hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012"

Transkriptio

1 hevostuoteluettelo JA hevosrehut 4/2012

2 Black Horse TÄYSREHUT, KIVENNÄINEN JA TÄYDENNYSREHUT Black Horse BASIC 30 kg täysrehu on kypsennetty perusrehu kaikille hevosille sekä poneille. Monipuolisen ja tasapainoisen koostumuksensa ansiosta se soveltuu hevosille yksinomaisena väkirehuna. Black Horse Basic rehuun lisätyt vitamiinit ja hivenaineet takaavat ruokinnan monipuolisuuden ja ehkäisevät puutosten syntymistä. Black Horse BALANCE 25 kg kauraton täysrehu sisältää hyvin sulavaa ja imeytyvää energiaa ilman kauran kuumentavaa vaikutusta. Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi hevosen ainoana väkirehuna monipuolisen koostumuksen ansiosta. Black Horse Balance sisältää tarvittavat vitamiinit, kivennäiset ja hiven aineet joita on lisätty myös hyvin käyttökelpoisina kelaatteina sekä fumaraattina. Black Horse SPORTPOWER 25 kg on erityisesti kilpahevosille suunniteltu ja kypsennetty maistuva täysrehu. Rehun sisältämä monipuolinen energia on helposti käytettävässä muodossa. Tuote sisältää hyvin sulavia kuituja sekä runsaasti energiaa sisältävää rasvaa, mikä hidastaa veren sokeripitoisuuden laskua säästäen samalla lihasten energiavarastoja. Black Horse Sportpower takaa energian riittävyyden aina maaliin asti. Black Horse BOOSTER 25 kg kypsennetty puolitiiviste kauraan perustu van ruokinnan täydentämiseen. Sisältää runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja. Sisältää myös seleeniä turvallisesti orgaanisessa muodossa. Black Horse CLASSIC 25 kg täysrehu on erittäin monipuolinen kypsennetty perusrehu kaikille hevosille ja poneille. Voidaan käyttää täysrehuna tai yhdessä kauran kanssa. Tarkkaan valittu koostumus ja hyvä raaka-aineiden sulavuus takaavat soveltuvuuden useimmille hevosille. Black Horse Classic sisältää tarvittavat vitamiinit, kivennäiset ja hiven aineet joita on lisätty myös hyvin käyttökelpoisina kelaatteina sekä fumaraattina. Black Horse BREEDER 20 kg on valkuaispitoinen täydennysrehu kantaville ja imettäville tammoille sekä varsoille. Soveltuu myös erinomaisesti kilpahevosille laadukkaan lisävalkuaisen lähteeksi. Black Horse greenmix 25 kg on heinäjauhosta valmistettu runsaskuituinen täydennysrehu hevosille ja poneille. Runsaan kuidun lisäksi Black Horse Greenmix sisältää hyvälaatuista valkuaista ja tuotetta suositellaankin heinän, viljan tai säilörehun korvaajaksi ja täydentäjäksi. Black Horse KIVENNÄINEN 10 kg, 20 kg Erittäin maittava Black Horse Kivennäinen on monipuolinen kivennäisrehu kaikille hevosille ja poneille. Soveltuu hyvin käytettäväksi mm. esikuivatun säilörehun/heinän tai uuden laitumen kanssa. Black Horse Kivennäinen sisältää runsaasti sisä ruokintakaudella tarpeellisia vitamiineja, kivennäisiä ja hivenaineita, joita on lisätty myös hyvin käyttökelpoisina kelaatteina sekä fumaraattina.

