Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta"

Transkriptio

1 1 Nro 1/2009 Tukholmassa keskiviikkona 1. huhtikuuta 2009 järjestetyn TeliaSonera AB:n (publ) (Y -tunnus ) varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja LÄSNÄOLIJAT Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat Yhtiökokouksen avaaminen Yhtiökokouksen avasi hallituksen puheenjohtaja Tom von Weymarn. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta Tom von Weymarn esitti vaalivaliokunnan tekemän ehdotuksen asianajaja Axel Calissendorffin valitsemiseksi tämän yhtiökokouksen puheenjohtajaksi. Yhtiökokous valitsi asianajaja Axel Calissendorffin yhtiökokouksen puheenjohtajaksi. Merkittiin, että yrityksen lakiasiainjohtaja Jan Henrik Ahrnellia pyydettiin toimimaan yhtiökokouksen sihteerinä. Yhtiökokous päätti sallia vieraiden läsnä olon kokouksessa. Merkittiin, että joukko osakkeenomistajia seurasi yhtiökokousta vieraina internetin välityksellä. 2 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta Ruotsin valtion edustaja Kristina Ekengren ehdotti, että Alecta eläkevakuutuksen edustaja Mikael Wiberg ja Neljännen AP-rahaston edustaja Mats Andersson toimisivat tämän yhtiökokouksen pöytäkirjantarkastajina. Yhtiökokous päätti, että Mikael Wiberg ja Mats Andersson toimivat puheenjohtajan ohella pöytäkirjantarkastajina.

2 2 3 Ääniluettelon laatiminen ja hyväksyminen Esitettiin ilmoittautuneista osakkeenomistajista laadittu luettelo, jossa ilmoitettiin se osakemäärä, jonka perusteella kunkin äänioikeus määräytyi. Luettelo oli tarkistettu ilmoittautuneiden mutta ei läsnä olleiden osakkeenomistajien osalta. Yhtiökokous hyväksyi ilmoittautuneista osakkeenomistajista laaditun, ilmoittautuneiden mutta ei läsnä olevien osalta tarkistetun luettelon yhtiökokouksen ääniluetteloksi, liite 1. Merkittiin. että yhtiökokoukseen osallistui yhteensä 394 henkilöä, mukaan lukien avustajat, vieraat ja toimihenkilöt. Merkittiin lisäksi, että yhtiökokouksessa olivat läsnä kaikki hallituksen jäsenet sekä valtuutettu tilintarkastaja Håkan Malmström. 4 Esityslistan hyväksyminen Esitettiin kokouskutsuun liitetty hallituksen laatima esityslistaehdotus. Kokouksen puheenjohtaja ilmoitti, että hallitus on päättänyt vetää pois esityslistalta kohdan 17b) esityksensä koskien valtuutusta hallitukselle luovuttaa omia osakkeita. Yhtiökokous hyväksyi hallituksen laatiman yhtiökokouksen esityslistaehdotuksen siten että kohta 17b) poistetaan. 5 Kokouksen laillisuuden toteaminen Merkittiin, että yhtiökokouskutsu oli julkaistu Dagens Nyheter-, Svenska Dagbladet- ja Post- och Inrikes Tidningar lehdissä 19. helmikuuta Kutsu on o1lut nähtävissä myös TeliaSoneran kotisivulla 19. helmikuuta 2009 lähtien. Yhtiökokous totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi. 6 Vuoden 2008 tilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä konsernitilinpäätöksen ja konsernitilintarkastuskertomuksen esittäminen Esitettiin liitteenä 2 oleva vuoden 2008 tilinpäätös, tilintarkastuskertomus sekä konsernitilinpäätös ja konsernitilintarkastuskertomus sekä liitteenä 3 oleva tilintarkastajien osakeyhtiölain 8:54 mukainen lausunto. Toimitusjohtaja Lars Nyberg kertoi konsernin toiminnasta ja kehityksestä.

3 3 Hallituksen puheenjohtaja Tom von Weymarn kertoi hallituksen työstä kuluneena vuonna. Valtuutettu tilintarkastaja Håkan Malmström kertoi tilintarkastuskertomuksen sisällöstä. Useat osakkeenomistajat esittivät kysymyksiä ja mielipiteitä: Gunter Wanjura esitti kysymyksen yhtiön kiinteän verkon laadusta. Kerstin Wahlgrenin avustaja Lars Wahlgren huomautti, että hänen mielestään hallituksen linjausten tulee mennä johdon linjausten edelle. Unionin edustaja Stefan Carlsson esitti huolensa yhtiön kehityksestä koskien esim. tekniikan muutoksen hallintaa ja henkilöstövähennyksiä ja kysyi TeliaSoneran Ruotsin toiminnan riskeistä. TeliaSoneran Osakkeenomistajien yhdistyksen edustaja Folke Höjmar esitti huolensa yhtiön tavasta käsitellä henkilökuntaa, kysyi johdon mielipidettä siitä vahvistaako Alfa-ryhmän huono taloudellinen tilanne Megafonin ja TeliaSoneran asemaa Venäjällä sekä kuinka vahva TeliaSonera on kansainvälisesti. Toisen AP-rahaston edustaja Caroline Häggqvist kysyi 4G tekniikan vaatimien investointien määrästä lähivuosina. Folksamin edustaja Carina Lundberg Markow piti yhtiön toimintaa ympäristö- ja yhteiskuntavastuualueilla hyvänä mutta niitä pitäisi priorisoida vielä enemmän koska yhtiö toimii maissa, joissa puuttuu poliittinen vakaus ja kehotti yhtiötä olemaan yhteydessä rahastoihin jotka työskentelevät näiden asioiden parissa. Torwald Arvidsson kysyi kuinka yhtiö hoitaa moraalisen vastuunsa toimimalla Keski-Aasian maissa ja siten tukemalla niiden hallituksia, hän esitti huolensa yhtiön kehitys- ja tutkimustoiminnan vähentämisestä, mitä yhtiö on tehnyt tasa-arvon parantamiseksi kuluneen vuoden aikana sekä kehotti yhtiötä ottamaan käyttöön ohjelman, joka tuo etuja paikallisille osakkeenomistajille ja asiakkaille. Nils Friman kysyi yhtiöltä saamastaan edullisesta hintatarjouksesta. Gunnar Tjellström kysyi Turkcellin osakkeita koskevasta kiistasta ja korruptioriskeistä entisissä neuvostotasavalloissa. Kysymyksiin vastasivat Tom von Weymarn ja Lars Nyberg.

4 4 7 Tuloslaskelman ja taseen sekä konsernituloslaskelman ja konsernitaseen vahvistaminen Yhtiökokous hyväksyi tuloslaskelman ja taseen sekä konsernituloslaskelman ja konsernitaseen. Merkittiin, että liitteessä 4 mainitut osakkeenomistajat pidättäytyivät äänestämästä tässä asiassa. Merkittiin, että liitteessä 4 mainitut osakkeenomistajat äänestivät tässä ehdotettua päätöstä vastaan. 8 Voitonjako Esiteltiin hallituksen ja toimitusjohtajan esitys, jonka mukaan jakokelpoisista kruunun voittovaroista osakkeenomistajille maksetaan osakekohtaisena osinkona 1 kruunu 80 äyriä, yhteensä kruunua 40 äyriä. Jos varsinainen yhtiökokous päättää osingonjaosta hallituksen ehdotuksen mukaisesti, osakkeenomistajille jaettava summa on kruunua 40 äyriä ja loput jakokelpoisista varoista jätetään voittovaroihin. Yhtiökokouksessa esitettiin lisäksi hallituksen ehdotus, jonka mukaan osinko-oikeuden täsmäytyspäivä olisi Yhtiökokous päätti, että osinkoa jaetaan 1 kruunua 80 äyriä osaketta kohti, että kruunua jätetään voittovaroihin ja että täsmäytyspäivä osinko-oikeuden määritystä varten on Vastuuvapaus Yhtiökokous myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle tilikauden 2008 osalta tilintarkastajien suosituksen mukaisesti. Merkittiin, etteivät hallituksen jäsenet ja toimitusjohtaja osallistuneet tämän päätöksen tekoon. 10 Hallituksen jäsenten ja varajäsenten lukumäärä Vaalivaliokunnan puheenjohtaja Viktoria Aastrup kertoi vaalivaliokunnan työstä kuluneena vuonna ja esitteli hallituksen jäsenten määrää ja palkkiota sekä hallitusten jäsenten, hallituksen puheenjohtajan ja vaalivaliokunnan valintaa koskevan valiokunnan ehdotuksen.

5 5 Yhtiökokous päätti, että hallitukseen - erityisessä järjestyksessä nimitettyjä työntekijäjäseniä lukuun ottamatta - kuuluu kahdeksan varsinaista jäsentä eikä varajäseniä nimitetä. 11 Hallituksen palkkiot Yhtiökokous päätti, että hallituksen jäsenten palkkiot seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen asti ovat kruunua puheenjohtajalle ja kruunua kullekin yhtiökokouksen valitsemalle hallituksen jäsenelle. Lisäksi yhtiökokous päätti, että hallituksen tilintarkastusvaliokunnan puheenjohtajalle maksetaan kruunun palkkio ja muille tilintarkastusvaliokunnan jäsenille kullekin kruunun palkkio ja että hallituksen palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajalle maksetaan kruunun palkkio ja muille palkitsemisvaliokunnan jäsenille kullekin kruunun palkkio. 12 Hallituksen valinta Yhtiökokous valitsi seuraavat henkilöt hallituksen jäseniksi seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti: Maija-Liisa Friman, Conny Karlsson, Lars G Nordström, Timo Peltola, Lars Renström, Jon Risfelt, Caroline Sundewall ja Tom von Weymarn. 13 Hallituksen puheenjohtajan valinta Yhtiökokous valitsi Tom von Weymarnin hallituksen puheenjohtajaksi. 14 Vaalivaliokunnan valinta Yhtiökokous päätti, että vaalivaliokunnan jäseninä toimivat seuraavan vuoden varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka Viktoria Aastrup (Ruotsin valtio), Kari Järvinen (Suomen valtio Solidium Oy:n kautta), KG Lindvall (Swedbank Robur Fonder), Lennart Ribohn (SEB Fonder) ja Tom von Weymarn (hallituksen puheenjohtaja). Merkittiin, että liitteessä 4 mainitut osakkeenomistajat äänestivät tässä ehdotettua päätöstä vastaan.

6 6 15 Johdon palkitsemisperiaatteet Tom von Weymarn esitteli hallituksen esityksen johdon palkitsemisperiaatteiksi, liite 5. von Weymarn totesi, että esitetyt palkitsemisperiaatteet ovat täsmälleen samat jotka vuoden 2008 varsinainen yhtiökokous hyväksyi ja totesi, että periaatteet ovat toimineet hyvinä työkaluina johdettaessa TeliaSoneraa operatiivisesti ja strategisesti haluttuun suuntaan. Periaatteet ovat siten edesauttaneet hyvän tuloksen saavuttamisessa ja luoneet kaikkia osakkeenomistajia hyödyttävää lisäarvoa. Lisäksi von Weymarn kertoi, että TeliaSoneran suurimman osakkeenomistajan Ruotsin valtion edustaja oli ottanut häneen yhteyttä yhtiökokousta edeltävänä iltana ja todennut, että Ruotsin valtio haluaa poistaa palkitsemisperiaatteista mahdollisuuden muuttuvan palkan osaan. Hallituksella oli tästä syystä ennen yhtiökokousta ylimääräinen kokous, jossa käsiteltiin Ruotsin valtion esittämää näkökohtaa. Hallituksen johtopäätös oli, että sillä ei näin lyhyellä varoitusajalla ollut edellytyksiä muuttaa esitystään. Hallitus totesi kuitenkin samalla, että sillä on valmius ja aito tahto ottaa huomioon suurimman omistajan esittämät näkökohdat ja ottaa käyttöön palkitsemispolitiikka, joka noudattaa täysin Ruotsin valtion ja yhtiökokouksen tahtoa. Ruotsin valtion edustaja Kristina Ekengren esitteli liitteenä 6 olevan esityksen johdon palkitsemisperiaatteiksi. Kristina Ekengren kertoi, että Ruotsin valtion esitys ei sisällä muuttuvaa palkan osaa ja sisältää määritelmän eduista. Ekengren ilmoitti mielipiteenään, että Ruotsin valtion esitys on ajan mittaan kustannuksiltaan pienempi kuin hallituksen esitys. Swedbank Robur Fondin edustaja KG Lindvall huomautti, että hallituksen esitys on linjassa muiden yhtiöiden palkitsemisperiaatteiden kanssa, mahdollisesti hieman rajatumpi, ja huomautti että TeliaSoneralla ei ole osakeperusteista palkitsemisohjelmaa ja muuttuva palkan osa on rajattu 50 prosenttiin kiinteästä palkasta. Lindvall totesi, että nykyinen palkitsemisjärjestelmä muuttuvine palkan osineen on palvellut hyvin yhtiötä sekä tuottanut arvoa osakkeenomistajille. Aktiespararna Topp Sverigen ja Svenska Aktiesparares Riksförbundin edustaja Åsa Wesshagen kertoi mielipiteitään muuttuvasta palkan osasta, kysyi entisten toimitusjohtajien eläkkeistä ja lehdistötiedoista, joiden mukaan yhtiö on pitänyt suurimpien osakkeenomistajien osakaskokouksen, jossa on keskusteltu palkitsemisperiaatteista. Tom von Weymarn vastasi kysymyksiin. SEB Fonderin edustaja Lennart Ribohn ilmaisi ymmärtävänsä, että Ruotsin valtio näinä aikoina ottaa esille kysymyksen muuttuvasta palkan osasta, mutta, viitaten KG Lindvallin esittämiin perusteluihin, ilmoitti SEB Fonderin kannattavan hallituksen esitystä. Ribohn esitti mielipiteenään, että on epäsopivaa, että Ruotsin valtio esittää muutetun päätösesityksen yhtiölle yhtiökokousta edeltävänä iltana. Kari Järvinen, Suomen valtion edustaja Solidium Oy:n kautta, esitti että näinä taloudellisesti vaikeina aikoina hallituksella on parhaat edellytykset määritellä

7 tarkoituksenmukainen palkitsemismalli ja mahdollisuutta käyttää muuttuvaa palkan osaa tarvitaan pitkäaikaisen maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi yhtiölle. Järvinen totesi edelleen, että hallituksen esitys on tasapainoinen ja rakentava ja ottaa huomioon yhtiön ja kaikkien osakkeenomistajien tarpeet, josta syystä Järvinen ilmaisi Solidiumin tuen hallituksen esitykselle. TeliaSoneran Osakkeenomistajien yhdistyksen edustaja Folke Höjmar kysyi Ruotsin valtiolta syytä miksi se on informoinut yhtiön hallitusta esityksestään vasta yhtiökokousta edeltävänä iltana. 7 Yhtiökokous hyväksyi Ruotsin valtion tekemän esityksen johdon palkitsemisperiaatteiksi. Merkittiin, että liitteessä 4 mainitut osakkeenomistajat äänestivät tässä ehdotettua päätöstä vastaan. Merkittiin, että Suomen valtion lisäksi Swedbank Robur Fonder ja SEB Fonder, AFA Försäkringin edustaja Bengt Kileus, Ensimmäisen APrahaston edustaja Ossian Ekdahl, Nordean edustaja Thomas Ehlin, Alecta eläkevakuutuksen edustaja Mikael Wiberg, Neljännen AP-rahaston edustaja Mats Andersson, Henkivakuutusyhtiö Skandian edustaja Lars Holgersson, Kolmannen AP-rahaston edustaja Peter Lundkvist ja Günther Wanjura esittivät eriävän mielipiteensä päätöksestä. 16a) yhtiöjärjestyksen muutoksesta koskien kutsumenettelyä Esitettiin liitteenä 7 oleva yhtiöjärjestyksen 8:n muutosesitys koskien kutsumenettelyä. Arne Svahn kysyi miksi yhtiö ei ole ottanut mitään suomalaista lehteä mukaan muutosesitykseen ja halusi merkittäväksi pöytäkirjaan, että yhtiön tulisi seuraavaan yhtiökokoukseen muuttaa yhtiöjärjestystä siten että siihen sisältyisi myös suomalainen lehti. Jan Henrik Ahrnell vastasi kysymykseen. Yhtiökokous päätti yksimielisesti hallituksen esityksen mukaisesti. 16 b) yhtiöjärjestyksen muuttamisesta koskien yhtiökokouskutsun aikarajoja Esitettiin liitteenä 7 oleva yhtiöjärjestyksen 8:n muutosesitys koskien yhtiökokouskutsun aikarajoja. Yhtiökokous päätti yksimielisesti hallituksen esityksen mukaisesti.

8 8 17a) valtuutuksesta hallitukselle päättää omien osakkeiden ostosta Esiteltiin liitteenä 8 oleva esitys valtuutuksesta hallitukselle päättää omien osakkeiden ostamisesta. Tom von Weymarn selvitti hallituksen esityksen tarkoituksen. Aktiespararna Topp Sverigen ja Svenska Aktiesparares Riksförbundin edustaja Åsa Wesshagen toi julki riskit jotka hänen mukaansa voivat syntyä mikäli hallitus käyttää omien osakkeiden ostovaltuutusta juuri ennen tai samanaikaisesti kun joku yhtiö tekee julkisen tarjouksen TeliaSoneran osakkeenomistajille. Mats Blomberg kysyi miksi hallitus tänä vuonna on esittänyt osingon jaon puolittamista viime vuoteen verrattuna. Lars Nyberg vastasi kysymykseen. Yhtiökokous päätti hallituksen esityksen mukaisesti. Hallituksen esityksen puolesta äänestivät mm. Ruotsin valtion edustaja Kristina Ekengren, Kari Järvinen, Suomen valtion edustaja Solidium Oy:n kautta ja Swedbank Robur Fonderia edustava KG Lindvall, jotka edustivat yhdessä 75,8 prosenttia kokouksessa edustetuista osakkeista. Merkittiin, että Aktiespararna Topp Sverigen ja Svenska Aktiesparares Riksförbundin edustaja Åsa Wesshagen ja Herbert Dennelind esittivät eriävän mielipiteensä päätöksestä. Yhtiökokouksen päättäminen Yhtiökokouksen puheenjohtaja julisti vuoden 2009 varsinaisen yhtiökokouksen päättyneeksi. Sihteeri Puheenjohtaja Jan Henrik Ahrnell Axel Calissendorff Pöytäkirjan tarkastajat Mikael Wiberg

9 Mats Andersson 9

PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2010. Ravintola Palace Gourmeti Eteläranta 10, 10 krs. Helsinki. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tuomo Lähdesmäki avasi kokouksen.

PÖYTÄKIRJA Nro 1 /2010. Ravintola Palace Gourmeti Eteläranta 10, 10 krs. Helsinki. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tuomo Lähdesmäki avasi kokouksen. VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS ASPOCOMP GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 13.4.2010 klo 10:00 Paikka: Läsnä: Ravintola Palace Gourmeti Eteläranta 10, 10 krs. Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Nordic Aluminium, BO-Sali, Kirkkonummi

Aika Keskiviikko klo Nordic Aluminium, BO-Sali, Kirkkonummi NORDIC ALUMINIUM OYJ PÖYTÄKIRJA VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika Keskiviikko 31.3.2010 klo 13.00-13.30 Paikka Nordic Aluminium, BO-Sali, Kirkkonummi Läsnä Paikalla olivat pöytäkirjan liitteenä 1 olevasta osallistujaluettelosta

Lisätiedot

Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki

Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki TITANIUM OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (5) TITANIUM OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 19.4.2018 klo 13.00 13.27 Paikka Läsnä Valkoinen sali osoitteessa Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä

Lisätiedot

Läsnä olleet osakkeenomistajat ilmenevät jäljempänä 5 :n kohdalla pöytäkirjaan liitetystä ääniluettelosta.

Läsnä olleet osakkeenomistajat ilmenevät jäljempänä 5 :n kohdalla pöytäkirjaan liitetystä ääniluettelosta. 1/2011 Aika: 7.4.2011 klo 16.30 Paikka: Pörssitalo, Fabianinkatu 14, Helsinki Läsnä: Läsnä olleet osakkeenomistajat ilmenevät jäljempänä 5 :n kohdalla pöytäkirjaan liitetystä ääniluettelosta. 1 Kokouksen

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin.

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin. HERANTIS PHARMA OYJ Pöytäkirja 1/2018 Y-tunnus: 2198665-7 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 11.4.2018, klo 13.00 Paikka Läsnä Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, Helsinki Liitteessä 3 luetellut osakkeenomistajat

Lisätiedot

Fingrid Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Fingrid Oyj:n varsinainen yhtiökokous Fingrid Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: klo 11.00 Paikka: Fingrid Oyj, Läkkisepäntie 21, Helsinki Läsnä: Kokouksessa olivat edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta (Liite 1) ilmenevät

Lisätiedot

2 Kokouksen puheenjohtajan valinta ja sihteerin kutsuminen Puheenjohtajaksi valittiin aa Olli Hyvönen ja sihteeriksi kutsuttiin Mirja Kopsa.

2 Kokouksen puheenjohtajan valinta ja sihteerin kutsuminen Puheenjohtajaksi valittiin aa Olli Hyvönen ja sihteeriksi kutsuttiin Mirja Kopsa. 1(5) Aika 23.2.2009 klo 10.00 Paikka Interavanti Oyj, Mannerheimintie 118, 00270 Helsinki Läsnä 22 osakasta edustaen yhteensä 9 169 259 osaketta ja ääntä, joka on 94,5 % yhtiön koko äänimäärästä (9 703

Lisätiedot

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: 25.4.2013 klo 14.00 Paikka: Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, 00510 Helsinki Läsnä: Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta

Lisätiedot

Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta

Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta 1 Nro 1/2006 Tukholmassa torstaina 27. huhtikuuta 2006 järjestetyn TeliaSonera AB:n (publ) (Y -tunnus 556103-4249) varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja LÄSNÄOLIJAT Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat

Lisätiedot

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius avasi kokouksen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius avasi kokouksen. WÄRTSILÄ OYJ ABP:N Aika: klo 15.00 16.37 Paikka: Messukeskuksen kongressisiipi, Helsinki Läsnä: Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Lisätiedot

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osaldceenomistajat.

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osaldceenomistajat. PÖYTÄKIRJA 1/2014 1(5) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 9.4.2014 klo 15.00 Paikka Läsnä Finlandia talon Helsinki-sali, Mannerheimintie 13, Helsinld Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

Helsingin yliopiston Viikin Biokeskuksen auditorio 2041, Helsinki

Helsingin yliopiston Viikin Biokeskuksen auditorio 2041, Helsinki HERANTIS PHARMA OYJ Pöytäkirja 1/2017 Y-tunnus: 2198665-7 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 11.4.2017, klo 13.00 Paikka Läsnä Helsingin yliopiston Viikin Biokeskuksen auditorio 2041, Helsinki Liitteessä 3 luetellut

Lisätiedot

Helsingin Messukeskus Messuaukio 1, 00520 Helsinki, kokoustila 208

Helsingin Messukeskus Messuaukio 1, 00520 Helsinki, kokoustila 208 EKOKEM OY AB PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 (6) (Y-tunnus: 0350017-4) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014 Aika 25.4.2014 klo 11.00 Paikka Läsnä Helsingin Messukeskus Messuaukio 1, 00520 Helsinki, kokoustila 208 Kokouksessa

Lisätiedot

EXEL COMPOSITES OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2013. Läsnä Exel Composites Oyj:n osakkeenomistajia oheisen luettelon mukaan (Liite 1)

EXEL COMPOSITES OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2013. Läsnä Exel Composites Oyj:n osakkeenomistajia oheisen luettelon mukaan (Liite 1) PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(5) EXEL COMPOSITES OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 27.3.2013 klo 10.30 Paikka Kansallissali, Aleksanterinkatu 44, Helsinki Läsnä Exel Composites Oyj:n osakkeenomistajia oheisen luettelon

Lisätiedot

hallituksen jäsenet, toimitusjohtaja ja teknistä

hallituksen jäsenet, toimitusjohtaja ja teknistä ASPOCOMP GROUP OYJ:N Aika: 26.4.2012 klo 13:00 Paikka: Läsnä: Fondia Oy:n toimitilat, Lönnrotinkatu 5, 4 krs., Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin.

Yhtiökokouksen puheenjohtajaksi valittiin asianajaja Marko Vuori, joka kutsui kokouksen sihteeriksi asianajaja Tom Fagernäsin. HERANTIS PHARMA OYJ Pöytäkirja 2/2019 Y-tunnus: 2198665-7 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 11.4.2019, klo 13.00 Paikka Läsnä Etera-talo, Palkkatilanportti 1, Helsinki Liitteessä 3 luetellut osakkeenomistajat

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Ryöppönen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen kandidaatti Mikko Vasko.

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Ryöppönen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen kandidaatti Mikko Vasko. 1(5) TIIMARI OYJ ABP (y-tunnus 0106264-1) VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2010 Aika: Paikka: 30.3.2010, kello 13.00 alkaen Scandic Marski hotelli, Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kokouskutsu otettiin pöytäkirjan liitteeksi 1.

Kokouskutsu otettiin pöytäkirjan liitteeksi 1. LEMMINKÄINEN OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 1(5) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika Paikka Läsnä 25.3.2015 klo 15.00 Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman tilat, Salmisaarenranta 11, Helsinki Kokouksessa olivat

Lisätiedot

SIEVI CAPITAL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS

SIEVI CAPITAL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI CAPITAL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 0190457-0 No. 2/2014 SIEVI CAPITAL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 4.11.2014 AIKA: 4.11.2014 alkaen klo. 14:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon

Lisätiedot

SIEVI CAPITAL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS

SIEVI CAPITAL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI CAPITAL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 0190457-0 No. 3/2016 SIEVI CAPITAL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 9.12.2016 AIKA: 9.12.2016 alkaen klo. 12:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon

Lisätiedot

SCANFIL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014

SCANFIL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014 SCANFIL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 2422742-9 No. 1/2014 SCANFIL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014 AIKA: 8.4.2014 alkaen klo. 10:30 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon (Liite 1) mukaisesti

Lisätiedot

NURMINEN LOGISTICS OYJ PÖYTÄKIRJA No 1/2014

NURMINEN LOGISTICS OYJ PÖYTÄKIRJA No 1/2014 NURMINEN LOGISTICS OYJ PÖYTÄKIRJA No 1/2014 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: Tiistaina 8.4.2014 klo 13.00 alkaen Satamakaari 24, 00980 Helsinki Pöytäkirjan liitteenä 1 olevan ääniluettelon

Lisätiedot

No. 1/2012 Ahlstrom Capital Oy:n varsinaisen yhtiskokouksen

No. 1/2012 Ahlstrom Capital Oy:n varsinaisen yhtiskokouksen No. 1/2012 Ahlstrom Capital Oy:n varsinaisen yhtiskokouksen pdytakirja Aika: 29.3.2012, klo 17:00 Paikka: Ravintola Savoy (Eteiaesplanadi 14), Helsinki Lasna: Kokouksessa olivat lasna oheisesta aaniluettelosta

Lisätiedot

SCANFIL OYJ Y:0190457-0 P Ö Y T Ä K I R J A. No. 1/2011. Sievissä 13. päivänä huhtikuuta 2011 SCANFIL OYJ - VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2011

SCANFIL OYJ Y:0190457-0 P Ö Y T Ä K I R J A. No. 1/2011. Sievissä 13. päivänä huhtikuuta 2011 SCANFIL OYJ - VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2011 SCANFIL OYJ Y:0190457-0 P Ö Y T Ä K I R J A No. 1/2011 Sievissä 13. päivänä huhtikuuta 2011 SCANFIL OYJ - VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2011 Aika: 13.4.2011 alkaen klo. 14:00 Paikka: Yhtiön pääkonttori, Sievi

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Antti Pankakoski avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Antti Pankakoski avasi kokouksen. CERTEUM OY Pöytäkirja 1/2015 Y-tunnus: 2617068-1 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 24.4.2015, klo 13.00 Paikka Ravintola Bank Meeting Point neuvotteluhuoneet 8-9, Unioninkatu 22, Helsinki. Läsnä Liitteessä

Lisätiedot

Kansallissali osoitteessa Aleksanterinkatu 44, Helsinki

Kansallissali osoitteessa Aleksanterinkatu 44, Helsinki TITANIUM OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 (6) TITANIUM OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 15.4.2019 klo 13.02 13.37 Paikka Läsnä Kansallissali osoitteessa Aleksanterinkatu 44, Helsinki Kokouksessa oli läsnä tai

Lisätiedot

ASPOCOMP GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

ASPOCOMP GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS ASPOCOMP GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 16.3.2018 klo 10.00 10.50 Paikka: Läsnä: Keilaranta 1, 1 krs., Auditorio, Espoo Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 26.3.2013 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 26.3.2013 klo 14 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

Valtakirjalomake TeliaSoneran varsinaiseen yhtiökokoukseen 2008

Valtakirjalomake TeliaSoneran varsinaiseen yhtiökokoukseen 2008 Valtakirjalomake TeliaSoneran varsinaiseen yhtiökokoukseen 2008 1 Lue sivulla 3 olevat ohjeet. Täydelliset päätösesitykset löytyvät tämän lomakkeen sivuilta 4-6. Merkitse alla olevaan taulukkoon miten

Lisätiedot

TELESTE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

TELESTE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA TELESTE OYJ 1 (5) TELESTE OYJ:N Aika: Tiistaina kello 15.00 Paikka: Läsnä: Finlandia-talo, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät

Lisätiedot

3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKUN VALVOJIEN VALITSEMINEN

3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN JA ÄÄNTENLASKUN VALVOJIEN VALITSEMINEN :N KLO 12.00 AIKA: klo 12.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Rake-sali, Erottajankatu 4 C, 00120, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta (Liite 1) ilmenevät osakkeenomistajat.

Lisätiedot

TeliaSonera AB:n (publ) varsinainen yhtiökokous

TeliaSonera AB:n (publ) varsinainen yhtiökokous TeliaSonera AB:n (publ) varsinainen yhtiökokous TeliaSonera AB:n (publ) osakkeenomistajat kutsutaan täten varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka järjestetään maanantaina 31. maaliskuuta 2008 klo 15.00 Ruotsin

Lisätiedot

SIEVI CAPITAL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014

SIEVI CAPITAL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014 SIEVI CAPITAL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 0190457-0 No. 1/2014 SIEVI CAPITAL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2014 AIKA: 8.4.2014 alkaen klo. 13:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon

Lisätiedot

Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat. Yhtiökokouksen avasi hallituksen puheenjohtaja Tom von Weymarn. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta

Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat. Yhtiökokouksen avasi hallituksen puheenjohtaja Tom von Weymarn. 1 Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta Nro 2/2007 Tukholmassa tiistaina 24. huhtikuuta 2007 järjestetyn TeliaSonera AB:n (publ) (Y -tunnus 556103-4249) varsinaisen yhtiökokouksen pöytäkirja LÄSNÄOLIJAT Liitteessä 1 luetellut osakkeenomistajat

Lisätiedot

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat. PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(5) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 9.4.2013 klo 15.00 Paikka Läsnä Finlandia talon Helsinki-sali, Mannerheimintie 13, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

Paikka Life Science Center, käyntiosoite Keilaranta 14 (Keilaranta 16, Espoo)

Paikka Life Science Center, käyntiosoite Keilaranta 14 (Keilaranta 16, Espoo) 1(5) RUUKKI GROUP OYJ PÖYTÄKIRJA 2/2009 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika Torstai 7.5.2009 klo 11.00 12.56 Paikka Life Science Center, käyntiosoite Keilaranta 14 (Keilaranta 16, 02150 Espoo) Läsnä Lisäksi paikalla

Lisätiedot

INTERAVANTI OYJ PÖYTÄKIRJA Y1/2007

INTERAVANTI OYJ PÖYTÄKIRJA Y1/2007 1(6) Aika 1.3.2007 klo 10.00 Paikka Interavanti Oyj, Mannerheimintie 118, 00270 Helsinki Läsnä 18 osakasta edustaen yhteensä 9 164 964 osaketta ja ääntä, joka on 94,4 % yhtiön koko äänimäärästä (9 703

Lisätiedot

TietoEnator Oyj:n varsinainen yhtiökokous 1/2007

TietoEnator Oyj:n varsinainen yhtiökokous 1/2007 2007-03-22 1 (6) TietoEnator Oyj:n varsinainen yhtiökokous 1/2007 Aika Paikka Läsnä 22.3.2007, klo 17.00 alkaen TietoEnator Oyj, Kutojantie 6-8, Espoo Läsnä oli henkilökohtaisesti tai asiamiehen edustamina

Lisätiedot

ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017. Aika ja paikka , klo Finlandia-talon Helsinki-salissa, Mannerheimintie 13 e, Helsinki.

ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017. Aika ja paikka , klo Finlandia-talon Helsinki-salissa, Mannerheimintie 13 e, Helsinki. ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka 5.4.2017, klo 14.00 Finlandia-talon Helsinki-salissa, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki. Läsnä Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2015. 9.4.2015, klo 14.00 Pörssitalon pörssisalissa osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki.

ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2015. 9.4.2015, klo 14.00 Pörssitalon pörssisalissa osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki. ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2015 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka Läsnä 9.4.2015, klo 14.00 Pörssitalon pörssisalissa osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

ASPOCOMP GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS. Aika: klo 14:00. Paikka: Ravintola Palace Gourmet, Eteläranta 10,10 krs.

ASPOCOMP GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS. Aika: klo 14:00. Paikka: Ravintola Palace Gourmet, Eteläranta 10,10 krs. ASPOCOMP GROUP OYJ PÖYTÄKIRJA Nro r /2oii ASPOCOMP GROUP OYJ:N Aika: 20.4.2011 klo 14:00 Paikka: Ravintola Palace Gourmet, Eteläranta 10,10 krs. Helsinki Läsnä: Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

NEO INDUSTRIAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2019

NEO INDUSTRIAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2019 :N 2019 Aika klo 13.00 14.14 Paikka Läsnä Lisäksi läsnä Vanhan Ylioppilastalon Galleria, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki Liitteenä olevan ääniluettelon (sisältäen valtakirjat) mukaisesti edustettuna

Lisätiedot

Tervetuloa TeliaSonera AB:n (publ) varsinaiseen yhtiökokoukseen

Tervetuloa TeliaSonera AB:n (publ) varsinaiseen yhtiökokoukseen Tervetuloa TeliaSonera AB:n (publ) varsinaiseen yhtiökokoukseen TeliaSonera AB:n (publ) osakkeenomistajat kutsutaan täten varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka järjestetään keskiviikkona 1. huhtikuuta 2009

Lisätiedot

NEO INDUSTRIAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2018

NEO INDUSTRIAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2018 :N 2018 Aika klo 10.00 11.06 Paikka Läsnä Lisäksi läsnä Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää Liitteenä olevan ääniluettelon (sisältäen valtakirjat) mukaisesti edustettuna oli 13 osakkeenomistajaa

Lisätiedot

Y: 2422742-9 No. 1/2012 SCANFIL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 19.4.2012. AIKA: 19.4.2012 alkaen klo. 13:00. Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi

Y: 2422742-9 No. 1/2012 SCANFIL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 19.4.2012. AIKA: 19.4.2012 alkaen klo. 13:00. Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi SCANFIL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 2422742-9 No. 1/2012 SCANFIL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 19.4.2012 AIKA: 19.4.2012 alkaen klo. 13:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon (Liite

Lisätiedot

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010 HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2010 HKSCAN OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 23.4.2010 klo 11.00 13.10 Paikka: Läsnä: Finlandia-talo, Kongressisiiven A-sali, Mannerheimintie 13 e, Helsinki Kokouksessa olivat

Lisätiedot

SCANFIL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 20.8.2015

SCANFIL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 20.8.2015 SCANFIL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 2422742-9 No. 2/2015 SCANFIL OYJ YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 20.8.2015 AIKA: 20.8.2015 alkaen klo. 10:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon (Liite

Lisätiedot

ASPO PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) 7.4.2016, klo 10.00 Scandic Marina Congress Centerissä osoitteessa Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki.

ASPO PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) 7.4.2016, klo 10.00 Scandic Marina Congress Centerissä osoitteessa Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki. ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka Läsnä 7.4.2016, klo 10.00 Scandic Marina Congress Centerissä osoitteessa Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki. Kokouksessa olivat

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous 27.3.2014

Varsinainen yhtiökokous 27.3.2014 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: klo 14.30-15.35 Paikka: Läsnä: Suomalainen Klubi, Kansakoulukuja 3, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät

Lisätiedot

ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018. Aika ja paikka , klo Scandic Marina Congress Centerissä, Katajanokanlaituri 6, Helsinki.

ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018. Aika ja paikka , klo Scandic Marina Congress Centerissä, Katajanokanlaituri 6, Helsinki. ASPO OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka 10.4.2018, klo 14.00 Scandic Marina Congress Centerissä, Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki. Läsnä Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2007 PKC GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

Pöytäkirja 1/2007 PKC GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS PKC GROUP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Pöytäkirja 1/2007 Aika: 29.3.2007 klo 16.00 Paikka: PKC Group Oyj:n toimitilat, Kempele Läsnä: Ääniluettelo, josta käyvät ilmi kokouksessa läsnä olleet osakkeenomistajat,

Lisätiedot

13.2.2015. Aika ja paikka perjantai 13.2.2015 klo 10.00, Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki.

13.2.2015. Aika ja paikka perjantai 13.2.2015 klo 10.00, Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki. BASWARE OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (5) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka perjantai klo 10.00, Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51, 00250 Helsinki. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Hannu

Lisätiedot

CapMan Oyj:n varsinainen yhtiökokous

CapMan Oyj:n varsinainen yhtiökokous CapMan Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: klo 10.00 Paikka: Läsnä: Yrjönkatu 18 (G18-juhlasali), 00120 Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta (Liite

Lisätiedot

Aika ja paikka torstai klo 13.00, Kansallissali, Aleksanterinkatu 44 A, Helsinki.

Aika ja paikka torstai klo 13.00, Kansallissali, Aleksanterinkatu 44 A, Helsinki. BASWARE OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka torstai klo 13.00, Kansallissali, Aleksanterinkatu 44 A, Helsinki. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Hannu Vaajoensuu

Lisätiedot

TELESTE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

TELESTE OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA TELESTE OYJ 1 (5) TELESTE OYJ:N Aika: Torstaina kello 15.00 Paikka: Läsnä: Finlandia-talo, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous 1 (5) Radisson Blu Hotelli, Runeberginkatu 2, Helsinki.

Varsinainen yhtiökokous 1 (5) Radisson Blu Hotelli, Runeberginkatu 2, Helsinki. 1 (5) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 10.4.2014 klo 18.00 19.17 Paikka: Läsnä: Radisson Blu Hotelli, Runeberginkatu 2, Helsinki. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 (5) SANGEN OY PÖYTÄKIRJA 1/2018 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 4.7.2018 klo 15.00 16.00 Paikka Tornio 1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Lisätiedot

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2014

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2014 HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2014 HKSCAN OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 10.4.2014 klo 11.00 13.10 Paikka: Läsnä: Finlandia-talo, Mannerheimintie 13, Helsinki Kokouksessa olivat edustettuina osakkeenomistajat

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2014

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 26.3.2014 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 26.3.2014 klo 14 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2012

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2012 HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2012 HKSCAN OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 25.4.2012 klo 11.00 13.00 Paikka: Läsnä: Helsingin Messukeskus, Ballroom, Messuaukio 1, Helsinki Kokouksessa olivat edustettuina

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2018

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2018 28.3.2018 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 28.3.2018 klo 14 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN lallllsuuden JA PAATOSVAlTAISUUDEN TOTEAMINEN

1 KOKOUKSEN lallllsuuden JA PAATOSVAlTAISUUDEN TOTEAMINEN ETTEPLAN OYJ POYTAKIRJA 1/2010 VARSINAINEN YHTIOKOKOUS Aika ja paikka: Lasna: 24.3.2010 osoitteessa Ensimmainen savu, 01510 Vantaa Aaniluettelo yhtiokokoukseen osallistuneista osakkeenomistajista on taman

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/2013 VACON OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Vaasan Ylioppilastalo, Yliopistonranta 5, Vaasa

PÖYTÄKIRJA 1/2013 VACON OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Vaasan Ylioppilastalo, Yliopistonranta 5, Vaasa VACON OYJ:N Aika Tiistai klo 15.00 16.25 Paikka Vaasan Ylioppilastalo, Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa Läsnä Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät

Lisätiedot

Oulu ICT Oy Varsinainen yhtiökokous 22.4.2015

Oulu ICT Oy Varsinainen yhtiökokous 22.4.2015 Oulu ICT Oy Varsinainen yhtiökokous 22.4.2015 KUTSU VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Oulu ICT Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 22.4.2015 klo 13.00

Lisätiedot

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: 24.4.2014 klo 13.00 Paikka: Läsnä: Finlandia-talon kongressisiipi, Mannerheimintie 13 e, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous 1 (5) Varsinainen yhtiökokous Aika: Torstai 8.3.2012 klo 14.00 Paikka: Amer Sports Oyj:n pääkonttori, Mäkelänkatu 91, Helsinki Läsnä: Asianmukaisesti ilmoittautuneita osakkeenomistajia oli yhtiökokouksen

Lisätiedot

6. 31.10.2013 päättyneen tilikauden tilinpäätöksen, konsernin tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

6. 31.10.2013 päättyneen tilikauden tilinpäätöksen, konsernin tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen Panostaja Oyj Pörssitiedote YHTIÖKOKOUSKUTSU Panostaja Oyj Pörssitiedote 13.12.2013 klo 10:30 Panostaja Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona tammikuun 29. päivänä 2014 kello 13:00 Technopolis

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 (5) SANGEN OY PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 30.6.2017 klo 10.00 11.30 Paikka Oulu 1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Lisätiedot

ALMA MEDIA OYJ PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Pörssitalo, Pörssisali, Fabianinkatu 14, Helsinki

ALMA MEDIA OYJ PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Pörssitalo, Pörssisali, Fabianinkatu 14, Helsinki ALMA MEDIA OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2007 1 (6) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 8.3.2007 klo 14.00-15.01 Paikka Pörssitalo, Pörssisali, Fabianinkatu 14, Helsinki Läsnä Osallistujaluettelossa mainitut osakkeenomistajat

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2019

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 28.3.2019 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 28.3.2019 klo 10 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

Messukeskuksen kongressisiipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki. 1 043 edustettua osakasta Liite 1

Messukeskuksen kongressisiipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki. 1 043 edustettua osakasta Liite 1 1 (7) KESKO OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA NRO 1/2008 Paikka Messukeskuksen kongressisiipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki Aika 31.3.2008 klo 13.00 14.50 Läsnä Osakkaat 1 043 edustettua osakasta

Lisätiedot

Kokouksessa olivat edustettuina osakkeenomistajat liitteenä 1 olevan ääniluettelon mukaisesti

Kokouksessa olivat edustettuina osakkeenomistajat liitteenä 1 olevan ääniluettelon mukaisesti HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2009 HKSCAN OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 23.4.2009 kello 11.00 13.20 Paikka: Finlandia-talo, Kongressisiiven A-sali, Mannerheimintie 13 e, Helsinki Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

SIEVI CAPITAL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2015

SIEVI CAPITAL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2015 SIEVI CAPITAL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 0190457-0 No. 1/2015 SIEVI CAPITAL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2015 AIKA: 14.4.2015 alkaen klo. 13:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon

Lisätiedot

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY Pohjois-Satakunnan jätteiden käsittely Oy:n varsinainen yhtiökokous Aika 29.6.2017 alkaen klo 12.00 Paikka Kankaanpään kaupungintalo, kaupunginjohtajan huone, Kuninkaanlähteenkatu 12. Kutsutut / Läsnä

Lisätiedot

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että vuodelta 2010 vahvistettavan taseen perusteella ei makseta osinkoa. Hallituksen ehdotus koskien

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous 1. huhtikuuta 2009. Yhtiökokousasiakirjat

Varsinainen yhtiökokous 1. huhtikuuta 2009. Yhtiökokousasiakirjat Varsinainen yhtiökokous 1. huhtikuuta 2009 Yhtiökokousasiakirjat 1 Esityslista Kokouksen avaus 1. Yhtiökokouksen puheenjohtajan valinta 2. Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Ääniluettelon laadinta

Lisätiedot

Paikka Hotelli Radisson SAS Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki

Paikka Hotelli Radisson SAS Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki FINNLINES OYJ Pöytäkirja Varsinainen yhtiökokous 15.4.2009 Paikka Hotelli Radisson SAS Royal, Runeberginkatu 2, Helsinki Aika 15.4.2009 alkaen klo 12.30 Osanottajat Ääniluettelossa mainitut osakkeenomistajat,

Lisätiedot

SCANFIL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2013

SCANFIL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2013 SCANFIL OYJ PÖYTÄKIRJA Y: 2422742-9 No. 1/2013 SCANFIL OYJ VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2013 AIKA: alkaen klo. 13:00 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhtiön pääkonttori, Yritystie 6, Sievi Ääniluettelon (Liite 1) mukaisesti

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2012

VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2012 VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: 4.4.2012 kello 15.30 alkaen Paikka: Tapahtumatalo Bankin Union Square -auditorio, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki 1. Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: klo 11.00 Paikka: Läsnä: Messukeskus, Messuaukio 1, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta (Liite 1)

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous torstaina 13. maaliskuuta 2008 klo 12.00 Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki

Varsinainen yhtiökokous torstaina 13. maaliskuuta 2008 klo 12.00 Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki 1. Yhtiökokouksen avaaminen 2. Puheenjohtajan valitseminen Varsinainen yhtiökokous torstaina 13. maaliskuuta 2008 klo 12.00 Diana-auditorio, Erottajankatu 5, Helsinki Esityslista 3. Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2017

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 23.3.2017 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 23.3.2017 klo 14 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2012

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2012 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2012 27.3.2012 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 27.3.2012 klo 13 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat. PÖYTÄKIRJA 1 (6) PÖYTÄKIRJA INCAP OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 1/2018 Aika: klo 15.00-15.48 Paikka: Läsnä: BANKin kokoustilat, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

Turun Messu- ja Kongressikeskus, Messukentänkatu 9-13, Turku

Turun Messu- ja Kongressikeskus, Messukentänkatu 9-13, Turku HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 HKSCAN OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 14.4.2015 klo 11.00 12.45 Paikka: Läsnä: Turun Messu- ja Kongressikeskus, Messukentänkatu 9-13, Turku Kokouksessa olivat edustettuina

Lisätiedot

SCANFIL OYJ Y:0190457-0 P Ö Y T Ä K I R J A. No. 1/2010. Sievissä 8. päivänä huhtikuuta 2010 SCANFIL OYJ - VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2010

SCANFIL OYJ Y:0190457-0 P Ö Y T Ä K I R J A. No. 1/2010. Sievissä 8. päivänä huhtikuuta 2010 SCANFIL OYJ - VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2010 SCANFIL OYJ Y:0190457-0 P Ö Y T Ä K I R J A No. 1/2010 Sievissä 8. päivänä huhtikuuta 2010 SCANFIL OYJ - VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2010 Aika: 8.4.2010 alkaen klo. 14:00 Paikka: Yhtiön pääkonttori, Sievi

Lisätiedot

Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen

Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen Lehdistötiedote 28. joulukuuta 2004 Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen OMX AB (publ) -yhtiön ( OMX ) osakkeenomistajat kutsutaan ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 3. helmikuuta 2005

Lisätiedot

Varsinainen yhtiökokous 31. maaliskuuta 2008

Varsinainen yhtiökokous 31. maaliskuuta 2008 Varsinainen yhtiökokous 31. maaliskuuta 2008 Yhtiökokousasiakirjat Sivu Asialista 2 Täydelliset päätösesitykset 3 Hallituksen jäsenten esittely 6 Ulkoisen tilintarkastajan esittely 7 Asialista Kokouksen

Lisätiedot

NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU

NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU NURMINEN LOGISTICS OYJ:N YHTIÖKOKOUSKUTSU Nurminen Logistics Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 11. päivänä huhtikuuta 2018 kello 13.00 alkaen osoitteessa

Lisätiedot

(6) Vuoden 2016 konsernitilinpäätöksen sisältävän tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

(6) Vuoden 2016 konsernitilinpäätöksen sisältävän tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen Ferratum Oyj:n osakkeenomistajille KUTSU FERRATUM OYJ:N VARSINAISEEN YHTIÖKOKOUKSEEN Ferratum Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään 4.5.2017, klo 10.00 alkaen

Lisätiedot

RAUTE OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017. Liitteenä 1 olevassa ääniluettelossa mainitut osakkeenomistajat ja näiden edustajat

RAUTE OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017. Liitteenä 1 olevassa ääniluettelossa mainitut osakkeenomistajat ja näiden edustajat RAUTE OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS AIKA: PAIKKA: LÄSNÄ: 28.3.2017 klo 18.00 alkaen Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti Liitteenä 1 olevassa ääniluettelossa mainitut osakkeenomistajat ja

Lisätiedot

6. Vuoden 2014 tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen

6. Vuoden 2014 tilinpäätöksen, konsernitilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen YHTIÖKOKOUSKUTSU Aspo Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 9. huhtikuuta 2015 klo 14.00 Pörssitalon pörssisalissa osoitteessa Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki.

Lisätiedot

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen. Turvatiimi Oyj Pöytäkirja 1/2015 1(6) TURVATIIMI OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 6.5.2015, klo 9.00 9.25 Paikka: Läsnä: Scandic Marski hotelli, Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki Kokouksessa olivat

Lisätiedot

TAALERI OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät

TAALERI OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät 1(5) TAALERI OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS AIKA 29.3.2017 klo 15.00 PAIKKA LÄSNÄ Pörssitalo, Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013

HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013 HKSCAN OYJ PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013 HKSCAN OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 24.4.2013 klo 11.00 13.05 Paikka: Läsnä: Turun Messu- ja Kongressikeskus, Messukentänkatu 9-13, Turku Kokouksessa olivat edustettuina

Lisätiedot

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen. Turvatiimi Oyj Pöytäkirja 1/2014 1(6) TURVATIIMI OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 20.3.2014, klo 9.00 9.30 Paikka: Läsnä: Rake-sali, Erottajankatu 4 C, 00120 Helsinki. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

torstai klo 13.00, Astoria-sali, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki.

torstai klo 13.00, Astoria-sali, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki. BASWARE OYJ PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 (6) VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika ja paikka torstai klo 13.00, Astoria-sali, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Hannu Vaajoensuu

Lisätiedot

Kutsu/asialista 1/ (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS. Aika Maanantaina klo 11.30

Kutsu/asialista 1/ (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS. Aika Maanantaina klo 11.30 8.4.2019 1 (6) VARSINAINEN KEVÄTYHTIÖKOKOUS Aika Maanantaina 8.4.2019 klo 11.30 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, Villimiehenkatu 1, Ruokasalin kabinetti Läsnäolijat Lappeenrannan kaupunki, edustaen

Lisätiedot