LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE. Tuottajaksi hakeutuminen. Palvelusetelin hakeminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE. Tuottajaksi hakeutuminen. Palvelusetelin hakeminen"

Transkriptio

1 LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot sekä kriteerit täyttävät ja hyväksyneet tuottajat hyväksytään palvelusetelituottajiksi, hyväksytyksi tulemisesta lähetetään tuottajalle päätös. Hyväksytyt tuottajat lisätään palvelusetelituottajalistalle, jonka asiakas saa internetistä tai kunnan kotihoidosta. Kunta ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajalle. Tuottajalla on mahdollisuus käyttää alihankkijoita. Palvelusetelihakemuksessa on esitettävä selvitys tuottajan käyttämistä alihankkijoista. Palvelusetelihakemuksen tekijä vastaa alihankinnasta kuten omasta toiminnastaan. Palvelusetelihakemuksessa edellytetyt selvitykset ja vaadittavat liitteet on toimitettava myös alihankkijoista. Palvelusetelin hakeminen Palvelusetelin avulla järjestetyn kotihoidon aloittaminen edellyttää, että kunnan kotihoito on tehnyt hoidon ja palvelutarpeen arvioinnin sekä laatinut hoito- ja palvelusuunnitelman, josta ilmenee palvelun sisältö, tarvittavien käyntikertojen määrä ja vuorokauden/viikon aika sekä palveluun kuluva keskimääräinen aika. Palvelupäätökseen sekä hoito- ja palvelusuunnitelmaan on kirjattu onko kyseessä kotipalvelukäynti vai kotisairaanhoitokäynti. Palvelusetelin käyttömahdollisuutta voidaan tarjotaan asiakkaalle, joka täyttää kunnan kotihoitoon pääsyn kriteerit. Asiakas voi kieltäytyä palvelusetelistä. Asiakkailla ei ole ehdotonta oikeutta saada/oikeutta vaatia palveluseteliä; kunta voi vaihtoehtoisesti järjestää palvelut omana toimintana tai ostopalveluina. Palveluseteliasiakas valitsee itsenäisesti tai omaistensa avustuksella itselleen kotihoidon tuottajan kunnan hyväksymien yksityisten palveluntuottajien joukosta. Palvelusetelipäätöksellä kunta sitoutuu maksamaan kotihoidon kustannuksia enintään myönnetyn palvelusetelin arvoon asti. Palvelusetelipäätös tehdään kerrallaan enintään 6 kuukaudeksi. Asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa voi olla sekä kunnan palvelua että palvelusetelillä järjestettävää palvelua. Mikäli asiakas tarvitsee ja haluaa palvelusetelituottajalta muuta palvelua, mitä palveluseteli ei kata, hän kustantaa sen itse. Kun asiakas valitsee itselleen sopivan palvelusetelituottajan, tuottaja ja asiakas tekevät keskenään palvelusopimuksen. Sopimuksen tulee sisältää eriteltynä sekä palvelusetelillä tuotettava palvelu että mahdollisesti sen ulkopuolelle jäävä palvelu. Sopimuksesta tulee ilmetä myös perittävät korvaukset sekä palveluntuottajan ja asiakkaan vastuut sekä

2 LIITE 1 velvollisuudet mm. avainten hallinnasta ja avainluvista. Myös asiakkaan kotona työskentelystä on tuottajan ja asiakkaan välisessä sopimuksessa oltava selkeät ohjeet. Sopimus on yksityisoikeudellinen ja kuluttajasuojalain alainen. Kunnan kotihoito avustaa tarvittaessa asiakasta asiakkaan ja tuottajan palvelusopimuksen laadinnassa. Asiakas toimittaa palveluntuottajalle kunnalta saamansa palvelusetelipäätöksen ja päätöksen palvelusetelin arvosta. Palveluntuottaja laskuttaa kuntaa palvelusetelin arvoon asti ja arvon ylimenevän osan suoraan asiakkaalta palvelusopimuksessa sovittuna ajankohtana. Palvelusetelipäätöksellä kunta sitoutuu maksamaan asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisten palvelujen kustannuksia enintään myönnetyn palvelusetelin arvoon asti. Mahdolliset muut korvaukset maksaa asiakas. Asiakas voi vaihtaa palveluntuottajaa halutessaan palvelusetelipäätöksen voimassaolon aikana. Kotisairaanhoidon lääkäripalvelut järjestää Kempeleen kunta. Palvelusetelin arvo Kunta päättää palvelusetelin arvosta ja sen muutoksista. Palveluntuottaja voi tarkistaa hintojaan korkeintaan kerran kalenterivuodessa. Hinta on voimassa asti, tämän jälkeen mahdolliset seuraavaa vuotta koskevat uudet hinnat pyydetään toimittamaan Kempeleen kuntaan, Ikääntyneiden hoivan ja huolenpidon palvelutuotantopäällikölle mennessä. Palvelutuottajan tulee ilmoittaa samanaikaisesti hinnan korotuksesta myös asiakkaille. Laskutus Palveluseteliä voi käyttää vain kunnan hallitukseen hyväksymiin palveluihin. Palvelusetelillä ei voida maksaa muita palveluntuottajan tarjoamia palveluita. Laskutus tapahtuu 5 min tarkkuudella. Lasku kunnalle tulee lähettää viimeistään seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä. Kunta ei vastaa peruuntuneista palvelutapahtumista aiheutuneista kustannuksista Jos asiakas ei pysty suoriutumaan tuottajan omavastuuosuudesta, tuottajan tulee ilmoittaa tilanteesta kunnan kotihoitoon heti ongelmien tultua ilmi.

3 Laskutusosoite: Kempeleen kunta Kotihoito PL LASKUT LIITE 1 Liitteet osoitteeseen: Kempeleen kunta Kotihoidon palveluesimies PL 12, Kempele Laskutuksen osalta yhdyshenkilö: Kotihoidon palvelusihteeri puh Laadunvalvonta Asiakkaan palveluntarpeessa ja -käytössä sekä asiakkaan toimintakyvyssä tapahtuvista olennaisista muutoksista palveluntuottaja/vastuuhoitaja ilmoittaa välittömästi Kempeleen kunnan kotihoidon palveluesimiehelle, joka yhteistyössä tuottajan vastuuhoitajan kanssa tarkentaa tarvittaessa hoito- ja palvelusuunnitelmaa. Palvelusetelillä annettavat palvelut kuuluvat kunnan lakisääteisten palvelujen järjestämisvastuun piiriin. Kunnalla on valvontavelvollisuus asiakkaan saaman palvelun laadusta. Hoito- ja palvelusuunnitelman ajantasaisuus tarkistetaan ja arvioidaan vähintään puolen vuoden välein sekä aina asiakkaan hoidon tarpeen muuttuessa kunnan kotihoidon toimesta. Asiakkaan asema palveluseteliä käytettäessä Asiakasta koskevat sosiaalihuollon asiakaslain ja potilaslain mukaiset oikeudet. Asiakkaan ja palveluntuottajan välistä sopimussuhdetta koskevat sopimuksen sisällön mukaan määräytyvät kuluttaja- ja sopimusoikeuden säännökset sekä oikeusperiaatteet. Erimielisyys voidaan saattaa kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Myös muut kuluttajaviranomaiset kuten kuluttajavirasto, kuluttaja-asiamies ja kuluttajaneuvonta ovat tältä osin toimivaltaisia. Jos asiakas on palvelusetelillä hankittavaan palveluun tyytymätön, hän voi myös tehdä muistutuksen kunnan sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä palveluntuottajalle. Hän voi myös vaihtaa palveluntuottajaa. Palveluun liittyvistä epäkohdista asiakas voi myös olla yhteydessä potilas-/ sosiaaliasiamieheen ja/tai tehdä kantelun valvontaviranomaisille, kuten aluehallintovirastolle (AVI).

4 Asiakkaan valittua palvelusetelin, hänelle tulee vastuu yksityisten palvelujen tuottajien palvelujen piiriin hakeutumisesta, ja sopivan kunnan hyväksymän palvelujen tuottajan valitsemisesta. LIITE 1 Palveluntuottajan vastuu virheistä ja viivästyksistä Palvelun virhe Jos palvelu poikkeaa siitä, mitä liitteessä 2 on sanottu palvelun sisällöstä ja laadusta, siinä on virhe. Todistustaakka siitä, että palvelu on suoritettu ammattitaitoisesti ja huolellisesti, on palvelun tuottajalla. Palvelussa on myös virhe, jos se ei vastaa niitä tietoja, jotka palveluntuottaja on antanut palvelun sisällöstä tai suorituksestaan taikka muista palveluksen laatua tai hyväksikäyttöä koskevista seikoista palvelusta markkinoitaessa tai muuten ennen sopimuksentekoa, ja joiden voidaan olettaa vaikuttaneen asiakkaan päätöksentekoon. Sama koskee palvelua suoritettaessa annettuja tietoja, joiden voidaan olettaa vaikuttaneen asiakkaan päätöksentekoon. Palvelussa on niin ikään virhe, jos palveluntuottaja on laiminlyönyt antaa asiakkaalle tiedon sellaisesta seikasta, josta hänen olisi pitänyt olla selvillä ja josta asiakas perustellusti saattoi olettaa saavansa tiedon. Palvelun viivästyminen Palvelun toteuttamisen aikatauluraameista sovitaan tilauksessa/yksilöllisessä palvelusopimuksessa. Palvelu on viivästynyt, jos palvelua ei toteuteta sovitussa aikataulussa. Palvelun viivästymisen ja virheen seuraamukset Oikaisu/hyvitys: Palveluntuottajalla on oikeus omalla kustannuksellaan oikaista palvelun virhe ja viivästyksestä aiheutunut haitta, jos se asiakkaan ilmoittaessa virheestä/viivästyksestä viipymättä tarjoutuu tekemään sen ja asiakas suostuu oikaisuun. Virhe ja viivästystilanteissa asiakkaalla on aina oikeus vaatia palveluntuottajalta sopimuksen täyttämistä. Jollei virhettä tai viivästystä voida oikaista tai sitä ei tehdä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas ilmoitti viivästyksestä tai virheestä, on asiakkaalla oikeus saada hyvitystä tai asiakas voi teettää saamatta jääneen palvelun toisella palveluntuottajalla sopimusrikkomuksen tehneen palveluntuottajan kustannuksella.

5 LIITE 1 Oikeus pidättyä suorituksen hyväksymisestä: Asiakkaalla on palvelussa esiintyneen virheen tai viivästyksen perusteella oikeus pidättyä hyväksymästä palveluntuottajan suoritusta siltä osin, kun palvelua ei ole suoritettu asianmukaisesti. Palvelun tuottajalla on mahdollisuus antaa vastine kunnalla. Jos kunta hyväksyy vastineen, palvelusetelin arvo suoritetaan palvelun tuottajalle. Sopimuksen purku: Asiakas saa purkaa sopimuksen ilman irtisanomisaikaa palveluntuottajan virheen tai viivästyksen vuoksi, jos sopimusrikkomus on olennainen. Vahingonkorvaus: Asiakkaalla on oikeus korvaukseen välittömästä vahingosta, jonka hän kärsii palveluntuottajan viivästyksen tai virheen vuoksi. Palveluntuottaja ei ole vastuussa viivästyksen aiheuttamista vahingoista, jos palveluntuottaja osoittaa, että viivästys johtuu hänen vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella olevasta esteestä, jota hänen ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimusta tehtäessä ja jonka seurauksia hän ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa. Asiakkaalla on oikeus saada korvausta palvelun viivästymisen tai virheen aiheuttamista välillisistä vahingoista vain silloin kun viivästys tai virhe johtuu palveluntuottajan puolella olevasta huolimattomuudesta. Asiakas on aina velvollinen toimimaan siten, etteivät viivästyksen tai virheen aiheuttamat vahingot hänen toimiensa tai laiminlyöntiensä seurauksena aiheettomasti lisäänny. Reklamaatio ja palaute Asiakkaan pitää ilmoittaa palveluntuottajalle palvelun viivästymisestä tai havaitsemastaan virheestä kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun hän havaitsi viivästyksen tai virheen. Palveluntuottajan palveluihin liittyvät reklamaatiot on esitettävä suoraan palveluntuottajalle, ja reklamaatiot on tultava tiedoksi myös kunnalle. Asiakas saa edellä sanotun estämättä vedota palvelun virheeseen ja viivästykseen, jos palveluntuottaja on menetellyt törkeän huolimattomasti tai kunnianvastaisesti ja arvottomasti. Palveluntuottajan tulee vastata reklamaatioon kolmen (3) arkipäivän kuluessa sen saapumisesta. Asiakas voi antaa palveluntuottajalle ja kunnalle palautetta palvelun laadusta sekä muista palveluun liittyvistä seikoista. Palautetta käytetään palveluntuottajan toiminnan laadun ja asianmukaisuuden arviointiin. Palautteeseen tulee asiakkaan pyynnöstä vastata seitsemän (7) arkipäivän kuluessa sen saapumisesta.

6 Salassapito ja asiakastietojen käsittely LIITE 1 Palveluntuottaja sitoutuu pitämään salassa ja käsittelemään huolellisesti saamansa salassa pidettävät asiakas- ja potilastiedot. Palveluntuottaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että kaikki asiakas- ja potilastietoja käsittelevät työntekijät (palvelusuhteen laadusta riippumatta) ja opiskelijat sitoutuvat laissa edellytettyyn vaitiolovelvollisuuteen siten, etteivät he luovuta yksityisestä henkilöstä saamiaan tietoja ulkopuolisille ja että sitoumus on voimassa senkin jälkeen, kun he eivät enää ole tuottajan palveluksessa tai harjoittelupaikassa. Palveluntuottaja vastaa myös siitä, että asiakkaiden tietoja pääsevät käsittelemään vain ne henkilöt, joiden työtehtävien kannalta se on välttämätöntä ja jotka ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen. Asiakirjat on laadittava, säilytettävä ja dokumentoitava henkilötieto-, arkisto- ja potilaslakien tai niiden perusteella annettujen määräysten säätämällä tavalla. Syntyneisiin asiakirjoihin, niiden säilytykseen ja luovutukseen sovelletaan lakia viranomaisten toiminnan julkisuudesta, henkilötietolakeja ja muita henkilötietojen käsittelyä koskevia säännöksiä sekä Kempeleen kunnan antamia ohjeita. Palveluntuottajalla on oltava seurantaja valvontatehtävää varten tietosuojavastaava. Henkilötietolain tarkoittamana asiakasrekisterin pitäjänä toimii Kempeleen kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut. Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 5.2 :n perusteella toimeksiantosuhteessa syntyneet asiakirjat ovat viranomaisen asiakirjoja. Tämän perusteella toimeksiantosuhteessa syntyneet asiakirjat (ATK- ja manuaalinen aineisto) toimitetaan arkistomuodostussuunnitelman mukaisesti Kempeleen terveyskeskukseen (PL 21, Kempele). Vahingonkorvausvelvollisuus Tuottaja vastaa asiakkaille ja ulkopuolisille aiheuttamistaan vahingoista, joiden voidaan katsoa aiheutuneen vahingonkorvauslaissa tarkoitetulla tavalla tuottamuksellisen tai tahallisen toiminnan seurauksena. Tuottajan tulee varautua vahinkoihin riittävin vastuuja tapaturmavakuutuksin, jotka turvaavat asiakkaan oikeuden saada korvausta tuottajan mahdollisesti asiakkaalle aiheuttamista henkilö- ja esinevahingoista. Kempeleen kunta ei vastaa asiakkaalle aiheutuneesta tai asiakkaan palveluntuottajalle tai ulkopuoliselle aiheuttamasta vahingosta. Yhteistyö palveluntuottajan ja kunnan välillä Palveluntuottajan tulee ilmoittaa kunnan kotihoitoon asiakkaan hoidon ja palvelun tarpeessa sekä asiakkaan toimintakyvyssä tapahtuvista olennaisista muutoksista. Palvelun tuottaja ja kunta sitoutuvat antamaan toisilleen tarpeellisia tietoja tehtäväalueeseen liittyvästä toiminnastaan, sen muutoksista ja kehittämissuunnitelmista.

TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE KOTIIN ANNETTAVA PALVELU

TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE KOTIIN ANNETTAVA PALVELU TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE KOTIIN ANNETTAVA PALVELU Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot sekä

Lisätiedot

Kunta ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajalle.

Kunta ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajalle. Hakemus säännöllisen kotihoidon ja tilapäisen kotisairaanhoidon palvelusetelituottajaksi TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella.

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(7)

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(7) TAMPEREEN KAUPUNKI 1(7) LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(8)

TAMPEREEN KAUPUNKI 1(8) TAMPEREEN KAUPUNKI 1(8) LIITE 1 TOIMINTAOHJE PALVELUSETELIYRITTÄJÄLLE Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki ehdot

Lisätiedot

Kaupunki ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajille.

Kaupunki ei sitoudu osoittamaan asiakkaita palveluntuottajille. Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen OHJE TUOTTAJALLE Palveluasumisen palveluseteli Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden.

Lisätiedot

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala 1/5 Vanhus- ja vammaispalvelut Hoiva-asumisen palvelut OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE YMPÄRIVUOROKAUTISENA LYHYTAIKAISHOITONA JÄRJESTETTÄVÄ OMAISHOI- DONTUEN LAKISÄÄTEISEN

Lisätiedot

Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli

Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli 1 (5) Helmikuu 2015 Omaishoidon vapaan aikaisen hoidon palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista

Lisätiedot

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA Tornion kaupunki Vammaispalvelu Sairaalakatu 1 95400 TORNIO SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA 1. OSAPUOLET Tornion kaupunki Tuottaja: 2. SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen kohteena on palveluseteleillä

Lisätiedot

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TUOTTAJAN OHJE 1 27.1.2011 2. ( 5 ) VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Taustaa Laki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä (569/2009) tuli voimaan 1.8.2009.

Lisätiedot

Haemme jatkuvasti uusia palveluntuottajia mukaan palvelusetelitoimintaan

Haemme jatkuvasti uusia palveluntuottajia mukaan palvelusetelitoimintaan 1 INFO PALVELUSETELITUOTTAJALLE Hakeminen palvelusetelituottajaksi Ennen toiminnan aloittamista yksityisen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluntuottajan tulee rekisteröityä tuottamansa palvelun mukaan

Lisätiedot

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI. Mikä on palveluseteli?

OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI. Mikä on palveluseteli? Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala 1/6 Vanhus- ja vammaispalvelut Hoiva-asumisen palvelut OHJE PALVELUNTUOTTAJALLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Mikä on palveluseteli? Palveluseteli on yksi

Lisätiedot

Kaupunki ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta.

Kaupunki ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta. 1 (6) Palvelusetelin käyttö tehostetussa vanhusten palveluasumisessa omaishoidon tuen vapaajärjestelyissä ja satunnaisessa lyhytaikaisessa sosiaalihuoltolain mukaisessa hoidossa Ohjeet palveluntuottajalle

Lisätiedot

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA

SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA Tornion kaupunki Kotihoitoyksikkö Sairaalakatu 1 95400 TORNIO SOPIMUS PALVELUSETELIYRITTÄJÄN PALVELUTOIMINNAN EHDOISTA 1. OSAPUOLET Tornion kaupunki Tuottaja: 2. SOPIMUKSEN KOHDE Sopimuksen kohteena on

Lisätiedot

Laajennetun tuetun asumisen palveluseteli

Laajennetun tuetun asumisen palveluseteli 1 (5) Lokakuu 2014 Laajennetun tuetun asumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri

Lisätiedot

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus ikäihmisten yksilöllisen fysioterapian (kuntosaliharjoittelu) palvelusetelituottajaksi

Tampereen kaupunki Ikäihmisten palvelut Hakemus ikäihmisten yksilöllisen fysioterapian (kuntosaliharjoittelu) palvelusetelituottajaksi 1(13) YKSILÖLLISEN FYSIOTERAPIAN (KUNTOSALIHARJOITTELU) PALVELUSETELI OHJATUSSA RYHMÄSSÄ Palveluseteli on tarkoitettu 75 vuotta täyttänlle tamperelaisille kuntosaliharjoitteluun ohjatussa ryhmässä. Palvelusetelin

Lisätiedot

Kotihoidon palveluseteli alkaen.

Kotihoidon palveluseteli alkaen. Kotihoidon palveluseteli 1.3.2018 alkaen. Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

Hyvinvointipalvelut 2013. Palveluseteliopas. Tilapäinen kotihoito

Hyvinvointipalvelut 2013. Palveluseteliopas. Tilapäinen kotihoito Hyvinvointipalvelut 2013 Palveluseteliopas Tilapäinen kotihoito Taitto Eija Tiitinen, viestintäkoordinaattori Käsitelty Ikäihmisten lautakunta 19.6.2013 Kouvolan kaupungin julkaisu 2013 Palveluseteliopas

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN Kotipalveluun Kotisairaanhoitoon Kotiin tarjottaviin omaishoidon sijaishoitajapalveluihin Hakemus on saapunut... Palveluntuottajaa koskevat tiedot

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveystoimiala 1 (6) Sosiaali- ja terveystoimiala Palveluasumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Marraskuu 2015 Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on

Lisätiedot

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta.

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä ei sitoudu ostamaan palveluja palvelusetelituottajaksi hyväksytyltä palveluntuottajalta. Palvelusetelin käyttö tehostetussa vanhusten palveluasumisessa omaishoidon tuen vapaajärjestelyissä ja satunnaisessa lyhytaikaisessa sosiaalihuoltolain mukaisessa hoidossa Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi

Lisätiedot

(6) PALVELUSETELI VANHUSTEN PALVELUISSA. Palveluseteliä käytetään vanhusten palveluissa seuraavasti:

(6) PALVELUSETELI VANHUSTEN PALVELUISSA. Palveluseteliä käytetään vanhusten palveluissa seuraavasti: 11.11.2016 1 (6) PALVELUSETELI VANHUSTEN PALVELUISSA Palveluseteliä käytetään vanhusten palveluissa seuraavasti: Omaishoidon vapaan aikainen hoito (palvelusetelin arvo kiinteä) Tehostettu palveluasuminen

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN TILAPÄISEEN KOTIPALVELUUN JA SIIVOUSPALVELUIHIN Hakemus saapunut 15 HAEN PALVELUNTUOTTAJAKSI TILAPÄISEEN KOTIHOITOON SIIVOUSPALVELUUN Palveluntuottajaa

Lisätiedot

Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala. Omaishoidon tuen palvelusetelin sääntökirja

Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala. Omaishoidon tuen palvelusetelin sääntökirja Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala Omaishoidon tuen palvelusetelin sääntökirja Sosiaali- ja terveyslautakunta 10.6.2015 44, voimaan 11.6.2015 1 Sisältö 1. Palveluseteli... 3 2. Palvelukuvaus...

Lisätiedot

TIEDOTE ASIAKKAILLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI. Mikä on palveluseteli?

TIEDOTE ASIAKKAILLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI. Mikä on palveluseteli? Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala 1/6 Vanhus- ja vammaispalvelut Hoiva-asumisen palvelut TIEDOTE ASIAKKAILLE TEHOSTETUN ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Mikä on palveluseteli? Palveluseteli on uusi tapa

Lisätiedot

Palveluseteliohje hoiva-asuminen. 28.3.2012 / yhteystiedot päivitetty 27.2.2014

Palveluseteliohje hoiva-asuminen. 28.3.2012 / yhteystiedot päivitetty 27.2.2014 Palveluseteliohje hoiva-asuminen / yhteystiedot päivitetty 27.2.2014 PALVELUSETELIOHJE 1 Sisällysluettelo 1. Palveluseteli... 2 2. Hoiva-asumisen palvelukuvaus... 2 3. Ohjeet hoiva-asumisen palvelusetelin

Lisätiedot

Kotihoidon palveluseteli

Kotihoidon palveluseteli Kotihoidon palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Palvelusetelituottajaksi hyväksytään

Lisätiedot

OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE

OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE Sisällys 1 Palveluseteli kotona asumisen tukena... 3 2 Palveluseteliprosessi palveluntuottajan näkökulmasta... 4 3 Palveluseteliprosessi asiakkaan näkökulmasta... 5 4 Laskutus...

Lisätiedot

Yhall Yhall Yhall Yhall Yhall

Yhall Yhall Yhall Yhall Yhall Yhall 17.5.2011 97 Yhall 21.5.2013 98 Yhall 29.10.2013 185 Yhall 10.12.2013 250 Yhall 17.6.2014 140 PALVELUSETELIN YLEISET LINJAUKSET Palvelusetelin yleiset linjaukset perustuvat 1.8.2009 voimaan tulleeseen

Lisätiedot

Vanhuspalvelut. Ohjeet tehostetun palveluasumisen palveluntuottajalle

Vanhuspalvelut. Ohjeet tehostetun palveluasumisen palveluntuottajalle 1 Vanhuspalvelut Ohjeet tehostetun palveluasumisen palveluntuottajalle Palvelusetelipalveluntuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri

Lisätiedot

HEINOLAN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveystoimi Kotihoito / Terveystupa

HEINOLAN KAUPUNKI Sosiaali- ja terveystoimi Kotihoito / Terveystupa Kotihoidon palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Palvelusetelituottajaksi hyväksytään

Lisätiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN SÄÄNTÖKIRJA

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN SÄÄNTÖKIRJA Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN SÄÄNTÖKIRJA Yhtymähallitus 2.11.2016 Sisällysluettelo Vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palvelusetelin

Lisätiedot

Palveluasumisen palveluseteli

Palveluasumisen palveluseteli Liite 1 1 (6) Tammikuu2013 Palveluasumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden.

Lisätiedot

Asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa, ellei toisin sovita.

Asukkaan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään Oulun kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa, ellei toisin sovita. 1(16) Tehostettu palveluasuminen tarkoittaa sosiaalihuoltolain 17 :n 1 momentin 4 kohdassa tarkoitettuja asumispalveluja oululaisille vanhuksille palveluntuottajan ylläpitämissä palvelukodssa. Tehostettu

Lisätiedot

Mitä palvelusetelillä tarkoitetaan. Infotilaisuus 23.2.2012. Maritta Koskinen 1 22.2.2012

Mitä palvelusetelillä tarkoitetaan. Infotilaisuus 23.2.2012. Maritta Koskinen 1 22.2.2012 Mitä palvelusetelillä tarkoitetaan Infotilaisuus 23.2.2012 Maritta Koskinen 1 Taustaa palvelusetelille Aiemmat säädökset palvelusetelistä vuonna 2004 Laajentui vuonna 2008 Palvelusetelilaki (569/2009)

Lisätiedot

Tilapäisen kotihoidon (kotipalvelu) palvelusetelin sääntökirja

Tilapäisen kotihoidon (kotipalvelu) palvelusetelin sääntökirja Tilapäisen kotihoidon (kotipalvelu) palvelusetelin sääntökirja 1.5.2014 lukien Ikäihmisten lautakunta 23.04.2014 38 Sisältö 1 Palveluseteli... 3 2 Tilapäisen kotihoidon palvelukuvaus... 3 3 Asiakkaan asema

Lisätiedot

Palveluasumisen palveluseteli

Palveluasumisen palveluseteli Palveluasumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Palvelusetelituottajaksi

Lisätiedot

SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE

SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE SUONENJOEN KAUPUNKI VANHUSPALVELUJA KOSKEVA PALVELU- SETELIOPAS ASIAKKAILLE JA OMAISILLE Sivu 2 / 6 SISÄLLYSLUETTELO 1. MITÄ PALVELUSETELI TARKOITTAA?... 3 SUONENJOEN KAUPUNGILLA KÄYTÖSSÄ OLEVAT PALVELUSETELIT...

Lisätiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN SÄÄNTÖKIRJA

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN SÄÄNTÖKIRJA Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN SÄÄNTÖKIRJA Yhtymähallitus 2.11.2016 Sisällysluettelo Vammaispalvelulain mukaisen henkilökohtaisen avun palvelusetelin

Lisätiedot

Tukipalvelusetelijärjestelmän kuvaus

Tukipalvelusetelijärjestelmän kuvaus Kouvolan kaupunki Hyväksytty Kotihoito ja vanhuspalvelut Perusturvalautakunta 16.11.2011 Tukipalvelusetelijärjestelmän kuvaus Kotona asumista tukevat palvelut Vuohijärven seudulla Palvelusetelikokeilu

Lisätiedot

Liite 1 1 (7) Palveluasumisen palveluseteli. Ohjeet palveluntuottajalle. Tuottajaksi hakeutuminen

Liite 1 1 (7) Palveluasumisen palveluseteli. Ohjeet palveluntuottajalle. Tuottajaksi hakeutuminen Liite 1 1 (7) 2.5.2017 Palveluasumisen palveluseteli Ohjeet palveluntuottajalle Tuottajaksi hakeutuminen Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan hakemuslomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden.

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN Hakemus on saapunut... Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus Osoite Postinumero, - toimipaikka Palveluntuottajan kotikunta

Lisätiedot

Omaishoidon vapaapäivän palveluseteli kotiin annettuna palveluna 1.1.2015 alkaen:

Omaishoidon vapaapäivän palveluseteli kotiin annettuna palveluna 1.1.2015 alkaen: 1 SOSIAALI-JA TERVEYSKESKUS Kotiin annettavat palvelut ja sairaalahoito/26.11.2014 Savontie 55 78300 VARKAUS Omaishoidon vapaapäivän palveluseteli kotiin annettuna palveluna 1.1.2015 alkaen: TIEDOTE ASIAKKAILLE

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Maritta Koskinen 1 Tehostettu palveluasuminen ja palveluseteli Vanhusten asumispalvelut Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut Valmistelutyö

Lisätiedot

Vammaispalvelut HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA 16.4.2015 28.5.2015

Vammaispalvelut HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA 16.4.2015 28.5.2015 1 Vammaispalvelut HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA 16.4.2015 28.5.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Soveltamisala... 3 2. Määritelmät... 3 3. Asiakkaan asema, oikeusturvakeinot ja velvollisuudet...

Lisätiedot

ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUSTURVAKEINOT

ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUSTURVAKEINOT 2 Sisällysluettelo 1 SOVELTAMISALA... 4 2 MÄÄRITELMÄT... 4 3 ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUSTURVAKEINOT... 5 3.1 Asiakkaan asema... 5 3.2 Asiakkaan oikeusturvakeinot... 6 4 PALVELUNTUOTTAJA... 7 4.1 Palveluntuottajaa

Lisätiedot

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi

Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Hakemus säännöllisen kotihoidon palveluntuottajaksi Palvelun tuottaja Y-tunnus Toimintayksikön nimi Toimintayksikön postiosoite Postinumero Postitoimipaikka Puhelin Toiminnasta vastaavan henkilön nimi

Lisätiedot

Perusturva. Palveluseteliopas. Vanhuspalvelujen tehostettu palveluasuminen

Perusturva. Palveluseteliopas. Vanhuspalvelujen tehostettu palveluasuminen Perusturva Palveluseteliopas Vanhuspalvelujen tehostettu palveluasuminen Sisällysluettelo 1. Palveluseteli... 3 2. Tehostetun palveluasumisen palvelukuvaus... 3 3. Asiakkaan asema palveluseteliä käytettäessä...

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala. Tilapäisen kotihoidon ja lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja

Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala. Tilapäisen kotihoidon ja lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala Tilapäisen kotihoidon ja lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja Sosiaali- ja terveyslautakunta 10.6.2015 44, voimaan 11.6.2015 1 Sisältö 1. Palveluseteli...

Lisätiedot

PALVELUSETELIN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JJR-KUNNISSA 1.3.2012 ALKAEN

PALVELUSETELIN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JJR-KUNNISSA 1.3.2012 ALKAEN Yhteislautakunnan liite nro 14 / 26.1.2012 PALVELUSETELIN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET JJR-KUNNISSA 1.3.2012 ALKAEN Perusturvan yhteislautakunta 22.1.2009 7 26.1.2012 14 2 Palvelusetelin käyttö JJR-kunnissa Kunnalla

Lisätiedot

Palveluseteli omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena

Palveluseteli omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena 1(5) omaishoidon tuen lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseksi kotona tapahtuvana tuntilomituksena Omaishoidon tuki on kokonaisuus, johon sisältyy omaishoitajan antama hoito ja tarvittavat sosiaali-

Lisätiedot

Hyväksymishakemus perusterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi

Hyväksymishakemus perusterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi Hyväksymishakemus perusterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta on päättänyt seuraavista perusterveydenhuollon palveluseteleistä ja niiden arvosta vuodelle

Lisätiedot

SÄÄNNÖLLISEN KOTIHOIDON PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA

SÄÄNNÖLLISEN KOTIHOIDON PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA SÄÄNNÖLLISEN KOTIHOIDON PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA Sisällys 1 Soveltamisala... 3 2 Määritelmät... 3 3 Kotihoidon arvot ja toiminnan keskeiset periaatteet... 5 4 Säännöllisen kotihoidon saamisen kriteerit...

Lisätiedot

TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELI

TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELI TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN PALVELUSETELI Mikä palveluseteli on Tehostetun palveluasumisen palveluseteli on tarkoitettu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan yksityisen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ/ Palvelukuvaus. Kilpailutuksen kohteena on puitesopimus aikaperusteisesta ostopalvelusta

TARJOUSPYYNTÖ/ Palvelukuvaus. Kilpailutuksen kohteena on puitesopimus aikaperusteisesta ostopalvelusta A. Kotihoitopalvelut 1. Toimintaympäristö 1.1 Kotihoidon palvelut 1/7 Kotihoito kuuluu perusturvan toimialan, ikäihmisten hyvinvointipalveluiden tulosalueen kotona selviytymistä tukevien palveluiden tulosyksikköön.

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

Palveluntuottajan nimi. Puhelinnumero/faksinumero

Palveluntuottajan nimi. Puhelinnumero/faksinumero Suun terveydenhuolto Hakemus 1 (4) HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Suun terveydenhuollon palveluseteli Tällä hakemuksella yritys tai itsenäinen ammatinharjoittaja voi hakeutua Jyväskylän kaupungin

Lisätiedot

OULUN KAUPUNKI Hakemus omaishoitajan vapaan palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu

OULUN KAUPUNKI Hakemus omaishoitajan vapaan palvelusetelituottajaksi kotiin annettava palvelu 1(14) Tällä hakemuksella haetaan - omaishoidon tuen lakisääteisen vapaan palvelusetelituottajaksi ja - omaishoidontuen harkinnanvaraisen vapaan palvelusetelituottajaksi. Omaishoidon tuesta annetun lain

Lisätiedot

KOTIHOIDON PALVE- LUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA

KOTIHOIDON PALVE- LUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA 1 Oulu KOTIHOIDON PALVE- LUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA 13.11.2014 2 SISÄLLYSLUETTELO Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuottamisesta yleinen osa... 3 1. Sääntökirja... 3 1.1. Sääntökirja ja sen soveltamisala...

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA

HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA Uudenkaupungin kaupungin vammaispalvelut Sosiaalilautakunta 15.02.2018 1 (15) Sisällysluettelo HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA... 0 1 Soveltamisala...

Lisätiedot

PALVELU- SETELI. Aalto Hoivapalvelut Oy

PALVELU- SETELI. Aalto Hoivapalvelut Oy PALVELU- SETELI Mikä on palveluseteli? Kunta tai kuntayhtymä ei välttämättä tuota itse kaikkia sosiaali- ja terveyspalveluja vaan voi toimia yhteistyössä yksityisten palveluyritysten kanssa. Palveluseteli

Lisätiedot

OMAISHOIDON VAPAAN ja HARKINNANVARAISEN VAPAAN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA

OMAISHOIDON VAPAAN ja HARKINNANVARAISEN VAPAAN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA OMAISHOIDON VAPAAN ja HARKINNANVARAISEN VAPAAN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA Sisällysluettelo Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuottamisesta yleinen osa... 3 1. Sääntökirja... 3 1.1. Sääntökirja ja sen

Lisätiedot

Lyhyet psykoterapiajaksot aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli 2016-2017

Lyhyet psykoterapiajaksot aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli 2016-2017 Avopalvelut Lyhyet psykoterapiajaksot aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli 2016-2017 Yleistä Tampereen kaupungin terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunta on päättänyt ottaa

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan tehostettuun palveluasumiseen ja OMH lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan tehostettuun palveluasumiseen ja OMH lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseen Hakemus on saapunut Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan tehostettuun palveluasumiseen ja OMH lakisääteisten vapaapäivien järjestämiseen Liite 3 Palveluntuottajaa koskavat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö:

Lisätiedot

SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI

SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI SUOMEN LÄÄKÄRILIITON JA LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SUOSITUS LÄÄKÄRIAMMATINHARJOITTAJAN VASTAANOTTOTOIMINNAN SOPIMUKSEKSI Allekirjoittaneet (lääkäriasema) ja siellä itsenäisenä ammatinharjoittajana toimiva

Lisätiedot

HAKEMUS AVOIMEN VARHAISKASVATUSTOIMINNAN PALVELUNTUOTTAJAKSI

HAKEMUS AVOIMEN VARHAISKASVATUSTOIMINNAN PALVELUNTUOTTAJAKSI HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LASTEN JA NUORTEN PALVELUT Palveluseteli/Varhaiskasvatus HAKEMUS AVOIMEN VARHAISKASVATUSTOIMINNAN PALVELUNTUOTTAJAKSI Vastaanottaja: Saapumispäivämäärä: Uusi hakemus Muutoshakemus

Lisätiedot

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen:

1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: Päävastuullinen lakimies: Vastapuoli / asian osallinen: TOIMEKSIANTOSOPIMUS 1. Toimeksiantaja(t) Nimi: Osoite: Puhelin / sähköposti: 2. Toimeksisaaja Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy (y-tunnus 1053452-4) Aleksis Kiven katu 11 C, 33100 Tampere Puh. 010 346

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli (vanhuspalvelut)

HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli (vanhuspalvelut) JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI HAKEMUS HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluseteli (vanhuspalvelut) Tällä hakemuksella sosiaali- ja/tai terveysalan yritys voi hakeutua

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALA PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

POHJOIS-KARJALA PALVELUSETELITUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN HAKEMUKSEN TUNNISTE 2015/2 HAKEMUS LÄHETETTY KÄSITELTÄVÄKSI 22.02.2015 PALVELUNTUOTTAJAN TIEDOT POGOSTAN ARJENAPU Y-Tunnus 2644362-7 Toimipaikka Osoite Rajatie 2b 82900 YHTEYSHENKILÖN TIEDOT Etunimi Jorma

Lisätiedot

OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE

OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE 1 OPAS PALVELUSETELITUOTTAJALLE 2 1. PALVELUSETELI KOTONA ASUMISEN TUKENA Tämä opas on tarkoitettu säännöllisen kotihoidon palvelun palvelusetelituottajille ja sellaiseksi hakeutuville. Palvelusetelijärjestelmän

Lisätiedot

LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELIJÄRJESTELMÄN KUVAUS

LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELIJÄRJESTELMÄN KUVAUS 1 LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELIJÄRJESTELMÄN KUVAUS Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan palvelujen käyttäjän kunnan hyväksymältä palvelujen tuottajalta hankkimat palvelut kunnan päätöksellä

Lisätiedot

Oulun kaupunki Lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja

Oulun kaupunki Lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja 1 Oulun kaupunki Lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja Hyvinvointilautakunta 21.5.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuottamisesta yleinen osa...3 1. Sääntökirja...

Lisätiedot

VAATIMUKSET JA OHJEET PALVELUN- TUOTTAJALLE SÄÄNTÖKIRJA

VAATIMUKSET JA OHJEET PALVELUN- TUOTTAJALLE SÄÄNTÖKIRJA VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUSETELI VAATIMUKSET JA OHJEET PALVELUN- TUOTTAJALLE SÄÄNTÖKIRJA Perusturvalautakunta 21.10.2014 Valmistelu: Laitinen Saila-Maarit, erityispalvelupäällikkö

Lisätiedot

Paikka ja päiväys. Allekirjoitus ja nimenselvennys

Paikka ja päiväys. Allekirjoitus ja nimenselvennys Palvelusetelituottajaksi hakeudutaan tällä hakulomakkeella. Hakeminen on mahdollista ympäri vuoden. Kaikki sääntökirjan edellytyksiin sitoutuneet sekä pyydetyt, asianmukaiset ja kriteerit täyttävät liitteet

Lisätiedot

OMAISHOIDON TUEN VAPAAN JA HENKILÖ- KOHTAISEN AVUSTAJAN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA Taivalkoski 2016

OMAISHOIDON TUEN VAPAAN JA HENKILÖ- KOHTAISEN AVUSTAJAN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA Taivalkoski 2016 OMAISHOIDON TUEN VAPAAN JA HENKILÖ- KOHTAISEN AVUSTAJAN PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA Taivalkoski 2016 25.1.2016 Taivalkosken sosiaali- ja terveyspalvelut Sisällysluettelo 1 Johdanto... 1 2 Palvelusetelin

Lisätiedot

DigiSenior -tukipalveluiden yleiset ehdot kuluttaja-asiakkaille

DigiSenior -tukipalveluiden yleiset ehdot kuluttaja-asiakkaille DigiSenior -tukipalveluiden yleiset ehdot kuluttaja-asiakkaille 1 Sopimus 1.1 Sopimusehtojen soveltaminen Näitä sopimusehtoja sovelletaan NatureDigin ja sen yhteistyökumppaneiden asiakkaalle toimittamiin

Lisätiedot

PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE Kotihoito Tukipalvelut Päivätoiminta

PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE Kotihoito Tukipalvelut Päivätoiminta PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE Kotihoito Tukipalvelut Päivätoiminta 1.10.2012 alkaen Hyväksytty johtokunnassa 31.5.2012 61 1 Palvelusetelin toimintaohje 1.10.2012 alkaen Säädösperusta Laki sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELIJÄRJESTELMÄN KUVAUS

LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELIJÄRJESTELMÄN KUVAUS 1 LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELUN PALVELUSETELIJÄRJESTELMÄN KUVAUS Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan palvelujen käyttäjän kunnan hyväksymältä palvelujen tuottajalta hankkimat palvelut kunnan päätöksellä

Lisätiedot

Vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelin sääntökirja

Vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelin sääntökirja 1 (10) Vanhusten tehostetun palveluasumisen palvelusetelin sääntökirja Sosiaalilautakunta 29.4.2014 Kaupunginhallitus 19.5.2014 Kaupunginvaltuusto 26.5.2014 2 (10) Sisällys 1 Palvelusetelistä yleisesti...

Lisätiedot

Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin sääntökirja 3.12.2014

Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin sääntökirja 3.12.2014 1(8) Tilapäisen kotihoidon palvelusetelin sääntökirja 3.12.2014 2(8) Sisällysluettelo 1. Yhteystiedot 3 2. Ilmoittautuminen tilapäisen kotihoidon palvelusetelituottajaksi 4 3. Palveluseteli 5 4. Palveluseteli

Lisätiedot

Opas palvelusetelituottajille 2014. Ptky Karviainen

Opas palvelusetelituottajille 2014. Ptky Karviainen Opas palvelusetelituottajille 2014 Ptky Karviainen Sisällys 1 Palvelusetelit kotona asumisen tukena... 3 1.1 Säännöllisen kotihoidon palveluseteli... 3 1.2 Tilapäisen kotihoidon palveluseteli... 4 1.3

Lisätiedot

Palveluseteli vanhuspalveluissa

Palveluseteli vanhuspalveluissa Palveluseteli vanhuspalveluissa PALVELUSETELI VANHUSPALVELUISSA Mikä on palveluseteli? Palveluseteli on uusi tapa valita ja käyttää sosiaali- ja terveyspalveluja. Asiakas voi hankkia palvelusetelillä hänelle

Lisätiedot

Tällä hakemuksella yksityinen perhepäivähoitaja hakeutuu Jyväskylän kaupungin palvelusetelituottajaksi.

Tällä hakemuksella yksityinen perhepäivähoitaja hakeutuu Jyväskylän kaupungin palvelusetelituottajaksi. JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Yksityinen perhepäivähoito Lasten päivähoitopalvelut HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Ennen kuin palveluntuottaja voi hakeutua palveluseteliyrittäjäksi hänen on saatava hyväksymispäätös

Lisätiedot

SEINÄJOEN TYÖTERVEYS OY

SEINÄJOEN TYÖTERVEYS OY 1 (5) SEINÄJOEN TYÖTERVEYS OY YLEISET SOPIMUSEHDOT Nämä yleiset sopimusehdot ovat osa Seinäjoen Työterveys Oy:n ja Asiakkaan välistä työterveyshuollon palvelusopimusta. Näitä sopimusehtoja sovelletaan

Lisätiedot

Opas palvelusetelituottajille. Järvenpään kaupunki

Opas palvelusetelituottajille. Järvenpään kaupunki Opas palvelusetelituottajille Järvenpään kaupunki Sisällys 1 Palvelusetelit kotona asumisen tukena... 1 1.1 Palveluseteli siivoukseen... 1 1.2 Omaishoidon tukipalveluseteli... 1 1.3 Omaishoidon hoivapalveluseteli...

Lisätiedot

KOTIHOIDON PALVELUSETELIN

KOTIHOIDON PALVELUSETELIN KOTIHOIDON PALVELUSETELIN SÄÄNTÖKIRJA SISÄLLYSLUETTELO 1. Soveltamisala... 4 2. Määritelmät... 4 3. Asiakkaan asema ja oikeusturvakeinot... 5 3.1. Asiakkaan asema... 5 3.2. Asiakkaan oikeusturvakeinot...

Lisätiedot

Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala. SÄÄNTÖKIRJA PALVELUSETELIPAL- VELUJEN TUOTTAMISESTA Yleinen osa

Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala. SÄÄNTÖKIRJA PALVELUSETELIPAL- VELUJEN TUOTTAMISESTA Yleinen osa Tuusulan kunta Sosiaali- ja terveystoimiala SÄÄNTÖKIRJA PALVELUSETELIPAL- VELUJEN TUOTTAMISESTA Yleinen osa Sosiaali- ja terveyslautakunta 10.6.2015 44, voimaan 11.6.2015 1 Sisältö 1. Määritelmät... 3

Lisätiedot

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa:

OSTOPALVELUSOPIMUS. Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: 1 OSTOPALVELUSOPIMUS Sopimuksen osapuolet Asiakas Kittilän kunta ja Mikeva Oy (myyjä) ovat sopineet Mikeva Haukiputaan asumispalvelun tuottamisesta seuraavaa: Asukas: xxxxxxxxxxxxxxxxx Henkilötunnus: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

Perusturvalautakunta 15.12.2015 151, liite 7. PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2016 kotipalvelu / kotisairaanhoito

Perusturvalautakunta 15.12.2015 151, liite 7. PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2016 kotipalvelu / kotisairaanhoito Perusturvalautakunta 15.12.2015 151, liite 7 PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2016 kotipalvelu / kotisairaanhoito 2 Kotipalvelun / kotisairaanhoidon palvelusetelin toimintaohje vuonna 2016 Säädösperusta

Lisätiedot

Ohjeet palvelutuottajien hakumenettelyyn

Ohjeet palvelutuottajien hakumenettelyyn Ohjeet palvelutuottajien hakumenettelyyn Hakeminen palvelusetelilain mukaiseksi lasten päiväkoti/ryhmäperhepäivähoidon palveluntuottajaksi Hakulomake ja liitteet Palvelusetelillä toimivaksi palveluntuottajaksi

Lisätiedot

PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2016

PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2016 Perusturvalautakunta 15.12.2015 152, liite 8 PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2016 Vanhusten tehostettu palveluasuminen 2 Tehostetun palveluasumisen palvelusetelin toimintaohje vuonna 2016 Säädösperusta

Lisätiedot

Palvelujen myynnin aloittaminen

Palvelujen myynnin aloittaminen Palvelujen myynnin aloittaminen Merja Saari Esityksen sisältö Tarjonnan alkaessa? Miten sopimukset on tehtävä? Mitä sopimusten pitää sisältää? Miten sopimuksia voi muuttaa? Miten virheet ja viivästykset

Lisätiedot

Asumispalvelujen palveluseteli opas

Asumispalvelujen palveluseteli opas Asumispalvelujen palveluseteli opas Harjavalta Kokemäki Huittinen Nakkila MIKÄ ON PALVELUSETELI Palvelusetelin käyttöä säätelee laki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä sekä laki sosiaali- ja

Lisätiedot

PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2017

PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2017 Perusturvalautakunta 15.12.2016 150, liite 6 PALVELUSETELIN TOIMINTAOHJE VUONNA 2017 Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu 2 Lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun palveluseteli Säädösperusta Laki sosiaali-

Lisätiedot

Lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun palvelusetelin toimintaohje

Lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun palvelusetelin toimintaohje Lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun palvelusetelin toimintaohje 1.1.2015 lukien Palvelusetelin toimintaohjeessa tarkoitus Määritelmät Toimintaohjeessa Kotkan kaupunki asettaa palvelusetelilain 5 :ssä

Lisätiedot

Tilapäisen kotihoidon sääntökirja

Tilapäisen kotihoidon sääntökirja Tilapäisen kotihoidon sääntökirja Sisällys Tilapäinen kotihoito... 3 Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuottamisesta yleinen osa... 3 1. Soveltamisala... 3 2. Määritelmät... 3 3. Asiakkaan asema... 4

Lisätiedot

ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUSTURVAKEINOT

ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUSTURVAKEINOT 2 Sisällysluettelo 1 SOVELTAMISALA... 4 2 MÄÄRITELMÄT... 4 3 ASIAKKAAN ASEMA JA OIKEUSTURVAKEINOT... 5 3.1 Asiakkaan asema... 5 3.2 Asiakkaan oikeusturvakeinot... 7 4 PALVELUNTUOTTAJA... 8 4.1 Palveluntuottajaa

Lisätiedot