Lempeydellä lemmikillesi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lempeydellä lemmikillesi"

Transkriptio

1 Lempeydellä lemmikillesi 9/2012 TäydennysrehuT ja hoitotuotteet

2 VATSAN PARHAAKSI INUPEKT FORTE 60 tabl. Inuliinia, pektiiniä sekä ß-glukaania sisältävä valmiste erilaisista suolisto-ongelmista kärsiville eläimille. Inuliini on luonnollinen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyötybakteereja (probiootteja). Inuliini saa suolistossa aikaan positiivisen bifidogeenisen vaikutuksen, joka puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolisto bakteereja ja johtaa terveempään suo listobakteerikantaan. Glukaani tehostaa inuliinin vaikutusta estämällä haitallisten bakteerien kiinnittymistä suolen seinämään. Glukaani lisää myös elimistön vastustuskykyä. Pektiini puhdistaa suolistoa, suojaa suoliston lima kalvoja ja kiinteyttää ulostetta ripulin aikana. Voidaan käyttää jatkuvasti tai 3-4 viikon kuureissa. BIOBAK 150 g Maistuva probioottivalmiste (sis. maitohappobakteereja). Käytetään ripulin yhteydessä, sekä ennaltaehkäisevänä antibioottihoidon, matkustamisen tai muun stressitilanteen yhteydessä suolistohäiriöiden estämiseksi sekä suolistoflooran ylläpitämiseksi. BIOLYT 250 ml Elektrolyyttitiiviste nestehukan korvaamiseen sekä nestetasapainon ylläpitämiseen ripulin aikana. Lisätään puhtaaseen juomaveteen ja annetaan ainoana juomana ripulin ajan sekä kaksi vuorokautta sen jälkeen. Sopii erinomaisesti myös palautusjuomaksi kovan rasituksen yhteydessä. VITAMIINIT, KIVENNÄISAINEET SEKÄ HIVENAINEET B-Max 150 tabl. Koirien ja kissojen lisääntyneeseen B-vitamiinin tarpeeseen. B-vitamiineja tarvitaan kehon normaalin toiminnan ylläpitämiseen sekä energian tuotantoon. Esimerkiksi stressi ja fyysinen rasitus lisäävät B-vitamiinien tarvetta. Suositellaan käytettäväksi erityisesti lihas- ja hermosto-ongelmien yhteydessä. C-Max 100 gr. Marsuille sekä muille pieneläimille lisääntyneeseen C-vitamiinin tarpeeseen. Marsut eivät itse pysty tuottamaan C-vitamiinia, joten sen päivittäisen saannin turvaaminen on erittäin tärkeää. Sisältää C-vitamiinia 990 mg/g!! VITAMAX 100 tabl. Kaikille pieneläimille sopiva Vitamax varmistaa lemmikkisi päivittäisen vitamiinien saannin. Lisäksi se sisältää seleeniä suojaamaan soluja ja lisäämään vastustuskykyä, sekä aminohappoja kuten metioniinia (tärkeä ihon terveydelle) ja L-karnitiinia. L-karnitiini on tärkeä aminohappo elimistön rasva-happoaineenvaihdunnan, keuhkojen ja sydämen toiminnan sekä vastustuskyvyn ja fyysisen suorituskyvyn ylläpitämisessä. Vitamaxia voit käyttää kuuriluontoisesti myös täysravinnon kanssa tuomaan puhtia päivään! NUTRI-PLUS GEL 120 g, NUTRI-PLUS CAT 70,9 g Erittäin maistuva vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä runsaasti nopeasti vaikuttavaa energiaa sisältävä täydennysrehu kaikille pieneläimille. Käytetään lisäravinteena erityisesti raskaassa fyysisessä rasituksessa oleville eläimille, esim. metsästys- ja kilpailukautena sekä tiineyden ja imetyksen aikana. Voidaan käyttää pääasiallisena ravinnonlähteenä sairaudesta tai leikkauksesta toipuville eläimille. Nutri Plus Cat sisältää lisäksi kissoille tärkeää aminohappo tauriinia.

3 BIOKALK 200 tabl. Kalkkitabletti kissoille ja koirille. Lisä kalsium ja lisä fosfori ovat tarpeen silloin kun niiden saanti ruoasta ei ole riittävää, esim. kasvu-, tiineys- ja ime tysai kana tai kotiruokaa annettaessa. KALKVITA 300 g ja 1000 g Koiran kalkki-, fos fo ri- ja moni vi ta mii ni jauhe kotiruoan vita mi noi mi seksi ja ki ven näis saan nin tasapainottamiseksi esim. stressi- tai sairaustiloissa. Sisältää D-vitamiinia kalkin ja fosforin hyväksikäytön parantamiseksi, E-vitamiinia kasvavan koiran tarpeisiin sekä C-vitamiinia täydentämään E-vitamiinin antioksi danttitehoa ja parantamaan luukudoksen kehitystä. Täydellinen oikein tasapainoitettu B-vitamii nikoos tumus kasvavan koiran tehokkaaseen ravinnon käyttöön. IHO-ONGELMIEN JA TURKIN KUNNON PARANTAMISEKSI MEGADERM 250 ml, annospussit 28 x 4 ml, 28 x 8 ml Tehokas rasvahappovalmiste vaikeiden ihoongelmien yhteydessä. Megaderm sisältää omega-6 ja omega-3 rasva happoja ideaalisessa 5:1 suhteessa. HELOMAX shampoo 250 ml ja 1000 ml, hoitoaine 250 ml Hellävaraiset kylmäpuristettua helok ki öljyä, arvokasta gammalinoleeni happoa (GLA) sekä E-vitamiinia sisältävät hoito shampoo ja hoitoaine. Hoitaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa ja turkkia. Poistaa epämiellyttävän hajun. Voidaan käyttää päivittäin. HELOKKI E 168 kaps., 50 ml Kylmäpuristettu helokkiöljy- ja E-vita mii ni val miste kuoriloina ja tippoina. Sisältää puhtaita luonnon gam ma li no lee ni-, linoleeni- ja linoli hap poja, sekä niiden imeytymisen kannalta riittävästi E-vitamiinia. Rasvahappojen puute näkyy usein runsaana karvanlähtönä, turkin elottomuutena sekä ihon hilseilynä. Suositellaan käytettäväksi vähintään kuukauden kuureina. BIOMAX+MSM 60 tabl. Sisältää biotiinin lisäksi metyylisulfonyylimetaania (msm), sinkkiä, nokkosta sekä mangaania. Monipuolinen koostumus jolla varmistat iholle tärkeiden ravintoaineiden saannin. Nokkonen sisältää runsaasti erilaisia ravintoaineita, jota on jo perinteisesti käytetty luonnonmukaisena hoitona ihottumiin. BIOTIN-PLUS 200 tabl. Biotiini ja sinkkitabletti. Sisältää myös hivenaine mangaania ja amino happo metioniinia, jotka ovat välttämättömiä ainesosia ihon uusiutumisessa. Tuhdin pakkauskoon ansiosta käytössä edullisin biotiinival miste. PII-PET 100 tabl. Pii- ja sinkkitabletti, joka sisältää hivenaineiden tehon parantamiseksi myös C-vitamiinia. Pii on eläimelle välttämätön hivenaine, jota tarvitaan normaaliin kehitykseen ja kasvuun. Piin merkitys luustolle on sitä tärkeämpi mitä vähemmän ravinnossa on kalsiu mia. Piipitoisen ravinnon tiedetään vahvistavan kynsiä, karvaa ja muita sidekudoksia. Sopii erityisesti kasvaville sekä vanhoille eläimille.

4 OMEGAMAX 1 l, 5 l Lohiöljyvalmiste lemmikeille. Sisältää runsaasti mm. iholle ja nivelille tärkeitä Omega-3 rasvahappoja VANHENEVILLE, NIVELONGELMAISILLE SEKÄ RASKAASSA TYÖSSÄ OLEVILLE CARTIVET+MSM 100 tabl. ja 300 g Cartivet makutabletti ylläpitää nivelten terveyttä ja normaalia liikuntakykyä. Cartivetia voidaan käyttää kaikilla ja kaikenikäisillä koirilla, mutta erityisesti se sopii vanheneville sekä kovassa työssä tai rasituksessa oleville koirille. Sisältää mm. glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, Yucca-uutetta sekä metyylisulfonyylimetaania (msm) nivelten hyvinvoinnin turvaamiseksi. LYPROMAX 72 ja 360 kaps. (ennen Lyproflex) Täydennysrehu nivel- ja liikuntavaikeuksista kärsiville eläimille. Sisältää Perna Canaliculus-simpukasta (viher huu lisimpukka) kylmäpuristusmenetelmällä puristettuja eikosa tetra eenihappoja (ETA), jotka kuuluvat Omega-3 rasva happoihin.eta-hapot estävät tulehdusreaktioita käynnistävien entsyymien toimintaa. ETA-happojen on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu helpottavan ihmisten ja eläinten nivelvaivoja, jolloin nivelten liikeratojen todettiin laajenneen ja liikunnan parantuneen silmin nähden. VITALCAT Premium 90 tabl. Kissojen oma makupalatabletti, jonka monipuolinen koostumus ylläpitää kissan vitamiinien saantia sekä nivelten ja virtsarakon limakalvon toimintaa. Sen sisältämät glukosamiini ja kondroitiini sulfaatti vaikuttavat myönteisesti nivelissä kiihdyttäen uuden rusto kudok sen muodostumista sekä vähentämällä rustoa pilkkovien ent syymien toimintaa. Kondroitiinisulfaatin määrän vähentyminen virtsassa iän myötä aiheuttaa virtsarakon seinämän vaurioitumista ja siinä olevien sisäisten glykosamiinien (kondroitiinisulfaatin) pilkkoutumista ja imeytymistä. Tästä johtuen glykosamiinien ulkoisella annostuksella arvioidaan olevan suojaavaa vaikutusta virtsarakon limakalvolle. FORTIFLEX Fortiflex 375 mg koirille kg, 30 tabl. Fortiflex 525 mg koirille yli 25 kg, 30 tabl. Sisältää kondroitiinisulfaattia ja kitosaania nivelongelmista kärsiville koirille. Kitosaani suojelee kondroitiinisulfaatin ennenaikaiselta pilkkoutumiselta, sekä edistää sen imeytymistä suolessa. Fortiflexin kondroitiinisulfaatin imeytyminen, rustoa suojaava vaikutus sekä pitkäaikainen teho ovat tieteellisesti todistettuja. Antioksidantit tehostavat rustoa suojaavia ominaisuuksia. Vain apteekeista ja eläinlääkäriltäsi. STRESSITILANTEISIIN SERENE-UM 30 ja 100 tabl., 100 ml tipat SERENE-UM large breed 45 tabl. L-tryptofaania sisältävä täydennysrehu kaikille lemmikeille. Mak si moi mieltä rauhoittavan sero toniinin tuotannon elimistössä. Suositellaan käytettäväksi stressaavien, pelottavien tai ahdistavien tilanteiden yhteydessä, kuten kovat äänet (ukkonen, ilotulitus), matkustaminen tai yksin jääminen. Muista aloittaa annostelu hyvissä ajoin. Saatavilla myös kätevästi nestemäisenä aivan pienimmille.

