TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO"

Transkriptio

1 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 - Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 - Työjärjestyksen hyväksyminen 5 - Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta 6 - Järjestelytoimikunnan sihteerin valinta 7 - Järjestelytoimikunnan kokouskäytännöt 8 - Seurakunnan jakaminen äänestysalueisiin vuoden 2018 seurakuntavaaleissa 9 - Vaalilautakunnan asettaminen ja puheenjohtajan nimeäminen 10 - Seurakuntavaalien 2018 varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikka 11 - Ilmoitus- ja muut asiat 12 - Kokouksen päättäminen Lemi LEA KARHINEN Lea Karhinen kirkkoherra

2 sivu 2 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 LÄSNÄ: Karhinen Lea puheenjohtaja Hatakka Pekka jäsen Hölsä Maiju Kemppainen Teemu Kuivanen Hanna Kurkaa Samuli Liimatainen Anja Nuppola Senni Pikkarainen Olavi Pesari Markku Anneli Latun varajäsen POISSA: Lattu Anneli jäsen KUTSUTTUNA: Hellström Riika, toimistosihteeri KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen koolle kutsuja kirkkoherra Lea Karhinen avasi kokouksen klo KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÄÄTÖSEHDOTUS: Kokous todetaan laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA PÄÄTÖSEHDOTUS: Valitaan kokoukselle kaksi pöytäkirjantarkastajaa. PÄÄTÖS: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Olavi Pikkarainen ja Senni Nuppola. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN PÄÄTÖSEHDOTUS: Hyväksytään jäsenille lähetetty esityslista kokouksen työjärjestykseksi.

3 sivu 3 5 PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA KJ 13 luku 8 : KJ 13 luku 7, 3 Järjestelytoimikunnan tulee siihen saakka, kun seurakunnalla on kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto, edustaa seurakuntaa ja huolehtia hallinnon järjestämisestä uudessa seurakunnassa. Järjestelytoimikunnan asiana on 1) valita kirkon vaalijärjestyksen 2 luvun 1 :ssä tarkoitettu vaalilautakunta ja sen puheenjohtaja huolehtimaan seurakuntavaalien valmistelemisesta ja toimittamisesta, sekä päättää äänestyspaikoista; 2) valmistella kirkkovaltuuston ensimmäisessä kokouksessa esille tulevat asiat; 3) hoitaa muut valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät; 4) tehdä sopimukset viranhaltijoiden siirroista ja työntekijöiden sijoittamisesta; sekä 5) päättää seurakunnan tuloveroprosentista ja muista seurakunnan toiminnasta aiheutuvista välittömistä ja kiireellisistä toimenpiteistä ( /822/2004). Järjestelytoimikunnasta on soveltuvin kohdin voimassa, mitä kirkkoneuvostosta tai seurakuntaneuvostosta on säädetty. Toimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. PÄÄTÖSEHDOTUS: Järjestelytoimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. PÄÄTÖS: Anja Liimatainen esitti puheenjohtajaksi Lea Karhista. Esitystä kannatettiin. Maiju Hölsä esitti varapuheenjohtajaksi Anja Liimataista. Esitystä kannatettiin. Puheenjohtajaksi valittiin kirkkoherra Lea Karhinen ja varapuheenjohtajaksi Anja Liimatainen. 6 JÄRJESTELYTOIMIKUNNAN SIHTEERIN VALINTA PÄÄTÖSEHDOTUS: Valitaan järjestelytoimikunnan sihteeriksi toimistosihteeri Riika Hellström. 7 JÄRJESTELYTOIMIKUNNAN KOKOUSKÄYTÄNNÖT PÄÄTÖSEHDOTUS: Päätetään pitää järjestelytoimikunnan kokoukset pääsääntöisesti kerran kuukaudessa, paitsi ei heinäkuussa. Kokouskutsu lähetetään jäsenille vähintään 4 päivää ennen kokousta. Päätetään järjestelytoimikunnan kokouspäivät, tarvittaessa pidetään ylimääräisiä kokouksia.

