Aika tiistai klo Savonia-ammattikorkeakoulu, Sairaalakatu 6-8, Kuopio rakennus 1, 1 krs, neuvotteluhuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika tiistai 13.11.2012 klo 9.00 10.40 Savonia-ammattikorkeakoulu, Sairaalakatu 6-8, Kuopio rakennus 1, 1 krs, neuvotteluhuone 1-1016"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 1 / 5 SIMULAATIOPEDAGOGIIKAN KEHITTÄMINEN SIMUPEDA (S12013) OHJAUSRYHMÄN KOKOUS 1/2012 Aika tiistai klo Paikka Savonia-ammattikorkeakoulu, Sairaalakatu 6-8, Kuopio rakennus 1, 1 krs, neuvotteluhuone Osallistujat Projektihenkilöstö Tiedoksi Ritva Ronkainen, koulutuspäällikkö, Savon ammatti- ja aikuisopisto Pertti Savelius, koulutus- ja kehittämispäällikkö, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Maija Suhonen, koulutus- ja kehittämispäällikkö, Savonia-ammattikorkeakoulu Minna Taam-Ukkonen, Palveluyksikköjohtaja, Kuopion yliopistollinen sairaala Aija Hietanen, projektipäällikkö, Savonia-ammattikorkeakoulu Riikka Tähtinen, projektisihteeri, Savonia-ammattikorkeakoulu rakennerahastoasiantuntija Tuija Tuomela, Pohjois-Savon ELY-keskus Asiat 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen Projektipäällikkö Aija Hietanen avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat. Projektipäällikkö toivotti läsnäolijat tervetulleeksi ja avasi kokouksen klo Kokouksen aluksi käytiin osallistujien esittelykierros. 2 Ohjausryhmän kokoonpanon toteaminen ja täydentäminen tarvittaessa Todetaan ohjausryhmän varsinaiset jäsenet ja heidän varajäsenensä sekä Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen nimeämä projektin valvoja. Keskustellaan mahdollisen opiskelijajäsenen kutsumisesta ohjausryhmän jäseneksi. Todettiin ohjausryhmän varsinaiset ja varajäsenet. KYS:n osalta selvitetään, onko varajäsenen vaihtaminen mahdollista. Tavoitteena on, että myös varajäsen on opetuspuolelta. Ehdotettu jäsen on kliinisen hoitotyön opettaja Anne Huovinen. Ohjausryhmän jäsenille on tullut tiedoksi ohjausryhmän virallinen nimityspäätös KYS:a luukuun ottamatta. Nimitys toimitetaan heille uudelleen. Päätettiin, että opiskelijayhdistykselle välitetään toimeksianto erillisen opiskelijajäsenen nimeämiseksi. 3 Ohjausryhmän järjestäytyminen Valitaan ohjausryhmälle puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja sihteeri. Päätetään ohjausryhmän kokouksen päätösvaltaisuudesta ja laillisuudesta sekä kokouskutsun ja esityslistan lähettämistavasta.

2 Pöytäkirja 2 / 5 klo 9.15 Ohjausryhmä on päätösvaltainen, kun läsnä on puheenjohtajan lisäksi vähintään puolet jäsenistä. Kokouskutsu ja esityslista lähetetään sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen kokousta. Ohjausryhmän puheenjohtajaksi valittiin Minna Taam-Ukkonen, varapuheenjohtajaksi Ritva Ronkainen ja sihteeriksi Riikka Tähtinen. Hyväksyttiin esityksen mukainen toimintatapa laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteamiseksi. Pykälän 3 jälkeen puheenjohtajaksi vaihtui Minna Taam-Ukkonen. 4 Tämän kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous on laillisesti kokoon kutsuttu ja päätösvaltainen. Todettiin kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 5 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa aakkosjärjestyksen mukaan. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Ritva Ronkainen ja Pertti Savelius. 6 listan hyväksyminen Hyväksytään esityslista kokouksen asioiden käsittelyjärjestykseksi. lista hyväksyttiin kokouksen käsittelyjärjestykseksi ilman lisäyksiä. 7 Ohjausryhmän tehtävien toteaminen, kokoontumisten määrästä ja tavasta sekä kokouspalkkiokäytännöistä päättäminen Käydään läpi rahoittajan ohjausryhmälle nimeämät tehtävät. Keskustellaan ohjausryhmän roolista ja jäsenten mahdollisuuksista antaa asiantuntemustaan hankkeelle toiminnan eri vaiheissa Ohjausryhmä kokoontuu vähintään kolme kertaa vuodessa. Ohjausryhmä osallistuu projektin arviointiin. Osa ohjausryhmän kokouksista voidaan pitää verkossa. Kokouspalkkioita ei makseta kuin yrittäjille, matkakustannukset korvataan. Keskusteltiin ohjausryhmän roolista projektille tukea ja neuvoja antavana asiantuntijaelimenä, joka osaltaan vastaa projektin tavoitteiden toteutumisesta ja niiden linjaamisesta. Ohjausryhmän jäsenet vastaavat projektia koskevasta tiedottamisesta omissa organisaatioissaan sekä tuovat oman asiantuntijuutensa kautta tietoa ja oppia hyvistä käytänteistä ja mahdollisista ongelmapaikoista.

3 Pöytäkirja 3 / 5 Hyväksyttiin esityksen mukaiset toimintatavat ja kokousrytmi. Todettiin, että erillisen ohjeen mukaisesti matkakustannuksia ei korvata yhteistyöorganisaatioiden, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu ja Savonia, välillä. 8 SIMUPEDA-projektin rahoituspäätöksen esittely (Liite 1) Projektipäällikkö Aija Hietanen esittelee SIMUPEDA-projektin rahoituspäätöksen liitteen mukaisesti (Liite 1). Rahoituspäätös on saapunut Savonia-ammattikorkeakoululle Projektin hyväksytyt kokonaiskustannukset ovat ,00, josta tuen osuus 80 %. Kyseessä on flat rate -projekti, jossa 17 % henkilöstökustannuksista hyväksytään välillisinä kustannuksina, joilla katetaan mm. matkustus- ja toimistokuluja. Kyse on yksinkertaistetusta kustannusmallista, jossa ko. kuluja ei tarvitse raportoida rahoittajalle erikseen. Käytännössä flat rate näkyy talouden seurannassa siten, että budjetissa ei ole eritelty omiksi kululajeikseen esimerkiksi matka- ja koulutuskustannuksia. Budjetista on hyvä muistaa myös erikseen raportoitavien kustannusten osuus, 7200, joiden kerryttämiseen täytyy kiinnittää huomiota. Tarkemmin rahoittajakohtaisiin ohjeisiin ja flat rate -malliin ohjausryhmä tutustuu itsenäisesti. Ohjausryhmä merkitsi rahoituspäätöksen tiedoksi. 9 Projektisuunnitelman ja tämän hetkisen tilanteen esittely (Liite 2) Esittely Projektipäällikkö Aija Hietanen esittelee vahvistetun projektisuunnitelman liitteen mukaisesti (Liite 2), ja kertoo projektin tämän hetkisestä tilanteesta. Hyväksytty projektisuunnitelma on toimitettu ohjausryhmän jäsenille sähköpostitse kutsun yhteydessä, joten käytiin toimintaa läpi erillisen blogisivuston kautta. Blogi toimii projektin pääasiallisena viestintä- ja yhteydenpitokanava. Projektipäällikkö esitteli projektisuunnitelmasta johdetun toimintasuunnitelman keskeiset toimenpiteet: simulaatio-ohjaajakoulutuksen suunnittelu ja koulutuksen sisällön, menetelmien ja oppimateriaalin valmistaminen, avoin simulaatioopettajille suunnattu skenaariopankki sekä simulaatio-opettajien foorumi, jonka tavoitteena on tukea valtakunnallista yhteisöllisyyttä ja tiedonvaihtoa. Projektiryhmä on päättänyt, että kaikesta puhutaan suomenkielisillä käsitteillä, esimerkiksi skenaariosta puhutaan harjoituksen suunnitelmana. Projektin keskeisenä tavoitteena on simulaatiopedagogiikan kehittäminen nykyistä monialaisempaan ja moniammatillisenpaan suuntaan. Tällä hetkellä simulaatiopedagogiikan koulutusta maassamme tarjotaan pääasiassa akuutti- ja ensihoitoon liittyen, joten projektin tavoitteena on laajentaa koulutusta sosiaalialalle ja eri hoitotyön sektoreille. Projektissa mukana olevien opettajien tehtävänä on perehtyä simulaatiopedagogiikkaan, työstää monialaisia harjoituksen suunnitelmia sekä niihin liittyviä orientoivia videoita ja vastata osaltaan työelämäyhteistyöstä. Opettajat ovat

4 Pöytäkirja 4 / 5 yksilöidysti valinneet, kuinka käyttävät työelämäyhteistyöhön varustetun resurssinsa. Tähän mennessä opettajat ovat käyneet läpi orientoivan koulutuksen, ja varsinainen heille kohdennettu simulaatio-ohjaajakoulutuksen pilotti toteutetaan toukokuussa Saatujen kokemusten pohjalta muokattu varsinainen koulutus laajemmalle kohderyhmälle pidetään vuoden 2013 syksyllä. Tällä hetkellä on käynnissä myös harjoittelu suunnitelmien videoinnin ja käsikirjoituksen opettajan hankinta. Tarkemmin projektin etenemiseen voi tutustua osoitteessa: Keskustelu Projektin valitsema monialaisuuteen ja -ammatillisuuteen perustuva linja koettiin ohjausryhmässä erityisen hyvänä ja tarpeellisena, koska se vastaa todellisen työelämän tilanteita. Uudenlaiset opetusmetodit ja -ympäristöt koettiin myös tulevaisuuden vetovoimatekijänä. Erityistä huomiota kiinnitettiin kuitenkin priorisoinnin tarpeeseen. Kyseessä on resursseja vievä opetusmenetelmä, joten on mietittävä tarkkaan, missä siitä on oikeasti hyötyä, ja kuinka resurssit turvataan myös projektin jälkeen. Vaikka priorisointi johtaakin tiettyihin rajauksiin, vaikuttaa simulaatiopedagogiikan tiimoilta käyty keskustelu ja kehittämistyö myös perusopetukseen. Projektipäällikkö totesi, että priorisointi on otettu huomioitu yhtenä simulaatio-ohjaajakoulutuksen tavoitteena. Ohjausryhmä totesi, että olisi hyvä, jos projekti pystyisi luoman simulaatiopedagogiikalle viitekehyksen, joka on sovellettavissa mihin tahansa substanssiin. Mallin luomisen lisäksi huomiota kiinnitettiin aikaisemman osaamisen tunnistamiseen ja skenaariotyöskentelyn rinnalla tehtäviin monialaisempiin näyttöihin. Esitettyjä asioita käsitellään projektin valmistelemassa simulaatio-ohjaajan käsikirjassa, jonka etenemistä voi seurata blogissa. Savonian simulaatiokeskuksen rakentaminen, tarkempi sijainti ja aikataulu ovat vielä ratkaisematta, mikä voi osaltaan vaikuttaa myös Simupeda-projektin aikatauluun. Tarvittaessa projektille haetaan jatkoaikaa. Tilojen viivästymisestä johtuen, on keskusteltu siitä, että toukokuun pilottikoulutus toteutettaisiin tarvittaessa Joensuussa. Hyväksyttiin projektisuunnitelma ja todettiin tiedoksi projektin tämänhetkinen tilanne. Tehdyt täydennykset ovat projektisuunnitelman sisäisiä, eivätkä vaadi rahoittajalle tehtävää projektisuunnitelman muutosta. 10 Projektin viestintäsuunnitelman esittely (Liite 3) Projektipäällikkö Aija Hietanen esitteli projektin viestintäsuunnitelman. Suunnitelma sisältää tavoitteen, kohderyhmät ja keskeiset toimenpiteet. Viestinnän toimenpiteinä ovat erilaisten tilaisuuksien ja seminaarien lisäksi blogi, artikkelit, yhteistyöorganisaatioiden omat kokoukset ja foorumit sekä henkilöstölehdet. Erityisesti sosiaalinen media, projektin oma blogi, ovat tärkeä väylä viestinnän ja markkinoinnin kannalta. Blogissa on 3 kuukauden aikana vieraillut jo 1500 kävijää. Myös posteri ja mediakortit ovat jo hankkeen käytössä.

5 Pöytäkirja 5 / 5 Ohjausryhmä totesi suunnitelman kattavaksi, ja erityisen positiivisena koettiin valittu avoin tiedotuslinja. Projektin viestintäsuunnitelma (Liite 3) hyväksyttiin. 11 Projektin arviointisuunnitelman esittely (Liite 4) Projektipäällikkö Aija Hietanen esittelee arviointisuunnitelman. (Liite 4) Arviointisuunnitelman mukaisesti projektia arvioidaan 6 kuukauden välein, ja tulokset tuodaan myös ohjausryhmälle tiedoksi. Lisäksi ohjausryhmä tekee itsearviointia laadittujen kriteerien pohjalta. Ohjausryhmä hyväksyi arviointisuunnitelman. 12 Muut mahdolliset asiat Sovitaan seuraava ohjausryhmän kokous. Päätettiin, että vuoden 2013 ohjausryhmän kokoukset pidetään: torstaina klo perjantaina klo tiistai klo Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Kuopiossa Aija Hietanen puheenjohtaja, pykälät 1-3 Minna Taam-Ukkonen puheenjohtaja, pykälät 4-13 Ritva Ronkainen pöytäkirjantarkastaja Riikka Tähtinen sihteeri Pertti Savelius pöytäkirjan tarkastaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 Työsuojelutoimikunta 13.01.2014 Aika 13.01.2014 klo10:30-12:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014

Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 PÖYTÄKIRJA 1 (5) Julkisen alan tiedottajat ry:n vuosikokous 2014 Aika klo 16.05 17.15 Paikka Läsnä Helsingin seudun liikenne (HSL), Opastinsilta 6 A, 2. krs, kokoushuone ReittiOpas, Helsinki Janina Himberg,

Lisätiedot

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012 Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere manager@tut.fi 14.02.2012 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 14.02.2012

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 7/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 17.8.2005 1(5) Aika 17.8.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Susiluoto Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, kohdasta

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs.

Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144. Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 9.2.2015 klo 18-20 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 17.11.2011 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016 Kokous n:o 1 / 2016 Pvm 28.1.2016 Kello 17.00 Sivu1/5 PUHEENJOHTAJA 1. Eero Tammentie JÄSENET 2. Timo Isotalo (vpj ) 3. Lea Lehtonen 4. Eila Saari 5. Sylvi Silander 6. Ilkka Soukka 7. Anna-Liisa Ääri LÄSNÄ

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio)

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio) ESITYSLISTA 20.10.2014 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään,

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 14 Vanhusneuvosto 11.04.2016 AIKA 11.04.2016 klo 13:00-14:55 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 12 Kokouksen avaus 16 13 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015 JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2015 1 AIKA To 27.8.2015 klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 71 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 72

Lisätiedot

Kemiönsaari Parainen-yhdistymisselvitys

Kemiönsaari Parainen-yhdistymisselvitys PÖYTÄKIRJA Ohjausryhmä 1 / 2013 14.11.2013 1 Kokousaika: Torstai 14. marraskuuta 2013 klo 16.00 18.10 Kokouspaikka: Paraisten kaupungintalo, Ohjaamo Kutsutut: x Ted Bergman x Cornelius Colliander, klo

Lisätiedot

4 Tutkintotodistusten hyväksyminen ja kirjaaminen

4 Tutkintotodistusten hyväksyminen ja kirjaaminen SÄHKÖALAN PERUSTUTKINNON TUTKINTOTOIMIKUNNAN (8316) KOKOUS Pöytäkirja Aika: 30.9.2011 klo 8:00-12:15 Paikka: Optima Läsnä: Kalle Heikkinen OP paikalla www.sakky.fi Kari Hännikäinen OP paikalla www.tao.tampere.fi

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti

TIEDEKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA A 1/12 Laila Kuhalampi, puh. (553)2005 sähköposti Tiedekuntaneuvosto 1/12 20.2.2012 HALLINTOPÄÄLLIKÖN ESITTELYLISTA A A 1/12 1 Kokouksen päätösvaltaisuus A 2/12 2 Tiedekuntaneuvoston täydentäminen A 3/12 3 Teknillisen tiedekunnan vuosiraportti 2011 A

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

FinELibin ohjausryhmän kokous 18.2.2016

FinELibin ohjausryhmän kokous 18.2.2016 PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (5) in ohjausryhmän kokous Aika Torstai klo 13.15-14.40 Paikka Kansalliskirjasto, Leipätehdas, Kaikukatu 4, 5. krs, V620 Läsnä Poissa Matti Manninen, rehtori, Jyväskylän yliopisto,

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 9.5.2016 klo 12.00 Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 30, Tampere (kartta) Asiat 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu 1 SYYSKOKOUS 2012 Aika ke 24.10.2012 klo 18.00 18.25 Paikka OAJ Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Läsnä Päivi Putkuri, Harri Lemmetyinen, Marja Luopa, Jaana Oravainen,

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 Aika: Torstaina 30.10.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 9.15 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Oltermanni (4. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala. Nuorisovaltuuston kokous

Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala. Nuorisovaltuuston kokous Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 Pöytäkirja 4/15 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: TIISTAINA 17.3.2015 klo 16.00 Paikka: Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Aino

Lisätiedot

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa.

Yhdistyksen jäsenet Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hallitus hyväksyä jokaisen, joka on suorittanut tutkinnon Lahden ammattikorkeakoulussa. LUONNOS LAMK-alumni ry:n sääntöehdotukset perustamiskokoukseen: Yhdistyksen nimi LAMK alumni ry Yhdistys on suomenkielinen. Yhdistyksen kotipaikka: Lahti Yhdistyksen tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 Kokousaika 13.4.2016 kello 18.00 18.32 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Aika: Torstai 10.3.2016 klo 16.45 18.20

Aika: Torstai 10.3.2016 klo 16.45 18.20 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 10.3.2016 klo 16.45 18.20 Paikka: Terveyskeskus/ Vanha alasairaala, Kokoustila Kapseli, Alasairaalankatu 3, 37100 Nokia Läsnä: Vilho Siltanen puheenjohtaja Pentti

Lisätiedot

Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt. Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt

Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt. Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt Turun Musiikkijuhlasäätiön säännöt 1 Säätiön nimi on Turun musiikkijuhlasäätiö, ruotsiksi käännettynä Stiftelsen för Åbo musikfestspel, ja säätiön kotipaikka on Turun kaupunki 2 Säätiön tarkoituksena on

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00-18.55 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 liite sivu 14 13 KOKOUKSEN AVAUS 15 13 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KOKOUSTOIMINTA/ KOKOUSTEKNIIKKA

KOKOUSTOIMINTA/ KOKOUSTEKNIIKKA LAATUA RAAKA-AINEIDEN JALOSTAMISEEN Elintarvike- ja poroalan koulutushanke KOKOUSTOIMINTA/ KOKOUSTEKNIIKKA Niilo Hoikkala KOKOUKSEN KULKU Kokouksen avaus Järjestäytyminen Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen 9.5.2016 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström, Peter Stenman, Kristina

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01.

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01. KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Aika Tiistai 26.01.2016 klo 17.15 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 24.2.2012 klo 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja, :t 9-10, klo 9.00-9.50 Laukkanen

Lisätiedot

Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tutkintotoimikunnan kokous

Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tutkintotoimikunnan kokous Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen PÖYTÄKIRJA 1 (5) Asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tutkintotoimikunnan kokous Aika: 30.11.2009 klo 9.45-12.15, jatkui klo 16.00-16.30 Paikka: Osallistujat: Uniononkadun

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous. Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.)

Nuorisovaltuuston kokous. Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Sastamalan kaupunki Nuorisopalvelut PL 23 PÖYTÄKIRJA 2/15 38201 Sastamala Nuorisovaltuuston kokous Aika: KESKIVIIKKONA 11.2. KELLO 16.00 Paikka: Kasvatus- ja Opetuskeskus Uosso, (Asemakatu 9, 2 krs.) Aino

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 22/29

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 22/29 Sivu 22/29 Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hirvonen Kirsi Hämäläinen

Lisätiedot

VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2015

VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2015 Sivu 1/6 PÖYTÄKIRJA 7/2015 19.10.2015 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 7/2015 Aika Torstai 15.10.2015 klo 14.00-15.50 Paikka Kaupungintalo, Tornikabinetti Läsnä Liisa Karvinen jäsen, puheenjohtaja Pirjo Hoikkanen

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Kokousaika Tiistaina 12.6.2012 klo 10 11 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja Kullberg Jukka varapuheenjohtaja Yli-Jama Kaisa

Lisätiedot

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kokousaika pe klo 14.07-14.12 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 95H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 Kokousaika 17.3.2016 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Ville

Lisätiedot

Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 72 TOTEAMINEN 40 SIHTEERIN VALINTA TARKASTUSLAUTAKUNNAN

Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 72 TOTEAMINEN 40 SIHTEERIN VALINTA TARKASTUSLAUTAKUNNAN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2012 70 Tarkastuslautakunta AIKA 25.04.2012 klo 17:00-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus 4 Ääntenlaskijat 5 Työjärjestys 6 n puheenjohtajan

Lisätiedot

Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Omnian yhtymähallinnon toimipisteessä, os. Lehtimäentie 1 D, Espoon keskus.

Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Omnian yhtymähallinnon toimipisteessä, os. Lehtimäentie 1 D, Espoon keskus. Aika: Torstai 9.4.2015 klo 17.30-19.40 Paikka: Omnia, Suomenojan opetuspiste Martinsillantie 10, Espoo Saapuvilla olevat jäsenet Kaisa Alaviiri, puheenjohtaja Antti Kainulainen, varapuheenjohtaja Ali Abdirahman

Lisätiedot

Sääntöjen 21, 25 ja 26

Sääntöjen 21, 25 ja 26 Mikä valtuusto Sääntöjen 15, 17, Valtuusto on Kennelliiton yllin päättävä elin yleiskokousten välillä Yleiskokouksessa suoritetaan valtuuston vaali seuraavan kalenterivuoden alussa alkavaksi kolmivuotiskaudeksi

Lisätiedot

VAKKA-SUOMEN SEUTUKUNTA Pöytäkirja 1/2013 1

VAKKA-SUOMEN SEUTUKUNTA Pöytäkirja 1/2013 1 VAKKA-SUOMEN SEUTUKUNTA Pöytäkirja 1/2013 1 Vakka-Suomen nuorisofoorumi 24.04.2013 Aika 24.04.2013 klo 18:00-19:50 Paikka Laitilan Kaupungintalo, Keskuskatu 30 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki.

33 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jari Kärkkäinen ja Jari Malkamäki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 9.4.2016 klo 9.00 Paikka Valteri- koulu, Onerva, Jyväskylä Läsnä Jaana Aaltonen puheen Outi Ahonen Elina Blundin poissa Cecilia Hanhikoski poistui kohdan 45 käsittelystä Jari

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 1 Kokoustiedot Aika: 7.5.2014 klo 9.10 12.02 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 11.02.2015 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 11.02.2015 keskiviikko klo 17:30-19:55 Paikka Valtuustotalo, Perussuomalaisten ryhmätila, Espoonkatu

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 8 Vanhusneuvosto 13.05.2015 AIKA 14:00-15:20 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTON TOIMINNAN KEHITTÄMINEN 10 7 KATSAUS KUNNAN TOIMIELIMIEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Väli- ja loppuraportointi

Väli- ja loppuraportointi Väli- ja loppuraportointi Hyvän raportin merkitys hankkeen tulosten kuvaamisessa Sari Ahvenainen ESR-koordinaattori 25.5.2011 Uudenmaan ELY-keskus Väliraportti (1/8) Miksi väliraportti tehdään? - Tarkoituksena

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2015 1 (11) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-15:50 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Pöytäkirjan allekirjoittaminen 4. Pöytäkirjan

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokousaika Maanantai 16.2.2015 klo 10.00-10.20. Kokouspaikka Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki Läsnä Jäsenet

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 8. Otsikko Sivu 6 ASKOLAN VANHUSPOLIITTISEEN STRATEGIAAN LIITTYVÄN KEHITTÄMISOHJELMAN SEURANTA VUODELTA 2015

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 8. Otsikko Sivu 6 ASKOLAN VANHUSPOLIITTISEEN STRATEGIAAN LIITTYVÄN KEHITTÄMISOHJELMAN SEURANTA VUODELTA 2015 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 8 Vanhusneuvosto 25.05.2016 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 ASKOLAN VANHUSPOLIITTISEEN STRATEGIAAN LIITTYVÄN KEHITTÄMISOHJELMAN

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 6.4.2016 klo 9.15 12.18 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 37. Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 Nuorisovaltuusto 17.03.2015 Sivu 1 / 1 37 Sääntömuutos kohtiin: 6 Hallitus, 7 Tapahtumat ja tiedotus Selostus NYKYISET SÄÄNNÖT: 6 Hallitus Nuorisovaltuuston hallitukseen kuuluvat nuorisovaltuuston puheenjohtajisto

Lisätiedot

Ylöjärven seurakuntakeskus, kahvion laajennus (lammastarha)

Ylöjärven seurakuntakeskus, kahvion laajennus (lammastarha) YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja LÄHETYSTYÖN JOHTOKUNTA 1/ 2016 Aika 13.1.2016 klo 18, aloitellaan kahvilla klo 17.45 Paikka Ylöjärven seurakuntakeskus, kahvion laajennus (lammastarha) Paikalla: Antila

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 7/11 1 (5) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika Maanantai 13.6.2011 klo 16:53 19:23 Paikka Kaupungintalon kahvio, Raatihuoneenkatu 9, 06150 Porvoo Asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen sihteerin

Lisätiedot

37 ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN TALOUSARVION TOTEUTUMAVERTAILU AJALTA 1.1.-30.4.2012

37 ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN TALOUSARVION TOTEUTUMAVERTAILU AJALTA 1.1.-30.4.2012 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 12.6.2012 37 ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN TALOUSARVION TOTEUTUMAVERTAILU AJALTA 1.1.-30.4.2012 38 SOUKAN KAPPELIN VUOKRAAMINEN MAJAKKA-SEURAKUNNALLE 1.8.2012-31.12.2014

Lisätiedot

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS

POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2 Lapin osahankkeen OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus/ PÖYTÄKIRJA 2/2011 Lapin toimintayksikkö Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Myllärintie 35 96400 ROVANIEMI 12.10.2011 POSKE LAPIN TOIMINTAYKSIKÖN JA TUKEVA2

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2015 Aika ja paikka Ti 15.12.2015 klo 18.00-20.15 Tolkkilan kartano, Tolkkilantie 204, 45610 Koria. Jouluinen iltapala alkaen klo

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 29.8.2013 klo 18.30-19.25 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Asiat 76 Kokouksen avaaminen 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Isak Wilhem Yrjänheikin sukuseuran perustamiskokous 19. 07. 2015 Pessalompossa Jupon Erä ry;n Ampumaurheilukeskuksessa Kaaraneskoskentie 158.

Isak Wilhem Yrjänheikin sukuseuran perustamiskokous 19. 07. 2015 Pessalompossa Jupon Erä ry;n Ampumaurheilukeskuksessa Kaaraneskoskentie 158. PÖYTÄKIRJA Isak Wilhem Yrjänheikin sukuseuran perustamiskokous 19. 07. 2015 Pessalompossa Jupon Erä ry;n Ampumaurheilukeskuksessa Kaaraneskoskentie 158. 1 Kokouksen avaus Kokouksen avasi hankkeen käynnistäjä

Lisätiedot

KYMENLAAKSON LIITTO Regional Council of Kymenlaakso

KYMENLAAKSON LIITTO Regional Council of Kymenlaakso 1 / 6 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN JAOSTO 1 / 2014 PÖYTÄKIRJA KL/782/000208/2014 Aika: 8.12.2014 14:00-15:30 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen avaus As. nro 1 2 Jaoston kokoonpano As. nro 2 3 Jaoston

Lisätiedot

MUISTIO. Tampereen kaupunkiseudun työpoliittisen kehittämisohjelman 2012 2016 seutuohjausryhmä

MUISTIO. Tampereen kaupunkiseudun työpoliittisen kehittämisohjelman 2012 2016 seutuohjausryhmä MUISTIO Tampereen kaupunkiseudun työpoliittisen kehittämisohjelman 2012 2016 seutuohjausryhmä Kokous: 19.12.2012 kello 13 15.00 Paikka: Työllisyydenhoidon palveluyksikön kokoustila Omena, os. Hammareninkatu

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 13:00 14:45 pykälät otsikko 63 Talousarvio 2015, taloussuunnitelma 2016-2017 ja sanallinen toimintasuunnitelma 64 Sosiaalitoimen

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KOKOUSTIEDOT Kokousaika 2.6.2015 klo 16.30-18.15 Kokouspaikka Ailangan leirikeskus, Ailanka Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet Pentti Tepsa, puheenjohtaja Tarja Perälä, vpj Timo Alaräisänen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto 1-19 26.02.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto 1-19 26.02.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 1-19 26.02.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 26.02.2015 kello 18.00 19.58 Paikka: Rusk Pappila (Hujalantie 10 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

JAALAN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2015-03 Jaalan Kappelineuvosto 26.5.2015 Kimolantie 20 47710 JAALA puh. 0400 752 201 kappalainen

JAALAN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2015-03 Jaalan Kappelineuvosto 26.5.2015 Kimolantie 20 47710 JAALA puh. 0400 752 201 kappalainen JAALAN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 26.5.2015 klo 17.00 18.10 Paikka: Jaalan Pappila,, JAALA, KOUVOLA Osallistujat: Läsnä Puolakka Ilpo, varapj, pj Sippu Leena, Tiina Aaltosen varajäsen Ylätalo

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2012 Aika Paikka 6.11.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali Tiedottaja Sonja Grönqvistin esittäytyminen. KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014 Maaninka-neuvottelukunnan jäsenet Kaupunginhallitus 19.5.2014 178: Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus 5.5.2014 11: Maaningan

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kokousaika Tiistaina 7.5.2012 klo 12.00 12.55 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

LIITTOKOKOUSVAALIT 2016

LIITTOKOKOUSVAALIT 2016 1(5) VAALIOHJEET LIITTOHALLITUKSEN JÄSENEHDOKKAIDEN ASETTAMISTA VARTEN 1. Yleistä Liiton sääntöjen 18 :n mukaan liittohallitukseen kuuluvat puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi 14 varsinaista jäsentä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) Kokousaika Tiistaina kello 16.30 18.00 Kokouspaikka Taidemuseo Tennispalatsin kokoushuone, Jaakonkatu 2D, 2. kerros Läsnä Päätöksentekijät Halmetoja Veikko puheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 44. Kirkkovaltuusto 14.12.2015. Aika: 14.12.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.15.

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 44. Kirkkovaltuusto 14.12.2015. Aika: 14.12.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.15. VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 44 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.15. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 3/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 3/2016 Pöytäkirja 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 3/2016 Aika 8.3.2016 kello 18:00-19:40 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2016

MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2016 PÖYTÄKIRJA 1 (6) MONIKULTTUURIASIAIN NEUVOTTELUKUNNAN KOKOUS 6/2016 Aika Torstai 16.6.2016, kello 17.33 19.47 Paikka Osallistujat Espoon valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone Luottamushenkilöjäsenet: Veronica

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SEUTUVALTUUSTO 1/08

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SEUTUVALTUUSTO 1/08 1 YLIVIESKAN N KEVÄTKOKOUS 2008 Kokousaika: 29.5.2008, kahvi alkaa 8.30 ja varsinainen kokous klo 9.00 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu, Ylivieskan yksikkö, auditorio, Vierimaantie 7,

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 101 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus Virtamo

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 19.4.2010 Kokous 3/2010 Sivu 1

KIRKKONUMMEN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 19.4.2010 Kokous 3/2010 Sivu 1 Kokous 3/2010 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan seurakuntatalo, klo 17.30 19.15 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen, Eero jäsen Leinonen, Anja jäsen Lemberg,

Lisätiedot