Sullojalla ja vastaterillä varustettu suuri kanttipaalain

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sullojalla ja vastaterillä varustettu suuri kanttipaalain"

Transkriptio

1 Sullojalla ja vastaterillä varustettu suuri kanttipaalain FIN

2 Voittamaton tehokkuudessa. Esimerkil Vahvuuden vuoksi! leveä noukin, valinnan mukaan 1,95 m tai 2,35 m, halkaisija 270 mm, piikit 5:ssä rivissä, puhdas noukinta paalikoko mitoitettu niin, että vakiokokoiset kuorma-autojen lavat voidaan täyttää optimaalisesti vaiheittain tapahtuva syöttö takaa tiukat paalit kaikissa olosuhteissa suuri vauhtipyörä, paalaustehoon nähden pieni tehon tarve, hiljainen ja tasainen käynti sullojan voimansiirrossa nokkakytkinvermistus, ei murtopultteja, automaattinen tukkeumien selvitys alhainen männän kierrosluku, hiljainen käyntiääni, erittäin kestävä paalikanavassa erilliset paalin tiukkuuden anturit oikeaa ja vasenta sivua varten hydraulinen paalin irrotus mallista riippuen 4 tai 6 solminlaitetta, lankalaatikossa tilaa 24 lankakerälle paineilmalla toimiva solminlaitteiden puhdistus saatavana myös kaksoissolmijoilla varustettuna MultiCut-vastateräjärjestelmä takaa tiiviit paalit, teoreettinen silpunpituus 45 mm

3 linen kestävyydessä Vakiokokoisen auton lavan mukaiset paalikanavan mitat! Tehokas ja luotettava! Vaiheittain toimiva syöttö!

4 Kivikovat, käsittelyä kestävät, vakiomitat täyt Krone-kanttipaalaimien paalikanavat on mitoitettu niin, että vakiokokoinen auton lava voidaan täyttää optimaalisesti. Big Pack 127:n paalikanavan mitat ovat 120 cm x 70 cm. Big Pack 128:n paalikanavan leveys on 120 cm, mutta paalin korkeus on 80 cm. Big Pack 88:n paalikanava on takaa katsoen neliön muotoinen, mitat 80 cm x 80 cm. Kaikissa kolmessa mallissa on uudenaikainen, vaiheittainen syöttö. Se takaa, että mäntä puristaa kivikovat ja teräväkulmaiset, helposti lastattavat paalit karhon paksuudesta ja ajonopeudesta riippumatta. Kaikki kolme Krone Big Pack -paalainta edustavat korkeaa tekniikkaa ja parasta luotettavuutta. Voit paalata niillä tuorerehua, heinää ja olkea. Kronen uudenaikaiset rakenneratkaisut ja huolellisesti viimeistelty työjälki takaavat sinulle huolettomat ja tehokkaat paalauspäivät moniksi tuleviksi vuosiksi. Oikean mittaisista paaleista syntyy tiivis kuorma ja kuljetus sujuu tehokkaasti. Kuvan kuljetusyhdistelmään on kuormattu 48 paalia, joiden mitat ovat: leveys 120 cm x korkeus 80 cm x pituus 250 cm. Vaiheittaisen syötön ansiosta suorareunaisten paalien tiiviys on peräti 180 kg/m3, joten kuormassa on lähes 20 tonnia olkia. Kronen paaleista syntyy tiivis ja iso kuorma Kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva Krone Big Pack. Kolme tehokasta paalainmallia. Kolme paalikoko-vaihtoehtoa. Urakoitsijalle ja yhteiskäyttöön. Valitse sopivin!

5 tävät paalit! 3,2 m 2,8 m 20 tonnin olkikuorma. Kronen tekemistä paaleista se syntyy helposti! 0,8 m 1,2 m 10,0 m 1,4 m 5,0 m 2,3 m 80 cm korkeita ja 250 cm pitkiä paaleja mahtuu matala-akseliseen perävaunuun neljään kerrokseen, yhteensä 32 paalia, eli 76,8 m 3. Vetoauton lava on korkeammalla, joten paalikerroksia on kolme, yhteensä 14 paalia, eli 33,6 m 3. Kuormassa on yli 110 m 3 olkia kokonaispainon ollessa n. 20 tonnia. Krone Big Pack. Tehokkuutta parhaimmillaan. 2,8 m 1,2 m 10,0 m 1,4 m 5,0 m 2,3 m Näin kuormatila hyödynnetään 100 prosenttisesti! Uusi 120 cm x 70 cm paalikoko on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Neljästä paalikerroksesta syntyy 4,0 m korkea kuorma lavakorkeuden ollessa 120 cm.

6 Huipputehokkaaksi suunniteltu Paalaimissa on eroja! Suurviljelijät ja urakoitsijat arvostavat Kronen luotettavuuden ja tehokkuuden hyvin korkealle. Mutta niiden lisäksi he vaativat koneeltaan nykyaikaisuutta ja uudenaikaisia, työtä helpottavia teknisiä yksityiskohtia. Big Packissa on uudenlainen vaiheittain toimiva syöttö. Se takaa tiukat paalit myös pientä karhoa paalattaessa. Voimansiirrossa on nokkakytkinvarmistus murtopultin sijasta. Tarvittaessa paalain voidaan varustaa kaksoissolminlaitteella ja teliakselistolla. Jokainen yksityiskohta on huippuunsa hiottu ja hienosti viimeistelty. Krone Big Pack on paalain vailla vertaa! On itsestäänselvyys, että Kronessa on säädettävä vetoaisa. Laaja säätöalue mahdollistaa saman vetoaisan käytön myös yläpuoliseen vetolaitteeseen (saksalainen standardi) kytkettäessä. Nivelakselin keskellä on välilaakeri. Puhtaasti viimeistä kortta myöten! Noukinleveys on 195 cm, saatavana myös 235 cm leveä malli. Noukinpiikit ovat viidessä rivissä. Noukin on varustettu nokkakytkin-tyyppisellä ylikuormitussuojalla, mikä on käytössä murtopulttia parempi ratkaisu. Noukkimen sivuilla on isokokoiset kumiset kannatinpyörät. Korkeussäätöön ei tarvita työkaluja. Kääntyvien pyörien ansiosta rakenteisiin ei kohdistu voimakasta rasitusta edes käänteissä.

7 Ala-asentoon säädettynä vetoaisa voidaan kytkeä hydrauliseen vetokoukkuun tai maatalousvetolaitteeseen. Big Pack paalaimessa on vakiona levyjarru, joka estää koneen osien liikkeen kun voimanotto on kytkettynä pois päältä. Kuljetusajon ajaksi noukkimen (235 cm malli) kannatinpyörät voidaan nostaa ylös kapeampaan asentoon kuljetusleveyden pienentämiseksi. Vauhtipyörä on hyvin painava. Sen suuren massan ansiosta koneisto kuormittuu tasaisesti eikä traktorin voimansiirtoon kohdistu ylimääräistä rasitusta. Käyntiääni on hiljainen ja tehontarve yllättävän vähäinen.

8 Kivikovat paalit kaikissa olosuhteissa Krone Big Packissa on ainutlaatuinen, kaksivaiheisesti toimiva sullojamekanismi. Noukkimen yläpuolella on järeä, kierteisesti sijoitetuin sormin varustettu sullojaroottori. Se painaa rehun vastaterien läpi. Syöttökanavan yläosassa on esikammio ja siihen kuuluva esikammion sulloja. Vastaterien leikkaama rehu nousee sullojahankojen siirtämänä esikammioon (piirros sivun alalaidassa). Esikammiossa rehu tiivistyy hieman. Kammion täytyttyä sen lukitus vapautuu ja yhtä männän iskua vastaava määrä rehua siirtyy paalikammioon. VFS-järjestelmä tarjoaa ammattilaisille täydellisen ratkaisun. Ensimmäinen vaihe. Esikammion täyttäminen alkaa. Esikammion sullojaan kuuluu 5 siirtohankoa, yksi sullojahanko ja pidätin. Hankojen akselit liukuvat ohjainuraa pitkin, joten niiden työkulma pysyy aina oikeana. Toinen vaihe. Siirtohangot tuovat rehua esikammioon. Sullojahanko ja pidätin pysyvät paikallaan, joten esikammioon tuleva rehu alkaa tiivistyä.

9 Luotettava ja luistamaton voimansiirto on toteutettu akselein ja suurihampaisin hammaspyörin. Unohda murtopultit ja ylikuormituksen aiheuttamat keskeytykset! Nokkakytkimet suojaavat voimansiirtoa. Syöttömekanismin ylikuormittuessa hallintalaitteen summeri antaa varoitusmerkin. Tällöin kierroslukua on hieman hidastettava, jolloin voimansiirto synkronoituu automaattisesti uudelleen männän liikkeeseen nähden ja paalausta voidaan jatkaa parhaassa tapauksessa pysähtymättä. Kivikovat, tasasivuiset paalit Kolmas vaihe. Esikammion täyttyessä pidätin väistyy ja sullojahanko alkaa työntää esikammioon tiivistynyttä rehua paalikanavaan. Neljäs vaihe. Sullojahangon kytkin laukeaa, jolloin esikammiossa ollut rehu siirtyy kokonaan paalausmännän eteen. Hetken kuluttua mäntä painaa rehun paalikanavassa olevan paalin jatkeeksi, jonka jälkeen sullojahanko ja pidätin palaavat perustilaansa sulkien esikammion.

10 Kierteisin kaksoissormin varustettu rootto Krone Big Pack paalaimessa on MultiCut-sullojaroottori. Syöttösormet ovat kierteisesti, joten koneisto kuormittuu tasaisesti. Vastaterien määrää muuttamalla silpun pituutta voidaan säätää. Lyhin teoreettinen silpun pituus on 45 mm. Silpun pituudelle 90 mm on käytettävissä kaksi teräsarjaa. Kukin vastaterä on varustettu jousitetulla, automaattisella laukaisulaitteella. Esteen kohdatessaan terä väistää ja vapauduttuaan se palaa takaisin työasentoon. Tarvittaessa kaikki vastaterät voidaan kääntää pois käytöstä hydraulisesti, mikä yksinkertaistaa syöttökanavan tyhjennyksen mahdollisen tukoksen uhatessa. MultiCut-roottorissa syöttösormet ovat parittain. Ne kiertävät roottorin kehän kierteisesti, joten rehuvirta syöttökanavaan on mahdollisimman tasainen, mikä myötävaikuttaa myös rehusilpun tasaisuuteen eikä koneisto ylikuormitu. Hyvin silputusta rehusta tulee tiiviit, hyvin säilyvät paalit. Kolme tärkeää ominaisuutta: 1. Vastaterät voidaan kääntää päälle / pois päältä hydraulisesti. 2. Vastaterät on varustettu automaattisella laukaisulaitteella. 3. Vastaterien määrää voidaan säätää. Paalainmallista riippuen käytössä on 0, 12, 13, 25 terää tai 0, 7, 8, 15 terää. Suuresta paalaustehostaan huolimatta BigPack-kanttipaalaimen tehontarve on suhteellisen vähäinen, kiitos suoran ja selkeän voimansiirron. Päävaihteistolta käyttövoima välittyy roottorille akseleiden ja hammaspyörien välityksellä. Ylikuormitussuojat ovat nokkakytkin-tyyppiset. Piirroksessa on havainnollistettu valokuvan esittämä kohde.

11 ri. Takuuvarma syöttö. Vastaterien määrää voit säätää yhdellä kädenliikkeellä vipua kääntämällä. Big Pack 88 -mallissa käytössä voidaan pitää 0, 12, 13 tai 15 terää. Vastaavasti 127/128-malleissa terien määrä on 0, 12, 13 tai 25. Täten 90 mm silpun pituus saavutetaan kahdella eri asetuksella. Terien kuluttua niitä ei tarvitse vaihtaa, vaan uusi sarja käännetään kuluneiden tilalle, mikä tehostaa paalausta. Sullojan roottori puristaa tasaisesti materiaalin silputusterien välistä. Syöttö on tasainen eikä se aiheuta iskumaisia kuormituksia. Syötön tukkeutuessa sullojaa voidaan vivusta kääntäen pyörittää takaperin. Nopea ja kätevä ratkaisu ongelmatilanteessa. Korkealaatuista rehua. Tiiviissä paalissa on tasamittaisesti silputtua rehua. Kuvassa vastaterät ovat olleet säädetyt 90 mm:n silpun pituudelle.

12 Luotettavasti toimiva solminlaite Kronen solminlaitteet tekevät tasasivuisen, kivikovan paalin. Big Pack 127 ja 128 malleissa on kuusi solminta ja pienemmässä 88-mallissa solminlaitteita on neljä. Toimintavarmuuden takaamiseksi solminlaitteissa on paineilmapuhdistus. Paali paalin jälkeen, luotettavasti ja tehokkaasti. Kronen solminlaite on esimerkillinen toimintavarmuudessaan. Käytännöllinen, yksinkertainen ja aikaa säästävä ratkaisu. Kiinteästi paalaimeen asennettu rasvapuristin voitelee kerralla kaikki solminlaitteen rasvauskohteet. Paalaimen päällä olevasta jakotukista rasvaputket johtavat kuhunkin voitelukohteeseen. Mahdollisesti tukkeutuneet kohteet on helppo paikallistaa.

13 Ainutlaatuinen paineilmapuhdistus. Järjestelmä saa tarvittavan paineilman joko suuresta paineilmasäiliöstä tai suoraan paalaimeen kiinnitetystä kompressorista (lisävaruste). Solminlaitteet pysyvät puhtaina ja toimivat luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Paineilmasuuttimet on sijoitettu aivan solminlaitteiden tuntumaan, mikä takaa koko alueen pysymisen puhtaana. Paineilmapuhdistus Käsikäyttömahdollisuus. Solminta-automatiikka on ohitettavissa ja solmintavaihe voidaan käynnistää vivusta vetämällä. Tehokkaassa paalaimessa tarvitaan paljon sidontalankaa! Kerrallaan Kroneen mahtuu 24 lankakerää, mikä riittää n. 700 paalin sidontaan.

14 Saatavana myös kaksoissolmijalla varust Kaksoissolmija-järjestelmässä sidontalanka syötetään paalin ympärille sekä ylä- että alakautta. Tätä varustusta suositellaan niille käyttäjille, jotka käyttävät paalaintaan voittopuolisesti muovitettavan tuorerehun paalaukseen. Tuoreena paalattava rehu on erityisen painavaa, joka kohdistaa solmuihin erityisen kovat vaatimukset. Juuri tällaisia olosuhteita varten Krone on suunnitellut kaksoissolmijan. Kaksoissolmijalla varustettu Krone Big Pack VFS on helppo tunnistaa paalaimen päällä olevista heijastimista. Sivusuojuksen avaamisen jälkeen kaikki kohteet ovat helposti käsiksi päästävissä. Lankakerien paikalleen asetus ja langan pujotus on helppo suorittaa. Paalainlangan kulkutie on selkeä ja esteetön koneen sivulla ja paalikanavan alla.

15 ettuna Kaksoissolmijalla varustetuissa paalaimissa ylälangan kireys käy ilmi paalaimen päällä olevien heijastimien asennosta. Kaksoissolmijan solmin on rakenteeltaan selkeä Näin toimii kaksoissolmin: paalauslanka syötetään paalin ympärille sekä ala- että yläkautta ja kuhunkin lankaan tulee kaksi solmua, joista molemmat, aloitussolmu (1) ja lopetussolmu (2) ovat paalin yläpinnalla. Neulojen ohjaama alalanka (sininen) sitoo paalin alapinnan ja molemmat päädyt. Ylälanka (punainen) ohjautuu langan kiristimiltä solminlaitteeseen. Kaksoissolmimen ansiosta neulojen ei tarvitse pujottaa lankaa tiukaksi puristuneen paalin läpi. Täten lanka ei takerru rehuun, joten lanka eivätkä solminlaitteen komponentit joudu alttiiksi kovalle rasitukselle. Paalin puristamisen aikana solminlaitteessa ei ole lankaa, mikä vähentää osien kulumista.

16 Tämän tehokkaan paalaimen toiminnot hallits Krone Big Pack on suunniteltu tehokkaaseen paalaukseen. Hallintalaitteen näyttöruudun ja käyttökytkimien avulla kuljettaja voi ohjaamosta poistumatta sekä valvoa että säätää paalaimen toimintoja. Paalikanavan anturit mittaavat paalin tiukkuuden kummaltakin sivulta erikseen. Tiedot on nähtävissä hallintalaitteen ruudulla, mikä auttaa kuljettajaa ohjaamaan karhon noukkimelle oikealla tavalla. Hallintalaitteeseen on ohjelmoitu myös varoitustoimintoja. Laite antaa hälytyksen esim. solmintahäiriön sattuessa. Paalaimen tietokone on kiinnitetty suojaisaan paikkaan koneen runkoon. Se ohjaa eri antureista tulevat signaalit hallintalaitteeseen. Täten kuljettaja on koko ajan tietoinen paalaimen toiminnasta. Vastaavasti hallintalaitteen näppäimillä annetut toimintakäskyt välittyvät paalaimen eri osiin saman tietokoneen ohjaamana. Toiminnallisesti tärkeisiin kohteisiin on sijoitettu antureita, jotka valvovat koneen toimintaa. Esim. paaliradan asentoa valvovan anturin ansiosta kuljettaja tietää onko rata kuljetus- vai paalausasennossa. Painemittari ilmoittaa jatkuvasti paalin puristussylintereillä olevan hydraulipaineen.

17 et traktorin ohjaamosta Tarkka paalin kireyden valvonta. Paalikanavassa on kaksi anturia, jotka mittaavat männän puristusvoimaa ja vertaavat sitä muistiin tallennettuihin ohjearvoihin. Tarvittaessa automatiikka säätää paalikanavan sivuja. jolloin paaleista tulee tasatiukkoja. Järeästä teräslevystä muotoillut paalikanavan ylä- ja sivukiskot säätyvät hydraulisylintereiden ohjaamina. Ne pidättävät paalia tehokkaasti, jotta pitkästäkin (maks. 250 cm) paalista tulisi tasatiukka koko mitaltaan. Monitoiminen, selkeä hallintalaite Magneettiventtiilein varustettu ohjausyksikkö takaa, että paalin tiukkuus on valittujen ohjearvojen mukainen. Käyttömukavuutta parhaimmillaan! Tietokoneen näyttö- ja hallintayksikkö sijoitetaan traktorin ohjaamoon. Kalvonäppäimiä painellen ja näyttöä seuraten kuljettaja voi säätää paalaimen toimintoja. Näyttöruutu antaa monipuolista tietoa paalaimen toiminnasta työn aikana.

18 Valitse paalirata käytön mukaan Vakiovarusteiseen paalaimeen kuuluu profiiliputkista valmistettu lyhyt paalirata (kuva sivun vas. alalaita). Se soveltuu ennen kaikkea heinän ja oljen paalaukseen. Raskasta tuorerehua paalattaessa suositellaan pyörivin pohjateloin varustettua paalirataa (lisävaruste). Varmuuden vuoksi! Krone Big Pack paalaimeen voidaan asentaa myös alkusammutin. Lujista profiiliputkista valmistettu lyhyt paaliradan pohja on kaksiosainen. Kaltevuus voidaan säätää kannatinketjujen avulla. Kuljetusasentoa varten paalirata nostetaan ylös, jolloin koneen pituus lyhenee merkittävästi. Kaksiosainen laakeroiduin pohjateloin varustettu paaliluiska nostetaan kuljetusasentoon hydraulisesti.

19 Paalin pituutta mittaava tähtipyörä on paalikanavan keskellä. Täten kaikkien paalien pituus mitataan yhtenevästi. Kuvassa näkyvät myös hydraulisesti ohjatut ulostyöntäjät. Paalin pituutta voidaan muuttaa kiertämällä koneen sivulla olevaa kampea. Laakeroiduin pohjateloin varustettu paalirata on tarkoitettu käytettäväksi raskaita tuorerehupaaleja paalattaessa. Paali vierii itsestään pellolle, jolloin paalaimen takaosaan kohdistuva rasitus pienenee merkittävästi. Pohjateloin varustettua paalirataa ja pudotusluiskaa hallitaan kahdella hydraulivivulla.

20 Tekniset tiedot Tyyppí VFS88 VFS127 VFS128 (VFS88 MC)** (VFS127 MC)** (VFS128 MC)** Paalikanavan leveys x korkeus n. cm 80 x x x 80 Paalin pituus cm Paalin tilavuus n. m 3 0,64-1,60 0,84-2,10 0,96-2,40 Tehon tarve v.o.a. alk. kw/hv 62/85 (85/115) 66/90 (88/120) 66/90 (88/120) Noukinleveys cm / /235 Noukkimen piikkirivien määrä kpl Lankalaatikoihin mahtuu keriä kpl Solminlaitteiden määrä kpl Iskunpituus cm Männän nopeus iskua/min Pituus kuljetusasennossa cm työasennossa cm Leveys cm Korkeus cm Renkaat, 1-akselinen, vakio 600/50-22,5 600/50-22,5 600/50-22,5 tilauksesta 700/40-22,5 700/40-22,5 700/40-22,5 Renkaat, teliakselisto 500/50-17/10 PR 500/50-17/10 PR 500/50-17/10 PR Renkaat, 62 km/h teliakselisto 500/50 R17 500/50 R17 500/50 R17 Kiinnitys Vetokoukkuun Vetokoukkuun Vetokoukkuun Jarrut 2-piir. paineilmajarrut* 2-piir. paineilmajarrut* 2-piir. paineilmajarrut* Nivelakseli Laajakulma Laajakulma Laajakulma vapaakytkimellä vapaakytkimellä vapaakytkimellä Tiedot sitoumuksetta. Oikeus muutoksiin pidätetään. Varmista varustus omalta konemyjältäsi. * Lisävaruste mallista riippuen. ** MC-malli (MultiCut) on vastaterillä ja silppurilla varustettu paalain.

21 Ilman vastateriä ja kierteistä sullojaa olevat Big Pack paalainmallit on saatavana myös 1-akselisella jarruttomalla akselistolla. Jarrut lisäävät ajoturvallisuutta. Valinnan mukaan paalain voidaan toimittaa paineilmajarruin tai hydraulisin jarruin varustettuna. 62 km/h Teli tasoittaa kulkua. Teliakseliston ansiosta paalain kulkee vakaasti myös epätasaisella pellolla. Pintapaine on pieni, mikä vähentää pellon tiivistymistä. Erikoistilauksesta paalain voidaan toimittaa ns. nopean ajon akselistolla varustettuna, joka on mitoitettu 62 km/h huippunopeutta varten.

22 Krone-konemallisto Niittomurskaimet Pöyhimet Karhottimet Noukinvaunut Pyöröpaalaimet Combi Pack -pyöröpaalainkäärin Suuret kanttipaalaimet Kippivaunut Big M Big X Big Pack VFS (FIN) 8/ konsequent, Parasta rehupelloille. kompetent Maschinenfabrik Bernard Krone GmbH D Spelle / Emsland Telefon / Fax / info.ldm@krone.de

Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut

Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut FIN Enemmän. Nopeammin, Tehokkaammin. Tässä Kronen vahvuudet Kuumasinjkitty noukin, työleveys 1,8 m. Noukinpiikit 6 rivissä, piikkiväli 55 mm, noukinkorkeuden

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

Käärivä pyöröpaalain. John Deere 678. JOHN DEERE PAALAA JA KÄÄRII. KERTA-AJOLLA. Käärivä paalain

Käärivä pyöröpaalain. John Deere 678. JOHN DEERE PAALAA JA KÄÄRII. KERTA-AJOLLA. Käärivä paalain Käärivä pyöröpaalain. John Deere 678. JOHN DEERE PAALAA JA KÄÄRII. KERTA-AJOLLA. Käärivä paalain KÄÄRIVÄ PAALAIN Karhosta muovitettuun John Deere on maailman johtava pyöröpaalaimien valmistaja. Koneita

Lisätiedot

KRONE ZX mallisto 2015 2016

KRONE ZX mallisto 2015 2016 KRONE ZX mallisto 2015 2016 Malli Tilavuus (DIN) ZX 430 GL 43 m 3 ZX 430 GD 43 m 3 ZX 470 GL 47 m 3 ZX 470 GD 47 m 3 ZX 560 GL 56 m 3 ZX 560 GD 56 m 3 GL = teräslaidat GD = teräslaidat + 3 purkutelaa Vetoaisa/-silmukka

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

PAALAINSARJA. www.mchale.net. Rakennettu kestämään

PAALAINSARJA. www.mchale.net. Rakennettu kestämään PAALAINSARJA www.mchale.net Rakennettu kestämään 10% tiiviimmät paalit PAALAINSARJA PAALAINSARJA 3 mallia joista valita F5000-sarja koostuu kolmesta mallista: ilman silppuria; 15-teräisellä silppurilla

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI

0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI 0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI ZX noukkiva rehuvaunu Suoravetoinen EasyFlownoukin, jonka työleveys on 2 100 mm Massiivinen 880 mm:n leikkuu- ja syöttöroottori Tehokas voimansiirto pystyy siirtämään jopa 221/300

Lisätiedot

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO. Ammattilaisen valinta

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO.  Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta Suurtehopaalainkäärin tämän päivän haasteisiin... McHale Fusion Vario on integroitu paalainkäärinyhdistelmä, joka toimii seuraavasti: HEINÄ/OLKI McHale Fusion Variolla

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi. Antti Suokannas Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti

Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi. Antti Suokannas Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti antti.suokannas@mtt.fi Historiaa ei kannata unohtaa Tapio Heikkilä www.welger.com www.nh.com Niitto Kuivumisnopeus

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Hinattavat tarkkuussilppurit

Hinattavat tarkkuussilppurit Hinattavat tarkkuussilppurit FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Powered by Kongskilde Tarkkuussilppuri Tarkkuussilputtua - miksi? Nurmen puristeneste ja mahdolliset lisäaineet sekoittuvat tasaisesti kaikille

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Käyttöohje. Nr FIN. Suurpaalain. Big Pack Big Pack Big Pack MultiCut Big Pack MultiCut (alk.

Käyttöohje. Nr FIN. Suurpaalain. Big Pack Big Pack Big Pack MultiCut Big Pack MultiCut (alk. Käyttöohje Nr. 4-6 FIN Suurpaalain Big Pack 0-80 Big Pack 80-80 Big Pack 0-80 MultiCut Big Pack 80-80 MultiCut (alk. valm n:o 467 04) Krone Big Pack 4-6 FIN EU-VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS EU direktiivin

Lisätiedot

Käyttöohje. Nr FIN. Suurpaalain. Big Pack / MultiCut Big Pack / MultiCut Big Pack / MultiCut. (alk.

Käyttöohje. Nr FIN. Suurpaalain. Big Pack / MultiCut Big Pack / MultiCut Big Pack / MultiCut. (alk. Käyttöohje Suurpaalain Big Pack 0-80 / MultiCut Big Pack 0-70 / MultiCut Big Pack 80-80 / MultiCut Nr. 4-7 FIN (alk. valm n:o 488 00) Krone Big Pack 4-7 FIN EU-VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS EU direktiivin

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

Agronic ACC PulseM. Suomen olosuhteisiin

Agronic ACC PulseM. Suomen olosuhteisiin Agronic Oy Teollisuustie 5 FI-86600 HAAPAVESI www.agronic.fi Agronic ACC PulseM. Suomen olosuhteisiin video Kattavat varusteet - Muovi/ verkkosidonta, todellisen verkon kulutuksen mukainen määränsäätö.

Lisätiedot

KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan

KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan Noukinvaunut FI KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan Markkinajohtaja Innovatiivisuus Asiakaslähtöisyys KRONE on toiminut maatalousalalla jo yli sadan vuoden ajan. Alun pienestä takomosta

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

AGRONIC. 1302RR ja ACC PulseM. Paalainkäärimiä Suomen olosuhteisiin.

AGRONIC. 1302RR ja ACC PulseM. Paalainkäärimiä Suomen olosuhteisiin. AGRONIC ja ACC PulseM Paalainkäärimiä Suomen olosuhteisiin. AGRONIC 1302 RR, nyt myös muovi/ verkkosidontalaitteella. AGRONIC ei saanut toista R kirjainta turhaan. Kaudelle 2009 mm. noukin, sullojan pohja

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Harvesterinosturit Classic

Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturin ominaisuudet takaavat työn tehokkuuden ja tuloksellisuuden. Nosturin liikkeiden nopeus ja täsmällisyys, riittävä kääntömomentti sekä toimintavarmuus ovat ammattilaisille

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

VAKOLA. 1975 Koetusselostus 913 Test report. RIVIERRE CASALIS ER 40 C PAALAIN Rivierre Casalis ER 40 C pick-up baler

VAKOLA. 1975 Koetusselostus 913 Test report. RIVIERRE CASALIS ER 40 C PAALAIN Rivierre Casalis ER 40 C pick-up baler VAKOLA Rukkila AC1) 00001 Helsinki 100 qk Helsinki 53 41 61 Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1975 Koetusselostus

Lisätiedot

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS R1000 R700IS R800IS R1000 R1000IS Pituus (mm) 5332 5332 5685 5685 Leveys (mm) 2215 2215 2550 2550 Korkeus (mm) 1720 1628 1871 1970 Lavan sisämitat (mm) 3680x2080x550

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin

Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin AGRONIC 1302 RRHiT muovi/ verkkosidontalaitteella Kaudelle 2009 mm. noukin, sullojan pohja ja elektroniikka on uusittu. Kaudelle 2010 karhonpaininrulla tuli ksi.

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Comprima. Pyöröpaalaimet Paalainkäärimet

Comprima. Pyöröpaalaimet Paalainkäärimet Comprima Pyöröpaalaimet Paalainkäärimet 1 2 Comprima Pyöröpaalaimet Paalainkäärimet Comprima 08/17 3 Vankka rakenne kestävät paalaimet ammattikäyttöön ja muuhun vaativaan käyttöön Monipuolinen tuotesarja

Lisätiedot

PÖTTINGER HIT / HIT T

PÖTTINGER HIT / HIT T PÖTTINGER HIT / HIT T Pöyhimet 8, 10 ja 12 roottorilla Kaikki tiedot on saatavissa internetin kautta 97+025.15.0813 Pöyhimet nykyajan vaatimuksiin Pöyhimillä pöyhitään usein suuria pinta-aloja. PÖTTINGERin

Lisätiedot

Käyttöohje FI

Käyttöohje FI Käyttöohje 50 000 050 0 FI Suurpaalain Big Pack 890/XC Big Pack 70/XC/MultiBale Big Pack 90/XC Big Pack 90 HDP/XC (valmistusnumerosta 770 93 alkaen) EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus EY-direktiivin 98/37/EY

Lisätiedot

ZX Monitoimirehuvaunut

ZX Monitoimirehuvaunut ZX Monitoimirehuvaunut www.krone.de KRONE ZX Noukkivat ja yhdessä ajosilppurin kanssa toimivat vaunut Hydraulisesti kääntyvä etulaidan yläosa Suoravetoinen EasyFlow-noukin Suurikokoinen silputus- ja sullojaroottori,

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin

Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin AGRONIC 1302 RRHiT muovi/ verkkosidontalaitteella Kaudelle 2009 mm. noukin, sullojan pohja ja elektroniikka on uusittu. Kaudelle 2010 karhonpaininrulla tuli ksi.

Lisätiedot

Sisältö. go.claas.com/halle9

Sisältö. go.claas.com/halle9 QUANTUM go.claas.com/halle9 Päivittäisessä työskentelyssä pellolla tarvitset enemmän kuin vankkarakenteisen työkoneen. Tarvitset toimivaa tekniikkaa, jota käytät mielelläsi. Tekniikkaa, joka toimii luotettavasti

Lisätiedot

Käyttöohje FI

Käyttöohje FI Käyttöohje 50 000 050 0 FI Suurpaalain Big Pack 890/XC Big Pack 70/XC/MultiBale Big Pack 90/XC Big Pack 90 HDP/XC (valmistusnumerosta 7 564 alkaen) EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus EY-direktiivin 98/37/EY

Lisätiedot

Urakkamiehen työkalu KOKEILU. Agronic ACC Pulse M

Urakkamiehen työkalu KOKEILU. Agronic ACC Pulse M KOKEILU Agronic ACC Pulse M Urakkamiehen työkalu Agronic taipuu niin ison tilan kuin urakoitsijan käyttöön. Sen uusi käyttölaite osoittautui entiseen verrattuna hyvin toimivaksi. Kiitosta saavat myös paalaamisen

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet

LELY WELGER Kiinteäkammioiset paalaimet Kiinteäkammioiset paalaimet www.lely.com innovators in agriculture n ilo avata uusi paali Luotettava suoritusteho Tila, joka rehulla on virrata koneeseen, määrittää tuotoksen suuruuden. Tukoksilta vältytään

Lisätiedot

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta PÖTTINGER TERRADISC Lautasmuokkaimet Kaikki tiedot verkosta 97+237.15.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Muokkauksen yleiskone Lautasmuokkaimet, työleveydet 3,0 6,0 m Sadonkorjuun jälkeen

Lisätiedot

PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta

PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ www.mchale.net Ammattilaisen valinta PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ Innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja tämän päivän viljelijöille ja urakoitsijoille Viljelijät ja urakoitsijat kaikkialla

Lisätiedot

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA.

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA. KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONEET SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA. KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONEET Kivi-Pekka on kivien keräykseen tarkoitettu kone, jolla saadaan tehokkaasti puhdistettua viljelysmaat

Lisätiedot

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet

LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet LELY WELGER Muuttuvakammioiset pyöröpaalaimet www.lely.com innovators in agriculture On aina ilo avata uusi paali Maksimaalinen teho leveän noukkimen avulla 2,25 mm:n kiinteäpiikkinen noukin kerää helposti

Lisätiedot

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta PAALINKÄSITTELY www.mchale.net Ammattilaisen valinta 691 BH Yksinkertainen, monipuolinen ja luja paalinkantolaite etukuormaimeen käsiteltäessä lappeelleen pudotettuja paaleja. Piikkien ympärillä pyörivät

Lisätiedot

PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ. Fusion 3 & Fusion 3 Plus. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta

PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ. Fusion 3 & Fusion 3 Plus. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ Fusion 3 & Fusion 3 Plus www.mchale.net Ammattilaisen valinta PAALAINKÄÄRIN YHDISTELMÄ Innovatiivisia ja tehokkaita ratkaisuja tämän päivän viljelijöille ja urakoitsijoille Viljelijät

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Käyttöohje. N:o FIN. Pyöröpaalain Round Pack 1250/Round Pack 1250 MultiCut Round Pack 1550/Round Pack 1550 MultiCut

Käyttöohje. N:o FIN. Pyöröpaalain Round Pack 1250/Round Pack 1250 MultiCut Round Pack 1550/Round Pack 1550 MultiCut Käyttöohje N:o 4-6 FIN Pyöröpaalain Round Pack 50/Round Pack 50 MultiCut Round Pack 550/Round Pack 550 MultiCut (valmistusnumerosta 540 680 lähtien) RBR09A EY-vaatimustenmukaisuusilmoitus EU-direktiivin

Lisätiedot

Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin

Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin Agronic 1302 RRHiT. Suomen olosuhteisiin AGRONIC 1302 RRHiT muovi/ verkkosidontalaitteella Kaudelle 2009 mm. noukin, sullojan pohja ja elektroniikka on uusittu. Kaudelle 2010 karhonpaininrulla tuli ksi.

Lisätiedot

Apurungon valinta ja kiinnitys. Kuvaus. Suositukset

Apurungon valinta ja kiinnitys. Kuvaus. Suositukset Kuvaus Kuvaus Runko, apurunko ja vahvistus käsittelevät yhdessä erilaisia kuormituksia, joita ajoneuvoon kohdistuu käytön aikana. Apurungon mitoitus ja rakenne, kiinnitys ja vahvistus määräytyvät useiden

Lisätiedot

QUADRANT 3400 3300 3200 2200 ADVANTAGE. Koko ohjelma suuressa koossa.

QUADRANT 3400 3300 3200 2200 ADVANTAGE. Koko ohjelma suuressa koossa. QUADRANT 3400 3300 3200 2200 ADVANTAGE Koko ohjelma suuressa koossa. Hyvin yhteensopiva CLAAS-korjuujärjestelmä. CLAAS tarjoaa johtavana rehunkorjuun järjestelmätoimittajana sopivan korjuuketjun jokaiselle

Lisätiedot

Tuotemallisto 2010/11

Tuotemallisto 2010/11 Tuotemallisto 2010/11 www.krone.de KRONE-mallisto The excellent Feeling KRONEn laatuvaatimukset ovat yksinkertaiset ja mutkattomat: käytämme aina vain parhaita materiaaleja! Voit siis luottaa, että excellent

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Monipuolisen käytön tehopaketti.

Monipuolisen käytön tehopaketti. CARGOS Monipuolisen käytön tehopaketti. CARGOS-vaunun myötä CLAAS esittelee ensimmäisen monikäyttöisen kombivaunun. Irrottamalla noukin ja purkukelat, voidaan CARGOS-vaunu muutamassa minuutissa muuttaa

Lisätiedot

Kiinteäkammioiset pyöröpaalaimet. Kovat paalit. Korkealaatuista rehua.

Kiinteäkammioiset pyöröpaalaimet. Kovat paalit. Korkealaatuista rehua. Kiinteäkammioiset pyöröpaalaimet Kovat paalit. Korkealaatuista rehua. 2 Kiinteäkammioiset paalaimet Johdanto Luotettavasti. Satokausi toisensa jälkeen. Kiireiseen rehunkorjuun aikaan koneitten on toimittava

Lisätiedot

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi 2014 JOUSTOPIIKKIÄKEET Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS Maxer Pro Maxer Pro Maxer Pro on tarkoitettu sekä syksyllä että keväällä tapahtuvaan muokkaukseen sekä

Lisätiedot

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT LUOTETTAVAA JA LAADUKASTA VILJAN KUIVAUSTA Mepun uudistetun, käytännöllisen M-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Lisätiedot

Kuva 1. VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen, malli 510

Kuva 1. VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen, malli 510 VAKO LA Postios. Helsinki RukkIla Puhelin Helsinki 84 78 12 Routatieas. Pita jänmiikl VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS 1954 Koetusselostus 158 Kuva 1 VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen,

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM

Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Modulaatio-ohjauksen toimimoottori AME 85QM Kuvaus AME 85QM -toimimoottoria käytetään AB-QM DN 200- ja DN 250 -automaattiisissa virtauksenrajoitin ja säätöventtiileissä. Ominaisuudet: asennon ilmaisu automaattinen

Lisätiedot

Käyttöohje. N:o SF. Pyöröpaalain Round Pack 1250/Round Pack 1250 MultiCut Round Pack 1550/Round Pack 1550 MultiCut

Käyttöohje. N:o SF. Pyöröpaalain Round Pack 1250/Round Pack 1250 MultiCut Round Pack 1550/Round Pack 1550 MultiCut Käyttöohje N:o 4- SF Pyöröpaalain Round Pack 50/Round Pack 50 MultiCut Round Pack 550/Round Pack 550 MultiCut (valmistusnumerosta 4 647 lähtien) RBR09A RP 49- FIN 04-99 EY-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Lisätiedot

Puutavara-autot mitta- ja massamuutoksen jälkeen. Antti Korpilahti

Puutavara-autot mitta- ja massamuutoksen jälkeen. Antti Korpilahti Puutavara-autot mitta- ja massamuutoksen jälkeen 11/2013 Ajoneuvoasetuksen merkittävimmät muutokset 1.10.2013 Ajoneuvojen korkeutta lisättiin Auton teli- ja kokonaismassoihin muutoksia 8- ja 9-akseliset

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN ISOT VAUNUKUIVURIT LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uudistetun, käytännöllisen M-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS

Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS 2 Hyvä rehun laatu Perinne velvoittaa Lähes 50 vuotta Strautmann on menestyksellisesti valmistanut laajaa valikoimaa noukinvaunuja. Keruuvaunuista tehokkaisiin noukinvaunuihin,

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Käyttöohje. No SF. Pyöröpaalaimet Vario Pack 1500/Vario Pack 1500 MultiCut Vario Pack 1800/Vario Pack 1800 MultiCut

Käyttöohje. No SF. Pyöröpaalaimet Vario Pack 1500/Vario Pack 1500 MultiCut Vario Pack 1800/Vario Pack 1800 MultiCut Käyttöohje No. 440- SF Pyöröpaalaimet Vario Pack 500/Vario Pack 500 MultiCut Vario Pack 800/Vario Pack 800 MultiCut (valmistusnumerosta 48 97 alkaen) RBV0A Vario Pack 440- SF 05/99 EY-vaatimustenmukaisuusilmoitus

Lisätiedot

Käyttöohje. No FIN. Pyöröpaalaimet Vario Pack 1500/Vario Pack 1500 MultiCut Vario Pack 1800/Vario Pack 1800 MultiCut

Käyttöohje. No FIN. Pyöröpaalaimet Vario Pack 1500/Vario Pack 1500 MultiCut Vario Pack 1800/Vario Pack 1800 MultiCut Käyttöohje No. 440- FIN Pyöröpaalaimet Vario Pack 500/Vario Pack 500 MultiCut Vario Pack 800/Vario Pack 800 MultiCut (valmistusnumerosta 45 44 alkaen) RBV0A EY-vaatimustenmukaisuusilmoitus EU-direktiivin

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

Kubota E-TVCS -moottori. ROPS-turvakaari. K008-3-mallissa on vakiovarusteena lisäsuojaa antava, taittuva

Kubota E-TVCS -moottori. ROPS-turvakaari. K008-3-mallissa on vakiovarusteena lisäsuojaa antava, taittuva Superkompakti. Erittäin luotettava. Tehokas Kubota K0083, joka tarjoaa kehittyneen kuljettajan suojauksen, on oikea minikaivukone koviin töihin, kun tilaa on vähän. Kubota ETVCS moottori Minikaivukoneiden

Lisätiedot

Loglift Lyhytpuunosturit

Loglift Lyhytpuunosturit Loglift Lyhytpuunosturit Uusi ote puunkäsittelyyn! www.hiab.com Ammattilaisen valinta Määrämittaan katkottua puuta käsiteltäessä nopea ja kestävä nosturi on arvossaan; sillä työ sujuu ja puuta siirtyy.

Lisätiedot

Käyttetty lavetti 4 aks PPV 2.4.2015. Puoliperävaunu 80 T kuormalle

Käyttetty lavetti 4 aks PPV 2.4.2015. Puoliperävaunu 80 T kuormalle Puoliperävaunu 80 T kuormalle 1. Päämitat: Esitekuva T620-4 Reknro WLY-998; valm nro 734/2006 Vuosimalli 2006 (rek 30.3.2006) Renkaat 285 / 70 R19.5, 8-pulttiset Rakennekantavuus 80 tonnia Kuormatilan

Lisätiedot

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI KÄYTETTY LAVETTI 2.2.2015 Alkuperäinen omistaja: Moto-Olli Oy Nimike: PPV T492-23A Valmistenumero: YF9T492237L008762 Vuosimalli: 2008 Kuvat otettu kesällä 2014 3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

Lisätiedot

Vaativalle käyttäjälle

Vaativalle käyttäjälle Traktoriperävaunut Vaativalle käyttäjälle Multiva perävaunut on kehitetty vastaamaan käyttäjien tarpeita. Multiva on perävaunu sinulle, joka arvostat tehokkuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä kuljetuksissa.

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

K-SARJAN VAUNUKUIVURIT

K-SARJAN VAUNUKUIVURIT K-SARJAN VAUNUKUIVURIT K-SARJAN VAUNUKUIVURIT TALOUDELLISTA JA TEHOKASTA VILJAN KUIVAUSTA Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja nopeasti käyttöönotettava kuivausratkaisu. Lämminilmakuivuri

Lisätiedot

Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO

Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO opzet voederwinning_fins proef 09-10-2009 15:53 Pagina 1 Rapide Siwa silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO opzet voederwinning_fins proef 09-10-2009 15:53 Pagina 2 Schuitemaker Machines

Lisätiedot

Käyttöohje FI

Käyttöohje FI Käyttöohje 150 000 101 00 FI Noukinvaunu TITAN 6/40 L TITAN 6/48 L TITAN 6/40 GL all in TITAN 6/48 GL all in (alkaen valmistusnumerosta 368 500) EY-vaatimustenmukaisuusilmoitus EU-direktiivin 98/37/EU

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot