KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA"

Transkriptio

1 LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, LEMI puh (sivistystoimenjohtaja) /6 puh (kanslisti) leminkunta@lemi.fi KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA Perusopetusoppilaiden lukuvuosi alkaa Lemin koulukeskuksessa ja päättyy Päiväkoti Pikku-Palolan, Iitiän päiväkodin ja Päiväkoti Oravanpesän esiopetusoppilaiden toimintapäivät alkavat ja päättyvät Esiopetusoppilaat ovat koulukuljetuksissa joka päivä maanantaista perjantaihin. Kuljetukset suunnitellaan siten, että Lemin koulukeskuksen 1-9 luokkien oppilaat saapuvat koululle klo 8.25 ja Päiväkoti Pikku-Palolan Esikot ryhmän esiopetusoppilaat päiväkodille klo 8.30 mennessä. Iitiän päiväkodin esiopetusryhmän oppilaat saapuvat päiväkodille klo 8.30 mennessä. Kuukanniemen koulun 1-6 luokkien oppilaat ja Päiväkoti Oravanpesän Aapiskukon esiopetusryhmän oppilaat saapuvat Kuukanniemen koululle klo 8.55 mennessä. Kuljetukset pyritään järjestämään siten, että oppilaalle ei muodostu kohtuuttomia odotusaikoja. Reitit ovat vain yhden mallin mukaan suunniteltuja. Tarjous pyydetään antamaan tarjouspyynnössä olevan reitin mukaisena, jotta saapuneista tarjouksista voidaan tehdä tarjousvertailu. Lopullisissa kuljetussuunnitelmissa reitin oppilaat voidaan ottaa kyytiin eri järjestyksessä kuin tarjouspyynnössä on, riippuen siitä miltä suunnalta ajettavalle reitille tullaan. Tarjouspyynnön yhteydessä tulleet mahdolliset muutosehdotukset ajettavalle reitille pyritään ottamaan huomioon lopullisissa kuljetussuunnitelmissa, jos ne on mahdollista toteuttaa ja jos muutoksella saavutetaan säästöjä kuljetuskustannuksissa. Ilmoita kuljetuksen hinta euroina/km ilman arvolisäveroa. Tarjousvertailussa käytetään arvolisäverottomia hintoja. Myös auton kuljetuskapasiteetin ylittävän oppilasmäärän sisältäviin reitteihin voi jättää tarjouksen. Tällöin tarjouksen pyytäjä jakaa reitit niin, etteivät oppilaiden kuljetuksen odotusajat muodostu liian pitkiksi. Edellä mainitusta järjestelystä muodostuvat reitit voidaan määrätä ajettavan samalla tai kahdella eri autolla.

2 2 AAMU- JA PALUUKULJETUKSET (MAANANTAI - PERJANTAI) Reitti 1 Huttulan suunnan oppilaiden aamukuljetus Aamukuljetus saapuu Lemin koulukeskukselle viimeistään klo 8.25 ja Päiväkoti Pikku-Palolaan klo 8.30 mennessä. Mikkelintien ja Pien-Haikkaanlahdentien risteys 1 Tevaniementien ja Pien-Haikkaanlahdentien risteys Tevaniementie 1 Salmentie Kuitontie Mikkelintie Huttulan kaupan piha Huttulantien ja Supantien risteys 4 + Huttulantie 3 Lemin koulukeskus (Punaportinkatu 7, Lemi) yht. 20 Reittien ajojärjestystä ja suuntaa voi muuttaa. Km -määrä on laskettu esimerkkimallin mukaan. Reitti alkaa ensimmäisen kuljetettavan noustua kyytiin ja päättyy viimeisen jäädessä pois kyydistä. Reitti 2 Värtölän ja Telamäen suuntien oppilaiden aamukuljetus Lemin koulukeskukseen Aamukuljetus saapuu Lemin koulukeskukselle viimeistään klo 8.25 Hyvärintien ja Louhostien risteys (torstaisin) 1 (6B) Mikkelintien ja Luukkaantien th Mikkelintie 2 ya Telamäen pysäkki 2 ya Lemin koulukeskus (Punaportinkatu 7, Lemi) yht. 5-6 Reittien ajojärjestystä ja suuntaa voi muuttaa. Km -määrä on laskettu esimerkkimallin mukaan. Reitti alkaa ensimmäisen kuljetettavan noustua kyytiin ja päättyy viimeisen jäädessä pois kyydistä. Reitti 3 Huttulan, Telamäen ja Värtölän suuntien (reitti 1 ja 2) oppilaiden paluukuljetukset Lemin koulukeskukselta (Punaportinkatu 7, Lemi) lukujärjestyksen mukaan klo Esiopetusoppilaat lähtevät paluukuljetuksiin Päiväkoti Pikku-Palolasta (Kanervatie 15, Lemi) klo Yläluokkien oppilaiden koulupäivä päättyy joka päivä klo Kuljetettavien määrä vaihtelee koulun lukujärjestyksen mukaan. Reitin oppilaat voidaan yhdistää paluukuljetuksissa Kaihtulantien ja Sairalantien suunnan oppilaiden kanssa samoihin paluukuljetuksiin. Autosta nousupaikat ovat samat kuin aamukuljetuksissa autoon nousupaikat.

3 Reitti 4 Kaihtulantien suunnan oppilaiden aamukuljetus 3 Aamukuljetus saapuu Lemin koulukeskukselle vimeistään klo 8.25 mennessä ja Päiväkoti Pikku-Palolaan klo 8.30 mennessä. Kaamanniementien ja Sihvontien risteys Olkunmäki (Kaamanniementien ja Pöllöläntien risteys) ya Kaihtulantien ja Mansikkamäentien risteys Kaihtulantien ja Kärmeniementien risteys 2 Kärmeniementie 2 Kaihtulantie 1 Lemin koulukeskus (Punaportinkatu 7, Lemi) yht. 12 Reitin ajojärjestystä ja suuntaa voi muuttaa. Km -määrä on laskettu mallin taksireitin mukaan. Reitti alkaa ensimmäisen kuljetettavan noustua kyytiin ja päättyy viimeisen jäädessä pois kyydistä. Reitti 5 Reitti 6 Kaihtulantien suunnan (reitti 4) oppilaiden paluukuljetukset Lemin koulukeskukselta (Punaportinkatu 7, Lemi) lukujärjestyksen mukaan klo Esiopetusoppilaat lähtevät paluukuljetuksiin Päiväkoti Pikku-Palolasta (Kanervatie 15, Lemi) klo Yläluokkien oppilaiden koulupäivä päättyy joka päivä klo Kuljetettavien määrä vaihtelee lukujärjestyksen mukaan. Reitin oppilaat voidaan yhdistää paluukuljetuksissa Sairalantien ja Huttulantien suunnan oppilaiden kanssa samoihin paluukuljetuksiin. Sairalantien suunnan oppilaiden aamukuljetus Aamukuljetus saapuu Lemin koulukeskukselle viimeistään klo 8.25 ja Päiväkoti Pikku-Palolaan klo 8.30 mennessä. Sairalantien ja Mansikkamäentien risteys 1 + Sairalantien ja Muukantien risteys Kurkelantien ja Paavontien risteys 2 Kurkelantien ja Tiiskarintien risteys 1 Kurkelantie Toukkalantien ja Kaihtulantien risteys 1 Lemin koulukeskus (Punaportinkatu 7, Lemi) yht. 10 Reitin ajojärjestystä ja suuntaa voi muuttaa. Km -määrä on laskettu mallin taksireitin mukaan. Reitti alkaa ensimmäisen kuljetettavan noustua kyytiin ja päättyy viimeisen jäädessä pois kyydistä.

4 4 Reitti 7 Reitti 8 Sairalantien suunnan (reitti 6) oppilaiden paluukuljetukset Lemin koulukeskukselta (Punaportinkatu 7, Lemi) lukujärjestyksen mukaan klo Esiopetusoppilaat lähtevät paluukuljetuksiin Päiväkoti Pikku-Palolasta (Kanervatie 15, Lemi) klo Yläluokkien oppilaiden koulupäivä päättyy joka päivä klo Kuljetettavien määrä vaihtelee lukujärjestyksen mukaan. Reitin oppilaat voidaan yhdistää paluukuljetuksissa Kaihtulantien ja Huttulantien suunnan oppilaiden kanssa samoihin paluukuljetuksiin. Uimintien suunnan oppilaiden aamukuljetus Aamukuljetus saapuu Lemin koulukeskukselle viimeistään klo 8.25 ja Päiväkoti Pikku-Palolaan klo 8.30 mennessä. Uimintie 1306 Uimintie Lahentauksentie 401 a Uimintien ja Hakosentien th 2 Uimintie Uimintie Lemin koulukeskus (Punaportinkatu 7, Lemi) yht. 8 Km -määrä on laskettu mallin taksireitin mukaan. Reitti alkaa ensimmäisen kuljetettavan noustua kyytiin ja päättyy viimeisen jäädessä pois kyydistä. Jatkossa on huomioitava, että osana reittiä voidaan järjestää Uimin suunnan asiointiliikenne, mikäli autossa on tilaa. Asiasta tehdään sopimus tarvittaessa. Reitti 9 Uimin suunnan (reitti 8) oppilaiden paluukuljetukset Lemin koulukeskukselta (Punaportinkatu 7, Lemi) lukujärjestyksen mukaan klo Esiopetusoppilaat lähtevät paluukuljetuksiin Päiväkoti Pikku-Palolasta (Kanervatie 15, Lemi) klo Yläluokkien oppilaiden koulupäivä päättyy joka päivä klo Kuljetettavien määrä vaihtelee lukujärjestyksen mukaan. Reitin oppilaat voidaan yhdistää paluukuljetuksissa Ruomintien suunnan oppilaiden kanssa samoihin paluukuljetuksiin. Jatkossa on huomioitava, että osana reittiä voidaan järjestää Uimin suunnan asiointiliikenne, mikäli autossa on tilaa. Asiasta tehdään sopimus tarvittaessa.

5 5 Reitti 10 Ruomintien suunnan oppilaiden aamukuljetus Aamukuljetus saapuu Lemin koulukeskukselle viimeistään klo 8.25 ja Päiväkoti Pikku-Palolaan vimeistään klo 8.30 mennessä. Ruomintien ja Alakujantien risteys 1 Ruomintie Ruomintie Ruomintie 469 Iitiän päiväkotiin 1 + Ruomintie Ruomintien ja Hatarantien risteys 2 Ruomintie 1279 Iitiän päiväkotiin 1 Remusentie 59 Iitiän päiväkotiin 1 + Nuorakoskentien 194 th 2 yht.12 Iitiän päiväkoti (Tuomelankankaantie 1, Lpr) 8.15 Lemin koulukeskus (Punaportinkatu 7, Lemi) Reitti 11 Ruomintien (reitti 10), Nuorakoskentien ja Remusentien oppilaiden paluukuljetukset Lemin koulukeskukselta, Pikku-Palolan päiväkodilta ja Iitiän päiväkodilta. Reitille voi osallistua myös Iitiän tien varren oppilaita. Iitiän tien varren oppilaiden paluukuljetus pyritään järjestämään linjaliikenteen linjaautolla klo ja tai Lemin kunnan erikseen kilpailuttamalla linja-autoreitillä klo (ajaa, jos matkustajia) ja Lemin koulukeskukselta (Punaportinkatu 7, Lemi) lukujärjestyksen mukaan klo Kuljetettavien määrä vaihtelee lukujärjestyksen mukaan. Reitin oppilaat voidaan yhdistää paluukuljetuksissa Uimintien suunnan oppilaiden kanssa samoihin paluukuljetuksiin. Iitiän päiväkodin oppilaiden (Tuomelankankaantie 1, Lappeenranta) paluukuljetus pyritään yhdistämään Ruomin suunnan perusopetuksen oppilaiden kanssa samaan paluukuljetuksiin. Reitti 12 Mikkelintien varrella asuvien Kuukanniemen koulun oppilaiden aamukuljetus Aamukuljetus saapuu Kuukanniemen koululle ja Päiväkoti Oravanpesään viimeistään klo Parkkolantien ja Vuorelantien risteys Mikkelintie Alaturuntie 1 Mikkelintie 950 Uskintien ja Lieslahdentien risteys 1 Haapaharjuntie 2 Haapaharjuntien ja Haapalahdentien risteys 2 + Haapaharjuntie 2 Vainikkalantien ja Louhostien risteys 18 1 yht. 13

6 6 Palotien ja Luukkaantien risteys 1 Mikkelintie 565 (Hyvärilän pysäkki) 2 Hyvärintien ja Louhostien risteys 4 + Mikkelintien ja Kouklammentien risteys 2 Kuukanniemen koulu (Juvolantie 404, Kuukanniemi) yht. 10 Reitti 13 Reitti 14 Reitti 15 Kuukanniemen koulun reitin 12 Mikkelintien varrella asuvien oppilaiden paluukuljetukset Kuukanniemen koululta (Juvolantie 404, Kuukanniemi) lukujärjestyksen mukaan klo Esiopetusoppilaat lähtevät paluukuljetuksiin klo Kuljetettavien määrä vaihtelee lukujärjestyksen mukaan. Kuukanniemen koulun Iitiän suunnan oppilaiden paluukuljetukset (reitin pituus yhteensuuntaan noin 6 km) Juvolantietä pitkin autosta nousupaikkoina Oikotien pysäkki, Juuresahon pysäkki, Tuomelanpellontien ja Tuomelankankaantien risteys ja Mikonharjun pysäkki. Lähtö Kuukanniemen koululta (Juvolantie 404, Kuukanniemi) lukujärjestyksen mukaan klo Esiopetusoppilaat lähtevät paluukuljetuksiin klo Kuljetettavien määrä vaihtelee lukujärjestyksen mukaan. Iitiän suunnan oppilaiden aamukuljetus tapahtuu Lemin kunnan kilpailuttamalla linja-autolla. Savitaipaleella käyvien lemiläisten oppilaiden aamukuljetus Aamukuljetus saapuu Europaeuksen koululle viimeistään klo 8.55 mennessä. Oppilas käyttää pyörätuolia koulumatkallaan. Kuukanniemen taajama Europaeuksen koulu (Koulutie 7, Savitaipale) Reitti 16 Savitaipaleella käyvien alaluokkien oppilaiden paluukuljetukset Europaeuksen koulu (Koulutie 7, Savitaipale). Oppilas käyttää pyörätuolia koulumatkallaan. Autosta nousupaikka Kello Km oppilaita Kuukanniemi (luku järjestyksen mukaan) Paluukuljetuksia suunnitellessa ajatellaan koulukuljetuksia kokonaisuutena. Jos esim. Lemin koulukeskukselta on paluukuljetusreitti lähelle Savitaipaleen rajaa, pyritään se huomioimaan järjestettäessä Savitaipaleelta tulevien oppilaiden paluukuljetuksia. Paluukuljetuksiin voi lemiläisten oppilaiden lisäksi osallistua Europaeuksen koulun Kaskein kylässä asuvia oppilaita.

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (osastopäällikkö) 29.3.2018 1/6 puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT

Lisätiedot

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA

KILPAILUTUKSEN KOHTEENA OLEVAT KOULUKULJETUSREITIT LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Liite 2 Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (osastopäällikkö) 30.3.2017 1/6 puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi Fax: 05 414 6004 KILPAILUTUKSEN KOHTEENA

Lisätiedot

AAMUKULJETUKSET / Lemin koulukeskus ja Kuukanniemen koulu

AAMUKULJETUKSET / Lemin koulukeskus ja Kuukanniemen koulu LEMIN KUNTA LINJA-AUTOKULJETUKSET LKV 2017-2018 Sivistystoimisto 4.8.2017 AAMUKULJETUKSET / Lemin koulukeskus ja Kuukanniemen koulu Perusopetuksen oppilaiden lukuvuosi alkaa torstaina 10.8.2017 ja esiopetuksen

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2018-2019 (AJALLE 9.8.2018-1.6.2019) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2019-2020 (AJALLE 8.8.2019-30.5.2020) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE )

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE (AJALLE ) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2017-2018 (AJALLE 10.8.2017-2.6.2018) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 (AJALLE 11.8.2016-3.6.2017)

TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 (AJALLE 11.8.2016-3.6.2017) Savitaipaleen kunta Tarjouslomake A, koulukuljetus, Liite 2 1(8) TARJOUS KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 (AJALLE 11.8.2016-3.6.2017) Tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjous tulee jättää yllä

Lisätiedot

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 2. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla TIISTAIHIN 18.4.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoisia tarjouksia

Lisätiedot

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016

Merikarvian kunta. Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunta Reittikuvaukset korjattu versio 18.4.2016 Merikarvian kunnan koulu ja asiointiliikennekuljetuksien kilpailutuksen reittikuvaukset reiteittäin/osatarjouskohdittain lukuvuodeksi 2016 2017

Lisätiedot

Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY Tammelan kunta, koulukuljetukset

Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY Tammelan kunta, koulukuljetukset Koulukuljetukset Tammelan kunta - 1(5) PROCOMP SOLUTIONS OY 13.11.2016 Tammelan kunta, koulukuljetukset Koulukuljetukset Tammelan kunta - 2(5) Koulukuljetukset Kouluverkkoselvityksessä on käsitelty vaihtoehtoisia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN AVOIMESTA JOUKKOLIIKENTEES- TÄ LUKUVUONNA

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN AVOIMESTA JOUKKOLIIKENTEES- TÄ LUKUVUONNA LEMIN KUNTA Sivistystoimisto Toukkalantie 2, 54710 LEMI puh. 040 631 2605 (sivistystoimenjohtaja) puh. 040 724 7176 (kanslisti) leminkunta@lemi.fi TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN AVOIMESTA JOUKKOLIIKENTEES-

Lisätiedot

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset YHTENÄISKOULUN KULJETUKSET Kolman kylän, Kuokkalan, 23.tien ja Hallamäen oppilaiden kuljetus Kuljetusoppilaiden kuljetus Joroisten yhtenäiskouluun

Lisätiedot

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Tarjoaja Nimi ja Y-tunnus Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite: Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero TARJOUS Tarjousasiakirja nro 2. Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla MAANANTAIHIN 2.1.2017 klo 12:00 mennessä. Tarjous ei saa olla ehdollinen. Osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoisia tarjouksia

Lisätiedot

LEMIN KUNTA. Oppilaskuljetuksissa noudatettavat periaatteet

LEMIN KUNTA. Oppilaskuljetuksissa noudatettavat periaatteet 1 Liite 7 B LEMIN KUNTA Oppilaskuljetuksissa noudatettavat periaatteet Lemin sivistyslautakunta 16.12.2013, 99 Ohjeistus otetaan käyttöön 1.1.2014 ja sitä sovelletaan lukuvuoden 2014-2015 alusta alkaen.

Lisätiedot

PARAISTEN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSPERIAATTEET

PARAISTEN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSPERIAATTEET 1 PARAISTEN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSPERIAATTEET Paraisten kaupungin sivistyslautakunta vahvisti 14.11.2012 ( 56) seuraavat periaatteet koskien esiopetuksen ja perusopetuksen koulukuljetuksia. Päivitetty

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10)

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10) KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyyntöasiakirjan liite nro 1 1 (10) AIKATAULUT JA REITIT Tällä liitteellä määritellään kohteiden nro 1-10 aikataulut ja reitit. Huomioitava, että reitti saattaa muuttua oppilaiden

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 Sivu 1/5 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Hankintapäätöksen kuljetuksista tekee

Lisätiedot

Vetelin kunnan koulukuljetuksista huolehtivat lukuvuonna 2015-2016 Linjaautoliikenne O.A. Aho Oy ja Taksi Ari Palola.

Vetelin kunnan koulukuljetuksista huolehtivat lukuvuonna 2015-2016 Linjaautoliikenne O.A. Aho Oy ja Taksi Ari Palola. Kuljetusoppilaiden huoltajat KOULUKULJETUKSET LKV 2015-2016 Vetelin kunnan koulukuljetuksista huolehtivat lukuvuonna 2015-2016 Linjaautoliikenne O.A. Aho Oy ja Taksi Ari Palola. Aamukuljetukset hoidetaan

Lisätiedot

KOULUKYYTITARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN LUKUVUODEKSI 2011-2012 YHDEN VUODEN OPTIOLLA

KOULUKYYTITARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN LUKUVUODEKSI 2011-2012 YHDEN VUODEN OPTIOLLA Sivistyslautakunta 30 22.06.2011 KOULUKYYTITARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN LUKUVUODEKSI 2011-2012 YHDEN VUODEN OPTIOLLA Sivltk 30 Koululaisten kuljetuksista on pyydetty tarjoukset seuraavilta reiteiltä: - Mieskonmäen

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

Oppilaskuljetus Keiteleen kunnan esi- ja perusopetuksessa lukuvuonna 2015-16

Oppilaskuljetus Keiteleen kunnan esi- ja perusopetuksessa lukuvuonna 2015-16 1 Oppilaskuljetus Keiteleen kunnan esi- ja perusopetuksessa lukuvuonna 2015-16 Tämä tiedote löytyy kunnan kotisivuilta osoitteesta: www.keitele.fi => Palvelut => Opetus ja koulutus => Koulumatkat ja -kuljetus.

Lisätiedot

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella.

Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. Liite 2 Hankinnan kohteen kuvaus Hankinnan kohteen kuvausta on täsmennetty lisäkysymysten yhteydessä. Täsmennykset ovat näkyvillä punaisella. UTSJOEN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1. Hankinnan kohteen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 Sivu 1/8 Tällä liitteellä määritellään kohteen nro 1 aikataulut ja reitit ja mahdollinen ostajan Aikataulu: Kaukjärven koulu alkaa klo 8.30. Iltapäiväkuljetuksia on seuraavasti: ma klo 12.30 ja 14.30,

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset YHTENÄISKOULUN KULJETUKSET Kolman kylän, Kuokkalan, 23.tien, Hallamäen ja Paron alueen oppilaiden kuljetus Kuljetusoppilaiden kuljetus Joroisten

Lisätiedot

Koulubussien aikataulut ja reitit

Koulubussien aikataulut ja reitit 2014 Koulubussien aikataulut ja reitit Kaikille avointa joukkoliikennettä Aikataulut löytyvät myös: www.lieto.fi ja www.föli.fi Liedon kunta Sivistyspalvelut Versio 3.7.2014 Linjat L1 Littoinen Suopohja

Lisätiedot

RÄÄKKYLÄN KUNNAN KOULULAISKULJETUSPERIAATTEET

RÄÄKKYLÄN KUNNAN KOULULAISKULJETUSPERIAATTEET RÄÄKKYLÄN KUNNAN KOULULAISKULJETUSPERIAATTEET Koululaiskuljetukset toteutetaan perusopetuslain 32 :n sekä sivistyslautakunnan hyväksymien periaatteiden mukaisesti. Sivistyslautakunta 18.5.2016 Sisällys

Lisätiedot

Rääkkylän kunnan KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET

Rääkkylän kunnan KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET Rääkkylän kunnan KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET Koulukuljetukset toteutetaan perusopetuslain 32 :n antamien ohjeiden sekä sivistyslautakunnan hyväksymien periaatteiden mukaisesti. Sivistyslautakunta

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Liite 2

NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KOULULAISKULJETUKSET Liite 2 NOKIAN KAUPUNGIN KOHDEKUVAUKSET 1 (6) KILPAILUTETTAVAT KOHTEET 1. Nokian keskusta, koulukuljetukset tuntitaksalla 2. Nokian keskusta, koulukuljetukset taksitaksalla 3. Pinsiö Kohteet on kuvattu tarkemmin

Lisätiedot

KANNUKSEN KAUPUNGILLE JA PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTALLE OSTETTAVA KULJETUSPALVELU TAKSI- TAI JOUKKOLIIKENNELUVAN MUKAISELLA KALUSTOLLA

KANNUKSEN KAUPUNGILLE JA PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTALLE OSTETTAVA KULJETUSPALVELU TAKSI- TAI JOUKKOLIIKENNELUVAN MUKAISELLA KALUSTOLLA KULJETUSSUUNNITELMA TARJOUSPYYNTÖÖN KANNUKSEN KAUPUNGILLE JA PERUSPALVELULIIKELAITOS JYTALLE OSTETTAVA KULJETUSPALVELU TAKSI- TAI JOUKKOLIIKENNELUVAN MUKAISELLA KALUSTOLLA Reitti nro 2: Tarjous pyydetään

Lisätiedot

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014

Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 Sivu 1/5 Tammelan kunta Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 pvm 27.3.2014 KOULUKULJETUKSET OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on oikeus ostoliikenteen harjoittamiseen. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

28.5.2015. Reiteissä olevat ajat ovat aamulla koulun tuntien alkamisaikoja ja iltapäivällä tuntien päättymisaikoja.

28.5.2015. Reiteissä olevat ajat ovat aamulla koulun tuntien alkamisaikoja ja iltapäivällä tuntien päättymisaikoja. Tarjouspyynnön liite nro 1 28.5.2015 Koulukuljetusreittien kuvaukset Reiteissä olevat ajat ovat aamulla koulun tuntien alkamisaikoja ja iltapäivällä tuntien päättymisaikoja. Kohde 1: Aseman koulun, Kirkonkylän

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 (1/8)

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 1 (1/8) (1/8) Tällä liitteellä määritellään kohteen nro 1 aikataulut ja reitit ja mahdollinen ostajan Aikataulu: Kaukjärven koulu alkaa klo 8.30. Iltapäiväkuljetuksia on seuraavasti: ma klo 12.30 ja 14.30, ti

Lisätiedot

Kilpailutuksen kohteet olivat:

Kilpailutuksen kohteet olivat: Kasvatus ja opetuslautakunta 5 15.06.2017 Koululais- ja asiointikuljetusten hankinta Kasvatus ja opetuslautakunta 15.06.2017 5 Asikkalan kunta on pyytänyt sitovat tarjoukset koululais ja asiointikuljetusten

Lisätiedot

Tarjous pitää tehdä kohteittain, osa- ja yhdistelmätarjouksia ei hyväksytä. Uura - Pajulammentie - Leppikoski - Kokonlahdentie - Paltamo

Tarjous pitää tehdä kohteittain, osa- ja yhdistelmätarjouksia ei hyväksytä. Uura - Pajulammentie - Leppikoski - Kokonlahdentie - Paltamo KOHTEET Liite 1 Tarjous pitää tehdä kohteittain, osa- ja yhdistelmätarjouksia ei hyväksytä. KOHDE 1 1. Aamukuljetus ma pe klo 7.20 Uura - Pajulammentie - Leppikoski - Kokonlahdentie - Paltamo oppilaita

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA

TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA TARJOUSPYYNTÖ LEMIN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUONNA 2019-2020 Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Lemin kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle 2019-2020.

Lisätiedot

Koulukuljetukset. Hyvinvointilautakunta Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö

Koulukuljetukset. Hyvinvointilautakunta Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Koulukuljetukset Hyvinvointilautakunta 30.1.2019 Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Logistiikkapalvelut tuottaa Asiantuntijapalveluita kuljetuksien suunnitteluun, hankintaan ja organisointiin Joensuun

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 sivu 1(14)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1 sivu 1(14) sivu 1(14) OPPILASKULJETUSTEN PALVELUKUVAUS JA REITIT Kuljettajat Oppilaita ei saa jättää ilman valvontaa missään olosuhteissa. Kuljettajien tulee avustaa oppilaita tarvittaessa. Kuljetuksissa tulisi käyttää

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA. Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA Tarjouspyynnön liite nro 1 PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT YLEISET VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Oppilaskuljetukset ja Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella

Oppilaskuljetukset ja Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella Oppilaskuljetukset ja Saarikan henkilökuljetukset Saarijärven kaupungin alueella LIITE 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN KUVAUS JA KALUSTO Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä.

Lisätiedot

Reitillä pyritään ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa vakiovuoroliikennettä.

Reitillä pyritään ensisijaisesti hyödyntämään olemassa olevaa vakiovuoroliikennettä. TARJOUSPYYNTÖ: LAIHIAN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikenteen tarjouspyyntö koululaiskuljetukset Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen

Lisätiedot

Koulukuljetusreitit alkaen

Koulukuljetusreitit alkaen Koulukuljetusreitit 12.8.2019 alkaen Ylämyllyn koulu ja esiopetus... 2 1. Lentoaseman suunta... 2 2. Lautasuon suunta... 2 3. Honkalammen suunta... 2 4. Viinijärven suunta... 3 5. Liperin suunta... 3 6.

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim.

Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. Joukkoliikennettä ei ole saatavilla (Tottijärvi, Vahalahti, Siuro, Linnavuori, Pinsiö) Oppilas ei ole kykenevä käyttämään joukkoliikennettä (esim. erityisoppilaat tai tilapäinen kuljetus loukkaantuneelle

Lisätiedot

LIITE 1A AIKATAULUT JA REITTIKARTAT. Reittien pääväylät on merkattu kartalle, liitteessä 1B.

LIITE 1A AIKATAULUT JA REITTIKARTAT. Reittien pääväylät on merkattu kartalle, liitteessä 1B. LIITE 1A AIKATAULUT JA REITTIKARTAT Reittien pääväylät on merkattu kartalle, liitteessä 1B. Aikataulut: Koulut alkavat pääosin Pohjois-Sipoossa tasatunnein (8.00 10.00) ja päättyvät pääosin tasatunnein

Lisätiedot

Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5.

Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5. 1 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5. Kohde Kohde 1 Kohde 2 Kohde 3 Kohde 4 Kohde 5 Kohde 6 Kohde 7 Kohde 8 Kohde

Lisätiedot

Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat liikennöintikohteet.

Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat liikennöintikohteet. TARJOUSPYYNNÖN LIITE 2 1 (16) MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 2 Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu liikennöinnin toimintaperiaatteet ja vaatimukset tarjoajalle sekä kilpailussa olevat

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Päivitetty 15.8.2013 Lukuvuoden 2013-2014 kuljetusaikataulu

KOULUKULJETUKSET Päivitetty 15.8.2013 Lukuvuoden 2013-2014 kuljetusaikataulu KOULUKULJETUKSET Päivitetty 15.8.2013 Lukuvuoden 2013-2014 kuljetusaikataulu Oppilaan tulee olla ajoissa (vähintään 5 min ennen merkittyä lähtöaikaa) pysäkillä. Mahdolliset muutokset aikatauluihin päivitetään

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Nopolan koulun koulukuljetusopas

Nopolan koulun koulukuljetusopas Nopolan koulun koulukuljetusopas 2017-2018 Kyyjärvellä lukuvuonna 2017 2018 kuljetusoppilaita esikoulusta peruskoulun päättäviin on yhteensä noin 63. Tämä opas on laadittu sen vuoksi, että jokaisella oppilaalla

Lisätiedot

Koulukuljetus- vanhempainilta

Koulukuljetus- vanhempainilta Koulukuljetus- vanhempainilta 31.08.2016 Keinoja, jolla voidaan edistää koulukuljetuksen onnistumista: Eri osapuolet osallistuvat koulukuljetusvanhempainiltaan Liikennöitsijät / kuljettajat, koulukuljetuksen

Lisätiedot

LUKUVUODEN 2011-2012 KOULUKYYTIEN OPTIOISTA PÄÄTTÄMINEN LUKUVUODEKSI 2012-2013

LUKUVUODEN 2011-2012 KOULUKYYTIEN OPTIOISTA PÄÄTTÄMINEN LUKUVUODEKSI 2012-2013 Sivistyslautakunta 30 22.06.2011 Sivistyslautakunta 52 22.05.2012 LUKUVUODEN 2011-2012 KOULUKYYTIEN OPTIOISTA PÄÄTTÄMINEN LUKUVUODEKSI 2012-2013 Sivltk 30 Koululaisten kuljetuksista on pyydetty tarjoukset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA 54800 SAVITAIPALE TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN KOULUKULJETUKSISTA Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää Savitaipaleen kunnan koulukuljetukset lukuvuodelle

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Kaupunginhallitus 154 25.03.2015. Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8.

Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Kaupunginhallitus 154 25.03.2015. Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8. Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Kaupunginhallitus 154 25.03.2015 Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8.2015 lukien 39/40/400/2015 SL 12 Selostus: Särkilahden koulussa

Lisätiedot

Tarkat aikataulutiedot ja pysäkit osoitteessa: http://matkahuolto.fi/fi/index.html

Tarkat aikataulutiedot ja pysäkit osoitteessa: http://matkahuolto.fi/fi/index.html KOULULAISKULJETUKSET Perus-ja esiopetuksessa maksuttomaan koulukuljetukseen ovat oikeutettuja oppilaat, joiden koulumatka on yli 5 km ja ns. talvikuljetukseen ajalla 1.11.-31.3. perusopetuksen 1-3.luokkien

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN PERIAATTEET

PYHÄRANNAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN PERIAATTEET PYHÄRANNAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN PERIAATTEET Sivistyslautakunta 29.9.2011 Muutos 1.2. sivistyslautakunta 24.11.2011 2 1 KULJETUSTEN MYÖNTÄMISEN PERUSTEET 1.1 Koulumatkan pituus, odotusajat ja kuljetusavustus

Lisätiedot

Koulukuljetusten periaatteet Wiitaunionin alueella 1.8.2010 lukien

Koulukuljetusten periaatteet Wiitaunionin alueella 1.8.2010 lukien Sivistyslautakunta 9.3.2010 27 Sivistyslautakunta 24.9.2013 98 Sivistyslautakunta 24.3.2015 29 Sivistyslautakunta 28.4.2015 43 Koulukuljetusten periaatteet Wiitaunionin alueella 1.8.2010 lukien Koulumatkan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asikkala002 SIVU 1 / 12. Puhelin

Tarjouspyyntö asikkala002 SIVU 1 / 12. Puhelin SIVU 1 / 12 Koulu ja asiointikuljetukset 452017 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Asikkala/Sivistyspalvelut Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 0145208 4 Postiosoite Rusthollintie 2 Postitoimipaikka

Lisätiedot

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA

UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA 1 (5) UPPHANDLING AV KIMITOÖNS KOMMUNS SKOLSKJUTSAR 2013-2015 KEMIÖNSAAREN KUNNAN 2013-2015 KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ koulu- ja kouluruoka-kuljetuksista Kemiönsaaren kunta (ostaja) pyytää

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTANAANTALINJAMERIMASKUN ALUEET TALVIAIKATAULU Voimassakouluvuodenaikana 10.1.2011 alkaen NAANTALINKAUPUNKI TLO Tervetuloa turvallisen ja mukavan palveluliikenteen kyytiin!

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin.

Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA 1 B TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Kohdekuvaukset: Seuraavien kohteiden liikennöintiaika on 1.8.2014 31.7.2016. Liikennöinti tapahtuu peruskoulun koulupäivisin. Liikennöitsijä voi tehdä

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Koululaiskyselyn yhteenveto Lemi. Lappeenrannan seudun liikenneturvallisuussuunnitelma

Koululaiskyselyn yhteenveto Lemi. Lappeenrannan seudun liikenneturvallisuussuunnitelma Koululaiskyselyn yhteenveto Lemi Lappeenrannan seudun liikenneturvallisuussuunnitelma 11.9.2017 Taustatiedot Kysely oli auki 3.5.-31.5.2017 välisenä aikana ja vastauksia pyydettiin 3. - 9. luokkalaisilta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. OPETUSTOIMEN KULJETUKSET LUKUVUOSIKSI 2014-2017 ja OPTIONA LUKUVUODELLE 2017-2018

TARJOUSPYYNTÖ. OPETUSTOIMEN KULJETUKSET LUKUVUOSIKSI 2014-2017 ja OPTIONA LUKUVUODELLE 2017-2018 TARJOUSPYYNTÖ. OPETUSTOIMEN KULJETUKSET LUKUVUOSIKSI 2014-2017 ja OPTIONA LUKUVUODELLE 2017-2018 Kooste tarjouspyyntöä koskevista kysymyksistä ja vastauksista 1. Kysymys: Onko teillä mahdollisesti jo olemassa

Lisätiedot

Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016

Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016 1 UUDENKAUPUNGIN Tarjouspyyntö 1(6) KAUPUNKI Sivistyspalvelukeskus 18.3.2014 Oppilaskuljetukset lukuvuosille 2014-2015 ja 2015-2016 Pyydämme Teitä tarjoamaan koulujen oppilaskuljetuksia ja hammashuollon

Lisätiedot

Käsiteltävät asiat 24. Talousarvion toteutuminen...40 25. Liikuntajärjestöjen yleisavustusten ja kyläkenttien rakentamis- ja kunnossapitoavustusten

Käsiteltävät asiat 24. Talousarvion toteutuminen...40 25. Liikuntajärjestöjen yleisavustusten ja kyläkenttien rakentamis- ja kunnossapitoavustusten PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivistyslautakunta 21.5.2014 Käsiteltävät asiat 24. Talousarvion toteutuminen...40 25. Liikuntajärjestöjen yleisavustusten ja kyläkenttien rakentamis- ja kunnossapitoavustusten jakaminen...41

Lisätiedot

PALVELULIIKENTEEN, ASIOINTILIIKENTEEN SEKÄ RUO- KA- JA KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

PALVELULIIKENTEEN, ASIOINTILIIKENTEEN SEKÄ RUO- KA- JA KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS PALVELULIIKENTEEN, ASIOINTILIIKENTEEN SEKÄ RUO- KA- JA KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS...

Lisätiedot

TYRNÄVÄN PALVELULIIKENNE

TYRNÄVÄN PALVELULIIKENNE TYRNÄVÄN PALVELULIIKENNE Tyrnävällä liikennöi OTP TRAVEL palveluliikenne. Liikenteen tarkoituksena on parantaa ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten kuljetuspalveluja sekä hoitaa osa kunnan koulukuljetuksista.

Lisätiedot

Maanantai perjantai Maanantai, keskiviikko, perjantai Tiistai ja torstai Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy Karkkilan kaupunki

Maanantai perjantai Maanantai, keskiviikko, perjantai Tiistai ja torstai Liikennöitsijä Päivin Liikenne Oy Karkkilan kaupunki Kau 016 5 2 01 si 2 Höökikyyti on Karkkilan kaupungin tukema sisäisen joukkoliikenteen linja-autolinja, liikennöintiä hoitaa Päivin Liikenne Oy. Höökikyyti tarjoaa liikkumismahdollisuuden kaupunginosista

Lisätiedot

Kuljetusta odottavalle oppilaalle on järjestettävä mahdollisuus valvottuun toimintaan.

Kuljetusta odottavalle oppilaalle on järjestettävä mahdollisuus valvottuun toimintaan. INKOON KUNNAN KOULU- JA ESIOPETUSKULJETUSPERIAATTEET Perusopetuslaki 32 Koulumatkat Jos perusopetusta, esiopetusta tai lisäopetusta saavan oppilaan koulumatka on viittä kilometriä pidempi tai jos se oppilaan

Lisätiedot

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015 TIEDOTE 20.8.2015 LAVIAN JOUKKOLIIKENNE Lavian ja Porin keskustan välistä liikennettä palvelee kaksi linjaa: Lyttylän Liikenne ajaa linjaa 68 perjantaisin ja Porin Linjat ajaa linjaa 69 maanantaista perjantaihin.

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 4/2010 33 Sivistyslautakunta. 3.5.2010 klo 18.00 20.35. Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 4/2010 33 Sivistyslautakunta. 3.5.2010 klo 18.00 20.35. Kunnanvirasto 1, valtuustosali 4/2010 33 Sivistyslautakunta 3.5.2010 klo 18.00 20.35 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen puheenjohtaja Mervi Rings varapuheenjohtaja, poistui klo 19.52 Jari Heikka jäsen Hannu Hakonen jäsen

Lisätiedot

HANKASALMEN KUNNAN ESI- JA PERUSOPETUKSEN KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET

HANKASALMEN KUNNAN ESI- JA PERUSOPETUKSEN KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET Liite siv.ltk 17.3.2009 17 Liite kh 30.3.2009 81 Liite kv 11.5.2009 34 Hankasalmen kunta HANKASALMEN KUNNAN ESI- JA PERUSOPETUKSEN KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET Koulunjohtajien kommentit lisätty

Lisätiedot

Liperin kunnan koululaiskuljetukset alkaen

Liperin kunnan koululaiskuljetukset alkaen Liperin kunnan koululaiskuljetukset 7.1.2019 alkaen Koululaiskuljetukset Liperissä 7.1.2019 alkaen Kevätlukukausi kouluissa ja esikouluissa alkaa maanantaina 7.1.2019. Uuden kilpailutuskauden alkaessa

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET LV 2014-2015 Sivu 1(2)

OPPILASKULJETUKSET LV 2014-2015 Sivu 1(2) OPPILASKULJETUKSET LV 214-215 Sivu 1(2) Reitin numero: 1 Kuvaus: Heinämaantie, Pajulantie, Lempääntie ap=toiminta alkaa kohteessa ip=iltapäiväkuljetus Kohde:Kaukjärven koulu Reitti: Heinämaa 1 Heinämaantie

Lisätiedot

Liite 2. KILPAILUKOHTEIDEN MÄÄRITTELY, HENKILÖKULJETUKSET Janakkalan koulu- ja esikoulukuljetukset (laajennusoptiona muut asiakasryhmät)

Liite 2. KILPAILUKOHTEIDEN MÄÄRITTELY, HENKILÖKULJETUKSET Janakkalan koulu- ja esikoulukuljetukset (laajennusoptiona muut asiakasryhmät) DNro Yhla 844/2017 16.3.2017 Liite 2. KILPAILUKOHTEIDEN MÄÄRITTELY, HENKILÖKULJETUKSET Janakkalan koulu- ja esikoulukuljetukset (laajennusoptiona muut asiakasryhmät) Sisällys 1 Yleistä... 2 1.1 Kuljetusperiaatteet...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivistyslautakunta 14.1.2015. 1. Sivistyslautakunnan kokouspäivä ja kokouskutsujen toimittaminen v. 2015...

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivistyslautakunta 14.1.2015. 1. Sivistyslautakunnan kokouspäivä ja kokouskutsujen toimittaminen v. 2015... PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivistyslautakunta 14.1.2015 Käsiteltävät asiat 1. Sivistyslautakunnan kokouspäivä ja kokouskutsujen toimittaminen v. 2015...2 2. Sivistyslautakunnan pöytäkirjojen tarkastaminen, nähtävillä

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Särkilahden koulun lakkauttaminen lukien 39/40/400/2015 SL 12

Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Särkilahden koulun lakkauttaminen lukien 39/40/400/2015 SL 12 Sivistyslautakunta 12 22.01.2015 Sivistyslautakunta 64 24.03.2015 Särkilahden koulun lakkauttaminen 1.8.2015 lukien 39/40/400/2015 SL 12 Selostus: Särkilahden koulussa on 18 oppilasta kevätlukukaudella

Lisätiedot

Kuninkuusravit Porissa 1-3.8.2014

Kuninkuusravit Porissa 1-3.8.2014 Kuninkuusravit Porissa 1-3.8.2014 Kuljetusopas KAUPUNKILIIKENNE Pysäköintikuljetukset lentokentällä Yksi bussi siirtää lentokentän sisällä parkkipaikka-ajona asiakkaita terminaaliin. Lauantaina 8:00 20:00

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA. Esi- ja perusopetuksen kuljetussääntö. Kasvatus- ja koulutuslautakunta (päivitys )

KONTIOLAHDEN KUNTA. Esi- ja perusopetuksen kuljetussääntö. Kasvatus- ja koulutuslautakunta (päivitys ) KONTIOLAHDEN KUNTA Esi- ja perusopetuksen kuljetussääntö Kasvatus- ja koulutuslautakunta 27.3.2013 (päivitys 22.6.2016) Kontiolahden oppilaskuljetukset järjestetään 1.8.2016 alkaen seuraavien säännösten

Lisätiedot

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa PAIMIO LIITE 3 20.08.2015 Palvelukuvaus PaltanPadan valmistuskeittiöstä : Paltantie 4 PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa Kuljetuskohteet maanantai - perjantai : Reitti

Lisätiedot

Ajankohtaista koulukuljetuksista

Ajankohtaista koulukuljetuksista Ajankohtaista koulukuljetuksista Karhukuntien liikenneturvallisuusja koulukuljetusseminaari 4. 5.10.2012 Kai Leppimäki, Porin kaupungin koulutusvirasto Porin koulutoimen kuljetusoppilaat Tilastopäivän

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Muonion kunta/sivistystoimi KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMISEN PERIAATTEET

Muonion kunta/sivistystoimi KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMISEN PERIAATTEET Muonion kunta/sivistystoimi KOULUTUKSEN JÄRJESTÄMISEN PERIAATTEET Sivistyslautakunta 6.8.2012 Sisällys 1. JOHDANTO...3 2. PERUSOPETUS...3 2.1 OPETUKSEN JÄRJESTÄMINEN...3 2.2 OPPILAAT...3 2.3 OPPILASKULJETUKSET...4

Lisätiedot

Koulukuljetus Keiteleen kunnan esi- ja perusopetuksessa lukuvuonna

Koulukuljetus Keiteleen kunnan esi- ja perusopetuksessa lukuvuonna Koulukuljetus Keiteleen kunnan esi- ja perusopetuksessa lukuvuonna 2018-19 1 2 Sisältö sivu 1. Koulumatkaedun perusteet 3-5 2. Koulukuljetuksen reitit ja yhteystiedot 6 3. Koulumatkojen turvallisuusohjeet

Lisätiedot

Linja K2 sisältää kutsuohjattua liikennettä erilliselle kartalle rajatulla alueella.

Linja K2 sisältää kutsuohjattua liikennettä erilliselle kartalle rajatulla alueella. 1 (14) Kohde 1/2014 Linjan K2 (Lemunniemi Kaarinan keskusta Kuusisto) reitti: A KUUSISTO (Rantamäentien/Kuuslahdentien risteys) Vuolahdentie Saaristotie Kuusistonkaari Emponkaari - Urheilutie Vanhatie

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSOPAS

KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSOPAS KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSOPAS Esi- ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetuksia koskevat periaatteet Sivistyslautakunta 8.6.2010 65 1. YLEISTÄ Tässä koulukuljetusoppaassa esitetään ne perusteet,

Lisätiedot

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ Lukuvuosi 2017-18 Luokat ja henkilökunta 3 A Jaana Hekkanen, 3B Leena Helanen, 3F Niina Siltari, 3H Petri Korpi 4B Timo Fordell, 4C:n opettajan nimi vahvistuu maanantaina

Lisätiedot

Koulukuljetuskriteerit 2015

Koulukuljetuskriteerit 2015 Koulukuljetuskriteerit 2015 Luumäen koululautakunta 26.8.2015, 43 Ohjeistus otetaan käyttöön 1.9.2015 ja sitä sovelletaan lukuvuoden 2015-2016 alusta alkaen. Nämä oppilaskuljetuksissa noudatettavat periaatteet

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen tarjouspyyntö koulukuljetuksista lukuvuosille 2017-2018 ja 2018-2019 reiteille Pitkäjärven suunnan aamukuljetus ja Somerniemen suunnan iltapäiväkuljetus. Someron kaupunki/sivistystoimi (jäljempänä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 16.7.2018 125 Kokousaika Maanantai 16.7.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET

KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET SAVITAIPALEEN KUNTA KOULUKULJETUKSIA KOSKEVAT PERIAATTEET Hyväksytty sivistyslautakunnassa 16.08.2016 36 2 Sisällys 1.YLEISTÄ... 3 1.1 Lainsäädäntö... 3 2. KULJETUKSEN JÄRJESTÄMISEN PERIAATTEET... 4 2.1

Lisätiedot