HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9"

Transkriptio

1 KIRKKOVALTUUSTO /9 Kokousaika Tiistai klo Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi Huhtanen Aila Hänninen Jouni Isotalo Kauko Juusela Aulikki Kuisma Antti Lehtinen Helena Manninen Anne Ojaniittu Ashton Peasley Reima Puukki Sinikka Ritakallio Simo Riuttamäki Eija Sampolahti Harri Syrjälä Maarit Syrjälä Aino Tammi Pentti Virtanen, puheenjohtaja Jaakko Lehtimäki Maritta Tuominen Virpi Marku, Jaakko Lehtimäen varajäsen Aarno Korpela, Maritta Tuomisen varajäsen Muut saapuvilla olevat, läsnä Rauno Herranen, kirkkoherra Irma Alanen, talouspäällikkö 1 KOKOUKSEN AVAUS KJ 8 luku 5 1 mom. Kirkkovaltuuston kutsuu koolle puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Jos varapuheenjohtajallakin on este, kutsun antaa kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 3 :n mukaan kokouksen alussa pidetään hartaus. Kirkkovaltuuston kokouksessa kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi kaudeksi valittiin Pentti Virtanen ja varapuheenjohtajaksi Aila Hänninen. Kirkkovaltuuston sihteerinä toimii talouspäällikkö. Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen.

2 KIRKKOVALTUUSTO /9 2 VAPAUTUKSEN MYÖNTÄMINEN ESTEEN ILMOITTANEILLE JA LÄSNÄ OLEVIEN TOTEAMINEN Kirkkovaltuuston työjärjestys 2 Kun valtuutetulla on tilapäinen este, hänen varajäsenelleen on viipymättä lähetettävä kutsu kokoukseen. Kutsu on toimitettava mikäli mahdollista kirjallisesti. Sen jälkeen, kun valtuusto on hyväksynyt esteen, varajäsen ryhtyy toimimaan estyneen tilalla. Kirkkolain 23 luvun 14 :n ja kirkon vaalijärjestyksen 71 :n mukaan hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten ja kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalissa kirkkovaltuuston pappisjäsenen sijaan tulee kirkon vaalijärjestyksen 50 :n 2 momentissa tarkoitettu varajäsen, jonka on oltava maallikko. Pappi Jaakko Lehtimäen varajäsenelle Virpi Markulle on lähetetty kokouskutsu. Suoritetaan nimenhuuto. Nimenhuudossa todettiin, että Maritta Tuominen oli ilmoittanut poissaolostaan ja hänen tilallaan oli Aarno Korpela. Kirkkovaltuusto totesi, että paikalla on 21 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä. Kirkkovaltuusto hyväksyi Virpi Markun ja Aarno Korpelan äänioikeuden kokouksessa. 3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KJ 8 luku 5 mom. 2 Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka ja siihen on liitettävä luettelo käsiteltävistä asioista. Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta sekä pidettävä seurakunnan ilmoitustaululla viikon ajan ennen kokousta. Kirkkovaltuuston työjärjestys 3 Kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus, jonka jälkeen toimitetaan nimenhuuto. Kun nimenhuuto on toimitettu, valtuuston on todettava, onko kokous laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Kirkkolaki 7 luku 4 Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty kirkkovaltuuston jäsenille kirjeitse ja kokouskutsu on nähtävillä Huittisten seurakunnan ilmoitustaululla välisen ajan. Ehdotus: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 KIRKKOVALTUUSTO /9 4 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kirkkovaltuuston työjärjestys 4 Kirkkovaltuusto valitsee kaksi pöytäkirjantarkastajaa tarkastamaan kokouksen pöytäkirjan. Valtuusto voi erikseen päättää, että pöytäkirja tai sen osa tarkastetaan heti. Kirkkovaltuusto on hyväksynyt käytännön, että pöytäkirjantarkastajat valitaan aakkosjärjestyksessä. Ehdotus: Vaaleja koskevista pykälistä laaditaan erillinen pöytäkirja, joka tarkastetaan välittömästi kokouksen jälkeen. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Reima Puukki ja Sinikka Ritakallio. Pöytäkirjantarkastus on torstaina klo 9 taloustoimistossa. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Reima Puukki ja Sinikka Ritakallio. Pöytäkirjantarkastus pykälistä 1 8 on välittömästi kokouksen jälkeen. Sihteerinä toimii talouspäällikkö Irma Alanen 5 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkovaltuuston työjärjestys 9 Asiat otetaan esityslistalle puheenjohtajan määräämään järjestykseen ja käsitellään, jollei kirkkovaltuusto toisin päätä, esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Asioiden käsittelyn pohjana on kirkkoneuvoston ehdotus. Ehdotus: Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Päätös: Hyväksyttiin työjärjestys.

4 KIRKKOVALTUUSTO /9 6 OHJEET VAALIN TOIMITTAMISEEN Puheenjohtaja antoi hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten ja kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaaleja koskevat seuraavat ohjeet: - Äänestys tapahtuu aakkosjärjestyksessä nimenhuudon mukaan. - Hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalissa käytetään vihreää äänestyslippua ja kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalissa valkoista äänestyslippua. - Äänestyslippuun kirjoitetaan yhden ehdokaslistojen yhdistelmässä olevan ehdokkaan numero. - Äänestyslippu leimataan ja pudotetaan vaaliuurnaan. Puheenjohtaja antoi ohjeet vaalin toimittamiseen ja näytti, että vaaliuurna oli tyhjä. 7 HIIPPAKUNTAVALTUUSTON MAALLIKKOJÄSENTEN VAALIN TOIMITTAMINEN Puheenjohtaja julisti hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalin alkaneeksi ja näyttää läsnäolijoille, että vaaliuurna on tyhjä. Todettiin, että ennakkoääniä ei ollut annettu. Toimitettiin vaali, jossa äänestivät kaikki 23 äänioikeutettua. Äänestysliput laskettiin puheenjohtajan johdolla niitä avaamatta ja pöytäkirjaan merkittiin, että vaalissa on annettu 23 äänestyslippua. Äänestysliput suljettiin kirjekuoreen, joka sinetöitiin. 8 KIRKOLLISKOKOUKSEN MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALIN TOIMITTAMINEN Puheenjohtaja julisti kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalin alkaneeksi ja näyttää läsnäolijoille, että vaaliuurna on tyhjä. Todettiin, että ennakkoääniä ei ollut annettu. Toimitetaan vaali, jossa äänestivät kaikki 23 äänioikeutettua. Äänestysliput laskettiin puheenjohtajan johdolla niitä avaamatta ja pöytäkirjaan merkittiin, että vaalissa on annettu 23 äänestyslippua. Äänestysliput suljettiin kirjekuoreen, joka sinetöitiin.

5 KIRKKOVALTUUSTO /9 9 PÖYTÄKIRJAN PYKÄLIEN 1 8 TARKASTAMINEN Pöytäkirja pykälistä 1 9 tarkastettiin välittömästi kokouksen jälkeen. Huittisissa Pentti Virtanen puheenjohtaja Irma Alanen sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varmistettu nimikirjaimillamme. Huittisissa Sinikka Ritakallio Reima Puukki

6 KIRKKOVALTUUSTO /9 10 STRATEGIA VUOSIKSI KN Keskustelutilaisuus seurakunnan strategiasta järjestettiin Vuosittaiset kehittämiskohteet olisivat: - Vuosi 2016: KIPAan sopeutuminen, työjaon tasapuolisuuden edistäminen, seuraavan vuoden kehittämistyön valmistelu. - Vuosi 2017: Viestintä. - Vuosi 2018: Vapaaehtoistyö. - Vuosi 2019: Jumalanpalveluselämä. - Vuosi 2020: Varavuosi, uuden strategian suunnittelu. Ehdotus strategiaksi on liitteenä 1. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyisi liitteen 1 mukaisen ehdotuksen Huittisten seurakunnan strategiaksi vuosiksi Päätös: Kirkkoneuvosto keskusteli ehdotuksesta ja kehittämiskohteiden järjestyksestä. Kirkkoneuvosto hyväksyi ehdotuksen Liitteenä 1 on ehdotus seurakunnan strategiaksi. Kirkkoneuvoston ehdotus: Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto hyväksyisi liitteen 1 mukaisen ehdotuksen Huittisten seurakunnan strategiaksi vuosiksi Päätös: Kirkkovaltuusto hyväksyi strategian yksimielisesti. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella valituksella Turun hallinto-oikeudelle (KL 24:4).

7 KIRKKOVALTUUSTO /9 11 KIRJANPITÄJÄN JA TALOUSTOIMISTON TOIMISTOSIHTEERIN VIRKOJEN LOPETTAMINEN KN Toimistosihteerin virka vapautui marraskuussa ja kirjanpitäjän virka vapautuu tammikuun lopussa. Kirjanpitäjän tehtäviä hoitamaan otettiin virastoon määräaikainen työntekijä vuodeksi ja kirjanpitäjän tehtävät taloustoimistossa hoitaa taloustoimiston työsopimussuhteinen vakituinen toimistosihteeri ja talouspäällikkö. Talouspäällikön ehdotus: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se lopettaisi alkaen kirjanpitäjän ja taloustoimiston toimistosihteerin virat. Päätös: Hyväksyttiin ehdotus Kirkkoneuvoston ehdotus: Kirkkovaltuusto lopettaa alkaen kirjanpitäjän ja taloustoimiston toimistosihteerin virat. Päätös: Kirkkovaltuusto hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Muutoksenhaku: Tähän päätökseen voi hakea muutosta kirjallisella valituksella Turun hallinto-oikeudelle (KL 24:4).

8 KIRKKOVALTUUSTO /9 12 KIRKKOVALTUUTETTUJEN ALOITTEET KJ 8:4 Jos kirkkovaltuuston jäsen haluaa saattaa jonkin asian valtuuston käsiteltäväksi, on hänen tehtävä siitä kirjallinen esitys valtuuston puheenjohtajalle, jonka on viivytyksettä toimitettava se kirkkoneuvoston valmisteltavaksi. Päätösehdotus: Mikäli kirkkovaltuutetut jättävät aloitteita, merkitään ne valtuuston tietoon saaduksi ja velvoitetaan kirkkoneuvosto tutkimaan aloitteet. Päätös: Aloitteita ei ollut. 13 MUUT ASIAT KJ 8 LUKU 5 mom. 3-4 Jos asia on kiireellinen eikä tarkoita uutta määrärahaa tai entisen korottamista, kirkkovaltuusto voi päättää ottaa sen käsiteltäväksi, vaikka sitä ei ole mainittu kokouskutsussa. Jos jotakin asiaa ei ole saatu käsitellyksi kokouksessa ja se on päätetty siirtää käsiteltäväksi jatkokokouksessa, ei tähän tarvitse antaa eri kutsua. KJ 8 LUKU 6 Asiaa, joka on kirkkoneuvoston valmisteltava, ei saa ottaa päätettäväksi, ellei kirkkoneuvostolla ole ollut tilaisuutta sitä käsitellä. Kirkkoneuvosto totesi, että kirkkovaltuustolla ei ole mahdollisuuksia keskustella erilaisista asioista vapaasti virallisissa kokouksissa, joten kirkkoneuvosto päätti luoda valtuustolle tällaisen mahdollisuuden tämän pykälän käsittelyssä. Kirkkoneuvoston ehdotus: Kirkkovaltuusto keskustelee seurakuntaa koskevista valtuutettujen esille tuomista asioista. Keskustelu: Muita asioita ei ollut. 14 ILMOITUSASIAT Kirkkoneuvoston ehdotus: Kirkkovaltuusto merkitsee asian tiedoksi. Päätös: Ilmoitusasioita ei ollut.

9 KIRKKOVALTUUSTO /9 15 PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN JA SIITÄ ILMOITTAMINEN Ehdotus: Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on yleisesti nähtävillä kirkkoherranvirastossa sen ollessa auki ja nähtävillä olosta ilmoitetaan päivätyllä kuulutuksella viraston ilmoitustaululla. Päätös: Hyväksyttiin ehdotus. 16 VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antaa kirkkolain 24 luvun 4 :n mukaisen valitusosoituksen. 17 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen loppuhartauden jälkeen klo Huittisissa Pentti Virtanen puheenjohtaja Irma Alanen sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varmistettu nimikirjaimillamme. Huittisissa Sinikka Ritakallio Reima Puukki Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa klo ja nähtävillä olosta ilmoitetaan päivätyllä kuulutuksella viraston ilmoitustaululla. Huittisissa Rauno Herranen kirkkoherra

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /6. Torstai klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 14.09.2017 1/6 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Torstai 14.09.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 26.01.2017 1/9 Kokousaika Torstai 26.01.2017 klo 19.00-19.25 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Jäsenet, paikalla Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18.

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /7. Keskiviikko klo 19.00, kahvit klo 18. KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/7 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00, kahvit klo 18.30 Toivon salissa, Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /10

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /10 KIRKKOVALTUUSTO 29.6.2016 1/10 Kokousaika Keskiviikko 29.6.2016 klo 19.00-19.45 Kokouspaikka Jäsenet Jäsenet poissa Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Ohjeet vaalien toimittamiseen 4. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/9 Kokousaika Kokouspaikka Jäsenet Tiistai 29.1.2019 klo 19.00, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, ennen kokousta klo 18.00 alkaen koulutus seurakunnan hallinnosta Huittisten seurakuntakeskus,

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 sivu KIRKKOVALTUUSTO /8 KIRKKOVALTUUSTO 01.11.2017 1/8 Kokousaika Keskiviikko 01.11.2017 klo 19.00-19.35 Kokouspaikka Jäsenet, paikalla Jäsenet, poissa Varajäsenet, paikalla Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Aika: Maanantaina 13.2.2012 klo 18.00 18.55 Paikka: Salon seurakunta, Juhlasali, Torikatu 6, Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä Poissa Varajäsenet

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto Siikalatvan seurakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika:

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.2.2016 Sivu 1 Kokousaika 9.2.2016 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio Marja Korhonen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.57. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Haikka Juha Mäkinen

Lisätiedot

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt Kirkkovaltuusto 9.2.2016 sivu ( 1 / 6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.30-18.25 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk. 6 Läsnä: Ellä, Paavo Hirvonen, Riitta

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KV

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Aika tiistai 26.1.2016 kello 16.00 16.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja Husso Leena Kytölä Reijo Vehviläinen

Lisätiedot

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon Paikka ja aika Seurakuntatalo Vihti, tiistai 9.2.2016 klo 17.30 18.40 Läsnäolevat jäsenet Ali-Mattila Liisa Aspila Pentti Brännare Anna-Leena Hacklin Seija Hautio Kaisa Huitu Outi Hynnälä Kirsi Jokela

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /11 Kokousaika Torstai klo

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /11 Kokousaika Torstai klo KIRKKOVALTUUSTO 27.10.2016 1/11 Kokousaika Torstai 27.10.2016 klo 19.00-19.15 Kokouspaikka Jäsenet Jäsenet poissa Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Tuula Ala-Haavisto Liisa Hosike Aila Hänninen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /11. Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 sivu KIRKKOVALTUUSTO /11. Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali KIRKKOVALTUUSTO 29.1.2019 1/11 Kokousaika Tiistai 29.1.2019 klo 19.00-19.37 Kokouspaikka Jäsenet, paikalla: Jäsenet, poissa: Varajäsenet, paikalla: Huittisten seurakuntakeskus, Toivonsali Markku Evala

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj.

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Aika 9.2.2016 kello 18.30 19.07 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Joonas Pihkala Isto Hakala Pentti Poutiainen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

45 KOKOUKSEN AVAUS. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 3 :n mukaan kokouksen alussa pidetään hartaus.

45 KOKOUKSEN AVAUS. Kirkkovaltuuston työjärjestyksen 3 :n mukaan kokouksen alussa pidetään hartaus. KIRKKOVALTUUSTO 28.12.2016 1/10 Kokousaika Keskiviikko 28.12.2016 klo 19.00-19.20 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon sali Jäsenet Tuula Ala-Haavisto Tuula Hannunen Liisa Hosike Päivi Huhtanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika Maanantai 13.2.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Laukaa Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO VIITASAAREN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: 09.02.2016 Klo 18.00 - PAIKKA: SEURAKUNTATALO LÄSNÄ: Aula Maria Kaisa Halonen Juhani Helle Olli Hämäläinen Tuulikki Kananen Mauri Kananen Ulpu

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 8/ KIRKKONEUVOSTO 8/28.9.2017 1 Aika Torstai 28.9.2017 klo 18.00-19.05 Paikka Huittisten seurakuntakeskus Aurora Sali Jäsenet, paikalla Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Liisa Hosike Päivi Huhtanen Hannele

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 1/

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA SIVU KIRKKONEUVOSTO 1/ KIRKKONEUVOSTO 1/19.1.2016 1 Aika Tiistai 19.1.2016 klo 18-19.35 Paikka Huittisten seurakuntakeskus, Aurora-sali Jäsenet, läsnä: Rauno Herranen, khra, puheenjohtaja Päivi Huhtanen Hannele Isaksson Aarno

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2018 PÖYTÄKIRJA. Hakala Ellinoora Hämäläinen Sirpa. Kallioinen Saila Knuutila Heikki Koivisto Sirkka-Liisa 1 KOKOUSAIKA keskiviikkona 12.12.2018 klo 18.00 19.15 Kahvitarjoilu 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA Akaan seurakuntasali, Sontulantie 1, Akaa OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Bister Salla Hakala Ellinoora

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 143 Kirkkovaltuusto Aika: 28.2.2017 klo 18.00 18.35 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Fonsell Tarja vara Haho Eevi vara Hakamäki

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 11/17 Sivu 11/17 Aika Tiistai 30.05.2017 klo 19.00 19.20 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1

NAKKILAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2019 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Kirkkovaltuusto 16.1.2019 Sivu 1 Aika 16.1.2019 keskiviikko klo 18 18.30. Paikka Seurakuntakeskuksen luentosali Saapuvilla olleet et Ahola Kelpo Anttila Riitta Bärlund Anne Hautojärvi Minna Heinänen Pentti

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa.

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa. KOKOUSKUTSU Kuusamon seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 9. pnä helmikuuta 2016 seurakuntatalon isossa salissa alkaen klo 17.30 kahvilla. Kokous alkaa klo 18.00. Esteet pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Seurakuntatalo klo

Seurakuntatalo klo N:o 1/2015 Sivu 1 Seurakuntatalo 28.1.2015 klo 18-19.58 Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Hanna-Maria Laukkanen Jari Leskinen Antero, poissa, varajäsen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 12. helmikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo

Aika Perjantai klo Vampulan seurakuntatalo 1 Aika Perjantai 11.5.2018 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Liisa Hosike varapuheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Hannele Isaksson kirkkoneuvoston

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

Seurakuntakeskus, iso sali, Hämeenkatu 16

Seurakuntakeskus, iso sali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA Nro 1/2008 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Sivu 1(7) KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Maanantai 11.2.2008 klo 18.30 19.15 Kahvi klo 18 alkaen Seurakuntakeskus, iso sali, Hämeenkatu

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1/10 Sivu 1/10 Aika Maanantai 30.01.2017 klo 19.00 19.25 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Asikainen Mikko jäsen Barck Pekka

Lisätiedot

Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen tarjolla kahvit.

Ennen varsinaista kokousta, klo alkaen tarjolla kahvit. Kirkkovaltuusto 24.8.2017 sivu ( 1 / 9) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 Aika: Tiistai 5.9.2017 klo 18.00-18.30 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Koulukatu 6 Ennen varsinaista

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina kello alkaen.

Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina kello alkaen. KOKOUSKUTSU Kurikan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pienessä salissa tiistaina 31.1.2017 kello 19.00 alkaen. Asiat 1. Kokouksen avaus, alkuhartaus ja nimenhuuto 2. Kokouksen

Lisätiedot