TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 1(15) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 1(15) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous"

Transkriptio

1 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 1(15) Aika Paikka Keskiviikko klo Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 129 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajat Käsittelyjärjestyksen vahvistaminen Ilmoitusasioita Jäsentietoraportti Toiminnan raportti Talouden raportti Työasemahankintojen sopimuksen jatkaminen Hautainhoitorahaston sääntö Osallistuminen Maahanmuuttajat terveyspalvelujen käyttäjänä -hankkeen toteuttamiseen Muuttuneiden tehtävien vaativuuden uudelleen arviointi Salassa pidettävä asia Muutoksenhakuosoitus ja kokouksen päätös 15

2 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 2(15) Aika Keskiviikko klo Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina Kiiskinen, Arto Koivisto, Sirpa Lehtola, Liisa Poussa, Mauri Särkilahti, Marko Tarkkala, Janne Uusitalo, Pekka Poissa: Lipponen, Varpu Muut osallistujat Häikiö, Leevi Karttunen, Elina Järvinen, Veli-Pekka Vuorio, Juha Rantala, Kim Hallikainen, Olli Kallunki, Mika Syrjämäki, Heikki Kallioinen, Sami Päätalo, Heikki Lehtonen, Jyrki Toivonen, Gun yht. kirkkovaltuuston puheenjohtaja yht. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra sairaalasielunhoidon johtaja perheneuvontatyön johtaja viestintäjohtaja kiinteistöpäällikkö hautaustoimen päällikkö palvelukeskuksen päällikkö Esittelijät Takala, Timo vs. hallintojohtaja Laine, Jussi vs. kehitysjohtaja Mukari, Eija henkilöstöpäällikkö Bragge, Birgitta talouspäällikkö Hjerppe, Ilkka diakonian ja yhteiskuntavastuun johtaja Nyrhinen, Jukka tietohallintopäällikkö Sihteeri Antila, Päivi hallinnon assistentti

3 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 3(15) 129 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja avaa kokouksen ja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. 130 Pöytäkirjantarkastajat Valitaan tähän kokoukseen kaksi pöytäkirjantarkastajaa. 131 Käsittelyjärjestyksen vahvistaminen Vahvistetaan käsittelyjärjestys. 132 Ilmoitusasioita 1. Vs. hallintojohtajan päätöspöytäkirja 5/ Talouspäällikön päätöspöytäkirjat 13-16/ Henkilöstöpäällikön päätöspöytäkirjat 61-68/ Perheneuvontatyön johtajan päätöspöytäkirja 5/ Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan kokouspöytäkirja 6/2016 Merkitään ilmoitusasiat tiedoksi. Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

4 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 4(15) D:TAL: 190/009/ Jäsentietoraportti Esittely Vakiintuneen käytännön mukaisesti jäsentietoraportti aikaväliltä saatetaan yhteisen kirkkoneuvoston ja yhteisen kirkkovaltuuston sekä seurakuntien ja yksiköiden tiedoksi vuosittain. Nykyisellään se on osa kolme kertaa vuodessa toistuvan raportoinnin kokonaisuutta, johon sisältyvät myös toiminnan keskeisten osa-alueiden sekä talouden raportit. Jäsentietoraportti on liitteenä. Erillinen liite Vs. hallintojohtaja ehdottaa edelleen yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettäväksi, - että merkitään tiedoksi Tampereen seurakuntien jäsentietoraportti väliseltä ajalta. Lisätietoja antaa vs. hallintojohtaja Timo Takala, p Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

5 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 5(15) D:TAL: 191/019/ Toiminnan raportti Esittely Yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymässä toiminta- ja taloussuunnitelmassa todetaan seuraavaa: Toiminnan arviointia tehdään säännöllisesti toimintavuoden aikana kolmannesvuosittain, kuten tehdään myös talouden ja jäsentietojen osalta. Otamme erityiseen tarkkailuun juhla-ajat, joita ovat joulu, pääsiäinen ja pyhäinpäivä. Toiminta- ja taloussuunnitelmassa on yhteiset määrälliset mittarit ryhmitelty kolmen laajemman otsakkeen alle. Nämä kokonaisuudet ovat näkyminen ja läsnäolo, jäsenyys sekä osallistuminen. Määrällisten mittareiden arviointiin liittyy kiinteästi myös laadullinen arviointi, joista systemaattisesti kerättävä palaute muodostaa keskeisen osan. Seurakuntien ja muiden yksiköiden omat mittarit ja laadullinen arviointi täydentävät yhteisesti toteutettavaa arviointia. Jäsentieto- ja talousraportit käsitellään aiemman käytännön mukaisesti omana kokonaisuutenaan. Toisen vuosikolmanneksen kokoavan toiminnan raportoinnissa erityinen huomio kohdentuu rippikouluun ja konfirmaatiomessuihin sekä kesäajan leiritoimintaan. Toiminnan raportoinnin sisältöjä ja muotoja kehitetään jatkossa mahdollisimman hyvin arviointia ja kehittämistä palveleviksi. Toiminnan raportti valmistuu siten, että se jaetaan tiedoksi ja esitellään suullisesti yhteisen kirkkoneuvoston kokouksessa. Vs. kehitysjohtaja ehdottaa edelleen yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettäväksi, - että merkitään tiedoksi Tampereen seurakuntien toiminnan raportti väliseltä ajalta. Lisätietoja antaa vs. kehitysjohtaja Jussi Laine, p Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

6 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 6(15) D:TAL: 192/049/ Talouden raportti Esittely Taloussäännössä :ssä 22 on todettu, että toiminnasta ja taloudesta vastaavien on annettava tietoja yhteiselle kirkkovaltuustolle, yhteiselle kirkkoneuvostolle, seurakuntaneuvostoille ja muille hallintoelimille koko seurakuntayhtymän ja seurakuntien toiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta sekä kirjanpitoon perustuvat tiedot menojen ja tulojen toteutumisesta talousarvioon nähden ja ennusteista loppuvuodelle. Talousarviovuoden aikana tulee raportoida toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Raporttien tulee sisältää vertailu edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan. Edelleen on todettu, että jokaisen yksikön esimiehen sekä luottamushenkilöiden tulee seurata talousarvion toteutumista aktiivisesti. Liitteet 1-4 Talouden raportit tammi-elokuulta ovat liitteinä. Raporttikokonaisuus sisältää tuloslaskelman toteutumavertailun, osastokohtaisen toteutumavertailun, investointien toteutumavertailun, verotulotaulukon ja sijoitusraportit. Vertailutietoja tuloslaskelman toteutumaraporttiin ja osastokohtaiseen toteutumaraporttiin edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan ei saada osasto- ja kustannuspaikkamuutosten takia. Tasaisen vauhdin taulukon mukaan toteutumaprosentti voisi elokuun lopussa olla henkilöstömenoissa 68 % ja muissa kuluissa 66,7 %. Joissakin yksiköissä on nähtävissä tarve talousarviomuutokseen. Ne saadaan valmisteltua lokakuun yhteisen kirkkoneuvoston kokoukseen ja edelleen marraskuun yhteisen kirkkovaltuuston kokoukseen. Kirkollisverotulot ovat kertyneet 76,5 prosenttisesti. Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan vähennystä on 0,4 %. Kirkollisverot kertynevät budjetoidun mukaisesti. Valtion rahoitusta ja yhteisöveron häntiä on kertynyt budjettiin verrattuna 87,7 %, mikä on 6,6 % paremmin verrattuna viime vuoden vastaavaan ajankohtaan. Yhteisöveron tilitykset saattavat aiheuttaa jonkin verran positiivista budjetoimatonta tulovirtaa, mikäli loppuvuonna kehitys jatkuisi alkuvuoden kaltaisena. Toimintatuotot ovat toteutuneet 70,7 % ja toimintakulut 67,5 %. Toimintakatteen toteutuma on 65,9 %. Henkilöstökulujen toteutumaprosentti on 68,2 %. Verotuskuluissa tulee säästöä noin euroa, mutta rahoitustuotoissa ja -kuluissa (netto) on vajausta noin euroa. Tilikauden tulos on 3,8 milj. euroa. Tässä vaiheessa vuotta näyttäisi siltä, että kuluvana vuonna syntyisi hieman ylijäämää tilinpäätökseen. Investointimenojen toteutumaprosentti on 53,9 % ja investointitulojen 31 %.

7 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 7(15) Valtionvarainministeriön julkaiseman taloudellisen katsauksen perusteella talous kasvaa kuluvana vuonna 1,1 % viime vuoteen verrattuna. Työttömyysasteeksi ennustetaan 9 %. ELY-keskuksen tiedotteen ( ) mukaan Tampereen työttömyysaste oli 18,3 %. Koko maassa työttömyysaste oli ELY-keskuksen mukaan elokuun lopussa 13,0 %. Rakennetyöttömyys, pitkäaikaistyöttömyys sekä työttömien miehien työllisyyskehitys ovat haasteena. Talouspäällikkö ehdottaa yhteiselle kirkkoneuvostolle edelleen yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettäväksi, että - talouden raportit ajalta merkitään tiedoksi. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Birgitta Bragge, p Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

8 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 8(15) D:TAL: 173/047/ Työasemahankintojen sopimuksen jatkaminen Esittely Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli työasemahankintojen sopimuksen jatkamista kokouksessaan Esittelytekstissä ja päätösehdotuksessa oli epähuomiossa virhe yrityksen nimessä (Tampereen Tietopalvelut Oy, pitää olla Tampereen Tietokeskus Oy). Tästä syystä asia on tarpeen käsitellä uudelleen. Tampereen IT-alue järjesti työasemien hankintakilpailun vuonna Sen tuloksena tehtiin työasemien hankinnasta Tampereen Tietokeskus Oy:n kanssa sopimus syyskuussa Sopimus on nelivuotinen ja sisältää kahden vuoden option. Sopimus menee umpeen syyskuussa Tampereen Tietokeskus on toimittanut laitteita sopimuksen mukaan ja valitut laitteet ovat osoittautuneet hyviksi ja toimiviksi. Yhteistyö Tampereen Tietoverkkojen ja laitetoimittajan kanssa on toiminut hyvin. Tampereen IT-yhteistyöalue voisi liittyä KL-Kuntahankintojen laitehankintasopimukseen tai kilpailuttaa työasemahankinnat itse. KL- Kuntahankintojen sopimuksenmukaiset laitehinnat vastaavista laitteista eivät poikkea nykyisten laitteiden hinnoista oleellisesti. KL- Kuntahankintasopimus toimii hyvin vertailuhintana. Koska sekä käytettävät laitteet että palvelu ovat toimineet hyvin, ei ole syytä vaihtaa toimittajaa eikä laitemerkkiä ja näin ollen voidaan käyttää sopimuksen mahdollistamaa optiota. Laitemerkin vaihtaminen tuo mukanaan aina uuden laitemerkin mukaisen mallikokoonpanon rakentamisen. Tietohallintopäällikkö ehdottaa, 1. että yhteinen kirkkoneuvosto päättää käyttää sopimuksessa mainitun kahden vuoden option ja jatkaa sopimusta että valtuutetaan vs. hallintojohtaja Timo Takala ja tietohallintopäällikkö Jukka Nyrhinen allekirjoittamaan sopimus Tampereen Tietokeskus Oy:n kanssa. Lisätietoja antaa tietohallintopäällikkö Jukka Nyrhinen, p Muutoksenhaku Tiedoksi Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkoneuvostolle (KL 24:3). Tampereen Tietokeskus Oy, tietohallintopalvelut, talouspalvelut

9 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 9(15) D:TAL: 187/034/ Hautainhoitorahaston sääntö Esittely Liite 5 Liite 6 Yhteinen kirkkovaltuusto on hyväksynyt hautainhoitorahastolle säännön. Rahaston sääntö on tarpeen päivittää vanhentuneiden termien ja osin sääntöön tehtyjen täsmennettyjen sisältöjen takia, kuten 9. Uusi sääntö esitetään tulevaksi voimaan alkaen ja samalla kumotaan yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymä Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston sääntö. Uusi sääntöehdotus on liitteenä. Talouspäällikkö ehdottaa yhteiselle kirkkoneuvostolle edelleen yhteiselle kirkkovaltuustolle esitettäväksi, - että hyväksytään Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston sääntö lukien. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Birgitta Bragge, p Muutoksenhaku Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta (KL 24:5).

10 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/ (15) D:TAL: 196/062/ Osallistuminen Maahanmuuttajat terveyspalvelujen käyttäjänä -hankkeen toteuttamiseen Esittely Tampereen ammattikorkeakoulu hakee Sisäasiainministeriön hallinnoimasta AMIF rahastosta rahoitusta Maahanmuuttajat terveyspalvelujen käyttäjänä -hankkeeseen. Hanke on tarkoitus toteuttaa komivuotisena hankkeena vuosina Hankkeen yleistavoitteena on, että kolmansista maista tulevat maahanmuuttajat saavat sujuvasti niitä terveyspalveluita, joita tarvitsevat kustannustehokkuuden näkökulma huomioiden. Oikein kohdennettujen ja sujuvien terveyspalveluiden myötä maahanmuuttajat kokevat voivansa luottaa suomalaiseen terveyspalvelujärjestelmään. Hankkeeseen on suunniteltu mm. seuraavia toimintoja: 1. Nykytilan kuvaaminen asiakasnäkökulmasta a. kartoitetaan kaikki toimijat, jotka työskentelevät aiheen parissa, mm. järjestöt, yhdistykset yms. julkisten palveluiden tuottajien lisäksi b. selkiytetään keskeiset kehitystarpeet 2. Maahanmuuttajia perehdyttävän koulutusmallin kehittäminen ja pilotointi a. Audiovisuaalinen ohjausmateriaali (YouTube ), jossa suurimpien maahanmuuttajaryhmien yksi edustaja toimii juontajana kertoen omalla kielellään suomalaisesta terveydenhuoltojärjestelmästä saman kulttuuritaustan omaaville maahanmuuttajille (luottamusnäkökulma) + materiaaliin sisällytetään selkokielellä suomenkielen opetusta (kielenopetus ei kuitenkaan pääasia) b. Applikaatio (karttapohjainen palvelu, josta löytyy kaikki terveydenhuollon organisaatiot + lyhyet kuvaukset, milloin ja miten tänne hakeudutaan) + materiaaliin sisällytetään selkokielellä suomenkielen opetusta. Linkitys audiovisuaaliseen materiaaliin. c. Muu ohjausmateriaali, kuten kuvakortit ym. 3. Terveydenhuollon ammattilaisten ja kolmannen sektorin toimijoiden koulutusmallin kehittäminen ja pilotointi a. 2-3 eri kulttuuritaustalla olevan maahanmuuttajan tarinaa lyhytelokuviksi (luo realistista käsitystä kolmansista maista tulevien maahanmuuttajien tilanteesta) b. Koulutusten sisältöjä: kulttuurisensitiivisyys, monikulttuurinen kohtaaminen, valtaetäisyys jne. 4. Pirkanmaalla kehitetyn ja pilotoidun mallin levittäminen kansalliseksi toimintamalliksi a. Ammattikorkeakoulut keskeisinä toimijoina b. Hankkeessa luotujen materiaalien levittäminen, blogit, seminaarit, konferenssit, julkaisut yms.

11 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/ (15) TAMK on pyytänyt Tampereen seurakuntayhtymää mukaan osatoteuttajaksi hankkeeseen. Seurakuntien rooli olisi ennen kaikkea edistää maahanmuuttajien tavoittamista hankkeen eri toimintoihin sekä olla toteuttamassa erityisesti toiminnon 3 osalta seurakuntien työntekijöiden ja muiden kolmannen sektorin toimijoiden ohjausvalmiuksien kehittämistä palvelemaan hankkeen yleistavoitteessa ilmaistua päämäärää. Kirkon ja sen seurakuntien toteuttaman diakonian keskeisiä tavoitteita on tällä hetkellä luoda verkostoituneita toimintamalleja, joiden avulla diakoniatyö painottuisi jatkossa entistä enemmän välittömän avun antamisesta erilaiseen ohjaukseen ja neuvontaan, jolla avuntarvitsija saatetaan yhteiskunnan tai muun tahon järjestämän avun piiriin. Näin ollen edellä kuvattu hanke liittyy hyvin kirkon diakonian linjauksiin. Diakonian ja yhteiskuntavastuun johtaja on neuvotellut hankehakijan kanssa osatoteutuksesta siten että seurakuntayhtymä olisi mukana hankkeessa yhden diakoniatyöntekijän osatyöpanoksella (1pv/viikko). Hankerahoitus kattaisi tästä 75 %. Lisäksi seurakuntayhtymä saa ns. flat rate rahoituksena % henkilöstökuluista ns. yleiskustannuksiin. Hankkeeseen sitoutuvat palkkakustannukset olisivat vuositasolla yhteensä n Diakonian ja yhteiskuntavastuun johtaja on aikataulusyistä (hakuaika päättyy 30.9.) allekirjoittanut hakemukseen vaadittavan sitoumuksen hankkeen osatoteuttajana toimimisesta. Koska kyseessä on yli yhden talousarviovuoden ulottuva hanke, edellyttää sitoumus yhteisen kirkkoneuvoston hyväksymistä. Diakonian ja yhteiskuntavastuun johtaja ehdottaa, että 1. yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyy Tampereen seurakuntayhtymän osallistumisen Maahanmuuttajat terveyspalvelujen käyttäjänä -hankkeen osatoteuttajana esittelyssä kuvatussa laajuudessa 2. hankkeen osatoteutus sisällytetään diakonian ja yhteiskuntavastuun yksikön talousarvioihin vuosina siten, ettei hanke aiheuta lisäkustannuksia seurakuntayhtymälle. Lisätietoja antaa diakonian ja yhteiskuntavastuun johtaja Ilkka Hjerppe, p Muutoksenhaku Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella oikaisuvaatimuksella Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkoneuvostolle (KL 24:3).

12 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/ (15) Tiedoksi diakonian ja yhteiskuntavastuun yksikkö, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut

13 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/ (15) D:TAL: 186/023/ Muuttuneiden tehtävien vaativuuden uudelleen arviointi Esittely Silloin kun työnantaja päättää muuttaa tehtävää niin, että tehtävän vaativuus muuttuu olennaisesti, tulee peruspalkkaa tarkistaa vaativuuden muutosta vastaavasti (KirVesTes 23 ). Tehtävää muuttaessaan työnantajan on arvioitava tehtävän vaativuus uudelleen ja määritettävä peruspalkka tehtävän muuttuneen vaativuuden mukaiseksi. Peruspalkkaa korotetaan, jos tehtävä on olennaisesti aikaisempaa vaativampi. Sitä alennetaan irtisanomisaikaa noudattaen, jos tehtävä on olennaisesti vähemmän vaativa kuin aiemmin. Tehtävänkuvaus päivitetään, kun tehtävää muutetaan. Seurakunnan on toimittava peruspalkkaa määritellessään kannustavasti ja vastuullisesti ottaen huomioon taloudellisen kantokykynsä sekä omat ja kirkon palkkapoliittiset linjaukset. Yksikön päällikkö tai kirkkoherra toimittaa tehtävänkuvauksen ja perustelut vaativuuden muutoksesta palkka-asiamiehelle. Tehtävässä tapahtuneeseen vaativuuden muutokseen voi esimiehen huomion kiinnittää myös viranhaltijaa tai työntekijää edustava luottamusmies. Työnantajan ja pääluottamusmiesten välillä käydään säännöllisesti palkkatyöryhmässä neuvottelut, joissa käsitellään esille tulleet tehtävien vaativuuden muutokset ja niiden perusteet. Muutosta koskevat päätökset tekee seurakunnan asiassa toimivaltainen viranomainen. Neuvottelut käytiin Neuvottelujen pohjalta päädyttiin tehtävien vaativuuden uudelleen arviointiin ja palkantarkistuksen tarpeeseen seuraavien tehtävien osalta: Musiikkikasvatus Ensimmäinen vuodenkierto kasvatuksen kanttorin tehtävissä on osoittanut, että musiikkikasvatuksen toiminnallisena esimiehenä ja Lasten Katedraalin musiikillisesta kokonaisuudesta vastaavana toimiminen on varsin laaja ja vaativa tehtäväkokonaisuus. Tehtävänkuvauksen tarkentuessa ja vakiintuessa on havaittu tarve tehtävän vaativuuden uudelleen arviointiin. - Kasvatuksen kanttorin (Maiju Häyrynen) tehtävän vaativuusryhmä pysyy ennallaan (503), mutta peruspalkkaa tarkistetaan alkaen siten, että tehtävän uusi peruspalkka on 2620 / kk (aiemmin 2475,39 ). Yhteinen kasvatus Erillinen nuorisotyön toimisto ja lapsityön toimisto yhdistettiin yhteisen kasvatuksen toimistoksi vuoden 2016 alussa. Yhteisen kasvatuksen kahden toimistosihteerin tehtävänkuva on laajentunut muutosten myötä. Mo-

14 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/ (15) lemmat vastaavat koko yhteisen kasvatuksen toimistosihteerien tehtävistä. - Toimistosihteerin (Tarja Heikkilä-Kivistö) tehtävän vaativuusryhmää ja peruspalkkaa tarkistetaan lähtien siten, että tehtävän uudeksi vaativuusryhmäksi tulee 501 (nyt 402) ja tehtävän uusi peruspalkka on 2229,63 / kk (aiemmin 2119,94 ). - Toimistosihteerin (vt. Aura Koivisto) tehtävän vaativuusryhmää ja peruspalkkaa tarkistetaan lähtien siten, että tehtävän uudeksi vaativuusryhmäksi tulee 501 (nyt 403) ja tehtävän uusi peruspalkka on 2229,63 / kk (aiemmin 2060,89 ). Henkilöstöpäällikkö ehdottaa, että - hyväksytään uudelleen arvioidut vaativuusryhmät ja uudelleen arvioidut peruspalkat esittelyn mukaisesti. Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Eija Mukari, p Muutoksenhaku Tiedoksi Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta oikaisuvaatimuksella (Kirkon virkaehtosopimuslaki 19 ). ao. henkilöt, henkilöstöpalvelut

15 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/ (15) D:TAL: 193/013/ Salassa pidettävä asia 141 Muutoksenhakuosoitus ja kokouksen päätös

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2016 1(20) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2016 1(20) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 10/2016 1(20) Aika Keskiviikko 5.10.2016 klo 16.15 18.35 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen,

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2016 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 9.6.2016

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2016 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 9.6.2016 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 7/2016 1(10) Aika Paikka Torstai 9.6.2016 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 81 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 1(10) Aika Paikka Torstai 9.3.2017 klo 18.30 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 72 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2015 1(17) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 10.9.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2015 1(17) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 10.9.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2015 1(17) Aika Paikka Torstai 10.9.2015 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 153 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 1(13) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 1(13) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 1(13) Aika Paikka Torstai 27.4.2017 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 94 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/

Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Kirkkoneuvosto 6/ Nurmijärven seurakunta Esityslista 1 Aika: Tiistai 25.8.2015 klo 16.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KN 87 KOKOUKSEN AVAAMINEN...

