Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO"

Transkriptio

1 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 1 Rapide Siwa silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO

2 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 2 Schuitemaker Machines BV on vuonna 1919 perustettu maatalous- ja teollisuussektoreille suunnattujen koneiden valmistaja. Pitkän kokemuksen ansiosta Schuitemaker on vakiinnuttanut asemansa molemmilla sektoreilla. Vuosien mittaan Schuitemaker on onnistunut säilyttämään asemansa kuuntelemalla asiakkaidensa tarpeita ja pysymällä ajantasalla teknologian kehityksessä. Koneiden ja muiden laitteiden vahvuutena on etenkin niiden yksinkertaisuus. Yrityksen menestyksen kulmakiviä ovat käyttäjän mukavuus, palvelu, turvallisuus ja kestävyys. Maataloussektorilla Schuitemaker on erikoistunut seuraaville markkinasegmenteille: Rehuntuotanto Rehunjakelu Lanta (kiinteän lannan ja lietelannan käsittely Teollisuussektorilla Schuitemaker on erikoistunut mm. kylmävalssattuihin profiileihin, kuljetus- ja kippiperävaunuihin, hiekkakippiperävaunuihin, suurkippiperävaunuihin ja kompostivaunuihin. Lisäksi Schuitemaker toimii Epoke-tienhoitolaitteiden maahantuojana ja jakelijana Hollanissa.

3 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 3 Ongelmatonta rehuntuotantoa 2 3 Schuitmakerin silppuava noukinvaunu ja kuljetusvaunu ovat suosituimpia tuotteita. Rapide-tuotenimellä markkinoitavaa silppuavaa noukinvaunua on valmistettu vuodesta 1986 lähtien. Koneet ovat laadultaan ja viimeistelyltään ensiluokkaisia. Koneet soveltuvat nykyaikaiselle karjatilalle ja urakoitsijalleongelmattomaan rehuntuotantoon. Esite sisältää keskeiset tiedot: Rapide Siwa silppuavista noukinvaunuista kuljetusvaunuista

4 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 4 Ainutlaatuinen täyttö- ja leikkuujärjestelmä. SILPPUAVA NOUKINVAUNU RAPIDE sarjan Nykyaikaisen karjatilan tuntomerkki Rapide erottuu muista noukinvaunuista yksinkertaisuudellaan, mikä on samalla myös koneen vahvuus. Suuret kuormaustilavuudet, helppokäyttöisyys ja vähäinen huollon tarve takaavat hyvän tuoton moniksi vuosiksi. Yksinkertaisuutta ja mukavuutta Kaikkiin silppuaviin noukinvaunuihin on asennettu ainutlaatuinen täyttö- ja leikkuujärjestelmä. Leikkuuterät ovat käännettäviä ja ne on helppo vaihtaa vaunun etupuolelta. Leveästä (1,8 tai 2,0 m) ja hinattavasta noukkimesta, pakkosyöttörullasta ja kahdeksanpiikkisestä sulloinroottorista muodostuvan täyttöjärjestelmän ansiosta rehu siirtyy sujuvasti ja nopeasti kuormauslavalle. Hydraulisesti toimiva pohjakuljetin siirtää rehun vaunun takaosaan.

5 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 5 Ratkaisu kaikkiin tarpeisiin 4 5 Rapide 100-sarjan koneita käytetään moniin eri tarkoituksiin nykyaikaisilla karjatiloilla. Säilörehun korjuun lisäksi koneet soveltuvat myös tuoreen nurmirehun jakamiseen suoraan ruokintapöydälle. Rapide 125-, 135- ja 165-mallit ovat erittäin suosittuja keskikokoisia noukinvaunuja. 1,8 m leveän sulloinroottorin, järeän voimansiirron ja 2,2 metrin leveän lavan ansiosta nämä mallit ovat muodostuneet käsitteeks ijokaisen menestyvän karjatilan peruskoneena. Schuitemakerin tuotevalikoimassa on myös mallit Rapide 145, 155, 185, 240 ja 370. Mallit eroavat toisistaan rakenteeltaan ja kapasiteetiltaan. Tilavuus vaihtelee 36 m3 (DIN) - 66 m3 (DIN). Rakenne-erot näkyvät roottorin ja noukkimen leveydessä (2 m), useissa lisälaitavaihtoehdoissa ja laajassa valimoimassa alustoja ja mahdollisia teliakselistoja, joiden kantavuus vaihtelee tonniin.

