Lempeydellä lemmikillesi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lempeydellä lemmikillesi"

Transkriptio

1 Lempeydellä lemmikillesi 9/2012 TäydennysrehuT ja hoitotuotteet

2 VATSAN PARHAAKSI INUPEKT FORTE 60 tabl. Inuliinia, pektiiniä sekä ß-glukaania sisältävä valmiste erilaisista suolisto-ongelmista kärsiville eläimille. Inuliini on luonnollinen prebiootti, joka ylläpitää suoliston hyötybakteereja (probiootteja). Inuliini saa suolistossa aikaan positiivisen bifidogeenisen vaikutuksen, joka puhdistaa suolistoa vähentäen haitallisia suolisto bakteereja ja johtaa terveempään suo listobakteerikantaan. Glukaani tehostaa inuliinin vaikutusta estämällä haitallisten bakteerien kiinnittymistä suolen seinämään. Glukaani lisää myös elimistön vastustuskykyä. Pektiini puhdistaa suolistoa, suojaa suoliston lima kalvoja ja kiinteyttää ulostetta ripulin aikana. Voidaan käyttää jatkuvasti tai 3-4 viikon kuureissa. BIOBAK 150 g Maistuva probioottivalmiste (sis. maitohappobakteereja). Käytetään ripulin yhteydessä, sekä ennaltaehkäisevänä antibioottihoidon, matkustamisen tai muun stressitilanteen yhteydessä suolistohäiriöiden estämiseksi sekä suolistoflooran ylläpitämiseksi. BIOLYT 250 ml Elektrolyyttitiiviste nestehukan korvaamiseen sekä nestetasapainon ylläpitämiseen ripulin aikana. Lisätään puhtaaseen juomaveteen ja annetaan ainoana juomana ripulin ajan sekä kaksi vuorokautta sen jälkeen. Sopii erinomaisesti myös palautusjuomaksi kovan rasituksen yhteydessä. VITAMIINIT, KIVENNÄISAINEET SEKÄ HIVENAINEET B-Max 150 tabl. Koirien ja kissojen lisääntyneeseen B-vitamiinin tarpeeseen. B-vitamiineja tarvitaan kehon normaalin toiminnan ylläpitämiseen sekä energian tuotantoon. Esimerkiksi stressi ja fyysinen rasitus lisäävät B-vitamiinien tarvetta. Suositellaan käytettäväksi erityisesti lihas- ja hermosto-ongelmien yhteydessä. C-Max 100 gr. Marsuille sekä muille pieneläimille lisääntyneeseen C-vitamiinin tarpeeseen. Marsut eivät itse pysty tuottamaan C-vitamiinia, joten sen päivittäisen saannin turvaaminen on erittäin tärkeää. Sisältää C-vitamiinia 990 mg/g!! VITAMAX 100 tabl. Kaikille pieneläimille sopiva Vitamax varmistaa lemmikkisi päivittäisen vitamiinien saannin. Lisäksi se sisältää seleeniä suojaamaan soluja ja lisäämään vastustuskykyä, sekä aminohappoja kuten metioniinia (tärkeä ihon terveydelle) ja L-karnitiinia. L-karnitiini on tärkeä aminohappo elimistön rasva-happoaineenvaihdunnan, keuhkojen ja sydämen toiminnan sekä vastustuskyvyn ja fyysisen suorituskyvyn ylläpitämisessä. Vitamaxia voit käyttää kuuriluontoisesti myös täysravinnon kanssa tuomaan puhtia päivään! NUTRI-PLUS GEL 120 g, NUTRI-PLUS CAT 70,9 g Erittäin maistuva vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä runsaasti nopeasti vaikuttavaa energiaa sisältävä täydennysrehu kaikille pieneläimille. Käytetään lisäravinteena erityisesti raskaassa fyysisessä rasituksessa oleville eläimille, esim. metsästys- ja kilpailukautena sekä tiineyden ja imetyksen aikana. Voidaan käyttää pääasiallisena ravinnonlähteenä sairaudesta tai leikkauksesta toipuville eläimille. Nutri Plus Cat sisältää lisäksi kissoille tärkeää aminohappo tauriinia.

3 BIOKALK 200 tabl. Kalkkitabletti kissoille ja koirille. Lisä kalsium ja lisä fosfori ovat tarpeen silloin kun niiden saanti ruoasta ei ole riittävää, esim. kasvu-, tiineys- ja ime tysai kana tai kotiruokaa annettaessa. KALKVITA 300 g ja 1000 g Koiran kalkki-, fos fo ri- ja moni vi ta mii ni jauhe kotiruoan vita mi noi mi seksi ja ki ven näis saan nin tasapainottamiseksi esim. stressi- tai sairaustiloissa. Sisältää D-vitamiinia kalkin ja fosforin hyväksikäytön parantamiseksi, E-vitamiinia kasvavan koiran tarpeisiin sekä C-vitamiinia täydentämään E-vitamiinin antioksi danttitehoa ja parantamaan luukudoksen kehitystä. Täydellinen oikein tasapainoitettu B-vitamii nikoos tumus kasvavan koiran tehokkaaseen ravinnon käyttöön. IHO-ONGELMIEN JA TURKIN KUNNON PARANTAMISEKSI MEGADERM 250 ml, annospussit 28 x 4 ml, 28 x 8 ml Tehokas rasvahappovalmiste vaikeiden ihoongelmien yhteydessä. Megaderm sisältää omega-6 ja omega-3 rasva happoja ideaalisessa 5:1 suhteessa. HELOMAX shampoo 250 ml ja 1000 ml, hoitoaine 250 ml Hellävaraiset kylmäpuristettua helok ki öljyä, arvokasta gammalinoleeni happoa (GLA) sekä E-vitamiinia sisältävät hoito shampoo ja hoitoaine. Hoitaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa ja turkkia. Poistaa epämiellyttävän hajun. Voidaan käyttää päivittäin. HELOKKI E 168 kaps., 50 ml Kylmäpuristettu helokkiöljy- ja E-vita mii ni val miste kuoriloina ja tippoina. Sisältää puhtaita luonnon gam ma li no lee ni-, linoleeni- ja linoli hap poja, sekä niiden imeytymisen kannalta riittävästi E-vitamiinia. Rasvahappojen puute näkyy usein runsaana karvanlähtönä, turkin elottomuutena sekä ihon hilseilynä. Suositellaan käytettäväksi vähintään kuukauden kuureina. BIOMAX+MSM 60 tabl. Sisältää biotiinin lisäksi metyylisulfonyylimetaania (msm), sinkkiä, nokkosta sekä mangaania. Monipuolinen koostumus jolla varmistat iholle tärkeiden ravintoaineiden saannin. Nokkonen sisältää runsaasti erilaisia ravintoaineita, jota on jo perinteisesti käytetty luonnonmukaisena hoitona ihottumiin. BIOTIN-PLUS 200 tabl. Biotiini ja sinkkitabletti. Sisältää myös hivenaine mangaania ja amino happo metioniinia, jotka ovat välttämättömiä ainesosia ihon uusiutumisessa. Tuhdin pakkauskoon ansiosta käytössä edullisin biotiinival miste. PII-PET 100 tabl. Pii- ja sinkkitabletti, joka sisältää hivenaineiden tehon parantamiseksi myös C-vitamiinia. Pii on eläimelle välttämätön hivenaine, jota tarvitaan normaaliin kehitykseen ja kasvuun. Piin merkitys luustolle on sitä tärkeämpi mitä vähemmän ravinnossa on kalsiu mia. Piipitoisen ravinnon tiedetään vahvistavan kynsiä, karvaa ja muita sidekudoksia. Sopii erityisesti kasvaville sekä vanhoille eläimille.

4 OMEGAMAX 1 l, 5 l Lohiöljyvalmiste lemmikeille. Sisältää runsaasti mm. iholle ja nivelille tärkeitä Omega-3 rasvahappoja VANHENEVILLE, NIVELONGELMAISILLE SEKÄ RASKAASSA TYÖSSÄ OLEVILLE CARTIVET+MSM 100 tabl. ja 300 g Cartivet makutabletti ylläpitää nivelten terveyttä ja normaalia liikuntakykyä. Cartivetia voidaan käyttää kaikilla ja kaikenikäisillä koirilla, mutta erityisesti se sopii vanheneville sekä kovassa työssä tai rasituksessa oleville koirille. Sisältää mm. glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, Yucca-uutetta sekä metyylisulfonyylimetaania (msm) nivelten hyvinvoinnin turvaamiseksi. LYPROMAX 72 ja 360 kaps. (ennen Lyproflex) Täydennysrehu nivel- ja liikuntavaikeuksista kärsiville eläimille. Sisältää Perna Canaliculus-simpukasta (viher huu lisimpukka) kylmäpuristusmenetelmällä puristettuja eikosa tetra eenihappoja (ETA), jotka kuuluvat Omega-3 rasva happoihin.eta-hapot estävät tulehdusreaktioita käynnistävien entsyymien toimintaa. ETA-happojen on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu helpottavan ihmisten ja eläinten nivelvaivoja, jolloin nivelten liikeratojen todettiin laajenneen ja liikunnan parantuneen silmin nähden. VITALCAT Premium 90 tabl. Kissojen oma makupalatabletti, jonka monipuolinen koostumus ylläpitää kissan vitamiinien saantia sekä nivelten ja virtsarakon limakalvon toimintaa. Sen sisältämät glukosamiini ja kondroitiini sulfaatti vaikuttavat myönteisesti nivelissä kiihdyttäen uuden rusto kudok sen muodostumista sekä vähentämällä rustoa pilkkovien ent syymien toimintaa. Kondroitiinisulfaatin määrän vähentyminen virtsassa iän myötä aiheuttaa virtsarakon seinämän vaurioitumista ja siinä olevien sisäisten glykosamiinien (kondroitiinisulfaatin) pilkkoutumista ja imeytymistä. Tästä johtuen glykosamiinien ulkoisella annostuksella arvioidaan olevan suojaavaa vaikutusta virtsarakon limakalvolle. FORTIFLEX Fortiflex 375 mg koirille kg, 30 tabl. Fortiflex 525 mg koirille yli 25 kg, 30 tabl. Sisältää kondroitiinisulfaattia ja kitosaania nivelongelmista kärsiville koirille. Kitosaani suojelee kondroitiinisulfaatin ennenaikaiselta pilkkoutumiselta, sekä edistää sen imeytymistä suolessa. Fortiflexin kondroitiinisulfaatin imeytyminen, rustoa suojaava vaikutus sekä pitkäaikainen teho ovat tieteellisesti todistettuja. Antioksidantit tehostavat rustoa suojaavia ominaisuuksia. Vain apteekeista ja eläinlääkäriltäsi. STRESSITILANTEISIIN SERENE-UM 30 ja 100 tabl., 100 ml tipat SERENE-UM large breed 45 tabl. L-tryptofaania sisältävä täydennysrehu kaikille lemmikeille. Mak si moi mieltä rauhoittavan sero toniinin tuotannon elimistössä. Suositellaan käytettäväksi stressaavien, pelottavien tai ahdistavien tilanteiden yhteydessä, kuten kovat äänet (ukkonen, ilotulitus), matkustaminen tai yksin jääminen. Muista aloittaa annostelu hyvissä ajoin. Saatavilla myös kätevästi nestemäisenä aivan pienimmille.

5 hoitosarja lemmikkisi parhaaksi KORVANPUHDISTAjA 100 ml. Lemmikkien korvien puhdistukseen ja korvavahan poistoon. Puh dista eläimen korvat MAXIM korvanpuhdistajalla tarpeen mukaan tai 1-2 kertaa viikossa. jos korvassa esiintyy punoitusta tai märkävuotoa, tai koira raapii tai ravistelee päätään, on syytä ottaa yhteys eläinlääkäriin. SILMäHUUHDE 100 ml Koirien ja kissojen silmien ja silmäluomien puhdistukseen ja rähmän poistoon. Puhdista vuotavat silmät 1-2 kertaa viikossa, rähmivät silmät päivittäin. jos silmät ovat tulehtuneet, sumentuneet tai rähmivät voimakkaasti, ota yhteys eläinlääkäriin. HAMMASTAHNA 50 ml (75 g) Käytä koirille tarkoitettua hammasharjaa, tai normaalia pehmeää hammasharjaa. Harjaa koiran hampaat aloittaen hampaiden ulkopinnoilta ja siirtyen sitten tarvittaessa sisäpinnoille. Pese koirasi hampaat mahdollisimman usein, mielui ten päivittäin! KATKEROSPRAY 100 ml Puremista ja nuolemista estävä katkerospray koirille, kissoille ja muille eläimille. Voidaan käyttää estämään haavojen ja siteiden nuolemista, höyhenten nyppimistä ja karvojen puremista. TASSUVAHA 50 g Voitele tassuvahaa koiran anturoihin. Tassuihin muodostuu vahva filmimäinen kalvo, joka suojaa anturoita vedeltä ja lumelta. Suojaa myös suolalta, soralta ja muilta teräviltä esineiltä, jotka voivat tehdä pienen mutta kiusallisen naarmun anturaan. KOIRAN ESINAHANPUHDISTAjA 100 ml Esinahka puhdistetaan viikoittain, tarvittaessa päivittäin tai tarpeen mukaan. Sisältää ruiskun ja 10 kpl kertakäyttökanyyleja. Ei sisällä alkoholia. Mikäli esinahka on tulehtunut, ota yhteys eläinlääkäriin. 2 IN 1 SHAMPOO HOITOAINEELLA 250 ml Kaikille lemmikeille kehitetty shampoo, joka kosteuttaa ja hoitaa turkkia ja ihoa. Sopii erinomaisesti pitkäturkkisille eläimille. Tekee turkista pehmeän, tuuhean ja helposti kammattavan. KISSANMALLAS (täydennysrehu) 50 ml Kissan nuollessa itseään voi vatsaan muodostua karvapalloja, jotka häiritsevät ruoansulatusta. Kissa voi alkaa oksentaa, ripuloida tai saada tukoksen. Kissat jotka liikkuvat vähän voivat myös saada suo lis totukoksen. Kissanmallas ehkäisee ruoansulatusvaikeuksia ja auttaa karvapallojen kulkua elimistössä. Kissanmallas stimuloi ruokahalua ja on sopiva kissoille jotka ovat jostain syystä kadottaneet ruokahalunsa. MONIVITAMIINI jyrsijöille ja linnuille 15 ml Päivittäin annettava vitamiinilisä hyvinvoinnin varmistamiseksi.

6 EASYPILL Easypill kissoille 30 x 10 gr (sopii myös koirille) Otettu lääke auttaa paremmin! Tutkimusten mukaan valitettavan usein suuri osa lemmikkien lääkekuureista jää kesken, koska lääkkeiden antaminen on joko vaikeaa tai sekä omistajalle että lemmikille liian stressaavaa. Easypill on oiva apukeino tablettien antamiseen. Ikävä toimenpide muuttuu helposti mukavaksi makupala hetkeksi! Lemmikki totutetaan Easypillin makuun antamalla ensimmäinen kerta ilman lääkettä. Seuraavalla kerralla Easypill makupalasta taitetaan tai leikataan sopiva pala, ja tabletti piilotetaan palan sisään. Makupala tarjoillaan joko ruoan mukana tai sellaisenaan. Lemmikin terveydenhoito osa perheen hyvinvointia Terve, hyvinvoiva lemmikkieläin nauttii olostaan ja elämästään. Se myös näkyy; eläin on terveen ja kauniin näköinen. Tämä vaatii kuitenkin huolenpitoa, terveyden hoitoa. Puhtaus, liikunta, lepo, kunnon ravinto, vitamiinit ja hivenaineet ylläpitävät niin ihmisen kuin eläimenkin terveyttä. Tämä esite sisältää tuotteita, joiden oikea, säännöllinen käyttö ylläpitää lemmikkieläimen terveyttä ja hyvinvointia. Ne uskallan luvata kaunistavatkin. Tuotteiden oikealle käytölle on annettu korostettu sija. Osa lemmikkieläimen terveydenhoitoa on säännölliset rokotukset ja eläinlääkärin usein samanaikaisesti suorittamat terveystarkastukset. Joskus kaikesta huolimatta lemmikkieläin sairastuu. Silloin on pikimmiten otettava yhteyttä eläinlääkäriin. Kauko Kauppinen Eläinlääket.tri. Yrittäjäntie 20, KARKKILA puh , fax biofarm@biofarm.fi

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 Pienet ja kääpiörodut 1 st Choice Puppy Toy & Small Pennuille ja kasvaville koirille - 2-10 kk Lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita

Lisätiedot

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010

1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 1 st Choice Super Premium Koirantäysravintouudistus 2010 Pienet ja kääpiörodut 1 st Choice Puppy Toy & Small Pennuille ja kasvaville koirille - 2-10 kk Lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

Nauti hyvinvoivasta hevosesta

Nauti hyvinvoivasta hevosesta UUTUUS! Nauti hyvinvoivasta hevosesta Supreme Horse Care uusi hevosten hyvinvointisarja. Kun hevonen liikkuu mielellään ja näyttää upealta, meidän hevosihmisten elämä on huoletonta! Uuden kotimaisen Supreme

Lisätiedot

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl.

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl. SUPER MAGNESIUM Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. LÄHES -25% 100 tabl. 14,50 (ovh. 19,20) 130,63 e/kg UBIKINONI Q10 150 MG Luontainen

Lisätiedot

[Ryhmän nimi / Logo ]

[Ryhmän nimi / Logo ] Vitamiinikeskus Oy on tukemassa koulujen sekä erilaisten urheiluseurojen toimintaa varainhankinnan merkeissä! Vitamiinikeskus Oy on kuopiolainen vitamiinivalmisteiden ja ravintolisien myyntiin -ja markkinointiin

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla

Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla Ihon- ja turkinhoito lisäravinteilla Saamme jatkuvasti sähköpostia ympärimaata kuluttajilta, jotka epätoivoisesti hakevat apua kutisevien koirien ongelmiin ja olemme näillä hoito-ohjeillamme menestyksellä

Lisätiedot

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen Edellisen leirin Kotitehtävä Tarkkaile sokerin käyttöäsi kolmen päivän ajalta ja merkkaa kaikki sokeria ja piilosokeria sisältävät ruuat

Lisätiedot

SUPER- PREMIUM. Kissan täysravinto

SUPER- PREMIUM. Kissan täysravinto SUPER- PREMIUM Kissan täysravinto 1 Purenatural. Kissojen arvostama täysravinto. Kissa on eläinmaailman kulinaristi ja luontainen lihansyöjä. Se seuraa vaistoaan kaikessa myös ravinnon valinnassa. Vaistojensa

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA

VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA VITAMIINEJA JA MINERAALEJA PULLOSTA TAUSTA Vitamin Well on perustettu vuonna 2006 Ruotsissa. Tarkoituksena oli kehittää skandinaaviseen makuun sopiva vitamiinijuoma, joka samalla olisi hyvä ja moderni

Lisätiedot

Premium-luokan koiranruokasarja D

Premium-luokan koiranruokasarja D Premium-luokan koiranruokasarja D TM Lihaisaa laatua koirallesi. Laaturuokaa koirallesi Jahti&Vahti! Haluamme koirasi elämänlaadun pysyvän korkeana ja kauan. Siksi ruokien huippulaatu on meille aidosti

Lisätiedot

RAVINTO JA SUOLISTO. Fit4Life. Folasade A. Adebayo M.Sc., Doctoral Student Division of Nutrition University of Helsinki

RAVINTO JA SUOLISTO. Fit4Life. Folasade A. Adebayo M.Sc., Doctoral Student Division of Nutrition University of Helsinki RAVINTO JA SUOLISTO Fit4Life Folasade A. Adebayo M.Sc., Doctoral Student Division of Nutrition University of Helsinki Ruoansulatus järjestelmä: Lisäelimet Sylkirauhaset Hampaat Maksa Haima Sappirakko Tärkeät

Lisätiedot

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Linomix Suomalainen ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema ravintolisä, joka sisältää pellavarouheen lisäksi 24 % marjoja (mustikkaa, tyrniä, karpaloa ja ruusunmarjaa)

Lisätiedot

Holistic Food For Dogs

Holistic Food For Dogs Holistic Food ForFor Dogs Dogs Holistic Food Holistic Food For Dogs 100% GUARANTEED TASTE & NUTRITION E arthborn Holistic on pitkälle kehitetty luonnonmukainen ravinto koirille. Earthborn Holistic -ruuan

Lisätiedot

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja

Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja TM Lihaisaa laatua koirallesi. Premium-luokan koiranruokasarja Suomen suosituin premium-koiranruoka. Koiran elämänlaatu, terveys ja pitkä ikä ovat vaalimisen arvoisia asioita. Siksi ravinnon korkea laatu

Lisätiedot

Acidophilus ja Acidophilus forte

Acidophilus ja Acidophilus forte Vahvat ihmisperäiset maitohappobakteerit Acidophilus ja Acidophilus forte Mikrokapseloidut maitohappobakteerit, jotka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihappojen vaikutukset matkalla suolistoon. Yhdessä

Lisätiedot

Seraquin. Luonnollista suojaa koiran ja kissan nivelille

Seraquin. Luonnollista suojaa koiran ja kissan nivelille Seraquin Luonnollista suojaa koiran ja kissan nivelille Nivelrikko Tavallisin syy koiran nivelperäiseen kipuun ja ontumiseen 20 % kaikista koirista sairastaa Suomessa 110 000 nivelrikkoista koiraa lonkkanivelet,

Lisätiedot

2.4.2015 Hinnat alv 0% 3

2.4.2015 Hinnat alv 0% 3 2.4.2015 Hinnat alv 0% 1 2.4.2015 Hinnat alv 0% 2 2.4.2015 Hinnat alv 0% 3 MC4460 Stool-Repel-UM 30 tabl. koirille ravinnelisä koirille Luonnollinen esto koprofagiaan (kakan syönti) Koprofagia on käytöshäiriö,

Lisätiedot

Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!!

Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!! Korkealuokkaiset täydennysrehut ilman lisättyjä sokereita tai täyteaineita. Ylivoimaisesti korkeimmat pitoisuudet annosta kohden!! DMG 28.000 Huono palautuminen?lihasjäykkyys?stressiä?huono ruokahalu?

Lisätiedot

Helposti sulava. Anti-Hairball

Helposti sulava. Anti-Hairball Ilman keinotekoisia, väri, maku tai säilöntäaineita. Virtsan ph 6,06,5 Iho & Turkki Huolellisesti valitut raakaaineet ja erikoisresepti takaavat täydellisen kalsiumin ja fosforin suhteen sekä madalletun

Lisätiedot

Ruokintaratkaisu kanojen hyvinvoinnin ja tuotoksen tukena. Eija Valkonen

Ruokintaratkaisu kanojen hyvinvoinnin ja tuotoksen tukena. Eija Valkonen Ruokintaratkaisu kanojen hyvinvoinnin ja tuotoksen tukena Eija Valkonen Joustavuutta ruokintaan Punaheltta Paras rehut: Täysrehut untuvikosta loppumunintaan Kolme kasvatuskauden rehua ja esimunintarehu

Lisätiedot

Juusto ravitsemuksessa

Juusto ravitsemuksessa Juusto ravitsemuksessa Juusto ravitsemuksessa Rakennusaineita luustolle Hammasystävällistä Sopii erityisruokavalioihin Juustojen koostumus vaihtelee Tuorejuusto valmistustavan mukaan Kypsytetty juusto

Lisätiedot

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1

PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ. ATeamSuomi.com merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA POISTAA MYRKKYJÄ TUKEE RUOANSULATUS- JÄRJESTELMÄÄ merenheimo@gmail.com 1 PUHDISTAA KEHOA Tehokas yhdistelmä ravintoaineita tehostavat suoliston toimintaa ja tukevat suolistossa jo olevia hyödyllisiä

Lisätiedot

Vahva suolisto vahva vastustuskyky. Matti Vire 7.9.2013

Vahva suolisto vahva vastustuskyky. Matti Vire 7.9.2013 Ihmisen ruuansulatuksen muodostavat: Suu Mahalaukku Maksa (sappi) Haima Ohutsuoli Paksusuoli Peräsuoli Suun tehtävät: Pureskelu Syljen eritys Entsyymien eritys Mahalaukun tehtävät: Suolahapon eritys Pepsiinin

Lisätiedot

Hyvinvointia lemmikillesi

Hyvinvointia lemmikillesi SUUHYGIENIA Hyvinvointia lemmikillesi 1 IHO, SILMÄT JA TURKKI RUOANSULATUS YLEISKUNTO 2 Aptus hyvinvointia lemmikillesi Aptus-tuotteet ylläpitävät lemmikkisi hyvinvointia. Tuotesarjasta löytyvät eläimille

Lisätiedot

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet

URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet santasport.fi URHEILIJAN RAVINTO Ravinnon laatu, suojaravintoaineet Yläkouluakatemia 2015-2016 Vko 36 Santasport Lapin Urheiluopisto I Hiihtomajantie 2 I 96400 ROVANIEMI SUOJARAVINTOAINEET https://www.youtube.com/watch?v=cgcpdskk1o8&spfreload=10

Lisätiedot

SUOMEN REHU OY Upseerinkatu 1, PL 401, 02601 Espoo Puh. 010 402 04 www.suomenrehu.com www.farmit.net

SUOMEN REHU OY Upseerinkatu 1, PL 401, 02601 Espoo Puh. 010 402 04 www.suomenrehu.com www.farmit.net Ensiapu-esite.30.6.05 30.6.2005 11:09 Page 1 SUOMEN REHU OY Upseerinkatu 1, PL 401, 02601 Espoo Puh. 010 402 04 www.suomenrehu.com www.farmit.net Suomen Rehu Oy 2005 Ensiapu-esite.30.6.05 30.6.2005 11:09

Lisätiedot

super-premium hypoallergisia proteiineja lohiöljy suolis- ton bakteerikantaa immuniteettiä maku tuoksu.

super-premium hypoallergisia proteiineja lohiöljy suolis- ton bakteerikantaa immuniteettiä maku tuoksu. Calibra kissan täysravinnot ovat super-premium luokan hypoallergisia kuivamuonia. Täysravinto on tasapainoitettu kissan parhaan ravitsemuksellisen hyödyn saamiseksi ja sulavuuden takaamiseksi. Ravinnoissa

Lisätiedot

hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012

hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012 hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012 Black Horse TÄYSREHUT, KIVENNÄINEN JA TÄYDENNYSREHUT Black Horse BASIC 30 kg täysrehu on kypsennetty perusrehu kaikille hevosille sekä poneille. Monipuolisen ja

Lisätiedot

www.vomoghundemat.fi

www.vomoghundemat.fi www.vomoghundemat.fi Vom og Hundemat on norjalainen koirien tuoreruokatuote. Se valmistetaan norjalaisista eläinperäisistä raaka-aineista, kuten broileri, naudan sisäelimet, pötsi, lohi, naudan maksa ja

Lisätiedot

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa

Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Urheilijan ravitsemus ja vastustuskyky - Valion tuotteet urheilijan ravitsemuksessa Infektiot, allergiat ja astma urheilussa sairaudet ja vammat urheilussa UKK-instituutti 5.11.2012 Marika Laaksonen, ETT,

Lisätiedot

Life is great! Uusi koostumus!

Life is great! Uusi koostumus! Life is great! Uusi koostumus! www.fitmin.fi - premium ruoka, joka sisältää tuoretta lihaa! Miksi valita Fitmin For life For Life valikoima sisältää seitsämän erityyppistä koiranruokaa, jolla ravitset

Lisätiedot

Mind Master. Matti Vire 11.5.2013

Mind Master. Matti Vire 11.5.2013 Stressi = ympäristön yksilöön kohdistava uhka tai vahingollinen vaikutus sympaattinen hermojärjestelmä ja hypotalamus-aivolisäke-lisämunuainen aktivoituvat Akuutissa stressissä sydämen syke nousee, hengitys

Lisätiedot

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa

Suolisto ja vastustuskyky. Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suolisto ja vastustuskyky Lapin urheiluakatemia koonnut: Kristi Loukusa Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen

Lisätiedot

MINERAALIEN JA VITAMIINIEN YHTEISVAIKUTTEISUUS

MINERAALIEN JA VITAMIINIEN YHTEISVAIKUTTEISUUS MINERAALIEN JA VITAMIINIEN YHTEISVAIKUTTEISUUS Tämän artikkelin tarkoitus on selvittää mineraalien ja vitamiinien roolia koiran aineenvaihdunnassa. Asia ei ole yksinkertainen. Toivottavasti tämä artikkeli

Lisätiedot

KELASIN SINKKI-MAGNESIUM

KELASIN SINKKI-MAGNESIUM KELASIN SINKKI-MAGNESIUM Kotimaiset, hyvin imeytyvät Kelasinhivenaineet sinkki ja magnesium nyt kätevässä tuplapakkauksessa! Huom.! erä u t t e t i o j ra -25% 2 x 200 tabl. 21,90 (ovh. 29,35) 54,75 e/kg

Lisätiedot

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa

Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi. Vasikoiden kasvatus. jbs portfolio. jbs:n kanssa Vahvasta vasikasta tuottavaksi naudaksi Vasikoiden kasvatus jbs portfolio jbs:n kanssa jbs kälberpaste - vasikkatahna Lyhyesti taattu korkea taso immunoglobuliinia (johdettu IBR-vapaasta maidosta) sisältää

Lisätiedot

E Seleeni 7000 plex. Tärkeitä antioksidantteja ja orgaanista seleeniä

E Seleeni 7000 plex. Tärkeitä antioksidantteja ja orgaanista seleeniä E Seleeni 7000 plex Tärkeitä antioksidantteja ja orgaanista seleeniä KOOSTUMUS E-vitamiini 7 000 mg/kg B6-vitamiini B12-vitamiini C-vitamiini Sinkki (Zn) Seleeni (Se) 60 % natriumseleniittinä 40 % orgaanisena

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita.

Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita. Ilman keinotekoisia, väri-, maku tai säilöntäaineita. Josera on premium dogfood JUNIOR ADULT Saksalainen perheyrityssuper Laadukasta eläinten ruokintaa jo yli 70 vuoden ajan Keskittyy huolehtimaan ympäristöstä,

Lisätiedot

79,90 (ovh. 97,70) 624,21 e/kg

79,90 (ovh. 97,70) 624,21 e/kg CARMOLIS Yrttitippojen eteeriset öljyt ovat avuksi tukkoiseen oloon ja karheille hengitysteille. Lisää kuumaan juomaan, sokeripalaan tai käytä höyry hengityksessä. 40 ml 6,50 (ovh. 8,15) 80 ml 8,80 (ovh.

Lisätiedot

Whiskas. Täyttä kissanelämää. Valikoimaopas

Whiskas. Täyttä kissanelämää. Valikoimaopas Whiskas Täyttä kissanelämää Valikoimaopas Onnellinen kissa syö Whiskas -kissanruokaa Jokaiselle kissanomistajalle lemmikin kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeintä. Oikealla ruokavaliolla on suuri merkitys,

Lisätiedot

NivelTeho. Liiku nivelet lempeästi kuntoon

NivelTeho. Liiku nivelet lempeästi kuntoon Liiku nivelet lempeästi kuntoon NivelTeho Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 41,70) Energiaa

Lisätiedot

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna

RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA. Marika Karulinna RAAKA-AINEIDEN ASEMA RUOKINNASSA Marika Karulinna LIHA Koira on lihansyöjä, joten sen ravinnon perustana kuuluu olla liha Punaisesta lihasta saa rautaa Vaaleat lihat ovat usein rasvattomampia poikkeuksiakin

Lisätiedot

HYVÄÄ SYYTÄ OSTAA 1000 KG MELLIÄ! TERÄKSINEN SYYSTARJOUS: MELLIEN OSTAJALLE ATERINSETTI KAUPAN PÄÄLLE

HYVÄÄ SYYTÄ OSTAA 1000 KG MELLIÄ! TERÄKSINEN SYYSTARJOUS: MELLIEN OSTAJALLE ATERINSETTI KAUPAN PÄÄLLE 24 HYVÄÄ SYYTÄ OSTAA 1000 KG Ä! TERÄKSINEN SYYSTARJOUS: EN OSTAJALLE ATERINSETTI KAUPAN PÄÄLLE www.rehuraisio.com TILAA 1000 KG MELLEJÄ, SAAT FISKARSIN ATERINSETIN KAUPAN PÄÄLLE LISÄÄ TEHOA PLUS-TUOTTEILLA

Lisätiedot

MIKÄ KUVIA YHDISTÄÄ? Apetta aivoille avaimia aivoterveyteen -hanke

MIKÄ KUVIA YHDISTÄÄ? Apetta aivoille avaimia aivoterveyteen -hanke MIKÄ KUVIA YHDISTÄÄ? LÄHTEET Pusa Tuija 2017. Kuitu monipuolisen ruuan osana. https://sydan.fi/ruoka-ja-liikunta/kuitu-monipuolisen-ruuan-osana Pusa Tuija 2017. Suolaa vain kohtuudella. https://sydan.fi/ruoka-ja-liikunta/suolaa-vain-kohtuudella

Lisätiedot

49,90. Omega7 TÄHT TARJ IOUS! Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps.

49,90. Omega7 TÄHT TARJ IOUS! Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps. Omega7 Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps. 49,90 (ovh. 62,80) 475,24 e/kg TÄHT TARJ IOUS! Aurinko D 50 µg tai 100 µg Vahva ja hyvin

Lisätiedot

32,90 -25% Trio-Kalaöljy. Edistää sydämen normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Trio 120+60 kaps. (ovh.

32,90 -25% Trio-Kalaöljy. Edistää sydämen normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Trio 120+60 kaps. (ovh. Trio-Kalaöljy -25% Edistää sydämen normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Trio 120+60 kaps 32,90 109,67 e/kg (ovh. 44,00) Nivelteho Liiku nivelet lempeästi kuntoon! Nivelteho

Lisätiedot

aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi.

aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten ravitsemuksen tueksi. EQUIbalans on kotimainen ravintolisäsarja hevosille. Vahvat vitamiiniliuokset, kivennäisjauheet ja ruoansulatusta edistävät valmisteet on suunniteltu erityisesti aktiivisten ja kilpakäytössä olevien hevosten

Lisätiedot

Echinaforce punahattu-uute ja Echinacea & Mustaselja Hot Drink

Echinaforce punahattu-uute ja Echinacea & Mustaselja Hot Drink Echinaforce punahattu-uute ja Echinacea & Mustaselja Hot Drink Echinaforce vilustumisoireisiin, tilapäiseen yskään ja kurkunärsytykseen. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty

Lisätiedot

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium Black Horse Suomessa valmistettu Premium Rauta Ferrimax 600 g RAUTA SUORITUSKYKY VERIARVOT Ferrimax Rautaa, hivenaineita ja vitamiineja sisältävä täydennysrehu kilpahevosille. Rautaa on veren punasolujen

Lisätiedot

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ

EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ It s in our nature EQ EVERYDAY SE, MITÄ TARVITSET JOKA PÄIVÄ EQ EVERYDAY sisältää tuotteet Lifeforce ja Vitastrong. Tuotteet on kehitetty täydentämään toisiaan ja varmistamaan kehosi K2-vitamiinin, omega-3-rasvahappojen,

Lisätiedot

VETERINARY. Ruuansulatushäiriöt

VETERINARY. Ruuansulatushäiriöt VETERINARY EXCLUSIVE Ruuansulatushäiriöt Ruuansulatushäiriöt Kuvaus: Ruuansulatushäiriöt ovat yleisiä niin pennuilla kuin aikuisilla koirilla ja kissoilla. Häiriöihin voi olla useita eri syitä, kuten huono

Lisätiedot

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena

Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Salliva syöminen opiskelukyvyn ja hyvinvoinnin tukena Jonna Kekäläinen, terveydenhoitaja yamk 14.03.2019 Mitä on hyvä ja salliva syöminen? Terveyttä edistävää + Hyvää vireystilaa ylläpitävää + Sosiaalista

Lisätiedot

Vitamiinit. Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti

Vitamiinit. Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti Vitamiinit A-vitamiini Tärkeimpiä lähteitä: maksa, maitotuotteet, porkkana, parsakaali ja pinaatti Välttämätön näköaistimuksen syntyyn hämärässä, solujen kasvuun ja erilaistumiseen sekä ihmisen lisääntymiseen.

Lisätiedot

Probiotic 12. PRO12-koostumus saatavana vain LR:ltä! P R O B I OO TT I NEN RAVINTOLISÄ

Probiotic 12. PRO12-koostumus saatavana vain LR:ltä! P R O B I OO TT I NEN RAVINTOLISÄ Probiotic 12 PRO12-koostumus saatavana vain LR:ltä! P R O B I OO TT I NEN RAVINTOLISÄ Probiotic 12 Mitä ovat probiootit? MITÄ OVAT PROBIOOTIT? Ihmisen suolistossa on miljoonittain bakteereja Nämä bakteerit

Lisätiedot

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015

Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Yläkouluakatemia viikot 6 ja 7 /2015 Suoliston vaikutus terveyteen Vatsa ja suolisto ovat terveyden kulmakiviä -> niiden hyvinvointi heijastuu sekä fyysiseen että psyykkiseen hyvinvointiin Jopa 80% ihmisen

Lisätiedot

VESILIUKOISET VITAMIINIT

VESILIUKOISET VITAMIINIT SUOJARAVINTOAINEET ENERGIAN LISÄKSI TARVITSEMME RAVINTOAINEITA ELINTOIMINTOJEMME YLLÄPITÄMISEEN JA SÄÄTELYTEHTÄVIIN SUOJARAVINTOAINEET VITAMIINIT KIVENNÄISAINEET eli mineraalit VESILIUKOISET VITAMIINIT

Lisätiedot

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen MITÄ KEHOSSA TAPAHTUU Lihasmassa rapistuu -> Aineenvaihdunta hidastuu Ruoansulatuskanava kauttaaltaan muuttuu (hampaat -> mahalaukku ->suolisto) Luusto

Lisätiedot

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot?.

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot?. Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot?. Tutkiessasi koiran ruokia, olet varmasti kuullut tai lukenut välttämättömistä rasvahapoista, kala öljystä, linoli haposta, amino-hapoista, Omega-3 ja Omega-6 rasvahapoista.

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet

Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet Uutuusmyslit! Korvaavat Supan kanin ja marsun vastaavat tuotteet 1100 J&H RABBIT MIX 10kg Ruokinta-ammattilaisten suunnittelema, korkealaatuinen täysrehu kaneille. Sisältää optimaalisessa suhteessa kanisi

Lisätiedot

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia

Kananmuna sisältää muun muassa D-vitamiina ja runsaasti proteiinia Jogurtti luomuhillolla on parempi vaihtoehto kuin puuro tai aamumurot. Tutkijat ovat yhä enenevästi havainneet, mitä näiden viljojen gluteeni aiheuttaa terveydellemme. Gluteeni on syyllinen yli 150 eri

Lisätiedot

Kissaa on suuhun katsominen. Kissojen hampaidenhoito-opas

Kissaa on suuhun katsominen. Kissojen hampaidenhoito-opas Kissaa on suuhun katsominen Kissojen hampaidenhoito-opas Kissa ei osaa hoitaa hampaitaan Aikuisella kissalla on 30 hammasta. Hampaan näkyvää osaa kutsutaan kruunuksi ja ikenen alla olevaa osaa juureksi,

Lisätiedot

D-vitamiini ja saanti- ja täydennyssuositukset

D-vitamiini ja saanti- ja täydennyssuositukset D-vitamiini ja saanti- ja täydennyssuositukset D-vitamiinia muodostuu iholla auringon ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta ja lisäksi sitä saadaan ravinnosta. Käytännössä D-vitamiinia muodostuu riittävästi

Lisätiedot

TERVEELLINEN RAVITSEMUS OSANA ARKEA

TERVEELLINEN RAVITSEMUS OSANA ARKEA TERVEELLINEN RAVITSEMUS OSANA ARKEA Mitä kaikkea terveellinen ravinto on? Terveellinen ravinto Terveellisestä ruokavaliosta saa sopivasti energiaa ja tarvittavia ravintoaineita Terveellinen ravinto auttaa

Lisätiedot

IHO- JA TURKKIONGELMIEN SYYT JA HOITOMUODOT mcallerg.doc

IHO- JA TURKKIONGELMIEN SYYT JA HOITOMUODOT mcallerg.doc IHO- JA TURKKIONGELMIEN SYYT JA HOITOMUODOT mcallerg.doc 1 Yritämme tässä käydä läpi iho ja turkki ongelmien syitä välttäen mahdollisimman paljon lääketieteellistä sanastoa ja saada helposti ymmärrettävä

Lisätiedot

Biozink ja Iocidin+ Tehokaksikko syksyn viimoihin

Biozink ja Iocidin+ Tehokaksikko syksyn viimoihin Tehokaksikko syksyn viimoihin Biozink ja Iocidin+ Biozink on hyvin imeytyvä vatsaystävällinen sinkki, joka lisää vastustuskykyä ja voi lyhentää flunssan kestoa. Iocidin+ sisältää greippiöljyä, oliviinlehtiuutetta

Lisätiedot

VAHVIN Tonalin HUIPPU TARJOUS! Markkinoiden vahvin CLA-valmiste. Alkuperäinen, vahvin ja tutkituin CLA-valmiste. Auttaa pitämään kehon kiinteänä.

VAHVIN Tonalin HUIPPU TARJOUS! Markkinoiden vahvin CLA-valmiste. Alkuperäinen, vahvin ja tutkituin CLA-valmiste. Auttaa pitämään kehon kiinteänä. Markkinoiden vahvin CLA-valmiste VAHVIN Tonalin Alkuperäinen, vahvin ja tutkituin CLA-valmiste. Auttaa pitämään kehon kiinteänä. HUIPPU TARJOUS! 120 kaps 29,90 168,90 e/kg (ovh. 57,65) Pikakuuri kehonpuhdistukseen

Lisätiedot

KÄYTÄNNÖN TIETOA. Eläinlääkärin osoite: Royal Canin Finland Oy Soidinkuja 4-6 A - PL 73 00701 HELSINKI puh. 020 747 9600

KÄYTÄNNÖN TIETOA. Eläinlääkärin osoite: Royal Canin Finland Oy Soidinkuja 4-6 A - PL 73 00701 HELSINKI puh. 020 747 9600 KÄYTÄNNÖN TIETOA Eläinlääkärin osoite: Royal Canin Finland Oy Soidinkuja 4-6 A - PL 73 00701 HELSINKI puh. 020 747 9600 Royal Canin 5000/04/2009. Kuvat: Labat, Hermeline. Koiran ja kissan ylipaino KOIRAN

Lisätiedot

Kolme nappia päivässä. HELIX SLIM VOIMAA LUONNOSTA. Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan.

Kolme nappia päivässä. HELIX SLIM VOIMAA LUONNOSTA. Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan. Kolme nappia päivässä. HELIX SLIM VOIMAA LUONNOSTA Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan. Kolmella tabletilla päivässä pysyvään painonhallintaan! Tärkeintä painonhallinnassa on tasapaino

Lisätiedot

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa?

Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Onko ruokavaliolla merkitystä reumasairauksien hoidossa? Ravitsemusterapeutti Nea Kurvinen Ravitsemusterapia Balans nea.kurvinen@ravitsemusbalans.fi Ravitsemuksen merkitys reuman hoidossa Monipuolinen

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto Urheilijan ravitsemus Ravitsemussuositukset Monipuolista ja värikästä Sopivasti ja riittävästi Nauttien ja kiireettömästi Ruokaympyrä Ruokakolmio Lautasmalli

Lisätiedot

Ruokintasuositus Paino kg Gr/päivä 1-3 50-100 3-5 135-180 +5 130-200

Ruokintasuositus Paino kg Gr/päivä 1-3 50-100 3-5 135-180 +5 130-200 1100 J&H RABBIT MIX 10kg Ruokinta-ammattilaisten suunnittelema, korkealaatuinen täysrehu kaneille. Sisältää optimaalisessa suhteessa kanisi tarvitsemat luonnolliset ravintoaineet (aminohapot, vitamiinit,

Lisätiedot

KÄYTÄNNÖN TIETOA. Eläinlääkärin osoite: Royal Canin Finland Oy Soidinkuja 4-6 A - PL 73 00701 HELSINKI puh. 020 747 9600

KÄYTÄNNÖN TIETOA. Eläinlääkärin osoite: Royal Canin Finland Oy Soidinkuja 4-6 A - PL 73 00701 HELSINKI puh. 020 747 9600 KÄYTÄNNÖN TIETOA Eläinlääkärin osoite: Royal Canin Finland Oy Soidinkuja 4-6 A - PL 73 00701 HELSINKI puh. 020 747 9600 Royal Canin 5000/04/2009. Kuvat: Labat, Rouquette. Koiran ja kissan diabetes KOIRAN

Lisätiedot

Ikääntyneen muistisairaan ravitsemus. Ravitsemuksen erityispiirteitä ja keinoja hyvän ravitsemuksen ylläpitämiseksi

Ikääntyneen muistisairaan ravitsemus. Ravitsemuksen erityispiirteitä ja keinoja hyvän ravitsemuksen ylläpitämiseksi Ikääntyneen muistisairaan ravitsemus Ravitsemuksen erityispiirteitä ja keinoja hyvän ravitsemuksen ylläpitämiseksi 2015 1 Ravitsemustilan merkitys ikääntyneelle Ylläpitää terveyttä, toimintakykyä ja lihaskuntoa

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Yhteistyössä ihminen ja luonto

Yhteistyössä ihminen ja luonto HELLÄVARAISTA IHONHOITOA Vauvojen ja lasten ihonhoitosarja puhtaasta luonnosta Yhteistyössä ihminen ja luonto Marja Entrich Biologisen ihonhoidon edelläkävijä maailmassa jo vuodesta 1943 Anna lapsellesi

Lisätiedot

VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus!

VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus! VARMISTA RAVINTEIDEN IMEYTYMINEN! Suihkeemme imeytyvät suoraan iholta tai suun limakalvoilta. Tutkitusti tehokas vaikutus! Yritin nostaa tyttäreni D-vitamiinitasoja 3 vuotta tuloksetta, kunnes löysin DLux3000

Lisätiedot

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium

Black Horse. Suomessa valmistettu. Premium Black Horse Suomessa valmistettu Premium Rauta Ferrimax 600 g RAUTA SUORITUSKYKY VERIARVOT Ferrimax Rautaa, hivenaineita ja vitamiineja sisältävä täydennysrehu kilpahevosille. Rautaa on veren punasolujen

Lisätiedot

Sisältää tärkeää tietoa lemmikkisi IHONHOIDOSTA

Sisältää tärkeää tietoa lemmikkisi IHONHOIDOSTA Sisältää tärkeää tietoa lemmikkisi IHONHOIDOSTA 9.2011 SEBORRHEA Seborrhea (talivuoto) on nimi joka kuvaa ihosairautta, jossa iho hilseilee tai rasvottuminen on lisääntynyt. Kuivassa seborrheassa iho on

Lisätiedot

Mäyräkoiralle kehitetty ravintoohjelma

Mäyräkoiralle kehitetty ravintoohjelma Mäyräkoiralle kehitetty ravintoohjelma Pieni ja eläväinen koira on myös loistava metsästäjä! Mäyräkoiran helposti tunnistettava pieni ulkomuoto lyhyine kaarevine jalkoineen on yksi syy siiihen, miksi se

Lisätiedot

Ravitsemus. HIV-ravitsemus.indd 1 12.12.2012 10.20

Ravitsemus. HIV-ravitsemus.indd 1 12.12.2012 10.20 Ravitsemus HIV-ravitsemus.indd 1 12.12.2012 10.20 Jokainen meistä tarvitsee ruoasta energiaa. Jokaisen energiantarve on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat esimerkiksi ikä, sukupuoli ja liikunnan määrä.

Lisätiedot

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA

Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA ACTIVE COLLAGEN 2 1 Active Collagen 2 VAHVISTAA JA NUORENTAA IHOA Silottaa juonteita ja ryppyjä ja lisää ihon joustavuutta Kosteuttaa Lisää elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Stimuloi luonnollista kollageenin

Lisätiedot

Purenatural. Koirien suosittelema.

Purenatural. Koirien suosittelema. 1 Purenatural. Koirien suosittelema. Koirat seuraavat vaistoaan. Se ohjaa niitä kaikessa: noutamisessa, paimentamisessa, metsästämisessä jopa leikkimisessä. Vaistonsa avulla ne myös tunnistavat laadukkaan

Lisätiedot

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot

Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot Tutkiessasi koiran ruokia, olet varmasti kuullut tai lukenut "välttämättömistä rasvahapoista", "kala öljystä", "linoli haposta", "amino-hapoista", "Omega-3" ja "Omega-6" rasvahapoista.

Lisätiedot

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon

FORMARE 2015. Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon FORMARE 2015 Ravinnon merkitys hyvinvoinnille - ja ohjeet terveelliseen ruokavalioon Sisältö Kalorit ja kulutus Proteiini Hiilihydraatti Rasva Vitamiinit Kivennäis- ja hivenaineet Vesi ja nesteytys Ravintosuositukset

Lisätiedot

KIVENNÄISAINEET JA VITAMIINIT KOIRAN RUOKINNASSA

KIVENNÄISAINEET JA VITAMIINIT KOIRAN RUOKINNASSA KIVENNÄISAINEET JA VITAMIINIT KOIRAN RUOKINNASSA Kivennäisaineet osallistuvat kemiallisiin reaktioihin koirien soluissa. Kivennäisaineet voidaan jakaa makro- ja mikrokivennäisaineisiin sekä perusteella,

Lisätiedot

LÄÄKKEEN ANTAMINEN KISSALLE

LÄÄKKEEN ANTAMINEN KISSALLE LÄÄKKEEN ANTAMINEN KISSALLE Kissalle määrätty lääkekuuri on erittäin tarkeää antaa ohjeiden mukaan loppuun saakka. Kuitenkin kissan lääkitseminen voi joskus osoittautua haasteelliseksi. Lääkkeen antajan

Lisätiedot

YLI 35 VUODEN KOKEMUS LEMMIKKIEN RAVITSEMUKSESTA JA TERVEYDENHOIDOSTA

YLI 35 VUODEN KOKEMUS LEMMIKKIEN RAVITSEMUKSESTA JA TERVEYDENHOIDOSTA YLI 35 VUODEN KOKEMUS LEMMIKKIEN RAVITSEMUKSESTA JA TERVEYDENHOIDOSTA SPECIFIC -ruokavaliot kaikenikäisille kissoille ja koirille. Myös lemmikeille, jotka tarvitsevat erityistä ravitsemuksellista tukea.

Lisätiedot

Vet Care Nutrition. Ravinto-opas Pienet, keskikokoiset, suuret ja jätti kokoiset koirat

Vet Care Nutrition. Ravinto-opas Pienet, keskikokoiset, suuret ja jätti kokoiset koirat Vet Care Nutrition Ravinto-opas Pienet, keskikokoiset, suuret ja jätti kokoiset koirat ROYAL CANIN TUOTANTOETIIKKA Eläinten kunnioittaminen Jotkut eläintenruokien valmistajat ajattelevat tuotannossaan

Lisätiedot

FRONTLINE ON MAILMAN ENITEN KÄYTETTY ULKOLOISLÄÄKE PUUTIAISIA, KIRPPUJA, TÄITÄ JA VÄIVEITÄ VASTAAN KOIRILLE JA KISSOILLE

FRONTLINE ON MAILMAN ENITEN KÄYTETTY ULKOLOISLÄÄKE PUUTIAISIA, KIRPPUJA, TÄITÄ JA VÄIVEITÄ VASTAAN KOIRILLE JA KISSOILLE FRONTLINE ON MAILMAN ENITEN KÄYTETTY ULKOLOISLÄÄKE PUUTIAISIA, KIRPPUJA, TÄITÄ JA VÄIVEITÄ VASTAAN KOIRILLE JA KISSOILLE Fiproniili tappaa puutiaiset, kirput ja väiveet (S)-Metopreeni estää munien, toukkien

Lisätiedot

Satiety Support Royal Canin innovaatio. ...Annospussi tyytyväisyyden takaamiseksi

Satiety Support Royal Canin innovaatio. ...Annospussi tyytyväisyyden takaamiseksi Mitä vähemmän kissasi kerjää, sitä helpompi sen on pudottaa painoaan......annospussi tyytyväisyyden takaamiseksi Satiety Support Royal Canin innovaatio Eläinlääkäri on todennut kissasi ylipainoiseksi

Lisätiedot

Vasikoiden aloitusohjelma

Vasikoiden aloitusohjelma Aloitusohjelma lyhyesti Syntymä 8 vrk ikäinen Ripuliin Colofeed vasta-aineet + energia Vigofeed Hydrafeed Gel Enerfeed rauta + vitamiinit Tuottaa energiaa ja parantaa suolistobakteerien toimintaa ympäristö

Lisätiedot