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous 10.6.2015

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous 10.6.2015 TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2015 1(10) Aika Paikka 10.6.2015 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 64 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(8) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(8) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1(8) Aika 14.6.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 46 Kokouksen avaus 3 47 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2017 1(16) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2017 1(16) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2017 1(16) Aika Torstai 9.3.2017 klo 18.40 20.03 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 1(14) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous Kokouksen avaus 4

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 1(14) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous Kokouksen avaus 4 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 1(14) Aika Paikka Torstai 20.4.2017 klo 18.00 Näsin seurakuntasali Käsiteltävät asiat 22 Kokouksen avaus 4 23 Vapautuksen myöntäminen esteen ilmoittaneille

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2016 1(19) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 18.2.2016

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2016 1(19) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 18.2.2016 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2016 1(19) Aika Paikka Torstai 18.2.2016 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 26.11.2015 klo 18.00-21.22 Paikka Uusi pappila Jäsenet (läsnä = x) x Tuomo Heiska x Markku Kauppinen Minttu Korhonen (ei enää vaalikelpoinen) x Irja Lamberg x Sointu Ojonen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 8/2015 1(11) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 8/2015 1(11) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 8/2015 1(11) Aika Torstai 4.6.2015 klo 16.15 17.30 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2017 1(25) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous Kokouksen avaus 4

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2017 1(25) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous Kokouksen avaus 4 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2017 1(25) Aika Paikka Torstai 28.9.2017 klo 19.00 Näsin seurakuntasali Käsiteltävät asiat 55 Kokouksen avaus 4 56 Vapautuksen myöntäminen esteen ilmoittaneille

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2015 1(18) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 20.8.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2015 1(18) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 20.8.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2015 1(18) Aika Paikka Torstai 20.8.2015 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 140 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 Kirkkoneuvosto 30.9.2010 91 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 KOKOUSAIKA torstai 30. päivänä syyskuuta 2010 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTIEN IT-YHTEISTYÖALUEEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTIEN IT-YHTEISTYÖALUEEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTIEN IT-YHTEISTYÖALUEEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa 15.1.2015 1 A. Yleissäännökset 1 Tällä johtosäännöllä täydennetään IT-yhteistyöalueen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18 18.40 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari

Lisätiedot

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa

Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle kirkkoherran virastossa Viranomainen TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 5/2016 Kokousaika Tiistai 18.10.2016 kello 12.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus 58

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(55) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(55) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(55) Aika Torstai 16.2.2017 klo 16.15 18.38 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja, 36-43, 46-71 Alajoki, Asko

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2016 1(28) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 21.1.2016

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2016 1(28) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 21.1.2016 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2016 1(28) Aika Paikka Torstai 21.1.2016 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 12/2015 1(24) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 1.10.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 12/2015 1(24) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 1.10.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 12/2015 1(24) Aika Paikka Torstai 1.10.2015 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 166 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.11.2014 klo 16.39-19.34, tauko klo 18.50-19.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 136 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(39) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 5.2.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(39) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 5.2.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(39) Aika Torstai 5.2.2015 klo 16.15 18.00 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2015 1(24) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 10.9.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2015 1(24) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 10.9.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2015 1(24) Aika Torstai 10.9.2015 klo 16.15 17.45 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) Aika tiistaina 29.11.2016 klo 18.30 21.40 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2016 1(16) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2016 1(16) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2016 1(16) Aika Torstai 9.6.2016 klo 16.15-17.54 Paikka Kokoushuone Rooma Osallistujat Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina

Lisätiedot

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja

Aika Tiistaina klo Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja 13 Aika Tiistaina 24.10.2017 klo 18.00 19.10 Paikka Seurakuntatalon pienessä sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Koiso-Kanttila

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 1(49) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 1(49) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 1(49) Aika Paikka Torstai 16.2.2017 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2017 1(39) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2017 1(39) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2017 1(39) Aika Paikka Torstai 24.8.2017 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 138 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN VARPU LIPPONEN LEENA WAISMAA Olli Hallikainen Varpu Lipponen Leena Waismaa puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri

Allekirjoitukset OLLI HALLIKAINEN VARPU LIPPONEN LEENA WAISMAA Olli Hallikainen Varpu Lipponen Leena Waismaa puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(8) Aika Paikka Osallistujat 2.2.2017 klo 17:00-19:10 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja, ei läsnä 7 käsittelyn

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2018 1(16) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2018 1(16) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2018 1(16) Aika Paikka Torstai 19.4.2018 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 57 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 49 Kirkkoneuvosto 5/ 49 46 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 30.08.2011 46 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 117-128 17.11.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 20.07 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2019

SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2019 SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 23. PÄIVÄNÄ HUHTIKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

TAMPEREEN EV. LUT. SEURAKUNTIEN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ

TAMPEREEN EV. LUT. SEURAKUNTIEN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ TAMPEREEN EV. LUT. SEURAKUNTIEN KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa 12.1.2017 1 A. Yleissäännökset 1 Tällä johtosäännöllä täydennetään Tampereen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 8/2018. AIKA Keskiviikko klo

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 8/2018. AIKA Keskiviikko klo KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 SIVU 8/2018 AIKA Keskiviikko 12.9.2018 klo 18.00 18.40 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Musturi Timo Haikka Juha Mäkinen Kirsi Hakonen

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1(10) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1(10) Aika Paikka Osallistujat 15.6.2016 klo 17:00-19:12 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Jäsenet Hallikainen, Olli puheenjohtaja Backström, Rainer

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) Aika: Keskiviikko 20.1.2016 kello 16.30-17.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2009 Kirkkoneuvosto 3.6.2009 71 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 6/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2009 Kirkkoneuvosto 3.6.2009 71 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 6/2009 Kirkkoneuvosto 3.6.2009 71 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 6/2009 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA keskiviikko 3. päivänä kesäkuuta 2009 kello 11.00 alkaen Kyrönniemi pappila Sari Heiskanen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 4/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 4/2017 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 4/2017 Kokousaika Tiistai 19.12.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Nimenhuuto 38 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2015 1(18) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous 29.10.2015. 62 Kokouksen avaus 4

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2015 1(18) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous 29.10.2015. 62 Kokouksen avaus 4 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 4/2015 1(18) Aika Paikka Torstai 29.10.2015 klo 18.00 Näsin seurakuntasali Käsiteltävät asiat 62 Kokouksen avaus 4 63 Vapautuksen myöntäminen esteen ilmoittaneille

Lisätiedot

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(7) Seurakuntaneuvosto Kokous

TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(7) Seurakuntaneuvosto Kokous TAMPEREEN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(7) Aika Paikka 7.3.2017 klo 17:00 Seurakuntien talo, kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 1(30) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 12.5.2016

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 1(30) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 12.5.2016 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 1(30) Aika Paikka Torstai 12.5.2016 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 66 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 1 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 6.10.2016 SEURAKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa xx.yy.2016 1 Johtosäännön sisältö Tässä johtosäännössä määritetään

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(45) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(45) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 8/2017 1(45) Aika Torstai 24.8.2017 klo 16.15 19.50 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja, 138-149, 151-159 Alajoki, Asko

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2018 1(9) Aika 8.11.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 83 Kokouksen avaus 3 84 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2017 1(30) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2017 1(30) Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2017 1(30) Aika Torstai 28.9.2017 klo 19.00 20.35 Paikka Osallistujat Näsin seurakuntasali Jäsenet Häikiö, Leevi puheenjohtaja Alajoki, Asko Karsisto, Sirkka

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(15) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(15) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2018 1(15) Aika Keskiviikko 7.3.2018 klo 16.15 17.45 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen,

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 12/2015 1(31) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 1.10.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 12/2015 1(31) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 1.10.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 12/2015 1(31) Aika Torstai 1.10.2015 klo 16.15 18.42 Paikka Kokoushuone Rooma Osallistujat Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Sippola, Marja-Leena Asko Alajoen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 15/2015 1(22) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 10.12.2015

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 15/2015 1(22) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous 10.12.2015 TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 15/2015 1(22) Aika Paikka Torstai 10.12.2015 klo 16.15 Kokoushuone Rooma Käsiteltävät asiat 214 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(10) Yhteinen kirkkoneuvosto Kokous TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2015 1(10) Aika Torstai 19.3.2015 klo 17.00 17.10 Paikka Osallistujat Kokoushuone Rooma Jäsenet Mäkinen, Jussi puheenjohtaja Alajoki, Asko Eskelinen, Tiina

Lisätiedot