Tarjouskilpailun hankintamenettelynä on avoin menettely. Hankinnasta on jätetty ennakkoilmoitus HILMA ilmoituspalvelussa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjouskilpailun hankintamenettelynä on avoin menettely. Hankinnasta on jätetty ennakkoilmoitus HILMA ilmoituspalvelussa"

Transkriptio

1 Keuruun kaupunki TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ Keuruun kaupunki pyytää tarjousta perusturvan vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten henkilökuljetusten hoitamisesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden pohjalta ja mukaisesti. (Keuruun kaupungin perusturvan VPL ja SHL kuljetuspalvelut) 1. Hankintayksikkö (ostaja) Keuruun kaupunki Perusturvapalvelut Multiantie Keuruu y-tunnus Yhteyshenkilö: Janne Väliaho puh janne.valiaho@keuruu.fi 2. Hankintamenettely Tarjouskilpailun hankintamenettelynä on avoin menettely. Hankinnasta on jätetty ennakkoilmoitus HILMA ilmoituspalvelussa Hankinnasta on ilmoitettu Hilma ilmoituspalvelussa ( - Keuruun kaupungin kotisivuilla Hankinta-asiakirjat ovat saatavilla - Keuruun kaupungin kotisivuilta osoitteesta - Keuruun kaupungintalolta os. Multiantie Keuruu (asiointipiste) Hankinnan ennakoitu arvo ylittää ylittää EU-kynnysarvon.

2 3. Hankinnan kohde Hankinnan sisältö Hankinta koskee Keuruun kaupungin perusturvan asiakkaiden VPL- ja SHLhenkilökuljetuksia. Vammaispalvelulain mukaisiin kuljetuspalveluihin niihin liittyvine saattajapalveluineen kuuluvat vaikeavammaisen henkilön jokapäiväiseen elämään kuuluvat kuljetukset. Kuljetukset tapahtuvat Keuruun alueella, suuntautuvat lähikuntiin tai toteutuvat viranhaltijapäätöksen mukaan. Matkoja myönnetään lain mukaisesti vähintään 18 yhdensuuntaista matkaa kuukaudessa. Sosiaalihuoltolain mukaiset liikkumista tukevat kuljetuspalvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät kykene itsenäisesti käyttämään julkisia liikennevälineitä sairauden, vamman tai muun vastaavanlaisen toimintakykyä alentavan syyn takia ja jotka tarvitsevat palvelua asioimiseen tai muun jokapäiväiseen elämään kuuluvan tarpeen vuoksi. Asiakkaat ovat pääosin ikääntyneitä. Kuljetukset tapahtuvat Keuruun alueella. Matkoja myönnetään tällä hetkellä enintään 8 yhdensuuntaista matkaa kuukaudessa. Kuljetusvolyymit ja asiakasmäärät v olivat: vammaispalvelulain mukaisia matkoja tehtiin yhteensä noin 9420 vammaispalvelulain mukaisia matkoja käytti 152 asiakasta sosiaalihuoltolain mukaisia matkoja tehtiin yhteensä noin 1209 sosiaalihuoltolain mukaisia matkoja käytti 41 asiakasta Vammaispalvelulain mukaisissa kuljetuksissa % asiakkaista käyttää pyörätuolia. Tarjoajilta edellytetään ympärivuorokautista palvelun tarjoamista, vaikka pääosin kuljetukset tapahtuvat päiväsaikaan. Hankinnan arvioitu arvonlisäveroton kokonaishinta (arvio asiakasmaksuista vähennetty) on sitoumuksetta yhteensä noin euroa vuodessa. Tarjouspyynnössä esitetyt hankintamäärät ovat arvioita eikä sopimus muodosta ostajalle määräostovelvoitetta. Tarjouskilpailulla haetaan yrittäjiä tai yrittäjien yhteenliittymiä, joiden tarjoamilla palveluilla voidaan hoitaa ko. kuljetuspalvelut. Palveluun liittyvät asiakaslähtöiset tavoitteet ja toimintatavat sekä palvelun vähimmäisvaatimukset on määritelty palvelukuvauksessa. Lisäksi palvelukuvauksessa määritellään palvelujen laadun, riittävyyden ja saatavuuden vähimmäisvaatimukset, jotka palvelun tuottajan on täytettävä. Tarjottavan palvelun tulee olla palvelukuvausliitteen mukaista (liite 1). Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi ( 2 ) vuotta ja yhden ( 1 ) vuoden optio.

3 Optiokaudella tarkoitetaan mahdollisuutta sopimuksen jatkamiseen alkuperäisin ehdoin. Ostaja päättää optiokauden käytöstä. Optiokauden käytöstä tulee ilmoittaa kolme ( 3 ) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden päättymistä. 4. Tarjoajan kelpoisuus ESPD-lomake Tarjoajan kelpoisuus osoitetaan ESPD-lomakkeella, joka on esitetäytettynä tarjouslomakkeen liitteenä. Tilaajavastuulain soveltaminen Hankinnassa sovelletaan tilaajavastuulakia (Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä 1233/2006). Palvelutarjoajan on täytettävä lain mukaiset velvoitteet: Tarjoaja on rekisteröitynyt kaupparekisteriin, ennakkoperintälain (1118/1996) mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisten (1501/1993) rekisteriin ennen tarjouksen jättämistä Tarjoaja on suorittanut veronsa, eläkemaksunsa ja muut lakisääteiset maksut taikka tarjoajalla on veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma tai muun maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma. Selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai muista keskeisistä työehdoista. Selvitys työterveyshuollon järjestämisestä. Palveluntarjoajan on toimitettava tilaajavastuulain mukaiset todistukset ja selvitykset ostajalle ennen hankintasopimuksen allekirjoittamista. Tarjoaja voi osoittaa tilaajavastuulain mukaisten velvoitteiden täyttymisen tilaajavastuu.fi-sivustolta saatavalla raportilla. Taksiliikenneluvan voimassaolo Tarjouksen jättäjällä tulee olla tarjouksen jättöaikana voimassa oleva taksiliikennelupa. Tarjouksen voi tehdä myös yhteenliittymä, jolloin kaikilla siihen osallisilla tulee olla voimassa oleva taksiliikennelupa. 5. Palvelun vähimmäisvaatimukset Käytettävä ajokalusto ja kuljetuksen laatu Tarjoajan on esitettävä erillisellä liitteellä, millaista ja miten varusteltua kalustoa tarjouksen kohteena olevien kuljetusten toteutukseen käytetään. Liikennöinnissä käytettävän autokaluston tulee täyttää kaikki Suomen lakien, asetusten sekä viranomaisten antamien

4 määräysten henkilökuljetukseen käytettävälle kalustolle asetetut vaatimukset mm. rakenteen ja varusteiden osalta. Autojen on täytettävä vähintään EURO-5 päästöluokan normit. Turvavyöt tulee olla kaikissa istuimissa. Autossa tulee olla taksikortinlukulaite (toistaiseksi Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n XC-2 kortinlukulaite) sekä Trafin hyväksymä taksimittari Kuljetuksen laatua on määritelty tarkemmin palvelukuvauksessa (liite 1). 6. Yhteenliittymä Tarjoajilla on oikeus muodostaa yhteenliittymiä. Kaikkien yhteenliittymään osallistuvien on allekirjoitettava tarjous. Kaikki yhteenliittymän jäsenet osallistuvat kuljetuspalvelujen hoitamiseen ja ovat yhteisvastuussa tarjouksesta. Yhteenliittymässä ilmoitetaan yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa yhteydenpidon muihin jäseniin. Yhteenliittymän käyttö ei saa olla kilpailulain vastaista (Kilpailulaki 948/2011). Ryhmittymän toiminta ei saa olla ristiriidassa kilpailurajoituksista annetun lain (318/2004) 2. luvun kanssa. 7. Alihankkijan käyttäminen Tarjoaja saa käyttää alihankkijaa. Nimetyn alihankkijan käytöstä pitää ilmoittaa tarjouksessa. Alihankkijaksi voidaan hyväksyä vain tarjouskilpailuasiakirjoissa asetetut vaatimukset täyttävä tarjoaja. Tarjoaja vastaa alihankkijansa toimista tilaajalle kuin omistaan. Alihankkijan lisäyksestä on neuvoteltava perusturvan kanssa ja siihen on saatava kirjallinen hyväksyntä. 8. Hinta ja kaupalliset ehdot Tarjouksessa tulee esittää alennusprosentti voimassa olevaan valtioneuvoston asetukseen taksiliikenteen kuluttajahintoihin (403/2017). Hinnanmuodostuksessa käytetään ns. taksitaksaa koko sopimuskauden, myös optiokausi mukaan lukien. Kuitenkin niin, että odotusmaksua saa periä ainoastaan saattajapalveluna annetusta avusta enintään 15 minuutin ajalta avustamislisän saa periä ainoastaan 4 3 a kohdan mukaisesti ja vain pyörätuoliasiakkaan avustamisesta. Hinnat ovat kiinteät varsinaisen sopimuskauden. Hintoja voidaan tarkistaa optiokaudelle. Esitys hinnan muutoksesta on ilmoitettava ostajalle kirjallisesti neljä (4) kalenterikuukautta ennen muutosta. Hinnan muutoksen on perustuttava yleisen tai alakohtaisen kustannustason nousuun tai alakohtaiseen hintakehitykseen. Hinnanmuutos edellyttää ostajan hyväksynnän.

5 9. Hankintayksikölle lähetettävät tiedot Tarjous tulee tehdä suomen kielellä. Tarjouksen tulee sisältää kaikki tarjousasiakirjoissa vaaditut tiedot ja selvitykset. Tarjouksen tulee olla voimassa asti. Tarjous tehdään Tarjouslomakkeella (liite 2), jonka liitteenä tulee olla kopio taksiliikenneluvasta kalustoselvitys tiedot mahdollisesta yhteenliittymästä ESPD lomake allekirjoitettuna Yhteenliittymän jäseniltä edellytetään myös kopio taksiliikenneluvasta, kalustoselvitys ja allekirjoitettu ESPD lomake. 10. Valintaperuste Tarjouskilpailu ratkaistaan niiden määräaikaan mennessä saapuneiden tarjousten kesken, jotka täyttävät tarjouspyynnössä asetetut ehdot ja ovat tarjouspyynnön mukaisia. Kilpailutuksen perusteella valitaan tarjoukset, jotka ovat ostajalle kokonaistaloudellisesti edullisimmat. Taloudellisen edullisuuden arviointiperusteena ovat 100 % palvelun hinta. kalustovaatimus määritellään ostajan toimesta (mm.autojen määrä, asiakaspaikkamäärä, esteettömyys, ) Ostaja pidättää oikeuden valita riittävän monta tarjousta kuljetustarpeiden turvaamiseksi. Puutteelliset tai tarjouspyynnön vastaiset tarjoukset suljetaan pois kilpailusta. Ostajalla on oikeus tarkistaa tarjoajan ja esitetyn alihankkijan autokalusto ja huoltopalvelut ennen hankintapäätöksen tekemistä. Tarkistukset eivät vähennä tarjoajan vastuuta ja velvollisuuksia. 11. Tarjousten jättäminen ja tarjousasiakirjojen julkisuus Tarjous liitteineen tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa klo mennessä ostajalle osoitteeseen Keuruun kaupunki, Janne Väliaho, Multiantie 5, KEURUU. Kirjekuoreen tulee merkitä VPL- ja SHL -kuljetustarjous helposti havaittavasti. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia ei oteta huomioon. Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) perusteella tarjoukset tulevat asianosaisille eli toisille tarjoajille julkisiksi silloin, kun hankintaa koskeva päätös on tehty. Tarjoajan on merkittävä toimittamaansa aineistoon selkeästi, mitkä tiedot se katsoo kuuluvan liike- ja ammattisalaisuuden piiriin ja erotettava nämä tiedot selvästi muusta aineistosta tarjouksessaan. Hankintayksikkö tekee erillisen päätöksen mahdollisesta salassapidosta. Tarjouksen vertailuhinta ei kuitenkaan voi olla liike- tai ammattisalaisuus.

6 12. Lisätiedot Lisätietokysymykset on esitettävä sähköisesti osoitteeseen klo 12 mennessä. Vastaukset ilmoitetaan Keuruun kaupungin nettisivuilla osoitteessa mennessä. Keski-Suomen hankinta-asiamiespalvelu tukee tarjoajia tarjousten laadinnassa. Lisätiedot: puh Hankinnasta päättäminen Tarjoukset avataan tarjousten avaustilaisuudessa klo Avaustilaisuudesta laaditaan pöytäkirja. Keuruun perusturvalautakunta päättää tarjouskilpailun tuloksesta. Tarjouskilpailun ratkaisemisesta ilmoitetaan päätöksellä tarjouksen tehneille. Tarjouskilpailun ratkaisemisessa käytetyt asiakirjat ovat asianosaisille julkisia, kun hankintapäätös on tehty ja muille ostoliikennesopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny hankintapäätöksellä, vaan erikseen tehtävän kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. 14. Sopimus Ostoliikennesopimus allekirjoitetaan tarjoajan ja ostajan kesken aikaisintaan 21 päivän päästä hankintapäätöksen postittamisesta. Sopimusluonnos liitteenä. Sopimusasiakirjat täydentävät toisiaan. Jos sopimusasiakirjat ovat keskenään ristiriidassa, noudatetaan niitä seuraavassa järjestyksessä: 1.Ostoliikennesopimus 2.Tarjouspyyntö liitteineen 3.Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2014) palvelut 4.Tarjous Sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa sopimus siirtyy maakunnalle alkaen tai myöhemmin. Maakunnalla on mahdollisuus muuttaa sopimusta hankintalain sallimalla tavalla. Sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa sopimus on mahdollista irtisanoa päättyväksi kahden kuukauden ( 2 ) irtisanomisajalla ostajan toimesta. 15. Laskutus Kuljetuspalvelujen laskutus tapahtuu keskitetysti (toistaiseksi Keski-Suomen Aluetaksin kautta) enintään kaksi kertaa kalenterikuukaudessa. Maksuehto on 14 päivää laskun saapumisesta ja viivästyskorko voi olla enintään korkolain 4 1 mom. mukainen. Laskutus tapahtuu verkkolaskuna toteutuneiden suoritteiden mukaan ostajan ja laskuttajan sopimuksen mukaisesti. Tarjoajalla on oltava sopimus Keski-Suomen Aluetaksin kanssa kuljetusten maksujen vastaanottamisesta.

7 Tarjouspyynnön liitteet Liite 1. Palvelukuvaus Liite 2. Tarjouslomake liitteinä kalustoselvitys, mahdollisen yhteenliittymän tiedot, ESPD -lomake Liite 3. Sopimusluonnos Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2014 Palvelut) löytyvät osoitteesta: Riitta Vanhanen perusturvajohtaja

8 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE liite 1. PALVELUKUVAUS Tarjouskohde:Keuruun kaupungin perusturvan vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetukset Palvelu: Vammaispalvelulain mukaan kuljetuspalveluja ja niihin liittyviä saattajapalveluja järjestettäessä vaikeavammaisena pidetään henkilöä, jolla on erityisiä vaikeuksia liikkumisessa ja joka ei vammansa tai sairautensa vuoksi voi käyttää julkisia joukkoliikennevälineitä ilman kohtuuttoman suuria vaikeuksia. Sosiaalihuoltolain mukaisia yksilöllisiä liikkumista tukevia kuljetuspalveluja järjestetään henkilöille, pääsääntöisesti ikääntyneille, jotka eivät kykene itsenäisesti käyttämään palveluliikennettä tai muuta julkista liikennevälinettä sairauden, vamman tai muun vastaavanlaisen toimintakykyä alentavan syyn takia. Kuljetukset tapahtuvat lähinnä Keuruun kaupungin alueella, Lakisääteisesti VPL-matkat voivat suuntautua myös naapurikuntiin, joita ovat Petäjävesi, Jämsä. Mänttä-Vilppula, Virrat, Ähtäri ja Multia. Perusturvalautakunta vahvistaa vuosittain vammaispalvelulain ja asetuksen sekä sosiaalihuoltolain mukaisten liikkumista tukevien palvelujen soveltamisohjeet ja asiakasmaksut. Asiakkaille tehdään yksilökohtaiset kuljetuspalvelupäätökset. Lainsäädännölliset muutokset ja perusturvalautakunnan päätökset voivat vaikuttaa hankinnan sisältöön. Koska asiakkaiden toimintakyky on eri tavoin heikentynyt, tulee hyvään asiakaspalveluun kiinnittää erityistä huomiota. Kuljettajan tulee avustaa asiakkaita kaikissa matkan vaiheissa. Tarvittaessa palvelu ulottuu asiakasta noudettaessa ja jätettäessä asiakkaan kotiin asti. Kuljettajan tulee varmistaa, että asiakas pääsee turvallisesti sisälle. Kuljettajan asiakaspalvelun tulee olla ystävällistä ja asiallista. Tupakointi ja päihteiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Kuljettajan on käytettävä turvavyötä ja huolehdittava, että myös kyydissä olevat asiakkaat käyttävät turvavyötä. Pyörätuolit tulee kiinnittää oikein ja asianmukaisesti. Kuljettajalla tulee olla riittävä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Kuljettaja ei käytä matkan aikana matkapuhelinta siten, että pitää sitä kädessään. Kuljettajalta edellytetään vaitiolovelvollisuutta asiakasasioissa. Ostaja ja palveluntarjoajat tapaavat vuosittain ja käsittelevät sopimusten toteutumista. Ajopäivät, ajoaika, tilaus: Ajopäiviä ovat kaikki viikonpäivät, toistaiseksi ajoissa ei ole aikarajoitusta. Kuljetukset tulee pääsääntöisesti tilata kaksi ( 2 ) tuntia ennen kuljetuksen alkua. Jos kuljetus tapahtuu klo klo välillä, tulee kuljetus tilata 12 tuntia aiemmin. Asiakkaat tilaavat kuljetuspalvelun keskitetyn taksivälityksen kautta, ellei toisin päätetä. Asiakkailla on käytössä taksikortti. Asiakas maksaa itse perusturvalautakunnan vahvistaman asiakasmaksun kuljetuksen suorittajalle. Kuljetuksia voidaan yhdistellä.

9 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE liite 1. Kalusto: Kuljetukset voidaan suorittaa tavanomaisella kalustolla kuitenkin niin, että autoissa tulee olla istumapaikkojen lisäksi valmius kuljettaa vanhusten ja liikuntarajoitteisten liikkumiseen tarkoitettuja apuvälineitä (rollaattorit, muut liikuntatuet). Osassa VPL-kuljetuksia vaaditaan mahdollisuus tarvittaessa avustaa asiakas pyörätuolissa istuen matkustajaksi auton kyytiin. Tarjouksen hyväksyminen edellyttää, että tarjoajan autossa on Trafin mukainen taksamittari. Asiakkaalle tulee antaa matkan päätteeksi kuitti tehdystä matkasta ja maksetusta omavastuusta. Poikkeuksellisissa tilanteissa tulee häiriöttömän palvelun turvaamiseksi käyttää vara-autoja. Vara-auton käytöstä on informoitava ostajaa. Yhteyshenkilö: Janne Väliaho

10 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE liite 2. TARJOUS, Perusturvapalvelun kuljetukset Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. 1. Tarjoaja (tarvittaessa yhteenliittymässä-liite, jossa tiedot jokaisesta osakkaasta edellä mainittujen tietojen osalta): Tarjoajan nimi: Lähiosoite: Puhelinnumero: Tarjouksen laatija: [ ] Yksittäinen autoilija [ ] Yhteenliittymä, tiedot osakkaista tarjouksen liitteenä 2. Liikenteestä vastaavan henkilön tai yhteenliittymän yhdyshenkilön nimi, osoite (ellei ylh.) ja puhelinnumero (ellei ylh.) 3. Tarjouksen kohde ja hinta Tarjouksemme koskee seuraavia kohteita: 1. Vaikeavammaisten ja sosiaalihuoltolain mukaiset kuljetukset Alennusprosentti valtioneuvoston asetuksen taksitaksasta (403/2017) - % 2. Liikennöitsijän tai yhteenliittymän liikenteen hoitoon sopimuskaudeksi tarjoama autokalusto ilmoitetaan tarjouspyynnön mukana toimitetulla tarjoukseen liitettävällä erillisellä liitteellä. Allekirjoitus (yhteenliittymältä kaikki osakkaat) nimenselvennyksin:

11 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE liite 2. / 2018 / 2018 / 2018 / 2018 / 2018 / 2018 / 2018 / 2018 TARJOUKSEN LIITTEET: [ ] Kopio voimassa olevasta taksiliikenneluvasta (yhteenliittymässä kaikilta jäseniltä) [ ] Kalustoselvitys [ ] Jos yhteenliittymä, tiedot liittymän jäsenistä erillisellä liitteellä [ ] ESPD lomake (vaaditaan kaikilta yhteenliittymän jäseniltä)

12 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE liite 2.1. TARJOUKSEN KALUSTOSELVITYS, VPL- ja SHL -kuljetukset Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa tarjouksensa (joko yksittäinen autoilija tai yhteenliittymä) koko sopimuskauden käytössä olevan autokaluston tiedot. Lomaketta saa kopioida tarvittaessa: Kalustoselvitys: Autoilija / yhteenliittymä: Auton rekisterinumero: Auton merkki / malli: Auton vuosimalli: Rekisteröity kokonaispaikkamäärä: Ajoneuvon Euro luokka: Autossa on seuraavat ominaisuudet ja varusteet (X): Tilat kpl pyörätuolille ja kiinnityspaikat: Hissi tai muu pyörätuolinostin: Turvavyöt kaikissa istuimissa: Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n X-card 2:n (XC2) lukulaite: Trafin hyväksymä taksamittari: Autoilija / yhteenliittymä: Auton rekisterinumero: Auton merkki / malli: Auton vuosimalli: Rekisteröity kokonaispaikkamäärä: Ajoneuvon Euro luokka: Autossa on seuraavat ominaisuudet ja varusteet (X): Tilat kpl pyörätuolille ja kiinnityspaikat: Hissi tai muu pyörätuolinostin: Turvavyöt kaikissa istuimissa: Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n X-cardin lukulaite: Trafin hyväksymä taksamittari:

13 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE liite 2.2. TIEDOT YHTEENLIITTYMÄN JÄSENISTÄ, VPL- ja SHL -kuljetukset Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa tarjouksensa yhteenliittymän kaikki jäsenet. Lomaketta saa kopioida tarvittaessa: Yhteenliittymän jäsenet: Yhteenliittymän nimi: Yhteenliittymän jäsen: Nimi: Lähiosoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Puhelinnumero: Yhteenliittymän jäsen: Nimi: Lähiosoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Puhelinnumero: Yhteenliittymän jäsen: Nimi: Lähiosoite: Postinumero: Postitoimipaikka: Puhelinnumero:

14 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE /3 Asiakirja päivätty OSTOLIIKENNESOPIMUS (luonnos), Perusturvapalvelut 1. Sopijapuolet Ostaja: Keuruun kaupunki Yhteystiedot: Multiantie 5, KEURUU, p Ostajan edustaja: Riitta Vanhanen, Multiantie 5, KEURUU, p Liikennöitsijä: Yhteystiedot: XXX, y-tunnus XXX XXX Keuruu p. XXX 2. Sopimuksen tarkoitus ja sisältö Tällä sopimuksella ostaja ostaa järjestetyssä tarjouskilpailussa valitulta liikennöitsijältä ajalla harjoitettavan ostoliikenteen. Ostajan ja liikennöitsijän välisen sopimussuhteen sisältö määräytyy tämän sopimuksen, ja sen liitteiden perusteella. Täydentävinä sopimusehtoina noudatetaan JYSE 2014 Palvelut ehtoja. 3. Sopimuksen kohde Sopimus koskee seuraavia tarjouspyynnössä tarkoitettuja kohteita: Vammaispalvelulain mukaiset vaikeavammaisten taksikuljetukset sekä sosiaalihuoltolain mukaiset liikkumista tukevat taksikuljetukset Sopimuksen kohde on tarkemmin kuvattu palvelukuvauksessa (liite 1). Alennus -XX% valtioneuvoston asetuksen taksitaksasta (403/2017) on hintaliitteessä (liite x). 4. Liikennöinti Liikennöitsijän velvollisuutena on hoitaa kohteen liikennöinti tämän sopimuksen kohdan 2. mukaisten asiakirjojen mukaisesti. Liikennöinnissä käytetään tarjouksen mukaista kalustoa koko sopimuskauden ajan. Asiakkaat tilaavat kuljetuspalvelun keskitetyn kyydinvälityskeskuksen kautta ellei toisin päätetä. Asiakkailla on käytös-

15 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE /3 Asiakirja päivätty sä taksikortti (Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n XC-2). Asiakas maksaa itse perusturvalautakunnan vahvistaman asiakasmaksun kuljetuksen suorittajalle. Kuljetuksia voidaan yhdistellä. 5. Liikennöintikorvaus Ostaja on velvollinen maksamaan liikennöitsijälle korvauksen liikenteen hoitamisesta. Koko sopimuskauden korvaus on liikennöitsijän tarjouksen mukainen. Tarjottuun hintaan ei ole mahdollista tehdä muutosta välisenä aikana. Asiakkaan maksuvälineenä toimii taksikortti (Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n XC2). VPL- ja SHL-kuljetuksissa maksetaan odotusmaksua saattajapalveluna annetusta avusta enintään 15 minuutin ajalta ja avustamislisä ainoastaan pyörätuoliasiakkaiden kohdalla. Kuljetuspalvelujen laskutus tapahtuu keskitetysti (toistaiseksi Keski-Suomen Aluetaksi Oy:n kautta) enintään kaksi kertaa kalenterikuukaudessa. Maksuehto on 14 päivää laskun saapumisesta ja viivästyskorko voi olla enintään korkolain 4 1 mom. mukainen. Laskutus tapahtuu verkkolaskuna toteutuneiden suoritteiden mukaan ostajan ja laskuttajan sopimuksen mukaisesti. Tarjoajalla on oltava sopimus Keski-Suomen Aluetaksin kanssa kuljetusten maksujen vastaanottamisesta. 6. Liikenteestä vastaava henkilö ja yhteenliittymän yhdyshenkilö Liikenteestä vastaavana henkilönä tai yhteenliittymän yhdyshenkilönä sopimuskauden alkaessa on: XXX XXXXX 7. Alihankinta (mikäli sitä käytetään) Liikennöitsijällä on oikeus liikennöintivelvollisuutensa täyttämiseksi käyttää vakituisesti alihankkijaa. Alihankkijan käyttäminen vaatii ostajan hyväksymän kirjallisen alihankintasopimuksen liikennöitsijän ja ostajan välille. Alihankintasopimus liitetään tämän sopimuksen liitteeksi. Liikennöitsijä vastaa alihankkijan suorittamasta liikenteestä kuin omastaan. 8. Optiot Tähän sopimukseen sisältyy yhden (1) vuoden optio sopimuskauden jälkeisestä vuodesta. Hintoja voidaan tarkistaa optiokaudelle. Esitys hinnan muutoksesta on ilmoitettava ostajalle kirjallisesti neljä (4) kalenterikuukautta ennen muutosta. Ostaja

16 KEURUUN KAUPUNGIN OSTOLIIKENNE /3 Asiakirja päivätty ilmoittaa liikennöitsijälle kirjallisesti mahdollisesta optiovuoden käyttämisestä kolme (3) kalenterikuukautta ennen sopimuskauden loppua. 9. Salassapito Liikennöitsijää sitoo vaitiolovelvollisuus koskien VPL- ja SHL-asiakkaita. 10. Sopimuksen muuttaminen ja sopijapuolen vaihtuminen Sopimusmuutoksista sovitaan kirjallisesti osapuolten kesken. Sopimusta ei voi siirtää kolmannelle. Sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa sopimus siirtyy maakunnalle alkaen tai myöhemmin. Maakunnalla on mahdollisuus muuttaa sopimusta hankintalain sallimalla tavalla. 11. Sopimuksen voimassaoloaika Sopimussuhde ostajan ja tarjoajan välille on syntynyt tämän sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tämän sopimuksen voimassaolo päättyy Sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa sopimus on mahdollista irtisanoa 2 kk irtisanomisajalla ostajan toimesta. Sopimusasiakirjojen pätemisjärjestys 1. Sopimus liitteineen 2. Tarjouspyyntö 3. JYSE 2014 Palvelut 4. Tarjous 12. Allekirjoitukset Tätä sopimusta on tehty kaksi saman sisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopijaosapuolelle: Keuruulla / / 2018 Ostaja KEURUUN KAUPUNKI Riitta Vanhanen perusturvajohtaja XX XXX liikennöitsijä

TARJOUSPYYNTÖ. Pöytyä, Oripää, Marttila, Aura ja Koski Tl. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset henkilökuljetukset.

TARJOUSPYYNTÖ. Pöytyä, Oripää, Marttila, Aura ja Koski Tl. Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset henkilökuljetukset. TARJOUSPYYNTÖ Pöytyä, Oripää, Marttila, Aura ja Koski Tl Vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset henkilökuljetukset Sisällys 1. Hankinnan kohde... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjoajan kelpoisuusehdot...

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TUUSULAN PUROLA-NUPPULINNA-JOKELA - JOUKKOLIIKENNELINJAN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3 TARJOUS TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS. - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS 1 MUHOKSEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS - Tarjouslomake - Tarjouksen kalustolomake - luettelo TARJOUS TARJOUS 2 Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Asiakirjassa

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Parkanon kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä kuvattujen koulukuljetusten hoitamisesta oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. OSTAJA Parkanon kaupunki PL 14 39701

Lisätiedot

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO

KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO KALLO-JAU HOJARVI-MOYKKYN EN-VAHALAKI- KAUKONEN KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTO 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTO SISALLYSLUETTELO 1 OSTAJA 3 2 HANKINTAMENETTELY 3 3 TARJOUSPYYNNON KOHDE 3 4 KALUSTOLLE

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JÄRVENPÄÄN PAIKALLIS- JA PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JUUPAJOEN HENKILÖ- JA ATERIAKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHTEET... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNTA Sivistyspalvelut 16.6.2010 UNARINPERÄN KOULULAISKULJETUKSEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1. OSTAJA... 3 2. HANKINTAMENETTELY...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1)

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ (NRO 1) 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

TUUSULAN SISÄISEN JOUKKO- LIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

TUUSULAN SISÄISEN JOUKKO- LIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TUUSULAN SISÄISEN JOUKKO- LIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KUTSUTAKSI- PALVELULIIKENNE

KUTSUTAKSI- PALVELULIIKENNE YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(7) KUTSUTAKSI- PALVELULIIKENNE TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 2(7) Ylivieskan kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET

YLIVIESKAN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1(7) YLIVIESKAN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 2(7) Ylivieskan kaupunki pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET 1(11) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Tarjouslomake Liite 3b Hintatarjouslomake Liite 3c Hintatarjouslomake kohde 2 Liite 3d Hintatarjouslomake kohde 6 Liite 3e Hintatarjouslomake

Lisätiedot

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET

SALLAN KUNNAN KULJETUKSET SALLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(9) SALLAN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ SALLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(9) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön kohde...

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(8) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

1 / 8. Keski-Satakunnan terveydenhuollon ky. Kuntayhtymä

1 / 8. Keski-Satakunnan terveydenhuollon ky. Kuntayhtymä 1 / 8 Tarjouspyyntö: Vammaispalvelulain (VPL 1987/380) ja Sosiaalihuoltolain (SHL 1301/2014) mukaiset kuljetuspalvelut, verilähetysten kuljetukset sekä sairaalaosastojen ja pitkäaikaishoidon asiakkaiden

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana.

NURMEKSEN KAUPUNKI. Jos liikennöitsijä tulee käyttämään alihankkijaa, tarjouksesta tulee ilmetä, mikä osuus liikenteestä hoidetaan alihankintana. NURMEKSEN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUN EHDOT VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 27.11.2015 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN ESIOPETUS- JA KOULULAISKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE...

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Tilaaja: Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, y-tunnus: Tilaajan yhteyshenkilö: johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Koskela

Tilaaja: Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, y-tunnus: Tilaajan yhteyshenkilö: johtava sosiaalityöntekijä Kaisa Koskela SOPIMUS VAMMAISPALVELULAIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN MUKAISISTA KULJETUSPALVELUISTA, VERILÄHETYSTEN KULJETUKSISTA SEKÄ SAIRAALAOSASTOJEN JA PITKÄAIKAISHOIDON ASIAKKAIDEN HOITOON LIITTYVÄT KULJETUKSET 1. SOPIJAOSAPUOLET:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3

TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 TARJOUS Tarjouspyynnön liite 3 1. Tarjoaja ja yhteystiedot Nimi Osoite Y-Tunnus Puhelin Liikenteestä vastaava henkilö Yhteyshenkilö Puhelin Sähköpostiosoite Hankintapäätös voidaan lähettää tiedoksi sähköpostilla

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN YLÄNEELLE, RIIHIKOSKELLE JA KYRÖÖN SUUNTAUTUVAN ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA 1.7.2019 31.7.2021 TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA...

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(9) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(9) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetustenoperaattori-/välitystoiminnan

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetustenoperaattori-/välitystoiminnan Tarjouspyyntö: Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten operaattori- /välitystoiminnan kokonaispalvelun hankinta 1. Hankintayksikön yhteystiedot: Hankintayksikön nimi: Ilmajoen kunnan

Lisätiedot

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto

Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö. Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto Koulukuljetusten tilausliikenteen tarjouspyyntö Valkeakosken kaupunki Kasvatus- ja opetustoimisto SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 1 2. Hankintamenettely... 1 3. Tarjouspyynnön kohde... 1 4. Tarjoajan kelpoisuus...

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh

Sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm, puh TARJOUSPYYNTÖ: Someron kaupunki / esiopetus Someron kaupunki/sivistystoimi pyytää tarjouksia jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta tässä tarjouspyynnössä mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVAN PALVELULIIKENTEEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan.

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan. JU.INNANINFRA Dnro 205/ 2017 Hämeenlinnan kaupungin Hiekoitushiekan poiston ja puhtaanapidon urakka Tarjouspyynnön kohde Hämeenlinnan kaupunki, Linnanlnfra-liikelaitos pyytää tarjouksia Hämeenlinnan kaupungin

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä:

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä: 1 Keuruun kaupunki 2.6.2015 Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.11.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ 2 kpl uusia pakettiautoja Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu Keskitie 10 44500 VIITASAARI

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus.

Kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti liitteessä 1 Palvelunkuvaus. SANELUJÄRJESTELMÄ JA SANELUNPURKUPALVELU Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 10.2.2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSLOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku Teräskatu 8, 20520 Turku Y-tunnus 0863729-2 0780510-0 Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset kuljetuspalvelut

Vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset kuljetuspalvelut Tarjouspyyntö: Vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaiset kuljetuspalvelut 1/7 Tarjouspyyntö 1. Hankintayksikön yhteystiedot: Hankintayksikön nimi: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. Ostoliikenteen tarjouspyyntö koulukuljetuksista lukuvuosille 2017-2018 ja 2018-2019 reiteille Pitkäjärven suunnan aamukuljetus ja Somerniemen suunnan iltapäiväkuljetus. Someron kaupunki/sivistystoimi (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

Sodankylän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta.

Sodankylän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. TARJOUSPYYNTÖ SODANKYLÄN KUNNAN VPL ja SHL KULJETUKSISTA Sodankylän kunta pyytää sitovaa tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta. 1 OSTAJA Sodankylän kunta, PL 60, 99601 Sodankylä

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET

ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(8) ENONTEKIÖN KUNNAN KULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 1 TARJOUSPYYNTÖ ENONTEKIÖN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2(8) SISÄLLYSLUETTELO 1. Ostaja... 3 2. Hankintamenettely... 3 3. Tarjouspyynnön

Lisätiedot

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA

TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA TARJOUSPYNTÖ KARTANONRANNAN KOULUUN HANKITTAVISTA ASTIOITA Hankinnan yleiskuvaus Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut pyytää tarjoustanne liitteen TARJOUKSEEN mukaisista astioista, keittiövälineistä ja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot