Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Kirkkoneuvosto 5/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Kirkkoneuvosto 5/"

Transkriptio

1 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 67 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 68 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 KN 69 KOKOUSASIOIDEN KÄSITTELYJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN... 3 KN 70 TILINTARKASTUSKERTOMUS... 4 KN 71 TILINTARKASTAJIEN HAVAINTOJA... 5 KN 72 SEURAKUNNAN TILOJEN VUOKRAUSHINNASTON MUUTTAMINEN... 6 KN 73 KOLEHTISUUNNITELMA HEINÄ-SYYSKUULLE KN 74 HENKILÖSTÖASIA... 8 KN 75 HENKILÖSTÖASIA... 9 KN 76 LÄHETYSSIHTEERIN OSALLISTUMINEN LÄHETYSSEMINAARIIN KN 77 NIMIKKOLÄHETTIEN VAIHTAMINEN KN 78 KLAUKKALAN MUISTELUALUEEN SUUNNITTELUN TILANNE KN 79 PUONTILAN PAPPILAN MYYMINEN KN 80 ARKISTOSÄÄNNÖN MUUTTAMINEN JA TIEDONOHJAUSSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN KN 81 HENKILÖSTÖASIA KN 82 HALLINTOPÄÄLLIKÖN VIRAN HAKUPROSESSI KN 83 ANGEL`S VOICE LAULURYHMÄN AVUSTUSHAKEMUS KN 84 III KAPPALAISEN VIRAN REKRYTOINTIPROSESSI KN 85 ILMOITUSASIAT KN 86 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN... 21

2 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 2 Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Kokouksen osallistujat Jäsenet: Tuhkanen Ari, puheenjohtaja Jalava Markku, varapuheenjohtaja Jaakkola Pia Kaasalainen Erkki Kuula Ina Lausvaara Jyrki Markkanen Aulikki Tikkaoja Tarja Virtanen Harry Varajäsenet: Muut: Rantala Sirpa, kirkkovaltuuston pj, poistui kokouksesta klo :n 72 aikana. Sivula Marko, kirkkovaltuuston vpj Hyvärinen Tuomo, talousjohtaja, esittelijä, sihteeri :ssä 81. Ojala Sami, sihteeri, poissa :n 81.

3 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 3 KN 67 Esitys: Kokouksen avaaminen Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Ari Tuhkanen avaa kokouksen. Valitaan pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat Erkki Kaasalainen ja Ina Kuula. Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Erkki Kaasalainen ja Ina Kuula. KN 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (Kirkkolaki 7 luku 4 ). Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvosto voi kokoontua, milloin puheenjohtaja katsoo sen tarpeelliseksi (KJ 9:1). Vuoden 2015 kevään kirkkoneuvoston kokousaikataulu on tiedotettu kirkkoneuvoston jäsenille kirkkovaltuuston kokouksessa Kokouskutsu ja esityslista toimitettiin kokouksen osanottajille Esitys: Kokous todetaan päätösvaltaiseksi ja laillisesti koolle kutsutuksi. KN 69 Esitys: Kokousasioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen Hyväksytään asioiden käsittelyjärjestykseksi osanottajille toimitettu esityslista liitteineen. Lisättiin 84.

4 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 4 KN T Tilintarkastuskertomus Tilintarkastajien on annettava kirkkovaltuustolle kultakin tilikaudelta taloussäännössä määrätyssä ajassa kertomus, jossa esitetään tarkastuksen tulokset. Kertomuksessa on myös esitettävä, voidaanko tilinpäätös hyväksyä ja tilivelvollisille myöntää vastuuvapaus. Jos tilintarkastajat havaitsevat, että seurakunnan hallintoa ja taloutta on hoidettu vastoin lakia tai kirkkovaltuuston päätöksiä eikä virhe tai aiheutunut vahinko ole vähäinen, tilintarkastuskertomuksessa on tehtävä asiasta tilivelvolliseen kohdistuva muistutus. Muistutusta ei voida kohdistaa kirkkovaltuustoon. Tilintarkastajien kertomuksessa tehdystä muistutuksesta on kirkkoneuvoston hankittava asianomaisen selitys sekä annettava se ja oma lausuntonsa kirkkovaltuustolle. Tilinpäätös hyväksytään ja vastuuvapaudesta päätetään viimeistään varainhoitovuotta seuraavan vuoden kesäkuussa. (KJ 15 luku 13 ) Tilintarkastajat ovat tarkastaneet seurakunnan hallinnon, kirjanpidon ja tilinpäätöksen tilikaudelta ja antaneet tilintarkastuskertomuksessa lausuntonsa tilinpäätöksen hyväksymisestä ja vastuuvapauden myöntämisestä. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää merkitä tilintarkastajien KJ 15:13 mukaisesti antaman tilintarkastuskertomuksen (Liite 1) tiedoksi ja esittää edelleen kirkkovaltuustolle sen tiedoksi merkitsemistä. Liitteet: Liite 1 70: Tilintarkastuskertomus 2014.

5 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 5 KN T Tilintarkastajien havaintoja Kirkkolainsäädännön kommentaarin mukaan tilintarkastajat raportoivat kirjallisesti kirkkoneuvostolle tarkastuksessa esille tulleista puutteista ja muista huomioista, jotka eivät ole esteenä tilinpäätöksen hyväksymiselle ja vastuuvapauden myöntämiselle. Tällaiset kirjalliset raportit kirkkoneuvostolle eivät tee esteelliseksi niiden kohteena olevia henkilöitä tilinpäätöstä käsiteltäessä (Kirkkolainsäädäntö 2008, kommentaari, s. 408). Tilintarkastajat ovat laatineet liitteenä olevan tilintarkastuspöytäkirjan (Liite 1), johon he ovat kirjanneet tilintarkastuksen yhteydessä tekemiään havaintoja. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää merkitä tiedoksi tilintarkastajien havainnot ja tarkastuspöytäkirjaan kirjatut toteamukset, suositukset, näkemykset ja kannanotot seurakunnan hallinnosta ja talouden tilasta; sekä toimeenpanna ne soveltuvin osin viranhaltijoiden toimesta. Liitteet: Liite 1 71: Tilintarkastuspöytäkirja.

6 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 6 KN T Seurakunnan tilojen vuokraushinnaston muuttaminen Kirkkoneuvoston ohjesäännön ( 11) mukaan kirkkoneuvosto päättää seurakunnalle tulevien maksujen vahvistamisesta. Kirkkoneuvosto hyväksyi kokouksessaan ( 106) seurakuntatilojen vuokraushinnat vuodelle Yhtenä kirkkovaltuuston hyväksymän Onnistumissuunnitelman tavoitteena on, että Hyödynnämme seurakunnan tiloja avaamalla ne seurakuntalaisten kohtaamispaikoiksi. Seurakunnalle on laadittu luonnos uudeksi vuokraushinnastoksi (Liite 1), jonka tarkoituksena on selkeyttää tilojen vuokraamista. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy liitteenä (Liite 1) olevan seurakunnan tilojen vuokraushinnaston. Uusi vuokraushinnasto astuu voimaan välittömästi. Maksuporrastustaulukkoon lisättiin yhteistyötä tekeviin tahoihin partiolaiset. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Sirpa Rantala poistui kokouksesta klo Liitteet: Tiedoksi: Liite 1 72: Seurakunnan tilojen vuokraushinnasto. Aulikki Louhelainen, Birgit Tolvanen ja Anna-Liisa Luukkonen.

7 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 7 KN 73 Kolehtisuunnitelma heinä-syyskuulle T Kolehtisuunnitelmassa on huomioitu kirkkohallituksen vuodelle 2015 määräämät ja tiettyyn ajankohtaan sitomat kirkkokolehdit. Lisäksi suunnitelmassa on otettu huomioon Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin määräämät kolehtikohteet sekä seurakuntaan tulleet kolehtianomukset. Kirkkoherran esitys: Kirkkoneuvosto päättää vahvistaa kolehtisuunnitelman heinä-syyskuulle Liitteet: Liite 1 73: Kolehtisuunnitelma heinä-syyskuulle Tiedoksi: Piirikappalaiset, Anna-Liisa Luukkonen, Ritva Hirvonen ja Aulikki Louhelainen.

8 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 8 KN 74 Henkilöstöasia

9 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 9 KN 75 Henkilöstöasia

10 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 10 KN T Lähetyssihteerin osallistuminen lähetysseminaariin Espoon hiippakunta järjestää vuosittain yhdessä Helsingin hiippakunnan kanssa lähetysseminaariin, johon osallistuminen on kuulunut lähetyssihteerin koulutussuunnitelmaan. Koulutussuunnitelmaa hyväksyttäessä ei kuitenkaan ollut tiedossa, että tänä vuonna seminaari järjestetään yhdessä kasvatuksen ja monikulttuurisuustyön kanssa Tukholmaan suuntautuvana laivaseminaarina. Seminaarin osallistumismaksu on 250. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto myöntää lähetyssihteeri Eeva Haloselle oikeuden osallistua lähetysseminaariin ja seurakunta kustantaa seminaarin osallistumismaksun. Tiedoksi: Eeva Halonen.

11 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 11 KN T Päätöshistoria: Nimikkolähettien vaihtaminen Julistus- ja palvelutyön johtokunta Nurmijärven seurakunnalla ja Suomen Lähetysseuralla on tällä hetkellä kaksi voimassa olevaa nimikkosopimusta: Kirsi Salmela Thaimaassa ja Maija ja Ossi Kuoppala Namibiassa, Kuoppalat ovat palanneet Suomeen huhti-toukokuun vaihteessa ja Lähetysseura ehdottaa uusiksi nimikkoläheteiksemme Ilkka ja Päivi Repoa. Repojen esittely oheisessa liitteessä. Päättäessämme sopimuksesta Lähetysseura pyytää huomioimaan, että kokonaiskustannukset lähetettävää henkilöä kohden ovat euroa vuodessa ja suositus kannatustavoitteeksi on euroa henkilöä kohden tai sopimuksen mukaan. Vuonna 2014 Nurmijärven seurakunnan vapaaehtoinen kannatus oli ,23 euroa (seurakunnan lahjoitukset + kirkkokolehdit) ja talousarvioavustus ,00 euroa, yhteensä ,23. Tämän perusteella arvioimme, että uuden sopimuksen kannatustavoite olisi tai sopimuksen mukaan. Ilkka ja Päivi Repoa ovat lähteneet tai lähdössä tukemaan seuraavat seurakunnat: Keski-Lahti, Karjasilta, Vaasa (suomalainen), Savitaipale, Reisjärvi ja Vähäkyrö. Suomen Lähetysseuran tavoitteena on solmia seurakuntien kanssa palvelusopimus, joka kattaa 'yhdellä viitenumerolla kaikki toiminnot'. Nurmijärven seurakunta tutkii jatkossa palvelusopimuksen merkitystä ja mahdollisuuksia. Lähetyssihteerin esitys: Julistus- ja palvelutyön johtokunta esittää kirkkoneuvostolle vahvistettavaksi, että Maija ja Ossi Kuoppalan nimikkosopimus päivitetään niin, että Nurmijärven seurakunta tukee Päivi ja Ilkka Revon työtä ja että seurakunta selvittää palvelusopimuksen merkityksen. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto vaihtaa Suomen Lähetysseuran kanssa sovitun Maija ja Ossi Kuoppalan nimikkosopimuksen Päivi ja Ilkka Revon nimikkolähettisopimukseksi. Tuen määränä säilyy yhteensä

12 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 12 Nurmijärven seurakunta selvittää mahdollisuutta muuttaa Suomen Lähetysseuran kanssa solmitut nimikkolähettisopimukset yhdeksi palvelusopimukseksi ja valmistelee tarvittaessa esityksen kirkkoneuvoston päätettäväksi. Liitteet: Tiedoksi: Liite 1 77: Sopimusehdotus ja lähettien esittely. Eeva Halonen.

13 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 13 KN T Päätöshistoria: Klaukkalan muistelualueen suunnittelun tilanne Kiinteistöpalvelun johtokunta : Pyydetty tarjoukset kolmelta vihersuunnittelijalta: Pihamaina, Piha- ja puistosuunnittelu Pirttijärvi ja Viherpirkka. Saatiin seuraavanlaiset tarjoukset: Pirttijärvi alv 0% Pihamaina alv 0% Viherpirkka ei tarjonnut Puistopäällikön esitys: Tilataan suunnittelutyö edullisimman tarjouksen jättäneeltä piha- ja puistosuunnittelu Pirttijärveltä. Järjestetään johtokunnan kokous tai erillinen työryhmä seuraamaan suunnittelutyön edistymistä ennen kesäkuun kirkkovaltuuston kokousta. Esityksen mukaisesti Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto vahvistaa kiinteistöpalvelun johtokunnan päätöksen ja esittää kirkkovaltuustolle valmistuvan muistelualueen suunnitelman. Kirkkoherran muutettu päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää tilata Klaukkalan kirkkopuiston muistelualueen suunnittelutyön edullisimman tarjouksen jättäneeltä Piha- ja puistosuunnittelu Pirttijärveltä hintaan alv 0 %. Tiedoksi: Hyväksyttiin kirkkoherran muutettu päätösesitys. Marko Pesu

14 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 14 KN T Päätöshistoria: Puontilan pappilan myyminen Kiinteistöpalvelun johtokunta Edellisessä kiinteistöpalvelun johtokunnan kokouksessa päätettiin, että tehdään rakenteita avaava kuntotutkimus ja katsotaan sen jälkeen rakennuksen myyntitilannetta uudelleen kahden tarjouksen tehneen kanssa, koska myyjällä on kuitenkin vastuu rakennuksen kunnosta 10 vuotta. Hämeen Rakennustutkimus Oy on pyydetty tekemään kuntotutkimus. Tekstiosa kuntotutkimukselle valmistuu Mahdolliset määritykset haitallisista aineista saadaan myöhemmin. Raportti tulee kiinteistöpäälliköltä kokoukseen tiedoksi. Kiinteistöpäällikön esitys: Päätetään kokouksessa selvitysraportin tietojen pohjalta jatkotoimenpiteistä, myydäänkö Puontilan Pappila nyt vai ei. Kiinteistöpäällikön muutettu esitys: Myydään Puontilan Pappila tarjottuun hintaan ,- perhe Immoselle. Kauppakirjaan lisätään liitteenä oleva kuntotutkimus, jossa selostetaan missä kunnossa kiinteistö myydään. Esityksen mukaisesti sillä lisäyksellä, että konsultoidaan vielä lakiasiantuntija, joka tarkistaa kuntotutkimuksen liittämisen kauppakirjan ehdoksi, jotta sopimuksesta käy molemmille osapuolille kiistattomasti ilmi myynnissä olevan rakennuksen puutteet ja viat. Kirkkolain (14:4) mukaan kirkkovaltuuston päätös, joka koskee seurakunnan kiinteän omaisuuden myymistä, vaihtamista tai muuta luovuttamista, on alistettava kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Talousjohtajan päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se päättää myydä Puontilan pappilan Kaisa ja Johannes Immoselle tarjottuun hintaan ja alistaa päätöksen kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Liitteet: Tiedoksi: Liite 1 79: Kauppakirja Raimo Vuoriheimo.

15 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 15 KN T Arkistosäännön muuttaminen ja tiedonohjaussuunnitelman hyväksyminen Julkisuuslain (18 ) mukaan viranomaisen tulee hyvän tiedonhallintatavan luomiseksi ja toteuttamiseksi huolehtia asiakirjojen ja tietojärjestelmien sekä niihin sisältyvien tietojen asianmukaisesta saatavuudesta, käytettävyydestä ja suojaamisesta sekä eheydestä ja muusta tietojen laatuun vaikuttavista tekijöistä. Arkistosääntö on ohjesääntö, jonka mukaisesti organisaatioissa toteutetaan hyvää tiedonhallintatapaa. Tiedonohjaussuunnitelmassa annetaan yksityiskohtaisia ohjeita asiakirjojen käsittelyä varten. Kirkkohallitus ohjeistaa seurakuntia arkistosäännön ja tiedonohjaussuunnitelman laadinnassa. Edellinen ohje on julkaistu kirkkohallituksen yleiskirjeessä (3/2008). Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan ( 53) perustaa uuden määräaikaisen toimen, jonka tarkoituksena oli erityisesti kehittää asiakirjahallintoa, koska Nurmijärven seurakunnalla ei ollut käytössä diaarijärjestelmää ja seurakunnan arkisto oli välttämätöntä käydä huolellisesti läpi ja uudelleenjärjestää. Kehittämisprojektin seurauksena kirkkoneuvoston (2/ ) hyväksymä arkistosääntö on vanhentunut, eikä kuvaa seurakunnan nykyisiä toimintatapoja. Tämän takia seurakunnalle on laadittu luonnos uudeksi arkistosäännöksi (Liite 1). Projektin aikana on laadittu myös tiedonohjaussuunnitelma (Liite 2) helpottamaan seurakunnan asiakirjojen käsittelyä. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto hyväksyy Nurmijärven seurakunnan arkistosäännön liitteen 1 mukaisesti ja tiedonohjaussuunnitelman liitteen 2 mukaisesti. Tiedoksi: Liitteet: Lauri Palm. Liite 1 80: Nurmijärven seurakunnan arkistosääntö. Liite 2 80: Nurmijärven seurakunnan tiedonohjaussuunnitelma.

16 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 16 KN 81 Henkilöstöasia

17 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 17 KN T Hallintopäällikön viran hakuprosessi Selitys: Nurmijärven seurakunnan hallintopäällikön irtisanouduttua tulisi hallintopäällikön virka saada mahdollisimman pian auki, jotta elokuun kirkkoneuvosto voisi tehdä asiasta päätöksen. Viran keskeisiä tehtäviä ovat: - seurakunnan hallinnon asiantuntija- ja kehittämistyöt; - kirkkovaltuustossa ja kirkkoneuvostossa käsiteltävien asioiden valmisteluun osallistuminen, kokousten sihteerin tehtävät ja päätöksistä tiedottaminen; - henkilöstöhallinnon asiantuntija- ja kehittämistehtäviin osallistuminen; ja - kirkkoherranviraston ja viestintätoimiston esimiehenä toimiminen. Hallintopäällikkö on johtoryhmän jäsen ja hänen esimiehensä on kirkkoherra. Viran kelpoisuuden ehdoiksi on kirkkoneuvosto kokouksessaan päättänyt soveltuvan korkeakoulututkinnon ja hyvän hallinnollisten asioiden tuntemuksen Tehtävän palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen (peruspalkka 3 560,18 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa korkeintaan 15%. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää - avata hallintopäällikön viran alkaen - asettaa hakuajaksi nimetä rekrytointityöryhmän johon kuuluvat puheenjohtajana kirkkoherra Ari Tuhkanen, talousjohtaja Tuomo Hyvärinen ja kaksi kirkkoneuvoston keskuudestaan nimeämää jäsentä. Kirkkoneuvoston nimesi rekrytointityöryhmään Tarja Tikkaojan, Pia Jaakkolan, Markku Jalavan, Marko Sivulan, Tuomo Hyvärisen ja Ari Tuhkasen. Tiedoksi: Lauri Palm

18 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 18 KN T Angel`s Voice lauluryhmän avustushakemus Angel`s Voice lauluryhmä hakee avustusta 15v. juhlavuotensa kuluihin. Kulut kohdennetaan Lontoon esiintymismatkaan ja perustoiminnan kuluihin, kuten esiintymisasuihin ja kuorokansioihin. Lauluryhmä on aloittanut seurakunnan nuorten lauluryhmänä. Vuoden 2013 alusta ryhmä on toiminut yhdistyksenä. Lauluryhmän vetäjänä on alusta saakka toiminut Kirsi Rättyä. Avustushakemus on kohdennettu julistus- ja palvelutyön johtokunnalle, mutta oikea taho on kirkkoneuvosto. Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää myöntää käyttövaroistaan 250 euroa Angel`s Voicen 15-vuotis juhlavuoden kuluihin. Tiedoksi: Liitteet: Anna-Liisa Luukkonen, Angel`s Voice / Riikka Pasanen Liite 1 83: Avustushakemus

19 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 19 KN T III kappalaisen viran rekrytointiprosessi Espoon hiippakunnan tuomiokapitulille annetun lausunnon mukaan III kappalaisen virkaan tulee sisältyä erityisesti Kirkonkylän kirkkopiirin toimintaan liittyviä tehtäviä ja yleistä seurakuntatyötä sekä myös rippikoulujen pitoa. Hakuilmoitus julkaistaan kirkon työpaikkatorilla internetissä. Lisäksi tuomiokapituli on tiedottanut avoimena olevasta virasta. Kirkkoneuvosto nimennee myös rekrytointityöryhmän. Haastattelupäivä on to Kirkkoherran päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää nimetä rekrytointityöryhmän sekä merkitä tiedoksi rekrytointiprosessin aikataulun. Kirkkoneuvosto päätti nimetä rekrytointityöryhmän valmistelemaan III kappalaisen valintaa. Ryhmään nimettiin Ari Tuhkanen, Markku Jalava, Ina Kuula, Mika Patjas ja Hannu Saloranta (varalla Leena Sipola).

20 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 20 KN 85 Ilmoitusasiat 1. Kiinteistöpalvelun johtokunnan pöytäkirjat 2/2015 (Liite 1) ja 3/2005 (Liite 2). 2. Julistus- ja palvelutyön johtokunnan pöytäkirja 2/2015 (Liite 3). 3. Jäsenkehitysinfo (Liite 4) 4. Kirkkoherra on toimittanut Espoon hiippakunnan tuomiokapituliin viranhoitomääräyspyynnön Sarri Päiväsaari-Vesteniuksen ottamisesta määräaikaiseksi 9. seurakuntapastoriksi ajalle Kirkkoherran koulutusristeilyn referointi 6. Rooman-Vatikaanin matkan referointi Liitteet: Liite 1 84: Kiinteistöpalvelun johtokunnan pöytäkirja 2/2015. Liite 2 84: Kiinteistöpalvelun johtokunnan pöytäkirja 3/2015. Liite 3 84: Julistus ja palvelutyön johtokunnan pöytäkirja 2/2015. Liite 4 84: Jäsenkehitysinfo.

21 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 21 KN 86 Esitys: Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen. Pöytäkirjaan liitetään oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus. Kokouksesta laadittu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa seuraavasti: ma pe klo Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Ari Tuhkanen Sami Ojala puheenjohtaja sihteeri, 67-80, Tuomo Hyvärinen sihteeri, 81 Erkki Kaasalainen pöytäkirjan tarkastaja Ina Kuula pöytäkirjan tarkastaja

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 5/

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 5/ Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 2.6.2015 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 67 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/ Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 25.8.2015 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 87 KOKOUKSEN AVAAMINEN...

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 8.12.2015 klo 16.00 Paikka: Sääksin leirikeskus, Sääksjärventie 144, 05250 Kiljava KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 128 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 129

Lisätiedot

Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Aika: Tiistai 14.01.2014 klo 16.33-17.19. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisällysluettelo Kokouksen osallistujat...2 KN 1 Kokouksen avaaminen...3 KN 2 Kokouksen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 2.2.2016 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN

Lisätiedot

Esityslista Kirkkovaltuusto 1/ Aika: Tiistai klo Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi

Esityslista Kirkkovaltuusto 1/ Aika: Tiistai klo Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi 1 Aika: Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KV 2 ALKUHARTAUS... 3 KV 3 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 2.2.2016 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN

Lisätiedot

Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sivu 1 / 9 Aika: Tiistai 1.11.2011 klo 17.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisältö Kokouksen osallistujat... 2 KN 175 Kokouksen avaaminen... 3 KN 176 Kokouksen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 10.1.2017 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KV

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 8.12.2015 klo 16.00 Paikka: Sääksin leirikeskus, Sääksjärventie 144, 05250 Kiljava KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 128 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 129 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1/16 Kirkkoneuvosto 2/2015 10.3.2015

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1/16 Kirkkoneuvosto 2/2015 10.3.2015 Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1/16 Aika: Tiistai 10.03.2015 klo 16.15-19.02. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisällysluettelo Kokouksen osallistujat...2 KN

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 )

Tainionvirran seurakunta / Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 6/ ( 7 ) Tainionvirran seurakunta / Pöytäkirja 6/7.5.2019 1 ( 7 ) KOKOUSKUTSU Kokousaika tiistai 7.5.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Olavin toimintakeskus Sysmä, Nuotta-sali, Uotintie 7, 19700 Sysmä Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 11.4.2017 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 13 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7

Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Espoon kaupunki Kokouskutsu Tarkastuslautakunta 07.05.2012 Sivu 1 / 7 Kokoustiedot Aika 07.05.2012 maanantai klo 17:30 Paikka Teknisen lautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo, 1. kerros Lisätietoja

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Pöytäkirja Kirkkovaltuusto 1/ Aika: Tiistai klo Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi

Pöytäkirja Kirkkovaltuusto 1/ Aika: Tiistai klo Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi 1 Aika: Tiistai 15.1.2019 klo 18.00 Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KV 2 ALKUHARTAUS... 3 KV 3 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 7/

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 7/ Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 29.9.2015 klo 16.00 Paikka: Klaukkalan kirkko, Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 94 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 95 KOKOUKSEN

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

Aika: Tiistai 11.2.2014 klo 16.40 19.38. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi.

Aika: Tiistai 11.2.2014 klo 16.40 19.38. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Aika: Tiistai 11.2.2014 klo 16.40 19.38. Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. Sisällysluettelo Kokouksen osallistujat...2 KN 10 Kokouksen avaaminen...3 KN 11 Kokouksen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 30.1.2018 klo 16.15 Paikka: Seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta

3 77 Keskustan alueseurakuntaan sijoitetun lastenohjaajan valinta JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 1 AIKA PAIKKA Sivu / ke 28.11.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu kokouksen päätteeksi. Ravintola Sauma, Vapaudenkatu 57, Jyväskylä Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 73 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 7/ Aika: Tiistai klo Paikka: Klaukkalan kirkko, Ylitilantie 6, Klaukkala

Kirkkoneuvosto 7/ Aika: Tiistai klo Paikka: Klaukkalan kirkko, Ylitilantie 6, Klaukkala Aika: Tiistai 29.9.2015 klo 16.00 Paikka: Klaukkalan kirkko, Ylitilantie 6, 01800 Klaukkala KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 94 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KN 95 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA

Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN TILINTARKASTUKSESTA AIKA 30.5.2018 klo 9:00 13:04 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI TILIKAUDEN 2017 25 TILINTARKASTUKSESTA 18 HEINÄVEDEN KUNNAN

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1. Aika: Maanantai 6.6.2016 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1. Aika: Maanantai 6.6.2016 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Maanantai 6.6.2016 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 67 KOKOUKSEN AVAAMINEN...

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 19.00 20.07 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Pöytäkirja 6/2019 1 (10) Aika Keskiviikko 12.6.2019 klo 16.00 17.45 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 76 Kokouksen avaus 3 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 22.5.2018 klo 18.00 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 10 (9-18 ) ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja kokousten sihteerin

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomus, vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomus, vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Åbo stad Sammanträdets datum Ärende nr 1 5045-2014 (045) Turun kaupungin tilintarkastajan tilintarkastuskertomus, vuoden 2013 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen Sammandrag: Turun

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 9.4.2014 19.00 20.00 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Raimo

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 /2019 1 (5) KOKOUSAIKA 24.4.2019 klo 17.30 18.33 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2017 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2017 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 15.8.2017 klo 13.00 14.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot