Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa"

Transkriptio

1 Office 365:n käyttäminen Android-puhelimessa Pikaopas Tarkista sähköposti Määritä Android-puhelin lähettämään ja vastaanottamaan Office 365-sähköpostia. Tarkista kalenteritiedot missä liikutkin Android-puhelimeen synkronoidusta Office 365 -kalenterista voit aina varmistaa päivän aikataulun. Synkronoi yhteystiedot Kun Office 365 -yhteystiedot ovat puhelimessa, voit helpommin jakaa tiedostoja, lähettää sähköpostia ja ajoittaa kokouksia. Käytä työryhmän OneNotemuistikirjoja Kaikki SharePoint-ryhmäsivustoon tai omaan OneDrive for Business -sivustoosi tallennetut OneNote-muistikirjat ovat helposti käytettävissä Androidin OneNotesovelluksella. Tehosta työryhmän yhteistyötä Käytä ryhmäsivustoja ja jaa tai muokkaa sinne tallennettuja tiedostoja. Käsittele tiedostoja OneDrive for Business -sivustossa voit jakaa ja muokata kaikkia sinne tallennettuja tiedostoja. Lue ja muokkaa tiedostoja missä ja milloin vain Voit lukea ja muokata tiedostoja suoraan Android-puhelimella käyttämällä Office Mobile for Office 365 Subscribers-sovellusta. Osallistu kokoukseen kasvotusten Lync sovelluksella voit osallistua kokouksiin, käyttää pikaviestintää, soittaa videopuheluja työtovereille ja varmistaa, että pysyt yhteydessä muihin, vaikket ole työpöydän ääressä.

2 Sähköpostin käyttäminen Kun Office 365 -sähköpostitili on määritetty Android-puhelimeen, se toimii aivan samalla tavalla kuin mikä tahansa muu laitteessa oleva sähköposti. Voit tehdä seuraavat toimenpiteet: Sähköpostin tarkistaminen Avaa puhelimen Sähköposti-sovellus ja tarkista posti. Tarkista uusimmat viestit valitsemalla Päivitä. Sähköpostin lähettäminen Napauta Uusi sähköposti -kuvaketta, kirjoita sähköposti, lisää vastaanottajat ja napauta Lähetä-kuvaketta. Sähköpostiin vastaaminen Valitse Vastaa, Vastaa kaikille tai Lähetä edelleen. Liitteen lisääminen sähköpostiin Valitse Liitä ja lisää liite. Muiden kansioiden tarkistaminen Tarkista muut sähköpostikansiot, kuten Lähetetyt, Luonnokset tai itse luomasi kansiot, napauttamalla näytön ylälaidassa Sähköposti-kuvakkeen vieressä olevaa avattavaa valikkoa ja valitsemalla sitten kansio, jota haluat tarkastella. Kalenterin hallinta Kalenterin avulla voit luoda ja seurata tapahtumia ja kokouksia. Kalenterimerkinnän tarkasteleminen Avaa puhelimessa S Planner -sovellus ja avaa sitten kalenterimerkintä. Uuden tapahtuman tai kokouksen luominen Valitse S Planner -sovelluksessa > Kalenteri ja lisää merkintä kalenteriin valitsemalla Office 365 -tili. Kun olet valmis, valitse Lähetä tai Tallenna. Yhteystietojen hallinta Lisää, muokkaa tai poista Office 365 -tilin yhteystietoja. 1. Lisää yhteystieto valitsemalla Sovellukset > Yhteystiedot > Yhteystiedot. 2. Valitse. Napauta Tallenna yhteystieto -näytössä tiliä, johon haluat tallentaa yhteystiedon. Kirjoita yhteystietoa koskevat tiedot. Kun olet valmis, valitse Tallenna. 3. Jos haluat muokata yhteystietoa tai poistaa sen, kosketa yhteystiedon nimeä pitkään ja valitse Muokkaa tai Poista.

3 Tiedostojen käsitteleminen ja yhteiskäyttö OneDrive for Businessssa ja SharePointryhmäsivustoissa Mobiilinäkymä SharePoint-ryhmäsivustossa työryhmä voi viestiä keskenään, jakaa tiedostoja ja tehdä projektiin liittyvää yhteistyötä. OneDrive for Business on henkilökohtainen sivusto, johon voit tallentaa omia tiedostojasi. Nämä tiedostot näkyvät vain sinulle, mutta voit helposti jakaa niitä myös työtovereiden käyttöön. Voit käyttää kummankin sivuston tiedostoja Office Mobile -toiminnon kautta, mutta jos haluat siirtyä sivuston eri osiin, käytä Androidpuhelimen Internet Explorer -selainta. Tietokonenäkymä Avaa OneDrive for Business tai SharePoint-ryhmäsivusto seuraavasti: 1. Avaa puhelimen selain. 2. Kirjoita sivuston URL-osoite selaimen osoiteriville. Henkilökohtaisen sivuston, kuten OneDrive for Businessn, URL-osoite voi näyttää esimerkiksi tältä: https://contosomy.sharepoint.com/personal/ <OmaKäyttäjänimi>_contoso_onmicrosoft_com. Ryhmäsivuston URL-osoite taas näyttää jokseenkin tältä: https://contoso.sharepoint.com/sites/contoso. (Korvaa URL-osoitteessa "contoso" oman organisaatiosi toimialueen nimellä.) Huomautus Jollet ole varma sivuston URL-osoitteesta, siirry sivustoon tietokoneen selaimella ja kirjaa muistiin osoiterivillä näkyvä URL-osoite. Voit myös lähettää osoitteen itsellesi sähköpostilla, jotta voit kopioida ja liittää sen helposti. 3. Kun Microsoft Office 365:n kirjautumisnäyttö tulee näkyviin, kirjoita käyttäjänimi ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään. Jos sivusto avautuu mobiilinäkymään ja haluat käyttää PC-näkymää, valitse Asetukset > Vaihda PC-näkymään. Voit siirtyä takaisin mobiilinäkymään valitsemalla Asetukset > Mobiilinäkymä. Vihje Voit helposti siirtyä OneDrive for Business -sivuston ja seuraamasi ryhmäsivuston välillä valitsemalla PC-näkymän siirtymispalkissa OneDrive tai Sivustot. 4. Jos olet mobiilinäkymässä, saat näkyviin luettelon sivuston sisällöstä (esimerkiksi tiedosto- ja luettelokirjastoista) valitsemalla Asetukset > Sivuston sisältö.

4 Android-sovellusten käyttäminen Kun asennat itsellesi Office 365 -käyttöön suunniteltuja Android-puhelinsovelluksia, voit jatkaa työntekoa sekä tietojen yhteiskäyttöä työtovereiden kanssa myös liikkeellä ollessasi. Lisätietoja tällaisten sovellusten asentamisesta ja niihin kirjautumisesta ensimmäistä kertaa on Office 365:n määrittäminen Android-puhelimeen -pikaoppaassa: Lync 2013 OneNote Office Mobile for Office 365 subscribers. Lync sovelluksen käyttäminen Jos organisaatiossasi käytetään Lynciä, voit olla yhteydessä muihin myös liikkeellä ollessasi käyttämällä Android-puhelimen Microsoft Lync sovellusta. Tilan määrittäminen ja uloskirjautuminen Muuta tilatietoasi napauttamalla Tila-kuvaketta ja valitsemalla haluamasi tilan tai valitsemalla Kirjaudu ulos. Yhteystiedon etsiminen Napauta Yhteystiedot-kuvaketta, valitse Hae ja kirjoita hakukenttään henkilön nimen alkuosa. Hakutulokset näkyvät kentän alapuolella. Vaihtoehtoisesti voit etsiä henkilöä selaamalla Lyncin yhteyshenkilöitä. Pikaviestin lähettäminen 1. Kun olet löytänyt etsimäsi yhteystiedon, voit lähettää kyseiselle henkilölle pikaviestin napauttamalla hänen nimeään ja napauttamalla sitten Pikaviesti-kuvaketta. 2. Kirjoita viesti ja valitse Lähetä. Äänen tai videon lisääminen pikaviestiin 1. Voit soittaa yhteyshenkilölle käydessäsi pikaviestikeskustelua hänen kanssaan. Napauta Puhelin-kuvaketta ja napauta sitten haluamaasi soittopainiketta. 2. Voit lisätä videon pikaviesti- tai äänikeskusteluun napauttamalla Video-kuvaketta. Lync-kokoukseen osallistuminen Voit liittyä Lync-kokoukseen napauttamalla Kokoukset -kuvaketta, valitsemalla kokouksen, johon haluat liittyä, ja valitsemalla sitten Liity. Videon käynnistäminen kokouksen aikana Käynnistä kokouksen aikana video napauttamalla Video-kuvaketta. Lähetä pikaviesti tai lisää ääntä tai videokuvaa.

5 OneNote-sovelluksen käyttäminen Office 365 -muistikirjojen synkronointi Jos käytät joitakin muistikirjoja säännöllisesti Office 365 SharePoint -sivustoissa, voit synkronoida ne Android-puhelimen kanssa kirjautumalla sisään Microsoft-tiliin ja lisäämällä sitten Office tilin. Varmista, että olet avaamassa muistikirjoja, joita olet käyttänyt äskettäin tietokoneella tai muulla laitteella. Jos et ole käyttänyt muistikirjoja pitkään aikaan, ne eivät synkronoidu kirjautuessasi sisään. Muistiinpanojen synkronointi Wi-Fi-yhteyttä käyttäen Jos et halua käyttää dataliittymääsi muistiinpanojen synkronoimiseen, voit tehdä synkronoinnin silloin, kun Wi-Fi-verkko on käytettävissä. Valitse Asetukset ja valitse sitten Synkronoi vain Wi-Fi-verkossa -valintaruutu. 1. Jos muistikirja on avattuna, valitse Muistikirjat. 2. Valitse ja valitse sitten Asetukset. 3. Valitse Tili > Lisää Office 365 tili työ/koulumuistikirjoihin. 4. Lisää Office 365 -tili kirjoittamalla sähköpostiosoite ja salasana ja valitsemalla Kirjaudu sisään. Viimeksi avaamasi muistikirjat näkyvät Muut muistikirjat -kohdassa. Offline-tilassa työskenteleminen Synkronointi tapahtuu automaattisesti, kun siirryt muistiinpanojen ja niiden osioiden välillä. Jos esimerkiksi kirjoitat uuden muistiinpanon ja siirryt sitten taaksepäin osionäkymään, uusi muistiinpano synkronoituu Office 365 -muistikirjan kanssa. Jos haluat synkronoida kaikki muistiinpanot ja osiot sekä kaikki uudet Office 365 -muistikirjat, valitse muistikirjasivulla ja valitse sitten Synkronoi kaikki.

6 Office Mobile -sovelluksen käyttäminen Wordissa voit käyttää seuraavia toimintoja: Tiedostojen käyttäminen Android-puhelimessa Paras tapa saada Office 365 -tiedostot Android-puhelimeen on tallentaa ne verkossa esimerkiksi OneDrive for Businesshon tai SharePoint-ryhmäsivustoon. Tämän jälkeen voit tarkastella niitä Android-puhelimessa Office Mobile -sovelluksella. avata näitä tiedostotyyppejä:.doc,.docx,.dot,.dotx,.dotm,.docm muokata näitä tiedostotyyppejä:.docx,.dotx lisätä, poistaa ja näyttää kommentteja jakaa tiedostoja sähköpostitse etsiä tekstiä muotoilla tekstiä 1. Jos et ole vielä muodostanut yhteyttä Office tiedostoihin ja haluat muodostaa yhteyden OneDrive for Business- tai SharePoint-kirjastoihin, napauta Avaakansiota. 2. Valitse Lisää paikka ja valitse sitten Office Kirjoita Office 365 -käyttäjänimi ja -salasana ja valitse Kirjaudu sisään. Excelissä voit käyttää seuraavia toimintoja: avata näitä tiedostotyyppejä:.xls,.xlsx,.xlt,.xltx,.xlsm,.xltm muokata näitä tiedostotyyppejä:.xlsx,.xltx selata taulukoita jäsennysnäkymässä etsiä tekstiä työkirjasta lajitella valitut tiedot muotoilla soluja Tiedostojen jakaminen käyttää suodatinta tyhjentää soluja Voit jakaa tiedostoja lähettämällä niitä sähköpostin liitteenä. 1. Valitse jaettava tiedosto tiedostoluettelosta koskettamalla sitä pitkään. 2. Napauta Jaa-kuvaketta. 3. Valitse Sähköposti. 4. Kirjoita viesti Uusi viesti -ikkunaan ja valitse Lähetä. tuoda näkyviin esimerkiksi alueen summan ja keskiarvon Summa-funktiolla lisätä, poistaa ja näyttää kommentteja kumota / tehdä uudelleen jakaa tiedostoja sähköpostitse PowerPointissa voit käyttää seuraavia toimintoja: avata näitä tiedostotyyppejä:.ppt,.pptx,.pps,.ppsx,.pptm,.ppsm selata dioja pikkukuvanäkymässä Offline-tilassa työskenteleminen Voit jatkaa Office-tiedoston käsittelyä offline-tilassa. Kun haluat tallentaa muutokset takaisin palvelimeen, varmista, että Internet-yhteys on muodostettuna. muokata näitä tiedostotyyppejä:.pptx,.pptm lisätä ja muokata dian muistiinpanoja jakaa esityksen sähköpostitse

Google Appsista yrityksille suunnattuun Office 365 -palveluun. Siirtyminen

Google Appsista yrityksille suunnattuun Office 365 -palveluun. Siirtyminen Google Appsista yrityksille suunnattuun Office 365 -palveluun Siirtyminen Yrityksille suunnattu Office 365 on ulkoasultaan erilainen kuin Google Apps. Kun kirjaudut sisään, näyttöön avautuu oheinen näkymä,

Lisätiedot

Lync Error! Use the Home tab to apply Otsikko 1 to the text that you want to appear here. www.salcom.fi

Lync Error! Use the Home tab to apply Otsikko 1 to the text that you want to appear here. www.salcom.fi Lync Pikaohje Error! Use the Home tab to apply Otsikko 1 to the text that you want to appear www.salcom.fi here. Copyright 2011 Salcom Group Oy Lync Pikaohje 1 (20) SISÄLLYSLUETTELO Lync... 1 Yhteystietoluettelo...

Lisätiedot

OFFICE 365 KOULUKÄYTÖSSÄ. TIIVISTELMÄ Tästä oppaasta löydät ohjeita Office 365 palvelun peruskäyttöön koulutyössä. Office 365 for Education

OFFICE 365 KOULUKÄYTÖSSÄ. TIIVISTELMÄ Tästä oppaasta löydät ohjeita Office 365 palvelun peruskäyttöön koulutyössä. Office 365 for Education Olen saanut opettajalta ihan oman sähköpostiosoitteen, jonka loppu on @eduouka.fi. Voin kirjautua O365 palveluun omalla tunnuksella myös kotona. Tunnus on sama, jolla kirjaudun koulun tietokoneelle. Minulla

Lisätiedot

Novell Filr 1.2 -mobiilisovelluksen pika-aloitus

Novell Filr 1.2 -mobiilisovelluksen pika-aloitus Novell Filr 1.2 -mobiilisovelluksen pika-aloitus Huhtikuu 2015 Pika-aloitus Novell Filrin avulla voit helposti käyttää kaikkia tiedostojasi ja kansioitasi pöytätietokoneella, selaimella tai mobiililaitteella.

Lisätiedot

BlackBerry Link Windowskäyttöjärjestelmään. Versio: 1.2.3. Käyttöopas

BlackBerry Link Windowskäyttöjärjestelmään. Versio: 1.2.3. Käyttöopas BlackBerry Link Windowskäyttöjärjestelmään Versio: 1.2.3 Käyttöopas Julkaistu: 2014-01-20 SWD-20140120094016873 Sisältö Lisäresursseja...5 Aloittaminen... 6 Tietoja BlackBerry Link -ohjelmistosta... 6

Lisätiedot

Laajennettu käyttöopas

Laajennettu käyttöopas X2 Laajennettu käyttöopas Sisältö Aloittaminen...5 Puhelimessa oleva käyttöohje...5 Lisäohjeita...5 Kokoaminen...5 Puhelimen käynnistäminen ja sammuttaminen...6 Kohdistaminen...7 Puhelimeen tutustuminen...8

Lisätiedot

BlackBerry Classic Smartphone. Versio: 10.3.1. Käyttöopas

BlackBerry Classic Smartphone. Versio: 10.3.1. Käyttöopas BlackBerry Classic Smartphone Versio: 10.3.1 Käyttöopas Julkaistu: 2015-03-02 SWD-20150302133713123 Sisältö Määritys ja perustiedot...6 Uutta tässä julkaisussa...6 Johdatus BlackBerry-älypuhelimeen...

Lisätiedot

PORSCHE DESIGN P'9982 Smartphone. Käyttöopas. Versio: 10.2.1

PORSCHE DESIGN P'9982 Smartphone. Käyttöopas. Versio: 10.2.1 PORSCHE DESIGN P'9982 Smartphone Käyttöopas Versio: 10.2.1 Julkaistu: 2014-05-16 SWD-20140516171441342 Sisältö Määritys ja perustiedot... 7 Uutta tässä julkaisussa...7 Laitteen esittely...9 BlackBerry

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 625

Käyttöohje Nokia Lumia 625 Käyttöohje Nokia Lumia 625 4.0. painos FI Psst... Tämän oppaan lisäksi on vielä muutakin... Puhelimessa on käyttöohje, joka on aina mukanasi ja käytettävissä, kun sitä tarvitset. Löydä vastauksia kysymyksiin

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 620

Käyttöohje Nokia Lumia 620 Käyttöohje Nokia Lumia 620 1.0. painos FI Käyttöohje Nokia Lumia 620 Sisältö Turvallisuus 4 Käytön aloitus 5 Näppäimet ja osat 5 Peruutus-, aloitus- ja hakunäppäin 5 Antennien paikat 6 Aseta SIM-kortti

Lisätiedot

BlackBerry Q10 Smartphone. Versio: 10.1. Käyttöopas

BlackBerry Q10 Smartphone. Versio: 10.1. Käyttöopas BlackBerry Q10 Smartphone Versio: 10.1 Käyttöopas Julkaistu: 2013-05-10 SWD-20130510084510844 Sisältö Tervetuloa... 8 BlackBerry 10 -laitteen uudet sovellukset ja toiminnot... 9 Aloitus... 13 SIM-kortin,

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 920

Käyttöohje Nokia Lumia 920 Käyttöohje Nokia Lumia 920 1.1. painos FI Käyttöohje Nokia Lumia 920 Sisältö Turvallisuus 4 Käytön aloitus 5 Näppäimet ja osat 5 Peruutus-, aloitus- ja hakunäppäin 5 Antennien paikat 6 Aseta SIM-kortti

Lisätiedot

Nokia Lumia 610 -käyttöohje

Nokia Lumia 610 -käyttöohje Nokia Lumia 610 -käyttöohje 1.0. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 4 Käytön aloitus 6 Näppäimet ja osat 6 Peruutus-, aloitus- ja hakunäppäin 7 Aseta SIM-kortti paikalleen 8 Lataa puhelin 10 Antennien

Lisätiedot

Käyttöohje. Xperia E3 D2202/D2203/D2206

Käyttöohje. Xperia E3 D2202/D2203/D2206 Käyttöohje Xperia E3 D2202/D2203/D2206 Sisältö Aloittaminen...6 Tietoja tästä käyttöoppaasta...6 Yleiskatsaus...6 Kokoaminen...7 Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta...9 Miksi Google -tili tarvitaan?...9

Lisätiedot

BlackBerry Classic Smartphone. Versio: 10.3.2. Käyttöopas

BlackBerry Classic Smartphone. Versio: 10.3.2. Käyttöopas BlackBerry Classic Smartphone Versio: 10.3.2 Käyttöopas Julkaistu: 2015-05-27 SWD-20150527101433616 Sisältö Määritys ja perustiedot...6 Uutta tässä julkaisussa...6 Johdatus BlackBerry-älypuhelimeen...

Lisätiedot

Pikaopas. Verkkotilien näyttäminen tai vaihtaminen Napsauta tilisi tunnusta, jos haluat muuttaa sen asetuksia tai vaihtaa tilejä.

Pikaopas. Verkkotilien näyttäminen tai vaihtaminen Napsauta tilisi tunnusta, jos haluat muuttaa sen asetuksia tai vaihtaa tilejä. Pikaopas Microsoft OneNote 2013 näyttää erilaiselta aiempiin versioihin verrattuna, joten laadimme tämän oppaan avuksi uusien ominaisuuksien opetteluun. Vaihtele kosketusnäytön ja hiiren välillä Jos käytät

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 2520 RX-113

Käyttöohje Nokia Lumia 2520 RX-113 Käyttöohje Nokia Lumia 2520 RX-113 1.1. painos FI Psst... Tämän oppaan lisäksi on vielä muutakin... Katso videoita osoitteessa www.youtube.com/nokiasupportvideos. Lisätietoja Nokian palveluehdoista ja

Lisätiedot

Käyttöohje Nokia Lumia 925

Käyttöohje Nokia Lumia 925 Käyttöohje Nokia Lumia 925 3.0. painos FI Psst... Tämän oppaan lisäksi on vielä muutakin... Puhelimessa on käyttöohje, joka on aina mukanasi ja käytettävissä, kun sitä tarvitset. Pyyhkäise aloitusnäytössä

Lisätiedot

Office 365-pääkäyttäjän opas

Office 365-pääkäyttäjän opas Office 365-pääkäyttäjän opas Palvelun käytön aloittaminen 2 (48) Office 365 -palvelun pääkäyttäjän opas. Pääkäyttäjän opas Office 365 -palvelun käytön aloittaminen Sisällysluettelo Johdanto... 4 Sovelluskauppa-tilin

Lisätiedot

Nokia E6 00 -käyttöohje

Nokia E6 00 -käyttöohje Nokia E6 00 -käyttöohje 1.1. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 5 Alkuvalmistelut 7 Näppäimet ja osat 7 Aseta SIM-kortti ja akku paikalleen 10 Aseta tai poista muistikortti 12 Lataus 14 Kytke tai katkaise

Lisätiedot

1 Lue ennen käyttöönottoa

1 Lue ennen käyttöönottoa Käyttöopas 1 Lue ennen käyttöönottoa 1.1 Varoitusmerkinnät Lue varoitusmerkinnät huolella, jotta käytät matkapuhelintasi oikein. Älä lyö, heitä tai lävistä matkapuhelinta. Vältä pudottamasta, puristamasta

Lisätiedot

SM-T360. Käyttöopas. www.samsung.com

SM-T360. Käyttöopas. www.samsung.com SM-T360 Käyttöopas www.samsung.com Tietoja tästä oppaasta Tämä Samsungin laadukkaisiin standardeihin ja tekniseen asiantuntemukseen perustuva laite tarjoaa laadukkaat mobiiliyhteydet ja viihdeominaisuudet.

Lisätiedot

Tervetuloa Pantheriin Tietoja siitä, mitä kaikkea voit tehdä Mac OS X:n ja Mac OS X -ohjelmien avulla

Tervetuloa Pantheriin Tietoja siitä, mitä kaikkea voit tehdä Mac OS X:n ja Mac OS X -ohjelmien avulla Tervetuloa Pantheriin Tietoja siitä, mitä kaikkea voit tehdä Mac OS X:n ja Mac OS X -ohjelmien avulla appleapple Computer, Inc. 2004 Apple Computer, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple-logo on Apple

Lisätiedot

SKYPE-OHJE LATAUS- JA KÄYTTÖOHJEET

SKYPE-OHJE LATAUS- JA KÄYTTÖOHJEET SKYPE-OHJE LATAUS- JA KÄYTTÖOHJEET 1 MIKÄ ON SKYPE?... 2 Mitä tarvitset Skypen käyttöä varten?... 2 KUVALLISET OHJEET SKYPEN LATAUKSEEN JA KÄYTTÖÖN... 4 Tunnuksen luominen ja Skypen lataaminen... 4 Sisäänkirjautuminen...

Lisätiedot

Sisällys. 1 Tervetuloa. 2 Aloittaminen. 3 Tekstinsyöttö. 4 Verkkoyhteys. 5 Verkkojakaminen. 6 Sovellusten hallinta. 7 Sähköposti

Sisällys. 1 Tervetuloa. 2 Aloittaminen. 3 Tekstinsyöttö. 4 Verkkoyhteys. 5 Verkkojakaminen. 6 Sovellusten hallinta. 7 Sähköposti Käyttöopas Sisällys 1 Tervetuloa 2 Aloittaminen 2 HUAWEI MediaPad M1 8.0 yhdellä silmäyksellä 2 microsd-muistikortin asettaminen 4 Akun lataaminen 4 Tärkeitä akkua koskevia tietoja 5 Kotinäyttö yhdellä

Lisätiedot

P990i. Käyttöopas. This is the Internet version of the user guide. Print only for private use.

P990i. Käyttöopas. This is the Internet version of the user guide. Print only for private use. P990i Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa... 9 Puhelimen ottaminen käyttöön... 10 Pakkaus... 10 Yleiskuvaus... 11 Ennen puhelimen käyttöä... 12 Ensimmäinen käyttökerta... 13 Puhelimen käynnistäminen

Lisätiedot

Aloitusnäyttö ja sovellukset. Sähköposti

Aloitusnäyttö ja sovellukset. Sähköposti Yhdellä silmäyksellä Aloittaminen Aloitusnäyttö ja sovellukset Hallinta ja mukautus Puhelut Yhteystiedot Viestit Kirjoita Yhteisöllisyys Selaa Valokuvat ja videot Musiikki Kirjat Paikannus ja navigointi

Lisätiedot

Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2

Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2 Käyttöopas Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1 Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2 HUAWEI MediaPad ulkoiset osat...2 SIM- ja microsd-korttien

Lisätiedot

SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille

SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille SharePoint Foundation ylläpitäjän ohjeet Sivu 1/5 SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille SharePoint Foundationin avulla voit luoda nopeasti useita erilaisia sivustoja, joissa WWW-sivuja, tiedostoja,

Lisätiedot

Nokia E7-00 -käyttöohje

Nokia E7-00 -käyttöohje Nokia E7-00 -käyttöohje 3.1. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 5 Alkuvalmistelut 6 Näppäimet ja osat 6 Muuta puhelun, kappaleen tai videon äänenvoimakkuutta 10 Lukitse näppäimet ja näyttö tai avaa

Lisätiedot