Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS"

Transkriptio

1 Silppuava noukinvaunu Super-Vitesse CFS

2 2 Hyvä rehun laatu Perinne velvoittaa Lähes 50 vuotta Strautmann on menestyksellisesti valmistanut laajaa valikoimaa noukinvaunuja. Keruuvaunuista tehokkaisiin noukinvaunuihin, kuudesta 45 teräisiin malleihin. Tällä osa-alueella Vitesse -mallit ovat Vitesse, Super-Vitesse ja Giga-Vitesse. Nämä vaunut ovat tarjonneet hyvää suorituskykyä käyttäjilleen udelleen ja uudelleen. Kuten isoveli Giga-Vitesse CFS, myös Super-Vitesse CFS noukinvaunuissa on uusi keruuyksikkö (Continuous-Flow- System CFS ), joka on täysin ainutlaatuinen menetelmä. Tämä on asettanut uuden tason tehokkaaseen keruuseen, pieneen tehontarpeeseen ja kustannustehokkuuteen. Super-Vitesse CFS erottuu sen erinomaisella silppuamistehokkuudellaan. Leikkuuyksikössä on 36 kaksipuolista terää, joilla saadaan erinomainen silpun laatu. Suuresta tehosta johtuen Super-Vitesse CFS on kiinnostava vaihtoehto ammattimaisille maitotiloille, yhteiskoneeksi ja urakoitsijoille. Koneen antama energiasäästö lisää kilpailukykyä verrattaessa muihin korjuumenetelmiin.

3 3 Sisällysluettelo Ammattilaisen valinta! CFS Tulevaisuuden menetelmä Kuusi vakuuttavaa perustetta Sivu 4/5 - Pienempi tehontarve - Tehokkaampi täyttö - Suurempi pinta-ala kuormaan - Parempi noukkimen maanseuranta - Voimansiirron suojaus - Terien pidempi teroitusväli Keruu ja leikkuu Sivu 6/7 Hyvän säilörehun perusteet. - Keruu ilman voimapiikkejä - 36 terää ja 39 mm silpun pituus - Tehontarve 95 kw / 130 Hp Lastaus, kuljetus ja levitys Sivu 8/9 Luotettava kuljetus siiloon ilman tappioita - Pohjakuljettimien murtolujuus 60 tonnia - Täydellinen täyttöaste kaikissa oloissa - Purku ja levitys kaikkiin siiloihin Ohjain Sivu 10 Kaikki toiminnot samasta ohjaimesta Helppokäyttöinen sähkövälitteinen ISOBUS -ohjain Alusta Sivu 11 Turvallinen sekä mukava pellolla ja tiellä Jousitettu keinuteliakselisto 20 tonnin kokonaispainolla

4 4 CFS - Tulevaisuuden tekniikkaa Strautmann rehuvaunuissa on pienempi vetovastus kuin muissa vaunuissa. CFS lisää hyötyjä kuten on huomattu menneen vuoden aikana. Jatkuva materiaalin syöttö Continous flow tekee sen eron. 1. Pieni tehontarve Uudelleen suunniteltu noukin ja CFS kiihdytinrulla hajottavat karhoa (levittävä vaikutus) ja syöttävät sitä koko roottorin ja leikkuuyksikön leveydeltä. Roottori on sijoitettu 100 mm korkeammalle, mikä vähentää rehun nousemismatkaa lavalle. Tämä säästää energiaa ja vähentää tehontarvetta n. 10 %. 4. Pellon muotojen tarkka seuraaminen CFS - kiihdytinrullan ansiosta noukin on matala ja paine kannatinpyörille on vähäisempi. Näistä syistä noukin seuraa paremmin pellon epätasaisuuksia. Noukin kerää tasaisesti ja hellävaraisesti johtuen piikkien asettelusta v-spiraalimuotoon. 2. Täydellinen täyttö Materiaali liikkuu tasaisesti koko leveydeltä ja täyttää vaunun täydellisesti. Olemme mitanneet 10 % painonlisäyksen kuutiometriä kohden. Vetoisuus on tärkeää, ei vaunun tilavuus. 5. Voimansiirtolaitteiston suojaus Tasaisesta ja jatkuvasta materiaalivirrasta johtuen CFS - keruuyksikkö käy erittäin tasaisesti eikä tule voimapiikkejä. Koska ei ole voimapiikkejä, voimansiirto ei altistu niin suurille rasituksille. Tämä pidentää huoltovälejä ja tekee voimansiirrosta kestävämmän ja sitä kautta säästää huoltokustannuksia. 3. Enemmän pinta-alaa kuormaan Vaunun parempi täyttö tarkoittaa suurempaa tehoa. Heinäala on nopeammin korjattu ja rehu on nopeammin siilossa. Aika on rahaa. 6. Terien pidempi huoltoväli Terien teroitus: Vain jos on tarvetta! Heinän levitysominaisuus kuormittaa tasaisemmin teriä. CFS mahdollistaa pidemmät teroitusvälit. Terien teroitus kannattaa tehdä, jos kaikki terät ovat tylsät. Mutta mitä jos vain keskiosan terät ovat tylsyneet? Teroittaako kaikki terät? Vai teroittaako ainoastaan keskiosan terät? Pitäisikö vaihtaa ulommat ja sisimmät terät?

5 5 Noukin Spiraalimaisesti kiinnitetyt piikit ja kiinteäpiikkinen 2 m leveä noukin keräävät heinän talteen. Spiraalimainen muoto levittää karhoa ja syöttää kiihdytinrullaa. Karhonohjaimen edessä oleva ohjainrulla ja noukkimen suuri pyörimisnopeus keräävät heinän tarkasti talteen. Noukin seuraa paremmin maan muotoja noukkimen jälkeisen kiihdytinrullan mahdollistaessa matalamman rakenteen. Kiihdytinrulla Kuten noukkimella myös noukkimen jälkeen olevalla kiihdytinrullalla on karhoa levittävä vaikutus. Se tasaa materiaalin syöttöä roottorille ja leikkuuterille. Roottori on nostettu ylemmäksi, mikä vähentää tehontarvetta. Tämä siksi, että rehun kuljetusmatka roottorilta lavalle on lyhentynyt. Voimansiirto kiihdytinrullalle ja noukkimelle Kiihdytinrullan voimansiirto on toteutettu vähän huoltoa tarvitsevalla kulmavaihteella. Siinä on myös levykytkin mahdollista ylikuormitusta varten. Tämä estää roottoria vaurioittavien vieraiden esineiden nousemisen silppurille. Voimansiirto noukkimelle kulkee kiihdytinrullan kautta vahvistetulla ¾ rullaketjulla.

6 6 Hyvälaatuista rehua! Roottori ja leikkuuyksikkö Strautmann Super-Vitesse CFS :n erityinen terien suojausmekanismi pidentää terien käyttöiän melkein kaksinkertaiseksi verrattuna perinteiseen suojaukseen. Yhdessä uuden kuusirivisen spiraaliroottorin kanssa 36 kaksipuoleista terää leikkaavat tarkasti ja tekevät rehusta hyvälaatuista. Roottorin voimansiirto Voimansiirtoakseli kulmavaihteelta roottorille on sijoitettu runkoputken sisään, mikä mahdollistaa pitkän käyttöiän kaikille voimansiirron osille. Roottorissa on kaksirivinen käyttöketju, jonka murtolujuus on 27 tonnia. Siinä on automaattinen kiristys ja automaattivoitelu, jolloin kuluminen on vähäistä ja se on kestävä Sullojaroottori Roottorin vahvat sullojasormet on spiraalimaisesti kuudessa rivissä ja on hitsattu kauttaaltaan vahvaan runkoputkeen. Tämä antaa roottorille hyvän vakauden. Noukinvaunun energiaa säästävä virtausnopeus on seurausta sullojasormien ja kaapimien välisestä yhtenevästä geometriasta. Kaapimet Vahvat kaapimet on pultattu ryhmiin ja ovat helposti vaihdettavissa. Roottorin sormien ja kaapimien välinen suuri kulma (> 90 astetta) ei liiskaa rehua ja vähentää traktorin tehontarvetta.

7 7 Leikkuuyksikkö 36 terää yhdessä rivissä leikkaavat tarkan 39 mm pitkän silpun. Kaikki terät ovat kaksipuoleisia ja sahalaitaisia. Jokainen terä on helposti käännettävissä ja siten teroitusväli on kaksinkertainen. Koko leikkuuyksikkö on hydraulisesti alaslaskettava, jolla saadaan mahdolliset tukokset helposti ja nopeasti auki. Jos terät kapenevat teroituksissa, voidaan koko leikkuuyksikköä säätää vanttiruuvilla lähemmäksi sullojaroottoria. Perinteinen terän suojausmenetelmä Jousipainotteisessa terän suojauksessa voima, jolla terä joustaa, muuttuu terän kohdasta riippuen. Kivi vierii terää pitkin jousen painaessa vastaan. Tämä suojausmekanismi tylsyttää terän koko matkalta siitä eteenpäin mihin kivi on osunut. Strautmann terän suojausmekanismi Ainutlaatuisessa Strautmann terän suojauksessa laukaisuvoima on lähes sama osuuko kivi tyveen tai kärkeen. Terä laukeaa täysin ulos heti kiven osuessa terään, jolloin vaurio jää vähäiseksi. Terän käyttöikä on moninkertainen verrattuna perinteiseen jousipainotteiseen menetelmään.

8 8 Keruu, kuljetus ja levitys CFS menetelmällä saadaan tasaisempi vaunun täyttö, jolloin rehun kuljetus siiloon on tehokasta ja taloudellista. Paikallisista olosuhteista riippuen on erilaisia vaihtoehtoja levittimelle. Purkuperällä varustettuun vaunuun suosittelemme kolmen kelan levitintä, jolloin saadaan tasainen levitys. Tällä tavalla levittäminen ja tiivistäminen on helpointa tehdä. Pohjakuljetin neljällä ketjulla U- muotoiset ketjun suuntaimet ja suurilujuiset pohjakuljettimen ketjut, joiden ainevahvuus on 11 mm ja murtolujuus 15 tonnia/ ketju, tekevät purusta tasaisen. Automaattinen ketjun kiristin pitää ketjut oikeassa kireydessä joka tilanteessa. Super-Vitesse CFS pohjakuljetin on varustettu 2- vaihemoottorilla. Vetomoottori ja vaihdelaatikko on suojattu törmäyspuskurilla. Täytönohjain Vakiovarusteena oleva täytönohjain estää rehun ylitulemisen täytön aikana. Lisäksi se tiivistää kuormaa. Automaattitäytön tunnistin on kiinnitetty täytönohjaimeen. Pohjakuljetin siirtyy automaattisesti, kun rehu nostaa tunnistinsormet ylös Lava Tappioton kuljetus siilolle on tärkeätä. Tästä syystä Super-Vitesse CFS on varustettu täyskorkeilla teräslaidoilla. Laidan yläosa voidaan kääntää alaspäin. Vaunu voidaan varastoida matalammissa varastoissa varastoitaessa pidempiä aikoja kerrallaan. Lavakaaret tukevat lavaa ja niihin kiinnitettävät köydet pitävät lastatun kuorman sisällä.

9 9 Peräportti Noukinvaunussa on vahva peräportti, jossa on hydraulinen lukitusmekanismi. Se aukeaa täysin, jotta purku on nopeaa. Peräporttiin on kiinnitetty sähkökytkin, joka tunnistaa täyttymisen. Rehumassa painaa katkaisinta, jolloin ohjaimen äänimerkki ja symboli kertovat vaunun täyttymisestä. Levitinyksikkö Kaksi levitinkelaa ottavilla repijäpiikeillä levittävät rehun tasaisesti siiloon. Parhaan levitystuloksen saa vaihtoehtoisella kolmella levitinkelalla varustetulla levittimellä. Kun kuorma on täysi, alimmassa levitinkelassa oleva anturi pysäyttää pohjakuljettimen käytön. Tällä tavalla levitinkelat pyörivät vapaasti kun aloitetaan kuorman purku. Poikkikuljetin Noukinvaunut, joissa on levitinyksikkö, voidaan varustaa lisävarusteena olevalla poikkikuljettimella karjan kesäruokintaa varten. Leveä kuljetin voidaan helposti siirtää, kun noukinvaunua käytetään normaalissa korjuussa.

10 10 Kaikki toiminnot ohjaimessa Koneen käyttö Sähköhydraulinen ohjain on helppokäyttöinen, jossa eri toiminnot ovat selkeästi vipukytkimillä. Siinä on lisäksi merkkivaloja ja pohjakuljettimen nopeudensäätörulla. Ohjain tekee koneen käytön helpoksi ja turvalliseksi kokemattomille käyttäjille. Super-Vitesse CFS noukinvaunuun on saatavana lisävarusteena ISO-standardin mukainen BUS- ohjain. (Suomeen tulevissa vaunuissa on ISO-Bus vakiovarusteena) ISO ohjaimen toiminnot (Levitinkeloilla olevaan malliin) 1. Tyhjennystoiminnot ennen siilon päälle ajoa (AI) - Lukitsee ohjautuvan taka-akselin - Nostaa vetoaisan ylös - Aisan jousitus kytkeytyy pois päältä 2. Tyhjennystoiminnot siilon päällä (AII) - Peräportin avaus - Kytkee vaihteet ja kytkimet - Pohjakuljetin käynnistyy, kun levitinkelat pyörivät. Pohjakuljetin pysähtyy, jos levitinkelojen pyörimisnopeus hidastuu likaa. 3. Pohjakuljettimen käsiohjaus 4. Muiden toimintojen ohjaus - Noukin, vetoaisan nosto, teräpakka 5. Maantieajo toiminto - Lukitsee kaikki toiminnot - Laskee vetoaisaa - Aisan hydropneumaattinen jousitus kytkeytyy 6. Asetusnäppäimet - Asetusvalikko - Työvalot päälle/pois ISO- terminaalit Jotka sopivat käytettäviksi Strautmann-noukinvaunun ISO ohjaukseen. ISO ISO-väyläohjaus helpottaa huomattavasti koneen käyttäjän toimia, sillä työvaiheiden (AI ja AII) eri toiminnot voidaan yhdistää ja lisäksi anturit parantavat koneen valvontaa. Ohjain antaa käyttäjälle tietoa esimerkiksi ohjautuvan teliakseliston, peräportin tai silppuriterien asennosta. Olemme tiiviissä yhteydessä myös muihin valmistajiin ja autamme mielellämme yhteensopivuutta koskevissa kysymyksissä.

11 11 Turvallinen ja mukava pellolla ja tiellä Alusta Ohjautuva akseli Kaikki Super-Vitesse CFS mallit on varustettu ohjautuvalla takaakselilla, joka ei käännöksissä murra nurmea. Vaunu on myös saatavana hydrauliikkavälitteisellä aktiiviohjauksella. Silloin taka-akseli on aina oikeassa asennossa ajotilanteeseen nähden. Jousitettu keinuteliakselisto Super-Vitesse CFS vaunun akselisto on jousitettu ja siinä on keinuteli. Sillä saadaan parhaat ajo-ominaisuudet sekä pellolla että tiellä. Siilolle ajo on helpompaa keinutelin ansiosta. Hydraulinen vetoaisa Siilolle ajoa varten Super-Vitesse CFS vaunuissa on vetoaisan kaksitoimiset hydrauliikkasylinterit. Yläasennossa maavara on 64 cm. Vakiovarusteena Super-Vitesse CFS vaunuissa oleva vetoaisan jousitus tekee maantieajosta pehmeämpää. Vetoaisa alakytkennällä Super-Vitesse CFS vaunuissa on vakiona alakytkentä (Kuvassa Suomi-mallin vetoaisa), joka mahdollistaa 4 tonnin aisapainon ja mahdollistaa huoltovapaan ja turvallisen traktorin ja vaunun välisen kytkennän. Renkaat Vredestein Flotation Pro Michelin CargoXbib Trelleborg T 404/ Alliance I 328 Nokian Country King

12 Silppuavat noukinvaunut Super-Vitesse CFS Malli Super-Vitesse CFS 3101 Super-Vitesse CFS 3501 Kokonaismitat - Pituus (ilman / levityskeloilla) m 8,80 / 9,40 9,60 / 10,25 Leveys m 2,55 2,55 Leveys pyörien ulkolaidasta m 2,75 2,75 Korkeus m 3,95 3,95 Kuormatilavuus DIN m³ 29,0 33,0 Keskimääräinen rehutilavuus m³ 50,8 57,8 Paino tyhjänä, vakiovarusteilla kg Levitinkeloilla kg Suurin sallittu kokonaispaino - Ylävetolaitteella kg Alavetolaitteella kg Jousitettu keinuteliakselisto vakio vakio Noukkimen työleveys m 1,80 1,80 Ulosoton nopeus Kier./min Sullojayksikön tyyppi Spiraali roottori 6 sormirivillä Spiraali roottori 6 sormirivillä Terien lukumäärä Levitinyksikkö Valinnaisesti 2 tai 3 levitinkelalla Valinnaisesti 2 tai 3 levitinkelalla Traktorin tehontarve KW HP Renkaat vakiona 710/40 R /40 R 22.5 Kuvat, tekniset tiedot ja painot voivat muuttua tuotteittemme teknisen kehityksen myötä, joten ne eivät ole toimituksia sitovia. 2000/i.0412 B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ kontakt@strautmann.com

Silppuava noukinvaunu Giga-Vitesse CFS

Silppuava noukinvaunu Giga-Vitesse CFS Silppuava noukinvaunu Giga-Vitesse CFS 2 Ylivoimaista tehokkuutta Tehokkaat noukinvaunut ovat tulleet kilpailukykyisemmiksi, sillä niiden hyötysuhde on kasvanut kilpailtaessa itsekulkevien silppureiden

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

KRONE ZX mallisto 2015 2016

KRONE ZX mallisto 2015 2016 KRONE ZX mallisto 2015 2016 Malli Tilavuus (DIN) ZX 430 GL 43 m 3 ZX 430 GD 43 m 3 ZX 470 GL 47 m 3 ZX 470 GD 47 m 3 ZX 560 GL 56 m 3 ZX 560 GD 56 m 3 GL = teräslaidat GD = teräslaidat + 3 purkutelaa Vetoaisa/-silmukka

Lisätiedot

Täsmälevittimet VS 10 E - VS 18

Täsmälevittimet VS 10 E - VS 18 Täsmälevittimet VS 10 E - VS 18 S trautmannin yleislevittimet on kehitetty urakoitsijoiden ja suurten maatilojen tehokäyttöön. Nämä monikäyttöiset koneet sopivat kaikille levitettäville materiaaleille

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

BERGMANN täsmälevittimet

BERGMANN täsmälevittimet BERGMANN täsmälevittimet Tehokkaaseen työskentelyyn Mallisarjat: Lannanlevitin M Täsmälevitin TSW M 1080 Yksi akselinen 8 t SW-levityskoneisto on varustettu suoralla vedolla. Itsekantava rakenne tekee

Lisätiedot

0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI

0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI 0RQLWRLPLUHKXYDXQXW FI ZX noukkiva rehuvaunu Suoravetoinen EasyFlownoukin, jonka työleveys on 2 100 mm Massiivinen 880 mm:n leikkuu- ja syöttöroottori Tehokas voimansiirto pystyy siirtämään jopa 221/300

Lisätiedot

Silppuava noukinvaunu Mega-Vitesse CFS

Silppuava noukinvaunu Mega-Vitesse CFS Silppuava noukinvaunu Mega-Vitesse CFS 2 Seuraava, ole hyvä Kehitys nopeutuu. Strautmann noukinvaunujen tuotevalikoimaan tuli uusi malli lisää, Strautmann Mega-Vitesse CFS. Suuritehoinen vaunu, jossa yhdistyy

Lisätiedot

Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO

Rapide Siwa. silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO opzet voederwinning_fins proef 09-10-2009 15:53 Pagina 1 Rapide Siwa silppuavat noukinvaunut kuljetusvaunut REHUNTUOTANTO opzet voederwinning_fins proef 09-10-2009 15:53 Pagina 2 Schuitemaker Machines

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut

Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut Kierteisellä sullojalla varustetut noukinvaunut FIN Enemmän. Nopeammin, Tehokkaammin. Tässä Kronen vahvuudet Kuumasinjkitty noukin, työleveys 1,8 m. Noukinpiikit 6 rivissä, piikkiväli 55 mm, noukinkorkeuden

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO. Ammattilaisen valinta

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO.  Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta Suurtehopaalainkäärin tämän päivän haasteisiin... McHale Fusion Vario on integroitu paalainkäärinyhdistelmä, joka toimii seuraavasti: HEINÄ/OLKI McHale Fusion Variolla

Lisätiedot

JUMBO JUMBO COMBILINE

JUMBO JUMBO COMBILINE JUMBO JUMBO COMBILINE PÖTTINGER Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+129.FI.0913 Taloudellinen ja tehokas PÖTTINGER JUMBO ja JUMBO COMBILINE koostuu yhteensä 16 mallista teholuokassa

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

ANNABURGER Kaikki yhdeltä toimittajalta!

ANNABURGER Kaikki yhdeltä toimittajalta! ANNABURGER AGRICULTURAL ENGINEERING YLEISESITE ANNABURGER Kaikki yhdeltä toimittajalta! ANNABURGER AGRICULTURAL ENGINEERING Huipputehokas HTS-säilörehuvaunu tehokas kumppani nurmirehun ja esim. maissin

Lisätiedot

Hinattavat tarkkuussilppurit

Hinattavat tarkkuussilppurit Hinattavat tarkkuussilppurit FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Powered by Kongskilde Tarkkuussilppuri Tarkkuussilputtua - miksi? Nurmen puristeneste ja mahdolliset lisäaineet sekoittuvat tasaisesti kaikille

Lisätiedot

ZX Monitoimirehuvaunut

ZX Monitoimirehuvaunut ZX Monitoimirehuvaunut www.krone.de KRONE ZX Noukkivat ja yhdessä ajosilppurin kanssa toimivat vaunut Hydraulisesti kääntyvä etulaidan yläosa Suoravetoinen EasyFlow-noukin Suurikokoinen silputus- ja sullojaroottori,

Lisätiedot

KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan

KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan Noukinvaunut FI KRONE menestyksekäs perinne jo yli sadan vuoden ajan Markkinajohtaja Innovatiivisuus Asiakaslähtöisyys KRONE on toiminut maatalousalalla jo yli sadan vuoden ajan. Alun pienestä takomosta

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS R1000 R700IS R800IS R1000 R1000IS Pituus (mm) 5332 5332 5685 5685 Leveys (mm) 2215 2215 2550 2550 Korkeus (mm) 1720 1628 1871 1970 Lavan sisämitat (mm) 3680x2080x550

Lisätiedot

Sisältö. go.claas.com/halle9

Sisältö. go.claas.com/halle9 QUANTUM go.claas.com/halle9 Päivittäisessä työskentelyssä pellolla tarvitset enemmän kuin vankkarakenteisen työkoneen. Tarvitset toimivaa tekniikkaa, jota käytät mielelläsi. Tekniikkaa, joka toimii luotettavasti

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

PAALAINSARJA. www.mchale.net. Rakennettu kestämään

PAALAINSARJA. www.mchale.net. Rakennettu kestämään PAALAINSARJA www.mchale.net Rakennettu kestämään 10% tiiviimmät paalit PAALAINSARJA PAALAINSARJA 3 mallia joista valita F5000-sarja koostuu kolmesta mallista: ilman silppuria; 15-teräisellä silppurilla

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

TORRO combiline. Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+128.FI.1015

TORRO combiline. Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+128.FI.1015 TORRO combiline Noukin-/rehuvaunuyhdistelmä rehunkorjuun ammattilaisille 97+128.FI.1015 Taloudellinen ja tehokas Uudet TORRO 6010 ja 6510 -mallit mahdollistavat suuren kuljetustehon myös ajosilppuriketjussa.

Lisätiedot

Kverneland Taarup C/CD C/CD. Monikäyttöiset roottorinoukinvaunut

Kverneland Taarup C/CD C/CD. Monikäyttöiset roottorinoukinvaunut Kverneland Taarup 11070 C/CD 11080 C/CD Monikäyttöiset roottorinoukinvaunut Uudet Kverneland Taarup 11070 C/CD ja 11080 C/CD mallit soveltuvat yhtä hyvin sekä noukinvaunuksi että kuljetusvaunuksi. Noukinvaunukäytössä

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm

45 90 45 30 mm mm mm mm 305 305 x 335 305 x 305. Moottori Nopeus Pienin Ø kw AC m/min mm Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi Meba Eco-Line 335 DGA 600 45 90 45 30 305 305 x 335 305 x 305 335 500 x 335 335 x 335 330 320 x 335 320

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA.

SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA. KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONEET SUOMALAISTA OSAAMISTA SUOMEN KIVISIMMILTÄ PELLOILTA. KIVI-PEKKA KIVENKERÄYSKONEET Kivi-Pekka on kivien keräykseen tarkoitettu kone, jolla saadaan tehokkaasti puhdistettua viljelysmaat

Lisätiedot

PÖTTINGER JUMBO / JUMBO combiline

PÖTTINGER JUMBO / JUMBO combiline PÖTTINGER JUMBO / JUMBO combiline Huipputehokas- Sullojaroottorilla varustettu silppuava noukinvaunu VUODEN KONE 2010 97+129.15.0611 JUMBO / JUMBO combil JUMBO menestystarina jatkuu Taloudellista tehokkuutta

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

Pöttinger FARO/ EUROPROFI

Pöttinger FARO/ EUROPROFI Sullojaroottorilla varustettu silppuava noukinvaunu Pöttinger FARO/ EUROPROFI 97+121.15.0109 2 Järeää tekniikkaa traktoreille alkaen teholuokasta 63 kw / 85 hv Tulevaisuus on noukinvaunujen. Arvostettu

Lisätiedot

Monipuolisen käytön tehopaketti.

Monipuolisen käytön tehopaketti. CARGOS Monipuolisen käytön tehopaketti. CARGOS-vaunun myötä CLAAS esittelee ensimmäisen monikäyttöisen kombivaunun. Irrottamalla noukin ja purkukelat, voidaan CARGOS-vaunu muutamassa minuutissa muuttaa

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

VAKOLA. 1975 Koetusselostus 913 Test report. RIVIERRE CASALIS ER 40 C PAALAIN Rivierre Casalis ER 40 C pick-up baler

VAKOLA. 1975 Koetusselostus 913 Test report. RIVIERRE CASALIS ER 40 C PAALAIN Rivierre Casalis ER 40 C pick-up baler VAKOLA Rukkila AC1) 00001 Helsinki 100 qk Helsinki 53 41 61 Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS Finnish Research Institute of Engineering in Agriculture and Forestry 1975 Koetusselostus

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 Syvempi, nopeampi ja tehokkaampi muokkaus: Rubin 12 2 Aikaisemmilla lautasmuokkaimilla voitiin tehokkaasti ja tasaisesti sekoittaa kasvijätteitä ja maata noin 12 cm syvyyteen. Rubin

Lisätiedot

PÖTTINGER FARO/EUROPROFI

PÖTTINGER FARO/EUROPROFI PÖTTINGER FARO/EUROPROFI Sullojaroottorilla varustettu silppuava noukinvaunu 97+127.15.0811 FARO / EUROPROFI Järeää tekniikkaa traktoreille alkaen teholuokasta 63 kw / 85 hv Tulevaisuus on noukinvaunujen.

Lisätiedot

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta PAALINKÄSITTELY www.mchale.net Ammattilaisen valinta 691 BH Yksinkertainen, monipuolinen ja luja paalinkantolaite etukuormaimeen käsiteltäessä lappeelleen pudotettuja paaleja. Piikkien ympärillä pyörivät

Lisätiedot

Pöttinger FARO/ EUROPROFI

Pöttinger FARO/ EUROPROFI Sullojaroottorilla varustettu silppuava noukinvaunu Pöttinger FARO/ EUROPROFI 97+121.15.0705 2 Järeää tekniikkaa traktoreille alkaen teholuokasta 63 kw / 85 hv Tulevaisuus on noukinvaunujen. Arvostettu

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Kasvintuotannon energiankulutus. Peltotyöt Jussi Esala - SeAMK

Kasvintuotannon energiankulutus. Peltotyöt Jussi Esala - SeAMK Kasvintuotannon energiankulutus Peltotyöt Jussi Esala - SeAMK 2 Kasvintuotannon energiankulutus / peltotyöt Esityksen tarkastelutapa Suora energiankulutus Konekohtainen kulutus Työkone traktori kokosuhteen

Lisätiedot

- VACU-TRAILER 2000 -

- VACU-TRAILER 2000 - - VACU-TRAILER 2000 - - RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ- Imuperävaunu kuiville materiaaleille VACU-TRAILER 2000 TARJOAA Toimii täysin itsenäisesti; Täyden alipaineen Vortex kiertomäntäkompressori max. 2000 m3/h;

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

W PINOAVA KÄÄRIN. Ammattilaisen valinta

W PINOAVA KÄÄRIN. Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta M chale on erityisen nopea käärin. Tämä kompakti laite mahdollistaa paalin siirrot pellolla, käärinnän ja pinoamisen yhdellä traktorilla tai kuormaajalla. suoriutuu

Lisätiedot

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT

CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT CASE IH AXIAL FLOW RUMPUPUIMURIT Mallit 5088 (294 hv) 17 20 pöytä 6088 20-24 pöytä (335 hv) 7088 (366 hv) 24-30 pöytä Alusta Vankkarakenteinen voimansiirto 3,8 m akselinväli tekee ajosta vakaata Painonjakauma

Lisätiedot

Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi. Antti Suokannas Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti

Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi. Antti Suokannas Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti Hevosten nurmirehujen korjuutekniikka ruohosta rehuksi Kotieläintuotannon tutkimus, Vihti antti.suokannas@mtt.fi Historiaa ei kannata unohtaa Tapio Heikkilä www.welger.com www.nh.com Niitto Kuivumisnopeus

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone

Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone Spirit 9200 2-rivinen, sivulta nostava säiliökone AVR nostaa 2-rivisen korjuutekniikan uudelle tasolle! Spirit 9200 nostaa 2-rivisen korjuutekniikan aivan uudelle tasolle. Tunnustettua Spirit-konseptia

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

ERIKOISKÄRRYT RAKENTAJILLE ym. AMMATTILAISILLE

ERIKOISKÄRRYT RAKENTAJILLE ym. AMMATTILAISILLE ERIKOISKÄRRYT RAKENTAJILLE ym. AMMATTILAISILLE WWW.TEMARED.COM 2 3 SISÄLLYSLUETTELO 4 PRO BREAK S Jarrullinen peräkärrymallisto 5-7 Tukevarakenteinen kärrymallisto rakennus- ja puutarhakoneiden kuljetukseen

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

MX Noukinvaunut.

MX Noukinvaunut. MX Noukinvaunut www.krone.de KRONE MX Rehunkorjuun helppoutta Suoravetoinen EasyFlow-noukin Suurikokoinen silputus- ja sullojaroottori, jossa on Hardox-pinnoitteiset piikit Saksimainen silputus jopa 41

Lisätiedot

Paalisilppurit/rehuvaunut 852-853-856. Kuivitus ja ruokinta joustavuutta kulujen vähentämiseksi

Paalisilppurit/rehuvaunut 852-853-856. Kuivitus ja ruokinta joustavuutta kulujen vähentämiseksi Paalisilppurit/rehuvaunut 852-853-856 Kuivitus ja ruokinta joustavuutta kulujen vähentämiseksi Mahdollisuuksien maailma! Joustavuutta vähentääksesi kuivitus-, ruokinta- ja työvoimakustannuksia Kverneland

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakio-asennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

ELHO vesakkomurskaimet

ELHO vesakkomurskaimet ELHO vesakkomurskaimet www.elho.fi Kun tehokkuus ja kestävyys ratkaisevat, alkuperäinen ELHO -vesakkomurskain on oikea valinta ELHOlla on pitkä kokemus vesakkomurskaimien valmistamisesta. Vaakatasoroottoreilla

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20

Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet. Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 Perässäkäveltävään Power-Unit 60 kiinnitettävät lisälaitteet Maredo: PuT 20 -pystyleikkuri Maredo Power-Unit 60 + pystyleikkuri PuT 20 PuT 20 pystyleikkurissa on vakiona 0,8 cm paksu kovametalli pystyleikkuuterä.

Lisätiedot

VAKOLA Koetusselostus 208

VAKOLA Koetusselostus 208 VAKOLA Postios. Helsinki Rukkila Puhelin Helsinki 84 78 12 Rautatieas. Pitäjänmäki VALTION MAATALOUSKON E I DE N TUTKI MUSLAITOS 1956 Koetusselostus 208 SOLUS-YLEISLEVITIN Ilmoittaja : Oy Morus A b, Helsinki.

Lisätiedot

PÖTTINGER HIT / HIT T

PÖTTINGER HIT / HIT T PÖTTINGER HIT / HIT T Pöyhimet 8, 10 ja 12 roottorilla Kaikki tiedot on saatavissa internetin kautta 97+025.15.0813 Pöyhimet nykyajan vaatimuksiin Pöyhimillä pöyhitään usein suuria pinta-aloja. PÖTTINGERin

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

Lakaisukoneet SR 1601

Lakaisukoneet SR 1601 Ainutlaatuinen pölynhallintajärjestelmä on ylivoimainen. Tekniikka kontrolloi ilmassa olevia pölypartikkeleita tehokkaan DustGuard vesisumutuksen avulla. Vähemmän pölyä tarkoittaa myös vähemmän lakaisua

Lisätiedot

PK30. Hydrauliset kippivaunut

PK30. Hydrauliset kippivaunut PK0 K U S TA N N U S - T E H O K K U U T TA K U L J E T U K S I I N Hydrauliset kippivaunut PK Compact 0 Hakemisto Kippivaunu Kippivaunu pituus 55 sivu Kippivaunu pituus 0 sivu 4 Kippivaunu pituus 0/0

Lisätiedot

POKSI PRO. perävaunut 2015

POKSI PRO. perävaunut 2015 POKSI PRO perävaunut 2015 POKSI PRO 7527 K 7527K : (lava koko 262x131), kippi, upotettuja kuorman sidontalenkkejä 6kpl, nokkapyörä, tukijalat, pressu kiinnitykset, laidan korkeus 35 cm, vesivaneri, avattava

Lisätiedot