3 Black Horse KILPA-, TAMMA- JA VARSATIIVISTEET 20 kg Black Horse tiivisteet on suunniteltu täydentämään kauraan ja heinään perustuvaa ruokintaa, muuta kivennäis- ja vitamiinitäydennystä ei tarvita. Black Horse tiivisteiden suunnittelussa on huomioitu kilpailevien hevosten, tammojen ja varsojen erityistarpeet. Tiivisteet on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista ja hivenaineita on lisätty mm. aminohappokelaatteina, jolloin ne ovat parhaiten hyödynnettävissä hevosen elimistössä. Tiivisteet sisältävät myös valkuaista, jolla turvataan kilpahevosten lihastenkasvu, tammojen maidontuotanto sekä varsojen kasvu ja kehitys. Black Horse TÄYDENNYSREHUT TURBORAUTA 700 g, 3,5 kg Monipuolinen rautavalmiste, joka sisältää mm. nokkosjauhetta, merilevää ja viherjauhoa. Useita eri rautalähteitä mm. hyvin imeytyvää rauta-amino happokelaattia. Sisältää myös monipuolisesti raudan imeytymistä parantavia vitamiineja ja hivenaineita. ELEKTROLYYTTI 1 kg, 4 kg Jauhemainen elektrolyyttitiiviste korvaamaan voimakkaan rasituksen aiheuttaman natrium- ja kaliumsuolojen vajauksen. Tuotetta annetaan pari päivää ennen ja jälkeen kovan rasituksen / hikoilun. B-12 Mg 1 kg, 4 kg Käytetään rauhoittamaan hevosia, jotka reagoivat herkästi erilaisille stressitekijöille. Tuotetta syötetään kuuriluontoisesti ennen oletettua stressitilannetta. E-VITAMIINI 800 g, 3,5 kg Erittäin monipuolinen E-vitamiini-, soija-, aminohappo- ja magnesiumvalmiste lihaksiston hapenottokyvyn ja toimintakyvyn turvaamiseen esim. kovan valmennuksen aikana. ZN 1 kg, 4 kg Korvaamaan hevosten normaaliruokinnalla useasti ilmenevää sinkin puutosta. Voidaan annostella joko rehuseokseen jatkuvasti tai parin viikon kuureina esim. rautakuurin yhteydessä. B-VITAMIINI 800 g, 3 kg Erittäin monipuolinen B-vitamiinivalmiste, joka sisältää lisäksi mm. oluthiivaa ja magnesiumia. CA 900 g, 3,5 kg Kalkki-, pii-, ja magnesiumvalmiste, jolla voidaan helposti korjata ruokinnan perus - kivennäistasapainoa. Käytetään päivittäin voimakkaan ruokinnan yhteydessä. OLUTHIIVA 700 g, 3,5 kg Luonnollinen B-ryhmän vitamiinien lähde. Sisältää lähes kaikkia hevosen tarvitsemia B-vitamiineja sekä erittäin korkealaatuista valkuaista. BIOTIN 800g, 3 kg Sisältää runsaasti kavioiden hyvinvointiin vaikuttavia ravintoaineita, joista varsinkin biotiini on todettu ratkaisevasti parantavan sarveiskalvon laatua. Tuote sisältää myös mm. sinkkiä, metioniinia ja piitä. Black Horse BE-Special 3 kg Maistuva minipelletti urheiluhevosille, ylläpitää lihasten normaalia toimintaa ja palautumista rasitukselta. B-vitamiinit, E-vitamiini (lihaksia suojaava antioksidantti) ja seleeni vaikuttavat edullisesti lihasten toimintaan ja energia-aineenvaihduntaan. E-vitamiini tai seleenin puutos saattaa aiheuttaa lihasvaurioita ja heikentää suorituskykyä. B-vitamiinien puutos voi puolestaa ilmetä esim. väsymyksenä tai ihon ja karvan huonona kuntona.

4 Black Horse PREMIUM täydennysrehusarja Black Horse Premium täydennysrehut on tarkoitettu hevosen perusruokinnan tueksi tilanteisiin, joissa tiettyjen ravintoaineiden tarpeet ovat syystä tai toisesta kasvaneet. Sarjasta löytyy valmisteet avuksi moniin eri tilanteisiin kuten kilpailukaudelle, stressaaville hevosille tai nivelongelmiin. Black Horse Premium täydennysrehut valmistetaan Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista. Black Horse PREMIUM FERRIMAX 600 g, 2,5 kg Monipuolinen rautavalmiste, joka sisältää rautaa peräti 33 mg/g rauta-aminohappokelaattina. Raudan ollessa aminohappokelaatti muodossa se pystytään hyväksikäyttämään tehokkaasti hevosen elimistössä. Black Horse PREMIUM BIOMET 600 g, 2,5 kg Biotiini-, sinkki- ja metioniinivalmiste hevosten kavioiden ja karvapeitteen parhaaksi. Black Horse PREMIUM YEAST BOOSTER 1,6 kg Hiivoja ja orgaanista seleeniä sisältävä täydennysrehu hevosille suoliston normaalifloran ylläpitoon. Black Horse PREMIUM CARTIVET 900 g, 4 kg Glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sisältävä täydennysrehu nivelja nivelkudosvaurioiden ennaltaehkäisyyn hevosille. Black Horse PREMIUM CARTIVET+MSM 900g, 4 kg Metyylisulfonyylimetaania (MSM), glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sisältävä täydennysrehu nivel- ja nivelkudosvaurioiden ennaltaehkäisyyn hevosille. Black Horse PREMIUM PIIMAX 7 kg Runsaasti kalsiumia sekä piimaata sisältävä täydennysrehu. Black Horse PREMIUM STRESSLESS 900 g Rauhoittava magnesium-, vitamiini- ja aminohappovalmiste hevosille. Black Horse PREMIUM C-gARLIC 600 g, 2,5 kg C-vitamiinilla maustettu valkosipulijauhe. Black Horse PREMIUM C-MAX 900 g C-vitamiinijauhe hevosille. Erityisesti toipilaille sekä yleiskunnon ylläpitämiseksi. Käsitelty C-vitamiini varmistaa imeytymisen kaikissa tilanteissa. C-vitamiini tarve kasvaa rasituksen ja stressin aikana. Black Horse PREMIUM ELEKTROLYYTTI 2,5 kg Elimistön suola- ja nestetasapainon ylläpitämiseksi ripulin tai rasituksen yhteydessä. Black Horse PREMIUM CARRAgEN 1 kg Hevosyskään ja tukkoisuuteen, sisältää runsaasti erilaisia kivennäis- ja hivenaineita sekä vitamiineja ja aminohappoja. Black Horse PREMIUM MERILEVÄ 4 kg Luonnon oma hivenaine- ja vitamiinivalmiste. Black Horse PREMIUM AMINO-BOOSTER 900 g 4 kg Suositellaan käytettäväksi kovan valmennuksen alkaessa ja kilpailukaudella. Kova valmennus lisää valkuaisen (aminohappojen) tarvetta, kun lihasmassa suurenee ja aineenvaihdunta vilkastuu. Aminohappojen riittämätön saanti voi aiheuttaa ongelmia lihasten kehittymisessä, - toiminnassa sekä mm. hemoglobiinin muodostumisessa. Amino Boosterin avulla rehuannoksen aminohappokoostumusta saadaan parannettua ilman että valkuaisen kokonaismäärä rehuannoksessa kasvaa.

5 MAHA- JA SUOLISTOHÄIRIÖTUOTTEET PELLAVAROUHE 10 kg ja -ÖLJY 1 l, 5 l, 10 l Kotimaiset pallavatuotteet lisärehuksi tai vatsan kunnon ylläpitoon. HIPPOLAX 10 kg Suoliston ja hengitysteiden hyvinvointia ja normaalia toimintaa ylläpitävä terveysrehu. Monipuolinen koostumus joka sisältää pellavarouhetta, porkkanaa, valkosipulia, melassia ja juurikasleikettä. BIOBAK 1 kg Sisältää 720 miljoonaa maitohappobakteeria grammassa. Suolistohäiriöiden ennaltaehkäisyyn lääkehoidon tai esimerkiksi kuljetusstressin aikana KLAUBERKAL SUOLA 1 kg, 7 kg Ulostavana aineena ripulissa tai ummetuksessa. Lisää myös ruokahalua hevosilla. COLIBAKTEERI COLICURE 3 x 100 ml Parempi suoja hevosten suolistohäiriöitä vastaan- ColiCure on valmistettu puhdistetusta, väkevöidystä ja stabilisoidusta E.coli-kannasta. VOITEET, LINIMENTIT JA HYÖNTEISKARKOITTEET KARKOTEPANTA HEVOSILLE Kärpästen torjuntaan. Tuote toimii hyvin erityisesti jatkuvasti kesälaitumella pidettävillä hevosilla, jolloin hyöntesikarkotetta ei tarvitse olla lisäämässä koko ajan. Suojaa erityisesti hevosen päätä ja kaulaa - helposti irrotettavissa. Turvallinen ratkaisu hevosille ja hevosihmisille. Karkotepannan tehokas käyttöaika n. 6 viikkoa. Erittäin suurikokoisille hevosille voi liittää kaksi pantaa yhteen, mikäli normaali koko ei muuten riitä. BF-KAKSITEHOLINIMENTTI + MSM 1 l Hoitaa lihakset, jänteet ja nivelet kuntoon rasituksen jälkeen. Ensin viilentävä vaikutus jonka jälkeen lämmittävä ja rentouttava vaikutus. Sisältää MSM:ää eli metyyli sulfo nyyli metaania. BF-JÄÄSALVA 500 ml Tehokas jääsalva nopeaan rasituslämmön poistoon. Vaikutusaika noin 3-6 tuntia. BIOBZZ 500 ml Mehiläisvahapohjainen suojaava hoitovoide pienten haavaumien hoitoon. Lievästi desinfioiva vaikutus. FLYSTAR 500 ml Tehokas käyttövalmis liuos hyönteisten torjuntaan. Suihkutetaan pumppupullosta hevosen peitinkarvan päälle. EQUIMYL SHAMPOO 500ml Tarkoitettu hevosen herkän ihon säännölliseen pesuun. Puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä lievittää kutinaa. EQUIMYL LOTION 250 ml Soveltuu hyvin hevosen herkän ihon paikalliseen hoitoon. Kutinaa lievittävä vaikutus, soveltuu mm. kesäihottumasta kärsiville hevosille.

6 MUUT TUOTTEET Black Horse BE-SPECIAL 1 l, 5 l B- ja E-ryhmän vitamiineja sisältävä liuos. Milka ADE-vitamiiniliuos 1 l, 5 l Rasvaliukoisia vitamiineja, seleeniä ja niasiinia sisältävä vitamiiniliuos sisäruokintakaudelle. Black Horse B-SWEET 1 l, 5 l Kotimainen makeutettu B-vitamiinivalmiste, hevosen tilapäisen B-vitamiinitarpeen tyydyttämiseen. Milka E-VITAMIINILIUOS 1 l, 5 l E-vitamiiniliuos, hevosen kasvaneeseen E-vitamiinin (antioksidantti) tarpeeseen. Milka B-VITAMIINILIUOS 1 l, 5 l B-vitamiineja monipuolisesti sisältävä liuos. Tuote sopii hyvin kilpahevosille, suolisto häiriöistä kärsiville hevosille sekä karvanvaihdon aikaan. Milka MONIVITAMIINILIUOS 1 l, 5 l Monipuolisen koostumuksen omaava perusvitamiiniliuos. Sisältää A-, D-, E- ja B-ryhmän vitamiineja. Milka KALANMAKSAÖLJY 5 l Luonnollinen vitamiinilähde, sisältää A- ja D-vitamiinia, tärkeitä rasvahappoja, jodia sekä runsaasti energiaa. MERILEVÄ 25 kg Luonnon oma hivenaine- ja vitamiinivalmiste. Black Horse KIVENNÄISNUOLUKIVI 10 kg Käytetään täydentämään hevosen kivennäis- ja hivenaineiden saantia. Voidaan sijoittaa joko karsinaan tai tarhaan. Soveltuu hyvin turvaamaan riittävää kivennäisten saantia laidunkaudella. Milka SUOLAKIVI 10 kg Karsinakäyttöön tarkoitettu luonnollisen natriumtarpeen tyydyttäjä. Milka MINERAALIKIVI 2kg Kivennäisnuolukivi täydentämään ja varmistamaan riittävää suolan ja kivennäisaineiden saantia. VALKOSIPULIROUHE 100% 5 kg MSM-JAUHE 100% 600g, 4 kg PARAFIINIÖLJY 5 l Liukastaa suolen sisältöä ja soveltuu mm. ummetusähkyn hoitoon. BF-KUIVIKETURVE 250 l Pitkälle maatunut, pölyämätön vaalea kuivitusturve. TALLIHYgIENIA StiRen 25 kg StiRen vähentää ilman ammoniakki- ja vetykaasupitoisuutta tallissa. Sen desinfioiva koostumus sitoo ilman kosteutta ja kuivattaa pintoja. Yrittäjäntie 20, Karkkila, (09) ,