SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD"

Transkriptio

1 SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA IVH KAMPUS LASERKATU 6, 6 A JA 8, TEKNOLOGIAPUISTONKATU 10 JA TUOTANTOKATU 2 Neulaniementie 6, KUOPIO Puh , Kotipaikka Kuopio, Y-tunnus

2 2 (21) KIINTEISTÖARVIO TILAAJA Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen TARKOITUS Määrittää markkina-arvo Lappeenrannan kaupungin Skinnarilan (64) kaupunginosan korttelin 77 tonttien 3, 4, 5 ja 7 ja korttelin 84 tontin 3 ja korttelin 95 tontin 1 käyttöoikeuksille sekä niillä sijaitseville rakennuksille. Arvio on päivitys laadittuun arviokirjaan. KÄYTTÖTARKOITUS IFRS- tilinpäätös KOHTEEN YKSILÖINTI Markkina-arvolla tarkoitetaan sitä todennäköistä velatonta kauppahintaa, joka kohteesta olisi saatavissa arviointihetkellä tehtävällä vapaaehtoisella kaupalla. Kaupantekoa (arviointihetkeä) on oletettu edeltäneen kohteen luonne ja markkinatilanne huomioon ottaen riittävän pitkäaikainen ja tehokas markkinointi. Ostajatahojen subjektiivisia erityisintressejä kohteen suhteen ei arvioinnissa oteta huomioon. Velaton arvo tarkoittaa sitä, ettei mahdollisia yhtiövelkoja yms. vastuita ole vähennetty. Arvonlisäverojärjestelmän mahdollisia taloudellisia vaikutuksia ei myöskään ole otettu huomioon. Sijainti Kiinteistöt sijaitsevat Skinnarilan kaupunginosassa. Matkaa lappeenrannan ydinkeskustaan on noin 6 kilometriä. Osoitteet Laserkatu 6, 6 a ja 8, Teknologiapuistonkatu 10 ja Tuotantokatu 2

3 3 (21) KIINTEISTÖT Kunta Lappeenranta (405) Kaupunginosa Skinnarila (64) Kiinteistö I Kortteli 77 Tontti 3 Pinta-ala m 2 Kiinteistötunnus Omistaja Suomen valtio (selvennyslainhuuto ) Hallinnoiva viranomainen Senaatti-kiinteistöt Rasitteet Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöä rasittaa johtorasite (viemäri), oikeutettuna on Lappeenranta (405). Rakennuskielto Tontti on rakennuskiellossa, tarkemmin kiinteistörekisteriotteessa. Osuudet yhteisiin Kiinteistöllä ei ole osuutta yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön ei kohdistu lainhuutoja kiinnitysrekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia eikä uusia asioita ole vireillä. Kiinteistö II Kortteli 77 Tontti 4 Pinta-ala m 2 Kiinteistötunnus Omistaja Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy (lainhuuto ) Rasitteet Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöä rasittaa johtorasite (viemäri), oikeutettuna on Lappeenrannan kunta (405). Kiinteistöä rasittaa yhteisrasite, oikeutettuna on kiinteistö Kiinteistö on oikeutettu seinärasitteeseen, rasitettuna on kiinteistö Kiinteistöön kohdistuu käyttörasite, oikeutettuina ja rasitettuina ovat kiinteistöt ja Rakennuskielto Tontti on rakennuskiellossa, tarkemmin kiinteistörekisteriotteessa. Osuudet yhteisiin Kiinteistöllä ei ole osuutta yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön kohdistuu lainhuutoja kiinnitysrekisteriin merkittäviä kiinnityksiä, joiden suuruus ilmenee arviokirjan liitteenä olevasta rasitustodistuksesta. Kiinteistö III Kortteli 77 Tontti 5 Pinta-ala m 2 Kiinteistötunnus Omistaja Suomen valtio (selvennyslainhuuto ) Hallinnoiva viranomainen Senaatti-kiinteistöt Rasitteet Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöä rasittavat johtorasitteet (sadevesi, jätevesi, kaukolämpö ja puhelin), oikeutettuna on Lappeenranta (405). Osuudet yhteisiin Kiinteistöllä ei ole osuutta yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin.

4 4 (21) Rasitukset Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöä rasittaa erityinen oikeus (vuokrasopimus ). Kiinteistö IV Kortteli 77 Tontti 7 Pinta-ala m 2 Kiinteistötunnus Omistaja Suomen valtio (selvennyslainhuuto ) Hallinnoiva viranomainen Senaatti-kiinteistöt Rasitteet Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöä rasittavat sähköjohto ja puhelinjohto, oikeutettuna on Lappeenranta (405). Kiinteistö on oikeutettu yhteisrasitteeseen, rasitettuna on kiinteistö Kiinteistöä rasittaa seinärasite, oikeutettuna on kiinteistö Kiinteistöön kohdistuu käyttörasite, oikeutettuina ja rasitettuina ovat kiinteistöt ja Osuudet yhteisiin Kiinteistöllä ei ole osuutta yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöä rasittaa erityinen oikeus (vuokrasopimus ). Hallintaoikeuden vakuudeksi on vahvistettu kiinnitys /147. Kiinteistö V Kortteli 84 Tontti 3 Pinta-ala m 2 Kiinteistötunnus Omistaja Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy (lainhuuto ) Rasitteet Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöön ei kohdistu rasitteita, käyttöoikeuksia tai käyttörajoituksia. Osuudet yhteisiin Kiinteistöllä ei ole osuutta yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöön kohdistuu lainhuutoja kiinnitysrekisteriin merkittäviä kiinnityksiä, joiden suuruus ilmenee arviokirjan liitteenä olevasta rasitustodistuksesta. Kiinteistö VI Kortteli 95 Tontti 1 Pinta-ala m 2 Kiinteistötunnus Omistaja Lappeenrannan kaupunki (selvennyslainhuuto ) Rasitteet Kiinteistörekisteriotteen mukaan kiinteistöön ei kohdistu rasitteita, käyttöoikeuksia tai käyttörajoituksia. Osuudet yhteisiin Kiinteistöllä ei ole osuutta yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen mukaan kiinteistöä rasittaa erityinen oikeus (vuokrasopimus ). Kiinteistöt yhteensä m 2

5 5 (21) HALLINTA Laitostunnus L1 Sijaintirekisteriyksiköt Tontin käyttöoikeus Vuokrasopimus Vuokranantaja Opetusministeriö Vuokralainen Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy Vuokra-aika asti Vuokra 8 738,52 euroa vuodessa (vuonna 2017). Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen (laitos) mukaan hallintaoikeuden vakuudeksi on vahvistettu kiinnitys /147. Tontin käyttöoikeutta (vuokraoikeutta) rasittavat velkakiinnitykset, joiden suuruus ilmenee arviokirjan liitteenä olevasta rasitustodistuksesta (laitos). Laitostunnus L1 Sijaintirekisteriyksiköt Tontin käyttöoikeus Vuokrasopimus Vuokranantaja Suomen valtio / Valtion kiinteistölaitos Vuokralainen Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy Vuokra-aika asti Vuokra ,11 euroa vuodessa (vuonna 2017). Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen (laitos) mukaan tontin käyttöoikeutta (vuokraoikeutta) rasittavat velkakiinnitykset, joiden suuruus ilmenee arviokirjan liitteenä olevasta rasitustodistuksesta (laitos). Laitostunnus L1 Sijaintirekisteriyksiköt Tontin käyttöoikeus Vuokrasopimus Vuokranantaja Lappeenrannan kaupunki Vuokralainen Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy Vuokra-aika asti Vuokra 9 747,51 euroa vuodessa (vuonna 2017). Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Rasitukset Rasitustodistuksen (laitos) mukaan tontin käyttöoikeutta (vuokraoikeutta) rasittavat velkakiinnitykset, joiden suuruus ilmenee arviokirjan liitteenä olevasta rasitustodistuksesta (laitos).

6 6 (21) Kiinteistöt kartalla ASEMAKAAVAT Kaavamääräykset Tarkemmat kaavamääräykset käyvät ilmi arviokirjan liitteinä olevista asemakaavamääräyksistä. Asemakaava Kaavamerkintä YOT. Ylintä teknillistä opetusta, tutkimusta, tuotekehitystä ja siihen liittyvää tuotantoa palvelevien rakennusten korttelialue. (kiinteistöllä ) Autopaikat 1 ap / 80 ka-m 2 Rakennusoikeus Toimistotilat 1 ap / 60 ka-m 2 Asemakaavassa ei ole eritelty rakennusoikeutta eikä tonttitehokkuuslukua.

7 7 (21) Kiinteistön asemakaavamerkintä on YOT. Asemakaava Kaavamerkintä K. Liike- ja toimistorakennusten korttelialue. (kiinteistöt , , ja ) LPA. Autopaikkojen korttelialue. (kiinteistö ja kiinteistön etelänurkka) Autopaikat Liikerakennukset 1 ap / 55 krs-m 2 Kerrostalot 1 ap / 75 krs-m 2 Rakennusoikeus (-77-3) LPA-tontti, jolle ei ole asemakaavassa osoitettu rakennusoikeutta. Rakennusoikeus (-77-4) k-m 2 Rakennusoikeus (-77-7) k-m 2 Rakennusoikeus (-95-1) k-m 2 Kiinteistön asemakaavamerkintä on K. Kiinteistön kaavamerkinnät ovat K ja LPA, kiinteistöllä on myös katuaukio/torialuetta.

8 8 (21) Kiinteistön kaavamerkintä on LPA. Kiinteistön kaavamerkintä on K. Asemakaava , kiinteistöllä Kaavamerkintä TY. Teollisuus rakennusten korttelialue, jolle ympäristö asettaa toiminnan laadulle erityisiä vaatimuksia. Autopaikat Tontille on varattava 1 ap/60 kerros-m 2. Tonttitehokkuus e 0,50 Rakennusoikeus 6 495,5 k-m 2 Kiinteistön asemakaavamerkintä on TY.

9 9 (21) PIHA-ALUEET Tontit Autopaikat Tonttien kulkuväylät ja pysäköintialueet on asfaltoitu. Muutoin pihaalueet ovat nurmikkoa ja istutuksia. Paikoitusalueita on useita. MAAPERÄN SAASTUMINEN Maaperän saastuminen Arviota laadittaessa ei ole ilmennyt seikkoja, joiden perusteella olisi erityistä syytä epäillä maaperän saastumista. Varaus Arviota laadittaessa on oletettu, ettei tontin maaperä ole saastunut. RAKENNUKSET Rakennukset Kiinteistöillä on kahdeksan toimistorakennusta, jotka ovat valmistuneet vuosina Lisäksi osoitteessa Tuotantokatu 2 on teollisuusrakennus, joka on rakennettu vuosina 1995 ja Rakenteet, varustus, tilajako ja rakennuksien kunto on kirjattu tässä arviokirjassa hyvin suppeasti. T Rakennukset A H (toimistorakennukset) ja T (Tulevaisuuden tehdas)

10 10 (21) Rakennus Rakennusvuosi Tilat Pinta-ala, htm 2 A 1985, 1986 Toimistoa, päärakennus B 1989, 1991 Toimistoa, päärakennus C 1989 Toimistoa, liikuntatilaa, varastoa, poliisi D 1989 Toimistoa, käräjäoikeus E 1991 Toimistoa F 2000 Toimistoa G 2001 Toimistoa H 2002 Toimistoa T 1995, 2005 Tuotantotilaa Yhteensä Taulukossa esitetty pinta-ala poikkeaa hieman vuokralaislistauksen pinta-alasta, joka on m 2. RAKENTEET (KAIKKI RAKENNUKSET) Alapohja Maanvarainen betonilaatta Runko Teräsbetonielementti Runko, tuotantorakennus Teräsbetonielementti, siporex Vesikatto Pääosin tasakatto, huopakate Julkisivut Tiili/betoni Julkisivut, tuotantorakennus Siporex/betoni/tiili VARUSTUS (KAIKKI RAKENNUKSET) Vesi ja viemäri Kiinteistöt on liitetty Lappeenrannan kaupungin vesi- ja viemärijohtoverkostoon. Lämmitys Kaukolämpö Ilmastointi Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, pääosin LTO ja jäähdytys. KUNTO Rakennusten kunto Rakennukset ovat hyvässä kunnossa. RAKENNUS A Rakennus Toimistorakennus, päärakennus Rakennusvuodet 1985 ja 1986 Huoneistoala htm 2 Rakennuksessa A on toimistotilaa.

11 11 (21) RAKENNUS B Rakennus Toimistorakennus, päärakennus Rakennusvuodet 1989 ja 1991 Huoneistoala htm 2 Toimistorakennukset A ja B RAKENNUS C Rakennus Toimistorakennus, jossa on myös liikunta- ja varastotiloja, poliisitalona Rakennusvuosi 1989 Huoneistoala htm 2 Toimistorakennus C sijaitsee kiinteistön lounaiskulmassa.

12 12 (21) Rakennuksessa C on siistiä toimistotilaa. RAKENNUS D Rakennus Toimistorakennus, käräjäoikeus Rakennusvuosi 1989 Muutostyöt 2016, muutostöitä käräjäoikeuden tarpeisiin Huoneistoala htm 2 Toimistorakennus D sijaitsee kiinteistön kaakkoiskulmassa.

13 13 (21) RAKENNUS E Rakennus Toimistorakennus Rakennusvuosi 1991 Huoneistoala htm 2 Toimistorakennus E sijaitsee kiinteistön koilliskulmassa. RAKENNUS F Rakennus Toimistorakennus Rakennusvuosi 2000 Huoneistoala htm 2 Toimistorakennus F sijaitsee kiinteistöllä osoitteessa Laserkatu 8.

14 14 (21) RAKENNUS G Rakennus Toimistorakennus Rakennusvuosi 2001 Huoneistoala htm 2 Toimistorakennus G sijaitsee kiinteistöllä osoitteessa Laserkatu 8. RAKENNUS H Rakennus Toimistorakennus Rakennusvuosi 2002 Huoneistoala htm 2 Toimistorakennus H sijaitsee kiinteistöllä osoitteessa Teknologiapuistonkatu 10.

15 15 (21) Rakennuksessa H on vapaata toimistotilaa. RAKENNUS T Rakennus Tuotantorakennus, Tulevaisuuden tehdas Rakennusvuodet 1995 ja 2005 Huoneistoala htm 2 Tulevaisuuden tehdas sijaitsee kiinteistöllä osoitteessa Tuotantokatu 2.

16 16 (21) Tuotantorakennuksessa on varusteena mm. 10 tn siltanosturi. HOITO- JA YLLÄPITOKULUT Kiinteistön hoitokulut ovat omistajan edustajalta saatujen tietojen mukaan noin euroa vuodessa. Vuokralaiset maksavat omat sähkönsä ja hoitokulut. VUOKRALAISET KATSELMUS TIEDOT Vuokralaisia on useita mm. Tieto Oyj, Saimaan Talous ja Tieto Oy, Senaatti-kiinteistöt, Kansaneläkelaitos, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Aalef Oy ja Medi-It Oy. Vuokratuotot ovat yhteensä noin euroa vuodessa. Vuokrasopimukset ovat lähinnä toistaiseksi voimassa olevia. Lisäksi saadaan kokoustilojen vuokrina noin euroa vuodessa ja pysäköintipaikoista noin euroa vuodessa. Jorma Muhojoki on tutustunut arvion kohteena oleviin kiinteistöihin Kohdetta esittelivät johtaja Päivi Kangas ja kiinteistöpäällikkö Tiina Lensu. Päivityksen yhteydessä ei ole tehty erillistä katselmusta. Tiedot kohteesta on saatu arviokirjan liitteenä olevista asiapapereista, Lappeenrannan kaupungin viranomaisilta, arvion tilaajalta ja kohdetta esitelleiltä Päivi Kankaalta ja Tiina Lensulta.

17 MARKKINATILANNE Yleistä 17 (21) Lappeenranta on kasvanut ja kehittynyt yli sadan vuoden kuluessa Suomen suuriruhtinas leirikaupungista ja itsenäisen Suomen varuskuntakaupungista kansainväliseksi yliopisto- ja matkailukaupungiksi. Lappeenrannassa on yli asukasta eli yli puolet Etelä-Karjalan maakunnan asukkaista. Vakituisten asukkaiden lisäksi kaupungissa on myös runsaasti opiskelijoita. Itäisen naapurin Venäjän vaikutus vaihtelee sen taloustilanteen mukaisesti. Lappeenranta kuten muutkin maakuntien yliopistokaupungit ovat kiinteistösijoittajan kannalta kiinnostavia. Halutuimpia ovat sen yhden tai muutaman luotettavan vuokralaisen uudenkarheiden rakennusten kiinteistöt. Myös muille hyville kiinteistökokonaisuuksille on kysyntää, jos tarjolla on noin reilun 5 10 miljoonan euron arvoinen tilakanta. Muutamaa suurempi vuokralaisten määrä tietää kuitenkin rakenteellista vajaakäyttöä ja suurempaa työmäärää. Tämä otetaan huomioon korkeampana tuottovaatimuksena. Koti- ja ulkomaiset rahastot ja muut kiinteistösijoittajat ovat aktiivisia markkinoilla. Sopivia sijoituskohteita etsitään, mutta pääosin kysyntä painottuu pääkaupunkiseudulle. Maakuntien kasvukeskuksien parhaat kiinteistöt ovat markkinoilla kiinnostavia. RAKLI-KTI suurten kaupunkien keskusta-alueiden tuottovaatimukset.

18 18 (21) Arvion kohde Lappeenranta on yliopistokaupunkina kiinnostava kiinteistö sijaitsee yliopiston vieressä rakennuskanta hyväkuntoista ja vastaa markkinoiden vaatimuksia vuokralaisia on liki 200, josta johtuen vaihtuvuus on merkittävää ja käyttöasteena toteutuu yleensä noin % uusilla vuokralaisilla on usein omia toiveitaan tiloista, joka edellyttää ammattitaitoista organisaatiota pitämään jatkuvaa huolta vuokralaisten tarpeista suuri vuokralaismäärä luo ennakoitavuutta kassavirtaan nykyisestä keskivuokratasosta jouduttaneen jonkin verran tinkimään

19 19 (21) ARVIOINTI ARVIOLAUSUNTO Arviolausunto on luottamuksellinen arvioijan ja tilaajan kesken eikä arvioija voi hyväksyä mitään vastuuta kolmannen osapuolen luottamuksesta lausuntoon. Arviolausuntoa ei saa julkaista kokonaan tai osittain tai tehdä viittauksia siihen tai sen sisältämiin arvioinnin lukuihin, arvioijan nimeen tai ammatillisiin sidonnaisuuksiin ilman arvioijan kirjallista suostumusta (IVS). ARVIOINNIN PERUSTEET Arviointi on suoritettu Kansainvälisen arviointistandardin (IVS) mukaisesti. Kohteen markkina-arvon määrityksen perusteena on käytetty käytössämme olevia vertailuhinta- ja vuokratietoja. Arvioinnissa on lisäksi hyödynnetty kiinteistönvälitystoiminnassamme saamaamme markkinatietoa. Markkina-arvo Markkina-arvolla tarkoitetaan sitä todennäköistä velatonta kauppahintaa, joka kohteesta olisi saatavissa arviointihetkellä tehtävällä vapaaehtoisella kaupalla. Kaupantekoa (arviointihetkeä) on oletettu edeltäneen kohteen luonne ja markkinatilanne huomioon ottaen riittävän pitkäaikainen ja tehokas markkinointi. Ostajatahojen subjektiivisia erityisintressejä kohteen suhteen ei arvioinnissa oteta huomioon. Velaton arvo tarkoittaa sitä, ettei mahdollisia yhtiövelkoja yms. vastuita ole vähennetty. KAUPPA-ARVOMENETELMÄ Kauppa-arvomenetelmässä arvioitavaa kiinteistöä verrataan vastaavan tyyppisten kiinteistöjen toteutuneisiin kauppoihin. Suurelle sijoituskiinteistölle ei ole käyttäjäostajaa, eikä edustavia vertailukauppoja. Menetelmä toimii lähinnä vertailumenetelmänä tuottoarvomenetelmän realistisuudelle. Ottaen huomioon arvioitavan kiinteistön sijainnin, iän, kunnon, luonteen ja toiminnallisuuden, arvioimme kiinteistön markkina-arvoksi noin miljoonaa euroa, joka on rakennuskannalle noin /m 2. TUOTTOARVOMENETELMÄ Tuottoarvomenetelmässä kiinteistön arvo määräytyy tuottoarvon perusteella. Sijoittajaostaja ostaa kiinteistön siitä saatavien tuottojen takia. Kiinteistöstä saatavista vuokratuloista vähennetään kiinteistön ylläpidosta omistajalle aiheutuvat kulut. Yksinkertaisin tuottoarvomenetelmän laskentatapa on pääomittaa vuotuiset nettotuotot sijoittajan arvioidulla tuottovaatimuksella ikuisuuteen. Kiinteistöjen vuokratuotot (vuokralainen vastaa vuokran lisäksi kaikista hoitokuluista, omistaja peruskorjauskustannuksista) ovat arviohetkellä euroa vuodessa (vuokralaislista , vuokrausaste 88,14 %. Vuokrausaste on noussut jälkeen 2,24 %). Perustamme arviomme nykyisiin tuottoihin, jotka näkemyksemme mukaan ovat käyvällä tasolla. Suurin osa sopimuksista on voimassa toistaiseksi.

20 20 (21) Vuokran lisäksi autopaikoista on odotettavissa noin euroa ja kokoustilojen vuokraamisesta noin euroa vuodessa. Vuotuinen vuokratuottoennuste on noin euroa vuodessa. Pidemmällä aikajänteellä suhdanteet vaihtelevat. Teemme nykyiseen vuokraoletukseen tuottoarvolaskelmaa varten vajaakäyttöoletuksen 5 %. Vuokratuotot vajaakäyttöoletuksen jälkeen ovat noin euroa. Varaudumme vuotuisiin peruskorjauskustannuksiin noin euroa (noin 1,22-1,39 /m 2 /kk) ja saamme laskennalliseksi nettotuotoksi vuodessa noin euroa. Kiinteistökokonaisuudesta ja vuokralaisten suuresta lukumäärästä johtuen arvioimme sijoittajan tuottovaatimukseksi noin 9,75 10,25 % ja kiinteistön tuottoarvoksi noin 19,5 21,0 miljoonaa euroa. YHTEENVETO Sovelletut arviointimenetelmät ovat antaneet seuraavia tuloksia: Kauppa-arvomenetelmä 18,0 20,0 miljoonaa euroa Tuottoarvomenetelmä 19,5 21,0 miljoonaa euroa ARVIOINNIN TARKKUUS Arvion tarkkuus on +/ euroa.

21 21 (21) MARKKINA-ARVO Edellä olevan perusteella arvioimme kohteen (Lappeenrannan kaupungin Skinnarilan (64) kaupunginosan korttelin 77 tonttien 3, 4, 5 ja 7 ja korttelin 84 tontin 3 ja korttelin 95 tontin 1 käyttöoikeudet sekä niillä sijaitsevat rakennukset) velattomaksi markkina-arvoksi suuruusluokkaa (kaksikymmentä miljoonaa) euroa. Kuopio SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY Jorma Muhojoki Diplomi-insinööri, LKV Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) yleisauktorisoitu LIITTEET arvion tekijän tiedot asemakaavakartat ja -määräykset lainhuutotodistukset

22 SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD HENKILÖTIEDOT JORMA MUHOJOKI KOULUTUS Diplomi-insinööri 1993 (pääaineena kiinteistöjen arviointi) Diplomityö: Uusi kiinteistöverojärjestelmä ja siihen liittyvä kiinteistöjen arviointi (Kiinteistöopin ja talousoikeuden julkaisuja, B62) LKV-tutkinto 1996 Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu 1998 Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) 2010 Jatkokoulutusta vuosittain Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ja Keskuskauppakamarin järjestämillä seminaareilla ja kursseilla Herkeämätön yhteydenpito arviointeja päätyönään tekeviin kollegoihin koko Suomessa TYÖKOKEMUS Helsinki , Kuopio Huoneistokeskus Oy, Kaupallisteollinen osasto Huoneistomarkkinointi Oy, arviointi Catella Property Oy, arviointi , toimitusjohtaja TYÖTEHTÄVIÄ Yli 1000 laajaa erillistä arviokirjaa, vuokratasolausuntoa ja portfolioarviota pääosin Itä- ja Keski-Suomessa sekä pääkaupunkiseudulla Osallistuminen useisiin laajoihin koko maan kattaviin portfolioarvioihin (useita satoja kiinteistöjä) Kiinteistöjen haltuunottoprojektit (n. 150 kpl) koko Suomen alueella ja osallistuminen useisiin laajoihin kiinteistöjen kehittämishankkeisiin Vaativat myynti- ja vuokrauskohteet, markkinaselvitykset, analyysit, tutkimukset, lehtiartikkelit YHTEYSTIEDOT Toimitusjohtaja Jorma Muhojoki Neulaniementie 6, KUOPIO ESIMERKKEJÄ ARVIOINTIKOHTEISTA Liike Teollisuus Kauppakeskukset Teollisuuskompleksit Marketit Konepajat Liikehuoneistot Painotalot Liikenneasemat Teollisuusrakennukset Hotellit Pienteollisuusrakennukset Kylpylät Kaivosalueet Hiihtokeskukset Saneerauskohteet Lomakylät Toimisto Toimistorakennukset Toimistohuoneistot Erityiskohteet Luolastot Turkistarhat Suojelukohteet Erityisarvokohteet (kuten Puijon torni) Yksityinen Metsä-, pelto-, ranta-arvoja sekä rakennusten arvonmääritykset Muu vaativa kohde Maa-alueet Rakennusoikeus Tontit Raakamaa Taimitarhat Asuin Asuinkerrostalot Hoivakodit Uusiokäyttö Sairaalat TOIMEKSIANTAJAT Pörssiyhtiöt, teollisuusyritykset, pienyritykset, asianajajat, pankit, vakuutuslaitokset, kunnat, kuntainliitot, valtio, säätiöt, yksityishenkilöt, ulkomaiset tahot YHTEISTYÖKUMPPANIT on Suomen Kiinteistöarviointiyhdistys ry:n yhteisöjäsen. In English Jorma Muhojoki Chief Executive, M.Sc. (Tech) Authorized Real Estate Valuer (AKA) Authorized Real Estate Agent (LKV) These two titles are under supervision of Finland Central Chamber of Commerce

23 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Lappeenranta (405) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: LPA, katualue Rekisteröintipvm: Pinta-ala: 3159 m² Lainhuutotiedot 1) Selvennyslainhuuto Asianumero: Arkistoviite: Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Suomen valtio 516/ /74/II 516 Lappeenrannan ro / maakunta-arkisto. 2) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 731/ /481 Arkistoviite: 731:2003:LH:481 Hallinnointi: Senaatti-kiinteistöt, Kohdistuu koko kiinteistöön Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä. Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

24 Liite: Yhteystietoja Sivu 1 (1) Omistajien yhteystietoja Tontti Senaatti-kiinteistöt, Yhteystiedot, katso Suomen valtio Yhteystietoja ei saatavilla Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

25 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Lappeenranta (405) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: K, LPA ja katualue Rekisteröintipvm: Pinta-ala: m² Lainhuutotiedot 1) Lainhuuto Asianumero / arkistoviite: MML/17506/71/2013 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy, Saanto: Apportti Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä. Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

26 Liite: Yhteystietoja Sivu 1 (1) Omistajien yhteystietoja Tontti Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy, Yhteystiedot, katso Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

27 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Lappeenranta (405) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YOT Rekisteröintipvm: Pinta-ala: m² Lainhuutotiedot 1) Selvennyslainhuuto Asianumero: 731/ /480 Arkistoviite: 731:2003:LH:480 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Suomen valtio Peruste: Hakijalla aikaisempi lainhuuto /1442 tonttiin , jonka osasta tontti on muodostettu. 2) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 731/ /481 Arkistoviite: 731:2003:LH:481 Hallinnointi: Senaatti-kiinteistöt, Kohdistuu koko kiinteistöön Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä. Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

28 Liite: Yhteystietoja Sivu 1 (1) Omistajien yhteystietoja Tontti Senaatti-kiinteistöt, Yhteystiedot, katso Suomen valtio Yhteystietoja ei saatavilla Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

29 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Lappeenranta (405) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: K Rekisteröintipvm: Pinta-ala: m² Lainhuutotiedot 1) Selvennyslainhuuto Asianumero: 518/ /1434 Arkistoviite: 005:2011:LH:1434 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Suomen valtio Peruste: Suomen valtiolla lainhuuto /74/II kiinteistöön Omiin nimiin lohkominen rekisteröity ) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 518/ /1435 Arkistoviite: 005:2011:LH:1435 Hallinnointi: Senaatti-kiinteistöt, Kohdistuu koko kiinteistöön Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä. Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

30 Liite: Yhteystietoja Sivu 1 (1) Omistajien yhteystietoja Tontti Senaatti-kiinteistöt, Yhteystiedot, katso Suomen valtio Yhteystietoja ei saatavilla Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

31 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Lappeenranta (405) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: TY Ympär.häiriöitä aiheuttamattomien teoll.rak. kortt.alue Rekisteröintipvm: Pinta-ala: m² Lainhuutotiedot 1) Lainhuuto Asianumero / arkistoviite: MML/17506/71/2013 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy, Saanto: Apportti Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä. Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

32 Liite: Yhteystietoja Sivu 1 (1) Omistajien yhteystietoja Tontti Technopolis Kiinteistöt Lappeenranta Oy, Yhteystiedot, katso Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

33 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Lappeenranta (405) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: K Rekisteröintipvm: Pinta-ala: 4303 m² Lainhuutotiedot 1) Selvennyslainhuuto Asianumero: 731/ /911 Arkistoviite: 731:2001:LH:911 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Lappeenrannan kaupunki, Peruste: Tämä tontti on muodostettu kokonaan osasta puistoaluetta 64P ( ). Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä. Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

34 Liite: Yhteystietoja Sivu 1 (1) Omistajien yhteystietoja Tontti Lappeenrannan kaupunki, Yhteystiedot, katso Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 2.1.2018 Rekisteriyksikkö 541-111-142-2 Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 541-111-142-2 Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Nurmes (541) Palstojen lukumäärä: 1 Rekisteriyksikön

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO

LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO Perustiedot Kiinteistötunnus: 630-405-15-11 Nimi: KONNUNSUO Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Pyhäntä (630) Arkistoviite:

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY PORVOON RINNETIE 11-13 Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Rinnetie 11-13 06650 HAMARI Neulaniementie 6, 70210 KUOPIO

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY KIRKKOPUISTON-SALPA Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Urheilutie 4 04130 SIPOO Neulaniementie 6, 70210 KUOPIO Puh.

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA ORAVA-KORTTELI

KIINTEISTÖ KARTALLA ORAVA-KORTTELI KIINTEISTÖ KARTALLA 07.06.2016 91-2-40-14 sivu 1 (1) Rekisteriyksikkölaji: Tontti (13) Kylä/kaupunginosa: KLUUVI (2) Rekisteröintipäivämäärä: 01.01.1800 Palstojen lukumäärä: 1 Maapinta-ala: 0.1396 ha Kiinteistön

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY ESPOON TALLIMESTARINRANTA Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Tallimestarintie 23 02940 ESPOO Neulaniementie 6, 70210

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö YLEINEN VESIALUE 750:2003:LH:2258. Kohdistuu koko kiinteistöön

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö YLEINEN VESIALUE 750:2003:LH:2258. Kohdistuu koko kiinteistöön LAINHUUTOTODISTUS 11.9.2017 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 257-894-1-1 YLEINEN VESIALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: 257-894-1-1 Nimi: YLEINEN VESIALUE Rekisteriyksikkölaji: Yleinen vesialue Kunta: Kirkkonummi

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY TAMPEREEN LAMPIHONGISTO Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Hongistonkuja 7, Likolammenkatu 3 33300 TAMPERE Neulaniementie

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY ESPOON SOUKANPAISTE I Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Kaitakuja 3 ja Kaitatie 10 02360 ESPOO Neulaniementie 6, 70210

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIOTE 13.3.2019 Sivu 1 (2) Perustiedot Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YS Rekisteröintipvm: 30.10.1991 Pinta-ala: 21479 m² Muodostumistiedot Kiinteistötoimitus

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA KIINTEISTÖ OY JYVÄSKYLÄN JOKIVARRENPUISTO Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Tahvosentie 32 40520 JYVÄSKYLÄ Neulaniementie 6,

Lisätiedot

SAHANKOULU, MYYNTI 2019

SAHANKOULU, MYYNTI 2019 SAHANKOULU, MYYNTI 2019 Kuva: ajantasakaava/ilmakuva ja viistokuva Kiinteistö: 748-417-43-18 Kiinteistön nimi: Kiinteistörekisterin mukainen maapinta-ala: 0,3400 hehtaaria Kaavatilanne: Asemakaava, Ruukin

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö OSUUSKAUPPA

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö OSUUSKAUPPA LAINHUUTOTODISTUS 11.5.2017 Sivu 1 (1) Maapinta-ala: 0,4512 ha Lainhuutotiedot 1) Lainhuuto 17.4.2008 Asianumero: 749/17.4.2008/372 749:2008:LH:372 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Arinan Kiinteistöt Oy, 2156810-5

Lisätiedot

J O E N S U U N Asuntogalleria... : i. emaii:

J O E N S U U N Asuntogalleria... : i.  emaii: J O E N S U U N L K V Asuntogalleria.. : i. www.joensuunasuntogaleria.fi emaii: jns.asuntogaleria@kolumbus.fi 2 Tilan pinta-ala Lainhuuto Osuudet yhteisiin Rasitteet Kaavoitus Kaavamerkintä Tontin tehokkuusluku

Lisätiedot

rjjarve n ti e f asiakasueto.fi Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistö kartalla KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 t;j

rjjarve n ti e f asiakasueto.fi Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistö kartalla KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 t;j . KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 f asiakasueto.fi 1(1) Lähestymiskartta Ma 1 1! (uhturil. ara Kiinteistötunnus: Nimi: Rekisteriyksikkölaji: Paistojen määrä: Kunta: Kaavan mukainen käyttötarkoitus:

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY PORVOON RINNETIE 11-13 Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Rinnetie 11-13 06650 HAMARI Neulaniementie 6, 70210 KUOPIO

Lisätiedot

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO Osasta Karijoen kunnan vuokrattavista lohkoista voi tehdä myös ostotarjouksen, mikä on mainittu kyseisen lohkon otsikkotiedoissa. Ostotarjous koskee joko kunnan

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Rajalan halli Osoite Nokiantie 9, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Rajala 507-426-1-539 Pinta-ala 4 000 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA FASTIGHETS AB LOVISA ULRIKABORG KIINTEISTÖ OY:N Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Ramsayntie 5 07940 LOVIISA Neulaniementie

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö TAKALA

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö TAKALA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 5.7.2018 Sivu 1 (2) Perustiedot Kiinteistötunnus: Nimi: TAKALA Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Karstula (226) Arkistoviite: 226:2000:46 Rekisteröintipvm: 5.9.2000 Kokonaispinta-ala:

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin 5 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on maaseutua.

Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin 5 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on maaseutua. Laanin halli Osoite Virransalmentie 89, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Määräala kiinteistöstä Laani 507-423-1-208 Pinta-ala määräala 7 800 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Savoset Osoite Poitinkuja 2, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Määräala kiinteistöstä Mäkelä 507-426-1-576 Pinta-ala noin 4 260 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun

Lisätiedot

Teemu Kärkäs

Teemu Kärkäs I' Skanska Talonrakennus Oy Postiosoite PL 114, 00101 Helsinki Käynciosoite Nauvontie 18, Helsinki Puhelin 020 719 211 Faksi 020 719 2031 www.skanska.fi Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 1772433-9 Lappeen ran

Lisätiedot

Maanmittauslaitos, lupanro 2879/MML/15, Karttakeskus 2013, 2014

Maanmittauslaitos, lupanro 2879/MML/15, Karttakeskus 2013, 2014 I ' /? Itaudannera ~/~ > Haukineoa. ~ KarJok, va I\ ' \ Kulhunvuori,rä.. ohvanjok1,, //. q. \. 'Korpineva ~ -1.'o,1,. ~, 1-'.t..,"90,{y ~{1//i 'Uflj

Lisätiedot

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen.

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. ILMOITUS KIINTEISTÖN MYYNNISTÄ Myyntikohde Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt 418-424-9-441 SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. Myyntikohde on 1950-luvulla rakennettu pääosin

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA AS OY HÄMEENLINNAN ARONIITUNKUJA 7 Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Aroniitunkuja 7 13500 HÄMEENLINNA Neulaniementie 6, 70210

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

Kokouksen avasi Olli Muurainen, joka toimt myos kokouksen puheenjohtajana seka si hteertna

Kokouksen avasi Olli Muurainen, joka toimt myos kokouksen puheenjohtajana seka si hteertna Billnas Samiade Verk Oy Ruoholahdenkatu 21 00180 HELSINKI Puh (09)681 590 Fax (09) 6815 9199 POYTAKIRJA 29 5 2009 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2009 Aika 29.5.2009 Paikka L3sna Billnas Samiade Verk Oy, Ruoholahdenkatu

Lisätiedot

MÄÄRÄAIKAINEN MAANVUOKRASOPIMUS 1(2)

MÄÄRÄAIKAINEN MAANVUOKRASOPIMUS 1(2) MÄÄRÄAIKAINEN MAANVUOKRASOPIMUS 1(2) Vuokranantaja Pyhäjoen kunta 0189127-1 Kuntatie 1 86100 PYHÄJOKI Vuokralainen Fennovoima Oy 2125678-5 Salmisaarenaukio 1 00180 HELSINKI Tausta ja tarkoitus Vuokrakohde

Lisätiedot

ARVIOKIRJA. Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015

ARVIOKIRJA. Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015 1 (11) ARVIOKIRJA Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (11) Oulu 30.6.2015 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE ARVION TILAAJA Arvion

Lisätiedot

Kahdeksantuhattaviisikymmentäviisi ( 8 05S) euroa

Kahdeksantuhattaviisikymmentäviisi ( 8 05S) euroa KAUPPAKIRJA Mvviä: Ostajat: Kaupan kohde: Kauppahinta: lsonkyrön kunta edustajanaan kunnanjohtaja Eino Toivola ja hallintojohtaja Ja.ana Järvi-Laturi, (0178191-2), pohjankyröntie 136, 61500 ISOKYRÖ. Försti

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö POTTUTÖRMÄ

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö POTTUTÖRMÄ K24103 Voimajohtoalue / 57 m KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 14.9.2015 Rekisteriyksikkö 564-421-2-54 POTTUTÖRMÄ Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 564-421-2-54 POTTUTÖRMÄ Rekisteriyksikkölaji: Tila Rekisteriyksikön

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIOTE 11.4.2017 Sivu 1 (5) Perustiedot Kiinteistötunnus: 186-22-2206-1 Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Järvenpää (186) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YO Rekisteröintipvm: 30.4.1987

Lisätiedot

1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r. ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t. Page 1 of 1. Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Tulostettu 1tl 11.

1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r. ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t. Page 1 of 1. Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Tulostettu 1tl 11. Maanmittauslaitos Page 1 of 1 1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t Karttatuloste Tulostettu 1tl 11.2014 Tulosteen kes,kipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SFIN): N: 6760225

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ Myydään vuonna 2009 valmistunut tuotantokiinteistö moottorintien tuntumasta Lempäälän Marjamäestä. Alueella runsaasti pihatilaa ja laajennusmahdollisuus. Kohde

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ Vuoksela Joentaus Jokihaara 5

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ Vuoksela Joentaus Jokihaara 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.10.2016 Sivu 1 (6) SISÄLLYSLUETTELO 153-407-1-363 Vuoksela 2 153-415-4-8 Joentaus 4 153-415-4-11 Jokihaara 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.10.2016 Sivu 2 (6) 153-407-1-363 Vuoksela

Lisätiedot

1/7. Arvion kohde. Arvopäivä 4.9.2015. Arvion tilaaja. Kunta-Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö Jari Laurila. Arvion tarkoitus ja käyttötarkoitus

1/7. Arvion kohde. Arvopäivä 4.9.2015. Arvion tilaaja. Kunta-Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö Jari Laurila. Arvion tarkoitus ja käyttötarkoitus 1/7 Arvion kohde Arvopäivä 4.9.2015 Arvion kohteena on osoitteessa Oravakuja 1C ja D, 04130 Sipoo, sijaitseva kiinteistö 753-416-35-334 ja kiinteistöllä sijaitsevat kaksi rivitaloa. Arvion tilaaja Arvion

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö HERNELAMPI

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö HERNELAMPI KIINTEISTÖREKISTERIOTE 23.8.2017 Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö 848-412-1-10 HERNELAMPI Perustiedot Kiinteistötunnus: 848-412-1-10 Nimi: HERNELAMPI Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Tohmajärvi (848) Arkistoviite:

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

Kiint eds td ti e t op o,lu e lu

Kiint eds td ti e t op o,lu e lu Maanmittauslaitos Page I of 1 Kiint eds td ti e t op o,lu e lu Karttatuloste Tulostettu 03.01.2014 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SF N): N: 68', 2025 E: 396821 Tulost ei ole mittatarkka,

Lisätiedot

Tiedoksianto ja tiedoksiantotapa:

Tiedoksianto ja tiedoksiantotapa: ISONKYRON KUNTA Rakennustarkastaja Antti Lammi VI RANHALTIJAPAATÖS nto 1 09 26.9.2016 Asia: RAKENNUSTYÖN KESKEYTTAlvrtrueru (MRL 180 S; 117; 125;126 S) PEKKA ERKKILA OY:N KATOKSEN RAKENTAMISHANKE OSOITTEESSA,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

KI I NTEISTOTI ETOPRLVELU

KI I NTEISTOTI ETOPRLVELU Maanmittauslaitos Page 1 of 1 KI I NTEISTOTI ETOPRLVELU Karttatuloste Tulostettu 156 2016 ulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-T VI35F N): N: 676832{i E: 519671 uloste ei ole mittatarkka https://kiirlteistotietopalvelu.maanmittauslzlitos.fi/tuotanto/ktp/sivusto/tuloste

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Tampereen kaupungissa, Hankkion kaupunginosassa sijaitseva teollisuustontti 837-45-4535-31

Lisätiedot

ARVIOKIRJA TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT MUHOJOKI OY. LIPERI TEOLLISUUSKIINTEISTÖ Viilarinpolku 9-11, 80400 YLÄMYLLY

ARVIOKIRJA TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT MUHOJOKI OY. LIPERI TEOLLISUUSKIINTEISTÖ Viilarinpolku 9-11, 80400 YLÄMYLLY TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT MUHOJOKI OY ARVIOKIRJA LIPERI TEOLLISUUSKIINTEISTÖ Viilarinpolku 9-11, 80400 YLÄMYLLY Snellmaninkatu 23, 70100 KUOPIO Puh. (017) 3693 191, Fax (017) 3693 192, www.toimitila-asiantuntijat.fi

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA Rautatienkatu 2 LAHTI TARJOUSPYYNTÖ Senaatti-kiinteistöt pyytää tarjouksia asuinkerrostalotontista Lahdessa, osoitteessa Rautatienkatu 2 sijaitsevasta asemakaan A-2696

Lisätiedot

K INTEI5T6TIETOPRLVELU

K INTEI5T6TIETOPRLVELU Maanmittauslaitos Page 1 of 1 K INTEI5T6TIETOPRLVELU Karttatuloste Tulostettu 25032015 Tulosteen keskipisteen koordinaalit (ETRS-T V]3SF N): N: 6801136 E: 436596 Tuloste ei ole mittatarkka https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.fi/tuotanto/ktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

Metsätila. Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero Pinta-ala 31 ha Mh ,00

Metsätila. Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero Pinta-ala 31 ha Mh ,00 Metsätila Jyväskylä, Korpilahti Kohdenumero 607295 Pinta-ala 31 ha Mh. 100 000,00 Valkeajärventie. Valkeajärven rannalla sijaitseva metsätila, jossa puustona pääosin koivikkoa. Puuston määrä noin 3.090

Lisätiedot

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA 15.5.2017, ver 1 Sivu 1 / 7 ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA SOPIMUKSEN OSAPUOLET (Kapulin yritysalue / kortteli 2313) y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös:

Lisätiedot

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA Tykkitie 1 36240 KANGASALA Hämeenkatu 24 B 33200 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 www.catella.fi KOHDE OSOITE SIJAINTI RAKENNUS Kangasalan Vatialassa sijaitseva Pikotec

Lisätiedot

KI I IUT EI 5;TOTI ETO PA LVE LU

KI I IUT EI 5;TOTI ETO PA LVE LU K UT E 5;TOT ETO PA LVE LU Tulcrste,en keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM35F N): N: 6675425.25,E:362458'7:" kelfi le Karftatulostr= ei ole mittatarkka. Kiinteistorajat ja -tunnukset pdivitetddn toistaisekli

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ KIINTEISTÖREKISTERIOTE 27.7.2015 Sivu 1 (5) SISÄLLYSLUETTELO 153-402-1-192 Jokipelto 2 153-416-1-108 Tapiola 3 153-416-1-109 Harakkakorpi 4 153-416-3-3 Jokela 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 27.7.2015 Sivu 2

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA LEPOLA II

KIINTEISTÖ KARTALLA LEPOLA II KIINTEISTÖ KARTALLA 16.04.2016 560-407-14-20 LEPOLA II sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 560-407-14-20 Rekisteriyksikkölaji: Tila (1) Nimi: LEPOLA II Kunta: Orimattila (560) Kylä/kaupunginosa: MALLUSJOKI (407)

Lisätiedot

Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22

Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22 Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22 Lähellä keskustaa, helppojen yhteyksien läheisyydessä n. 3428m² aurinkoisella etelään viettävällä osittain rinnetontilla, tilantarvitsijalle avara puutalo 176/272m²,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI 00100, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 15.567 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Antinkatu 1, 00100 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Kiinteistöllä on yksi toimistorakennus, jossa 8 maanpäällistä

Lisätiedot

LISÄALUE, KANGASAHO, SALMIAHO, SUOMUSSALMEN VALTIONMAA

LISÄALUE, KANGASAHO, SALMIAHO, SUOMUSSALMEN VALTIONMAA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 17.1.218 Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö 777-46-47-26 PIENI-PIHLAJAKUNNAS Perustiedot Kiinteistötunnus: 777-46-47-26 PIENI-PIHLAJAKUNNAS Kunta: Suomussalmi (777) Arkistoviite: 64-6 Rekisteröintipvm:

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

VUORIPOJA NKATU 4, L A H TI

VUORIPOJA NKATU 4, L A H TI S E N A A T T I M Y Y : VUORIPOJA NKATU 4, L A H TI R A K E N N U S PA I K K A L A H D E N N I E M E S S Ä Sisällysluettelo Senaatti-kiinteistöt, Vuoripojankatu 4 SISÄLLYSLUET TELO 1. Johdanto 2. Kohteen

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYTÄVÄ KOHDE Sastamalassa, osoitteessa Harjukatu 8, sijaitseva teollisuuskiinteistö. Vammalan keskusta sijoittuu noin 1 km kohteesta pohjoiseen. Valtatie 12:sta

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö EEROLA

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö EEROLA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 25.4.2016 Sivu 1 (5) Perustiedot Kiinteistötunnus: 791-401-10-23 Nimi: EEROLA Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Siikalatva (791) Arkistoviite: 865-I-1 (Kestilä) Rekisteröintipvm:

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 SIJAINTI MYYTÄVÄ KOHDE SIJAITSEE KARKKILAN TEOLLISUUSALUEELLA OSOITE: YRITTÄJÄNTIE 30, KARKKILA KARKKILAN KESKUSTA ~2 km YRITTÄJÄNTIE 30

Lisätiedot

Kemin kaupunki luovuttaa Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle seuraavan kiinteistön:

Kemin kaupunki luovuttaa Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle seuraavan kiinteistön: 1/ 4 KIINTEISTÖNLUOVUTUSSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET a) Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6 Osoite Valtakatu 26, 94100 Kemi (jäljempänä "luovuttaja") b) Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Y-tunnus

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA Sivu 1 (2) SUONPERÄ

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA Sivu 1 (2) SUONPERÄ KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 05.11.2012 Sivu 1 (2) 276-404-8-70 SUONPERÄ Tila Rekisteröity 25.03.1981 Kiinteistötunnus: 276-404-8-70 Kokonaispinta-ala (ha): 19,960 Kunta: Kontiolahti (276) Maapinta-ala

Lisätiedot

Sijainti ja alue. saakka.

Sijainti ja alue. saakka. Sijainti ja alue Sijainti Kemi on noin 22.400 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Perämeren rannalla noin 110 km Oulusta pohjoiseen ja noin 120 km Rovaniemeltä lounaaseen. Kemin naapurikuntia ovat mm. Keminmaa,

Lisätiedot

1) Lohjalla sijaitseva Uusi-Hontti-niminen kiinteistö (kiinteistötunnus )

1) Lohjalla sijaitseva Uusi-Hontti-niminen kiinteistö (kiinteistötunnus ) Sivu 1 / 5 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET MYYJÄ OSTAJA Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä y-tunnus: 1567535-0 osoite: HUS Tilakeskus/ PL 302, 00029 HUS Lohjan kaupunki y-tunnus: 1068322-0

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

ARVIOKIRJA. Rakennusoikeuden arvo. Olkkolankatu 1, Mikkeli (13) Kaupunginhallitus Liite 2 127

ARVIOKIRJA. Rakennusoikeuden arvo. Olkkolankatu 1, Mikkeli (13) Kaupunginhallitus Liite 2 127 1 (13) Kaupunginhallitus 26.3.2018 Liite 2 127 ARVIOKIRJA Rakennusoikeuden arvo Olkkolankatu 1, 50100 Mikkeli 22.6.2017 Catella Property Oy Y-tunnus 2214835-6 2 (13) SISÄLLYSLUETTELO ARVION PERUSTIEDOT...

Lisätiedot

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ ? FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ 29.1.2019 MITEN TONTTISIJOITUSTEN ARVOT MÄÄRITETÄÄN? Seppo Koponen / GEM www.gemproperty.fi 2 TONTIN ARVONMÄÄRITYS MARKKINA-ARVO KAUPPA-ARVO & TUOTTOARVO CASE 1: KAUPPA-ARVO

Lisätiedot

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Jonasson Invest Oy niminen kiinteistösijoitusyhtiö,

Lisätiedot

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS

MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS MYYDÄÄN VARIKKOKIINTEISTÖ KAUPPAKATU 69 VARKAUS Helsinki. Y-tunnus 1048559-0 Kauppakatu 69, 78200 Varkaus Myyntikohde: Myyntikohteena on varikkokiinteistö, jolla sijaitsee noin 1 842 kem 2 toimisto- ja

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ. Suostumuksen antaja: xxxx, xxxxxx-xxxx. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ. Suostumuksen antaja: xxxx, xxxxxx-xxxx. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA Myyjä xxxx, xxxxxx-xxxx Suvirannankatu 5 04400 JÄRVENPÄÄ Suostumuksen antaja: xxxx, xxxxxx-xxxx Suvirannankatu 5 04400 JÄRVENPÄÄ Ostaja Järvenpään kaupunki, 0126541-4 PL 41 04401

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO KIRKKOKATU 14 NURMES MYYNTIKOHDE Kiinteistö 541-111-142-2 sekä sillä sijaitsevat kolme virastotalorakennusta osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes. SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee

Lisätiedot

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari KIINTEISTÖARVIOINTI Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari Laatinut Ralf Rehnberg 7.4.2014 1. Yleistä Toimeksiantaja Paraisten kaupunki / kaupungingeodeetti Susanna Lönnberg Arvioitsija Kiinteistöarviointitoimisto

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki MYYDÄÄN 2 700 M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU 18-20 80100 JOENSUU MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Kauppa-Suvannon osakkeet 3963-5372, 6571-7980, 8051-9319, 9320-10729 ja 11113-11400, jotka oikeuttavat

Lisätiedot

Lappeenrannan Kanavansuun kaupunginosassa sijaitsevat päiväkotirakennukset: rakennus 1-57B, rakennus 2-L71 ja rakennus 3-L72

Lappeenrannan Kanavansuun kaupunginosassa sijaitsevat päiväkotirakennukset: rakennus 1-57B, rakennus 2-L71 ja rakennus 3-L72 1 (15) Lappeenrannan Kanavansuun kaupunginosassa sijaitsevat päiväkotirakennukset: rakennus 1-57B, rakennus 2-L71 ja rakennus 3-L72 Kantakartta 2 (15) Opaskartta Ajantasa-asemakaava 3 (15) Rakennus 1 (57

Lisätiedot

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3)

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) 1 Kauppakirja 1. Myyjä 2. Ostaja Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) Perustettavan yhtiön lukuun, omistajinaan Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 8.7.2014, ver 1 Sivu 1 / 5 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET (Kaunismäen alue / vuokratontti) MYYJÄ Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. puhelin: 019-264 5000

Lisätiedot

1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS. Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, Kyöstintie 4, PL Ylivieska

1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS. Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, Kyöstintie 4, PL Ylivieska 1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, 0190557-3 Kyöstintie 4, PL 70 84100 Ylivieska 2. Maler Oy, 0773587-8 Joutsentie 2, 84100 Ylivieska Vaihdon kohde 1. Ylivieskan kaupunki luovuttaa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN 1(5) LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN KAUPPAKIRJA 1. Sopimusosapuolet Myyjä Ostaja Toteuttaja Lappeenrannan kaupunki, jota edustaa

Lisätiedot

Orimattila Ämmäntöyräs, OKT

Orimattila Ämmäntöyräs, OKT Orimattila Ämmäntöyräs, OKT 97/137 m2 + takkatupa 41/43 m2 Hp.139.000 Hoidettu koti 2,5 km keskustasta Myydään hyvin pidetty 97 m2 talo, erillinen 1998 rakennettu 41 m2 takkatupa Töyrylästä. Tämä näppäränkokoinen

Lisätiedot

KINTEISTOTI ETOPALVELU

KINTEISTOTI ETOPALVELU Maanmittauslaitos Page 1 of 1 KNTESTOT ETOPALVELU Karttatuloste ulostettu 9 102015 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM95FlN): N: 67668S1 E: 3A2447 Tuloste ei ole mittatarkka. https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.filtuotanto/ktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki VAIHTOKIRJA 1. OSAPUOLET 2. PÄÄTÖKSET 1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, 1503388-4 (jäljempänä Senaatti ) PL 237, 00531 Helsinki 2) Helsingin kaupunki, jota edustaa Kaupunkiympäristöt

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöllä 858-15-5727-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

- jl,, ' ',, I - '' I ----=-=--=--~ '.:i -

- jl,, ' ',, I - '' I ----=-=--=--~ '.:i - -~ "' ' ',, I - '' I ----=-=--=--~ - jl,, '.:i - Vedenpää Mittakaava 1 :10000 TAPIO. Koordinaatista ETRS-TM35FIN ~ Keskipiste (490822, 7065779) Tulostettu 23.6.2016?()6 26;3.:.i 10-71 1 / 0 A - TAPIO.

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin.

Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen kaupunki myy tarjousten perusteella asuin, liikeja toimistorakennusten asemakaavatontin. Tontin kiinteistötunnus on 698 1 26 9. Tontin osoite on Korkalonkatu 12. Tontin pinta ala

Lisätiedot

Tällä luovutuskirjalla toteutetaan edellä mainituin tavoin yhtymäkokouksen tekemän päätöksen mukaisesti kiinteistöjen luovutus peruskunnille.

Tällä luovutuskirjalla toteutetaan edellä mainituin tavoin yhtymäkokouksen tekemän päätöksen mukaisesti kiinteistöjen luovutus peruskunnille. 1 Luovutuskirja Luovuttaja Raision Naantalin Vesilaitos -kuntayhtymä (Y- 0204419-7) Luovutuksensaajat Raision kaupunki (Y- 0204428-5) Naantalin kaupunki (Y- 0135457-2) Luovutuksen tausta Raision Naantalin

Lisätiedot

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI 00180, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 14.393 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Albertinkatu 25, 00180 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Albertinkadun ja Bulevardin kulmassa sijaitsevalla

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 3.12.2015 ver 1 Sivu 1 / 5 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET (Kaunismäen alue / vuokratontti) MYYJÄ OSTAJA Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. puhelin: 019-264

Lisätiedot

Tilusvaihtosopimus 1 (5) Kirkkonummen kunta/792/ /2016 Ehdotus kunnanhallitukselle

Tilusvaihtosopimus 1 (5) Kirkkonummen kunta/792/ /2016 Ehdotus kunnanhallitukselle Tilusvaihtosopimus 1 (5) TILUSVAIHTOSOPIMUS VAIHDON OSAPUOLET Kirkkonummen kunta Y-tunnus: 0203107-0 Osoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi jäljempänä tässä sopimuksessa kunta tilan POHJA-GRUND RN:o 3:98, kiinteistötunnus

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS- JA VARASTO- KIINTEISTÖ KERKKOLANKATU 42, HYVINKÄÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUS- JA VARASTO- KIINTEISTÖ KERKKOLANKATU 42, HYVINKÄÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUS- JA VARASTO- KIINTEISTÖ KERKKOLANKATU 42, 05800 HYVINKÄÄ 2 KOHTEEN PERUSTIEDOT Sijainti Myytävä kiinteistö sijaitsee runsaat 3 km Hyvinkään keskustasta pohjoiseen Sahanmäen teollisuusalueen

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot

Ylimääräinen yhtiökokous

Ylimääräinen yhtiökokous Ylimääräinen yhtiökokous 29.5.2017 1. Esitys 1.100.000 osakkeen antivaltuudesta hallitukselle 2. IVH Kampus ja mahdollinen osakevaihto 3. Vaikutuksia Petri Roininen Toimitusjohtaja Investors House Oyj

Lisätiedot