Salon kaupunki. Tarjouspyyntö 1786/ /2016 (71986) Päiväys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Salon kaupunki. Tarjouspyyntö 1786/ /2016 (71986) Päiväys"

Transkriptio

1 1/19 Palvelutaso voidaan arvioida 2 kuukauden tarkastelujakson jälkeen uudestaan Tarkoittaako tämä sitä, että asiakkaan tullessa palvelun piiriin seuraava palvelutason arviointi voidaan tehdä vasta 2 kuukauden kuluttua? Minkä tason perusteella laskutetaan ensimmäiset kaksi kuukautta Asiakkaan tarvitsemat palvelut ja palvelutaso eli keskimääräinen asiakaskohtaisen avustamisen määrä / vuorokausi arvioidaan aina yhdessä asukkaan, palveluntuottajan ja vammaistyön edustajan kanssa. Palvelutaso kirjataan viranhaltijapäätökseen / maksusitoumukseen. Miten palvelutason arviointi tapahtuu asiakkaan toimintakyvyn oleellisesti muuttuessa? Palvelutuottajan tulee seurata toteutuneita avustustuntimääriä ja raportoida pyydettäessä avustamisen sisällöstä ja siihen käytetystä ajasta asiakaskohtaisesti. Palvelutaso voidaan arvioida 2 kuukauden tarkastelujakson jälkeen uudestaan. Asukkaan avustaminen saattaa edellyttää apuvälineiden, kuten nostolaitteiden käyttöä, jotka palveluntuottaja hankkii omalla kustannuksellaan, mikäli asiakkaalle ei myönnetä niitä lainaksi apuvälinelainaamosta ja palveluntuottajan edellytetään hankkivan/vuokraavan tarvittaessa seuraavat apuvälineet asukkaan käyttöön vuorokausihintaan sisältyvinä: henkilönosturit ja liinat, suihkutuolit, painehaavapatjat ja patjansuojukset, geriatriset tuolit, muut vastaavat apuvälineet eihän tällä tarkoiteta asukkaan henkilökohtaiseen käyttöön tarvittavia apuvälineitä, vaan yhteiskäytössä olevia? Apuvälineet voivat olla yhteiskäytössä, mikäli niiden tarkoituksenmukainen käyttö onnistuu siten, eikä esimerkiksi asiakasturvallisuus vaarannu. Osa apuvälineistä on kuitenkin oltava asiakkaan henkilökohtaisessa käytössä, kuten painehaavapatja, geriatrinen tuoli jne, joiden tarve on jatkuva.

2 2/19 Kuinka moni asukkaista on sellaisia, jotka käyvät päivisin päivä/työtoiminnassa? Tämänhetkisen arvion perusteella aikuisista asiakkaista (18-65v.) noin %. Ikääntyneistä asiakkaista (yli 65-vuotiaat) noin 2,5-5%. Palveluntuottajan tulee järjestää päivittäiseen hoitoon liittyvä asiointi-, saattoapu. Voiko tästä laskuttaa asiakasta ajankäytön tai matkakustannusten osalta? Asiointi- ja saattoapu sisältyvät asiakaskohtaiseen avustamiseen. Yleensä asiakkaille on myönnetty vammaispalvelulain tai sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuspalveluita, joissa saattaja kulkee maksutta mukana. Kohdassa 9 erotellaan palveluasuminen ja tehostettu palveluasuminen. Tarkennatteko vielä, mitkä palvelutasot ovat palveluasumista ja mitkä tehostettua palveluasumista? Edellytämme, että kaikki palveluntuottajat tarjoavat kaikkia palvelutasoja yhden ikäryhmän sisällä. Se, onko palveluntuottajan järjestämä palvelu palveluasumista vai tehostettua palveluasumista riippuu siitä, millainen AVIn/Valviran myöntämä lupa palveluntuottajan asumisyksikössä on. Palveluntuottaja siis osallistuu tarjouskilpailuun siitä positiosta, mikä heillä luvan perusteella on: palveluasuminen tai tehostettu palveluasuminen. Lisäksi edellytämme, että asiakkaillemme on järjestettävä tarvittava avustaminen ja / tai hoito ympärivuorokautisesti, palvelutasosta riippumatta. Vammaispalveluiden asiakaskunnan tarpeita ei voida yleistää, vaan poikkeuksia löytyy kumpaankin suuntaan eli vähemmän apua tarvitseva asiakas (palvelutasot 0 1) voi tarvita avun juuri yöllä ja toisaalta, enemmän apua tarvitseva asiakas (palvelutasot 2 4) ei välttämättä tarvitse sitä yöllä ollenkaan.

3 3/19 Vaikeavammaisten asuminen tulisi keskittää muun normaalin asumisen yhteyteen ja erilaisten apuvälineiden käytön ja esteettömyyden vaatimukset sekä yhteisten tilojen määrä nostavat asumisen kustannuksia, joten siihen nähden Kelan enimmäisasumismeno Salon alueella vuokran rajana tuntuu kohtuuttoman pieneltä suhteessa asumiseen liittyviin vaatimuksiin. Useimmiten rajana pidetään esim. kelan raja + 20%. Voisiko tarjouspyynnön tekijä harkita tätä vielä? Tarjouspyyntöä ei muuteta tältä osin. Laatu 1.Henkilökunnan profiloituminen kohderyhmän tarpeisiin, max 15% eli 15 pistettä. Henkilökunnan mitoitukseen mukaan laskettu vammaistyöhön perehtynyt AMK (tai aikaisemman opistotasoisen) koulutuksen suorittanut henkilö on asiakkaiden käytettävissä: Täytyykö henkilön työskennellä tarjottavassa yksikössä 100% vai voiko työntekijä toimia muissakin yksiköissä? Voi työskennellä useassa yksikössä. Pisteitä annetaan seuraavasti: - vähintään 5 päivänä viikossa: 5 pistettä (100 % täydestä työajasta) - vähintään 3 päivänä viikossa: 2 pistettä (60 % täydestä työajasta) - vähintään 1 päivänä viikossa: 1 pistettä (20 % täydestä työajasta) Laatu 2. Asumisyksikkö rakennettu/saneerattu vaikeavammaisten tarpeet huomioiden ja käyttöönottovuosi, max 5% eli 5 pistettä:yksikkö rakennettu/saneerattu vaikeavammaisten asumista varten. Riittääkö, että nykyisiä asumisyksikön vaikeavammaisten asuntoja on peruskorjattu ko.vuosina? Kyllä.

4 4/19 Onko hygieniapaketti erikseen hinnoiteltava palvelu pitkäaikaisessa palveluasumisessa? Kyllä. Kuuluuko hygieniapaketti lyhytaikaishoidon vuorokausihintaan? Kyllä. VUOROKAUSIHINTAAN SISÄLTYVÄT PALVELUT JA TARVIKKEET Mikäli ei ole erikseen mainittu, edellytetään kaikkia palveluntuottajia kaikissa palvelutasoissa tarjoamaan samat palvelut ja tarvikkeet vuorokausihintaan sisältyvinä. Mikäli asukas ei saa tarvittavia apuvälineitä julkisen apuvälineyksikön kautta, palveluntuottajan edellytetään hankkivan/vuokraavan tarvittaessa seuraavat apuvälineet asukkaan käyttöön vuorokausihin- taan sisältyvinä: Onko tilaaja määrittänyt rajaa minkä riskiluokan tarvikkeita palveluntuottajan tulee hankkia mm. painehaavapatjojen ja patjansuojuksien osalta? Ei ole, mutta kyse on tavanomaisista apuvälineistä ja tarvikkeista eli esim. painehaavapatjojen osalta korkean riskin patjat eivät sisälly niihin.

5 5/19 Aiheutuuko palveluntuottajalle sanktiota, jos palveluntuottaja ei pysty aloittamaan toimintaa sopimuskauden alussa ? Tarjoaja sitoutuu tarjouspyynnön ehtoihin jättäessään tarjouksen. Mikäli palveluntuottaja ei aloita toimintaansa tähän mennessä, ei palveluntuottajaa voida liittää puitesopimukseen. Onko vuokralle asetettu enimmäissummaa? Asiakkaalta perittävä vuokra tulee pysyä Kansaneläkelaitoksen kulloinkin voimassa olevan asumistuen normiston (hyväksytyt neliöt/enimmäisvuokra ym.) rajoissa. Valtioneuvoston vuosittain määrittelemät kohtuulliset asumismenot sekä lämmitys- ja vesimaksut on ilmoitettu Kelan julkaisemassa Asumiseen tukea julkaisussa: Voidaanko vuokraan jyvittää yhteisiä tiloja? Kyllä, mutta on ilmoitettava mitä yhteisiä tiloja vuokraan on jyvitetty. Jyvitettävät tilat on oltava aidosti asukkaille tarkoitettuja tiloja, eikä esimerkiksi huoltotiloja tai hoitohenkilökunnan käytössä olevia tiloja voida jyvittää. Onko toimintayksikölle määritelty paikkaa, esimerkiksi maksimi kilometrimäärää Salon kaupungista? Asumisyksikön maksimietäisyys Salon keskustasta mitattuna voi olla enintään 100 km.

6 6/19 Onko ateriapaketille asetettu enimmäishintaa? Onko hygieniapaketille asetettu enimmäishintaa? Tarjouspyynnössä ei ole sitä määritelty, mutta on mahdollista, että kaupunki edellyttää asiakkaiden itse huolehtivan pakettien kustannuksista. Silloin ko.paketin hinta saattaa muodostua asiakkaalle kriteeriksi palveluasumisen järjestäjän valinnassa. Vaikuttaako 1)ateriapaketin ja hygieniapaketin yhteinen vertailuhinta jotenkin vertailuun 2) palveluasuminen, siivouspaketti ja pyykkihuoltopaketti vai ovatko nämä kaksi täysin eri asioita? Vertailuperusteet on kuvattu tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan vaatimukset. Hinnan painoarvo on 70 %, josta pitkäaikaisasumisessa palvelutasoille 0-4 annettujen hintojen osuus on 65 % ja ateriapaketin ja hygieniapaketin yhteishinnan osuus on 5 %. Aikooko Salo kilpailuttaa kehitysvammaisten palvelut erikseen? Kehitysvammaisten asumispalveluiden kilpailutuksesta ei vielä ole tehty päätöstä. Päätös tehdään myöhemmin, kun tarkemmat tarpeet ovat selvillä. KTO:n laitosasumisen purku on tällä erää saatu lähes päätökseen. Uusia tarpeita voi toki ilmaantua. Vanhat asiakkaat jäävät toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla niihin paikkoihin, joihin heidät on nykyisen puitesopimuksen puitteissa sijoitettu.

7 7/19 Enimmäishinnat taso 3: onko tarkoituksella sama enimmäishinta 175 sekä pitkäaikaisessa että lyhytaikaisessa palveluasumisessa? Muissa tasoissa eroa on 5. Lyhytaikaishoidon enimmäishinnan on tarkoitus olla 180 /vrk. palvelutasolla 3. Hintaliitettä korjataan tältä osin ja vastauksen liitteenä on KORJATTU Hintaliite. Liite_2_KORJATTU_Hintaliite.xlsx Hintaliitetaulukoissa on erikseen sarake siivouspaketille ja pyykkihuoltopaketille tasoilla 1-4. Palvelukuvauksessa s. 7-8 sanotaan, että tehostetussa palveluasumisessa em. palvelut sisältyvät vuorokausihintaan. Ovatko tasot 2-4 tehostettua (ympärivuorokautista) palveluasumista? Merkataanko näissä tasoissa erikseen siivouspaketin ja pyykkihuoltopaketin hinta taulukkoon vai pelkästään "Palveluasumisen" vrk-hinta (joka sisältää em. paketit)? Kaikki, sekä palveluasumisen että tehostetun palveluasumisen palveluntuottajat merkitsevät hintataulukkoon erikseen palveluasumisen vuorokausihinnan sekä siivous- ja pyykkihuoltopaketin kuukausihinnan palvelutasoilla 1-4. Vuorokausihinnan vertailua varten kaikilta palveluntuottajilta pyydetään hinnat samalla tavalla. Excel-taulukko sisältää laskurin, joka antaa alimmalle sarakkeelle yhteenlasketun vuorokausihinnan eli se muuntaa kuukausihinnat vuorokausihinnoiksi (kk-hinta / 31 vrk). Yhteenlaskettu vrk-hinta on vertailuhinta. Tehostetun palveluasumisen yksiköissä siivous- ja pyykkihuolto sisältyvät asiakkaalle hankittavaan palveluun. Palveluasumisen yksiköissä asiakas voi yhdessä vammaispalveluiden viranhaltijan kanssa valita, hankkiiko kyseiset palvelut itse vai käyttääkö palveluntuottajan tuottamia palveluita.

8 8/19 Vuokrista: Kelan enimmäisasumismenot ovat n. 609,42 /kk. Onko tuo siis maksimivuokra, joka asiakkaalta voidaan periä ja joka sisältää myös veden ja sähkön? Kyllä, mikäli asumisyksikkö sijaitsee Kelan määrittelemässä 2. kuntaryhmän kunnassa. Miten todennetaan kuuluminen Luotettava kumppani palveluun? En löytänyt "kruksia". Kuuluminen todennetaan lataamalla järjestelmään Tilaavastuu.fi yritysraportti. Raportin voi ladata kohdassa Tilaajavastuu.fi yritysraportti. Tarkistan vielä - vaihtoehtoja kolme; tilaajavastuusta tulostettu raportti liitettynä, kuuluminen tilaajavastuu.fi palveluun tai liittämällä 1-7 asiakirjat Tarjoaja voi ladata järjestelmään Tilaavastuu.fi yritysraportin, jolloin kohdat 1-7 voi ohittaa kokonaan. Tai vaihtoehtoisesti tarjoaja voi ladata järjestelmään kohdissa 1-7 mainitut asiakirjat erikseen. Henkilökohtainen avustaja? lasketaanko hänen tekemä työtunnit määriteltäessä palvelutasoa/ hoitopäivähintaa? Palvelutasoa ja vuorokausihintaa määriteltäessä lasketaan palveluasumisen palveluntuottajan järjestämät avustustunnit. Mikäli henkilökohtainen avustaja tulee eri organisaatiosta (esim. yksityinen kotihoitoyritys tai Avustajakeskus), on tämä erillinen palvelu, jota ei lasketa palveluasumisen palveluntuottajan avustustunteihin.

9 9/19 Avustaminen minimissään 10 min kerrallaan - tarkoittaako, että käynnin on kestettävä aina vähintään 10 min? Kyllä. Miten huomioidaan ns. kahden autettavat, jolloin käynnillä on kaksi työntekijää yhdessä? Avustamiseen käytetty aika kerrotaan kahdella, jos työntekijät ovat paikalla yhtä pitkän ajan. Asiakaskohtainen avustaminen - mitä tarkoittaa termi "ruokatalous"? Ruokatalous voi sisältää erilaisia tehtäviä, kuten ruoan valmistus, tiskaaminen, kaupassakäynti, aterioinnissa avustaminen, ruoan kuljetus asiakkaan huoneeseen, asiakkaan saattaminen ruokapöytään jne Miten pitää ymmärtää, jos asiakas palvelutasolla 0, ja satunnaiset asiointikäynnit ylittävät 12 h, jäävätkö ne käynnit palveluntuottajalle korvaamatta? Käynnit korvataan, mutta niistä on sovittava vammaispalveluiden viranhaltijan kanssa, jotta ylitys ei ole kohtuutonta. Mikäli ylitystarve on pysyvää, on tarpeen arvioida palvelutaso uudestaan vammaispalveluiden viranhaltijan ja asiakkaan kanssa.

10 10/19 Mitä tarkoittaa "kutsujärjestelmän käytöstä tai olemassaolosta ei peritä erillistä maksua?" Sähkö ja vesi sekä asunnon turvalaitteet (esim. kutsujärjestelmä, sprinklerijärjestelmä jne) tulee sisältyä vuokraan. Miten huomioidaan asukkaan henkilökohtaisen avustajan äkillisen poissaolon aiheuttama lisätyö - on satunnaista, mutta voi aiheuttaa useita tunteja monena päivänä Tämä riippuu siitä, ylittyykö palvelutasolle asetettu viikoittainen maksimituntimäärä. Esim palvelutasolla 2. Avustustuntien määrä viikossa on keskimäärin vähintään 28, mutta korkeintaan 42 tuntia. Mikäli palvelutason maksimitunnit ylittyvät tilapäisestä tarpeesta johtuen, avustaminen voidaan korvata tuntihinnoittelun perusteella (palvelutaso 0), mutta siitä on sovittava vammaispalveluiden viranhaltijan kanssa. Mikäli ylitystarve on pysyvää, on tarpeen arvioida palvelutaso uudestaan vammaispalveluiden viranhaltijan ja asiakkaan kanssa. Asuminen turvallista ja esteetöntä, onko asukkaalla oltava oma henkilökohtainen wc ja peseytymistila omassa asunnossa. Lähtökohtana on, että asiakkaalla on hänen tarpeitaan vastaava asunto. Wc- ja peseytymistilojen on oltava esteettömät. Niiden on oltava helppokulkuiset ja asiakkaan yksityisyys on turvattava. Niiden ei kuitenkaan tarvitse olla asukkaan huoneen yhteydessä, mikäli se ei ole asiakkaan avustamisen ja /tai hoidon kannalta välttämätöntä.

11 11/19 Mihin perustuu voinnin seurannan kirjaaminen vähintään kerran vuorokaudessa? Hoito- ja/tai palvelusuunnitelmassa sovittujen asioiden todentamiseen. Riittääkö lähihoitajien rekisteröityminen JulkiTerhikki rekisteriin pelkästään? Riittää , mutta ei enää JulkiTerhikki on terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisteri ja JulkiSuosikki on sosiaalihuollon ammattihenkilöiden rekisteri. Sosiaalihuollon ammattihenkilölaki astui voimaan Lain perusteella kukaan ei voi työskennellä vakituisesti sosiaalityöntekijänä, sosionomina tai geronomina ilman laillistusta, eikä käyttää lähihoitajan, kodinhoitajan tai kehitysvammaistenhoitajan ammattinimikettä ilman rekisteröintiä Suosikkiin. Sosiaalihuollon ammattihenkilöillä on vuoden 2017 loppuun saakka aikaa hakea laillistamista tai nimikesuojausta. WC:n päivittäinen "järjestely", mitä sisältää? Asiakkaasta riippuen, tarve voi olla erilainen. Wc tarkistetaan päivittäin ja esimerkiksi poistetaan mahdolliset eritetahrat ja tyhjennetään roskis sekä katsotaan että asiakkaan tarvitsemia hygieniatarvikkeita on saatavilla jne.

12 12/19 Hinta pitkäaikaisessa palveluasumisessa? Hinnat pyydetään ilmoittamaan ikäryhmittäin erikseen pitkäaikaiseen palveluasumiseen ja lyhytaikaishoitoon palvelutasoille 0-4. Hintaliitteessä jokaiselle hankinnan kohteelle on oma välilehti. Onko asukkaan otettava ateriapaketti, sen kaikki komponentit? Asiakas voi valita ateriapaketin, yksittäisiä aterioita tai ei aterioita ollenkaan, mikäli ateriointi on järjestettävissä jollain muulla tavalla. Tästä sovitaan yhdessä vammaistyön viranhaltijan, asiakkaan ja palveluntuottajan kanssa, kun palvelutarve ja -taso määritellään. Mitä tavoitellaan asumisyksikön rakentamis/saneerausvuoden määrittelyllä? Varustelutasoa tms? Palveluasumisen rakentamisen vaatimukset ovat jatkuvasti muuttuneet ja mm. esteettömyys otetaan entistä monipuolisemmin huomioon rakentamisessa. Esteettömyyttä, turvallisuutta, viihtyisyyttä tai rakennuksen kuntoa on vaikea mitata. Oletamme, että mitä vähemmän aikaa sitten näihin asioihin on kiinnitetty huomiota sitä esteettömämmät, paloturvallisemmat, siistimmät ja sisäilmaltaan puhtaammat ovat palveluntuottajan tilat. Onko välttämätöntä ilmoittaa sairaalaan joutumisesta seuraavaan arkipäivään mennessä, kun laskutuksessa asia huomioidaan joka tapauksessa? Riittää, kun asia huomioidaan laskutuksessa.

13 13/19 Tarjouspyyntö koskee jälkeistä tilannetta myös vuokrien osalta? Tarjouspyynnössä pyydetään ilmoittamaan vuokran määrä, sisältäen asuntojen neliöiden määrä. Puitesopimus käynnistyy alkaen. Vuokrien osalta pyydetään ilmoittamaan tilanne. Sen jälkeen tapahtuvat vuokrankorotusperusteet on mainittava vuokrasopimuksessa, joka solmitaan asiakkaan ja palveluntuottajan välillä. Asunnon vuokran on myös korotukset huomioiden noudatettava Kelan ohjeita: Asiakkaalta perittävä vuokra tulee pysyä Kansaneläkelaitoksen kulloinkin voimassa olevan asumistuen normiston (hyväksytyt neliöt/enimmäisvuokra ym.) rajoissa. Valtioneuvoston vuosittain määrittelemät kohtuulliset asumismenot sekä lämmitys- ja vesimaksut on ilmoitettu Kelan julkaisemassa Asumiseen tukea julkaisussa: Yrityksen palvelutoiminta on alv 0 toimintaa. Vastataanko tällöin seuraavaan ei? Yritys on merkitty arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Liiketoiminnastaan yritys on arvonlisävelvollinen. Mikäli yritys lataa järjestelmään Tilaavastuu.fi yritysraportin, voi kohdat 1-7 ohittaa. Jos yritys on merkitty arvonlisäverovelvollisen rekisteriin vastataan kysymykseen kyllä. Tallennetaanko hintaliite/hintaliitteet välilehdelle -Tarjouksen lähetys-, koska - Hankinnan kohteen tietojen syöttö- hankintayksikkö ei ole määritellyt syöttölomaketta käytettäväksi Kyllä.

14 14/19 Voiko kaikkia tarjottavia yksiköitä tarjota yhdessä samassa jätettävässä tarjouksessa omilla yksikkökohtaisilla liitteillä? Kyllä. Riittääkö henkilöstöluetteloon pelkät ammattinimikkeet ja määrät? Pitääkö henkilöstöluettelossa olla nimet? Riittääkö pelkkä henkilöstöluettelo hoitohenkilökunnasta vai pitääkö luettelossa olla myös tukihenkilöstön osuus? Mitä tietoja henkilöstöluettelosta tulee käydä ilmi? Tarjouspyyntöä on täydennetty lisäämällä vaadittaviin lomakkeisiin Liite 3. Henkilöstöluettelo. Tarvittavia tietoja ovat työntekijöiden nimet ja ammattinimike tai koulutus sekä työaika viikossa siinä yksikössä, jota annettu tarjous koskee. Poikkeus: aloittavilla yrityksillä riittää ammattinimikkeet ja lukumäärät, jos henkilökuntaa ei ole vielä rekrytoitu. Mikäli tukihenkilöstö osallistuu asiakkaiden avustamiseen, pitää myös heidät mainita. HUOM! Vastauksen liitteenä on uusi lomake Henkilöstöluettelo! Liite_3_Henkilöstöluettelo.xlsx Syntyykö sopimus vasta sopimuksen allekirjoituksella? Hankintasopimus syntyy vasta, kun kirjallinen hankintasopimus on allekirjoitettu.

15 15/19 Mitkä yritykset ovat nykyisiä palveluntuottajia ja millä hinnoilla palveluja tuotetaan? Edellisen kilpailutuksen tarjousvertailu on vastausten liitteenä, mistä selviää palveluntuottajat ja heidän antamat hinnat. Kaikki tarjousvertailussa mukana olleet palveluntuottajat valittiin mukaan puitejärjestelyyn. Vertailu_2014.pdf Onko hankintayksikkö määrittänyt tarjottaville hinnoille alarajaa, pienintä hintaa jolla palvelu voidaan tuottaa? Ei ole. Tarjoaja, jolla ei voida katsoa olevan teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi, tai joka on laiminlyönyt verojen, lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen Suomessa tai siinä maassa, jossa toimittajan päätoimipaikka sijaitsee (sijoittautumismaa), voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta. Palveluntuottajan tulee noudattaa toiminnassaan Suomen lain vaatimuksia. Monessa yksikössä nykyiset asiakkaat asuvat? Vaikeavammaisia asuu tällä hetkellä 8 eri yksikössä.

16 16/19 Koskeeko hankinta vain uusia asiakkaita vai myös vanhoja? Edellytämme, että palveluntuottaja, joilta Salon kaupungin vammaispalvelut tällä hetkellä hankkii vaikeavammaisten palveluasumista, osallistuvat tarjouskilpailuun, mikäli mahdollista. Mikäli he eivät tule valituiksi palveluntuottajiksi puitesopimusmenettelyyn, jatketaan aiemmin sijoitettujen asiakkaiden sopimuksia nykyisillä hinnoilla. Mikäli asiakkaan asumispalveluiden järjestämiseksi on tarkoituksenmukaista, voidaan asiakkaan suostumuksella vaihtaa asumispalveluiden järjestäjäksi palveluntuottaja, joka on tullut valituksi puitesopimusmenettelyyn. Tuleeko sanktioita, jos uusi yksikkö ei kykenekään aloittamaan toimintaansa mennessä? Jos tarjoaja tarjoaa uutta palveluyksikköä, koska toiminta on kyettävä viimeistään aloittamaan? Tarjouspyynnössä edellytetään, että uuden palveluntuottajan tulee aloittaa toiminta viimeistään Mikäli uusi yksikkö ei aloita toimintaansa tähän mennessä, ei palveluntuottajaa voida liittää puitesopimukseen. Onko aterialle enimmäishintaa? Onko hygieniapaketille enimmäishintaa? Tarjouspyynnössä ei ole sitä määritelty, mutta on mahdollista, että kaupunki edellyttää asiakkaiden itse huolehtivan aterioiden/ateriapaketin/hygieniapaketin kustannuksista. Silloin aterioiden/ateriapaketin/hygieniapaketin hinta saattaa muodostua asiakkaalle kriteeriksi palveluasumisen järjestäjän valinnassa.

17 17/19 Onko tarkoitus kilpailuttaa kehitysvammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon palvelut erikseen vai sisältyykö myös kehitysvammaisten henkilöiden ko. palvelut tähän kilpailutukseen? Kehitysvammaisten asumispalveluiden kilpailutuksesta ei vielä ole tehty päätöstä. Päätös tehdään myöhemmin, kun tarkemmat tarpeet ovat selvillä. KTO:n laitosasumisen purku on tällä erää saatu lähes päätökseen. Uusia tarpeita voi toki ilmaantua. Vanhat asiakkaat jäävät toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla niihin paikkoihin, joihin heidät on nykyisen puitesopimuksen puitteissa sijoitettu. Lasketaanko toiminnasta vastaavan henkilön vaadittuun kolmen vuoden työkokemukseen kehitysvammapuolen työkokemus? Työkokemuksella tarkoitetaan työskentelyä vaikeavammaisten henkilöiden parissa. Onko jokaisessa palvelutuotteessa minimimitoitus 0,5? Ympärivuorokautisessa asumisyksikössä (tehostettu palveluasuminen) tulee henkilöstömitoituksen olla vähintään 0,5 koulutettua hoitotyöntekijää asiakasta kohti. Mikäli hoitohenkilökunta ei työskentele ympärivuorokautisesti, voi henkilöstömitoitus olla alhaisempi. On kuitenkin huomioitava, että kaikkina vuorokauden aikoina on asiakkaiden palvelutarpeisiin nähden riittävästi henkilökuntaa. Palvelutalossa henkilökunta ei välttämättä ole paikalla ympärivuorokautisesti (mahdollista yleensä palvelutasoilla 0 1), mutta palveluntuottajalla on oltava valmius järjestää asiakkaan tarvitsema yöaikaan tapahtuva hoito. Tehostetussa palveluasumisessa henkilökunnan läsnäolo ympärivuorokautisesti vaaditaan.

18 18/19 Tuleeko laatulupauksista tehdä kuvaus vai merkataanko nämä vain ruksittamalla tarjouspyynnön liitteeseen? Erillistä kuvausta ei tarvitse tehdä. Tarjoaja sitoutuu tarjouksellaan tarjouspyynnön vaatimuksiin. Laatupisteytys tehdään liitteessä 2 Hintaliite mainitulla tavalla rastittamalla kohta, joka toteutuu tarjouksessa. Varmistaisimme, että sisältävätkö määritellyt enimmäishinnat siivouspaketin ja pyykkihuoltopaketin? Vertailtava vuorokausihinta sisältää pyykkihuoltopaketin ja siivouspaketin: palveluasumisen yksiköissä niihin pyydetään antamaan hinta erikseen ja lyhytaikaishoidossa ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä ne sisältyvät vuorokausihintaan. Kaikissa asumisyksiköissä ne sisältyvät enimmäishintaan. Mikä on tämänhetkinen asiakasmäärä per palvelutuote ja ketkä ovat nykyiset palveluntuottajat ja mitkä ovat heidän hintansa? Tarjouspyynnön mukaisesti vaikeavammaisten palveluasumista hankitaan seuraaville ryhmille ja nykytilanteen mukainen arvio asiakasmääristä: alle 18 -vuotiaat vaikeavammaiset, lyhytaikaishoito (asiakasmäärä 0-5), vuotiaat aikuiset vaikeavammaiset, pitkäaikainen palveluasuminen (asiakasmäärä n ) ja lyhytaikaishoito (asiakasmäärä 0-5) yli 65 -vuotiaat ikääntyneet vaikeavammaiset, pitkäaikainen palveluasuminen (asiakasmäärä n ) ja lyhytaikaishoito (asiakasmäärä 0-5) Edellisen kilpailutuksen tarjousvertailu on vastausten liitteenä, mistä selviää palveluntuottajat ja heidän antamansa hinnat. Kaikki tarjousvertailussa mukana olleet palveluntuottajat valittiin mukaan puitejärjestelyyn. Vertailu_2014.pdf

19 19/19 Saako tarjouksen liitteeksi vaadittu henkilöstölista olla vapaamuotoinen? Riittääkö tiedoksi nimike ja koulutus? Tarjouspyyntöä on täydennetty lisäämällä vaadittaviin lomakkeisiin Liite 3. Henkilöstöluettelo. Tarvittavia tietoja ovat työntekijöiden nimet ja ammattinimike tai koulutus sekä työaika viikossa siinä yksikössä, jota annettu tarjous koskee. Poikkeus: aloittavilla yrityksillä riittää ammattinimikkeet ja lukumäärät, jos henkilökuntaa ei ole vielä rekrytoitu. HUOM! Vastauksen liitteenä on uusi lomake Henkilöstöluettelo! Liite_3_Henkilöstöluettelo.xlsx Onko siivouspaketille /kk asetettu enimmäishintaa? Onko pyykkihuoltopaketille asetettu enimmäishintaa? Siivouspaketin hinta sisältyy vertailtavaan vuorokausihintaan, jolle on asetettu enimmäishinta. Pyykkihuoltopaketin hinta sisältyy vertailtavaan vuorokausihintaan, jolle on asetettu enimmäishinta. Kysymyksiä esitetty yhteensä: 59

Vastaukset Kehitysvammaisten palveluasuminen / kilpailuttaminen

Vastaukset Kehitysvammaisten palveluasuminen / kilpailuttaminen Vastaukset Kehitysvammaisten palveluasuminen / kilpailuttaminen 7.11.2016 Asiakkaat selviytyvät yöajan yöpäivystyksen /turvarannekkeen avulla kuka hoitaa päivystyksen ja avunantamisen yöaikaan ja voidaanko

Lisätiedot

Salon kaupunki. Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta LIITE 1: HANKINNAN YLEISET VAATIMUKSET

Salon kaupunki. Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta LIITE 1: HANKINNAN YLEISET VAATIMUKSET 1 (10) Diaarinumero: 1786/02.08.00.00.00/2016 Salon kaupunki Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta LIITE 1: HANKINNAN YLEISET VAATIMUKSET 1. YLEINEN PALVELUKUVAUS Hankinnan kohteena

Lisätiedot

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA Lisäkysymykset Kysymys 1. Kohta Toimialan rekisteri: Kopio rekisteröintipäätöksestä/hakemuksesta: Mikäli tarjoamme toimintaa usean

Lisätiedot

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta

Sosiaalipalvelut ja muut erityispalvelut - hankintasopimukset - Vaikeavammaisten palveluasumisen ja lyhytaikaishoidon hankinta 1/11 hankintasopimukset - 1786/02.08.00.00.00/2016 (71986) I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Salo Postinumero 24101

Lisätiedot

VAIKEAVAMMAISTEN ASUMISPALVELUT

VAIKEAVAMMAISTEN ASUMISPALVELUT Liite 3 VAIKEAVAMMAISTEN ASUMISPALVELUT Sopimus on voimassa ajalle 1.9.2013 31.8.2017 (+ mahdollisuus kahden vuoden optioon, josta päätetään erikseen). Alla olevat hinnat ovat voimassa 1.9.2013 31.12.2014.

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1 (6) Sisältö 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut... 3 2 Kuljetuspalvelu... 3 3 Asuminen... 4 3.1 Pysyvä asuminen... 4 3.2 Vaikeavammaisen tilapäinen asuminen (esim. asumisharjoittelu

Lisätiedot

Ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon (YAH) palveluseteli. 12.5.2014 Vanhusneuvoston kokous

Ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon (YAH) palveluseteli. 12.5.2014 Vanhusneuvoston kokous Ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon (YAH) palveluseteli 12.5.2014 Vanhusneuvoston kokous YAH:n asiakkuus Asiakas on oikeutettu ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon palveluihin silloin, kun asiakas

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

Asumispalvelujen hankinta

Asumispalvelujen hankinta Asumispalvelujen hankinta Vammaispalvelut Kehitysvammapalvelut Kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain 2 mukainen Asiakasmäärä n. 70 -> Hankinnan arvo n. 18M Ajalle 1.3.2017-28.2.2021, + 2 v (optio)

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 11.12.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.2.2014 Kehitysvammaisten erityishuollon palveluista perittävät maksut: 1. Pitkäaikainen hoito ja asuminen: Pitkäaikaisesta

Lisätiedot

Lyhytaikaisen palveluasumisen palveluseteli

Lyhytaikaisen palveluasumisen palveluseteli Lyhytaikaisen palveluasumisen palveluseteli 16.8.2018 Sanna Kanniainen ja Jaana Pekkola 20.8.2018 Lyhytaikaisen palveluasumisen palveluseteli Lyhytaikaisen palveluasumisen (LAH-palveluseteli) tavoitteena

Lisätiedot

9. Sosiaalihuoltolain mukaisen asumispalvelun maksut

9. Sosiaalihuoltolain mukaisen asumispalvelun maksut LAIHIAN KUNTA Sivu 1 / 6 ASIAKASMAKSUT 1.6.2015 LUKIEN Sisällys AVOPALVELUMAKSUT 1. Kotona annettava säännöllinen palvelu 2. Kotona annettava tilapäinen palvelu 3. Vanhusten asumispalvelut a. vuokra b.

Lisätiedot

Psykiatrisen palveluasumisen hankinta 749/02.08.00/2013

Psykiatrisen palveluasumisen hankinta 749/02.08.00/2013 1 (7) 28.8.2013 Psykiatrisen palveluasumisen hankinta 749/02.08.00/2013 Tarjouspyyntöön on tullut määräaikaan 23.8.2013 mennessä seuraavat 35 kysymystä, joihin vastaamme alla. Liitteitä 5 ja 6 on korjattu,

Lisätiedot

Kuntayhtymähallitus 47 19.03.2015 Kuntayhtymähallitus 64 22.04.2015 Kuntayhtymähallitus 83 21.05.2015

Kuntayhtymähallitus 47 19.03.2015 Kuntayhtymähallitus 64 22.04.2015 Kuntayhtymähallitus 83 21.05.2015 Kuntayhtymähallitus 47 19.03.2015 Kuntayhtymähallitus 64 22.04.2015 Kuntayhtymähallitus 83 21.05.2015 Tehostetun palveluasumisen palvelusetelin hinnan määräytyminen 38/05.02.04/2015 KYHALL 47 Peruspalvelukuntayhtymä

Lisätiedot

Ikäihmisten, muistisairaiden tai pitkäaikaissairaiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon asiakkuuskriteerit ja soveltamisohjeet

Ikäihmisten, muistisairaiden tai pitkäaikaissairaiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon asiakkuuskriteerit ja soveltamisohjeet Ikäihmisten, muistisairaiden tai pitkäaikaissairaiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon asiakkuuskriteerit ja soveltamisohjeet Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 2. LYHYTAIKAINEN HOITO, TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN,

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI 10.10.2017 HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN VANHUSTEN YMPÄRIVUOROKAUTINEN HOIVA- JA HOITOPALVELU: TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN, PALVELUSETELI VIITE: Kemijärven kaupungin hyvinvointilautakunnan

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Tehostettu palveluasuminen

Tehostettu palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen Miten asutaan? Tehostetussa palveluasumisessa asiakkaat asuvat omissa kodeissaan työntekijöiden ja asiakkaiden yhteistilan välittömässä läheisyydessä. Asiakkaan kotona tapahtuvassa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 19/2015 1 (6) 5 Vaikeavammaisten palveluasumisen hankinnan kilpailutuksen periaatteet ja ehdot HEL 2015-011023 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättää

Lisätiedot

Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut

Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut Ikäihmisten koti- ja tukipalveluiden, sekä asumispalveluiden maksut Ensisijaisena toimenpiteenä ennen hoitomaksun alentamista edellytetään aina, että asiakas anoo Kelalta ne etuudet, joihin yleensä kotihoidon

Lisätiedot

Kilpailutuksen piirissä on noin 50 asiakaspaikkaa.

Kilpailutuksen piirissä on noin 50 asiakaspaikkaa. Vaikeavammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailutus Sotela 118/16.8.2016 Sotela 56/26.4.2016 Sotela 112/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa vaikeavammaisten ympärivuorokautista palveluasumista

Lisätiedot

KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT

KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Asiakasmaksut 1 Vanhus- ja vammaispalvelut 2013 KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT Ateriapalvelut Lounas koulussa/päiväkodissa 5,20 Lounas päiväkeskuksessa/palveluasumisessa 6,20 Kotiin toimitettu

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAHUOLTO. Maksu Maksu Asiakasmaksulaki 7b ja 7c ja 21

KEHITYSVAMMAHUOLTO. Maksu Maksu Asiakasmaksulaki 7b ja 7c ja 21 KEHITYSVAMMAHUOLTO Asiakasmaksulaki 4 : Kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain mukainen erityishuolto ja erityishuollon saamiseksi välttämättömät kuljetukset ovat maksuttomia. Kehitysvammaisen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 3/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 3/2016 1 (5) 6 Vanhusten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailutus HEL 2016-001793 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Kilpailutuksen taustaa päättää

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2015 1 (6) 325 Vaikeavammaisten palveluasumisen hankinnan kilpailutuksen periaatteet ja ehdot HEL 2015-011023 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle.

Lisätiedot

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana.

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana. 1(5) Kinnulan kunta TARJOUSPYYNTÖ tekninen lautakunta, sosiaali- ja terveystoimi PL1 9.11.2018 43901 Kinnula TARJOUSPYYNTÖ KINNULAN KUNNAN KESKUSKEITTIÖN ATERIAKULJETUKSISTA KOULUILLE, PÄIVÄKOTIIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN

Lisätiedot

Vaikeavammaisten palveluasuminen ja päivätoiminta Liite 2 TRE:2627/ /2014

Vaikeavammaisten palveluasuminen ja päivätoiminta Liite 2 TRE:2627/ /2014 Palveluasuminen tukee vaikeavammaisen henkilön mahdollisimman itsenäistä selviytymistä, edistää fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä ja tukee sosiaalisten suhteiden ylläpitoa. Palveluasumista järjestettäessä

Lisätiedot

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset 9.8.2013. Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen hankinta

Kysymykset ja vastaukset 9.8.2013. Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen hankinta 1(8) Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen hankinta 1. KYSYMYS Tarjouspyynnön kohta: Asiakas asuu palveluntarjoajalta vuokratussa asunnossa tai asuu ryhmäasunnossa,

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä, palvelunkuvausta ja liitteitä on täydennetty. Korjausilmoitus julkaistaan Hilmassa 9.9.2015 nimellä korjausilmoitus:

Tarjouspyyntöä, palvelunkuvausta ja liitteitä on täydennetty. Korjausilmoitus julkaistaan Hilmassa 9.9.2015 nimellä korjausilmoitus: Virtain kaupunki tehostettu palveluasuminen, kysymykset? Tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä sai esittää tarjouspyynnön esittelytilaisuudessa tai sähköisesti 3.9.2015 klo 12 mennessä. Tarjouspyyntöä, palvelunkuvausta

Lisätiedot

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN HANKINTA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN HANKINTA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN HANKINTA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Muodostuuko palveluntuottajalle sanktiota jos toimintaa ei pystytä aloittamaan määräaikaan mennessä? Ei sanktioita. Sopimus

Lisätiedot

tuotannon käynnistymisestä

tuotannon käynnistymisestä Liite 1 kohta 2.5 j: Onko palvelun hinnoitteluun sisällytettävä asukkaan mahdollisesti tarvitseman pyörätuolin, rollaattorin tai esim. nostolaitteen hankinnasta aiheutuvat kustannukset? Asukkaat saavat

Lisätiedot

SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA

SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA SOPIMUS KEHITYSVAMMAISTEN YMPÄRIVUOROKAUTISESTA ASUMISPALVELUSTA 1. Sopimuksen osapuolet Palvelun tilaaja Kinnulan kunta/perusturva Keskustie 45 43900 Kinnula Y-tunnus: 0242816-6 Yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 20/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Salassa pidettävä (Hankinta-asetus 614/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 20/ (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Salassa pidettävä (Hankinta-asetus 614/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 20/2015 1 (7) 343 Vaikeavammaisten palveluasumisen hankinnan kilpailutuksen periaatteet ja ehdot HEL 2015-011023 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti - hyväksyä vaikeavammaisten

Lisätiedot

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Sote 38/15.3.2016 Sote 222/15.12.2015 Sote 111/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa kehitysvammaisten autettua palveluasumista yksityisiltä

Lisätiedot

Kivipuron asumispalvelut. Hinnasto 2019

Kivipuron asumispalvelut. Hinnasto 2019 Kivipuron asumispalvelut Hinnasto 2019 Sisältö Tehostettu palveluasuminen Aaltokodissa 3 Tehostettu palveluasuminen Tammikodissa 4 Ympärivuorokautinen asumispalvelu Purokodissa 5 Vuokra-asuminen Kivipurokodeissa

Lisätiedot

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli

Tehostetun palveluasumisen palveluseteli Tehostetun palveluasumisen palveluseteli Ent. ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli Paula Kekola 20.8.2018 Palvelusetelin myöntämisperusteet Palvelusetelillä järjestettävä palvelu vastaa myöntämisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 7.11.2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset (kanta-hämeenlinna) OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon),

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI 1.10.2019 HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN VANHUSTEN PALVELUASUMINEN, YMPÄRIVUOROKAUTINEN TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN JA LYHYTAIKAINEN KUNTOUTTAVA PALVELUASUMINEN, PALVELUSETELI

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä Vammaispalvelulain palveluasuminen ravintomenoista. Asumisvalmennus, VpL Vuokra ja käyttökustannukset Asuntoon liittyvät keskitetyt hankinnat ja yhteiskäyttö a) Ateriamaksu kun tarjotaan keskitetyt ateriapalvelut

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.3.2014

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.3.2014 22.01.2014 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.3.2014 Kehitysvammaisten erityishuollon palveluista perittävät maksut: 1. Pitkäaikainen hoito ja asuminen: Pitkäaikaisesta

Lisätiedot

TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Muutokset mahdollisia 18.10.2017 Tehostettu palveluasuminen Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on fyysistä, psyykkistä tai sosiaalista

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö SOPIMUS IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) 1. SOPIMUSOSAPUOLET TILAAJA Kiteen kaupunki Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus HELLI-liikelaitos (jäljempänä Helli-liikelaitos)

Lisätiedot

VAMMAISHUOLLON JA AIKUISSOSIAALITYÖN MAKSUT JA KORVAUKSET 2018

VAMMAISHUOLLON JA AIKUISSOSIAALITYÖN MAKSUT JA KORVAUKSET 2018 VAMMAISHUOLLON JA AIKUISSOSIAALITYÖN MAKSUT JA KORVAUKSET 2018 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA 12.12.2017 180 Sosiaali- ja terveyslautakunta päättää taksoista ja maksuista, jotka perustuvat muuhun kuin

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Hakemus 5.4.2019 HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Saapunut: Käsitelty: PALVELUNTUOTTAJAA KOSKEVAT TIEDOT 1. Palvelun tuottajan tiedot Palvelutuottaja (yhteisön rekisteriotteen mukainen nimi) Y-tunnus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6

TARJOUSPYYNTÖ. Sivu 2/6 9.6.2015 Sivu 1/6 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: HAMK, Visamäki Korkeakoulukeskuksen laajentaminen KOKONAISSUUNNITTELU, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen Ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa Visamäen

Lisätiedot

Kiteen kaupunki Ikäihmisten asumispalvelut ja myöntämisperusteet

Kiteen kaupunki Ikäihmisten asumispalvelut ja myöntämisperusteet Perusturvalautakunta 17.12.2013 167, Liite 2. Kiteen kaupunki Ikäihmisten asumispalvelut ja myöntämisperusteet 1 Ikäihmisten asumispalvelut Lyhytaikainen asuminen Lyhytaikaisella asumispalvelulla pyritään

Lisätiedot

KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT

KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Asiakasmaksut 1 Vanhuspalvelut 2015 KOTIHOIDON TUKIPALVELUMAKSUT Ateriapalvelut Lounas koulussa/päiväkodissa 5,40 Lounas päiväkeskuksessa/palveluasumisessa 6,50 Kotiin toimitettu kylmä

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

PHHYKYN VAMMAISTEN ASUMISEN PALVELUSETELI

PHHYKYN VAMMAISTEN ASUMISEN PALVELUSETELI PHHYKYN VAMMAISTEN ASUMISEN PALVELUSETELI 24.9.2018.Janne Utriainen, Kristiina Laitinen Palveluseteli Palvelusetelillä voi hankkia sellaisia sosiaali- ja terveyspalveluja, jotka kunnan tai kuntayhtymän

Lisätiedot

ViaDia Pohjois-Savo ry. yhdistys ry

ViaDia Pohjois-Savo ry. yhdistys ry 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 23491 / Aikuissosiaalityön erityisryhmien tukiasumispalvelut (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 8 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 8 1. Päihteetön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Perhe- ja sosiaalipalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 63 Vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden lyhytaikaishoidon hankintapäätös HEL 2016-011499 T 02 08 02 00 Päätös n perhe- ja sosiaalipalvelut -osaston osastopäällikkö

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

VAMMAISPALVELUN PALVELUASUMINEN

VAMMAISPALVELUN PALVELUASUMINEN POHJOIS-SATAKUNNAN HANKEKUNNAT HONKAJOKI, JÄMIJÄRVI, KANKAANPÄÄ, KARVIA VAMMAISPALVELUN PALVELUASUMINEN TOIMINTAOHJE Palvelun määritelmä Vaikeavammaisen määritelmä Palveluasumiseen liittyvät palvelut ja

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 26.02.2014 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.5.2014 1. Laissa ja asetuksessa olevat maksut, joihin sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi indeksitarkistukset 22.1.2014

Lisätiedot

Lisätietopyyntö: Kehitysvammaisten asumispalvelut lisäpalveluineen

Lisätietopyyntö: Kehitysvammaisten asumispalvelut lisäpalveluineen Lisätietopyyntö: Kehitysvammaisten asumispalvelut lisäpalveluineen 1 Voiko tarjota uutta perustettavaa yksikköä? Kyllä voi tarjota uutta yksikköä, Liitteeseen 1 on hyvä laittaa tieto, että kyseessä on

Lisätiedot

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina

Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina Kansaneläkelaitos Kysymykset ja vastaukset 1(5) Kelan kuntoutuksena toteutettavat MS-tautia sairastavien kuntoutuskurssit vuosina 2016 2019 Tarjoajat ovat velvollisia lukemaan ja ottamaan huomioon antamassaan

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon), eli Yleiset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta.

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta Tarjoaja Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (päätöksen tiedoksiantoa varten) Tarjousten vertailuvaiheeseen pääsevät

Lisätiedot

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa 1/6 TOTI60172 Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu 1. : Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

SOSIAALIPALVELUISTA PERITTÄVÄT ASIAKASMAKSUT VUONNA 2019

SOSIAALIPALVELUISTA PERITTÄVÄT ASIAKASMAKSUT VUONNA 2019 AURAN KUNTA Liite nro 1: Perusturvalautakunta 12.12.2018 SOSIAALIPALVELUISTA PERITTÄVÄT ASIAKASMAKSUT VUONNA 2019 KOTIHOIDON KUUKAUSIMAKSU Maksuprosentti hoito- ja palvelusuunnitelmassa sovittujen säännöllisten

Lisätiedot

TERVETULOA PALVELUKESKUS JOUSEEN

TERVETULOA PALVELUKESKUS JOUSEEN Sitten, kun en enää muista nimeäni, sitten, kun tämä päivä on sekoittunut eiliseen, sitten, kun aikuiset lapseni ovat kasvaneet muistoissani pieniksi jälleen, sitten, kun en enää ole tuottava yksilö. Kohdelkaa

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

SOSIAALIHUOLLON ASIAKASMAKSUT ALKAEN 1. KOTIPALVELU Tilapäisen kotipalvelun maksu. Muonion kunta Sosiaalilautakunta

SOSIAALIHUOLLON ASIAKASMAKSUT ALKAEN 1. KOTIPALVELU Tilapäisen kotipalvelun maksu. Muonion kunta Sosiaalilautakunta Sosiaalilautakunta 14.12.2017 98 Muonion kunta 14.12.2017 Sosiaalilautakunta SOSIAALIHUOLLON ASIAKASMAKSUT 1.3.2018 ALKAEN 1. KOTIPALVELU 1.1. Tilapäisen kotipalvelun maksu Tilapäinen kotipalvelu muuttuu

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut alkaen - esitys

Vammaispalvelujen asiakasmaksut alkaen - esitys Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.3.2014 alkaen - esitys Sosiaali- ja terveyslautakunta 22.1.2014 Sisältö 1. t, joiden asiakasmaksut muuttuvat lainsäädännön indeksikorotuksen perusteella 2. t, joiden sovellettu

Lisätiedot

PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA

PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA PUITESOPIMUS TEHOSTETUSTA PALVELUASUMISESTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Ostaja: Palvelun tuottaja: Lapinlahden kunta Savolan Aurorakoti Oy Peruspalvelulautakunta Tossavanlahdentie 452 Asematie 4 76200 Keitele 73100

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN OMAISHOIDON TUEN PALKKIOT JA MAKSUT

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN OMAISHOIDON TUEN PALKKIOT JA MAKSUT JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN OMAISHOIDON TUEN PALKKIOT JA MAKSUT 1.1.2018 alkaen Sisällys OMAISHOIDON HOITOPALKKIOT... 3 1. HOITOPALKKIOLUOKKA... 3 2. HOITOPALKKIOLUOKKA... 3 3. HOITOPALKKIOLUOKKA...

Lisätiedot

TERVETULOA KOTIKAAREEN

TERVETULOA KOTIKAAREEN TERVETULOA KOTIKAAREEN TUETTU IKÄIHMISTEN ASUMINEN Tuettu ikäihmisten asuminen on kotihoitoon rinnastettavaa palvelua niille asiakkaille, jotka eivät enää selviydy kotonaan kotiin annettavien palveluiden

Lisätiedot

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta. OULAISTEN KAUPUNKI, Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta päivähoidosta päiväkotihoidon osalta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

Vaikeavammaisten henkilöiden palveluasuminen. Soveltamisohje

Vaikeavammaisten henkilöiden palveluasuminen. Soveltamisohje Vaikeavammaisten henkilöiden palveluasuminen Soveltamisohje Sisällysluettelo Lainsäädäntö ja järjestämisvelvollisuus... 3 Menettely palveluasumista haettaessa... 3 Myöntämisen perusteet... 4 Palveluasumisen

Lisätiedot

Toimeentulotukiasiakkaiden asuminen. Peltola, Riikka Tiimipäällikkö, Lahti

Toimeentulotukiasiakkaiden asuminen. Peltola, Riikka Tiimipäällikkö, Lahti Toimeentulotukiasiakkaiden asuminen Peltola, Riikka Tiimipäällikkö, Lahti 16.2.2017 Miten asumista voidaan tukea Kelasta? Kelasta voi saada rahallista tukea asumiseen eri etuuksien muodossa Yleinen asumistuki

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 SAIRAALA- JA HOITOKALUSTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde Pyydämme tarjoustanne Janakkalan kunnan terveyskeskussairaalan käyttöön tulevista sairaala- ja hoitokalusteista.

Lisätiedot

Harri Lindqvist Helsinki

Harri Lindqvist Helsinki Harri Lindqvist Helsinki 8.5.2018 ASUMISPALVELUJEN TOIMINTAMALLIT MAAKUNNILLE JA TILAKESKUKSELLE SIIRTYVÄT ASUMISPALVELUTILAT Tilakeskus vuokraa maakunnille asumispalvelutiloja, joita ovat: Kuntayhtymiltä

Lisätiedot

1, Miten arvionne mukaan nuo asiakasta jakautuvat eri asumispalvelumuotoihin?

1, Miten arvionne mukaan nuo asiakasta jakautuvat eri asumispalvelumuotoihin? KYSYMYKSET MIELENTYERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJIEN ASUMISPALVELUIHIN 1, Miten arvionne mukaan nuo 45-50 asiakasta jakautuvat eri asumispalvelumuotoihin? Noin 95 % mt-kuntoutujia ja loput päihdekuntoutujia.

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Pohjois-Karjalan pelastuslaitos Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN PALVELUSETELI VAMMAISTEN TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN VIITE: Kemijärven kaupungin hyvinvointilautakunnan päätökset 29.1.2019 :t 14 15 tehostetun palveluasuminen järjestämistä

Lisätiedot

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous

H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Kotihoidon hankinta Leppävesi - Vihtavuori -alueelle Perusturvalautakunta H10 Kymppipalvelut Oy:n tarjous Tarjousten avaustilaisuudessa huomioitiin, että H10 Kymppipalvelut Oy:n jättämä tarjous oli avattu

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 19.08.2015 Sosiaali- ja terveyslautakunta, Liite 1 Vammaispalvelujen asiakasmaksut 1.10.2015 1. VAMMAISPALVELULAIN MUKAINEN VAIKEAVAMMAISTEN KULJETUSPALVELU Vammaispalvelulain mukaisesta vaikeavammaisten

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Palveluasumisen linjaukset, sisältö ja järjestämistavat

Palveluasumisen linjaukset, sisältö ja järjestämistavat Palveluasumisen linjaukset, sisältö ja järjestämistavat Kuntamarkkinat 14.9.2011 Palveluasumisen järjestäminen kunnissa va. sosiaali- ja terveysyksikön johtaja Sami Uotinen Asumispalvelujen järjestäminen

Lisätiedot

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 30.6.2015 Sivu 1/5 Tilaaja: PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Evo, Asuntola Kivelän saneeraus KOKONAISURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ (tilaaja) pyytää tarjoustanne Evon asuntola Kivelän saneerauksen rakentamisesta.

Lisätiedot

Asiakas Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus. Lähiomainen Sukunimi ja etunimi Suhde asiakkaaseen. Edunvalvoja Sukunimi ja etunimi Puhelinnumero

Asiakas Sukunimi ja etunimet Henkilötunnus. Lähiomainen Sukunimi ja etunimi Suhde asiakkaaseen. Edunvalvoja Sukunimi ja etunimi Puhelinnumero Sivu 1/5 Palvelusuunnitelma Palvelusuunnitelma on asiakkaan tai asiakkaan ja hänen edustajansa kanssa yhteistyössä tehty yhteenveto hänen elämänsä tämänhetkisestä tilanteesta ja mahdollisesta uusien palveluiden

Lisätiedot

PoSan vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto Viranomaisesite

PoSan vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto Viranomaisesite Vammaispalvelut ja kehitysvammahuolto: Aikuissosiaalityön päällikkö Puh. 044 577 2746, ma-ti, to-pe klo 9.00 10.00 Työnjohto ja hallinto Vakituiset ja tilapäiset asumispalvelusijoitukset (sis. myös Vpl:n

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Maritta Koskinen 1 Tehostettu palveluasuminen ja palveluseteli Vanhusten asumispalvelut Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut Valmistelutyö

Lisätiedot

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa:

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: 1 OSTOPALVELUSOPIMUS Sopimuksen osapuolet Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: Asukas: xxxxxxxxxxxxxxxxx Henkilötunnus: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot