olet valmis käyttämään aikaa ja energiaa tullaksesi hyväksi ohjaajaksi. Are you one of our new HEROES? Tästä voit lukea lisää kaikista kahdeksasta treeniohjelmastamme. BE UNSTOPPABLE BODYATTACK on sporttinen ja atleettinen treenimuoto, joka vahvistaa kehoa ja parantaa kestävyyttä. Tunti koostuu intensiivisestä intervalliharjoittelusta, jossa yhdistyvät atleettiset aerobic-liikkeet sekä voima- ja stabiliteettiharjoitukset. Dynaamiset ohjaajat ja voimakas musiikki motivoivat jokaisen aina viikonloppukuntoilijasta hardcore atleettiin saavuttamaan treenitavoitteensa! Tuleva BODYATTACK -ohjaaja: omaa erittäin hyvän kestävyyskunnon ja on vahva, treenaa säännöllisesti juoksua, aerobicia tai BODYATTACK :ia, inspiroi muita erittäin hyvällä fysiikallaan.

10

11 RESTORE BALANCE TO YOUR WORLD BODYBALANCE on täydellinen yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Hallitun hengityksen, keskittymisen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien avulla tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahdissa. Liikkeiden ja eri holististen treenimuotojen yhdistelmä tarjoaa fyysisen harjoituksen sekä sisäisen tasapainon ja harmonian. Tuleva BODYBALANCE -ohjaaja: omaa hyvän liikkuvuuden ja on rauhallinen ja harmoninen, on kokenut joogassa, pilateksessa tai BODYBALANCE :ssa, pitää uusien haastavien asentojen ja liikkeiden oppimisesta, liikkuu mielellään musiikin tahtiin, inspiroi muita tekniikallaan ja persoonallaan. UNLEASH YOUR INNER WARRIOR BODYCOMBAT on treenimuoto, jossa voi todella irrotella. Tämä voimakas tunti perustuu moniin eri taistelulajeihin ja tekniikoihin karatesta, taekwondosta, kung fu:sta, nyrkkeilystä ja muay thai:sta. Mukaansa tempaava musiikki ja lyhyet lyönti- ja potkuyhdistelmät haastavat kuvitteellisen vastustajasi ja oman fysiikkasi. Tuleva BODYCOMBAT -ohjaaja: on hyväkuntoinen ja vahva, on kokenut taistelulajeissa, nyrkkeilyssä tai BODYCOMBAT :ssa, tykkää irrotella ja haastaa itsensä fyysisesti, liikkuu mielellään musiikin tahtiin, inspiroi usein muitakin haastamaan itsensä. TRIGGER A DANCE EXPLOSION BODYJAM on treenimuoto, jossa voi nauttia tanssista. Se on riippuvuutta aiheuttava yhdistelmä uusimpia tanssitrendejä ja cooleinta musiikkia jossa keskitytään pitämään hauskaa samalla treenaten. Tuleva BODYJAM -ohjaaja: hallitsee useita erilaisia tanssityylejä, omaa kokemusta tanssista tai BODYJAM :sta, rakastaa liikkua musiikin tahtiin, on trendien edelläkävijä.

12

13 LIFT WAY BEYOND YOUR LIMIT BODYPUMP on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka on haastavaa ja vahvistaa kehoa. BODYPUMP :ia treenataan nykyään yli salilla yli 70 maassa. Yhden tunnin aikana harjoitetaan kaikkia kehon suurimpia lihasryhmiä käyttäen tankoa ja levypainoja. Jokainen voi valita itselleen sopivat painot, joilla inspiroi ja haastaa itsensä saavuttamaan itselleen asetetut tavoitteet. Tuleva BODYPUMP -ohjaaja: on hyvässä fyysisessä kunnossa, tekee säännöllisesti voimaharjoittelua, osaa liikkua musiikin tahtiin, inspiroi muita fyysisellä kunnollaan. LET NOTHING STAND IN YOUR WAY BODYSTEP on moderni step-tunti, jonka avainsanoja ovat energia, voima ja iloisuus! Se on yksinkertainen, atleettinen ja hauska tunti, jossa käytetään step-lautaa eri korkeuksilla ja treenataan motivoivan musiikin tahtiin. Säännöllinen harjoittelu kehittää kuntoa, koordinaatiokykyä ja voimaa. Tuleva BODYSTEP -ohjaaja: on atleettinen ja hyväkuntoinen, on kokenut step- tai BODYSTEP -tunneilla kävijä, liikkuu taitavasti musiikin tahtiin, on vahva, iloinen ja inspiroiva persoona. DEFY EXPECTATIONS BODYVIVE inspiroi terveelliseen elämään. Tunnin BODYVIVE -treeni sisältää sykettä nostavia liikkeitä, jotka kohottavat kuntoa mutta eivät sisällä hyppyjä. Tunnin vastusharjoitteluosuudessa parannetaan voimaa ja stabiliteettia ja liikkuvuusharjoituksilla lisätään notkeutta. Käyttämällä VIVE -palloa ja -kuminauhaa ja liikkumalla musiikin tahtiin vahvistetaan kehoa samalla kun voi nauttia tunnista, joka aktivoi ja antaa energiaa. Tuleva BODYVIVE -ohjaaja: on taitava ottamaan kontaktia ihmisiin, pitää 70-, 80- ja 90-lukujen musiikista, liikkuu mielellään musiikin tahtiin, on hyvin pidetty henkilö.

14

15 SET YOUR OWN SPEED RECORD RPM sisäpyöräilytreeni, jossa poljetaan mukaansatempaavan musiikin rytmiin. Antaudu pyöräilemään maastoissa, joissa inspiroiva valmentaja johtaa ryhmän yli mäkien, pitkien suorien, vuorten huippujen ja intervallien. Löydä sisäinen atleettisi hikoile ja anna kaikkesi saadaksesi piristysruiskeesi endorfiinien muodossa. Tuleva RPM -ohjaaja: on hyväkuntoinen, treenaa pyöräilyä säännöllisesti, tykkää antaa musiikin ohjata pyöräilykokemusta, haastaa mielellään itsensä ja muut. LESMILLS.COM Les Millsin kotisivuilta löydät lisätietoa eri ohjelmista ja vaatteiden tilaamisesta, voit lukea ravinnosta ja treenaamisesta ja voit ilmoittautua koulutuksiin. Tarkempaa tietoa ohjaajaksi kouluttautumisesta löydät etusivun ylälaidan valikon kohdasta Instructors. Jos ilmoitaudut koulutuksiimme ensimmäistä kertaa ota meihin yhteyttä rekisteröityäksesi: , Jos sinulla on jo webshopin käyttäjätunnus ja salasana voit ilmoittautua koulutukseen itse osoitteessa shop.lesmills.net/webshop. Les Mills Tel Narvavägen 12 Mail Stockholm

16 one TRIBE we work as one WE SHARE THE SAME INSTINCT AND ARE ALL PART OF SOMETHING BIGGER. WE CREATE LIFE-CHANGING FITNESS EXPERIENCES EVERYTIME EVERYWHERE. there is an army of me

KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2016 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA

KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2016 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2016 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA AJANKOHTA Vuosi 2017 4 vrk. HENKILÖMÄÄRÄ Ei tiedossa YSTÄVÄPAKETTI Ystäväpaketin hinta sisältää; Majoitus samassa huoneessa lomalaisen kanssa.

Lisätiedot

LES MILLS KOULUTUSKATALOGI 2011. UUTUUS - Vuonna 2011 on luvassa BODYBALANCE ja BODYCOMBAT ATM-koulutukset. Lue lisää sivulta 22.

LES MILLS KOULUTUSKATALOGI 2011. UUTUUS - Vuonna 2011 on luvassa BODYBALANCE ja BODYCOMBAT ATM-koulutukset. Lue lisää sivulta 22. LES MILLS KOULUTUSKATALOGI 2011 UUTUUS - Vuonna 2011 on luvassa BODYBALANCE ja BODYCOMBAT ATM-koulutukset. Lue lisää sivulta 22. FOR A FITTER PLANET Les Mills Narvavägen 12, 115 22 Stockholm, Sweden Puh:

Lisätiedot

Erimover Oy Ab SUP-palvelut

Erimover Oy Ab SUP-palvelut Erimover Oy Ab SUP-palvelut 2018-2019 SUP INDOOR & OUTDOOR SUP-lautailu on maailman nopeimmin kasvava vesiurheilulaji! SUP-lautailun rauhoittava vaikutus yhdistettynä fyysiseen treeniin tekee lajista erityisen

Lisätiedot

RENTOA YHDESSÄOLOA: TanhuvaaranSpelit tarkkuutta ja yhteistoimintaa kysyvät lajit sopivat kaikille. Ohjaaja valitsee lajit mm. ryhmän toiveiden ja

RENTOA YHDESSÄOLOA: TanhuvaaranSpelit tarkkuutta ja yhteistoimintaa kysyvät lajit sopivat kaikille. Ohjaaja valitsee lajit mm. ryhmän toiveiden ja RENTOA YHDESSÄOLOA: TanhuvaaranSpelit tarkkuutta ja yhteistoimintaa kysyvät lajit sopivat kaikille. Ohjaaja valitsee lajit mm. ryhmän toiveiden ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Spelit suoritetaan urheilukentällä

Lisätiedot

KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2018 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA. Meillä on ilo tarjota seuraavaa

KAUKAAN LYLY RY VIRKISTYSLOMAT 2018 HOLIDAY CLUB KOHTEISSA. Meillä on ilo tarjota seuraavaa SOPIMUS 1 (6) 23.2.2018 Holiday Club Resorts Oy Hitsaajankatu 22 00810 HELSINKI p. 030 686 8000 www.holidayclub.fi UPM Kymmene Oyj Kaukaan Lyly ry Timo Westerholm Kaukaantie 16 53200 Lappeenranta p. 0400

Lisätiedot

LAJIESITTELYT ELIXIAN

LAJIESITTELYT ELIXIAN LAJIESITTELYT ELIXIAN tunnit Cycling Start Cycling Start sopii harjoittelun aloittamista suunnittelevalle tai sen vasta aloittaneelle. Ohjaaja on sinua varten ja auttaa sinua turvallisessa, pyörän selässä

Lisätiedot

Ryhmäliikuntasi kokonaisratkaisu

Ryhmäliikuntasi kokonaisratkaisu Ryhmäliikuntasi kokonaisratkaisu Menestyksenne on intohimomme Ryhmäliikunta on ydinosaamistamme; se on intohimomme ja meillä on siitä vankka kokemus. Keskitymme 100 %:sti tarjoamaan teille ja ohjaajillenne

Lisätiedot

2014-2015 WELLNESS & BALANCE, ESPOO

2014-2015 WELLNESS & BALANCE, ESPOO 2014-2015 WELLNESS & BALANCE, ESPOO Seasonal Yoga, Joogaopettaja koulutus Espoo 2014-2015 (Koulutus on pääasiassa englanninkielinen) Seasonal Yoga (SYTT) on kansainvälinen itsenäinen jooga koulu, joka

Lisätiedot

FRESSIN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

FRESSIN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT LIHASKUNTO & TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ABS30 by Fressi Kiss your MAHA goodbye. ABS30 by Fressi on tehokas ja monipuolinen keskivartalotreeni, jossa hiki virtaa! Tunnilla vahvistetaan kehon hallintaa ja

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016)

TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016) TAHKO SPA HOTELLIN JOULUN JA UUDEN VUODEN SPORTIT (voimassa 25.12.2015. 3.1.2016) LA 26.12.2015 PE 25.12.2015 Kuka on kylpylän kunkku? Spa Wipit Gamesissa jokainen pääsee testaamaan ketteryyttään Wibit-radalla.

Lisätiedot

Auron Liikuntapalvelut

Auron Liikuntapalvelut Auron Liikuntapalvelut Kuntouttavat liikuntaryhmät Terveysliikuntaryhmät Kuntoliikuntaryhmät Löydä itsellesi sopiva liikuntaohjelma ja varaa paikkasi kätevästi netissä: www.auron.fi/liikuntaryhmät Ohjaava

Lisätiedot

Lupauksen taustalla on vuosien valmennuskokemus sekä erilaisista harjoittelumuodoista koostettu tehokas ja kokonaisvaltainen valmennusohjelma.

Lupauksen taustalla on vuosien valmennuskokemus sekä erilaisista harjoittelumuodoista koostettu tehokas ja kokonaisvaltainen valmennusohjelma. X-Method ryhmäliikuntaohjelma sopii kaikille, jotka haluavat päästä hyvään kuntoon. Annamme kunnon kehittymiselle tulostakuun. Elleivät kestävyys- ja lihaskuntosi ole kehittyneet harjoittelujakson päätteeksi,

Lisätiedot

TIETEEN PÄIVÄT OULUSSA 1.-2.9.2015

TIETEEN PÄIVÄT OULUSSA 1.-2.9.2015 1 TIETEEN PÄIVÄT OULUSSA 1.-2.9.2015 Oulun Yliopisto / Tieteen päivät 2015 2 TIETEEN PÄIVÄT Järjestetään Oulussa osana yliopiston avajaisviikon ohjelmaa Tieteen päivät järjestetään saman konseptin mukaisesti

Lisätiedot

Suosittu PAINONHALLINTA- pienryhmävalmennus käynnistyy taas tammikuussa.

Suosittu PAINONHALLINTA- pienryhmävalmennus käynnistyy taas tammikuussa. Painonhallinta pienryhmävalmennus Suosittu PAINONHALLINTA- pienryhmävalmennus käynnistyy taas tammikuussa. Valmennuksessa pudotat painoasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi.

Lisätiedot

Valmennusryhmät 2018

Valmennusryhmät 2018 Valmennusryhmät 2018 12 viikkoa 8 valmennettavaa ryhmässä 1 ohjattu ja 2-4 omatoimista treeniä viikossa 5 valmentajaa, 5 eri tyyliä Valitse ryhmäsi ja kehity Aloitus helmikuussa 2018 Kehonpainoharjoittelu

Lisätiedot

Sportyplannerilla harjoitusohjelman tekeminen on helppoa ja nopeaa. Palvelussa on noin 600 liikettä. Kaikista liikkeistä kuva-, video ja

Sportyplannerilla harjoitusohjelman tekeminen on helppoa ja nopeaa. Palvelussa on noin 600 liikettä. Kaikista liikkeistä kuva-, video ja Sportyplannerilla harjoitusohjelman tekeminen on helppoa ja nopeaa. Palvelussa on noin 600 liikettä. Kaikista liikkeistä kuva-, video ja tekstiohjeet. Treenaa älypuhelimen tai tabletin avulla. Ohjelman

Lisätiedot

Nivelrikko ja liikunta - Mikä on hyväksi? Hanna Jungman Fysioterapeutti Aluesuunnittelija, Suomen Nivelyhdistys

Nivelrikko ja liikunta - Mikä on hyväksi? Hanna Jungman Fysioterapeutti Aluesuunnittelija, Suomen Nivelyhdistys Nivelrikko ja liikunta - Mikä on hyväksi? Hanna Jungman Fysioterapeutti Aluesuunnittelija, Suomen Nivelyhdistys Liikunta ja tule-sairaudet Lääketieteessä juuri millään ei ole yhtä vahva näyttö kuin liikunnan

Lisätiedot

Valmentajalisenssijärjestelmä. Antti Koskelainen Nuorten Olympiavalmentaja Suomen Koripalloliitto

Valmentajalisenssijärjestelmä. Antti Koskelainen Nuorten Olympiavalmentaja Suomen Koripalloliitto Valmentajalisenssijärjestelmä Antti Koskelainen Nuorten Olympiavalmentaja Suomen Koripalloliitto Taustaa lisenssijärjestelmälle "Unelmana olympialaiset, matkalla maailmanmestaruuskisat Kansainvälinen Koripalloliitto

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto ry

Suomen Cheerleadingliitto ry Suomen Cheerleadingliitto ry KOULUTUKSET 2016 Apuohjaajakoulutus - UUTUUS! 23.1. Helsinki, 20.2. Tampere, 12.3. Oulu, 6.8. Seinäjoki Active Cheer ohjaajakoulutus 9.1. Jyväskylä, 16.1. Pori, 6.2. Helsinki,

Lisätiedot

7 merkkiä että treenaat liikaa

7 merkkiä että treenaat liikaa 7 merkkiä että treenaat liikaa Mitä tulee terveellisiin elämäntapoihin niin joskus voi helposti mennä niinsanotusti överikksi, ja tämä koskee myös kuntoilua. Vaikka useimmat ihmiset kärsivät liikunnan

Lisätiedot

uutiset PalokanILO- Aikuisille rajattomalla kortilla yli jumppaa viikossa! Lapsille, nuorille ja perheille Tanssia, voimistelua, temppuilua,

uutiset PalokanILO- Aikuisille rajattomalla kortilla yli jumppaa viikossa! Lapsille, nuorille ja perheille Tanssia, voimistelua, temppuilua, PalokanILO- uutiset Palokan ilo, voimistelu ja liikunta ry Uutiskirje elokuu 2018 Klikkaamalla pääset suoraan uutiseen tai nettisivulle Lapsille, nuorille ja perheille Tanssia, voimistelua, temppuilua,

Lisätiedot

MARTIN ROONEY - PARISI SPEED SCHOOL HARJOITTELUN PERIAATTEET

MARTIN ROONEY - PARISI SPEED SCHOOL HARJOITTELUN PERIAATTEET MARTIN ROONEY - PARISI SPEED SCHOOL HARJOITTELUN PERIAATTEET 1 2 JOHDONMUKAISUUS Kurinalainen ajatus ja toteus harjoittelussa B-I-G = get your Butt In to the Gym 3 YMMÄRTÄMINEN JOHDONMUKAISUUS Jos ei ymmärrä

Lisätiedot

LIIKUNTA VL LUOKKA. Laajaalainen. Tavoitteisiin liittyvät sisältöalueet. Opetuksen tavoitteet. osaaminen

LIIKUNTA VL LUOKKA. Laajaalainen. Tavoitteisiin liittyvät sisältöalueet. Opetuksen tavoitteet. osaaminen LIIKUNTA VL.7-9 7.LUOKKA Opetuksen tavoitteet Fyysinen toimintakyky T1 kannustaa oppilasta fyysiseen aktiivisuuteen, kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja ja harjoittelemaan parhaansa yrittäen - Liikuntamuodoilla

Lisätiedot

anna minun kertoa let me tell you

anna minun kertoa let me tell you anna minun kertoa let me tell you anna minun kertoa I OSA 1. Anna minun kertoa sinulle mitä oli. Tiedän että osaan. Kykenen siihen. Teen nyt niin. Minulla on oikeus. Sanani voivat olla puutteellisia mutta

Lisätiedot

HELBUS CONDUCT. Welcome to HELBUS. We are happy you are here!

HELBUS CONDUCT. Welcome to HELBUS. We are happy you are here! HELBUS CONDUCT Welcome to HELBUS. We are happy you are here! Our mission is to offer young people a path to a career in international business. Let us be your steppingstone for global opportunities! Explore

Lisätiedot

FRESSIN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

FRESSIN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT FRESSIN RYHMÄLIIKUNTATUNNIT Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat kestoltaan 55 min. ellei lukujärjestyksessä mainita toisin. LIHASKUNTO & TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ABS30 by Fressi Kiss your MAHA goodbye. ABS30

Lisätiedot

ASCII-taidetta. Intro: Python

ASCII-taidetta. Intro: Python Python 1 ASCII-taidetta All Code Clubs must be registered. Registered clubs appear on the map at codeclubworld.org - if your club is not on the map then visit jumpto.cc/18cplpy to find out what to do.

Lisätiedot

Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus. 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki

Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus. 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapiakoulutus 3. vuosikurssi Alkaa 28.3.2015 Helsinki Luontaishoitomenetelmä Tunnekehoterapia Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 13.3.2015 mennessä. Saat 2h tunnekehoterapiahoidon

Lisätiedot

KATA JA BUNKAI DOJOSSA

KATA JA BUNKAI DOJOSSA KATA JA BUNKAI DOJOSSA Humberto Betancourt Jos katsotaan kataa kuin rakennuksen perustusta, niin bunkai on sen perusyksikkö. Ilman bunkain ymmärrystä kata olisi kuin jonkinlainen tanssi, joka imitoi taistelua;

Lisätiedot

Valmennus koostuu neljästä viikonlopun kestävästä lähijaksosta, jotka toteutetaan Tampereella:

Valmennus koostuu neljästä viikonlopun kestävästä lähijaksosta, jotka toteutetaan Tampereella: FitFarmin Personal Trainer -koulutus on personal trainerin ammattiin valmistava koulutusohjelma. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat lisenssin, joka on osoitus vankasta ammattitaidosta. FitFarm-lisenssin

Lisätiedot

ENERGIAINDEKSI

ENERGIAINDEKSI ENERGIAINDEKSI 02.04.2015 Essi Esimerkki 2h 33min 12h 53min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaa-aikaan.

Lisätiedot

Twitter #vvop2012. Suurimpana esteenä tietotekniikan käytölle suomalaiset opettajat pitävät

Twitter #vvop2012. Suurimpana esteenä tietotekniikan käytölle suomalaiset opettajat pitävät Messukeskuksen langaton verkko " Congress" Osallistu tekstiviestillä tai www.viestiseina.fi/ oph Twitter #vvop2012 AVAUS Aulis Pitkälä, pääjohtaja OPH Euroopan laajuinen ESSIE-tutkimus, 27 Euroopan maata

Lisätiedot

Tervetuloa CrossFit Kidsvanhempainiltaan

Tervetuloa CrossFit Kidsvanhempainiltaan Tervetuloa CrossFit Kidsvanhempainiltaan 8.9.2014 Aiheet Mitä on CrossFit valmennettavien terveyteen liittyvät asiat, jotka valmentajan tulisi tietää/ ottaa huomioon harjoituksissa ja leireillä urheilevan

Lisätiedot

Niin se vain on, että vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin!

Niin se vain on, että vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin! Niin se vain on, että vuoden viimeinen kuukausi on pyörähtänyt käyntiin! Pilatestunnit jatkuvat 21.12. saakka ja Aitopilates päättää syksyn ns. old style pilates tuntiin. Syksyllä säännöllisesti studiolla

Lisätiedot

Pelitaktiikka ja monipuolinen harjoittelu. HGK:n valmennus 2012

Pelitaktiikka ja monipuolinen harjoittelu. HGK:n valmennus 2012 Pelitaktiikka ja monipuolinen harjoittelu HGK:n valmennus 2012 Mitä pelitaktiikalla tarkoitetaan? Omien vahvuuksien hyödyntämistä maksimaalisesti. Omien heikkouksien välttämistä pelissä. Pelin, kentän

Lisätiedot

Alueellinen yhteistoiminta

Alueellinen yhteistoiminta Alueellinen yhteistoiminta Kokemuksia alueellisesta toiminnasta Tavoitteet ja hyödyt Perusterveydenhuollon yksikön näkökulmasta Matti Rekiaro Ylilääkäri Perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikkö

Lisätiedot

Norpe Winning Culture

Norpe Winning Culture Norpe Winning Culture TEKES Ideat vaihtoon 2.4.2014 Mona Hokkanen Smarter retailing Elämykselliset ostokokemukset Yksilölliset myymäläkonseptit Alhaisimmat kokonaiselinkaarikustannukset Seite 2 Miksi?

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA SYKSY 2007 ILMOITTAUTUMINEN Harjula-keskuksen toimistoon 20.8.2007 alkaen klo 8-15.30: puh. (03) 8725 130 Ilmoittaudu nyt! HARJULAN KUNTOUTUS Liikuntaryhmiemme tavoitteena on ikääntyvien

Lisätiedot

HYVINVOINTI JA LIIKUNTA

HYVINVOINTI JA LIIKUNTA HYVINVOINTI JA LIIKUNTA 20.5.2016 liikuntavastaava Antti Anttonen 1.Yleistä UKK-instituutti tuottaa tutkittuja ja vaikuttavia käytäntöjä liikkumattomuuden vähentämiseen ja terveysliikunnan edistämiseen.

Lisätiedot

Kenttäpäällikön liikuntavinkki HELMIKUUSSA PILATEKSELLA VAHVA KESKUSTA

Kenttäpäällikön liikuntavinkki HELMIKUUSSA PILATEKSELLA VAHVA KESKUSTA Kenttäpäällikön liikuntavinkki HELMIKUUSSA PILATEKSELLA VAHVA KESKUSTA Helmikuussa hiihto- ja ulkoilukelit ovat parhaimmillaan ja lunta riittää koko Suomessa. Innokkaat ulkoilijat täyttävät hiihtokeskukset

Lisätiedot

Muutos mahdollisuutena Tuusula Anssi Tuulenmäki

Muutos mahdollisuutena Tuusula Anssi Tuulenmäki Muutos mahdollisuutena Tuusula 12.9.2017 Anssi Tuulenmäki +358-50-3819772 anssi.tuulenmaki@mindustry.fi www.mindspace.fi Miksi olen Yli-innovaatioaktivisti? 1.Väite; jos et voi muuttaa arkeasi, jos et

Lisätiedot

RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u

RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u Hoitavan eläinlääkärin työ ei lopu siihen, e(ä vaiva on paikalliste(u ja hevonen piikite(y Hyvän ja huonon eläinlääkärin ero(aa usein kyky puu(ua hevosen

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: Rallytoko JATKO2- /RATAKURSSI, Tiistai , klo , 5krt, TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Rallytoko JATKO2- /RATAKURSSI, Tiistai , klo , 5krt, TÄYNNÄ! HELSINKI, Konala: Rallytoko JATKO2- /RATAKURSSI, Tiistai 08.11.2016, klo. 18.00, 5krt, TÄYNNÄ! Rallytoko JATKO 2-kurssilla keskitymme ALOKAS- ja AVOIN-luokan rataharjoitteluun. Kurssilla harjoittelemme

Lisätiedot

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015 klo 8.50 klo 10.00 ntti klo 11.25 45 Seniorit - klo 13.00 klo 16.20 Katri klo 13.30 U klo 12.50 / Piatta Seniorit - - Vatsa-Pakara ntti Tanja klo 15.15 Katri / Susu lasali Vatsa-Pakara nu Fitball Fitnessbag

Lisätiedot

TAVOITTEIDEN HALLINTA

TAVOITTEIDEN HALLINTA TAVOITTEIDEN HALLINTA 1. Klikkaa etusivulta tavoitteet, näet sinun tämänhetkiset tavoitteet. 2. Merkkaa tavoite saavutetuksi painamalla maalitaulun kuvaa, jolloin maalitaulu muuttuu värilliseksi TAI klikkaa

Lisätiedot

Opiskelusta taidot työelämään Tiedon merkitys työelämässä. Kimmo Vänni TAMK 05.02.2008

Opiskelusta taidot työelämään Tiedon merkitys työelämässä. Kimmo Vänni TAMK 05.02.2008 Opiskelusta taidot työelämään Tiedon merkitys työelämässä Kimmo Vänni TAMK 05.02.2008 Mistä kaikesta tässä tulisi tietää? Keskeiset työtehtävät Toimit teknisenä kouluttajana sekä asiantuntijana. Keskityt

Lisätiedot

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto-

FITLANDIA-TREENIOPAS. - Juoksijan lihaskunto- FITLANDIA-TREENIOPAS - Juoksijan lihaskunto- ASIANTUNTIJA Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista

Lisätiedot

MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI 6.15-7.00 JES! Bootcamp omakeho. 7.00-8.00 Vapaana yritykselle

MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI 6.15-7.00 JES! Bootcamp omakeho. 7.00-8.00 Vapaana yritykselle MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI SUNNUNTAI 6.15-7.00 Yksityisryhmä Vapaana yritykselle 8.00-9.00 + huolto 10.00-11.00 11.30-12.30 JES! LiikeLä lapsille 18.30 19.30 19.30-20.30 JES!

Lisätiedot

D VALMENTAJAKURSSI PROSESSINOMAISESTI

D VALMENTAJAKURSSI PROSESSINOMAISESTI Ohjelma D VALMENTAJAKURSSI PROSESSINOMAISESTI Sisältö: D-valmentajakurssilla perehdytään lapsen ja nuoren kokonaisvaltaiseen valmentamisen ja yksilöllisen valmennusfilosofian perusasioihin. Kurssin kuusi

Lisätiedot

TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA

TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA TALVEN RETRIITTI 2013 JOOGA & CHI KUNG LÄSNÄOLO, SYDÄN JA ELINVOIMA ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) PE-SU 13.12.-15.12.2013 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU

TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU TYÖNTEKIJÄN KÄYTTÖOHJEET - SOKU ETUSIVU Kun tulet SOKU-järjestelmän (SOKU) etusivulle, näet listan avoimista työpaikoista. Yläpalkissa mustalla ympyröitynä on Kirjaudu-nappi Kun klikkaat sitä, pääset kirjautumissivulle.

Lisätiedot

On instrument costs in decentralized macroeconomic decision making (Helsingin Kauppakorkeakoulun julkaisuja ; D-31)

On instrument costs in decentralized macroeconomic decision making (Helsingin Kauppakorkeakoulun julkaisuja ; D-31) On instrument costs in decentralized macroeconomic decision making (Helsingin Kauppakorkeakoulun julkaisuja ; D-31) Juha Kahkonen Click here if your download doesn"t start automatically On instrument costs

Lisätiedot

Tiekartta taitavaksi urheilijaksi

Tiekartta taitavaksi urheilijaksi Tiekartta taitavaksi urheilijaksi Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Valmentajafoorumi V 23.4.2014 Sami Kalaja JKU Valmennusfoorumi V Sami Kalaja 1 Esityksen sisältö Taitavuuden määrittelyä Oppimisen malli

Lisätiedot

= Lempeää liikuntaa, joka sopii kaikille. = Haastetta keholle sopivasti

= Lempeää liikuntaa, joka sopii kaikille. = Haastetta keholle sopivasti = Lempeää liikuntaa, joka sopii kaikille = Haastetta keholle sopivasti = Tehokasta menoa, hiki virtaa ja syke nousee ULKO- JA LUONTOLIIKUNTA Sykelenkki 90min. käydään läpi sykemittarin perustoiminnot tutustutaan

Lisätiedot

Ryhmäliikunta-aikataulut Kesä 2015

Ryhmäliikunta-aikataulut Kesä 2015 klo 9.00 ntti klo 11.20 * Maiju 45 Fitnessbag klo 13.00 * - klo 9.10 ntti Katri/Susu nu / Jaana U klo 17.25 Tanja/Tuulia Katri / Susu lasali klo 17.40 nu / Jaana U Vatsa-Pakara klo 17.40 - /Saila Vatsa-Pakara

Lisätiedot

RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014

RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014 RIPARI Roihuvuoren srk rippikoulut 2014 Rippikouluun ilmoittautuminen Hei sinä ensi vuonna 15 vuotta täyttävä nuori! Roihuvuoren seurakunta kutsuu erityisesti sinut rippikouluun. Jos taas olet jo vanhempi

Lisätiedot

Koulutusjärjestelmä. Forssan Naisvoimistelijat, Koulutusjärjestelmä Sivu 1

Koulutusjärjestelmä. Forssan Naisvoimistelijat, Koulutusjärjestelmä Sivu 1 Koulutusjärjestelmä Forssan Naisvoimistelijat järjestää koulutuspäiviä valmentajilleen ja ohjaajilleen vuosittain. Koulutukset voivat olla seuran sisäisiä koulutuksia tai Voimisteluliiton tai jonkun muun

Lisätiedot

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet

Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet Henkinen valmennus -luento Annen Akatemia 27.7.2007 Eerikkilä Huippu-urheilijaa hyödyttävät ominaisuudet ITSE- TUNTEMUS ITSE- LUOTTAMUS INTOHIMO & PÄÄTTÄVÄISYYS KORKEAT TAVOITTEET KESKITTYMIS- KYKY SOPIVA

Lisätiedot

6h 30min Energiaindeksisi on matala. Fyysisen kuntosi kohottaminen antaa sinulle enemmän energiaa työhön ja vapaa-aikaan.

6h 30min Energiaindeksisi on matala. Fyysisen kuntosi kohottaminen antaa sinulle enemmän energiaa työhön ja vapaa-aikaan. ENERGIAINDEKSI 23.01.2014 EEMELI ESIMERKKI 6h 30min Energiaindeksisi on matala. Fyysisen kuntosi kohottaminen antaa sinulle enemmän energiaa työhön ja vapaa-aikaan. Stressitaso - Vireystila + Aerobinen

Lisätiedot

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon.

Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Syksyllä 2015 paljon uutuuksia! Jumppaa vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Onko vaikea lähteä liikkeelle? Haluatko innostua uudesta harrastuksesta? Haluatko voida paremmin sekä henkisesti, että fyysisesti?

Lisätiedot

PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUS OHJAAJAN OHJE

PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUS OHJAAJAN OHJE PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUS OHJAAJAN OHJE Hämeen Partiopiiri ry 2014 YLEISTÄ PARTIOJOHTAJIEN PERUSKOULUTUKSESTA Partionjohtajan peruskoulutus tukee kaikkia vaeltajan ja aikuisen vastuulla olevia lippukunnan

Lisätiedot

1.Ampujan fyysinen valmennus. 2. Ampujan psyykkinen valmennus. 3. Valmennuksen suunnittelu

1.Ampujan fyysinen valmennus. 2. Ampujan psyykkinen valmennus. 3. Valmennuksen suunnittelu 1.Ampujan fyysinen valmennus 2. Ampujan psyykkinen valmennus 3. Valmennuksen suunnittelu Ampujan fyysinen harjoittelu Kysymys: Miksi ampujan täytyy olla fyysisesti hyvässä kunnossa? *kestääkseen lajiharjoittelua

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

HS:n taitopolku. 1) Visio täydellisestä suorituksesta. 2) Suunnistustaito oma oivallus. 3) Rastiväli kerrallaan ja leuka ylös, HS:n taitokirja

HS:n taitopolku. 1) Visio täydellisestä suorituksesta. 2) Suunnistustaito oma oivallus. 3) Rastiväli kerrallaan ja leuka ylös, HS:n taitokirja HS:n taitopolku 1) Visio täydellisestä suorituksesta 2) Suunnistustaito oma oivallus 3) Rastiväli kerrallaan ja leuka ylös, HS:n taitokirja 4) Vinkkejä Visio täydellisestä suorituksesta Hyvä puhdas suunnistus

Lisätiedot

Harjoitusohjelma 21 kilometriä (kokenut juoksija) BODOM TRAIL

Harjoitusohjelma 21 kilometriä (kokenut juoksija) BODOM TRAIL Harjoitusohjelma 21 kilometriä (kokenut juoksija) BODOM TRAIL 0 Viikko 1-4 Peruskestävyys TREENI VIIKKO MA TI KE TO PE LA SU 1 8-10 x 45sek kovaa ylämäkeen / kävely palautus 2min Syke: 80-90% Juoksu Perukestävyys

Lisätiedot

Harjoittelun suunnittelu

Harjoittelun suunnittelu Harjoittelun suunnittelu Helsingin ja Uudenmaan Neuroyhdistys / Naisten kymppi 2017 (@jalosaur) Edupoli - Koulutettu hieroja (2015-2016) Trainer4You - Personal trainer (2015-2016) Fysioterapia AMK (2017-)

Lisätiedot

Luku 3 Lapsuus rakastuminen urheiluun valmiuksia menestymiseen

Luku 3 Lapsuus rakastuminen urheiluun valmiuksia menestymiseen 61 Valmennuksen osa-alueet Asia tarinasta Taito/ tekniikka Taktiikka/ pelikäsitys Fyysiset valmiudet Henkiset valmiudet omassa toiminnassasi Vahvuutesi Kehittämiskohteesi Miten kehität valitsemiasi asioita?

Lisätiedot

Harjoitusohjelma 10/12 kilometriä (kokenut juoksija) BODOM TRAIL BODOM TEAM BODOM NIGHT

Harjoitusohjelma 10/12 kilometriä (kokenut juoksija) BODOM TRAIL BODOM TEAM BODOM NIGHT Harjoitusohjelma 10/12 kilometriä (kokenut juoksija) BODOM TRAIL BODOM TEAM BODOM NIGHT 0 Viikko 1-4 Peruskestävyys TREENI VIIKKO MA TI KE TO PE LA SU 1 Juoksu peruskestävyys 35-45 8-10 x 45sek kovaa ylämäkeen

Lisätiedot

Ryhmäliikunta-aikataulut Kesä 2016

Ryhmäliikunta-aikataulut Kesä 2016 klo 09.00 * klo 10.00 ntti - klo 13.00 * klo 11.20 * - klo 16.30 ntti klo 16.30 Tinna klo 16.50 Piatta / lasali - klo 17.15 Fitball Tanja - klo 17.25 * L. / 45 / RDIO Dance & Feel ootcamp 45 - klo 17.00

Lisätiedot

- 8 viikon ohjelma puolimaratonille - (kolme erilaista ohjelmaa) www.fitlandia.fi

- 8 viikon ohjelma puolimaratonille - (kolme erilaista ohjelmaa) www.fitlandia.fi - 8 viikon ohjelma puolimaratonille - (kolme erilaista ohjelmaa) ENNEN OHJELMIEN ALOITTAMISTA Haluamme, että harjoittelusi ja ohjelmasi etenee mahdollisimman sujuvasti alusta lähtien. Jotta saat parhaan

Lisätiedot

Uusi treenikonsepti: Kokeile jo ennen kuntosaliasi!

Uusi treenikonsepti: Kokeile jo ennen kuntosaliasi! Uusi treenikonsepti: Kokeile jo ennen kuntosaliasi! Notkeaksi ja vahvaksi yhdellä iskulla piloxing pilates + nyrkkeily Onko mahdollista yhdistää kaksi niin erilaista liikuntalajia kuin nyrkkeily ja pilates?

Lisätiedot

Kilpailut, pelit ja leikit taidon oppimisen tukena. Martti Iivonen

Kilpailut, pelit ja leikit taidon oppimisen tukena. Martti Iivonen Kilpailut, pelit ja leikit taidon oppimisen tukena Martti Iivonen Mikä on tärkeää lapsiurheilussa? Intohimon synnyttäminen Hauska ja kannustava ilmapiiri Mahdollisuus saada oppia uusia liikuntataitoja

Lisätiedot

Vapaalla tapahtuu. - kesällä 2015 tiistaisin klo 17- kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi

Vapaalla tapahtuu. - kesällä 2015 tiistaisin klo 17- kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi - kesällä 2015 tiistaisin klo 17- Vapaalla tapahtuu kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi Kittilän kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntatoimi järjestävät erilaisia harrastekokeiluja kesällä 2015. Harrastekokeilut

Lisätiedot

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet

Valmentajalisenssi. Käyttöohjeet Valmentajalisenssi Käyttöohjeet Valmentajalisenssi on maksullinen TrainIt-palvelun lisäosa, joka tarkoitettu valmentajien ja Personal Trainereiden käyttöön. Valmentajaominaisuuksien avulla voit valmentaa

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: LAPSI & KOIRAkurssi, Sunnuntaisin klo 16.00, 8krt. TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: LAPSI & KOIRAkurssi, Sunnuntaisin klo 16.00, 8krt. TÄYNNÄ! HELSINKI, Konala: LAPSI & KOIRAkurssi, Sunnuntaisin 15.01.2017 klo 16.00, 8krt. TÄYNNÄ! Lapsi & Koira- kurssi on tarkoitettu 8 17 vuotiaille lapsille ja nuorille koiran kanssa. Kurssilla harjoitellaan

Lisätiedot

DriveGate -ohjeet. DriveGate-käyttöohjeet: Rekisteröityminen palveluun. Rekisteröitymisohjeet ja rekisteröitymisprosessin kuvaus

DriveGate -ohjeet. DriveGate-käyttöohjeet: Rekisteröityminen palveluun. Rekisteröitymisohjeet ja rekisteröitymisprosessin kuvaus DriveGate-käyttöohjeet: Rekisteröityminen palveluun Rekisteröitymisohjeet ja rekisteröitymisprosessin kuvaus Johdanto Jotta voit käyttää DriveGaten palveluja ja sovelluksia, sinun tulee kirjautua DriveGate-palveluun.

Lisätiedot

ATLAS-kartan esittely - Peli palveluiden yhteiskehittämisen menetelmistä Päivi Pöyry-Lassila, Aalto-yliopisto

ATLAS-kartan esittely - Peli palveluiden yhteiskehittämisen menetelmistä Päivi Pöyry-Lassila, Aalto-yliopisto ATLAS-kartan esittely - Peli palveluiden yhteiskehittämisen menetelmistä Päivi Pöyry-Lassila, Aalto-yliopisto Serve Research Brunch 24.10.2013 Esityksen sisältö ATLAS-hanke lyhyesti ATLAS-kartan kehittäminen:

Lisätiedot

Painonhallintaluotsi Pienryhmävalmennus

Painonhallintaluotsi Pienryhmävalmennus Painonhallintaluotsi Pienryhmävalmennus Miten Painonhallintaluotsi eroaa perinteisistä painonhallintaryhmistä? Kilojen, kaloreiden ja liikuntasuoritusten vahtimisen sijasta keskitymme konkreettisiin keinoihin,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Harjun koulu, Harjun ja Kalkun koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Harjun koulu, Harjun ja Kalkun koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Harjun koulu, Harjun ja Kalkun koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

Pidennetty Pentukurssi, Maanantai 4.1.2016, klo. 17.00, 6krt

Pidennetty Pentukurssi, Maanantai 4.1.2016, klo. 17.00, 6krt Pidennetty Pentukurssi, Maanantai 4.1.2016, klo. 17.00, 6krt Pentukurssi on tarkoitettu kaikille 3-6 kuukautta vanhoille pennuille rotuun katsomatta. Kurssi antaa hyvän lähtöpohjan pennun kouluttamiseen,

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU LAJIHARJOITTELUN PERUSTANA. Pajulahti, 27.1.2007 Nuorten maajoukkue

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU LAJIHARJOITTELUN PERUSTANA. Pajulahti, 27.1.2007 Nuorten maajoukkue TOIMINNALLINEN HARJOITTELU LAJIHARJOITTELUN PERUSTANA Pajulahti, 27.1.2007 Nuorten maajoukkue Toiminnallinen =suunniteltu/kehittynyt/mukautunut tiettyä tarkoitusta varten. Toiminnallisen voimaharjoittelun

Lisätiedot

Energiaraportti Yritys X 1.8.2014

Energiaraportti Yritys X 1.8.2014 Energiaraportti Yritys X 1.8.2014 OSALLISTUJAT Viimeisin Energiatesti 1.8.2014 +0% 100% Energiatestiin kutsuttiin 10 henkilöä, joista testiin osallistui 10. Osallistumisprosentti oli 100 %. Osallistumisprosentin

Lisätiedot

KKI-hanketuki seurojen näkökulmasta. Lisätietoa

KKI-hanketuki seurojen näkökulmasta. Lisätietoa KKI-hanketuki seurojen näkökulmasta Lisätietoa http://www.kkiohjelma.fi/hanketuki KKI-hanketuki Taloudellinen tuki paikallisille toimijoille työikäisten liikuttamiseksi Tahoille, jotka järjestävät aloittelijoille

Lisätiedot

Aktiviteetit ryhmille

Aktiviteetit ryhmille Aktiviteetit ryhmille Tiimihenkeä nostattavaa kisailua ja hauskanpitoa Puhalletaan yhteen hiileen 60 min, max 30 hlöä 135 Kisaillaan tiimin nostatus hengessä hauskojen tehtävien parissa. Aktiviteetti toteutetaan

Lisätiedot

MEETING PEOPLE COMMUNICATIVE QUESTIONS

MEETING PEOPLE COMMUNICATIVE QUESTIONS Tiistilän koulu English Grades 7-9 Heikki Raevaara MEETING PEOPLE COMMUNICATIVE QUESTIONS Meeting People Hello! Hi! Good morning! Good afternoon! How do you do? Nice to meet you. / Pleased to meet you.

Lisätiedot

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015

Ryhmäliikunta-aikataulut Kevät 2015 klo 8.50 klo 10.00 ntti klo 11.25 45 Seniorit - klo 13.00 klo 16.20 alk. vko 5 Katri klo 13.30 nna-riitta klo 13.30 U klo 12.50 / Piatta Seniorit - - SeniorRock 45 - Vatsa-Pakara lasali Vatsa-Pakara ntti

Lisätiedot

Kestävä kehitys - Lupa toimia eri tavalla. 2013 20.9. Naantali Anssi Tuulenmäki, Yli-innovaatioaktivisti

Kestävä kehitys - Lupa toimia eri tavalla. 2013 20.9. Naantali Anssi Tuulenmäki, Yli-innovaatioaktivisti Kestävä kehitys - Lupa toimia eri tavalla 2013 20.9. Naantali Anssi Tuulenmäki, Yli-innovaatioaktivisti Tutkimuspäällikkö vai Yli-innovaatioaktivisti? Vastaanottovirkailija vai First Impression Manager?

Lisätiedot

256 LAATUA KÄYTÄNNÖN VALMENNUKSEEN

256 LAATUA KÄYTÄNNÖN VALMENNUKSEEN 256 LAATUA KÄYTÄNNÖN VALMENNUKSEEN Valmennuksen osa-alueet Asia tarinasta Taito/ tekniikka Taktiikka/ pelikäsitys Fyysiset valmiudet Henkiset valmiudet omassa toiminnassasi Vahvuutesi Kehittämiskohteesi

Lisätiedot

Joogaopettajakoulutus Espoo 25.9.2015-27.8.2016

Joogaopettajakoulutus Espoo 25.9.2015-27.8.2016 Joogaopettajakoulutus Espoo 25.9.2015-27.8.2016 Seasonal Yoga, Joogaopettajakoulutus Espoo 25.9.2015-27.8.2016 (Koulutus on pääasiassa englanninkielinen) Seasonal Yoga (SYTT) on kansainvälinen itsenäinen

Lisätiedot

Mindfulness-kerho Mielekäs

Mindfulness-kerho Mielekäs Mindfulness-kerho Mielekäs Hyväksyntä 17.03.2015 LK Oskari Ventilä Mitä mindfulness on? suomeksi tietoinen läsnäolo tarkoittaa huomion tarkoituksellista kiinnittämistä vallitsevaan hetkeen, lempeällä ja

Lisätiedot

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeetkurssi, Tiistaisin klo 17.00, 8krt. TÄYNNÄ!

HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeetkurssi, Tiistaisin klo 17.00, 8krt. TÄYNNÄ! HELSINKI, Konala: Agilityn Alkeetkurssi, Tiistaisin 03.01.2017 klo 17.00, 8krt. TÄYNNÄ! KURSSIN SISÄLTÖ: Agilityn alkeiskurssi on tarkoitettu yli vuoden vanhoille koirille. Agilityn alkeiskurssilla harjoitellaan

Lisätiedot

On instrument costs in decentralized macroeconomic decision making (Helsingin Kauppakorkeakoulun julkaisuja ; D-31)

On instrument costs in decentralized macroeconomic decision making (Helsingin Kauppakorkeakoulun julkaisuja ; D-31) On instrument costs in decentralized macroeconomic decision making (Helsingin Kauppakorkeakoulun julkaisuja ; D-31) Juha Kahkonen Click here if your download doesn"t start automatically On instrument costs

Lisätiedot

Ahos-apurahan turvin tehty tutustumis/koulutusmatka Skotlannin vammaissulkapallon maajoukkue leirille

Ahos-apurahan turvin tehty tutustumis/koulutusmatka Skotlannin vammaissulkapallon maajoukkue leirille 1 MATKARAPORTTI SKOTLANNIN SULKAPALLOKOULUTUKSESTA TIIVISTELMÄ Ahos-apurahan turvin tehty tutustumis/koulutusmatka Skotlannin vammaissulkapallon maajoukkue leirille Osallistujat: Tero Kallio, Kauko Oksanen,

Lisätiedot

KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS. (Loppi n.

KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS. (Loppi n. KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 28.6.-1.7.2012 RETRIITIN TEEMAT JA HARJOITUKSET TORSTAI on

Lisätiedot

Valmennuslinja. Salon Uimarit

Valmennuslinja. Salon Uimarit Valmennuslinja Salon Uimarit Harjoittelun osa-alueet Taso 4 Nopeuskestävyys Huippuvaihe Henkilökohtainen tavoite ÄLYKÄS URHEILIJA TIETÄÄ JA TUNTEE Psyykkinen kasvu Tunteiden hallinta Kilpailuun valmistautuminen

Lisätiedot

TUNNE ITSESI TYÖNHAKIJANA

TUNNE ITSESI TYÖNHAKIJANA TUNNE ITSESI TYÖNHAKIJANA Sisällysluettelo: 1. Johdanto 2. Omien taitojen tunnistaminen 3. Omista taidoista kertominen 4. Työnhaun viidakko 5. Miten ylläpitää motivaatiota? 6. Työntekijöiden terveisiä

Lisätiedot

Alkulämmittelyohjelma

Alkulämmittelyohjelma Alkulämmittelyohjelma Terve Futaaja 2 Johdanto Tämä alkulämmittelyohjelma on suunniteltu Terve Futaaja - tutkimusta varten. Tutkimus on UKK-instituutissa toimivan Tampereen Urheilulääkäriaseman hanke,

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ. Kaarilan koulupolku. Rahola - Kaarila. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄ Kaarilan koulupolku Rahola - Kaarila lv. 2019-2020 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 9.9. - 13.12.2019 ja keväällä 13.1. - 8.5.2020. Koulu tiedottaa

Lisätiedot

Nuoren moukarinheittäjän harjoittelu

Nuoren moukarinheittäjän harjoittelu Nuoren moukarinheittäjän harjoittelu Liikuntaa vai harjoittelua Riittävä määrä liikuntaa Vähintään 20 tuntia liikuntaa viikossa Nouseva määrä harjoittelua Perusliikunta on hyvä asia urheilemisen kannalta,

Lisätiedot