IMR/477/ /2018 Paikallisliikenteen talviaikataulut ajalle Paikallisliikenteen talviaikataulut ajalle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "IMR/477/ /2018 Paikallisliikenteen talviaikataulut ajalle Paikallisliikenteen talviaikataulut ajalle"

Transkriptio

1 Paikallisliikenteen aikataulut ja reitit ajalle IMR/477/ /2018 Paikallisliikenteen talviaikataulut ajalle KAUPKLTK Paikallisliikenteen talviaikataulut ajalle Valmistelija: Päivi Pekkanen Kaupunkikehittämislautakunnan joukkoliikenneseminaarissa linjattiin, että paikallisliikenteen reitteihin ja aikatauluihin tehdään muutoksia alkaen. Lautakunnan linjaukset olivat seuraavat: 1: Nykyinen linja 3 muutetaan samaksi kuin talvikaudella Huhtanen - Kylpylä ja tehdään mahdollisia aikataulupäivityksiä. 2: Linjat 4 ja 5 rakennetaan uudestaan (Meltola ja Kylpylä). 3A: Linjojen 1 ja 2 reitti tutkitaan siten, että saako siitä kahdeksikon joka ajaa kuutostien kautta Vuoksen yli. 3B: Mikäli em. ei ole mahdollista, linjan 2 aikataulua siirretään 10 min taaksepäin. 4: Asiointibussille suunnitellaan eri reitit ma, ke ja pe, sekä ti ja to, jolloin saadaan laajennettua palvelualuetta. 5: Aloitetaan valmistelutyö paikallisliikenteen kehittämisestä, joka tähtää palveluverkon valmistumiseen. Valmistelun keskiöön nostetaan Keskusaseman ja Imatrankosken solmupisteet. Uusissa aikatauluissa otetaan huomioon Imatrankosken pysäkin siirtyminen Helsingintieltä takaisin Olavinkadulle. Linja 1 ja 2: - Linjat muutettu nykyisen ympyrän sijaan kahdeksikoksi Kuutostien kautta. - Linjalta joudutaan poistamaan Mustalampi/Niskalampi lenkki, Vuoksenrannan asuinalue ja Rönkätien lenkki Vuoksenniskalla. - Liikennöitsijä on ilmoittanut huolensa aikataulun kireydestä ja siitä aiheutuvista aikatauluhäiriöistä. - Uuden reitin ansiosta ajoaika Virasojalta Mansikkalaan lyhenee nykyisestä 25 minuutista 15 minuuttiin. - Uuden reitin johdosta Vintterin, Sotkulammen, Linnankosken ja Savikannan alueelta yhteys Kosken koululle lähtee 15 minuuttia aikaisemmin kuin nykyisessä aikataulussa (lähtöaika X:25 --> X:10). Linja 3: - Linja muutettu samaksi kuin talviaikataulukaudella Suora yhteys Jakolan ja Huhtasen välillä menetetään, mutta saadaan suora yhteys Huhtasesta Ukonniemeen. - Aikatauluun on tehty pieniä korjauksia. - Mahdollisuus lisätä kaksi ylimääräistä vuoroa välille Huhtanen- Vuoksenniska aamulla klo 8 ja 9. Vuorot ajetaan pienellä

2 kalustolla. Pienellä kalustolla ajettavien vuorojen ongelmaksi voi muodostua kapasiteetin riittämättömyys. Linja 4: - Meltolan ja Salo-Issakan lenkki nykyisen aikataulun mukaisesti Pistetalojen liikenneympyrän kautta Keskusasemalle. - Linja jatkuu Mustalammen/Niskalammen kautta Vuoksenniskalle (ei käy Sienimäellä) ja jatkaa sieltä Kukkurilaan. - Aamun vuoroihin on tehty 5 minuutin tarkastus aikaisemmaksi jotta Kymälahden, Vuoksenniskan ja Mustalammen suunnasta ehtii Mansikkaaan kouluun. - Päivään on lisätty klo 11 vuoro Meltolaan ja poistettu klo 12 vuoro. Näin Meltolasta on yhteys myös klo 11 Kosken koululle. Linja 5: - Jakolasta hyvä yhteys Kosken koululle ja Mansikkalaan, aamulähdöt Jakolasta klo X:30. - Reitti kiertää Saareksiinmäen kautta, jotta myös sen alueen palvelutaso pystytään ylläpitämään. - Vaihtoyhteydet Jakolan ja Vuoksenniskan välillä onnistuvat käyttäen linjoja 2, 3 ja 4 (vaihto Imatrankoskella tai Keskusasemalla). Aamulla 6:30 lähdöllä Jakolasta vaihtoaika on pitkä, muuten vaihtoaika on 5-15 minuuttia. Jakolaan klo 7 lähtöön on pitkä vaihtoaika, klo 12 lähtöön vaihtoaika on 20 min, muulloin 5-15 min. - Iltapäivän vuorot on haasteelliset saada toimimaan sekä Mansikkalan, että Kosken koulun tuntien päättymisiin. Jommassa kummassa joudutaan aina odottamaan bussia. Asiointibussi: - Ma, ke ja pe ajetaan 3 rengasreittiä kahden tunnin välein: 1. Mustalampi, Karhukallio, Tuulikallio 2. Itä-Siitola, Linnankoski, Rajapatsas, Vuoksenranta 3. Saareksiinmäki, Onnela, Vuoksenranta. - Ti ja to ajetaan yksi reitti Kaupat-Immola kaksi kertaa. Viikonloppuliikenne: - Lauantain ja sunnuntain osalta aikataulut pysyvät pääosin samanlaisina kuin nyt voimassa olevalla aikataulukaudella. - Linja 3 tunnus muutetaan 3A:ksi kuten Huhtanen-Jakola linja oli aikataulukaudella Linja 1 ja 2 vuorot täsmätään samoiksi kuin arkiliikenteessä. - Linja 6 osalta ei muutoksia. Kustannukset: Muutoksen vaikutus liikennöintimääriin yhdeltä laskennalliselta viikolta (5 arkipäivää, lauantai ja sunnuntai):

3 Vt. kaupungininsinöörin ehdotus: Erotus Kustannusvaikutus Autopäiviä 46 kpl 46 kpl 0 kpl 0 Linjakilometrej 14964,9 km 13863,0 km -1101,90 km -661,14 ä Linjatunteja, 505:09 h 500:59 h 4:10 h +125,00 ark + la Linjatunteja, su 23:59 h 23:59 h 0:00 h 0 Yhteensä -536,14 Linjakilometrien vähentymiseen vaikuttaa Olavinkadun pysäkkien käyttöönotto, jolloin ylimääräiset kääntöajot Imatrankoskella jäävät pois. Kokonaiskustannusvaikutus kevätaikataulukauden (22 viikkoa) osalta on noin Liitteet: Aikataulu ja reitit ehdotus ajalle Vaikutusten arviointi: Mahdollistaa kuntalaisten liikkumisen kaupungin alueella. Kaupunkikehittämislautakunta päättää hyväksyä liitteen mukaiset aikataulut ja reitit ajalle Vt. kaupungininsinöörin kokouksessa tekemä muutosehdotus: Kaupunkikehittämislautakunta päättää hyväksyä liitteen mukaiset aikataulut ja reitit uuden joukkoliikennejärjestelmän pohjaksi niin, että niiden perusteella suunnitellaan uudet reitit ja aikataulut kevään aikana huomioiden myös tulevan talviaikataulun. Valmistelussa huomioidaan tarvittavat sidosryhmäneuvottelut hyvinvointi- ja koulutuspalveluiden, neuvostojen, nuorisovaltuuston ja muiden kanssa. Päätös: Vt. kaupungininsinöörin tekemä muutosehdotus hyväksyttiin. Tämän kokouksen käsittely: Valmistelija: Pekkanen Päivi Kaupungininsinööri Päivi Pekkasen selvitys : Aikataulu- ja reittiehdotusta on käsitelty vanhusneuvostossa, nuorisovaltuustossa ja hyvinvointipalveluiden vastuualueen rehtorikokouksissa sekä koulujen oppilaskuntien kokouksissa. Esityksestä on saatu laaja lausuntoaineisto. Nuorisovaltuuston lausunto :

4 Imatran paikallisliikenteen aikatauluissa tulisi ottaa huomioon koulujen ja töiden alkamisajankohdat, sekä julkisen kaukoliikenteen lähtö- ja tuloajat. Joukkoliikenne tulisi säilyttää Imatralla vahvana, sillä se mahdollistaa nuorille itsenäinen liikkumisen kaupungin osasta toiseen. Suora yhteys Jakolan ja Huhtasen välillä menetetään, mutta saadaan suora yhteys Huhtasesta Ukonniemeen. Linja 3 tulisi pitää entisellään, sillä suora yhteys Huhtasesta Jakolaan on tarpeellinen. Nykyinen linja 3 palvelee hyvin nuoria ja lapsia ympäri kaupunkia. Esimerkiksi Immolassa asuva nuori pääsee Rajapatsaalla sijaitsevaan Itä-Suomen kouluun ongelmitta. Nykyinen linja 3 vie kaikki ajallaan kouluihin ja työpaikkoihin. Se on kätevä ja toimiva linja, jota ei tulisi muuttaa. Linjat 1 ja 2 palvelevat suunnitelmassa kaupunkilaisia ajallisesti paremmin kuin nykyisessä aikataulussa. Vuorot osuvat hyvin koulujen alkamisaikoihin sekä julkisen kaukoliikenteen aikatauluihin. Ottaen huomioon että Imatran kaupunki tähtää kestävän kehityksen mukaiseksi kaupungiksi, joukkoliikenteen hinnoittelua voisi harkita uudelleen, varsinkin nuorien osalta. Olisi hyvä jos nuorten lipun ja aikuisten lipun välillä olisi jokin välimuoto, esimerkiksi opiskelijalippu. Huomioida voisi myös sen, että esimerkiksi Kouvolassa ja Mikkelissä on lähestytty ilmaista joukkoliikennettä kovaa vauhtia, ja otettu käytäntöönkin esimerkiksi koululaisten keskuudessa. Hyvinvointipalveluiden lausuntoja: Mansikkalan koulukeskuksen vt. johtava rehtori Lasse Tiilikka : Tässä muutamia Mansikkalan koulukeskuksesta tulleita kommentteja: Mansikkala ja Linnala: Koulun aloitusaika *1.tunti joko klo 8.00 tai klo 8.10 à LINJA 1, 3, 4 OK, LINJA 2 EI *2.tunti joko klo 9.20 tai klo 9.30 à LINJA 2 OK, LINJA 1, 3 ja 4 puolen tunnin odotusaika Koulun lopetusaika *4.tunti joko klo tai klo à LINJA 1 ei kulje MK kautta?, LINJA 2 ok, LINJA 3 ja 4 ok *5.tunti molemmissa klo à LINJA 1 ei kulje MK kautta?, LINJA 2, 3 JA 4 ei (45-60 min. odotus) *6.tunti joko klo tai klo à LINJA 1 ei kulje MK kautta?, LINJA 2, 3 ja 4 ei (35-55 min. odotus riippuen oppitunnin lopetusajasta) Näistäkin näkyy se, että aamutunneille ehditään ok, mutta iltapäivän bussit on haasteellisemmat. Oppilaat ovat usein pyytäneet, että voiko lähteä aiemmin bussiin, koska seuraavaan bussiin joutuu odottamaan yli puoli tuntia.

5 Parannusta on Harakan/Mustalammen suunnalta aamulla tulevilla. Nyt linjoilla ehtii Mansikkalaan kouluun sieltä suunnalta. Aikaisemmin linja lähti Mustalammelta tasatunnein, mutta nyt 20 minuuttia vaille. Eli se on hyvä! Näyttää kuitenkin edelleen siltä, että koulupäivän jälkeen pohjoiseen lähtevät linjat 3 ja 4 lähtevät Mansikkalasta viittä vaille tasan. Oppilaiden tunnit loppuvat usein vasta tasalta, eli linjat eivät ole käyttökelpoisia. Joko pitää lähteä tunneilta etuajassa tai odottaa 55 minuuttia. Vaihtoehtoisesti toki voi kävellä keskusliikenneasemalle, josta lähtee linja 1 25 minuuttia yli tasan. Tainio: Linja 4 näyttää kyllä palvelevan hyvin Tainion alueen oppilaita, mutta on tärkeää. että se kulkee molempiin suuntiin. Linja 3 taas on tärkeä Sienimäeltä tulevien oppilaiden kulkemiseen, mutta näyttäisi, että sekin toimii tällä suunnitelmalla hyvin ajatellen Tainionkosken oppilaita. Mansikkalan koulukeskuksen vt. johtava rehtori Marjatta Koskensalo : Kosken koulukeskuksessa hankaluuksia aiheuttavat koulun alkamisen pitkät odotusajat. Oppilas Rajapatsaalta päin tullessaan Kosken koululle joko tulee puoli tuntia aiemmin kouluun tai myöhästyy tunnilta kymmenisen minuuttia. Imatran yhteislukion rehtori Mika Strömberg : Lassen kanssa vähän katsottiin asiaa yhdessä noiden lukkariaikataulujen osalta ja hänen lausunnossa olikin lukio jo mainittu. Itse en ole käynyt tarkasti läpi aikatauluja, mutta lukion osalta olisi tärkeää, että mahdollisimman monesta suunnasta pääsee 1. kahden ensimmäisen tunnin alkuun klo 8.00 ja klo 9.30 sekä 2. pois kahden viimeisen tunnin päättyessä klo ja klo Se, jos auto tulee aamulla Mansikkalaan klo 9.00 on meille ok, kunhan olisi tarjolla klo 9.30 aloittajille myöhäisempikin versio kuin klo 8.00 saapuminen. Vuoksenniskan koulukeskuksen vt. johtava rehtori Janne Rautiainen : Vuoksenniskan koulukeskuksen kannalta ehdotetut muutokset aikatauluihin ja reitteihin ovat pääosin hyviä. Kaukopään (linja 3) ja erityisesti Virasojan koulun (linjat 1 ja 2, Mansikkalan moduulit) osalta aikataulut ja kulkuajat ovat tässä ehdotuksessa parempia kuin aikaisemmat. Mahdollisten muutosten myötä Virasojan koululaisten koulupäivä kulkemisten osalta lyhenee. Huolena on kuitenkin Vintterin alueen lasten kulkeminen kouluun sekä henkilökunnan kulkeminen Vuoksenniskalle Jakolan suunnasta. Mansikkalan koulukeskuksen luokanopettaja Soile Hietanen : Olemme käyneet tänään uusia vuoroja läpi oppilaiden kanssa. Uudet vuorot aiheuttivat aika paljon hämmennystä, kun Linjat kulkivat uusia

6 reittejä. Meillä meni todella paljon aikaa löytää oikeita vuoroja ja tämä luonnollisesti aiheutti hämmennystä ja voi olla ettemme osanneet ihan oikein edes käydä kaikkia vuoroja läpi. Yleisesti voisi sanoa, että oppilaat toivoivat huomioitavan vuoroissa: - Koulu loppuu tasalta. Vuorot jotka tulevat nykyisin Mansikkalan kohdalle vaille tasan, eivät palvele oppilaita. He eivät voi lähteä tunneilta aikaisemmin ja toisaalta taas 45 min. odotus koetaan todella pitkäksi koulupäivän jälkeen. Päivien pituudet tulevat kohtuuttoman pitkiksi. Toiveena olisi vuorojen kulkeminen Mansikkalan kohdalta tasatunnin yli (esim klo 13.10) - Mustalammen vuoro ilmeisesti oli siirretty Linjalle 4, kun se aikaisemmin oli 1,2. Vanhusneuvoston lausunto: Kaupungininsinööri Päivi Pekkanen esitteli vanhusneuvoston kokouksessa paikallisliikenteen aikataulumuutoksia talviaikataulujen pohjalta. Lausuntonaan vanhusneuvosto toteaa, että esitellyt aikataulujen muutokset ovat kannatettavia ja niiden perusteella voidaan suunnitella uudet reitit ja aikataulut. Parannusta paikallisliikenteen toimivuuteen on asiointilinjan laajeneminen suuremmalle joukolle asukkaita, linja-autovuoroja käy Honkaharjun hyvinvointiasemalla, reittejä ja aikatauluja on saatu lyhyemmäksi ja koulumuutokset on otettu huomioon. Liikennöitsijäpalaverin kommentit: - Linjan 3 kapasiteettiongelmat Huhtasen suunnasta ovat tasaantuneet kun asiakkaat ovat oppineet käyttämään Immolasta lähtevää linja 4:sta. Suositeltavampaa olisi tehdä aikataulutäsmennyksiä näihin linjoihin tarpeen mukaan, kuin muuttaa nyt hyvin toimimaan lähteneet linjat 3 ja 4. - Linjojen 1 ja 2 aikataulu on erittäin tiukka ja voi aiheuttaa ongelmia talvikelissä tai suurilla matkustajamäärillä. Mikäli linjat ovat aikataulun kanssa ongelmissa jo kesällä, ei liikennöitsijä voi sitoutua kyseisiin aikatauluihin talvikaudella. Vastauksia lausunnoissa esiin nostettuihin aikatauluja ja reittejä koskeviin kysymyksiin: - Iltapäivisin Mansikkalan koulukeskukselta linja 1 kulkee Vuoksenniskan suuntaan Keskusasemalta tai vaihtoehtoisesti jos haluaa kyytiin koulun edestä reitti kiertää Imatrankosken ja Savikannan kautta Keskusasemalle ja siitä Vuoksenniskalle. - Linjan 4 aikataulu on rakennettu Meltolan suuntaan kulkevien oppilaiden mukaisesti. Mikäli aikataulua iltapäivän osalta halutaan myöhentää johtaa tämä Meltolan suuntaan matkustavien (Mansikkalan ja Kosken koulun oppilaiden) pidempään odotusaikaan.

7 - Linjan 3 aikataulua voidaan myöhentää iltapäivän osalta, tämä vaikuttaa Sienimäeltä kulkevien oppilaiden odotusaikoihin ja Tainionkosken koulun oppilaiden odotusaikoihin. - Aikatauluehdotuksessa linja 5 Jakolasta Kosken koululle lähtee 7:30 ja 8:30 kun nykyinen linja 3 lähtee Jakolasta 7:10 ja 8:05. Aikataulu muutos siis parantaa tämän suunnan odotusaikoja huomattavasti, vaikka odotusaika koululla jää noin puoleen tuntiin. - Jakolan ja Vuoksenniskan välinen yhteys toteutuu linjojen 5 ja 4 välillä. Vaihtopaikka on Olavinkadun pysäkki, jossa linjat ovat samaan aikaan (7:40 ja 8:40). Aikataulujen pettäessä vaihtoyhteys ei toimi toivotunlaisesti. Yhteenveto: Liitteet 1. Paikallisliikenteen kesäaikataulu 2018 Kaupungininsinöörin päätösesitys: Käydyn keskustelun ja saatujen lausuntojen perusteella linjojen 1 ja 2 muutokset koetaan hyväksi ja joukkoliikenteen käyttöä edistäviksi, mikäli ne pysyvät aikataulussa. Linjan 3 muutoksista mielipiteet jakautuivat kahtia. Toisaalta Vuoksenniska-Ukonniemi yhteyttä pidettiin hyvänä, mutta toisaalta toimiva Jakola-Huhtanen yhteys on myös tärkeä. Asiointiliikenteen osalta liikennöintialueen laajentaminen ja eri reittien käyttöönotto eri päivinä koettiin hyväksi asiaksi kaikissa keskusteluissa. Paikallisliikenteen aikatauluja ja reittejä on uudistettu vuodesta 2016 lähtien. Isot muutokset ovat aina asiakkaille raskaita ja kestää aikansa ennen kuin matkustajat oppivat uudet reitit ja aikataulut. Isojen muutosten jälkeen, nyt kun matkustajamäärät on saatu kasvuun ja asiakkaat ovat oppineet käyttämään uusittuja reittejä, olisi parempi keskittyä maltillisempiin muutoksiin. Erityisesti, kun tiedetään, että kouluverkkouudistuksen yhteydessä paikallisliikenteeseen joudutaan tekemään suuria muutoksia kun koulupalvelut keskittyvät kolmeen toimipisteeseen. Paikallisliikenteen aikataulu- ja reittiuudistusta on valmisteltu kaupunkikehittämislautakunnan joukkoliikenneseminaarin perusteella ja siihen on tehty täsmennyksiä saatujen lausuntojen perusteella. Kaupunkikehittämislautakunta päättää liitteen mukaiset paikallisliikenteen aikataulut ja reitit kesäaikataulukaudelle Kaupungininsinööri valtuutetaan tekemään aikatauluun tekniset korjaukset ja pienet aikataulumuutokset tarpeellisilta osin. Päätös: Hyväksyttiin. Merkittiin, että tämän pykälän osalta esittelijänä toimi kaupungininsinööri Päivi Pekkanen ja sihteerinä kaupunkikehitysjohtaja Topiantti Äikäs.

VASTAANOTTAJAT. KAUPKLTK 3/ : Paikallisliikenteen aikataulut ja reitit ajalle Lähetys päivä Otteen oikeaksi todistaa:

VASTAANOTTAJAT. KAUPKLTK 3/ : Paikallisliikenteen aikataulut ja reitit ajalle Lähetys päivä Otteen oikeaksi todistaa: IMATRAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA Kaupunkikehittämislautakunta 3/2018 (20.3.2018) KAUPKLTK 3/2018 34: Paikallisliikenteen aikataulut ja reitit ajalle 4.6.-8.8.2018 Lähetys päivä 28.3.2018 VASTAANOTTAJAT

Lisätiedot

Joukkoliikenteen kehittäminen

Joukkoliikenteen kehittäminen 1 Joukkoliikenteen kehittäminen Kaupungininsinööri Päivi Pekkanen 2 Yleistä paikallisliikenteestä Joukkoliikenteen kustannukset vuonna 2017 n. 1,05 M, 2018 0,87 M Kalusto: 5 isoa ja 3 pientä autoa Vuodessa

Lisätiedot

Kaupunkikehittämislautakunta Julkinen

Kaupunkikehittämislautakunta Julkinen Aika 20.3.2018 klo 17:30-19:27 Paikka Kaupungintalo, Imatrankoski (h. 308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 25 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 26 Tiedoksiannot

Lisätiedot

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 1 Reitti: Koskikatu - Joutsenonkatu - Lempeenlietteentie - Karhunkalliontie - Karhunkatu - Joutsenonkatu - Paperharjuntie - Pienmustalammentie - Saimaantie -

Lisätiedot

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE IMATRAN VOIMA ON MEISSÄ

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE IMATRAN VOIMA ON MEISSÄ IMATRAN 10.8.2017-3.6.2018 PAIKALLISLIIKENNE IMATRAN VOIMA ON MEISSÄ 1 10.8.2017-3.6.2018 Reitti: Vuoksenniskantie - Rönkätie - Ratamokatu - Torikatu - Karjalantie - Kartanonkatu - Sotkulammentie - Linnansuontie

Lisätiedot

IMATRAN

IMATRAN IMATRAN 4.6. - 8.8.2018 PAIKALLISLIIKENNE 1 Reitti: ntie - Torikatu - Karjalantie - VT6 - Tainionkoskentie - Koulukatu - Vuoksenrannankatu - Heikinkatu - Esterinkatu - Olavinkatu - Einonkatu - Helsingintie

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 156 Kaupunkikehittämislautakunta Aika 31.10.2017 klo 17:30-20:55 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Imatrankoski 308 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 76 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN 8.1.2018 Linja 1 Tähän linjaan ei tule muutoksia. Linja 2 Linjalla 2 on ollut ongelmia pysyä aikataulussa. Talviaikataulukauden alkaessa 10.8.

Lisätiedot

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 2 1 1.7. - 15.8.2016 KESÄ Reitti: Koskikatu - Joutsenonkatu - Lempeenlietteentie - Karhunkalliontie - Karhunkatu - Joutsenonkatu - Paperharjuntie - Pienmustalammentie

Lisätiedot

Lappeenrannan paikallisliikenteen (LIITE 1) yhteystarkastelu ja kehittäminen

Lappeenrannan paikallisliikenteen (LIITE 1) yhteystarkastelu ja kehittäminen Lappeenrannan paikallisliikenteen (LIITE 1) yhteystarkastelu ja kehittäminen Lappeenrannan paikallisliikenteen vuosittaisessa asiakaskyselyssä paikallisliikenteen sisäiset vaihtoyhteydet, sekä yhteydet

Lisätiedot

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN 2017-2018 Viikonlopun yöliikenne, linja 12 Uusi viikonlopun yövuoro (pe-la ja la-su) olisi alla olevan kartan mukainen vihreän ja punaisen

Lisätiedot

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite: Maksuton joukkoliikenne alle 18- vuotiaille

Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite: Maksuton joukkoliikenne alle 18- vuotiaille Kokoomuksen valtuustoryhmän valtuustoaloite: Maksuton joukkoliikenne alle 18- vuotiaille IMR/499/00.02.16/2018 Käsittelyhistoria Kaupunkikehittämislautakunta 65 26.6.2018 Kaupunginhallitus 183 13.8.2018

Lisätiedot

IMATRAN

IMATRAN IMATRAN 3.6. - 7.8.2019 PAIKALLISLIIKENNE 1 3.6. - 7.8.2019 KESÄ Reitti: Vuoksenniskantie - Rönkätie - Ratamokatu - Torikatu - Karjalantie - Kartanonkatu - Sotkulammentie - Linnansuontie - Savikannantie

Lisätiedot

KESÄ

KESÄ 2 1 Reitti: Koskikatu - Joutsenonkatu - Paperharjuntie - Pienmustalammentie - Saimaantie - Taininkoskentie - Tornansillantie - ntie - Honkaharju - ntie - Torikatu - Karjalantie - Lakasentie - Karjalantie

Lisätiedot

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1 Reitti: Vuoksenntie - Torikatu - Karjalantie - Lakasentie - Karjalantie - Kartanonkatu - Sotkulammentie - Linnansuontie - Savikannantie - Imatrankoskentie - Helsingintie - Esterinkatu

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (HAMINALAHTI, KAISLASTENLAHTI,

Lisätiedot

PALVELUTASON KEHITTÄMINEN IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ. Pekka Vähätörmä Pekka.vahatorma@ramboll.fi Puh. 0400 543 678

PALVELUTASON KEHITTÄMINEN IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ. Pekka Vähätörmä Pekka.vahatorma@ramboll.fi Puh. 0400 543 678 PALVELUTASON KEHITTÄMINEN IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ Pekka Vähätörmä Pekka.vahatorma@ramboll.fi Puh. 0400 543 678 KESKEISIMMÄT PALVELUTASON MITTARIT Liikennöintiaika eli tarjonnan ajallinen laajuus

Lisätiedot

Imatran kaupungin hoidettavat liikunta-alueet, kentät ja kuntoradat (Vuosi 2018)

Imatran kaupungin hoidettavat liikunta-alueet, kentät ja kuntoradat (Vuosi 2018) Imatran kaupungin hoidettavat liikunta-alueet, kentät ja kuntoradat (Vuosi 2018) Ukonniemen alue (1. prioriteetti) Liikuntakeskukset ja suuret kentät - Ukonniemen stadion (miehitetty kesällä, ampumaradalla

Lisätiedot

30.9.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja)

30.9.2015. Imatran yhteislukio, varsinainen jäsen. Nuorisopalvelut (Lasten ja nuorten lautakunnan nimeämä hyvinvointipalveluiden edustaja) PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 16.00-18.00 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone Koskikirnu (278) Virastokatu 2, 55120 Imatra Läsnä Kerttu Ruotsalainen Sonja Fredriksson Emmi Tossavainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 6 25.02.2016. 6 Asianro 1347/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 6 25.02.2016. 6 Asianro 1347/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 6 Asianro 1347/08.01.00/2016 Kuopion ja Siilinjärven kannusteurakkasopimusten kesäliikenteet 2016 Kaupunkiliikenne Kohde 1 Joukkoliikennepäällikkö Jani Reinikainen

Lisätiedot

Sopiva paikka asuinrakentamiselle. Yleiskaavakyselyn tuloksia 1 (13) 2018

Sopiva paikka asuinrakentamiselle. Yleiskaavakyselyn tuloksia 1 (13) 2018 Sopiva paikka asuinrakentamiselle Yleiskaavakyselyn tuloksia 1 (13) Yleiskaavakyselyn tuloksia 2 (13) Sopiva paikka asuinrakentamiselle Vastaajien lukumäärä Yleiskaavakyselyn tuloksia 3 (13) Sopiva paikka

Lisätiedot

Tall Ship Race & Kotkan Meripäivät BUSSIAIKATAULUT. Vältä ruuhkat ja matkusta bussilla:

Tall Ship Race & Kotkan Meripäivät BUSSIAIKATAULUT. Vältä ruuhkat ja matkusta bussilla: Tall Ship Race & n Meripäivät BUSSAKATAULUT Bus connections 12.7.-1.7.2017 Vältä ruuhkat ja matkusta bussilla: - edulliset hinnat käteisellä tai Waltti-kortilla - yölisää ei enää peritä - alle 7 vuotiaat

Lisätiedot

YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN. Sisällys

YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN. Sisällys YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN Sisällys YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN... 0 Hauho... 1 Kalvola... 3 Renko... 4 Lammi ja Tuulos... 5 Palvelut Kanta-Hämeenlinnassa... 6 Joukkoliikenteen mahdollisuudet... 7 Pikavuorot...

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA HVLTK 3/2019. Hyvinvointilautakunta Julkinen. Aika klo 16:25-17:32. Imatran Kylpylä, Kokoustila Satamo

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA HVLTK 3/2019. Hyvinvointilautakunta Julkinen. Aika klo 16:25-17:32. Imatran Kylpylä, Kokoustila Satamo Julkinen Aika 19.3.2019 klo 16:25-17:32 Paikka Imatran Kylpylä, Kokoustila Satamo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 22 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 23 Tiedoksiannot

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) 41 Asianro 2254/08.01.00/2014 Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikenteen kannusteurakkakohteen 5 liikennöintisuunnitelmat Liikennöintisuunnitelma Suunnittelupäällikkö

Lisätiedot

Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY Tammelan kunta, koulukuljetukset

Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY Tammelan kunta, koulukuljetukset Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY 13.11.2016 Tammelan kunta, koulukuljetukset Koulukuljetukset Tammelan kunta - 2(5) Koulukuljetukset Kouluverkkoselvityksessä on käsitelty vaihtoehtoisia

Lisätiedot

Joukkoliikenneyhteydet lukioihin entisen Anjalankosken alueelta

Joukkoliikenneyhteydet lukioihin entisen Anjalankosken alueelta Joukkoliikenneyhteydet lukioihin entisen Anjalankosken alueelta Kouvolan kaupunki Kodikas Kiehtova Kehittyvä www.kouvola.fi/joukkoliikenne 2 Huomioita Esityksessä yhteydet seuraavista taajamista Myllykoski,

Lisätiedot

KEHITTÄMISKYSELYN TULOSTEN YHTEENVETO

KEHITTÄMISKYSELYN TULOSTEN YHTEENVETO IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEEN KEHITTÄMISKYSELYN TULOSTEN YHTEENVETO KYSELYN TAUSTA JA VASTAUSMÄÄRÄT Kyselyn karkoituksena oli kerätä Imatran alueen asukkaiden näkemuksiä ja matkustajatietoja uudistettavan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 42 05.06.2014. 42 Asianro 4014/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 42 05.06.2014. 42 Asianro 4014/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) 42 Asianro 4014/08.01.01/2014 Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkakohteiden liikennöintisuunnitelmat Kannusteurakkasopimukset Suunnittelupäällikkö

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

Salon kaupungin joukkoliikenteenlinjasto

Salon kaupungin joukkoliikenteenlinjasto 1(7) Salon kaupungin joukkoliikenteenlinjasto 2019 Vesa-Matti Väistö 16.10.2018 2(7) JOHDANTO Joukkoliikkenne linjaston palvelutason määrittelyn keskeisin tehtävä on kuvata minkä tasoista joukkoliikennettä

Lisätiedot

Kouluterveydenhoitaja. Lääkäreiden vastaanotot. Hätätilanteissa puh. 112. terveystarkastus. ensiapu. huolista puhuminen.

Kouluterveydenhoitaja. Lääkäreiden vastaanotot. Hätätilanteissa puh. 112. terveystarkastus. ensiapu. huolista puhuminen. Kouluterveydenhoitaja terveystarkastus ensiapu huolista puhuminen koulukiusaaminen omalla koululla Lääkäreiden vastaanotot ajanvaraus Hoitoarvion kautta klo 7.30-17 toimii myös päivystysnumerona arkisin

Lisätiedot

Hennan liityntäliikenteen vaihtoehdot. Orimattilan kaupunginhallitus Katja Suhonen Joukkoliikennesuunnittelija

Hennan liityntäliikenteen vaihtoehdot. Orimattilan kaupunginhallitus Katja Suhonen Joukkoliikennesuunnittelija Hennan liityntäliikenteen vaihtoehdot Orimattilan kaupunginhallitus 14.8.2017 Katja Suhonen Joukkoliikennesuunnittelija Sisältö Vaihtoehto 1: Liityntävuorot jokaiseen junavuoroon Vaihtoehto 2: Liityntävuorot

Lisätiedot

Linjastoluonnos 1: 13

Linjastoluonnos 1:   13 Kaupunginhallitus 388 17.12.2018 Lausunto linjasto 2021- projektin linjastovaihtoehdoista 506/08.01.00/2018 KAUPHALL 17.12.2018 388 Vs. kehitysjohtaja Jussi Teronen Tampereen seudun joukkoliikenne on pyytänyt

Lisätiedot

Vaalimaan työpaikkakeskittymän joukkoliikenteen järjestäminen. Esitys kunnille (Kotka, Hamina & Virolahti) Cursor Oy

Vaalimaan työpaikkakeskittymän joukkoliikenteen järjestäminen. Esitys kunnille (Kotka, Hamina & Virolahti) Cursor Oy Vaalimaan työpaikkakeskittymän joukkoliikenteen järjestäminen Esitys kunnille (Kotka, Hamina & Virolahti) - 13.7.2018 Cursor Oy Taustat ja lähtökohdat Vaalimaalle on kehittymässä monipuolinen työpaikkakeskittymä,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENNE ASIAKASKYSELYN YHTEENVETO 2014

LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENNE ASIAKASKYSELYN YHTEENVETO 2014 LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENNE ASIAKASKYSELYN YHTEENVETO 2014 TAUSTATIEDOT Kysely toteutettiin Webropolkyselynä 4 viikon aikana päättyen 1.12.2014. Vastauksia saatiin 445 kpl (vuonna 2013 vastauksia oli

Lisätiedot

Joensuu. Perustietoa Joensuusta. Rantakylä. Rantakylä

Joensuu. Perustietoa Joensuusta. Rantakylä. Rantakylä Joensuu Rantakylä Perustietoa Joensuusta Joensuussa asui 1.1.2009 yhteensä 72 433 henkilöä asukastiheys on 30,4 asukasta per km 2 henkilöautotiheys on 515 ajoneuvoa/tuhatta asukasta kohden Rantakylä Rantakylä

Lisätiedot

Kuninkuusravit Porissa 1-3.8.2014

Kuninkuusravit Porissa 1-3.8.2014 Kuninkuusravit Porissa 1-3.8.2014 Kuljetusopas KAUPUNKILIIKENNE Pysäköintikuljetukset lentokentällä Yksi bussi siirtää lentokentän sisällä parkkipaikka-ajona asiakkaita terminaaliin. Lauantaina 8:00 20:00

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Kainuun joukkoliikenteen palvelutaso- ja liikennesuunnitelma

Kainuun joukkoliikenteen palvelutaso- ja liikennesuunnitelma Kainuun joukkoliikenteen palvelutaso- ja liikennesuunnitelma Muutokset suunnitelmaan, jos Sotkamo ja Kajaani eivät osallistu yhteishankintaan 4.12.2015 Palvelutaso, johon kunnat ovat sitoutuneet Tarvelähtöinen

Lisätiedot

Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENNE OY

Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENNE OY Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 0,50 euroa KYLMÄSEN LIIKENNE OY Muhostie 26 91800 TYRNÄVÄ Puhelin (08) 545 1325 Faksi (08) 545 1141 www.kylmasenliikenne.fi

Lisätiedot

Joukkoliikenteen perustietojärjestelmän toteuttaminen. Joukkoliikennehallinnon organisointi ja henkilöresurssien järjestäminen

Joukkoliikenteen perustietojärjestelmän toteuttaminen. Joukkoliikennehallinnon organisointi ja henkilöresurssien järjestäminen Henkilöliikenteen kehitystoimenpiteet Kouvolassa 2009-2013 Kaupunginhallituksen joulukuussa 2009 hyväksymään joukkoliikenteen kehittämisohjelmaan kirjattiin henkilöliikenteen kehitystoimenpiteitä. Toimenpiteet

Lisätiedot

Kotkan paikallisliikenteen BUSSIAIKATAULUT koulujen alkuun elokuussa 2020

Kotkan paikallisliikenteen BUSSIAIKATAULUT koulujen alkuun elokuussa 2020 Kotkan paikallisliikenteen BUSSIAIKATAULUT 8.8.2019 - koulujen alkuun elokuussa 2020 1 2 1 Maksuvyöhykkeet 2 3 4 5 6 8 9 10 11 1 Kotka Karhula Hamina Alakaupunki Kotka - Karhula - Hamina Lähdöt Norskankadulta

Lisätiedot

RAPORTTILUONNOS IMATRAN KESKIMMÄISEN KOULUKESKUKSEN SIJOITUSVAIHTOEHTOJEN LIIKKUMISSELVITYS IMATRAN KESKIMMÄISEN KOU-

RAPORTTILUONNOS IMATRAN KESKIMMÄISEN KOULUKESKUKSEN SIJOITUSVAIHTOEHTOJEN LIIKKUMISSELVITYS IMATRAN KESKIMMÄISEN KOU- Asiakirjatyyppi Raportti Päivämäärä 8.1.2017 RAPORTTILUONNOS IMATRAN KESKIMMÄISEN KOULUKESKUKSEN SIJOITUSVAIHTOEHTOJEN LIIKKUMISSELVITYS IMATRAN KESKIMMÄISEN KOU- RAPORTTILUONNOS Päivämäärä 8.1.2017 Laatija

Lisätiedot

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy www.paivinliikenne.fi Höökikyyti auto 050 364 3227. Karkkilan kaupunki elinkeinopalvelu 044 553 3429

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy www.paivinliikenne.fi Höökikyyti auto 050 364 3227. Karkkilan kaupunki elinkeinopalvelu 044 553 3429 Kausi 2014 2015 Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema sisäisen joukkoliikenteen linja-autolinja, liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti tarjoaa liikkumismahdollisuuden kaupunginosistaja

Lisätiedot

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 3 LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi

Lisätiedot

Aikataulut. Tervetuloa kyytiin! Pieksämäen paikallisliikenne alkaen. Pieksämäen kaupunki Pohjois-Savon ELY-keskus

Aikataulut. Tervetuloa kyytiin! Pieksämäen paikallisliikenne alkaen. Pieksämäen kaupunki Pohjois-Savon ELY-keskus Aikataulut 4.6.2018 alkaen Pieksämäen paikallisliikenne Lataa aikataulut mukaasi tästä! Tervetuloa kyytiin! Pieksämäen kaupunki Pohjois-Savon ELY-keskus Sisällysluettelo Tilausajot Pieksämäellä, Mikkelissä

Lisätiedot

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy. Karkkilan kaupunki

YHTEYSTIEDOT. Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy. Karkkilan kaupunki Karkkilassa on elokuussa 2013 aloittanut liikennöinnin uusi paikallisbussi Höökikyyti, jonka liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema kaupungin sisäisen joukkoliikenteen

Lisätiedot

KAAVOITUSKATSAUS JA -OHJELMA VUOSILLE 2016 2017

KAAVOITUSKATSAUS JA -OHJELMA VUOSILLE 2016 2017 KAAVOITUSKATSAUS JA -OHJELMA VUOSILLE 2016 2017 Imatrankoski 2015 KAAVOITUSKATSAUS JA -OHJELMA VUOSILLE 2016 2017 Maankäyttö- ja rakennuslain 7 mukaan kunnan on vähintään kerran vuodessa laadittava katsaus

Lisätiedot

Oulu. Perustietoa!Oulusta! Suunnittelualue:!Kaukovainion! kaupunginosa! Kaukovainio!

Oulu. Perustietoa!Oulusta! Suunnittelualue:!Kaukovainion! kaupunginosa! Kaukovainio! Oulu Kaukovainio PerustietoaOulusta Oulussaasui1.1.2009yhteensä137061henkilöä asukastiheyson97,2asukastaperkm 2 henkilöautotiheyson457ajoneuvoa/tuhattaasukasta kohden Suunnittelualue:Kaukovainion kaupunginosa

Lisätiedot

Maanantai perjantai Maanantai, keskiviikko, perjantai Tiistai ja torstai Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy Karkkilan kaupunki

Maanantai perjantai Maanantai, keskiviikko, perjantai Tiistai ja torstai Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy Karkkilan kaupunki Kau 016 5 2 01 si 2 Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema sisäisen joukkoliikenteen linja-autolinja, liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti tarjoaa liikkumismahdollisuuden kaupunginosista

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 Sivu 1/8 Tällä liitteellä määritellään kohteen nro 1 aikataulut ja reitit ja mahdollinen ostajan Aikataulu: Kaukjärven koulu alkaa klo 8.30. Iltapäiväkuljetuksia on seuraavasti: ma klo 12.30 ja 14.30,

Lisätiedot

JOJO-LIIKENTEEN PALVELUTASOTAVOITTEET. Seudullinen joukkoliikennejaosto Täydennetty

JOJO-LIIKENTEEN PALVELUTASOTAVOITTEET. Seudullinen joukkoliikennejaosto Täydennetty JOJO-LIIKENTEEN PALVELUTASOTAVOITTEET Seudullinen joukkoliikennejaosto 12.4.2018 Täydennetty 23.4.2018 ESIPUHE: MITÄ TARKOITETAAN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASOLLA? PALVELUTASO: Kuinka joukkoliikenne vastaa

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 (1/8)

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 (1/8) (1/8) Tällä liitteellä määritellään kohteen nro 1 aikataulut ja reitit ja mahdollinen ostajan Aikataulu: Kaukjärven koulu alkaa klo 8.30. Iltapäiväkuljetuksia on seuraavasti: ma klo 12.30 ja 14.30, ti

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 105 Kaupunkikehittämislautakunta Aika 24.05.2016 klo 17:30-18:00 Paikka Kaupungitalo Imatrankoski ( h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suur-Espoonlahden Asukasfoorumin valmisteluryhmä

Suur-Espoonlahden Asukasfoorumin valmisteluryhmä Suur-Espoonlahden Asukasfoorumin valmisteluryhmä Asukastilaisuuden Raportti Aihe: "Länsimetron liityntäliikenne Suur-Espoonlahden alueella Aika: 18 Maaliskuuta 2014 klo 18 20.30 Paikka: Soukan palvelutalo

Lisätiedot

WWW.KUOPIONALUE.FI 1

WWW.KUOPIONALUE.FI 1 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LINJAT JA AIKATAULUT Poikkeuspäivien liikenne 4 Merkkien selitykset Kuopion kaupunkiliikenne 6-61 Yhdistelmäaikataulut, Neulamäki 18-19 Yhdistelmäaikataulut, Kelloniemi

Lisätiedot

Postitoimipaikka. Tampere. Sähköpostiosoite

Postitoimipaikka. Tampere. Sähköpostiosoite V i r a n o m a i n e n t ä y t t ä ä Dnro REITTILIIKENNELUPAHAKEMUS Liikennöi usean toimivaltaisen lupaviranomaisen alueella 1. Hakija/liikenteenharjoittaja Yrityksen nimi tai henkilön sukunimi ja etunimet

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 30 Asianro 2254/08.01.00/2014 Kuopion kaupunkiliikenteen kannusteurakkakohteiden 2-4 liikennöintisuunnitelmat Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12.

Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12. Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12.2013 Kysymys 1: Maaseutuliikenne kilpailutetaan kannusteurakkana. Erityisesti

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTANAANTALINJAMERIMASKUN ALUEET TALVIAIKATAULU Voimassakouluvuodenaikana 10.1.2011 alkaen NAANTALINKAUPUNKI TLO Tervetuloa turvallisen ja mukavan palveluliikenteen kyytiin!

Lisätiedot

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ Lukuvuosi 2018-19 Luokat ja henkilökunta 4A Jaana Hekkanen, 4B Antti Ranta, 4F Niina Siltari, 4H Petri Korpi 3B Saku-open sijainen, 3C Susanna Hasiwar, 3D Annukka Goman laaja-alainen

Lisätiedot

28. 02. 2011 LINJA-KARJALA OY. Lylykoskentie 39 80100 JOENSUU. Joensuu 0166761-6. joensuu@linja-karjala.fi www.savonlinja.fi 18639 3.12.2009-31.5.

28. 02. 2011 LINJA-KARJALA OY. Lylykoskentie 39 80100 JOENSUU. Joensuu 0166761-6. joensuu@linja-karjala.fi www.savonlinja.fi 18639 3.12.2009-31.5. Yrityksen nimi tai henkilön sukunimi ja etunimet 1. HakijaRiikenteenharjoittaja P0SELYIJ4fO(.. yrnprisiökeskus Etinkeino, Iiikenne ja 28. 02. 2011 [ Viranomainen {s-svon ELYkokuø elyl On 1/3 Savonlinna-Parikkala,

Lisätiedot

Yritysvaikutusten arviointia Tarkennuksia palveluverkkoselvitykseen

Yritysvaikutusten arviointia Tarkennuksia palveluverkkoselvitykseen Yritysvaikutusten arviointia Tarkennuksia palveluverkkoselvitykseen Topiantti Äikäs Kaupunkikehitysjohtaja 26.8.2016 Käsitelty KAKELA:n seminaarissa 25.8. Yritysvaikutusten arviointi ja palveluverkkoselkkari

Lisätiedot

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1. Palvelun kuvaus 1(15) 1 Cityliikenteen linjat Cityliikenteen linjojen

Lisätiedot

- palveluliikennettä kaikille. Leppävirran alueen taksibussilinjat ja PALI-auto koulupäivinä

- palveluliikennettä kaikille. Leppävirran alueen taksibussilinjat ja PALI-auto koulupäivinä - palveluliikennettä kaikille Leppävirran alueen taksibussilinjat ja PALI-auto koulupäivinä Aikataulu voimassa 10.8.2017 1.6.2018 Keskustan tilausliikenne liikennöi oheisen aikataulun mukaan tilausten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1412/ /2019

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1412/ /2019 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2019 1 (1) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 22 20.3.2019 89 Asianro 1412/08.01.01/2019 Vastaus valtuustoaloitteeseen / hyperhiihto- ja supersyysloman tapahtumien saavutettavuuden

Lisätiedot

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULU

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULU VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULU 6.6. - 3.6.17 Lataa aikataulu mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen vaalipiiri. 153 Imatra. Kaukopää-Rautio. s. 1/2. EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 6 Vaalipäivän äänet, tarkastuslaskenta

Kaakkois-Suomen vaalipiiri. 153 Imatra. Kaukopää-Rautio. s. 1/2. EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 6 Vaalipäivän äänet, tarkastuslaskenta 001 Kaukopää-Rautio s. 1/2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN ALUEEN MAASEUTULIIKENTEEN WALTTI -KÄYTTÖÖNOTTO

LAPPEENRANNAN ALUEEN MAASEUTULIIKENTEEN WALTTI -KÄYTTÖÖNOTTO LAPPEENRANNAN ALUEEN MAASEUTULIIKENTEEN WALTTI -KÄYTTÖÖNOTTO WALTIN KÄYNNISTYSAIKATAULU Lappeenrannan paikallisliikenne 4.1.2016 Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka ELYn Imatra-Joutseno-Lappeenranta

Lisätiedot

RAAHEN JOUKKOLIIKENNESUUNNITELMA

RAAHEN JOUKKOLIIKENNESUUNNITELMA RAAHEN JOUKKOLIIKENNESUUNNITELMA 19.11.1 Toni Joensuu ja Sonja Aarnio SISÄLTÖ 1. Joukkoliikenteen palvelutaso Palvelutason määritelmä Valtakunnalliset palvelutasoluokat Palvelutaso alueellisella tasolla

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot:

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot: TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013 Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden tarjouspyyntöä Tilausliikenteen tarjouspyyntö/ Kirkkonummen kunnan koulukuljetukset

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT YLEISET VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut

Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut Lappeenrannan paikallisliikenteen aikataulut 13.8.2013-1.6.2014 Sisällysluettelo Paikallisliikenne 13.8.2013-1.6.2014 Sivu LINJA1 Yliopisto - Keskusta - Mustola/Kiiskinmäki 1-5 LINJAT 1,2 Kanavansuu -

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

LIITE 1A AIKATAULUT JA REITTIKARTAT. Reittien pääväylät on merkattu kartalle, liitteessä 1B.

LIITE 1A AIKATAULUT JA REITTIKARTAT. Reittien pääväylät on merkattu kartalle, liitteessä 1B. LIITE 1A AIKATAULUT JA REITTIKARTAT Reittien pääväylät on merkattu kartalle, liitteessä 1B. Aikataulut: Koulut alkavat pääosin Pohjois-Sipoossa tasatunnein (8.00 10.00) ja päättyvät pääosin tasatunnein

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 Sivu 1/5 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Hankintapäätöksen kuljetuksista tekee

Lisätiedot

REITTILIIKENNELUPAHAKEMUS

REITTILIIKENNELUPAHAKEMUS V i r a n o m a i n e n t ä y t t ä ä Dnro REITTILIIKENNELUPAHAKEMUS Liikennöi usean toimivaltaisen lupaviranomaisen alueella 1. Hakija/liikenteenharjoittaja Yrityksen nimi tai henkilön sukunimi ja etunimet

Lisätiedot

Miten vastataan joukkoliikenteen kasvavaan suosioon? Joukkoliikennepäällikkö Mika Periviita / Tampereen kaupunki

Miten vastataan joukkoliikenteen kasvavaan suosioon? Joukkoliikennepäällikkö Mika Periviita / Tampereen kaupunki Miten vastataan joukkoliikenteen kasvavaan suosioon? Joukkoliikennepäällikkö Mika Periviita / Tampereen kaupunki Miten ruuhkaliikenteen laatuongelmaan joukkoliikenteessä tulisi suhtautua? ihmiset roikkuisivat

Lisätiedot

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (sivistystoimenjohtaja) 28.3.2019 1/6 puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT

Lisätiedot

Liikennejärjestelyt ja investoinnit (aiemmassa selvityksessä Koulumatkat ja liikkuminen )

Liikennejärjestelyt ja investoinnit (aiemmassa selvityksessä Koulumatkat ja liikkuminen ) Liikennejärjestelyt ja investoinnit (aiemmassa selvityksessä Koulumatkat ja liikkuminen ) Tarkennuksia palveluverkkoselvitykseen 26.8.2016 Kaupungininsinööri Lassi Nurmi Riskienhallintapäällikkö Aki Pihlaja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 sivu 1(14)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 sivu 1(14) sivu 1(14) OPPILASKULJETUSTEN PALVELUKUVAUS JA REITIT Kuljettajat Oppilaita ei saa jättää ilman valvontaa missään olosuhteissa. Kuljettajien tulee avustaa oppilaita tarvittaessa. Kuljetuksissa tulisi käyttää

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Kaupunginhallitus 154 25.03.2015. Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8.

Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Kaupunginhallitus 154 25.03.2015. Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8. Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Kaupunginhallitus 154 25.03.2015 Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8.2015 lukien 39/40/400/2015 SL 12 Selostus: Särkilahden koulussa

Lisätiedot

TIEDOTE KOULUKULJETUSJÄRJESTELYISTÄ LV

TIEDOTE KOULUKULJETUSJÄRJESTELYISTÄ LV TIEDOTE KOULUKULJETUSJÄRJESTELYISTÄ LV 2018-2019 Janakkalan kunta järjestää kuljetuksen, jos oppilaan koulumatka on 1.-2. luokan oppilaalla yli 3 km ja esikoululaisella sekä 3.-9. luokan oppilaalla yli

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 7063/08.00.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 7063/08.00. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) 3 Asianro 7063/08.00.00/2015 joukkoliikennestrategia 2025 Päätöshistoria 15.12.2016 52 Suunnittelupäällikkö Tanja Leppänen KT-suunnittelu Heinäkuun alussa 2014

Lisätiedot

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015 TIEDOTE 20.8.2015 LAVIAN JOUKKOLIIKENNE Lavian ja Porin keskustan välistä liikennettä palvelee kaksi linjaa: Lyttylän Liikenne ajaa linjaa 68 perjantaisin ja Porin Linjat ajaa linjaa 69 maanantaista perjantaihin.

Lisätiedot

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset YHTENÄISKOULUN KULJETUKSET Kolman kylän, Kuokkalan, 23.tien ja Hallamäen oppilaiden kuljetus Kuljetusoppilaiden kuljetus Joroisten yhtenäiskouluun

Lisätiedot

21.3.2011. Satakunnan seutulipputyöryhmä. Vastauksia. yhteensä 303 Internet 174 paperilomake 129

21.3.2011. Satakunnan seutulipputyöryhmä. Vastauksia. yhteensä 303 Internet 174 paperilomake 129 Satakunnan seutulipputyöryhmä Vastauksia kpl yhteensä 303 Internet 174 paperilomake 129 1 SUKUPUOLI mies 22 % nainen 78 % Turku 2009: - nainen 74 % - mies 26 % 2 1 % 1 % IKÄ 9 % 26 % 15 % 14 % 14 % 20

Lisätiedot

Loviisan joukkoliikenne tehdään yhdessä! Työpajan Yhteenveto

Loviisan joukkoliikenne tehdään yhdessä! Työpajan Yhteenveto Loviisan joukkoliikenne tehdään yhdessä! Työpajan Yhteenveto 7.6.2018 Loviisan joukkoliikenne tehdään yhdessä! Työpajan tausta Työpajan tavoitteena oli löytää ideoita Loviisan joukkoliikenteen parantamiseksi.

Lisätiedot

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite Liite 1. Palvelutasokartta Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite 2018-2020 V (vuoroväli arkisin 60-120min, iltavuoroja, lauantai- ja sunnuntaivuoroja tarpeen

Lisätiedot

Viite: Lausuntopyyntö vuoden 2017 osto- ja velvoiteliikenteestä (LVM 1437/08/2016)

Viite: Lausuntopyyntö vuoden 2017 osto- ja velvoiteliikenteestä (LVM 1437/08/2016) KEURUUN KAUPUNKI LAUSUNTO Liikenne- ja viestintäministeriö Viite: Lausuntopyyntö vuoden 2017 osto- ja velvoiteliikenteestä (LVM 1437/08/2016) KEURUUN KAUPUNGIN LAUSUNTO JUNIEN OSTO- JA VELVOITELIIKENTEESTÄ

Lisätiedot

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014 KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014.. EDULLISET NÄYTTÖ- JA MATKAKORTIT VARKAUS-KORTTI Kelpaa Varkauden kaupungin alueella. Voimassa 30 päivää ensimmäisestä käytöstä. Rajaton

Lisätiedot

Kirkonkylän koulun, yläasteen ja lukion ajot Kaitalantien - Luhtajärventien pistotiet, aamu- ja iltapäiväkuljetus.

Kirkonkylän koulun, yläasteen ja lukion ajot Kaitalantien - Luhtajärventien pistotiet, aamu- ja iltapäiväkuljetus. Oppilasluettelon oppilaat kohdasta 7a. 7a Kirkonkylän koulun, yläasteen ja lukion ajot Kaitalantien - Luhtajärventien pistotiet, aamu- ja kuljetus. MA 8:20-8:30 TI 8:20-8:30 KE 8:20-8:30 TO 8:20-8:30 PE

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET KESÄAIKATAULU Voimassa koulujen kesäloman aikana NAANTALIN KAUPUNKI TLO TERVETULOA TURVALLISEN JA MUKAVAN PALVELULIIKENTEEN KYYTIIN! Naantalissa

Lisätiedot

Ensisijaisen väistötilaratkaisun toteutuskelpoisuuden arviointi

Ensisijaisen väistötilaratkaisun toteutuskelpoisuuden arviointi Mansikkalan koulukeskuksen Linnalan toimipisteen väistötilat lukuvuonna 2019-2020 IMR/1650/05.00.00.01/2018 Käsittelyhistoria Hyvinvointilautakunta 101 11.12.2018 Aiempi käsittely: Hyvinvointilautakunta

Lisätiedot

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2015-4.6.2016. Lataa aikataulu mukaasi tästä!

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2015-4.6.2016. Lataa aikataulu mukaasi tästä! VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE.8. - 4.6.16 Lataa aikataulu mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com EDULLISET

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10)

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10) KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10) AIKATAULUT JA REITIT Tällä liitteellä määritellään kohteiden nro 1-10 aikataulut ja reitit. Huomioitava, että reitti saattaa muuttua oppilaiden

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot