Kaavoitus- ja mittaustoimi Ikaalisten kaupungin myytäviä OMAKOTITONTTEJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaavoitus- ja mittaustoimi Ikaalisten kaupungin myytäviä OMAKOTITONTTEJA"

Transkriptio

1 Kaavoitus- ja mittaustoimi Ikaalisten kaupungin myytäviä OMAKOTITONTTEJA

2 Arvoisa asuntotontista kiinnostunut! Tässä esitteessä esittelemme Sinulle varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten kaupungin omistamia rakentamattomia omakotitontteja Ikaalisten keskustan asemakaava-alueella. Tonteille voi yleensä rakentaa suoraan normaaleilla rakennusluvilla. Sovi etukäteen ajasta, niin esittelemme Sinulle mielellämme tontteja myös maastossa. Keväällä 2015 tuli varattaviksi tontteja Kiviniemen alueelta ja 2014 syksyllä tontteja Kalmaanrannan alueelta, kts. alueiden erilliset tonttiesitteet Lisäksi paikkakunnalla on hyviä yksityisten omistamia, rakennuskelpoisia tontteja. Tietoja niistä saat Yksityisten asuntotontteja Ikaalisissa -esitteestämme, kiinteistövälittäjiltä ja paikkakunnan sanomalehdestä. Kun suunnittelet tontin hankintaa, ota yhteys meihin. Varsinkin ranta-alueilla on usein rakentamista koskevia rajoituksia. Pyrimme parhaamme mukaan auttamaan Sinua kaikissa tontin hankintaan ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Alla mainituissa tehtävissä Sinua auttavat ensisijaisesti seuraavat palveluhenkilöt: - tonttiesittely:... mittausteknikko Esko Hukkanen rakennustarkastaja Mika Wallin tontinvaraus ja tonttikauppa:... mittausteknikko Esko Hukkanen toimistonhoitaja Sirpa Hinkkanen rakennuslupa- ja rakennusvalvonta- rakennustarkastaja Mika Wallin asiat ja valtion asuntorahoitus:... tstonhoitaja-asuntosihteeri Maarit Niikkonen vesi- ja viemäriliittymisasiat:..... Ikaalisten Vesi Oy, jätehuolto:.... Pirkanmaan Jätehuolto Oy... (03) paloturvallisuus:... palotarkastaja Kimmo Saunaluoma (Pirkanmaan pelastuslaitos) kimmo.saunaluoma@tampere.fi Ikaalinen on vireä koulutus-, kulttuuri- ja kylpyläkaupunki, jossa on hyvä asua ja elää. Toivomme, että voisit löytää täältä itsellesi mieleisen tontin, rakentaa sinne unelmiesi talon ja viihtyä Ikaalisten kauniissa ympäristössä! Tekniset palvelut / kaavoitus- ja mittaustoimi, sekä rakennusvalvonta Osoite: Kolmen airon katu 3, Ikaalinen Puh: (03) 45011, fax (03) , etunimi.sukunimi@ikaalinen.fi Kiinteistövälittäjiä Ikaalisissa: HL-Kiinteistöt Oy, (03) , , hl-kiinteistot@sci.fi Ikaalisten Kiinteistökonsultit Oy, (03) , , esa.holmala@ikkoy.com Ikaalisten Kiinteistöpalvelu Oy, (03) , , ikkpoy@ikkpoy.fi Notariaatti & LKV Toimisto Irja Inkinen Oy, (03) , , irjainkinenoy@co.inet.fi Pohjois-Hämeen OP-Kiinteistökeskus Oy LKV, , Re/Max HelmiClassix Oy, Muita tontinmyyjiä ovat: Lomatontteja ym: Soft-Invest Oy, Timo Saraketo, puh , timo.saraketo@soft-invest.com

3 TONTTIEN VARAAMINEN JA OSTAMINEN Prosessi Varaus Hyväksyminen Kauppa Maksaminen Rakennuslupa Lainhuudatus Varaaminen Uudet tontit Tontin hinta Ostaminen Esitteessä mainittuja tontteja voi varata välittömästi. Varaajiksi tulee merkitä kaikki ne henkilöt, jotka ovat tulossa tontin ostajiksi! Tontinvarauksen vahvistus käsitellään kaupunginhallituksessa varausmaksun, 200, maksamisen jälkeen. Hyväksytty tontinvaraus on voimassa enintään 3 kk, ellei tonttikauppaa synny em. aikana varaajasta johtuvista syistä, tai varaus peruutetaan, varausmaksu jää kaupungille korvauksena asian käsittelykuluista. Tontinvaraushakemuslomake on tämän esitteen viimeisenä sivuna, josta sen voi repäistä käyttöön. Lomakkeita ja esitteitä on myös saatavilla kaavoitus- ja mittaustoimen kansliasta tai tilaamalla puhelimitse numerosta Tontinvaraushakemukset palautetaan kaavoitus- ja mittaustoimistoon, osoite Kolmen airon katu 3, Ikaalinen. Uusia tontteja tulee myyntiin jatkuvasti kaavoituksen edistyessä tuli varattaviksi tontteja Kiviniemen alueelta ja 2014 syksyllä tontteja Kalmaanrannan alueelta, kts. alueiden erilliset tonttiesitteet. Tontin hinta ilmenee erikseen tässä esitteessä. Lisäksi tulee maksettavaksi eräitä liittymä- yms. maksuja. Osa tonteista myydään jopa 50 % alennuksella. Lapsiperheille annetaan joistakin perushintaisista tonteista 10 % alennusta kutakin ostajan kanssa samaan ruokakuntaan kuuluvaa alle 18 vuotiasta lasta kohden. Maksettu tontinvarausmaksu huomioidaan osana kauppahintaa. Mahdollinen ylimääräinen osa palautetaan. Kun hyväksytty tontinvaraaja haluaa tehdä kiinteistökaupan, tulee hänen ottaa yhteyttä mittausteknikko Esko Hukkaseen, yhteystiedot yllä. Kauppa on mahdollista, kun kaupunginhallituksen tontinvarauksen hyväksymispäätös on lainvoimainen. Muussa tapauksessa kaupungin puolesta otetaan asiasta yhteyttä, kun tontinvarauksen hyväksytty aika on loppumassa. Ostajan tulee hakea kaupantekopäivästä lukien 6 kk:n sisällä saannolleen lainhuutoa Maanmittauslaitokselta. Lainhuudatuksen jälkeen tontti on välittömästi kiinnitys- ja panttauskelpoinen. Kaupan ehdot Tonttikaupan keskeisenä ehtona on sitoutua rakentamaan tontille seuraavan kolmen vuoden sisällä vähintään yksiasuntoinen ja 100 kerros-m²:n suuruinen asuinrakennus. Kauppakirjamalli on nähtävillä kaavoitus- ja mittaustoimessa, josta saa myös muita tarkempia ohjeita. Rakennuslupaa tontille voi hakea välittömästi omistus- ja hallintaoikeuden siirryttyä ostajalle.

4 KESKUSTA-ALUEEN TONTTIEN SIJAINTI

5 KESKUSTA-ALUEEN TONTTIEN MYYNTIHINNAT ALUE Kaup.osa-Kortteli-Tontti Pinta-ala Rak.oik. Hinta m² kerrosala m² eur eur/m² PUUTARHALAAKSO Läykkälä ,00 * 2, ,00 * 1, ,00 6,81 SARKINRANTA Sarkkilanjärvi ,00 * 1,70 1. alue ,82 3, ,22 4, ,06 3, ,72 4, ,03 4, ,88 7,10 2. alue ,00 9, ,00 9, ,00 8, ,00 19, ,00 18, ,00 16, ,00 14,00 *) Kaupunginvaltuusto on päättänyt, että nämä tontit myydään merkittyyn eli 50 %:lla alennettuun hintaan. Hinnoittelussa ei huomioida enää lapsialennusta. HUOM! Kaupunginvaltuusto on päättänyt myös, että annetaan näistä muista esitteen perushinnoittelun mukaisista tontin hinnoista 10 % alennusta kutakin ostajan kanssa samaan ruokakuntaan kuuluvaa alle 18 v. lasta kohden. Alennus huomioidaan vain yhdessä tonttikaupassa samasta lapsesta.

6 PUUTARHALAAKSON TONTIT: , ja Puutarhalaakson asemakaavayhdelmän ote: Keskeiset kaavamääräykset, tontille AO-8 I Iu2/3 e=0,25 Erillispientalojen korttelialue. Tontille saa rakentaa enintään kaksi asuntoa käsittävän rakennuksen. Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. Murtoluku roomalaisen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta ullakon tasolla käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi. Tehokkuusluku eli kerrosalan suhde tontin pinta-alaan. Havainnekuva, tontti Tontin rakentamisohjeet Tontin käsittelyä koskevat ohjeet Tontti tulee säilyttää mahdollisimman luonnonmukaisessa korkeudessa ottaen kuitenkin huomioon kadun korkeuden mahdollinen poikkeaminen siitä. Tontilla oleva puusto tulee säilyttää mahdollisuuksien mukaan. Niille tonteille, joilla ei ole riittävästi luonnollista puustoa, tulisi sellaista istuttaa erityisesti rakennuksen ja katualueen väliselle alueelle. Yleensä tontin pääliittymä pyritään tekemään vähemmän liikennöidyn kadun kautta.

7 Rakennukset Asuinrakennus: Omakotitalojen sijoittumista ohjaa asemakaavan rakennusalan merkintä. Naapuritontin rajasta rakennuksen etäisyyden tulee pääsäännön mukaan olla vähintään neljä metriä, jollei rakennusvalvontaviranomainen, yleensä naapurin suostumuksella, erityisesti hyväksy rakentamista sitä lähemmäksi. Asemakaavalle on esitetty ohjeellisena tonttien rakennusten sijoittuminen. Samoin asemakaavaa seuraavassa havainnekuvassa on esimerkinomaisesti sijoitettu tonteille rakennukset. Rakennukset korttelissa 7-90 saa olla kaksikerroksisia. Rakennuksen pääjulkisivumateriaalina tulisi olla tiili, puu tai yhdelmä ja värisävyjen soveltuvan jo rakennettuun ympäristöön ja katon tumma harmaa. Päärakennuksessa tulee käyttää harjakattoa 1:3 tai jyrkempi. Piharakennukset: Omakotirakennukseen tulevat aputilat voidaan rakentaa joko asuntorakennuksen yhteyteen tai erilliseksi piharakennukseksi, joka sisältää esim. autotallin, -katoksen, varaston, puuvajan tms. Tällöin piharakennus tulisi yleensä rakentaa samoista materiaaleista kuin asuinrakennuskin ja käyttää asuinrakennusten värisävyjä. Tonttien aitaaminen Tontit suositellaan aidattaviksi istutuksin tai rakenteellisin aidoin yhtenevästi laajasti korttelialueella. Avoimille tontinosille tulisi istuttaa puita vähintään 1 kpl/150 m². Suositeltavia puita ovat esim. rauduskoivu muunnoksineen, kotipihlaja ja metsävaahtera. Keskeiset asemakaavamerkinnät ja määräykset Tontit ja (os.köynnöskuja 2 ja 4) Tontti (os. Sotkankatu 11) AP-1 Asuinpientalojen korttelialue. AO-7 Erillispientalojen korttelialue. e=0,25 Tehokkuusluku eli kerrosalan suhde tontin pinta-alaan. Rakennusalalle saa rakentaa yhden, enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. I Roomalainen numero osoittaa rakennusten, 250 Rakennusoikeus kerrosalaneliömetreinä rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. Rakentamistapaohjeet Suositellaan tummaa harjakattoa 1:3 Päärakennukseen suositellaan keltainen tiili tai rappaus, tehosteena valkoinen/harmaa. Talousrakennus/autotallissa keltainen tiili, puu tai rappaus. Katujen varteen suositellaan pensasaitaa: Köynnöskuja - kurttulehtiruusuaita ja vaahteroita, Puutarhakatu - pensashanhikkiaita ja kotipihlajia.

8 SARKINRANNAN ALUEEN TONTIT Sarkinrannan alue sijaitsee Ikaalisten keskustaajaman kaakkoispuolella Vanhan Tampereentien varressa, jonka viereen on rakenteilla erillinen kevytliikenneväylä. Pääasiassa loivasti lounaaseen kohti Sarkkilanjärveä laskeva peltoalue on energiataloudellisesti edullista aurinkoista rinnettä ja mahdollistaa aurinkoenergian hyödyntämisen. Alueen halki kulkee myös maakaasuputki. Liittymismahdollisuuksia voi tiedustella Leppäkosken Energia Oy:ltä. Isot tonttikoot mahdollistavat myös maalämmön käyttöönoton. Alueelle on rakennettu kiinteistökohtainen valokuituverkosto. Suurehkot tontit soveltuvat hyvin kotipuutarhan perustamiseen. Sarkkilanjärven rantaan rakennettava uimaranta ja venevalkama mahdollistavat vesistön virkistyskäyttömahdollisuudet. Ranta-asukkaiden rauhan turvaa Sarkkilanjärvelle annettu vesiliikenteen rajoittamispäätös. Järvellä on kielletty moottorikäyttöisillä vesikulkuneuvoilla liikkuminen. Kielto on katsottu tarpeelliseksi järven yleisen virkistyskäytön suojaamiseksi. SARKINRANNAN 1. ALUE, asemakaavaote

9 Havainnekuva

10 Pohjakartta

11 SARKINRANNAN 2. ALUE Myytävien tonttien sijainti Sarkkilanjärven ilmakuvalla luoteesta kaakkoon katsottaessa SARKINRANNAN 2. ALUE, asemakaavaote