5 hoitosarja lemmikkisi parhaaksi KORVANPUHDISTAjA 100 ml. Lemmikkien korvien puhdistukseen ja korvavahan poistoon. Puh dista eläimen korvat MAXIM korvanpuhdistajalla tarpeen mukaan tai 1-2 kertaa viikossa. jos korvassa esiintyy punoitusta tai märkävuotoa, tai koira raapii tai ravistelee päätään, on syytä ottaa yhteys eläinlääkäriin. SILMäHUUHDE 100 ml Koirien ja kissojen silmien ja silmäluomien puhdistukseen ja rähmän poistoon. Puhdista vuotavat silmät 1-2 kertaa viikossa, rähmivät silmät päivittäin. jos silmät ovat tulehtuneet, sumentuneet tai rähmivät voimakkaasti, ota yhteys eläinlääkäriin. HAMMASTAHNA 50 ml (75 g) Käytä koirille tarkoitettua hammasharjaa, tai normaalia pehmeää hammasharjaa. Harjaa koiran hampaat aloittaen hampaiden ulkopinnoilta ja siirtyen sitten tarvittaessa sisäpinnoille. Pese koirasi hampaat mahdollisimman usein, mielui ten päivittäin! KATKEROSPRAY 100 ml Puremista ja nuolemista estävä katkerospray koirille, kissoille ja muille eläimille. Voidaan käyttää estämään haavojen ja siteiden nuolemista, höyhenten nyppimistä ja karvojen puremista. TASSUVAHA 50 g Voitele tassuvahaa koiran anturoihin. Tassuihin muodostuu vahva filmimäinen kalvo, joka suojaa anturoita vedeltä ja lumelta. Suojaa myös suolalta, soralta ja muilta teräviltä esineiltä, jotka voivat tehdä pienen mutta kiusallisen naarmun anturaan. KOIRAN ESINAHANPUHDISTAjA 100 ml Esinahka puhdistetaan viikoittain, tarvittaessa päivittäin tai tarpeen mukaan. Sisältää ruiskun ja 10 kpl kertakäyttökanyyleja. Ei sisällä alkoholia. Mikäli esinahka on tulehtunut, ota yhteys eläinlääkäriin. 2 IN 1 SHAMPOO HOITOAINEELLA 250 ml Kaikille lemmikeille kehitetty shampoo, joka kosteuttaa ja hoitaa turkkia ja ihoa. Sopii erinomaisesti pitkäturkkisille eläimille. Tekee turkista pehmeän, tuuhean ja helposti kammattavan. KISSANMALLAS (täydennysrehu) 50 ml Kissan nuollessa itseään voi vatsaan muodostua karvapalloja, jotka häiritsevät ruoansulatusta. Kissa voi alkaa oksentaa, ripuloida tai saada tukoksen. Kissat jotka liikkuvat vähän voivat myös saada suo lis totukoksen. Kissanmallas ehkäisee ruoansulatusvaikeuksia ja auttaa karvapallojen kulkua elimistössä. Kissanmallas stimuloi ruokahalua ja on sopiva kissoille jotka ovat jostain syystä kadottaneet ruokahalunsa. MONIVITAMIINI jyrsijöille ja linnuille 15 ml Päivittäin annettava vitamiinilisä hyvinvoinnin varmistamiseksi.

6 EASYPILL Easypill kissoille 30 x 10 gr (sopii myös koirille) Otettu lääke auttaa paremmin! Tutkimusten mukaan valitettavan usein suuri osa lemmikkien lääkekuureista jää kesken, koska lääkkeiden antaminen on joko vaikeaa tai sekä omistajalle että lemmikille liian stressaavaa. Easypill on oiva apukeino tablettien antamiseen. Ikävä toimenpide muuttuu helposti mukavaksi makupala hetkeksi! Lemmikki totutetaan Easypillin makuun antamalla ensimmäinen kerta ilman lääkettä. Seuraavalla kerralla Easypill makupalasta taitetaan tai leikataan sopiva pala, ja tabletti piilotetaan palan sisään. Makupala tarjoillaan joko ruoan mukana tai sellaisenaan. Lemmikin terveydenhoito osa perheen hyvinvointia Terve, hyvinvoiva lemmikkieläin nauttii olostaan ja elämästään. Se myös näkyy; eläin on terveen ja kauniin näköinen. Tämä vaatii kuitenkin huolenpitoa, terveyden hoitoa. Puhtaus, liikunta, lepo, kunnon ravinto, vitamiinit ja hivenaineet ylläpitävät niin ihmisen kuin eläimenkin terveyttä. Tämä esite sisältää tuotteita, joiden oikea, säännöllinen käyttö ylläpitää lemmikkieläimen terveyttä ja hyvinvointia. Ne uskallan luvata kaunistavatkin. Tuotteiden oikealle käytölle on annettu korostettu sija. Osa lemmikkieläimen terveydenhoitoa on säännölliset rokotukset ja eläinlääkärin usein samanaikaisesti suorittamat terveystarkastukset. Joskus kaikesta huolimatta lemmikkieläin sairastuu. Silloin on pikimmiten otettava yhteyttä eläinlääkäriin. Kauko Kauppinen Eläinlääket.tri. Yrittäjäntie 20, KARKKILA puh , fax

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI

16,90 VEHNÄNORAS 1/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa VUODEN 2014 ROHDOSKASVI 1/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa issämme 10.1.2014 Maistatuspäivä myymälö Tehokas startti laihdutukseen MethodDraine Detox Express Yksi annospullo lasilliseen vettä joka aamu viikon ajan.

Lisätiedot

health nutrition Ravitsemusratkaisut kissojen yksilöllisiin tarpeisiin

health nutrition Ravitsemusratkaisut kissojen yksilöllisiin tarpeisiin health nutrition Ravitsemusratkaisut kissojen yksilöllisiin tarpeisiin Royal Canin ravitsemuksen edelläkävijä jo vuodesta 1968 Royal Canin Kissojen ja koirien terveellisen ravitsemuksen edelläkävijä jo

Lisätiedot

Terveysvinkkejä 19,90 4/14. tueksi kesärientoihin! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

Terveysvinkkejä 19,90 4/14. tueksi kesärientoihin! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 4/14 +matkapakkaus kaupan päälle Jokaiseen kesäpäivään Probiootti plus 19,90 125 kaps. / sovh. 30,75 + matkapakkaus 20 kaps. tueksi kesärientoihin! Terveysvinkkejä

Lisätiedot

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan KOIRANRUOKASARJA

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan KOIRANRUOKASARJA TM Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan KOIRANRUOKASARJA SUOMEN SUOSITUIN PREMIUM-KOIRANRUOKA Koiran elämänlaatu, terveys ja pitkä ikä ovat vaalimisen arvoisia asioita. Siksi ravinnon korkea laatu

Lisätiedot

Anne Haapakoski. Vangonojantie 306. 12310 Ryttylä. p: 0400-728 717. email: jiiteen@gmail.com. Kotisivut: www.saunalahti.fi/jiiteen

Anne Haapakoski. Vangonojantie 306. 12310 Ryttylä. p: 0400-728 717. email: jiiteen@gmail.com. Kotisivut: www.saunalahti.fi/jiiteen Anne Haapakoski Vangonojantie 306 12310 Ryttylä p: 0400-728 717 email: jiiteen@gmail.com Kotisivut: www.saunalahti.fi/jiiteen KOIRANHOIDON PERUSOHJEITA Ohjeita pennun elämän varrelle KOIRANPENNUN HOITO

Lisätiedot

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta

Soukan apteekki. Kauklahden sivuapteekki. Melatoniinin monet terveysvaikutukset. Hoida oikein lapsen kipua ja kuumetta Soukan apteekki Kauklahden sivuapteekki Yläkartanontie 28, 02360 Espoo puh. (09) 801 6166 ma-pe 8.30-19.00 la 9.00-15.00 Kauppamäki 3, 02780 Espoo puh. (09) 811 464 ma-pe 9.00-18.00 Soukan apteekin asiakaslehti

Lisätiedot

Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi.

Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi. OUR PRODUCTS Eqologyssa saat ne tärkeät ja oikeat tuotteet, jotka tarvitset pitääksesi huolta itsestäsi ja terveydestäsi. SISÄLTÖ RAVINTOLISÄT Lifeforce 6 Vitastrong 10 EQ EVERYDAY 12 Multichi Energy 14

Lisätiedot

Voimia syksyyn 19,90 5/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa UUTUUS. Lehden tarjoukset voimassa 20.9.2014 saakka. Tule tutustumaan!

Voimia syksyyn 19,90 5/14. Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa UUTUUS. Lehden tarjoukset voimassa 20.9.2014 saakka. Tule tutustumaan! 5/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Voimia syksyyn UUTUUS Tehoa aineenvaihduntaan puhdistuskuurilla! Slimmix SuperDetox Puhdistava yrtti-inuliinivalmiste 19,90 500 ml sovh. 25,35 + juomapullo

Lisätiedot

Energiaa kevääseen! 9,90 3/14. Osallistu arvontaan! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa. Puhdistuskuuri virkistää

Energiaa kevääseen! 9,90 3/14. Osallistu arvontaan! Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa. Puhdistuskuuri virkistää 3/14 Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa Osallistu arvontaan! Ihon hyvinvointiin, auringonpalvojille Palkintona polkupyörä ja tuotepaketteja. MultiKarosin 9,90 60 kaps. / sovh. 11,80 Energiaa kevääseen!

Lisätiedot

59,90. Erkki Liikanen: KESÄSTÄ VOI NAUTTIA ILMAN LIHASVAIVOJA. RegulatPro Bio. Diasporal 400 Extra

59,90. Erkki Liikanen: KESÄSTÄ VOI NAUTTIA ILMAN LIHASVAIVOJA. RegulatPro Bio. Diasporal 400 Extra SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.FI - 3 5/2015 Erkki Liikanen: KESÄSTÄ VOI NAUTTIA ILMAN LIHASVAIVOJA Diasporal 400 Extra Diasporal on jo 15 vuoden ajan hoitanut suomalaisten

Lisätiedot

Diabeetikko laittoi tanssiksi

Diabeetikko laittoi tanssiksi WILLAN APTEEKIN ASIAKASLEHTI 1 2015 HELENA BERG: Diabeetikko laittoi tanssiksi Nopeus on valttia aivoinfarktin hoidossa Perusvoide on talvi-ihon paras apu SUPER 7 00 Sh 12,86 TARJOUS ACC Sinus 20ml nenäsumute

Lisätiedot

MITÄ SISÄELIMET OVAT JA MITÄ NE TEKEVÄT

MITÄ SISÄELIMET OVAT JA MITÄ NE TEKEVÄT MITÄ SISÄELIMET OVAT JA MITÄ NE TEKEVÄT MAHALAUKKU Mahalaukun limakalvo on täynnä rauhasia, jotka erittävät limaa, suolahappoa ja pepsinogeenia. Ne muodostavat yhdessä happaman mahanesteen. Mahaneste sekoittuu

Lisätiedot

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot Tutkiessasi koiran ruokia, olet varmasti kuullut tai lukenut "välttämättömistä rasvahapoista", "kala öljystä", "linoli haposta", "amino-hapoista", "Omega-3" ja "Omega-6" rasvahapoista.

Lisätiedot

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous!

75,00. Balanssi. Kysy lisää kauppiaaltasi. Huipputarjous! SUOMALAINEN TERVEYSKAUPPAKETJU - ASIAKASLEHTI - WWW.LUONTAISTUNTIJAT.FI - 3 e 4/2015 Viviscal Strong Tehokuuri hiustenlähtöongelmiin! Monipuolisia ravintoaineita hiusjuurille ja hiusnystyille sekä tärkeitä

Lisätiedot

eettiset ravintolisät 17,90 35,80 e/l Uutta Luontaistuntijan valikoimissa s. 6 Evonia Vivania Beauty Shot -kollageeni on nuoruuseliksiirini s.

eettiset ravintolisät 17,90 35,80 e/l Uutta Luontaistuntijan valikoimissa s. 6 Evonia Vivania Beauty Shot -kollageeni on nuoruuseliksiirini s. Evonia Hiusten tehoravinne suomalainen terveyskauppaketju - asiakaslehti - www.luontaistuntijat.fi - 3 e 3/2015 Uutta Luontaistuntijan valikoimissa eettiset ravintolisät s. 6 Ravintoaineet hiuksille ja

Lisätiedot

Koiran tarvitsemat ravintoaineet

Koiran tarvitsemat ravintoaineet Koiran tarvitsemat ravintoaineet Ravitsemustarpeeseen vaikuttaa monet tekijät Pentu, aikuinen, aktiivinen, kantava/imettävä tai vanha koira, kaikkien tarpeet ovat erilaisia. Tasapainoinen ruoka on erittäin

Lisätiedot

Kaikki, mikä on kivaa, on hyväksi vatsalle

Kaikki, mikä on kivaa, on hyväksi vatsalle WILLAN APTEEKIN ASIAKASLEHTI 5 2015 EMMA SALOKOSKI: Kaikki, mikä on kivaa, on hyväksi vatsalle KKK nopeuttaa liikuntavammoista toipumista Täit ovat täällä taas -15 % Nailner Repair 4 ml Todistetusti tehokas

Lisätiedot

KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET

KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET KANTA-ASIAKASTUOTTEET TUOMIOKIRKKOAPTEEKKI DOMKYRKOAPOTEKET Kauppakeskus Hansa, Yliopistonkatu 20, 2. krs puh. 02 279 1200 Köpcentrum Hansa, Universitetsgatan 20, 2. vån tel. 02 279 1200 HELMIKUU Onko

Lisätiedot

Kulunut kevät oli vaalikevät. Apteekki on APTEEKKI! Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun

Kulunut kevät oli vaalikevät. Apteekki on APTEEKKI! Kuulumme Yhteistyöapteekit-ketjuun Apteekki on APTEEKKI! saamaan oman osansa. Apteekkitoimintaa tullaan entisestään terävöittämään. Ja hyvä niin, aina on parantamisen varaa. Onneksi demokratiassamme kuullaan myös asiantuntijoita eikä päätöksiä

Lisätiedot

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme!

Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! 2 Jo yli 10 miljoonaa ihmistä on saanut avun Aloe Vera -erikoishoitotuotteistamme! Olemme myyneet yli 30 miljoonaa litraa Aloe Vera Drinking Geliä kymmenessä vuodessa! LR on nykyään yksi maailman suurimmista

Lisätiedot

Hevosopas Omistajille, valmentajille ja kasvattajille.

Hevosopas Omistajille, valmentajille ja kasvattajille. Hevosopas Omistajille, valmentajille ja kasvattajille. Lukijalle Tärkeä osa hevosen hyvinvointia on oikeaoppinen ja ravinnontarpeen mukainen ruokinta. Tämän oppaan tarkoituksena on antaa perustietoa hevosten

Lisätiedot

TerveysTieto Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa

TerveysTieto Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa TerveysTieto Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 4/12 Verensokeri tasapainoon Eturauhas- tai virtsatievaivoja? Lue vinkit! Lehden tarjoukset voimassa 30.6.2012 saakka. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruuan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruuan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin

Yleistyvä. Tyypillinen hauraus-raihnausoireyhtymästä. Ravintovalmisteella voima ja energia takaisin Yleistyvä hauraus-raihnaus -oireyhtymä Hauraus-raihnausoireyhtymä yleistyy vanhenevan väestön lisääntymisen myötä. Se saattaa vaivata omaakin iäkästä läheistäsi. teksti: kaija törmä H auraus-raihnausoireyhtymästä

Lisätiedot

Riittävästi terveyttä positiiviseen. Antti Hagqvist: Luonnonmarjat talteen kesällä! Kesävaivoihin ensiapua. willan apteekin. Kylmägeeli Ratiopharm

Riittävästi terveyttä positiiviseen. Antti Hagqvist: Luonnonmarjat talteen kesällä! Kesävaivoihin ensiapua. willan apteekin. Kylmägeeli Ratiopharm willan apteekin ASIAKASLEHTI 4 2014 Luonnonmarjat talteen kesällä! Kesävaivoihin ensiapua Antti Hagqvist: Riittävästi terveyttä positiiviseen elämään SUPER 6 00 Sh 8,93 TARJOUS Kylmägeeli Ratiopharm 150

Lisätiedot

UNELMA PARHAASTA KOIRANRUUASTA

UNELMA PARHAASTA KOIRANRUUASTA 1 UNELMA PARHAASTA KOIRANRUUASTA Koiranruokamarkkinoilla on tarjolla valtava valikoima erilaisia täysravintoja ja niiden joukosta omalle koiralle sopivimman vaihtoehdon löytäminen saattaa tuntua jopa mahdottomalta

Lisätiedot

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Lemmikkisi hyvinvointi Neuvoa koirien ja kissojen vatsavaivoihin VATSAN

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Lemmikkisi hyvinvointi Neuvoa koirien ja kissojen vatsavaivoihin VATSAN ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Keliakia rajoittaa Gluteeniton ruokavalio takaa sujuvan arjen Lemmikkisi hyvinvointi Neuvoa koirien ja kissojen vatsavaivoihin

Lisätiedot

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin

Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto joka voi auttaa Sinua Elämään pitempään ja voimaan paremmin Kehon optimaaliseen ravinnonsaannin salaisuus on IMEYTYVYYDESSÄ.. Sivu 02 Geelimatriisin vallankumous.. Sivu 03 Roskaruoan vaarat.. Sivu 07 Hyvinvoinnin vallankumous Hämmästyttävä tieteellinen läpimurto

Lisätiedot

Hyvinvoivana juhlahetkiin uutuustuotteita esittelyssä

Hyvinvoivana juhlahetkiin uutuustuotteita esittelyssä Asiantuntija auttaa sinua tuotevalinnoissa 7/14 Hyvinvoivana juhlahetkiin uutuustuotteita esittelyssä Katso kivat lahjavinkit s. 7, 15 ja 19 Lehden tarjoukset voimassa 23.12.2014 saakka. Tule tutustumaan!

Lisätiedot