BRAVE defy expectations

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "BRAVE defy expectations"

Transkriptio

1 be BRAVE defy expectations WE BELIEVE, WE CAN, WE DO. WE HAVE A RELENTLESS DRIVE TO IMPROVE. GO HARD, BE LOUD, STAY REAL. be one of our new Heroes

2

3 be world class CHANGE THE WOR LD Onko sinulla kyky inspiroida muita? Oletko valmis tekemään kovasti töitä ja pyrkiä täydellisyyteen? Unelmoitko mahdollisuudesta tehdä lempiharratuksestasi työtä? Siinä tapauksessa Les Mills koulutukset ovat sinua varten! Les Mills on maailman suurin ryhmäliikuntatuntien tuottaja. Yli viisi miljoonaa ihmistä yli 70 maassa treenaa Les Mills tunneilla joka viikko. Ohjatessasi jotakin Les Millsin kahdeksasta ryhmäliikuntatunnista voit hakea töitä 850 salilta Pohjoismaissa ja salilta koko maailmassa. Järjestämme jatkuvasti ohjaajien peruskoulutuksia kaikissa Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa ja jatkokoulutuksia joka kolmas kuukausi. Terveluloa Les Millsille!

4

5 1 2 OLETKO OIKEA HENKILÖ? Ensin on tärkeää, että mietit mikä ohjelma sopii sinulle. Oletko harrastanut taistelulajeja, tottunut liikkumaan musiikin tahdissa ja ohjaamaan ryhmiä tai oletko käynyt paljon BODYCOMBAT -tunneilla? Siinä tapauksessa BODYCOMBAT peruskoulutus sopii todennäköisesti parhaiten sinulle. Jäljempänä voit lukea lisää eri ohjelmista ja saat tarkempaa tietoa siitä, mitä sinulta vaaditaan ohjaajana. Vieraile osoitteessa lesmills.com, klikkaa Instructors sivun ylälaidan valikosta ja sen jälkeen Peruskoulutus vasemmasta valikosta. Sieltä näet peruskoulutusten ajankohdat. Ota meihin yhteyttä tai ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse osoitteessa tai soita PERUSKOULUTUS Les Mills peruskoulutukset kestävät kolme päivää (poikkeuksena RPM, joka kestää kaksi päivää). Koulutuksessa käydään läpi sekä teoriaa että fyysisiä harjoituksia oppimisen helpottamiseksi ja optimoimiseksi. Näiden kolme päivän aikana pääset kokeilemaan tunnin osien ohjaamista, sinua kuvataan videolle ja saat henkilökohtaista palautetta. Tulet myös oppimaan lisää ohjelman liikkeiden tekniikasta ja saat lisää tietoa ja ymmärrystä tunnin rakenteesta. Iso osa koulutusta käsittelee sitä, miten voit inspiroida ja valmentaa asiakkaita treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti. Opit myös muokkaamaan valmentamisesi yksilöiden eri tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Les Mills peruskoulutuksessa saat kaikki tarvittavat työkalut, jotta voit tehdä työsi hyvin: ohjaajamanuaalin, koreografiavihkon, musiikki-cd:n ja ohjelman dvd:n. Mutta työ sinun täytyy tehdä itse. Varaudu hauskaan, haastavaan ja intensiiviseen viikonloppuun, jossa on kova tahti, paljon informaatiota ja paljon fyysistä treeniä! Koulutusten ajankohdat löydät osoitteesta lesmills.com. 3LISENSIOINTI Kolme kuukautta sen jälkeen, kun olet hyväksytysti suorittanut peruskoulutuksen, sinun on kuvattava tuntisi videolle ja lähetettävä se arvioitavaksi. Saat kirjalisen palautteen ohjauksestasi ja lisenssin, joka on kansainvälinen. Kaikkien Les Mills ohjaajien on oltava lisensioituja voidakseen ohjata tunteja, osallistua jatkokoulutuksiin ja tilata materiaalia. Lisensioinnin tarkoituksena on taata tuntien osallistujille laadukkaita ja positiivisia treenielämyksiä joka puolella maailmaa.

6

7 4 5 JATKOKOULUTUKSET Joka kolmas kuukausi lanseerataan uusi ohjelma uusine musiikkeineen ja liikkeineen jokaisessa Les Mills ohjelmassa. Jatkokoulutukset ovat tärkeä osa järjestelmäämme ja niiden tarkoituksena on antaa sinulle jatkuvaa päivitystä ja inspiraatiota, jotta voisit antaa kaikkesi ohjatessasi tunteja. Jatkokoulutukset ovat myös täydellinen tilaisuus tavata muita ohjaajia ja keskustella Les Millsin kouluttajien kanssa. Jatkokoulutuksen aikana pääset kokemaan uuden ohjelman ja saat lisäkoulutusta jostakin tietystä aiheesta, joka auttaa sinua kehittymään entistä paremmaksi ohjaajaksi. Jatkokoulutuksen teoriaosuus voi käsitellä uusia liikkeitä, asentoja tai tyylejä, joita käytetään uudessa ohjemassa tai se voi antaa lisätietoa esimerkiksi anatomiasta, musiikista, valmennuksesta tai uusista tutkimustuloksista. Tavallisesti jatkokoulutus kestää kaksi tuntia ja ne järjestetään viikonloppuisin useilla paikkakunnilla ympäri Pohjoismaita. Koulutusten ajankohdat julkistetaan osoitteessa lesmills.com kuusi viikkoa ennen koulutusten alkamista. Ilmoittautuminen jatkokoulutuksiin sekä materiaalien tilaaminen tapahtuu webshopissa osoitteessa shop. lesmills.net/webshop. AIM & GFM AIM tulee sanoista Advanced Instructor Module ja se on koulutus joka koskee johtajuustaitoja sekä henkilökohtaista kasvua ja kehitystä. Koulutuksessa sinut haastetaan kääntämään katseesi sisäänpäin ja löytämään kehittymisen työkalut omasta itsestäsi. AIM-koulutuksen aikana opit tutkiskelemaan itseäsi saadaksesi selkeämmän kuvan siitä, mikä vie sinua ohjaajana eteenpäin. Saat mahdollisuuden tuoda esiin uusia puolia itsessäsi, jopa sellaisia puolia joita olet vähemmän halukas näyttämään, ja opit käyttämään näitä asioita eduksesi. AIM on avoin kaikille muillekin kuin ryhmäliikuntaohjaajille. Koska koulutus käsittelee henkilökohtaista kehittymistä, on sillä suurimmalle osalle jotakin annettavaa. Mitä avoimemmin mielin tulet koulutukseen sitä enemmän tulet saamaan siitä irti. Jos uskallat katsoa itseesi ja olla vastaanottavainen uusille ideoille ja näkökulmille, tulee koulutus antamaan sinulle monia vaikuttavia kokemuksia. GFM tulee sanoista Group Fitness Management ja se on koulutus, joka käsittelee ryhmäliikunnan johtamista tuottavien ratkaisujen aikaansaamiseksi. Kurssi nostaa esille kaikki osa-alueet siitä, miten johtaa ryhmäliikuntaa menestyksekkäästi aina salien designista ohjaajien rekrytointiin. Koulutus on must salien omistajille ja ryhmäliikuntavastaaville, jotka haluavat saada katsauksen Les Millsin hyväksikoetusta johtamisjärjestelmästä. Järjestämme säännöllisesti GFM-koulutuksia useilla eri paikkakunnilla. Ota meihin yhteyttä tiedustellaksesi seuraavan koulutuksen ajankohtaa.

8

9 UP FOR THE CHALLENGE empower others TAKE A DEEP BREATH. MORE THAN 5 MILLION PEOPLE TAKE A LES MILLS CLASS EVERY WEEK. Les Mills ohjelman ohjaajana oleminen on hauskaa, inspiroivaa, haastavaa ja kehittävää. Se on myös vaativaa ja tuo mukanaan suuren vastuun sinulle ohjaajana. Tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut ja koulutuksen. Sinun tehtäväsi on tuottaa laadukkaita ryhmäliikuntaelämyksiä. On tärkeää, että olet valmis käyttämään aikaa ja energiaa tullaksesi hyväksi ohjaajaksi. Are you one of our new HEROES? Tästä voit lukea lisää kaikista kahdeksasta treeniohjelmastamme. BE UNSTOPPABLE BODYATTACK on sporttinen ja atleettinen treenimuoto, joka vahvistaa kehoa ja parantaa kestävyyttä. Tunti koostuu intensiivisestä intervalliharjoittelusta, jossa yhdistyvät atleettiset aerobic-liikkeet sekä voima- ja stabiliteettiharjoitukset. Dynaamiset ohjaajat ja voimakas musiikki motivoivat jokaisen aina viikonloppukuntoilijasta hardcore atleettiin saavuttamaan treenitavoitteensa! Tuleva BODYATTACK -ohjaaja: omaa erittäin hyvän kestävyyskunnon ja on vahva, treenaa säännöllisesti juoksua, aerobicia tai BODYATTACK :ia, inspiroi muita erittäin hyvällä fysiikallaan.

10

11 RESTORE BALANCE TO YOUR WORLD BODYBALANCE on täydellinen yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Hallitun hengityksen, keskittymisen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien avulla tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahdissa. Liikkeiden ja eri holististen treenimuotojen yhdistelmä tarjoaa fyysisen harjoituksen sekä sisäisen tasapainon ja harmonian. Tuleva BODYBALANCE -ohjaaja: omaa hyvän liikkuvuuden ja on rauhallinen ja harmoninen, on kokenut joogassa, pilateksessa tai BODYBALANCE :ssa, pitää uusien haastavien asentojen ja liikkeiden oppimisesta, liikkuu mielellään musiikin tahtiin, inspiroi muita tekniikallaan ja persoonallaan. UNLEASH YOUR INNER WARRIOR BODYCOMBAT on treenimuoto, jossa voi todella irrotella. Tämä voimakas tunti perustuu moniin eri taistelulajeihin ja tekniikoihin karatesta, taekwondosta, kung fu:sta, nyrkkeilystä ja muay thai:sta. Mukaansa tempaava musiikki ja lyhyet lyönti- ja potkuyhdistelmät haastavat kuvitteellisen vastustajasi ja oman fysiikkasi. Tuleva BODYCOMBAT -ohjaaja: on hyväkuntoinen ja vahva, on kokenut taistelulajeissa, nyrkkeilyssä tai BODYCOMBAT :ssa, tykkää irrotella ja haastaa itsensä fyysisesti, liikkuu mielellään musiikin tahtiin, inspiroi usein muitakin haastamaan itsensä. TRIGGER A DANCE EXPLOSION BODYJAM on treenimuoto, jossa voi nauttia tanssista. Se on riippuvuutta aiheuttava yhdistelmä uusimpia tanssitrendejä ja cooleinta musiikkia jossa keskitytään pitämään hauskaa samalla treenaten. Tuleva BODYJAM -ohjaaja: hallitsee useita erilaisia tanssityylejä, omaa kokemusta tanssista tai BODYJAM :sta, rakastaa liikkua musiikin tahtiin, on trendien edelläkävijä.

12

13 LIFT WAY BEYOND YOUR LIMIT BODYPUMP on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka on haastavaa ja vahvistaa kehoa. BODYPUMP :ia treenataan nykyään yli salilla yli 70 maassa. Yhden tunnin aikana harjoitetaan kaikkia kehon suurimpia lihasryhmiä käyttäen tankoa ja levypainoja. Jokainen voi valita itselleen sopivat painot, joilla inspiroi ja haastaa itsensä saavuttamaan itselleen asetetut tavoitteet. Tuleva BODYPUMP -ohjaaja: on hyvässä fyysisessä kunnossa, tekee säännöllisesti voimaharjoittelua, osaa liikkua musiikin tahtiin, inspiroi muita fyysisellä kunnollaan. LET NOTHING STAND IN YOUR WAY BODYSTEP on moderni step-tunti, jonka avainsanoja ovat energia, voima ja iloisuus! Se on yksinkertainen, atleettinen ja hauska tunti, jossa käytetään step-lautaa eri korkeuksilla ja treenataan motivoivan musiikin tahtiin. Säännöllinen harjoittelu kehittää kuntoa, koordinaatiokykyä ja voimaa. Tuleva BODYSTEP -ohjaaja: on atleettinen ja hyväkuntoinen, on kokenut step- tai BODYSTEP -tunneilla kävijä, liikkuu taitavasti musiikin tahtiin, on vahva, iloinen ja inspiroiva persoona. DEFY EXPECTATIONS BODYVIVE inspiroi terveelliseen elämään. Tunnin BODYVIVE -treeni sisältää sykettä nostavia liikkeitä, jotka kohottavat kuntoa mutta eivät sisällä hyppyjä. Tunnin vastusharjoitteluosuudessa parannetaan voimaa ja stabiliteettia ja liikkuvuusharjoituksilla lisätään notkeutta. Käyttämällä VIVE -palloa ja -kuminauhaa ja liikkumalla musiikin tahtiin vahvistetaan kehoa samalla kun voi nauttia tunnista, joka aktivoi ja antaa energiaa. Tuleva BODYVIVE -ohjaaja: on taitava ottamaan kontaktia ihmisiin, pitää 70-, 80- ja 90-lukujen musiikista, liikkuu mielellään musiikin tahtiin, on hyvin pidetty henkilö.

14

15 SET YOUR OWN SPEED RECORD RPM sisäpyöräilytreeni, jossa poljetaan mukaansatempaavan musiikin rytmiin. Antaudu pyöräilemään maastoissa, joissa inspiroiva valmentaja johtaa ryhmän yli mäkien, pitkien suorien, vuorten huippujen ja intervallien. Löydä sisäinen atleettisi hikoile ja anna kaikkesi saadaksesi piristysruiskeesi endorfiinien muodossa. Tuleva RPM -ohjaaja: on hyväkuntoinen, treenaa pyöräilyä säännöllisesti, tykkää antaa musiikin ohjata pyöräilykokemusta, haastaa mielellään itsensä ja muut. LESMILLS.COM Les Millsin kotisivuilta löydät lisätietoa eri ohjelmista ja vaatteiden tilaamisesta, voit lukea ravinnosta ja treenaamisesta ja voit ilmoittautua koulutuksiin. Tarkempaa tietoa ohjaajaksi kouluttautumisesta löydät etusivun ylälaidan valikon kohdasta Instructors. Jos ilmoitaudut koulutuksiimme ensimmäistä kertaa ota meihin yhteyttä rekisteröityäksesi: , Jos sinulla on jo webshopin käyttäjätunnus ja salasana voit ilmoittautua koulutukseen itse osoitteessa shop.lesmills.net/webshop. Les Mills Tel Narvavägen 12 Mail Stockholm

16 one TRIBE we work as one WE SHARE THE SAME INSTINCT AND ARE ALL PART OF SOMETHING BIGGER. WE CREATE LIFE-CHANGING FITNESS EXPERIENCES EVERYTIME EVERYWHERE. there is an army of me

Kuntosali & Fitness 8/2013

Kuntosali & Fitness 8/2013 K&F www.kf-lehti.com 17. vuosikerta ISSN 1457-2966 Kuntosali & Fitness 8/2013 Kun haluat hyvän personal trainerin valitse mielestäsi hyvä tyyppi, luotettava. Kysy referenssejä. Hyvällä personal trainerillä

Lisätiedot

Pöytä on katettu. 30v

Pöytä on katettu. 30v J u h l a j u l k a i s u Pöytä on katettu - Huikea JUMPPAMARATON 28. - 29.4. - 30 vuotta 30 tuntia - Valikoima vailla vertaa - Ihania asiakkaita - Katso personal trainereiden esittelyt sivuilla 16 21.

Lisätiedot

FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS

FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS ASIANTUNTIJAT Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista hänen sydäntään lähellä

Lisätiedot

1/2012. 1.vuosikerta ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com. Trainer. Asiakkaan motivointi. Koulutuskalenteri kevät 2012. Naisen ja miehen erot.

1/2012. 1.vuosikerta ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com. Trainer. Asiakkaan motivointi. Koulutuskalenteri kevät 2012. Naisen ja miehen erot. 1/2012 1.vuosikerta ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com Trainer Asiakkaan motivointi Naisen ja miehen erot Koulutuskalenteri kevät 2012 Tapahtumat 4 K&F Trainer 1/2012 PÄÄKIRJOITUS Kustantaja: K&F-lehdet

Lisätiedot

Medical Fitness: selkäkipu. Jeppis Gym vuoden K-sali Kouluttaudu tai kuole! Lukitusjärjestelmät. Kunnon ammattilehti

Medical Fitness: selkäkipu. Jeppis Gym vuoden K-sali Kouluttaudu tai kuole! Lukitusjärjestelmät. Kunnon ammattilehti 4/2011 H 10. vuosikerta H 9e H ISSN 1458-9648 Hwww.kf-lehti.com Kunnon ammattilehti Jeppis Gym vuoden K-sali Kouluttaudu tai kuole! Lukitusjärjestelmät Medical Fitness: selkäkipu Kf Professional 4/2011

Lisätiedot

ELITPLANEN TIE HUIPPUSUUNNISTAJAKSI RUOTSISSA

ELITPLANEN TIE HUIPPUSUUNNISTAJAKSI RUOTSISSA 1 ELITPLANEN TIE HUIPPUSUUNNISTAJAKSI RUOTSISSA Ruotsin Suunnistusliitto laati vuonna 2008 suunnistusurheilun kehittämissuunnitelman. Se sisältää sekä tavoitteita ja toimintalinjauksia että käytännöllisiä

Lisätiedot

K&F. Pt-online. Seminaareja. Uusia salikonsepteja PROFESSIONAL. Pilates Conference 2012 4 /2012. 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.

K&F. Pt-online. Seminaareja. Uusia salikonsepteja PROFESSIONAL. Pilates Conference 2012 4 /2012. 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti. K&F PROFESSIONAL 4 /2012 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com Uusia salikonsepteja Pt-online Pilates Conference 2012 Seminaareja 4 K&F Professional 4/2012 K&F Kuntosali&Fitness löytyy myös

Lisätiedot

www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kuntoilijan ykköslehti

www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kuntoilijan ykköslehti K&F Nro 6/2011 H H 16. vuosikerta www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 H Kuntoilijan ykköslehti 2 pääkirjoitus Syksy käynnissä Mielenkiinnolla odottelin syksyn käynnistymistä, kun eurooppalainen taloustilanne

Lisätiedot

TERVETULOA ZUMBA- perheeseen

TERVETULOA ZUMBA- perheeseen TERVETULOA ZUMBA- perheeseen Arvoisa ZIN-Jäsen Onneksi olkoon! Olet juuri ottanut tärkeimmän askeleen urallasi Zumba -ohjaajana. Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi Zumba Instructor

Lisätiedot

ONNISTUNEEN MUODONMUUTOKSEN KUUSI AVAINTA. Hyvä ystävä,

ONNISTUNEEN MUODONMUUTOKSEN KUUSI AVAINTA. Hyvä ystävä, WWW. J U S S I K U R T T I. C O M J U S S I P E K K AK U R T T I 2 0 1 5 Hyvä ystävä, Käsissäsi on tilaamasi opas onnistuneeseen rasvanpolttoon, harjoitteluun ja terveelliseen ravitsemukseen. Hienoa että

Lisätiedot

2015 www.kf-lehti.com 19. vuosikerta ISSN 1457-2966. Kuntosali & Fitness

2015 www.kf-lehti.com 19. vuosikerta ISSN 1457-2966. Kuntosali & Fitness 2 K&F 2015 www.kf-lehti.com 19. vuosikerta ISSN 1457-2966 Kuntosali & Fitness PÄÄKIRJOITUS K&F Kuntosali&Fitness löytyy myös Facebookista Lihas liikkeelle, mars! Harvoin pääsee näin hyvin uutiseen mukaan

Lisätiedot

= Lempeää liikuntaa, joka sopii kaikille. = Haastetta keholle sopivasti

= Lempeää liikuntaa, joka sopii kaikille. = Haastetta keholle sopivasti = Lempeää liikuntaa, joka sopii kaikille = Haastetta keholle sopivasti = Tehokasta menoa, hiki virtaa ja syke nousee ULKO- JA LUONTOLIIKUNTA Sykelenkki 90min. käydään läpi sykemittarin perustoiminnot tutustutaan

Lisätiedot

THE CREATIVE ENTREPRENEUR

THE CREATIVE ENTREPRENEUR THE CREATIVE ENTREPRENEUR This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for

Lisätiedot

Viihtyvyyttä infralla. HUR naisen otteella FIBO 2011 Gymtec 2011 IHRSA 2011. Kunnon ammattilehti

Viihtyvyyttä infralla. HUR naisen otteella FIBO 2011 Gymtec 2011 IHRSA 2011. Kunnon ammattilehti 3/2011 H 10. vuosikerta H 9e H ISSN 1458-9648 H www.kf-lehti.com Kunnon ammattilehti HUR naisen otteella FIBO 2011 Gymtec 2011 IHRSA 2011 Viihtyvyyttä infralla VARIO - Huikea Vario-kampanja meneillään:

Lisätiedot

K&F PROFESSIONAL. Seniorit painopisteenä. Liikuntapäivät onnistuneesti. IHRSA European Congress Madridissa. Liikunnasta liiketoimintaan

K&F PROFESSIONAL. Seniorit painopisteenä. Liikuntapäivät onnistuneesti. IHRSA European Congress Madridissa. Liikunnasta liiketoimintaan 5 /2013 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com K&F PROFESSIONAL IHRSA European Congress Madridissa Seniorit painopisteenä Liikunnasta liiketoimintaan Liikuntapäivät onnistuneesti 4 K&F Professional

Lisätiedot

liiku ja voi hyvin 1/2015 Viisas kaunis keho Liikkuja - katse kenkiin! Kevään ryhmäliikunta -aikataulut

liiku ja voi hyvin 1/2015 Viisas kaunis keho Liikkuja - katse kenkiin! Kevään ryhmäliikunta -aikataulut L iikkumatila liiku ja voi hyvin 1/2015 Viisas kaunis keho Liikkuja - katse kenkiin! Kevään ryhmäliikunta -aikataulut Tämä lehti sisältää: Päätoimittajan tervehdys Viisas Kaunis Keho Liikkuja - Katse kenkiin

Lisätiedot

Kuntosali & Fitness 7/2013

Kuntosali & Fitness 7/2013 K&F www.kf-lehti.com 17. vuosikerta ISSN 1457-2966 RAVINTOPAIVAKIRJA.FI Olisiko tästä hyötyä sinulle? LIIKUNTAPAIVAKIRJA.FI Vaikuttaisiko tämä sinuun? TSEMPPARIKOULU.FI Sinusta Ammattilainen Nyt Kuntosali

Lisätiedot

Kuulen ja unohdan, näen ja muistan, teen ja ymmärrän

Kuulen ja unohdan, näen ja muistan, teen ja ymmärrän Kuulen ja unohdan, näen ja muistan, teen ja ymmärrän Tietokoneopetusta Paloahon koulussa Eeva Lappi Opinnäytetyö Kevät 2002 Diakoniaammattikorkeakoulu, Pieksämäen yksikkö OPINNÄYTETYÖN TIIVISTELMÄ (ABSTRACT)

Lisätiedot

TERVETULOA KURSSEILLE

TERVETULOA KURSSEILLE TERVETULOA KURSSEILLE aikuisen liikkujan kuntoilustudioon HYVÄN OLON JA ILOISEN MIELEN RETRIITTI ILORANNASSA 18. - 20.9.! Virkisty syksyllä 2015 täydellisessä hyvän olon ja iloisen mielen viikonlopussa

Lisätiedot

6urapolku. Jääkiekkovalmentajan. Nyt parannetaan. palvelu- liiketoimintaa! Hankkeina: Elämysten Pasila ja Ravintola 2020

6urapolku. Jääkiekkovalmentajan. Nyt parannetaan. palvelu- liiketoimintaa! Hankkeina: Elämysten Pasila ja Ravintola 2020 HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun sidosryhmälehti H A A G A - H E L I A 2 2 0 1 1 Nyt parannetaan 12 palvelu- 18 20Keltanokkapedagogi 30 liiketoimintaa! Hankkeina: Elämysten Pasila ja Ravintola 2020 pätevöityi

Lisätiedot

K&F PROFESSIONAL. Palvelua verkossa? Vuoden K-kuntokeskus Forssassa. Kuka valtaa sisäpyöräilyn? Hyödynnä kehonkoostumusanalyysiä 3 /2012

K&F PROFESSIONAL. Palvelua verkossa? Vuoden K-kuntokeskus Forssassa. Kuka valtaa sisäpyöräilyn? Hyödynnä kehonkoostumusanalyysiä 3 /2012 K&F PROFESSIONAL 3 /2012 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com Palvelua verkossa? Kuka valtaa sisäpyöräilyn? Hyödynnä kehonkoostumusanalyysiä Vuoden K-kuntokeskus Forssassa 4 K&F Professional

Lisätiedot

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA

IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA Welcome to IHMISIÄ LUOMASSA VAURAUTTA www.agel.com I www.ateamcentral.com I Puh. 1-305-573-2994 Fax 1-305-576-1307 Puh. 358-40-5680059 MMX A-Team Central, Inc. Duplication strictly

Lisätiedot

Harjoitustyö Anu Kara 0700527 /KD07K2 Käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuus KDVDA10. Julkiset verkkopalvelut nykyaikaan - eväitä ja ideoita

Harjoitustyö Anu Kara 0700527 /KD07K2 Käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuus KDVDA10. Julkiset verkkopalvelut nykyaikaan - eväitä ja ideoita Harjoitustyö Anu Kara 0700527 /KD07K2 Käyttöliittymäsuunnittelukirjallisuus KDVDA10 Julkiset verkkopalvelut nykyaikaan - eväitä ja ideoita Esityksen rakenne Julkiset verkkopalvelut Laatukriteerit hyvä

Lisätiedot

Toiminnallisen harjoittelun opas. Helena Kämäräinen

Toiminnallisen harjoittelun opas. Helena Kämäräinen Toiminnallisen harjoittelun opas Helena Kämäräinen Opinnäytetyö Vierumäen yksikkö Liikunnan ja vaapaa-ajan koulutusohejlma Kevät 2013 Tiivistelmä Liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelma Tekijä tai tekijät

Lisätiedot

JUNIORIOHJEISTUS ULTIMATESEUROILLE

JUNIORIOHJEISTUS ULTIMATESEUROILLE JUNIORIOHJEISTUS ULTIMATESEUROILLE Kuva: Jussi Kitusuo Toimittaneet: Marja Elonheimo ja Susanna Surakka 2013 SISÄLLYS 1 Alkusanat... 1 2 Taito... 2 2.1 Yksilötaidot... 2 2.1.1 Kiinniotto... 2 2.1.2 Heittäminen...

Lisätiedot

Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone!

Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone! Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone! Kirjoittanut: Ville-Matti Hakanpää 2011 1 1. Lupaus Miten salibandyn juniorijoukkue saadaan tekemään töitä tehokkaasti harjoituksesta

Lisätiedot

Myyntivalmentajan valmennusopas. Kalle Ek

Myyntivalmentajan valmennusopas. Kalle Ek Myyntivalmentajan valmennusopas Kalle Ek Opinnäytetyö Liiketalouden koulutusohjelma 21.11.2011 Tiivistelmä Liiketalouden koulutusohjelma 20.10.2011 Tekijä tai tekijät Kalle Ek Raportin nimi Myyntivalmentajan

Lisätiedot

F&S-salin puuhanaiset Leila Lehto ja Ripsu Hongisto-Salmi

F&S-salin puuhanaiset Leila Lehto ja Ripsu Hongisto-Salmi Hyvä Fiilis FR I SK I S& SV E TTI S H E LSI N G I N JÄ SE N LE H TI 2 /2 013 I UUS LI -SA! S & F AN A I B ARA F&S-salin puuhanaiset Leila Lehto ja Ripsu Hongisto-Salmi TÄSSÄ NUMEROSSA: F&S-hikipinko Mikael

Lisätiedot

IHRSA 2012 FIBO 2012 PROFESSIONAL. Pienryhmä pt-toiminta. Kuinka teet lisämyyntiä? Seniorit haltuun 2 /2012

IHRSA 2012 FIBO 2012 PROFESSIONAL. Pienryhmä pt-toiminta. Kuinka teet lisämyyntiä? Seniorit haltuun 2 /2012 K&F PROFESSIONAL 2 /2012 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com Pienryhmä pt-toiminta IHRSA 2012 Kuinka teet lisämyyntiä? Seniorit haltuun FIBO 2012 4 K&F Professional 2/2012 K&F PROFESSIONAL

Lisätiedot

BuSineSS Forum 2013. seminaariohjelma Sivu 4. You Can read. this magazine. Postseminaaritilaisuus. Seminaarilehti

BuSineSS Forum 2013. seminaariohjelma Sivu 4. You Can read. this magazine. Postseminaaritilaisuus. Seminaarilehti nordic BuSineSS Forum 2013 Seminaarilehti Verkostoituminen seminaarissa Sivu 12 Postseminaaritilaisuus Sivu 18 seminaariohjelma Sivu 4 You Can read this magazine in english at www.nbforum.com/2013/seminarmagazine

Lisätiedot