4 sivu 4 Päätetään, että järjestelytoimikunnan pöytäkirjat julkaistaan Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakunnan kotisivuilla, sekä toimitetaan tiedoksi kirkkoherroille. PÄÄTÖS: Järjestelytoimikunnan kokouspäivät: klo 18 Taipalsaarella, klo 18 Lemillä, klo 18 Savitaipaleella, klo 18 Taipalsaarella, klo 18 Lemillä ja klo 18 Savitaipaleella. Kokouskutsu lähetetään jäsenille vähintään 4 päivää ennen kokousta sähköisenä. Järjestelytoimikunnan pöytäkirjat julkaistaan Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakunnan kotisivuilla, sekä toimitetaan tiedoksi kirkkoherroille. 8 SEURAKUNNAN JAKAMINEN ÄÄNESTYSALUEISIIN VUODEN 2018 SEURAKUNTAVAALEISSA Uusien säännösten mukaan seurakuntavaalit pidetään vuonna 2018 marraskuun 3. sunnuntaina, eli Ennakkoäänestys järjestetään tiistaista lauantaihin Varsinaisena vaalipäivänä jokaisessa seurakunnassa on yksi tai useampi äänestyspaikka, jonka tulee olla avoinna klo välisen ajan. Kiertäviä äänestyspaikkoja ei siis tule järjestää. Jos seurakunnan alue on laaja ja tarvitaan useampi äänestyspaikka varsinaisena vaalipäivänä, tulee seurakunta jakaa äänestysalueisiin. Mikäli seurakunta ei ole jakautunut äänestysalueisiin, seurakunnassa voi varsinaisena vaalipäivänä olla vain yksi äänestyspaikka. Jos seurakunta aiotaan jakaa äänestysalueisiin, on tällöin otettava huomioon seuraavaa: 1) vaalilautakunnassa on oltava niin paljon jäseniä ja varajäseniä, että samanaikaisesti eri alueilla toimivat jaostot ovat päätösvaltaisia (läsnä vähintään kolme jäsentä) 2) äänioikeutettujen luettelot on laadittava alueittain (Yleiskirjeen 1/2018 mukaan äänestysalueisiin jakautuvien seurakuntien tuli ilmoittaa asiasta kirkkohallitukselle mennessä) 3) jokaiselle seurakunnan äänioikeutetulle on lähetettävä ilmoituskortti tietoineen muun muassa hänen äänioikeudestaan ja äänestyspaikastaan viimeistään perjantaina (KVJ 2:11) Ilmoituskortin lähettää painotalo, mikäli seurakunta käyttää Kirkon viestinnän koordinoimaa valtakunnallista vaalikirjepalvelua. 4) talousarviossa pitää olla määrärahat kohtien 2-3 toteuttamiseksi.

5 sivu 5 5) jos alkaen lakkaavien seurakuntien tilalle perustetaan uusi seurakunta tai seurakunta liittyy toiseen seurakuntaan, tapahtuu äänestysalueisiin jako automaattisesti vaaleja toimitettaessa vielä voimassa olevien seurakuntarajojen mukaisesti. Muunlaista äänestysalueisiin jakamista ei ole mahdollista toteuttaa näiden seurakuntaliitosten yhteydessä. Päätös äänestysalueisiin jakautumisesta on tehtävä ennen kuin vaalilautakunta asetetaan, jotta vaalilautakuntaan osataan valita tarpeellinen määrä jäseniä. PÄÄTÖSEHDOTUS: Järjestelytoimikunta päättää, että vuoden 2018 seurakuntavaaleissa Taipaleen seurakunta jaetaan äänestysalueisiin vielä voimassaolevien seurakuntarajojen mukaisesti. 9 VAALILAUTAKUNNAN ASETTAMINEN JA PUHEENJOHTAJAN NIMEÄMINEN KJ 13 luku 8 KVJ 2 luku 57 Järjestelytoimikunnan tulee siihen saakka, kun seurakunnalla on kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto, edustaa seurakuntaa ja huolehtia hallinnon järjestämisestä uudessa seurakunnassa. Järjestelytoimikunnan asiana on 1) valita kirkon vaalijärjestyksen 2 luvun 1 :ssä tarkoitettu vaalilautakunta ja sen puheenjohtaja huolehtimaan seurakuntavaalien valmistelemisesta ja toimittamisesta, sekä päättää äänestyspaikoista. Vaalilautakuntien jäsenten vaalikelpoisuus luottamustoimeen sekä seurakunnan äänioikeutetun jäsenen kelpoisuus valitsijayhdistyksen perustajajäseneksi määräytyvät uuden seurakuntajaotuksen mukaisesti. Vuoden 2018 seurakuntavaalien toimittamisesta Taipaleen seurakunnassa huolehtii vaalilautakunta. Vaalilautakunta tulee asettaa viimeistään Vaalilautakunnan jäsenen, vaalitoimitsijan ja avustajan kelpoisuussäännökset tiukentuivat, sillä seurakuntavaaleissa ehdokkaana oleva tai hänen läheisensä eivät enää voi toimia näissä tehtävissä. Kirkkoherraa koskevat samat esteellisyyssäännökset ja tämän vuoksi hän ei enää välttämättä ole vaalilautakunnan jäsen. Vaalilautakuntaan kuuluu puheenjohtaja, vähintään neljä muuta jäsentä sekä vähintään yhtä monta varajäsentä. Ehdokas tai hänen puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa ei voi olla vaalilautakunnan jäsenenä, varajäsenenä, vaalitoimitsijana tai - avustajana. Puolisolla tarkoitetaan aviopuolisoa sekä ehdokkaan kanssa avioliitonomaisissa olosuhteissa tai rekisteröidyssä parisuhteessa elävää henkilöä.

6 sivu 6 Vaalilautakuntaan kannattaa siten valita enemmän jäseniä kuin laissa edellytetään sekä riittävästi varajäseniä. Tällöin esimerkiksi tilanteessa, jossa vaalilautakunnan jäsen menettää kelpoisuutensa tehtävään, vaalilautakunnan kokoonpano on edelleen lain mukainen tai hänen tilalleen vaalilautakuntaan voidaan nostaa aiemmin nimetty varajäsen. PÄÄTÖSEHDOTUS: Järjestelytoimikunta asettaa vaalilautakunnan sekä vaalilautakunnan varajäsenet siinä järjestyksessä, jossa he tulevat jäsenten sijaan sekä nimeää vaalilautakunnan puheenjohtajan. PÄÄTÖS: Kirkkoherra Lea Karhinen esitti, että vt. kirkkoherra Hanna Kilkkinen valitaan vaalilautakunnan puheenjohtajaksi. Hanna Kuivanen kannatti esitystä. Puheenjohtajaksi valittiin vt. kirkkoherra Hanna Kilkkinen. Samuli Kurkaa esitti, että Taipalsaarelta valittaisiin vaalilautakuntaan varsinaisiksi jäseniksi Rauno Kankkunen, Anja Liimatainen, Teuvo Luntinen, Jenni Roni ja varajäseniksi Kaija Kahra, Ilpo Mikkonen, Maria- Leena Siipola, Hanna Rönkkönen ja Paula Roni. Savitaipaleelta esitettiin varsinaisiksi jäseniksi Ossi Hjerppe, Kari Kotirinta, Jarmo Jukkara, Anneli Kirjavainen ja varajäseniksi Irma Vainikka, Mirjami Jurvanen, Tapio Hölsä. Lemiltä esitettiin varsinaisiksi jäseniksi Elvi Sinkko, Anja Muukka, Markku Peutere, Eija Kuitto ja varajäseniksi Heli Kärmeniemi, Veijo Värtö. Taipaleen seurakunnan vaalilautakuntaan valittiin Rauno Kankkunen, Anja Liimatainen, Teuvo Luntinen, Jenni Roni, Ossi Hjerppe, Kari Kotirinta, Jarmo Jukkara, Anneli Kirjavainen, Elvi Sinkko, Anja Muukka, Markku Peutere, Eija Kuitto ja vaalilautakunnan varajäseniksi Kaija Kahra, Irma Vainikka, Heli Kärmeniemi, Ilpo Mikkonen, Mirjami Jurvanen, Veijo Värtö, Marja-Leena Siipola, Tapio Hölsä, Hanna Rönkkönen ja Paula Roni. 10 SEURAKUNTAVAALIEN 2018 VARSINAISEN VAALIPÄIVÄN ÄÄNESTYSPAIKKA KJ 13 luku 8 Järjestelytoimikunnan asiana on 1) valita kirkon vaalijärjestyksen 2 luvun 1 :ssä tarkoitettu vaalilautakunta ja sen puheenjohtaja huolehtimaan seurakuntavaalien valmistelemisesta ja toimittamisesta, sekä päättää äänestyspaikoista. PÄÄTÖSEHDOTUS: Järjestelytoimikunta päättää, että Taipaleen seurakunnan seurakuntavaalien varsinaisen vaalipäivän

7 sivu 7 äänestyspaikat ovat äänestysalueittain Lemin seurakunnan alueella: Lemin seurakuntatalo, Lukkarinkuja 2, Savitaipaleen seurakunnan alueella: Savitaipaleen seurakuntakoti, Nikkarintie 2 ja Taipalsaaren seurakunnan alueella: Taipalsaaren seurakuntatalo, Savilahdentie 18 A. 11 ILMOITUS- JA MUUT ASIAT - Tiedoksi: Raimo Turusen tekemä seurakuntamuutoksen järjestelyvaiheen valmistelutehtäviä sisältävä lista - Taipaleen seurakunnan henkilöstön yhteinen työskentelypäivä KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN JA MUUTOKSENHAKU Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitukset liitettiin pöytäkirjaan. Liite 1. ALLEKIRJOITUKSET Savitaipaleella _16_ / LEA KARHINEN Lea Karhinen puheenjohtaja RIIKA HELLSTRÖM Riika Hellström sihteeri PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Savitaipaleella _16_ / 5_ 2018 _OLAVI PIKKARAINEN Olavi Pikkarainen pöytäkirjantarkastaja SENNI NUPPOLA Senni Nuppola pöytäkirjantarkastaja

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 41 - Kokouksen avaus 42 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 26.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 30 - Kokouksen avaus 31 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 28.12.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 40 - Kokouksen avaus 41 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 42 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 9 - Kokouksen avaus 10 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 3/2018 Sivu 1 Pöytäkirja Aika: Perjantai klo 9-16 Paikka: Sähköpostikokous Ahola Pirkko Haapaniemi Elina, pj Jousmäki Marjatta Kotamäki Leila Latvanen Elina Mattinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 15.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 64 - Kokouksen avaus 65 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto 16.5.2018 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 16. päivä toukokuuta 2018, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

sunnuntaina

sunnuntaina 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit Sisällys 1 Vuoden 2018 seurakuntavaalit... 1 1.1 Seurakuntavaalit 2018... 1 1.2 Vaalilainsäädäntö ja siinä tapahtuneet muutokset... 1 1.3 Seurakuntavaaliohjeet... 2 1.4 Äänioikeus...

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.11.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 112 - Kokouksen avaus 113 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 28 - Kokouksen avaus 29 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 31.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 100 - Kokouksen avaus 101 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 2/2018 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Tiistai 8.5.2018 klo 17 17.40 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Arto Penttinen, pj Hyvärinen Inka Janatuinen Pekka

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 16.05.2018 klo 17.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.6.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 63 - Kokouksen avaus 64 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 113 - Kokouksen avaus 114 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 115

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 23.5.2018 klo 17 - Kokouspaikka Läsnä Kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 2.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 125 -

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA KV18/1-1 Kokousaika ke 21.2.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Kiljunen, Markku, jäsen Koivisto, Marja, jäsen Koivunen, Timo, jäsen

Lisätiedot

Asialista Tiistai klo _19.57

Asialista Tiistai klo _19.57 Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.4.2018 klo 18.00 - _19.57 Paikka Joutsenon seurakuntakeskus, Penttiläntie 5 ASIALISTA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 12.4.2018 1 N:o 01/2018 Kokousaika: Torstaina 12.4.2018 klo 18:00 19:35 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 5 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 4/2018 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Alpo Partanen. Leena Sarparanta -" - Keijo Kunnari

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 4/2018 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Alpo Partanen. Leena Sarparanta - - Keijo Kunnari Kirkkoneuvosto 25.4.2018 1 ( 5 ) Kokousaika 25.4..2018 kello 18.00 18.45 Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Juhani Saastamoinen puheenjohtaja Heikki Karjalainen jäsen Alpo Partanen -" - Leena

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Kokouspäivämäärä

Kirkkovaltuusto Kokouspäivämäärä Sivu 1 KOKOUSKUTSU/ASIALUETTELO KOKOUS Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 04.04.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Alavuden seurakuntatalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus 2 Todetaan kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

Minna Söderström jäsen

Minna Söderström jäsen Kirkkoneuvosto 17.1.2018 1 Kokousaika: Keskiviikko 17.1.2018 klo 18.00 19.50 N:o 1/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 1-9 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.3.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 19 - Kokouksen avaus 20 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/18 Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai klo

PÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto Nro 1/18 Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai klo Sivu 1/5 KOKOUSAIKA Torstai 22.3.2018 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Temppelikatu 9 A 3. krs auditorio SAAPUVILLA Aittola Eija OLLEET Andersson-Bohren Titta JÄSENET Anttila Auli Arola Pirkko Auvinen Maija

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 16.05.2018 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 21.05.2018-22.06.2018 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2018

KIRKKOVALTUUSTO 2/2018 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2018 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 17.5.2018 7. Toimintakertomus ja tilinpäätös 2017... 2 8. Tuloveroprosentti 2019... 4 9. Seurakuntavaalit 2018/Vaalilautakunta...

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 4/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 14.3.2018 29 Kokousaika: Keskiviikko 14.3.2018 klo 18.00 19.10 N:o 4/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 30-37 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

Aika 9. huhtikuuta 2018 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki

Aika 9. huhtikuuta 2018 klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, Helsinki PÖYTÄKIRJA 1 (8) PÖYTÄKIRJA Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 9. huhtikuuta 2018 klo 16 19.41 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 00120 Helsinki Läsnä Matti Poutiainen,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 4/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 4.4.2018 klo 16 17.45 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1).

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi (KL 7:4,1). ASIKKALAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA/ PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 20.6.2018 klo 16.30 Paikka Iltarusko, Sirkkusentie 1 Läsnä Kari Karjalainen pj Timo Ristkari jäsen Lasse Lappalainen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 26.6.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 12 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 27.2.2018

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto (6) Lehtinen, Leila Liimatta, Juhani Luukkonen, Taija jäsen

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto (6) Lehtinen, Leila Liimatta, Juhani Luukkonen, Taija jäsen Kirkkovaltuusto 24.4.2018 1(6) Aika Tiistaina 24.4.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

varajäsen Toni Jälkön tilalla

varajäsen Toni Jälkön tilalla PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 27.6.2018 klo 18 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Aarno Toivonen jäsen Reijo Hartikka jäsen Päivi Kössi jäsen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

ANJA LIIMATAINEN Anja Liimatainen kirkkovaltuuston puheenjohtaja

ANJA LIIMATAINEN Anja Liimatainen kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 15 - Kokouksen avaus 16 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 3/ /

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 3/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kokousaika Keskiviikko 30.5.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Taipalsaaren neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Taipalsaaren neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 6.9.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Taipalsaaren neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 37 - Kokouksen avaus 38 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 26.4.2018 klo 18.00 19.26 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Antti Koistinen Kyösti Kuisma Pirjo Leinonen, varajäsen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 22.5.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 29.01.2019 Kokousaika TIISTAINA 29.01.2019 klo 18.00-18.35 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 22.3.2018 1 3 10 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan

50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan 506/2018 50 Päätös äänestysalueesta seurakuntavaaleissa 2018 ja vaalilautakunnan asettaminen Päätösehdotus Seurakuntaneuvosto päättää, että 1. Pakilan seurakunnassa on seurakuntavaalissa 2018 yksi äänestysalue

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

3.1 Seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston paikkajako seurakuntien kesken

3.1 Seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston paikkajako seurakuntien kesken 3 Valmistelevat tehtävät Sisällys 3 Valmistelevat tehtävät... 11 3.1 Seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston paikkajako seurakuntien kesken... 11 3.2 Seurakunnan jakaminen äänestysalueisiin... 11 3.3

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 24.5.2018 1 3 21 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. P u h e e n j o h t

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2009 7.1.2009 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 7.1.2009 klo 19.00 19.30 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä Mari Kantola Pekka

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA

SÄKYLÄ-KÖYLIÖN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 4/2018 PÖYTÄKIRJA Kokousaika keskiviikko 25.04.2018 klo 17.30 18.09 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Isotalo Aila kirkkoherra, puheenjohtaja Huhtinen Sari Huitu Pertti Krusberg Mauri Lahti Sirpa Laine Pentti Nummi

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 A MUUTETTU ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 A MUUTETTU ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 26.6.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 A MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 76 - Kokouksen avaus 77 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (7) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2019 1 (7) Aika Keskiviikko 20.2.2019 klo 16.00 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 32 Kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 6/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 18.4.2018 44 Kokousaika: Keskiviikko 18.4.2018 klo 18.00 18.26 N:o 6/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 47-54 Puheenjohtaja: Hannu Bogdanoff poissa Varapuheenjohtaja: Jorma

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 11.4.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.30 18.55 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot