Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01."

Transkriptio

1 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (1) 41 Asianro 2254/ /2014 Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikenteen kannusteurakkakohteen 5 liikennöintisuunnitelmat Liikennöintisuunnitelma Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikenteen siirtymäajan sopimusten voimassaolo päättyy Kaupunkiliikenteen kannusteurakkakohteet kilpailutettiin syksyllä 2013 ja liikennöitsijät kohteisiin valittiin joulukuussa Valinta tehtiin tarjoushinnan ja kaluston perusteella. Liikennöintisuunnitelmia ei vaadittu tarjousvaiheessa, vaan tarjouspyynnön mukaan liikennöintisuunnitelmat on oltava hyväksyttynä kaksi kuukautta ennen liikenteen käynnistymistä. Joukkoliikennelautakunta päätti kokouksessaan , että kaupunkiliikenteen kohteiden 2-5 mukaisessa liikenteessä käytetään siirtymäajan sopimusliikenteiden reittejä ja aikatauluja myös siirtymäajan sopimusten päättymisen jälkeen ajalla Liikennöintisuunnitelmien mukainen liikenne aloitetaan kohteiden 2-5 osalta vasta talviaikataulukauden vaihtuessa Kannusteurakkakohteen 5 alkuperäinen liikennöintisuunnitelma oli kommentoitavina internetissä maaliskuussa ja Siilinjärven kunnantalolla järjestettiin avoin kuulemistilaisuus. Palautekyselyssä saatiin noin 100 palautetta, joista lähes kaikki olivat negatiivisia. Kuulemistilaisuudessa ja puhelimitse saatu palaute kohdistui samoihin ongelmakohtiin, jotka nousivat esille kyselyssäkin. Koska alkuperäinen liikennöintisuunnitelma täytti tarjouspyynnössä esitetyt vaatimukset, hyväksyttiin sen mukaiset suoritteet (linjakilometrit, linjatunnit, autopäivät) lähtötasoksi suoritemäärän muutoksien aiheuttaman lisähinnan laskemiseen. Lisähinta lasketaan liikennöintisopimuksessa määritetyillä lisäsuoritteiden yksikköhinnoilla. Palautetta tuli linjojen aikataulurakenteen muuttamisesta, mikä koettiin heikennykseksi nykyiseen verrattuna. Esimerkiksi linjan 31 aikataulut eivät palvelisi Matkuksen tarpeita eikä työmatkayhteyksiä Siilinjärveltä Kuopion keskustaan ja Kysille. Linjan 31 toivottiin edelleen kiertävän Vuorelan lenkin (Simpantie Sammakkoniementie - Rissalantie), jotta kävelymatkat Vuorelan länsiosista reitin varrelle eivät pidentyisi. Myös Simonsalon ja Leppäkaarteen vuoromäärä vähentyisi lähes puoleen nykyisestä, jos alueet jäisivät vain linja 31 palvelun varaan. Nykyisin alueen kautta kulkee myös linja 35. Palautteiden perusteella liikennöintisuunnitelmaa muutettiin palvelemaan alkuperäissuunnitelmaa paremmin matkustajien tarpeita. Muutoksia tehtiin linjan 31 ja 40 reitteihin sekä aikatauluihin. Päivitetty liikennöintisuunnitelma oli nähtävillä toukokuun alussa ja palautteita tuli 16 kappaletta, joista 3 oli positiivisia. Puutteena nähtiin enää, että Kysille ei ollut arkisin yhteyttä Siilinjärveltä seitsemäksi. Tämä on otettu huomioon korjatussa suunnitelmassa yksittäisellä vuorolisäyksellä.

2 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (2) Linja 30 Vuorela Kuopion keskusta Savilahti Linja 30 liikennöi Vuorelasta Nuottapolun kääntöpaikalta moottoritien kautta Kuopion keskustaan ja Niiralankatua Savilahteen. Aamulla ja iltapäivällä osa vuoroista kiertää Kysin pihan kautta. Aikataulut on suunniteltu niin, että 60 min välein kulkevilla vuoroilla pääsee aamulla ennen tasaa Kuopion keskustaan ja tasaksi Savilahteen. Iltapäivällä vuorot lähtevät tasan jälkeen takaisin Siilinjärvelle. Viikonloppuisin tai kesäkaudella linjalla ei ole liikennettä. Linja 31 Leppäkaarre Siilinjärvi Vuorela Kuopion keskusta Savilahti Matkus Linja 31 ajaa Siilinjärven keskustasta Simonsalon ja Leppäkaarteen lenkin palaten takaisin keskustaan ja edelleen Haaparinteen kautta Vuorelan lenkille ja edelleen moottoritien kautta Kuopion keskustaan, Savilahteen ja Matkukselle. Osa vuoroista ajetaan tunnuksella 31K, jolloin reitti kulkee Haaparinteen sijaan Toivalan kautta. K-vuoroja liikennöidään silloin, kun linja 35 ei liikennöi eli maanantai-lauantai-iltoina sekä sunnuntaisin koko päivän. Linjan aikataulut on suunniteltu niin, että 60 min välein kulkevilla vuoroilla pääsee Matkukselle ennen tasaa ja Matkuksesta pois tasan jälkeen. Vuorojen lähtöajat on porrastettu linjan 40 vuorojen kanssa Leppäkaarteessa sekä linjan 30 vuorojen kanssa Vuorelassa, jolloin näiltä alueilta muodostuu noin puolen tunnin vuoroväli Kuopion keskustaan ja Kysille. Ruuhka-aikoihin osa vuoroista kulkee Kysin pihan kautta. Linja 32 Leppäkaarre Siilinjärvi Vuorela Kys Kuopion keskusta Linjan 32 reitti kulkee Siilinjärvellä samaa reittiä kuin linja 31. Kuopion päässä linjan reitti kulkee ensin Kysille, josta jatketaan keskustaan. Osa vuoroista ajetaan Toivalan kautta 32K tunnuksella. Vuoroja ajetaan vain arkisin aikaisin aamulla sekä ruuhka-aikoihin. Vuorot täydentävät linjojen 31 ja 35 palvelutarjontaa varsinkin Kysin työmatkaliikenteessä. Linja 35 Hamula Harjamäki Siilinjärvi Toivala Kuopion keskusta Savilahti Linjan 35 reitti kulkee Hamulasta Harjuniityn kautta Siilinjärvelle, josta se jatkaa Toivalan ja Vuorelantien kautta moottoritietä pitkin Kuopion keskustaan ja Kysille. Lauantaisin linjan reitti on muuten sama kuin arkisin, mutta se lähtee Harjuniitystä ja kiertää lähtiessään Simonsalon ja Leppäkaarteen kautta takaisin Siilinjärven keskustaan ja jatkaa siitä Kuopioon nykytilanteen mukaisesti. Näin saadaan järjestettyä Simonsaloon ja Leppäkaarteeseen lauantaisin nykyisentasoinen vuorotarjonta eli 30 min vuoroväli. Linjaa 35 liikennöidään arkisin ja lauantaisin tunnin vuorovälillä ja se tarjoaa yhteydet Harjuniitystä ja Toivalasta Kuopion keskustaan tasaksi ja iltapäivällä tasan jälkeen takaisin Siilinjärvelle. Ruuhka-aikoihin osa vuoroista kulkee Kysin pihan kautta. Lauantaisin linjan aikataulut porrastuu Simonsalossa ja Leppäkaarteella linjan 31 aikataulujen kanssa. Linja 40 Leppäkaarre Siilinjärvi Lentoasema Kuopion keskusta Savilahti.

3 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (3) Linjan 40 reitti kulkee Siilinjärven keskustasta Simonsalon ja Leppäkaarteen lenkin kautta takaisin Siilinjärven keskustaan. Siilinjärveltä linja jatkaa lentoaseman kautta Joensuuntielle ja edelleen moottoritien kautta Kuopion keskustaan ja Savilahteen. Muista linjoista poiketen linjan 40 reitti kulkee Sorsasalo Vuorela -välillä rinnakkaistiellä. Näin linja palvelee myös rinnakkaistien varressa olevien yritysten työntekijöitä sekä Sorsasalosta Puijonsarven koulussa käyviä koululaisia. Koululaisten koulumatkan turvallisuus paranee, kun heidän ei tarvitse ylittää Sorsasalon rampilla ajorataa. Linjan 40 aikataulut on pyritty porrastamaan Simonsalossa ja Leppäkaarteella linjan 31 aikataulujen kanssa, jolloin alueelta saadaan 30 min vuoroväli Kuopioon. Vuorovälit talvella (min) Liikennöintiajat talvella (klo) Linja arki la su arki la su :30-18: :35-23:30 (2:00 pe) 5:35-2:00 5:35-23: vuoroa - - 5:40-9:20 / 15:40-17: :05-23:00 6:00-22: :55-19: Vuorovälit kesällä (min) Liikennöintiajat kesällä (klo) Linja arki la su arki la su :35-23:30 (2:00 pe) 6:00-22:00 5:35-23: vuoroa - - 5:40-9:20 / 15:40-17: :05-23:00 6:00-22: :55-19: Yhteenveto muutoksista Alkuperäiseen suunnitelmaan on tehty seuraavat muutokset, jotka muuttavat lähtötasoksi sovittuja suoritteita: - Linjan 31 reitti on siirretty kulkemaan Vuorelassa Simpantien ja Rissalantien kautta. Tällä muutoksella myös saatiin noin puolen tunnin vuoroväli Vuorelan lenkille. Linjan 40 reittiä jatkettiin Siilinjärveltä Simonsaloon ja Leppäkaarteeseen, jolloin kyseiselle alueelle saatiin puolen tunnin vuorovälinen tarjonta. Muutosta varten ei tarvittu lisäautoa, koska alkuperäiseen suunnitelmaan sisältynyt 20 minuutin seisonta-aika Siilinjärvellä otettiin käyttöön linjan liikennöintiin. Linjan 35 reitti on muutettu kulkemaan lauantaisin Simonsalon ja Leppäkaarteen kautta. Tällä muutoksella saatiin kyseiselle alueelle lauantaisin puolen tunnin vuorotarjonta nykytilanteen mukaisesti. Ajoaika lauantaisin ei kuitenkaan enää riitä Hamulassa käyntiin, vaan autot käyvät vain Harjamäessä. Linja 31K oli alkuperäisessä suunnitelmassa suunniteltu liikennöitäväksi kahdella autolla välillä Kys-Siilinjärvi siten, että molemmille autoille tulee seisonta-aikaa sekä Kysillä että Siilinjärvellä noin 60 minuuttia jokaisella kierroksella. Tätä järjestelyä muutettiin siten, että pienellä lisäpanostuksella saatiin merkittävästi lisävuoroja sunnuntaiaamuun. Vuoromäärää lisääntyikin klo 9-12 tunnin vuoroväliin alkuperäisen 120 minuutin vuorovälin sijaan. Lisäksi saatiin järjestettyä yhteys Matkukselle kauppakeskuksen avautumisaikaan klo 12:ksi, joka alkuperäisestä suunnitelmasta puuttui.

4 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (4) Muutosten kustannukset Liikennöintisuunnitelmiin tehdyt muutokset nostaisivat liikennöinnistä maksettavia liikennöintikorvauksia vuodessa noin Koska muutettu liikennöintisuunnitelma palvelisi merkittävästi alkuperäistä suunnitelmaa paremmin matkustustarpeita, joukkoliikenteen käyttö oletettavasti lisääntyisi. Näin ollen nettokustannus muutoksista jäisi em. kustannusta pienemmäksi lisääntyvien lipputulojen ansiosta. Vaikutusten arviointi Esitys on ilmasto- ja yritysvaikutuksiltaan positiivinen, koska esityksellä parannetaan joukkoliikennejärjestelmän selkeyttä ja käytettävyyttä. Esitys Esitän, että hyväksyy kaupunkiliikenteen kannusteurakkakohteen 5 liitteenä olevat liikennöintisuunnitelmat, jotka sisältävät edellä esitetyt muutokset. Liitteet /2014 Kohteen 5 reittikartat Asiakirjoissa: - kohteen 5 reittiaikataulut Valmistelija Tero Myyryläinen puh etunimi.sukunimi(at)kuopio.fi Päätösehdotus Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Lautakunta hyväksyy suunnittelupäällikön esityksen. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (5)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2254/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 30 Asianro 2254/08.01.00/2014 Kuopion kaupunkiliikenteen kannusteurakkakohteiden 2-4 liikennöintisuunnitelmat Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 6 25.02.2016. 6 Asianro 1347/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 6 25.02.2016. 6 Asianro 1347/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 6 Asianro 1347/08.01.00/2016 Kuopion ja Siilinjärven kannusteurakkasopimusten kesäliikenteet 2016 Kaupunkiliikenne Kohde 1 Joukkoliikennepäällikkö Jani Reinikainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 42 05.06.2014. 42 Asianro 4014/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 42 05.06.2014. 42 Asianro 4014/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) 42 Asianro 4014/08.01.01/2014 Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkakohteiden liikennöintisuunnitelmat Kannusteurakkasopimukset Suunnittelupäällikkö

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2977/08.00.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2977/08.00. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2019 1 (1) 19 Asianro 2977/08.00.00/2019 Kuopion ja Siilinjärven kaupunki-ja maaseutuliikenteet kesäkaudelle 2019 Joukkoliikennepäällikkö Kaisu Matinniemi Henkilökuljetusten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 25 21.05.2015. 25 Asianro 3614/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 25 21.05.2015. 25 Asianro 3614/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) 25 Asianro 3614/08.01.00/2015 Kuopion kaupunki- ja maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten talviliikenteet 2015-2016 Suunnittelupäällikkö Tanja Leppänen Kunnallistekninen

Lisätiedot

KUOPIO, LINJASTOSUUNNITELMAN LUONNOS

KUOPIO, LINJASTOSUUNNITELMAN LUONNOS 31 30 3 40 40B KUOPIO, LINJASTOSUUNNITELMAN LUONNOS.10.1 2A 8,K,V 3 4 30 2A 8,K,V 4 2 3 40 40B 31 3 1 2 1 1 2 2 4 2 8K 3 30 1 2 1 2 1 1 2 2 A A 2 LINJASTOSUUNNITELMAN LUONNOS 2.10.1 Vuorovälit [minuuttia]

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (33) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (33) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (33) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-16:15 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen,

Lisätiedot

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2

KUOPION KAUPUNKI. KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (HAMINALAHTI, KAISLASTENLAHTI,

Lisätiedot

WWW.KUOPIONALUE.FI 1

WWW.KUOPIONALUE.FI 1 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LINJAT JA AIKATAULUT Poikkeuspäivien liikenne 4 Merkkien selitykset Kuopion kaupunkiliikenne 6-61 Yhdistelmäaikataulut, Neulamäki 18-19 Yhdistelmäaikataulut, Kelloniemi

Lisätiedot

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (VEHMERSALMI) KUVAUS

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (VEHMERSALMI) KUVAUS KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 Päivitetty 18.12.2015 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (VEHMERSALMI)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (21) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (21) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 (21) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-15:50 Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone, Suokatu 42 A, 3. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Sakari

Lisätiedot

KUOPIO SIILINJÄRVI LEPPÄKAARRE HARJAMÄKI HAMULA

KUOPIO SIILINJÄRVI LEPPÄKAARRE HARJAMÄKI HAMULA 32 35 KUOPIO SIILINJÄRVI LEPPÄKAARRE HARJAMÄKI HAMULA M P M P L M L M P Linja 35 35 35 35 32 Savilahti, Microteknia - 05.57-06.57 - KYS, Puijonlaaksontie - l - 06.59 07.20C Maljalahdenkatu 05.00 06.05

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 1347/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 1347/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (1) 19 Asianro 1347/08.01.00/2016 Kuopion ja Siilinjärven kannusteurakkasopimusten talviliikenteet 2016-17 Joukkoliikennepäällikkö Jani Reinikainen KT-suunnittelu Tulevalle

Lisätiedot

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN 8.1.2018 Linja 1 Tähän linjaan ei tule muutoksia. Linja 2 Linjalla 2 on ollut ongelmia pysyä aikataulussa. Talviaikataulukauden alkaessa 10.8.

Lisätiedot

KUOPIO VUORELA. M P M P M P M P Kuopio Tori (Torikulma) Kuopio l.as (Puijonkatu)

KUOPIO VUORELA. M P M P M P M P Kuopio Tori (Torikulma) Kuopio l.as (Puijonkatu) 30 KUOPIO VUOREA Reitti: Tulliportinkatu (Torikulma) Puijonkatu Kellolahdentie Kallantie Vt5 Vuorelantie Kylpylähotelli Kunnonpaikan piha Rissalantie ammakkoniementie (Nuottapolun risteys) impantie. Y1

Lisätiedot

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN

MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN MUUTOKSET LAPPEENRANNAN PAIKALLISLIIKENTEEN TALVIAIKATAULUIHIN 2017-2018 Viikonlopun yöliikenne, linja 12 Uusi viikonlopun yövuoro (pe-la ja la-su) olisi alla olevan kartan mukainen vihreän ja punaisen

Lisätiedot

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA

LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 3 LIIKENNÖINTIKORVAUKSEN LASKENTATAPA KANNUSTEURAKKASOPIMUKSESSA Posti- ja käyntiosoite Laskutusosoite Puhelin Faksi www.kuopio.fi

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (23) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (23) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (23) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-16:35 Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite

Liite 1. Palvelutasokartta. Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite Liite 1. Palvelutasokartta Pohjois-Savon ELY-keskuksen toimivalta-alueen joukkoliikenteen palvelutasotavoite 2018-2020 V (vuoroväli arkisin 60-120min, iltavuoroja, lauantai- ja sunnuntaivuoroja tarpeen

Lisätiedot

JOJO-LIIKENTEEN PALVELUTASOTAVOITTEET. Seudullinen joukkoliikennejaosto Täydennetty

JOJO-LIIKENTEEN PALVELUTASOTAVOITTEET. Seudullinen joukkoliikennejaosto Täydennetty JOJO-LIIKENTEEN PALVELUTASOTAVOITTEET Seudullinen joukkoliikennejaosto 12.4.2018 Täydennetty 23.4.2018 ESIPUHE: MITÄ TARKOITETAAN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASOLLA? PALVELUTASO: Kuinka joukkoliikenne vastaa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (20) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta. Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone (Suokatu 42)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (20) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta. Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone (Suokatu 42) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (20) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-15:40 Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone (Suokatu 42) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Pääkkö,

Lisätiedot

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2014

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2014 EU:N PALVELUSOPIMUSASETUKSEN 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2014 SISÄLLYSLUETTELO 1. Raportin tausta... 4 2. Kuopion kaupungin toimivalta-alue...

Lisätiedot

Joukkoliikenteen suunnittelutarpeet v Hervanta

Joukkoliikenteen suunnittelutarpeet v Hervanta Joukkoliikenteen suunnittelutarpeet v. 2014 - Hervanta keskustelutilaisuus, Hervannan elokuvateatteri 6.11.2013, suunnittelupäällikkö Juha-Pekka Häyrynen Suunnittelun aikataulu Keskustelutilaisuudet alueilla,

Lisätiedot

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1. Palvelun kuvaus 1(15) 1 Cityliikenteen linjat Cityliikenteen linjojen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 7063/08.00.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 7063/08.00. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) 3 Asianro 7063/08.00.00/2015 joukkoliikennestrategia 2025 Päätöshistoria 15.12.2016 52 Suunnittelupäällikkö Tanja Leppänen KT-suunnittelu Heinäkuun alussa 2014

Lisätiedot

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (VEHMERSALMI) KUVAUS

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (VEHMERSALMI) KUVAUS KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (VEHMERSALMI) KUVAUS Posti- ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 7156/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 7156/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (1) 58 Asianro 7156/08.01.00/2018 Joukkoliikenteen talousarvioiden 2019 esitykset Joukkoliikennepäällikkö Kaisu Matinniemi Henkilökuljetusten järjestäminen Yleistä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (27) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (27) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (27) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-16:10 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 31 22.05.2014. 31 Asianro 3719/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 31 22.05.2014. 31 Asianro 3719/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 31 Asianro 3719/08.01.00/2012 Oikaisuvaatimus Vehmersalmen joukkoliikennepalveluista tehtyyn päätökseen Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Hennan liityntäliikenteen vaihtoehdot. Orimattilan kaupunginhallitus Katja Suhonen Joukkoliikennesuunnittelija

Hennan liityntäliikenteen vaihtoehdot. Orimattilan kaupunginhallitus Katja Suhonen Joukkoliikennesuunnittelija Hennan liityntäliikenteen vaihtoehdot Orimattilan kaupunginhallitus 14.8.2017 Katja Suhonen Joukkoliikennesuunnittelija Sisältö Vaihtoehto 1: Liityntävuorot jokaiseen junavuoroon Vaihtoehto 2: Liityntävuorot

Lisätiedot

Hallitus MANKIN JA LUOMAN LÄHIJUNALIIKENTEEN KORVAAVA BUSSILIIKENNE 200/ /2015. Hallitus

Hallitus MANKIN JA LUOMAN LÄHIJUNALIIKENTEEN KORVAAVA BUSSILIIKENNE 200/ /2015. Hallitus Hallitus 10 08.12.2015 10 MANKIN JA LUOMAN LÄHIJUNALIIKENTEEN KORVAAVA BUSSILIIKENNE 200/07.71.711/2015 Hallitus Esittelijä Toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi Valmistelija Osaston johtaja Tero Anttila, p.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (28) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (28) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (28) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-16:25 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (13) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (13) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-15:35 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen,

Lisätiedot

tunnit NEULAMÄKI KESKUSTA KELLONIEMI tunnit KELLONIEMI KESKUSTA NEULAMÄKI

tunnit NEULAMÄKI KESKUSTA KELLONIEMI tunnit KELLONIEMI KESKUSTA NEULAMÄKI KUOPION LIIKENNE OY Kohde 2 Linja 4 Talviaikataulu NEULAMÄKI-KELLONIEMI Neulamäentie - Jaamantie - Leimaajantie - Juontie - Vesurikuja - Metsurintie - Neulamäentie - Savilahdentie - Niiralankatu - Tulliportinkatu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEUDUN JOUKKOLII- KENTEEN LINJASTOSUUNNITELMA

JYVÄSKYLÄN SEUDUN JOUKKOLII- KENTEEN LINJASTOSUUNNITELMA Vastaanottaja JYVÄSKYLÄN KAUPUNKISEUTU Asiakirjatyyppi LUONNOS Päivämäärä 8.8.2012 JYVÄSKYLÄN SEUDUN JOUKKOLII- KENTEEN LINJASTOSUUNNITELMA ALUSTAVAT LINJASTORATKAISUT VE1 JA VE 2 Ramboll Kiviharjuntie

Lisätiedot

Salon kaupungin joukkoliikenteenlinjasto

Salon kaupungin joukkoliikenteenlinjasto 1(7) Salon kaupungin joukkoliikenteenlinjasto 2019 Vesa-Matti Väistö 16.10.2018 2(7) JOHDANTO Joukkoliikkenne linjaston palvelutason määrittelyn keskeisin tehtävä on kuvata minkä tasoista joukkoliikennettä

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE A Linja 8X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO

LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO Dno Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pp.kk.2014 KASELY/1550/06.10.02/2013 20.12.2013 LIIKENNÖINTISOPIMUS NRO 1. Sopijapuolet Tilaaja: Kaakkois-Suomen ELY-keskus Osoite: Käyntiosoite:

Lisätiedot

YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN. Sisällys

YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN. Sisällys YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN Sisällys YHTEYDET KANTA-HÄMEENLINNAAN... 0 Hauho... 1 Kalvola... 3 Renko... 4 Lammi ja Tuulos... 5 Palvelut Kanta-Hämeenlinnassa... 6 Joukkoliikenteen mahdollisuudet... 7 Pikavuorot...

Lisätiedot

Kaupunkiympäristö. EU:n Palvelusopimusasetuksen 7 artiklan 1. kohdan mukainen LAHDEN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEVIRANOMAISEN YHDISTELMÄRAPORTTI 2015

Kaupunkiympäristö. EU:n Palvelusopimusasetuksen 7 artiklan 1. kohdan mukainen LAHDEN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEVIRANOMAISEN YHDISTELMÄRAPORTTI 2015 Kaupunkiympäristö EU:n Palvelusopimusasetuksen 7 artiklan 1. kohdan mukainen LAHDEN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEVIRANOMAISEN YHDISTELMÄRAPORTTI 2015 Lahden tekninen ja ympäristötoimiala Puhelinvaihde (03) 814

Lisätiedot

Kuopion kaupunkiseudun linjastosuunnitelman tarkistaminen

Kuopion kaupunkiseudun linjastosuunnitelman tarkistaminen Kuopion kaupunkiseudun linjastosuunnitelman tarkistaminen 12.1.2018 Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 25.1.2018 5 RAPORTIN SISÄLLYS Esipuhe ja työn tekijät Tiivistelmä 1. Työn tausta ja tavoitteet

Lisätiedot

Linjastoluonnos 1: 13

Linjastoluonnos 1:   13 Kaupunginhallitus 388 17.12.2018 Lausunto linjasto 2021- projektin linjastovaihtoehdoista 506/08.01.00/2018 KAUPHALL 17.12.2018 388 Vs. kehitysjohtaja Jussi Teronen Tampereen seudun joukkoliikenne on pyytänyt

Lisätiedot

Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12.

Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12. Kuopion toimivalta-alueen maaseutuliikenteen kannusteurakkasopimusten tarjouskilpailua koskevia kysymyksiä ja vastauksia / 20.12.2013 Kysymys 1: Maaseutuliikenne kilpailutetaan kannusteurakkana. Erityisesti

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 94 08.06.2016. 94 Asianro 4183/10.03.01.01/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 94 08.06.2016. 94 Asianro 4183/10.03.01.01/2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 94 Asianro 4183/10.03.01.01/2016 Savilahti - Keskusta (Niiralankatu - Tulliportinkatu) yleissuunnitelmaperiaatteiden hyväksyminen nähtävillä oloa varten Va. suunnittelujohtaja

Lisätiedot

AIKATAULUT

AIKATAULUT KUOPION LIIKENNE R AIKATAULUT 4.3. 2.6.2019 KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS VARKAUS JÄPPILÄ PIEKSÄMÄKI VARKAUS TAHKORANTA JOROINEN Matkaan-mobiilisovelluksen

Lisätiedot

Koillis-Helsingin linjastosuunnitelma

Koillis-Helsingin linjastosuunnitelma Koillis-Helsingin linjastosuunnitelma Liite 1 - Linjakortit LUONNOS 4.2.2015 HSL Helsingin seudun liikenne Sisällys KOILLIS-HELSINGIN LINJASTO... 3 Linja 57... 4 Linja 68... 5 Linja 69... 6 Linja 70...

Lisätiedot

Tampereen joukkoliikenteen linjastosuunnitelma 2014

Tampereen joukkoliikenteen linjastosuunnitelma 2014 Tampereen joukkoliikenteen linjastosuunnitelma 2014 Lähtökohdat Suuri osa Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Vesilahden joukkoliikenteestä 1.7.2014 Tampereen joukkoliikenteen hoitoon Avaa mahdollisuuden

Lisätiedot

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2013

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2013 EU:N PALVELUSOPIMUSASETUKSEN 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2013 SISÄLLYSLUETTELO 1. Raportin tausta... 3 2. Kuopion kaupungin toimivalta-alue...

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6503/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6503/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (1) 32 Asianro 6503/10.00.02.01/2017 Omakotitonttien hinnoittelu Hiltulanlahdessa Vs. kiinteistöjohtaja Lauri Lytsy Maaomaisuuden hallintapalvelujen tukipalvelut Hiltulanlahti

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 218 20.11.2013. 218 Asianro 6530/10.03.01/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 218 20.11.2013. 218 Asianro 6530/10.03.01/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2013 1 (1) 218 Asianro 6530/10.03.01/2013 Sammonkadun katusuunnitelman välillä Aallonmurtajankatu - Hyrräkatu ja Hyrräkadun katusuunnitelman hyväksyminen Suunnittelujohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 8046/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 8046/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 13/2017 1 (1) 81 Asianro 8046/10.03.01.01/2016 Kuntalaisaloite / alikulkutunnelin rakentaminen Suurmäentien väestönsuojan eteen Kaupunkisuunnittelujohtaja Juha Romppanen Kaupunkisuunnittelun

Lisätiedot

Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022

Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022 Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022 1 Esittäjän nimi Tausta 2 Taustaa Kehäradan liikenne alkoi heinäkuussa 2015, tällöin myös alueen bussiliikenteessä tapahtui edellisen kerran muutoksia

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE C Linja 3X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE C Linja 3X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE C Linja 3X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

Kuopion Vehmersalmen ja Nilsiän alueiden

Kuopion Vehmersalmen ja Nilsiän alueiden KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut Joukkoliikenne Kuopion Vehmersalmen ja Nilsiän alueiden joukkoliikenteen kannusteurakkakilpailuihin tulleet kysymykset ja annetut vastaukset

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Häyrynen Juha-Pekka. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin.

Valmistelija / lisätiedot: Häyrynen Juha-Pekka. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Tampere Ote pöytäkirjasta 7/2017 1 (5) 68 Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2017 TRE:6045/02.07.01/2017 Valmistelija / lisätiedot: Häyrynen Juha-Pekka Valmistelijan yhteystiedot Suunnittelupäällikkö Juha-Pekka

Lisätiedot

Oulu. Perustietoa!Oulusta! Suunnittelualue:!Kaukovainion! kaupunginosa! Kaukovainio!

Oulu. Perustietoa!Oulusta! Suunnittelualue:!Kaukovainion! kaupunginosa! Kaukovainio! Oulu Kaukovainio PerustietoaOulusta Oulussaasui1.1.2009yhteensä137061henkilöä asukastiheyson97,2asukastaperkm 2 henkilöautotiheyson457ajoneuvoa/tuhattaasukasta kohden Suunnittelualue:Kaukovainion kaupunginosa

Lisätiedot

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X

LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X LIITE Liikennepalvelut osasto 130/2016 KOHDE B Linja 2X HSL Helsingin seudun liikenne PL 100 00077 HSL Puhelin (09) 4766 4444 Faksi (09) 4766 4441 hsl@hsl.fi Y-2274586-3 HRT Helsingforsregionens trafik

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (23) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta. Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone (Suokatu 42)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (23) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta. Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone (Suokatu 42) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (23) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-15:55 Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone (Suokatu 42) Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Sakari Pääkkö,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2553/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 2553/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (1) 13 Asianro 2553/08.01.01/2012 Henkilökuljetusten rahoituksen määrä ja vaikutukset Kuopiossa ja Siilinjärvellä vuonna 2012 Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

KUOPIO - KARTTULA - VESANTO

KUOPIO - KARTTULA - VESANTO KUOPIO - KARTTULA - VESANTO Reitti: Kuopio las-puijonkatu-puijonlaaksontie-savilahdentie-vt5- Karttulantie-Sininentie-Pörönsolantie-Karttula las M-P L M-P SS M-P Kuopio 10.00 14.15 16.15 17.00 17.30 Leväsentie

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 29/2017 1 (5) 762 Valtuutettu Tuomas Rantasen toivomusponsi yöraitioliikenteestä Laajasaloon Päätös päätti merkitä tiedoksi selvityksen kaupunginvaltuuston 1.3.2017 hyväksymän

Lisätiedot

Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022

Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022 Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022 1 Esittäjän nimi Tausta 2 Taustaa Kehäradan liikenne alkoi heinäkuussa 2015, tällöin myös alueen bussiliikenteessä tapahtui edellisen kerran muutoksia

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) 43 Asianro 3719/08.01.00/2012

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) 43 Asianro 3719/08.01.00/2012 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (1) 31 22.5.2014 43 Asianro 3719/08.01.00/2012 Ylimääräinen asia / oikaisuvaatimus Vehmersalmen joukkoliikennepalveluista tehtyyn päätökseen Päätöshistoria 22.5.2014

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 44 28.11.2013. 44 Asianro 3719/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 44 28.11.2013. 44 Asianro 3719/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (1) 44 Asianro 3719/08.01.00/2012 Kuopion ja Siilinjärven maaseutuliikenteen lippujen hinnoittelu 1 Hinnoittelun periaatteet Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1412/ /2019

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1412/ /2019 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2019 1 (1) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 22 20.3.2019 89 Asianro 1412/08.01.01/2019 Vastaus valtuustoaloitteeseen / hyperhiihto- ja supersyysloman tapahtumien saavutettavuuden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 509/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 509/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 (1) 6 Asianro 509/08.01.00/2018 Kuopion ja Siilinjärven yhteistoimintasopimuksen toteutuminen vuonna 2018 Joukkoliikennepäällikkö Kaisu Matinniemi Henkilökuljetusten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 3303/02.02.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 3303/02.02. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (1) 14 Asianro 3303/02.02.00/2012 Henkilökuljetusten rahoitus Kuopiossa ja Siilinjärvellä vuonna 2013 Henkilökuljetuskustannukset vuonna 2013 Kuopio, avoin joukkoliikenne

Lisätiedot

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (NILSIÄN SISÄINEN LIIKENNE) KUVAUS

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (NILSIÄN SISÄINEN LIIKENNE) KUVAUS KUOPION KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖN PALVELUALUE Suunnittelupalvelut LIITE 2 KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN MAASEUTU- LIIKENTEEN PALVELUTASOMÄÄRITYKSET JA KANNUSTEURAKKAKOHTEEN (NILSIÄN SISÄINEN LIIKENNE) KUVAUS

Lisätiedot

PALVELUTASON KEHITTÄMINEN IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ. Pekka Vähätörmä Pekka.vahatorma@ramboll.fi Puh. 0400 543 678

PALVELUTASON KEHITTÄMINEN IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ. Pekka Vähätörmä Pekka.vahatorma@ramboll.fi Puh. 0400 543 678 PALVELUTASON KEHITTÄMINEN IMATRAN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ Pekka Vähätörmä Pekka.vahatorma@ramboll.fi Puh. 0400 543 678 KESKEISIMMÄT PALVELUTASON MITTARIT Liikennöintiaika eli tarjonnan ajallinen laajuus

Lisätiedot

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX

ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX UUDELY/2290/2014 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 8 ALUEELLINEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS NRO KÄYTTÖ-XXXXXX 1. Sopijapuolet Tämän sopimuksen sopijapuolina ovat Tilaaja: Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (24) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (24) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (24) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-16:50 Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (16) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 29.04.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (16) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 29.04.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (16) Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:15 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

AIKATAULUT

AIKATAULUT KUOPION LIIKENNE R AIKATAULUT 1.1. 3.6.2018 KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS JOROINEN VARKAUS MATKAAN-MOBIILISOVELLUKSEN LIPPUJA Varkaus - Kuopio

Lisätiedot

Joensuu. Perustietoa Joensuusta. Rantakylä. Rantakylä

Joensuu. Perustietoa Joensuusta. Rantakylä. Rantakylä Joensuu Rantakylä Perustietoa Joensuusta Joensuussa asui 1.1.2009 yhteensä 72 433 henkilöä asukastiheys on 30,4 asukasta per km 2 henkilöautotiheys on 515 ajoneuvoa/tuhatta asukasta kohden Rantakylä Rantakylä

Lisätiedot

AIKATAULUT. KUOPION LIIKENNE Varikkokatu 4, Kuopio, (017) KUOPION LIIKENNE matkaa 10 matkaa

AIKATAULUT. KUOPION LIIKENNE Varikkokatu 4, Kuopio, (017) KUOPION LIIKENNE matkaa 10 matkaa KUOPION LIIKENNE Varikkokatu 4, 70620 Kuopio, (017) 581 8100 R KUOPION LIIKENNE R M S M P L S,SS ++ = joka päivä = maanantaista perjantaihin = lauantaisin. Juhannusaattona pe 21.6. ajetaan lauantailiikenne.

Lisätiedot

Joukkoliikenteen järjestäminen: Turku-Masku-Nousiainen- Mynämäki. 7.4.2015, Nousiainen

Joukkoliikenteen järjestäminen: Turku-Masku-Nousiainen- Mynämäki. 7.4.2015, Nousiainen Joukkoliikenteen järjestäminen: Turku-Masku-Nousiainen- Mynämäki 7.4.2015, Nousiainen Miksi täällä tänään? Mynämäki-Masku-Nousiainen-Raisio-Turku liikennettä koskevat liikennöintisopimukset (3kpl) ovat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 8746/

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Asianro 8746/ Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (1) 57 Asianro 8746/02.08.00.01/2017 Vilkku liikenteen tarjouskilpailu vuonna 2018 Joukkoliikennepäällikkö Kaisu Matinniemi Henkilökuljetusten järjestäminen siirsi

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

AIKATAULUT

AIKATAULUT KUOPION LIIKENNE R AIKATAULUT 1.1. 3.3.2019 KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS VARKAUS JÄPPILÄ PIEKSÄMÄKI VARKAUS TAHKORANTA JOROINEN Matkaan-mobiilisovelluksen

Lisätiedot

Joukkoliikenteen palvelutason vahvistaminen Pohjois-Savon ELYkeskuksen toimivalta-alueella

Joukkoliikenteen palvelutason vahvistaminen Pohjois-Savon ELYkeskuksen toimivalta-alueella LUONNOS 8.12.2017 ASIA Joukkoliikenteen palvelutason vahvistaminen Pohjois-Savon ELYkeskuksen toimivalta-alueella 2018-2020. PÄÄTÖS Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus vahvistaa toimivalta-alueellaan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8759/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8759/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 79 12.4.2017 144 Asianro 8759/10.03.01.02/2016 Liikennevalot Kellolahdentien ja Sisustajantien risteykseen sekä Kallantien ja Inkilänmäenkadun

Lisätiedot

Vaalimaan työpaikkakeskittymän joukkoliikenteen järjestäminen. Esitys kunnille (Kotka, Hamina & Virolahti) Cursor Oy

Vaalimaan työpaikkakeskittymän joukkoliikenteen järjestäminen. Esitys kunnille (Kotka, Hamina & Virolahti) Cursor Oy Vaalimaan työpaikkakeskittymän joukkoliikenteen järjestäminen Esitys kunnille (Kotka, Hamina & Virolahti) - 13.7.2018 Cursor Oy Taustat ja lähtökohdat Vaalimaalle on kehittymässä monipuolinen työpaikkakeskittymä,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN TÄSMENNYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

TARJOUSPYYNNÖN TÄSMENNYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 21.9.2015 TARJOUSPYYNNÖN TÄSMENNYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN Alla yritysten esittämät kysymykset numeroituna ja kysymyksen alla vastaus. 1) Tarjouspyynnössä ei ole kerrottu mihin kohteeseen linja 9

Lisätiedot

KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 12.8.2015 WWW.KUOPIONALUE.FI

KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 12.8.2015 WWW.KUOPIONALUE.FI KESÄAIKATAULUT 1.6.201 12.8.201 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LIPUT Walttiin siirtyminen...2 Kertaliput...3 Korteille ladattavat liput...4- Maksuvyöhykkeet...6-7 Tietoa matkustamisesta...8-9 LINJAT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 8773/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 8773/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 414 19.12.2016 20 Asianro 8773/14.05.00/2016 Vesihuollon yhteistyöselvitys Kuopion ja Siilinjärven välillä Päätöshistoria Kaupunginhallitus 19.12.2016

Lisätiedot

AIKATAULUT KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS JOROINEN VARKAUS

AIKATAULUT KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS JOROINEN VARKAUS KUOPION LIIKENNE R AIKATAULUT 10.8. 31.12.2017 KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS JOROINEN VARKAUS 30 PÄIVÄN KAUSILIPUT Varkaus - Kuopio 199 Leppävirta

Lisätiedot

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2012

KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2012 EU:N PALVELUSOPIMUSASETUKSEN 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN KUOPION TOIMIVALTA-ALUEEN JOUKKOLIIKENTEEN YHDISTELMÄRAPORTTI VUODESTA 2012 SISÄLLYSLUETTELO 1 Raportin tausta... 3 2 Kuopion kaupungin toimivalta-alue...

Lisätiedot

Lepuskin Bussiliikenne-ilta

Lepuskin Bussiliikenne-ilta Lepuskin Bussiliikenne-ilta 10.3.2015 Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Lepuskin Bussiliikenne-ilta Mihin me pyrimme ja miksi? Liikennöintisuunnitelma 2015 2016 Leppävaaran palvelulinjojen suunnittelu

Lisätiedot

Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022

Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022 Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien linjastosuunnitelma 2022 1 Esittäjän nimi Tausta 2 Taustaa Kehäradan liikenne alkoi heinäkuussa 2015, tällöin myös alueen bussiliikenteessä tapahtui edellisen kerran muutoksia

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (10) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (10) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00 16:55 Paikka Valtuustotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo Karkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6645/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6645/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2016 1 (1) 201 Asianro 6645/10.03.01.00/2016 Kaunismäenkatu, Kaunismäenrinne, Nuolimäenrinne, Kalliokaarre ja Kalliokielo sekä teräsritilärappuset välillä Kalliokielo - Kaunismäenkatu,

Lisätiedot

Rovaniemi. Perustietoa Rovaniemestä. Pöykkölä. Kaavoitustilanne

Rovaniemi. Perustietoa Rovaniemestä. Pöykkölä. Kaavoitustilanne Rovaniemi Perustietoa Rovaniemestä Rovaniemellä asui 59 353 henkilöä 1.1.2009 asukastiheys on 7,8 asukasta per km 2 henkilöautotiheys on 522 ajoneuvoa/tuhatta asukasta kohden Pöykkölä Rovaniemi sijaitsee

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (15) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 06.06.2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (15) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 06.06.2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (15) Kokoustiedot Aika torstai klo 15:00-15:20 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone, Suokatu 42 A, 3 krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Veijo

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 53 30.10.2014. 53 Asianro 6085/08.01.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (1) Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta 53 30.10.2014. 53 Asianro 6085/08.01. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (1) 53 Asianro 6085/08.01.00/2014 Waltti-lippujärjestelmän myyntiperiaatteita Suunnittelupäällikkö Mervi Heiskanen Kaupunkiympäristön suunnittelupalvelut Joukkoliikennelautakunta

Lisätiedot

AIKATAULUT KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS VARKAUS JÄPPILÄ PIEKSÄMÄKI

AIKATAULUT KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS VARKAUS JÄPPILÄ PIEKSÄMÄKI KUOPION LIIKENNE R AIKATAULUT 4.6. 7.8.2018 KUOPIO SIILINJÄRVI MAANINKA PIELAVESI KUOPIO KARTTULA TERVO VESANTO KUOPIO LEPPÄVIRTA VARKAUS VARKAUS JÄPPILÄ PIEKSÄMÄKI MATKAAN-MOBIILISOVELLUKSEN LIPPUJA Varkaus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 35/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8220/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 35/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 8220/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 35/2016 1 (1) Keskusvaalilautakunta 7 8.12.2016 415 Asianro 8220/00.00.00.04/2016 Ennakkoäänestyspaikkojen määrääminen kuntavaaleissa 2017 Päätöshistoria Keskusvaalilautakunta

Lisätiedot

Joukkoliikenteen tarjonta muuttui vuonna 2014 useilla seuduilla

Joukkoliikenteen tarjonta muuttui vuonna 2014 useilla seuduilla Joukkoliikenteen tarjonta muuttui vuonna 2014 useilla seuduilla Muutosten vaikutukset matkustajamääriin, palvelutasoon ja kustannuksiin. Kannattiko muutos? Joukkoliikennepäällikkö Minna Soininen, Oulun

Lisätiedot

Hämeenlinna. Perustietoa Hämeenlinnasta. Suunnittelualue: Sampo III. Kaavoitustilanne

Hämeenlinna. Perustietoa Hämeenlinnasta. Suunnittelualue: Sampo III. Kaavoitustilanne Hämeenlinna Perustietoa Hämeenlinnasta Hämeenlinnassa asui 1.1.2009 yhteensä 66 131 henkilöä asukastiheys on 36,3 asukasta per km 2 henkilöautotiheys on 490 ajoneuvoa/tuhatta asukasta kohden Suunnittelualue:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 148 11.05.2015. 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 78 29.4.2015 148 Asianro 1341/10.02.03/2015 Asemakaavaehdotus / Keilanrinne Päätöshistoria Kaupunkirakennelautakunta 25.2.2015 40 Suunnittelujohtaja

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTANAANTALINJAMERIMASKUN ALUEET TALVIAIKATAULU Voimassakouluvuodenaikana 10.1.2011 alkaen NAANTALINKAUPUNKI TLO Tervetuloa turvallisen ja mukavan palveluliikenteen kyytiin!

Lisätiedot