6 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 6 Huipputehokas hinattava noukin. SILPPUAVA NOUKINVAUNU RAPIDE sarjan Kapasiteetin, volyymin ja voiman yhdistelmä Schuitemakerin 1000-sarja tarjoaa enemmän kapasiteettia ja suuremman volyymin. Sarjan tunnuspiirteenä on järeä voimansiirto. Yhdsitettyinä riittävään määrään hevosvoimia vaunut tarjoavat suuren kapasiteetin. Rapide noukinvaunu, jossa 42 m3:n (DIN) tilavuus on yhdistetty kantavuudeltaan 30-tonniseen ohjautuvaan keinuteliin, on varustelultaan huippuluokkaa sarjan malleihin Rapide 2085 ja 3000 on saatavilla laaja valikoima eri ominaisuuksia.

7 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 7 Voimaa ja tehokkuutta suurilla pyörillä 6 7 Vuonna 2004 Schuitemaker toi markkinoille Rapide noukinvaunun. Tämä 60 m3:n (DIN) megakapasiteetilla varustettu noukinvaunu on varsinainen voimanpesä. Kuten muutkin Rapide-mallit, 3000 on rakenteeltaan lyhyt ja kompakti. Tällä voimanpesällä on hydraulisesti pakko-ohjautuva kantavuudeltaan 40-tonninen 3-akselinen alusta parabolisella jousituksella. Se käytännössä estää nurmen pinnan vauriot ja pienentää kääntösädettä malli on osoittautunut onnistuneeksi ja sitä käytetään sekä Hollannissa että ulkomailla.

8 opzet voederwinning_fins proef :53 Pagina 8 Suuren kuormauskapasiteettinsa ansiosta Rapide soveltuu kahteen käyttötarkoitukseen. SILPPUAVA NOUKINVAUNU RAPIDE kahteen käyttötarkoitukseen Kaksi käyttötarkoitusta, yksi kone Schuitemakerin Rapide on ainoa silppuava noukinvaunu, jota voi käyttää myös kuljetusvaununa. Rapide on heti valmis käytettäväksi säilörehun ja maissin kuljetukseen ilman muutoksia ja ajanhukkaa. Noukinvaunun suunnittelussa on huomioitu painon optimaalinen jakautuminen niin rehun silppuamisen kuin korjuunkin aikana. Lisäksi Rapidessa on korkea maavara hinattavan noukkimen ja kompaktin rakenteen ansiosta. Tämän vuoksi koneen alla on paljon tilaa ja kuorman purkaminen aumaan on helppoa. Rapide on erinomainen valinta pelkästään silppuavaksi noukinvaunuksi, mutta sen kaksi eri käyttömahdollisuutta antavat entistä paremman tuoton investoinnillesi.

9 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 9 Rajaton monitaituri 8 9 Monien mallien ja vaihtoehtojen ansiosta Rapide on monitaitureiden huippu. Kahteen käyttötarkoitukseen soveltuva rakenne on osoittautunut menestykseksi, mutta lisäksi myös muut tarkkaan harkitut ratkaisut ovat koneen laadun ja käyttömukavuuden takeena. Ensinnäkin, vaunun alustaksi on valittu keinuteli, jotta kone pysyisi riittävän matalana ja vetovoiman tarve minimissään. Toiseksi, Rapidea ohjataan traktorin ohjaamosta sähköhydraulisesti LCD-näytöllä varustetulla erittäin selkeällä ohjaimella.

10 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 10 Teknologia, joka avaa uusia näkymiä. SILPPUAVA NOUKINVAUNU RAPIDE

11 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 11 Nouki laadulla Tuotteiden pitkä käyttöikä perustuu Schuitmakerin tuotteiden korkeaan laatuun. Kestävyys ja luotettavuus ovat aina kaikkein tärkeimpiä tekijöitä. Schuitemakerin koneita myydään kattavan maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Takaamme laadun ja palvelun korkean tason kansallisella ja kansainvälisellä tasolla tarjoamalla täyden tukemme jälleenmyyjille.

12 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 12 Huoltovapaata toimintavarmuutta SILPPUAVA NOUKINVAUNU RAPIDE

13 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 13 Tavoitteena täydellisyys Rapide on päätynyt monien ammattilaisten käyttöön ja se on yksi arvostetuimmista markkinoilla olevista silppuavista noukinvaunuista. Noukinvaunun osat otetaan vuosittain huolellisen tarkastelun kohteeksi ja niihin tehdään tarvittaessa muutoksia ja parannuksia. Täydellisyyteen pyritään jatkuvalla innovoinnilla ja seuraamalla tekniikan kehitystä. Schuitemakerin tavoitteena on laajentaa ja turvata asemaansa sekä kansallisilla markkinoilla että ulkomailla.

14 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 14 Schuitemaker-kuljetusvaunut nurmen ja maissin korjuuseen. KULJETUSVAUNU SIWA

15 opzet voederwinning_fins proef :54 Pagina 15 Optimaalinen luotettavuus Silppuavien noukinvaunujen tavoin Siwa-nimellä markkinoitavat kuljetusvaunut ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja käyttövarmuudestaan. Siwa-vaunuissa on teräskori, lujitetut sivulaidat ja luja kehysrakenne. Sen vuoksi se soveltuu sekä nurmen että maissin korjuuseen. 90-asteen kulmaan avautuvan hydraulisen perälaudan ansiosta kuorman purkaminen käy nopeasti. Vino etulaita mahdollistaa optimaalisen kuormaamisen maissipalstan leikkaamisen alussa ja silppurin takana ajamisen. Siwasta on saatavilla mallit 140, 180, 200 ja 240. Peräti 60 m3:n (DIN) kuormauskapasiteetilla varustettu 3-akselinen malli 370 on ihanteellinen perävaunu kuljettamaan suuria maissimääriä biokaasulaitoksiin. Kaikkiin standardimalleihin on saatavissa paljon lisävarusteita, kuten erilaisia telejä ohjautuvilla tai pakkoohjautuvilla akseleilla.

16 opzet voederwinning_fins proef :55 Pagina 16 Tekniset tiedot Rapide sarja: Rapide malli Tilavuus DIN, maksimi m Kuormauskapasiteetti m Kokonaispituus cm Kokonaisleveys malli S/W/V cm 250/250/ / /260/ /20 275/275 Lavan mitat (PxLxK) cm 590x220x x220x x220x x240x x240x210 Ylälaidan korkeus (lisäv.) cm 50 (+38) 50 (+38) 50 (+38) Kokonaiskorkeus (vakiorenkailla) cm Raideleveys mm Renkaiden maksimi korkeus mm Maksimi leikkuuleveys cm 4 4,4 4,4 4,4 4,4 Tehontarve hv Noukkimen leveys (5-rivinen) cm Noukkimen leveys (6-rivinen) cm Renkaiden määrä hydr. jarrut TEKNOLOGIA Tekniset tiedot Rapidessa on vakiovarusteena: - Erittäin lyhyt ja kompakti rakenne, joka takaa helpon ohjattavuuden ja korkean maavaran auman päällä - Järeä teräskori, jossa saranoiden varassa kääntyvä etulaita - Etuosastaan alaspäin taitettu lava auttaa kuormatilan täysimääräistä hyödyntämistä ja vähentää tehontarvetta - Monitoiminen järeä eturunkopalkki (vaihteisto, kytkin ja puoliakselit, teräpidikkeen kääntöpiste ja säädettävä vetoaisan kiinnitys) - Hydraulinen vaihteisto purkukeloilla varustetuille noukinvaunuille - Tähdenmuotoinen roottori jossa pareittain porrastetut piikit, laajakulmanivelakseli - Öljykylvyssä toimiva hammaspyörävaihteisto roottorille ja noukkimelle - Hydraulisesti toimiva ja suojattu pohjakuljetin joka pysähtyy automaattisesti kuormatilan täytyttyä - Pohjakuljettimen takaisinkelaus vakiona purkukeloilla varustetuissa noukinvaunuissa (W) - Suojattu leikkuuyksikkö enimmillään 39 tai 43 terälle - Perälauta avautuu 90 - LCD-näytöllä varustettu ohjain - Kaikissa Rapideissa on Load sensing -valmius

17 opzet voederwinning_fins proef :55 Pagina 17 Tekniset tiedot Rapide sarja: Rapide malli Tilavuus DIN, maksimi m Kuormauskapasiteetti m Kokonaispituus cm cm Kokonaisleveys malli S/W cm 280/ /285 Lavan mitat (PxLxK) cm 730x240x x240x210 Ylälaidan korkeus (lisäv.) cm Kokonaiskorkeus (vakiorenkailla) cm Raideleveys mm Renkaiden maksimi korkeus mm Maksimi leikkuuleveys cm 4,4 4,4 Tehontarve pk Noukkimen leveys (5-rivinen) cm - - Noukkimen leveys (6-rivinen) cm Renkaiden määrä hydr. jarrut 4 6 Varustevaihtoehdot Lisävarusteet - 3-osainen terärivi - moniportainen nopeudensäätö pohjakuljettimelle - hydraulisesti ohjattu etulaita - työvalot - punnitusyksikkö - hydraulisesti jousitettu teli Mallit - S - ilman purkukeloja - W - purkukeloilla - V - purkukeloilla ja poikittaiskuljettimella Lisälaidat Rapideen voidaan asentaa lisälaidat tilavuuden lisäämiseksi - 30 cm - 50 cm - 50 cm + 38 cm yläohjaimella cm kaarevalla ohjauslevyllä Telivaihtoehdot tonnia - ohjautuva akseli - hydraulisesti pakko-ohjautuva akseli - useita rengaskokoja teleissä - ilmajarrut yhdistettyinä hydraulisiin jarruihin

18 opzet voederwinning_fins proef :55 Pagina 18 TEKNOLOGIA Rapide Er Schuitemakerin Rapide silppuava noukinvaunu on ainutlaatuinen, koska se soveltuu kahteen käyttötarkoitukseen, varsinainen monitaituri. Silppuava noukinvaunu REHUN korjuuseen - Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä takaa erinomaisen leikkuulaadun - Leikkuuterien vaihtaminen helppoa - Luja ja luotettava tähdenmuotoinen roottori - Etuosastaan alaspäin taitettu lava auttaa kuormatilan täysimääräistä hyödyntämistä ja vähentää tehontarvetta - Vähäinen huollontarve MAISSIN / REHUN kuljetusvaunu - vankka seinärakenne - telin optimaalinen sijainti - ainutlaatuinen painon jakautuminen

19 opzet voederwinning_fins proef :55 Pagina 19 Tekniset tiedot Siwa: Siwa malli Kuormauskapasiteetti 18 ton 20 ton 24 ton 30 ton Tilavuus (DIN) (maks.) 39 m3 42 m3 47 m3 60 m3 Lavan mitat P x L x K 715 x 220 x x 240 x x 240 x x 240 x 210 Kokonaismitat P x L x K 890 x 253 x x 273 x x 273 x x 273 x 365 Pohjakuljettimen ohjaus malli S Kaksipuol. hydr. Kaksipuol. Hydr. Kaksipuol. hydrl. Kaksipuol- hydr. Pohjakuljettimen ohjaus malli W zweiseitig mech./hydr. zweiseitig mech./hydr. zweiseitig mech./hydr. zweiseitig hydr.. Hydrauliset jarrut 4 pyörässä 4 pyörässä 4 pyörässä 6 pyörässä 18 tonnin keinuteli tonnin ohjautuva teli Lisävaruste. vakiovaruste vakiovaruste tonnin hydr. pakko-ohj. teli Option Lisävaruste Lisävaruste tonnin ohjautuva teli Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste tonnin hydr. pakko-ohj. teli Option Lisävaruste Lisävaruste tonnin parabolinen jousitus, 3-aksel. tel i vakiovaruste Erikoisjäreä 30 t Tandem akselisto saatavilla Rapide ja Siwa vaunuihin. Siwa Siwassa on vakiovarusteena: - Teräskori, lujitetut sivulaidat ja luja kehysrakenne - Jousitettu vetoaisa saranoidulla vetoaisan silmukalla - Hydraulisesti ohjattu perälauta - Vino etulaita - Uusi vetoaisa, jossa enemmän maavaraa - Pohjakuljettimen ja purkukelojen mekaaninen ohjaus (W-mallit) - Pohjakuljettimen hydraulinen ohjaus (S-mallit) - Hydraulinen jarrukenkä Lisävarusteet: - Hydraulisesti jousitettu vetoaisa - Hydraulinen tukijalka - Lisälaidat 30 cm - Pohjakuljettimen nopeudensäätö, 2-3 nopeutta (S-mallit) - Hydraulisesti jousitettu alusta (teli/3-akseli) - Jatkettu takaovi

20 opzet voederwinning_fins proef :56 Pagina 20 Tämän esitteen perusteella ei synny mitään oikeuksia. Oikeudet muutoksiin ja kirjoitus- tai painovirheisiin pidätetään. Koneiden osat voivat vaihdella eri maissa. Tuottoa kaikilta aloilta. Morsweg AG P O Box AE Rijssen Alankomaat Puh: +31 (0) Faksi: +31 (0) sales@sr-schuitemaker.nl

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

KRONE ZX mallisto 2015 2016

KRONE ZX mallisto 2015 2016 KRONE ZX mallisto 2015 2016 Malli Tilavuus (DIN) ZX 430 GL 43 m 3 ZX 430 GD 43 m 3 ZX 470 GL 47 m 3 ZX 470 GD 47 m 3 ZX 560 GL 56 m 3 ZX 560 GD 56 m 3 GL = teräslaidat GD = teräslaidat + 3 purkutelaa Vetoaisa/-silmukka

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut

Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut FIN Enemmän. Nopeammin, Tehokkaammin. Tässä Kronen vahvuudet Kuumasinjkitty noukin, työleveys 1,8 m. Noukinpiikit 6 rivissä, piikkiväli 55 mm, noukinkorkeuden

Lisätiedot

Sisältö. go.claas.com/halle9

Sisältö. go.claas.com/halle9 QUANTUM go.claas.com/halle9 Päivittäisessä työskentelyssä pellolla tarvitset enemmän kuin vankkarakenteisen työkoneen. Tarvitset toimivaa tekniikkaa, jota käytät mielelläsi. Tekniikkaa, joka toimii luotettavasti

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS R1000 R700IS R800IS R1000 R1000IS Pituus (mm) 5332 5332 5685 5685 Leveys (mm) 2215 2215 2550 2550 Korkeus (mm) 1720 1628 1871 1970 Lavan sisämitat (mm) 3680x2080x550

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

ANNABURGER Kaikki yhdeltä toimittajalta!

ANNABURGER Kaikki yhdeltä toimittajalta! ANNABURGER AGRICULTURAL ENGINEERING YLEISESITE ANNABURGER Kaikki yhdeltä toimittajalta! ANNABURGER AGRICULTURAL ENGINEERING Huipputehokas HTS-säilörehuvaunu tehokas kumppani nurmirehun ja esim. maissin

Lisätiedot

BERGMANN täsmälevittimet

BERGMANN täsmälevittimet BERGMANN täsmälevittimet Tehokkaaseen työskentelyyn Mallisarjat: Lannanlevitin M Täsmälevitin TSW M 1080 Yksi akselinen 8 t SW-levityskoneisto on varustettu suoralla vedolla. Itsekantava rakenne tekee

Lisätiedot

KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan

KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan Noukinvaunut FI KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan Markkinajohtaja Innovatiivisuus Asiakaslähtöisyys KRONE on toiminut maatalousalalla jo yli sadan vuoden ajan. Alun pienestä takomosta

Lisätiedot

PK30. Hydrauliset kippivaunut

PK30. Hydrauliset kippivaunut PK0 K U S TA N N U S - T E H O K K U U T TA K U L J E T U K S I I N Hydrauliset kippivaunut PK Compact 0 Hakemisto Kippivaunu Kippivaunu pituus 55 sivu Kippivaunu pituus 0 sivu 4 Kippivaunu pituus 0/0

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS

Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS 2 Hyvä rehun laatu Perinne velvoittaa Lähes 50 vuotta Strautmann on menestyksellisesti valmistanut laajaa valikoimaa noukinvaunuja. Keruuvaunuista tehokkaisiin noukinvaunuihin,

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi 2014 JOUSTOPIIKKIÄKEET Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS Maxer Pro Maxer Pro Maxer Pro on tarkoitettu sekä syksyllä että keväällä tapahtuvaan muokkaukseen sekä

Lisätiedot

Monipuolisen käytön tehopaketti.

Monipuolisen käytön tehopaketti. CARGOS Monipuolisen käytön tehopaketti. CARGOS-vaunun myötä CLAAS esittelee ensimmäisen monikäyttöisen kombivaunun. Irrottamalla noukin ja purkukelat, voidaan CARGOS-vaunu muutamassa minuutissa muuttaa

Lisätiedot

0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI

0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI 0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI ZX noukkiva rehuvaunu Suoravetoinen EasyFlownoukin, jonka työleveys on 2 100 mm Massiivinen 880 mm:n leikkuu- ja syöttöroottori Tehokas voimansiirto pystyy siirtämään jopa 221/300

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND

ATV-sarja FOREST PRO. kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND ATV-sarja kuormainvaunut mönkijään MADE IN FINLAND Forest Pro Forest Pro FL Forest Pro Plus 2016 MALLISTO ON SAAPUNUT! Tee mönkijästäsi metsäkone Mönkijä on mainio kulkupeli monenlaisissa maastoissa, mutta

Lisätiedot

Silppuava noukinvaunu Giga-Vitesse CFS

Silppuava noukinvaunu Giga-Vitesse CFS Silppuava noukinvaunu Giga-Vitesse CFS 2 Ylivoimaista tehokkuutta Tehokkaat noukinvaunut ovat tulleet kilpailukykyisemmiksi, sillä niiden hyötysuhde on kasvanut kilpailtaessa itsekulkevien silppureiden

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Uusien mittojen ja massojen puutavara-autot

Uusien mittojen ja massojen puutavara-autot Uusien mittojen ja massojen puutavara-autot LVM:n 17.12.2012 julkistaman ajoneuvojen käyttöasetuksen muutosluonnoksen ajoneuvot 18.1.2013 Antti Korpilahti antti.korpilahti@metsateho.fi Olavi H. Koskinen

Lisätiedot

Täsmälevittimet VS 10 E - VS 18

Täsmälevittimet VS 10 E - VS 18 Täsmälevittimet VS 10 E - VS 18 S trautmannin yleislevittimet on kehitetty urakoitsijoiden ja suurten maatilojen tehokäyttöön. Nämä monikäyttöiset koneet sopivat kaikille levitettäville materiaaleille

Lisätiedot

Honda pelaa varmasti.

Honda pelaa varmasti. Lumilingot 2011 Honda pelaa varmasti. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Jokaisessa mallissa on leveä ja korkea linkopesä, työvalo

Lisätiedot

VILJA-, MAANSIIRTO- JA YLEISPERÄVAUNUT

VILJA-, MAANSIIRTO- JA YLEISPERÄVAUNUT VILJA-, MAANSIIRTO- JA YLEISPERÄVAUNUT HINNASTO 15.1.2018 ALKAEN, HINNAT ALV 0% MONIPUOLISEEN KULJETUKSEEN Seppo Kuisma Oy 40 vuotta laatutuotteita KIRE perävaunumallisto kattaa kaikkien asiakkaiden tarpeet

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

Myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 15.7.2015

Myynnissä olevat käytetyt ja esittelykäytössä olleet 15.7.2015 SARIS PKC20 E hydraulinen kippivaunu Rekisteröity 12-2014 - kokonaispaino 2000 kg, kantavuus noin 1500 kg - kuormatilan sisämitat 150 cm x 270 cm - sähköhydrauliikka ja 90 ah akku - 30 cm alumiinilaidat

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle.

Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle. Tuhti WS 130 PL paalivaunu WS 130 PL paalivaunu on erinomainen kumppani pyöröpaalisäilörehua käyttävälle viljelijälle. Kuormauskorkeus on vain vähän yli metrin. Se soveltuu myös trukkilavalaatikoiden kuljetukseen.

Lisätiedot

Kverneland Taarup C/CD C/CD. Monikäyttöiset roottorinoukinvaunut

Kverneland Taarup C/CD C/CD. Monikäyttöiset roottorinoukinvaunut Kverneland Taarup 11070 C/CD 11080 C/CD Monikäyttöiset roottorinoukinvaunut Uudet Kverneland Taarup 11070 C/CD ja 11080 C/CD mallit soveltuvat yhtä hyvin sekä noukinvaunuksi että kuljetusvaunuksi. Noukinvaunukäytössä

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Hinattavat tarkkuussilppurit

Hinattavat tarkkuussilppurit Hinattavat tarkkuussilppurit FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Powered by Kongskilde Tarkkuussilppuri Tarkkuussilputtua - miksi? Nurmen puristeneste ja mahdolliset lisäaineet sekoittuvat tasaisesti kaikille

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT HINNASTO 1.2.2016 ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE METSÄPERÄVAUNUT Siirrettävä teli Hydraulinen napaveto Valovarustus 1-palkkisissa vaunuissa siirrettävä

Lisätiedot

JUMBO JUMBO COMBILINE

JUMBO JUMBO COMBILINE JUMBO JUMBO COMBILINE PÖTTINGER Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+129.FI.0913 Taloudellinen ja tehokas PÖTTINGER JUMBO ja JUMBO COMBILINE koostuu yhteensä 16 mallista teholuokassa

Lisätiedot

D203SW D243S D263S D332ST D263SW D263SW X-tra D332SWT D332SWT X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com

D203SW D243S D263S D332ST D263SW D263SW X-tra D332SWT D332SWT X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com D203SW D243S D263S D332ST D263SW D263SW X-tra D332SWT D332SWT X-tra i Pienkuormaajat www.tobroco.com GiANT Pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines tarjoaa laajan

Lisätiedot

lannoitus kasvinsuojelu

lannoitus kasvinsuojelu lannoitus kasvinsuojelu vuosi 1882 Konelista vuosi 1907 MX / MXL 2 RCW 4 7/8/10 6 11/13 8 18/24 10 Apollo 12 REX 14 plus 16 europa 18 LUX 20 kornik 22 kornik vario 23 agropol 24 Zuk 25 PL 6 26 vuosi 1923

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Slootsmid veitsimultain

Slootsmid veitsimultain Slootsmid veitsimultain Slootsmid B.V. Hollantilainen yritys joka on perustettu v. 1960 Euroopan johtava multauslaitteiden valmistaja Erikoistunut ainoastaan lietteen multauslaitteiden valmistukseen Kultivaattorimultain

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

PMC1720 PARASTA VEDETTÄVYYTTÄ JA KESTÄVYYTTÄ LAVETTI- VAUNU ALUMIINILAIDOILLA. Lavettiperävaunu

PMC1720 PARASTA VEDETTÄVYYTTÄ JA KESTÄVYYTTÄ LAVETTI- VAUNU ALUMIINILAIDOILLA. Lavettiperävaunu PMC0 PARASTA VEDETTÄVYYTTÄ JA KESTÄVYYTTÄ LAVETTI- VAUNU ALUMIINILAIDOILLA Lavettiperävaunu PL0 Hakemisto Matkalla asiakkaalle sivu Lavettiperävaunu Lavettiperävaunu pituus /0 sivu 4 Lavettiperävaunu pituus

Lisätiedot

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT

VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT VORTEX MID LOADER JA MAX LOADER -PUOLIPERÄVAUNUT SUURTEHOIMURIT KUIVILLE JA MÄRILLE AINEILLE Tekniset tiedot Mid Loader Säiliön materiaali ruostumaton SS 304 -teräs, tilavuus 12.500 l netto Perävaunun

Lisätiedot

Schauer Karjatalous tuotteet

Schauer Karjatalous tuotteet Schauer Karjatalous tuotteet Askeleen edellä olevat ratkaisut karjallesi AINA ASKELEEN EDELLÄ Makuuparret Pihattoihin Tarjoaa erinomaisen ja eläinystävällisen ympäristön. Komfort makuuparsi maksimaalinen

Lisätiedot

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia!

Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 ENTREPOT TRADE OY. Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! ENTREPOT TRADE OY Vahva pieni kone YUCHAI YC 08-8 Vertaa hintaa! Vertaa ominaisuuksia! UUSI 8-sarja Suomessa Vähäpäästöinen Hiljainen Taloudellinen Voimakas VAHVAA VOIMAA YC 08-8 Uutuus, 1 ton sarjaan

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com

V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra. i Pienkuormaajat. www.tobroco.com V362 V452T HD V452T X-tra HD V4502T V4502T X-tra V5003 V5003 X-tra V6004T V6004T X-tra i Pienkuormaajat www.tobroco.com GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines

Lisätiedot

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI KÄYTETTY LAVETTI 2.2.2015 Alkuperäinen omistaja: Moto-Olli Oy Nimike: PPV T492-23A Valmistenumero: YF9T492237L008762 Vuosimalli: 2008 Kuvat otettu kesällä 2014 3-AKSELINEN PPV JATKETTAVA/LEVITETTÄVÄ IRTOKEULALAVETTI

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

TUHTI PERÄVAUNUT. Uutuus!

TUHTI PERÄVAUNUT. Uutuus! TUHTI PERÄVAUNUT Uutuus! Monikäyttöiset kotimaiset TUHTI perävaunut on tehty vaativan käyttäjän tarpeisiin. Korkealaatuiset raaka-aineet, tarkka valmistustekniikka ja asiakaspalautteen perusteella tehdyt

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Forest Pro kuormainvaunut mönkijään VALMISTETTU SUOMESSA

Forest Pro kuormainvaunut mönkijään VALMISTETTU SUOMESSA Forest Pro kuormainvaunut mönkijään VALMISTETTU SUOMESSA Pro Basic Pro Std Pro FL Pro Plus Pro Gen2 Tee mönkijästäsi metsäkone Nokka Oy:n ATV-malliston Forest Pro -kuormainvaunut lisävarusteineen nostavat

Lisätiedot

TORRO combiline. Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+128.FI.1015

TORRO combiline. Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+128.FI.1015 TORRO combiline Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+128.FI.1015 Taloudellinen ja tehokas Uudet TORRO 6010 ja 6510 -mallit mahdollistavat suuren kuljetustehon myös ajosilppuriketjussa.

Lisätiedot

ZX Monitoimirehuvaunut

ZX Monitoimirehuvaunut ZX Monitoimirehuvaunut www.krone.de KRONE ZX Noukkivat ja yhdessä ajosilppurin kanssa toimivat vaunut Hydraulisesti kääntyvä etulaidan yläosa Suoravetoinen EasyFlow-noukin Suurikokoinen silputus- ja sullojaroottori,

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Junkkari Oy. Tekniikka muuttuu, ARVOT PYSYVÄT!

Junkkari Oy. Tekniikka muuttuu, ARVOT PYSYVÄT! KIPPIVAUNUT Oy Tekniikka muuttuu, ARVOT PYSYVÄT! Junkkari Oy on suomalainen maa- ja metsäkoneiden konetoimittaja, joka suunnittelee, markkinoi ja valmistaa kylvöön, kuljetukseen sekä metsänhoitoon tarkoitettuja

Lisätiedot

Vaativalle käyttäjälle

Vaativalle käyttäjälle Traktoriperävaunut Vaativalle käyttäjälle Multiva perävaunut on kehitetty vastaamaan käyttäjien tarpeita. Multiva on perävaunu sinulle, joka arvostat tehokkuutta, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä kuljetuksissa.

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

team TOBROCO Pienkuormaajat D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T

team TOBROCO Pienkuormaajat D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Pienkuormaajat GiANT -pienkuormaajat Täyttääkseen asiakkaittensa tarpeet ja toiveet, Tobroco Machines tarjoaa

Lisätiedot

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group Suomi Henkilönostimet Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160 Member of AVANT Group Leguan henkilönostimet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja vuokrauskäyttöön. Leguanin kehittämä konsepti

Lisätiedot

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY TUOTTEIDEN YLEISESITTELY Niittokoneet Pöyhimet Karhottimet Koko valikoima 2014/2015 fefe_bro_stirnrad_2014_fin_03_rro.indd 1 22.07.14 15:24 fefe_bro_kompaktwinkel_2014_fin_01_sd.indd 1 28.07.14 10:44 fefe_bro_heuwender_2014_fin_04_rro.indd

Lisätiedot

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi

M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi M. Alander Oy Helsingintie 406 TARJOUSHINNASTO 21500 Piikkiö Puh. 02-479 5115 1.4.2011 GSM 040-5455 601 www.malander.fi SARIS HYDRAULISET KIPPIPERÄVAUNUT Saris hydraulisia kippivaunuja on kokonaispainoluokat

Lisätiedot

KIVI-PEKKA KIVI-PEKKA

KIVI-PEKKA KIVI-PEKKA KIVI-PEKKA PELTOTYÖKONEET KIVENKERÄYSKONE MUOKKAIN MULTIVAATTORI LIETELANNAN KIEKKOMULTAIN Myynti, valmistus, huolto ja varaosat SEPPÄLÄNSALMENTIE 181 58900 RANTASALMI KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONE OMINAISUUDET

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO. Ammattilaisen valinta

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO.  Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta Suurtehopaalainkäärin tämän päivän haasteisiin... McHale Fusion Vario on integroitu paalainkäärinyhdistelmä, joka toimii seuraavasti: HEINÄ/OLKI McHale Fusion Variolla

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot