JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Ohjausryhmä Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Ohjausryhmä Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä"

Transkriptio

1 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Ohjausryhmä Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä AIKA: klo PAIKKA: Tulikivi, auditorium, Joensuuntie, Nunnanlahti OSALLISTUJAT: Jouni Luoma Matti Tuominen Raimo Moilanen Rauno Peura Pekka Pietiäinen Jukka Nevalainen Kokoukseen kutsuttuina: Arja Lehikoinen Pertti Kaikkonen Jussi Kähkönen Muut läsnäolijat: Tuula Ikonen-Graafmans Alina Koponen Ari Jaaranen Poissa: edustaja Pekka Huovinen Ilkka Nykänen Johanna Pajarinen Josek Oy Juuan yrittäjät Karelia ammattikorkeakoulu PKKY/Nurmes Juuan kunta, puheenjohtaja Pikes Oy Tulikivi Oyj Rakennustarkastaja Palomestari Projektipäällikkö Projektikoordinaattori, sihteeri Tekninen koordinaattori KareliaExpert Pohjois-Karjalan maakuntaliitto Suomen Kivikeskus Tulikivi ravintola, Lounas ja juhlapalvelu Pilke 1. Kokouksen avaus Kunnanjohtaja Pekka Pietiäinen avasi kokouksen. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Todettiin paikalla olevat ohjausryhmän jäsenet ja muut osallistujat. Esteestä olivat ilmoittaneet Huovinen, Nykänen ja Pajarinen. 3. Kokouksen päätösvaltaisuus Kokous on päätösvaltainen, kun ohjausryhmän puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja sekä puolet ohjausryhmän jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen Asialista lisättiin ohjausryhmän puheenjohtajan vaihtaminen 4. pykälään. Muilta osin asialista hyväksyttiin esityslistaksi.

2 2 Maakuntaliiton ohjeistuksen mukaan ohjausryhmän puheenjohtaja ei voi olla välittävästä toimielimestä. Lisäksi on suositeltavaa, että puheenjohtaja ei ole tuensaajaorganisaatiosta. Tämän perusteella ohjausryhmän kokouksessa 1/2014 puheenjohtajaksi valittu Juuan kunnanjohtaja Pekka Pietiäinen esitti ohjausryhmälle, että ohjausryhmän puheenjohtajuutta muutettaisiin seuraavasti: varapuheenjohtaja Matti Tuominen ottaa puheenjohtajan paikan ja Pekka Pietiäinen siirtyy varapuheenjohtajaksi. Esitys hyväksyttiin ja kokouksen puheenjohtajana jatkoi Matti Tuominen. 5. Maakuntaliiton päätös ja ohjeet aamupäivällä oli tapaaminen maakuntaliitossa. Kokouksessa tiedotettiin neuvottelujen sisältö ja ohjeet. Maakuntaliitto on antanut hankkeelle rahoituspäätöksen Tuula Ikonen-Graafmans esitteli rahoituspäätöksen ja aamupäivän neuvottelun sisällön. Hankkeen menotilikohtien välillä on mahdollista tehdä vielä tarkennuksia. Samalla on päätettävä myös lumitykin hankinta (osto vai vuokraus). Korjaukset tulee jättää maakuntaliittoon Hankkeen asiakirjat tulee säilyttää asti. Liite1 Maakuntaliiton rahoituspäätös ja ohjeet. Kohta 5 merkittiin tietoon saatetuksi. 6. Tilannekatsaus KIP-hankkeen ja Hollannin Sagrada Familia in ice -hankkeen etenemisestä: Tiedoksi saatettiin seuraavaa: Rakennuspaikka: Maaperätutkimustulosten ja neuvottelujen johdosta jääkatedraalin paikkaa on siirretty hieman taemmas metsikköön päin Kuhnustantien varteen. Urakointipäätökset on tehty asianmukaisten kunnan vuosittaisten kilpailutusten ja vuosisopimusten mukaisesti. Maansiirtotyöt tekee Pielisen Maanrakennus Oy, sähkötyöt Sähkö Jarska Oy ja vesiputkistot Juuan LVI Oy. Pensaikon raivaus alkoi , jonka jälkeen rakennuspohjan perustustyöt alkoivat saapuu Juukaan hollantilaisia opiskelijoita tekemään ankkuroinnin. Rakentaminen alkaa ja opiskelijoita saapuu Juukaan eri ryhmissä. Opiskelijat majoittuvat Tulikiviklubille ja Sopusärkkään. Majoitus on valmisteltu yhteistyössä Tulikiven, Tulikivi-ravintolan ja palomestarin kanssa. Ari Jaaranen kertoi vesijärjestelyistä. Rakentamislupaan liittyvä naapurien kuuleminen on käynnissä, ympäristölautakunta käsittelee asiaa joulukuussa. Torstaina on neuvottelu NunnaUunin jatulikiven turvapäälliköiden, palomestarin ja rakennustarkastajan kanssa.. Tapahtuma-aikataulusuunnitelma Nunnanlahdessa, kirkonkylällä ja muualla: Tavoitteena on, että tapahtumat alkavat jo joulukuun puolessa välissä, ja tihentyen rakentamisen alkaessa aina avajaisiin saakka, ja jatkuen sääolosuhteet huomioon ottaen maaliskuun loppuun saakka on suunniteltu Highest Point harjannostajaisia ja sitten mahdollisesti kyläjuhlaa tapahtumineen Juuan keskustaan ja ravintola Petraan. Suuri osa rakentajista palaa kotimaahan opiskelujensa takia 18.1.

3 3 Viralliset avajaiset ovat lauantaina klo 15. La su suunnitteilla yrittäjien talvimessut Juukalaisten kuin muidenkin yritysten ja yhdistysten on mahdollista järjestää rakennuspaikalla tapahtumia, aktiviteetteja, myyntipisteitä, ravintolapalveluja ja jääbaareja, lumi- ja muita nähtävyyskohteita, opastuskierroksia, veistoksia, näyttelyjä, talvimessut jne. Lumirakentamiskurssi-hakuaika jatkuu saakka. Ilmoittautujia on yhdeksän. Lisää toivotaan, ja on neuvoteltu ilmoituksen mahdollisesta julkaisusta mol.fi sivulla. Oppilaitosyhteistyö Karelia ja Saimia AMK matkailualan opiskelijaryhmä vieraili Tulikivellä hankkeen vieraana Hanke tarjoaa työharjoittelua ja monia mahdollisuuksia. Neuvottelu PKKY Nurmeksen toimipisteen kanssa oli Yksi liiketalouden työharjoittelija aloittaa hankkeessa Lisää tarvitaan! Toivottavaa on, että hankkeeseen tulisi mukaan vielä Karelia AMK:n teknisen ja liiketalouden keskuksen opiskelijoita, Lappeenrannan teknillinen korkeakoulun ja Itä-Suomen yliopiston opiskelijoita. Tiedotus: Tiedotussuunnitelma on ollut asiantuntijalausunnoilla. Oleellisia muutoksia ei ole tullut. Suunnitelma jaettiin kokouksessa ja hyväksyttiin. Liite 2. Juuan kunnan jäärakentamista koskevat sivut on uudistettu: Sivustolle tulevat mm. kaikki julkiset tiedotteet ja ohjausryhmän kokouspöytäkirjat. Vaarojen Sanomien toimittaja Aija Poikonen on aloittanut viikoittaiset rakentajien haastattelut. Ensimmäinen haastattelu on julkaistu Haastattelut tulevat nettisivulle, facebookiin ja lähetetään Hollantiin. Bannerien ja esitteiden suunnittelu on aloitettu Suunniteltava sponsori-seinäke, johon sponsorien logot tulevat. Luottamushenkilötiedote on saavuttanut suosiota ja sen jakelua päätettiin laajentaa ja julkaista juuka.fi sivulla. Kokouksessa esiteltiin kunnan ja structuralice.com ja sivustolla oleva opiskelijoille suunnattu opaskirja. Hankkeen järjestämät matkailun kehittämistilaisuudet Ikäosaamiskeskus Ellinkulmassa: Majoittumispalvelut Juuassa maanantaina kello Jäänähtävyyden hyödyntäminen yhdistysten varainhankinnassa keskiviikkona klo Kahvila-, ravintola- ja pitopalveluyrittäjyys Juuassa torstaina kello Suunniteltava vielä tilaisuudet aiheista ohjelmapalvelut ja nähtävyydet sekä kuljetusala.

4 4 Matti Tuominen esitti talvipuistoalueelle ns. sponsoriseinää, joka on tyylikäs ja näkyvä vaihtoehto sponsoreiden esittelylle. Raimo Moilanen / Karelia AMK kertoi ammattikorkeakoulun toiminnasta yhteishankkeen suhteen: joulukuussa on tuotteistamisopintojakso Karelia Saimian kanssa, jonka lopputilaisuus järjestetään Imatralla. Kunnan edustajat kutsutaan tilaisuuteen. Matkailualan palaveri hankeyhteistyöstä on viikolla 47. Talousvaikutusten selvitys tehdään oppilaitosyhteistyönä. Saimia/Imatran toimipisteen kuvataiteilijat ovat kiinnostuneita lumenveisto-yhteistapahtumasta. Rauno Peura/PKKY Nurmes kertoi järjestetystä palaverista. Hän on neuvotellut sähköpuolen opettajan kanssa, että ottavat yhteyttä SähköJarska Oyn milloin ja minkälaisiin töihin opiskelijoilla olisi mahdollista osallistua. LVI-alalta ei näillä näkymin ole opiskelijoita luvassa harjoittelupaikkoihin. Tarra- ja julistetuotannosta on neuvoteltu opettaja Rauni Hirvosen kanssa. Opiskelijatöiden valmistumine vie aikaa. Tulevina vuosina PKKY on mukana enemmän kun tiedetään hyvissä ajoin, mitä mahdollisuuksia on tarjolla. Pertti Kaikkonen on alustavasti selvittänyt juukalaisten venäjänosaajien mahdollisuuksia toimia kohteen oppaina. Matti Tuominen kehotti hollantilaisten opiskelijoiden vapaa-aika-aktiviteettien suhteen yhteistyöhön kyläyhdistysten kanssa. Projektipäällikkö Tuula Ikonen-Graafmans esitteli hankkeen toimintaa matkailun kehittämisen näkökulmasta: tavoitteina matkailusivun päivitys, käännös englanniksi ja venäjäksi. Majoitusalan yrittäjille on lähetetty henkilökohtaiset kirjeet ja kehotus tietojen päivittämiseksi. Suuria yleisötapahtumia ja paljon matkaajia on tulossa: ampumahiihdon MM-kisat, Kuninkuusravit ja Farmari-näyttely. Jukka Nevalainen kehotti kiinnittämään huomiota Koli ja Bomba-yhteistyöhön, unohtamatta Hyvärilää. Pikes voi tarvittessa olla apuna. Pekka Pietiäinen kertoi aiemmista neuvotteluista PKO:n kanssa, jonne otettava uudelleen yhteyttä nyt, kun tapahtuma-ajankohtia alkaa olla selvillä Tuula Ikonen-Graafmans on ollut yhteydessä Viinitila Hermanniin, yhteistyö on mahdollista. Selvitettävä myös nurmeslaisen Karelia Spirit -yrityksen toiminta ja mahdollinen yhteistyö. Jouni Luoma: ohjelmapalvelut ovat tärkeitä, tarjonta saatava myös esille internettiin. Esillä oli Enjoylife-ohjelmapalveluverkosto. Kari Kola / Valoparta Oy on kiinnostunut kohteen valaistusteoksesta. 7. Muut esille tulevat asiat Tiedoksi saatettiin projektin henkilöstön tehtävänkuvat sekä ohjausryhmän tehtäväkuvaus. Liite 3. Palomestari Jussi Kähkönen kertoi tilapäismajoittumisen turvallisuussuunnittelu- ja ohjeistusvaatimuksista. Majoitusrakennusten turvallisuussuunnitelmat päivitetään.

5 5 Kohteen turvallisuussuunnittelussa mukana on projektihenkilöstö, kunnan rakennustarkastaja, palomestari, Nunnauunin ja Tulikiven turvallisuuspäälliköt ja kiinteistövastaavat. Rakennustyön vastuu on hollantilaisilla. Hollantilaisten lähdettyä jälkitarkkailu jää kunnalle.. Alue aidataan. Toiminnasta ei saa olla haittaa teolliselle toiminnalle. Rakentamisen aikana tarvitaan suomalainen tukitiimi: asiantuntemusta, paikallistuntemusta, koneistoa.. Puheenjohtajan mukaan tukitiimissä on mukana samoja asiantuntijoita ja yrittäjiä kuin viime vuonna. Suomen Kivikeskuksen tilavuokrausasia ratkennee seuraavaan kokoukseen mennessä. Kokouksessa hyväksyttiin edellisen kokouksen muistio. 8. Seuraava kokous Seuraava kokous päätettiin pitää perjantaina kello Kivikeskuksessa. 9. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Kokouksen jälkeen ohjausryhmän jäsenillä oli mahdollisuus tutustua nurmeslaisen Reino Turusen multivisio-teoksiin. Pekka Pietiäinen Matti Tuominen Alina Koponen Ohjausryhmän puheenjohtaja Ohjausryhmän puheenjohtaja Ohjausryhmän sihteeri 4. pykälään asti 5. pykälästä alkaen Liite 1 Liite 2 Liite 3 Pohjois-Karjalan maakuntaliiton rahoituspäätös ja ohjeet Tiedotussuunnitelma Projektihenkilöstön ja ohjausryhmän tehtävät

Sivu 1 / 8. Liite 1. Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä. Työpaketit

Sivu 1 / 8. Liite 1. Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä. Työpaketit Sivu 1 / 8 Liite 1 Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä Työpaketit Hankkeen tavoitteet jakautuvia seuraaviin työpaketteihin: 1. Tiedotus ja markkinointi, 2. Tapahtumat, 3. Jääkatedraalin

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005 1(5) Aika 17.8.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Susiluoto Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, kohdasta

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 Aika: Torstaina 30.10.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 Työsuojelutoimikunta 13.01.2014 Aika 13.01.2014 klo10:30-12:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous. Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.)

Nuorisovaltuuston kokous. Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 PÖYTÄKIRJA 2/15 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: KESKIVIIKKONA 11.2. KELLO 16.00 Paikka: Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Aino

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00-18.55 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 liite sivu 14 13 KOKOUKSEN AVAUS 15 13 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 Kokousaika 13.4.2016 kello 18.00 18.32 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki.

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 9.4.2016 klo 9.00 Paikka Valteri- koulu, Onerva, Jyväskylä Läsnä Jaana Aaltonen puheen Outi Ahonen Elina Blundin poissa Cecilia Hanhikoski poistui kohdan 45 käsittelystä Jari

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

FinELibin ohjausryhmän kokous 18.2.2016

FinELibin ohjausryhmän kokous 18.2.2016 PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (5) in ohjausryhmän kokous Aika Torstai klo 13.15-14.40 Paikka Kansalliskirjasto, Leipätehdas, Kaikukatu 4, 5. krs, V620 Läsnä Poissa Matti Manninen, rehtori, Jyväskylän yliopisto,

Lisätiedot

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012 Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere manager@tut.fi 14.02.2012 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 14.02.2012

Lisätiedot

Aika tiistai 13.11.2012 klo 9.00 10.40 Savonia-ammattikorkeakoulu, Sairaalakatu 6-8, Kuopio rakennus 1, 1 krs, neuvotteluhuone 1-1016

Aika tiistai 13.11.2012 klo 9.00 10.40 Savonia-ammattikorkeakoulu, Sairaalakatu 6-8, Kuopio rakennus 1, 1 krs, neuvotteluhuone 1-1016 Pöytäkirja 1 / 5 SIMULAATIOPEDAGOGIIKAN KEHITTÄMINEN SIMUPEDA (S12013) OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1/2012 Aika tiistai 13.11.2012 klo 9.00 10.40 Paikka Savonia-ammattikorkeakoulu, Sairaalakatu 6-8, Kuopio rakennus

Lisätiedot

ESR-PROJEKTIN LOPPURAPORTTI

ESR-PROJEKTIN LOPPURAPORTTI ESR-PROJEKTIN LOPPURAPORTTI Ohjelmakausi 2007-2013 Viranomaisen merkintöjä Saapumispvm Diaarinumero Käsittelijä Puhelinnumero Projektikoodi S12661 Tila Jätetty viranomaiskäsittelyyn 31.07.2014 1. PROJEKTIN

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35 Kokousaika Torstai 26.03.2015 klo 19.00 19.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 Vanhusneuvosto 11.04.2016 AIKA 11.04.2016 klo 13:00-14:55 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 12 Kokouksen avaus 16 13 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokousaika Maanantai 16.2.2015 klo 10.00-10.20. Kokouspaikka Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki Läsnä Jäsenet

Lisätiedot

Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala. Nuorisovaltuuston kokous

Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala. Nuorisovaltuuston kokous Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: TIISTAINA 17.3.2015 klo 16.00 Paikka: Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Aino

Lisätiedot

JÄÄRAKENTAMINEN JUUASSA 21.2 30.7.2014 Lump sum-hanke

JÄÄRAKENTAMINEN JUUASSA 21.2 30.7.2014 Lump sum-hanke JÄÄRAKENTAMINEN JUUASSA 21.2 30.7.2014 Lump sum-hanke Sagrada Familia in Ice Juuan Nunnanlahdessa 2015, impression Projektisuunnittelija Virpi Kirjavainen, Juuan kunta 28.7.2014 SISÄLTÖ 1 PROJEKTIN TAUSTA...

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 37 Sääntömuutos kohtiin: 6 Hallitus, 7 Tapahtumat ja tiedotus Selostus NYKYISET SÄÄNNÖT: 6 Hallitus Nuorisovaltuuston hallitukseen kuuluvat nuorisovaltuuston puheenjohtajisto

Lisätiedot

Kemiönsaari Parainen-yhdistymisselvitys

Kemiönsaari Parainen-yhdistymisselvitys PÖYTÄKIRJA Ohjausryhmä 1 / 2013 14.11.2013 1 Kokousaika: Torstai 14. marraskuuta 2013 klo 16.00 18.10 Kokouspaikka: Paraisten kaupungintalo, Ohjaamo Kutsutut: x Ted Bergman x Cornelius Colliander, klo

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 KULTTUURITYÖRYHMÄ

ETELÄ-KARJALAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 KULTTUURITYÖRYHMÄ ETELÄ-KARJALAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Kulttuurityöryhmä 28.10.2015 AIKA 28.10.2015 klo 10.00 PAIKKA Imatra, Kulttuuritalo Virta, Kaleva-sali OSALLISTUJAT (x) Juha Iso-Aho, puheenjohtaja TKI-HUMAK Voima

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 Kokousaika 17.3.2016 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Ville

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan ammatilliset opettajat (PKAO) ry Pöytäkirja 2/2016

Pohjois-Karjalan ammatilliset opettajat (PKAO) ry Pöytäkirja 2/2016 Hallituksen kokous 2/2016 Aika ti 9.2.2016 klo 16.30 Paikka OAJ:n toimisto, Kirkkokatu 18, Joensuu Läsnä Kirsi Vartiainen (pj.), Pirjo Leskinen, Jaana Saarinki (lähti 11 jälkeen), Tuula Saari- Järvelin,

Lisätiedot

Ylöjärven seurakuntakeskus, kahvion laajennus (lammastarha)

Ylöjärven seurakuntakeskus, kahvion laajennus (lammastarha) YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja LÄHETYSTYÖN JOHTOKUNTA 1/ 2016 Aika 13.1.2016 klo 18, aloitellaan kahvilla klo 17.45 Paikka Ylöjärven seurakuntakeskus, kahvion laajennus (lammastarha) Paikalla: Antila

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Kokousaika Tiistaina 12.6.2012 klo 10 11 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja Kullberg Jukka varapuheenjohtaja Yli-Jama Kaisa

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 13:00 14:45 pykälät otsikko 63 Talousarvio 2015, taloussuunnitelma 2016-2017 ja sanallinen toimintasuunnitelma 64 Sosiaalitoimen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016 Kokous n:o 1 / 2016 Pvm 28.1.2016 Kello 17.00 Sivu1/5 PUHEENJOHTAJA 1. Eero Tammentie JÄSENET 2. Timo Isotalo (vpj ) 3. Lea Lehtonen 4. Eila Saari 5. Sylvi Silander 6. Ilkka Soukka 7. Anna-Liisa Ääri LÄSNÄ

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.11.2013 klo 8.00 13.55 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja, 28 36 Lahtinen Harri vara, 28 36 Kallela Sanna, 28

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Kokousaika Maanantai 27.6.2016 kello 18.30 18.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 PÖYTÄKIRJA 1 (5) Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 Aika klo 16.05 17.15 Paikka Läsnä Helsingin seudun liikenne (HSL), Opastinsilta 6 A, 2. krs, kokoushuone ReittiOpas, Helsinki Janina Himberg,

Lisätiedot

TERVEISIÄ MARYLAND-DELAWAREN MATKALTA. DIAKONIATYÖN UUDISTETTU JOHTOSÄÄNTÖ (liitteenä)

TERVEISIÄ MARYLAND-DELAWAREN MATKALTA. DIAKONIATYÖN UUDISTETTU JOHTOSÄÄNTÖ (liitteenä) Kokousaika Maanantaina 23.5.2011 kello 16.00 Kokouspaikka Puistolinna, Himminpolku 13 1 2 3 4 5 6 7 KOKOUKSEN AVAUS TERVEISIÄ MARYLAND-DELAWAREN MATKALTA VANHAN PAPPILAN TILANNE DIAKONIATYÖN UUDISTETTU

Lisätiedot

Aika: 25.8.2014 klo 15.00-17.30 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Osallistujat: (x) Pirkko Kuusela puh.joht.

Aika: 25.8.2014 klo 15.00-17.30 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Osallistujat: (x) Pirkko Kuusela puh.joht. PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 (5) VAMMAISNEUVOSTON PÖYTÄKIRJA 7/2014 Aika: 25.8.2014 klo 15.00-17.30 Paikka: Kiinteistölautakunnan kokoushuone, Virastopiha 2 B Osallistujat: (x) Pirkko Kuusela puh.joht. () Tuula

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.02.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 11.02.2015 keskiviikko klo 17:30-19:55 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 13.5.2015 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: keskiviikkona 13.5.2015 klo 14.05 16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Jäsenet:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 2/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 2/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 2/2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 18.00 21.30 Kokouspaikka srk-talo, Nikkilä Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström Raila Degerholm Juha Gustafsson

Lisätiedot

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs.

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 9.5.2016 klo 12.00 Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 30, Tampere (kartta) Asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula +

Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti Torstila + pääsihteeri Kristiina Kumpula + 1 SUOMEN PUNAINEN RISTI Keskustoimisto HALLITUS PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokousaika: perjantai 20.5.2016 klo 10.04 12.32 Kokouspaikka: Hotelli Haaga, Helsinki Läsnä: Vastaava esittelijä: Puheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 17.11.2011 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) Kokousaika Tiistaina kello 16.30 18.00 Kokouspaikka Taidemuseo Tennispalatsin kokoushuone, Jaakonkatu 2D, 2. kerros Läsnä Päätöksentekijät Halmetoja Veikko puheenjohtaja

Lisätiedot

Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tutkintotoimikunnan kokous

Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tutkintotoimikunnan kokous Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen PÖYTÄKIRJA 1 (5) Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tutkintotoimikunnan kokous Aika: 30.11.2009 klo 9.45-12.15, jatkui klo 16.00-16.30 Paikka: Osallistujat: Uniononkadun

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Kokoustiedot Aika: 7.5.2014 klo 9.10 12.02 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 7/11 1 (5) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika Maanantai 13.6.2011 klo 16:53 19:23 Paikka Kaupungintalon kahvio, Raatihuoneenkatu 9, 06150 Porvoo Asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen sihteerin

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

Nurmeksen kaupunki Valtimon kunta Muistio 1. Kuntaliitosselvitystoimikunta

Nurmeksen kaupunki Valtimon kunta Muistio 1. Kuntaliitosselvitystoimikunta Valtimon kunta Muistio 1 Muistio 1. Kokouksen avaus Nurmeksen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Kämäräinen toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. 2. Todetaan kuntien nimeämispäätökset

Lisätiedot

HITSAUKSEN JA LEVYTEKNIIKAN PÖYTÄKIRJA 1 / 5 TUTKINTOTOIMIKUNTA 8217

HITSAUKSEN JA LEVYTEKNIIKAN PÖYTÄKIRJA 1 / 5 TUTKINTOTOIMIKUNTA 8217 HITSAUKSEN JA LEVYTEKNIIKAN PÖYTÄKIRJA 1 / 5 TUTKINTOTOIMIKUNTA 8217 AIKA : 16.12.2010, KLO 12.40 16.00 PAIKKA : Koulutuskeskus SALPAUS.Lahti LÄSNÄ : Erkki Sortti, puheenjohtaja Harri Kuutti Esa Malinen,poissa

Lisätiedot

Maanantai 13.4.2015 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 13.4.2015 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 13.4.2015 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

8.9.2010 VANH 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 13 VANH 13 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 13

8.9.2010 VANH 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 13 VANH 13 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 13 3/2010 8.9.2010 Asiat VANH 12 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 13 VANH 13 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 13 VANH 14 VANHUSTENVIIKON 3.-10.10.2010 OHJELMAN SUUNNITTELU 14 VANH 15 MUUT ASIAT 15 3/2010

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 18.3.2016 klo 13.00 15.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Läsnä:

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Vuoden 2015 tilinpäätös kunnanhallitukselle 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 29.8.2013 klo 18.30-19.25 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Asiat 76 Kokouksen avaaminen 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1. Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, MIKKELI, NH Pyöreä torni Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA 1 Kokousaika 20.12.2017 kello 13:00-15:30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 14, 50100 MIKKELI, NH Pyöreä torni Asialista: 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kokousaika pe klo 14.07-14.12 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 95H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 2/2012 1(5) Hallituksen kokous Aika 26.1.2012 klo 17.00 Paikka Itä-Suomen yliopisto, AU101 Osallistujat: Petri Makkonen Jenni Soininen Eeva Kalliomaa Petteri Lauronen Iina Ahokas Mira Tahvanainen

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 2941 50521 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 1/16 PÖYTÄKIRJA AIKA

Lisätiedot

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen 9.5.2016 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström, Peter Stenman, Kristina

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

MUISTIO. Tampereen kaupunkiseudun työpoliittisen kehittämisohjelman 2012 2016 seutuohjausryhmä

MUISTIO. Tampereen kaupunkiseudun työpoliittisen kehittämisohjelman 2012 2016 seutuohjausryhmä MUISTIO Tampereen kaupunkiseudun työpoliittisen kehittämisohjelman 2012 2016 seutuohjausryhmä Kokous: 19.12.2012 kello 13 15.00 Paikka: Työllisyydenhoidon palveluyksikön kokoustila Omena, os. Hammareninkatu

Lisätiedot

Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu 1 SYYSKOKOUS 2012 Aika ke 24.10.2012 klo 18.00 18.25 Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Läsnä Päivi Putkuri, Harri Lemmetyinen, Marja Luopa, Jaana Oravainen,

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kokousaika Tiistaina 7.5.2012 klo 12.00 12.55 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2014 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 30.5.2014

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2014 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta 30.5.2014 MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 2/2014 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantai 30.5.2014 klo 13.00-16.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Jäsenet:

Lisätiedot

Karelia Ice Pie. Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä 1.10.2014 31.3.2015

Karelia Ice Pie. Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä 1.10.2014 31.3.2015 1 Karelia Ice Pie Innovaatioita ja elämyksiä Pielisen ympärillä 1.10.2014 31.3.2015 Ikonen-Graafmans Tuula Jaaranen Ari Koponen Alina Molander Saija Juuan kunta 3.6.2015 2 Sisällys Tiivistelmä... 3 Summary...

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 24.2.2012 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja, :t 9-10, klo 9.00-9.50 Laukkanen

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01.

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01. KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Aika Tiistai 26.01.2016 klo 17.15 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2015 Aika ja paikka Ti 15.12.2015 klo 18.00-20.15 Tolkkilan kartano, Tolkkilantie 204, 45610 Koria. Jouluinen iltapala alkaen klo

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2015 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-15:50 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2011 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 12.10.2011 POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015 Kokousaika Keskiviikko 25. maaliskuuta 2015 kello 16.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j.

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus 4 Ääntenlaskijat 5 Työjärjestys 6 n puheenjohtajan

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Tiedekuntaneuvosto 1/12 20.2.2012 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 1/12 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/12 2 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A 3/12 3 Teknillisen tiedekunnan vuosiraportti 2011 A

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.05.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.5.-17.6.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Elinkeino-osasto 03.05.2016 Elinkeinojohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Elinkeino-osasto 03.05.2016 Elinkeinojohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 34 Yhteistyösopimus Suomen Taitoluisteluliitto ry:n kanssa, taitoluistelun MM-kilpailut 2017 HEL 2016-004399 T 00 01 06 Päätös Päätöksen perustelut Vs. elinkeinojohtaja

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2016 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2016 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 30.9.2016 klo 13.00 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuoneenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Jäsenet: Mikkeli:

Lisätiedot

4 Tutkintotodistusten hyväksyminen ja kirjaaminen

4 Tutkintotodistusten hyväksyminen ja kirjaaminen SÄHKÖALAN PERUSTUTKINNON TUTKINTOTOIMIKUNNAN (8316) KOKOUS Pöytäkirja Aika: 30.9.2011 klo 8:00-12:15 Paikka: Optima Läsnä: Kalle Heikkinen OP paikalla www.sakky.fi Kari Hännikäinen OP paikalla www.tao.tampere.fi

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Saimaan ammattikorkeakoulun PÖYTÄKIRJA 1 1(5) opiskelijakunta

Saimaan ammattikorkeakoulun PÖYTÄKIRJA 1 1(5) opiskelijakunta Saimaan ammattikorkeakoulun PÖYTÄKIRJA 1 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2009 Aika Keskiviikko 14.1.2009 kello 17.00 Paikka Opiskelijakunnan toimisto Kutsutut Joona Räsänen, puheenjohtaja Riku Oksanen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 28.05.2014 AIKA 28.05.2014 klo 18:00-21:20 PAIKKA Kaitalankuja 52 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Tarkastuslautakunnalle

Lisätiedot