PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA 22.6.2015"

Transkriptio

1 KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko kello Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Ala-Ilkka Jaakko Halkosaari Tommi Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Jaakko Hyövälti Jorma Jouppila Seija Koivuluoma Matti Kuivamäki Vappu Kukkonen Tuulikki Kujanpää Veli Lintala Heikki Mäkelä Piia Mäki-Kahma Maija-Liisa Niemistö Esa Oja-Lipasti Katri Petäjävirta Irma Pirilä Ulla Ranto Ahti Raumanni Juho Renkola Jari Röyskö Eija Yli-Ojanperä Kirsti Ålander Sanna Aspila-Renkola Kaija, vj Pirilä Eila, vj Muut läsnäolijat: Viita Antti, talousjohtaja, sihteeri Mantere Kari, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Poissa Antila Matti, Penttilä Ritva, Ämmänkoski Antti PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS Ahti Ranto puheenjohtaja Antti Viita sihteeri PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA Henry Hautala Jarkko Hautala Pöytäkirja on ollut nähtävänä kirkkoherranvirastossa ja sen nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla 9.- ja kokouksesta on ilmoitettu myös torstaina ilmestyneessä Ilmajoki-lehdessä. Todistaa Ilmajoen seurakunnan kirkkoherranvirastossa Ilmoitustaulun hoitaja

2 KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 Sivu 2 20 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ ALKUHARTAUS JA NIMENHUUTO Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kirkkoherra Kari Mantere piti alkuhartauden. Nimenhuudossa todettiin, että kirkkovaltuuston varsinaisista jäsenistä poissa olivat Matti Antila, Ritva Penttilä ja Antti Ämmänkoski. Varajäseninä paikalle kutsuttuina olivat Kaija Aspila-Renkola ja Eila Pirilä. 21 VALTUUTETTUJEN ESTEITTEN HYVÄKSYMINEN Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 2 :n mukaan kirkkovaltuuston jäsenen on ilmoitettava tilapäisestä esteellisyydestään kokoukseen saapumisesta. Milloin seurakuntavaaleilla valitun toimielimen jäsen on tilapäisesti estynyt saapumasta kokoukseen, hänen on viivytyksettä ilmoitettava siitä toimielimen puheenjohtajalle. Saatuaan jäseneltä tai muuten luotettavan tiedon esteestä, puheenjohtajan tulee kutsua varajäsen hänen sijaansa (KJ 7:3,1). Sen jälkeen kun valtuusto on hyväksynyt esteen, varajäsen ryhtyy toimimaan estyneen tilalla. Päätettäneen mahdollisten esteitten hyväksymisestä ja varajäsenten kutsumisesta. Valtuutettujen esteet hyväksyttiin ja varajäsenet kutsuttiin kokoukseen. 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Työjärjestyksensä 3 :n mukaan kirkkovaltuuston on todettava, onko kokous laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Kokouskutsu asialuetteloineen on lähetetty kirkkovaltuuston jäsenille vähintään viikkoa ennen kokousta. Kokouksesta on ilmoitettu myös torstaina ilmestyneessä Ilmajoki-lehdessä. Kokous todettaneen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 23 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Asiat käsitellään kirkkovaltuuston työjärjestyksen 9 :n mukaan, jollei kirkkovaltuusto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Työjärjestys hyväksyttäneen esityslistan mukaan.

3 KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 Sivu 3 Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. 24 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA MAHDOLLISTEN ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALINTA SEKÄ PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN JA SIITÄ ILMOITTAMINEN Työjärjestyksensä 4 :n mukaan kirkkovaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan kokouksen pöytäkirjan. Valtuusto voi erikseen päättää, että pöytäkirja tai sen osa tarkastetaan heti. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa aakkosjärjestyksen mukaan ovat Henry Hautala ja Jarkko Hautala. Pöytäkirja tarkastetaan kirkkoherranvirastossa maanantaina Kirkkolain 25 luvun 3 :n mukaan kirkkovaltuuston päätökset on saatettava seurakunnan jäsenille yleisesti tiedoksi panemalla päätökset tai ilmoitus seurakunnan ilmoitustaululle, ellei niitä lain mukaan ole pidettävä salassa. Pöytäkirja tai ilmoitus siitä on oltava nähtävillä seurakunnan ilmoitustaululla. Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä kirkkoherranvirastossa Kirkkovaltuusto valinnee kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja mahdollisten ääntenlaskijaa. Pöytäkirjantarkastajiksi ja mahdollisten ääntenlaskijoiksi valittiin Henry Hautala ja Jarkko Hautala. 25 HERRALAN ENTISEN PAPPILAN MYYNTI Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan laittaa Herralan entisen virastotalon ja määräalan tilasta Herrala julkiseen myyntiin. Myynnistä julkaistiin sanomalehti-ilmoitus. Tarjoukset alueesta piti jättää klo 14 mennessä. Määräaikaan mennessä kohteesta saatiin kaksi tarjousta. Tarjousten jättäjinä olivat Ilmajoen kunta sekä Tuomas ja Raimo Lähdesmäki. Ilmajoen kunnan tarjous oli euroa ja Tuomas ja Raimo Lähdesmäen tarjous euroa. Tarjoukset eivät ole keskenään vertailukelpoisia. Tuomas ja Raimo Lähdesmäen tarjous sisältää maa-alueita, joita ei tarjouspyynnössä ole mainittu. Ilmajoen kunnan tarjouksessa on lisäehto laatuvirheestä. Seurakunnan tekemän kohdekuvauksen mukaan rakennuksessa on virheitä. Nämä virheet ovat voineet aiheuttaa myös maakaaren tarkoittaman salaisen laatuvirheen. Kirkkoneuvosto hylkäsi molemmat saadut tarjoukset (kn , 25 ). Herralan entinen virastotalo on toiminut viimeiset vuodet seurakunnan päiväkerhotoimintojen tilana. Uuden kirkonkulman päiväkerhotalon valmistumisen jälkeen Herralan tilat ovat käyneet seurakunnalle toiminnan kannalta tarpeettomiksi. Tällä hetkellä tiloissa toimintaa har-

4 KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 Sivu 4 joittavat Ilkan partiolaiset, joilla on käytössään pieni osa koko rakennuksesta omaa toimintaansa varten. Seurakunnan kannalta yksi vaihtoehto olisi ollut se, että tilat muutettaisiin asuntokäyttöön. Kunnan rakennusvalvonnan kanssa käytyjen neuvottelujen aikana on kuitenkin selvinnyt, ettei rakennuksen muuttaminen asunnoiksi ole taloudellisesti kannattavaa. Muutostyö vaatisi rakennusluvan, jonka myöntämisen perusteena olisivat nykyiset määräykset esimerkiksi paloteknisestä osastoinnista ja ilmanvaihdosta. Näiden toteuttaminen tulisi niin kalliiksi, että rakennuksen käyttöikä todennäköisesti loppuisi ennen kustannusten kuolettamista. Seurakunnalle aiheutuu rakennuksen ylläpitämisestä vuosittain noin euron suorat kustannukset. Tarjouksen jättäneiden tahojen kanssa on jatkettu neuvotteluita kauppojen solmimiseksi. Ilmajoen kunta on viranhaltijoiden taholta ilmoittanut (keskustelu talousjohtaja Viita / vs. kunnanjohtaja Sillanpää ), ettei se ole halukas korottamaan kohteesta tekemäänsä tarjousta. Tuomas ja Raimo Lähdesmäki ovat korottaneet tekemäänsä tarjousta. Tarjouksen mukainen hinta euroa. Tarjous sisältää edelleen maa-alueita, jotka eivät olleet alkuperäisessä myynti-ilmoituksessa mukana (liitekartta). Ylimääräinen maa-alue on puistoalueeksi kaavoitettua jokirantaa ja tievarsialuetta, jolle rakentaminen ei pientä aluetta lukuun ottamatta ole edes kaavamuutoksen kautta mahdollista. Tarjottu hinta vastaa tontista teetettyä hinta-arviota. Lisäksi tarjouksessa on ehto, jonka mukaan seurakunta hoitaa ja kustantaa alueen kaavoittamisen asuntokäyttöön ja siistii jokiranta-alueelta huonokuntoiset puut pois. Ilmajoella kaavoitushakemus tehdään vapaamuotoisena hakemuksena kunnanhallitukselle. Kustannukset kaavamuutoksesta ovat euroa. Kaavamuutosta haetaan ainoastaan myyntiesitteen mukaiselle suorakaiteen muotoiselle tontille, ei jokiranta- eikä tienvarsialueille. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että tämä päättää hyväksyä Tuomas ja Raimo Lähdesmäen tekemän ostotarjouksen Herralan kiinteistöstä ja liitekartan mukaisesta määräalasta Herrala 9:73 tilasta euron kauppahinnalla tarjouksessa esitetyin ehdoin. Seurakunta sitoutuu vastaamaan kaavoituskustannuksista 5000 euroon saakka. Seurakunnan puolesta kauppakirjan allekirjoittavat talousjohtaja ja kirkkoherra. Päätösehdotus hyväksyttiin. 27 TILINTARKASTAJAN VALINTA Kirkkolain 15 luvun 10 pykälään mukaan seurakunnan tilintarkastuksen hoitaa ammattitilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö. Kirkkovaltuusto valitsee yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tai näiden sijasta tilintarkastusyhteisön valtuustokauden ajaksi.

5 KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 Sivu 5 Tilintarkastajan tulee olla JHTT-, KHT-, tai HTM-tilintarkastaja tai JHTT-, KHT-, tai HTM- tilintarkastusyhteisö. Ilmajoen seurakunnan tilintarkastusta on hoitanut valtuustokaudella KHT Jouko Metsä-Ketelä. Tilintarkastus Jouko Metsä-Ketelä Oyltä on pyydetty tarjous tilintarkastusyhteistyön jatkamisesta 2015 alkaneen valtuustokauden ajalta. Tilintarkastus Jouko Metsä-Ketelä Oyn tarjous liitteenä. Tarjouspyynnön mukaisessa laajuudessa tarkastuksen hinta vuodessa on arvonlisäverottomana noin 3120 euroa. Hintaa korotetaan tilivuosien osalta 3 % vuodessa. Varatarkastajaksi tarjouksessa esitetään JHTT, HTM Esko Säilää. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että tämä valitsee Ilmajoen seurakunnan tilintarkastajaksi valtuustokaudelle KHT Jouko Metsä-Ketelän ja varatarkastajaksi JHTT, HTM Esko Säilän tarjouksessa esitettyjen ehtojen mukaisesti. Päätösehdotus hyväksyttiin. 28 VUODEN 2014 TILINPÄÄTÖKSEN VAHVISTAMINEN JA VASTUUVAPAUDEN MYÖN- TÄMINEN TILIVELVOLLISILLE Seurakunnan tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2014 on valmisteltu johtokunnissa ja kirkkoneuvostossa. Asiakirja on laadittu kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti ja se sisältää myös hautainhoitorahaston tilinpäätöksen vuodelta Kirkkoneuvosto on allekirjoittanut tilinpäätöksen kokouksessaan Seurakunnan tilinpäätöksen ylijäämä on ,83 euroa ja hautainhoitorahaston alijäämä 346,75 euroa. Tilintarkastus suoritetaan Tilintarkastajan lausunto esitetään kokouksessa. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että tämä vahvistaisi tilinpäätöksen vuodelta 2014 ja tilintarkastajien lausuntoon viitaten myöntäisi vastuuvapauden tilivelvollisille tilikaudelta Lisäksi kirkkoneuvosto ehdottaa kirkkovaltuustolle, että Ilmajoen seurakunnan tilikauden ylijäämä ,83 euroa siirretään edellisten vuosien yli- / alijäämätilille ja hautainhoitorahaston alijäämä 346,75 euroa siirretään edellisten vuosien yli- / alijäämätilille. Päätösehdotus hyväksyttiin.

6 KIRKKOVALTUUSTO 2/2015 Sivu 6 29 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 1. Seurakunnan taloudellinen tilanne ja talousarvion toteutuminen 1. Asia merkittiin tiedoksi saatetuksi pöytäkirjaan. 30 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ei ollut. 31 KOKOUKSEN PÄÄTÖS JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja päätti kokouksen ja antoi valitusosoituksen.

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Tiistai kello 19.00-20.30 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Ala-Ilkka Jaakko Antila Matti Halkosaari Tommi Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 3/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko kello 19.00-20.03 Paikka: Kalajaisten leirikeskus Läsnä: Ala-Ilkka Jaakko Antila Matti Halkosaari Tommi Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO 4/2015 Sivu 1 KOKOUSKUTSU Aika: Keskiviikko klo 17 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Henry Hautala Jarkko Hautala Vappu Kuivamäki Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 4/2018 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00 20.25 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Antila Matti Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Jaakko Hyövälti Jorma Jouppila

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO 3/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17-18.25 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Henry Hautala Jarkko Hautala Vappu Kuivamäki Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Niina Hietaniemi-Virtanen

Niina Hietaniemi-Virtanen KIRKKONEUVOSTO 2/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-19.10 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Henry Hautala Vappu Kuivamäki Heikki Lintala Maija-Liisa Mäki-Kahma

Lisätiedot

Ala-Ilkka Jaakko, Hautala Jarkko, Kuivamäki Vappu, Raumanni Juho PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

Ala-Ilkka Jaakko, Hautala Jarkko, Kuivamäki Vappu, Raumanni Juho PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2018 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Tiistai kello 18.00-19.10 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Antila Matti Hautala Henry Hautamäki Jaakko Hyövälti Jorma Jouppila Seija Koivuluoma

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Matti Antila, Jarkko Hautala, Vappu Kuivamäki ja Juho Raumanni

Matti Antila, Jarkko Hautala, Vappu Kuivamäki ja Juho Raumanni KIRKKONEUVOSTO 6/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-19.30 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Henry Hautala Heikki Lintala Maija-Liisa Mäki-Kahma Kirsti Yli-Ojanperä Sanna

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Tiistai kello 18.00-19.44 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Ala-Ilkka Jaakko Antila Matti Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Jaakko Hyövälti

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkoneuvosto 29.3.2016

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkoneuvosto 29.3.2016 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.3.2016 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Salomäki Matti, pj Kivisaari Pekka Annala Tarja Kuntsi Marjanne Haukkala Pentti Latomäki

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Antila, Vappu Kuivamäki, Heikki Lintala, Juho Raumanni Ahti Ranto, Ulla Pirilä

Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Antila, Vappu Kuivamäki, Heikki Lintala, Juho Raumanni Ahti Ranto, Ulla Pirilä KIRKKONEUVOSTO 7/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-17.50 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Henry Hautala Jarkko Hautala Maija-Liisa Mäki-Kahma Kirsti Yli-Ojanperä Sanna

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO 5/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17-18.20 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Henry Hautala Jarkko Hautala Vappu Kuivamäki Maija-Liisa Mäki-Kahma Kirsti Yli-Ojanperä

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät 41 Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Kurki Anna-Maija Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

Ahti Ranto, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri, poissa 114 ajan

Ahti Ranto, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri, poissa 114 ajan KIRKKONEUVOSTO 8/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.20 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj, poissa 114 ajan Henry Hautala Jarkko Hautala Vappu Kuivamäki Heikki Lintala

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (11) A S I A L U E T T E L O: 8. Kokouksen avaus 9. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 11. Ääntenlaskijoiden valinta 12.

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Yhteinen kirkkoneuvosto 14.1.2016 8 Yhteisen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KOKOUSTIEDOT Kokousaika 2.6.2015 klo 16.30-18.15 Kokouspaikka Ailangan leirikeskus, Ailanka Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet Pentti Tepsa, puheenjohtaja Tarja Perälä, vpj Timo Alaräisänen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto 3.5.2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto 3.5.2016 Kokousaika Tiistai 3.5.2016 klo 18.00 19.16 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Taisto Kokko Kyösti Kuisma Ahti Moilanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Aika: 2.9.2015 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastus 4 Ääntenlaskijat 5 Työjärjestys 6 n puheenjohtajan

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri. Helena Tuikka Ilkka Tasanen Eija Heikkilä puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri

Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri. Helena Tuikka Ilkka Tasanen Eija Heikkilä puheenjohtaja puheenjohtaja sihteeri NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 1/2011 1. Kokousaika 26.1.2011 kello 18.00 19.30 Kokouspaikka VANHA PAPPILA Läsnä Aavikko Juha Airikki Antti Almio Marketta Heikkilä Aleksi Heikkilä

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne 22 Aika Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 19.45 Paikka Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Eerikäinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 25.11.2013 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 25.11.2013 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 2.12.2013-3.1.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa.

K U U L U T U S. Kirkkovaltuuston tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä ajalla 16.05.-17.06.2014 klo 9.00-11.00 ja 11.30-14.00 kirkkoherranvirastossa. K U U L U T U S Suomussalmen seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään Ämmänsaaren seurakuntakeskuksessa Kirkkokuja 1 keskiviikkona 14.05.2014 klo 17. Kokouksen asialuettelo on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

keskiviikkona 18.5.2016 kello 18:00 Siivikkalan seurakuntatalolla.

keskiviikkona 18.5.2016 kello 18:00 Siivikkalan seurakuntatalolla. 1 Ylöjärven seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 18.5.2016 kello 18:00 Siivikkalan seurakuntatalolla. Kahvitarjoilu klo 17.45. Kokouksen alussa esittäytymässä JHT-tilintarkastaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 21.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19. 18.5.2015 20 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 KYRÖNNIEMI, PAPPILA JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (14) A S I A L U E T T E L O: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4. Ääntenlaskijoiden valinta 5. Työjärjestyksen

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00-18.55 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 liite sivu 14 13 KOKOUKSEN AVAUS 15 13 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 Työsuojelutoimikunta 13.01.2014 Aika 13.01.2014 klo10:30-12:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 3.11.2014 Aika maanantaina 3.11.2014 klo 17 18.05 Paikka Pielaveden Rauhanyhdistys

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa jäsen, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho varajäsen Kirkkovaltuusto 10.6.2013 1(5) Aika Maanantai 10.6.2013 klo 18.00-18.35 Paikka Läsnä seurakuntatalo Frosti-Nenonen, Sirpa, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho vara Hellsten, Jaana vara Henttonen, Mirja Hänninen,

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17.15-18.40 Paikka: Kirkkoherranviraston kokoushuone Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Seurakuntatalo 20.5.2015 klo 19 20.20

Seurakuntatalo 20.5.2015 klo 19 20.20 N:o 2/2015 Sivu 16 Seurakuntatalo 20.5.2015 klo 19 20.20 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko poissa Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero Muhos Virpi

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 101 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus Virtamo

Lisätiedot

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio)

Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään, auditorio) ESITYSLISTA 20.10.2014 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 16.11.2014 kello 9.00. Paikka TAMK, Tampereen ammattikorkeakoulu Kuntokatu 3, 33520 Tampere (Teiskontie 33 puolelta sisään,

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012 Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere manager@tut.fi 14.02.2012 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 14.02.2012

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) Kokousaika Tiistaina kello 16.30 18.00 Kokouspaikka Taidemuseo Tennispalatsin kokoushuone, Jaakonkatu 2D, 2. kerros Läsnä Päätöksentekijät Halmetoja Veikko puheenjohtaja

Lisätiedot

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina kello alkaen.

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina kello alkaen. KOKOUSKUTSU Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina 31.1.2017 kello 19.00 alkaen. Asiat 1. Kokouksen avaus, alkuhartaus ja nimenhuuto 2. Kokouksen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 22/29

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2015 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 22/29 Sivu 22/29 Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hirvonen Kirsi Hämäläinen

Lisätiedot