VITALMÜSLI BESTE JAHRE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VITALMÜSLI BESTE JAHRE"

Transkriptio

1 TÄYSREHUT STRUKTUR E Rehutiiviste, energialisä täynnä tärkeitä ravintoaineita. Perinteisen viljaruokinnan tasapainottaja. 30 erilaista yrttiä, kasviöljyjä, luonnollista E-vitamiinia ja kuituja. Matala tärkkelyspitoisuus ja kuitenkin paljon energiaa. VOLLWERTPELLETS Kylmäpuristettu täysjyväpelletti, soveltuu hyvin kaikenlaisille hevosille täysrehuksi. Erinomainen perusväkirehu, jossa riittää pienet syöttömäärät. Kaurattomana soveltuu myös herkästi kuumeneville hevosille. HESTA MIX Alkuperäis- ja erityisroduille kehitetty rehu. Hevosille, joilla on pieni energiantarve, mutta erityiset hivenainetarpeet. Tutkitusti tehokas hevosille, jotka kärsivät ruokinnallisista terveysongelmista. Rehun on todettu ehkäisevän ihottuma-, kutina- ja vastutuskykyongelmia. CHAMPIONS CLAIM Urheiluhevosille suunnattu rehu, jossa on alhainen tärkkelyspitoisuus, mutta paljon hyvälaatuisia rasvoja takaamaan riittävä energiansaanti. Kivennäis-, hivenaine- ja vitamiinitasapaino vastaavat kilpahevosten tarpeita. VITALMÜSLI BESTE JAHRE Vanheneville tai herkille hevosille suunnattu rehu, jossa on paljon kuituja ja hyvälaatuisia rasvoja. Voidaan käyttää myös hellävaraiseen massankasvatukseen äkillisen painonlaskun jälkeen. Hyvälaatuista valkuaista ja runsaasti hivenaineita sisältävä rehu, joka vastaa vanhojen hevosten tarpeita. Myös hevosille, joilla on heikentynyt immuunijärjestelmä. NUTRI STAR Vähähiilihydraattinen ja helposti sulava rehu, jossa on paljon korkealuokkaista proteiinia. Suunniteltu erityisesti western-hevosille, mutta soveltuu myös muille roduille erityisesti proteiinipitoisena rehuna. Hevosille, joilla kohtuullinen energiantarve, mutta erityisen lihatyöskentelyn edellyttämä korkea ravintoaineiden tarve. Soveltuu hyvin myös nuorille hevosille.

2 REFORMMÜSLI G Energisille, herkille sekä helposti stressaantuville hevosille suunniteltu kauraton täysrehu. Hyvin sulava rehu, jossa korkeat ravintoainepitoisuudet. Sisältää korkealuokkaisia luonnollisia kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja. EQUIGARD Viljaton ja kuitupitoinen rehu, joka on suunniteltu hevosille, jotka tarvitsevat vähätärkkelyksisen ja -sokerisen ruokavalion. Tällaisia ovat mm. kaviokuumeesta, Cushingin-taudista ja Metabolisesta oireyhtymästä kärsivät hevoset. Paljon luonnollisia omega-3 rasvahappoja, hiilihydraattiaineenvaihduntaa tukevia ravintoaineita, kuituja sekä muita elimistölle välttämättömiä ravintoaineita, mutta vähän energiaa. Lukuisten tutkimusten perusteella suunniteltu rehu juuri yllä mainituille hevosille. EQUILAC Tasapainoinen tammarehu, joka sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja sekä optimaalisessa suhteessa hivenaineita. Erityisen korkea pitoisuus laadukasta proteiinia ja oikeanlaista energiaa. Kaikki kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit ovat luonnollisessa muodossa helposti saatavilla. Sisältää lisäksi mm. oluthiivaa tukemaan suoliston toimintaa. FOHLENGOLD Laadukas varsarehu edistämään tasapainoista kehitystä. Vakauttaa ruoansulatuskanavan toimintaa ensimmäisten elinkuukausien aikana. Sisältää korkealuokkaisia kasviproteiineja ja tärkeitä aminohappoja. Runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja, mutta vähän tärkkelystä. Takaa erinomaisen perustan varsan terveydelle ja kehitykselle. KIVENNÄISET GEMÜSE-KRÄUTER-MINERALIEN Korkealaatuinen, suosituin kivennäinen, jossa runsaasti kalkkia. Sisältää kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit ja hivenaineet luonnollisessa muodossa. Ravintolisäaineiden pitoisuudet tasapainotettu turvallisiksi yliannostusten välttämiseksi. Helposti syötettävä, riittoisa ja hyvin maistuva pelletöity koostumus. Sopii erinomaisesti kivennäiseksi myös siitostammoille ja varsoille. SEMPERMIN MINERALMÜSLI JA SEMPERCUBE Hevosille, jotka syövät pääosin heinää tai ovat muuten niukalla ruokavaliolla. Laidunkaudella Cubesit ovat käteviä, suurehkoja kivennäisnappuloita, jotka voi syöttää kädestä namina vaikka iltatarkastusta tehdessä. Alhaisempi kalsiumpitoisuus varmistaa hyvän hivenaineiden imeytymisen. MICROVITAL Korjaa nopeasti ja tehokkaasti kivennäis- ja hivenainepuutoksia luonnollisilla yhdisteillä. Erityisesti hevosille jotka kärsivät stressistä, sairaudesta, allergiasta tai muusta kehon häiriötekijästä. Myös hevosille, joilla on ongelmia yleiskunnon tai suorituskyvyn kanssa. Sopii tasapainottamaan sinkin, raudan, kuparin, mangaanin ja seleenin puutostiloja. Kivennäis- ja hivenaiden määrät on tasapainotettu, joten yliannostuksia ei synny.

3 MUUT IRISH MASH Vuosikymmenien ajan käytetty ape edistää ruoansulatusta, vauhdittaa aineenvaihduntaa ja sisältää suolistolle tärkeitä ainesosia. Edistää myös ruokahalua ja puhdistaa ruoansulatuskanavaa. Voidaan käyttää myös ainoana rehuna sairauden tai karsinalevon aikana. Soveltuu erinomaisesti vanhoille hevosille, hevosille jotka kärsivät ruoansulatusvaivoista, karvanvaihdon aikana sekä ruokinnan muutosten yhteydessä. LUZERNE-MIX Kuivattu heinähake, joka sisältää sinimailasta, apilaa, kauranversoja, melassia ja kasviöljyä. Erinomainen myös proteiinilisänä treenavalle hevoselle. Luzerne-Mixin on tutkittu myös muodostavan suojaavan kalvon hevosen mahalaukkuun, jos sitä syötetään pieniä määriä ennen rasitusta, ennaltaehkäisten näin mahahaavan syntyä. Hakemuoto edistää pureskelua ja pidentää väkirehun syöntiaikaa. Erittäin käytännöllinen esimerkiksi kilpailumatkoilla. PRE ALPIN WIESENCOBS Täysin luonnonmukainen rehu, joka sisältää 60 erilaista heinä- ja yrttilaatua. Hyvin sulava rehu, puhdas koostumus, vähän sokereita ja sopivasti hyvälaatuista valkuaista. Erinomainen rehu täydentämään tai korvaamaan päivittäistä heinää. Soveltuu hyvin hevosille, joilla home-, vilja- tai heinäallergioita. Erinomainen myös laihoille ja vanhoille hevosille sekä hevosille, jotka kärsivät ripulista. Pölytön, suuripellettinen koostumus. Erittäin suosittu myös jyrsijöillä! HIPPOLINOL Tasapainoinen yhdistelmä laadukkaita kylmäpuristettuja pellavansiemen, auringonkukka-, maissinalkio-, vehnänalkio- ja yrttiöljyjä. Parantaa verenkiertoa, edistää ihon terveyttä, karvan kiiltoa ja kavioiden rakennetta. Kasviöljyillä voidaan vähentää valkuais- ja tärkkelysrehujen määrää. Öljyt myös edistävät hedelmällisyyttä. Kätevät 2,5 ja 5 litran kanisterit, joihin saatavilla pumppu. META-DIÄT Detox-kuuri hevoselle, tukemaan maksan ja munuaisten toimintaa. Sisältää optimaalisen määrän aminohappoja sekä suojaavia rasvahappoja. Erinomainen ravintoainepitoisuus, lisäksi ravitsemuksellisesti tärkeitä yrttejä. Voidaan syöttää kuurina täysrehun tavoin, mikäli hevosella ei tällöin ole korkeaa energaintarvetta. Muiden rehujen ohella lisärehun tavoin ja pienempinä määrinä syötettynä suositellaan Equimeb Hepa:a. QELAN Energiaboosteri kisakaudelle, auttaa palautumisessa. Voidaan antaa ennen suoritusta juomaveden tai rehujen yhteydessä. Innovatiivinen valmistusprosessi takaa ravintoaineiden korkean laadun ja imeytymisen. Kaikki ravintoaineet ovat vesiliukoisessa muodossa.

4 GOLD MEDAL Lihaskunnon ja massan kasvatukseen. Edesauttaa lihasvahvuutta ja tukee lihasten kehitystä. Hyvälaatuiset valkuaisaineet ja aminohapot auttavat lihasten kehittymisessä yhdessä hyvien rasvojen ja vitamiinien kanssa. MOVICUR Kivennäislisä vahvistamaan ja uudistamaan niveliä ja jänteitä. Sisältää orgaanisia silikoniyhdisteitä sekä tärkeitä rasvahappoja. Soveltuu yhtä hyvin sekä nuorille että vanhoille hevosille. UNGULAT Kivennäislisä vahvistamaan ja uudistamaan kavioiden rakennetta syvältä sisältä päin. Sisältää runsaasti keratiinia ja oluthiivaa. Tutkimustulokset osoittavat selkeästi paremman kavionlaadun jo puolessa vuodessa jopa erittäin vaikeissa tapauksissa. MUCOLYT Vahvistaa, tukee ja parantaa hengitysteitä ja vastustuskykyä. Erityisesti puhkurista kärsiville hevosille, mutta myös lievittämään satunnaista pölystä ym. johtuvaa yskää. Sisältää mm. piparminttua, timjamia, kamomillaa, anista, fenkolia ja kuminaa. Erittäin maittava pelletöity koostumus. KNOBLIZEM Valkosipuli-yrtti valmiste, joka sisältää korkealaatuista valkosipulia, tarkoin valikoituja hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä sekä luontaisia B-vitamiineja. Tukee vastustuskykyä ja terveyttä. Ravintoaineiltaan tasapainoinen ja maultaan mieto valkosipulin lähde. Hyödyllinen vanhoille hevosille ja karvanvaihdon yhteydessä sekä ihottumaoireista kärsiville hevosille. Hyvä myös laitumelle häätämään ötököitä; valkosipuli muuttaa hevosten kehoneritteiden hajua. GLUCOGARD Kivennäinen kaviokuumeesta, metabolisesta oireyhtymästä tai cushingin taudista kärsiville hevosille, ja paljon väkirehua syöville hevosille pilkkomaan sokeria ja tärkkelystä rehussa. Soveltuu sekä kaviokuumeesta toipuville että akuutissa kaviokuumeessa. Glucogard auttaa tutkitusti kaviokuumetta vastaan; viimeisimpien tutkimustulosten mukaan vähentää kaviokuumeen riskiä. EQUILIZER Rauhoittava lisäravinne hermostuneille ja stressaantuville hevosille sekä hevosille, joilla on keskittymisvaikeuksia. Ei sisällä dobing-aineita. LINUSTAR Pellavansiemen tukemaan suoliston ja mahalaukun toimintaa. Voidaan syöttää kuivana, jolloin muodostaa ruoansulatuskanavassa suojaavan liman, tai kostutettuna valmiina pellavansiemen-limana. Rauhoittaa ärtynyttä ruoansulatuskanavaa. Edesauttaa myös karvan kiiltoa. Sisältää ainoastaan kullankeltaisia, valssattuja pellavansiemeniä.

5 KAROTTIS Porkkanaa, vehnäanalkioita ja kasviöljyä sisältävä luonnollinen E-vitamiinin ja beetakaroteenin lähde tukemaan suoliston toimintaa, aineenvaihduntaa ja hedelmällisyyttä. LAMIN Luonnollisia kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja merilevästä. Sisältää lisäksi runsaasti aminohappoja ja välttämättömiä hiilihydraatteja. Auttaa korjaamaan aineenvaihdunnan ja immuunijärjestelmän häiriöitä. MAKOR Erilaisista magnesium-yhdisteistä, E-vitamiinista ja yrteistä koostuva valmiste vahvistamaan mm. lihasten, verenkierron ja hengitysteiden toimintaa. Hevosille esimerkiksi kovassa rasituksessa, tiineyden loppuvaiheessa ja varsomisen jälkeen, ympäristön vaihdon sekä pitkien kuljetusten yhteydessä. HIPPOMUN Ravintolisä tukemaan vastustuskykyä stressitilanteissa, rokotusten jälkeen, infektioriskien aikana, tallinvaihdon yhteydessä, pitkissä kuljetuksissa ja tiineyden sekä lääkekuurien aikana. HEFEKULTUR Hiivayhdisteitä, prebiootteja ja B-vitamiineja sisältävä lisäravinne tukemaan suoliston hyvinvointia. Erityisesti vanhoille hevosille, urheiluhevosille, siitostammoille ja varsoille sekä hevosille, joilla ongelmia karvanvaihdossa tai kavioiden kasvussa. EQUIMALL Hiiva-mallas juoma, johon on lisätty yrttejä. Parantaa suorituskykyä ja ruokahalua sekä vahvistaa ruoansulatuskanavan toimintaa. Sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat sydäntä, verisuonia, lihaksia, ihoa ja hermostoa. EQUIMALL FORTE Veteen sekoitettava Equimall tiiviste stressaaville ja helposti hermostuville hevosille, tiineille tammoille ja vieroitetuille varsoille, toipilaille, vanhoille hevosille, sekä hevosille joilla ruokahaluttomuutta, ruoansulatuskanavan häiriöitä, iho- tai kavio-ongelmia. Myös rasituksen jälkeen tehostamaan juomista. ANTI-STRESS-KRÄUTER Kasviperäinen, magnesiumia sisältävä pelletti rauhoittamaan stressaantuvia hevosia. Poistamaan käytöshäiriöitä ja terveysongelmia stressaavissa tilanteissa. Vakauttaa ruoansulatuskanavan toimintaa hevosilla, joilla ns. stressivatsa. Huom: sisältää valeriaanaa (ei urheiluhevosille, vs. doping-säännöt).

6 ELEKTROLYYTTI BIOTIINI MAGNESIUM B 12 E-VITAMIINI + SELEENI LOBS HEVOSNAMIT HIMALAYA -SUOLAKIVI HIMALAYA IRTOSUOLA HOITOTUOTTEET MÄHNENSPRAY karvankiilloke SHAMPOO SPUMACORON kavionkasvuun MOVIDERM lihaksille, jänteille, nivelille DERMILAC PROZEM ärtyneelle iholle KOIRAT DOG-VEGETARISCH VOLLWERT-MÜSLI Täysravinto koirille myslin muodossa. Syötetään yhdessä lihan kanssa. Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita. Sisältää erittäin hyvin sulavia hiilihydraatteja, paljon kasviksia, vihanneksia ja yrttejä sekä öljyä. Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja B-vitamiinia. Biologinen tuotantoprosessi säilyttää luonnon omat ravintoaineet. Voidaan syöttää kuivana tai kostutettuna. DOG-FLEISCH Viljaton lihasäilyke koirille, lihapitoisuus 70 %. Sisältää lisäksi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä auringonkukkaöljyä. Kolme eri makuvaihtoehtoa; naudanliha, riista ja siipikarja. MICROVITAL DOG Vitamiini- ja hivenainelisä koirille. MOVILAN DOG Koirille, joilla esimerkiksi liikehäiriöitä kuten lihasjäykkyyttä, haluttomuutta liikkua tai ongelmia seistessä. Luiden, jänteiden, nivelten, nivelsiteiden ja rustojen hyvinvointiin. Suurille koiraroduille kasvuvaiheessa, myös koirille joilla nivelrikkoa.

7 CANIGARD Koirille nivelten hyvinvointiin. Parantaa nivelten suorituskykyä ja vanhemmilla koirilla myös suojaa niveliä ikääntymisen merkkejä vastaan. Sisältää mm. nivelten ja rustojen omia aineita, jotka voitelevat ja vaimentavat iskuilta. Kaikki vitamiinit ja hivenaineet luonnollisessa muodossa. Maahantuonti ja markkinointi Varsalan Tila

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

St Hippolyt HINNASTO KAIKKI TUOTTEET 17.2.2011. Täys- ja täydennysrehut

St Hippolyt HINNASTO KAIKKI TUOTTEET 17.2.2011. Täys- ja täydennysrehut Täys- ja täydennysrehut 10016 Struktur Energetikum 3 kg 3 Ämpäri 1 Rehut 10,10 10015 Struktur Energetikum 10 kg 10 Ämpäri 1 Rehut 24,50 10013 Struktur Energetikum 20 kg 20 Säkki 1 Rehut 43,20 10012 Struktur

Lisätiedot

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen Edellisen leirin Kotitehtävä Tarkkaile sokerin käyttöäsi kolmen päivän ajalta ja merkkaa kaikki sokeria ja piilosokeria sisältävät ruuat

Lisätiedot

Täysrehut pieneläimille

Täysrehut pieneläimille is the place for your Headline Page 1 Täysrehut pieneläimille JR FARM FARMI TÄYSREHU www.tujoma.fi is the place for your Headline Page 2 Sisältää ainulaatuisen Farm food koostumuksen jossa on mm. inuliiniä

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi.

aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi. EQUIbalans on kotimainen ravintolisäsarja hevosille. Vahvat vitamiiniliuokset, kivennäisjauheet ja ruoansulatusta edistävät valmisteet on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten

Lisätiedot

Nauti hyvinvoivasta hevosesta

Nauti hyvinvoivasta hevosesta UUTUUS! Nauti hyvinvoivasta hevosesta Supreme Horse Care uusi hevosten hyvinvointisarja. Kun hevonen liikkuu mielellään ja näyttää upealta, meidän hevosihmisten elämä on huoletonta! Uuden kotimaisen Supreme

Lisätiedot

Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita.

Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita. Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita. Josera on premium dogfood JUNIOR ADULT Saksalainen perheyrityssuper Laadukasta eläinten ruokintaa jo yli 70 vuoden ajan Keskittyy huolehtimaan ympäristöstä,

Lisätiedot

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet Yläkouluakatemia 2015-2016 Vko 36 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI SUOJARAVINTOAINEET https://www.youtube.com/watch?v=cgcpdskk1o8&spfreload=10

Lisätiedot

Parasta luonnosta N U T R I T I O N C O N C E P T S

Parasta luonnosta N U T R I T I O N C O N C E P T S Parasta luonnosta NUTRITION CONCEPTS NaturMüsli SOLO Kuitupohjainen, helppokäyttöinen ja hyvin toimiva. Erittäin matala tärkkelystaso optimaaliseen ruuan hyödyntämiseen. Elinvoimaa ja motivaatiota hevosille

Lisätiedot

Terra - täysin uusi sarja pieneläimille

Terra - täysin uusi sarja pieneläimille Terra - täysin uusi sarja pieneläimille Terra sisältää parhaat luonnon raaka-aineet kunnioittaen eläimen luonnollisia syömistapoja. Terra täyttää eläimen ruokinnalliset tarpeet. KOOSTUMUS: Kasvisperäiset

Lisätiedot

hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012

hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012 hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012 Black Horse TÄYSREHUT, KIVENNÄINEN JA TÄYDENNYSREHUT Black Horse BASIC 30 kg täysrehu on kypsennetty perusrehu kaikille hevosille sekä poneille. Monipuolisen ja

Lisätiedot

Holistic Food For Dogs

Holistic Food For Dogs Holistic Food ForFor Dogs Dogs Holistic Food Holistic Food For Dogs 100% GUARANTEED TASTE & NUTRITION E arthborn Holistic on pitkälle kehitetty luonnonmukainen ravinto koirille. Earthborn Holistic -ruuan

Lisätiedot

Premium-luokan koiranruokasarja D

Premium-luokan koiranruokasarja D Premium-luokan koiranruokasarja D TM Lihaisaa laatua koirallesi. Laaturuokaa koirallesi Jahti&Vahti! Haluamme koirasi elämänlaadun pysyvän korkeana ja kauan. Siksi ruokien huippulaatu on meille aidosti

Lisätiedot

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 Pienet ja kääpiörodut 1 st Choice Puppy Toy & Small Pennuille ja kasvaville koirille - 2-10 kk Lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 Pienet ja kääpiörodut 1 st Choice Puppy Toy & Small Pennuille ja kasvaville koirille - 2-10 kk Lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita

Lisätiedot

super-premium hypoallergisia proteiineja lohiöljy suolis- ton bakteerikantaa immuniteettiä maku tuoksu.

super-premium hypoallergisia proteiineja lohiöljy suolis- ton bakteerikantaa immuniteettiä maku tuoksu. Calibra kissan täysravinnot ovat super-premium luokan hypoallergisia kuivamuonia. Täysravinto on tasapainoitettu kissan parhaan ravitsemuksellisen hyödyn saamiseksi ja sulavuuden takaamiseksi. Ravinnoissa

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

Täysravinto. Rinti Sensible täysravinto herkille koirille (185g, 400g & 800g)

Täysravinto. Rinti Sensible täysravinto herkille koirille (185g, 400g & 800g) 2015 Rinti Sensible täysravinto herkille koirille (185g, 400g & 800g) 185g: FIN92032 kana & riisi 185g 400g: FIN94052 kana & riisi 400g Gluteeniton Ross=hevonen FIN92054 hevonen & riisi 400g Gluteeniton

Lisätiedot

HOLISTIC SUPERPREMIUM DOG FOOD KANAA HEDELMIÄ VIHANNEKSIA YRTTEJÄ MAITOHAPPO- BAKTEEREJA

HOLISTIC SUPERPREMIUM DOG FOOD KANAA HEDELMIÄ VIHANNEKSIA YRTTEJÄ MAITOHAPPO- BAKTEEREJA TM HOLISTIC SUPERPREMIUM DOG FOOD Ainutlaatuinen tapa ruokkia koira kokonaisvaltaisesti KANAA HEDELMIÄ VIHANNEKSIA YRTTEJÄ MAITOHAPPO- BAKTEEREJA 100% SATAPROSENTTISEN TÄYDELLINEN JA TASAPAINOINEN PRO

Lisätiedot

KIVENNÄISAINEET JA VITAMIINIT KOIRAN RUOKINNASSA

KIVENNÄISAINEET JA VITAMIINIT KOIRAN RUOKINNASSA KIVENNÄISAINEET JA VITAMIINIT KOIRAN RUOKINNASSA Kivennäisaineet osallistuvat kemiallisiin reaktioihin koirien soluissa. Kivennäisaineet voidaan jakaa makro- ja mikrokivennäisaineisiin sekä perusteella,

Lisätiedot

TALLIPRO-TUOTESARJA. Parempaa hevosellesi

TALLIPRO-TUOTESARJA. Parempaa hevosellesi TALLIPRO-TUOTESARJA Parempaa hevosellesi 1 TALLIPRO-TUOTESARJA JO 10 VUOTTA! TalliPro-tuotesarja tuotiin markkinoille kesällä 2005. Tuotteet saivat hyvän vastaanoton ja tyytyväisiä käyttäjiä on paljon

Lisätiedot

Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!!

Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!! Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!! DMG 28.000 Huono palautuminen?lihasjäykkyys?stressiä?huono ruokahalu?

Lisätiedot

OHJEET SYDÄMEN JA VERISUONIEN TERVEYTEEN. Kuopiolaistutkimus: Sydänperäinen äkkikuolema kaataa myös nuoria ja kovakuntoisia

OHJEET SYDÄMEN JA VERISUONIEN TERVEYTEEN. Kuopiolaistutkimus: Sydänperäinen äkkikuolema kaataa myös nuoria ja kovakuntoisia OHJEET SYDÄMEN JA VERISUONIEN TERVEYTEEN Kuopiolaistutkimus: Sydänperäinen äkkikuolema kaataa myös nuoria ja kovakuntoisia Kymmenvaiheinen ohjelma sepelvaltimoiden terveyden ylläpitoon luontaishoidoilla

Lisätiedot

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja TM Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja Suomen suosituin premium-koiranruoka. Koiran elämänlaatu, terveys ja pitkä ikä ovat vaalimisen arvoisia asioita. Siksi ravinnon korkea laatu

Lisätiedot

jalkapalloilijan ravitsemusasiaa Eerikkilä joulukuu 2007 Leif Bäck LT

jalkapalloilijan ravitsemusasiaa Eerikkilä joulukuu 2007 Leif Bäck LT jalkapalloilijan ravitsemusasiaa Eerikkilä joulukuu 2007 Leif Bäck LT taustaa terveellinen ja monipuolinen ruoka edellytys hyvälle toimintakyvylle jalkapalloilussa erityspiirteitä jalkapallossa erityistä

Lisätiedot

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA Marika Karulinna LIHA Koira on lihansyöjä, joten sen ravinnon perustana kuuluu olla liha Punaisesta lihasta saa rautaa Vaaleat lihat ovat usein rasvattomampia poikkeuksiakin

Lisätiedot

Valitse oikea vastaus. Joskus voi olla useampi kuin yksi vaihtoehto oikein. Merkitse rastilla, mikä/mitkä vaihtoehdot ovat oikein.

Valitse oikea vastaus. Joskus voi olla useampi kuin yksi vaihtoehto oikein. Merkitse rastilla, mikä/mitkä vaihtoehdot ovat oikein. Valitse oikea vastaus. Joskus voi olla useampi kuin yksi vaihtoehto oikein. Merkitse rastilla, mikä/mitkä vaihtoehdot ovat oikein. 1. Ruoka-ainekolmiossa ne elintarvikkeet, joita on hyvä syödä joka päivä,

Lisätiedot

Equifirst Brochure-UK-A4-Mars 2016-def.indd 1

Equifirst Brochure-UK-A4-Mars 2016-def.indd 1 PR IN IEN ED OV FE AT ORS I HORSE N N Expert in Horse Feed INGRED TS IUM EM EN FI Equifirst-brochureOud-ENG.indd 1 Equifirst-201-03-05-Brochure-UK-A4-Mars 201-def.indd 1 10/10/2017 9:49:20 AM 2/03/1 17:03

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

VESILIUKOISET VITAMIINIT

VESILIUKOISET VITAMIINIT SUOJARAVINTOAINEET ENERGIAN LISÄKSI TARVITSEMME RAVINTOAINEITA ELINTOIMINTOJEMME YLLÄPITÄMISEEN JA SÄÄTELYTEHTÄVIIN SUOJARAVINTOAINEET VITAMIINIT KIVENNÄISAINEET eli mineraalit VESILIUKOISET VITAMIINIT

Lisätiedot

Helposti sulava. Anti-Hairball

Helposti sulava. Anti-Hairball Ilman keinotekoisia, väri, maku tai säilöntäaineita. Virtsan ph 6,06,5 Iho & Turkki Huolellisesti valitut raakaaineet ja erikoisresepti takaavat täydellisen kalsiumin ja fosforin suhteen sekä madalletun

Lisätiedot

SUPER- PREMIUM. Kissan täysravinto

SUPER- PREMIUM. Kissan täysravinto SUPER- PREMIUM Kissan täysravinto 1 Purenatural. Kissojen arvostama täysravinto. Kissa on eläinmaailman kulinaristi ja luontainen lihansyöjä. Se seuraa vaistoaan kaikessa myös ravinnon valinnassa. Vaistojensa

Lisätiedot

Islannin maaperän tarunomaista alkuvoimaa, islanninhevosen erityistarpeisiin. REHUT

Islannin maaperän tarunomaista alkuvoimaa, islanninhevosen erityistarpeisiin. REHUT REHUT Islannin maaperän tarunomaista alkuvoimaa, islanninhevosen erityistarpeisiin. Tilaukset ja yhteydenotot: sanita.jalkanen@vitacom.fi Puh. (015) 348 564 Fax (015) 348 577 www.vitacom.fi Jokainen Islannissa

Lisätiedot

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA KEHOA Tehokas yhdistelmä ravintoaineita tehostavat suoliston toimintaa ja tukevat suolistossa jo olevia hyödyllisiä

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto Urheilijan ravitsemus Ravitsemussuositukset Monipuolista ja värikästä Sopivasti ja riittävästi Nauttien ja kiireettömästi Ruokaympyrä Ruokakolmio Lautasmalli

Lisätiedot

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Infektiot, allergiat ja astma urheilussa sairaudet ja vammat urheilussa UKK-instituutti 5.11.2012 Marika Laaksonen, ETT,

Lisätiedot

LIHAKARJAN RUOKINTAOPAS

LIHAKARJAN RUOKINTAOPAS V a s i k a s t a p i h v i k s i LIHAKARJAN RUOKINTAOPAS TEHOKKAAT REHUT, TERVEET ELÄIMET. Rehuraisio Tehokas ruokinta parantaa kannattavuutta Tehokas ruokinta lyhentää lihanaudan kasvatusaikaa ja eläimet

Lisätiedot

Luusto, lihasten ja hermoston toiminta Solujen toiminta, elektrolyyttejä

Luusto, lihasten ja hermoston toiminta Solujen toiminta, elektrolyyttejä HEVOSTEN RUOKINTAKOULU, OSA II. 2015 Ravintoaineet ja niiden tehtävät Suomen Hevostietokeskus ry, Hevosten terveydeksi -hanke FT Elena Autio Hevostietokeskuksen ruokintakoulun toinen osa käsittelee hevosen

Lisätiedot

Hiven FERM-IT. Säilörehulle, jonka kuiva-aine on 20 34 % HIVEN OY. Oikein korjatulla ja säilötyllä kostealla säilörehulla on runsaasti etuja:

Hiven FERM-IT. Säilörehulle, jonka kuiva-aine on 20 34 % HIVEN OY. Oikein korjatulla ja säilötyllä kostealla säilörehulla on runsaasti etuja: Hiven FERM-IT Säilörehulle, jonka kuiva-aine on 20 34 % Oikein korjatulla ja säilötyllä kostealla säilörehulla on runsaasti etuja: pienet ravintoainetappiot hyvä sulavuus suuri tonnisato/ha Kostean rehun

Lisätiedot

St Simon s Alfa-block Ravinteikas sinimailaskuutio täydennysrehuksi kotieläimille

St Simon s Alfa-block Ravinteikas sinimailaskuutio täydennysrehuksi kotieläimille St Simon s Alfa-block Ravinteikas sinimailaskuutio täydennysrehuksi kotieläimille Hevosille ja poneille, jotka tarvitsevat korkealaatuista kuiturehua hitaasti syötäväksi tai virikkeeksi Vähän sokeria >

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

Life is great! Uusi koostumus!

Life is great! Uusi koostumus! Life is great! Uusi koostumus! www.fitmin.fi - premium ruoka, joka sisältää tuoretta lihaa! Miksi valita Fitmin For life For Life valikoima sisältää seitsämän erityyppistä koiranruokaa, jolla ravitset

Lisätiedot

Pekoni-rehut menestyvän tilan valinta. Kestävältä emakolta enemmän elinvoimaisia ja tasalaatuisia porsaita

Pekoni-rehut menestyvän tilan valinta. Kestävältä emakolta enemmän elinvoimaisia ja tasalaatuisia porsaita Pekoni-rehut menestyvän tilan valinta Kestävältä emakolta enemmän elinvoimaisia ja tasalaatuisia porsaita Tavoitteena kestävä emakko ja elinvoimaiset, hyvin kasvavat porsaat Hyvän emakon kriteerit ovat

Lisätiedot

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin Jopa 80% ihmisen

Lisätiedot

E Seleeni 7000 plex. Tärkeitä antioksidantteja ja orgaanista seleeniä

E Seleeni 7000 plex. Tärkeitä antioksidantteja ja orgaanista seleeniä E Seleeni 7000 plex Tärkeitä antioksidantteja ja orgaanista seleeniä KOOSTUMUS E-vitamiini 7 000 mg/kg B6-vitamiini B12-vitamiini C-vitamiini Sinkki (Zn) Seleeni (Se) 60 % natriumseleniittinä 40 % orgaanisena

Lisätiedot

Kantavan tamman ja kasvavan varsan ruokinta

Kantavan tamman ja kasvavan varsan ruokinta Kantavan tamman ja kasvavan varsan ruokinta Hevosten ruokinta: Kantavan tamman ruokinta Tiineyden loppuvaiheen ruokinta Imetyskauden ruokinta Vieroitetun varsan ruokinta Agriristeily 8.2.2013 Heikki Kankainen

Lisätiedot

IDOFORM CLASSIC. - Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisätuotesarja koko perheelle. PLUS Fire Spesielt Utvalgte Melkesyrestammer

IDOFORM CLASSIC. - Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisätuotesarja koko perheelle. PLUS Fire Spesielt Utvalgte Melkesyrestammer IDOFORM - Maitohappobakteereja sisältävä ravintolisätuotesarja koko perheelle CLASSIC PLUS Fire Spesielt Utvalgte Melkesyrestammer KAPSLER 50 MAITOHAPPOBAKTEERI ASIANTUNTIJA IDOFORM Maitohappobakteeriasiantuntija

Lisätiedot

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suolisto ja vastustuskyky Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen

Lisätiedot

Canine Caviar on erilainen

Canine Caviar on erilainen Canine Caviar on erilainen Canine Caviar eroaa kaikista muista markkinoilla olevista lemmikkien ruokasarjoista. Kyseessä on raaka, kuivattu liharuoka kuivanappulan muodossa. Ympäristöystävälliset, aidot

Lisätiedot

* Feine Fillets * *Pastete* tujoma@tujoma.fi www.finnern.de. www.tujoma.fi. File-paloja ja korkealaatuisia ainesosia. 85g Purkit

* Feine Fillets * *Pastete* tujoma@tujoma.fi www.finnern.de. www.tujoma.fi. File-paloja ja korkealaatuisia ainesosia. 85g Purkit tujoma@tujoma.fi www.finnern.de * Feine Fillets * File-paloja ja korkealaatuisia ainesosia Miamor Fine Fillet on puhtaasti fileen paloja hyytelössä (Jelly), kastikkeessa (Sauce) tai omassa keitinliemessään.

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

Aitoa ja rehellistä ruokaa Atrialta ymmärrä ja tiedä mitä syöt! Hankkeen vetäjä Pasi Luostarinen 30.5.2011

Aitoa ja rehellistä ruokaa Atrialta ymmärrä ja tiedä mitä syöt! Hankkeen vetäjä Pasi Luostarinen 30.5.2011 Aitoa ja rehellistä ruokaa Atrialta ymmärrä ja tiedä mitä syöt! Hankkeen vetäjä Pasi Luostarinen 30.5.2011 Sisältö Atrialta vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan Tuotekehitystä kuluttajan tarpeisiin Hyvää ruokaa,

Lisätiedot

Valio Oy RAVITSEMUKSEN PERUSTEET

Valio Oy RAVITSEMUKSEN PERUSTEET RAVITSEMUKSEN PERUSTEET SISÄLTÖ Ravinnon tehtävät Ravintoaineet Ruokaryhmät Energia Rasvat Hiilihydraatit Proteiinit Vitamiinit Kivennäisaineet Vesi RAVINNON TEHTÄVÄT Energian tuottaminen - Työ - Liikunta

Lisätiedot

TERVEELLISTÄ RAVINTOA KISSALLESI PÄIVITTÄISET TÄYSRAVINNOT KISSANPENNUT, AIKUISET JA IÄKKÄÄT KISSAT, LEIKATUT KISSAT, TIINEYS- JA IMETYSAIKA

TERVEELLISTÄ RAVINTOA KISSALLESI PÄIVITTÄISET TÄYSRAVINNOT KISSANPENNUT, AIKUISET JA IÄKKÄÄT KISSAT, LEIKATUT KISSAT, TIINEYS- JA IMETYSAIKA SPECIFIC -RUOKAVALIOT TERVEELLISTÄ RAVINTOA KISSALLESI PÄIVITTÄISET TÄYSRAVINNOT KISSANPENNUT, AIKUISET JA IÄKKÄÄT KISSAT, LEIKATUT KISSAT, TIINEYS- JA IMETYSAIKA ELÄINLÄ ÄK ÄRIASEMILTA JO VUODESTA 1988

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot

MIKSI SYÖDÄ LIHAA. Soile Käkönen Ravitsemusasiantuntija HKScan Finland

MIKSI SYÖDÄ LIHAA. Soile Käkönen Ravitsemusasiantuntija HKScan Finland MIKSI SYÖDÄ LIHAA Soile Käkönen Ravitsemusasiantuntija HKScan Finland 1 Suomalaiset ravitsemussuositukset Kaikkea saa syödä Ravintoaineista ruokaan Kansalliset erityispiirteet Lisää kasviksia Laatu Rasva

Lisätiedot

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa?

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Ravitsemusterapeutti Nea Kurvinen Ravitsemusterapia Balans nea.kurvinen@ravitsemusbalans.fi Ravitsemuksen merkitys reuman hoidossa Monipuolinen

Lisätiedot

Nurmen lannoitusohjelmat

Nurmen lannoitusohjelmat Laadukas nurmi hevostalouden perusta - Näin onnistut Yaran resepteillä Minna Toivakka, MMM Kehityspäällikkö Yara Suomi Nurmen lannoitusohjelmat Minna Toivakka Celebration Hoss Nurmen merkitys hevostaloudelle

Lisätiedot

Vitamiinit. Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti

Vitamiinit. Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti Vitamiinit A-vitamiini Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti Välttämätön näköaistimuksen syntyyn hämärässä, solujen kasvuun ja erilaistumiseen sekä ihmisen lisääntymiseen.

Lisätiedot

Hyvinvointia hevosellesi!

Hyvinvointia hevosellesi! TalliPro -tuotesarja tuotiin markkinoille kesällä 2005. Tuotteet saivat hyvän vastaanoton ja tyytyväisiä käyttäjiä on paljon sekä ammattivalmentajien, kilparatsastajien, harrastajien että hevostenkasvattajien

Lisätiedot

Voit myös venytellä raajat koiran seistessä Seuraa koirasi eleitä ja ilmeitä, jotta vältät turhan kivun aiheuttamisen!

Voit myös venytellä raajat koiran seistessä Seuraa koirasi eleitä ja ilmeitä, jotta vältät turhan kivun aiheuttamisen! Hieronnan yhteydessä pidentää hoidon vaikutusta Lisää lihaksen elastisuutta ja kimmoisuutta Lisää/ kiihdyttää lihasten aineenvaihduntaa Joten venyttelyllä voidaan vaikuttaa lihaskoordinaatioon, ehkäisee

Lisätiedot

Ruokatrendit 2014. Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna

Ruokatrendit 2014. Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna Ruokatrendit 2014 Tuomo Tupasela, 22.5.2015, Hämeenlinna Sisältö MTT Biotekniikka- ja elintarviketutkimus BIP/BMO tiimien EU-hankkeet Food Navigator Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus 20.5.2014

Lisätiedot

KOMISSION DIREKTIIVI 2008/38/EY, annettu 5 päivänä maaliskuuta 2008, erityisravinnoksi tarkoitettujen rehujen käyttötarkoitusten luettelosta

KOMISSION DIREKTIIVI 2008/38/EY, annettu 5 päivänä maaliskuuta 2008, erityisravinnoksi tarkoitettujen rehujen käyttötarkoitusten luettelosta 2008L0038 FI 13.12.2010 002.001 1 Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin. Toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä. B KOMISSION DIREKTIIVI 2008/38/EY, annettu 5 päivänä maaliskuuta 2008,

Lisätiedot

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium Black Horse Suomessa valmistettu Premium Rauta Ferrimax 600 g RAUTA SUORITUSKYKY VERIARVOT Ferrimax Rautaa, hivenaineita ja vitamiineja sisältävä täydennysrehu kilpahevosille. Rautaa on veren punasolujen

Lisätiedot

KOMISSION DIREKTIIVI 2008/38/EY, annettu 5 päivänä maaliskuuta 2008, erityisravinnoksi tarkoitettujen rehujen käyttötarkoitusten luettelosta

KOMISSION DIREKTIIVI 2008/38/EY, annettu 5 päivänä maaliskuuta 2008, erityisravinnoksi tarkoitettujen rehujen käyttötarkoitusten luettelosta 2008L0038 FI 12.11.2014 004.001 1 Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin. Toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä. B KOMISSION DIREKTIIVI 2008/38/EY, annettu 5 päivänä maaliskuuta 2008,

Lisätiedot

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi Vasikoiden kasvatus jbs portfolio jbs:n kanssa jbs kälberpaste - vasikkatahna Lyhyesti taattu korkea taso immunoglobuliinia (johdettu IBR-vapaasta maidosta) sisältää

Lisätiedot

Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla

Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla Saamme jatkuvasti sähköpostia ympärimaata kuluttajilta, jotka epätoivoisesti hakevat apua kutisevien koirien ongelmiin ja olemme näillä hoito-ohjeillamme menestyksellä

Lisätiedot

Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet

Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet 1100 J&H RABBIT MIX 10kg Ruokinta-ammattilaisten suunnittelema, korkealaatuinen täysrehu kaneille. Sisältää optimaalisessa suhteessa kanisi

Lisätiedot

MINERAALIEN JA VITAMIINIEN YHTEISVAIKUTTEISUUS

MINERAALIEN JA VITAMIINIEN YHTEISVAIKUTTEISUUS MINERAALIEN JA VITAMIINIEN YHTEISVAIKUTTEISUUS Tämän artikkelin tarkoitus on selvittää mineraalien ja vitamiinien roolia koiran aineenvaihdunnassa. Asia ei ole yksinkertainen. Toivottavasti tämä artikkeli

Lisätiedot

Ruuansulatuskanavan osat ja tehtävät. Lukijalle. Ruuansulatuskanavan. Sisällysluettelo. Paksusuoli kuidunhajottaja

Ruuansulatuskanavan osat ja tehtävät. Lukijalle. Ruuansulatuskanavan. Sisällysluettelo. Paksusuoli kuidunhajottaja Racing Hevosopas 1 Sisällysluettelo Hevosen ruuansulatus 3 Ravintoaineet 4 Hevosten rehut 6 Racing-rehusarja 8 Hevosten ruokinta 14 Talliympäristö 18 Ruokintamalleja 19 Rehun valinta 21 Ominaispainot,

Lisätiedot

Itämeren ruokavalio. Kaisa Härmälä. Marttaliitto ry

Itämeren ruokavalio. Kaisa Härmälä. Marttaliitto ry Itämeren ruokavalio Kaisa Härmälä Marttaliitto ry Itämeren ruokavalio Kotimainen vaihtoehto Välimeren ruokavaliolle. Lähellä tuotettua. Sesongin mukaista. Välimeren ruokavalio Itämeren ruokavalio Oliiviöljy

Lisätiedot

Ruokintasuositus Paino kg Gr/päivä 1-3 50-100 3-5 135-180 +5 130-200

Ruokintasuositus Paino kg Gr/päivä 1-3 50-100 3-5 135-180 +5 130-200 1100 J&H RABBIT MIX 10kg Ruokinta-ammattilaisten suunnittelema, korkealaatuinen täysrehu kaneille. Sisältää optimaalisessa suhteessa kanisi tarvitsemat luonnolliset ravintoaineet (aminohapot, vitamiinit,

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium Black Horse Suomessa valmistettu Premium Rauta Ferrimax 600 g RAUTA SUORITUSKYKY VERIARVOT Ferrimax Rautaa, hivenaineita ja vitamiineja sisältävä täydennysrehu kilpahevosille. Rautaa on veren punasolujen

Lisätiedot

Eri hevosryhmien ruokinta

Eri hevosryhmien ruokinta HEVOSTEN RUOKINTAKOULU, OSA IV. 2015 Eri hevosryhmien ruokinta Suomen Hevostietokeskus ry, Hevosten terveydeksi -hanke FT Elena Autio Hevostietokeskuksen ruokintakoulun neljäs osa käsittelee eri hevosryhmien

Lisätiedot

VASIKASTA KESTÄVÄKSI LYPSYLEHMÄKSI HIEHOJEN RUOKINTAOPAS TAVOITTEENA KORKEA ELINIKÄIS- TUOTOS

VASIKASTA KESTÄVÄKSI LYPSYLEHMÄKSI HIEHOJEN RUOKINTAOPAS TAVOITTEENA KORKEA ELINIKÄIS- TUOTOS 2012 VASIKASTA KESTÄVÄKSI LYPSYLEHMÄKSI HIEHOJEN RUOKINTAOPAS TAVOITTEENA KORKEA ELINIKÄIS- TUOTOS 2 Hiehojen ruokintaopas 2012 Vasikan ruokinta tähtää KESTÄVYYTEEN JA HYVÄÄN TUOTOKSEEN Karjakoon kasvaessa

Lisätiedot

III. Onnistunut täydennys ruokintaan KRONO KRONO KRONO KRONO. Tasapainoinen ruokinta kotoisten rehujen laadun mukaan

III. Onnistunut täydennys ruokintaan KRONO KRONO KRONO KRONO. Tasapainoinen ruokinta kotoisten rehujen laadun mukaan KRONO I KRONO II KRONO III KRONO IV Onnistunut täydennys ruokintaan Tasapainoinen ruokinta kotoisten rehujen laadun mukaan Krono I, II, III ja IV -täysrehut Krossi 125 Top ja Krono 135 Top -puolitiivisteet

Lisätiedot

Suomen Rehun tiivisteohjelmat lihasioille ja emakoille. Optimoinnilla tarkkuutta ruokintaan ympäristöä ajatellen

Suomen Rehun tiivisteohjelmat lihasioille ja emakoille. Optimoinnilla tarkkuutta ruokintaan ympäristöä ajatellen Suomen Rehun tiivisteohjelmat lihasioille ja emakoille Optimoinnilla tarkkuutta ruokintaan ympäristöä ajatellen Oikea tiivistevalinta tuottaa ympäristöä säästäen Sikojen vilja-tiivisteruokinnassa on tärkeää

Lisätiedot

VILOLIX -NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO. Helppo ja yksilöllinen annostelu

VILOLIX -NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO. Helppo ja yksilöllinen annostelu VILOLIX-NUOLUKIVET TERVE PÖTSI - TEHOKAS TUOTANTO Helppo ja yksilöllinen annostelu AINUTLAATUISET VILOLIX-NUOLUKIVET Vilolix-nuolukivien valmistusmenetelmä on ainutlaatuinen, patentoitu ja sertifioitu.

Lisätiedot

KASVISTEN ENERGIAPITOISUUDET

KASVISTEN ENERGIAPITOISUUDET LIITE 1. VIHANNEKSIEN RAVINTOKOOSTUMUS KASVISTEN ENERGIAPITOISUUDET Taulukko 1. Lehtivihannesten, sipulien, juuresten, palkokasvien ja mukulakasvien energiapitoisuudet. KASVISTEN ENERGIA KJ Kcal PITOISUUDET

Lisätiedot

Lempeydellä lemmikillesi

Lempeydellä lemmikillesi Lempeydellä lemmikillesi 9/2012 TäydennysrehuT ja hoitotuotteet VATSAN PARHAAKSI INUPEKT FORTE 60 tabl. Inuliinia, pektiiniä sekä ß-glukaania sisältävä valmiste erilaisista suolisto-ongelmista kärsiville

Lisätiedot

Hyvän elämän eväät. Anette Palssa Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM

Hyvän elämän eväät. Anette Palssa Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM Hyvän elämän eväät Anette Palssa Laillistettu ravitsemusterapeutti, TtM www.anettepalssa.com Pätevyys ja sidonnaisuudet Luento- ja asiantuntijapalkkioita lääke- ja elintarvikeyrityksiltä Sitoutunut asiakastyöhön

Lisätiedot

Innovaatioaamupäivä 18.3.2016

Innovaatioaamupäivä 18.3.2016 Innovaatioaamupäivä 18.3.2016 Kauran tuotteistaminen Tuula Laukkanen 1 18/3/16 Fazer. All rights reserved Fazer Mylly osa Fazer konsernia Fazerin tarina alkoi vuonna 1891 Karl Fazerin avattua ensimmäisen

Lisätiedot

Urheilijan ravitsemus Suorituskyvyn parantaminen ja palautumisen edistäminen

Urheilijan ravitsemus Suorituskyvyn parantaminen ja palautumisen edistäminen Hämeenlinna, 9.2.2008 Urheilijan ravitsemus Suorituskyvyn parantaminen ja palautumisen edistäminen Mikael Fogelholm, ETT, dosentti, yksikönjohtaja Suomen Akatemia, terveyden tutkimus 1 2/27/08 Huippulahjakkuus

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

MARKKINOIDEN KORKEIN SULAVUUS

MARKKINOIDEN KORKEIN SULAVUUS Canine Caviar Ensimmäinen lihajauhoja sisältämätön, tiiviistä kuivalihasta valmistettu raakaliharuoka kuivanappulan muodossa. Canine Caviar on markkinoiden ainoa ph-tasapainotettu (emäksinen) koiranruokasarja,

Lisätiedot

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia Jogurtti luomuhillolla on parempi vaihtoehto kuin puuro tai aamumurot. Tutkijat ovat yhä enenevästi havainneet, mitä näiden viljojen gluteeni aiheuttaa terveydellemme. Gluteeni on syyllinen yli 150 eri

Lisätiedot

RUOKINTA VOI PELASTAA PALJON. Vasikkakuolleisuus kuriin kurssi ELT Vesa Rainio Dip.ECBHM Savonia-amk, VAAVI-hanke

RUOKINTA VOI PELASTAA PALJON. Vasikkakuolleisuus kuriin kurssi ELT Vesa Rainio Dip.ECBHM Savonia-amk, VAAVI-hanke RUOKINTA VOI PELASTAA PALJON Vasikkakuolleisuus kuriin kurssi ELT Vesa Rainio Dip.ECBHM Savonia-amk, VAAVI-hanke Luennon ydinasiat Vasikan kasvutaipumus on suuri aina 1 v ikään. Tasapainoisella ravinnolla

Lisätiedot

Tasapainoinen Ravitsemus

Tasapainoinen Ravitsemus Tasapainoinen Ravitsemus Juha ja Sari Eriksson Itsenäiset Jälleenmyyjät Omat taustat ja kokemukset Juha Eriksson 50v.. Perhe: Vaimo Sari, 4 lasta Samuli 17v, Krista 19v, Niklas 22v, ja Sami 24 v Ammatti:

Lisätiedot

Ravitsemuksen ABC. Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry Ravitsemustieteen opiskelija Noora Mikkonen

Ravitsemuksen ABC. Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry Ravitsemustieteen opiskelija Noora Mikkonen Ravitsemuksen ABC Kuopion Reippaan Voimistelijat Ry Ravitsemustieteen opiskelija Noora Mikkonen Tulossa La 25.10. La 8.11. La 15.11. La 22.11. La 29.11. Energiaravintoaineiden kirjo: energian tarve ja

Lisätiedot

Tehokas kehosi puhdistaja

Tehokas kehosi puhdistaja Tehokas kehosi puhdistaja Myrkkyjä on kaikkialla. TOIMI HETI! - TÄHTIEN TEKIJÄ - Terve keho voi hyvin Väsymys, eloton iho, hidas ruoansulatus jne. ovat merkkejä siitä, että keho maksa, munuaiset, suolisto,

Lisätiedot

Mind Master. Matti Vire 11.5.2013

Mind Master. Matti Vire 11.5.2013 Stressi = ympäristön yksilöön kohdistava uhka tai vahingollinen vaikutus sympaattinen hermojärjestelmä ja hypotalamus-aivolisäke-lisämunuainen aktivoituvat Akuutissa stressissä sydämen syke nousee, hengitys

Lisätiedot

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Jonna Kekäläinen, terveydenhoitaja yamk 14.03.2019 Mitä on hyvä ja salliva syöminen? Terveyttä edistävää + Hyvää vireystilaa ylläpitävää + Sosiaalista

Lisätiedot

Syö muistisi hyväksi

Syö muistisi hyväksi Syö muistisi hyväksi Satu Jyväkorpi Ravitsemustieteilijä, ETM Tohtorikoulutettava, Helsingin yliopisto Gerontologinen ravitsemus Gery ry www.gery.fi Muistisairaiden määrä lisääntyy Muistisairauksiin sairastuu

Lisätiedot

DODSON & HORRELL - EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN

DODSON & HORRELL - EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN DODSON & HORRELL - EVÄÄT HYVÄÄN ELÄMÄÄN Markkinajohtaja! Dodson & Horrell on Euroopan johtava hevosrehuvalmistaja. Tieteellinen tutkimus Jatkuva yhteistyö eri yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten

Lisätiedot

NIVELET, YLIPAINO JA HORMONIHÄIRIÖT

NIVELET, YLIPAINO JA HORMONIHÄIRIÖT SPECIFIC -RUOKAVALIOT NIVELET, YLIPAINO JA HORMONIHÄIRIÖT NIVELET, LAIHDUTUS, PAINONHALLINTA, DIABETES JA HORMONISAIRAUDET ELÄINLÄ ÄK ÄRIASEMILTA JO VUODESTA 1988 LÄHTIEN SPECIFIC - RUOKAVALIOT DECHRALTA

Lisätiedot

Babi Nusciencen uusi, erinomainen rehuohjelma pikkuporsaille

Babi Nusciencen uusi, erinomainen rehuohjelma pikkuporsaille 1 (5) 29.05.2018 Babi Nusciencen uusi, erinomainen rehuohjelma pikkuporsaille Porsaat tulee kasvattaa kannattavasti. Samalla on minimoitava antibioottien tarve. Kasvavien pahnuekokojen myötä vastasyntyneet

Lisätiedot

8 LEIPÄ JA VILJA RAVITSEMUKSESSA. Leipä ja vilja ravitsemuksessa (8)

8 LEIPÄ JA VILJA RAVITSEMUKSESSA. Leipä ja vilja ravitsemuksessa (8) 8 LEIPÄ JA VILJA RAVITSEMUKSESSA Leipä ja vilja ravitsemuksessa (8) Mitä leipä on? Kivennäisaineita Magnesiumia Rautaa Kaliumia Hivenaineita Sinkkiä Seleeniä Vettä Energiaa Hiilihydraatteja Proteiineja

Lisätiedot