Vaativalle käyttäjälle

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vaativalle käyttäjälle"

Transkriptio

1 Traktoriperävaunut

2 Vaativalle käyttäjälle Multiva perävaunut on kehitetty vastaamaan käyttäjien tarpeita. Multiva on perävaunu sinulle, joka arvostat tehokkuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä kuljetuksissa. Multiva on myös merkki laadusta. Nykyaikainen valmistustekniikka, parhaat raaka-aineet sekä huolellinen valmistus ja viimeistely takaavat korkealaatuisen tuotteen. Kaikissa Multiva vaunuissa on erittäin vääntöluja suorakaiteen muotoinen putkipalkkirunko. Vahva runkorakenne ja järeä teli sekä tukeva lava estävät vaunun kallistelut kipattaessa. Tukevuutta lisää myös vaunujen mataluus sekä suuri raideleveys. Lavarakenteissa käytetyt erikoisteräkset ja reilut ainevahvuudet takaavat kestävyyden. Eri mallisarjoista ja runsaasta lisävarustevalikoimasta löytyy sopiva vaunu vastaamaan kuljetustarpeitasi.

3 Ylivoimaista osaamista Hydraulinen puomijousitus Vaunuihin saa lisävarusteena hydraulisen puomijousituksen. Jousto saadaan aikaan paineakun ja hydraulisylinterien avulla. Jousitus toimii iskunvaimentimena, jolloin tien epätasaisuuksien aiheuttamat rasitukset vähenevät. Edelläkävijä putkipalkkirungoissa Multiva vaunujen runkojen perusrakenteena on alusta alkaen ollut putkipalkki. Rakenne on erittäin vääntöluja. Reilut ainevahvuudet ja harkitut rakenteelliset yksityiskohdat lisäävät entisestään rungon lujuutta. Ketteryyttä ohjaavilla akseleilla Ohjaava taka-akseli on saatavana kaikkiin hydraulijousitteisiin vaunuihin. TR250 vaunuissa se on vakiona. Ohjautuvalla akselilla varustettu vaunu seuraa traktoria nöyrästi ja on ketterä. Kestävä lava erikoisteräksestä Multiva lavojen kehityksessä on hyödynnetty lujien erikoisteräksien antamia mahdollisuuksia kestävän lavarakenteen aikaansaamiseksi. TRM maansiirtovaunuissa kaikki lavalevyt ovat suomalaista Ruukin Raex kulutusterästä. Kulutusteräksen myötölujuus on kolminkertainen ja kulutuskestävyys moninkertainen perinteisesti lavarakenteissa käytettyyn teräkseen (Fe52) verrattuna. Kulutusteräksen suuri myötölujuus sallii kovankin iskun ilman pysyviä muodonmuutoksia. Esimerkiksi Multivan maansiirtovaunujen 6 mm kulutusteräspohjalevy vastaa lujuudeltaan18 mm Fe52 pohjalevyä. TR ja TR-R laitalevyt ovat Ruukin Optim 650 erikosterästä, jonka myötölujuus on kaksinkertainen Fe52 teräkseen verrattuna. Multivan TR vaunujen 4 mm Optim 650 laitalevy vastaa lujuudeltaan 8 mm Fe52 laitalevyä.

4 Käytännöllistä tekniikkaa Kätevä korokekasetti Kaikkiin TRM maansiirtovaunumalleihin on saatavana pikakiinnitteiset teräksiset korokelaidat, jotka voidaan nostaa kätevästi kasettina pois etukuormaajaa apuna käyttäen. Nosto tapahtuu vahvoista lavatukikaarista. Korokkeen takaosa kiinnittyy varsinaiseen takalaitaan ja aukeaa takalaidan mukana. TR-R vaunujen rehukoroke ja 30 cm viljakoroke toimivat täysin samalla periaatteella. Kätevät lavatikkaat Siirrettävät lavatikkaat helpottavat lavapeitteen käyttöä. Tikkaita voidaan käyttää myös A-tikkaina. Käytännöllisiä yksityiskohtia Letkuteline, liukuesteteipit ja helppokäyttöinen tukijalka ovat esimerkkejä vaunujen pienistä käytännöllisyyttä lisäävistä ratkaisuista. Vaunuihin on mahdollista saada myös hydraulinen seisontajarru lisävarusteena. Se toimii myös hätäjarruna liikennetraktorikäytössä.

5 TRM Farmer maansiirtovaunut TRM Farmer vaunut ovat omimmillaan maatilan perusvaunuina. Monipuolisuutensa ja kestävyytensä ansiosta ne ovat tehokas ja taloudellinen kuljetusratkaisu tilallesi. Samalla vaunulla hoituu niin maansiirtoajot kuin viljankuljetuskin. TRM 100 vaunu soveltuu ketteryytensä ansiosta erinomaisesti myös viherrakentajille. Lavat valmistetaan kokonaan kulutusteräksestä, jolloin iskun- ja kulumisenkesto sekä koko rakenteen lujuus ovat moninkertaisia normaaliin teräkseen verrattuna. Lisäksi vahva yläreunusputki pitää lavan muodossaan. Lavan alakulma on kauttaaltaan viistetty eikä lavan sisäpinnalla ole poikittaisia hitsaussaumoja, jolloin kuorma tyhjenee helposti. Takalaita on maansiirtovaunussa aina hydraulinen. - Kiinteälaitainen teräslava - tukeva ja tiivis rakenne - Kokonaan kulutusteräksestä valmistettu lava - Lavan yläreunaa kiertää vahva putkipalkki - Kätevä korokekasetti lisävarusteena - Jarrut vakiona kahdessa navassa - Rajoitinketjut takalaidassa TRM vaunut viljanajossa TRM vaunu on nopeasti muutettavissa käyttötarkoituksesta toiseen kätevällä korokekasetilla. Lavan yläreunassa oleva järeä putkipalkki pitää lavan muodossaan kovassakin käytössä ja näin koroke sopii tiiviisti paikalleen vuosienkin päästä.

6 TRM Heavy Duty maansiirtovaunut TRM HD vaunut on tarkoitettu raskaaseen maansiirtoajoon. Tehokkuutensa, kestävyytensä ja varusteltavuutensa ansiosta ne ovat kuljetusratkaisu urakoitsijoille ja vaativille maatiloille. Lavat valmistetaan kokonaan kulutusteräksestä, jolloin iskun- ja kulumisenkesto sekä koko rakenteen lujuus ovat moninkertaisia normaaliteräkseen verrattuna. Lisäksi erittäin vahvat lavaprofiilit sekä yläreunusputki takaavat kestävyyden vuosiksi eteenpäin. Lavan alakulma on kauttaaltaan viistetty eikä lavan sisäpinnalla ole poikittaisia hitsaussaumoja, jolloin kuorma tyhjenee helposti. Takalaita on aina hydraulinen. - Kokonaan kulutusteräksestä valmistettu lava - Lavatukiprofiilit hitsattu koko matkaltaan laitalevyyn - Lavan yläreunaa kiertää vahva putkipalkki - Jarrut vakiona kahdessa navassa - Louhoslava lisävarusteena paksummat laita- ja pohjalevyt - Liikennetraktorivarusteet lisävarusteena - Kätevä korokekasetti lisävarusteena - Rajoitinketjut takalaidassa - Runsaasti lisävarusteita Laillisesti liikenteessä Lisävarusteena TRM HD vaunuihin saa liikennetraktorivarusteet.

7 TRM Professional maansiirtovaunut TRM Pro vaunumallisto on kehitetty kuljetusratkaisuksi vaativille urakoitsijoille palvelemaan päivästä ja vuodesta toiseen. Käyttäjiltä saatu palaute on ollut avainasemassa vaunumalliston kaikkia rakenneratkaisuja mietittäessä. TRM Pro vaunut soveltuvat käyttöolosuhteisiin, joissa vaunulta vaaditaan äärimmäistä kestävyyttä, erinomaisia maantie- ja maasto-ominaisuuksia sekä monipuolista varusteltavuutta. Liikennetraktorivarusteet kuuluvat TRM Pro vaunujen kattavaan vakiovarustukseen. - Liikennetraktorivarusteet - Akselisto- ja puomijousitus - Louhoslava, pohja 8 mm ja laita 6 mm kulutusterästä - Lavatukiprofiilit hitsattu koko matkaltaan laitalevyyn - Täysleveä pohjalevy - Lavan yläreunaa kiertää vahva putkipalkki - Kromatut kippisylinterit - Ohjautuva taka-akseli lisävarusteena - Runsaasti lisävarusteita Kestävyyttä käyttäjän parhaaksi TRM Pro vaunujen runkorakenteessa on paljon poikittaispalkkeja, joten rakenne on vääntöjäykkä ja kestävä. Kokonaan kulutusteräksestä valmistettu louhoslava on lujuudeltaan aivan omaa luokkaansa. Täysleveä pohjalevy lisää kestävyyttä entisestään. Vetosilmukka on laippakiinnitteinen, jolloin sen vaihto on tarvittaessa helppoa. Lisäksi samaan kiinnitykseen sopii K80 kuulavetokytkin. Edistyksellinen akselistorakenne TRM Pro vaunuissa on vakiona jousitettu akselisto, joka parantaa vaunun maantieominaisuuksia merkittävästi. Jousitus lisää myös rakenteiden väsymislujuutta. TRM 180 ja TRM 220 Pro vaunuissa jousitus on hydraulinen. Kaltevalla alustalla kipattaessa hydraulijousitteisten vaunujen runko voidaan säätää vaakasuoraan. TRM Pro vaunuissa vakiona olevat LED takavalot on kiinnitetty vahvaan putkipalkkiin.

8 TR yleisvaunut TR vaunut on tarkoitettu kevyen irtomateriaalin kuljetukseen. Lava on kiinteälaitainen, erittäin kestävä ja tukeva. Lavassa käytettävät lujat erikoisteräslevyt, vahvat lavaprofiilit ja yläreunusputki takaavat kestävyyden. Lavan alakulma on viistetty ja lavan sisäpinnalla ei ole poikittaisia hitsaussaumoja, joten kosteakin kuorma tyhjenee helposti. Vakiovarusteena olevan hydraulisen takalaidan aukenema on erittäin suuri, joten esimerkiksi aumaus onnistuu helposti. Takalaidan avautuminen ei riipu kipin asennosta vaan sitä ohjataan erillisellä traktoriventtiilillä. Viljakuormaa kipattaessa riittääkin kun takalaitaa avataan vain vähän. Lisävarusteeksi suositellaan varustepakettia, joka parantaa entisestään vaunun ominaisuuksia. varustepaketti sisältää vakiota isommat renkaat, lavapeitteen ja valosuojaverkot. - Kiinteälaitainen teräslava tukeva ja tiivis rakenne - Lavan yläreunaa kiertää vahva putkipalkki - Lavatukiprofiilit hitsattu koko matkaltaan laitalevyyn - Reilut ainevahvuudet lavassa - Jarrut vakiona kahdessa navassa - Hydraulitakalaidassa on automaattinen lukitus - 30 cm koroke lisävarusteena - Lavapeitekaaret vakiona - Runsas lisävarustevalikoima Automaattinen takalaitalukko Hydraulisessa takalaidassa on automaattinen ja varmatoiminen lukitus. Turvallinen rullapeite Kätevä rullapeite lisävarusteena. Sen käyttö on vaivatonta ja turvallista. Peite rullataan käyttötangon avulla puolelta toiselle. Takalaita voidaan avata peitteen ollessa päällä tai rullattuna sivulle. Rullapeite varusteena lisää myös tilavuutta.

9 TR-R tuorerehuvaunut TR-R vaunut on tarkoitettu ensisijaisesti tuorerehun kuljetukseen. Korokkeen nopean irroitusmahdollisuuden ansiosta vaunua voidaan käyttää kaiken irtomateriaalin kuljetukseen. TR-R vaunujen tyhjentyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kestävä teräslava on etupäästä 10 cm kapeampi kuin takapäästä, lisäksi lavan alakulma on viistetty ja lavan sisäpinta on täysin sileä. Hydraulinen takalaita on vakiovarusteena. Takalaidan aukenema on suurempi kuin TR-vaunuissa ja lavan sisäpuolella ei ole lainkaan tyhjentyvyyttä haittaavia sisäpuolisia varsia. Lisävarusteeksi suositellaan aina varustepakettia, joka parantaa entisestään vaunun ominaisuuksia. varustepaketti sisältää vakiota isommat renkaat, lavapeitteen ja valosuojat. - Korokkeen tilavuus merkittävästi entistä suurempi - Tukeva ja tiivis V-mallinen teräslava - Pikakiinnitteinen rehukoroke vakiovarusteena - Täysteräksinen koroke ei huoju, kolise eikä repeä käytössä - Lavatukiprofiilit hitsattu koko matkaltaan laitalevyyn - Jarrut vakiona kahdessa navassa - Hydraulitakalaidassa on automaattinen lukitus - Tuorerehukorokkeessa trukkinostovalmius vakiona - Runsas lisävarustevalikoima Telivakaajasylinterit Kaikkiin alustoihin on saatavana telivakaajasylinterit lisävarusteena. Ne siirtävät akseliston tukipisteen telin keskipisteestä takimmaiselle pyörälle, jolloin vetopuomilla pysyy paino kippauksen aikana. Isoissa rehuvaunuissa telivakaajasylinterit ovat erittäin tarpeelliset varsinkin jos vaunua vedetään kevyellä traktorilla. Rehukorokkeen katto TR-R vaunujen korokkeeseen on saatavana lisävarusteena katto. Kattorakenne on uudistunut täysin. Myös rehutilavuus on kasvanut merkittävästi aikaisempiin malleihin verrattuna.

10 Tekniset tiedot: (oikeudet teknisiin muutoksiin pidätetään) TRM Farmer maansiirtovaunut Tekniset tiedot TRM100 Farmer TRM150 Farmer TRM180 Farmer Lavan tilavuus m 3 7,1 9,1 10,5 Lavan tilavuus korokkeella m 3 14,0 17,6 20,4 Kantavuus tn Akselisto teli teli teli Jarrut 2-napa 2-napa 2-napa Laidan sisäkorkeus cm Lavan sisäleveys x pituus cm 238 x x x 590 Korkeus 175 / Koko leveys cm Kippi / öljyn tarve l 1 x 4 / 9,5 1 x 5 / 17,3 2 x 6 / 30 Vakiorenkaat 400/ / /60R22.5 Vaihtoehtoiset renkaat 500/ Paino kg TRM HD maansiirtovaunut Tekniset tiedot TRM120 HD TRM150 HD TRM180 HD Tilavuus m 3 7,9 9,1 10,5 Lavan tilavuus korokkeella m 3 Kantavuus tn 15,2 12,0 17, ,4 18 Akselisto teli teli teli Jarrut 2-napa 2-napa 2-napa Laidan sisäkorkeus cm Lavan sisäleveys x pituus cm 238 x x x 590 Korkeus Koko leveys cm Kippi / öljyn tarve l 1 x 4 / 13 1 x 5 / 17,3 2 x 6 / 30 Vakiorenkaat 500/50R17 560/45R /40R22.5 Vaihtoehtoiset renkaat - 710/40R /50R26.5 Paino kg TRM Pro maansiirtovaunut Tekniset tiedot TRM160 Pro TRM180 Pro TRM220 Pro Lavan tilavuus m 3 9,1 10,5 12,3 Lavan tilavuus korokkeella m 3 17,6 20,4 23,8 Kantavuus tn Akselisto teli 2-aks. 3-aks.* Jousitus mekaaninen hydraulinen hydraulinen Jarrut 4-napa 4-napa 4-napa Laidan sisäkorkeus cm Lavan sisäleveys x pituus cm 238 x x x 690 Korkeus Koko leveys cm Kippi / öljyn tarve l 2 x 6 / 30 2 x 7 / 42,6 2 x 7 / 42,6 Kippauskulma astetta Vakiorenkaat 560/45R /50R /50R22.5 Vaihtoehtoiset renkaat - 710/50R /50R26.5 Paino kg * Hydraulisesti jousitettu, kahdessa etuakselissa jarrut, taka-akseli ohjautuva

11 Tekniset tiedot: (oikeudet teknisiin muutoksiin pidätetään) TR vaunut Tekniset tiedot TR140 TR170 TR210 TR250 Lavan tilavuus m 3 14,5 17,0 21,4 25,0 Tilavuus rullapeitteellä m 3 16,2 19,1 23,8 27,7 Tilavuus 30 cm korokkeella m 3 17,7 20,8 25,7 30,0 Kantavuus tn Akselisto teli teli teli 2-aks.* Jarrut 2-napa 2-napa 2-napa 4-napa Laidan sisäkorkeus cm Lavan sisäleveys x pituus cm 238 x x x x 700 Korkeus renkain cm Koko leveys cm Vakiorenkaat 400/ / /60R /60R22.5 renkaat 500/50R17 560/45R /40R /50R22.5 Vaihtoehtoiset renkaat /50R /50R26.5 Kippi / öljyn tarve l 1 x 4 / 13 1 x 5 / 17,3 2 x 6 / 30 2 x 7 / 42,6 Paino varustein kg TR-R vaunut Tekniset tiedot TR140R TR170R TR210R TR250R Lavan tilavuus m 3 13,9 16,3 20,5 23,9 Tilavuus rullapeitteellä m Tilavuus 30 cm korokkeella m 3 17,1 20,1 24,8 28,9 Tilavuus rehukorokkeella m 3 29,2 34,3 41,0 47,8 Kantavuus tn Akselisto teli teli teli 2-aks.* Jarrut 2-napa 2-napa 2-napa 4-napa Laidan sisäkorkeus cm Lavan sisäleveys x pituus cm 238 x x x x 700 Korkeus renkain cm Koko leveys cm Vakiorenkaat 400/ / /60R /60R22.5 renkaat 500/50R17 560/45R /40R /50R22.5 Vaihtoehtoiset renkaat /50R /50R26.5 Kippi / öljyn tarve l 1 x 4 / 13 1 x 5 / 17,3 2 x 6 / 30 2 x 7 / 42,6 Paino varustein kg * Hydraulisesti jousitettu, taka-akseli ohjautuva

12 Tekniset tiedot: (oikeudet teknisiin muutoksiin pidätetään) TR ja TR-R mallien lisävarusteet Lisävarusteet TR140 TR140R TR170 TR170R TR210 TR210R TR250 TR250R Nelipyöräjarrut x x x x x x vakio vakio Hätä- / Seisontajarru x x x x x x x x Hydr. jousitettu vetopuomi - - x x x x x x Telin vakaajasylinterit - - x x x x - - Jousitettu akselisto - - x x x x vakio vakio Kuulavetokytkin - - x x x x x x Työkalulaatikko x x x x x x x x Vetokita x x x x x x x x Hydraulinen tukijalka x x x x x x x x Rullapeite asennettuna* x - x - x - x - Lavatikkaat telineineen x - x - x - x - Korokkeen katto x - x - - Matala koroke 30cm x x x x x x x x Lavan pikavaihtovarustus x x *sis. 15 cm korotuksen TR ja TR-R vakiomallien lisävarusteet: lavapeite, viljaluukku TRM mallien lisävarusteet Lisävarusteet TRM Farmer TRM120 HD TRM150 HD TRM180 HD TRM160 Pro TRM180 Pro TRM220 Pro Nelipyöräjarrut - x x x vakio vakio vakio Hätä- / Seisontajarru - x x x vakio vakio vakio Hydr. jousitettu vetopuomi - - x x vakio vakio vakio Telin vakaajasylinterit - - x x Jousitettu akselisto - - x x vakio vakio vakio Taka-akseli ohjautuvana x vakio Paineilmajarrut x x Kuulavetokytkin - - x x x x x Työkalulaatikko - x x x x x x Vetokita - x x x x x x Hydraulinen tukijalka - x x x x x x Takatyövalot - x x x x x x hydr. takalaitalukko - x x x x x x Korokekasetti 70cm x x x x x x x Lavapeite ed. asennettuna x x x x x x x Lapioteline - x x x x x x Viljaluukku x x x x Valosuojat x vakio vakio vakio vakio vakio vakio Musta lava, keltainen alusta - x x x vakio vakio vakio Louhoslava - x x x vakio vakio vakio Lokasuojat ja sivuvalot - - x x vakio vakio vakio Lavan pikavaihtovarustus x Paineenalennin jarruihin - x x x x x x x= lisävaruste - = ei saatavana Valmistus: DOMETAL OY Loimaa, puh Myynti: 07D FI.KE

Vaativalle käyttäjälle

Vaativalle käyttäjälle Traktoriperävaunut Vaativalle käyttäjälle Multiva perävaunut on kehitetty vastaamaan käyttäjien tarpeita. Multiva on perävaunu sinulle, joka arvostat tehokkuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä kuljetuksissa.

Lisätiedot

RYSKY-perävaunut. kaikkiin kuljetustarpeisiin

RYSKY-perävaunut. kaikkiin kuljetustarpeisiin RYSKY-perävaunut kaikkiin kuljetustarpeisiin Yleisvaunut avattavilla teräslaidoilla Yleisvaunut avattavilla puulaidoilla Kiinteälaitaiset yleisperävaunut Maansiirtovaunut YLEISPERÄVAUNUT AVATTAVILLA LAIDOILLA

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Junkkari Oy. Tekniikka muuttuu, ARVOT PYSYVÄT!

Junkkari Oy. Tekniikka muuttuu, ARVOT PYSYVÄT! KIPPIVAUNUT Oy Tekniikka muuttuu, ARVOT PYSYVÄT! Junkkari Oy on suomalainen maa- ja metsäkoneiden konetoimittaja, joka suunnittelee, markkinoi ja valmistaa kylvöön, kuljetukseen sekä metsänhoitoon tarkoitettuja

Lisätiedot

Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle.

Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle. Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle. Kuormauskorkeus on vain vähän yli metrin. Se soveltuu myös trukkilavalaatikoiden kuljetukseen.

Lisätiedot

TUHTI PERÄVAUNUT. Uutuus!

TUHTI PERÄVAUNUT. Uutuus! TUHTI PERÄVAUNUT Uutuus! Monikäyttöiset kotimaiset TUHTI perävaunut on tehty vaativan käyttäjän tarpeisiin. Korkealaatuiset raaka-aineet, tarkka valmistustekniikka ja asiakaspalautteen perusteella tehdyt

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

POKSI PRO. perävaunut 2015

POKSI PRO. perävaunut 2015 POKSI PRO perävaunut 2015 POKSI PRO 7527 K 7527K : (lava koko 262x131), kippi, upotettuja kuorman sidontalenkkejä 6kpl, nokkapyörä, tukijalat, pressu kiinnitykset, laidan korkeus 35 cm, vesivaneri, avattava

Lisätiedot

Tuhti WS maansiirtovaunut

Tuhti WS maansiirtovaunut Tuhti WS maansiirtovaunut Tekniset tiedot WS120 D2 WS180 D3 N110 D3 N130 D3 WS150 D3 Kantavuus, kg 12000 18000 11000 12700 15000 Paino vakiolaidoin / kg 2750 4250 2970 2980 3540 Tilavuus vakiolaidoin /

Lisätiedot

TUOTTEET 2016. www.multiva.info

TUOTTEET 2016. www.multiva.info TUOTTEET 2016 www.multiva.info 49 ÄKEET 1013 LAUTASMUOKKAIMET 1415 KULTIVAATTORIT 1617 JYRÄT 1823 TRAKTORIPERÄVAUNUT 2 MULTIVA YLIVOIMAISTA OSAAMISTA TRACKING THE FUTURE tiivistää Multivan toimintaajatuksen.

Lisätiedot

TARJOUSHINNASTO SARIS PKC/PK/PKL HYDRAULISELLA KIPILLÄ

TARJOUSHINNASTO SARIS PKC/PK/PKL HYDRAULISELLA KIPILLÄ TARJOUSHINNASTO 20.09.2008 M. Alander Oy, Helsingintie 406, 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 GSM 040-5455 601 info@malander.fi www.saris.net SARIS PKC/PK/PKL HYDRAULISELLA KIPILLÄ PKC20 2000 Kg 1440 Kg 150x270

Lisätiedot

Myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 15.7.2015

Myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 15.7.2015 SARIS PKC20 E hydraulinen kippivaunu Rekisteröity 12-2014 - kokonaispaino 2000 kg, kantavuus noin 1500 kg - kuormatilan sisämitat 150 cm x 270 cm - sähköhydrauliikka ja 90 ah akku - 30 cm alumiinilaidat

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle.

Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle. Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle. Kuormauskorkeus on vain vähän yli metrin. Se soveltuu myös trukkilavalaatikoiden kuljetukseen.

Lisätiedot

KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PERÄVAUNUT TR Safe, TRM HD, Pro, TRH Alkuperäiset ohjeet 01 / 2012

KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PERÄVAUNUT TR Safe, TRM HD, Pro, TRH Alkuperäiset ohjeet 01 / 2012 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PERÄVAUNUT TR Safe, TRM HD, Pro, TRH Alkuperäiset ohjeet 01 / 2012 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE...1 1.1. Koneen käyttötarkoitus...1 1.2. Tyyppikilpi...2 2. TURVALLISUUSOHJEET...3

Lisätiedot

ALBERNI OY myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 1.3.2015

ALBERNI OY myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 1.3.2015 ALBERNI OY myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 1.3.2015 SARIS PK30M hydraulinen kippivaunu 2014 3600 alv 0 % - kokonaispaino 2700 jg, kantavuus n. 2000 kg - kuormatilan sisämitat 170 x

Lisätiedot

PERÄKÄRRYT JA TRAILERIT

PERÄKÄRRYT JA TRAILERIT PERÄKÄRRYT JA TRAILERIT MÖNKIJÄN PERÄKÄRRY KIPILLÄ MAX.350KG ATV7 6418914762602 MÖNKIJÄN PERÄKÄRRY KIPILLÄ MAX.500KG ATV9 6418914779600 max. kapasiteetti 350 kg kippaava lava irroitettavat etu- ja takalaidat

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT HINNASTO 1.2.2016 ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE METSÄPERÄVAUNUT Siirrettävä teli Hydraulinen napaveto Valovarustus 1-palkkisissa vaunuissa siirrettävä

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

Kippiperävaunut Viljankuljetusperävaunut Paalivaunut Eläinkuljetusperävaunut Multilift-vaihtolavavaunut

Kippiperävaunut Viljankuljetusperävaunut Paalivaunut Eläinkuljetusperävaunut Multilift-vaihtolavavaunut Kippiperävaunut Viljankuljetusperävaunut Paalivaunut Eläinkuljetusperävaunut Multilift-vaihtolavavaunut Yrityksestä Palmse Metall OÜ on virolainen tuotantoyritys ja Palmse Trailer tavaramerkin omistaja.

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI KÄYTETTY LAVETTI 2.2.2015 Alkuperäinen omistaja: Moto-Olli Oy Nimike: PPV T492-23A Valmistenumero: YF9T492237L008762 Vuosimalli: 2008 Kuvat otettu kesällä 2014 3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

Lisätiedot

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Saris hydraulisia kippivaunuja on kokonaispainoluokat

Lisätiedot

PK30. Hydrauliset kippivaunut

PK30. Hydrauliset kippivaunut PK0 K U S TA N N U S - T E H O K K U U T TA K U L J E T U K S I I N Hydrauliset kippivaunut PK Compact 0 Hakemisto Kippivaunu Kippivaunu pituus 55 sivu Kippivaunu pituus 0 sivu 4 Kippivaunu pituus 0/0

Lisätiedot

Forest Pro kuormainvaunut mönkijään VALMISTETTU SUOMESSA

Forest Pro kuormainvaunut mönkijään VALMISTETTU SUOMESSA Forest Pro kuormainvaunut mönkijään VALMISTETTU SUOMESSA Pro Basic Pro Std Pro FL Pro Plus Pro Gen2 Tee mönkijästäsi metsäkone Nokka Oy:n ATV-malliston Forest Pro -kuormainvaunut lisävarusteineen nostavat

Lisätiedot

Aito kotimainen kovassa vedossa

Aito kotimainen kovassa vedossa Aito kotimainen kovassa vedossa made by Teuvan Metalli Suomen suosituin autoperävaunumallisto 2005 www.muuli.fi 1 Kantovoimaa kaikkeen kuljetukseen. Teuvan Metalli Oy:n autoperävaunut upotetaan teräsvalmiina

Lisätiedot

Käyttetty lavetti 4 aks PPV 2.4.2015. Puoliperävaunu 80 T kuormalle

Käyttetty lavetti 4 aks PPV 2.4.2015. Puoliperävaunu 80 T kuormalle Puoliperävaunu 80 T kuormalle 1. Päämitat: Esitekuva T620-4 Reknro WLY-998; valm nro 734/2006 Vuosimalli 2006 (rek 30.3.2006) Renkaat 285 / 70 R19.5, 8-pulttiset Rakennekantavuus 80 tonnia Kuormatilan

Lisätiedot

VTA Tekniikka Oy Kuussillantie 23 01230 Vantaa 1.5.2009 t. 09-870800 f. 09-8765028

VTA Tekniikka Oy Kuussillantie 23 01230 Vantaa 1.5.2009 t. 09-870800 f. 09-8765028 VTA Tekniikka Oy Kuussillantie 23 01230 Vantaa 1.5.2009 t. 09-870800 f. 09-8765028 1(7) VTA-akselistot Volvo FH, FM neliakseliset autot, 8x2 tai 8x4 VTA-mallimerkinnät; VTA4111.3T lehtijousitettu 2.etuakseli

Lisätiedot

Alberni Oy HINNASTO sivu 1 Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.1.2015 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT

Alberni Oy HINNASTO sivu 1 Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.1.2015 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Alberni Oy HINNASTO sivu 1 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT malli sisämitat kokon.paino renkaat alulaidat hinta alv 0 % SARIS PKR140 käsipumpulla 135x255 cm 1400 kg 185x13 30 cm 2 900 SARIS PKC20 käsipumpulla

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

6 h Painos 01. Päällirakennekäsikirja. Kuorma-autot. Scania CV AB 2004, Sweden

6 h Painos 01. Päällirakennekäsikirja. Kuorma-autot. Scania CV AB 2004, Sweden 6 h Painos 01 Päällirakennekäsikirja Kuorma-autot 1 714 162 Scania CV AB 2004, Sweden 1 JOHDANTO 2 ALUSTATIEDOT 3 YLEISIÄ OHJEITA 4 LASKELMAT JA TEORIA 5 VETOAUTOT 6 KUORMA-AUTOT 7 MUUTOKSET 8 KOMPONENTIT

Lisätiedot

SUOMEN SUOSITUIN AUTOPERÄVAUNU- JA VENETRAILERIMALLISTO 2004

SUOMEN SUOSITUIN AUTOPERÄVAUNU- JA VENETRAILERIMALLISTO 2004 SUOMEN SUOSITUIN AUTOPERÄVAUNU JA VENETRAILERIMALLISTO 2004 www.muuli.fi Laadukasta kantovoimaa kaikkeen kuljetukseen. Muuli tarjoaa maan mipuolisimman ja suosituimman autoper vaunumallist kaikkeen kuljetukseen

Lisätiedot

KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PERÄVAUNU TR 350 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2013

KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PERÄVAUNU TR 350 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2013 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PERÄVAUNU TR 350 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2013 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 2 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

PMC1720 PARASTA VEDETTÄVYYTTÄ JA KESTÄVYYTTÄ LAVETTI- VAUNU ALUMIINILAIDOILLA. Lavettiperävaunu

PMC1720 PARASTA VEDETTÄVYYTTÄ JA KESTÄVYYTTÄ LAVETTI- VAUNU ALUMIINILAIDOILLA. Lavettiperävaunu PMC0 PARASTA VEDETTÄVYYTTÄ JA KESTÄVYYTTÄ LAVETTI- VAUNU ALUMIINILAIDOILLA Lavettiperävaunu PL0 Hakemisto Matkalla asiakkaalle sivu Lavettiperävaunu Lavettiperävaunu pituus /0 sivu 4 Lavettiperävaunu pituus

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

JOUTSA KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT TEHOA JA TUOTTAVUUTTA. Kuormainten ulottuvuudet: KIRE 7,5m asti / JOUTSA 8,4m tai 9,0m

JOUTSA KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT TEHOA JA TUOTTAVUUTTA. Kuormainten ulottuvuudet: KIRE 7,5m asti / JOUTSA 8,4m tai 9,0m KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT HINNASTO 28.8.2017 ALKAEN, HINNAT ALV 0% Kuormainten ulottuvuudet: KIRE 7,5m asti / JOUTSA 8,4m tai 9,0m JOUTSA TEHOA JA TUOTTAVUUTTA JOUTSA KUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNU

Lisätiedot

Siimet 4 aks täysperävaunu P674-3

Siimet 4 aks täysperävaunu P674-3 Siimet 4 aks täysperävaunu P674-3 Pos. 1 Päämitat Esitekuva P674-3 Massat Kokonaispaino 48.000 kg / 80 km/h erikoiskuljetuskäyttö (kuormaa 36 tn). Kokonaispaino 36.000 kg / 80 km/h perävaunukäyttö (kuormaa

Lisätiedot

SUOMEN SUOSITUIN AUTOPERÄVAUNUMALLISTO 2004

SUOMEN SUOSITUIN AUTOPERÄVAUNUMALLISTO 2004 SUOMEN SUOSITUIN AUTOPERÄVAUNUMALLISTO 2004 www.muuli.fi Kantovoimaa kaikkeen kuljetukseen. Autoperävaunut hitsataan koko kylmävalssatusta teräksestä ja kuumasinkitään kastamalla. Jarruttomissa Muuli-vaunuissa

Lisätiedot

Vetämistä vaille valmis! Lavaperävaunut

Vetämistä vaille valmis! Lavaperävaunut Vetämistä vaille valmis! Lavaperävaunut AKU Vaunut Kuljetuksella on ollut oleellinen rooli sivilisaation kehityksessä. Ihmiset ovat vuosituhansia etsineet mahdollisuuksia tehokkaampien ratkaisujen löytämiseen,

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi 2014 JOUSTOPIIKKIÄKEET Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS Maxer Pro Maxer Pro Maxer Pro on tarkoitettu sekä syksyllä että keväällä tapahtuvaan muokkaukseen sekä

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

BERGMANN täsmälevittimet

BERGMANN täsmälevittimet BERGMANN täsmälevittimet Tehokkaaseen työskentelyyn Mallisarjat: Lannanlevitin M Täsmälevitin TSW M 1080 Yksi akselinen 8 t SW-levityskoneisto on varustettu suoralla vedolla. Itsekantava rakenne tekee

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE

PR0 CE S S 0 R -MON ITOI MIKONE 25/1970 KOCKUM PR0 CE S S 0 R 7 8 ATK -MON ITOI MIKONE Huhtikuussa 1970 Kockum Söderhamn AB esitti uuden karsinta-katkontakoneen prototyypin, joka suorittaa myös puutavaran lajittelun ja kasauksen. Sitä

Lisätiedot

KALUSTO Tilanne 1.10.2014

KALUSTO Tilanne 1.10.2014 1/5 Ari Kupsu Eino Turunen PORVOO 0400 717 642 0400 596 971 ari.kupsu@a-kupsu.com eino.turunen@a-kupsu.com MAANSIIRTOKONEET KALUSTO Tilanne 1.10.2014 Tela-alustaiset kaivinkoneet Kobelco SK250 LC Internet:

Lisätiedot

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista

Vaihtolava-ajoneuvot. Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Yleistä tietoa vaihtolava-ajoneuvoista Vaihtolava-ajoneuvoja pidetään vääntöherkkinä. Vaihtolava-ajoneuvojen kanssa voidaan käyttää erilaisia kuormalavoja erilaisiin

Lisätiedot

Kaatumisvakaus. Yleisiä tietoja. Lisätietoja on annettu seuraavissa asiakirjoissa:

Kaatumisvakaus. Yleisiä tietoja. Lisätietoja on annettu seuraavissa asiakirjoissa: Yleisiä tietoja Kaatumisvakaus jakautuu pääasiassa seuraaviin tyyppeihin: Kaatumisvakaus ajon aikana Kaatumisvakaus kippauksen aikana Kaatumisvakaus nosturia käytettäessä Kaatumisvakaudella kippauksen

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 2 Suunnittelu & tuotanto Kuljetustoiminnassa erikoistuminen tuo säästöjä. Oikein suunniteltu kalusto tehostaa merkittävästi

Lisätiedot

Takeina turvallisuus ja. järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA. Nostetta korkeuksiin. Nostamisen ammattilaiset

Takeina turvallisuus ja. järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA. Nostetta korkeuksiin. Nostamisen ammattilaiset Takeina turvallisuus ja järkkymätön ammattitaito NOSTOPALVELUJA 1982 Nostetta korkeuksiin Nostamisen ammattilaiset 1 Nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Takeina turvallisuus ja järkkymätön

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 10000 l, keinuteli /55 R 26.5 renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 10000 l, keinuteli /55 R 26.5 renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot

Alberni Oy HINNASTO sivu 1(6) Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.1.2016 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT

Alberni Oy HINNASTO sivu 1(6) Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.1.2016 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Alberni Oy HINNASTO sivu 1(6) SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT malli sisämitat kokon.paino renkaat alulaidat hinta alv 0 % SARIS PKR140 käsipumpulla 135x255 cm 1400 kg 185x13 30 cm 3 000 SARIS PKC20 käsipumpulla

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

KOETUSSELOSTUS TEST REPORT

KOETUSSELOSTUS TEST REPORT PPA 1 03400 VIHTI 913-46 211 VALTION MAATALOUSTEKNOLOGIAN TUTKIMUSLAITOS STATE RESEARCH INSTITUTE OF ENGINEERING IN AGRICULTURE AND FORESTRY KOETUSSELOSTUS TEST REPORT NUMERO 1183 RYHMÄ 21 VUOSI 1986 KRONOS

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

ELÄMÄN JÄLJILLÄ - FOLLOW YOUR TRAIL

ELÄMÄN JÄLJILLÄ - FOLLOW YOUR TRAIL PERÄVAUNUT ELÄMÄN JÄLJILLÄ - FOLLOW YOUR TRAIL Meille on tärkeää, että perävaunumme ovat modernista teknologiasta ja rautaisesta ammattitaidosta syntyvää laatutyötä. Huolellisen työn ansiosta ne kestävätkin

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Alberni Oy HINNASTO sivu 1 Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.2.2014 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT

Alberni Oy HINNASTO sivu 1 Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.2.2014 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Alberni Oy HINNASTO sivu 1 Rajakaari 10 20780 KAARINA www.alberni.fi 1.2.2014 050-300 2950 SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT malli sisämitat kokon.paino renkaat alulaidat hinta alv 0 % SARIS PKR140 käsipumpulla

Lisätiedot

YLEISKUVAUS. Paalivaunu

YLEISKUVAUS. Paalivaunu YLEISKUVAUS 30.10.2008 Page 1 (6) YLEISKUVAUS Paalivaunu YLEISKUVAUS 30.10.2008 Page 2 (6) Sisällysluettelo: 1. LAITTEEN YLEISKUVAUS...3 1.1. Koneen yleiskuva ja pääkomponentit...3 1.2. Koneen yksilöinti-,

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

KRONE ZX mallisto 2015 2016

KRONE ZX mallisto 2015 2016 KRONE ZX mallisto 2015 2016 Malli Tilavuus (DIN) ZX 430 GL 43 m 3 ZX 430 GD 43 m 3 ZX 470 GL 47 m 3 ZX 470 GD 47 m 3 ZX 560 GL 56 m 3 ZX 560 GD 56 m 3 GL = teräslaidat GD = teräslaidat + 3 purkutelaa Vetoaisa/-silmukka

Lisätiedot

Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO

Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO opzet voederwinning_fins proef 09-10-2009 15:53 Pagina 1 Rapide Siwa silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO opzet voederwinning_fins proef 09-10-2009 15:53 Pagina 2 Schuitemaker Machines

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen.

Race MAX 28. Maantie. There s no better kick. Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Maantie Race MAX 28 629 Kilpailuhenkiselle lisää rullausta ja kurvipitoa rajuun kisaamiseen. Mikäli tavoitteesi on treenata rajusti tai kilpailla maantieajossa on tämä malli tehty sinulle. Iso takarengas

Lisätiedot

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista

Vaihtolava-autot. Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Yleistä tietoa vaihtolava-autoista Vaihtolava-autoja käytetään, jotta kuormalava olisi nopea vaihtaa, mikä lisää ajoneuvon monipuolisuutta ja lyhentää seisokkeja. Esivalmiudet

Lisätiedot

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Sairaalasänky. Futura Plus. Taloudellinen ja monipuolinen

Sairaalasänky. Futura Plus. Taloudellinen ja monipuolinen Sairaalasänky Futura Plus Taloudellinen ja monipuolinen Käyttövarma klassikko uusin värein ja varustein Futura Plus -potilassängyssä on useita hoitotoimenpiteitä helpottavia ja hyvät työasennot mahdolllistavia

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Puutavara-autot mitta- ja massamuutoksen jälkeen. Antti Korpilahti

Puutavara-autot mitta- ja massamuutoksen jälkeen. Antti Korpilahti Puutavara-autot mitta- ja massamuutoksen jälkeen 11/2013 Ajoneuvoasetuksen merkittävimmät muutokset 1.10.2013 Ajoneuvojen korkeutta lisättiin Auton teli- ja kokonaismassoihin muutoksia 8- ja 9-akseliset

Lisätiedot

KID HELPPOA LIIKKUMISTA

KID HELPPOA LIIKKUMISTA KID 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

SNOWEK. Pölynsidonnan edelläkävijä. Keräävät harjalaitteet Kauhaharjat Avoharjat Puomiharjat Lumiaurat

SNOWEK. Pölynsidonnan edelläkävijä. Keräävät harjalaitteet Kauhaharjat Avoharjat Puomiharjat Lumiaurat Keräävät harjalaitteet Kauhaharjat Avoharjat Puomiharjat Lumiaurat SNOWEK Pölynsidonnan edelläkävijä Valmistaja: Snowek, Itkonniemenkatu 13 70500 Kuopio, Finland Keräävä harjalaite Snowek keräävä harjalaite

Lisätiedot

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet

Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Hiab Multilift Matalat XR -koukkulaitteet Tuote-esite Korkea laatu, matala asennuskorkeus ja omapaino Käyttöturvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat matalien Hiab Multilift XR-koukkulaitteiden tärkeimmät

Lisätiedot

Alustatiedot ja mallinimikkeet. Scanian moduulijärjestelmä

Alustatiedot ja mallinimikkeet. Scanian moduulijärjestelmä Scanian moduulijärjestelmä Scanian moduulijärjestelmä Scanian kattava moduulijärjestelmä mahdollistaa alustan optimaalisen sopeuttamisen eri käyttötarkoituksiin. Scanian jokaisen alustan varustelu on ainutkertainen,

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Pöttinger JUMBO 8-pyöräinen akselisto ja Tridem-akselisto

Pöttinger JUMBO 8-pyöräinen akselisto ja Tridem-akselisto Pöttinger JUMBO 8-pyöräinen akselisto ja Tridem-akselisto 97+340.15.1005 Maan rakenteen suojeleminen... Raskaat koneet ja suuret kuormat korostavat maan rakenteen suojelua. Märät korjuuolosuhteet altistavat

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot