JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS"

Transkriptio

1 JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

2 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS KALUSTOLLE ASETETTAVAT YLEISET VAATIMUKSET KULJETTAJAN TOIMINNALLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 11

3 3 Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset liikennöitsijälle sekä kilpailussa mukana olevat liikennöintikohteet. 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat: Kohteet 1-10 Kohteen 1 Kohteiden kuvaus Hirvijärven reitti Kauimmaiset oppilaat asuvat Oriveden puolella Ristijärventien varrella. Nämä oppilaat ovat 7-9 vuosiluokkalaisia, joten reitin ääripäässä Ristijärventiellä käydään vain kahdesti päivässä. Reittiin sisältyy myös pistot Soikantielle ja Sahrajärventielle. Reitin enimmäispituus on 29 km/lähtö. Sopimuskauden alussa reittiin sisältyy noin 800 km viikossa. Autoon on mahduttava samanaikaisesti vähintään 17 oppilasta. Suuremmilla oppilasmäärillä on mahdollista tehdä välipurku. Vaihtoehtoisesti myös kahden pienemmän auton yhdistelmä hyväksytään, jos niiden yhteispaikkamäärä on vähintään 17. Sopimuskauden alkaessa reitillä on 3-4 lähtöä päivässä oheisen taulukon mukaisesti. Lähtöjen määrä voi vaihdella sopimuskauden aikana ma ti ke to pe tulo 8:30/8: tulo 9:45 5 tulo 10: : : :30/13: :25/14: Sopimuskauden alkaessa keskiviikon 10:30 ja 12:30 lähdöt ajetaan kaikille avoimena asiointiliikenteenä, jonka yhteydessä voidaan tehdä tarvittaessa pieniä poikkeamia reitiltä. Avoimena ajettavia vuoroja voidaan vaihtaa sopimuskauden aikana.

4 4 Kohteen 2 Lylyn reitti Kauimmaiset oppilaat asuvat Lylyssä varikontiellä Reittiin sisältyy myös pistot Mäkeläntielle ja Hulippaantielle. Reitin enimmäispituus on 30 km/lähtö. Sopimuskauden alussa reittiin sisältyy noin 760 km viikossa. autoon on mahduttava samanaikaisesti vähintään 11 oppilasta. Oppilaat käyttävät osittain linja-autoja, joten päivän aikana kuljetusta tarvitsevien väärä vaihtelee melko paljon. Sopimuskauden alkaessa reitillä on 3-5 lähtöä päivässä oheisen taulukon mukaisesti. Lähtöjen määrä voi vaihdella sopimuskauden aikana ma ti ke to pe tulo 8:30/8: tulo 9: tulo 10: :45 12: :30/13: :25/14: Sopimuskauden alkaessa maanantain 10:30 ja 12:30 sekä torstain 9:45 ja 12:30 lähdöt ajetaan kaikille avoimena asiointiliikenteenä, jonka yhteydessä voidaan tehdä tarvittaessa pieniä poikkeamia reitiltä. Avoimena ajettavia vuoroja voidaan vaihtaa sopimuskauden aikana.

5 5 Kohteen 3 Kokkilantien reitti Kauimmaiset oppilaat asuvat Kokkilantien varrella Reittiin sisältyy myös pisto Valkeajoentielle. Reitin enimmäispituus on 26 km/lähtö. Sopimuskauden alussa reittiin sisältyy noin 510 km viikossa. autoon on mahduttava samanaikaisesti vähintään 11 oppilasta. Oppilaat käyttävät aamulla osittain linja-autoja, joten päivän aikana kuljetusta tarvitsevien väärä vaihtelee melko paljon. Sopimuskauden alkaessa reitillä on 3-5 lähtöä päivässä oheisen taulukon mukaisesti. Lähtöjen määrä voi vaihdella sopimuskauden aikana Iltapäivisin kello 14 jälkeinen lähtö voidaan jakaa osiin auton paikkamäärän edellyttämällä tavalla. ma ti ke to pe tulo 8:30/8: tulo 9:45 8 tulo 10: : :30/13: :25/14: Sopimuskauden alkaessa keskiviikon 8:30 ja 10:30 lähdöt ajetaan kaikille avoimena asiointiliikenteenä, jonka yhteydessä voidaan tehdä tarvittaessa pieniä poikkeamia reitiltä. Avoimena ajettavia vuoroja voidaan vaihtaa sopimuskauden aikana. Sopimuskauden aikana 3. ja 4. vuosiluokan oppilaat siirtyvät koulukeskukseen, joten kuljetusten painopiste siirtyy Kirkonkylältä koulukeskukseen suuntaan.

6 6 Kohteen 4 Hyytiälän reitti Kauimmaiset oppilaat asuvat Hyytiäläntiellä Reittiin sisältyy myös pistot Syväniementielle ja Koskitielle. Reitin enimmäispituus on 19 km/lähtö. Sopimuskauden alussa reittiin sisältyy noin 640 km viikossa. Autoon on mahduttava samanaikaisesti vähintään 5 oppilasta. Sopimuskauden alkaessa reitillä on 2-5 lähtöä päivässä oheisen taulukon mukaisesti. Lähtöjen määrä voi vaihdella sopimuskauden aikana ma ti ke to pe tulo 8:30/8: tulo 9:45 1 tulo 10: : : :30/13:45 14:25/14: Sopimuskauden alkaessa keskiviikon 10:30 ja 12:30 lähdöt ajetaan kaikille avoimena asiointiliikenteenä, jonka yhteydessä voidaan tehdä tarvittaessa pieniä poikkeamia reitiltä. Avoimena ajettavia vuoroja voidaan vaihtaa sopimuskauden aikana.

7 7 Kohteen 5 Metsäojan reitti Reittiin kuuluvat oppilaat asuvat Metsäojalla Reitin pituus on 6 km/lähtö. Sopimuskauden alussa reittiin sisältyy noin 340 km viikossa. Autoon on mahduttava samanaikaisesti vähintään 3 oppilasta. Sopimuskauden alkaessa reitillä on 3-5 lähtöä päivässä oheisen taulukon mukaisesti. Lähtöjen määrä voi vaihdella sopimuskauden aikana ma ti ke to pe tulo 8:30/8: tulo 9: tulo 10: :45 12: :30/13: :25/14: Sopimuskauden alkaessa tiistain 9:45 ja 12:30 lähdöt ajetaan kaikille avoimena asiointiliikenteenä, jonka yhteydessä voidaan tehdä tarvittaessa pieniä poikkeamia reitiltä. Avoimena ajettavia vuoroja voidaan vaihtaa sopimuskauden aikana.

8 8 Kohteen 6 Korkeakoski-Kirkonkylä reitti Nuorimpien oppilaiden kuljetus Korkeakoskelta Kirkonkylän kouluun (8:45) ja takaisin (12:45) Oppilaita ei noudeta kotiportilta saakka, vaan he kävelevät noutopisteisiin Koskitien ja Sahatien varrelle. Reitin pituus 7 km/lähtö. Sopimuskauden alussa reittiin sisältyy noin 140 km viikossa. Sopimuskauden alkaessa kuljetuksessa ovat vain esikoululaiset, joita on 11 oppilasta. Myöhemmin kuljetukseen tulevat mukaan 1. vuosiluokka (syksystä 2018) ja 2. vuosiluokka (syksystä 2019) Sopimuskauden alkaessa tarvitaan vain 2 lähtöä päivässä, mutta eri-ikäisten oppilaiden mukaan tulemisen myötä muodostuu tarvetta useammille lähdöille. Oppilaille järjestetään kerhotoimintaa koulun jälkeen, joten kaikki aamulla kuljetettavat oppilaat eivät välttämättä palaa takaisin tällä kuljetuksella. Erikseen sovittaessa tämän reitin autoa voidaan käyttää myös iltapäivän klo 14:30 kuljetuksissa koulukeskuksesta Kopsamon suunnalle, täydentämään reitin 3 (Kokkilantien reitti) kapasiteettia.

9 9 Kohteen 7 Juupajoki-Orivesi reitti Reittiin sisältyy yhden oppilaan kuljetus Sahrajärventien varrelta Orivedelle Kultavuoren kouluun ja takaisin. Reitin pituus on noin 19 km/lähtö, eli noin 190 km/viikko. Noutoaika kotoa aamuisin 7:25 (vienti Kultavuoreen ja perjantaisin Oriveden yhteiskoululle) Paluu ma ti klo (Kultavuoresta) ke klo (Yhteiskoulusta) to pe klo (Kultavuoresta) Kohteen 8 Sotekuljetukset Tähän kohteeseen sisältyvät sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaiset kuljetukset. Palvelua tarvitsevia henkilöitä on Juupajoella noin 15 SHL-asiakasta ja 11 VPL-asiakasta Matkustusaluetta on SHL-matkoissa Juupajoen kunnan alue ja VPLmatkoissa Juupajoen kunnan lisäksi naapurikuntien alue Kohteen 9 Asiointiliikenteet koulujen kesäloman aikana Asiointiliikenne koko kunnan alueella koulujen kesäloman aikana. Liikennöitsijän tehtäviin kuuluu reittien suunnittelu tilausten perusteella ja itse kuljetusten tuottaminen. Asiointiliikennettä ajetaan enintään kahtena päivänä viikossa. Jos matkustajia on vähemmän kuin kolme, ei asiointiliikennettä ajeta. Mikäli matkustajia on vähän ja se keskittyy maantieteellisesti riittävän pienelle alueelle, voidaan palvelu tuottaa kaikille samana viikonpäivänä. Kysynnän ollessa runsaampaa tai sen hajaantuessa hyvin eri puolille kuntaa, voidaan palvelu jakaa kahdelle eri viikonpäivälle. Kohteen 10 Ruokakuljetukset Nykytilanteessa ruokakuljetuksien päiväohjelma toimii seuraavan aikataulun mukaisesti (kellonajat noutoaikoja Koulukeskukselta, paitsi aika Koulukeskukselle): Päiväkodin ja Ryhmiksen ruokien kuljetus Kopsamon koulun ruokien kuljetus Vanhainkodin ruokien kuljetus. n Kopsamon, Päiväkodin, Ryhmiksen ja Vanhainkodin astioiden palautus takaisin Koulukeskukselle. Ruokia kuljetetaan maanantaista perjantaihin.

10 10 Kaikkia kohteita koskevat yleiset tiedot ja vaatimukset Liikennöintialue ja reitit Oppilaiden tarkemmat osoite- ja lukujärjestystiedot luovutetaan liikennöitsijän käyttöön vasta sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tarkempia tietoja voi käydä katsomassa myös tarjousaikana sopimalla asiasta tilaajan yhteyshenkilön kanssa. Kohteet perustuvat tarjouspyyntöä laadittaessa käytössä olleisiin tietoihin. Ennen kuljetusten käynnistymistä ja sopimuskauden aikana kohteisiin voi tulla muutoksia. Muutoksia voivat aiheuttaa esimerkiksi uudet tai poistuvat oppilaat, tuntikehyksen/lukujärjestysten muuttuminen tai linja-autoliikenteen tarjonnassa tapahtuvat muutokset. Muutoksien myötä myös avoimena asiointiliikenteenä ajettavien lähtöjen ajankohdat ja ajopäivät voivat muuttua. Kunnassa on käynnissä siirtymäkausi, jonka kuluessa Korkeakosken koulukeskuksesta muodostetaan 3-9 vuosiluokkien koulu ja Kirkonkylän koulusta pienten oppilaiden 0-2 vuosiluokkien koulu. Siirtymäkausi on aloitettu syksystä 2017 ohjaamalla kaikki esikoululaiset (vuosiluokka 0) Kirkonkylän kouluun, jossa he jatkavat vuosiluokkien 1 ja 2 ajan. Syksyllä 2018 myös Kirkonkylän alueen 3-4 vuosiluokkien oppilaat siirtyvät koulukeskukseen Koulujen aikataulut Oppilaat kävelevät pääsääntöisesti reitin varteen sovittuihin noutopisteisiin. Tuntien alkamis- ja päättymisajat sopimuskauden alkaessa. Aikoihin voi tulla muutoksia sopimuskauden aikana. Koulukeskus alkamisajat 8:40, 9:45, 10:30 päättymisajat 11:45, 12:45, 13:45, 14:25 Kirkonkylän koulu alkamisajat 8:30 (eskarit 8:45), pättymisajat 11:45, 12:30, (eskarit 12:45), 13:30, 14:30 Kuljetusten järjestämistapa - kohteiden yhdistäminen tai jakaminen Kaluston päästöluokka Korvausperuste Kuljetusoppilailla voi olla odostustunti aamulla tai iltapäivällä. Oppilaiden tulee olla koululla hyvissä ajoin, mutta ei kuitenkaan yli 30 minuuttia ennen oppitunnin tai odotustunnin alkamisajankohtaa. Kuhunkin tässä asiakirjassa kuvattuun kohteeseen pyritään saamaan kuljetuskapasiteetiltaan riittävän kokoinen auto. Jos tämä ei osoittaudu mahdolliseksi, voi ostaja jakaa kohteen edelleen pienemmiksi osakohteiksi, joiden hoitaminen voidaan toteuttaa pienemmällä kalustolla. Vastaavasti ostaja voi myös yhdistellä tässä esitettyjä kohteita, jos se osoittautuu kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi järjestelyksi. Tarjoukset tulee kuitenkin antaa tässä asiakirjassa käytettyä kohdejakoa käyttäen yhdistelemättä tai jakamatta kohteita. Autojen päästöluokan tulee olla EURO3 tai parempi. Ruokakuljetuksissa /ajopäivä. Henkilökuljetuksissa /km. Korvattavia kilometrejä ovat vain matkustaja kyydissä ajettavat kilometrit. Edellä esitetyt reittien pituudet ovat ohjeellisia, eivätkä korvaukset perustu niihin, vaan toteutumatietoon kuljetusten käynnistyttyä. Laskusta on selvittävä laskutettavat kilometrit päivittäin.

11 11 Suksien ym. urheiluvälineiden kuljettamisesta ei makseta erillistä korvausta, vaan se sisältyy km-hintaan. Kuljetuksiin saa ottaa kyytiin myös sellaisia koululaisia, joille kunta ei järjestä koulukuljetusta, mutta tästä ei saa aiheutua lisäkustannusta kunnalle. Myös muita, kuin kohdekuvauksissa esiin nostettuja vuoroja voidaan ajaa kaikille avoimena liikenteenä. Mikäli asiointiliikenteen kysyntä on niin runsasta, ettei sen järjestäminen koulukuljetusten yhteydessä onnistu, voidaan järjestää myös erillisiä asiointivuoroja koulukuljetusten välisenä aikana. Laskuihin tulee liittää tieto avoimen liikenteen asiakkaiden määrästä päivätasolla. Avoimen liikenteen matkustajilta peritään matkasta korvauksena 3 /suunta, joka vähennetään kunnalle osoitettavasta laskusta. 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT YLEISET VAATIMUKSET Liikennöitsijä vastaa siitä, että liikennöinnissä käytettävä kalusto on Suomen tieliikenteeseen hyväksyttyä ja katsastus on voimassa. Autot on huollettava niin, että niiden kaikki laitteet toimivat moitteettomasti. Autojen on oltava siistejä ja puhtaita. Kuljettajan on huolehdittava siitä, että auton lämpötila ja ilmanvaihto ovat matkustajan kannalta asianmukaiset ja miellyttävät. Tupakointi autoissa on kokonaan kielletty. Myös auton läheisyydessä tupakoiminen on kielletty, mikäli kyydissä on matkustajia. Autoissa tulee olla puhelin. Liikennöitsijän tulee ilmoittaa puhelinnumeromuutoksesta viiveettä tilaajalle. Varakalusto Tarjoajan on tarjouksessaan esitettävä selvitys varakalustosta ja sen liikennöintiin saamisen vaatimasta enimmäisajasta. Varakaluston on oltava kohteen liikennöintiin soveltuvaa. Mikäli vara-auto poikkeaa olennaisesti varsinaisesta kalustosta, on ostajalla oikeus alentaa vara-autolla suoritetuista ajoista maksettavaa korvausta enintään 30% verrattuna sopimushintaan. Vara-autoa voi käyttää korvauksen alentumatta yhtäjaksoisesti korkeintaan kolmena peräkkäisenä ajopäivänä. Vara-auton käytöstä on aina ilmoitettava ostajan sopimusyhteyshenkilölle. 3 KULJETTAJAN TOIMINNALLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET Kuljettajalla tulee olla suomen kielen suullinen taito. Kuljettajan tulee olla asiallisesti pukeutunut ja hänellä tulee olla riittävä paikallistuntemus. Asiakaspalvelun tulee olla ystävällistä ja asiallista. Henkilökuljetuksissa kuljettajan on tarvittaessa avustettava matkustaja autoon ja autosta.

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5.

Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5. 1 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5. Kohde Kohde 1 Kohde 2 Kohde 3 Kohde 4 Kohde 5 Kohde 6 Kohde 7 Kohde 8 Kohde

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 3

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN KUVAUS... 3 2 RAHASTUSLAITTEET... 3 3 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 4 4 KULJETTAJAN TOIMINNALLE

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 Sivu 1/5 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Hankintapäätöksen kuljetuksista tekee

Lisätiedot

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 1(13) SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 2 REITTIKUVAUS Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN YLEISKUVAUS... 3 2 MAKSULAITEVAATIMUKSET...

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 LISÄKIRJE N:O 1 13.4.2016 Dnro 378/2016 Tarjouspyyntö 24.3.2016 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 Rovaniemen kaupunki tekee viitteessä

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 (1/8)

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 (1/8) (1/8) Tällä liitteellä määritellään kohteen nro 1 aikataulut ja reitit ja mahdollinen ostajan Aikataulu: Kaukjärven koulu alkaa klo 8.30. Iltapäiväkuljetuksia on seuraavasti: ma klo 12.30 ja 14.30, ti

Lisätiedot

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunta Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunnan koulu ja asiointiliikennekuljetuksien kilpailutuksen reittikuvaukset reiteittäin/osatarjouskohdittain lukuvuodeksi 2016 2017

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHTEET... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat liikennöintikohteet.

Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat liikennöintikohteet. TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 1 (16) MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 2 Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle.

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle. Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö ajalle 7.1. 31.5.2014 Särkisalmi Savikumpu- Rautalahti alueelle. Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

PALVELULIIKENTEEN, ASIOINTILIIKENTEEN SEKÄ RUO- KA- JA KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

PALVELULIIKENTEEN, ASIOINTILIIKENTEEN SEKÄ RUO- KA- JA KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS PALVELULIIKENTEEN, ASIOINTILIIKENTEEN SEKÄ RUO- KA- JA KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS...

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 30.3.2017 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Liite 2

NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Liite 2 NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KILPAILUTETTAVAT KOHTEET 1. Nokian keskusta, koulukuljetukset tuntitaksalla 2. Nokian keskusta, koulukuljetukset taksitaksalla 3. Pinsiö Kohteet on kuvattu tarkemmin

Lisätiedot

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 2. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla MAANANTAIHIN 2.1.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoisia tarjouksia

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2017 Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. Tarjouspyyntöön

Lisätiedot

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot:

Tarjouspyyntöä koskevat tiedoksiannot: TILAUSLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ/ KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET 2012-2013 Kirkkonummen kunnan sivistyspalveluiden tarjouspyyntöä Tilausliikenteen tarjouspyyntö/ Kirkkonummen kunnan koulukuljetukset

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 Sivu 1/8 Tällä liitteellä määritellään kohteen nro 1 aikataulut ja reitit ja mahdollinen ostajan Aikataulu: Kaukjärven koulu alkaa klo 8.30. Iltapäiväkuljetuksia on seuraavasti: ma klo 12.30 ja 14.30,

Lisätiedot

Kurikan kaupunki PL KURIKKA Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on Liikennöinti tapahtuu peruskoulun

Kurikan kaupunki PL KURIKKA Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on Liikennöinti tapahtuu peruskoulun TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA 1 B/JALASJÄRVEN ALUE TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Kohdekuvaukset: Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2017-30.7.2019. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. Liikennöitsijä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

Vetelin kunnan koulukuljetuksista huolehtivat lukuvuonna 2015-2016 Linjaautoliikenne O.A. Aho Oy ja Taksi Ari Palola.

Vetelin kunnan koulukuljetuksista huolehtivat lukuvuonna 2015-2016 Linjaautoliikenne O.A. Aho Oy ja Taksi Ari Palola. Kuljetusoppilaiden huoltajat KOULUKULJETUKSET LKV 2015-2016 Vetelin kunnan koulukuljetuksista huolehtivat lukuvuonna 2015-2016 Linjaautoliikenne O.A. Aho Oy ja Taksi Ari Palola. Aamukuljetukset hoidetaan

Lisätiedot

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 2. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla TIISTAIHIN 18.4.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoisia tarjouksia

Lisätiedot

Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin.

Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA 1 B TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Kohdekuvaukset: Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. Liikennöitsijä voi tehdä

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

Reitillä pyritään ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa vakiovuoroliikennettä.

Reitillä pyritään ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa vakiovuoroliikennettä. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 2 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde 6 Liite 3e Hintatarjouslomake

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (HAMINALAHTI, KAISLASTENLAHTI,

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 Sivu 1/5 Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 KOULUKULJETUKSET OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KULJETUSTEN KILPAILUTUS

PERTUNMAAN KUNNAN KULJETUSTEN KILPAILUTUS PERTUNMAAN KUNNAN KULJETUSTEN KILPAILUTUS 2019-2022 Sivu 1/13 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet jakautuvat kahden eri hallinnonalan mukaan. Tarjouksista laaditaan yhteenvedot,

Lisätiedot

Oppilaskuljetukset ja Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella

Oppilaskuljetukset ja Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella Oppilaskuljetukset ja Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella LIITE 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS JA KALUSTO Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä.

Lisätiedot

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017 PäJikaKe^v kiamt^ TARJOUSPYYNTÖ KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUKSET REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA SAVONLINNAN KAUPUNKI Sivu 1 TARJOUSPYYNTÖ POHJANLINNUN KOULUKULJETUKSISTA Pyydämme tarjoustanne Pohjanlinnun koulukuljetusten hoitamisesta. Kyse on Savonlinnan kaupungin vammaishuollon erityisoppilaista.

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö lukuvuodelle

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö lukuvuodelle Parikkalan kunta Sivistyslautakunta 1 Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö lukuvuodelle 2014 2015. Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. Tarjouspyyntöön

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET

TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1B TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä 6. Kilpailukohteet 7.

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 PALVELULIIKENTEEN TOIMINTAPERIAATE...

Lisätiedot

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim.

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. erityisoppilaat tai tilapäinen kuljetus loukkaantuneelle

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 sivu 1(14)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 sivu 1(14) sivu 1(14) OPPILASKULJETUSTEN PALVELUKUVAUS JA REITIT Kuljettajat Oppilaita ei saa jättää ilman valvontaa missään olosuhteissa. Kuljettajien tulee avustaa oppilaita tarvittaessa. Kuljetuksissa tulisi käyttää

Lisätiedot

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1 (5) UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ koulu- ja kouluruoka-kuljetuksista Kemiönsaaren kunta (ostaja) pyytää

Lisätiedot

TARJOUSHINNAT, LAMMIN HENKILÖKULJETUKSET KEVÄT 2015 Koulu- ja esikoulukuljetukset sekä vammaisten päivätoimintakuljetukset

TARJOUSHINNAT, LAMMIN HENKILÖKULJETUKSET KEVÄT 2015 Koulu- ja esikoulukuljetukset sekä vammaisten päivätoimintakuljetukset 22.10.2014 Liite 8. HINTALOMAKE TARJOUSHINNAT, LAMMIN HENKILÖKULJETUKSET KEVÄT 2015 Koulu- ja esikoulukuljetukset sekä vammaisten päivätoimintakuljetukset Tällä lomakkeella ilmoitamme tarjoushintamme henkilökuljetuksiin.

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ AJALLE (+ mahdollinen optiovuosi )

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ AJALLE (+ mahdollinen optiovuosi ) ASKOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 8 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ AJALLE 1.8.2016 31.7.2018 (+ mahdollinen optiovuosi 2018-2019) ASKOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 2 / 8 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA

Lisätiedot

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (osastopäällikkö) 29.3.2018 1/6 puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (sivistystoimenjohtaja) 28.3.2019 1/6 puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 3a TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä 1. Tarjoaja

Lisätiedot

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 3 LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi

Lisätiedot

Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja.

Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. TILAUSLIIKENTEEN EHDOT KIRKKONUMMEN KUNNAN KOULUTOIMISTON TILAUSLIIKENTEEN HOITAMISESSA LIIKENNÖITSIJÄN ASEMA Liikennöintivelvollisuus Liikennöinnissä tulee noudattaa sovittuja aikatauluja. Oppilaat tulee

Lisätiedot

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa PAIMIO LIITE 3 20.08.2015 Palvelukuvaus PaltanPadan valmistuskeittiöstä : Paltantie 4 PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa Kuljetuskohteet maanantai - perjantai : Reitti

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana.

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana. 1(5) Kinnulan kunta TARJOUSPYYNTÖ tekninen lautakunta, sosiaali- ja terveystoimi PL1 9.11.2018 43901 Kinnula TARJOUSPYYNTÖ KINNULAN KUNNAN KESKUSKEITTIÖN ATERIAKULJETUKSISTA KOULUILLE, PÄIVÄKOTIIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN

Lisätiedot

Liite 2. KILPAILUKOHTEIDEN MÄÄRITTELY, HENKILÖKULJETUKSET Janakkalan koulu- ja esikoulukuljetukset (laajennusoptiona muut asiakasryhmät)

Liite 2. KILPAILUKOHTEIDEN MÄÄRITTELY, HENKILÖKULJETUKSET Janakkalan koulu- ja esikoulukuljetukset (laajennusoptiona muut asiakasryhmät) DNro Yhla 844/2017 16.3.2017 Liite 2. KILPAILUKOHTEIDEN MÄÄRITTELY, HENKILÖKULJETUKSET Janakkalan koulu- ja esikoulukuljetukset (laajennusoptiona muut asiakasryhmät) Sisällys 1 Yleistä... 2 1.1 Kuljetusperiaatteet...

Lisätiedot

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin:

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin: LIITE 2 TARJOUS (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite: Puhelin: Liikenteestä vastaava

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Dno Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pp.kk.2014 KASELY/1550/06.10.02/2013 20.12.2013 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite:

Lisätiedot

JUUPAJOEN KUNTA ESITYSLISTA 16/2017 KUNNANHALLITUS SISÄLLYSLUETTELO

JUUPAJOEN KUNTA ESITYSLISTA 16/2017 KUNNANHALLITUS SISÄLLYSLUETTELO JUUPAJOEN KUNTA ESITYSLISTA 16/2017 SISÄLLYSLUETTELO 203 VARHAISKASVATUKSEN ASIAKASMAKSUT 1.1.2018 ALKAEN... 436 204 JUUPAJOEN KUNNAN KULJETUSPALVELUJEN KILPAILUTTAMINEN JA ASIOINTILIIKENTEEN KEHITTÄMINEN

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY Tammelan kunta, koulukuljetukset

Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY Tammelan kunta, koulukuljetukset Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY 13.11.2016 Tammelan kunta, koulukuljetukset Koulukuljetukset Tammelan kunta - 2(5) Koulukuljetukset Kouluverkkoselvityksessä on käsitelty vaihtoehtoisia

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ AJALLE (+ mahdollinen optiovuosi )

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ AJALLE (+ mahdollinen optiovuosi ) ASKOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 8 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ AJALLE 1.8.2016 31.7.2018 (+ mahdollinen optiovuosi 2018-2019) ASKOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 2 / 8 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA

Lisätiedot

Liite 4. Nurmijärven kunnan oppilaskuljetukset palvelukuvaus

Liite 4. Nurmijärven kunnan oppilaskuljetukset palvelukuvaus TARJOUSPYYNTÖ OPPILASKULJETUSTEN HANKINTA Liite 4. Nurmijärven kunnan oppilaskuljetukset palvelukuvaus 1. Yleistä Oppilaskuljetuksilla tarkoitetaan perusopetuslain mukaisia kuljetuksia niille oppilaille,

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10)

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10) KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10) AIKATAULUT JA REITIT Tällä liitteellä määritellään kohteiden nro 1-10 aikataulut ja reitit. Huomioitava, että reitti saattaa muuttua oppilaiden

Lisätiedot

HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA KOHDE 1 TARJOUSPYYNTÖ

HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA KOHDE 1 TARJOUSPYYNTÖ 1 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA KOHDE 1 TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE 3 3.1 Kohdekuvaukset 3 3.2 Kalustolle

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2019-2020 (AJALLE 8.8.2019-30.5.2020) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

Puhelin: Sähköpostiosoite: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Puhelin: Sähköpostiosoite: Pankkiyhteys: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 3. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla TIISTAIHIN 31.10.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015 TIEDOTE 20.8.2015 LAVIAN JOUKKOLIIKENNE Lavian ja Porin keskustan välistä liikennettä palvelee kaksi linjaa: Lyttylän Liikenne ajaa linjaa 68 perjantaisin ja Porin Linjat ajaa linjaa 69 maanantaista perjantaihin.

Lisätiedot

Päivämäärä. Tarjouskilpailu koskee palveluliikenteen hoitamista seuraavilla yhtenä päivänä viikossa ajettavilla reiteillä:

Päivämäärä. Tarjouskilpailu koskee palveluliikenteen hoitamista seuraavilla yhtenä päivänä viikossa ajettavilla reiteillä: ^äjuduu^iy ki^ftta^ 5. 10. 2015 PÄLKÄNEEN KUNNAN PALVELULIIKENNE Pälkäneen kunta pyytää tarjouksia palveluliikenteen hoitamisesta joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla vuonna 2016 + optio vuodelle

Lisätiedot

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 1 2. Hankintamenettely... 1 3. Tarjouspyynnön kohde... 1 4. Tarjoajan kelpoisuus...

Lisätiedot

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %)

Tarjous koskee reittejä nrot: Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) Reitti : / km (alv 0 %) ULVILAN KAUPUNKI T A R J O U S Opetus- ja kasvatuslautakunta KOULUKULJETUKSET Tarjous tehdään tällä asiakirjalla 1. Tarjoaja Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 29.4.2014 päivättyyn tarjouspyyntöönne

Lisätiedot

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset YHTENÄISKOULUN KULJETUKSET Kolman kylän, Kuokkalan, 23.tien ja Hallamäen oppilaiden kuljetus Kuljetusoppilaiden kuljetus Joroisten yhtenäiskouluun

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2018-2019 (AJALLE 9.8.2018-1.6.2019) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (osastopäällikkö) 30.3.2017 1/6 puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi Fax: 05 414 6004 KILPAILUTUKSEN KOHTEENA

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA 24.6.2011 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JALASJÄRVEN KUNTA 24.6.2011 HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HENKILÖKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA...3 2 HANKINTAMENETTELY...3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...3 3.1 Kohdekuvaukset...3 3.2 Kalustolle

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 Askolan kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA...

Lisätiedot

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT

VAALAN KUNTA. Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT VAALAN KUNTA Tarjouspyyntö KULJETUSPALVELUT 13.11.2012 VAALAN KUNTA, Sivistyslautakunta Niskantie 10 91700 Vaala Puh. 0400-855941, 0400-855947, fax. (08) 536 0181 vaala@vaala.fi Kuljetuspalveluiden osto

Lisätiedot