12 Havainnekuva Pohjakartta Sarkkilanjärvi

13 Sarkinrannan 2. alueen tonttijakoja rajamittoineen

14

15 2. alue

16 LIITTYMÄT JA KAUPAN KESKEISIMMÄT EHDOT Tontin kauppahinta on pelkän tontin maapohjan hinta ilman kunnallisteknisiä maksuja. Kaupan yhteydessä Ikaalisten kaupunki perii myös myydyn tontin osalta lohkomismaksun, jonka perusmaksu on enintään m²:n tontista 850 (al-veroton) ja suuremmasta tontista 950. Esimerkki erikseen perittävistä kunnallisteknisistä yms. liittymämaksuista m²:n tontilla olevalle 150 kerros-m²:n suuruiselle yksiasuntoiselle omakotitalolle. Laskelma perustuu voimassa olleisiin taksoihin ja on tarkoitettu vain suuntaa antavaksi. Emme vastaa mahdollisista muutoksista tai virheistä. Liittyminen Ikaalisten Vesi Oy:n vesijohtoverkkoon sekä jäte- ja hulevesiviemäriverkkoon: Vesijohtoverkko: Liittymismaksu (al-veroton) Jätevesiviemäriverkko: Liittymismaksu (al-veroton). Hulevesiviemäriverkko: Liittymismaksu 500 (al-veroton). Lisäksi verkostolaitos (uusilla alueilla Ikaalisten Vesi Oy ja vanhoilla alueilla Ikaalisten kaupunki perii taloliittymien liitosjohtojen rakentamisesta viemärin ja vesijohdon osalta 800 (alv 0 %) ja hulevesiviemärin osalta (sade- ja kuivatusvesiä varten) 300 (alv 0 %). Lisätietoja: Ikaalisten Vesi Oy, puh. tsto (03) tai Poppelikatu 7, Ikaalinen Liittyminen Leppäkosken Sähkö Oy:n sähkönjakeluverkkoon ja Leppäkosken Energia Oy:n maakaasu- ja kaukolämpöverkkoon: Sähköverkko: Liittymismaksu alkaen (alv 0%) pääsulakkeen ollessa 3 x 25 A. KWh-mittarin ja talokohtaisen liittymiskaapelin hinta ei sisälly liittymismaksuun. Maakaasu- ja kaukolämpöverkko: Tarkista liittymismahdollisuus yhtiöstä. Lisätietoja: Leppäkosken Sähkö -konserni, puh. (03) , Eino Salmelaisen katu 23, Ikaalinen Liittyminen Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy:n valokuitu- ja kaapeli-tv-verkkoon: Tarkista liittymisehdot yhtiöstä. Lisätietoja: Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy, puh. (03) Vanha Tampereentie 15-17, Ikaalinen Luovutuskirjan ehtona kaupassa on vaatimus tontin rakentamisesta rakentamistapaohjeiden mukaisesti kolmen vuoden kuluessa kaupan voimaantulosta. Poikkeamisista ja muista ehdoista voi neuvotella rakennustarkastajan ja kaavoitusarkkitehdin kanssa. Luovutuskirjan malliin voi tutustua kaavoitus- ja mittaustoimessa. Seuraavalla sivulla on tontinvaraushakemus. Täytetyn ja allekirjoitetun hakemuksen voi tuoda tai lähettää kaavoitus- ja mittaustoimeen seuraavaan osoitteeseen: Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut / kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, IKAALINEN Puh

17 T O N T I N V A R A U S H A K E M U S Ikaalisten kaupunki, Kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, IKAALINEN VARATTAVA TONTTI Kaupunginosa/kylä Kortteli/tila Tontti/RN:o VARAAJA (= tuleva ostaja / ostajat): Täyd. nimi 1. hlö-tunnus (kaikki etunimet) 2. hlö-tunnus Ammatti Osoite 1. / 2. Puhelin kotiin työhön Sähköposti Suunniteltu rakentamisvuosi Tulevaan asuntoon on muuttamassa ruokakuntaan kuuluvina alle 18 vuotiaita lapsia henkilöä, joista ei ole aiemmin saatu kaupungilta tonttia ostettaessa alennusta. Olen tietoinen, että varaajan tulee maksaa 200 :n suuruinen varausmaksu (=käsiraha) ennen kuin varaushakemus käsitellään kaupunginhallituksessa. Maksu jää kaupungille, jos peruutan varaukseni tai jos tonttikauppaa ei tehdä 3 kk:n sisällä varauksen hyväksymisestä. Varaukseni katsotaan myös peruuntuneeksi, ellen ole maksanut varausmaksua viimeistään varausmaksulaskun eräpäivänä. Hakemuksessa olevia tietojani saa luovuttaa rakennus- ja kiinteistönhoitoalan suoramarkkinointia, mielipide- tai markkinatutkimusta ja muuta vastaavaa henkilötietolain 19 :ssä tarkoitettua tarkoitusta varten, ellen sitä erikseen kiellä. Kiellän henkilötietolain 19 :n nojalla luovuttamasta tietojani. Muuta,.. 20 paikka päiväys allekirjoitus allekirjoitus ============================================================================ Viranomaisten merkintöjä varten: Tontin osoite Luovutusehtojen määrittäminen kvalt / Lasku varausmaksusta lähetetty / maksettu.. 20 /.. 20 Varaus hyväksytty / peruutettu Varaus voimassa Kauppakirja allekirjoitettu Tontti rakennettava Myönnetty pidennystä rakentamisvelvollisuuteen khall / / peruttu.. 20 saakka mennessä saakka

17.6.2015 KIVINIEMEN ALUEEN OMAKOTITONTTIESITE. Ikaalisten kaupunki Kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen (03) 45011

17.6.2015 KIVINIEMEN ALUEEN OMAKOTITONTTIESITE. Ikaalisten kaupunki Kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen (03) 45011 17.6.2015 KIVINIEMEN ALUEEN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki Kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen (03) 45011 UUSIEN KIVINIEMEN TONTTIEN VARAAMINEN JA OSTAMINEN Yleistä

Lisätiedot

IKAALISTEN KAUPUNGIN OMAKOTITONTTIESITE SARKINRANTA JA PUUTARHALAAKSO

IKAALISTEN KAUPUNGIN OMAKOTITONTTIESITE SARKINRANTA JA PUUTARHALAAKSO 20.4.2018 IKAALISTEN KAUPUNGIN OMAKOTITONTTIESITE SARKINRANTA JA PUUTARHALAAKSO Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen 03 45 011 Arvoisa

Lisätiedot

OMAKOTITONTTIESITE KIVINIEMEN. Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, Ikaalinen

OMAKOTITONTTIESITE KIVINIEMEN. Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, Ikaalinen 20.12.2018 KIVINIEMEN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen 03 45 011 TONTTIEN VARAAMINEN JA OSTAMINEN Yleistä Varaaminen:

Lisätiedot

KALMAANRANNANALUEEN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki

KALMAANRANNANALUEEN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki 17.6.2015 KALMAANRANNANALUEEN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki Kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen (03) 45011 UUSIEN TONTTIEN VARAAMINEN JA OSTAMINEN Yleistä: Varaaminen:

Lisätiedot

OMAKOTITONTTIESITE. Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, PL 33, Ikaalinen (03) 45011

OMAKOTITONTTIESITE. Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, PL 33, Ikaalinen (03) 45011 17.9.2018 VANHAN KAUPPALAN RAHKOLANRINNE OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, PL 33, 39501 Ikaalinen (03) 45011 TONTTIEN VARAAMINEN

Lisätiedot

Kaavoitus- ja mittaustoimi 24.2.2015. Ikaalisten kaupungin myytävät OMAKOTITONTIT 2015

Kaavoitus- ja mittaustoimi 24.2.2015. Ikaalisten kaupungin myytävät OMAKOTITONTIT 2015 Kaavoitus- ja mittaustoimi 24.2.2015 Ikaalisten kaupungin myytävät OMAKOTITONTIT 2015 Arvoisa asuntotontista kiinnostunut! Tässä esitteessä esittelemme Sinulle varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten

Lisätiedot

SARKKI-KYRÖSJÄRVI - ensimmäisen alueen OMAKOTITONTTIESITE

SARKKI-KYRÖSJÄRVI - ensimmäisen alueen OMAKOTITONTTIESITE 24.9.2018 SARKKI-KYRÖSJÄRVI - ensimmäisen alueen OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, PL 33, 39501 Ikaalinen (03) 45011 TONTTIEN VARAAMINEN

Lisätiedot

KALMAANRANNAN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki

KALMAANRANNAN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki 1.2.2018 KALMAANRANNAN OMAKOTITONTTIESITE Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, 39500 Ikaalinen 03 45 011 TONTTIEN VARAAMINEN JA OSTAMINEN Yleistä: Varaaminen:

Lisätiedot

29.8.2014 KALMAANRANNAN ALUEEN OMAKOTITONTTIESITE. (v. 2014 ensimmäistä kertaa varattavissa olevat tontit)

29.8.2014 KALMAANRANNAN ALUEEN OMAKOTITONTTIESITE. (v. 2014 ensimmäistä kertaa varattavissa olevat tontit) 29.8.2014 KALMAANRANNAN ALUEEN OMAKOTITONTTIESITE (v. 2014 ensimmäistä kertaa varattavissa olevat tontit) Ikaalisten kaupunki Kaavoitus- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, PL 33, 39501 Ikaalinen (03)

Lisätiedot

OMAKOTITONTTIESITE. (v ensimmäistä kertaa myynnissä olevat tontit)

OMAKOTITONTTIESITE. (v ensimmäistä kertaa myynnissä olevat tontit) 21.3.2018 Vanhan Kauppalan Rahkolanrinne OMAKOTITONTTIESITE (v. 2018 ensimmäistä kertaa myynnissä olevat tontit) Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu 3, PL

Lisätiedot

OMAKOTITONTTIESITE. (v ensimmäistä kertaa myynnissä olevat tontit)

OMAKOTITONTTIESITE. (v ensimmäistä kertaa myynnissä olevat tontit) 21.3.2018 Sarkki-Kyrösjärvi - ensimmäisen alueen OMAKOTITONTTIESITE (v. 2018 ensimmäistä kertaa myynnissä olevat tontit) Ikaalisten kaupunki Tekniset palvelut Kiinteistö- ja mittaustoimi Kolmen airon katu

Lisätiedot

Kaavoitus- ja mittaustoimi 24.2.2015. Ikaalisten kaupungin myytävät KYLÄTONTIT 2015

Kaavoitus- ja mittaustoimi 24.2.2015. Ikaalisten kaupungin myytävät KYLÄTONTIT 2015 Kaavoitus- ja mittaustoimi 24.2.2015 Ikaalisten kaupungin myytävät KYLÄTONTIT 2015 Arvoisa asuntotontista kiinnostunut! Tässä esitteessä esittelemme Sinulle varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten

Lisätiedot

Kaavoitus- ja mittaustoimi 9.5.2016. Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA

Kaavoitus- ja mittaustoimi 9.5.2016. Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA Kaavoitus- ja mittaustoimi 9.5.2016 Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA Arvoisa yritystontista kiinnostunut! Tässä esitteessä esittelemme Sinulle varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten kaupungin

Lisätiedot

Kiinteistö- ja mittaustoimi Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA

Kiinteistö- ja mittaustoimi Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA Kiinteistö- ja mittaustoimi 20.12.2018 Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA Arvoisa yritystontista kiinnostunut! Tässä esitteessä esittelemme Sinulle varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten

Lisätiedot

Kaavoitus- ja mittaustoimi 22.1.2016. Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA 2016

Kaavoitus- ja mittaustoimi 22.1.2016. Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA 2016 Kaavoitus- ja mittaustoimi 22.1.2016 Ikaalisten kaupungin myytäviä YRITYSTONTTEJA 2016 Arvoisa yritystontista kiinnostunut! Tässä esitteessä esittelemme Sinulle varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten

Lisätiedot

Kauppahinta on _ euroa. Kauppahinta on kiinteä ja tontin pinta-alasta riippumaton.

Kauppahinta on _ euroa. Kauppahinta on kiinteä ja tontin pinta-alasta riippumaton. MALLIKAUPPAKIRJA kauppakirjaluonnos MYYJÄ OSTAJA Ikaalisten kaupunki Osoite: PL 33, 39501 Ikaalinen xx KAUPAN KOHDE Ikaalisten kaupungin (143) Kiviniemen (4) kaupunginosan korttelissa 108 sijaitseva tontti

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AP AO AO-24 AL VP VL VK ET E-3 Asuinpientalojen korttelialue. Erillispientalojen korttelialue. Erillispientalojen korttelialue. Kullekin tontille saa rakentaa enintään

Lisätiedot

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille.

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille. Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot 100 tonteille. Tonttien varaaminen tontti tulee varata 1.1-31.12.2019 välisenä aikana enintään 2 tonttia/varaaja tonttivaraus on voimassa vain 6 kuukautta, jonka

Lisätiedot

Rakennus on rakennettu asuinrakennuksena, mutta sen käyttötarkoitus on muutettu v päiväkodiksi.

Rakennus on rakennettu asuinrakennuksena, mutta sen käyttötarkoitus on muutettu v päiväkodiksi. Kiinteistö 3485/16, Kiikkaistenkuja 13, 01800 Klaukkala Tontti Tontti sijaitsee Klaukkalan asemakaava-alueella. Asemakaavamerkintä on AO2 ½I, erillispientalojen korttelialue. Tontin pinta-ala on 1 882

Lisätiedot

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille.

Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille. Varaaminen, luovuttaminen ja muut ehdot Suomi100 tonteille. Tonttien varaaminen tontti tulee varata 1.7.2017-30.6.2018 välisenä aikana enintään 2 tonttia/varaaja tonttivaraus on voimassa vain 6 kuukautta,

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue.

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AR AO VL VL-7 VV LV ET /s W 0040000 Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0340000 Lähivirkistysalue.

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen, rivitalojen ja kytkettyjen pientalojen korttelialue,

Lisätiedot

1.04 Erillispientalojen korttelialue.

1.04 Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 5.02 Lähivirkistysalue. 5.021 Lähivirkistysalue, jolla puusto tulee säilyttää tai hoitaa siten,

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue.

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET Yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten alue. ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AKR AP AO AO-33 YL VL VL-7 ET W 0020500 Asuinkerros- ja rivitalojen korttelialue. 0030000 Asuinpientalojen korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0050033

Lisätiedot

MYYNTIESITE Kiinteistö määräala tilasta osoite Koulunmäentie 15, Luhalahti

MYYNTIESITE Kiinteistö määräala tilasta osoite Koulunmäentie 15, Luhalahti MYYNTIESITE Kiinteistö 143-421- 4-20 ja määräala tilasta 143-421- 4-15 osoite Koulunmäentie 15, Luhalahti IKAALISTEN KAUPUNKI Tekniset palvelut Kolmen airon katu 3 39500 IKAALINEN Puhelin (03) 45 011 Telefax

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET AP AO P KL VL VL-5 VK VV LT ET EV /sy-2 W 0030000 Asuinpientalojen korttelialue. 0050000 Erillispientalojen korttelialue. 0090000 Palvelurakennusten korttelialue. 0230000

Lisätiedot

http://sr512201/webmap/content/result.htm

http://sr512201/webmap/content/result.htm Määräysnumero Ulkoasu selitys 1.02 ASUINPIENTALOJEN KORTTELIALUE 1.04 ERILLISPIENTALOJEN KORTTELIALUE. 3.01 LIIKERAKENNUSTEN KORTTELIALUE, JOLLE SAADAAN RAKENTAA KASVIHUONERAKENNUKSIA SEKÄ TÄHÄN TARKOITUKSEEN

Lisätiedot

1:1000 1596. 2443 m2. 2514 m2. 2678 m2 MITTAKAAVA ASEMAKAAVA MUODOSTUMINEN

1:1000 1596. 2443 m2. 2514 m2. 2678 m2 MITTAKAAVA ASEMAKAAVA MUODOSTUMINEN ntie Kettuvaa Tiluskaari Pihaportintie Lypsytarha Lohkotie Palstatie Ahorannantie Aholaidantie Pikkutilantie Saviahonkatu Peltotilkuntie AKR AKR W 7 8 9 0 as s as as as as as as as as e=0. e=0. TONTTIJAKOLASKELMA

Lisätiedot

1.02 Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue.

1.02 Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.02 Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 5.02 Lähivirkistysalue. 5.03 6.011 Lähivirkistysalue,

Lisätiedot

MYYNTIESITE. Lohkion kiinteistö 143-419-5-3

MYYNTIESITE. Lohkion kiinteistö 143-419-5-3 MYYNTIESITE Lohkion kiinteistö 143-419-5-3 IKAALISTEN KAUPUNKI Tekniset palvelut Kolmen airon katu 3 39500 IKAALINEN Puhelin (03) 45 011 Telefax (03) 4501 373 Myyntiesite Myyjä ja omistaja: Myyntikohde:

Lisätiedot

1.02 Asuinpientalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

1.02 Asuinpientalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.02 Asuinpientalojen korttelialue. 1.03 Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. 1.04 Erillispientalojen

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 5.01 Puisto. 5.02 Lähivirkistysalue. 7.09

Lisätiedot

KAUPUNGIN TONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSME NETTELY Voimaantulo 1.1.2003

KAUPUNGIN TONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSME NETTELY Voimaantulo 1.1.2003 1.1 Yleistä KAUPUNGIN TONTTIEN VARAUS- JA LUOVUTUSME NETTELY Voimaantulo 1.1.2003 Ympäristölautakunta hinnoittelee kaupungin omistamat kaavoitetut, luovutuskelpoiset omakoti-, rivitalo- ja teollisuustontit

Lisätiedot

Palojoen varsi Asemakaava ja rakennustapaohjeet. Tontti-info Hyvinkään kaupunki, kaavoitus Anitta Ojanen

Palojoen varsi Asemakaava ja rakennustapaohjeet. Tontti-info Hyvinkään kaupunki, kaavoitus Anitta Ojanen Palojoen varsi Asemakaava ja rakennustapaohjeet Tontti-info 20.4.2017 Hyvinkään kaupunki, kaavoitus Anitta Ojanen Palojoen varren alue on osa laajempaa Metsäkaltevan yli 6000 asukkaan tulevaa asuntoaluetta

Lisätiedot

Jyväskylän kaupunki PIKKU-HAUKKALA. hakuaika 28.5.-8.6.2012. www.jyvaskyla.fi/tontit

Jyväskylän kaupunki PIKKU-HAUKKALA. hakuaika 28.5.-8.6.2012. www.jyvaskyla.fi/tontit Jyväskylän kaupunki PIKKU-HAUKKALA hakuaika 28.5.-8.6.2012 www.jyvaskyla.fi/tontit Pikku-Haukkala sijaitsee Jyväskylän pohjoispuolella kauniin Tuomiojärven läheisyydessä, hyvien liikuntamahdollisuuksien

Lisätiedot

Untolan alueen rakentamistapaohjeet, korttelit

Untolan alueen rakentamistapaohjeet, korttelit Untolan alueen rakentamistapaohjeet, korttelit 2729-2733 Untolan alue sijaitsee Littoisten kaupunginosassa, Paaskunnan ja Lähteenmäen asuinalueiden välissä. Alueen rakennuskanta on pääasiassa uudehkoa.

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA Hietasmäen ja Vuorentaustan alueilta kolme omakotitalo / paritalotonttia Hakuaika 28.4. 9.5.2014 2 Ylöjärven kaupunki luovuttaa omakotitalo / paritalotontteja

Lisätiedot

1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue Yleisten rakennusten korttelialue.

1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue Yleisten rakennusten korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue. 1.011 Asuinkerrostalojen korttelialue. Alueelle sallitaan palveluasuminen. 1.04 Erillispientalojen

Lisätiedot

Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014

Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014 Vuokrattavien/myytävien omakotitonttien jatkuva haku 2014 Haukipudas, Holma-Haapajärvi ja Heitonkangas Kiiminki, Hakomäki ja Honkimaa Martinniemi, Vahtola Oulunsalo, Niemenranta Vesala Yli-Ii Ylikiiminki,

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin.

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. Tontin kiinteistötunnus on 698 1 26 9. Tontin osoite on Korkalonkatu 12. Tontin pinta ala

Lisätiedot

1. ASUINRAKENNUSTONTIT

1. ASUINRAKENNUSTONTIT 1 JOROISTEN KUNTA TONTTIHINNOITTELU VOIMASSA 1.1.2013 ALKAEN (KV 8.10.2012 36) (Muutos KV 16.9.2013 69) Tonttien myyntihinta on esitetty muodossa /m2. Kaikki jäljempänä esitetyt tontit ovat myös vuokrattavissa.

Lisätiedot

s-2 s-2 s-2 s-2 Mittakaava: 1: m Laukaan kunta

s-2 s-2 s-2 s-2 Mittakaava: 1: m Laukaan kunta Laukaan kunta Mittakaava: 1:2000 50 m Asemakaavamääräykset Laukaan kirkonkylä korttelit 1201-1223 (Laajalahti) Määräysnumero Ulkoasu selitys 1.02 Asuinpientalojen korttelialue. 1.03 Rivitalojen ja muiden

Lisätiedot

ASEMAKAAVA NO 7546 HOLVASTI RAKENTAMISTAPAOHJEET

ASEMAKAAVA NO 7546 HOLVASTI RAKENTAMISTAPAOHJEET ASEMAKAAVA NO 7546 HOLVASTI RAKENTAMISTAPAOHJEET ro-7546-1, tontit 5741-1 4 Talotyyppi: Tontit ovat erillispientalojen korttelialuetta (AO). Kerrosluku: Kerrosluku on kaksi. Asuinrakennukseen on rakennettava

Lisätiedot

tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh.

tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh. tonttiosasto TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄT PIENTALOTONTIT VANTAALTA 2006 Tiedustelut: suunnittelija Helena Vuolanto Puh. 169 3955 Helsingin kaupungin kiinteistöviraston tonttiosasto Helsinki 14.2.2006

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.03 Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialue. 1.04 Erillispientalojen

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 3.00 Liike- ja toimistorakennusten korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 3.00 Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.05 Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Prosenttiluku ilmaisee kuinka suuren osan rakennusoikeudesta saa rakentaa

Lisätiedot

Tarjousten perusteella myytävät kohteet. Rajamäellä kaksi rakennettua kiinteistöä

Tarjousten perusteella myytävät kohteet. Rajamäellä kaksi rakennettua kiinteistöä Tarjousten perusteella myytävät kohteet Rajamäellä kaksi rakennettua kiinteistöä Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaava-alueelta kaksi rakennettua kiinteistöä Myytävät kiinteistöt

Lisätiedot

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ LIIKETONTTI JA LUOVUTUSEHDOT

TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ LIIKETONTTI JA LUOVUTUSEHDOT 1 TARJOUSTEN PERUSTEELLA MYYTÄVÄ LIIKETONTTI JA LUOVUTUSEHDOT HAKUAIKA: 17.3. - 9.4.2014 KELLO 15:00 MENNESSÄ Yleisehdot ja tiedot: - ostaja maksaa kaupungille kauppahinnan lisäksi kauppakirjan laatimiskustannuksena

Lisätiedot

rak.paikka 6 Työtie 18 AP 5454 *) ei myyntiä 816,39 1956,39

rak.paikka 6 Työtie 18 AP 5454 *) ei myyntiä 816,39 1956,39 R O V A N I E M I Paikkatieto- ja Tonttipalvelut päiväys 12.4.2016 Määräaikainen tonttihaku ajalla 14. - 28.4. 2016 klo 15.00 mennessä. Asumiseen tarkoitettuja tontteja / rakennuspaikkoja on haettavana

Lisätiedot

RAKENTAMISTAPAOHJE RIESKALAN (37.) KAUPUNGINOSAN HEIKKILÄNMÄEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

RAKENTAMISTAPAOHJE RIESKALAN (37.) KAUPUNGINOSAN HEIKKILÄNMÄEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS RIESKALAN (37.) KAUPUNGINOSAN HEIKKILÄNMÄEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS Koskee Rieskalan (37.) kaupunginosan kortteleita: 26-30, 34-39, 5 Liittyy asemakaavaan n:o 609 1562 Rakentamistapaohjeet koskevat

Lisätiedot

TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVA

TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVA VIITASAAREN KAUPUNKI Maankäyttö 10.3.2010 TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVA KORTTELIT 270-274 SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄT VIRKISTYS- JA KATUALUEET RAKENNUSTAPAOHJEET TUHMALANNIEMEN ASEMAKAAVAN RAKENNUSTAPAOHJEET 2 KORTTELI

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMÄÄRÄYKSET - MATINMÄKI

ASEMAKAAVAMÄÄRÄYKSET - MATINMÄKI ASEMAKAAVAMÄÄRÄYKSET - MATINMÄKI Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.04 Erillispientalojen korttelialue. 1.046 4.041 5.011 Erillispientalojen korttelialue. Asuinrakennuksen

Lisätiedot

1.04 Erillispientalojen korttelialue.

1.04 Erillispientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue. Alueella tulee ottaa huomioon ympäristön kulttuurihistorialliset tekijät niin uudisrakentamisessa

Lisätiedot

UTRA. Lasitehtaantie. (vain myynti)

UTRA. Lasitehtaantie. (vain myynti) UTRA Lasitehtaantie (vain myynti) 0-K/ 0-0 -0- - -0- : Lasikuja Lasitehtaantie 0 0 0 0 pp pp p p VL VL- VV 0 0 0 0 e=0. e=0. e=0. e=0. +.00 +.00 e=0. kt 0 0 0 0 0 0 Lasikuja Lasimest. Putelikuja Sahamyllynkatu

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue. 2.00 Yleisten rakennusten korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue. 2.00 Yleisten rakennusten korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.01 Asuinkerrostalojen korttelialue. 1.05 Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Liike- ja toimistotilaa saa olla 10

Lisätiedot

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun

Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun Kaupunginhallitus 115 24.03.2014 Kaupunginvaltuusto 41 14.04.2014 Teollisuustontin myynti / Pirkanmaan PR-Rakennus Oy omaan, perustetun tai perustettavan yhtiön lukuun 155/52.520/2014 KAUPHALL 24.03.2014

Lisätiedot

Kaup.osa- Kaava- Pinta- Rakennus- Myynti- Tontin- Varaus- Kortteli - Osoite merkintä ala oikeus hinta vuokra maksu Tontti m² krs-m²

Kaup.osa- Kaava- Pinta- Rakennus- Myynti- Tontin- Varaus- Kortteli - Osoite merkintä ala oikeus hinta vuokra maksu Tontti m² krs-m² R O V A N I E M I Maankäyttö päivitys 11.4.2013 HAETTAVANA OLEVAT TONTIT Määräaikainen haku ajalla 15.- 30.4.2013 klo 15.00 mennessä Kaup.osa- Kaava- Pinta- Rakennus- Myynti- Tontin- Varaus- VENNIVAARA

Lisätiedot

GERBY V RAKENTAMISTAPAOHJE

GERBY V RAKENTAMISTAPAOHJE GERBY V RAKENTAMISTAPAOHJE Janina Lepistö Kaavoitus Vaasan kaupunki 2012 RAKENTAMISTAPAOHJE VAASAN GERBY V ALUEELLE LAATIJA Kaavoitusarkkitehti Janina Lepistö MAANKÄYTTÖJA RAKENNUSLAIN MUKAAN RAKENNUSHANKKEESEEN

Lisätiedot

2. Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen

2. Omistus- ja hallintaoikeuden siirtyminen 1(5) MALLI KAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu Vantaan kaupungin kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen.x.2012 ja kaupunkisuunnittelulautakunnan..2013 lainvoimaiseen päätökseen [sekä asumisasioiden

Lisätiedot

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.02 Asuinpientalojen korttelialue.

0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.02 Asuinpientalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu selitys 0.9 ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: 1.011 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.02 Asuinpientalojen korttelialue. 1.03 Rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten

Lisätiedot

Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaavaalueelta kaksi rakennettua kiinteistöä

Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaavaalueelta kaksi rakennettua kiinteistöä Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaavaalueelta kaksi rakennettua kiinteistöä MYYTÄVÄT KIINTEISTÖT Rajamäen kiinteistöt: 543-401-24-294 (osoite Lähdetie 31) 543-401-24-50 (osoite

Lisätiedot

e=0.25 I I e=0.30 IIII e= ET 2013-K28432/1 e=0.30 H a Rasiakuja Purnukuja 29 palahti 2008-K609/1

e=0.25 I I e=0.30 IIII e= ET 2013-K28432/1 e=0.30 H a Rasiakuja Purnukuja 29 palahti 2008-K609/1 a 8 3 Laudek e=0. EV Laudekatu I I 7 8 ET 7 03-K83/ Havisevankatu omiehenkuja u Hatelikontie Pikkukivenpolku Isokivenkuja Kiert Oravanpolku oreitti Suakuja EV ajo ajo Kesärannantie palahti ie t Hak olahden

Lisätiedot

m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva.

m kaava-alueen rajan ulkopuolella oleva viiva. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.011 1.021 1.041 1.0411 1.042 1.0421 2.07 Asuinkerrostalojen ja rivitalojen korttelialue. Mikäli rakennuksen pituus on yli 12 metriä,

Lisätiedot

JUNKKARI, Maarainpolku

JUNKKARI, Maarainpolku JUNKKARI, Maarainpolku Rakentamistapaohjeet Korttelit 1253 (tontit 1-9) ja 1254 (tontit 1, 5-7) väritys (värikartta) sama kuin Junkkarin aiemmissa rakentamistapaohjeissa tonteilla 1253-1 (Maarainpolku

Lisätiedot

JATKUVA OMAKOTITONTTIHAKU 2012

JATKUVA OMAKOTITONTTIHAKU 2012 13.8.2012 ALKAEN esite päivitetty 13.11.2012 JATKUVA OMAKOTITONTTIHAKU 2012 HAUKIPUDAS-KIIMINKI-OULU-OULUNSALO-YLI-II OHJEITA MYYTÄVIEN OMAKOTI- TONTTIEN HAKIJOILLE HAKEMINEN Oulun Tekninen lautakunta

Lisätiedot

OLMALANPELLON RAKENNUSTAPAOHJEET

OLMALANPELLON RAKENNUSTAPAOHJEET Liite YLIVIESKA OLMALANPELLON RAKENNUSTHJEET..0 KKITEHTITOIMISTO JORMA PALORANTA OY OLMALANPELLON RAKENNUSTHJEET ALUEEN KTTA KALAJOKI NIEMELÄNKYLÄNTIE 0 SAVELANTIE NOPPUISTO OLMALANRANNANKA ULPUKANKA KUMINAKA

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia. Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15.

YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA. Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia. Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15. YLÖJÄRVEN KAUPUNKI MYY HINTATARJOUSKILPAILULLA Vihattulan Kuuratien alueelta viisi omakotitalotonttia Hakuaika 9. 27.3.2015 kello 15.00 2 Ylöjärven kaupunki asettaa haettavaksi omakotitalotontteja Vihattulan

Lisätiedot

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA MÄÄRÄYKSET KOULURANTA

ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA MÄÄRÄYKSET KOULURANTA ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA MÄÄRÄYKSET KOULURANTA Asuin-, liike-, palvelu- ja lähipalvelurakennusten korttelialue. Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue. Erillispientalojen korttelialue. AO-1-korttelialueelle

Lisätiedot

KAUKAJÄRVI, ASEMAKAAVA NO 7830 RAKENTAMISTAPAOHJEET RO , 2, 3, 4 JA 5

KAUKAJÄRVI, ASEMAKAAVA NO 7830 RAKENTAMISTAPAOHJEET RO , 2, 3, 4 JA 5 KAUKAJÄRVI, ASEMAKAAVA NO 7830 RAKENTAMISTAPAOHJEET RO-7830-1, 2, 3, 4 JA 5 Ohjeen laatija: Tampereen kaupungin suunnittelupalvelut, asemakaavoitus, arkkitehti Ilkka Kotilainen Ohjeiden tarkoitus: Rakentamistapaohjeiden

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kahden kerrostalotontin myyntipäätöksen jatkaminen Saunalahdesta, korttelin tontit 2 ja 5

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kahden kerrostalotontin myyntipäätöksen jatkaminen Saunalahdesta, korttelin tontit 2 ja 5 13.04.2015 Sivu 1 / 1 1487/10.00.02/2015 35 Kahden kerrostalotontin myyntipäätöksen jatkaminen Saunalahdesta, korttelin 42213 tontit 2 ja 5 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Lammi. Vapaat tontit. Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi 265-1

Lammi. Vapaat tontit. Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi Lammi 265-1 Lammi Vapaat tontit Lammi 251-2 Lammi 252-2 Lammi 252-1 Lammi 252-3 Lammi 259-7 Lammi 259-6 Lammi 265-1 Lammi 259-6 ja 259-7 Palkkisillantie 17 ja 19 Ote asemakaavasta Lammi 265-1 Päivärinne 2 Ote asemakaavasta

Lisätiedot

Ote Karhunmäen (24) kaupunginosan kortteleiden 124, 125 ja 126 tonttijaoista. Kaava 1721

Ote Karhunmäen (24) kaupunginosan kortteleiden 124, 125 ja 126 tonttijaoista. Kaava 1721 Ote Karhunmäen (24) kaupunginosan kortteleiden 124, 125 ja 126 tonttijaoista. Ρ #1 + Kaava 1605 ΡΡ ΡΡ /ΧΚςΘϑΩΘΠΠςΚ #1 ++ #1 ++ /ΧΚςΘϑΩΘΠΠςΚ #1 + Kaava 1721 #2 ++ #2 ++ ΡΡ / Kaupunginosa Kortteli Tontti

Lisätiedot

Palojoen varsi. Asemakaava ja rakennustapaohjeet Kaavoitus /Tanner

Palojoen varsi. Asemakaava ja rakennustapaohjeet Kaavoitus /Tanner Palojoen varsi Asemakaava ja rakennustapaohjeet Kaavoitus 5.4.2018/Tanner Metsäkalteva Palojoen varren alue on osa Metsäkaltevan kaupunginosaa, tulevaa yli 6 000 asukkaan asuinaluetta Rakentamista ohjaavat:

Lisätiedot

1.02 Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue.

1.02 Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue. Määräysnumero Ulkoasu 0.9 selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA - MÄÄRÄYKSET: 1.012 Asuin-, liike-, palvelu- ja lähipalvelurakennusten korttelialue. 1.02 Asuinpientalojen ja rivitalojen korttelialue. 1.041 1.061

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Osviitta palvelupiste :36:28 1 (7) ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET

Rovaniemen kaupunki Osviitta palvelupiste :36:28 1 (7) ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET 14:36:28 1 (7) Kaavamääräykset Kuva Selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET KIRKKOJEN JA MUIDEN SEURAKUNNALLISTEN RAKENNUSTEN KORTTELIALUE. LIIKE- JA TOIMISTORAKENNUSTEN KORTTELIALUE. LIIKE- JA TOIMISTORAKENNUSTEN

Lisätiedot

AINOLANVAINIO II RAKENNUSTAPAOHJEET

AINOLANVAINIO II RAKENNUSTAPAOHJEET Kaavoitus ja mittaus 15.4.2015 1(7) AINOLANVAINIO II RAKENNUSTAPAOHJEET YLEISTÄ Asemakaavalla on pyritty luomaan omaleimainen väljä pientaloalue, jossa on tarjolla sekä omakotitontteja että yhtiömuotoiseen

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA MRL 63 JA KAAVALUONNOS Asemakaavan muutos koskien Karvian keskustan kortteleita 82 ja 83 sekä M aluetta. Tilat 230-405-8-76, 8-180, 8-179, 8-220 11.11.2013 Pohjois-Satakunnan

Lisätiedot

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA 15.5.2017, ver 1 Sivu 1 / 7 ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA SOPIMUKSEN OSAPUOLET (Kapulin yritysalue / kortteli 2313) y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös:

Lisätiedot

LUOVUTETTAVAT TONTIT 2014 Lehmo Kylmäojan aluealue

LUOVUTETTAVAT TONTIT 2014 Lehmo Kylmäojan aluealue LUOVUTETTAVAT TONTIT 0 Lehmo Kylmäojan aluealue Hirvijahdintie ja Vänkärinkaari Tonteille pääsee rakentamaan.7.0 alkaen Luovutettava tontti Tietoja luovutettavista tonteista puh. 000 6 00 Kontiolahden

Lisätiedot

Kuokkakuja MULTIMÄKI MULTIMÄKI 19 AO-33 AO-33 AO-33 AO-33 AO-33 AKR AKR AKR. Kaukoniitynpuisto

Kuokkakuja MULTIMÄKI MULTIMÄKI 19 AO-33 AO-33 AO-33 AO-33 AO-33 AKR AKR AKR. Kaukoniitynpuisto : : : Kuokkakuja 0: AO- e=0. AO- -0-00 e=0. as e=0. -0- e=0. ET e=0. -0 e=0. Pihaportintie Tiluskaari as e=0. 0-K/ : as 0: e=0. 0: e=0. AO- e=0. Varstakuja 0-K/ ET 0: AO- e=0. as AO- e=0. 0: Piikuja Karhikuja

Lisätiedot

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015 VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Siilinjärven kunta Konserni- ja maankäyttöpalvelut 1.10.2015 Sisältö 1. Yleistä...

Lisätiedot

Osallistumis ja arviointisuunnitelma

Osallistumis ja arviointisuunnitelma ASEMAKAAVAN MUUTOS 3. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 139 TONTIT 13 JA 14, KAIRATIE 20 JA 24 1 Osallistumis ja arviointisuunnitelma Kaavoituksen kohde: Rovaniemen kaupungin 3. kaupunginosan korttelin 139 tontit

Lisätiedot

Asuinkerrostalojen korttelialue. Liike- ja toimistorakennusten korttelialue.

Asuinkerrostalojen korttelialue. Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Ulkoasu selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: TONTTI NRO 10-43-3 Asuinkerrostalojen korttelialue. Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Liikerakennusten korttelialue, jolle saa rakentaa matkailua

Lisätiedot

MYYTÄVÄT TONTIT SÄKYLÄSSÄ

MYYTÄVÄT TONTIT SÄKYLÄSSÄ MYYTÄVÄT TONTIT SÄKYLÄSSÄ Asuinrakentamiseen kaavoitettujen tonttien esittelyt ja varaukset sekä hajaasutusalueen tonttien esittely Säkylän kunnan tekninen osasto, Rantatie 268 - tekninen johtaja Tarmo

Lisätiedot

Mittakaava: 1: m. Laukaan kunta

Mittakaava: 1: m. Laukaan kunta Laukaan kunta Mittakaava: 1:2000 50 m Kataanmäen asemakaavamääräykset: Määräysnumero Ulkoasu selitys 1.02 Asuinpientalojen korttelialue. 1.021 Asuinpientalojen korttelialue. Rakennussuunnittelussa on otettava

Lisätiedot

http://nurxcity/webmap/content/result.htm

http://nurxcity/webmap/content/result.htm Sivu 1/6 KIRKONKYLÄ, Krannila Määräysnumero Ulkoasu 2.000 2.001 3.000 5.001 8.000 10.000 selitys Asuinkerrostalojen korttelialue. Rakennusten ensimmäiseen kerrokseen saa sijoittaa liiketiloja ja julkisia

Lisätiedot

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ.

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ. SODANKYLÄ KUULUTTAA HAETTAVAKSI TONTTEJA Sodankylän kunta vuokraa yhdeksän uutta pientalotonttia Savikankaalta. Tontit on rakennettava kahden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta alkaen.

Lisätiedot

Haapalan omakotialue, kaupunginosa 8

Haapalan omakotialue, kaupunginosa 8 Haapalan omakotialue, kaupunginosa 8 Haapalan pientaloalue sijaitsee upean luonnon ympäröimänä vain muutaman kilometrin päässä Karkkilan keskustasta. Rauhallisella ja luonnonläheisellä asuinalueella on

Lisätiedot

ILOLA / T A I K A P U I S T O 3 Rakentamisohjeet kaupungin omistamille ao-tonteille Taikurintiellä ja Loitsukujalla kortteleissa 71200-71202

ILOLA / T A I K A P U I S T O 3 Rakentamisohjeet kaupungin omistamille ao-tonteille Taikurintiellä ja Loitsukujalla kortteleissa 71200-71202 ILOLA / T A I K A P U I S T O 3 Rakentamisohjeet kaupungin omistamille ao-tonteille Taikurintiellä ja Loitsukujalla kortteleissa 71200-71202 Taikapuisto 3 käsittää 19 omakotitonttia, joille kullekin saa

Lisätiedot

Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe

Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe Nämä omakotitontit nyt haettavana! TARVASMÄKI 2. vaihe TONTTIEN SIJAINTI Tarvasmäen tontit sijaitsevat n. 8,3 kilometriä Hämeenlinnan kaupungin keskustasta kaakkoon lähellä Janakkalan kunnan rajaa. Alueen

Lisätiedot

RAUHALAN UUDET TONTIT TERVAKOSKI R A K E N T A M I S T A P A O H J E E T KORTTELI 601 TONTIT 1,2,6, 9-11

RAUHALAN UUDET TONTIT TERVAKOSKI R A K E N T A M I S T A P A O H J E E T KORTTELI 601 TONTIT 1,2,6, 9-11 1 RAUHALAN UUDET TONTIT TERVAKOSKI R A K E N T A M I S T A P A O H J E E T KORTTELI 601 TONTIT 1,2,6, 9-11 Yleistä Rauhalan tontit sijaitsevat Tervakoskella 130-tien itäpuolella ja ne rajoittuvat Rauhalantiehen

Lisätiedot

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x.

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. 1 KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

Nunnan radanvarren asemakaavan rakentamistapaohjeet (korttelit ja kortteli 21060), yleiset määräykset

Nunnan radanvarren asemakaavan rakentamistapaohjeet (korttelit ja kortteli 21060), yleiset määräykset Nunnan radanvarren asemakaavan rakentamistapaohjeet (korttelit 21050-21051 ja kortteli 21060), yleiset määräykset Nunnan radanvarren asemakaava-alue sijaitsee likimääräisesti Littoistentien, Nunnanpellon

Lisätiedot

3. Suunnittelun yhteydessä on laadittava selvitys tontin maaperästä.

3. Suunnittelun yhteydessä on laadittava selvitys tontin maaperästä. Rauhalinnan Morsinkokujan rakentamistapaohjeet Erillispientalojen alueet () korttelin tontit - ja korttelin 60 tontit - Yleiset määräykset. Rakennusten tulee täyttää Suomen rakentamismääräyskokoelmassa

Lisätiedot

Karkkilan kaupungin. Myytävät omakotitontit 2008

Karkkilan kaupungin. Myytävät omakotitontit 2008 Karkkilan kaupungin Myytävät omakotitontit 2008 Karkkilan kaupungin vaihde Puhelin (09) 22 5051 Mittaus- ja kiinteistötoimi Mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Tapio Jokela puh. 044 553 3421 tapio.jokela@karkkila.fi

Lisätiedot

7 KANERVALA AO AKR. Koisokatu Kanervakatu. Vanamokatu Sammalkatu :8 II 850 VUOKONPUISTO

7 KANERVALA AO AKR. Koisokatu Kanervakatu. Vanamokatu Sammalkatu :8 II 850 VUOKONPUISTO 0 0-0- -0- -0- -0- -0-0- -0- : Koisokatu Vanamokatu Kanervakatu Sammalkatu M I Koti- ja taideteollisuus oppilaitos 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 00 0 0 0 0 0 0 ajo I u/ e=0. p SAMMALKATU

Lisätiedot

Julkisella huutokaupalla myytävä kohde. Rakennettu kiinteistö Röykässä

Julkisella huutokaupalla myytävä kohde. Rakennettu kiinteistö Röykässä Julkisella huutokaupalla myytävä kohde Rakennettu kiinteistö Röykässä Nurmijärven kunta myy julkisella huutokaupalla Röykän asemakaava-alueelta yhden rakennetun kiinteistön Myytävä kiinteistö Nurmijärven

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93 23.09.2013 Sivu 1 / 1 5655/10.00.02/2011 111 7.11.2011 93 Kerrostalotontin varauksen jatkaminen ja muuttaminen Saunalahdesta NCC Rakennus Oy:lle, korttelin 42213 tontit 2 ja 5 Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

Liike- ja toimistorakennusten korttelialue.

Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Ulkoasu selitys ASEMAKAAVAMERKINNÄT JA -MÄÄRÄYKSET: Asuinkerrostalojen korttelialue, jolle saa sijoittaa liike- ja toimistotiloja enintään 10 prosenttia kerrosalasta. Asuin-, liike- hotelli- ja toimistorakennusten

Lisätiedot